back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 17:30

De la: corcodel, la data 2010-11-18 17:26:32
De la: Silver9AM, la data 2010-11-18 17:23:17
De la: Silver9AM, la data 2010-11-18 17:21:26
De la: corcodel, la data 2010-11-18 17:12:09
De la: Silver9AM, la data 2010-11-18 17:08:19Salut ! Nu le mai aminti pentru ca EI stiu foarte bine in slujba cui este acest PNL murdar si plin de fripturisi securisi !

PAI DE CE SA NU LE ADUC AMINE ? EI UMBLA NUMAI CU MINCIUNI ORDINARE,IAR NOI SA NE PURTAM CU MANUSI,,VEZI DOAMNE SA NUI JIGNIM............BA PE MAMA LOR !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce vina au mamele lor Silviu? Pai mamicile lor au crezut in Stalin si nu in Iliescu?

SA NU FIU INTELES GRESIT.......EU NU I-AM INJURAT ,AM SPUS-O LA FIGURAT.........DACA AM FOFT INTELES CA INJURAND, ATUNCI IMI CER SCUZE DE LA CEI CE SE SIMT LEZATI..........

AI FOLOSIT POSTAREA MEA ,CORCODEL........DAR AI SCRIS SILVIU ? EU NU SUNT SILVIU..............
Scuze....din cauza vitezei ! De fapt am si rectificat postarea !

NU TE SUPARA,DAR CUM POT SA-TI SPUN......CORCODEL E CAM NASPA.......

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 17:34

De la: Silver9AM, la data 2010-11-18 17:30:25
De la: Silver9AM, la data 2010-11-18 17:08:19Salut ! Nu le mai aminti pentru ca EI stiu foarte bine in slujba cui este acest PNL murdar si plin de fripturisi securisi !

PAI DE CE SA NU LE ADUC AMINE ? EI UMBLA NUMAI CU MINCIUNI ORDINARE,IAR NOI SA NE PURTAM CU MANUSI,,VEZI DOAMNE SA NUI JIGNIM............BA PE MAMA LOR !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ce vina au mamele lor Silviu? Pai mamicile lor au crezut in Stalin si nu in Iliescu?

SA NU FIU INTELES GRESIT.......EU NU I-AM INJURAT ,AM SPUS-O LA FIGURAT.........DACA AM FOFT INTELES CA INJURAND, ATUNCI IMI CER SCUZE DE LA CEI CE SE SIMT LEZATI..........

AI FOLOSIT POSTAREA MEA ,CORCODEL........DAR AI SCRIS SILVIU ? EU NU SUNT SILVIU..............

La ce te referi?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 17:35

De la: Tramp, la data 2010-11-18 16:41:26
De la: Ingrid, la data 2010-11-18 16:34:34
De la: corcodel, la data 2010-11-18 16:29:52
De la: gabigabi, la data 2010-11-18 16:25:20 ramine asa cum am vorbit, caraghiosule !
Caraghioasa esti tu cu Iliescu in brate mamaica senilica!

Nu e cu Iliescu, am verificat-o eu! Nici senila, nici......

te uitasi in albumul de familie,cu aminitiri din copilarie..................

O scosei la inghetata, stiu exact

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 17:36

De la: Ingrid, la data 2010-11-18 16:27:35
De la: gabigabi, la data 2010-11-18 16:25:20 ramine asa cum am vorbit, caraghiosule !

vrei sa-l bat?

lasa-l in plata Domnului, ca si asa-i batut in cap ! .....

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 17:37

De la: gabigabi, la data 2010-11-18 17:36:45

vrei sa-l bat?

SICTIR MAMAICA NEBUNICA!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 17:45

De la: corcodel, la data 2010-11-18 17:37:42

vrei sa-l bat?

SICTIR MAMAICA NEBUNICA!

sa ai grija de scula aia, ca-i mai desteapta decit capul tau de pe umeri !

"cu omul prost si nescolit,
te lupti un pic si ai biruit !
dar duci o lupta infernala
cu prostul care are scoala ! "

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 17:48

De la: corcodel, la data 2010-11-18 17:34:25
De la: Silver9AM, la data 2010-11-18 17:30:25

La ce te referi?

LA NIMIC,SCUZE.......VEZI CE VEDETA AI AJUNS ??? TI SE FAC POEZII IN DIRECT !!!!!!! SA FII MANDRU DE ASTA,NU MULTI AU SANSA ASTA IN VIATA...........

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 18:20

De la: gabigabi, la data 2010-11-18 17:45:21

vrei sa-l bat?

SICTIR MAMAICA NEBUNICA!

sa ai grija de scula aia, ca-i mai desteapta decit capul tau de pe umeri !

"cu omul prost si nescolit,
te lupti un pic si ai biruit !
dar duci o lupta infernala
cu prostul care are scoala ! "
Doar in ,,rama'' vorbesti bre mamaie ! Tu si cu Paunescu ! Mari scule, mari ,,patrioti'' !

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 18:29

De la: gabigabi, la data 2010-11-18 16:17:34
De la: vasile_vali, la data 2010-11-18 15:09:01
De la: Silviu, la data 2010-11-18 12:58:26Asa este Vasile, e complicat....
E de discutat.
Dar nu visceral.
Nu cu o ura dementa si cu demonizarea lui Basescu.
O fi avand pacatele lui ... dar nu e singurul si, cel mai nasol este ca, prin comparatie cu cei care-i doresc disparitia, ramane preferatul celor multi de scarba alternativelor de tip Ponta sau Antonescu si nu numai a lor ci si a celor din spatele lor ...
Acum se acumuleaza scarba si datorita celor din tabara lui Basescu ... care au preluat aroganta lui Bombonel combinata cu incompetenta crasa ...
Asta este.
Mai vorbim.
Sanatate !

Merci, Silviule.
Ar fi minunat sa ma mai pot stapani, sa-i iert pe cei care mi-au mancat tineretea - de-alde ilici, basecsu, frunzeverzi si alte micky_spagute...Asta daca ar sta in banca lor, si nu mi-ar reimprospata memoria cu clisee bune de aburit pe cei cu degetul in mana.
Acus, sa-ti spun un secret, dar nu-l mai spui la nimeni, da?: toti cei care eram si am ramas anti-FSN am dorit Reforma profunda a Statului ATUNCI in '90, cand se putea face usor.. Si cine ne punea piedici, chemand minerii sau refacand traseul trenurilor lasate pe linie moarta de Dir. Reg. CFR Craiova?
Tacere, Silviule? Hm, asta nu suport: sa mai incerce sa ma mai prosteasca cineva cu gogorite gen condamnarea comunismului, legea lustratiei, reforma Statului, un cineva care a beneficiat COPIOS de pe urma sistemelor trecute prin diferitele butoane pe care a apasat, a se citi functii de decizie in Stat.

"Nihil sine Deo!"

si te completez :
nu numai ca ma abureste ci, si incearca si reuseste cu ajutorul unora, sa refaca structurili partidului unic .... tradarea se rasplateste si-l vedem pe 4 stele de carton- nu numai dispretuit - ci mare ministru..... pe C.Diaconescu care era cit pe ce sa devina seful PSD ,cum ii cinta-n struna Jupinului ....pe udemeristi care cer mai mult decit isi permit, atentind fix la unitatea de limba si stat a RO .....multe vedem si ne facem ca nu vedem .....il vad pe Bas' care spunea in campania electorala ca daca un sg. om greseste dintre ai lui, oricine ar fi el, il da imediat afara....si ? Ridzi a bagat labuta in banul public dar, facind-o ptr. cauze nobile : alegerea d.rei EBA , se lasa usor uitarea peste scandal ....am vazut-o si pe Udrea bagind minuta ....si ? am vazut-o si ditamai pres. Camerei -al treilea om in stat - trisind la numaratoare .....cred c-a baut si ea una mica sa-si faca curaj si a vazut dublu nr. celor ce votau ...si ?
asta-i problema mea cea mare @ Silviule ! ca totul a fost o gargara electorala ....intre vorbele lui si FAPTE este o prapastie in care ne prabusim cu toti si doare ....si revolta ! cei care au stat in casa-n dec. 89 si 90 , uitindu-se de pe margini si neintelegind ce-au golanii aia cu Ceausescu, cu Iliescu , nu inteleg nici acum ce-avem cu Basescu ....evident ca si astia de acum ,tot de agenturili straine sunt manevrati ....de moguli, de bubuli, de ....de .... gindul ca doar CONSTIINTA de sine si de Neam este cea care-i pune-n miscare, nici nu le trece prin minte Constiinta, ce-i aia ? ptr. o notiune atit de vaga precum Neam, Tara, chiar ca-i de neinteles ! adica cum ?

Stiti de ce nu pricep ca nu totul e de vanzare, d-na Gabi? Pt. ca pt. ei, toti oamenii au un pret, pentru care ar fi in stare sa pupe dosul oricui, pentru ca mai apoi sa spuna ca "asa au fost timpurile"! Acesti indivizi plini de seu securistic, vor si seu basecscian, iar maine - cand n-o mai fi nici asta- vor trece la seul altcuiva, fie el si liberal!!! O sa mai vedem atunci sinistrele lor postari pro-basecsu? Eu, unul care am vazut generatii de pupincuroi, nu cred, ba din contra: vor arunca [sub alte nickuri] cu aceleasi laturi cu care arunca acus in Opozitie...
Toata stima pt. dvs!

"Nihil sine Deo!"

vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 18:29

De la: gabigabi, la data 2010-11-18 16:17:34
De la: vasile_vali, la data 2010-11-18 15:09:01
De la: Silviu, la data 2010-11-18 12:58:26Asa este Vasile, e complicat....
E de discutat.
Dar nu visceral.
Nu cu o ura dementa si cu demonizarea lui Basescu.
O fi avand pacatele lui ... dar nu e singurul si, cel mai nasol este ca, prin comparatie cu cei care-i doresc disparitia, ramane preferatul celor multi de scarba alternativelor de tip Ponta sau Antonescu si nu numai a lor ci si a celor din spatele lor ...
Acum se acumuleaza scarba si datorita celor din tabara lui Basescu ... care au preluat aroganta lui Bombonel combinata cu incompetenta crasa ...
Asta este.
Mai vorbim.
Sanatate !

Merci, Silviule.
Ar fi minunat sa ma mai pot stapani, sa-i iert pe cei care mi-au mancat tineretea - de-alde ilici, basecsu, frunzeverzi si alte micky_spagute...Asta daca ar sta in banca lor, si nu mi-ar reimprospata memoria cu clisee bune de aburit pe cei cu degetul in mana.
Acus, sa-ti spun un secret, dar nu-l mai spui la nimeni, da?: toti cei care eram si am ramas anti-FSN am dorit Reforma profunda a Statului ATUNCI in '90, cand se putea face usor.. Si cine ne punea piedici, chemand minerii sau refacand traseul trenurilor lasate pe linie moarta de Dir. Reg. CFR Craiova?
Tacere, Silviule? Hm, asta nu suport: sa mai incerce sa ma mai prosteasca cineva cu gogorite gen condamnarea comunismului, legea lustratiei, reforma Statului, un cineva care a beneficiat COPIOS de pe urma sistemelor trecute prin diferitele butoane pe care a apasat, a se citi functii de decizie in Stat.

"Nihil sine Deo!"

si te completez :
nu numai ca ma abureste ci, si incearca si reuseste cu ajutorul unora, sa refaca structurili partidului unic .... tradarea se rasplateste si-l vedem pe 4 stele de carton- nu numai dispretuit - ci mare ministru..... pe C.Diaconescu care era cit pe ce sa devina seful PSD ,cum ii cinta-n struna Jupinului ....pe udemeristi care cer mai mult decit isi permit, atentind fix la unitatea de limba si stat a RO .....multe vedem si ne facem ca nu vedem .....il vad pe Bas' care spunea in campania electorala ca daca un sg. om greseste dintre ai lui, oricine ar fi el, il da imediat afara....si ? Ridzi a bagat labuta in banul public dar, facind-o ptr. cauze nobile : alegerea d.rei EBA , se lasa usor uitarea peste scandal ....am vazut-o si pe Udrea bagind minuta ....si ? am vazut-o si ditamai pres. Camerei -al treilea om in stat - trisind la numaratoare .....cred c-a baut si ea una mica sa-si faca curaj si a vazut dublu nr. celor ce votau ...si ?
asta-i problema mea cea mare @ Silviule ! ca totul a fost o gargara electorala ....intre vorbele lui si FAPTE este o prapastie in care ne prabusim cu toti si doare ....si revolta ! cei care au stat in casa-n dec. 89 si 90 , uitindu-se de pe margini si neintelegind ce-au golanii aia cu Ceausescu, cu Iliescu , nu inteleg nici acum ce-avem cu Basescu ....evident ca si astia de acum ,tot de agenturili straine sunt manevrati ....de moguli, de bubuli, de ....de .... gindul ca doar CONSTIINTA de sine si de Neam este cea care-i pune-n miscare, nici nu le trece prin minte Constiinta, ce-i aia ? ptr. o notiune atit de vaga precum Neam, Tara, chiar ca-i de neinteles ! adica cum ?

Stiti de ce nu pricep ca nu totul e de vanzare, d-na Gabi? Pt. ca pt. ei, toti oamenii au un pret, pentru care ar fi in stare sa pupe dosul oricui, pentru ca mai apoi sa spuna ca "asa au fost timpurile"! Acesti indivizi plini de seu securistic, vor si seu basecscian, iar maine - cand n-o mai fi nici asta- vor trece la seul altcuiva, fie el si liberal!!! O sa mai vedem atunci sinistrele lor postari pro-basecsu? Eu, unul care am vazut generatii de pupincuroi, nu cred, ba din contra: vor arunca [sub alte nickuri] cu aceleasi laturi cu care arunca acus in Opozitie...
Toata stima pt. dvs!

"Nihil sine Deo!"

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 19:38

Toata stima pt. dvs!

"Nihil sine Deo!"

ESTI BALBAIT,MAI VASILE-VALI ? REPETI ACELASI MES. ? PROBLEMA SE PUNE ASTFEL DUPA OPINIA MEA...... CE A FOST A TRECUT,MEREU TREBUIE SA O LUAM DE LA CAPAT..DACA AM MERGE PE SINTAGMA "MI-AI DAT O PALMA SI EU TE ASTEPT 50 DE ANI SA TE PUN LA PAMNT,ATUNCI UNDE AM AJUNGE ? AU FOST TIMPURI SI TIMPURI........ALTII AU PLATIT,ALTII NU...........DUMNEZEU SA-I JUDECE.......DAR NU SE POATE CONTINUA ASA,ADEVARUL CURAT TREBUIE SA IASA LA SUPRAFATA,SI NU RASTALMACIRILE PARTIZANE,NU POSTARILE DIN INTERES SAU LA COMANDA,ASA CA........TU SUSTII SI TE CONTRAZICI FLAGRANT,IN POSTARILE TALE ( DACA LE RECITESTI ITI VEI DA SEAMA ) MULTE,FARA DOVEZI,FARA ARGUMENTE,FARA LOGICA.........ASA CA MAI BINE FII CINSTIT CU TINE SI NU MAI ABERA..........
PS. SA NU INTELEGI PRIN ASTA CA ESTI IERTAT......PT POSTARILE TALE LEGATE DE FAM. MEA ....VEI PLATI CU VARF SI INDESAT,FII SIGUR DE ASTA !!!!

rupavili

66 mesaje
Oras: Hunedoara

Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 19:42

www.youtube.com/watch?v=b7pW2vRoJ3Y

AICI PUTETI SA-L VEDETI PE JUSTITIARUL DE HUNEDOARA

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 20:07

De la: rupavili, la data 2010-11-18 19:42:48 www.youtube.com/watch?v=b7pW2vRoJ3Y

AICI PUTETI SA-L VEDETI PE JUSTITIARUL DE HUNEDOARA

DA ,HALAL JUSTITIAR..........MAI BINE AR PUNE MANA PE MUNCA NU LA MILOAGA STATULUI !!!!!!!!!

vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 20:41

De la: Silver9AM, la data 2010-11-18 19:38:32Stiti de ce nu pricep ca nu totul e de vanzare, d-na Gabi? Pt. ca pt. ei, toti oamenii au un pret, pentru care ar fi in stare sa pupe dosul oricui, pentru ca mai apoi sa spuna ca "asa au fost timpurile"! Acesti indivizi plini de seu securistic, vor si seu basecscian, iar maine - cand n-o mai fi nici asta- vor trece la seul altcuiva, fie el si liberal!!! O sa mai vedem atunci sinistrele lor postari pro-basecsu? Eu, unul care am vazut generatii de pupincuroi, nu cred, ba din contra: vor arunca [sub alte nickuri] cu aceleasi laturi cu care arunca acus in Opozitie...
Toata stima pt. dvs!

"Nihil sine Deo!"

ESTI BALBAIT,MAI VASILE-VALI ? REPETI ACELASI MES. ? PROBLEMA SE PUNE ASTFEL DUPA OPINIA MEA...... CE A FOST A TRECUT,MEREU TREBUIE SA O LUAM DE LA CAPAT..DACA AM MERGE PE SINTAGMA "MI-AI DAT O PALMA SI EU TE ASTEPT 50 DE ANI SA TE PUN LA PAMNT,ATUNCI UNDE AM AJUNGE ? AU FOST TIMPURI SI TIMPURI........ALTII AU PLATIT,ALTII NU...........DUMNEZEU SA-I JUDECE.......DAR NU SE POATE CONTINUA ASA,ADEVARUL CURAT TREBUIE SA IASA LA SUPRAFATA,SI NU RASTALMACIRILE PARTIZANE,NU POSTARILE DIN INTERES SAU LA COMANDA,ASA CA........TU SUSTII SI TE CONTRAZICI FLAGRANT,IN POSTARILE TALE ( DACA LE RECITESTI ITI VEI DA SEAMA ) MULTE,FARA DOVEZI,FARA ARGUMENTE,FARA LOGICA.........ASA CA MAI BINE FII CINSTIT CU TINE SI NU MAI ABERA..........
PS. SA NU INTELEGI PRIN ASTA CA ESTI IERTAT......PT POSTARILE TALE LEGATE DE FAM. MEA ....VEI PLATI CU VARF SI INDESAT,FII SIGUR DE ASTA !!!!

Bai securoiule, hai sa rezolvam o data problema, barbateste! Ce o mai dai de gard cu timpurile, cu ieratrea, cu inceputul? Hai o data si gata! Fii si tu barbat o data in viata, nu securoi pe viata!

"Nihil sine Deo!"

vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 20:56

Si inca ceva, securoiule :legist": poporul roman are o vorba, pe care mintea ta de imbuibat nu poate s'o tina minte: "dupa fapta si rasplata!" Ca sa-ti traduc, ca tu nu intelegi decat cand te injura altii, desi asta faci mereu, inclusiv de mame, morti, neveste, sub un nick sau altul...: sunt fapte care in legislatia europeana/mondiala nu se prescriu [daca stii ce-i aia prescriere..], gen genoscid sau crime impotriva Statului...Dar in creierasul tau de apevist, unde sa incapa atatea informatii? La tine gandeste burdihanul, adica matul gros, cat mai gros, cat mai plin de seu!! Si pentru ca toate tb sa aiba un nume, numele tau e scursura umana, nimic sfant, nimic peren!!

Unde te gasesc, "curajosule" fara chip/nume/identitate= nimeniule?

"Nihil sine Deo!"

vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 22:22

vrei sa-l bat?

SICTIR MAMAICA NEBUNICA!

Urat din partea unui urmas al Seniorului, limbajul tau, corcodele, mai ales fata de o doamna! Ou sont les hommes d'antan, monsieur Korkodhell?

"Nihil sine Deo!"

vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 22:30

Ia-ti urdorile, ba familist de 2 bani, jegule portocaloi, care esti jeg! Gunoiule!

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 23:06

De la: gabigabi, la data 2010-11-18 09:51:20si mai lasati naibii Criza ca motiv de scuza ca i-a venit manusa lu' Bas' ca sa mai aibe pe cine da vina ptr. incompetenta portocalie ....acum s-au mai adaugat la lista de vinovati si ASISTATII .....13 mil .de asistati ,inclusiv sugacii sunt inclusi in acest termen pe care cred ca dl. pres nu-l cunoaste prea bine ....ca si pe cel de moratoriu !
v-as sugera sa infiintati niste "tabere de recreere "ptr. pensionari ....pensia sa li se ia ptr. "intretinere" care, in folosul sanatatii lor, va consta din piine si apa .....foamea ascute mintea si innobileaza spiritul si vom " iesi din sistem" ,asa cum isi doresc guvernantii , senini si puri si ,mai ales, fara regrete !

am gasit o chestie interesanta :
" cu omul prost si nescolit
te lupti un pic si ai razbit .
dar duci o lupta colosala
cu prostul care are scoala " ....daca am fi cu adevarat inteligenti, am reusi sa identificam Raul din societatea asta si VINOVATII FARA VINA ar cere sa se faca lumina in legatura cu tot ce s-antimplat in acesti 20 ani !

Deci Gabito,
... criza economica mondiala , in privirile tale intelepte , e o scuza , care(unde mai pui !!! ), ii vine ca o manusa lui Basescu ....
"Incompetenta aia portocalie".. incearca , in zadar e drept,( ca sunt "binevoitori" ca voi de fac ... " opozitie" ), sa tina in frau o tara in pragul colapsului ... total !!
...
Pai tocmai criza asta, impiedica totul , draga mea deontoloaga ...
Criza asta , drept scuza, este cauza inchiderii acelor firme mici si mijlocii de care vorbeai ...
Criza asta , face ca ( paradoxal ptr tine, nuuu?) slariile multiubitilor tai bugetari , sa nu creasca ...
Criza asta ... a dus pe toata lumea in pragul disperarii , resemnarii, falimentului ....
Criza asta ....
Nu Basescu !!!
Nu Boc !!
Nu portocaliul din ochii tai orbiti de ura !!
...
Pacat !!
Pacat ca, din cauza superficialitatii de care dai dovada, esti usor influentabila .
Superficialitate in gandire , nu inseamna neaparat ... prostie .
Lipsa curajului, in general, tradeaza un caracter usor influentabil , labil , usor de "manevrat", DAR, nu inseamna ca persoana respectiva este si proasta !!
Deci , draga mea , daca in fata unor adevaruri graite de altii , nu ar trebui sa devii ... feroce !!
Va aduceti jigniri unii altora ... degeaba !!
Noi dezbateam ( odata ) aici , subiectul politic - Basascu- .
Fiecare cu parerile lui !!!
Dar , pot cu mana pe inima sa-ti spun , ca de cand a fost deschis acest topic , persoanele ce au jignit mai mult au fost mereu cei antibasescu ...
Este o dovada de neputinta .
Si o inteleg.
Aduceti mereu "argumente" si puneti in dezbatere "acuze" vis-a-vis de subiect, nefondate , neacoperite de claritate , fara substanta ...
Copiati mereu , "discutiile politice" gen Badea , Gadea, Ciutacu , Stan ....si alti deontologi de rasa ...
Va laudati cu inteligenta de care dispuneti , DAR, nu ajungeti cu mintea acolo unde discerneti fictiunea de realitate !
Fata mea , eu v-am mai spus demult , demult de tot , nu acum , ca baietii aia primesc o gramada mare de bani , de la Voiculescu si Vantu , sa manance rahat cu doo maini ...
Dar nu ma credeti .
Si asta dupa demonstratii clare , chiar declaratii directe pe sticla ale mogulilor asupra intentiilor " de bine" , in interesul national al poporului roman , ale lor ....
Ce pot face eu ptr voi ?
Nimic .
Nimic , acum , nu va mai poate schimba parerile, indelung si meticulos ... ticluite . De altii !!
Pax vobiscum !
Vorba lui Vasile , un mare vorbitor de limba latina (sic)

Curios as fi , sa am o discutie tette-a-tette cu domnia ta !!

Jules Verne....
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 23:51

De la: revenitu, la data 2010-11-18 00:09:47Guvernul poate acorda ... eventual facilitati fiscale , ptr mediu privat . Guvernul poate facilita(sau intermedia) INCHEIAREA de contracte , benefice economiei romanesti, intre firme private sau partial private ... Guvernul poate relaxa politica fiscala vis-a-vis de mediu economic privat ...
(sa presupunem ca nu e criza) ...
Dar ... , ....
nu poate "sa dea" locuri de munca in mediul privat !!
Esenta capitalismului este... libertatea !! "Lupta" concurentiala !!
La noi de 20 de ani s-a "facut" capitalism cu curu'... Acolo aveau mintile conducatorii nostri iubiti ...
Monopol in locul libertatii...
Dezbinarea sociatatii, ...nu indrumarea spre libera alegere ....
Furtul avutului poporului astuia... pe fata
Astuparea gurii presei libere ....
Justitie ... preferentiala , in locul judecatii drepte ptr fiecare ... egal, balantat ....

Ia zii broscuto , ca vad ca esti o atenta ... privitoare a vietii febril-economice romanesti , cate pieti de desfacere avea Romania, sau economia ei, in 1991-1992 sau in 1993-1994 ??? Sti ???
...
Nu cred !!
Ca daca stiai, gandeai mai mult inainte sa ... bolbesti ....

Ce a facut guvernul din ceea ce"paote" face ? Ce "nu poate", stim si nu cerem. Nu cerem ce nu poate ci ceea putea si trebuia sa faca. Nici acum nu te poti gandi sa faci angajari. Un contract de munca legal si real "frige". Nu te atingi. Eu zic ce vad dar poti sa crezi ca e pura fictiune, balbaiala sau ce vrei. E treaba voastra pana la urma. Va intereseaza direct ce credeti, ce ganditi, ce faceti sau nu faceti, doar suntei majoritari. Oricum nu mai conteaza ce se mai intampla fiindca totul e resetat aproape de zero. De aici, o tasneste fiecare cum poate in sus, in jos, pe loc sau deloc. Dupa cum spuneam, ca in '90 dar in plin capitalism, intr-o tara cu guvernare de DREAPTA (???) Ciudat, nu ?
De piete e vorba ? Acum, nu. Pana la piete....Si da, se pare ca noi nu stim, nu vedem, nu traim dar cum Dumnezeu, voi care le stiti pe toate v-ati agatat de gard in halul asta. Inexplicabil. Cand stii bine niste lucruri, nu esti luat prin surprindere, stii cum sa treci gardul fara te agati din toate partile. In rest, sapte vorbe doi bani nu fac. Propaganda, nimic altceva. Nu treceti de faza asta niciodata ? Am vazut, suntei tari, v-a mers bine masinaria dar totusi, nimic altceva ? Ne-ati ciuruit e adevarat dar va ciuruiti si pe voi insiva in felul asta, iremediabil.

All Things Grow With Love
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 09:23

De la: Silver9AM, la data 2010-11-18 19:38:32Stiti de ce nu pricep ca nu totul e de vanzare, d-na Gabi? Pt. ca pt. ei, toti oamenii au un pret, pentru care ar fi in stare sa pupe dosul oricui, pentru ca mai apoi sa spuna ca "asa au fost timpurile"! Acesti indivizi plini de seu securistic, vor si seu basecscian, iar maine - cand n-o mai fi nici asta- vor trece la seul altcuiva, fie el si liberal!!! O sa mai vedem atunci sinistrele lor postari pro-basecsu? Eu, unul care am vazut generatii de pupincuroi, nu cred, ba din contra: vor arunca [sub alte nickuri] cu aceleasi laturi cu care arunca acus in Opozitie...
Toata stima pt. dvs!

"Nihil sine Deo!"

ups ! vezi ca esti in postura lupului moralist si nu te avantajeaza pai, bine, Silver : daca " CE A FOST A TRECUT , MEREU TREBUIE SA O LUAM DE LA CAPAT "....de ce o tot tineti langa cu Liberalii au facut, au dres si o luati de la pa'sopt incoace ? ca din cauza lor suntem in Criza- numai din cauza lor, uitind cu desavirsire ca AU TRECUT 2 ANI DE CIND SUNTETI LA GUVERNARE SI VOI ATI CHELTUIT IN NESTIRE PTR. REALEGEREA SEFULUI ! n-ar fi normal ca, in ideea de a discuta Prezentul , sa analizam ce s-a ales de promisiunile electorale ale voastre vs. realitatea efectiva ? despre situatia REALA a Ro ? pe cind O DARE DE SEAMA a acestui guvern ? e absolut necesara !
@revenitule - esti mare expert, domnule , in bla-bla-bla ..... vad ca stai prost, in continuare , cu CONEXIUNEA la realitatea strazii ! mai lucreaza la ea, dar da-ti ochelarii portocalii jos de pe ochi !
@corcodele - si tu esti priceput la "rama" : MAMAICA NEBUNICA ! .....nu uita : ai grija de scula aia a ta, ca-i mai desteapta decit capatina ta !

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 09:41

Protestez impotriva NATO.

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 09:44

De la: super_green_frog, la data 2010-11-18 23:51:44
De la: revenitu, la data 2010-11-18 00:09:47Guvernul poate acorda ... eventual facilitati fiscale , ptr mediu privat . Guvernul poate facilita(sau intermedia) INCHEIAREA de contracte , benefice economiei romanesti, intre firme private sau partial private ... Guvernul poate relaxa politica fiscala vis-a-vis de mediu economic privat ...
(sa presupunem ca nu e criza) ...
Dar ... , ....
nu poate "sa dea" locuri de munca in mediul privat !!
Esenta capitalismului este... libertatea !! "Lupta" concurentiala !!
La noi de 20 de ani s-a "facut" capitalism cu curu'... Acolo aveau mintile conducatorii nostri iubiti ...
Monopol in locul libertatii...
Dezbinarea sociatatii, ...nu indrumarea spre libera alegere ....
Furtul avutului poporului astuia... pe fata
Astuparea gurii presei libere ....
Justitie ... preferentiala , in locul judecatii drepte ptr fiecare ... egal, balantat ....

Ia zii broscuto , ca vad ca esti o atenta ... privitoare a vietii febril-economice romanesti , cate pieti de desfacere avea Romania, sau economia ei, in 1991-1992 sau in 1993-1994 ??? Sti ???
...
Nu cred !!
Ca daca stiai, gandeai mai mult inainte sa ... bolbesti ....

Ce a facut guvernul din ceea ce"paote" face ? Ce "nu poate", stim si nu cerem. Nu cerem ce nu poate ci ceea putea si trebuia sa faca. Nici acum nu te poti gandi sa faci angajari. Un contract de munca legal si real "frige". Nu te atingi. Eu zic ce vad dar poti sa crezi ca e pura fictiune, balbaiala sau ce vrei. E treaba voastra pana la urma. Va intereseaza direct ce credeti, ce ganditi, ce faceti sau nu faceti, doar suntei majoritari. Oricum nu mai conteaza ce se mai intampla fiindca totul e resetat aproape de zero. De aici, o tasneste fiecare cum poate in sus, in jos, pe loc sau deloc. Dupa cum spuneam, ca in '90 dar in plin capitalism, intr-o tara cu guvernare de DREAPTA (???) Ciudat, nu ?
De piete e vorba ? Acum, nu. Pana la piete....Si da, se pare ca noi nu stim, nu vedem, nu traim dar cum Dumnezeu, voi care le stiti pe toate v-ati agatat de gard in halul asta. Inexplicabil. Cand stii bine niste lucruri, nu esti luat prin surprindere, stii cum sa treci gardul fara te agati din toate partile. In rest, sapte vorbe doi bani nu fac. Propaganda, nimic altceva. Nu treceti de faza asta niciodata ? Am vazut, suntei tari, v-a mers bine masinaria dar totusi, nimic altceva ? Ne-ati ciuruit e adevarat dar va ciuruiti si pe voi insiva in felul asta, iremediabil.

"...nu cerem ce nu poate ci ceea ce putea si trebuia sa faca ..."
Tipic ...
Eu inþeleg însã perfect ... pãrerile unora ca tine . Pãrerile de rãu .
Cine v-a pus sa va angajaþi la Stat ??
Puteti , mulþi dintre voi sã vã angajaþi în mediul privat , dar nuuuu !! Ce , sunteþi pr.... fraieri ??? Acolo e concurenþã...
"...Aici , la Buget e bine !! E cald mereu , munceºti sau te faci cã munceºti, banii vine , nu e controale , iar daca vine garda sau controlu' , eteee na !! ... e unchiu'/tata/mama/mãtuºica/vãru'/pretenu'/vecinu' de mã apãrã...."
Pãi s-a cam terminat !!
Normal cã doare.
Nu-þi mai spun cât poa' sã doarã de tare, atunci când eºti un lector, decan , direcror în Inspectorat sau judecãtor de Înaltã sau simplu sau mare învârtitor de caºcaval prin primãrii, Direcþii judeþene, orãºeneºti sau comunale ...ºi vin niºte prostani acum , puternic sprijiniþi de flãcãri mov, portocalii etc., ºi ne spun ei noo, ãstora ajunºi bogaþi prin luptã - trudã - muncã asiduã, cã tree' sã plecãm ....
Nu asta e grav .
Grav este faptul cã , aceºti bravi reprezentanþi ai voºtri vã manipuleazã pe voi , cei mulþi , cei ce poate ºi munciþi de-adevarat. Vã instigã . Vã panicheazã . Vã ... aa, am spus manipuleazã. Cred cã e de-ajuns.
...
Nu... mã intereseazã DOAR ce cred eu , cum vrei sã insinuezi . Fals . Fãceam o analizã pe text. Pe textele voastre.
Ultimul paragraf al postãrii tale nu îl înþeleg broscuþo !! De aceea cred , cã în majoritatea postãrilor voastre "musteºte" frustrarea, ciuda, invidia,nepuitinþa . No hard feeling, e purul adevãr !! Pe care nu îl acceptaþi.
Faptul cã cei ce vã "conduc" pe voi , nu acceptã o înfrângere politicã, duce la o stagnare totalã a României ....
Aduc aminte bravilor voºtri conducãtorii cã nu Bãsescu i-a învins !!
Ci poporul . Cetãþenii votanþi !!!
Nu Bãsescu !!!
Noi , românii treji , activi . Cei care înþelegem perfect cine sunt cei aflaþi în opoziþie. ªi suntem oripilaþi.
Voi , antibãsescienii, anesteziaþi de propriul vostru creier, blocat din anumite considerente, aveþi un mare dezavantaj. Nu ºtiþi pe cine susþineþi . Voi credeþi cã ºtiþi , dar adevãrul crunt este cã ... nu .
Pãcat.
ªi trist în acelaþi timp. Pentru cã datoritã înverºunãrii voastre prosteºti, de copii de grãdiniþã , România stagneazã.

Jules Verne....
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 09:49

vad ca faceti suspect de mult apel la LOGICA!
parca ati fi aristotelieni si nu basescieni, fan-manelisti si portocalii in simtiri !
cam prea mult multe striptease pentru voi, in zilele astea, zau asa!

din pacate, in afara de scuzele patetice "e criza" si "nu base e de vina" inca nu ati gasit ceva realizari pentru dictatura orange, doar o "viitoare reforma a statului"!

extra-ordinarul vostru v-ar spune-o pe sleau: "mai baieti sunteti cam penibili"!
in virtutea dreptului la libera exprimare, eu nu pot decit sa va spun decit : mai rasfirati baieti, mai rasfirati!

sau cum ar spune Papadima, stiti voi care: "Logica e hrana spiritului , ce facem cu hrana pentru stomac?!"

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 10:01

Ce este NASOL pentru voi , perdanþii fremãtãtori , mãi billyboy, este cã LOGICA doare !!
ªi vã loveºte direct în stomac !!!
ªi iar vã doare !!
ªi cu o aºa pâclã pe ochi ce vreþi sã înþelegeþi ?...
... Decât ce v-i se dicteazã ....

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 10:04

Normal cã LOGICA , la tine este suspectã !!!

... Te doare ... mintea, nu alta , zãu !...

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 10:08

Criza , în nici-un caz nu este o SCUZÃ patetticã !!
Este crudul adevãr al zilelor ce le trãim .
Dar ura frumos însoþitã de neºtiinþã ce rezultat poate sã scoatã ??

Nimic altceva decãt bãºcãlie ieftinã . O bãºcãlie neputicioasã

Jules Verne....
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 10:40

De la: revenitu, la data 2010-11-19 10:08:57Criza , în nici-un caz nu este o SCUZÃ patetticã !!
Este crudul adevãr al zilelor ce le trãim .
Dar ura frumos însoþitã de neºtiinþã ce rezultat poate sã scoatã ??

Nimic altceva decãt bãºcãlie ieftinã . O bãºcãlie neputicioasã

CRIZA este o realitate dureroasa de care voi ,cu BASESCU in frunte ,ati facut o bascalie neputincioasa si de care se foloseste acum ptr. a-si scuza impotenta politica !
oare Eu am spus, meiiii, ca "romanii SFIDEAZA Criza " sau dl. presedinte ?
oare Eu am spus ,meiiii, ca " acest guvern nu si-a propus sa lupte cu Criza" sau dl. presedinte ?

ati inselat si mintit ca sa veniti la putere in 2008 si sa-l realegeti pe Bas', in 2009 , spunind ca DOAR VOI PUTETI SALVA RO de prabusire ....Sefu' cerind inca o sansa de a dovedi ce poate sa faca ....i s-a dat si Parlamentul si o Roberta care VEDE DUBLU .....de ce e RO in DEZASTRU azi ? ! si miine va fi si mai rau ,caci virful de plata la datoriile catre FMI va fi in 2012 !?
ce-ati facut cu tara asta , spune-mi : ce-ati facut ? asta-i SALVAREA Promisa ? sunteti un pericol public, asta sunteti !

P.S> da' parca si tu esti BUGETAR pe un salariu bunicel.....parca asa mi-aduc aminte !

cotaraneu

18 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 10:46

De la: revenitu, la data 2010-11-18 23:06:44
De la: gabigabi, la data 2010-11-18 09:51:20si mai lasati naibii Criza ca motiv de scuza ca i-a venit manusa lu' Bas' ca sa mai aibe pe cine da vina ptr. incompetenta portocalie ....acum s-au mai adaugat la lista de vinovati si ASISTATII .....13 mil .de asistati ,inclusiv sugacii sunt inclusi in acest termen pe care cred ca dl. pres nu-l cunoaste prea bine ....ca si pe cel de moratoriu !
v-as sugera sa infiintati niste "tabere de recreere "ptr. pensionari ....pensia sa li se ia ptr. "intretinere" care, in folosul sanatatii lor, va consta din piine si apa .....foamea ascute mintea si innobileaza spiritul si vom " iesi din sistem" ,asa cum isi doresc guvernantii , senini si puri si ,mai ales, fara regrete !

am gasit o chestie interesanta :
" cu omul prost si nescolit
te lupti un pic si ai razbit .
dar duci o lupta colosala
cu prostul care are scoala " ....daca am fi cu adevarat inteligenti, am reusi sa identificam Raul din societatea asta si VINOVATII FARA VINA ar cere sa se faca lumina in legatura cu tot ce s-antimplat in acesti 20 ani !

Deci Gabito,
... criza economica mondiala , in privirile tale intelepte , e o scuza , care(unde mai pui !!! ), ii vine ca o manusa lui Basescu ....
"Incompetenta aia portocalie".. incearca , in zadar e drept,( ca sunt "binevoitori" ca voi de fac ... " opozitie" ), sa tina in frau o tara in pragul colapsului ... total !!
...
Pai tocmai criza asta, impiedica totul , draga mea deontoloaga ...
Criza asta , drept scuza, este cauza inchiderii acelor firme mici si mijlocii de care vorbeai ...
Criza asta , face ca ( paradoxal ptr tine, nuuu?) slariile multiubitilor tai bugetari , sa nu creasca ...
Criza asta ... a dus pe toata lumea in pragul disperarii , resemnarii, falimentului ....
Criza asta ....
Nu Basescu !!!
Nu Boc !!
Nu portocaliul din ochii tai orbiti de ura !!
...
Pacat !!
Pacat ca, din cauza superficialitatii de care dai dovada, esti usor influentabila .
Superficialitate in gandire , nu inseamna neaparat ... prostie .
Lipsa curajului, in general, tradeaza un caracter usor influentabil , labil , usor de "manevrat", DAR, nu inseamna ca persoana respectiva este si proasta !!
Deci , draga mea , daca in fata unor adevaruri graite de altii , nu ar trebui sa devii ... feroce !!
Va aduceti jigniri unii altora ... degeaba !!
Noi dezbateam ( odata ) aici , subiectul politic - Basascu- .
Fiecare cu parerile lui !!!
Dar , pot cu mana pe inima sa-ti spun , ca de cand a fost deschis acest topic , persoanele ce au jignit mai mult au fost mereu cei antibasescu ...
Este o dovada de neputinta .
Si o inteleg.
Aduceti mereu "argumente" si puneti in dezbatere "acuze" vis-a-vis de subiect, nefondate , neacoperite de claritate , fara substanta ...
Copiati mereu , "discutiile politice" gen Badea , Gadea, Ciutacu , Stan ....si alti deontologi de rasa ...
Va laudati cu inteligenta de care dispuneti , DAR, nu ajungeti cu mintea acolo unde discerneti fictiunea de realitate !
Fata mea , eu v-am mai spus demult , demult de tot , nu acum , ca baietii aia primesc o gramada mare de bani , de la Voiculescu si Vantu , sa manance rahat cu doo maini ...
Dar nu ma credeti .
Si asta dupa demonstratii clare , chiar declaratii directe pe sticla ale mogulilor asupra intentiilor " de bine" , in interesul national al poporului roman , ale lor ....
Ce pot face eu ptr voi ?
Nimic .
Nimic , acum , nu va mai poate schimba parerile, indelung si meticulos ... ticluite . De altii !!
Pax vobiscum !
Vorba lui Vasile , un mare vorbitor de limba latina (sic)

Curios as fi , sa am o discutie tette-a-tette cu domnia ta !!
Ma bucur ca tu ai ajuns cu mintea ta sa discerni realitatea de fictiune.Ma bucur ca ai facut asta neajutat de moguli.Noi astia,prostii manipulati de moguli,iliescu si opozitie o ducem ,de fapt,foarte bine,dar suntem orbiti de ura si manipulare si avem impresia ca au crescut preturile,ca s-au imputinat banii,ca suntem condusi de o gasca de tonti si hoti si ne ducem de-a dura ,la vale,ca la deal ar cam fi imposibil.Nu vedem "maretele realizari ale marelui conducator",adica economia care duduie,centimetri de autostrazi (la pret de km)care se inaugureaza cu mare fast si cheltuiala,respectul celorlalti conducatori de tari,partide si guverne fata de marele om mic la suflet.Nu vedem ca suntem manipulati de moguli.Tu preafericitule si iluminatule,da-ne si noua din marea intelepciune a ta si lumineazane cum de ni-se pare ca se construieste fara cap (sali de sport si camine culturale in sate parasite,scoli in comune ce nu mai au elevi,case pentru specialisti ce nu mai exista),ca se fura in draci de la pretul asfaltului la inlocuirea bordurilor .,concesionarea statiunilor de cercetare,cadorisirea parcurilor si a curtilor fostelor intreprinderi.lumineazane cum se face ca ni-se pare ca nu mai avem invatamant,sanatate ,ca procurorii ,in loc sa se bata cu infractorii fac dosare fantoma ce nu sunt finalizate niciodata si sunt folosite doar la santajarea incomozilor,ca serviciile stau si asculta cine il injura pe locatarul de la cotroceni si urmaresc pe cei ce nu-i sunt pe plac.Cum de ni-se pare ca se intampla asemenea fenomene,cand de fapt in tara este liniste,lumea este indestulata,nu avem someri,nu avem coruptie si ,in general,nu avem nimic in neregula.Locuim in aceias tara?Cum se numeste tara din care faci tu comentariile?Utopia cumva?

Fosta membra 9am.ro

976 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 11:13

Þara asta se putea salva !! Nu acum , demult !
Dacã avea în frunte oameni competenþi , bãtãioºi sã o conducã ...
Ne-a condus însã ... un absolvent de ºcoalã politicã ruseascã ...
Pãcat !
A venit în schimb unul cu o altã viziune . Clar anticomunistã . Clar împotriva corupþiei, corupþilor ...
ªi vrea schimbare !!
Ei , aici (þi-am mai zis , dar nu ai reþinut) "abonaþii" la banul public, au declarat rãzboi. Lui Bãsescu, cicã.
Dar în nemernicia lor , nu s-au gândit cã de facto , declarau rãzboi ... românilor.
Conflictele de tip personal , vendetta politicã nu face altceva decât sã stagneze ... Nu are rost sã te "luminez" eu , cã tu eºti mult prea priceputã ...

Nu a zis NIMENI Gãbiþo cã e salvarea României !!
A zis altceva , dar sigur interpretãm cum vrem , cine ne poate opri în a critica ???
Cine ne poate opri în a comenta ??

Utopic ?? Eu ??
De ce mãi nene cu "faþã" de femeie ???
Explicã-mi , dar cu alte argumente , cã îngrãmãdeala aia de cuvinte din comentul tãu ... mã face sã ... zâmbesc . Larg.

Jules Verne....
Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2010, ora 11:37

De la: vasile_vali, la data 2010-11-18 22:22:40

vrei sa-l bat?

SICTIR MAMAICA NEBUNICA!

Urat din partea unui urmas al Seniorului, limbajul tau, corcodele, mai ales fata de o doamna! Ou sont les hommes d'antan, monsieur Korkodhell?

"Nihil sine Deo!"
Salut Vasile! Crezi ca am vorbit urat? Pai ia incearca sa urmaresti de la ce a inceput totul si te vei convinge cat de nesimtita este aceasta aratare plina cu venin. Nu este prima oara cand se baga in seama debitand doar frustrari care mai de care de un ridicol demn de o femeie anormala psihic !

Pagini: << 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: