Info
x
Basescu
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 09:59
@revenitule , ti-am facut o vizita la avatar !
ai vazut ce-ai patit ? ai revenit sub forma de ciine ....tot rau, tot credincios lui Bas' si in continuare latri la cei care-l cred pe Sefu' hot de tara, de speranta ,de democratie .....si cica Reincarnarea ar fi o prostie nedovedita !
|
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 10:19
bati cimpii @corcodele ! adu-mi aminte ce-nseamna acel L din coada PD.ului ? Stolojan e un Liberal bun si adevarat si unirea cu PD a innobilat pe liberali, nu-i asa ?
te-am intrebat ce orientare va avea partidul tau .... te-am mai intrebat daca tu consideri ca un partid de stinga nu are ce cauta intr-o RO cu 43% traitori la tara... poate vei da totusi un raspuns ! P.S. si totusi, de ce crezi ca a zis Bas' ca si-a "vazut visul cu ochii " ,atunci cind PDL a domnit cu PSD 9 luni de zile in 2009 ?! atunci nu te-a deranjat acest melanj ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 10:28
O fi umblat Hayssam si cu Iliescu,da de fugit a fugit cind era Base prezident.
Cred ca nu ti-a priit la cursul de reciclare, tot cu brasoave umbli. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 11:34
De la: 9am126636, la data 2010-11-12 10:28:52 O fi umblat Hayssam si cu Iliescu,da de fugit a fugit cind era Base prezident. CE LOGICA.......IL PAZEA BASESCU CUMVA ? SI PROCURORUL CARE L-A ELIBERAT,DE CE NU I-A PUS NICI O INTERDICTIE ? NASTASIU,PARCA....TOT BASESCU,E DE VINA,NU ? ESTI RIDICOL DE NAIV...........DAR FIECARE TREBUIE SA MANANCA,NU ? POFTA MARE.......SA NU UITI SA SPUI SARUT MANA PT. MASA...............
Raporteaza abuz de limbaj
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 996 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 13:31
De la: gabigabi, la data 2010-11-12 09:52:54Mamaica nu te supara pe mine pentru ca nu va sustin ceata de larve pnl- PSDiste. Sincer mie imi este bine si acum in plina criza , asta pentru ca muncesc si produc, deci nu am motive intemeiate sa nu am obiectivitate si sa apreciez reforma care este in derulare. Repet, nu sunt sustinator Base, nu am votat Base, nu voi vota Base , dar pentru ca incearca ce altii(adica voi psd-pnl) nu au vrut deoarece electoratul lor este cel care nu prea are afinitati la capitolul munca, eu unul il apreciez si sper sa reduca sectorul bugetar la maxin 3-4% din numarul populatiei acestei tari. Doar din acel moment vom putea trai bine , deoarece nu vom mai fi obligati sa ducem in spate pe acesti puturosi .De la: corcodel, la data 2010-11-12 09:10:10De la: vasile_vali, la data 2010-11-11 22:10:11Buna Vasile! Nu cred ca mi-ai luat in serios postarea in care nominalizam doar sustinatorii PSD-PNL , deoarece vroiam sa vad reactia ,,cainelui de paza'' al PSD , numit Vanea!Pe tine te cred ca esti chiar sustinator PNL, chiar daca scuze esti un pic naiv, in schimb sunt tare convins ca Vanea este clar un mare indoctrinat PSD. Tu cum explici faptul ca niciodata pe acest topic si in general la capitolul politica nu apar si sustinatori PSD, dar in schimb sunt doar cei care sprijina PNL? Parerea mea sincera ca adevaratii sustinatori PNL (care au mai ramas, pentru ca acum locul lor a fost luat de catre cei PRM,PSD ,etc)se cam ascund de rusinea pe care o trag datorita liderilor de rahat care au adus partidul la remorca PSD. Pe cand fuziunea?De la: corcodel, la data 2010-11-11 20:57:54De la: gabigabi, la data 2010-11-11 09:30:41Raspunsul este foarte simplu......sustinatorii PSD-PNL !De la: corcodel, la data 2010-11-10 18:54:19De la: vasile_vali, la data 2010-11-10 18:46:03Repet. Niciodata nu voi fi de partea PSD si a aliatilor pe care ai are. Din acest motiv poti sa-mi fac mea -culpa si pot sa recunosc ca nu inghit gogosile pe care le tot aburiti voi opozitia. Ce sa fac tata.....am ramas un golan si golan raman. Prietenii PSD sunt si ,,prietenii'' mei.De la: corcodel, la data 2010-11-10 18:26:06De la: vasile_vali, la data 2010-11-10 18:15:30Corcodele, vezi ca nu am fost ministru al transporturilor sub iliescu, ma confunzi! Iar "care responsabilitate, care Flota?" nu m-am intrebat eu...!!Si tu acum? Feste nu-mi joaca memoria deoarece eu unul nu am uitat toate tunurile trase de catre actuala opozitie si din acest motiv nici nu pot avea incredere in promisiunile pe care le face. Tu in schimb ai cam uitat si chiar ai iertat tot raul facut de partidul lui Ion Ilici Iliescu si acum esti un brav aliat al celui mai anti-romanesc partid existent dealungul istoriei acestei tari. Din acest motiv sunt si un inversunat opozant al pnl. |
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 13:53
De la: gabigabi, la data 2010-11-12 10:19:13bati cimpii @corcodele ! adu-mi aminte ce-nseamna acel L din coada PD.ului ? Stolojan e un Liberal bun si adevarat si unirea cu PD a innobilat pe liberali, nu-i asa ?Ai dreptate mamaie,PDLul a dormit 9 luni cu PSDul in casa, dar PNLica a avut relatii extra conjugale inca din anii 90. Pai PNLica a inselat democratia in repetate randuri cu FSN , PDSR,PSD,PDL si chiar cu ,,micutul'' si slab-dotatul PC.......... doamne nesatula mai este.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 14:12
Si procurorii astia sunt de capul lor? Si ce a patit Nastasiu? Da de la Nastasiu si pina la scara avionului nu mai este nimeni? A fost Ceausescu cizmar, da la o treaba ca asta se lasa cu glontareala.
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 14:23
De la: 9am126636, la data 2010-11-12 14:12:44 Si procurorii astia sunt de capul lor? Si ce a patit Nastasiu? Da de la Nastasiu si pina la scara avionului nu mai este nimeni? A fost Ceausescu cizmar, da la o treaba ca asta se lasa cu glontareala. PAI DUPA OPINIA TA,TREBUIA BASESCU SA PAZEASCA PROCURORII,IAR PROCURORII PE HAISAM Raporteaza abuz de limbaj
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
|
|
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 15:03
De la: corcodel, la data 2010-11-12 13:53:16De la: gabigabi, la data 2010-11-12 10:19:13bati cimpii @corcodele ! adu-mi aminte ce-nseamna acel L din coada PD.ului ? Stolojan e un Liberal bun si adevarat si unirea cu PD a innobilat pe liberali, nu-i asa ?Ai dreptate mamaie,PDLul a dormit 9 luni cu PSDul in casa, dar PNLica a avut relatii extra conjugale inca din anii 90. Pai PNLica a inselat democratia in repetate randuri cu FSN , PDSR,PSD,PDL si chiar cu ,,micutul'' si slab-dotatul PC.......... doamne nesatula mai este. aloooo, Cenzura, ce faci ? iar ma "tai " ? corcodele, esti tare, maica ! ma facusi sa ma rid nepoate , PD . e nascut din COASTA LUI Iliescu via PCR ....nu uita asta ca e ESENTIAL !
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 15:12
o iau pe bucati,ca sa nu ma mai taie de la postare :
tare gingas @corcodele,maica si rusinos nevoie mare ....ai uitat sa-mi spui ce ORIENTARE va avea noul tau partid ? se va orienta dupa Soarele Natiunii = Zeus ?
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 15:19
liberalul "draga Stolo" ,atunci cind Santajat fiind de Bas' i-a cedat locul la Presedentie, INSELIND electoratul de dreapta, a Tradat Liberalismul ? da sau nu ?
Stii cu ce l-a santajat ? cu afacerea ALRO .....dar iata ca acum au iesit la iveala si stenogramele afacerii respective ,care duc SUS- SUS, afacere derulata cu ajutorul lui Stolo, Cocos, Udrea ....pin' la 'mnealui ! CURAT MURDAR, coane corcodele !
|
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 15:38
De la: gabigabi, la data 2010-11-12 15:03:17Ai dreptate maie........c-rva la c-rve trage, dar PNLica a preferat sa se prostitueze cu tatal pana la capat ! Sigur prefera oralul ! Crinuta asta mare bagaboanta!De la: corcodel, la data 2010-11-12 13:53:16De la: gabigabi, la data 2010-11-12 10:19:13bati cimpii @corcodele ! adu-mi aminte ce-nseamna acel L din coada PD.ului ? Stolojan e un Liberal bun si adevarat si unirea cu PD a innobilat pe liberali, nu-i asa ?Ai dreptate mamaie,PDLul a dormit 9 luni cu PSDul in casa, dar PNLica a avut relatii extra conjugale inca din anii 90. Pai PNLica a inselat democratia in repetate randuri cu FSN , PDSR,PSD,PDL si chiar cu ,,micutul'' si slab-dotatul PC.......... doamne nesatula mai este.
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 15:55
De la: gabigabi, la data 2010-11-12 15:19:33liberalul "draga Stolo" ,atunci cind Santajat fiind de Bas' i-a cedat locul la Presedentie, INSELIND electoratul de dreapta, a Tradat Liberalismul ? da sau nu ?Stai tu linistita mamaie ca din afacerea Arlo a mancat bine si opozitia. Intodeauna cascavalul se imparte, sunt manjiti toti cei care pot crea probleme. Deci asa cum Iliescu a ,,clocit'' oul din care a iesit Omar H , urmatorii l-au protejat si au continuat afacerile ,,bunicutei''. Acum se au unii pe altii la mana si doar in fata prostilor fac ceva galagie,pentru credibilitate ,dar in realitate sunt legati ombilical prin nemernicia lor. |
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 16:04
De la: corcodel, la data 2010-11-12 15:55:13De la: gabigabi, la data 2010-11-12 15:19:33liberalul "draga Stolo" ,atunci cind Santajat fiind de Bas' i-a cedat locul la Presedentie, INSELIND electoratul de dreapta, a Tradat Liberalismul ? da sau nu ?Stai tu linistita mamaie ca din afacerea Arlo a mancat bine si opozitia. Intodeauna cascavalul se imparte, sunt manjiti toti cei care pot crea probleme. Deci asa cum Iliescu a ,,clocit'' oul din care a iesit Omar H , urmatorii l-au protejat si au continuat afacerile ,,bunicutei''. Acum se au unii pe altii la mana si doar in fata prostilor fac ceva galagie,pentru credibilitate ,dar in realitate sunt legati ombilical prin nemernicia lor. bun ! si fata de aceasta situatie si clasa politica, noul tau partid ,CE ORIENTARE VA AVEA ? ce va face el ? CUM SI CU CINE ? |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 16:08
De la: corcodel, la data 2010-11-12 15:55:13De la: gabigabi, la data 2010-11-12 15:19:33liberalul "draga Stolo" ,atunci cind Santajat fiind de Bas' i-a cedat locul la Presedentie, INSELIND electoratul de dreapta, a Tradat Liberalismul ? da sau nu ?Stai tu linistita mamaie ca din afacerea Arlo a mancat bine si opozitia. Intodeauna cascavalul se imparte, sunt manjiti toti cei care pot crea probleme. Deci asa cum Iliescu a ,,clocit'' oul din care a iesit Omar H , urmatorii l-au protejat si au continuat afacerile ,,bunicutei''. Acum se au unii pe altii la mana si doar in fata prostilor fac ceva galagie,pentru credibilitate ,dar in realitate sunt legati ombilical prin nemernicia lor. Corcodele, ai deja clisee: iliescu, crinuta, psd-pnl, "reforma" pedaloaie etc., semn de batranete taica, semn de batranete. Si te avertizez, asta e doar primul semn...Ai grija de tine, consulta un psiholog -si nu fac "misto" aici-, intreaba un bugetar, care, nu-i asa?, nu munceste ca tine! Apropos, un Stat solid are sectorul Servicii bine dezvoltat, dar daca cei ce se incapataneaza a crede ca sunt sanatosi-tun nu se duc, cum sa se dezvolte acest sector? Acus, ff. serios: atatia oameni iti semnaleaza ca te repeti -chestia cu injuratul si a basescului nu tine, nu te-am vazut injurand decat la Opozitie, semn de NEDEMOCRATIE din partea ta!-iar tu ii dai inainte. Iti repet, prieteneste, revezi'ti postarile, fa o pondere si vezi unde te situezi...Nu iesi bine, in 80% din postari faci acelasi joc - pervers- al basecsului, adica "ba tu, ba tu", nimic serios, nimic fundamentat decat pe "ce stii tu"..... Mai sunt 90,2% dintre romani care stiu si alte cele, si n-or fi toti "prosti, da' multi!".... "Nihil sine Deo!" |
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 16:18
De la: corcodel, la data 2010-11-11 21:00:10De la: gabigabi, la data 2010-11-11 09:52:21Nimic mai neadevarat......mai Gabi chiar sunt un golan autentic......sincer..!De la: corcodel, la data 2010-11-10 19:18:54De la: vasile_vali, la data 2010-11-10 19:11:34VASILE...FACI TU MISTO, DAR NU PRINDE MAI OMULE! Vreau sa-ti mai spun ca si dupa ce va CRAPA idolul vostru Iliescu(acest ticalos nemernic) eu tot nu voi da vreodata votul PSD. Acest partid trebuie sa dispara pentru a spala tot raul pe care la facut acestei tari.De la: vaneamarin, la data 2010-11-10 18:53:51De la: vasile_vali, la data 2010-11-10 18:46:03De la: corcodel, la data 2010-11-10 18:26:06De la: vasile_vali, la data 2010-11-10 18:15:30Corcodele, vezi ca nu am fost ministru al transporturilor sub iliescu, ma confunzi! Iar "care responsabilitate, care Flota?" nu m-am intrebat eu...!!Si tu acum? Feste nu-mi joaca memoria deoarece eu unul nu am uitat toate tunurile trase de catre actuala opozitie si din acest motiv nici nu pot avea incredere in promisiunile pe care le face. Tu in schimb ai cam uitat si chiar ai iertat tot raul facut de partidul lui Ion Ilici Iliescu si acum esti un brav aliat al celui mai anti-romanesc partid existent dealungul istoriei acestei tari. Din acest motiv sunt si un inversunat opozant al pnl. Nu esti corcodele Golan, un Golan al Pietii are un simt anti-comunist ce-si trage radacinile din cantecul lui Vali Sterian, D-zeu sa-l odihneasca aproape de El! Or, anti-comunismul de fatada al fraudulosului - bideanu si BEC stiu de ce!- e doar de bon-ton si-atat, vezi discursul mai mult decat relevant al lui popeye in turul 2 al alegerilor din 2004... Chestie de golaneala, corcodele, pe noi, cei care suntem chiar Golani, un basesc-eba-ist nu ne pacaleste [si asta il enerveaza cel mai tare ]!!! By de way, ce mai face Tismaneanu, isi mai albeste trecutul comunist, ca toti aciuatii pe langa pulpana hranitoare a Kukuvoiului? "Nihil sine Deo!" |
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 16:20
De la: gabigabi, la data 2010-11-12 16:04:25De la: corcodel, la data 2010-11-12 15:55:13De la: gabigabi, la data 2010-11-12 15:19:33liberalul "draga Stolo" ,atunci cind Santajat fiind de Bas' i-a cedat locul la Presedentie, INSELIND electoratul de dreapta, a Tradat Liberalismul ? da sau nu ?Stai tu linistita mamaie ca din afacerea Arlo a mancat bine si opozitia. Intodeauna cascavalul se imparte, sunt manjiti toti cei care pot crea probleme. Deci asa cum Iliescu a ,,clocit'' oul din care a iesit Omar H , urmatorii l-au protejat si au continuat afacerile ,,bunicutei''. Acum se au unii pe altii la mana si doar in fata prostilor fac ceva galagie,pentru credibilitate ,dar in realitate sunt legati ombilical prin nemernicia lor. Liber-schimbist, d-na Gabi, asta va fi noul PNT gandit de "noii taranisti"! Adica: cine e la putere e bun, Opozitia e comunista, penalista etc. "Nihil sine Deo!" |
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 16:29
Corcodel, contrazicand contrazicerile sale:"Mamaica nu te supara pe mine pentru ca nu va sustin ceata de larve pnl- PSDiste. Sincer mie imi este bine si acum in plina criza , asta pentru ca muncesc si produc, deci nu am motive intemeiate sa nu am obiectivitate si sa apreciez reforma care este in derulare. Repet, nu sunt sustinator Base, nu am votat Base, nu voi vota Base , dar pentru ca incearca ce altii(adica voi psd-pnl) nu au vrut deoarece electoratul lor este cel care nu prea are afinitati la capitolul munca, eu unul il apreciez si sper sa reduca sectorul bugetar la maxin 3-4% din numarul populatiei acestei tari. Doar din acel moment vom putea trai bine , deoarece nu vom mai fi obligati sa ducem in spate pe acesti puturosi ."
Da-i inainte, corcodele, cu lupta de clasa, cu ceea ce si basecsu sustine, ala care a trrecut ca gasca prin apa prin scoala, ca si fiica'sa! Te voi taxa de fiecare data pentru manifestari comunistoide, ca prea ii dai inainte candid, cu "bugetarii" care au luat acum locul burghejilor din anii '50! PS: Vezi ca scrii de rau despre electorat, semn de alunecari dicatorialo-comuniste!!! E bun doar daca voteaza cum vrei tu si rau cand nu te mai voteaza/apreciaza? "Nihil sine Deo!" |
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 16:31
Corcodele, in fisa postului unui presedinte in Romania nu este scris ca tb, sa fie si prim-sinistru!! Constitutia pentru tine e nedemocratica, corcodele?
"Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 16:39
Liber-schimbist !
o mai trai ......Cazimir, parca ? ce anticipativ a fost omul ala si ce la "bascalie " si-a denumit el partidul si i-a invitat pe toti fosti mincatori de maron sa se inscrie la el ! au trecut 20 ani si unii mai cred ca 'mnealui e mare anticomunist si democrat convins, cind doar ieri certa CCR ca nu-i da acceptul la tot ce pohta lui pohteste ! mai pe la prinz, l-am auzit si pe marele Constitutionalist Boc, cum invirtea hotarirea Curtii ca sa-i vina bine ....niste banditi !
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 16:54
De la: gabigabi, la data 2010-11-12 16:39:14Liber-schimbist ! Unui comunist, doamna Gabi, o decizie nefavorabila a CCR este clar gresita, ca doar Sf.Lenin i-a revelat asta, in vis dupa o betie "asezata"! Si cum judecatorii CCR nu-s asa frumosi ca bok stand in pozitie taras, normal ca formeaza o institutie "penibila". Pt. comunisit orice pozitie a celorlalti, alta decat verticala e gresita/zoita... Asta nu pricep comunistoizii, ca noua ne miros de departe puii de ceausei....Don' Cazimir dac-o trai, porbabil mananca o paine alba, de activist comunist, partidu' are grija...e puii sai! "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 17:00
De la: corcodel, la data 2010-11-12 13:31:41De la: gabigabi, la data 2010-11-12 09:52:54Mamaica nu te supara pe mine pentru ca nu va sustin ceata de larve pnl- PSDiste. Sincer mie imi este bine si acum in plina criza , asta pentru ca muncesc si produc, deci nu am motive intemeiate sa nu am obiectivitate si sa apreciez reforma care este in derulare. Repet, nu sunt sustinator Base, nu am votat Base, nu voi vota Base , dar pentru ca incearca ce altii(adica voi psd-pnl) nu au vrut deoarece electoratul lor este cel care nu prea are afinitati la capitolul munca, eu unul il apreciez si sper sa reduca sectorul bugetar la maxin 3-4% din numarul populatiei acestei tari. Doar din acel moment vom putea trai bine , deoarece nu vom mai fi obligati sa ducem in spate pe acesti puturosi .De la: corcodel, la data 2010-11-12 09:10:10De la: vasile_vali, la data 2010-11-11 22:10:11Buna Vasile! Nu cred ca mi-ai luat in serios postarea in care nominalizam doar sustinatorii PSD-PNL , deoarece vroiam sa vad reactia ,,cainelui de paza'' al PSD , numit Vanea!Pe tine te cred ca esti chiar sustinator PNL, chiar daca scuze esti un pic naiv, in schimb sunt tare convins ca Vanea este clar un mare indoctrinat PSD. Tu cum explici faptul ca niciodata pe acest topic si in general la capitolul politica nu apar si sustinatori PSD, dar in schimb sunt doar cei care sprijina PNL? Parerea mea sincera ca adevaratii sustinatori PNL (care au mai ramas, pentru ca acum locul lor a fost luat de catre cei PRM,PSD ,etc)se cam ascund de rusinea pe care o trag datorita liderilor de rahat care au adus partidul la remorca PSD. Pe cand fuziunea?De la: corcodel, la data 2010-11-11 20:57:54De la: gabigabi, la data 2010-11-11 09:30:41Raspunsul este foarte simplu......sustinatorii PSD-PNL !De la: corcodel, la data 2010-11-10 18:54:19De la: vasile_vali, la data 2010-11-10 18:46:03Repet. Niciodata nu voi fi de partea PSD si a aliatilor pe care ai are. Din acest motiv poti sa-mi fac mea -culpa si pot sa recunosc ca nu inghit gogosile pe care le tot aburiti voi opozitia. Ce sa fac tata.....am ramas un golan si golan raman. Prietenii PSD sunt si ,,prietenii'' mei.De la: corcodel, la data 2010-11-10 18:26:06De la: vasile_vali, la data 2010-11-10 18:15:30Corcodele, vezi ca nu am fost ministru al transporturilor sub iliescu, ma confunzi! Iar "care responsabilitate, care Flota?" nu m-am intrebat eu...!!Si tu acum? Feste nu-mi joaca memoria deoarece eu unul nu am uitat toate tunurile trase de catre actuala opozitie si din acest motiv nici nu pot avea incredere in promisiunile pe care le face. Tu in schimb ai cam uitat si chiar ai iertat tot raul facut de partidul lui Ion Ilici Iliescu si acum esti un brav aliat al celui mai anti-romanesc partid existent dealungul istoriei acestei tari. Din acest motiv sunt si un inversunat opozant al pnl. sa stii ca si mie mi-e bine acum, in plina criza ....dar tocmai din acest motiv sunt Obiectiva fata de situatia generala ....cind "combat", nu combat ptr. ca n-am ce minca ,ptr. ca atunci - abia atunci - as deveni Subiectiva in ceea ce-l priveste pe Basescu, caruia ii dedic aceste versuri .....i se potrivesc manusa ! zice poetul tau preferat : ...."eu imi apar saracia si nevoile si neamul si de 'aceea tot ce misca-n tara asta riul,ramul mi-e prieten numai mie, iara tie dusman ti-este dusmanit vei fi de toate fara a prinde chiar de veste " ..... |
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 19:00
De la: vasile_vali, la data 2010-11-12 16:31:43Corcodele, in fisa postului unui presedinte in Romania nu este scris ca tb, sa fie si prim-sinistru!! Constitutia pentru tine e nedemocratica, corcodele?Salut! Dupa parerea mea aceasta constitutie (pentru care eu nu am votat) este aplicata doar atunci cand este in folosul celor care o pot interpreta asa cum doresc. Este foarte cunoscut faptul ca aceasta constitutie a fost comandata dupa chipul si asemanarea bunicutei si trebuie urgent schimbata cu una democratica in intelesul bun al cuvantului. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 19:14
De la: vasile_vali, la data 2010-11-12 16:20:45Te inseli amarnic mai Vasile. PNT are sansa de a schimba(distruge) regulile mafiote din sistemul politic romanesc si nu va fi niciodata pupator de boase psdiste asa cum este istoricul partid National (chipurile)Liberal si nici sluga a Pdlistilor. Sper sa poata demonstra aceasta intr-un timp cat mai rapid.Vreau sa fi sigur ca noul PNT asa cum il numesti tu, va ramane intodeauna vechiul PNT, si va reda din nou romanilor sansa spre normalitate , asa cum trebuia sa o faca pnl dar a preferat sa intre in jocurile mafiei comuniste inainte de decembrie 1989, prin intemeietorul lui venit din Franta.De la: gabigabi, la data 2010-11-12 16:04:25De la: corcodel, la data 2010-11-12 15:55:13De la: gabigabi, la data 2010-11-12 15:19:33liberalul "draga Stolo" ,atunci cind Santajat fiind de Bas' i-a cedat locul la Presedentie, INSELIND electoratul de dreapta, a Tradat Liberalismul ? da sau nu ?Stai tu linistita mamaie ca din afacerea Arlo a mancat bine si opozitia. Intodeauna cascavalul se imparte, sunt manjiti toti cei care pot crea probleme. Deci asa cum Iliescu a ,,clocit'' oul din care a iesit Omar H , urmatorii l-au protejat si au continuat afacerile ,,bunicutei''. Acum se au unii pe altii la mana si doar in fata prostilor fac ceva galagie,pentru credibilitate ,dar in realitate sunt legati ombilical prin nemernicia lor. |
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 19:27
De la: gabigabi, la data 2010-11-12 17:00:35Da dar Base vrea sa-ti impoziteze pensia cum este si normal,asa ca ai motive intemeiate sa-l urasti? Corect?De la: corcodel, la data 2010-11-12 13:31:41De la: gabigabi, la data 2010-11-12 09:52:54Mamaica nu te supara pe mine pentru ca nu va sustin ceata de larve pnl- PSDiste. Sincer mie imi este bine si acum in plina criza , asta pentru ca muncesc si produc, deci nu am motive intemeiate sa nu am obiectivitate si sa apreciez reforma care este in derulare. Repet, nu sunt sustinator Base, nu am votat Base, nu voi vota Base , dar pentru ca incearca ce altii(adica voi psd-pnl) nu au vrut deoarece electoratul lor este cel care nu prea are afinitati la capitolul munca, eu unul il apreciez si sper sa reduca sectorul bugetar la maxin 3-4% din numarul populatiei acestei tari. Doar din acel moment vom putea trai bine , deoarece nu vom mai fi obligati sa ducem in spate pe acesti puturosi .De la: corcodel, la data 2010-11-12 09:10:10De la: vasile_vali, la data 2010-11-11 22:10:11Buna Vasile! Nu cred ca mi-ai luat in serios postarea in care nominalizam doar sustinatorii PSD-PNL , deoarece vroiam sa vad reactia ,,cainelui de paza'' al PSD , numit Vanea!Pe tine te cred ca esti chiar sustinator PNL, chiar daca scuze esti un pic naiv, in schimb sunt tare convins ca Vanea este clar un mare indoctrinat PSD. Tu cum explici faptul ca niciodata pe acest topic si in general la capitolul politica nu apar si sustinatori PSD, dar in schimb sunt doar cei care sprijina PNL? Parerea mea sincera ca adevaratii sustinatori PNL (care au mai ramas, pentru ca acum locul lor a fost luat de catre cei PRM,PSD ,etc)se cam ascund de rusinea pe care o trag datorita liderilor de rahat care au adus partidul la remorca PSD. Pe cand fuziunea?De la: corcodel, la data 2010-11-11 20:57:54De la: gabigabi, la data 2010-11-11 09:30:41Raspunsul este foarte simplu......sustinatorii PSD-PNL !De la: corcodel, la data 2010-11-10 18:54:19De la: vasile_vali, la data 2010-11-10 18:46:03Repet. Niciodata nu voi fi de partea PSD si a aliatilor pe care ai are. Din acest motiv poti sa-mi fac mea -culpa si pot sa recunosc ca nu inghit gogosile pe care le tot aburiti voi opozitia. Ce sa fac tata.....am ramas un golan si golan raman. Prietenii PSD sunt si ,,prietenii'' mei.De la: corcodel, la data 2010-11-10 18:26:06De la: vasile_vali, la data 2010-11-10 18:15:30Corcodele, vezi ca nu am fost ministru al transporturilor sub iliescu, ma confunzi! Iar "care responsabilitate, care Flota?" nu m-am intrebat eu...!!Si tu acum? Feste nu-mi joaca memoria deoarece eu unul nu am uitat toate tunurile trase de catre actuala opozitie si din acest motiv nici nu pot avea incredere in promisiunile pe care le face. Tu in schimb ai cam uitat si chiar ai iertat tot raul facut de partidul lui Ion Ilici Iliescu si acum esti un brav aliat al celui mai anti-romanesc partid existent dealungul istoriei acestei tari. Din acest motiv sunt si un inversunat opozant al pnl. |
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 19:30
De la: 9am049573, la data 2010-11-12 09:26:14se pare ca pd-l a ajuns sub 10% in optiunea de vot...Se pare ca voi astia care taiati frunza la caini ati dat de daca nu reusiti suspendarea presedintelui ori taraganarea legilor bune care trebuiesc puse in aplicare in regim de urgenta! De ce voi astia harnici nu o puneti de o lovitura de stat? Poate asa reusiti sa va continuati activitatile de capusare a celor care aduc venituri la bugetul de stat si muncesc de dimineata pana seara pentru ca voi sa produceti imbecili pe banda rulanta
|
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 20:00
De la: corcodel, la data 2010-11-12 19:30:47De la: 9am049573, la data 2010-11-12 09:26:14se pare ca pd-l a ajuns sub 10% in optiunea de vot...Se pare ca voi astia care taiati frunza la caini ati dat de TU muncesti de dimineata pina seara ? haida de ! fugi cu ursul d'aci ! tu stai toata ziua pe forum si-ti explici ideile novatoare de revolutionar de buzunar....ala din spate al pantalonilor dlui pres. ! dar DE CE RASPUNZI TU IN NUMELE LUI @Camioneros revenitu ' ? |
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 20:08
De la: corcodel, la data 2010-11-12 19:27:57De la: gabigabi, la data 2010-11-12 17:00:35Da dar Base vrea sa-ti impoziteze pensia cum este si normal,asa ca ai motive intemeiate sa-l urasti? Corect?De la: corcodel, la data 2010-11-12 13:31:41De la: gabigabi, la data 2010-11-12 09:52:54Mamaica nu te supara pe mine pentru ca nu va sustin ceata de larve pnl- PSDiste. Sincer mie imi este bine si acum in plina criza , asta pentru ca muncesc si produc, deci nu am motive intemeiate sa nu am obiectivitate si sa apreciez reforma care este in derulare. Repet, nu sunt sustinator Base, nu am votat Base, nu voi vota Base , dar pentru ca incearca ce altii(adica voi psd-pnl) nu au vrut deoarece electoratul lor este cel care nu prea are afinitati la capitolul munca, eu unul il apreciez si sper sa reduca sectorul bugetar la maxin 3-4% din numarul populatiei acestei tari. Doar din acel moment vom putea trai bine , deoarece nu vom mai fi obligati sa ducem in spate pe acesti puturosi .De la: corcodel, la data 2010-11-12 09:10:10De la: vasile_vali, la data 2010-11-11 22:10:11Buna Vasile! Nu cred ca mi-ai luat in serios postarea in care nominalizam doar sustinatorii PSD-PNL , deoarece vroiam sa vad reactia ,,cainelui de paza'' al PSD , numit Vanea!Pe tine te cred ca esti chiar sustinator PNL, chiar daca scuze esti un pic naiv, in schimb sunt tare convins ca Vanea este clar un mare indoctrinat PSD. Tu cum explici faptul ca niciodata pe acest topic si in general la capitolul politica nu apar si sustinatori PSD, dar in schimb sunt doar cei care sprijina PNL? Parerea mea sincera ca adevaratii sustinatori PNL (care au mai ramas, pentru ca acum locul lor a fost luat de catre cei PRM,PSD ,etc)se cam ascund de rusinea pe care o trag datorita liderilor de rahat care au adus partidul la remorca PSD. Pe cand fuziunea?De la: corcodel, la data 2010-11-11 20:57:54De la: gabigabi, la data 2010-11-11 09:30:41Raspunsul este foarte simplu......sustinatorii PSD-PNL !De la: corcodel, la data 2010-11-10 18:54:19De la: vasile_vali, la data 2010-11-10 18:46:03Repet. Niciodata nu voi fi de partea PSD si a aliatilor pe care ai are. Din acest motiv poti sa-mi fac mea -culpa si pot sa recunosc ca nu inghit gogosile pe care le tot aburiti voi opozitia. Ce sa fac tata.....am ramas un golan si golan raman. Prietenii PSD sunt si ,,prietenii'' mei.De la: corcodel, la data 2010-11-10 18:26:06De la: vasile_vali, la data 2010-11-10 18:15:30Corcodele, vezi ca nu am fost ministru al transporturilor sub iliescu, ma confunzi! Iar "care responsabilitate, care Flota?" nu m-am intrebat eu...!!Si tu acum? Feste nu-mi joaca memoria deoarece eu unul nu am uitat toate tunurile trase de catre actuala opozitie si din acest motiv nici nu pot avea incredere in promisiunile pe care le face. Tu in schimb ai cam uitat si chiar ai iertat tot raul facut de partidul lui Ion Ilici Iliescu si acum esti un brav aliat al celui mai anti-romanesc partid existent dealungul istoriei acestei tari. Din acest motiv sunt si un inversunat opozant al pnl. este ca NU INTELEGI nimic din ce spun eu sau altii ? ma ....pe ea de pensie la care oricum platesc impozit ,ca am peste 1000 ron .....nu asta -i motivul si nu-l urasc : IL DISPRETUIESC asa cum n-am dispretuit pe nimeni in viata mea ! am si-o scirba totala atunci cind ii vad rinjetul viclean cu care manipuleaza aruncind vorbe - zoaie in capul Cetatenilor acestei tari.....nicio categorie n-a scapat minjita si terfelita in noroiul gindirii lui ! asa cum ii este chipul si corpul ,asa ii e si mintea : strimba, rea, ticaloasa , mincinoasa si rapace ! si asta-i omul care Decide Destinul Romaniei ! vai noua ! |
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 20:26
este ca NU INTELEGI nimic din ce spun eu sau altii ? ma ....pe ea de pensie la care oricum platesc impozit ,ca am peste 1000 ron .....nu asta -i motivul si nu-l urasc : IL DISPRETUIESC asa cum n-am dispretuit pe nimeni in viata mea ! am si-o scirba totala atunci cind ii vad rinjetul viclean cu care manipuleaza aruncind vorbe - zoaie in capul Cetatenilor acestei tari.....nicio categorie n-a scapat minjita si terfelita in noroiul gindirii lui ! asa cum ii este chipul si corpul ,asa ii e si mintea : strimba, rea, ticaloasa , mincinoasa si rapace ! si asta-i omul care Decide Destinul Romaniei ! vai noua ! GABITO DE-AI STI CE MULT GRESESTI..................E PAREREA TA,TI-O RESPECT,DAR TE ASIGUR CA GRESESTI PROFUND.........JUDECI UN OM PRIN PRISMA MAS-MEDIA.......NU E CORECT,DAR ASTA E VIATA .......PANA LA URMA CE E CORECT IN VIATA ??? DOAR CREDINTA IN D-ZEU..........
|
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2010, ora 20:26
De la: gabigabi, la data 2010-11-12 20:00:29Inca sunt la firma si muncesc draga Gabi asa cum nu ai facut tu niciodata in viata ta de membru de partid!De la: corcodel, la data 2010-11-12 19:30:47De la: 9am049573, la data 2010-11-12 09:26:14se pare ca pd-l a ajuns sub 10% in optiunea de vot...Se pare ca voi astia care taiati frunza la caini ati dat de |
|
|
|

ai vazut ce-ai patit ? ai revenit sub forma de ciine ....tot rau, tot credincios lui Bas' si in continuare latri la cei care-l cred pe Sefu' hot de tara, de speranta ,de democratie .....si cica Reincarnarea ar fi o prostie nedovedita !
! Nu-ti place marmura, e frumoasa sa stii, rece dar frumoasa...
Dar energie de la baietii buni, folosesti la lap-top sau ai baterii solare?
putine idei ai, dar corecte ! stapineste-le sanatos !
....ai uitat sa-mi spui ce ORIENTARE va avea noul tau partid ? se va orienta dupa Soarele Natiunii = Zeus ?
vrei ? un SINGUR partid ca PDL. fost comunist, devenit socialist si popular de dreapta liberal ?
nu te mai lauda c-ai fost golan ....te-oi fi dus si tu prin pta. universitatii cu familia, ca sa-i arati copilului ce fac cetatenii rai si neascultatori ,dar tu in sufletul tau nu esti un GOLAN ....esti un OBEDIENT fata de PUTERE si atit !