Info
x
Basescu
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 09:01
Si voi credeti ca, Corcodel are o afacere? Este un ciocoi portocaliu si atit. Si chiar dac ar avea, faptul ca il paste falimentul este din vina lui, vorba cintecului.." Ce bine-mi-pare c-ai luat teapa Dorutu"
Si partidu', unde este partidu'!!!!! Atita timp cit Romania este intr-o prabusire pasnica nu scapi mosule. Muta-ti jucarelel in Bulgaria pina trece recesiunea. Succesuri Corcodele. |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 12:00
De la: 9am126636, la data 2010-12-09 09:01:57 Si voi credeti ca, Corcodel are o afacere? Este un ciocoi portocaliu si atit. Si chiar dac ar avea, faptul ca il paste falimentul este din vina lui, vorba cintecului.." Ce bine-mi-pare c-ai luat teapa Dorutu" SI CE TE DERANJEAJA,CORCODEL POATRTA CIOC SI TU MUSTATA.......
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 13:56
Ma gandesc cum ca trebuie sa fie ceva de capul lui Basescu daca s-a ajuns la pagina 848 ...
Intereseaza. Lumea vorbeste despre el ... Cum-necum, vorbeste ! Dar, nu vreau sa deranjez ... Dati-i inainte cu "jos dictatorul !" ... amuzantilor. Ce-a mai facut ticalosul ? Mi-e lene sa ma uit la televizor, spuneti-mi voi. Da-n varianta "demo".... Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Fosta membra 9am.ro 996 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 14:16
De la: gabigabi, la data 2010-12-09 08:40:25Mamaie, adevarat ca-mi vanad UNUL dintre apartamente . Sa sti ca mi-ar fi mult mai usor sa inchid pravalia pentru o perioada determinata , sa-mi vad de viata mea si a familiei, dar ma mai gandesc la amaratii de angajati care au credite, familii de intretinut, etc. Acesta este motivul pentru care vand un apartament achizitionat cu 65000e la doar 50000e si nici nu sunt sigur de reusita. Cat despre vina presedintelui , ea este doar in capsoarele dumneavoastra. Dati vina pe cine nu trebuie. Vinovatii trebuiesc cautati in SUA si bineanteles la partidele pe care le sustineti cu atata naivitate.De la: corcodel, la data 2010-12-08 20:24:14Vreau sa subliniez ca in aceasta perioada TOTI o ducem mult mai rau decat in urma cu doi ani. De ce? Pai pentru ca traversam o criza severa ca urmare a guvernarilor haotice din ultimii 18 ani. Partea haioasa este ca vinovatii pentru actuala stare sunt tot cei care in ultima perioada fac tot posibilul sa bage tara in imposibilitate de plata , intr-un cuvant sa o falimenteze asa cum stiu ei cel mai bine sa faca.Cand il vad pe rapciugosul de Antonescu impreuna cu Ponta ca mint de ingheata apele nu pot decat sa-mi dau sema cat de nesimtiti pot fi , acum in ceasul al doisprezecelea si nu inteleg cum de acest popor poate sa-i si divinizeze. Citesc comentarii care mai de care mai delirante si nu pot intelege de ce acest popor este (o mare paarte) atat de ........ incat sa poata creade ca acesti nefericiti lideri au posibilitatea si vointa sa faca ce promit, atata timp cat au fost la guvernare(partidele lor) si nu au stiut decat sa minta si sa fure. Este foarte adevarat ca aceasta perioada ne saraceste pe toti intr-o masura mai mare ori mai mica, dar ce este de facut atata timp cat bugetul tari este secatuit. Si eu traversez o perioada foarte nasoala , pentru ca pe langa alte greutati, mai trebuie sa platesc si 23 de salarii , salarii maricele nu minime asa cum dau majoritatea patronilor si sunt nevoit sa vad apartamentul pe care l-am cumparat pentru fata mea, tocmai pentru a putea sta pe linia de plutire si a nu da faliment. Totusi sper intr-o relativa revigorare a pietei. In concluzie si eu o duc destul de greu dar nu stau cu mainile in san sa astept pomana de la staul roman. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 14:18
De la: 9am126636, la data 2010-12-09 09:01:57 Si voi credeti ca, Corcodel are o afacere? Este un ciocoi portocaliu si atit. Si chiar dac ar avea, faptul ca il paste falimentul este din vina lui, vorba cintecului.." Ce bine-mi-pare c-ai luat teapa Dorutu"Auzi mai, nenea rudaru, atunci cand nu te vei mai jelui pe forum ca o duci rau, vei avea si dreptul sa-ti dai cu parerea. Pana atunci mucles.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 14:25
Antonescu a fost doar ministru al sportului, Iar Ponta...nimic in stat. Deci astia chiar nu au vreo treaba cu deciziile din trecut. Nu mai inventati vini imaginare.
Ptr deciziile de acum sint raspunzatori cei ce le iau, nu altii cu scutec pe ei. Tara are 2 componente de criza. Cea mondiala, si a noastra. A noastra are inca 2 componente. Industria distrusa. Si dependenta domeniului particular mai mult de vest decit de piata mondiala. De acel impozit forfetar se fac vinovati cei ce l-au introdus. Si au spus ca si-a atins scopul. Terminarea firmelor mici ptr evaziune fiscala. Acele firme tineau prin comenzi alte firme mari, si plateau o mare parte din banii de pensii. Aici a fost o decizie gresita de a le desfiinta. De fapt discutiile sint de prisos. Vine partea a 2-a a crizei. Care va fi luata pe sus de deciziile intregii populatii.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 14:29
De la: 9am049573, la data 2010-12-09 08:44:08corcodel,Pai nici nu se poate altfel mai profesore...... Bineanteles !!! Cat despre contracte stai tu linistit ca nu am eu boase asa de mari incat sa pot pune mana direct pe un contract cu statul. Prin interpusi poate, ca asa se practica in aceasta tara. Contractele le iau baietii destepti care indiferent de partidul de unde provin(nu cum gresit se crede) au relatii si apoi cauta unul ca mine care trebuie sa-i faca treaba la un pret de rahat pentru a putea supravietui. Dar asa a fost si pe timpul PSD(chiar mai rau) si al PNL(cel putin atunci nici nu puteai spera sa poti lua un contract macar la mana a doua) cand mafia nu-ti dadea voie sa respiri, dar era de muca si te multumeai si cu firmituri.
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 14:31
De la: corcodel, la data 2010-12-09 14:16:04De la: gabigabi, la data 2010-12-09 08:40:25Mamaie, adevarat ca-mi vanad UNUL dintre apartamente . Sa sti ca mi-ar fi mult mai usor sa inchid pravalia pentru o perioada determinata , sa-mi vad de viata mea si a familiei, dar ma mai gandesc la amaratii de angajati care au credite, familii de intretinut, etc. Acesta este motivul pentru care vand un apartament achizitionat cu 65000e la doar 50000e si nici nu sunt sigur de reusita. Cat despre vina presedintelui , ea este doar in capsoarele dumneavoastra. Dati vina pe cine nu trebuie. Vinovatii trebuiesc cautati in SUA si bineanteles la partidele pe care le sustineti cu atata naivitate.De la: corcodel, la data 2010-12-08 20:24:14Vreau sa subliniez ca in aceasta perioada TOTI o ducem mult mai rau decat in urma cu doi ani. De ce? Pai pentru ca traversam o criza severa ca urmare a guvernarilor haotice din ultimii 18 ani. Partea haioasa este ca vinovatii pentru actuala stare sunt tot cei care in ultima perioada fac tot posibilul sa bage tara in imposibilitate de plata , intr-un cuvant sa o falimenteze asa cum stiu ei cel mai bine sa faca.Cand il vad pe rapciugosul de Antonescu impreuna cu Ponta ca mint de ingheata apele nu pot decat sa-mi dau sema cat de nesimtiti pot fi , acum in ceasul al doisprezecelea si nu inteleg cum de acest popor poate sa-i si divinizeze. Citesc comentarii care mai de care mai delirante si nu pot intelege de ce acest popor este (o mare paarte) atat de ........ incat sa poata creade ca acesti nefericiti lideri au posibilitatea si vointa sa faca ce promit, atata timp cat au fost la guvernare(partidele lor) si nu au stiut decat sa minta si sa fure. Este foarte adevarat ca aceasta perioada ne saraceste pe toti intr-o masura mai mare ori mai mica, dar ce este de facut atata timp cat bugetul tari este secatuit. Si eu traversez o perioada foarte nasoala , pentru ca pe langa alte greutati, mai trebuie sa platesc si 23 de salarii , salarii maricele nu minime asa cum dau majoritatea patronilor si sunt nevoit sa vad apartamentul pe care l-am cumparat pentru fata mea, tocmai pentru a putea sta pe linia de plutire si a nu da faliment. Totusi sper intr-o relativa revigorare a pietei. In concluzie si eu o duc destul de greu dar nu stau cu mainile in san sa astept pomana de la staul roman. tine-o tot asa, corcodele caci, capul face - capul trage si cum gindesti- asa traiesti ! sa auzim de bine ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 14:32
De la: gabigabi, la data 2010-12-09 14:31:03Mamaie, mai bine asa decat cu mana intinsa asa cum se practica in aceasta tara !De la: corcodel, la data 2010-12-09 14:16:04De la: gabigabi, la data 2010-12-09 08:40:25Mamaie, adevarat ca-mi vanad UNUL dintre apartamente . Sa sti ca mi-ar fi mult mai usor sa inchid pravalia pentru o perioada determinata , sa-mi vad de viata mea si a familiei, dar ma mai gandesc la amaratii de angajati care au credite, familii de intretinut, etc. Acesta este motivul pentru care vand un apartament achizitionat cu 65000e la doar 50000e si nici nu sunt sigur de reusita. Cat despre vina presedintelui , ea este doar in capsoarele dumneavoastra. Dati vina pe cine nu trebuie. Vinovatii trebuiesc cautati in SUA si bineanteles la partidele pe care le sustineti cu atata naivitate.De la: corcodel, la data 2010-12-08 20:24:14Vreau sa subliniez ca in aceasta perioada TOTI o ducem mult mai rau decat in urma cu doi ani. De ce? Pai pentru ca traversam o criza severa ca urmare a guvernarilor haotice din ultimii 18 ani. Partea haioasa este ca vinovatii pentru actuala stare sunt tot cei care in ultima perioada fac tot posibilul sa bage tara in imposibilitate de plata , intr-un cuvant sa o falimenteze asa cum stiu ei cel mai bine sa faca.Cand il vad pe rapciugosul de Antonescu impreuna cu Ponta ca mint de ingheata apele nu pot decat sa-mi dau sema cat de nesimtiti pot fi , acum in ceasul al doisprezecelea si nu inteleg cum de acest popor poate sa-i si divinizeze. Citesc comentarii care mai de care mai delirante si nu pot intelege de ce acest popor este (o mare paarte) atat de ........ incat sa poata creade ca acesti nefericiti lideri au posibilitatea si vointa sa faca ce promit, atata timp cat au fost la guvernare(partidele lor) si nu au stiut decat sa minta si sa fure. Este foarte adevarat ca aceasta perioada ne saraceste pe toti intr-o masura mai mare ori mai mica, dar ce este de facut atata timp cat bugetul tari este secatuit. Si eu traversez o perioada foarte nasoala , pentru ca pe langa alte greutati, mai trebuie sa platesc si 23 de salarii , salarii maricele nu minime asa cum dau majoritatea patronilor si sunt nevoit sa vad apartamentul pe care l-am cumparat pentru fata mea, tocmai pentru a putea sta pe linia de plutire si a nu da faliment. Totusi sper intr-o relativa revigorare a pietei. In concluzie si eu o duc destul de greu dar nu stau cu mainile in san sa astept pomana de la staul roman. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 14:38
Corcodel, tu esti femeie.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 14:47
De la: nastasemihail, la data 2010-12-09 14:38:39Corcodel, tu esti femeie. Ce te face sa crezi una ca asta?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 14:52
De la: nastasemihail, la data 2010-12-09 14:38:39Corcodel, tu esti femeie. ????????????
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 14:56
De la: corcodel, la data 2010-12-09 14:47:31De la: nastasemihail, la data 2010-12-09 14:38:39Corcodel, tu esti femeie. Un email cu numele tau, de barbat. Daca nu esti, scuze, dar eu sint convins ca da. Nu ar fi cine stie ce. dar e bine sa se stie. Ca reprezentare in...cap.
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 15:07
De la: nastasemihail, la data 2010-12-09 14:56:36Tu poti fi convins de tot ce doresti, fiecare cu fanteziile lui..... doar traim intr-o deplina libertate erotica...De la: corcodel, la data 2010-12-09 14:47:31De la: nastasemihail, la data 2010-12-09 14:38:39Corcodel, tu esti femeie.
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 15:11
Clar.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 15:12
Asa-i! Basescu e de vina si pentru asta!!
Prea multa libertate, dom`le, prea multa...
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 15:17
De la: M_Elody, la data 2010-12-09 15:12:44Asa-i! Basescu e de vina si pentru asta!! Tot el este de vina ca a venit iarna?
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 15:39
nu, dar el a oficializat in aceata nerespectarea constitutiei, a legilor a Prlamentului si a hotaririlor judecatoresti.
a ridicat grobianismul la nivel de politica de stat si substituie in mod neconstitutional acest guvern de incompetenti pe care el l-a ales, incalcind constitutia. astept sa promulge legea fraudata a pensiilor. incapatinarea lui, dublata de dorinta de razbunare a aruncat Romania intr-o prapastie din care nu va iesi nici in urmatorii 4 ani de mandat. astept cu interes sa vad care sunt cele 200 de spitale pe care le vor inchide acesti incompetenti sprijiniti de base. unde-s ardelenii care se laudau cu ardealul portocaliu, dar evreii care se roteau pe linga base in vara lui 2009, tiganii iubitori de adunari electorale sau ungurii din secuime? au cu totii acum "rãul"pe care si l-au dorit! enjoy it! Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 16:07
De la: corcodel, la data 2010-12-09 14:18:24De la: 9am126636, la data 2010-12-09 09:01:57 Si voi credeti ca, Corcodel are o afacere? Este un ciocoi portocaliu si atit. Si chiar dac ar avea, faptul ca il paste falimentul este din vina lui, vorba cintecului.." Ce bine-mi-pare c-ai luat teapa Dorutu"Auzi mai, nenea rudaru, atunci cand nu te vei mai jelui pe forum ca o duci rau, vei avea si dreptul sa-ti dai cu parerea. Pana atunci mucles. Sunt eu rudar cum esti tu antreprenor. Unde era bunul samaritean, i se filfiie ca au aia credite la banci. Plimba ursul ca-ti pute gura portocalie. Nici la gradinita nu te primesc. Crezi ca esti smecher si prostesti lumea? |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 16:13
De la: 9am049573, la data 2010-12-09 15:39:15nu, dar el a oficializat in aceata nerespectarea constitutiei, a legilor a Prlamentului si a hotaririlor judecatoresti.Profesore.....Iliescu tatucul vostru a fost primul care a calcat in picioare constitutia si din acest motiv am ajuns aici .El a fost ales in trei mandate, el a ucis fara mila foarte multi romani, el a pus bazele coruptiei in Romania si a inchis ochii doar pentru a ramane la putere . Partidele pe care voi le sustineti au fost cele care au vandut toata industria pe lucru de nimic incalcand grav constitutia acestei tari.PSDul si PNLul au fost partidele care au distrus viitorul acestei tari. Ele in cardasie au guvernat timp de 14 ani(PSD) si 18 ani(PNL) si au reusit sa distruga aceasta tara. Acum cand acest presedinte doreste sa schimbe fata acestei tari, apar cozile de topor(cei care au beneficiat de paine fara munca cunoscand teoria comunista....,,.Ei se fac ca ne platesc....noi ne facem ca muncim'') si cauta cu orice chip sa puna frana acestui proces. Eu unul m-am saturat de medici cu buzunarele pline de spaga data de pacienti, profesori care nu-si fac treaba ,dar obliga elevii sa plateasca meditatii , functionari nesimtiti care sunt cu ochii doar la ceas pentru ca apoi sa poata pleca acasa linistiti si in general de toti acesti indivizi care pretind salarii mari dar in schimb sunt doar niste nemernici pusi pe capatuiala. Ei bine acest presedinte vrea sa termine cu aceste gasti profesionale si sa-i dezvete de deprinderile comunistoide. Eu unul as da cel putin jumatate dintre ei afara iar cu restul .....la treaba . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 16:14
De la: corcodel, la data 2010-12-09 14:32:58De la: gabigabi, la data 2010-12-09 14:31:03Mamaie, mai bine asa decat cu mana intinsa asa cum se practica in aceasta tara !De la: corcodel, la data 2010-12-09 14:16:04De la: gabigabi, la data 2010-12-09 08:40:25Mamaie, adevarat ca-mi vanad UNUL dintre apartamente . Sa sti ca mi-ar fi mult mai usor sa inchid pravalia pentru o perioada determinata , sa-mi vad de viata mea si a familiei, dar ma mai gandesc la amaratii de angajati care au credite, familii de intretinut, etc. Acesta este motivul pentru care vand un apartament achizitionat cu 65000e la doar 50000e si nici nu sunt sigur de reusita. Cat despre vina presedintelui , ea este doar in capsoarele dumneavoastra. Dati vina pe cine nu trebuie. Vinovatii trebuiesc cautati in SUA si bineanteles la partidele pe care le sustineti cu atata naivitate.De la: corcodel, la data 2010-12-08 20:24:14Vreau sa subliniez ca in aceasta perioada TOTI o ducem mult mai rau decat in urma cu doi ani. De ce? Pai pentru ca traversam o criza severa ca urmare a guvernarilor haotice din ultimii 18 ani. Partea haioasa este ca vinovatii pentru actuala stare sunt tot cei care in ultima perioada fac tot posibilul sa bage tara in imposibilitate de plata , intr-un cuvant sa o falimenteze asa cum stiu ei cel mai bine sa faca.Cand il vad pe rapciugosul de Antonescu impreuna cu Ponta ca mint de ingheata apele nu pot decat sa-mi dau sema cat de nesimtiti pot fi , acum in ceasul al doisprezecelea si nu inteleg cum de acest popor poate sa-i si divinizeze. Citesc comentarii care mai de care mai delirante si nu pot intelege de ce acest popor este (o mare paarte) atat de ........ incat sa poata creade ca acesti nefericiti lideri au posibilitatea si vointa sa faca ce promit, atata timp cat au fost la guvernare(partidele lor) si nu au stiut decat sa minta si sa fure. Este foarte adevarat ca aceasta perioada ne saraceste pe toti intr-o masura mai mare ori mai mica, dar ce este de facut atata timp cat bugetul tari este secatuit. Si eu traversez o perioada foarte nasoala , pentru ca pe langa alte greutati, mai trebuie sa platesc si 23 de salarii , salarii maricele nu minime asa cum dau majoritatea patronilor si sunt nevoit sa vad apartamentul pe care l-am cumparat pentru fata mea, tocmai pentru a putea sta pe linia de plutire si a nu da faliment. Totusi sper intr-o relativa revigorare a pietei. In concluzie si eu o duc destul de greu dar nu stau cu mainile in san sa astept pomana de la staul roman. sssst ! taci, nefericitule, ca nu sti ce te asteapta si pe tine ! taci si roaga-te la dumnezeu sa nu falimentezi , ca abia atunci o sa intelegi despre ce vorbesc unii care au fost adusi in situatia de a sta cu mina intinsa ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 16:15
De la: 9am126636, la data 2010-12-09 16:07:51Rudar ...nu, dar in mod sigur ursar !De la: corcodel, la data 2010-12-09 14:18:24De la: 9am126636, la data 2010-12-09 09:01:57 Si voi credeti ca, Corcodel are o afacere? Este un ciocoi portocaliu si atit. Si chiar dac ar avea, faptul ca il paste falimentul este din vina lui, vorba cintecului.." Ce bine-mi-pare c-ai luat teapa Dorutu"Auzi mai, nenea rudaru, atunci cand nu te vei mai jelui pe forum ca o duci rau, vei avea si dreptul sa-ti dai cu parerea. Pana atunci mucles.
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 16:17
De aia ne usureaza statu, ca o ducem greu......
|
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 16:26
De la: gabigabi, la data 2010-12-09 16:14:22Stai mamaie linistita si nu-mi purta mie de grija. Atata timp cat am doua maini si ceva neuroni in plus fata de altii , nu voi fi in postura de a sta cu mana intinsa. Mamaie eu in anul de gratie 1990 lucram ca merceolog la o fabrica mare , pe un salariu bun dar mi-am bagat picioarele in ea de comoditate , am ales o viata agitata, cu riscuri mari, dar si cu realizari. Altii au preferat sa se faca ca muncesc si acum tipa ca mor de foame.De la: corcodel, la data 2010-12-09 14:32:58De la: gabigabi, la data 2010-12-09 14:31:03Mamaie, mai bine asa decat cu mana intinsa asa cum se practica in aceasta tara !De la: corcodel, la data 2010-12-09 14:16:04De la: gabigabi, la data 2010-12-09 08:40:25Mamaie, adevarat ca-mi vanad UNUL dintre apartamente . Sa sti ca mi-ar fi mult mai usor sa inchid pravalia pentru o perioada determinata , sa-mi vad de viata mea si a familiei, dar ma mai gandesc la amaratii de angajati care au credite, familii de intretinut, etc. Acesta este motivul pentru care vand un apartament achizitionat cu 65000e la doar 50000e si nici nu sunt sigur de reusita. Cat despre vina presedintelui , ea este doar in capsoarele dumneavoastra. Dati vina pe cine nu trebuie. Vinovatii trebuiesc cautati in SUA si bineanteles la partidele pe care le sustineti cu atata naivitate.De la: corcodel, la data 2010-12-08 20:24:14Vreau sa subliniez ca in aceasta perioada TOTI o ducem mult mai rau decat in urma cu doi ani. De ce? Pai pentru ca traversam o criza severa ca urmare a guvernarilor haotice din ultimii 18 ani. Partea haioasa este ca vinovatii pentru actuala stare sunt tot cei care in ultima perioada fac tot posibilul sa bage tara in imposibilitate de plata , intr-un cuvant sa o falimenteze asa cum stiu ei cel mai bine sa faca.Cand il vad pe rapciugosul de Antonescu impreuna cu Ponta ca mint de ingheata apele nu pot decat sa-mi dau sema cat de nesimtiti pot fi , acum in ceasul al doisprezecelea si nu inteleg cum de acest popor poate sa-i si divinizeze. Citesc comentarii care mai de care mai delirante si nu pot intelege de ce acest popor este (o mare paarte) atat de ........ incat sa poata creade ca acesti nefericiti lideri au posibilitatea si vointa sa faca ce promit, atata timp cat au fost la guvernare(partidele lor) si nu au stiut decat sa minta si sa fure. Este foarte adevarat ca aceasta perioada ne saraceste pe toti intr-o masura mai mare ori mai mica, dar ce este de facut atata timp cat bugetul tari este secatuit. Si eu traversez o perioada foarte nasoala , pentru ca pe langa alte greutati, mai trebuie sa platesc si 23 de salarii , salarii maricele nu minime asa cum dau majoritatea patronilor si sunt nevoit sa vad apartamentul pe care l-am cumparat pentru fata mea, tocmai pentru a putea sta pe linia de plutire si a nu da faliment. Totusi sper intr-o relativa revigorare a pietei. In concluzie si eu o duc destul de greu dar nu stau cu mainile in san sa astept pomana de la staul roman. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 16:26
De la: nastasemihail, la data 2010-12-09 14:38:39Corcodel, tu esti femeie. la un moment dat si mie mi s-a parut ca e O EA si am si spus asta, dar a ramas balta discutia, ca de fapt NU intereseaza pe nimeni ce-i ....poate fi si hermafrodit, ce-mi pasa mie ? ....desigur, fiind un om onest as putea sa ma simpt deranjata de minciuna si prefacatoria asta in care un altul se crede mai destept si sa da altceva decit e ....pina la urma e o problema de educatie, de bun simt si cel pacalit e chiar el, caci risca sa se piarda in propria-i minciuna sau, si mai rau , dedublare de personalitate !
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 16:31
De la: corcodel, la data 2010-12-09 16:26:20De la: gabigabi, la data 2010-12-09 16:14:22Stai mamaie linistita si nu-mi purta mie de grija. Atata timp cat am doua maini si ceva neuroni in plus fata de altii , nu voi fi in postura de a sta cu mana intinsa. Mamaie eu in anul de gratie 1990 lucram ca merceolog la o fabrica mare , pe un salariu bun dar mi-am bagat picioarele in ea de comoditate , am ales o viata agitata, cu riscuri mari, dar si cu realizari. Altii au preferat sa se faca ca muncesc si acum tipa ca mor de foame.De la: corcodel, la data 2010-12-09 14:32:58De la: gabigabi, la data 2010-12-09 14:31:03Mamaie, mai bine asa decat cu mana intinsa asa cum se practica in aceasta tara !De la: corcodel, la data 2010-12-09 14:16:04De la: gabigabi, la data 2010-12-09 08:40:25Mamaie, adevarat ca-mi vanad UNUL dintre apartamente . Sa sti ca mi-ar fi mult mai usor sa inchid pravalia pentru o perioada determinata , sa-mi vad de viata mea si a familiei, dar ma mai gandesc la amaratii de angajati care au credite, familii de intretinut, etc. Acesta este motivul pentru care vand un apartament achizitionat cu 65000e la doar 50000e si nici nu sunt sigur de reusita. Cat despre vina presedintelui , ea este doar in capsoarele dumneavoastra. Dati vina pe cine nu trebuie. Vinovatii trebuiesc cautati in SUA si bineanteles la partidele pe care le sustineti cu atata naivitate.De la: corcodel, la data 2010-12-08 20:24:14Vreau sa subliniez ca in aceasta perioada TOTI o ducem mult mai rau decat in urma cu doi ani. De ce? Pai pentru ca traversam o criza severa ca urmare a guvernarilor haotice din ultimii 18 ani. Partea haioasa este ca vinovatii pentru actuala stare sunt tot cei care in ultima perioada fac tot posibilul sa bage tara in imposibilitate de plata , intr-un cuvant sa o falimenteze asa cum stiu ei cel mai bine sa faca.Cand il vad pe rapciugosul de Antonescu impreuna cu Ponta ca mint de ingheata apele nu pot decat sa-mi dau sema cat de nesimtiti pot fi , acum in ceasul al doisprezecelea si nu inteleg cum de acest popor poate sa-i si divinizeze. Citesc comentarii care mai de care mai delirante si nu pot intelege de ce acest popor este (o mare paarte) atat de ........ incat sa poata creade ca acesti nefericiti lideri au posibilitatea si vointa sa faca ce promit, atata timp cat au fost la guvernare(partidele lor) si nu au stiut decat sa minta si sa fure. Este foarte adevarat ca aceasta perioada ne saraceste pe toti intr-o masura mai mare ori mai mica, dar ce este de facut atata timp cat bugetul tari este secatuit. Si eu traversez o perioada foarte nasoala , pentru ca pe langa alte greutati, mai trebuie sa platesc si 23 de salarii , salarii maricele nu minime asa cum dau majoritatea patronilor si sunt nevoit sa vad apartamentul pe care l-am cumparat pentru fata mea, tocmai pentru a putea sta pe linia de plutire si a nu da faliment. Totusi sper intr-o relativa revigorare a pietei. In concluzie si eu o duc destul de greu dar nu stau cu mainile in san sa astept pomana de la staul roman. bravos ! si Mytcor, exact ca tine- dar exact - si acum e in Austria....poate te duci dupa el ! daca n-o sa ai bani de avion , sa-mi spui !
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 16:33
De la: gabigabi, la data 2010-12-09 16:26:46Asa este in aceasta tara .......Unul ,,destept'' arunca o piatra..............si altii mult mai ,,destepti'' o cauta !De la: nastasemihail, la data 2010-12-09 14:38:39Corcodel, tu esti femeie.
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 16:35
De la: gabigabi, la data 2010-12-09 16:31:47Mamaico, ai halucinatii? Doamne cat ai iubit acest user........De la: corcodel, la data 2010-12-09 16:26:20De la: gabigabi, la data 2010-12-09 16:14:22Stai mamaie linistita si nu-mi purta mie de grija. Atata timp cat am doua maini si ceva neuroni in plus fata de altii , nu voi fi in postura de a sta cu mana intinsa. Mamaie eu in anul de gratie 1990 lucram ca merceolog la o fabrica mare , pe un salariu bun dar mi-am bagat picioarele in ea de comoditate , am ales o viata agitata, cu riscuri mari, dar si cu realizari. Altii au preferat sa se faca ca muncesc si acum tipa ca mor de foame.De la: corcodel, la data 2010-12-09 14:32:58De la: gabigabi, la data 2010-12-09 14:31:03Mamaie, mai bine asa decat cu mana intinsa asa cum se practica in aceasta tara !De la: corcodel, la data 2010-12-09 14:16:04De la: gabigabi, la data 2010-12-09 08:40:25Mamaie, adevarat ca-mi vanad UNUL dintre apartamente . Sa sti ca mi-ar fi mult mai usor sa inchid pravalia pentru o perioada determinata , sa-mi vad de viata mea si a familiei, dar ma mai gandesc la amaratii de angajati care au credite, familii de intretinut, etc. Acesta este motivul pentru care vand un apartament achizitionat cu 65000e la doar 50000e si nici nu sunt sigur de reusita. Cat despre vina presedintelui , ea este doar in capsoarele dumneavoastra. Dati vina pe cine nu trebuie. Vinovatii trebuiesc cautati in SUA si bineanteles la partidele pe care le sustineti cu atata naivitate.De la: corcodel, la data 2010-12-08 20:24:14Vreau sa subliniez ca in aceasta perioada TOTI o ducem mult mai rau decat in urma cu doi ani. De ce? Pai pentru ca traversam o criza severa ca urmare a guvernarilor haotice din ultimii 18 ani. Partea haioasa este ca vinovatii pentru actuala stare sunt tot cei care in ultima perioada fac tot posibilul sa bage tara in imposibilitate de plata , intr-un cuvant sa o falimenteze asa cum stiu ei cel mai bine sa faca.Cand il vad pe rapciugosul de Antonescu impreuna cu Ponta ca mint de ingheata apele nu pot decat sa-mi dau sema cat de nesimtiti pot fi , acum in ceasul al doisprezecelea si nu inteleg cum de acest popor poate sa-i si divinizeze. Citesc comentarii care mai de care mai delirante si nu pot intelege de ce acest popor este (o mare paarte) atat de ........ incat sa poata creade ca acesti nefericiti lideri au posibilitatea si vointa sa faca ce promit, atata timp cat au fost la guvernare(partidele lor) si nu au stiut decat sa minta si sa fure. Este foarte adevarat ca aceasta perioada ne saraceste pe toti intr-o masura mai mare ori mai mica, dar ce este de facut atata timp cat bugetul tari este secatuit. Si eu traversez o perioada foarte nasoala , pentru ca pe langa alte greutati, mai trebuie sa platesc si 23 de salarii , salarii maricele nu minime asa cum dau majoritatea patronilor si sunt nevoit sa vad apartamentul pe care l-am cumparat pentru fata mea, tocmai pentru a putea sta pe linia de plutire si a nu da faliment. Totusi sper intr-o relativa revigorare a pietei. In concluzie si eu o duc destul de greu dar nu stau cu mainile in san sa astept pomana de la staul roman. Nu mamaico , nu sunt nici femeie si nici acest Mytocar.....sincer....!PS.Daca erai mai tinerica, poate........te convingeai singura !
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 16:51
oricum, nefericirea Ro a fost ca dupa 90 au fost prea multi baieti destepti , care aveau ca si tine @corcodele, 2 neuroni si AU FALIMENTAT INDUSTRIA romaneasca pe care au cumparat-o apoi , ca si tine, pe 2 lei tramvai ! iti multumesc, corcodele, in numele poporului roman , ca l-ai adus tu si altii ca tine, in situatia de Asistat ....azi vreti sa scapati de el fie gonindu-l dincolo, ori pe "calea naturala " a lui Boc si daca nici asa nu merge , va dau un sfat : incercati cu niste cianura....e mai eficient !
|
Postat pe: 9 Decembrie 2010, ora 17:08
De la: corcodel, la data 2010-12-09 16:35:50De la: gabigabi, la data 2010-12-09 16:31:47Mamaico, ai halucinatii? Doamne cat ai iubit acest user........De la: corcodel, la data 2010-12-09 16:26:20De la: gabigabi, la data 2010-12-09 16:14:22Stai mamaie linistita si nu-mi purta mie de grija. Atata timp cat am doua maini si ceva neuroni in plus fata de altii , nu voi fi in postura de a sta cu mana intinsa. Mamaie eu in anul de gratie 1990 lucram ca merceolog la o fabrica mare , pe un salariu bun dar mi-am bagat picioarele in ea de comoditate , am ales o viata agitata, cu riscuri mari, dar si cu realizari. Altii au preferat sa se faca ca muncesc si acum tipa ca mor de foame.De la: corcodel, la data 2010-12-09 14:32:58De la: gabigabi, la data 2010-12-09 14:31:03Mamaie, mai bine asa decat cu mana intinsa asa cum se practica in aceasta tara !De la: corcodel, la data 2010-12-09 14:16:04De la: gabigabi, la data 2010-12-09 08:40:25Mamaie, adevarat ca-mi vanad UNUL dintre apartamente . Sa sti ca mi-ar fi mult mai usor sa inchid pravalia pentru o perioada determinata , sa-mi vad de viata mea si a familiei, dar ma mai gandesc la amaratii de angajati care au credite, familii de intretinut, etc. Acesta este motivul pentru care vand un apartament achizitionat cu 65000e la doar 50000e si nici nu sunt sigur de reusita. Cat despre vina presedintelui , ea este doar in capsoarele dumneavoastra. Dati vina pe cine nu trebuie. Vinovatii trebuiesc cautati in SUA si bineanteles la partidele pe care le sustineti cu atata naivitate.De la: corcodel, la data 2010-12-08 20:24:14Vreau sa subliniez ca in aceasta perioada TOTI o ducem mult mai rau decat in urma cu doi ani. De ce? Pai pentru ca traversam o criza severa ca urmare a guvernarilor haotice din ultimii 18 ani. Partea haioasa este ca vinovatii pentru actuala stare sunt tot cei care in ultima perioada fac tot posibilul sa bage tara in imposibilitate de plata , intr-un cuvant sa o falimenteze asa cum stiu ei cel mai bine sa faca.Cand il vad pe rapciugosul de Antonescu impreuna cu Ponta ca mint de ingheata apele nu pot decat sa-mi dau sema cat de nesimtiti pot fi , acum in ceasul al doisprezecelea si nu inteleg cum de acest popor poate sa-i si divinizeze. Citesc comentarii care mai de care mai delirante si nu pot intelege de ce acest popor este (o mare paarte) atat de ........ incat sa poata creade ca acesti nefericiti lideri au posibilitatea si vointa sa faca ce promit, atata timp cat au fost la guvernare(partidele lor) si nu au stiut decat sa minta si sa fure. Este foarte adevarat ca aceasta perioada ne saraceste pe toti intr-o masura mai mare ori mai mica, dar ce este de facut atata timp cat bugetul tari este secatuit. Si eu traversez o perioada foarte nasoala , pentru ca pe langa alte greutati, mai trebuie sa platesc si 23 de salarii , salarii maricele nu minime asa cum dau majoritatea patronilor si sunt nevoit sa vad apartamentul pe care l-am cumparat pentru fata mea, tocmai pentru a putea sta pe linia de plutire si a nu da faliment. Totusi sper intr-o relativa revigorare a pietei. In concluzie si eu o duc destul de greu dar nu stau cu mainile in san sa astept pomana de la staul roman. cum sa ma conving, daca nu stiu cum arata el si nici cum arati tu? .....si nici nu doresc, sincer iti spun caci, din pct. meu de vedere esti total neinteresant !
|
|
|

Cat despre contracte stai tu linistit ca nu am eu boase asa de mari incat sa pot pune mana direct pe un contract cu statul. Prin interpusi poate, ca asa se practica in aceasta tara. Contractele le iau baietii destepti care indiferent de partidul de unde provin(nu cum gresit se crede) au relatii si apoi cauta unul ca mine care trebuie sa-i faca treaba la un pret de rahat pentru a putea supravietui. Dar asa a fost si pe timpul PSD(chiar mai rau) si al PNL(cel putin atunci nici nu puteai spera sa poti lua un contract macar la mana a doua) cand mafia nu-ti dadea voie sa respiri, dar era de muca si te multumeai si cu firmituri.
....desigur, fiind un om onest as putea sa ma simpt deranjata de minciuna si prefacatoria asta in care un altul se crede mai destept si sa da altceva decit e ....pina la urma e o problema de educatie, de bun simt si cel pacalit e chiar el, caci risca sa se piarda in propria-i minciuna sau, si mai rau , dedublare de personalitate !
si Mytcor, exact ca tine- dar exact - si acum e in Austria....poate te duci dupa el ! daca n-o sa ai bani de avion , sa-mi spui !