back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 19:39

De la: gabigabi, la data 2010-11-23 19:10:51
De la: Silver9AM, la data 2010-11-23 18:35:08
De la: gabigabi, la data 2010-11-23 17:11:32@ blackulet, tu chiar crezi ca cei prezenti la acel summit, NU sunt perfect de bine informati in legatura cu Basescu, cu situatia economica si politica a Ro ? mai ales politica si nu-si dau si ei seama ca, in pofida declaratiilor oficiale si a negarilor voastre sau ale lui, Bas' are accente Dictatoriale si Ro aluneca pe tobogan in jos ?
Ro NU este o Republica Prezidentiala asa cum este Franta ,ca sa-si trimeata acolo Presedintele , ci Premierul , black ! aia a fost o intrunire a PRIM- MINISTRILOR , black , exceptie facind Obama si Sarkozy ! prezenta lui Bas' acolo, a CONFIRMAT in ochii tuturor ca ceea ce se spune la Buc.,nu-i o birfa ci, o STARE DE FAPT si asta este o incalcare o Principiilor dupa care orice Stat DE Drept, se conduce ! ca atare, ei , prin ignorarea lui evidenta II SPUN CEVA ce nici el si nici voi NU VRETI SA INTELEGETI ! ... pe noi puteti sa ne mintiti, inselati, aburiti ....pe ei insa , NU ! N-AR fi OAMENI DE STAT daca s-ar lasa pacaliti d'un saltimbac cu pretentii de rege absolut !

GABITO,DEGEABA VA BUCURATI.........FACETI SUPOZITII AIUREA,NU S-A INTAMPLAT NIMIC DEOSEBIT SI MAI ALES.......INSINUARILE VOASTRE........VA-TI FI BUCURAT VOI SA SE FI INTAMPLAT ASA CEVA,DAR IAR O SA V-A BAGATI UNGHIA...........ASTA E SUNTETI PREA PATIMASI...........
SI DACA VRETI DIALOGUL ( PT VOI IN SPECIAL ) ORIGINAL,EU VI-R REDAU ,DAR DUPA O SA MA RAPORTATI PT LIMBAJ INDECENT........

asa ti s-a parut, ca m-am bucurat ? cum sa ma bucur, mai silvarule, cind mi-e plina inima de AMAR ?
de 2 ani de zile va tot spunem ca omul asta Nu are ce cauta la cirma tarii....ca Lumea ne judeca dupa reprezentatul nostru care este presedintele tarii si mie / noua, ne este RUSINE cu acest om ! a injosit , a batjocorit cea mai inalta demnitate la care putea ajunge un om in viata sa : PRESEDINTE ! nu este pe masura acestei demnitati ,fiind el insusi un om de second hand si a transformat aceasta tara intr-una de mina a doua, asa cum s-a si exprimat el insusi ! ! regret acest lucru si-mi plinge inima de durere ,umilinta si neputinta ! .... sa nu uitati Niciodata ca, Voi l-ati ales dupa chipul si asemanarea voastra ! nu va place cum e tratata Romania in Lume ? Intrebati-l pe el ca Nu-i vina ei, saraca .....ea e stilcita sub calciul vostru !

NU STIU CE TI-A CASUNAT PE EL,E PAREREA TA ,ESTI LIBERA SA TI-O EXPRIMI...........DAR RESPECTA-MI SI MIE PAREREA !
PRESEDINTELE BASESCU E SINGURUL OM CARE L-A AVUT ROMANIA DUPA '89,CARE VREA SA FACA REFORMA ADEVARATA,E CA LA CURATENIE .....MULT DERANJ,DISCOMFORT...DAR DUPA E FRUMOS,PLACUT,ESTETIC,ASTA E REFORMA CE TREBUIA FACUTA ,NU SI-A ASUMAT NIMENI SI DE ASTA SUNTEM UNDE SUNTEM,E UN PRESEDINTE STRASNIC CARE ISI IUBESTE POPORUL SI VREA CA DUPA EL SA RAMANA CEVA TRAINIC,DAR VOI AVETI IN CAP DOAR BANI,AVANTAJE,SI ANTONESCU .........SA VA FIE VOUA BINE........VA-TI GANDIT CU CE PRET ? IN RO. TREBUIE REFORMA NEAPARAT SI NEINTARZIAT,FIECARE ZI DE AMANARE COSTA,MULTI BANI !!!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
9am126636

389 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 19:52

Tabula rasa Silver.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 19:55

De la: 9am126636, la data 2010-11-23 19:52:30 Tabula rasa Silver.

? AHAAAA DIN PARTE CUI ? SI CINE STINGE LUMINA,DUPA CE STERGETI TABLA ?

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 20:06

INITIAL AM CREZUT CA TI-A JUCAT FESTE ......TASTATURA ( SE MAI INTAMPLA...) DAR IN SEC URMATOARE MI-A CAZUT FISA.......MA-I AVUT........DE CE CREZI CA UNII DINTRE NOI AR AVEA MINTEA STEARSA ? SI NU AI SPECIFICAT CINE....NOI SAU VOI ??

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 20:17

De la: Silver9AM, la data 2010-11-23 18:32:13
De la: vaneamarin, la data 2010-11-23 16:35:00
De la: 9am188648, la data 2010-11-23 16:18:55
De la: adycucu_85, la data 2008-10-22 12:18:19Bai baieti haideti ca ati reusit sa ma enervati rau ! Unde il vedeti voi pe Basescu ipocrit ? Ce rau a facut Basescu acestei tari ? Ce legatura are el cu Mafia din Parlament ? Parlamentul a vrut sa il destituie fara niciun drept constitutional. Se vede clar si cu ochiul liber ca s-a format o coalitie pt. a-l destitui ilegal si imoral. Si se vede si mai clar faptul ca POPORUL il vrea. Asa cum e el, chior, dar il vrea ! Voi astia care sunteti anti Basescu ar trebui sa ii luati in vizor mai intai pe Iliescu, Nastase, MItrea, Tariceanu etc care chiar au dus si inca duc tara asta pe fa
gasul iadului. Asta e realitatea !!!

Felicitari, Adi, intodeauna lucid si cinstit...Ma bucur pentru tine, si prietenii tai , cum gandesc...Voi sunteti viitorul tarii.

Doamna ,baiatul asta ,Adi Cucu,poate este cinstit nu stiu ce sa va spun in privinta asta ...Este insa prost de bubuie saracu'! Daca asta este viitorul tarii, atunci vorba unui ministru al culturii ,AM KACARIST-O! .Parerea mea insa, este ca prostovanul asta nu este viitorul tarii, ci doar al PDLului ...

PS:Imi cer scuze daca sunteti mama lui ,imi dau seama ca nu ati stiut pana acum ca baiatul este prost de bubuie si l-ati privit cu ochi iubitori de mama .

MAI VANIA,DE CE TOTI CEI CARE-SI POSTEAZA OPINIILE LOR PE TOPIC CONTRARE OPINIILOR TALE SI A LIBERALILOR IN GENERAL, SUNT " PROSTI " IAR CEI CARE POSTEAZA ABERATIILE LIBERALE SUNT DOMNI.......ASA MACINA MOARA LIBERALA ?

Silver,eu nu politizez prostia ,iti spun foarte cinstit asta.Nu cred deloc ca Black,tu ,Silviu si multi alti oameni care il sustin pe Basescu sunt prosti . Tu spre exemplu ai o problema cu comunicarea ,te exprimi greoi (uneori insa faci minuni ,recunosc, unele poante sau idei sunt excelente ), insa asta nu arata deloc prostie ci doar neobisnuinta ta de a discuta .Tu ai o meserie in care probabil nu stai la prea multe vorbe, ci este vorba mai mult de actiune.

In viata reala am cativa prieteni care il iubesc ca si voi pe Basescu,cu care ma cert politic mereu (evident ) dar la care tin foarte mult si care nu sunt deloc prosti .Sunt doar prosti politic , iar asta este doar punctul meu de vedere, nu ceva absolut .Si mie si prietenilor mei ne place sa discutam politica deoarece tinem unii la altii si stim ca politica nu poate schimba ceva intre noi, ci doar avem momente de "adrenalina".Altfel, ne unesc prea multe lucruri cu advarat importante ,iar politica chiar nu conteaza intre mine si prietenii mei .

Dupa mine ,singurii oameni ADANC PROSTI pe care i-am vazut pe acest forum sunt Mytcor, Corcodel , un nene Terzi Yahoo -nu -stiu-cum(plin de studii ,cica era profesor universitar facut de comunisti ) ,tipu' ala '906 ala care posteaza texte vechi de 5-6 ani in slujba lui Base,Apex si alti cativa .Marea lor majoritate(in afara de '906) nu sunt basescieni, ci se pretind independenti .Ca urmare fiti bucurosi,prostia apartine "independentilor".Este si firesc,este greu sa ridici ode parand independent, pici imediat de prost dupa ce ai de raspuns la primele doua -trei intrebari normale si clare.

Tanarul Adi Cucu este o alta exceptie alaturi de '906.Este "necopt" sau prea copt la flacara violet ,nu a avut probabil ocazia sa gandeasca ceva in viata lui si nu a avut nici inclinatii catre asa ceva .Este si obedient ,este PROST de bubuie ,spune doar tampenii. Mai Silver,un tanar sa ajunga sa fie asa de slugarnic, nu este ceva normal,PE BUNE ! Gandeste-te,asta nu executa ordine,nu este in armata,o face ca asa este el si ca ii place sa dea limbi in fund gandind ca avanseaza politic .In sistem militar ,este individul ala care da cu ciocul si le ridica mereu "ode" gretoase sefilor ca sa il iubesasca si sa-l avanseze.De altfel Cucu asta vrea sa faca cariera politica baiatu' ,asa ca ar putea sa ajunga un Boc perfect ....Poate il va place Udrea si il va lua ca Boc al ei . .Oricum,un astfel de servilism si astfel de mentalitati la un tanar nu se pot desprinde de prostie.Omul este in mod clar prost !Poate sa fie si jigodie,si hot ,si parsiv nu zic. Prost insa este in mod categoric.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 20:41

De la: vaneamarin, la data 2010-11-23 20:17:22
De la: Silver9AM, la data 2010-11-23 18:32:13
De la: vaneamarin, la data 2010-11-23 16:35:00
De la: 9am188648, la data 2010-11-23 16:18:55
De la: adycucu_85, la data 2008-10-22 12:18:19Bai baieti haideti ca ati reusit sa ma enervati rau ! Unde il vedeti voi pe Basescu ipocrit ? Ce rau a facut Basescu acestei tari ? Ce legatura are el cu Mafia din Parlament ? Parlamentul a vrut sa il destituie fara niciun drept constitutional. Se vede clar si cu ochiul liber ca s-a format o coalitie pt. a-l destitui ilegal si imoral. Si se vede si mai clar faptul ca POPORUL il vrea. Asa cum e el, chior, dar il vrea ! Voi astia care sunteti anti Basescu ar trebui sa ii luati in vizor mai intai pe Iliescu, Nastase, MItrea, Tariceanu etc care chiar au dus si inca duc tara asta pe fa
gasul iadului. Asta e realitatea !!!

Felicitari, Adi, intodeauna lucid si cinstit...Ma bucur pentru tine, si prietenii tai , cum gandesc...Voi sunteti viitorul tarii.

Doamna ,baiatul asta ,Adi Cucu,poate este cinstit nu stiu ce sa va spun in privinta asta ...Este insa prost de bubuie saracu'! Daca asta este viitorul tarii, atunci vorba unui ministru al culturii ,AM KACARIST-O! .Parerea mea insa, este ca prostovanul asta nu este viitorul tarii, ci doar al PDLului ...

PS:Imi cer scuze daca sunteti mama lui ,imi dau seama ca nu ati stiut pana acum ca baiatul este prost de bubuie si l-ati privit cu ochi iubitori de mama .

MAI VANIA,DE CE TOTI CEI CARE-SI POSTEAZA OPINIILE LOR PE TOPIC CONTRARE OPINIILOR TALE SI A LIBERALILOR IN GENERAL, SUNT " PROSTI " IAR CEI CARE POSTEAZA ABERATIILE LIBERALE SUNT DOMNI.......ASA MACINA MOARA LIBERALA ?

Silver,eu nu politizez prostia ,iti spun foarte cinstit asta.Nu cred deloc ca Black,tu ,Silviu si multi alti oameni care il sustin pe Basescu sunt prosti . Tu spre exemplu ai o problema cu comunicarea ,te exprimi greoi (uneori insa faci minuni ,recunosc, unele poante sau idei sunt excelente ), insa asta nu arata deloc prostie ci doar neobisnuinta ta de a discuta .Tu ai o meserie in care probabil nu stai la prea multe vorbe, ci este vorba mai mult de actiune.

In viata reala am cativa prieteni care il iubesc ca si voi pe Basescu,cu care ma cert politic mereu (evident ) dar la care tin foarte mult si care nu sunt deloc prosti .Sunt doar prosti politic , iar asta este doar punctul meu de vedere, nu ceva absolut .Si mie si prietenilor mei ne place sa discutam politica deoarece tinem unii la altii si stim ca politica nu poate schimba ceva intre noi, ci doar avem momente de "adrenalina".Altfel, ne unesc prea multe lucruri cu advarat importante ,iar politica chiar nu conteaza intre mine si prietenii mei .

Dupa mine ,singurii oameni ADANC PROSTI pe care i-am vazut pe acest forum sunt Mytcor, Corcodel , un nene Terzi Yahoo -nu -stiu-cum(plin de studii ,cica era profesor universitar facut de comunisti ) ,tipu' ala '906 ala care posteaza texte vechi de 5-6 ani in slujba lui Base,Apex si alti cativa .Marea lor majoritate(in afara de '906) nu sunt basescieni, ci se pretind independenti .Ca urmare fiti bucurosi,prostia apartine "independentilor".Este si firesc,este greu sa ridici ode parand independent, pici imediat de prost dupa ce ai de raspuns la primele doua -trei intrebari normale si clare.

Tanarul Adi Cucu este o alta exceptie alaturi de '906.Este "necopt" sau prea copt la flacara violet ,nu a avut probabil ocazia sa gandeasca ceva in viata lui si nu a avut nici inclinatii catre asa ceva .Este si obedient ,este PROST de bubuie ,spune doar tampenii. Mai Silver,un tanar sa ajunga sa fie asa de slugarnic, nu este ceva normal,PE BUNE ! Gandeste-te,asta nu executa ordine,nu este in armata,o face ca asa este el si ca ii place sa dea limbi in fund gandind ca avanseaza politic .In sistem militar ,este individul ala care da cu ciocul si le ridica mereu "ode" gretoase sefilor ca sa il iubesasca si sa-l avanseze.De altfel Cucu asta vrea sa faca cariera politica baiatu' ,asa ca ar putea sa ajunga un Boc perfect ....Poate il va place Udrea si il va lua ca Boc al ei . .Oricum,un astfel de servilism si astfel de mentalitati la un tanar nu se pot desprinde de prostie.Omul este in mod clar prost !Poate sa fie si jigodie,si hot ,si parsiv nu zic. Prost insa este in mod categoric.

VANIA,ESTI PREA .....DUR,DE CE NU RESPECTI NEVOIA FIECARUIA DE ASI SPUNE PUNCTUL LUI DE VEDERE.........AICI NU E VB. DE FUNCTII,DE CE FACULTATI A FACUT FIECARE ( ASTA DACA AU FACUT ) EU CRED IN NEVOIA OMULUI DE ASI SPUNE SI A SE DESCARCA SI EL PE UN TOPIC ( IN CAZUL ASTA ) FARA SA FIE FACUT PROST,HANDICAPAT,INCULT....ETC........SUNTEM CU TOTII ROMANI,UITE VEZI ASA SE INTAMPLA SI AFARA,ROMAN PE ROMAN SE TACA,NU STRAINUL CI NOI PE NOI.
DACA AR FI SA-TI DAU COPY-PASTE LA CATE INEPTII ,JIGNIRI,PROSTII SI MINCIUNI AU FOST POSTATE DE OAMENI CARE SIMPATIZEAZA CU PSD,CU PNL....TI-AI PUNE EFECTIV MAINILE IN CAP. EU ZIC CA TOTI TREBUIESC LUATI ASA CUM SANT SI RASPUNS DACA VREI DUPA BUNA-CRESTEREA FIECARUIA......LA AFRONT CU AFRONT,LA POSTARE CU POSTARE SI HAI SA NU MAI CATALOGAM OAMENII DUPA ......DIVERSE SIMPATII ! EU SUNT AICI SA MA DESTIND SI SINCER SA MA MAI DISTREZ,DAR VAD CA IN SEARA ASTA MI-A TRAS-O '36,IL FELICIT SI PE VIITOR AM SA FIU MAI ATENT LA POSTARILE LUI,SINCER IMI STRICA ....APELE,NU O SA MAI POT FI DESTINS,VA TREBUI SA STAU IN GARDA........

9am243843

4 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 22:06

De la: Silver9AM, la data 2010-11-20 14:25:35[quote name Nenorocirea este ca trebuie sa recunosc ca Basescu dupa ce a pacalit romanii in 2004 si a ajuns presedinte cu sprijinul financiar al CLANURILOR DE MAFIOTI,A CONTINUAT CU INFIINTAREA MAI MULTOR SERVICII SECRETE CARE ACUM SE RAZBOIESC INTRE ELE.ACUM GUVERNUL BOC SE RAZBOIESTE CU MAGISTRATII,CAZUL FATULOIU,SORIC,TOBA ,VA FACE SA EXPLODEZE BUBOIUL CORUPTIEI INSTITUITA DE BASESCU IN ROMANIA,MAI ARE CONSTITUTIA ROST IN ROMANIA SI SEPARAREA PUTERILOR IN STAT SAU SUNTEM IN DICTATURA MAFIOTA?

Cine sa-ti raspunda ?

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2010, ora 22:21

De la: Silver9AM, la data 2010-11-23 19:39:36
De la: gabigabi, la data 2010-11-23 17:11:32@ blackulet, tu chiar crezi ca cei prezenti la acel summit, NU sunt perfect de bine informati in legatura cu Basescu, cu situatia economica si politica a Ro ? mai ales politica si nu-si dau si ei seama ca, in pofida declaratiilor oficiale si a negarilor voastre sau ale lui, Bas' are accente Dictatoriale si Ro aluneca pe tobogan in jos ?
Ro NU este o Republica Prezidentiala asa cum este Franta ,ca sa-si trimeata acolo Presedintele , ci Premierul , black ! aia a fost o intrunire a PRIM- MINISTRILOR , black , exceptie facind Obama si Sarkozy ! prezenta lui Bas' acolo, a CONFIRMAT in ochii tuturor ca ceea ce se spune la Buc.,nu-i o birfa ci, o STARE DE FAPT si asta este o incalcare o Principiilor dupa care orice Stat DE Drept, se conduce ! ca atare, ei , prin ignorarea lui evidenta II SPUN CEVA ce nici el si nici voi NU VRETI SA INTELEGETI ! ... pe noi puteti sa ne mintiti, inselati, aburiti ....pe ei insa , NU ! N-AR fi OAMENI DE STAT daca s-ar lasa pacaliti d'un saltimbac cu pretentii de rege absolut !

GABITO,DEGEABA VA BUCURATI.........FACETI SUPOZITII AIUREA,NU S-A INTAMPLAT NIMIC DEOSEBIT SI MAI ALES.......INSINUARILE VOASTRE........VA-TI FI BUCURAT VOI SA SE FI INTAMPLAT ASA CEVA,DAR IAR O SA V-A BAGATI UNGHIA...........ASTA E SUNTETI PREA PATIMASI...........
SI DACA VRETI DIALOGUL ( PT VOI IN SPECIAL ) ORIGINAL,EU VI-R REDAU ,DAR DUPA O SA MA RAPORTATI PT LIMBAJ INDECENT........

asa ti s-a parut, ca m-am bucurat ? cum sa ma bucur, mai silvarule, cind mi-e plina inima de AMAR ?
de 2 ani de zile va tot spunem ca omul asta Nu are ce cauta la cirma tarii....ca Lumea ne judeca dupa reprezentatul nostru care este presedintele tarii si mie / noua, ne este RUSINE cu acest om ! a injosit , a batjocorit cea mai inalta demnitate la care putea ajunge un om in viata sa : PRESEDINTE ! nu este pe masura acestei demnitati ,fiind el insusi un om de second hand si a transformat aceasta tara intr-una de mina a doua, asa cum s-a si exprimat el insusi ! ! regret acest lucru si-mi plinge inima de durere ,umilinta si neputinta ! .... sa nu uitati Niciodata ca, Voi l-ati ales dupa chipul si asemanarea voastra ! nu va place cum e tratata Romania in Lume ? Intrebati-l pe el ca Nu-i vina ei, saraca .....ea e stilcita sub calciul vostru !

NU STIU CE TI-A CASUNAT PE EL,E PAREREA TA ,ESTI LIBERA SA TI-O EXPRIMI...........DAR RESPECTA-MI SI MIE PAREREA !
PRESEDINTELE BASESCU E SINGURUL OM CARE L-A AVUT ROMANIA DUPA '89,CARE VREA SA FACA REFORMA ADEVARATA,E CA LA CURATENIE .....MULT DERANJ,DISCOMFORT...DAR DUPA E FRUMOS,PLACUT,ESTETIC,ASTA E REFORMA CE TREBUIA FACUTA ,NU SI-A ASUMAT NIMENI SI DE ASTA SUNTEM UNDE SUNTEM,E UN PRESEDINTE STRASNIC CARE ISI IUBESTE POPORUL SI VREA CA DUPA EL SA RAMANA CEVA TRAINIC,DAR VOI AVETI IN CAP DOAR BANI,AVANTAJE,SI ANTONESCU .........SA VA FIE VOUA BINE........VA-TI GANDIT CU CE PRET ? IN RO. TREBUIE REFORMA NEAPARAT SI NEINTARZIAT,FIECARE ZI DE AMANARE COSTA,MULTI BANI !!!!!!!!!!!!!!

Vai dar termina odata cu retardatul de basescu!!!
Tu chiar esti asa lesinat dupa amaratii aceia de bani incat sa te faci ca nu vezi cat de dispretuit este de TOTI ceilalti sefi de state europeni????
Chiar vrei sa-i aplice Sarkozi sau Berlusconi un picior in profundor ca sa pricepi ca le e pur si simplu rusine sa fie vazuti in compania retardatului basescu?????
Si UNDE E REFORMA ASTA IDIOATA???? Unde e ma` ????? Unde masa e planul acela de dezvoltare economica a Romaniei??? Unde sunt investitiile??? In taierile de venituri ale populatiei sta relansarea economica a Romaniei???? Chiar asa esti de prost si tu?????Ce reforma inseamna infometarea populatiei????
Macar taci , ca rad si maidanezii de tine nerodule!!!!!!!!

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 08:09

De la: Silver9AM, la data 2010-11-23 20:06:50

INITIAL AM CREZUT CA TI-A JUCAT FESTE ......TASTATURA ( SE MAI INTAMPLA...) DAR IN SEC URMATOARE MI-A CAZUT FISA.......MA-I AVUT........DE CE CREZI CA UNII DINTRE NOI AR AVEA MINTEA STEARSA ? SI NU AI SPECIFICAT CINE....NOI SAU VOI ??

Ca sa reformezi statul ce trebuie de facut?
- Sa umbli la organigrama institutiilor statului
- Sa umbli la mentalitatea oamenilor
- Sa umbli la buzunarele omenilor
- Sa eutanasiem batrinii prin politici antiumane
- Sa aplicam legea pentru toti indiferent de statutul social (ce procese s-au finalizat cu hotariri privitor la politicieni, ministri)
- Sa se respecte Constitutia
- Sa se elimine munca in zadar
Mai veniti cu sugestii, eu atit am avut de spus
P.S. Eu nu gindesc cu tastatura

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 08:25

Da, uitasem ca C.C. a legalizat migratia politica. Inseamna ca s-a dius p.... de suflet reforma Statului.
O sa inceapa reforma contra statului ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 08:34

De la: 9am126636, la data 2010-11-24 08:25:54 Da, uitasem ca C.C. a legalizat migratia politica. Inseamna ca s-a dius p.... de suflet reforma Statului.
O sa inceapa reforma contra statului ?

Domnule,nu ati invatat sa ganditi ca la Cartea Portocalie .Reforma,prin definitie,inseamna orice face Basescu!

Daca Base vrea sa mai aiba un mandat atunci asta inseamna reforma statului.Daca vrea sa legalizeze migratia politica atunci asta este reforma parlamentului.Daca vrea sa taie pensii sau salarii atunci asta inseamna reforma economica.Daca se imprumuta la FMI o face pentru reformarea infrastructurii . Daca isi numeste cateii la conducerea politiei se cheama reforma politiei. Daca pupa fundul UDMR pentru a ramane la putere atunci se cheama reforma invatamantului ,etc etc etc .

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 09:13

De la: 9am126636, la data 2010-11-24 08:09:52
De la: Silver9AM, la data 2010-11-23 20:06:50

Ca sa reformezi statul ce trebuie de facut?
- Sa umbli la organigrama institutiilor statului
- Sa umbli la mentalitatea oamenilor
- Sa umbli la buzunarele omenilor
- Sa eutanasiem batrinii prin politici antiumane
- Sa aplicam legea pentru toti indiferent de statutul social (ce procese s-au finalizat cu hotariri privitor la politicieni, ministri)
- Sa se respecte Constitutia
- Sa se elimine munca in zadar
Mai veniti cu sugestii, eu atit am avut de spus
P.S. Eu nu gindesc cu tastatura

AICI EGALEZ SCORUL.........NU,NU E NEVOIE DE TOATE ASTEA,SI UNDE VEZI TU ASA CEVA ? E MULT MAI SIMPLU FIECARE TREBUIE PUS PE POZITIA FIREASCA IN SOCIETATE,SI ASTA SE FACE DOAR PRIN LEGI BUNE......FARA LEGE NU E REFORMA,FARA REFORMA NE DUCEM ........IN JOS !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 10:30

si exact asta ni se-ntimpla : ne ducem in jos si asta din motivul spus de tine : LEGEA NU mai este aplicata ! avem la conducerea tarii un om care prin tot ce face spune : Legea SUNT EU ! ....STATUL SUNT EU ! ....de ce nu vedeti voi asta, e problema voastra ! innafara de voi, cei aprox. 10% dintre romanii care mai cred in Bunele lui Intentii....ceilalti 90% vad ca asa zisa Reforma e sublima, dar lipseste cu desavirsire !

v-am intrebat ce cauta Basescu la summit ? este el Prim-ministrul acestei tari ? prezenta lui acolo, incalcind Legea Separatiei Puterilor in Stat , nu-ti spune chiar nimic ? ehhhh, fir-ar al naibii de comunism ,ce reflexe de supunere totala a creeat in oameni ! numai ceausescu era Totul ....stia totul, se baga in toate si numai la o miscare a miinii lui, se distrugeau destine .....si acum vi se pare normal ca si Bas' sa se bage-n toate ! nu vi se pare nefiresc , fir-ar a naibii de treaba , sa te declari DEMOCRAT si de Dreapta si sa conduci tara ca pe mosia personala ? daca el zice " afara ploua " ,voi inchideti ochii ca sa nu vedeti soarele sus pe cer si repetatii n cor : "afara ploua " !

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 10:40

De la: gabigabi, la data 2010-11-24 10:30:08si exact asta ni se-ntimpla : ne ducem in jos si asta din motivul spus de tine : LEGEA NU mai este aplicata ! avem la conducerea tarii un om care prin tot ce face spune : Legea SUNT EU ! ....STATUL SUNT EU ! ....de ce nu vedeti voi asta, e problema voastra ! innafara de voi, cei aprox. 10% dintre romanii care mai cred in Bunele lui Intentii....ceilalti 90% vad ca asa zisa Reforma e sublima, dar lipseste cu desavirsire !

v-am intrebat ce cauta Basescu la summit ? este el Prim-ministrul acestei tari ? prezenta lui acolo, incalcind Legea Separatiei Puterilor in Stat , nu-ti spune chiar nimic ? ehhhh, fir-ar al naibii de comunism ,ce reflexe de supunere totala a creeat in oameni ! numai ceausescu era Totul ....stia totul, se baga in toate si numai la o miscare a miinii lui, se distrugeau destine .....si acum vi se pare normal ca si Bas' sa se bage-n toate ! nu vi se pare nefiresc , fir-ar a naibii de treaba , sa te declari DEMOCRAT si de Dreapta si sa conduci tara ca pe mosia personala ? daca el zice " afara ploua " ,voi inchideti ochii ca sa nu vedeti soarele sus pe cer si repetatii n cor : "afara ploua " !

Acum ma intelegi de ce pledez din toata inima pentru monarhie constitutionala sau republica parlamentara. Poate asa am scapa naibi de sefuti idioti si incompetenti care stiu sa dea in stil sovietic cu pumnul in masa, in timp ce populatia moare de foame.
Si observa scumpa mea ca foarte multi parlamentari se complac in acest dezastru. As vrea sa vad odata pe cei din arcul puterii rapufnind maniosi: Da` mai dute la mai incapabilule presedinte!!!!! Tine-ti banii, tine-ti functiile si pupa-ti dosarele de coruptie fabricate!!!! N-am sa mor de foame, in schimb voi avea placerea fina, rara si delicioasa sa te scuip in ochi ca pe un porc de caine nelegitim, fraudulos si impostor, calcator de Constitutii, de cuvant si de lege.
Asta vreau eu sa vad!!!

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 10:50

pai ce sa mai vezi, de la atata scuipat... arati ca naiba...
poate te ajuta cineva cu medicamentele, daca poate sa stea in preajma ta, ca si aerul pe care il expiri este veninos...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 11:01

asa cred si eu ! din toata inima cred ca Monarhia poate salva Romania ......parca din ce in ce mai mult devine necesara a discutie serioasa pe tema asta si, un REFERENDUM cu cele 3 intrebari de baza ; ce sa fie ?
- Republica Parlamentara ?
- Republica Prezidentiala ?
- Monarhie ?
crede si tu si, cine stie ?! poate ca vor intelege romanii ca asa Nu se mai poate ! ....

NIHIL SINE DEO !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 11:07

De la: 9am243736, la data 2010-11-24 10:50:29pai ce sa mai vezi, de la atata scuipat... arati ca naiba...
poate te ajuta cineva cu medicamentele, daca poate sa stea in preajma ta, ca si aerul pe care il expiri este veninos...

dar, si cu tine mi-e rusine ....si-n preajma ta aerul miroase urit ....vezi ca s-a inventat apa de gura !

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 11:15

nu cred ca mesajele mele au atata ura, venin...
una e sa nu fii de acord cu ele si se combati, eventual cu argumente, si alta e spui numai ineptii, de multe ori lipsita de orice urma de logica...
chiar cred ca este bolnava si reprezinta un pericol...
nu ma deranjeaza monarhia, se poate discuta, avantaje si dezavantaje, dar modul cum o face ea si modul de instigare lasa de dorit...
am vazut ca se cere "raportare abuz", cand se aplica?
daca cineva foloseste cuvinte jignitoare la adresa unui utilizator, sunt sanse sa fii sters din forum...ok, dar cand un utilizator foloseste jignirile fata de o persoana publica, politica, de ce i se permite?...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 11:29

De la: 9am243736, la data 2010-11-24 11:15:15nu cred ca mesajele mele au atata ura, venin...
una e sa nu fii de acord cu ele si se combati, eventual cu argumente, si alta e spui numai ineptii, de multe ori lipsita de orice urma de logica...
nu ma deranjeaza monarhia, se poate discuta, avantaje si dezavantaje, dar modul cum o face ea si modul de instigare lasa de dorit...
daca cineva foloseste cuvinte jignitoare la adresa unui utilizator, sunt sanse sa fii sters din forum...ok, dar cand un utilizator foloseste jignirile fata de o persoana publica, politica, de ce i se permite?...

a jigni ,inseamna sa spui lucruri Neadevarate despre cineva .....in cazul persoanei despre care este vorba in acest topic , nu stim noi cite inca sunt de reprosat dar, intr-o zi vor iesi la iveala si atunci sa te tii vaetare ipocrita pe voi : vai, da' n-am stiut ! vai, da' cum a putut face asa ceva ? vai....vai ! omul asta e o persoana tenebroasa si multe taine negre ascunde ....intr-o zi vor iesi la iveala toate !

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 11:34

De la: gabigabi, la data 2010-11-24 11:29:31
De la: 9am243736, la data 2010-11-24 11:15:15nu cred ca mesajele mele au atata ura, venin...

a jigni ,inseamna sa spui lucruri Neadevarate despre cineva .....in cazul persoanei despre care este vorba in acest topic , nu stim noi cite inca sunt de reprosat dar, intr-o zi vor iesi la iveala si atunci sa te tii vaetare ipocrita pe voi : vai, da' n-am stiut ! vai, da' cum a putut face asa ceva ? vai....vai ! omul asta e o persoana tenebroasa si multe taine negre ascunde ....intr-o zi vor iesi la iveala toate !

cumatra, mai incearca o definitie cu a jigni...
in rest, esti complet pe dinafara, initial mi-am zis sa te jignesc, ca s-ar putea sa iasa la iveala ceva intr-o zi, dar nu vreau sa parasesc forumul...
mai citeste comentariul meu(celalalt) si vezi cam ce am vrut sa spun...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 12:01

De la: 9am243736, la data 2010-11-24 11:15:15

"Acum ma intelegi de ce pledez din toata inima pentru monarhie constitutionala sau republica parlamentara. Poate asa am scapa naibi de sefuti idioti si incompetenti care stiu sa dea in stil sovietic cu pumnul in masa, in timp ce populatia moare de foame.
Si observa scumpa mea ca foarte multi parlamentari se complac in acest dezastru. As vrea sa vad odata pe cei din arcul puterii rapufnind maniosi: Da` mai dute la mai incapabilule presedinte!!!!! Tine-ti banii, tine-ti functiile si pupa-ti dosarele de coruptie fabricate!!!! N-am sa mor de foame, in schimb voi avea placerea fina, rara si delicioasa sa te scuip in ochi ca pe un porc de caine nelegitim, fraudulos si impostor, calcator de Constitutii, de cuvant si de lege.
Asta vreau eu sa vad!!!"

Astade mai sus este mesajul doamnei care a deranjat o fiinta sensibila ca tine.Ce anume iti pare instigare si ce anume iti pare jignire a unui demnitar ? Ca avem sefi si sefuleti incapabili, cred ca este clar si pentru tine. Ca populatia moare de foame este destul de clar, dovada fiind ca ne trimite UE ajutoare pentru subzistenta ,ca tarilor lumii a treia si ca suntem pe ultimul loc ca nivel de trai .Ca presedintele este incapabil iar este un lucru absolut cert, omul nevand alte "realizari" in afara de scandaluri ,demagogie si minciuni .Daca tu ai mai multe informatii despre realizarile dansului te rog sa-mi spui si mie ce a facut bun pentru Romania si de ce anume crezi tu ca este capabil .Scuipatul in ochi este evident o metafora ,altfel iti dai si tu seama ca Excelenta Sa Presedintele este pazit de SPPisti si cum te vad aia ca ai saliva in gura cum il feresc pe sefu' ."Porc de caine" este o expresie des folosita, iar in asociere cu un personaj politic care utilizeaza de la inaltimea functiei prezidentiale cuvinte ca "gaozar","tiganca imputita","intinde-te pe masa sa-ti arat cum se face",etc ,se potriveste perfect . Cuvantul domnului presedinte a fost foarte des incalcat si stim toti ca azi spune ceva iar maine cu totul altceva.

Ca urmare subscriu la cele spuse de doamna si raman deschis unui dialog cu tine in care sa imi explici exact ce anume te-a deranjat in postarea doamnei si de ce ai lacrimi in ochi de grija Baselului...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 12:23

STIREA DIN 2008
"Plenul Senatului a adoptat un proiect de lege iniþiat de PD-L care prevede anularea taxei speciale pentru autoturisme ºi autovehicule ºi restituirea sumelor încasate din aceastã taxã auto, în termen de 90 de zile de la depunerea solicitãrii.

Legea are ca obiect de reglementare modificarea Codului Fiscal, sens în care iniþiatorii – grupurile parlamentare PD-L din Senat ºi Camera Deputaþilor – propun abrogarea articolelor din lege referitoare la taxa specialã pentru autoturisme ºi autovehicule precum ºi restituirea sumelor încasate din aceste taxe speciale.

Iniþiatorii proiectului de lege menþioneazã în expunerea de motive cã introducerea acestei taxe speciale contravine Tratatului de aderare a României la Uniunea Europeanã, nivelul taxei „este unul foarte ridicat, devenind o povarã fiscalã exageratã pe care cetãþenii trebuie sã o suporte la achiziþionarea autoturismelor”, iar introducerea acestei taxe creeazã un tratament discriminatoriu între competitorii de pe piaþa auto româneascã.

În plus, iniþiatorii menþioneazã cã renunþarea la aceastã taxã nu atrage dezechilibre majore în bugetul de stat, astfel cã impactul financiar este unul redus, conform proiectului de buget pe anul 2008 sumele prevãzute a se încasa fiind de 600.800.000 lei.

Preºedintele Organizaþiei de Femei a PDL, Sulfina Barbu, ºi-a declarat "satisfacþia", marþi, într-o conferinþã de presã, pentru votul dat în Senat asupra proiectului de lege iniþiat de PDL privind anularea taxei auto ºi restituirea sumelor plãtite de persoanele fizice ºi juridice."

STIREA DE ASTAZI,din 2010

" Taxa auto se va mãri, de la 1 ianuarie 2011, cu între 25 ºi 50 la sutã, pentru cã nu putem permite sã dãm 700 de milioane de lei pentru casarea maºinilor second-hand aduse din altã parte ºi sã umplem România de maºini de care se scapã alte þãri ºi sã polueze România. Dacã cineva îºi permite sã aducã maºini care polueazã în România, atunci sã plãteascã. Sperãm ca Ordonanþa de Urgenþã cu detalii sã se finalizeze în douã-trei sãptãmâni", a spus ministrul Mediului,Lazlo Borbely".

Poate isi mai aminteste cineva ca PDLul era foarte vocal si dur in privinta taxei auto in campania electorala ,cerand desfiintarea acestei "porcarii a lui Tariceanu ".Bun,alegerile au trecut ,ati mai luat o teapa asemanatoare cu marirea pensiilor promisa de Stolo,marirea lefurilor profesorilor ,etc etc.La mai multe, si sa va invatati sa nu mai votati demagogi scandalagii !

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 12:23

De la: vaneamarin, la data 2010-11-24 12:01:41
De la: 9am243736, la data 2010-11-24 11:15:15

"Acum ma intelegi de ce pledez din toata inima pentru monarhie constitutionala sau republica parlamentara. Poate asa am scapa naibi de sefuti idioti si incompetenti care stiu sa dea in stil sovietic cu pumnul in masa, in timp ce populatia moare de foame.
Asta vreau eu sa vad!!!"

Astade mai sus este mesajul doamnei care a deranjat o fiinta sensibila ca tine.Ce anume iti pare instigare si ce anume iti pare jignire a unui demnitar ? Ca avem sefi si sefuleti incapabili, cred ca este clar si pentru tine. Ca populatia moare de foame este destul de clar, dovada fiind ca ne trimite UE ajutoare pentru subzistenta ,ca tarilor lumii a treia si ca suntem pe ultimul loc ca nivel de trai .Ca presedintele este incapabil iar este un lucru absolut cert, omul nevand alte "realizari" in afara de scandaluri ,demagogie si minciuni .Daca tu ai mai multe informatii despre realizarile dansului te rog sa-mi spui si mie ce a facut bun pentru Romania si de ce anume crezi tu ca este capabil .Scuipatul in ochi este evident o metafora ,altfel iti dai si tu seama ca Excelenta Sa Presedintele este pazit de SPPisti si cum te vad aia ca ai saliva in gura cum il feresc pe sefu' ."Porc de caine" este o expresie des folosita, iar in asociere cu un personaj politic care utilizeaza de la inaltimea functiei prezidentiale cuvinte ca "gaozar","tiganca imputita","intinde-te pe masa sa-ti arat cum se face",etc ,se potriveste perfect . Cuvantul domnului presedinte a fost foarte des incalcat si stim toti ca azi spune ceva iar maine cu totul altceva.

Ca urmare subscriu la cele spuse de doamna si raman deschis unui dialog cu tine in care sa imi explici exact ce anume te-a deranjat in postarea doamnei si de ce ai lacrimi in ochi de grija Baselului...

stiu ca esti un fin cunoscator al politicii romanesti si nu prea am chef de dialog cu tine, eu fiind mai putin informat decat tine, chiar daca am citit, macar in cazul de fata, mai multe comentarii decat tine si am vazut modul in care se exprima doamna, cu care esti de acord.
sper ca antonescu nu se supara...
in rest, tragi concluzii pripite si daca faci un minim efort si mai citesti un comentariu mai jos, ai fi vazut si explicatia mea, pe care i-am dat-o unei cumetre...
ca nu esti de acord cu ea, e problema si dreptul tau, am si spus ca totul se combate cu argumente si fara jigniri..., nefiind formator de opinie, imi exprim doar o idee, buna sau rea, fara patima...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 12:43

Bun,deoarece bate un vand de toleranta si voie buna pe forum,putem sa vedem ce premii a acordat Academia Catavencu (javre ordinare baietii dar cu destul de mult simt al umorului) .Noi forumistii putem evident sa radem fiecare de aia care NU NE PLAC

"Premiile acordate au constat în câte un trofeu, realizat de Mardale, o diplomã ºi o sticlã de vin.

Astfel, purtãtorul de cuvânt al Poliþiei Capitalei, Christian Ciocan, a primit "premiul de pioºenie" acordat Poliþiei Române "fiindcã, în postul Crãciunului a renunþat la Tobã ºi ªoric".

Au urmat premiile "Bula demnitarului". Astfel, premiul la categoria "Din puþul gândirii" i-a revenit preºedintelui Traian Bãsescu, pentru afirmaþia: "Nu am nimic cu pensionarii. Dimpotrivã". Pentru a ridica premiul a fost chemat pe scenã Sever Voinescu ºi, pentru cã acesta nu s-a prezentat la "apel", Morar l-a chemat pe scenã pe unul dintre membrii coaliþiei de guvernare, ºi anume senatorul UDMR György Frunda.

A urmat premiul la categoria "Gândire cu premeditare", care i-a revenit senatorului PSD Miron Mitrea, pentru afirmaþia: "Eu am cunoscut mulþi hoþi sãraci, care erau atât de proºti încât pierdeau ºi ce furau". Premiul a fost ridicat de colegul de partid al lui Mitrea, Marian Vanghelie.

La categoria "Meandrele concretului", câºtigãtor a fost desemnat Verestoy Attila, senator UDMR, pentru afirmaþia: "Suntem cu toþii adepþii unei modernizãri a României ºi a unei progres pe care o slujim".

Traian Bãsescu a mai primit un premiu marþi searã, la categoria "Lectura nu ºtie carte", pentru afirmaþia "Cum ajungeam într-un port, cum mã duceam într-o bibliotecã".

La categoria "Emil Bobu", câºtigãtor a fost desemnat primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, pentru afirmaþia "Furãciunile sunt de asemenea naturã încât au depãºit orice limitã". Pe scenã, Vanghelie i-a "ameninþat" pe cei prezenþi cã se aflã la el în sector, The Ark fiind situat la Piaþa George Coºbuc. De asemenea, Vanghelie a confundat numele categoriei - "Emil Bobu" - cu numele premierului - Emil Boc -, precizând cã el ar vrea mai mult un premiu la categoria "Traian Bãsescu".

A urmat premiul la secþiunea "Bulele de monden", care i-a revenit dansatoarei Rose-Marie, care a precizat: "Nu sunt însãrcinatã, sunt puþin balonatã. Dar nu ºtiu cu cine".

La bal au fost acordate mai multe premii speciale. Astfel, liderul PNL, Crin Antonescu, a fost distins cu premiul "Greu de gãsit", pentru cã, "dintre credinþele politice, nu i-au plãcut nici politeismul, nici monoteismul, ci doar absenteismul". Liderul PSD, Victor Ponta, a primit premiul "Daciana Duster", pentru cã a ratat curba de sacrificiu din raliul Iaºilor ºi s-a dat de trei ori peste cap ca sã se transforme în cea mai de viitor Bunicuþã a PSD. De asemenea, Elena Udrea a primit premiul "Roberta Anastase", pentru numãrarea corectã a turiºtilor de pe Litoral.

Totodatã, premiul "Unicul Lider al Opoziþiei" a fost acordat ex-aequo, "în ordine alfabeticã", lui Crin Antonescu ºi Victor Ponta.

La categoria "Capitalism cu faþã umanã ºi puþinã burtã", premiul "Kazahstan ºi Bran" i-a fost acordat lui Dinu Patriciu, pentru "colecþia un miliard nouã sute de milioane care nu trebuie sã lipseascã din biblioteca niciunui mogul".

Scriitorul Neagu Djuvara a primit premiul "Tinereþe fãrã bãtrâneþe", pentru cã "a dovedit cã tinerii valoroºi care pleacã din þarã se mai ºi întorc"."

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 12:48

asta da vant...
nici ca se putea mai bine radiografia...

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 13:50

Salut Silver ! Nu-ti mai bate capul mai omule cu acesti indivizi care nu cunosc altceva decat sa-si umple burdihanurile din munca altora. Tu nu ii vezi cum cer in fiecare minut al existentei lor de pomana ! Asta au invatat , asta fac. Acum cand cineva bineintentionat doreste sa schimbe fata acestei tari subjugate de puturosi, normal ca apar si reprezentantii lor, fiorosi si plini doar de nesimtire. Asta e.....

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 15:55

De la: 9am243736, la data 2010-11-24 11:34:45

in rest, esti complet pe dinafara, initial mi-am zis sa te jignesc, ca s-ar putea sa iasa la iveala ceva intr-o zi, dar nu vreau sa parasesc forumul...

din 2 una : ori tu nu sti ce-ai scris si atunci n-ai inteles raspunsul meu
-ori, intr-adevar, eu nu te-am inteles pe tine ....
dar, ptr. ca tu ai intrebat de ce i se permite unui user sa jigneasca o persoana publica , politica , eu ti-am raspuns ca l-am jigni pe Basescu - ptr. ca el este personajul despre care se vorbeste pe acest topic - daca am spune lucruri Neadevarate despre el ori, Nu este cazul ! NU NOI MINTIM in legatura cu el ci, voi singuri va mintiti ,imbatindu-va cu apa rece ....noi il vedem asa cum e : un om de second hand !

9am243736

2704 mesaje
Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 16:04

De la: gabigabi, la data 2010-11-24 15:55:00
De la: 9am243736, la data 2010-11-24 11:34:45

din 2 una : ori tu nu sti ce-ai scris si atunci n-ai inteles raspunsul meu
-ori, intr-adevar, eu nu te-am inteles pe tine ....
dar, ptr. ca tu ai intrebat de ce i se permite unui user sa jigneasca o persoana publica , politica , eu ti-am raspuns ca l-am jigni pe Basescu - ptr. ca el este personajul despre care se vorbeste pe acest topic - daca am spune lucruri Neadevarate despre el ori, Nu este cazul ! NU NOI MINTIM in legatura cu el ci, voi singuri va mintiti ,imbatindu-va cu apa rece ....noi il vedem asa cum e : un om de second hand !

nu te mai chinui, ca tot nu o sa intelegi... incearca sa aplici logica ta si in sensul personal...
daca tot nu intelegi, incearca sa nu mai intervii sau, in cel mai rau caz, documenteaza-te...
putin ma intereseza ca este basescu, boc, geoana, antonescu, etc... nu asta era ideea mea...insista si poate intelegi!

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 16:04

De la: corcodel, la data 2010-11-24 13:50:51

Salut Silver ! Nu-ti mai bate capul mai omule cu acesti indivizi care nu cunosc altceva decat sa-si umple burdihanurile din munca altora. Tu nu ii vezi cum cer in fiecare minut al existentei lor de pomana ! Asta au invatat , asta fac. Acum cand cineva bineintentionat doreste sa schimbe fata acestei tari subjugate de puturosi, normal ca apar si reprezentantii lor, fiorosi si plini doar de nesimtire. Asta e.....

buuuun ! dar, dincolo de antipatia personala fata de mine, tu care esti Independent si nu esti proB, n-ai gasit nimic in postarea mea care se te fi pus pe ginduri ? chiar nimic- nimic ? nici macar intrebarea CE CAUTA EL la summitul asta, dovedind astfel 100% ca Premierul RO este el , boc fiind doar de decor ....ca si alte multe inst. ale statului ,deja subordonate lui ?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2010, ora 16:10

Tot cu base.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Pagini: << 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: