Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Noiembrie 2010, ora 19:55
De la: 9am049573, la data 2010-11-13 19:06:38totusi care este realitatea intre minciunile, vizitele de lucru, inaugurarile si talk show-urile cotidiene? va postez 2 articole. MAI IEPURILA,CITESTE MAI BINE STENOGRAMELE SEFILOR TAI !!!!!!!!!!!!!!!!!
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 5/11/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Noiembrie 2010, ora 20:12
De la: gabigabi, la data 2010-11-13 19:18:54De la: BlackFriday, la data 2010-11-13 19:04:27De la: gabigabi, la data 2010-11-13 15:17:24 Pai am mai intervenit si alta data in discutiile dintre tine si alti forumisti si nu te-ai mai impacientat! Cred ca forumul permite ca fiecare sa-si spuna parerea si sa intervina, altfel discutiile ar fi confidentiale si s-ar purta pe e-mail! Nu am postat in locul lui Corcodel, nici nu stiu ce l-ai intrebat, ci legat doar de versurile citate de tine, atat! Daca tu postezi si te referi la ce a scris altcineva, inseamna ca esti persoana careia ii fusese adresata postarea? Despre Cioaba nu cred ca ma insel si ti-am mai argumentat-o si alta data, cu postarile lui din acea perioada, in care recunostea ca are legatura cu ce se intamplase! Si cum Sconcsul o comisese, am facut legatura logica ca Cioaba e Sconcsul! Iar despre data lui de inregistrare pe forum, fa un test si ai sa vezi ca am dreptate! O seara buna si tie...draga Melania! |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 13 Noiembrie 2010, ora 21:40
De la: gabigabi, la data 2010-11-13 18:17:19De la: BlackFriday, la data 2010-11-13 17:17:09De la: vasile_vali, la data 2010-11-13 15:35:28De la: gabigabi, la data 2010-11-13 15:17:24De la: BlackFriday, la data 2010-11-13 12:00:39De la: gabigabi, la data 2010-11-13 11:31:37@ black - ei, la asta nu m-am asteptat ! deci : eu, il banuiesc pe @corcodel ca-i @mytcor invaluit D-na Gabi, nu va mai obositi sa intelegeti de ce intrebati pe unul si va raspunde altul, is aceeasi amarasteni curajosi ca strutul, pe care demult i-am invitat la o bataie barbateasca ORIUNDE in Romania...Is soricei de birou, sfrijiti si cu ochelari, sub papucul nevestei...Ce sa faca si ei, se dau viteji p-aci, underground ...Dobitocii, d-na Gabi, n-au dubii, au doar certitudini..!! Certitudinea propriei micimi, bien sur! "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2010, ora 21:46
D-na Gabi, nu va mai obositi sa intelegeti de ce intrebati pe unul si va raspunde altul, is aceeasi amarasteni curajosi ca strutul, pe care demult i-am invitat la o bataie barbateasca ORIUNDE in Romania...Is soricei de birou, sfrijiti si cu ochelari, sub papucul nevestei...Ce sa faca si ei, se dau viteji p-aci, underground ...
Dobitocii, d-na Gabi, n-au dubii, au doar certitudini..!! Certitudinea propriei micimi, bien sur! "Nihil sine Deo!"
Raporteaza abuz de limbaj
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 13 Noiembrie 2010, ora 21:55
De la: gabigabi, la data 2010-11-13 17:05:18De la: vasile_vali, la data 2010-11-13 15:25:52Corcodel, crezand iar ca nu-s atent:"Te inseli amarnic mai Vasile. PNT are sansa de a schimba(distruge) regulile mafiote din sistemul politic romanesc si nu va fi niciodata pupator de boase psdiste asa cum este istoricul partid National (chipurile)Liberal si nici sluga a Pdlistilor. Sper sa poata demonstra aceasta intr-un timp cat mai rapid.Vreau sa fi sigur ca noul PNT asa cum il numesti tu, va ramane intodeauna vechiul PNT, si va reda din nou romanilor sansa spre normalitate , asa cum trebuia sa o faca pnl dar a preferat sa intre in jocurile mafiei comuniste inainte de decembrie 1989, prin intemeietorul lui venit din Franta." De spalatul banilor ati auzit, d-na Gabi? De asta e nevoie de alte unepereuri, ca doar tb. ca banii de la FMI sa fie si prin Romania, nu doar la bancile straine, cadorisite de prim-sinistrul traienel_zoitoru'_sef cu jdemiliarde si care acus ne-au parat la acelasi for cu OUG 50/2010, aia cu bancile si DAE veros!!! Sa va raspund la intrebare cu postacii pedalai: o parte ii regasiti si pe aici, is la fel de latratori ca si aia ce ne tot trimiteau mesaje cu purcei la Referendumul suspendarii fraudulosului...Numai eu am primit vreo 300! Capul lor era ala cu deznifectarile de la Metrou, ala cu contracte cu Statu', imi scapa acus numele, dar daca subteti curioasa dati cu Google si va zice el. "Nihil sine Deo!" |
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2010, ora 22:32
De la: Silver9AM, la data 2010-11-13 21:46:04D-na Gabi, nu va mai obositi sa intelegeti de ce intrebati pe unul si va raspunde altul, is aceeasi amarasteni curajosi ca strutul, pe care demult i-am invitat la o bataie barbateasca ORIUNDE in Romania...Is soricei de birou, sfrijiti si cu ochelari, sub papucul nevestei...Ce sa faca si ei, se dau viteji p-aci, underground ... DECI ASTA E POTAREA MEA........BINE,VOI ATI VRUT-O ,DOAR CA EU NU SEMNEZ CU "NIHIL SINE DEO " IN REST TI-A REUSIT VASILE_VALI.............SAU E TOT @ 92 ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2010, ora 22:38
De la: vasile_vali, la data 2010-11-13 21:40:17De la: gabigabi, la data 2010-11-13 18:17:19De la: BlackFriday, la data 2010-11-13 17:17:09De la: vasile_vali, la data 2010-11-13 15:35:28De la: gabigabi, la data 2010-11-13 15:17:24De la: BlackFriday, la data 2010-11-13 12:00:39De la: gabigabi, la data 2010-11-13 11:31:37@ black - ei, la asta nu m-am asteptat ! deci : eu, il banuiesc pe @corcodel ca-i @mytcor invaluit Adevarul este ca m-ai impresionat foarte tare in poza aia in care iti etalai maieul, sifonierul care statea sa cada pe tine si palaria de gabor din fundal! Am descarcat-o ca sa fac un poster pentru campania umanitara de eradicare a TBC-ului din Somalia. Am vazut ca ti-ai stres-o din profil si daca nu o mai ai pot sa ti-o pun la dispozitie. Starea ta fizica precara reiese si din cealalta poza din profil, cea in care te agatasei disperat de manivela storcatorului de boasca, cu gandul la posirca pe care ti-o preparai! Apropo, mai ai ceva si pentru Craciun sau ai lichidat-o? Las' ca treci inapoi pe vodca ieftina "Adio mama" sau pe spirtul sanitar! Asa ca bai Brusleo, oricat te dai cocos la adapostul calculatorului, vai steaua ta, daca iesi din iarna asta...mare minune! Hai sa troznesti! Sau pe intelesul tau, Haules baules! |
|
9am243620 7 mesaje Membru din: 14/11/2010 |
Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 04:30
De la: BlackFriday, la data 2010-11-10 11:18:47De la: Silver9AM, la data 2010-11-09 20:02:06 Tismaneanu, Patapievici, Cartarescu, Plesu, Liiceanu..... Si mai departe? Astia sunt cirtitele Romaniei, care prin prelegerile lor,vor sa imbrobodeasca natiunea romana. |
|
|
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 10:33
"MAI IEPURILA,CITESTE MAI BINE STENOGRAMELE SEFILOR TAI !!!!!!!!!!!!!!!!!"
Nu stiu daca ai realizat incarcatura artistica a celor spuse de tine! Postarea asta a ta, spusa cu sinceritate e cu mult mai tare decit celalta "sunt de acord sa-mi scada salariul cu 25%"!! Ai trecut dintr-o data de la individ la tara... Ce te face sa crezi ca cetatenii acestei tari sunt multumiti de circul oferit de putere, ca tara e guvernata doar prin stenograme?? Romania lui base a devenit tot mai mult comunitatea din "Imparatul mustelor"! Pot publica cite stenograme vor daca legile si ordonantele sunt neconstitutionale si incalca drepturile fundamentale. Stenogramele, din pacate pentru tara, nu tin loc de decizii cu impact economic. Personal gasesc apetenta lui base si a slugilor lui pentru stenograme identica cu obsesia maladiva a elenei ceausescu pentru inregistrarile securitatiifacute in casele oamenilor! Am putea afirma fara teama sa gresim, ca base e o intrupare malefica a apucaturilor elenei si a lui nicolae ceausescu! Crezi ca mai crede cineva in buna credinta a ciumei portocalii aflate la putere daca citeste stenogramele? Sunt doar munitie pentru gargara voastra. Vreti sa demonstrati ca "extraordinarul" face ceva bun in tara asta? Aceste stenograme incrimineaza in primul rind, serviciile secrete, parchetul si judecatorii care au eliberat mandatul de interceptare. Exact structurile pe care base vrea sa le compromita iremediabil pentru a se putea apara, cind nu va mai avea imunitate, cu argumente scrisnite la nasul de genul : "Am vazut eu de ce sunt in stare astia!" Nu vezi ca de pagini intregi nu ai reusit sa aduci macar un singur argument in favoarea lui? Nu faci decit sa comentezi, in cel mai autentic stil basist, postarile unor oameni dintre care unii chiar au votat cu base si care isi exprima nemultumirile sau nedumeririle. De cele mai multe ori eu nici nu postez pentru voi. Vreau ca si ceilati forumisti sa vada si alte opinii si alte date nu doar datele false, funizate cu buna stiinta de putere, fara nici cel mai mic respect pentru cetateni, desi obligatia lor e sa furnizeze datele corecte. Poate de aceea capitalul investit de straini in Romania a scazut in acest an cu 40% doar in primul semestru! Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for.
Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
|
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 10:40
De la: 9am049573, la data 2010-11-14 10:33:32 "MAI IEPURILA,CITESTE MAI BINE STENOGRAMELE SEFILOR TAI !!!!!!!!!!!!!!!!!" IAR PE TINE CE TE FACA SA CREZI CA MA INTERESEAZA PAREREA TA ? TU TE INDENTIFICI CU POPORUL,CUMVA ? ESTI DOAR UN SIMPLU INDIVID.........CARE IUBESTE IEPURII.......
|
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 11:21
De la: 9am049573, la data 2010-11-14 10:33:32 "MAI IEPURILA,CITESTE MAI BINE STENOGRAMELE SEFILOR TAI !!!!!!!!!!!!!!!!!" Dar dom' Profesor de Botanica si Zoofilie, cum comentezi ca in declaratia de venituri a d-lui Crin Antonescu scrie ca in ultimul an madam Valean, sotia onorabilului, a incasat suma de 104.325 Eur de la firma Finite Assets Ltd, pentru servicii de consultanta? Hai ca asta nu mai este stenograma, este act oficial, semnat de Crinut! |
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 13:00
este de apreciat ca sunt bani obtinuti la vedere si justificati nu precum cei ai familiilor base, stolo si vass.
Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
|
|
Fosta membra 9am.ro 976 mesaje Membru din: 6/11/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 13:12
Mister B,
nu te mai amagi atat cu Bill Murraturay ... El , de cand cu alegerile pierdute, nu viseaza altceva decat razbunari si vendette... Prosteala asta a noastra pe forum, in special pe subiectul asta , tine strict de ... alegeri . Unii au castigat , iar altii nu mai pot inghiti de atata plans.... Ce nu te-ai prins tu pana acum , este faptul ca, oricum ai explica ceva aici perdantilor, ei nu pot accepta, evidente , claritati . Dar sti de ce ? Nu ptr ca nu ii duce capul, nu ! Ci ptr ca asa le cere partidul ! Si la ei inca deviza: "Cine nu-i cu noi, e impotriva noastra ! " , a ramas in picioare !! Vai si amar de ala de se abate ... de pe linia ... de partid !! Deci, in exemple sau argumente , nu te agita prea tare cu ei . Evidentele vorbesc de la sine, oricata putere de interpretare ar avea ei !! Ca, dupa cum ai vazut, cand nu mai au explicatii pe linie de partid, o dau pe flacari mov si ziua joi ... Deci daca acolo sus sunt praf, ce pretentii sa mai ai JOS ?? Nu?? ... .. deja rad la ce comenturi combatante vin ... O berica?
Jules Verne....
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 13:29
De la: BlackFriday, la data 2010-11-14 11:21:58Rspunsul e simplu bre nea postacu: o mn se spal pe alta n politic ! Mai ales n cea balcanic i latin !
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
9am243624 5 mesaje Membru din: 14/11/2010 |
Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 13:47
De la: 9am049573, la data 2010-11-14 13:00:01este de apreciat ca sunt bani obtinuti la vedere si justificati nu precum cei ai familiilor base, stolo si vass. DECE TE IEI DE MINE FRATICA?Eu am vindut Romania de pecind lucram laBanca Mondiale,am renuntat la presedentie pe lacrimilelui Base,acu uzez si eu de influenta in PDL sa-mi rotunjesc profitul in afaceri
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am243624 5 mesaje Membru din: 14/11/2010 |
Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 13:50
De la: 9am243620, la data 2010-11-14 04:30:23De la: BlackFriday, la data 2010-11-10 11:18:47De la: Silver9AM, la data 2010-11-09 20:02:06 Tismaneanu, Patapievici, Cartarescu, Plesu, Liiceanu..... Si mai departe? Astia sunt cirtitele Romaniei, care prin prelegerile lor,vor sa imbrobodeasca natiunea romana. |
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 22:41
miercuri, 10 noiembrie 2010
Dezinformarea zilei de ieri: Badea i Ciutacu l-au acoperit pe eful CNA, Rsvan Popescu Mircea Badea i Ciutacu, cu hidrantul lui Felix la gur. Fr batist Doi dintre cei mai nocivi indivizi care apar la televizor, Mircea Badea i Ciutacu, au ieit ieri la un circ-protest n Piaa Constituiei. Derbedeii tia doi, mpreun cu neamurile lor cu cefe roii (Mircea Badea a venit cu tat'su i cu sor'sa, de team s nu-i dea cineva vreo scatoalc), au vociferat ca muierile ncercnd s aplice n aer liber tactica din studiourile televiziunii lui Dan Voiculescu. Adic s manipuleze. Marcat pe via c i s-au luat chibriturile Din fericire, n-au reuit s adune n jurul lor dect exact publicul lui Dan Diaconescu, adic retarzii ia nscui ca urmare a unor avorturi nereuite. Astfel, Badea i Ciutacu n-au adus cu ei, n pia, dect nite bizoni, nite aurolaci ieii de prin canale ca s trag din pung, nite beivani tocmai ieii de la mustrie, unde s-au cinstit cu nite secric, i, cum spuneam, rudele celor doi. De ce protestau buldogii lui Felix? Pentru c una dintre cele mai corupte instituii din Romnia, recte Consiliul Naional al Audiovizualului, le-ar fi dat, chipurile, nite amenzi. Personal nu tiu pentru ce i-a amendat CNA i nici nu vreau s-l deranjez pe Google pentru atta lucru. tiu sigur c derbedeii tia doi ar trebui s fie amendai aproape de fiecare dat cnd sfresc o fraz, deoarece fiecare fraz a lor conine o calomnie, sau o njurtur. La fel cum nu exist demers televizat al lor (atenie, nu spun jurnalistic, pentru c nimic din ceea ce comit cei doi ceteni nu are legtur cu jurnalistica!) n care s nu-l atace pe preedintele Romniei, sau pe cei care l-au votat. Protestul celor doi sclavi ai turntorului ordinar Felix este destul de ciudat ct vreme CNA este exact instituia care le-a permis acestora s se reproduc la nesfrit i s violeze continuu dreptul ceteanului la liber informare. Bizoni i aurolaci. Uitati-va la expresia feelor, la mutra sobolanului cu hidrantul stpnului la gura, la ceafa cheliosului...Ei??? (foto: Ctlin Tudoric) CNA este instituia care le-a dat voie, lor i celor de la Realitatea TV, s otrveasc spaiul public, s calce n picioare meseria de jurnalist, s-i bat joc de valori, s instige populaia la nesupunere civic, s fac apologia infraciunii, s-i jigneasc pe cei care au alte opiuni politice dect ei i care i permit s i le exprime democratic, prin vot, s cear n mod public schimbarea ordinii constituionale, s-l njure pe preedintele Romniei aa cum au vzut ei n familie c se njur prinii lor, ntre ei, cnd se mbat ca porcii. De ce-ar protesta ei tocmai mpotriva instituiei care trebuia s-i interzic de mult i s-i scoat n afara legii? Ciutacul din fruntea CNA Cum s protestezi mpotriva unui CNA condus de un individ precum Rzvan Popescu, cel care, alturi de alte cozi de topor precum Gelu Trandafir, Mihai Mlaimare, Cristina Trepcea, Constantin Duu i Szasz Attila au prelungit licena celuilalt post tv de dezinformare n mas, Realitatea Tv? Ce-i pas lui Dan Voiculescu de o amend de 10.000 de lei, cnd el are sute de milioane de euro?! De ce i-ar trimite el cinii s latre n piaa public dac n-ar avea un interes real? Personal, cred c protestul celor doi derbedei ai lui Felix este o ncercare ingenioas, cred ei!, de a acoperi cumprarea celor ase membri ai CNA de ctre moguli. Refuz s cred c majoritarii din CNA, n frunte cu liberalul Rsvan Popescu, fostul purttor de cuvnt al lui Emil Constantinescu, sunt oameni integri. Este imposibil ca un individ precum acest Popescu (care n urm cu exact 23 de ani, fiind coleg cu el i aflnd c am scris la Europa Liber mpotriva regimului Ceauescu, mi-a zis, ofuscat, "ce b, crezi c schimbi tu lumea?!", pentru ca apoi, de fric, s nu m mai cunoasc) s fie un om integru i s respecte regula jocului n democraie, fie ea i democraia...audiovizual. Nu poi s fii prieten cu Emil Constantinescu, sau cu Ciuvic, i s respeci, n acelai timp, ceteanul romn. Iat de ce eu, unul, refuz s cred c "micturile" alea dou, adic strpiturile de Mircea Badea i Victor Ciutacu, au protestat cu adevrat mpotriva CNA. Nu poi s protestezi, tu, un sclav fr personalitate, mpotriva celui cruia i datorezi totul. Adic mpotriva CNA. Bizonii adui de la Alexandria, cu cinci autocare, s-i susin pe Mircea Badea i Victor Ciutacu ( foto: evz.ro) Bizoni n turm, scandnd. n planul ndeprtat se observ autocarele cu care au fost adui s-i susin pe sclavii lui Felix (foto: evz.ro) Update: Bizonii care le-au fcut galerie sclavilor lui Felix au fost adui tocmai de la Alexandria, cu cinci autocare! . "De la PeSeDe-u', de la Alexandria, de la domnu' Dragnea, i-am adus. Noi nu tim ce i cum, doar am primit ordin de la efii de la firm s-i lum de la primrie i s-i aducem aici la miting, la Bucureti, la domnu' Mircea Badea" - a declarat unul dintre oferii autocarelor, pentru Evenimentul Zilei. Era de ateptat s-i organizeze cineva pe bizonii din provincie! Altfel, ce om ntreg la cap ar fi ieit n strad s susin nite ciutaci, cu apucturi de giboni scpai din cuc? PS: Cei care se simt deranjai de "duritatea" limbajul folosit n text, s intre pe blogurile ciutacilor i s deguste fructele libertii de exprimare. Publicat de Dan Badea la 11/10/2010 12:45:00 AM Citete mai mult: badeadan.blogspot.com/#ixzz15I8FIgtj |
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 23:01
Mister B,
... degeaba le spui astora de te contreaza pe-aici... Ei nu are cablu !! Ei are antene din'alea ... de pe vremea cand noi umblam cu ele pe dealuri de "prindeam" mondialele de fotbal.... Si ele ( antenele, sic) e blocate pe "antene" .... Ca ei ( combatantii, deh) de acolo isi "iau" toate informatiile ... ... Iar matale iti bati joc , pur si simplu, de unicele lor surse ... "de informatie" ... PS. Ciutacu , asta de ii curg balele prin emisiuni, matale il "ridici" la rang de ziarist ???? Pe celalalt nu il cunosc ... Era unu' Budea in trecut, de citea ziare la tembelizor ...Eu mereu trageam apa dupa .....
Jules Verne....
|
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 14 Noiembrie 2010, ora 23:13
De la: revenitu, la data 2010-11-14 23:01:49Mister B, Si cine te platea dupa ce trageai apa dupa el,intrai in buda,te intoxicai gratis si benevol? Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am243638 4 mesaje Membru din: 15/11/2010 |
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 07:02
De la: BlackFriday, la data 2010-11-10 11:18:47De la: Silver9AM, la data 2010-11-09 20:02:06 Tismaneanu, Patapievici, Cartarescu, Plesu, Liiceanu..... Si mai departe? Astia sunt cirtitele Romaniei, care prin prelegerile lor,vor sa imbrobodeasca natiunea romana. |
|
9am063297 20 mesaje Membru din: 29/05/2009 |
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 07:28
felicitari 1Cu Codexul lucrurile sunt mai complicate si nu asa cum apar pe la OTV
|
9am243638 4 mesaje Membru din: 15/11/2010 |
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 07:39
De la: revenitu, la data 2010-11-14 23:01:49Mister B? Ar fi o rezolvare !
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 09:17
30 iul 2009
Bsescu: Romnia nu va fi n afara South Stream Preedintele Traian Bsescu a declarat astzi la Radio Romnia Actualiti c, dac vreodat gazoductul South Stream se va realiza, Romnia nu va rmne n afara proiectului. El a menionat c a susinut nc de pe vremea cnd era ministru al Transporturilor realizarea proiectului Nabucco. Bsescu a criticat modul n care unii analiti au prezentat faptul c Romnia rmsese, n iarna trecut, unicul susintor din Europa al proiectului Nabucco. Preedintele a spus c partea romn a fcut eforturi diplomatice pentru reintroducerea proiectului Nabucco printre prioritile Consiliului European. "Dac vreodat, dac vreodat... mai spun o dat: dac vreodat South Stream se va face, Romnia nu va fi n afara South Stream-ului", a spus Bsescu. El a menionat c partea romn are experien i "are ce pune pe mas astfel nct South Stream s nu ne ocoleasc". www.adevarul.ro/financiar/expert_imobiliar/afaceri/Romania-Strea... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 09:43
Preedintele a declarat, la postul public de radio, ca atunci cnd celelalte state implicate n proiectul Nabucco au semnat pentru a participa i la proiectul concurent, South Stream, "marii analiti i cunosctori se ddeau cu capul de perei" n studiourile televiziunilor, acuzndu-l c a lsat Romnia n afara coridoarelor energetice.
"Eu pot s le spun celor care se ddeau cu capul de perei prin studiouri artnd cum rmsese Romnia n afara coridoarelor energetice c, dac vreodat se va face South Stream, Romnia nu va fi n afara South Stream", a afirmat eful statului, citat de Newsin. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 09:54
De la: vaneamarin, la data 2010-11-15 09:43:27Preedintele a declarat, la postul public de radio, ca atunci cnd celelalte state implicate n proiectul Nabucco au semnat pentru a participa i la proiectul concurent, South Stream, "marii analiti i cunosctori se ddeau cu capul de perei" n studiourile televiziunilor, acuzndu-l c a lsat Romnia n afara coridoarelor energetice. CE RADIO ASCULTI TU VANIA,RADIO SANT ?
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 10:01
De la: Silver9AM, la data 2010-11-15 09:54:17De la: vaneamarin, la data 2010-11-15 09:43:27Preedintele a declarat, la postul public de radio, ca atunci cnd celelalte state implicate n proiectul Nabucco au semnat pentru a participa i la proiectul concurent, South Stream, "marii analiti i cunosctori se ddeau cu capul de perei" n studiourile televiziunilor, acuzndu-l c a lsat Romnia n afara coridoarelor energetice. Crezi ca declaratia asta a lui Base este o minciuna fabricata de presa mogulilor ?.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 10:44
Interesant ca ai pomenit de asa ceva Vanea.declaratia lui base vine dupa ce el aflase ca Romania, va fi doar un consumator!!!
Gazprom: Romnia nu mai poate nlocui Bulgaria n proiectul South Stream Bulgaria nu mai poate fi nlocuit de Romnia ca principal hub al gazoductului South Stream, a declarat, la Sofia, directorul general al grupului Gazprom, Alexei Miller, dup semnarea unui acord de nfiinare a unei companii mixte pentru construcia conductei pe teritoriul bulgar, potrivit Novinite. Declaraia lui Miller a fost fcut dup semnarea, cu directorul general al Bulgarian Energy Holding, Maia Hristova, a unei nelegeri privind nfiinarea companiei South Stream AD, deinut n mod egal de Gazprom i grupul bulgar, cu scopul construciei South Stream n Bulgaria. eful Gazprom a temperat, astfel, temerile de la Sofia c Rusia ar putea alege Romnia pentru tranzitul South Stream spre Europa Central i de Sud, din cauza preteniilor cabinetului bugar, condus de premierul Boiko Borisov, n legtur cu mai multe proiecte energetice. "Cu Bulgaria pregtim studiul de fezabilitate al proiectului i avem semnat un acord pentru construcia South Stream; cu Romnia nu avem semnate contracte", a declarat Miller jurnalitilor n timpul vizitei de la Sofia. Gazprom discut cu Romnia posibilitatea intrrii rii n proiectul South Stream din postura de consumator i nu de stat de tranzit, a adugat el. Miller l-a nsoit smbt pe premierul rus Vladimir Putin n timpul unei vizite n Bulgaria. Rusia a iniiat contacte cu Romnia n privina South Stream n primvara anului acesta, dup ce guvernul condus de Borisov a lsat impresia c nu accept o serie de cereri ruseti legate de proiect. Gazprom a anunat n octombrie c Romnia ar putea semna n primul trimestru al anului urmtor un acord interguvernamental cu Rusia privind cooperarea n proiectul South Stream, dac rezultatele studiului de fezabilitate vor fi pozitive. Acordul va fi utilizat pe post de cadru juridic politic i internaional pentru implementarea proiectului n Romnia. South Stream, dezvoltat de Gazprom i grupul italian Eni, vizeaz transportul de gaze spre Europa pe sub Marea Neagr i prin intermediul Bulgariei. Gazoductul, care urmeaz s fie finalizat n 2015, va avea o capacitate de 63 de miliarde de metri cubi de gaze pe an. Gazoductul rusesc concureaz proiectul european Nabucco, investiie evaluat la 7,9 miliarde euro, care va alimenta pieele din Europa cu gaze naturale din regiunea Caspic i Orientul Mijlociu. Proiectul, cu o capacitate de aproximativ 30 de miliarde de metri cubi, este derulat de un consoriu format din companiile Botas (Turcia), Bulgarian Energy Holding (Bulgaria), MOL (Ungaria), OMV (Austria), RWE (Germania), Transgaz (Romnia). Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 12:35
De la: gabigabi, la data 2010-11-12 08:16:41De la: revenitu, la data 2010-11-11 19:09:15De la: gabigabi, la data 2010-11-11 09:52:21De la: corcodel, la data 2010-11-10 19:18:54De la: vasile_vali, la data 2010-11-10 19:11:34VASILE...FACI TU MISTO, DAR NU PRINDE MAI OMULE! Vreau sa-ti mai spun ca si dupa ce va CRAPA idolul vostru Iliescu(acest ticalos nemernic) eu tot nu voi da vreodata votul PSD. Acest partid trebuie sa dispara pentru a spala tot raul pe care la facut acestei tari.De la: vaneamarin, la data 2010-11-10 18:53:51De la: vasile_vali, la data 2010-11-10 18:46:03De la: corcodel, la data 2010-11-10 18:26:06De la: vasile_vali, la data 2010-11-10 18:15:30Corcodele, vezi ca nu am fost ministru al transporturilor sub iliescu, ma confunzi! Iar "care responsabilitate, care Flota?" nu m-am intrebat eu...!!Si tu acum? Feste nu-mi joaca memoria deoarece eu unul nu am uitat toate tunurile trase de catre actuala opozitie si din acest motiv nici nu pot avea incredere in promisiunile pe care le face. Tu in schimb ai cam uitat si chiar ai iertat tot raul facut de partidul lui Ion Ilici Iliescu si acum esti un brav aliat al celui mai anti-romanesc partid existent dealungul istoriei acestei tari. Din acest motiv sunt si un inversunat opozant al pnl. Vezi tu , mai Gabita ?... Si de la mine , tot ai invatat ceva !!! Nu era mai usor ptr tine sa ne asculti pe noi , decat sa lipesti afise ptr niste pierzanti din nastere ?? Acum erai si tu ... la putere sau in putere ... Ca nici nu mai stie se borbeste romaneste ...
Jules Verne....
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 15:15
De la: revenitu, la data 2010-11-15 12:35:15De la: gabigabi, la data 2010-11-12 08:16:41De la: revenitu, la data 2010-11-11 19:09:15De la: gabigabi, la data 2010-11-11 09:52:21De la: corcodel, la data 2010-11-10 19:18:54De la: vasile_vali, la data 2010-11-10 19:11:34VASILE...FACI TU MISTO, DAR NU PRINDE MAI OMULE! Vreau sa-ti mai spun ca si dupa ce va CRAPA idolul vostru Iliescu(acest ticalos nemernic) eu tot nu voi da vreodata votul PSD. Acest partid trebuie sa dispara pentru a spala tot raul pe care la facut acestei tari.De la: vaneamarin, la data 2010-11-10 18:53:51De la: vasile_vali, la data 2010-11-10 18:46:03De la: corcodel, la data 2010-11-10 18:26:06De la: vasile_vali, la data 2010-11-10 18:15:30Corcodele, vezi ca nu am fost ministru al transporturilor sub iliescu, ma confunzi! Iar "care responsabilitate, care Flota?" nu m-am intrebat eu...!!Si tu acum? Feste nu-mi joaca memoria deoarece eu unul nu am uitat toate tunurile trase de catre actuala opozitie si din acest motiv nici nu pot avea incredere in promisiunile pe care le face. Tu in schimb ai cam uitat si chiar ai iertat tot raul facut de partidul lui Ion Ilici Iliescu si acum esti un brav aliat al celui mai anti-romanesc partid existent dealungul istoriei acestei tari. Din acest motiv sunt si un inversunat opozant al pnl. "catelus cu paru' cret " despre ce draci de afise vorbesti tu p'acilea ? c-ai mai zis o data asta si te-am intrebat de ce minti ? da' cu "reload " cum e : este c-ai citit in fuga calului si-ai zis ca m-ai prins ? pai daca tu vezi ce NU - i si te repezi, cum sa cred in corectitudinea parerilor tale ?P.S. perdantii , Adisor draga , suntem noi toti : Romanica noastra si-a pierdut viitorul pe Mina presedintelui Jucator ! ....nu ca n-ar fi avut carti bune ,dar el NU stie sa joace corect,caci e un trisor si asta se pedepseste ,iar de plins plingem noi , inselatii !
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2010, ora 15:32
Da puior mic ... i zglobiu !!
Aa este. Perdanii tot noi suntem . Corect. i gramatical i morfologic. Ceea ce nu nelegei voi nici picai cu cear, esteeeee, c nu din cauza lui Bsescu !! Cum v ndoctrineaz tia pe la antene sau irealiti ... Perdani suntem ... tot din cauza noastr !! Ori c "nu ne vindem ara", ori c stm aa s ne pice vreo par mlia... vinovaii principali noi suntem !! Iar pe voi, att de ncrncenaii romniei, care ve-i susine la nesfrit c rul vostru vine de la Bsescu, mereu v voi pune la col, n genuchi pe coji de nuc ... Poate numai aa, v va veni mintea la cap, dintr-o zon ... latifundiar ... NOI !! NOI LE-AM PERMIS !! ... S-i bat joc de noi 20 de ani !! Acum, vrei s cred c Bsescu ne-a exterminat ??? O duceai bine nainte , nu-i aa ??? A venit sta acuma i v-a stricat jucrelele... Al naibii nenorocit mi Gbio, mi !!! ... Vb mai trliu, c am puintic treab ...
Jules Verne....
|
|
|
|

si-i scriu cu intentie, nu zic nu , ca-i citez din poetul lui preferat ....si, upssss...
cine raspunde zicindu-mi c-am intrat pe teren minat....adica acolo unde el e tare ? TU !
, ceea ce demonstreaza ca inca de la inceputuri minciuna si prefacatoria au caracterizat liberalismul romanesc.
Si un pic... a facut jocul conservatorilor, cam ca liiceanu azi, si el tot un filosof de stanga-dreapta-inainte-inapoi...
! Aveti bani pt. ele ca bideanu&frunzeverzi&bleaga&gutau?
vrei ? un SINGUR partid ca PDL. fost comunist, devenit socialist si popular de dreapta liberal ?