Info
x
Basescu
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Noiembrie 2010, ora 20:10
asa patesti cind te declari un bautor de drojdie americana cu gheata si ignori coniacul frantuzesc sau cind ai un ministru de externe caruia i se scoala in sedintele de guvern din cauza frunzulitei blonde de la turism!
o tempora ...sunt curios ce o sa mai comenteze plesu despre finul sau prieten baconschi care ii dedica ode fostei consiliere prezidentiale ce i-a dat stimabilului cu flit de la cotroceni...
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 22 Noiembrie 2010, ora 20:11
De la: vaneamarin, la data 2010-11-22 12:09:25Gabriel Liiceanu nu este de acord cu afirmaþiile preºedintelui Traian Bãsescu referitoare la Nicolae Ceauºescu. Dragi Basescieni ,domnul Liiceanu ('telectualu' Excelentei Sale Presedintele Romaniei domnul Traian Basescu ) pare putin cam debusolat. Nu stie pe cine sa mai laude, asa ca nu isi mai intelege rostul pe pamant . Va rog eu mult sa il ajutati si sa ii indicati urmasul lui Basescu, ca sa poata sa isi continue activitatea efervescent-intelectuala . . Va rog sa fiti seriosi cu omu' ,v-a adus multe servicii si va va aduce si mai departe .Este un baiat bun ,nu este gaozar , tonomat cu euro ,pasarica sau tiganca imputita. .Este un fel de Radu Moraru dar cu mai multe diplome.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Noiembrie 2010, ora 20:35
@vanea, eu chiar cred ca a fost un comportament banal, o scena banala dar interpretabila. Nimeni nu poate afirma cu certitudine ca gestica respectiva inseamna ceva sau altceva. Doar protagonistii cunosc sensul interactiunii lor in treacat. Daca la pixel-ul albastru aveam dubii aici pot crede ca a fost o intercatiune cu "tusa" personala, familiara oarecum. Fata de ceea ce se intampla concret in tara nu mai e nevoie de argumente externe care sa faca legitima nemultumirea, mahnirea si dezaprobarea noastra. Suntem "sinucisi" pe toate planurile, la toate nivelele sociale, de la cel mai mic pana la limita celor catorva mangafale nerusinate care taie, spanzura, hotesc si tot ei se razbuna dupa bunul plac. Intr-o tara in care ministrul culturii nu este un intelectual roman, un om care sa reprezinte valoarea noastra nationala si sa-i pese pana in maduva oaselor de cultura si spiritualitatea romana, de ceea ce e romanesc.......Dormim pe noi ca prostii sau ne sinucidem pe capete. Cat de frustrat trebuie sa te simti cand insemni ceva cand chiar si un individ umil si neimportant ca mine s-a gandit in ultima luna de cateva ori la varianta sinuciderii. Am pierdut sensul vietii. Nu mi s-a mai intamplat sa-mi treaca gandul asta prin cap si pana la aproape 45 de ani. Ma intreb daca ii apuc. Daca nu ma sinucid eu poate se gasesc unii care sa ma "sinucida", totuna. Niste nerusinati care ne fura pe fata, ne nimicesc dupa bunul plac numai ca sa se faca oameni pe viata, sa plimbe milioane de euro prin propriile conturi in conditiile in care iau de la gura si ultima felie de paine de pe masa romanului. E jalnic si nu se va termina curand jaful asta national. Au vant la pupa ! Si tot au ! Nesimtire dupa nesimtire si ne ranjesc in fata cu tupeu, ne suduie necontenit pentru neputinta si slabiciunile lor. Ne-au luat nadejdea ca se va termina. Ne-o fac, ne spun ca ne-o vor mai face dar nu ne spun pana cand. Doar sudalme, osanale libidinoase si anunturi seci ! Cat ne mai suporta pamantul, ca oameni nu mai suntem ?
Raporteaza abuz de limbaj
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2010, ora 20:35
l-am vazut la gaudeamus pe liiceanu (am vazut-o si pe fosta lui sotie, aurora, care era intr-o conditie de invidiat, reunosc ca nu i-am cumparat cartea pentru ca eram la vinatoare de reduceri !). eu am fost pe acolo simbata. nu mai era la humanitas aglomeratia din alti ani iar "prezident lover" era destul de ingindurat. personal nu am cumparat nici o carte de la humanitas si azi am vorbit cu alte doua prietene care dau bani seriosi pe carti si care la fel au evitat elegant sa cumpere de la humanitas.
ghiciti care a fost cea mai aglomerata lansare de carte?? nenea ilici iliescu (transformat de extra-ordinarul securist base in martir) ceva de genul dupa 20 de ani ! stateam la o cafea cu un prieten si ne amuzam cita lume era la ilici comparativ cu humanitas! destul de socanta sincronizarea, mai ales pentru analistii specializati in ideologii: in acelasi timp isi prezentau cartile ilici si casa regala, principesa margareta, pozitiile fiind oarecum spate in spate ! si inca o observatie despre liiceanu: cred ca e un pic invidios pe paunescu. mai mult ca sigur s-a gindit ca daca ar muri miine la inmormintarea lui n-ar veni atat de multa lume indurerata dar ar fi nelipsiti pdl si base! PS: in prezent citesc o carte de la humanitas, imprumutata de la biblioteca metroopolitana!
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 22 Noiembrie 2010, ora 20:47
De la: vaneamarin, la data 2010-11-22 20:11:35De la: vaneamarin, la data 2010-11-22 12:09:25Gabriel Liiceanu nu este de acord cu afirmaþiile preºedintelui Traian Bãsescu referitoare la Nicolae Ceauºescu. Exagerati, dom' Vanea, stiti bine asta. Plesu inca nu a ajuns la talia lui liiceanu, ala cu al sau celebru "Apel catre lichele". Ca o fi Dilema Veche l stramtoare si mai are nevoie de o reclama publica si in schimb tb sa-l mai perie pe zeus, o fi, presa scrisa se vinde mai greu pe criza...Oricum, nici liiceanu si cu atat mai putin plesu, nu au ajuns la stadiul de pres_al_Nutzicii_celei_nurlii, cum a ajuns dom' Baconski, cel care e celebru pt ocheadele aruncate ambasadoarei Vulpe, alta woodra chipesa, dar de data asta cu ochi albastri !!PS: L-am uitat pe patapievici, scuze, data viitoare il bag si pe el in oala... "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2010, ora 20:47
De la: 9am049573, la data 2010-11-22 20:10:55asa patesti cind te declari un bautor de drojdie americana cu gheata si ignori coniacul frantuzesc sau cind ai un ministru de externe caruia i se scoala in sedintele de guvern din cauza frunzulitei blonde de la turism! Ministrul de externe sunt convins ca are numai erectii controlate si mereu in slujba patriei .Doamna ambasadoare (romantica in felul dansei) Manuela Vulpe, cu care dezbatea domnul Baconski politica externa in jacuzzi, a fost un simplu accident in care "agenturili straine" l-au discreditat .Slava Domnului insa ca aceste chestii nu au contat si domnul Baconski a fost pus ministru de externe, avand o arie mult mai larga de jacuzzi-uri in care sa lucreze pentru tara . . "Eu, Elena, sunt foarte bucuros sã lucrez cu tine. Trebuie sã faci eforturi monumentale ca sã nu cazi sub farmecul tãu, în calitate de coleg. Eºti inteligentã, eºti frumoasã, eºti tenace, ai anduranþã la mediul general dezgustãtor al politicii româneºti ºi nu te deranjeazã vecinãtatea oamenilor de valoare" , a spus Baconschi, în cadrul conferinþei de alegeri a PDL Bucureºti.Domnul Baconski pare sigur ca doamna Nuti se mosteneste impreuna cu presedentia,lucru care pare firesc pentru mai toata lumea care intelege mentalitatile unei anumite categorii de ...dame. . Probabil ca daca si dansul va ajunge "om de valoare" o sa-l lase Nuti langa ea din ce in ce mai aproape ,nu o deranjeaza deloc vecinatatea oamenilor "de valoare". .Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 996 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Noiembrie 2010, ora 20:54
De la: vasile_vali, la data 2010-11-22 16:21:58Pana la urma nu am facut altceva decat sa raspund in acelasi limbaj folosit de ,,raposata''De la: corcodel, la data 2010-11-22 15:13:28..,,Corcodele, chiar daca o femeie greseste, tu, care te consideri superior ei tb. sa o si arati prin eleganta, condescendenta, poate chiar [si] cu umor...Nu uita, ai femei in jurul tau si roata se poate intoarce...Ti-ar placea?'' Vasile ..sa traiesti ! In legatura cu replicile pe care le-am avut fata de babaciunea respectiva . Mai Vasile....., ,,vom muri si vom fi liberi'' nu mai este de actualitate. Dar sti de ce? Nu se mai merita sa mori(de ras poate) pentru un popor atat de .......... Mai bine.....fiecare pentru el si familia lui Au trecut vremurile acelea pline de romantism prostesc.
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2010, ora 20:57
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-11-22 20:35:07@vanea, eu chiar cred ca a fost un comportament banal, o scena banala dar interpretabila. Nimeni nu poate afirma cu certitudine ca gestica respectiva inseamna ceva sau altceva. Doar protagonistii cunosc sensul interactiunii lor in treacat. Daca la pixel-ul albastru aveam dubii aici pot crede ca a fost o intercatiune cu "tusa" personala, familiara oarecum. Fata de ceea ce se intampla concret in tara nu mai e nevoie de argumente externe care sa faca legitima nemultumirea, mahnirea si dezaprobarea noastra. Suntem "sinucisi" pe toate planurile, la toate nivelele sociale, de la cel mai mic pana la limita celor catorva mangafale nerusinate care taie, spanzura, hotesc si tot ei se razbuna dupa bunul plac. Intr-o tara in care ministrul culturii nu este un intelectual roman, un om care sa reprezinte valoarea noastra nationala si sa-i pese pana in maduva oaselor de cultura si spiritualitatea romana, de ceea ce e romanesc.......Dormim pe noi ca prostii sau ne sinucidem pe capete. Cat de frustrat trebuie sa te simti cand insemni ceva cand chiar si un individ umil si neimportant ca mine s-a gandit in ultima luna de cateva ori la varianta sinuciderii. Am pierdut sensul vietii. Nu mi s-a mai intamplat sa-mi treaca gandul asta prin cap si pana la aproape 45 de ani. Ma intreb daca ii apuc. Daca nu ma sinucid eu poate se gasesc unii care sa ma "sinucida", totuna. Niste nerusinati care ne fura pe fata, ne nimicesc dupa bunul plac numai ca sa se faca oameni pe viata, sa plimbe milioane de euro prin propriile conturi in conditiile in care iau de la gura si ultima felie de paine de pe masa romanului. E jalnic si nu se va termina curand jaful asta national. Au vant la pupa ! Si tot au ! Nesimtire dupa nesimtire si ne ranjesc in fata cu tupeu, ne suduie necontenit pentru neputinta si slabiciunile lor. Ne-au luat nadejdea ca se va termina. Ne-o fac, ne spun ca ne-o vor mai face dar nu ne spun pana cand. Doar sudalme, osanale libidinoase si anunturi seci ! Cat ne mai suporta pamantul, ca oameni nu mai suntem ? Broscuto, m'a palit jalea cand ti'am citit postarea....Hotul, broscuto, nu va spune niciodata ca a furat si inca destul, intotdeauna e loc de mai mult. Iar cand esti la Putere, broscuto, si poti fura legal, ce sarbatoare, ce feerie, ce imbulzeala la banii tai, ai mei, ai parintilor/mamelor/bunicilor, ca deh!: sa moara de foame zic portocalooii, daca gaozarii de ei nu stiu sa-i sarute boocile intaiului_zoitor_de_Tara! Apropos, tu ai putea sa-i ridici osanale pupezei_de_noapte, p[recum baconski? Nu, asa'i? Vezi?, nu esti realista, nu stii de unde si incotro bat vanturile_aducatoare_de_bani ale Crizei!!! Asa ca, fruntea sus!, mai avem un pic, nu pot sa omoare ei atatia romani cu foamete/frig cat sa scape de tsunami-ul iernii 2010-2011! "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 22 Noiembrie 2010, ora 21:12
De la: corcodel, la data 2010-11-22 20:54:35De la: vasile_vali, la data 2010-11-22 16:21:58Pana la urma nu am facut altceva decat sa raspund in acelasi limbaj folosit de ,,raposata''De la: corcodel, la data 2010-11-22 15:13:28..,,Corcodele, chiar daca o femeie greseste, tu, care te consideri superior ei tb. sa o si arati prin eleganta, condescendenta, poate chiar [si] cu umor...Nu uita, ai femei in jurul tau si roata se poate intoarce...Ti-ar placea?'' Vasile ..sa traiesti ! In legatura cu replicile pe care le-am avut fata de babaciunea respectiva Poate ca ai dreptate, Corcodele, nu te contrazic aici. Insa daca mai sunt de-alde Don Quijote, de ce ii descalifici, Corcodele, bagand aceeasi placa cu iliescu? Pt. ca tu nu mai crezi in acel slogan sau nici nu ai crezut vreodata sa insemne ca nu mai exista oameni care cred? Te consideri un reper= toata lumea se comporta/gandeste asa cum te comporti/gandesti tu [insa un reper care si-a pierdut idealurile]...si nu prea ai voie sa faci asta: imbatranim diferit, Corcodele, unii urat si altii frumos! Tu in care categorie intri?"Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 09:35
cred ca reuniunile in jacuzzi recreaza ideologului crestin baconschi atmosfera botezurilor in apa iordanului din epoca de raspindire a crestinismului. nimic mai expeditiv decit un jacuzzi spre a te curata de pacatele recente!
|
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 5/11/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 09:55
De la: vasile_vali, la data 2010-11-21 23:27:49 Muncile campului? A se citi palmat gaini si rate de la vecini, ciordit porumbul de pe batatura tot de la vecini? Sau ti-ai facut treburile pe camp? Pai nici privata n-ai amaratule si te dai os domnesc! Magraoane, cand te mai adresezi romanilor, te ridici in picioare, scoti caciula din cap si zici: Saru'mana boierule! Numai Cuza e vinovat ca v-a slobozit!
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 10:02
De la: BlackFriday, la data 2010-11-23 09:55:41De la: vasile_vali, la data 2010-11-21 23:27:49 BUNA DIMINEATA BLACK ! .......MAI BINE L-E SLOBOZEA CATE UN 9 MM IN CAP.......
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 10:03
De la: 9am049573, la data 2010-11-23 09:35:11cred ca reuniunile in jacuzzi recreaza ideologului crestin baconschi atmosfera botezurilor in apa iordanului din epoca de raspindire a crestinismului. nimic mai expeditiv decit un jacuzzi spre a te curata de pacatele recente! In plus prin botez se iarta si PACATELE STRAMOSESTI .Pacatul leninist originar in care au picat dupa "vechea lege" parintii domnilor Patapievici,Tismaneanu si Baconski,iata ca nu se mai transmite si la urmasi ,care au trecut toti la "noua lege" si la adevarata credinta, propovaduind adevarata dreapta pe pamant. Domnul Baconski spre exemplu chiar pune bazele unui partid nou de dreapta(da' dreapta adevarata nu ca la altii! ) ,probabil in memoria tatalui dansului.Un partid care evident este si CRESTIN...Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 10:07
De la: vaneamarin, la data 2010-11-23 10:03:25De la: 9am049573, la data 2010-11-23 09:35:11cred ca reuniunile in jacuzzi recreaza ideologului crestin baconschi atmosfera botezurilor in apa iordanului din epoca de raspindire a crestinismului. nimic mai expeditiv decit un jacuzzi spre a te curata de pacatele recente! AMIN !!! Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 10:11
De la: Silver9AM, la data 2010-11-23 10:07:49De la: vaneamarin, la data 2010-11-23 10:03:25De la: 9am049573, la data 2010-11-23 09:35:11cred ca reuniunile in jacuzzi recreaza ideologului crestin baconschi atmosfera botezurilor in apa iordanului din epoca de raspindire a crestinismului. nimic mai expeditiv decit un jacuzzi spre a te curata de pacatele recente!
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 11:12
De la: vaneamarin, la data 2010-11-23 10:03:25De la: 9am049573, la data 2010-11-23 09:35:11cred ca reuniunile in jacuzzi recreaza ideologului crestin baconschi atmosfera botezurilor in apa iordanului din epoca de raspindire a crestinismului. nimic mai expeditiv decit un jacuzzi spre a te curata de pacatele recente! "pacatele stramosesti " nu se pot farda asa usor si, exact ca paduchele care iese-n frunte tot asa si ele ; asa se face ca "omul cu broasca-n git " a oracait despre SOARE - " votati SOARELE " o emblema stramoseasca comunista - desi, fir-ar sa fie nu-si putea inghiti broasca alierii cu stinga -comunista PSD.ista mai acu 2 ani ! .....si tot el, "caci naravul din fire n-are lecuire " @broscuta mea cea draga , ne-a ANUNTAT ca vor sa FIE VESNICI LA PUTERE ....asa ca asta-i raspunsul la intrebarea ta : pina cind ? Vesnici , broscuto, vesnici .... bineinteles ca in spirit democratic isi doresc asta ....boborul ii iubeste si ei indeplinesc vointa lui, intotdeauna ! mi-a mai placut si Igas, pe care-l lua gura pe dinainte si zise cam cum intelege el a fi Ministru de AFACERI .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 11:20
eiii si uitai sa spun despre blasfemia Spurcarii drapelului National , petrecut la Alba Iulia ! Ilegal, Imoral si absolut PENAL gestul primarului PDL.ist de a MINJI cu portocaliu steagul RO ! sper ca mos. Niculae sa-i aduca in dar o pereche de bratari .....
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 11:34
De la: vaneamarin, la data 2010-11-22 19:55:17Dragi iubitori de Basescu,simt brusc nevoia sa strig VIVE LA FRANCE ! aseara stateau de vorba 2 pupin...la Nasu ' : Cristoiu si Morar si dezbateau ei intre ei cam ce s-o fi intimplat ,ce si-or fi zis cei doi : Bas' si Sarkozy si ,si cine credeti voi c-a intrat in direct ,spre mirarea prefacuta a Nasului, de parca ar fi fost prima oara cind se intimpla asta.... BASESCU ! mai, frate, a intrat tocmai Sefu ' care, a dat-o cotita si a explicat el rizind in felul lui strimb si a fost atit de PENIBIL ,ca mi s-a facut si-am schimbat postul !
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 11:54
De la: gabigabi, la data 2010-11-23 11:34:42De la: vaneamarin, la data 2010-11-22 19:55:17Dragi iubitori de Basescu,simt brusc nevoia sa strig VIVE LA FRANCE ! Gabi,pe surse au aparut stenogramele dupa toate conversatiile avute de Excelenta sa Presedintele Romaniei ,Traian Basescu :Base:-Oh,monsieur le prezident de la France,am auzit ca o sa fim colegi in Schengen !Quelle veste magnifique... Sarko:Bai asta....aaaa....ma rog cum te cheama...am niste treaba si nu am timp de tine.Vrei sa-ti dau bani sa te repatriezi ?Daca-ti dau promiti ca nu te mai intorci? Base :Mosiu (asa se scrie asa se zice) ,nu despre asta doream sa... Sarko :: Au revoir bai,dispari ca imi stai in cale !Je m'en fiche de tine! Base:Ciao Berlusconi,ai vazut ce mi-a facut gaozaru' de Sarkozy ? Berlusconi: Bai ,tu nu vezi ca stau de vorba cu domnul Orban ?Ai ceva la cap de dai buzna peste oameni ?(gest sugestiv cu mana la tampla) Base :Ha,ha,ha,ce umor are domnul Berlusconi.... Berlusconi:Asa Orbane,ce spuneai ?... Obama:.... Basescu:.... |
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 5/11/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 12:50
De la: vaneamarin, la data 2010-11-22 19:55:17Dragi iubitori de Basescu,simt brusc nevoia sa strig VIVE LA FRANCE ! Rusinos dom' Vanea! Optica asta cred ca te-ar determina sa aplauzi si un cutremur de magnitudine 7, sau terfelirea Romaniei de catre unguri, pentru ca le-ai considera esecuri ale lui Basescu! Daca este corecta interpretatrea a ceea ce s/a petrecut acolo, nu persoana Traian Basescu, ci presedintele Romaniei a fost tratat de sus de catre un papitzoi care de mai mult timp arunca cu noroi in romani, bagandu/ne in aceeasi oala cu tziganii. De ce o face? Pentru ca este in cadere libera in fata electoratului! Scuza lui ar scuza mijloacele. Nu va gasesc insa voua, liberalilor patrihoti, scuze pentru faptul ca un strain ne umileste! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 13:08
De la: BlackFriday, la data 2010-11-23 12:50:39De la: vaneamarin, la data 2010-11-22 19:55:17Dragi iubitori de Basescu,simt brusc nevoia sa strig VIVE LA FRANCE ! Black,pe bune ca mie nu mi-a facut nimic Sarkozy .Nu m-a umilit absolut deloc dom'le .Pentru mine Basescu nu reprezinta Romania, ci este ANTI ROMAN prin politica sa si prin toate actiunile sale , iar cand o ia el peste bot, cred ca toti romanii in afara de voi cei cativa fani ai sai , se bucura teribil .Nu a patit absolut nimic Romania, ci doar Traian Basescu ala care se dadea lider regional la Marea Neagra si care spunea ca este pe axa cu America si Anglia.Hai,sa nu confundam lucrurile.Basescu NU ESTE ROMANIA, CI O RUSINE PENTRU ROMANIA ! Basescu doar ne-a intors in urma cu peste 20 de ani ,ne umileste mereu si ne acuza ba ca suntem lenesi ,ba incompetenti ,ba pomanagii ,ne-a indatorat la FMI ,a facut zob societatea ,cultura ,economia,a pus premier pe cel mai incapabil si imbecil om din tara asta ,pe Boc ,si-a trimis odrasla la UE desi abia poate sa vorbeasca,si-a avansat fufa sa se joace cu banii tarii de-a frunzulita ,NE-A ADUS PE ULTIMUL LOC CA NIVEL DE TRAI IN EUROPA,A FACUT TOTUL ZOB ! Pe asta vrei tu sa-l plang ca s-a kkt Sarkozy pe el ?Bine i-a facut ,inseamna ca Sarkozy il vede asa cum il vad si eu si se comprta cu el asa cum merita ! |
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 13:12
De la: BlackFriday, la data 2010-11-23 12:50:39 De terfelirea Romaniei de catre unguri, pararea mea este sa nu discutam Black .... .Legea invatamantului este o rusine si o adevarata terfelire a Romaniei .Ai idee cine anume o doreste cu disperare, in afara de UDMR care are tot interesul sa o doreasca ? ....
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 13:37
De la: gabigabi, la data 2010-11-23 11:20:04eiii si uitai sa spun despre blasfemia Spurcarii drapelului National , petrecut la Alba Iulia ! Ilegal, Imoral si absolut PENAL gestul primarului PDL.ist de a MINJI cu portocaliu steagul RO ! sper ca mos. Niculae sa-i aduca in dar o pereche de bratari ..... Si Black,chiar,ce cauta portocaliul ala pe steagul Romaniei ?...Nu se mai revolta Base pentru terfelirea simbolurilor nationale ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am188648 241 mesaje Membru din: 26/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 16:18
De la: adycucu_85, la data 2008-10-22 12:18:19Bai baieti haideti ca ati reusit sa ma enervati rau ! Unde il vedeti voi pe Basescu ipocrit ? Ce rau a facut Basescu acestei tari ? Ce legatura are el cu Mafia din Parlament ? Parlamentul a vrut sa il destituie fara niciun drept constitutional. Se vede clar si cu ochiul liber ca s-a format o coalitie pt. a-l destitui ilegal si imoral. Si se vede si mai clar faptul ca POPORUL il vrea. Asa cum e el, chior, dar il vrea ! Voi astia care sunteti anti Basescu ar trebui sa ii luati in vizor mai intai pe Iliescu, Nastase, MItrea, Tariceanu etc care chiar au dus si inca duc tara asta pe fa Felicitari, Adi, intodeauna lucid si cinstit...Ma bucur pentru tine, si prietenii tai , cum gandesc...Voi sunteti viitorul tarii. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 16:35
De la: 9am188648, la data 2010-11-23 16:18:55De la: adycucu_85, la data 2008-10-22 12:18:19Bai baieti haideti ca ati reusit sa ma enervati rau ! Unde il vedeti voi pe Basescu ipocrit ? Ce rau a facut Basescu acestei tari ? Ce legatura are el cu Mafia din Parlament ? Parlamentul a vrut sa il destituie fara niciun drept constitutional. Se vede clar si cu ochiul liber ca s-a format o coalitie pt. a-l destitui ilegal si imoral. Si se vede si mai clar faptul ca POPORUL il vrea. Asa cum e el, chior, dar il vrea ! Voi astia care sunteti anti Basescu ar trebui sa ii luati in vizor mai intai pe Iliescu, Nastase, MItrea, Tariceanu etc care chiar au dus si inca duc tara asta pe fa Doamna ,baiatul asta ,Adi Cucu,poate este cinstit nu stiu ce sa va spun in privinta asta ...Este insa prost de bubuie saracu'! Daca asta este viitorul tarii, atunci vorba unui ministru al culturii ,AM KACARIST-O! .Parerea mea insa, este ca prostovanul asta nu este viitorul tarii, ci doar al PDLului ... PS:Imi cer scuze daca sunteti mama lui ,imi dau seama ca nu ati stiut pana acum ca baiatul este prost de bubuie si l-ati privit cu ochi iubitori de mama .
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 16:45
De la: vaneamarin, la data 2010-11-23 11:54:18De la: gabigabi, la data 2010-11-23 11:34:42De la: vaneamarin, la data 2010-11-22 19:55:17Dragi iubitori de Basescu,simt brusc nevoia sa strig VIVE LA FRANCE ! neeee ! sursele mele mi-au zis altceva ! Basu zice ,dind din miini : hai mai , te rog eu , semneaza ma, sanghenu' ala, mai ca ma halesc ungurii .... sarko ii pune un pic mina pe umar, Sefu' insista, incercind sa-i prinda mina : hai, mai ca-ti dau tie stiloul ala stralucitor , vrei mai blink-blink ? gest graitor al lui Sarko , cu palma-n impinsa inainte : piei ,nu ma ispiti ! faza 2 - Berlusconi ! ce faci ? hai noroc ! isi dau mina ... auzi, zice Sefu' ....tu te pricepi la Dame ....am una tare de tot ....mai o iubesc, mai , da' vrea sa fie premier si presedinte peste vreo 2 ani ! ce sa fac ? tu ce zici ? pfoai, isi trece Berlusconi mina peste fata ....trebe sa fii nebun - degetul la timpla - sa faci asta ! de ce mai, Berlosconi, de ce zici asta ? si miinile lui iar cintaresc situatia ... beiii, ai o bubita la timpla ? poi, primul de care se va debarasa esti tu, beiii .....hai du-te ca am treaba cu unguru' ista ! hai, pa !
|
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 17:11
@ blackulet, tu chiar crezi ca cei prezenti la acel summit, NU sunt perfect de bine informati in legatura cu Basescu, cu situatia economica si politica a Ro ? mai ales politica si nu-si dau si ei seama ca, in pofida declaratiilor oficiale si a negarilor voastre sau ale lui, Bas' are accente Dictatoriale si Ro aluneca pe tobogan in jos ?
Ro NU este o Republica Prezidentiala asa cum este Franta ,ca sa-si trimeata acolo Presedintele , ci Premierul , black ! aia a fost o intrunire a PRIM- MINISTRILOR , black , exceptie facind Obama si Sarkozy ! prezenta lui Bas' acolo, a CONFIRMAT in ochii tuturor ca ceea ce se spune la Buc.,nu-i o birfa ci, o STARE DE FAPT si asta este o incalcare o Principiilor dupa care orice Stat DE Drept, se conduce ! ca atare, ei , prin ignorarea lui evidenta II SPUN CEVA ce nici el si nici voi NU VRETI SA INTELEGETI ! ... pe noi puteti sa ne mintiti, inselati, aburiti ....pe ei insa , NU ! N-AR fi OAMENI DE STAT daca s-ar lasa pacaliti d'un saltimbac cu pretentii de rege absolut ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 18:32
De la: vaneamarin, la data 2010-11-23 16:35:00De la: 9am188648, la data 2010-11-23 16:18:55De la: adycucu_85, la data 2008-10-22 12:18:19Bai baieti haideti ca ati reusit sa ma enervati rau ! Unde il vedeti voi pe Basescu ipocrit ? Ce rau a facut Basescu acestei tari ? Ce legatura are el cu Mafia din Parlament ? Parlamentul a vrut sa il destituie fara niciun drept constitutional. Se vede clar si cu ochiul liber ca s-a format o coalitie pt. a-l destitui ilegal si imoral. Si se vede si mai clar faptul ca POPORUL il vrea. Asa cum e el, chior, dar il vrea ! Voi astia care sunteti anti Basescu ar trebui sa ii luati in vizor mai intai pe Iliescu, Nastase, MItrea, Tariceanu etc care chiar au dus si inca duc tara asta pe fa MAI VANIA,DE CE TOTI CEI CARE-SI POSTEAZA OPINIILE LOR PE TOPIC CONTRARE OPINIILOR TALE SI A LIBERALILOR IN GENERAL, SUNT " PROSTI " IAR CEI CARE POSTEAZA ABERATIILE LIBERALE SUNT DOMNI.......ASA MACINA MOARA LIBERALA ?
|
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 18:35
De la: gabigabi, la data 2010-11-23 17:11:32@ blackulet, tu chiar crezi ca cei prezenti la acel summit, NU sunt perfect de bine informati in legatura cu Basescu, cu situatia economica si politica a Ro ? mai ales politica si nu-si dau si ei seama ca, in pofida declaratiilor oficiale si a negarilor voastre sau ale lui, Bas' are accente Dictatoriale si Ro aluneca pe tobogan in jos ? GABITO,DEGEABA VA BUCURATI.........FACETI SUPOZITII AIUREA,NU S-A INTAMPLAT NIMIC DEOSEBIT SI MAI ALES.......INSINUARILE VOASTRE........VA-TI FI BUCURAT VOI SA SE FI INTAMPLAT ASA CEVA,DAR IAR O SA V-A BAGATI UNGHIA...........ASTA E SUNTETI PREA PATIMASI........... ![]() SI DACA VRETI DIALOGUL ( PT VOI IN SPECIAL ) ORIGINAL,EU VI-R REDAU ,DAR DUPA O SA MA RAPORTATI PT LIMBAJ INDECENT........
|
|
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 19:10
De la: Silver9AM, la data 2010-11-23 18:35:08De la: gabigabi, la data 2010-11-23 17:11:32@ blackulet, tu chiar crezi ca cei prezenti la acel summit, NU sunt perfect de bine informati in legatura cu Basescu, cu situatia economica si politica a Ro ? mai ales politica si nu-si dau si ei seama ca, in pofida declaratiilor oficiale si a negarilor voastre sau ale lui, Bas' are accente Dictatoriale si Ro aluneca pe tobogan in jos ? asa ti s-a parut, ca m-am bucurat ? cum sa ma bucur, mai silvarule, cind mi-e plina inima de AMAR ? de 2 ani de zile va tot spunem ca omul asta Nu are ce cauta la cirma tarii....ca Lumea ne judeca dupa reprezentatul nostru care este presedintele tarii si mie / noua, ne este RUSINE cu acest om ! a injosit , a batjocorit cea mai inalta demnitate la care putea ajunge un om in viata sa : PRESEDINTE ! nu este pe masura acestei demnitati ,fiind el insusi un om de second hand si a transformat aceasta tara intr-una de mina a doua, asa cum s-a si exprimat el insusi ! ! regret acest lucru si-mi plinge inima de durere ,umilinta si neputinta ! .... sa nu uitati Niciodata ca, Voi l-ati ales dupa chipul si asemanarea voastra ! nu va place cum e tratata Romania in Lume ? Intrebati-l pe el ca Nu-i vina ei, saraca .....ea e stilcita sub calciul vostru ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

.Vai,nu mai este Basescu presedintele LUI
si vai (aoleu de fapt ) cica nici nu stie Baselu ce a condamnat
Nu stie pe cine sa mai laude, asa ca nu isi mai intelege rostul pe pamant .
!!
. Probabil ca daca si dansul va ajunge "om de valoare"
, afla ca sunt intemeiate si m-am abtinut in repetate randuri sa nu-i raspund asa cum merita. A avut de doua ori postari pline de ura si de o dementa iesita din comun. Prima oara aceasta nesimtita batrana care se mai da si,, intelectuala'' a avut neobrazarea sa-mi doareasca somnul de veci , fara a tine cont de faptul ca are par alb pe capul ala prost. A doua oara fara a analiza postarea mea , se leaga de o fraza si bineanteles ca trage concluziii demne de o femeie cu probleme psihice grave. Acum tu ce faceai in locul meu? Cat despre fetele mele , stai tu linistit ca sunt educate si nu au cum sa fie ,,rasplatite'' cu asa,, dedicatii'' pentru ca au cei sapte ani de acasa. Mamaia asta nesimtita din pacate nu are nici cei 70 de ani de casa si mai pretide si respect. Puteam sa-ti trimit pe privat acest mesaj , dar nu am de ce sa ma ascund pentru ca nu eu am fost cel nesimtit.
Mai bine.....fiecare pentru el si familia lui
Au trecut vremurile acelea pline de romantism prostesc.
A se citi palmat gaini si rate de la vecini, ciordit porumbul de pe batatura tot de la vecini? Sau ti-ai facut treburile pe camp? Pai nici privata n-ai amaratule si te dai os domnesc!
Domnul Baconski spre exemplu chiar pune bazele unui partid nou de dreapta(da' dreapta adevarata nu ca la altii!
,nu ma ispiti !