back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 11:44

De la: gabigabi, la data 2010-11-19 09:23:10
De la: Silver9AM, la data 2010-11-18 19:38:32Stiti de ce nu pricep ca nu totul e de vanzare, d-na Gabi? Pt. ca pt. ei, toti oamenii au un pret, pentru care ar fi in stare sa pupe dosul oricui, pentru ca mai apoi sa spuna ca "asa au fost timpurile"! Acesti indivizi plini de seu securistic, vor si seu basecscian, iar maine - cand n-o mai fi nici asta- vor trece la seul altcuiva, fie el si liberal!!! O sa mai vedem atunci sinistrele lor postari pro-basecsu? Eu, unul care am vazut generatii de pupincuroi, nu cred, ba din contra: vor arunca [sub alte nickuri] cu aceleasi laturi cu care arunca acus in Opozitie...
Toata stima pt. dvs!

"Nihil sine Deo!"

ESTI BALBAIT,MAI VASILE-VALI ? REPETI ACELASI MES. ? PROBLEMA SE PUNE ASTFEL DUPA OPINIA MEA...... CE A FOST A TRECUT,MEREU TREBUIE SA O LUAM DE LA CAPAT..DACA AM MERGE PE SINTAGMA "MI-AI DAT O PALMA SI EU TE ASTEPT 50 DE ANI SA TE PUN LA PAMNT,ATUNCI UNDE AM AJUNGE ? AU FOST TIMPURI SI TIMPURI........ALTII AU PLATIT,ALTII NU...........DUMNEZEU SA-I JUDECE.......DAR NU SE POATE CONTINUA ASA,ADEVARUL CURAT TREBUIE SA IASA LA SUPRAFATA,SI NU RASTALMACIRILE PARTIZANE,NU POSTARILE DIN INTERES SAU LA COMANDA,ASA CA........TU SUSTII SI TE CONTRAZICI FLAGRANT,IN POSTARILE TALE ( DACA LE RECITESTI ITI VEI DA SEAMA ) MULTE,FARA DOVEZI,FARA ARGUMENTE,FARA LOGICA.........ASA CA MAI BINE FII CINSTIT CU TINE SI NU MAI ABERA..........
PS. SA NU INTELEGI PRIN ASTA CA ESTI IERTAT......PT POSTARILE TALE LEGATE DE FAM. MEA ....VEI PLATI CU VARF SI INDESAT,FII SIGUR DE ASTA !!!!

ups ! vezi ca esti in postura lupului moralist si nu te avantajeaza pai, bine, Silver : daca " CE A FOST A TRECUT , MEREU TREBUIE SA O LUAM DE LA CAPAT "....de ce o tot tineti langa cu Liberalii au facut, au dres si o luati de la pa'sopt incoace ? ca din cauza lor suntem in Criza- numai din cauza lor, uitind cu desavirsire ca AU TRECUT 2 ANI DE CIND SUNTETI LA GUVERNARE SI VOI ATI CHELTUIT IN NESTIRE PTR. REALEGEREA SEFULUI ! n-ar fi normal ca, in ideea de a discuta Prezentul , sa analizam ce s-a ales de promisiunile electorale ale voastre vs. realitatea efectiva ? despre situatia REALA a Ro ? pe cind O DARE DE SEAMA a acestui guvern ? e absolut necesara !
@revenitule - esti mare expert, domnule , in bla-bla-bla ..... vad ca stai prost, in continuare , cu CONEXIUNEA la realitatea strazii ! mai lucreaza la ea, dar da-ti ochelarii portocalii jos de pe ochi !
@corcodele - si tu esti priceput la "rama" : MAMAICA NEBUNICA ! .....nu uita : am eu grija de scula aia a ta, ca-i mai desteapta decit capatina mea !

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 12:28

daca nu ati fi baut cernela ati fi stiut ca ideiile contraridictorii duc in cele din urma la progres, la aflarea adevarului ...
voi stiti doat atit "ciocul mic" si "intrati in coloana".
noi toti trebuie sa acceptam conducerea luminoasa a extra-ordinarului vostru, ca altfel, trimiteti mascatii!!

eu zic sa incepeti prin a imbraca politia in portocaliu si violet. la fel si pei cei alde silver... iar toti din invatamint sa fie membrii pdl sau udmr.

acum vreo doua saptaminii seful directiei agricole din botosani spunea ca in acest judet s-au cultivat in acest an doar 8% din terenul arabil al judetului... vreti sa va copii articolul?

o fi de vina opozitia sau faptul ca subventiile din agricultura au fost taiate de boc cel reinscaunat de base (vedeti ca oricum o dam tot base e "raul primordial")? cum spunea base taranilor ? "nu mai stati cu mina intinsa"??

retineti, nu e ura, e ....sila.
hai mai produceti niste ode!

Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 12:36

De la: vasile_vali, la data 2010-11-18 18:29:25
De la: gabigabi, la data 2010-11-18 16:17:34
De la: vasile_vali, la data 2010-11-18 15:09:01
De la: Silviu, la data 2010-11-18 12:58:26Asa este Vasile, e complicat....
E de discutat.
Dar nu visceral.
Nu cu o ura dementa si cu demonizarea lui Basescu.
O fi avand pacatele lui ... dar nu e singurul si, cel mai nasol este ca, prin comparatie cu cei care-i doresc disparitia, ramane preferatul celor multi de scarba alternativelor de tip Ponta sau Antonescu si nu numai a lor ci si a celor din spatele lor ...
Acum se acumuleaza scarba si datorita celor din tabara lui Basescu ... care au preluat aroganta lui Bombonel combinata cu incompetenta crasa ...
Asta este.
Mai vorbim.
Sanatate !

Merci, Silviule.
Ar fi minunat sa ma mai pot stapani, sa-i iert pe cei care mi-au mancat tineretea - de-alde ilici, basecsu, frunzeverzi si alte micky_spagute...Asta daca ar sta in banca lor, si nu mi-ar reimprospata memoria cu clisee bune de aburit pe cei cu degetul in mana.
Acus, sa-ti spun un secret, dar nu-l mai spui la nimeni, da?: toti cei care eram si am ramas anti-FSN am dorit Reforma profunda a Statului ATUNCI in '90, cand se putea face usor.. Si cine ne punea piedici, chemand minerii sau refacand traseul trenurilor lasate pe linie moarta de Dir. Reg. CFR Craiova?
Tacere, Silviule? Hm, asta nu suport: sa mai incerce sa ma mai prosteasca cineva cu gogorite gen condamnarea comunismului, legea lustratiei, reforma Statului, un cineva care a beneficiat COPIOS de pe urma sistemelor trecute prin diferitele butoane pe care a apasat, a se citi functii de decizie in Stat.

"Nihil sine Deo!"

si te completez :
nu numai ca ma abureste ci, si incearca si reuseste cu ajutorul unora, sa refaca structurili partidului unic .... tradarea se rasplateste si-l vedem pe 4 stele de carton- nu numai dispretuit - ci mare ministru..... pe C.Diaconescu care era cit pe ce sa devina seful PSD ,cum ii cinta-n struna Jupinului ....pe udemeristi care cer mai mult decit isi permit, atentind fix la unitatea de limba si stat a RO .....multe vedem si ne facem ca nu vedem .....il vad pe Bas' care spunea in campania electorala ca daca un sg. om greseste dintre ai lui, oricine ar fi el, il da imediat afara....si ? Ridzi a bagat labuta in banul public dar, facind-o ptr. cauze nobile : alegerea d.rei EBA , se lasa usor uitarea peste scandal ....am vazut-o si pe Udrea bagind minuta ....si ? am vazut-o si ditamai pres. Camerei -al treilea om in stat - trisind la numaratoare .....cred c-a baut si ea una mica sa-si faca curaj si a vazut dublu nr. celor ce votau ...si ?
asta-i problema mea cea mare @ Silviule ! ca totul a fost o gargara electorala ....intre vorbele lui si FAPTE este o prapastie in care ne prabusim cu toti si doare ....si revolta ! cei care au stat in casa-n dec. 89 si 90 , uitindu-se de pe margini si neintelegind ce-au golanii aia cu Ceausescu, cu Iliescu , nu inteleg nici acum ce-avem cu Basescu ....evident ca si astia de acum ,tot de agenturili straine sunt manevrati ....de moguli, de bubuli, de ....de .... gindul ca doar CONSTIINTA de sine si de Neam este cea care-i pune-n miscare, nici nu le trece prin minte Constiinta, ce-i aia ? ptr. o notiune atit de vaga precum Neam, Tara, chiar ca-i de neinteles ! adica cum ?

Stiti de ce nu pricep ca nu totul e de vanzare, d-na Gabi? Pt. ca pt. ei, toti oamenii au un pret, pentru care ar fi in stare sa pupe dosul oricui, pentru ca mai apoi sa spuna ca "asa au fost timpurile"! Acesti indivizi plini de seu securistic, vor si seu basecscian, iar maine - cand n-o mai fi nici asta- vor trece la seul altcuiva, fie el si liberal!!! O sa mai vedem atunci sinistrele lor postari pro-basecsu? Eu, unul care am vazut generatii de pupincuroi, nu cred, ba din contra: vor arunca [sub alte nickuri] cu aceleasi laturi cu care arunca acus in Opozitie...
Toata stima pt. dvs!

"Nihil sine Deo!"
Vasile, hai sa fim seriosi ! Tu de cat timp,, saruti'' dosul lui Iliescu ? Tu crezi in acest idol malefic(indirect atata timp cat l-ai votat si ai de gand sa-l votezi in continuare) asa ca parerea ta o respect, dar o combat deoarece eu consider ca esti pe un drum gresit. Mai omule, cel putin astia care conduc acum aceasta tara, vor sa faca ce voi astia din gasca lui Antonescu&Ponta nu au dorit si nici nu vor dori vreodata. Dar sti de ce? Pentru ca sunt multi cetateni care au profitat si profita de nereformarea statului. Printre ei sunt chiar si onorabilii pensionari alaturi de bugetari, carora le-a suras norocul deoarece au pensii si salarii mult mai mari decat cei care aduc plus-valoare la bugetul de stat. Cum pot fi eu de acord cu cei care au nici 50 de ani , ani in campul muncii putini la numar, dar vor pensii cat mai mari posibil, fara a gandi ca cei care muncesc pentru bunastarea lor sunt tinuti pe salariu minim si cand vor ajunge si ei(daca vor ajunge) la binemeritata pensie vor constata ca au muncit degeaba. Sti ceva, m-am saturat de acesti indivizi carora nu le pasa de viitorul copiilor, nepotilor si vor doar beneficii nemeritate. Stiu ca sunt ,,schiloditi'' de sistemul comunist , sunt doar pentru ei si lozinca lor este ,,dupa noi potopul''. Aceeasi parere am si despre o parte a bugetarilor si crede-ma pe cuvant ca stiu ce vorbesc. Sotia mea lucreaza in sistem si munceste pentru a tine in spate multe persoane cu ,,relatii'' suspuse, care mai de care mai slab pregatite dar toate cu aceleasi convingeri PSD-PNL. Acum mai nou nimeni nu mai recunoaste ca este fan PSD, toti acum sunt PNListi convinsi. Asa vrea PNL sa fie un partid de dreapta, avand sustinere doar din partea celor care se fac ca muncesc?

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 12:38

E DIN VINA MATALE, BRE... CA BATI CAMPII IN LOC SA-TI CULTIVI TERENUL...
NU MAI BATE CAMPII CU SUBVENTIILE, CA IAR O SA AVEM 5000 DE FERMIERI CU 135000 VACI, CA IN IASI...
SI INCA CEVA, SUBVENTIILE ALEA DE CARE VORBESTI CU ATAT NADUF MATA, AU PRODUS CEVA?

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 13:25

iti pot da un singur exemplu: tatal meu, membru pdl, avea anul trecut, asa cum avea de citiva ani, 7 vaci cu lapte si un taur. tot laptele in ducea la un centru de colectare al unei fabrici de produse lactate din comuna. lucru pe care il mai faceau inca citeva sute de persoane. fabrica isi mai deschisese inca un punct de lucru in alta comuna.
datorita lipsei subventiilor anul acesta a renuntat la 5 vaci, mai are 2 din care va pastra numai una singura, iar din cele 20 de oi va mai pastra 15. mi-a spus ca lipsa subventiilor nu ii mai permite sa le pastreze.
iti pot spune ca a incasat intr-un un an si subventia pentru lapte obtinut ecologic la care ulterior a renuntat din cauza birocratiei cu analizele anuale. pentru fiecare fatare mai incasa ceva bani, pentru fiecare vitel care il pastra 6 luni alti bani si tot asa.
din cauza ca multi tarani au renuntat la vaci si pentru ca si puterea de cumparare a fost afectata de politicile portocalii si fabrica (care functiona din 1994) s-a inchis.

tatal meu, pd-ist de la infiintarea pd, recunoaste cu amaraciune ca politicile agricole ale colegilor sai au fost un fiasco. ca sa nu mai spun ca in 2008 , inaintea alegerilor parlamentare ii demonstrasem cum in perioada cind flutur a fost ministru agriculturii, a distrus sistemul de subventii laudinindu-se ca il va inlocui cu ceva mai performant. a lasat in loc un mare vid.
exact ce fac si acum portocalii cu reformele in diverse domenii.

pentru ca tatal meu, pensionar, avea un hoby extrem de scump, agricultura, de prin 2000 am urmarit mereu legislatia din domeniul agricol si il ajutam punindu-i la dispozitie tot ce trebuia sa stie pentru a beneficia de subventiile legale.

in prezent eu stiu o singura firma care produce lapte pasteurizat din lapte produs de o vaca, dupa cum stiu citeva firme in curtea carora, de la infiintare , nu a intrat macar o singura cisterna cu lapte adevarat.
cel mai spectaculos mi s-a parut cind am aflat ca o anumita firma produce lapte cu lapte praf primit tocmai din noua zeelanda. altfel reclamele sunt absolut naturale!

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
cotaraneu

18 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 13:29

De la: revenitu, la data 2010-11-19 11:13:10Þara asta se putea salva !! Nu acum , demult !
Dacã avea în frunte oameni competenþi , bãtãioºi sã o conducã ...
Ne-a condus însã ... un absolvent de ºcoalã politicã ruseascã ...
Pãcat !
A venit în schimb unul cu o altã viziune . Clar anticomunistã . Clar împotriva corupþiei, corupþilor ...
ªi vrea schimbare !!
Ei , aici (þi-am mai zis , dar nu ai reþinut) "abonaþii" la banul public, au declarat rãzboi. Lui Bãsescu, cicã.
Dar în nemernicia lor , nu s-au gândit cã de facto , declarau rãzboi ... românilor.
Conflictele de tip personal , vendetta politicã nu face altceva decât sã stagneze ... Nu are rost sã te "luminez" eu , cã tu eºti mult prea priceputã ...

Nu a zis NIMENI Gãbiþo cã e salvarea României !!
A zis altceva , dar sigur interpretãm cum vrem , cine ne poate opri în a critica ???
Cine ne poate opri în a comenta ??

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 13:47

cu o floare nu se face primavara.... oricat ai trage exemplul de par...
eu stiu pe cineva care si-a deschis un complex de cresterea porcilor.... si cu ceva fonduri iuropene... cam 2000 capete capacitate... subventie? 1 leu pe kg carne... de vandut vinde en gross, cu 5,7 lei per kg, daca mai vinde la particulari, sare binisor de 8 lei per kg... s-a auzit ca nu mai primeste subventia... vai de mine ... inchide complexul... nu e rentabil... oare asta este adevarul?...
s-a vazut ceva in piata preturilor prin aceste subventii?...
tot acest patron, cica cultiva si vreo cinci hectare de rosii... ca e subventia mare bre, le-a semanat, da, zic bine, le-a semanat cu masina speciala, a venit comisia, a luat subventia si ... de cules culege buruieni... nici nu s-a mai obosit sa le praseasca.. in schimb a cumparat de la particulari ceva rosii, ca avea niste contracte, adica obligatii...
vorba ceea, si futu.., si cu banii luati...
subventiile, inca de la inceput, nu si-au atins scopul, nu ajung nici unde trebuie si nici nu se reflecta in preturi...
nu mai vorbesc ca bete in roate primim si de la uniune... interesul este purtat de fes...
a, sa nu uit , nu stiu daca era sau nu pdl..., pentru mine are mai putina importanta, conteaza ideea...
daca nu exista o politica agrara coerenta, in care statul, pe langa subventii, sa fie capabil sa preia aceasta productie, sa faciliteze vanzarea ei, ca sa simta atat producatorul cat si consumatorul efectele... ca de procesatori-intermediari suntem satui...

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 14:35

De la: 9am049573, la data 2010-11-19 13:25:04iti pot da un singur exemplu: tatal meu, membru pdl, avea anul trecut, asa cum avea de citiva ani, 7 vaci cu lapte si un taur. tot laptele in ducea la un centru de colectare al unei fabrici de produse lactate din comuna. lucru pe care il mai faceau inca citeva sute de persoane. fabrica isi mai deschisese inca un punct de lucru in alta comuna.
datorita lipsei subventiilor anul acesta a renuntat la 5 vaci, mai are 2 din care va pastra numai una singura, iar din cele 20 de oi va mai pastra 15. mi-a spus ca lipsa subventiilor nu ii mai permite sa le pastreze.
iti pot spune ca a incasat intr-un un an si subventia pentru lapte obtinut ecologic la care ulterior a renuntat din cauza birocratiei cu analizele anuale. pentru fiecare fatare mai incasa ceva bani, pentru fiecare vitel care il pastra 6 luni alti bani si tot asa.
din cauza ca multi tarani au renuntat la vaci si pentru ca si puterea de cumparare a fost afectata de politicile portocalii si fabrica (care functiona din 1994) s-a inchis.

tatal meu, pd-ist de la infiintarea pd, recunoaste cu amaraciune ca politicile agricole ale colegilor sai au fost un fiasco. ca sa nu mai spun ca in 2008 , inaintea alegerilor parlamentare ii demonstrasem cum in perioada cind flutur a fost ministru agriculturii, a distrus sistemul de subventii laudinindu-se ca il va inlocui cu ceva mai performant. a lasat in loc un mare vid.
exact ce fac si acum portocalii cu reformele in diverse domenii.

pentru ca tatal meu, pensionar, avea un hoby extrem de scump, agricultura, de prin 2000 am urmarit mereu legislatia din domeniul agricol si il ajutam punindu-i la dispozitie tot ce trebuia sa stie pentru a beneficia de subventiile legale.

in prezent eu stiu o singura firma care produce lapte pasteurizat din lapte produs de o vaca, dupa cum stiu citeva firme in curtea carora, de la infiintare , nu a intrat macar o singura cisterna cu lapte adevarat.
cel mai spectaculos mi s-a parut cind am aflat ca o anumita firma produce lapte cu lapte praf primit tocmai din noua zeelanda. altfel reclamele sunt absolut naturale!

Mãi billyboy, ce dulce eºti tu ... cu tine însuþi !!
Pui în discuþi politicile agricole ... ale colegilor tatãlui tãu de partid ...Vino'ncoa sã te

Dar "uiþi" cu desãvârºire politicile ... dinainte !!
Asta apreciez eu la voi !!
Vã interesaþi strict ... de ce vã doare pe voi ....
Tu , sau mai bine zis tatãl tãu , dorea subvenþii??
ªi de unde banii??
Cã nu cã la voi criza este aºaaa o scuzã pateticã, de-i vine ca o mãnuºã lui Bãsescu ...
Dacã se fãcea politicã agrarã de prin '95 încoace, altfel discutam . Dar politica agrarã, a lipsit cu desãvârºire !! Ai vãzut tu politicã agrarã în anii trecuþi?????
Unde
Ce ... ceva agrar a distrus politica agrarã a PDL-ului ????
De când UE a pus la dispoziþia României fonduri nerambursabile, a venit cineva din primãria de care aparþine tatãl tãu , sã-i explice modalitatea de a le accesa ??
Sã-i explice modalitãþile ºi drumul ce trebuie parcurs ptr a le accesa ???
Sigur nu .
ªi ªti de ce ?
Pentru cã cei ce trebuiau sã se ocupe de asta, în primul rând erau puºi acolo de faþadã, nepoþi ºi veri ai celor pe care tu , cu îndârjire mãgãreascã ÎNCÃ îi susþii. Deci erau (în mare mãsurã ÎNCÃ mai sunt) persoane neavenite puse în posturi EXTREM de importante pentru bunul mers în interesul cetãþeanului de rând al vieþii de zi cu zi !!
Cu numirea de la Bruxelles a unui român în fruntea comisiei europene pe agriculturã , POATE se va schimba ceva în acest sens ... dar mã îndoiesc ...
Mã îndoiesc , deoarece orice se vrea a se face azi în România , sunt deºtepþi ca tine care CRED cu tãrie , cã e o uneltire bãsescianã ( pentru cã aºa zice ciutacu sau gâdea sau prostalãul ãla de badea)... Aºa auzi tu la ºtiri . ªi intrepretezi la modul tãu , adicãããã.... dai un copy+paste. Fãrã sã ai habar despre ce se "comenteazã" acolo ...

Jules Verne....
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 16:39

De la: corcodel, la data 2010-11-19 11:44:13
De la: gabigabi, la data 2010-11-19 09:23:10
De la: Silver9AM, la data 2010-11-18 19:38:32Stiti de ce nu pricep ca nu totul e de vanzare, d-na Gabi? Pt. ca pt. ei, toti oamenii au un pret, pentru care ar fi in stare sa pupe dosul oricui, pentru ca mai apoi sa spuna ca "asa au fost timpurile"! Acesti indivizi plini de seu securistic, vor si seu basecscian, iar maine - cand n-o mai fi nici asta- vor trece la seul altcuiva, fie el si liberal!!! O sa mai vedem atunci sinistrele lor postari pro-basecsu? Eu, unul care am vazut generatii de pupincuroi, nu cred, ba din contra: vor arunca [sub alte nickuri] cu aceleasi laturi cu care arunca acus in Opozitie...
Toata stima pt. dvs!

"Nihil sine Deo!"

ESTI BALBAIT,MAI VASILE-VALI ? REPETI ACELASI MES. ? PROBLEMA SE PUNE ASTFEL DUPA OPINIA MEA...... CE A FOST A TRECUT,MEREU TREBUIE SA O LUAM DE LA CAPAT..DACA AM MERGE PE SINTAGMA "MI-AI DAT O PALMA SI EU TE ASTEPT 50 DE ANI SA TE PUN LA PAMNT,ATUNCI UNDE AM AJUNGE ? AU FOST TIMPURI SI TIMPURI........ALTII AU PLATIT,ALTII NU...........DUMNEZEU SA-I JUDECE.......DAR NU SE POATE CONTINUA ASA,ADEVARUL CURAT TREBUIE SA IASA LA SUPRAFATA,SI NU RASTALMACIRILE PARTIZANE,NU POSTARILE DIN INTERES SAU LA COMANDA,ASA CA........TU SUSTII SI TE CONTRAZICI FLAGRANT,IN POSTARILE TALE ( DACA LE RECITESTI ITI VEI DA SEAMA ) MULTE,FARA DOVEZI,FARA ARGUMENTE,FARA LOGICA.........ASA CA MAI BINE FII CINSTIT CU TINE SI NU MAI ABERA..........
PS. SA NU INTELEGI PRIN ASTA CA ESTI IERTAT......PT POSTARILE TALE LEGATE DE FAM. MEA ....VEI PLATI CU VARF SI INDESAT,FII SIGUR DE ASTA !!!!

ups ! vezi ca esti in postura lupului moralist si nu te avantajeaza pai, bine, Silver : daca " CE A FOST A TRECUT , MEREU TREBUIE SA O LUAM DE LA CAPAT "....de ce o tot tineti langa cu Liberalii au facut, au dres si o luati de la pa'sopt incoace ? ca din cauza lor suntem in Criza- numai din cauza lor, uitind cu desavirsire ca AU TRECUT 2 ANI DE CIND SUNTETI LA GUVERNARE SI VOI ATI CHELTUIT IN NESTIRE PTR. REALEGEREA SEFULUI ! n-ar fi normal ca, in ideea de a discuta Prezentul , sa analizam ce s-a ales de promisiunile electorale ale voastre vs. realitatea efectiva ? despre situatia REALA a Ro ? pe cind O DARE DE SEAMA a acestui guvern ? e absolut necesara !
@revenitule - esti mare expert, domnule , in bla-bla-bla ..... vad ca stai prost, in continuare , cu CONEXIUNEA la realitatea strazii ! mai lucreaza la ea, dar da-ti ochelarii portocalii jos de pe ochi !
@corcodele - si tu esti priceput la "rama" : MAMAICA NEBUNICA ! .....nu uita : ai grija de scula aia a ta, ca-i mai desteapta decit capatina ta !

atita te duce mintea ,atita faci : modifici postarile ! ramine cum am discutat !

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 17:23

Ce mare adevar se spune in aceste momente /Atit timp cit politicul se va amesteca grosolan in rindul profesionistilor o sa traim din ce in ce mai prost /
Aseara la tvr prim corupatorul facea politicile bancilor din tara /Daca bancile au tot interesul sa il tina in scaunel de ce nu dam o mina de ajutor sai traga scaunu?
Mai bine mergem la popor /
Acesa este exemplu de presedinte de urmat si pentru alte natii???????????Nu cumva de asta nu vrea nici un presedinte sa discute cu el?
popor roman cine ti a dat asa partid de guvernamint ?//?/////
ROMANE FII DESTEPT////

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 17:39

De la: 9am104796, la data 2010-11-19 17:23:52Ce mare adevar se spune in aceste momente /Atit timp cit politicul se va amesteca grosolan in rindul profesionistilor o sa traim din ce in ce mai prost /
Aseara la tvr prim corupatorul facea politicile bancilor din tara /Daca bancile au tot interesul sa il tina in scaunel de ce nu dam o mina de ajutor sai traga scaunu?
Mai bine mergem la popor /
Acesa este exemplu de presedinte de urmat si pentru alte natii???????????Nu cumva de asta nu vrea nici un presedinte sa discute cu el?
popor roman cine ti a dat asa partid de guvernamint ?//?/////
ROMANE FII DESTEPT////

Destept ca tine ???
Pãi tu nici semnele de punctuaþie de pe propria-þi tastaturã, habar n-ai ce reprezintã ....
Dacã ne hazardãm sã "publicãm" comenturi deºtepte , macar sã învãþam sã folosim ... o tastaturã ....

Vedeþi , dragi antibãsescieni cu cine v-aþi înhãmat în "lupta" secularã ???

Iar dacã aveþi totuºi un atu , acela este cã ªTIÞI !!

....unde mai pui cã ... sunteþi ºi bine informaþi ....

Jules Verne....
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 17:46

uitindu-ma la nesfirsitele emoticonuri pe care le folosesti in loc de cuvinte, constat ca nici tu n-ai vocabularul prea bogat ! ....gestica, bat-o norocul ,ce te mai salveaza ! in rest, bla ...bla...bla !

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 17:58

Folosesc emoticoanele ... din dotare , draga mea .
Sincer îmi doream emoticoanele skype, spre exemplu ...
Sã înþeleg cã nici semnificaþia acestora de aici , tu nu le înþelegi ...

ªtiu , pãpusicã micã , ºtiu .
Vã e greu ....
Ce pot face eu ???

Bla-bla-bla - ul ãsta te supãrã pe tine ...
Îþi pot spune ºi de ce .
Dar numai dacã vrei , cãci nu vreau sã te amãrãsc ....

.....

Jules Verne....
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 18:03

De la: gabigabi, la data 2010-11-19 10:40:07
De la: revenitu, la data 2010-11-19 10:08:57Criza , în nici-un caz nu este o SCUZÃ patetticã !!
Este crudul adevãr al zilelor ce le trãim .
Dar ura frumos însoþitã de neºtiinþã ce rezultat poate sã scoatã ??

Nimic altceva decãt bãºcãlie ieftinã . O bãºcãlie neputicioasã

CRIZA este o realitate dureroasa de care voi ,cu BASESCU in frunte ,ati facut o bascalie neputincioasa si de care se foloseste acum ptr. a-si scuza impotenta politica !
oare Eu am spus, meiiii, ca "romanii SFIDEAZA Criza " sau dl. presedinte ?
oare Eu am spus ,meiiii, ca " acest guvern nu si-a propus sa lupte cu Criza" sau dl. presedinte ?

ati inselat si mintit ca sa veniti la putere in 2008 si sa-l realegeti pe Bas', in 2009 , spunind ca DOAR VOI PUTETI SALVA RO de prabusire ....Sefu' cerind inca o sansa de a dovedi ce poate sa faca ....i s-a dat si Parlamentul si o Roberta care VEDE DUBLU .....de ce e RO in DEZASTRU azi ? ! si miine va fi si mai rau ,caci virful de plata la datoriile catre FMI va fi in 2012 !?
ce-ati facut cu tara asta , spune-mi : ce-ati facut ? asta-i SALVAREA Promisa ? sunteti un pericol public, asta sunteti !

P.S> da' parca si tu esti BUGETAR pe un salariu bunicel.....parca asa mi-aduc aminte !

@Revenitule care inca nu ti-ai revenit din beatitudinea ...sau poate-i mai corect : euforia bahica data de "visinata" bauta cu base' , vezi ca postarea asta, pe care n-ai vazut-o , este ptr. tine !

zisesi ca nimeni nu ne-a promis nimic ? pai, nu ma-ncoltiserati voi 3 : tu, mytcor- mai ales si black care facea cu schimbul cu silver, demonstrind in draci cit de nonorociti suntem ca nu vedem ca SINGURUL OM ce ne poate salva salariile si pensiile....apropo : iti mai aduci aminte "delicatesurile" verbale ale lui mytcor, cind imi spunea cum n-o sa-mi mai sune postasul la usa cu pensia si ca dumnealui E SINGURUL CAPABIL SA SALVEZE ROMANIA ? ....
etc...etc...etc ei, cum e ? ai lamurit-o pe mama ta ca, desi a scapat momentan, Sefu n-o sa se lase pina n-o sa taie din ele, indiferent de valoarea lor ? .....macar aici sa se tina de cuvint, nu ? sa numai zica lumea despre el ca-i un panglicar !

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 18:06

sistemul de subventii in agricultura al statului roman a fost construit in proportie de 90% de psd iar romanul comisar UE la Bruxelles este un liberal!
ca de obicei va laudati cu ce nu ati facut... e atat de basescian acest lucru!!

pdl e doar o gasca de incompetenti, adunatura de esalon 3 din psd, pnl si pcr!

de ce i se reproseaza unui sef de politie ca era vecin cu un interlop pe cind base s-a afisat in campanie cu tot felul de tigani interlopi implicati in valorificare de masini furate si afaceri cu neferoase furate???

asa cum am mai spus in septembrie, base nu are nicio sansa in fata sindicatelor din politie!

in continuare astept sa afisati si voi realizarile puterii orange!

bineinteles si altceva decit "am vopsit in portocaliu o tara" ...

a descoperit si base interlopii. asta dupa ce i-au adus voturile din puscarii si din tiganime...
cu economia e mai greu. in afara de pacalici gen pogea

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 18:08

De la: revenitu, la data 2010-11-19 17:58:30Folosesc emoticoanele ... din dotare , draga mea .

Vã e greu ....
Ce pot face eu ???

Îþi pot spune ºi de ce .

.....

IHIIIIM ! vocabularul, bata-l vina ....ti-am zis : cind nu ai cuvinte sa te exprimi, baga emoticonu ' !....ah si ce ochi expresivi au ciinii ....te-am inteles de ce ti-ai ales acel avatar ....te-am inteles !

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 18:08

De la: revenitu, la data 2010-11-19 09:44:37
De la: super_green_frog, la data 2010-11-18 23:51:44
De la: revenitu, la data 2010-11-18 00:09:47Guvernul poate acorda ... eventual facilitati fiscale , ptr mediu privat . Guvernul poate facilita(sau intermedia) INCHEIAREA de contracte , benefice economiei romanesti, intre firme private sau partial private ... Guvernul poate relaxa politica fiscala vis-a-vis de mediu economic privat ...
(sa presupunem ca nu e criza) ...
Dar ... , ....
nu poate "sa dea" locuri de munca in mediul privat !!
Esenta capitalismului este... libertatea !! "Lupta" concurentiala !!
La noi de 20 de ani s-a "facut" capitalism cu curu'... Acolo aveau mintile conducatorii nostri iubiti ...
Monopol in locul libertatii...
Dezbinarea sociatatii, ...nu indrumarea spre libera alegere ....
Furtul avutului poporului astuia... pe fata
Astuparea gurii presei libere ....
Justitie ... preferentiala , in locul judecatii drepte ptr fiecare ... egal, balantat ....

Ia zii broscuto , ca vad ca esti o atenta ... privitoare a vietii febril-economice romanesti , cate pieti de desfacere avea Romania, sau economia ei, in 1991-1992 sau in 1993-1994 ??? Sti ???
...
Nu cred !!
Ca daca stiai, gandeai mai mult inainte sa ... bolbesti ....

Ce a facut guvernul din ceea ce"paote" face ? Ce "nu poate", stim si nu cerem. Nu cerem ce nu poate ci ceea putea si trebuia sa faca. Nici acum nu te poti gandi sa faci angajari. Un contract de munca legal si real "frige". Nu te atingi. Eu zic ce vad dar poti sa crezi ca e pura fictiune, balbaiala sau ce vrei. E treaba voastra pana la urma. Va intereseaza direct ce credeti, ce ganditi, ce faceti sau nu faceti, doar suntei majoritari. Oricum nu mai conteaza ce se mai intampla fiindca totul e resetat aproape de zero. De aici, o tasneste fiecare cum poate in sus, in jos, pe loc sau deloc. Dupa cum spuneam, ca in '90 dar in plin capitalism, intr-o tara cu guvernare de DREAPTA (???) Ciudat, nu ?
De piete e vorba ? Acum, nu. Pana la piete....Si da, se pare ca noi nu stim, nu vedem, nu traim dar cum Dumnezeu, voi care le stiti pe toate v-ati agatat de gard in halul asta. Inexplicabil. Cand stii bine niste lucruri, nu esti luat prin surprindere, stii cum sa treci gardul fara te agati din toate partile. In rest, sapte vorbe doi bani nu fac. Propaganda, nimic altceva. Nu treceti de faza asta niciodata ? Am vazut, suntei tari, v-a mers bine masinaria dar totusi, nimic altceva ? Ne-ati ciuruit e adevarat dar va ciuruiti si pe voi insiva in felul asta, iremediabil.

"...nu cerem ce nu poate ci ceea ce putea si trebuia sa faca ..."
Tipic ...
Eu inþeleg însã perfect ... pãrerile unora ca tine . Pãrerile de rãu .
Cine v-a pus sa va angajaþi la Stat ??
Puteti , mulþi dintre voi sã vã angajaþi în mediul privat , dar nuuuu !! Ce , sunteþi pr.... fraieri ??? Acolo e concurenþã...
"...Aici , la Buget e bine !! E cald mereu , munceºti sau te faci cã munceºti, banii vine , nu e controale , iar daca vine garda sau controlu' , eteee na !! ... e unchiu'/tata/mama/mãtuºica/vãru'/pretenu'/vecinu' de mã apãrã...."
Pãi s-a cam terminat !!
Normal cã doare.
Nu-þi mai spun cât poa' sã doarã de tare, atunci când eºti un lector, decan , direcror în Inspectorat sau judecãtor de Înaltã sau simplu sau mare învârtitor de caºcaval prin primãrii, Direcþii judeþene, orãºeneºti sau comunale ...ºi vin niºte prostani acum , puternic sprijiniþi de flãcãri mov, portocalii etc., ºi ne spun ei noo, ãstora ajunºi bogaþi prin luptã - trudã - muncã asiduã, cã tree' sã plecãm ....
Nu asta e grav .
Grav este faptul cã , aceºti bravi reprezentanþi ai voºtri vã manipuleazã pe voi , cei mulþi , cei ce poate ºi munciþi de-adevarat. Vã instigã . Vã panicheazã . Vã ... aa, am spus manipuleazã. Cred cã e de-ajuns.
...
Nu... mã intereseazã DOAR ce cred eu , cum vrei sã insinuezi . Fals . Fãceam o analizã pe text. Pe textele voastre.
Ultimul paragraf al postãrii tale nu îl înþeleg broscuþo !! De aceea cred , cã în majoritatea postãrilor voastre "musteºte" frustrarea, ciuda, invidia,nepuitinþa . No hard feeling, e purul adevãr !! Pe care nu îl acceptaþi.
Faptul cã cei ce vã "conduc" pe voi , nu acceptã o înfrângere politicã, duce la o stagnare totalã a României ....
Aduc aminte bravilor voºtri conducãtorii cã nu Bãsescu i-a învins !!
Ci poporul . Cetãþenii votanþi !!!
Nu Bãsescu !!!
Noi , românii treji , activi . Cei care înþelegem perfect cine sunt cei aflaþi în opoziþie. ªi suntem oripilaþi.
Voi , antibãsescienii, anesteziaþi de propriul vostru creier, blocat din anumite considerente, aveþi un mare dezavantaj. Nu ºtiþi pe cine susþineþi . Voi credeþi cã ºtiþi , dar adevãrul crunt este cã ... nu .
Pãcat.
ªi trist în acelaþi timp. Pentru cã datoritã înverºunãrii voastre prosteºti, de copii de grãdiniþã , România stagneazã.

Hei, n-am lucrat la stat nici o zi dupa revolutie. Am lucrat numai in firme de top ca sa nu zici ca vorbesc depre afaceri gen "unul impinge, unul trage". Pardon ! Nici una nici alta nu stau in picioare. Vezi cu ce revii.
Ca nu stim pe cine sustinem, foarte probabil dar stim sigur pe cine nu sustinem din motive obiective care se vad cu ochiul liber. La dedesubturi sunteti voi mai buni, noi astia "anesteziati" doat traim printre oameni. E greu sa fii om zilele astea. Inversunare de copil de gradinita ? Sa vezi ce acadele sugi daca intri intr-o gradinita. Aia mici stiu cel mai bine ce viata le propuneti. Dar si copil de gradinita sa fi fost tot n-ai fi facut asemenea tampenii din cauza carora tara a luat-o inapoi cu 20 de ani, cel putin. Stagneaza zici ? E inapoi la punctul zero si se zbate sa-si faca niste carari care sa-i permita o noua asezare. Premizele create sunt insa strambe rau care vor naste o societate stramba rau. Vom vedea daca vom trai.

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 18:22

De la: gabigabi, la data 2010-11-19 18:08:00
De la: revenitu, la data 2010-11-19 17:58:30Folosesc emoticoanele ... din dotare , draga mea .

Vã e greu ....
Ce pot face eu ???

Îþi pot spune ºi de ce .

.....

IHIIIIM ! vocabularul, bata-l vina ....ti-am zis : cind nu ai cuvinte sa te exprimi, baga emoticonu ' !....ah si ce ochi expresivi au ciinii ....te-am inteles de ce ti-ai ales acel avatar ....te-am inteles !

Pãcat cã nu mã poþi vedea când îmi dã ºefu' : " ªo pã el !!!"
...

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 18:33

Broscuþo ... Tocmai "obiectivismul" ãsta al vostru mã neliniºteºte pe mine . Nu dorm noapte din aceastã cauzã ...
Motivele voastre obiective ... mã fac pe mine sã mã exprim public ....
Cã ai muncit atâþia ani numai la firme de top , dã-mi voie sã te felicit !!
La modul cel mai sincer.
Asta înseamnã , cred , mult ptr tine. Pentru cariera ta . Pentru familia ºi prietenii tãi . Sigur ai o luminã aparte în ochii lor .
Nu contest cã eºti f bunã în meseria pe care o faci !! Asta este o laudã ºi una binemeritatã .
La capitolul politic însã , dã-mi voie sã-þi atrag atenþia unui singur lucru : Nu seamãnã deloc cu meseria ce o faci tu . Iar dacã acolo excelezi, aici ... ... nu .
Dar nu te supãra pe mine cã sunt franc ºi îþi spun aceste lucruri .
Toþi avem scãpãri ptr cã nu le putem ºti pe toate . Iar eu sunt la fel ca tine . Am un singur atu poate , în faþa ta . Nu sunt uºor, atât de uºor influenþabil . Atât.
Mereu mi-a plãcut sã despic firul în patru . Dar o fac ptr mine ...

Cu ce vrei sã revin , spune-mi ??
Viºinatã sau Heineken ??

Jules Verne....
9am126636

389 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 18:45

Asemanarea dintre un ciobanesc german si un inginer!!!!!!!

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 18:49

Hai ca nu mai pricep. Unul vine cu gradinita unde nu se bea, nu se fumeaza. Altul imi pune in brate alcoolul si mai deunazi un nene sugera ca as fuma ierburi Stiti ceva ? Nu ma sifonez, stofa buna nu se sifoneaza usor.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 18:54

Eu sunt un tip sociabil . ªi jur broscuþo , cã nu trebuie decât 5 minute sã stai lângã mine ... Inventez eu un "motiv" sã ... te "ºifonez" c'o viºinatã micã .

... ºi nu te lua dupã Gãbiþa , foloseºte emoticoanele !
Ea nu ºtie ...

Jules Verne....
9am126636

389 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 19:12

De la: 9am126636, la data 2010-11-19 18:45:51 Asemanarea dintre un ciobanesc german si un inginer!!!!!!!

Amindoi au privirea inteligenta dar nu se pot exprima.

9am131669

164 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 21:06

De la: 9am126636, la data 2010-11-19 19:12:02
De la: 9am126636, la data 2010-11-19 18:45:51 Asemanarea dintre un ciobanesc german si un inginer!!!!!!!

Amindoi au privirea inteligenta dar nu se pot exprima.

Eu am un cibanesc german,e inca pui are doar 4 luni si deja are 25 kg,are o privire foarte inteligenta si stie de pe acum ce vrea in schimb vad multi pe acest topic care nu stiu probabil nici cum ii cheama cu ci. in mana vad de asemenea atata ura si demagogie de iti vine sa dai cu calc. de pamant,numai vulgaritati,rautacis-me,si fandoseli de " COANA MARE " gen gabi si de asemenea vulgaritatea fara perdea ,gen VASILE_VALI in loc sa mergeti si sa faceti ceva util,toata ziua pe topic ca de vine postasul in fiecare luna cu somajul,cu pensia cu tot ce va trebuie ca sa strigati in gura mare "MURIM DE FOAME "HALAL SA VA FIE !

Spitale inchise ,la pret de elicopter,stie arafat de ce !
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 21:23

Hei @131, a inceout week-end-ul si bani de mers pe undeva stii bine ca nu are romanul de rand. Muuuriiim de foooammmeeee fiecare in felul lui in cele mai diverse stiluri, mai vulgar, mai naiv, mai cu ifose de coana mare. Ce vezi de batjocura in asta ? Ia nu ne mai faceti sa ne simtitim vinovati de toate relele din lume. Cine ia pensia s-o ia, sa-i fie de bine, cine ia somajul inseamna ca il merita fiindca a muncit si nu e vina lui ca si-a pierdut locul de munca. Unde e rusinea ? Rusine e ca lucrurile stau neplacut pentru toata lumea cu mici exceptii, ca nu ne-am pierdut bucuria vietii si ca iata am gasit alternativa sa frecam tastele. Asta e cel putin neplacut. Crezi ca nu mi-ar fi placut sa-mi scot copilul undeva in week-end ? Nu-l scot de rea, 'hai ?

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 21:38

De la: vasile_vali, la data 2010-11-18 12:44:25
De la: Silviu, la data 2010-11-18 12:20:34
De la: gabigabi, la data 2010-11-18 09:34:18
De la: Silviu, la data 2010-11-18 08:32:19
De la: gabigabi, la data 2010-11-18 08:10:35erata ! a rezultat un fel de negarea negatiei ....scuzati ! deci : pct.8 le interzicea fostilor sa mai fie actuali....

Si pentru ca nu s-a intamplat asta e de vina .... exact ! Basescu !

Iliescu si ai lui, evident, n-au nici o vina.
Evident.

Daca te gandesti mai bine e de vina si pentru rascoala din 1907 si cred, dar nu sunt foarte sigur, poarta o mare raspundere si pentru cea de la Bobalna ...

Afara bureaza usor.
As fi vrut sa fie soare, dar din cauza nenorocitului asta de dictator, Basescu pe numele lui, nu e asa cum vreau eu ...
Poporul sufera din cauza lui.
Poporul e complet nevinovat, el e mereu victima cuiva: a lui Iliescu, a lui Constantinescu, a lui Iliescu si a lui Basescu, normal ...
Mai ales a lui Basescu ...
Ce criza mondiala, ce conjunctura nefasta, .... aiurea ...

buna dimineata !
da, nu s-a intimplat asta ptr. ca era si Basescu in guvernul lui Roman !
de ce sa-si fi dorit aplicarea acelui pct. cind toti fusesera Ceva , Cineva in Comunism !?
chiar crezi ca l-ar fi acceptat Iliescu pe Bas' in guvern, daca nu stia ca-i omul de incredere al lui Silvian Ionescu , fost sef in securitate si devenit peste noapte consilier al lui Iliescu ? .....ca doar lovitura de stat s-a dat cu ajutorul Securitatii !
chiar nu intelegi ce ne-au facut in acesti 20 ani ? cum au fost mina-n mina si au avut ca obiectiv trecerea avutiei tarii in buzunalele lor ,mintindu-ne, inselindu-ne si manipulindu-ne la modul cel mai ordinar ? noi ne spargem capetele pe aici si ei isi vad de afacerile lor cu statul, rizindu-si in barba de prostia noastra !

Sarut mana, Cotoroanto ...
Cam asa este precum spui mataluta ...
Asa esta, basescu a fost acolo, printre ei ... cum altfel putea sa urce ?
Cine l-a votat pe rockerul ala tanar la presedintie mai acum un an, de la verzi, am si uitat cum il cheama ... ? Si sti de ce am uitat ? Pentru ca apare numai la alegeri si incearca sa ne spuna ca el este alternativa ... dupa care nu mai aude nimeni despre el ...
N-ai cum sa ajungi seful statului din neant ... Ca sa ajungi in orice demnitate publica trebuie sa aparti unui grup care sa te sustina si el pentru ca-i reprezinti interesele. Nu s-a inventat asta la romani.
Pe mine ma zgarie la urechi obstinatia cu care, cei ca tine, orbiti de ura la adresa lui Basescu, fac legaturi idioate cu trecutul lui incercand sa-l zugraveasca in culori mult mai negre decat are el. Ceea ce ii decredibilizeza.
Si nu numai asta, dar voi, luptatorii de gherila anti-Basescieni, nu reusiti sa pricepeti ca tocand-l asa vehement ii faceti un serviciu, un imens serviciu. Cam ca ala pe care i l-a facut Geoana cand cu vizita de relaxare la Vantu....
Televiziunile naimite fac acelasi lucru. De la ele preluati mai toti textele anti-TB...
Puterea erodeaza in sine. Se erodeaza pe sine. Mai ales cand este criza ...
Eu nu vad nici un motiv pentru care sa mai bagi in seama pe unul ca Basescu, un presedinte la al doilea mandat, care nu mai are nici un viitor in politica.
Nu va mai pasa de ce au facut Iliescu si Constantinescu, ca si cand totul ar fi fost excelent pe vremea lor, dar, de cand s-a dezlantuit alde Vantu si Voiculescu impotriva lui, v-ati facut o profesie din a bate apa-n piua tocandu-l pe Basescu ... ca si cand ar iesi mare branza din chestia asta.
Nu e nici un canci !
E curata pierdere de vreme.
Nici macar amuzanta.
Iar despre noi, astia, cativa, care nu punem botul la basmele voastre, pac, ne si etichetati in toate felurile, doar pentru ca nu suntem de acord cu voi.
Mare isprava ...
Noi ne cunoastem si stim ca suntem absolut normali ... chiar daca fiecare crede despre celalalt ca este ... naiv.
Sa fie toti asa de pe forum ?
Eu cred ca nu.
Eu cred ca sunt insi care se ocupa exclusiv, ca si cei de la realitatea tv si antena 3, numai de asta.

Sa fi sanatoasa, Cotoroanto, te pup !

Sa fii sanatos, Silviule!
Nu vreau sa te contrazic defel. Vreau doar sa completez: erau orin '90 niste tineri numiti "golani" de unii -si nu doar de iliescu, pt. ca prin tacere cei din spatele lui au aprobat tacit spusele magistrului lor- care au vrut pct. 8 al Declaratiei de la Timisoara, tineri care au format segmentul de electorat anti-FSN din Duminica Orbului.
Ca ceilalti 85% au vrut FSN, deci iliescu si ceilalti hahaitori, asta e! Dar sa vina azi un profitor al neimplementarii pct. 8 de la Timisoara si sa ne mai abureasca iar? E ca si cum un tortionar, aflat pe patul de moarte, isi mai cere scuze urmasilor victimelor sale: RAUL A FOST FACUT!
Pacat ca mai sunt unii care mai pun botu' la vrajeala, desi atunci -in '90- ajutau minerii sa planteze flori...
Toate cele bune!

"Nihil sine Deo!"

In schimb vine unul ca Crin care zicea ca a fost golan si incepe sa-i linga mainile lui Iliescu, spunand ca trebuie sa-i fim recunoscatori ca nu a impuscat decat cativa romani in 13-15 iunie '90 si trebuie sa-i mai apreciem si evolutia pe calea democratiei si a apararii statului de drept! Ma lasi bai Harap Alb cu basme din astea de prost gust?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 21:47

De la: vasile_vali, la data 2010-11-18 20:56:21Si inca ceva, securoiule :legist": poporul roman are o vorba, pe care mintea ta de imbuibat nu poate s'o tina minte: "dupa fapta si rasplata!" Ca sa-ti traduc, ca tu nu intelegi decat cand te injura altii, desi asta faci mereu, inclusiv de mame, morti, neveste, sub un nick sau altul...: sunt fapte care in legislatia europeana/mondiala nu se prescriu [daca stii ce-i aia prescriere..], gen genoscid sau crime impotriva Statului...Dar in creierasul tau de apevist, unde sa incapa atatea informatii? La tine gandeste burdihanul, adica matul gros, cat mai gros, cat mai plin de seu!! Si pentru ca toate tb sa aiba un nume, numele tau e scursura umana, nimic sfant, nimic peren!!

Unde te gasesc, "curajosule" fara chip/nume/identitate= nimeniule?

"Nihil sine Deo!"

HOAOLEO PARDAIANE,TI-A SARIT MUSTARUL ,CA NICI NU TE-AM ATINS MANCAMEA-I ! SI CUM ADICA SA SCOATEM SABIILE SI SA NE TAIEM ? CU SURIILE VREI,VERE ? SAU AVEM VREO PIATRA CEVA,VREO HARMA SA NE IMPUSCAM SI NOI CA SE POARTA ACUMA......PAI ORI SUNTEM ,ORI NU MAI SUNTEM ??? DE UNDE STII TU MAI BARAGLADINA ASA CEVA ? CUM I-AI SPUS / LEGISHLATIE SI MAI CUM ? E DE LA PARIS SAU DIN ITALIA ? HMMM ? VREI SA STII UNDE MA GASESTI / PE SUB SIFONIER MAI CAUTAT MAI TUCIURIULE ? NU SANT,ASAI ? MAI CAUTA ,MAI CAUTA POATE AI VRE-O SURPRINZA CEVA SI GASESTI CEVA DE MANCARE PANA LA URMA .......CA NAI MAI MANCAT DECAND GOLEAI GHENELE IN FRANTA........HEXTRADATUTE,CE HESTI TU CARE HESTI TU UITA TE LA TINE MAI MANGLITORULE SA VEZI SI TU CUM HARATI DE CAND AI FOST HEXPULZAT MAI HEXPULZATULE CARE ESTI TU DE HEXPULZAT,UITE ASA ARATI TOT IN PICIOARE SEMENI CU POZA TA CARE E POZA TA...............

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 21:50

De la: BlackFriday, la data 2010-11-19 21:38:21
De la: vasile_vali, la data 2010-11-18 12:44:25
De la: Silviu, la data 2010-11-18 12:20:34
De la: gabigabi, la data 2010-11-18 09:34:18
De la: Silviu, la data 2010-11-18 08:32:19
De la: gabigabi, la data 2010-11-18 08:10:35erata ! a rezultat un fel de negarea negatiei ....scuzati ! deci : pct.8 le interzicea fostilor sa mai fie actuali....

Si pentru ca nu s-a intamplat asta e de vina .... exact ! Basescu !

Iliescu si ai lui, evident, n-au nici o vina.
Evident.

Daca te gandesti mai bine e de vina si pentru rascoala din 1907 si cred, dar nu sunt foarte sigur, poarta o mare raspundere si pentru cea de la Bobalna ...

Afara bureaza usor.
As fi vrut sa fie soare, dar din cauza nenorocitului asta de dictator, Basescu pe numele lui, nu e asa cum vreau eu ...
Poporul sufera din cauza lui.
Poporul e complet nevinovat, el e mereu victima cuiva: a lui Iliescu, a lui Constantinescu, a lui Iliescu si a lui Basescu, normal ...
Mai ales a lui Basescu ...
Ce criza mondiala, ce conjunctura nefasta, .... aiurea ...

buna dimineata !
da, nu s-a intimplat asta ptr. ca era si Basescu in guvernul lui Roman !
de ce sa-si fi dorit aplicarea acelui pct. cind toti fusesera Ceva , Cineva in Comunism !?
chiar crezi ca l-ar fi acceptat Iliescu pe Bas' in guvern, daca nu stia ca-i omul de incredere al lui Silvian Ionescu , fost sef in securitate si devenit peste noapte consilier al lui Iliescu ? .....ca doar lovitura de stat s-a dat cu ajutorul Securitatii !
chiar nu intelegi ce ne-au facut in acesti 20 ani ? cum au fost mina-n mina si au avut ca obiectiv trecerea avutiei tarii in buzunalele lor ,mintindu-ne, inselindu-ne si manipulindu-ne la modul cel mai ordinar ? noi ne spargem capetele pe aici si ei isi vad de afacerile lor cu statul, rizindu-si in barba de prostia noastra !

Sarut mana, Cotoroanto ...
Cam asa este precum spui mataluta ...
Asa esta, basescu a fost acolo, printre ei ... cum altfel putea sa urce ?
Cine l-a votat pe rockerul ala tanar la presedintie mai acum un an, de la verzi, am si uitat cum il cheama ... ? Si sti de ce am uitat ? Pentru ca apare numai la alegeri si incearca sa ne spuna ca el este alternativa ... dupa care nu mai aude nimeni despre el ...
N-ai cum sa ajungi seful statului din neant ... Ca sa ajungi in orice demnitate publica trebuie sa aparti unui grup care sa te sustina si el pentru ca-i reprezinti interesele. Nu s-a inventat asta la romani.
Pe mine ma zgarie la urechi obstinatia cu care, cei ca tine, orbiti de ura la adresa lui Basescu, fac legaturi idioate cu trecutul lui incercand sa-l zugraveasca in culori mult mai negre decat are el. Ceea ce ii decredibilizeza.
Si nu numai asta, dar voi, luptatorii de gherila anti-Basescieni, nu reusiti sa pricepeti ca tocand-l asa vehement ii faceti un serviciu, un imens serviciu. Cam ca ala pe care i l-a facut Geoana cand cu vizita de relaxare la Vantu....
Televiziunile naimite fac acelasi lucru. De la ele preluati mai toti textele anti-TB...
Puterea erodeaza in sine. Se erodeaza pe sine. Mai ales cand este criza ...
Eu nu vad nici un motiv pentru care sa mai bagi in seama pe unul ca Basescu, un presedinte la al doilea mandat, care nu mai are nici un viitor in politica.
Nu va mai pasa de ce au facut Iliescu si Constantinescu, ca si cand totul ar fi fost excelent pe vremea lor, dar, de cand s-a dezlantuit alde Vantu si Voiculescu impotriva lui, v-ati facut o profesie din a bate apa-n piua tocandu-l pe Basescu ... ca si cand ar iesi mare branza din chestia asta.
Nu e nici un canci !
E curata pierdere de vreme.
Nici macar amuzanta.
Iar despre noi, astia, cativa, care nu punem botul la basmele voastre, pac, ne si etichetati in toate felurile, doar pentru ca nu suntem de acord cu voi.
Mare isprava ...
Noi ne cunoastem si stim ca suntem absolut normali ... chiar daca fiecare crede despre celalalt ca este ... naiv.
Sa fie toti asa de pe forum ?
Eu cred ca nu.
Eu cred ca sunt insi care se ocupa exclusiv, ca si cei de la realitatea tv si antena 3, numai de asta.

Sa fi sanatoasa, Cotoroanto, te pup !

Sa fii sanatos, Silviule!
Nu vreau sa te contrazic defel. Vreau doar sa completez: erau orin '90 niste tineri numiti "golani" de unii -si nu doar de iliescu, pt. ca prin tacere cei din spatele lui au aprobat tacit spusele magistrului lor- care au vrut pct. 8 al Declaratiei de la Timisoara, tineri care au format segmentul de electorat anti-FSN din Duminica Orbului.
Ca ceilalti 85% au vrut FSN, deci iliescu si ceilalti hahaitori, asta e! Dar sa vina azi un profitor al neimplementarii pct. 8 de la Timisoara si sa ne mai abureasca iar? E ca si cum un tortionar, aflat pe patul de moarte, isi mai cere scuze urmasilor victimelor sale: RAUL A FOST FACUT!
Pacat ca mai sunt unii care mai pun botu' la vrajeala, desi atunci -in '90- ajutau minerii sa planteze flori...
Toate cele bune!

"Nihil sine Deo!"

In schimb vine unul ca Crin care zicea ca a fost golan si incepe sa-i linga mainile lui Iliescu, spunand ca trebuie sa-i fim recunoscatori ca nu a impuscat decat cativa romani in 13-15 iunie '90 si trebuie sa-i mai apreciem si evolutia pe calea democratiei si a apararii statului de drept! Ma lasi bai Harap Alb cu basme din astea de prost gust?

SALUT BLACK,PRIETENE ! CE FACI ESTI BINE ? MA BUCUR SA TE VAD DIN NOU PRINTRE " POSTACI ' SA AI O SEARA EXCELENTA SI BUCURIE !!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 21:56

HAOLEO,UITE LUMEA SPUNE CA ESTI RAHAT ALB,ORI EU TE STIAM MAI TUCIURIU ..........HOI FI TU,NU HOI FI TU CARE ESTI TU ? DAR POZA TA TU ESTI BAI RAHT ALB,CARE ESTI TU RAHAT,SIGUR E POZA TA !!!

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 22:19

Buna seara dragii mei "liberali"! Dupa o pauza de 5 zile ma intorc pe forum si constat surprins ca ati pus batista pe tambal si nu ati scos o vorbulita despre declaratia de avere a lui Crin Antonescu!
Mi se pare foarte important sa aud de la voi parerile pe care le aveti despre acest lucru.

De atata amar de vreme ne impuiati capul despre cat de bun pentru tara asta ar fi Crin la Cotroceni, iar noi v-am contrazis mereu si i-am dat dreptate lui Basescu atunci cand spunea ca liderii PNL sunt oamenii lui Patriciu si nu fac altceva decat sa-i faca jocurile penalului care conduce PNL ca pe propria lui afacere! Raspunsul vostru a fost acelasi mereu, ca sunt nascocirile lui Basescu care nu face nimic altceva decat sa abureasca romanii cu povesti de adormit copii.

Ce mai spuneti acum dragilor? Nu este Crin omul cumparat de Patriciu? Cum poti sa justifici suta de mii de euro pe care i-a primit intr-un an sotia lui Crin de la o firma de-a lui Patriciu, pentru asa zise servicii de consultanta? Consultanta in ce domeniu, ca duduia este la origini profesoara de matematica! I-a meditat pe angajatii firmei pentru examenul de licenta? I-a invatat tabla inmultirii?
Si cum poate un parlamentar si european pe deasupra, sa fie consultant la o firma privata? Ce face el, ofera informatii firmei privind proiectele politice? Nu intra in contradictie cu statutul de politician? Nu este conflict de interese?

Sa trecem si peste asta, dar nu putem sa trece peste faptul ca banii astia reprezinta de fapt o mita, o spaga, trafic de influenta! Puscariabilul Dinu Costache Patriciu cumpara politicieni, oameni cu influenta in Romania, oferind bani multi in schimbul la ceva, pentru ca nu cred ca ii ofera pe degeaba! Daca voia sa faca un act de caritate, dona banii unui orfelinat, unui azil de batrani, unor oameni saraci, dar nu familiei presedintelui unui partid politic, care mai si aspira la functia suprema in stat? Mu cumva rasuflarea rece a puscariei il determina pe conu Patriciu sa-si plateasca darile catre cei care ii asigura spatele?

Relatiile de genul asta le-a mai avut Patriciu si cu alti politicieni, atat din PNL cat si din PSD si cine nu crede poate sa vada lista completa a slugilor lui, aici:

www.vot.ro/news/Lista_completa_a_lui_Patriciu.htm

Si de la obligatiile pe care le-au avut si le au multi politicieni fata de borfasul asta de Patriciu a plecat si ruperea aliantei DA si revitalizarea PSD-ului, prin biletelul roz al lui Tariceanu!

Si acum dragii mei Vanea, Gabi, Broscuta, admiratori infocati ai chiulangiului si repetentului, cum o sa o mai scaldati? Trebuie sa recunoasteti ca Basescu a avut dreptate cand ii acuza pe liderii opozitiei ca sunt platiti de moguli!
Daca in cazul lui Geoana dovezile au fost stenogramele inregistrarilor convorbirilor telefonice, in cazul lui Crin dovada este declaratia completata cu mana lui si nu puteti sa o mai intoarceti ca la Ploiesti!

Sunt curios ce scuze veti mai invoca!

Pagini: << 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: