Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 19:53
BLACK,SA MORI DE RAS,CIOARA A SCOS FOTOGRAFIA CU SIFONIERUL RUPT......ORI L-A ARUNCAT LA GUNOI ORI .....NICI PALARIA LUI DE BULIBASA SCAPATAT NU MAI E......... PANA LA URMA A GASIT SA FACA CEVA UTIL CU ACEL SIFONIER.......FOCUL !!!
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 19:56
De la: 9am242987, la data 2010-10-16 15:41:10Eu incerc sa-mi mentin moralul ,desi mai Silver9AM,tot PDL ul nostru este in degringolada totala.Degeaba urla Basescu si se screme Boc,parlamentarii nostrii PDL vor sa-si faca datoria fata de cei care ia trimis in Parlament,asa ca adio mai silver 9am Majoritatea parlamentarilor pdl SUNT SATUI DE basescu si de boc ,dar ,sunt amenintati ca vor ramine fara portofoliu,dacanu tin scorul la numaratoarea voturilor,multi dintre ei nici nu stiu dece se afla in PARLAMENT
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 16 Octombrie 2010, ora 20:03
De la: buldogul, la data 2010-10-16 19:56:33De la: 9am242987, la data 2010-10-16 15:41:10Eu incerc sa-mi mentin moralul ,desi mai Silver9AM,tot PDL ul nostru este in degringolada totala.Degeaba urla Basescu si se screme Boc,parlamentarii nostrii PDL vor sa-si faca datoria fata de cei care ia trimis in Parlament,asa ca adio mai silver 9am MAI PECHINEZULE,AI NIMERITO SI TU O DATA..........E VALABIL SI PENTRU PARLAMENTARII PSD+PNL...........TOTI SUNT O APA SI UN PAMANT,DOAR INTERESE ............II DOARE IN FUND DE NOI.....VORBA LUI GHISE,PAI AM IMPRUMUTAT 30 000 DE EURO,ACUM NU TREBUIE SA MI-I SCOT ?.... Raporteaza abuz de limbaj
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
PEDELISTUL 255 mesaje Membru din: 30/09/2009 Oras: Oradea |
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 04:44
De la: bseceta, la data 2010-10-16 17:00:57De la: 9am242987, la data 2010-10-16 15:41:10Eu incerc sa-mi mentin moralul ,desi mai Silver9AM,tot PDL ul nostru este in degringolada totala.Degeaba urla Basescu si se screme Boc,parlamentarii nostrii PDL vor sa-si faca datoria fata de cei care ia trimis in Parlament,asa ca adio mai silver 9am Daca dai 100 euro ,primim !
Raporteaza abuz de limbaj
PRIN MINCIUNA SI HOTIE PACALIM O ROMANIE,PARLAMENTUL ESTE CHIOR ,NOI FURAM DELA POPOR!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 08:38
De la: Silver9AM, la data 2010-10-16 19:53:25 BLACK,SA MORI DE RAS,CIOARA A SCOS FOTOGRAFIA CU SIFONIERUL RUPT......ORI L-A ARUNCAT LA GUNOI ORI .....NICI PALARIA LUI DE BULIBASA SCAPATAT NU MAI E......... PANA LA URMA A GASIT SA FACA CEVA UTIL CU ACEL SIFONIER.......FOCUL !!! Crezi ca are soba in cort? Mai degraba cred ca si-a facut un palton din el! Raporteaza abuz de limbaj |
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 09:00
De la: 9am242987, la data 2010-10-16 16:55:47Mai black101307 cred ca astai numarul tau de pe pistol ,care ti ladat Basescu sa-i ameninti pe PDLeii care vor sa fuga la PSD,dar Basescu are cea mai mare teama de pirnaie,a fentato in 2004 dar acum au aflat toti cum au fost pacaliti,degeaba faceti ventilatie Era normal sa se naruie sandramaua,romanii asteptau realizari "sa traiti bine" au ramas si fara acoperis,in pragul iernii
|
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 09:28
De la: 9am242963, la data 2010-10-15 09:01:59De la: dracusor, la data 2008-10-02 22:15:41in continuare dati cu parerea va rog :) Acum vrea sa se ascunda sub scutul american
|
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 09:35
Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 08:27
Revolutia romana din Dec. 89 A fost anti-comunista . Revolutia fiind deturnata de securisti dupa ce acestia s-au tradat si impuscat conducatorul care nu-i lasa sa fure dupa inimile lor de jivine spurcate. Si acestiau au furat cam tot ce au putut sa fure in aceasta tara dar in primul rind toata munca intregului popor care sub conducerea lui Ceausescu a construit fabrici, uzine, combinate, centrale hidroelectrice si nucleare si multe alte cele. In cei 20 de ani de tranzitie, ei securistii reciclati la piata au dezmembrat vinzind la fiare vechi peste 1200 de intreprinderi mari si mijloci si nu au fost in stare sa construiasca nimic palpabil in acest timp. ASTAZI ROMANIA SE AFLA IN PRAGUL COLAPSULUI Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 09:41
De la: bilbe, la data 2010-10-17 09:35:54Postat pe: 15 Octombrie 2010, ora 08:27
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 10:54
Traian Basescu : "Nici eu, nici Guvernul, nu avem dreptul s suspendm reforma doar pentru c nu avem susinere" Poate cineva sa imi spuna si mie despre ce dracu' reforma vorbeste dom' presedinte ?Crearea unui partid nou neales de nimeni ca UNPR este reforma ?Distrugerea economiei nationale este reforma ?Aducerea Romaniei pe ultimul lor din UE este reforma ?Saracirea si umilirea populatiei este reforma ?Raspandirea de politruci portocalii in institutiile tarii este reforma ?Hahaielile si marlanismele lui si ale lui Boc sunt reforma? Posetele lui Udrea sunt reforma ? Ce dracu' reforma viseaza Base ?! Daca asta este reforma , atunci eu ma pish pe reforma lui sa-si reformeze familia lui acasa in acest mod ... |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 11:03
"N-am niciun motiv s cer demisia premierului. Premierul a crezut c n ceea ce i s-a propus sunt i stimulentele"
Premierul a fost un bou si a crezut gresit ASA CUM MEREU FACE. Boul asta de Boc distruge tara dar nici asta nu este un motiv sa ii cereti dumnevoastra demisia, deoarece este un bou obedient,bun pupator de fund prezidential si canta bine "Pusca si cureaua lata!" .In plus familia dumnevoastra si gasca dumnevoastra,nu au parte de "reforma" propusa de dumnevoastra si infaptuita de sclavul Boc, asa ca da,chiar nu aveti motive sa ii cereti dumneavoastra demisia.NOI INSA AVEM ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 11:11
De la: vaneamarin, la data 2010-10-17 11:03:19"N-am niciun motiv s cer demisia premierului. Premierul a crezut c n ceea ce i s-a propus sunt i stimulentele" VANIA,LASA MACAR SA IASA PREOTUL DIN BISERICA........SI DUPA,OFUSCHEAZATE CAT VREI !!!!!!!! INTRA PE SITE-UL OFICIAL AL PRESEDENTIEI,SAU AL GUVERNULUI SI VEI FI ......SATISFACUT !!!!
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 12:42
Tot mai des base vine si ne spune: "nu e vina ministrilor si a premierului, ei nu se pricep la asta, e vina functionarilor".
Sper ca sunteti de acord ca nu ar spune-o asa de des daca nu ar fi si romani care-l cred. Ce mai conteaza, ca dupa alegerile fraudate din 2009 base ne-a servit un guvern boc, resapat, facut "dupa pohta cea pohtit " despre care ne spunea atunci ca "mustesc" de reforma si de fapte marete. Acum cind prostiile/gafele in guvernare si in legiferare fac valuri valuri si flaminzii arunca cu caschete sau cu fluturasii de salarii, base ne spune ca nu ministrii sunt de vina (si in atragerea de fonduri e aceeasi cauza ) ci functionarii.ca nu recunoaste azi ce a spus ieri stiam, dupa cum stiu ca mai sunt multi prosti care pun botu la minciunile derbedeului-javra. ce urmeaza? si mai multa REFORMA?? doar Ceausescu ne povestea ce viitor maret tara noastra are. na, ca acum de atita anticomunism ne-am mai potcovit cu unul care ne vinde "viitor de aur". poate ar trebui sa spunem Controcenilor Palatul Minciunilor si Guvernului Palatul Pacalicilor. in rest ramanem cu clasicul "luati de la basescu"... Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlat o populaie? Rim: n primul rnd prin for.
Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 12:47
Cred ca Eugen Ionescu l-ar invidia pe base pentru explicatia data grevei functionarilor de la finante si mai ales situatiei diparitiei stimulentelor din salariile amaritilor.
curat teatrul absurdului, care prinde la masele lasate fara tepele din Victoriei. deci pana la urma asta ii stimuleaza pe basescianisti, absurdul si cinismul si nu manelele. e bine de stiut. Raporteaza abuz de limbaj
Abatele: Cnd fraii mei naintai au fost pui n situaia de a controla o lume s-au gindit prima dat la religie. Rim: Mai exist i politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaie.Abatele: Desigur. Numai c e o unealt nesigur. Rim: Un popor mai poate fi condus i prin aciuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar s spun c nrobirea omului fa de valorile materiale este indiscutabil superioar celei obinute prin religie.
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 13:18
De la: 9am049573, la data 2010-10-17 12:42:16Tot mai des base vine si ne spune: "nu e vina ministrilor si a premierului, ei nu se pricep la asta, e vina functionarilor". BAI FRATE CE-MI PLACE CAND VA OFTICATI !!! GASITI TOATE TAMPENIILE POSIBILE,LE POSTATI,SI VA OFTICATI,ASA VA VREAU,BAGATI-VA UNGHIA !!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 996 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 13:30
De la: vasile_vali, la data 2010-10-15 18:56:33De la: Silver9AM, la data 2010-10-15 18:29:49De la: black10131307, la data 2010-10-15 18:11:53De la: vasile_vali, la data 2010-10-15 17:31:50De la: Silver9AM, la data 2010-10-15 17:25:27 MAI REPET O SINGURA DATA !!! VALI_VASILE KUDICA ,NIHIL SINE DEO !
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 13:42
ai ramas de serviciu silver?
doar atat puteti, in slujba voastra, sa rideti cind nu mai aveti ce spuneti? esti de gradinita... auzi la el academie militara... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 15:42
De la: 9am049573, la data 2010-10-17 13:42:22ai ramas de serviciu silver?
|
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 19:00
Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 19:07
De la: DanubianKnight, la data 2010-10-17 19:00:29Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1670 mesaje Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 19:11
de ce-l lauzi? nu vezi ca s-a tzacanit?
pe cine intereseaza de Romania sau Dacia? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 19:30
De la: Will, la data 2010-10-17 19:11:17de ce-l lauzi? nu vezi ca s-a tzacanit? PE TOTI AR TREBUI SA NE INTERESEZE,NU CREZI ?
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 19:34
De la: Will, la data 2010-10-17 19:11:17de ce-l lauzi? nu vezi ca s-a tzacanit? Nici pe noi ne intereseaza Canada... :
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 19:46
voi chiar ati uitat ce comparatie a facut sultanul?
cuiul din papuc, asta este Romania pe harta Lumii! o tara mica cu gura mare, care nu face nimic pentru popor! care a intrat in faza de exterminare! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 19:46
voi chiar ati uitat ce comparatie a facut sultanul?
cuiul din papuc, asta este Romania pe harta Lumii! o tara mica cu gura mare, care nu face nimic pentru popor! care a intrat in faza de exterminare! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 19:48
De la: Will, la data 2010-10-17 19:46:02voi chiar ati uitat ce comparatie a facut sultanul? Si daca o scuipi te simti mai destept?? vezi ca ma enervezi mai tare decat cu prostiile despre femei
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 19:53
Eu nu-mi bat joc de voi!
Vreau doar sa vedeti realitatea! Chiar imi pare rau ca a ajuns in situatia asta: -desconsiderata de toti. Poporul si opinia publica este singura sansa care a mai ramas. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 19:56
De la: Will, la data 2010-10-17 19:53:20Eu nu-mi bat joc de voi! POPORUL CUI ? OPINIA PUBLICA ,A CUI ? A ROMANILOR SAU A SULTANULUI ? SULTANUL A DISPARUT DIN ISTORIE DE MULT,ROMANII ASA CUM SUNTEM NOI........EXISTAM !
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 19:59
Bsescu i cere preedintelui Senatului adoptarea legii pensiilor
Scris de Sebastian Rusu Dup tot circul mediatic fcut de liderii Grivco n jurul legii pensiilor, preedintele Traian Bsescu i- a trimis ieri, o scrisoare preedintelui Senatului, Mircea Geoan, prin care solicit adoptarea ct mai rapid a Legii privind sistemul unitar de pensii publice, act normativ ce reprezint una dintre condiionalitile din acordul cu FMI. Astfel, n textul scrisorii, eful statului solicit adoptarea ct mai rapid a Legii privind sistemul unitar de pensii publice care reprezint o condiionalitate pe care Romnia i-a asumat-o prin semnarea Scrisorii de intenie cu Fondul Monetar Internaional i, totodat, o necesitate pentru adoptarea, n termen legal, a bugetului de stat i a bugetului asigurrilor sociale de stat pe anul 2011. Pe de alt parte, Bsescu menioneaz faptul c avnd n vedere c pe 7 octombrie a adresat Parlamentului solicitarea de a reanaliza oportunitatea reducerii vrstei de pensionare pentru femei de la 65 la 63 de ani, prin aceast nou scrisoare cere dezbaterea i aprobarea urgent a acestui act normativ. Potrivit acestuia, Parlamentul are independena de a-i stabili propriul program de funcionare, dar accentueaz, n acelai timp, c dezbaterea i adoptarea, de ctre forul legislativ, a solicitrii sale, ar nsemna un pas important n ndeplinirea de ctre Romnia a obligaiilor asumate la nivel internaional fa de partenerii si. La rndul su, preedintele Senatului, Mircea Geoan, l informeaz pe eful statului printr-o scrisoare de rspuns c Legea pensiilor se afl deja n procedur legislativ accentuat i c trebuie s beneficieze de toat atenia Parlamentului. Un act normativ de o asemenea importan i cu un impact social i economic major, ce afecteaz n mod direct mai bine de cinci milioane de romni, trebuie s beneficieze de toata atenia Legislativului, n calitatea sa de organ reprezentantiv suprem al poporului romn arat Geoan n textul scrisorii de rspuns trimise preedintelui. De asemenea, Geoan a mai subliniat n scrisoarea ctre Bsescu c mprtaeste opinia efului statului potrivit creia este necesar ca n lege vrsta de pensionare s fie redus i difereniat. Mai mult, Comisia juridic a Senatului a fost mandatat de Biroul Permanent s analizeze impactul modificrii vrstei de pensionare pentru femei asupra altor puncte conexe din proiectul de lege (cum ar fi durata stagiului de cotizare), astfel nct eventuala modificare s nu afecteze coerena i funcionalitatea de ansamblu a legii, a reiterat preedintele Senatului.
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2010, ora 20:01
De la: Will, la data 2010-10-17 19:53:20Eu nu-mi bat joc de voi! Voi cei din exterior nu ar trebui sa acceptati aceste incadrari ci sa le combateti.Aveti poate mai multa credibilitate decit noi cei din interior. Si eu cand ies din tara fac tot posibilul sa atrag atentia ca in Romania exista si oameni ca mine, nu numai tigani si talhari. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

Acus insa, DACA te frige soricul, o sa fie la propriu!!!