Info
x
Basescu
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 12:51
De la: Dorinel, la data 2010-10-19 12:50:53!
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 17:08
De la: Dorinel, la data 2010-10-19 12:50:53Pedelacheilor, v tie fundul c ai putea pleca acas - acas la voi, n groapa de gunoi a istoriei. Ai compromis o ar, o generaie ntreag ... i pt greelile voastre tembelilor, nu o s pltim doar noi, o'r s plteasc i copiii mei i ai votri. Ordinarilor ! CE RAU ESTI !!!!!!!!!!!!!!!!! ASTA CINE V-A INVATAT ? MIRCICA,PRESEDINTELE ROMANIEI,DUPA SFATURILE DATE DE SOV ? MAI BINE AT-I TACEA,SI CAPUL LA CUTIE !!!!!!!!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
illyrialazar 25 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 17:30
nu inteleg incrancenarea voastra...tara nu i pe tobogan de azi..
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 17:36
De la: illyrialazar, la data 2010-10-19 17:30:09nu inteleg incrancenarea voastra...tara nu i pe tobogan de azi.. SCUMPA DOAMNA,DACA NU ATETI UN LIMBAJ CEL PUTIN DE " CARTIER " NU II CONTRAZICETI,PSD-ISTII SI PNL-ISTII SUNT F. MITOCANI IN EXPRIMARE,TE CATALOGHEAZA IMEDIAT CU DIVERSE APELATIVE DACA II CONTRAZICI............
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
luter 75 mesaje Membru din: 30/11/2009 |
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 17:45
De la: Dorinel, la data 2010-10-19 12:50:53Pedelacheilor, v tie fundul c ai putea pleca acas - acas la voi, n groapa de gunoi a istoriei. Ai compromis o ar, o generaie ntreag ... i pt greelile voastre tembelilor, nu o s pltim doar noi, o'r s plteasc i copiii mei i ai votri. Ordinarilor !PROSTOVANE VEZI CA AU INCEPUT ANUL SCOLAR MAI TRECI PE ACOLO ,ESTE IMPERIOS NECESAR PENTRU TINE ;BAGAVA-S; molusca mica hermafrodita . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 18:06
De la: luter, la data 2010-10-19 17:45:31De la: Dorinel, la data 2010-10-19 12:50:53Pedelacheilor, v tie fundul c ai putea pleca acas - acas la voi, n groapa de gunoi a istoriei. Ai compromis o ar, o generaie ntreag ... i pt greelile voastre tembelilor, nu o s pltim doar noi, o'r s plteasc i copiii mei i ai votri. Ordinarilor !PROSTOVANE VEZI CA AU INCEPUT ANUL SCOLAR MAI TRECI PE ACOLO ,ESTE IMPERIOS NECESAR PENTRU TINE ;BAGAVA-S; molusca mica hermafrodita . Ce anume te-a suparat, Luter ?...De ce naiba esti asa de rau cu un om care a vorbit cu "pedelacheii"?
|
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 18:09
De la: Silver9AM, la data 2010-10-19 17:36:50De la: illyrialazar, la data 2010-10-19 17:30:09nu inteleg incrancenarea voastra...tara nu i pe tobogan de azi.. Da doamna asa este,domnul Silver este pentru noi toti un model de decenta si de politete.Este de altfel celebru pentru modul delicat al dansului de a discuta pe forum.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 18:14
De la: vaneamarin, la data 2010-10-19 11:16:17"Preurile produselor alimentare pot scdea dac procesatorii i magazinele renun la o parte din profituri, iar taxele practicate de reelele de retail vor ncepe s scad", a declarat ageniei MEDIAFAX ministrul Agriculturii, Valeriu Tabr. Am constatat cu stupoare ca zilele trecute am lasat la magazinul de paine 15 ron. Familia mea e coimpusa din 2 persoane si nu obisnuiam sa mancam paine. Asa stiam ca e sanatos sa mananci cate o feliuta de paine. Numai astfel te mentii in forma, nu te umfli, nu te buhaiesti, etc, etc. Copilul deasemenea nu e un umflat sau un buhait, are carnita tare si sanatoasa pe el si nu e un supraponderal sau buhait. Un copil normal si sanatos pana acum. M-am straduit sa fie asa. Iata ca acesti cretinoizi ai lumii ne invata alte lucruri, ne obliga sa renuntam la tot ce stiam ca e bine, la toate deprinderile sanatoase. Ca sa faca ei bani din medicamente pe viitor ? Pe banii nostrii, adica bugetul sanatatii sa mearga pe viitor la sigur in buzunarele lor. Sa reparam ce stricam azi, copii, tineri, adulti, batrani. Care mor, mor, selectie naturala, ca in jungla si nu ca intr-un stat de drept care se presupune ca ar trebui sa faca regulile jocului in mod cinstit. Care traiesc, ii taram iremediabil si apoi ii indopam cu medicamentatie. Baieti destepti ce suntem, in felul asta LARGIM la sigur baza de asistati sociali si pensionati medical pe viitor si nicidecum baza de impozitare. Stie cineva se se intampla pe lumea asta in care traim ? Eu una nu mai inteleg dar cred cu siguranta ca toate astea se intamplae din cauza faptului ca in frunte au ajuns toti degeneratii, capcaunii, capsomanii, fix-istii pe de o parte si pe de alta parte contra-facutii pe la studii in strainatate si reveniti ca de niciunde in tara nimanui, resapatii si urmasii lui traian. Daca intrebati pe cineva, toti dar absoluti toti sunt oameni cu potential, de perspectiva, cu un cuvant de spus in viitor. Si pe viitor tot ei ? Sa nu astepti un glont in cap in aceste conditii ? Daca esti citav la cap, il astepti cu draga inima, cu ardoare. Praful si pulberea s-a ales din lumea noastra din cauza unor valori impuse de niste gaunosi. Nu ne mai intrebam daca suntem liberi ci daca mai suntem oameni si nu bestii care isi arunca puii din cuib daca nu-si iau singuri zborul (vezi libertatea de circulatie). Ne intrebam daca traim in jungla unde functioneaza selectia naturala sau daca traim intr-un stat de drept in care se presupune ca statul este cel care face regulile jocului in mod cinstit. Apropos de paine, daca eu am lasat 15 ron la paine dintr-o strigare ce se intampla cu o familie numeroasa. Ce venit sa ai ca sa-ti mai ramana bani si pentru celelalte necesitati ? De ce 15 ron ? Am luat si covrigi desi nu obisnuiam sa ma gandesc cu ce sa umplu stomacul copilului ca sa nu dea in ulcer. Da, un covrig e 1 ron. Mult, dom'le, mult. Dincolo era mai putin. Am depasit faza cu "cat costa halatul ?" care va sa zica. Acum ne intrebam aiuriti "Cat costa covrigul ?" Mama lor de cretinoizi. Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
|
|
|
|
|
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 18:31
De la: vaneamarin, la data 2010-10-19 18:09:15De la: Silver9AM, la data 2010-10-19 17:36:50De la: illyrialazar, la data 2010-10-19 17:30:09nu inteleg incrancenarea voastra...tara nu i pe tobogan de azi.. NICI CU TINE NU IMI ESTE RUSINE,VANIA.......SI TU ESTI RECUNOSCUT PRIN FAPTUL CA ESTI UN " DOMN "........HOTUL STRIGA HOTU........AI CITIT STENOGRAMELE ? VEZI SI TU CINE SUNT PATRONII VOSTRI ? CE PARERE AI.........BINE INTELES DE VINA E ......BASESCU,NU ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 18:34
De la: super_green_frog, la data 2010-10-19 18:14:03De la: vaneamarin, la data 2010-10-19 11:16:17"Preurile produselor alimentare pot scdea dac procesatorii i magazinele renun la o parte din profituri, iar taxele practicate de reelele de retail vor ncepe s scad", a declarat ageniei MEDIAFAX ministrul Agriculturii, Valeriu Tabr. BROSCUTO,TU ESTI O FEMEIE GOSPODINA,DE CE NU FACI TU PAINEA DE CONSUM IN CASA ? E MULT MAI BUNA SI MAI SANATOASA ! CUM TE SIMTI ?
|
|
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 18:38
De la: vaneamarin, la data 2010-10-19 18:06:12De la: luter, la data 2010-10-19 17:45:31De la: Dorinel, la data 2010-10-19 12:50:53Pedelacheilor, v tie fundul c ai putea pleca acas - acas la voi, n groapa de gunoi a istoriei. Ai compromis o ar, o generaie ntreag ... i pt greelile voastre tembelilor, nu o s pltim doar noi, o'r s plteasc i copiii mei i ai votri. Ordinarilor !PROSTOVANE VEZI CA AU INCEPUT ANUL SCOLAR MAI TRECI PE ACOLO ,ESTE IMPERIOS NECESAR PENTRU TINE ;BAGAVA-S; molusca mica hermafrodita . UITE VANIA,NOI " Bagavas" NU FOLOSIM,NOI IL TRIMITEM SIMPLU SI DIRECT PE CEL CE A POSTAT ASA CEVA, IN MASA !!!! E MAI CORECT SI FARA LIMBAJ DE ..FERENTARI ............. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 18:48
EDITORIALUL EVZ: Comunismul i Securitatea (dup douzeci de ani)
Autor: Clin Hera Reactivarea lui Ion Iliescu nu nseamn neaprat c PSD va face n viitor ntocmai cum spune btrnul lider comunist. (Dei, la o adic, dac interesul electoral ar cere-o, Victor Ponta&Co. n-ar avea nicio roea n obraji s defileze cu idelile expuse de Ion Iliescu smbt la Sala Palatului, s reabiliteze, la o adic, regimul comunist, sau mcar "prile lui bune". Scopul scuz mijloacele este, acum, cuvnt de ordine.) Reactivarea lui Ion Iliescu ine de context: romnii o duc prost, speranele sunt de doi lei, iar memoria colectiv privete selectiv n trecut - recentul sondaj de opinie CSOP, fcut la comanda IICCMER, relev o cretere uria a numrului nostalgicilor regimului comunist (vzut de unul din doi ca o idee bun, dar aplicat prost). S-l lsm pe Iliescu s-i recite poezia, avem nevoie de toi dispe raii din ar, i vor fi spus, cinic, strategii PSD. Iar Ion Iliescu nu i-a dezamgit. A dat glas unui discurs care poate fi apreciat drept istoric, comparabil cu cel rostit n faa minerilor, la Romexpo, n data de 15 iunie 1990. Ion Iliescu a rmas congruent cu el nsui, nirnd lozinci care i vor fi fcut s zmbeasc pe versaii din PSD ("S curmm practicile clientelismului politic!"), enervndu-se cnd i-a adus aminte de cota unic ("De unde mama dracului?"), criticnd ntinarea nobilelor idealuri ale Cooperativelor Agricole de Producie i principiul restitutio in integrum ("Ce are asta cu idealurile Revoluiei din decembrie 1989? Pentru asta au murit oameni la Revoluia Romn? Unde e simul de dreptate, de echitate din aceast ar?"). Firete, nimeni n-a huiduit. Oamenii din sal au aplaudat "brandul personal Ion Iliescu", fr a-i pune problema c mesajul e desuet i, luat n serios, chiar duntor. (Rmn la prerea c e periculos i profund imoral s foloseti disperarea oamenilor pentru a te cra politic.) Discursul rostit de Ion Iliescu smbt, tonul, entuziasmul celor din sal reprezint un moment important n viaa PSD, partidul cel mai bine plasat n sondaje. Asta e vestea proast pentru aceia care i fceau iluzii c s-ar fi modernizat partidul care a preluat structurile partidului comunist i pe cei mai muli lideri din ealoanele doi i trei ale PCR. PSD s-a modernizat fix pn n acest punct, n care Ion Iliescu electrizeaz o sal plin de pesediti cu un discurs de inspiraie comunist dur. Pentru bunul mers al Romniei (care-o mai fi i acela...), vestea proast e aceea c mizele meschine iau locul strategiilor serioase. Inconsecvena prezidenial, inclusiv atunci cnd "reevalueaz" personaje precum Gabriel Oprea (denumit nu demult "eful mafiei personale a lui Adrian Nstase"), trdeaz o flexibilitate incredibil a principiilor. E trist s constai acest lucru, iar pentru susintorii lucizi ai preedintelui e cu att mai trist. E definitoriu pentru societatea romneasc faptul c unii dintre acetia au schimbat un idol adevrat, Corneliu Coposu, cu unul att de diferit... Ca romn, nu prea ai scpare. Pe de o parte e PSD, gata s lase naibii modernizarea (ndelung trmbiat) de dragul discursului de tip comunist i unor msuri economice i sociale aijderea. Tot aici se afl, iat, i PNL, partid "unit" cu PSD doar de necesitatea de a trnti, n fine, guvernul Boc, dar desprit de tot mai evidente i insurmontabile divergene de program politic. Iar pe de alt parte, e "motenirea lui Traian Bsescu", strbtut de prea multe apucturi ce amintesc o alt "binefacere" a regimului comunist: Securitatea. Cci, vai!, stenogramele cu Vntu vorbesc nu doar despre legturile periculoase ale"mogulului" cu lideri politici i lideri de opinie, ci i despre un filaj la snge (legal, mi place, naiv, s cred) i livrarea dialogurilor la momentul potrivit unui scop politic (n sptmna premergtoare moiunii de cenzur). E cineva optimist? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 18:52
De la: luter, la data 2010-10-19 17:45:31Prostache, de ce crezi c erau ghilimele ?De la: Dorinel, la data 2010-10-19 12:50:53Pedelacheilor, v tie fundul c ai putea pleca acas - acas la voi, n groapa de gunoi a istoriei. Ai compromis o ar, o generaie ntreag ... i pt greelile voastre tembelilor, nu o s pltim doar noi, o'r s plteasc i copiii mei i ai votri. Ordinarilor !PROSTOVANE VEZI CA AU INCEPUT ANUL SCOLAR MAI TRECI PE ACOLO ,ESTE IMPERIOS NECESAR PENTRU TINE ;BAGAVA-S; molusca mica hermafrodita . Oricum, du-te i tu n origini odat cu crmaciul vostru !...
|
|
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 18:54
De la: Silver9AM, la data 2010-10-19 18:38:50n mta, m-a duce !De la: vaneamarin, la data 2010-10-19 18:06:12De la: luter, la data 2010-10-19 17:45:31De la: Dorinel, la data 2010-10-19 12:50:53Pedelacheilor, v tie fundul c ai putea pleca acas - acas la voi, n groapa de gunoi a istoriei. Ai compromis o ar, o generaie ntreag ... i pt greelile voastre tembelilor, nu o s pltim doar noi, o'r s plteasc i copiii mei i ai votri. Ordinarilor !PROSTOVANE VEZI CA AU INCEPUT ANUL SCOLAR MAI TRECI PE ACOLO ,ESTE IMPERIOS NECESAR PENTRU TINE ;BAGAVA-S; molusca mica hermafrodita .
|
|
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 18:55
Dup ndelungi trgnri, coaliia Grivco a depus moiunea de cenzur!
Scris de Sebastian Rusu Dup eecul moiunii de cenzur din var, PSD a reuit s-i subordoneze PNL-ul n pregtirea ultimului asalt major din Parlament mpotriva Cabinetului Boc - i, implicit, a puterii portocalii -, sub forma a nc unei moiuni de cenzur care va fi citit n plen pe 20 octombrie i votat pe 28 octombrie. Pe de alt parte, concomitent cu propaganda toxic de la posturile moguliene, coaliia Grivco mai poart un rzboi tacit al boicotului la edinele Biroului Permanent al Camerei, miza fiind obinerea demisiei Robertei Anastase - vzut ca un trofeu imagistic al lui Ponta -, i nu proiectele de legi care au rmas blocate pe masa BP al Camerei. n fapt, calculul coaliiei Grivco este simplu i are la baz, n afara recesiunii economice cu care nc ne confruntm, i posibilele trdri ale unor parlamentari din arcul coaliiei, n special de la UDMR, care par oscilani n declaraii n ultima perioad de timp, pentru impunerea unei majoriti asemntoare celei din toamna trecut din jurul marionetei Klaus Johannis, care s-i foreze mna lui Bsescu. Depunerea acestei moiuni de cenzur social-democrate cu sprijin liberal va altera i mai mult climatul politic din aceast toamn, cnd liderii PSD-PNL vor ncerca destructurarea arcului coaliiei de guvernare pentru strngerea celor 236 de voturi necesare drmrii Cabinetului Boc, vzut drept unicul vinovat al cderii economice a rii la 20 de ani de la falimentul statului social, construit de tataia Iliescu. mbtai de sondaje toxice i de nemulumirile populaiei, liderii PSD-PNL i joac ultima carte din rzboiul civil declanat n aceste sptmni cu sprijinul sindicalitilor, sub auspiciile parlamentarismului i sub masca moiunii de cenzur, potrivit regulilor democratice.
|
|
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 19:04
SOV: Mi-am scos otile regulate din cazrmi. Poporul sta s-a tmpit de-a dreptul, nc ine cu imbecilul, s-i degajm prostimea
ieri, 12:55 foto(1)Sorin Ovidiu Vntu n stenograme: Mi-am scos otile regulate din cazrmi. poporul sta s-a tmpit de-a dreptul, s-i degajm prostimea. I-o degajm f... n gur s-l f Foto: Mediafax, Rzvan Chiri Dosarul omului de afaceri Sorin Ovidiu Vntu, aflat pe rolul Tribunalului Bucureti, conine cinci volume, incluznd stenogramele discuiilor cu jurnaliti din grupul Realitatea, precum Ctlin Popa, Cornel Nistorescu, Stelian Tnase, dar i cu politiceni. Una dintre stenograme este cea a discuiei dintre Sorin Ovidiu Vntu i directorul Realitatea TV, Ctlin Popa, purtat n 29 octombrie 2009, n campania electoral pentru alegerea Preedintelui. Documentul a fost obinut de Mediafax. publicitate Prezentm integral coninut stenogramei: "POPA CTLIN : Am fcut un carton i am spus c aceleai ONG-uri, n 2004 l-au susinut pe candidatul Traian Bsescu. S.O.VNTU : - Foarte bine, f... n gur s-i f... Deci s-au isterizat ia. POPA : -Mam, sunt cu nervii pe perei. S.O.VNTU : - Excepional, excepional. POPA : -Adevrul e c e fr precedent, c toat societatea civil, c astea sunt cele mai importante voci n momentul de fa i cele mai importante ONG-uri din Romnia, i nu au mai vzut n mandatul lui Bsescu niciodat aa ceva. Dar tii care este ocul? S.O.VNTU : - ? POPA : - Liderii celor dou partide de opoziie nu vor s fac declaraii pe tema asta. S.O.VNTU : - De ce? POPA : - De boi. Adic rspunsul meu e clar. De boi. S.O.VNTU : - Cred c fac bine, tati. POPA : - Eu nu cred. S.O.VNTU : - Dac mi permii, totui rrirea parlamentarilor este o chestie foarte popular printre cetenii imbecili ai acestei ri. POPA : - Da, dar nu despre asta e vorba. S.O.VNTU : -Ba da, pentru c acolo este prefaudarea alegerilor. Se refer strict la referendum i referendumul este o chestie ginga. Ei au ieit deja cu declaraii c susin micorarea numrului de parlamentari. CTLIN POPA :-Da i asta poate s spun i acum, "Susinem n continuare referendumul, haidei s-l programm ntre tururile de scrutin". S.O.VNTU - Da. O s m gndesc. S vorbesc cu MIRCEA i cu CRIN s vd de ce nu preiau mesajul. Nu tiu. M-a luat prin surprindere cu treaba asta. (...) CTLIN POPA. - Da. O s stm s documentm dei m ardeau minile s ieim repede cu el, dar nu putem pentru c sunt lucruri foarte grave. S.O.VNTU - Sunt grave, nu? CTLIN POPA. - Da. S.O.VNTU - Aa tati, aa biatul lui tata. F... n gur s-l f... Hai c vin i eu acas s pun umrul (rde - n.n.). CTLIN POPA. - (rde - n.n.). Da. S.O.VNTU - Rar mi se ntmpl, fr mito CT, s m mobilizez cum m-am mobilizat de data asta. CTLIN POPA. - Da. Am simit i eu pe alocuri. S.O.VNTU - Rar mi se ntmpl. Mi-am scos otile regulate din cazrmi, nici mcar pe scandalul FNI nu mi-am scos armata regulat. Am lucrat numai cu ostaii. CTLIN POPA - (rde - n.n.). S.O.VNTU - Da. De data asta... mult prostime, dat fiind faptul c poporul sta s-a tmpit de-a dreptul, prostimea asta nc ine cu imbecilul i trebuie s-i degajm prostimea. CTLIN POPA. - Da. S.O.VNTU - I-o degajm f... n gur s-l f... Hai, te pup! Pa! CTLIN POPA. - Drum bun! Pa!"
|
|
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 19:09
S.O.VNTU - Da. O s m gndesc. S vorbesc cu MIRCEA i cu CRIN s vd de ce nu preiau mesajul. Nu tiu. M-a luat prin surprindere cu treaba asta.............
STIMATI SUSTINATORI AI OPOZITIEI,ASTIA SUNT OAMENII PE CARE VOI II SUSTINETI SI II PUPATI.....AI PUPINCURISTI !!!! ( AICI MA REFER LA MIRCICA SI CRINUT ) CINE VOIA SA CONDUCA TARA,VANTU !!!! VORBA CUIEVA DE PE AICI " BAGAIA-S " CA IN FERENTARI ...........
|
|
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 19:17
De la: Dorinel, la data 2010-10-19 18:54:06De la: Silver9AM, la data 2010-10-19 18:38:50n mta, m-a duce !De la: vaneamarin, la data 2010-10-19 18:06:12De la: luter, la data 2010-10-19 17:45:31De la: Dorinel, la data 2010-10-19 12:50:53Pedelacheilor, v tie fundul c ai putea pleca acas - acas la voi, n groapa de gunoi a istoriei. Ai compromis o ar, o generaie ntreag ... i pt greelile voastre tembelilor, nu o s pltim doar noi, o'r s plteasc i copiii mei i ai votri. Ordinarilor !PROSTOVANE VEZI CA AU INCEPUT ANUL SCOLAR MAI TRECI PE ACOLO ,ESTE IMPERIOS NECESAR PENTRU TINE ;BAGAVA-S; molusca mica hermafrodita . TE ROG,MAMA E MOARTA DIN '96,ASA CA ESTI INVITATUL MEU,BAI DORINELE........ PS. PE MAMA NU O UITI NICIODATA,SI SIGUR IN VIATA....SE INTALNESTE OM CU OM,........SINCER NU AS VREA SA FIU IN PIELEA TA,DAR ASTA SUNT PROBLEMELE TALE,EU ASA CRED..........AM MAI SPUS-O ODATA .....EU IMI TIN PROMISIUNILE INTODEAUNA,E TABU PT. MINE ! E ONOAREA MEA IN JOC,ASA CA INDIFERENT DE CE SI CUM NISTE EXPLICATII TOT O SA AVEM,SI NISTE LIMITE CARE TREBUIESC PASTRATE INTODEAUNA..........MAMA,SORA FRATE,COPII......NU AU CE CAUTA IN DISCUTIILE NOASTRE PRO SAU CONTRA,E TOT PAREREA MEA !!!!!!!!!!! LA REVEDERE ,DORINELE !!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 20:36
De la: Dorinel, la data 2010-10-19 12:50:53Pedelacheilor, v tie fundul c ai putea pleca acas - acas la voi, n groapa de gunoi a istoriei. Ai compromis o ar, o generaie ntreag ... i pt greelile voastre tembelilor, nu o s pltim doar noi, o'r s plteasc i copiii mei i ai votri. Ordinarilor ! S-o ai in ciorba Cretinel! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 20:39
De la: Silver9AM, la data 2010-10-19 19:04:39SOV: Mi-am scos otile regulate din cazrmi. Poporul sta s-a tmpit de-a dreptul, nc ine cu imbecilul, s-i degajm prostimea Salut Silver! Crezi ca oile astea bolnave or sa priceapa ceva? Ei stiu sa behaie in nestire si sa repete ce aud la realitatea! Pentru toti bolnavii de genul lui Cretinel, dedic urmatorul articol luat de pe bloguri: 'propaganda' cu mogulii??? postat de confused0010: in 2010-10-12 12:05 nu discutam acum de cat e de bun sau de prost Basescu ca presedinte, ci de acuzatia lui ca in spatele dorintei de a-l inlatura, prin ORICE mijloace, stau cei alintati "moguli", si acuzatia sustinatorilor PNLSD ca aceasta afirmatie este "propaganda". e absolut infricosator la ce nivel a ajuns spalarea pe creieri de catre presa in Romania a cetateanului mioritic. o propaganda care dureaza ani de zile, zi de zi, ceas de ceas, pe toate canalele, reuseste sa tampeasca definitiv si iremediabil cetatenii. poate ca am avantajul ca nu-s in tara si pot vedea lucrurile cu oarecare detasare. ajungi sa vezi ca unii oameni, cu pretentii de intelectuali, mai mult sau mai putin, ajung sa creada progaganda idioata a temebeliziunilor, ceea ce mi se pare extrem de trist si ingrijorator. argumentul lor de baza, cand vine vorba de Base vs restul lumii, e ca chestia cu mogulii, vezi draga doamne, e "propaganda". cat de tare poti sa te lasi spalat pe creieri, cat de orb poti sa fii, ca sa nu citesti ceea ce insisi mogulii confirma, prin nenumarate declaratii publice? sau sa le gasesti scuze cretine de genu "da, da pe langa ce face Base...."??? 1. p a mea, Felix e proprietarul unui partid / post TV. asta e o chestie stiuta de ani de zile, de toata lumea, ca doar asa intra de fiecare data partiduletul ala de c...t in parlament. are o haita de jurnalizdi pe care ii asmute impotriva dusmanului, pana obtine ce vrea. deci jurnalizdii aia is pur si simplu o haita de latrai care latra si musca la comanda. mars la c...t cu deontologia profesionala si independenta, ca habar n-aveti ce-s alea. dati-va-n p..a calului, chiar si cei mai spalati pe creieri stiu asta. numai ca o considera OK, ca e impotriva lui Base. daca le zici sa-i f..i in c.r, numa ca sa il injure in direct pe Base, pun pariu ca trei sferturi accepta. acelasi Felix, securist consacrat, are si cateva procese penale pe rol, la care, ghinion, nu prea mai poate interveni direct. ii raman avocatii si caile clasice de a amana procesele pana la pastele cailor. Felix, fiind numit de Base "solutia imorala" se oftica si declanseaza suspendarea. ce Constitutie, ce p..a mea? a indraznit sa-l supere pe Felix, trebe pus la punct! 2. SOV sa nu uitam, discutam de un infractor. un condamnat penal, care a ispasit o pedeapsa, si iar a 2-a oara a fost condamnat, da p..a mea, ghinion, s-o prescris. cu sprijinul neconditionat (sau mai degraba conditionat) a alora care se dadeau cu bu ci le de pamant mai an de cat is ei de independenti. adica judecatorii. SOV care declara ziua in amiaza mare, fara nici un fel de apasare, ca el e in spatele suspendarii lui Base (nu c-ar fi fost mare secret ca Felix, SOV si Dinu au fost promotorii miscarii asteia sinucigase pentru partidele respective). da? deci SOV declara fara nici o jena: "in 2006, dupa o declaratie facuta de Basescu, in legatura cu un presupus furt de la Banca Agricola am inceput un demers de suspendare a presedintelui Basescu, pentru ca de atunci se dovedea a fi deosebit de periculos. Atunci am inceput un lobby activ pentru suspendarea presedintelui;" ca sa traducem si pentru retardati: un oarecare om de afaceri, deranjat de o afirmatie a sefului statului in legatura ca dansul (de genu "ma ta-i cu rva"), a inceput un lobby "foarte activ" de a-l suspenda pe acesta din functie. si, p..a mea, coincidenta, a reusit. deci Base nu a fost suspendat pentru incalcarea Constitutiei, ci pentru ca i-a zis lu SOV ca ma-sa-i cu rva. si cica Base l-a rugat (dati-mi voie sa nu cred nici cat negru sub unghie ca l-a "rugat" Base ceva, orice) sa-l lase in pace. si ca generosul de SOV a acceptat (brusc, Base nu mai era un pericol pt democratie), contra unui "plan in noua puncte". de modernizare a Romaniei planul, nu de a-l ierta pe SOV de parnaie, de ce va ganditi la prostii. as fi foarte curios sa vaz si io alea 9 puncte ale lu SOV, da din motive care imi scapa, nu vrea sa ne spuna cum avea el de gand sa modernizeze Romania. "nu suspendarea in sine ma interesa, ci trecerea serviciilor de informatii si a parchetelor sub control parlamentar." deci, respectivu om de afaceri, suparat ca SRI-ul ii asculta telefoanele (asa cum zice legea), decide ca e mai bine pentru el, pardon, pentru tara, ca respectivele servicii sa nu mai fie sub autoritatea presedintelui, ci a parlamentarilor care, nu-i asa, is mult mai prietenosi. 3. Dinu Patriciu mogul imbogatit, ca si ailalti, fie din furt de la stat, fie din furt de la pu li me. asta a furat de la stat. sigur ca tre sa ii fim recunoscatori pentru faptul ca a luat pe scobitori o fabrica si n-a inchis-o. numa ne-a lasat o gaura de 700mil$. omul de afaceri care prin 2004 avea peste 30 de parlamentari OFICIAL pe statele lui de plata. omul stapan pe viata si moarte in PNL, care le hotaraste cine e sef de partid, cand trebuie acesta schimbat, si ce directie politica tre sa urmeze PNL (in speta, PSD e directia aia). omul care sponsorizeaza atat PNL cat si PSD. culmea, pe PSD-isti ii sponsorizeaza chiar cu sume mai mari. iar fanilor liberali nu li se pare o problema. nu, pentru ei, Patriciu e ""un mare om de afaceri". care fireste, orice ar face, e ok, daca se mentine anti-Basescu. p..a mea, daca Patriciu ar calca 100 de cetateni cu masina, penelistii ar veni cu "Base i-a aruncat in fata masinii" si cu "lasa-l maica, ca-i impotriva lui Base". cat de tampit poti sa fii ca sa sustii ca faptul ca 3 oameni de afaceri, care au vendete personale cu Basescu, si care au in proprietate posturi de televiziune, ziare, site-uri, sute de latrai pe sticla si pe hartie, pu li ti cieni de cel mai inalt rang (pana la prim ministru), oameni care AU RECUNOSCUT ca vor sa il dea jos pe Base DIN MOTIVE PERSONALE, repet, cat poti sa fii de cretin sa sustii ca asta e propaganda, cand chiar boii cu pricina recunosc ziua in amiaza mare treaba asta???? nu ma tampitilor, e pura realitate: Felix, SOV si Patriciu vor sa il dea jos pe Base nu pentru ca ii doare in cu r de Constitutie (sau de voi), ci pentru ca Basescu i-a deranjat! Atat si nimic mai mult. |
|
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 21:20
De la: vasile_vali, la data 2010-10-19 09:34:45De la: Silver9AM, la data 2010-10-19 09:26:21De la: 9am126636, la data 2010-10-19 08:21:29 Ce nu stie multa lume este faptul ca Securitatea recruta angajati chiar din institutiile militare de invatamint(Scoli militare, Academia tehnica.....). Nu neaparat dintre cei mai straluciti elevi sau studenti. Criteriile de selectie fiind cele specifice. Ce nu stie multa lume este faptul ca schimbarea de regim din '89 se putea face fara varsare de singe in stilul caracteristic din celelalte foste state socialiste. Securitatea cunostea foarte bine tot ce urma sa se intimple si avea toate informatiile necesare. Existau multe alte modalitati de inlaturarea lui Ceausescu fara a se recurge la varsarea de singe inutila. Securitatea se face vinovata si de ceea ce aurmat; distrugerea economiei nationale, ei au stiut totul dar nu au facut nimic pentru stoparea acestui fenomen. Acum ne prezinta spre lecturare stenograme, adica vorbe in vint si ne pretind chiar sa credem. Numai ca noi dorim sa vedem procese finalizate cu hotariri ale instantelor. Probe solide domnilor, evidente si nu mai incercati sa ametiti poporul. Rambo!!!! minciuni americane Silver. Ce vreti voi!!! minciuni portocalii. sictir cioara borata! |
|
dandragos69 201 mesaje Membru din: 14/08/2008 Oras: Pitesti |
Postat pe: 19 Octombrie 2010, ora 23:39
De la: vaneamarin, la data 2010-10-19 18:06:12De la: luter, la data 2010-10-19 17:45:31De la: Dorinel, la data 2010-10-19 12:50:53Pedelacheilor, v tie fundul c ai putea pleca acas - acas la voi, n groapa de gunoi a istoriei. Ai compromis o ar, o generaie ntreag ... i pt greelile voastre tembelilor, nu o s pltim doar noi, o'r s plteasc i copiii mei i ai votri. Ordinarilor !PROSTOVANE VEZI CA AU INCEPUT ANUL SCOLAR MAI TRECI PE ACOLO ,ESTE IMPERIOS NECESAR PENTRU TINE ;BAGAVA-S; molusca mica hermafrodita . baga-v-as Raporteaza abuz de limbaj |
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 02:19
De la: Silver9AM, la data 2010-10-19 18:34:19De la: super_green_frog, la data 2010-10-19 18:14:03De la: vaneamarin, la data 2010-10-19 11:16:17"Preurile produselor alimentare pot scdea dac procesatorii i magazinele renun la o parte din profituri, iar taxele practicate de reelele de retail vor ncepe s scad", a declarat ageniei MEDIAFAX ministrul Agriculturii, Valeriu Tabr. Sa-ti explic.Toate lucrurile cresc cu dragoste. Cand sunt neagra in cerul gurii nu-mi iese nimic darmite sa-mi creasca painea. Mai bun malaxorul in cazul asta. E o simpla unealta, nu pune suflet dar nici amoc. Hai ca stii toate astea dar vrei sa ma ostoiesti. Inteleg. Sunt pe picioare. Ma misc de rup pamantul dar raman pe loc asa ca hamsterul., apoi cad lata. Of, cred ca v-ati saturat cat imi agat lenjeria pe gard. Nici nu stiu de ce o fac din moment ce nu e frumos. Asa, de rea. Deci, cum va spuneam," covrigii costa scump"! Cat costa covrigii ? Scump, scump, prea scump, dincolo era mai ieftin. Aiurea. Sunt scumpi peste tot. @Inca ceva demn de retinut. Luna are 30 de zile. Cam atat "treizecidezile", una dupa alta, nu la fara frecventa, nu pe sarite. Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 08:41
Am constatat cu stupoare ca zilele trecute am lasat la magazinul de paine 15 ron. Familia mea e coimpusa din 2 persoane si nu obisnuiam sa mancam paine. Asa stiam ca e sanatos sa mananci cate o feliuta de paine. Numai astfel te mentii in forma, nu te umfli, nu te buhaiesti, etc, etc. Copilul deasemenea nu e un umflat sau un buhait, are carnita tare si sanatoasa pe el si nu e un supraponderal sau buhait. Un copil normal si sanatos pana acum. M-am straduit sa fie asa. Iata ca acesti cretinoizi ai lumii ne invata alte lucruri, ne obliga sa renuntam la tot ce stiam ca e bine, la toate deprinderile sanatoase. Ca sa faca ei bani din medicamente pe viitor ? Pe banii nostrii, adica bugetul sanatatii sa mearga pe viitor la sigur in buzunarele lor. Sa reparam ce stricam azi, copii, tineri, adulti, batrani. Care mor, mor, selectie naturala, ca in jungla si nu ca intr-un stat de drept care se presupune ca ar trebui sa faca regulile jocului in mod cinstit. Care traiesc, ii taram iremediabil si apoi ii indopam cu medicamentatie. Baieti destepti ce suntem, in felul asta LARGIM la sigur baza de asistati sociali si pensionati medical pe viitor si nicidecum baza de impozitare. Stie cineva se se intampla pe lumea asta in care traim ? Eu una nu mai inteleg dar cred cu siguranta ca toate astea se intamplae din cauza faptului ca in frunte au ajuns toti degeneratii, capcaunii, capsomanii, fix-istii pe de o parte si pe de alta parte contra-facutii pe la studii in strainatate si reveniti ca de niciunde in tara nimanui, resapatii si urmasii lui traian. Daca intrebati pe cineva, toti dar absoluti toti sunt oameni cu potential, de perspectiva, cu un cuvant de spus in viitor. Si pe viitor tot ei ? Sa nu astepti un glont in cap in aceste conditii ? Daca esti citav la cap, il astepti cu draga inima, cu ardoare. Praful si pulberea s-a ales din lumea noastra din cauza unor valori impuse de niste gaunosi. Nu ne mai intrebam daca suntem liberi ci daca mai suntem oameni si nu bestii care isi arunca puii din cuib daca nu-si iau singuri zborul (vezi libertatea de circulatie). Ne intrebam daca traim in jungla unde functioneaza selectia naturala sau daca traim intr-un stat de drept in care se presupune ca statul este cel care face regulile jocului in mod cinstit. Apropos de paine, daca eu am lasat 15 ron la paine dintr-o strigare ce se intampla cu o familie numeroasa. Ce venit sa ai ca sa-ti mai ramana bani si pentru celelalte necesitati ? De ce 15 ron ? Am luat si covrigi desi nu obisnuiam sa ma gandesc cu ce sa umplu stomacul copilului ca sa nu dea in ulcer. Da, un covrig e 1 ron. Mult, dom'le, mult. Dincolo era mai putin. Am depasit faza cu "cat costa halatul ?" care va sa zica. Acum ne intrebam aiuriti "Cat costa covrigul ?" Mama lor de cretinoizi.[/quote] Broscuto, nu stiu cum naiba faci dar ai un talent deosebit de a o da prin balarii, ceva de groaza. De ce nu-ti vezi tu de alte treburi ? E de vina Basescu pentru ca tu ai dat pe paine 15 lei ? Sau pe covrigi. Delir in toata regula. Tu recitesti ce scri ? Sti tu ce valoare au toti aia despre care vorbesti ... Ia vezi, afara ploua ? Daca da, ia-te de mana cu Vanea, cu Dorinel si tranteste-ne un eseu despre cat de vinovat este Basescu pentru ca ploua afara si cum trebuie suspendat cat mai repede pentru ca, altminteri, nu mai vedem lumina soarelui ... Nu stiu cum faci dar, parca joci intr-un film de genul "Hai sa va aratam de ce femeile sunt mai toante decat barbatii..." desi, daca ma gandesc mai bine, o sa se demonstreze ca vei iesi pe locul trei dpua Vanea si Dorinel, ceea ce ne arata ca, totusi, barbatii sunt mult mai imbecili decat femeile. Totusi, de ce te straduiesti sa le iei locul ?
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
9am243067 12 mesaje Membru din: 20/10/2010 |
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 08:49
Alexa poze100%Reale 1,80,56kg,19ani,satena simpatica,senzuala,finuta si sexy ofer clipe de vis domnilor generosi si rafinati la domiciliul meu .Daca vrei sa faci dragoste cu mine nu ezita sa ma contactezi,kiss-you. 20 Oct 07:57
0731.454.799 0731.454.799 Pret 300L/h O tema mult mai placuta decit Basescu
|
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 09:08
De la: Silviu, la data 2010-10-20 08:41:39 Silviule ,eu credeam ca daca ploua afara de vina sunt toti in afara de Basescu ,singurul om din Romania care vrea sa reformeze situatia meteorologica grava a tarii. Dezvolta tu te rog tema asta, inlocuind cuvantul "toti" prin "moguli, KGB, rusi, PNL, PSD, PC, tonomate,cei 322" etc.Doar asa vom putea sa intelegem exact ce este un imbecil .
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 09:23
SIlviu,
ai grija pe cine hulesti! marea revolutie din octombrie, care a avut loc in noiembrie in 1917 in Rusia a pornit de la femeile care stateau la coada la ... piine in Sankt Petersburg!. altfel, cum mai arata aradul vostru vopsit in portocaliu !?!
Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for.
Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 09:31
De la: vaneamarin, la data 2010-10-20 09:08:35De la: Silviu, la data 2010-10-20 08:41:39 Stai linistit, ce este un imbecil am aflat de multa vreme citindu-ti posturile. Daca si dupa povestea asta cu stenogramele despre SOV berbecii de tapa lui Vanea tot nu pricep ce-i mana pe ei in lupta, atunci se pare ca trebuie redefinita si imbecilitatea. Parca stabilisem, Vanea ca nu am ce sa-ti spun. Tu faci parte din categoria indivizilor bolnavi mintal cu care, orice discutie este complet inutila. Nu citesc posturile tale si ale altora ca tine. Nu am ce afla din ele. Ma plictisesti ingrozitor. Ia vezi, ploua afara ? Dar Base, ce face ? Hai, ca ai de treaba ... Ocupa-te de Base, eu sunt neimportant si ... sunt gata lamurit si de tine si de Base. semnatura: o javra extraordinara. Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 09:32
black
si pe mine m-a deranjat base! Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for.
Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
|
|
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 10:05
De la: Silviu, la data 2010-10-20 09:31:54De la: vaneamarin, la data 2010-10-20 09:08:35De la: Silviu, la data 2010-10-20 08:41:39 Da Silviule,chiar esti o javra extraordinara... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

PUPINCURISTI !!!! ( AICI MA REFER LA MIRCICA SI CRINUT ) CINE VOIA SA CONDUCA TARA,VANTU !!!! VORBA CUIEVA DE PE AICI " BAGAIA-S " CA IN FERENTARI ...........
Dezvolta tu te rog tema asta, inlocuind cuvantul "toti" prin "moguli, KGB, rusi, PNL, PSD, PC, tonomate,cei 322" etc.Doar asa vom putea sa intelegem exact ce este un imbecil .