Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 5/11/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Decembrie 2010, ora 16:02
De la: vasile_vali, la data 2010-12-10 15:44:44De la: corcodel, la data 2010-12-10 15:14:45De la: vasile_vali, la data 2010-12-10 14:15:58Romule, de ce esti asa de lipsit de educatie? Vezi ca-ti faci tribul de ras. De ce nu suporti si alte pareri? Nu spuneai mai inaripatule ca esti un ,,liberal'' convins? Liberalismul nu insemna si diversitate de idei mai bulibaso ?De la: Pensionar, la data 2010-12-10 13:33:36De la: corcodel, la data 2010-12-10 11:13:59Domnule eu inteleg faptul ca cei care mai aveti acum cate o slujba si munciti pe brinci pentru un salariu de mizerie sunteti revoltati datorita faptului ca sunteti nevoiti sa ne mai tineti si pe noi in carca dar ce vina avem noi? Stiu ca suntem multi comparativ cu cei care inca muncesc si mai stiu ca mare parte dintre cei care au o slujba la stat se fac doar ca muncesc si mai stiu ca majoritatea celor care vor mai mult si mai mult nu au mintile cu ei dar prea esti suparat pe noi astia de virsta mea. Eu nu doresc pensie maimare si ma multumesc cu cei 850 de lei si sunt constient ca este normal sa platesc si asigurare de sanatate ca doar tot noi avem nevoie de doctori ce dracu. Acum te rog sai intelegi si pe astia de virsta mea care doar vor sa ia dar nu inteleg ca numai are staul de unde sa mai dea pentru ca astia din generatia mea sau invatat doar sa ceara fara a gandi ca sacul ala comunist pe care lau umplut ei acum sa golit din cauza politicienilor flamanzi.De la: super_green_frog, la data 2010-12-10 02:42:27HA ..HA ...ha....auzi , jumatatea nestricata! Pai daca analizam aceasta jumatate pe categorii sociale si profesionale, aflam cu stupoare ca este formata doar din bugetari , pensionari si mafioti afiliati canurilor PSD-PNL. Oare cat va mai dura fabula pusa in practica de Iliescu cu Greierele si Furnica. Greierasilor........LA MUNCA!De la: 9am049573, la data 2010-12-09 20:28:38sa-ti mai spun ceva pentru a realiza cat de mare este diferenta dintre iliescu si base, si in defavoarea celui din urma. Ce smardoi esti tu portoricane! Cand vii la Bucuresti? Hai ca vin sa te astept cu flori in gara. Cu 4 cale e bine? Sau daca nu ai bani de tren vin eu la Galati. Unde ti-ai pus cortul?
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Decembrie 2010, ora 16:18
De la: BlackFriday, la data 2010-12-10 16:02:48De la: vasile_vali, la data 2010-12-10 15:44:44De la: corcodel, la data 2010-12-10 15:14:45De la: vasile_vali, la data 2010-12-10 14:15:58Romule, de ce esti asa de lipsit de educatie? Vezi ca-ti faci tribul de ras. De ce nu suporti si alte pareri? Nu spuneai mai inaripatule ca esti un ,,liberal'' convins? Liberalismul nu insemna si diversitate de idei mai bulibaso ?De la: Pensionar, la data 2010-12-10 13:33:36De la: corcodel, la data 2010-12-10 11:13:59Domnule eu inteleg faptul ca cei care mai aveti acum cate o slujba si munciti pe brinci pentru un salariu de mizerie sunteti revoltati datorita faptului ca sunteti nevoiti sa ne mai tineti si pe noi in carca dar ce vina avem noi? Stiu ca suntem multi comparativ cu cei care inca muncesc si mai stiu ca mare parte dintre cei care au o slujba la stat se fac doar ca muncesc si mai stiu ca majoritatea celor care vor mai mult si mai mult nu au mintile cu ei dar prea esti suparat pe noi astia de virsta mea. Eu nu doresc pensie maimare si ma multumesc cu cei 850 de lei si sunt constient ca este normal sa platesc si asigurare de sanatate ca doar tot noi avem nevoie de doctori ce dracu. Acum te rog sai intelegi si pe astia de virsta mea care doar vor sa ia dar nu inteleg ca numai are staul de unde sa mai dea pentru ca astia din generatia mea sau invatat doar sa ceara fara a gandi ca sacul ala comunist pe care lau umplut ei acum sa golit din cauza politicienilor flamanzi.De la: super_green_frog, la data 2010-12-10 02:42:27HA ..HA ...ha....auzi , jumatatea nestricata! Pai daca analizam aceasta jumatate pe categorii sociale si profesionale, aflam cu stupoare ca este formata doar din bugetari , pensionari si mafioti afiliati canurilor PSD-PNL. Oare cat va mai dura fabula pusa in practica de Iliescu cu Greierele si Furnica. Greierasilor........LA MUNCA!De la: 9am049573, la data 2010-12-09 20:28:38sa-ti mai spun ceva pentru a realiza cat de mare este diferenta dintre iliescu si base, si in defavoarea celui din urma. SALUT BLACK,CE FACI ? ESTI BINE ? NU MERITA SA STRICI UN CARTUS PE CIOARA,DE FAPT ROBUL TIGAN DE GALATI,E DE'AJUNS SA'I SCUPI O PALMA SI ...ALA E,IMPUTITUL ACUM E "PROLETAR" CU P DE LA P..LA,IN LOC SA SPUNA SATUT MANA BOIERULE SI BODAPROSTE,EL E PLISCOS,HAHALERA,CRED CA PANA LA URMA TI' NASESC EU PE ASTA,NU SCAPA EL DE MINE,II ARAT EU CUM SE VORBESTE ,MAI EXACT IN CAZUL LUI CRONCANE,IN FATA STAPANULUI,ROB IMPUTIT CE ESTE !!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 996 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Decembrie 2010, ora 16:19
,,Si lasa'i pe liberali [am contrazis un prost lenes, nu o opinie ...],''
Tuciuriule, acum am inteles cum stau lucrurile prin satra ta. Doar voi astia care stati cu mana intinsa..categoria .,,.silvuple m.''.........sunteti harnici in aceasta tara, iar un biet pensionar realist care nu a dat in mintea copiilor este luat peste picior tocmai de catre ,,trantorul sef''
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Decembrie 2010, ora 16:31
De la: corcodel, la data 2010-12-10 16:19:04,,Si lasa'i pe liberali [am contrazis un prost lenes, nu o opinie ...],'' TRANTOR SEF,E O CALITATE IN CAZUL CORBULUI........ROB IMPUTIT ,MAI MERGE.......
Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2010, ora 16:57
De la: Silver9AM, la data 2010-12-10 16:18:18De la: BlackFriday, la data 2010-12-10 16:02:48De la: vasile_vali, la data 2010-12-10 15:44:44De la: corcodel, la data 2010-12-10 15:14:45De la: vasile_vali, la data 2010-12-10 14:15:58Romule, de ce esti asa de lipsit de educatie? Vezi ca-ti faci tribul de ras. De ce nu suporti si alte pareri? Nu spuneai mai inaripatule ca esti un ,,liberal'' convins? Liberalismul nu insemna si diversitate de idei mai bulibaso ?De la: Pensionar, la data 2010-12-10 13:33:36De la: corcodel, la data 2010-12-10 11:13:59Domnule eu inteleg faptul ca cei care mai aveti acum cate o slujba si munciti pe brinci pentru un salariu de mizerie sunteti revoltati datorita faptului ca sunteti nevoiti sa ne mai tineti si pe noi in carca dar ce vina avem noi? Stiu ca suntem multi comparativ cu cei care inca muncesc si mai stiu ca mare parte dintre cei care au o slujba la stat se fac doar ca muncesc si mai stiu ca majoritatea celor care vor mai mult si mai mult nu au mintile cu ei dar prea esti suparat pe noi astia de virsta mea. Eu nu doresc pensie maimare si ma multumesc cu cei 850 de lei si sunt constient ca este normal sa platesc si asigurare de sanatate ca doar tot noi avem nevoie de doctori ce dracu. Acum te rog sai intelegi si pe astia de virsta mea care doar vor sa ia dar nu inteleg ca numai are staul de unde sa mai dea pentru ca astia din generatia mea sau invatat doar sa ceara fara a gandi ca sacul ala comunist pe care lau umplut ei acum sa golit din cauza politicienilor flamanzi.De la: super_green_frog, la data 2010-12-10 02:42:27HA ..HA ...ha....auzi , jumatatea nestricata! Pai daca analizam aceasta jumatate pe categorii sociale si profesionale, aflam cu stupoare ca este formata doar din bugetari , pensionari si mafioti afiliati canurilor PSD-PNL. Oare cat va mai dura fabula pusa in practica de Iliescu cu Greierele si Furnica. Greierasilor........LA MUNCA!De la: 9am049573, la data 2010-12-09 20:28:38sa-ti mai spun ceva pentru a realiza cat de mare este diferenta dintre iliescu si base, si in defavoarea celui din urma. Salut Silver prietene! Ce faci? Tot cu apasii astia, ca spoitorul din Galati si baragladina lui miloaga, te lupti? Sunt convins ca le faci fata, ca sunt vai de mama lor! Oricum, o sa le acord si eu mai mult atentie de acum, ca am mai mult timp liber. Daca dai de magraon, spune-mi si mie, ca sunt interesat sa te asist la duel! Hai, ca nu am mai vazut de mult o comedie buna! Weekend placut, tie si familiei!
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2010, ora 17:12
De la: BlackFriday, la data 2010-12-10 16:57:52De la: Silver9AM, la data 2010-12-10 16:18:18De la: BlackFriday, la data 2010-12-10 16:02:48De la: vasile_vali, la data 2010-12-10 15:44:44De la: corcodel, la data 2010-12-10 15:14:45De la: vasile_vali, la data 2010-12-10 14:15:58Romule, de ce esti asa de lipsit de educatie? Vezi ca-ti faci tribul de ras. De ce nu suporti si alte pareri? Nu spuneai mai inaripatule ca esti un ,,liberal'' convins? Liberalismul nu insemna si diversitate de idei mai bulibaso ?De la: Pensionar, la data 2010-12-10 13:33:36De la: corcodel, la data 2010-12-10 11:13:59Domnule eu inteleg faptul ca cei care mai aveti acum cate o slujba si munciti pe brinci pentru un salariu de mizerie sunteti revoltati datorita faptului ca sunteti nevoiti sa ne mai tineti si pe noi in carca dar ce vina avem noi? Stiu ca suntem multi comparativ cu cei care inca muncesc si mai stiu ca mare parte dintre cei care au o slujba la stat se fac doar ca muncesc si mai stiu ca majoritatea celor care vor mai mult si mai mult nu au mintile cu ei dar prea esti suparat pe noi astia de virsta mea. Eu nu doresc pensie maimare si ma multumesc cu cei 850 de lei si sunt constient ca este normal sa platesc si asigurare de sanatate ca doar tot noi avem nevoie de doctori ce dracu. Acum te rog sai intelegi si pe astia de virsta mea care doar vor sa ia dar nu inteleg ca numai are staul de unde sa mai dea pentru ca astia din generatia mea sau invatat doar sa ceara fara a gandi ca sacul ala comunist pe care lau umplut ei acum sa golit din cauza politicienilor flamanzi.De la: super_green_frog, la data 2010-12-10 02:42:27HA ..HA ...ha....auzi , jumatatea nestricata! Pai daca analizam aceasta jumatate pe categorii sociale si profesionale, aflam cu stupoare ca este formata doar din bugetari , pensionari si mafioti afiliati canurilor PSD-PNL. Oare cat va mai dura fabula pusa in practica de Iliescu cu Greierele si Furnica. Greierasilor........LA MUNCA!De la: 9am049573, la data 2010-12-09 20:28:38sa-ti mai spun ceva pentru a realiza cat de mare este diferenta dintre iliescu si base, si in defavoarea celui din urma. MULTUMESC PT. URARI,LA FEL ITI DORESC SI EU PRIETENE,DUEL SPUI ? PAI DE CAND SE DUELEAZA O CIOARA CU UN OM ? E PE LISTA MEA,SI AM PROMIS TUTUROR CELOR CARE SE IAU DE FAMILIA MEA .....URARI,VB. BUNE,COLINDE ( CA TOT SE APROPIE CRACIUNUL ) PE ASTA IL FAC LA CEAUN PT. CAINELE MEU !!! PS. CRED CA O SA-SI RUPA COLTII CAINELE IN CIOARA ASTA......ASTA E CRONCANITOARE DE PE TIMPUL LUI ST. CEL MARE,ATUNCI EL A DEVENIT ROB,A FOST RIDICAT IN IERARHIE DE LA TARATOARE.......
|
|
Fosta membra 9am.ro 459 mesaje Membru din: 10/12/2010 |
Postat pe: 10 Decembrie 2010, ora 17:40
De la: vasile_vali, la data 2010-12-10 14:15:58Pacat de tine tinere needucat, prost,imbecil, libininos,puturos si cretin. Asa sa vorbesti cu mumata aia care tea facut prost de bubui si pe deasupra si puturos. Prostule.De la: Pensionar, la data 2010-12-10 13:33:36De la: corcodel, la data 2010-12-10 11:13:59Domnule eu inteleg faptul ca cei care mai aveti acum cate o slujba si munciti pe brinci pentru un salariu de mizerie sunteti revoltati datorita faptului ca sunteti nevoiti sa ne mai tineti si pe noi in carca dar ce vina avem noi? Stiu ca suntem multi comparativ cu cei care inca muncesc si mai stiu ca mare parte dintre cei care au o slujba la stat se fac doar ca muncesc si mai stiu ca majoritatea celor care vor mai mult si mai mult nu au mintile cu ei dar prea esti suparat pe noi astia de virsta mea. Eu nu doresc pensie maimare si ma multumesc cu cei 850 de lei si sunt constient ca este normal sa platesc si asigurare de sanatate ca doar tot noi avem nevoie de doctori ce dracu. Acum te rog sai intelegi si pe astia de virsta mea care doar vor sa ia dar nu inteleg ca numai are staul de unde sa mai dea pentru ca astia din generatia mea sau invatat doar sa ceara fara a gandi ca sacul ala comunist pe care lau umplut ei acum sa golit din cauza politicienilor flamanzi.De la: super_green_frog, la data 2010-12-10 02:42:27HA ..HA ...ha....auzi , jumatatea nestricata! Pai daca analizam aceasta jumatate pe categorii sociale si profesionale, aflam cu stupoare ca este formata doar din bugetari , pensionari si mafioti afiliati canurilor PSD-PNL. Oare cat va mai dura fabula pusa in practica de Iliescu cu Greierele si Furnica. Greierasilor........LA MUNCA!De la: 9am049573, la data 2010-12-09 20:28:38sa-ti mai spun ceva pentru a realiza cat de mare este diferenta dintre iliescu si base, si in defavoarea celui din urma. |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Decembrie 2010, ora 18:14
De la: BlackFriday, la data 2010-12-10 16:57:52De la: Silver9AM, la data 2010-12-10 16:18:18De la: BlackFriday, la data 2010-12-10 16:02:48De la: vasile_vali, la data 2010-12-10 15:44:44De la: corcodel, la data 2010-12-10 15:14:45De la: vasile_vali, la data 2010-12-10 14:15:58Romule, de ce esti asa de lipsit de educatie? Vezi ca-ti faci tribul de ras. De ce nu suporti si alte pareri? Nu spuneai mai inaripatule ca esti un ,,liberal'' convins? Liberalismul nu insemna si diversitate de idei mai bulibaso ?De la: Pensionar, la data 2010-12-10 13:33:36De la: corcodel, la data 2010-12-10 11:13:59Domnule eu inteleg faptul ca cei care mai aveti acum cate o slujba si munciti pe brinci pentru un salariu de mizerie sunteti revoltati datorita faptului ca sunteti nevoiti sa ne mai tineti si pe noi in carca dar ce vina avem noi? Stiu ca suntem multi comparativ cu cei care inca muncesc si mai stiu ca mare parte dintre cei care au o slujba la stat se fac doar ca muncesc si mai stiu ca majoritatea celor care vor mai mult si mai mult nu au mintile cu ei dar prea esti suparat pe noi astia de virsta mea. Eu nu doresc pensie maimare si ma multumesc cu cei 850 de lei si sunt constient ca este normal sa platesc si asigurare de sanatate ca doar tot noi avem nevoie de doctori ce dracu. Acum te rog sai intelegi si pe astia de virsta mea care doar vor sa ia dar nu inteleg ca numai are staul de unde sa mai dea pentru ca astia din generatia mea sau invatat doar sa ceara fara a gandi ca sacul ala comunist pe care lau umplut ei acum sa golit din cauza politicienilor flamanzi.De la: super_green_frog, la data 2010-12-10 02:42:27HA ..HA ...ha....auzi , jumatatea nestricata! Pai daca analizam aceasta jumatate pe categorii sociale si profesionale, aflam cu stupoare ca este formata doar din bugetari , pensionari si mafioti afiliati canurilor PSD-PNL. Oare cat va mai dura fabula pusa in practica de Iliescu cu Greierele si Furnica. Greierasilor........LA MUNCA!De la: 9am049573, la data 2010-12-09 20:28:38sa-ti mai spun ceva pentru a realiza cat de mare este diferenta dintre iliescu si base, si in defavoarea celui din urma. Bine ai venit acasa ! cume aerul de Bucuresti ? cam pute sau nu prea ? dar, apropos de o comedie buna , vezi ca a aparut un remember Stan si Bran, pe CD ....le gasesti la toate chioscurile de ziare ! daca vrei sa-ti reamintesti de cum erai copilsi rideai cu ei, incearca....si colectia Charlot cred ca se mai gaseste ! " Goana dupa aur" va ramine in veci un pct. de referinta in comedie ! hai, pa ! saai o seara klumea !
|
|
|
|
|
Postat pe: 10 Decembrie 2010, ora 18:28
De la: Pensionar, la data 2010-12-10 17:40:41De la: vasile_vali, la data 2010-12-10 14:15:58Pacat de tine tinere needucat, prost,imbecil, libininos,puturos si cretin. Asa sa vorbesti cu mumata aia care tea facut prost de bubui si pe deasupra si puturos. Prostule.De la: Pensionar, la data 2010-12-10 13:33:36De la: corcodel, la data 2010-12-10 11:13:59Domnule eu inteleg faptul ca cei care mai aveti acum cate o slujba si munciti pe brinci pentru un salariu de mizerie sunteti revoltati datorita faptului ca sunteti nevoiti sa ne mai tineti si pe noi in carca dar ce vina avem noi? Stiu ca suntem multi comparativ cu cei care inca muncesc si mai stiu ca mare parte dintre cei care au o slujba la stat se fac doar ca muncesc si mai stiu ca majoritatea celor care vor mai mult si mai mult nu au mintile cu ei dar prea esti suparat pe noi astia de virsta mea. Eu nu doresc pensie maimare si ma multumesc cu cei 850 de lei si sunt constient ca este normal sa platesc si asigurare de sanatate ca doar tot noi avem nevoie de doctori ce dracu. Acum te rog sai intelegi si pe astia de virsta mea care doar vor sa ia dar nu inteleg ca numai are staul de unde sa mai dea pentru ca astia din generatia mea sau invatat doar sa ceara fara a gandi ca sacul ala comunist pe care lau umplut ei acum sa golit din cauza politicienilor flamanzi.De la: super_green_frog, la data 2010-12-10 02:42:27HA ..HA ...ha....auzi , jumatatea nestricata! Pai daca analizam aceasta jumatate pe categorii sociale si profesionale, aflam cu stupoare ca este formata doar din bugetari , pensionari si mafioti afiliati canurilor PSD-PNL. Oare cat va mai dura fabula pusa in practica de Iliescu cu Greierele si Furnica. Greierasilor........LA MUNCA!De la: 9am049573, la data 2010-12-09 20:28:38sa-ti mai spun ceva pentru a realiza cat de mare este diferenta dintre iliescu si base, si in defavoarea celui din urma. NU-L BAGATI IN SEAMA PE " CIOARA DE GALATI ' SI IN SPECIAL PE TOTI CE CE POSTEAZA. PENTRU EI CEI CARE POSTEAZA FARA SA INJURE LA GUVERN SI PRESEDINTE SUNT " SECURISTI,PROSTI.......ETC",IAR DACA LE RASPUNZI.....INCEARCA SA TE " FACA ".... AM CITIT POSTAREA SI MI S-A PARUT DE BUN SIMT SI REALISTA. VAD CA INTELEGI SITUATIA ACTUALA ATAT MONDIALA CAT SI DIN ROMANIA,SITUATIE PE CARE AR TREBUI SA O PERCEPEM TOTI........DAR ,CU CINE...........UNII OAMENI AU FOST INVATATI CU MULT,SI PE DEGEABA,FARA MUNCA,FARA EFORT EI VOR SALARII PENSII,AJUTOARE DE LA STAT MARI,CAT MAI MARI ,DAR NU-SI PUN INTREBAREA .....DE UNDE ? ECONOMIA ROMANIEI ATATA PRODUCE IN ACEST MOMENT.... ATAT CAT SE POATE ......... ,DAR DE UNDE NU E ........NICI D-ZEU NU CERE !
|
|
Fosta membra 9am.ro 996 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Decembrie 2010, ora 18:53
De la: Silver9AM, la data 2010-12-10 18:28:22Buna seara Silver ! Ce mai faci omule? Te ocupi tot de ,,educatia'' baragladinei? Cred ca trebuie sa facem un efort pentru a nu-l mai baga in seama pe acest ,,neam de traista''. Vorba omului asta (pensionarului), prostul tot prost ramane. Tot este bine ca mai sunt si batranei simpatici si cu mult bunsimt, chiar daca nu sunt ,,intelectuali'' ca zoofilul din Galati. Eu ma voi retrage pentru o perioada deoarece plec cu familia in Ardeal, mai precis intr-o localitate pe langa Homorod, unde voi petrece sarbatorile de iarna . Nu pot decat sa va urez tuturor sarbatori minunate ,iar anul viitor sa ne aduca sanatate si un pic mai multe bunastare. LA MULTI ANI TUTUROR ! SA NE VEDEM SANATOSI LA INCEPUTUL ANULUI 2011!!!De la: Pensionar, la data 2010-12-10 17:40:41De la: vasile_vali, la data 2010-12-10 14:15:58Pacat de tine tinere needucat, prost,imbecil, libininos,puturos si cretin. Asa sa vorbesti cu mumata aia care tea facut prost de bubui si pe deasupra si puturos. Prostule.De la: Pensionar, la data 2010-12-10 13:33:36De la: corcodel, la data 2010-12-10 11:13:59Domnule eu inteleg faptul ca cei care mai aveti acum cate o slujba si munciti pe brinci pentru un salariu de mizerie sunteti revoltati datorita faptului ca sunteti nevoiti sa ne mai tineti si pe noi in carca dar ce vina avem noi? Stiu ca suntem multi comparativ cu cei care inca muncesc si mai stiu ca mare parte dintre cei care au o slujba la stat se fac doar ca muncesc si mai stiu ca majoritatea celor care vor mai mult si mai mult nu au mintile cu ei dar prea esti suparat pe noi astia de virsta mea. Eu nu doresc pensie maimare si ma multumesc cu cei 850 de lei si sunt constient ca este normal sa platesc si asigurare de sanatate ca doar tot noi avem nevoie de doctori ce dracu. Acum te rog sai intelegi si pe astia de virsta mea care doar vor sa ia dar nu inteleg ca numai are staul de unde sa mai dea pentru ca astia din generatia mea sau invatat doar sa ceara fara a gandi ca sacul ala comunist pe care lau umplut ei acum sa golit din cauza politicienilor flamanzi.De la: super_green_frog, la data 2010-12-10 02:42:27HA ..HA ...ha....auzi , jumatatea nestricata! Pai daca analizam aceasta jumatate pe categorii sociale si profesionale, aflam cu stupoare ca este formata doar din bugetari , pensionari si mafioti afiliati canurilor PSD-PNL. Oare cat va mai dura fabula pusa in practica de Iliescu cu Greierele si Furnica. Greierasilor........LA MUNCA!De la: 9am049573, la data 2010-12-09 20:28:38sa-ti mai spun ceva pentru a realiza cat de mare este diferenta dintre iliescu si base, si in defavoarea celui din urma. |
|
Postat pe: 10 Decembrie 2010, ora 19:28
De la: corcodel, la data 2010-12-10 18:53:45De la: Silver9AM, la data 2010-12-10 18:28:22Buna seara Silver ! Ce mai faci omule? Te ocupi tot de ,,educatia'' baragladinei? Cred ca trebuie sa facem un efort pentru a nu-l mai baga in seama pe acest ,,neam de traista''. Vorba omului asta (pensionarului), prostul tot prost ramane. Tot este bine ca mai sunt si batranei simpatici si cu mult bunsimt, chiar daca nu sunt ,,intelectuali'' ca zoofilul din Galati. Eu ma voi retrage pentru o perioada deoarece plec cu familia in Ardeal, mai precis intr-o localitate pe langa Homorod, unde voi petrece sarbatorile de iarna . Nu pot decat sa va urez tuturor sarbatori minunate ,iar anul viitor sa ne aduca sanatate si un pic mai multe bunastare. LA MULTI ANI TUTUROR ! SA NE VEDEM SANATOSI LA INCEPUTUL ANULUI 2011!!!De la: Pensionar, la data 2010-12-10 17:40:41De la: vasile_vali, la data 2010-12-10 14:15:58Pacat de tine tinere needucat, prost,imbecil, libininos,puturos si cretin. Asa sa vorbesti cu mumata aia care tea facut prost de bubui si pe deasupra si puturos. Prostule.De la: Pensionar, la data 2010-12-10 13:33:36De la: corcodel, la data 2010-12-10 11:13:59Domnule eu inteleg faptul ca cei care mai aveti acum cate o slujba si munciti pe brinci pentru un salariu de mizerie sunteti revoltati datorita faptului ca sunteti nevoiti sa ne mai tineti si pe noi in carca dar ce vina avem noi? Stiu ca suntem multi comparativ cu cei care inca muncesc si mai stiu ca mare parte dintre cei care au o slujba la stat se fac doar ca muncesc si mai stiu ca majoritatea celor care vor mai mult si mai mult nu au mintile cu ei dar prea esti suparat pe noi astia de virsta mea. Eu nu doresc pensie maimare si ma multumesc cu cei 850 de lei si sunt constient ca este normal sa platesc si asigurare de sanatate ca doar tot noi avem nevoie de doctori ce dracu. Acum te rog sai intelegi si pe astia de virsta mea care doar vor sa ia dar nu inteleg ca numai are staul de unde sa mai dea pentru ca astia din generatia mea sau invatat doar sa ceara fara a gandi ca sacul ala comunist pe care lau umplut ei acum sa golit din cauza politicienilor flamanzi.De la: super_green_frog, la data 2010-12-10 02:42:27HA ..HA ...ha....auzi , jumatatea nestricata! Pai daca analizam aceasta jumatate pe categorii sociale si profesionale, aflam cu stupoare ca este formata doar din bugetari , pensionari si mafioti afiliati canurilor PSD-PNL. Oare cat va mai dura fabula pusa in practica de Iliescu cu Greierele si Furnica. Greierasilor........LA MUNCA!De la: 9am049573, la data 2010-12-09 20:28:38sa-ti mai spun ceva pentru a realiza cat de mare este diferenta dintre iliescu si base, si in defavoarea celui din urma. BUNA SEARA CORCODEL ! NU AM PRICEPUT CARE INTELECTUAL ? CIOARA ???????? PAI ROBUL ALA NU E DECAT O ZBURATOARE NEAGRA,NUMAI TENDOANE SI CU CIOCUL PLIN DE KK..AT !!! SARBATORI FERICITE CORCODELE,SA AI PARTE NUMAI DE SANATATE MULTA FERICIRE SI SA-TI MEARGA AFACERILE !!! LA MULTI ANI,MULTI SI BUNI CORCODELE !!!
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Decembrie 2010, ora 20:05
corcodel iar nu ai raspuns la intrebari. inteleg ca ramii cu talmes-balmesul pe care il ai in cap.
oricum vad ca pleci fara ati cere scuze pentru limbajul folosit in timpul acestui an. am vazut ca te dai bine pe linga un nou personaj care repata ceva teze basiste: e pensionar, e multumit de pensia pe care o are, e multumit de faptul ca trebuie sa plateasca CASS tot din pensia care ii ajunge si nu e de acord cu pensionarii nemultumiti dar repeta, cu buna credinta, sloganul lui base- pentru situatia de acum sunt de vina toti politicienii! cu doar doua mesaje la activ si atit de buna credinta la el , propun sa-i uram bine ai venit pe acest topic! asa ca draga pensionarule as vrea sa prezint citeva informatii care te pot ajuta in a sti si mai bine cum stai. acum vreo 2 zile am vazut un reprezentant al patronatelor (nu agaton sau alti agarici), pornit de regula pe bugetari care spunea laTV ca sunt nemultumiti de faptul ca acest guvern nu face nimic pentru a scoate la iveala munca la negru (care se trnasforma la ei in concurenta neloiala si preturi de dumping). el prezenta niste cifre ale patronatelor (toata lumea stie ca acest guvern portocaliu-unguresc masluieste cu nerusinare toate datale-pina si FMI le- a reprosat-o!) care mi-au confirmat spusele mele de acum un an si ceva cind guvernul pdl-psd bateau cimpii cu bugetul asiguraruilor sociale si cind base se pregatea de realegere. ei spun ca sunt 4,2 milioane angajati legal(stat si privat) si 1,4 angajati la negru! asta inseamna 5,6 angajati, in acest moment sau acum vreo 2-3 luni, si stim ca sunt 5,7 milioane pensionari. pai nu se adevereste acel raport faimos ciripit o vreme de base si sluga lui boc, cum ca "un angajat duce in spate 3 pensionari". pensia ta de 850 de lei reprezinta impozitul pe venit al unui tip care are un salariu brut de 5800-6200 de lei, din care i se scad toate contributiile inainte de a se obtine prin impozitul pe profit o suma egala cu pensia ta. pai, iti spun eu ca in bucuresti ar fi cam cel putin 200.000 de persoane care iau cel putin acest salariu brut pe luna. daca te uiti pe situl BNR ai putea deduce, din venitul anual incasat trecut in declaratia de avere, cite pensii acopera salariul lunar al unui sef de directie. daca iti reamintesc si faptul ca peste 3.000.000 de pensionari au pensii mai mici ca a ta ne putem intreba totusi pe ce se mai cheltuiesc banii din bugetul asigurarilor sociale? Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Decembrie 2010, ora 22:39
uitasem sa spun ca pensiile nesimtite sau dovedit a fi sub 30.000 din 5,7 milioane de pensii.
sa nu uitam si cele 800.000 de pensii venit minim garanta puse de boc in plata in 2009, care nu au contribuit niciodata cu ceva ... Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 03:01
Liniºte ! ! ! Sã sãrbãtorim ! De ieri m-am reînscris în PNL...
Ultimile evenimente din viaþa politicã dâmboviþeanã m-au determinat sã urmez firescul: PNL singurul partid cu adevãrat de dreapta din România ! Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 06:04
basescu= lupul inbracat in piei de oaie
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 08:03
De la: Dorinel, la data 2010-12-11 03:01:39Liniºte ! ! ! Sã sãrbãtorim ! De ieri m-am reînscris în PNL... Baaaaaaai, LINISTE, ce !!! N-ati auzit ce a zis omul asta? Musca sa nu mai aud!Si ia zi dom' Dorinel, cum a fost evenimentul asta epocal? Cum ai reusit bai nene performanta asta? Cred ca a fost un examen foarte greu! Bravo dom'le te felicit! Ne-ai facut pe toti invidiosi! Ce sa mai, mie si acum imi tremura genunchii de emotie! Fratioare, dar eu am o nelamurire, acu' un an pe vremea asta, de Mos Niculae, tot asa, ne propuneai sa sarbatorim si ziceai ca te duci sa scoti vinul si cuburile de gheata ca sa sarbatoresti victoria lui Geoana! Atunci inca mai aveai dubii ca PNL e de dreapta, nu-i asa? Care sunt ultimile evenimente din politica Damboviteana care te-au convins ca penelistii sunt ultimul bastion al dreptei? Hai, nu fii rau, spune-ne si noua!Si daca spui ca te-ai reinscris, inseamna ca ai mai fost penelist si la un moment dat i-ai dat !!! De ce? Inseamna ca altii ti-au dat mai mult?Ce mi se pare ciudat, este si ca ai ales ora aia sa postezi magnifica veste! Pina atunci ai sarbatorit? Dupa cate sticle de vin ai prins curaj sa ne anunti? O ultima intrebare si te las sa dormi linistit si sa visezi crini verzi pe pereti: bai nene, de ce trebuie sa fii membru de partid? Vizezi o ascensiune politica? Raporteaza abuz de limbaj |
|
un_somer 1 mesaj Membru din: 11/12/2010 |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 09:54
Domnule Pensionar,stimati forumisti,eu sunt un somer.Sa nu creada cineva ca sunt Corcodel .Sunt doar un somer si nu am legatura cu Corcodel.Dovada este ca domnul Corcodel este plecat intr-o localitate pe langa Homorod, iar eu nu ! Va dau cuvantul meu de onoare.Il admir pe domnul Corcodel,imi place viziunea dansului lucida si pragmatismul dansului,admir inteligenta dansului si bunul sau simt, insa nu sunt Corcodel ci doar un fan al dansului .Nici domnul Pensionar nu este Corcodel .Il cunosc pe domnul Pensionar,si pe domnul Corcodel, si nu seamana deloc ! Va dau cuvantul meu de onoare si eu nu minti niciodata ca este pacat!
Oricum,vreau sa va spun ca m-am saturat sa munceasca altii pentru mine.Nu mai suport ! Am avut o covrigarie care imi permitea sa traiesc eu si cu familia mea .Din pacate insa PSD-PNL mi-au distrus covrigaria si m-au adus in stare de faliment cu forfetarul lor.Nu ii acuz pe cei de la PDL ,oameni harnici,drepti si buni care duc Romania pe cele mai inalte culmi ale progresului .Ei au trebuit sa bage impozitul forfetar deoarece a duduit prea tare economia pe vremea lui Tariceanu si trebuia sa fie domolita putin. Oricine are acasa,in sufragerie, un cal naravas, intelege ca este nevoie sa il strunesti, deoarece altfel nu mai munceste si sta mereu lovind cu cracii in perete ! Poate comparatia este cam tampita pentru unii,dar noua ,iubitorilor PDLului ne place deoarece este bazata pe experiente concrete din lumea noastra, nu pe minciuni ca comparatiile facute de PSD si PNL (huoa Crin ,huoooa)! Propun ca urmare desfiintarea ajutorului de somaj ! Banii astfel obtinuti sa mearga in investitii, ca eu destul am furat tara asta prin evaziune fiscala de 3 covrigi nedeclarati pe luna .In nemernicia mea,ca un caine turbat musc prin somajul luat ,mana stapanilor mei de la PDL, care vor sa reformeze tara ! Asa nu mai merge ,nu merit sa traiesc ,sunt la fel de rau si de odios ca pensionarii (hai noroc nene Pensionarule !) ,functionarii, politistii, profesorii, doctorii, privatii evazionisti ,etc etc .O rog pe doamna Udrea sa se ocupe dansa si sa faca ceva cu acesti bani pe care noi poporul ticalos,nu ii meritam . Cu respect, Un somer indignat ca primeste bani de la stat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 09:59
De la: un_somer, la data 2010-12-11 09:54:40Domnule Pensionar,stimati forumisti,eu sunt un somer.Sa nu creada cineva ca sunt Corcodel .Sunt doar un somer si nu am legatura cu Corcodel.Dovada este ca domnul Corcodel este plecat intr-o localitate pe langa Homorod, iar eu nu ! Va dau cuvantul meu de onoare.Il admir pe domnul Corcodel,imi place viziunea dansului lucida si pragmatismul dansului,admir inteligenta dansului si bunul sau simt, insa nu sunt Corcodel ci doar un fan al dansului .Nici domnul Pensionar nu este Corcodel .Il cunosc pe domnul Pensionar,si pe domnul Corcodel, si nu seamana deloc ! Va dau cuvantul meu de onoare si eu nu minti niciodata ca este pacat! nu esti corcodel,neicusorule esti un simplu cretin....
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
un_profesor 1 mesaj Membru din: 11/12/2010 |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 10:04
Domnule Pensionar,domnule Somer ,stimati forumisti,eu sunt un profesor.Sa nu creada cineva ca sunt Corcodel .Sunt doar un profesor si nu am legatura cu Corcodel.Dovada este ca domnul Corcodel este plecat intr-o localitate pe langa Homorod, iar eu nu ! Va dau cuvantul meu de onoare.Il admir pe domnul Corcodel,imi place viziunea dansului lucida si pragmatismul dansului,admir inteligenta dansului si bunul sau simt, insa nu sunt Corcodel ci doar un fan al dansului .Nici domnul Pensionar nu este Corcodel ,nici domnul Somer.Il cunosc pe domnul Pensionar,pe domnul Somer si pe domnul Corcodel, si nu seamana deloc ! Va dau cuvantul meu de onoare si eu nu minti niciodata ca este pacat!
Oricum,vreau sa va spun ca m-am saturat sa munceasca altii pentru mine iar eu sa iau doar spagi si mult prea multi bani fata de cat de incompetent sunt .Nu mai suport ! Mi-am facut vile din banii de meditatii si din ce am furat de la parintii elevilor .Din pacate insa PSD-PNL mi-au redus leafa cu 25% .Nu ii acuz pe cei de la PDL ,oameni harnici,drepti si buni care duc Romania pe cele mai inalte culmi ale progresului .Ei au trebuit sa reduca leafa unor trantori ce mine, deoarece a duduit prea tare economia pe vremea lui Tariceanu si trebuia sa fie domolita putin. Oricine are acasa,in sufragerie, un bou naravas, intelege ca este nevoie sa il strunesti, deoarece altfel nu mai munceste si sta mereu lovind cu cracii in perete ! Poate comparatia este cam tampita pentru unii,dar noua ,iubitorilor PDLului ne place deoarece este bazata pe experiente concrete din lumea noastra, nu pe minciuni ca comparatiile facute de PSD si PNL (huoa Crin ,huoooa)! Propun ca urmare reducerea cu inca 50% a lefii profesorilor ! Banii astfel obtinuti sa mearga in investitii, ca eu destul am furat tara asta prin evaziune fiscala din meditatii nedeclarate pe luna.In nemernicia mea,ca un caine turbat musc prin leafa luata ,mana stapanilor mei de la PDL, care vor sa reformeze tara ! Asa nu mai merge ,nu merit sa traiesc ,sunt la fel de rau si de odios ca pensionarii (hai noroc nene Pensionarule !) somerii(hai noroc nene Somerule!) ,functionarii, politistii, doctorii, privatii evazionisti ,etc etc .O rog pe doamna Udrea sa se ocupe dansa si sa faca ceva cu acesti bani pe care noi poporul ticalos,nu ii meritam . Cu respect, Un profesor indignat . PS:XYW,ce vrei sa spui,ca Somerul este un cretin simplu iar Corcodel unul multiplu ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 10:10
nu-l cunosc pe nici unul dintre ei,stiu doar ca acest corcodel este plecat la ape-n homorod
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 10:13
Domnule Pensionar,domnule Somer ,domnule profesor,stimati forumisti,eu sunt un medic.Sa nu creada cineva ca sunt Corcodel .Sunt doar un medic de oase si coate-n gura si nu am legatura cu Corcodel.Dovada este ca domnul Corcodel este plecat intr-o localitate pe langa Homorod, iar eu nu ! Va dau cuvantul meu de onoare.Il admir pe domnul Corcodel,imi place viziunea dansului lucida si pragmatismul dansului,admir inteligenta dansului si bunul sau simt, insa nu sunt Corcodel ci doar un fan al dansului .Nici domnul Pensionar nu este Corcodel ,nici domnul Somer.Il cunosc pe domnul Pensionar,pe domnul Somer si pe domnul Corcodel, si nu seamana deloc ! Va dau cuvantul meu de onoare si eu nu mint niciodata ca este pacat!
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 10:13
Nu facem un topic de ode si imnuri???? pana atunci sa ma gandesc si eu cui sa-i inchin cele mai suave ganduri...
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
SATRAPUL 6 mesaje Membru din: 11/12/2010 |
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 10:14
De la: Ingrid, la data 2010-12-11 10:13:21 Satrapului Romaniei !
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 10:15
De la: XYW, la data 2010-12-11 10:13:05Domnule Pensionar,domnule Somer ,domnule profesor,stimati forumisti,eu sunt un medic.Sa nu creada cineva ca sunt Corcodel .Sunt doar un medic de oase si coate-n gura si nu am legatura cu Corcodel.Dovada este ca domnul Corcodel este plecat intr-o localitate pe langa Homorod, iar eu nu ! Va dau cuvantul meu de onoare.Il admir pe domnul Corcodel,imi place viziunea dansului lucida si pragmatismul dansului,admir inteligenta dansului si bunul sau simt, insa nu sunt Corcodel ci doar un fan al dansului .Nici domnul Pensionar nu este Corcodel ,nici domnul Somer.Il cunosc pe domnul Pensionar,pe domnul Somer si pe domnul Corcodel, si nu seamana deloc ! Va dau cuvantul meu de onoare si eu nu mint niciodata ca este pacat! ...si e si post, deci nu ne jucam aicisa
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 10:24
De la: Ingrid, la data 2010-12-11 10:15:16De la: XYW, la data 2010-12-11 10:13:05Domnule Pensionar,domnule Somer ,domnule profesor,stimati forumisti,eu sunt un medic.Sa nu creada cineva ca sunt Corcodel .Sunt doar un medic de oase si coate-n gura si nu am legatura cu Corcodel.Dovada este ca domnul Corcodel este plecat intr-o localitate pe langa Homorod, iar eu nu ! Va dau cuvantul meu de onoare.Il admir pe domnul Corcodel,imi place viziunea dansului lucida si pragmatismul dansului,admir inteligenta dansului si bunul sau simt, insa nu sunt Corcodel ci doar un fan al dansului .Nici domnul Pensionar nu este Corcodel ,nici domnul Somer.Il cunosc pe domnul Pensionar,pe domnul Somer si pe domnul Corcodel, si nu seamana deloc ! Va dau cuvantul meu de onoare si eu nu mint niciodata ca este pacat! PROSTII SUNTEM NOI CA INCA NE LASAM CALCATI IN PICIOARE DE CARACATITA ROSIE CAREIA NU I S-A SCHIMBAT DECAT STAPANUL....DE LA ZAMBARICI...AM AJUNS LA CHIOR...
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 10:26
De la: Ingrid, la data 2010-12-11 10:13:21 chiar crezi ca i-au murit ladatorii lu' marinelu....??? stai o tira sa se trezeasca din betie blecica si cu revnic...sa vezi atunci limbi in dos si pupaturi cu zgomot in gaoza prezidentiala....
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 10:28
De la: XYW, la data 2010-12-11 10:26:49De la: Ingrid, la data 2010-12-11 10:13:21 Revnic? pai nu rezolva cu vaginul prima data?
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 10:30
...am vazut ca era coada la drujbe
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 10:32
De la: Ingrid, la data 2010-12-11 10:30:08...am vazut ca era coada la drujbe no problem,totul se-ntoarce impotriva celor care ne doresc raul....
|
|
Postat pe: 11 Decembrie 2010, ora 10:49
pana cand mortii mamii voastre veti mai sustine o guvernare criminala,un presedinte bolnav de ura si razbunare si un sistem bolnav,plin de tot felul de lichele de diverse coloraturi politice....???
|
|
|
|

ps. VA AJUNG 20 DE ANI DE FRECAT MENTA!
in pozitia normala, adica in genunchi si cu gura cascata!
Ne-ai facut pe toti invidiosi! Ce sa mai, mie si acum imi tremura genunchii de emotie!
Atunci inca mai aveai dubii ca PNL e de dreapta, nu-i asa? Care sunt ultimile evenimente din politica Damboviteana care te-au convins ca penelistii sunt ultimul bastion al dreptei? Hai, nu fii rau, spune-ne si noua!
pai nu rezolva cu vaginul prima data?