Info
x
Basescu
|
BOBITA 638 mesaje Membru din: 8/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 09:03
De la: BIOBITA, la data 2010-11-18 08:31:25De la: BIOBITA, la data 2010-11-18 08:26:09De la: 9am243705, la data 2010-11-17 23:35:39De la: dracusor, la data 2010-11-15 09:08:34constat cu voiosie ca Boc a inebunit de tot,Basescu este pe duca si PDL ul este in destramare, partidele din opozitie bat apa in piua si carcalacii de laFMI zburda pe glia Romaniei,UDMRul profita si face bascalie iar poporul crapa de fericire
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
|
|
Fosta membra 9am.ro 975 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Craiova |
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 09:16
Un om moare si ajunge la Sf. Petru. Pe pereti vede numai ceasuri si il intreaba ce e cu ele. “Sunt ceasurile minciunii. Fiecare om are cate unul”, zice Sf. Petru. “Cand omul spune o minciuna, limba ceasului avanseaza cu o ora.” Omul intreaba: “Si ceasul acela care nu se misca?” “E de la Maica Tereza.” “Dar ceasul lui Basescu unde e?” “Este in camera lui Iisus. Îl tine pe post de ventilator”.
****************************************************************************************** În peregrinarile sale prin satele patriei, Basescu vede o batrana inchinandu-se si batand matanii in fata unei troite cu Iisus rastignit. Sigur pe dragostea netarmuita pe care i-o poarta poporul si, oarecum contrariat, intreaba: “mamaie, de ce nu te inchini mata mai degraba la iubitul presedinte al tarii?” Raspunsul nu intarzie sa apara: “Tare as mai face-o, maica, daca l-as vedea si pe el rastignit…” ****************************************************************************************** Antonescu, Geoana si Basescu naufragiaza pe o insula pustie. Pentru a gasi de mancare, cei trei se despart. Antonescu merge in stanga, Geoana inainte si Basescu in dreapta. Antonescu, mort de foame, il vede pe Geoana prajind ceva. Nestiind cum sa intre in vorba cu el, ii spune: “Auzi, mie nu prea imi place de Basescu asta.” La care Geoana ii zice, autoritar: “Nu-ti place, nu mananci!” ****************************************************************************************** Se trezeste Basescu intr-o dimineata si iese pe balcon.Observa ca afara a nins in acea noapte cam 5 cm si iese pe balcon sa admire peisajul,cand vede scris pe zapada sub balcon cu urina “maine ai sa mori. Se anunta toate organele abilitate – SIE,DIE,SPP,SRI etc. – care incep sa analizeze cazul. Peste o ora apar si rezultatele. – Sefu, am facut toate cercetarile si avem doua vesti: una buna si una proasta. - Incepe cu cea proasta. - La analiza urinei a rezultat ca aceasta apartine lui Boc. - Nu se poate! Nu puteam primi o veste asa de proasta. Era ultima persoana la care ma puteam gandi. Si vestea buna? – La testul grafologic a iesit ca este scrisul lui Tariceanu. ****************************************************************************************** La ultima intalnire a presedintelui Traian Basescu cu presa, un individ din randurile mai din spate se adreseaza unuia din fata: “Domnule, nu te dai un pic la o parte?” “Da, cum sa nu…”. Dupa 5 minute, acelasi individ: “Domnule, nu-ti dai sapca jos? Nu-l vad pe presedinte…” “Nu vrei sa-ti dau un binoclu?”, il intreaba, galant, acesta. “Nu, multumesc, am pusca cu luneta…” Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 09:31
SI ACUM COMPOZITIE PROPRIE:
CE NE-AM DORIT DE ACEL LUCRU AM AVUT PARTE. AM VAZUT IN BASESCU UN OM PUTERNIC CARE SA NE SCOATA DIN SITUATIA IN CARE SUNTEM SI NE-A SCOS.LA BAZE INAPOI CA E CRIZA VERE,CRIZA RAU DE TOT,DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE. BASESCU ESTE PRODUSUL ALEGERILOR NOASTRE. DAR DE LUMEA L-A ALES PE BASESCU CA AVEA COLOANA VERTEBRALA. COLOANA VERTEBRALA AM VRUT,DE COLOANA VERTEBRALA AM AVUT PARTE. SE NUMESTE FEEDBACK. TEORIE AMERICANA CU PRACTICA ROMANEASCA = REZULTAT PROST. VA UREAZA BASESCU!RETETA PENTRU UN AN BUN DE LA BASESCU,CA TOT INCEPE UN AN NOU: - Se iau 12 luni si se curata foarte bine de amaraciune,mandrie,ura,invidie,frica,irascibilitate si stress. -Se imaprte fiecare luna in 28 -31 zile,dupa caz,astfel ca proviziile sa ajunga exact 1 an! - Fiecare zi se prepara separat:1 parte munca,1parte liniste,1 parte veselie si umor.Se mai adauga 3 linguri optimism,1 lingurinta toleranta,o priza de bun simt si o .............picatura de speranta!Peste aluatul astfel obtinut se toarna apoi dragoste din belsug!Preparatul gata facut se impodobeste cu un buchetel de curaj si incredere inepuizabila in Dumnezeu!Prezenta reteta nu se compenseaza,ea este gratuita si se transmite liber,insotita de LA MULTI ANI! Si sa ma ziceti voi ca femeile nu se pricep la gatit.Na ca m-am facut si bucatareasa. BASESCU ESTE ZMEUL PE CARE NOI L-AM VOTAT. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 09:34
De la: Silviu, la data 2010-11-18 08:32:19De la: gabigabi, la data 2010-11-18 08:10:35erata ! a rezultat un fel de negarea negatiei ....scuzati ! deci : pct.8 le interzicea fostilor sa mai fie actuali.... buna dimineata ! da, nu s-a intimplat asta ptr. ca era si Basescu in guvernul lui Roman ! de ce sa-si fi dorit aplicarea acelui pct. cind toti fusesera Ceva , Cineva in Comunism !? chiar crezi ca l-ar fi acceptat Iliescu pe Bas' in guvern, daca nu stia ca-i omul de incredere al lui Silvian Ionescu , fost sef in securitate si devenit peste noapte consilier al lui Iliescu ? .....ca doar lovitura de stat s-a dat cu ajutorul Securitatii ! chiar nu intelegi ce ne-au facut in acesti 20 ani ? cum au fost mina-n mina si au avut ca obiectiv trecerea avutiei tarii in buzunalele lor ,mintindu-ne, inselindu-ne si manipulindu-ne la modul cel mai ordinar ? noi ne spargem capetele pe aici si ei isi vad de afacerile lor cu statul, rizindu-si in barba de prostia noastra ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 09:36
SI ACUM CRITICATI,INJURATI SI BASESCU VA VA SPUNE :SA TRAITI BINE ASA CUM ATI VOTAT.SI VA VA MAI SPUNE: V-AM CIURUIT.
SI PUNETI-VA SI PE JELIT,CA BASESCU TOT CE VREA EL SI STIE FACE. MULTE SUCCESURI(SUCCESE) IN CONTINUARE SI LA CAT MAI MULTE BLONDE SI FUFE LA CONDUCEREA ROMANIEI. BEST WISHES DE LA ELENA UDREA.ADEVARUL CA E TARE GAGICA DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 09:51
si mai lasati naibii Criza ca motiv de scuza
ca i-a venit manusa lu' Bas' ca sa mai aibe pe cine da vina ptr. incompetenta portocalie ....acum s-au mai adaugat la lista de vinovati si ASISTATII .....13 mil .de asistati ,inclusiv sugacii sunt inclusi in acest termen pe care cred ca dl. pres nu-l cunoaste prea bine ....ca si pe cel de moratoriu ! v-as sugera sa infiintati niste "tabere de recreere "ptr. pensionari ....pensia sa li se ia ptr. "intretinere" care, in folosul sanatatii lor, va consta din piine si apa .....foamea ascute mintea si innobileaza spiritul si vom " iesi din sistem" ,asa cum isi doresc guvernantii , senini si puri si ,mai ales, fara regrete ! am gasit o chestie interesanta : " cu omul prost si nescolit te lupti un pic si ai razbit . dar duci o lupta colosala cu prostul care are scoala " ....daca am fi cu adevarat inteligenti, am reusi sa identificam Raul din societatea asta si VINOVATII FARA VINA ar cere sa se faca lumina in legatura cu tot ce s-antimplat in acesti 20 ani ! |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 09:55
De la: diavolita_40, la data 2010-11-18 09:36:26SI ACUM CRITICATI,INJURATI SI BASESCU VA VA SPUNE :SA TRAITI BINE ASA CUM ATI VOTAT.SI VA VA MAI SPUNE: V-AM CIURUIT. Eu nu stiu ce vedeti asa tare la ea. De proasta, este indubitabil proasta. Maine-poimaine ajunge la menopauza si apoi sa vezi ce acritura se face ca si-a batut joc de ceasul biologic si a ramas fara copii!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 10:00
De la: diavolita_40, la data 2010-11-18 09:31:08SI ACUM COMPOZITIE PROPRIE: Lasa-l in masa si nu ne mai amari!! Vedem cu totii ce stofa de retardat au ales 4 milioane de aerieni plus securistii!!! Multumeste securistilor ca ei l-au "scos" presedinte pe prostul si necioplitul de basescu!! Vezi ca toti sefii de stat ii intorc spatele, nimeni nu vrea sa aiba de-a face cu un neam prost ca el!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 12:20
De la: gabigabi, la data 2010-11-18 09:34:18De la: Silviu, la data 2010-11-18 08:32:19De la: gabigabi, la data 2010-11-18 08:10:35erata ! a rezultat un fel de negarea negatiei ....scuzati ! deci : pct.8 le interzicea fostilor sa mai fie actuali.... Sarut mana, Cotoroanto ... Cam asa este precum spui mataluta ... Asa esta, basescu a fost acolo, printre ei ... cum altfel putea sa urce ? Cine l-a votat pe rockerul ala tanar la presedintie mai acum un an, de la verzi, am si uitat cum il cheama ... ? Si sti de ce am uitat ? Pentru ca apare numai la alegeri si incearca sa ne spuna ca el este alternativa ... dupa care nu mai aude nimeni despre el ... N-ai cum sa ajungi seful statului din neant ... Ca sa ajungi in orice demnitate publica trebuie sa aparti unui grup care sa te sustina si el pentru ca-i reprezinti interesele. Nu s-a inventat asta la romani. Pe mine ma zgarie la urechi obstinatia cu care, cei ca tine, orbiti de ura la adresa lui Basescu, fac legaturi idioate cu trecutul lui incercand sa-l zugraveasca in culori mult mai negre decat are el. Ceea ce ii decredibilizeza. Si nu numai asta, dar voi, luptatorii de gherila anti-Basescieni, nu reusiti sa pricepeti ca tocand-l asa vehement ii faceti un serviciu, un imens serviciu. Cam ca ala pe care i l-a facut Geoana cand cu vizita de relaxare la Vantu.... Televiziunile naimite fac acelasi lucru. De la ele preluati mai toti textele anti-TB... Puterea erodeaza in sine. Se erodeaza pe sine. Mai ales cand este criza ... Eu nu vad nici un motiv pentru care sa mai bagi in seama pe unul ca Basescu, un presedinte la al doilea mandat, care nu mai are nici un viitor in politica. Nu va mai pasa de ce au facut Iliescu si Constantinescu, ca si cand totul ar fi fost excelent pe vremea lor, dar, de cand s-a dezlantuit alde Vantu si Voiculescu impotriva lui, v-ati facut o profesie din a bate apa-n piua tocandu-l pe Basescu ... ca si cand ar iesi mare branza din chestia asta. Nu e nici un canci ! E curata pierdere de vreme. Nici macar amuzanta. Iar despre noi, astia, cativa, care nu punem botul la basmele voastre, pac, ne si etichetati in toate felurile, doar pentru ca nu suntem de acord cu voi. Mare isprava ... Noi ne cunoastem si stim ca suntem absolut normali ... chiar daca fiecare crede despre celalalt ca este ... naiv. Sa fie toti asa de pe forum ? Eu cred ca nu. Eu cred ca sunt insi care se ocupa exclusiv, ca si cei de la realitatea tv si antena 3, numai de asta. Sa fi sanatoasa, Cotoroanto, te pup ! Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 12:44
De la: Silviu, la data 2010-11-18 12:20:34De la: gabigabi, la data 2010-11-18 09:34:18De la: Silviu, la data 2010-11-18 08:32:19De la: gabigabi, la data 2010-11-18 08:10:35erata ! a rezultat un fel de negarea negatiei ....scuzati ! deci : pct.8 le interzicea fostilor sa mai fie actuali.... Sa fii sanatos, Silviule! Nu vreau sa te contrazic defel. Vreau doar sa completez: erau orin '90 niste tineri numiti "golani" de unii -si nu doar de iliescu, pt. ca prin tacere cei din spatele lui au aprobat tacit spusele magistrului lor- care au vrut pct. 8 al Declaratiei de la Timisoara, tineri care au format segmentul de electorat anti-FSN din Duminica Orbului. Ca ceilalti 85% au vrut FSN, deci iliescu si ceilalti hahaitori, asta e! Dar sa vina azi un profitor al neimplementarii pct. 8 de la Timisoara si sa ne mai abureasca iar? E ca si cum un tortionar, aflat pe patul de moarte, isi mai cere scuze urmasilor victimelor sale: RAUL A FOST FACUT! Pacat ca mai sunt unii care mai pun botu' la vrajeala, desi atunci -in '90- ajutau minerii sa planteze flori... Toate cele bune! "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 12:50
De la: 9am178165, la data 2010-11-18 09:55:56De la: diavolita_40, la data 2010-11-18 09:36:26SI ACUM CRITICATI,INJURATI SI BASESCU VA VA SPUNE :SA TRAITI BINE ASA CUM ATI VOTAT.SI VA VA MAI SPUNE: V-AM CIURUIT. Imi place femeia Nutzy, stimata doamna insa imi place intr-un mod fizic, exclusiv. Ca are minte - diabolica si indreptata doar pe "luat"- nu pot nega. In plus, sa stii sa minti -asa cum face Nutzy cand e prinsa cu ocaua mica- fara sa-ti crape obrazul de rusine, iar e o calitate mentala, pe care putini o au. "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 12:58
Asa este Vasile, e complicat....
E de discutat. Dar nu visceral. Nu cu o ura dementa si cu demonizarea lui Basescu. O fi avand pacatele lui ... dar nu e singurul si, cel mai nasol este ca, prin comparatie cu cei care-i doresc disparitia, ramane preferatul celor multi de scarba alternativelor de tip Ponta sau Antonescu si nu numai a lor ci si a celor din spatele lor ... Acum se acumuleaza scarba si datorita celor din tabara lui Basescu ... care au preluat aroganta lui Bombonel combinata cu incompetenta crasa ... Asta este. Mai vorbim. Sanatate ! Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 15:09
De la: Silviu, la data 2010-11-18 12:58:26Asa este Vasile, e complicat.... Merci, Silviule. Ar fi minunat sa ma mai pot stapani, sa-i iert pe cei care mi-au mancat tineretea - de-alde ilici, basecsu, frunzeverzi si alte micky_spagute...Asta daca ar sta in banca lor, si nu mi-ar reimprospata memoria cu clisee bune de aburit pe cei cu degetul in mana. Acus, sa-ti spun un secret, dar nu-l mai spui la nimeni, da?: toti cei care eram si am ramas anti-FSN am dorit Reforma profunda a Statului ATUNCI in '90, cand se putea face usor.. Si cine ne punea piedici, chemand minerii sau refacand traseul trenurilor lasate pe linie moarta de Dir. Reg. CFR Craiova? Tacere, Silviule? Hm, asta nu suport: sa mai incerce sa ma mai prosteasca cineva cu gogorite gen condamnarea comunismului, legea lustratiei, reforma Statului, un cineva care a beneficiat COPIOS de pe urma sistemelor trecute prin diferitele butoane pe care a apasat, a se citi functii de decizie in Stat. "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 996 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 15:43
De la: gabigabi, la data 2010-11-17 14:12:47Stimata senila doamna, cine a insinuat ceva, si ce? Vezi mamaie ca-ti joaca feste chiar si perceptia unor fraze? Esti asa cum am mentionat in postarea anterioara si mai pot adauga surplusul de venin care te face sa devii chiar si penibila. Doamne fereste-ma de omul batran si ..........fara minte !PS. Ar fi minunat sa ai macar atata minte cat.........mea !De la: corcodel, la data 2010-11-16 18:06:14De la: gabigabi, la data 2010-11-16 17:21:00MINTEA TA.....P.......MEA! Asta pentru ca pe langa faptul ca esti ramolita mai esti si nesimtita!De la: corcodel, la data 2010-11-16 16:21:16De la: vaneamarin, la data 2010-11-16 16:02:52Asa sa fieDe la: corcodel, la data 2010-11-16 15:59:44De la: vaneamarin, la data 2010-11-16 15:54:35Dca ai sti cum face cotoiul meu cand ai arat fotografia lui Antonescu???De la: corcodel, la data 2010-11-16 15:37:45De la: vasile_vali, la data 2010-11-16 15:30:16Salut Vasile! Voi sunteti doar niste bieti catei de trupa care daca nu le dai o singura data(salarii si pensii mari doar de la buget) latrati mai rau decat bietii caini comunitari rupti de foame.Hai sa fi iubit!De la: Realista, la data 2010-11-16 14:02:35De la: vaneamarin, la data 2010-11-16 13:23:53De la: Realista, la data 2010-11-16 11:23:34E mult mai usor sã copiezi/imiti decât sã ai idei proprii, care sa te reprezinte.
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 16:17
De la: vasile_vali, la data 2010-11-18 15:09:01De la: Silviu, la data 2010-11-18 12:58:26Asa este Vasile, e complicat.... si te completez : nu numai ca ma abureste ci, si incearca si reuseste cu ajutorul unora, sa refaca structurili partidului unic .... tradarea se rasplateste si-l vedem pe 4 stele de carton- nu numai dispretuit - ci mare ministru..... pe C.Diaconescu care era cit pe ce sa devina seful PSD ,cum ii cinta-n struna Jupinului ....pe udemeristi care cer mai mult decit isi permit, atentind fix la unitatea de limba si stat a RO .....multe vedem si ne facem ca nu vedem .....il vad pe Bas' care spunea in campania electorala ca daca un sg. om greseste dintre ai lui, oricine ar fi el, il da imediat afara....si ? Ridzi a bagat labuta in banul public dar, facind-o ptr. cauze nobile : alegerea d.rei EBA , se lasa usor uitarea peste scandal ....am vazut-o si pe Udrea bagind minuta ....si ? am vazut-o si ditamai pres. Camerei -al treilea om in stat - trisind la numaratoare .....cred c-a baut si ea una mica sa-si faca curaj si a vazut dublu nr. celor ce votau ...si ? asta-i problema mea cea mare @ Silviule ! ca totul a fost o gargara electorala ....intre vorbele lui si FAPTE este o prapastie in care ne prabusim cu toti si doare ....si revolta ! cei care au stat in casa-n dec. 89 si 90 , uitindu-se de pe margini si neintelegind ce-au golanii aia cu Ceausescu, cu Iliescu , nu inteleg nici acum ce-avem cu Basescu ....evident ca si astia de acum ,tot de agenturili straine sunt manevrati ....de moguli, de bubuli, de ....de .... gindul ca doar CONSTIINTA de sine si de Neam este cea care-i pune-n miscare, nici nu le trece prin minte Constiinta, ce-i aia ? ptr. o notiune atit de vaga precum Neam, Tara, chiar ca-i de neinteles ! adica cum ?
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 16:22
De la: corcodel, la data 2010-11-18 15:43:38De la: gabigabi, la data 2010-11-17 14:12:47Stimata senila doamna, cine a insinuat ceva, si ce? Vezi mamaie ca-ti joaca feste chiar si perceptia unor fraze? Esti asa cum am mentionat in postarea anterioara si mai pot adauga surplusul de venin care te face sa devii chiar si penibila. Doamne fereste-ma de omul batran si ..........fara minte !PS. Ar fi minunat sa ai macar atata minte cat.........mea !De la: corcodel, la data 2010-11-16 18:06:14De la: gabigabi, la data 2010-11-16 17:21:00MINTEA TA.....P.......MEA! Asta pentru ca pe langa faptul ca esti ramolita mai esti si nesimtita!De la: corcodel, la data 2010-11-16 16:21:16De la: vaneamarin, la data 2010-11-16 16:02:52Asa sa fieDe la: corcodel, la data 2010-11-16 15:59:44De la: vaneamarin, la data 2010-11-16 15:54:35Dca ai sti cum face cotoiul meu cand ai arat fotografia lui Antonescu???De la: corcodel, la data 2010-11-16 15:37:45De la: vasile_vali, la data 2010-11-16 15:30:16Salut Vasile! Voi sunteti doar niste bieti catei de trupa care daca nu le dai o singura data(salarii si pensii mari doar de la buget) latrati mai rau decat bietii caini comunitari rupti de foame.Hai sa fi iubit!De la: Realista, la data 2010-11-16 14:02:35De la: vaneamarin, la data 2010-11-16 13:23:53De la: Realista, la data 2010-11-16 11:23:34E mult mai usor sã copiezi/imiti decât sã ai idei proprii, care sa te reprezinte.
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 16:25
ramine asa cum am vorbit, caraghiosule !
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 16:27
De la: gabigabi, la data 2010-11-18 16:25:20 ramine asa cum am vorbit, caraghiosule ! vrei sa-l bat?
Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 16:29
De la: gabigabi, la data 2010-11-18 16:25:20 ramine asa cum am vorbit, caraghiosule !Caraghioasa esti tu cu Iliescu in brate mamaica senilica! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 16:34
De la: corcodel, la data 2010-11-18 16:29:52De la: gabigabi, la data 2010-11-18 16:25:20 ramine asa cum am vorbit, caraghiosule !Caraghioasa esti tu cu Iliescu in brate mamaica senilica! Nu e cu Iliescu, am verificat-o eu! Nici senila, nici...... Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 16:39
De la: Silviu, la data 2010-11-18 12:20:34De la: gabigabi, la data 2010-11-18 09:34:18De la: Silviu, la data 2010-11-18 08:32:19De la: gabigabi, la data 2010-11-18 08:10:35erata ! a rezultat un fel de negarea negatiei ....scuzati ! deci : pct.8 le interzicea fostilor sa mai fie actuali.... MA MIR DE NERUSINAREA SI TUPEUL FARA MARGINI A ACESTOR ......ASA ZISI LIBERALI......PROBABIL CA SUNT AMNEZICI ,SAU NU LE CONVINE SA-SI AMINTEASCA SI DESPRE LIDERII LOR MARCANTI.......IN 89 ,LA PRIMA SEDINTA DE CONSTITUIRE A FSN-ULUI,CAND TARA NU AVEA NICI PRESEDINTE NICI GUVERN ,ERA O TARA FARA CONDUCERE,TATUCA ILIESCU SI-A AROGAT STATUTUL DE SEF AL FSN,FARA SA FIE ALES DE NIMENI.....POATE DE MOSCOVA,LA ACEA SEDINTA CINE ERA IN JURUL MESEI ? HAI DRAGI LIBERALI CARE COMBATETI SI MINTITI CA NISTE ORDINARI,VA MAI ADUCETI AMINTE ? TARICEANU,CATARAMA SI PATRICIU........PRESEDINTELE BASESCU A FACUT PARTE DINTR-UN GUVERN LEGAL CONSTITUIT IN URMA UNOR ALEGERI......PARVENITII SI HOTII AU STAT LA MASA CU .......IUDA !!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 16:41
De la: Ingrid, la data 2010-11-18 16:34:34Buna seara! Cred ca are perioade cand mintea ei mai da randament, dar din pacate asta se intampla din ce in ce mai rar ! Oricum va cred pe cuvant pana la urmatoarea gafa !De la: corcodel, la data 2010-11-18 16:29:52De la: gabigabi, la data 2010-11-18 16:25:20 ramine asa cum am vorbit, caraghiosule !Caraghioasa esti tu cu Iliescu in brate mamaica senilica!
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 16:41
De la: Ingrid, la data 2010-11-18 16:34:34De la: corcodel, la data 2010-11-18 16:29:52De la: gabigabi, la data 2010-11-18 16:25:20 ramine asa cum am vorbit, caraghiosule !Caraghioasa esti tu cu Iliescu in brate mamaica senilica! te uitasi in albumul de familie,cu aminitiri din copilarie..................
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 16:43
De la: Silver9AM, la data 2010-11-18 16:39:11Salut ! Nu le mai aminti pentru ca EI stiu foarte bine in slujba cui este acest PNL murdar si plin de fripturisi securisi !De la: Silviu, la data 2010-11-18 12:20:34De la: gabigabi, la data 2010-11-18 09:34:18De la: Silviu, la data 2010-11-18 08:32:19De la: gabigabi, la data 2010-11-18 08:10:35erata ! a rezultat un fel de negarea negatiei ....scuzati ! deci : pct.8 le interzicea fostilor sa mai fie actuali....
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 17:05
De la: corcodel, la data 2010-11-18 16:43:26De la: Silver9AM, la data 2010-11-18 16:39:11Salut ! Nu le mai aminti pentru ca EI stiu foarte bine in slujba cui este acest PNL murdar si plin de fripturisi securisi !De la: Silviu, la data 2010-11-18 12:20:34De la: gabigabi, la data 2010-11-18 09:34:18De la: Silviu, la data 2010-11-18 08:32:19De la: gabigabi, la data 2010-11-18 08:10:35erata ! a rezultat un fel de negarea negatiei ....scuzati ! deci : pct.8 le interzicea fostilor sa mai fie actuali.... AU IN PERTID CEI MAI MULTI TURNATORI LA SECU, DOVEDITI..... DIN TOATE PARTIDELE SI ACUM CARE MAI DE CARE SE PROCLAMA CA FIIND " GOLAN " DIZIDENT,SI APARATOR AL DEMOCRATIEI......AU UN TUPEU FARA DE LIMITA.....UNUL CHIAR AFIRMA CA " PUTEA EL SA ADUCA REFORME IN RO. CAND ERA IN FSN.......CINE? UN BIET .......CRA-CRA.............SALVATORUL TARII S-A PIERDUT INTR-O SARJA DE OTEL.............. PS. SCUZAMA CORCODELE .....BUNA SEARA
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 17:08
Salut ! Nu le mai aminti pentru ca EI stiu foarte bine in slujba cui este acest PNL murdar si plin de fripturisi securisi !
PAI DE CE SA NU LE ADUC AMINE ? EI UMBLA NUMAI CU MINCIUNI ORDINARE,IAR NOI SA NE PURTAM CU MANUSI,,VEZI DOAMNE SA NUI JIGNIM............BA PE MAMA LOR !!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 17:12
De la: Silver9AM, la data 2010-11-18 17:08:19Salut ! Nu le mai aminti pentru ca EI stiu foarte bine in slujba cui este acest PNL murdar si plin de fripturisi securisi !Ce vina au mamele lor Silver? Pai mamicile lor au crezut in Stalin si nu in Iliescu?
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 17:21
De la: corcodel, la data 2010-11-18 17:12:09De la: Silver9AM, la data 2010-11-18 17:08:19Salut ! Nu le mai aminti pentru ca EI stiu foarte bine in slujba cui este acest PNL murdar si plin de fripturisi securisi !Ce vina au mamele lor Silviu? Pai mamicile lor au crezut in Stalin si nu in Iliescu? SA NU FIU INTELES GRESIT.......EU NU I-AM INJURAT ,AM SPUS-O LA FIGURAT.........DACA AM FOFT INTELES CA INJURAND, ATUNCI IMI CER SCUZE DE LA CEI CE SE SIMT LEZATI.......... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 17:23
De la: Silver9AM, la data 2010-11-18 17:21:26De la: corcodel, la data 2010-11-18 17:12:09De la: Silver9AM, la data 2010-11-18 17:08:19Salut ! Nu le mai aminti pentru ca EI stiu foarte bine in slujba cui este acest PNL murdar si plin de fripturisi securisi !Ce vina au mamele lor Silviu? Pai mamicile lor au crezut in Stalin si nu in Iliescu? AI FOLOSIT POSTAREA MEA ,CORCODEL........DAR AI SCRIS SILVIU ? EU NU SUNT SILVIU.............. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Noiembrie 2010, ora 17:26
De la: Silver9AM, la data 2010-11-18 17:23:17Scuze....din cauza vitezei ! De fapt am si rectificat postarea !De la: Silver9AM, la data 2010-11-18 17:21:26De la: corcodel, la data 2010-11-18 17:12:09De la: Silver9AM, la data 2010-11-18 17:08:19Salut ! Nu le mai aminti pentru ca EI stiu foarte bine in slujba cui este acest PNL murdar si plin de fripturisi securisi !Ce vina au mamele lor Silviu? Pai mamicile lor au crezut in Stalin si nu in Iliescu?
|
|
|

ca i-a venit manusa lu' Bas' ca sa mai aibe pe cine da vina ptr. incompetenta portocalie ....acum s-au mai adaugat la lista de vinovati si ASISTATII .....13 mil .de asistati ,inclusiv sugacii sunt inclusi in acest termen pe care cred ca dl. pres nu-l cunoaste prea bine ....ca si pe cel de moratoriu !
Constiinta, ce-i aia ? ptr. o notiune atit de vaga precum Neam, Tara, chiar ca-i de neinteles ! adica cum ?