Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 5/11/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 10:50
De la: Ingrid, la data 2010-12-11 10:13:21 Vrei ode??? OK! O, da-i in muschii mei si pe somerul si pe Prazilianul manelist! Amandoi put a prost de la o posta! Iar cu drujba, ai grija ca e periculoasa, mai ales aia cu 4 operatii! |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 10:53
De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 10:50:35De la: Ingrid, la data 2010-12-11 10:13:21 O, da, stiam eu ...
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 10:54
De la: XYW, la data 2010-12-11 10:49:59pana cand mortii mamii voastre veti mai sustine o guvernare criminala,un presedinte bolnav de ura si razbunare si un sistem bolnav,plin de tot felul de lichele de diverse coloraturi politice....??? Dar tu pina cand gatu' ma-tii te mai spargi in figuri de doi lei praziliene? Stai dreaq la tine in Caracal, asculta manele cu neuronul ala stingher si vezi-ti de cocenii netaiati de pe camp! Lasa internetul ca nu e de tine tzoparlane. |
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 10:54
De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 10:50:35De la: Ingrid, la data 2010-12-11 10:13:21 blecica,iti doresc sa te cunune conu drequ,mamica ta sa fie inchisa la azil,iar taticul tau sa stea la balamuc pt.tot restul vietii,SPOR la INJURAT----JEGOSULE TEMBEL
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 10:56
De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 10:54:29De la: XYW, la data 2010-12-11 10:49:59pana cand mortii mamii voastre veti mai sustine o guvernare criminala,un presedinte bolnav de ura si razbunare si un sistem bolnav,plin de tot felul de lichele de diverse coloraturi politice....??? STATI-AR IN GAT INJURATURILE,BOULE.... VEDEATE-AS LA JILAVA IN SPATELE GARDULUI DE SARMA GHIMPATA,CRETINULE SCARBOS...
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 11:19
De la: XYW, la data 2010-12-11 10:49:59pana cand mortii mamii voastre veti mai sustine o guvernare criminala,un presedinte bolnav de ura si razbunare si un sistem bolnav,plin de tot felul de lichele de diverse coloraturi politice....??? AI GRIJA DE MUNITIE,ITI CAM BATI JOC DE EA,SI E CAM SCUMPA........... IAR CHESTIA CU 'PANA CAND MOTII MAMAI VOASTRE ' CUI II E ADRESATA ? ASA LA GRAMADA,SAU ........AI OCHIT SI AI TRAS........... Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 11:24
De la: XYW, la data 2010-12-11 10:54:57De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 10:50:35De la: Ingrid, la data 2010-12-11 10:13:21 Nu iti convine tzarane? Pai tu de ce sa te ia injuri bey animalule? Am rinit la porci impreuna? Am crescut in glod si in balega, asa ca tine? Nu-i mai bine sa ramai un barbat fericit, cu tzuica'n nas, manele in urechi si minte ioc, decat sa-ti dai drumul la gura aia spurcata pe forum! Si apoi te oparesti ca ti se raspunde la nivelul tau de perceptie? Pai daca nu esti injurat o sa crezi ca esti luat peste picior, ca se face misto de IQ-ul tau care seamana leit cu cifra octanica! Intra tzarane pe hi5, cauta-ti o pitipoanca la fel de tembela ca si tine si traieste fericit, pina la adanci batraneti! Cat despre faptul ca te iei de parintii mei, chiar daca nu ii cunosti, iti urez prosperitate meltene! Asa prosperitate sa-ti dea soarta, sa ai trei masini in fata portii: pompierii, salvarea si politia! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 11:29
CONTINUATI....NU VA LASATI INTIMIDATI,RUGAMINTEA MEA ESTE SA VENITI CU INJURATURI NOI....
|
|
|
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 11:30
De la: Silver9AM, la data 2010-12-11 11:19:48De la: XYW, la data 2010-12-11 10:49:59pana cand mortii mamii voastre veti mai sustine o guvernare criminala,un presedinte bolnav de ura si razbunare si un sistem bolnav,plin de tot felul de lichele de diverse coloraturi politice....??? are statu basescian bani de aruncat,nu-mi fac probleme....fratioare....TREZIREA....
|
|
un_om_de_omenie 1 mesaj Membru din: 11/12/2010 |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 11:31
De la: Ingrid, la data 2010-12-11 10:13:21 O sa inaintez propunerea filialei locale a PDLului si va vom da un raspuns(pozitiv! ) in termen de 30 de zile.Eu personal voi sustine initiativa dumneavoastra deoarece in conditiile in care tara are o crestere economica fara precedent ,depasiri de plan de peste 150% inregistrate de activistii nostri si raportate in toate domeniile, o prosperitate fara precedent de care beneficiaza toti romanii ,se simte nevoie unui topic in care poporul sa isi poate exprima liber adeziunea si recunostinta fata de minunatii nostri conducatori in frunte cu tovarasul anticomunist Traian Basescu si tovarasa sa Elena Udrea,precum si fata de minunatele lor reforme ce aduc beneficii intregii natiuni . Propun pe camaradul nostru Black in functia de responsabil cu propaganda,pe Silver la paza si protectia topicului , pe Corcodel ca laudator independent din partea presedentiei, iar pe domnul Silviu sefulet si el pe acolo cu ce o mai ramane liber.Cineva contra ?Se abtine cineva ?In unanimitate am votat pentru !Va multumesc !Propunerea a fost adoptata cu 180 de voturi pentru ,zero abtineri ,zero voturi contra ....Hua si la munca popor roman lenes ,ca de 20 de ani doar furati din banii PDLuli !Sau ridicati ode sa ne multumiti ca va lasam sa mai traiti inca,sau va ia mama dracului si va luam si bruma aia pe care o mai aveti! PS:Domnule Pensionar, sunteti rugat sa va intoarceti de urgenta din Homorod si sa va prezentati in sediul nostru din Modrogan. ALAAAARMMMAAAAA bai, ca trebuie sa te dai mamica si sa spui ca nu mai vrei indemnizatie sau concediu pentru copil.Executarea ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 11:32
De la: XYW, la data 2010-12-11 11:29:35CONTINUATI....NU VA LASATI INTIMIDATI,RUGAMINTEA MEA ESTE SA VENITI CU INJURATURI NOI.... N-ai inteles nimic si asta nu ma mira! Razi in coninuare ca proasta-n targ cand isi vede coorool si fii un barbat fericit!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 11:35
De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 11:32:29De la: XYW, la data 2010-12-11 11:29:35CONTINUATI....NU VA LASATI INTIMIDATI,RUGAMINTEA MEA ESTE SA VENITI CU INJURATURI NOI.... fii mandru ca esti prost si nu unu' oarecare,ci unu vopsit ca cioara,din rosu-n portocaliu,MAIMUTOI PENAL....
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 11:37
De la: un_om_de_omenie, la data 2010-12-11 11:31:52De la: Ingrid, la data 2010-12-11 10:13:21 Inca un postac de partid, pnl sau psd (ca oricum nu mai este nicio diferenta intre cele doua partide), nascu peste noapte, ca afrodita, din spuma marii! Si eu care credeam ca partidele de opozitie sunt sarace, dupa atatia ani in care nu au mai pupat ciolanul! Vad ca va permiteti sa va platiti postacii!
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 11:49
De la: XYW, la data 2010-12-11 11:30:53De la: Silver9AM, la data 2010-12-11 11:19:48De la: XYW, la data 2010-12-11 10:49:59pana cand mortii mamii voastre veti mai sustine o guvernare criminala,un presedinte bolnav de ura si razbunare si un sistem bolnav,plin de tot felul de lichele de diverse coloraturi politice....??? DACA NU TE-AI TREZIT,AR CAM FI TIMPUL......E 11,50........... Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 11:53
De la: Silver9AM, la data 2010-12-11 11:49:47De la: XYW, la data 2010-12-11 11:30:53De la: Silver9AM, la data 2010-12-11 11:19:48De la: XYW, la data 2010-12-11 10:49:59pana cand mortii mamii voastre veti mai sustine o guvernare criminala,un presedinte bolnav de ura si razbunare si un sistem bolnav,plin de tot felul de lichele de diverse coloraturi politice....??? fratiorul meu,nu te vaz deloc in roz daca nu abandonezi linia portocalie care se va colora-n curand in maron--bombon de mentosan,io nu vreau sa te influentez,realitatea insa imi dicteaza sa atentionez pe toti cei care inca mai gandesc....restu' e numai a ta alegere...
|
|
un_independent 1 mesaj Membru din: 11/12/2010 |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 12:03
De la: BlackFriday, la data 2010-12-11 11:37:27De la: un_om_de_omenie, la data 2010-12-11 11:31:52De la: Ingrid, la data 2010-12-11 10:13:21 Eu nu am treaba cu partidele politice,sunt scarbit de clasa politica si sunt absolut independent. Constat insa domnule Black ca nu exista un partid mai minunat ca PDLul si un om mai bun ,mai drept,mai cinstit si mai viteaz decat PRESEDINTELE Traian Basescu .Da,aveti dreptate,si doamna Elena Udrea este tot asa de minunata ! Aveam nevoie de reformele dansilor ca sa schimbam Romania in bine(deja cifrele arata ce o ducem bine ) iar ticalosii aia de la PSD-PNL-PC au luptat mereu impotriva prosperitatii tarii si impotriva ADEVARATEI DREPTE reprezentate de PDL(urmasii adevarati ai lui Coposu,Maniu ,Antonescu si Decebal) .In calitate de independent, fac apel la dumneavoastra sa condamnati aspru aceste atacuri marsave ale celor platiti din banii poporului(furati de moguli) ca sa critice actualul regim, si sa reusiti sa imbunatatiti constiinta maselor proletare referitor la beneficiile inregistrate sub actuala minunata conducere portocalie si la crimele impotriva poporului facute de toti ceilalti , inclusiv de poporul asta lenes si pomanagiu care se incapatateaza sa refuze sa munceasca fara bani, si care mai si striga cu tupeu ceva legat de... 'javra ordinara'.Nu va sfiiiti in cursul luptei dumneavoastra pentru dreptate sa injurati ,sa mintiti sau sa amenintati.Este pentru patrie !Eu ca independent ma declar scarbit de toti cei care nu lauda actuala conducere a patriei .Black,mult succes in lupta de clasa( am auzit ca in curand Academia Romana va introduce termenul de 'succesuri'- incepe reformarea limbii romane )si in condamnarea manioasa si vehementa a tuturor celor care ii supara pe actualii conducatori .Fara oameni ca tine un regim nu poate impune disciplina necesara reformei ! Scuipa-i si injura-i pe dusmani ,mama lor de comunisti lenesi si pomanagii ....
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 12:08
De la: XYW, la data 2010-12-11 11:53:25De la: Silver9AM, la data 2010-12-11 11:49:47De la: XYW, la data 2010-12-11 11:30:53De la: Silver9AM, la data 2010-12-11 11:19:48De la: XYW, la data 2010-12-11 10:49:59pana cand mortii mamii voastre veti mai sustine o guvernare criminala,un presedinte bolnav de ura si razbunare si un sistem bolnav,plin de tot felul de lichele de diverse coloraturi politice....??? STII CINE PARASESTE CORABIA CAND ACEASTA SE AFLA IN PERICOL ? SOBOLANII......PE CARE II TRIMIT IN MORTII MAMII LOR,SI NU AVEA TU GRIJA MEA,MAI BINE VEZI DE TINE,EU TE VAD F. CLAR,DAR ESTI CAM IN ........CEATA..........
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 13:37
" În statul nimãnui, preºedintele Bãsescu nu este responsabil de nimic
de Victor ROTARIU Preºedintele României este convins cã "statul nu este responsabil pentru fiecare cetãþean". Nu este clar dacã asta este o scuzã pentru faptul cã românii sãrãcesc pe zi ce trece, nu în bani cât în calitatea vieþii, sau dacã acesta este rodul, concluzia finalã, a ºase ani petrecuþi în cea mai înaltã funcþie publicã din România. Nu este clar nici mãcar dacã este vorba despre o recunoaºtere a propriei incapacitãþi de a-i face pe români, vorba dânsului, sã trãiascã mai bine. " e doar nesimtirea si gorbianismul unui alcoolic ridicat la rang de discurs oficial. daca base se rasteste la popor si ii face cersetori si puturosi de ce o sluga portocaliu si penibila de pe acest forum nu ar injura si jigni la fel pe cetatenii acestei tari? ce parere au cei care l-au votat pe base despre cum se poarta postacii basisti aici? doar pentru asta l-au votat pe base, "pentru ca le zice" ! Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 13:48
romanii e niste adunaturi de pomanagii,tinichigii,ospatari si lucratori cu coasa....ei in zilele festive serveste placinte umplute cu branza din pasarici imputite si coace la cuptore de fierari si potcovari gaoaze de tiganci imputite si are succesuri necuprinse pe infinitu' ocean de vizichi,tapetat din belsug cu patru cube de gheturi care pluteste-n deriva precum corabia cea mare care inca se mai numeste romania noastra....
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 13:49
De la: 9am049573, la data 2010-12-11 13:37:47" În statul nimãnui, preºedintele Bãsescu nu este responsabil de nimic VEZI SA NU TE ....OFTICI PE TINE,CA PUTE..........
|
|
Fosta membra 9am.ro 459 mesaje Membru din: 10/12/2010 |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 13:54
RUGAMINTE CATRE PARINTI SI BUNICI. Sunt de putina vreme pe acest forum si deja sint scirbit de interventiile celor care nu vor sa inteleaga ca trebuie sa lase copii si nepotii sa-si traiasca viata mai bine.Fac parte din generatia iesita la pensie dupa o viata de munca, cu o pensioara mica dar sigura atata cia este si ma minunez cum pot acesti parinti si bunici sa fie dujmanii propriilor copii si nepoti. Nu inteleg cum un parinte ori un bunic poate sa ceara totul dor pentru el in timp cit copii si nepotii lor traiesc in mizerie tocmai din cauza lor. De ce nu intelegeti ca povara pensiilor voastre atirna de giturile copiilor si nepotilor dumneavoastra? Cit timp veti fi dor pentru voi mai oameni buni? De ce ati devenit atit de nemernici si nu va ginditi la apropiatii vostri? De ce nu priviti la copilasii vostrii care va platesc aceste pensii iar voi nu vreti cu nici un chip sa renuntati la statutul vostru privilegiat?Cit timp vor mai putea si ei sa va mai tina in spatele lor inconvoiat de taxe si impozite necesare pentru ca voi sa traiti mai bine decit ei? De ce nu vreti sa intelegeti ca nu vi se cuvine gratuitati la transport, ca nu vi se cuvine asistenta medicala atita timp cit nu platiti asigurari de sanatate? De ce vreti sa bagati in pamant pe cei dragi doar pentru ca voi sa traiti mai bine decit ei? Cunosc multi pensionari care traiesc in apartamente de 2 si 3 camere singuri iar copii lor stau cu chirie sau inghesuiti cu copii in garsoniere. Cit de nemernici puteti fi voi astia din generatia mea de nu aveti pic de mila de copii vostri si de nepotii vostri ingropindui intr-o viata mizera tocmai pentru ca voi vreti privilegii? Cit de mutilati sunteti mai oameni buni daca nu va ginditi la cei dragi care se chinuiesc datorita pretentiilor voastre?
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 14:04
NU POT DECIT SA VA PLING DE MILA MAI GENERATIE MUTILATA CRESCUTA IN MINCIUNA SI DEMAGOGIE. RUSINE TUTUROR PARINTILOR SI BUNICILOR CARE DISTRUG VIITORUL COPIILOR SI NEPOTILOR DOR PENTRU A TRAI EI MAI BINE PE SPINAREA CELOR MAI DRAGI FINTE .
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 14:10
De la: Pensionar, la data 2010-12-11 13:54:51RUGAMINTE CATRE PARINTI SI BUNICI. Sunt de putina vreme pe acest forum si deja sint scirbit de interventiile celor care nu vor sa inteleaga ca trebuie sa lase copii si nepotii sa-si traiasca viata mai bine.Fac parte din generatia iesita la pensie dupa o viata de munca, cu o pensioara mica dar sigura atata cia este si ma minunez cum pot acesti parinti si bunici sa fie dujmanii propriilor copii si nepoti. Nu inteleg cum un parinte ori un bunic poate sa ceara totul dor pentru el in timp cit copii si nepotii lor traiesc in mizerie tocmai din cauza lor. De ce nu intelegeti ca povara pensiilor voastre atirna de giturile copiilor si nepotilor dumneavoastra? Cit timp veti fi dor pentru voi mai oameni buni? De ce ati devenit atit de nemernici si nu va ginditi la apropiatii vostri? De ce nu priviti la copilasii vostrii care va platesc aceste pensii iar voi nu vreti cu nici un chip sa renuntati la statutul vostru privilegiat?Cit timp vor mai putea si ei sa va mai tina in spatele lor inconvoiat de taxe si impozite necesare pentru ca voi sa traiti mai bine decit ei? De ce nu vreti sa intelegeti ca nu vi se cuvine gratuitati la transport, ca nu vi se cuvine asistenta medicala atita timp cit nu platiti asigurari de sanatate? De ce vreti sa bagati in pamant pe cei dragi doar pentru ca voi sa traiti mai bine decit ei? Cunosc multi pensionari care traiesc in apartamente de 2 si 3 camere singuri iar copii lor stau cu chirie sau inghesuiti cu copii in garsoniere. Cit de nemernici puteti fi voi astia din generatia mea de nu aveti pic de mila de copii vostri si de nepotii vostri ingropindui intr-o viata mizera tocmai pentru ca voi vreti privilegii? Cit de mutilati sunteti mai oameni buni daca nu va ginditi la cei dragi care se chinuiesc datorita pretentiilor voastre? io zic sa-i ardem pe rug cu lemnele aduse de ei....sau sa-i obligam sa munceasca....ca si-asa n-au muncit deloc...au tras chiulul...toate obiectivele industriale,vapoarele,bancile si alte cele pe care cu nonsalanta din varful pixului de contabil sau a creionului chimic de marinel le-au dat aproape moca la niste venetici sau parveniti,s-au construit singure,doar c-un hocus pocus,bocus-preparatus si-un castron de alivenci voiculescian sau o placinta nastasica sau si mai usor c-un pupic patrician...
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 14:13
De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:04:49NU POT DECIT SA VA PLING DE MILA MAI GENERATIE MUTILATA CRESCUTA IN MINCIUNA SI DEMAGOGIE. RUSINE TUTUROR PARINTILOR SI BUNICILOR CARE DISTRUG VIITORUL COPIILOR SI NEPOTILOR DOR PENTRU A TRAI EI MAI BINE PE SPINAREA CELOR MAI DRAGI FINTE . bei nesimtitule,tu daca chiar vorbesti serios si chiar crezi cu tarie ceea ce afirmi,io te sfatuiesc sa incepi prin propriul exemplu de a te spanzura sau sa-ti bagi in c.u.r. ceva care sa-ti gadile constiinta din creieru-ti moale ca kkatul... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 14:15
De la: XYW, la data 2010-12-11 14:13:36O DOVADA CLARA A NEMERNICIEI TALE STIMATA DOAMNA DOMNULE.De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:04:49NU POT DECIT SA VA PLING DE MILA MAI GENERATIE MUTILATA CRESCUTA IN MINCIUNA SI DEMAGOGIE. RUSINE TUTUROR PARINTILOR SI BUNICILOR CARE DISTRUG VIITORUL COPIILOR SI NEPOTILOR DOR PENTRU A TRAI EI MAI BINE PE SPINAREA CELOR MAI DRAGI FINTE . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 14:18
De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:15:29De la: XYW, la data 2010-12-11 14:13:36O DOVADA CLARA A NEMERNICIEI TALE STIMATA DOAMNA DOMNULE.De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:04:49NU POT DECIT SA VA PLING DE MILA MAI GENERATIE MUTILATA CRESCUTA IN MINCIUNA SI DEMAGOGIE. RUSINE TUTUROR PARINTILOR SI BUNICILOR CARE DISTRUG VIITORUL COPIILOR SI NEPOTILOR DOR PENTRU A TRAI EI MAI BINE PE SPINAREA CELOR MAI DRAGI FINTE . doamna-i ma-ta,cat despre cat de nemernic pot fii cu cei de teapa ta si a celorlalti tradatori de neam,incearca sa ma cunosti....PITIFELNICULE
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 14:18
pensionarule ti-ar placea sa locuiesti intr-unul dintre cele 200 de spitale care se vor inchide si transforma in aziluri ?
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 14:21
Preºedintele Traian Bãsescu, a cãrui imagine a fost afectatã de scandaluri, în parte politizate, ar putea reveni în "stil Putin", ca prim-ministru, dupã expirarea mandatului prezidenþial, în 2014, comenteazã The Economist, în ediþia online de joi.
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 14:23
De la: Silver9AM, la data 2010-12-11 13:49:01De la: 9am049573, la data 2010-12-11 13:37:47" În statul nimãnui, preºedintele Bãsescu nu este responsabil de nimic astept raspunsuri de la cei care l-au votat nu de la postacii penibili. iti reamintesc, pentru base, penibil e o sluga care nu-si face cum trebuie treba. nu-ti meriti "banisorii" ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 14:29
De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:15:29De la: XYW, la data 2010-12-11 14:13:36O DOVADA CLARA A NEMERNICIEI TALE STIMATA DOAMNA DOMNULE.De la: Pensionar, la data 2010-12-11 14:04:49NU POT DECIT SA VA PLING DE MILA MAI GENERATIE MUTILATA CRESCUTA IN MINCIUNA SI DEMAGOGIE. RUSINE TUTUROR PARINTILOR SI BUNICILOR CARE DISTRUG VIITORUL COPIILOR SI NEPOTILOR DOR PENTRU A TRAI EI MAI BINE PE SPINAREA CELOR MAI DRAGI FINTE . Domnule, oratania asta nu-i nici domn si nici doamna! Este doar un cocalar manelist, abrutizat de bautura! Asta cand deschide gura, ori ragaie, ori injura! Are o singura circuvolutiune pe creier si aia e de la caciula prea stramta, asa ca nu mai intrati in polemica cu el ca nu merita! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

sa te ia injuri bey animalule? Am rinit la porci impreuna? Am crescut in glod si in balega, asa ca tine?
,zero abtineri ,zero voturi contra ....
) iar ticalosii aia de la PSD-PNL-PC au luptat mereu impotriva prosperitatii tarii si impotriva ADEVARATEI DREPTE reprezentate de PDL(urmasii adevarati ai lui Coposu,Maniu ,Antonescu si Decebal) .