back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 11:08

Situație tensionată, marți, la Finanțe. Mai mulți angajați au ieșit pe holurile instituției nemulțumiți că nu toți angajații vor primi stimulentele restante pe august și septembrie

"Nu eu am avut ideea de a organiza protestul spontan de astăzi (marți - n.r.). Nu am nicio legatură. Sărăcia i-a făcut pe oameni să protesteze din nou. Am venit la Ministerul de Finanțe pentru că m-au chemat oamenii. Este un protest la care participă circa 200 de oameni. Sebastian Oprescu, liderul de sindicat, a făcut o prostie că a fost de acord ca 66% dintre sindicaliști să primească stimulente", a declarat liderul de sindicat Vasile Marica.

În schimb, președintele ANAF, Sorin Blejnar, a precizat că angajatii de la Finanțe, care au ieșit pe holurile instituției, nu protestează, ci SE BUCURA pentru că își vor primi din nou stimulentele. "Nu se întâmpla nimic. Sunt 20-30 de oameni care cred că s-au adunat pentru că SUNT BUCUROSI pentru că stimulentele le-au fost introduse în salariul de bază", a completat șeful ANAF.

Acest tip de comportament al sefului ANAF ,este unul ceausist -securist dus la extrem.Sa spui despre niste oameni care protesteaza deoarece au fost pacaliti , ca de fapt ei se bucura, depaseste orice imaginatie,orice tupeu,orice decenta, si arata doar ce fel de activisti de partid ne conduc astazi prin grija "anticomunistului" Traian Basescu.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 11:14

De la: iancu_costy, la data 2008-12-13 22:35:04
BASESCU?
Da, si eu l-am votat dar sunt FOARTE DEZAMAGIT de prostia pe care am facut-o. Este un ipocrit si un nesimtit. Un om de nimic care nici nu-i pasa de poporul roman. Ganditiva unde s-a mai pomenit si in ce tara civilizata din lume se mai intampla ce se intampla in Romania . Ungurii din Transilvania fac ce vor ei fara sa le ceara socoteala nimeni. Elevii maghiari nu stiu limba romana dar au o promovabilitate de 100%la tezele unice la Limba Romana. In timp ce elevii romani iau meditatii si sunt stressati atat ei cat si parintii lor pentru aceste examene. Ministri maghiari bagati cu forta in Guvernul Romaniei de Basescu dar care sustin ca sarbatoarea nationala a Romaniei nu este si pentru ei . Ba chiar ii deranjeaza aceasta sarbatoare. Criminali maghiari care sunt lasati in libertate in Romania ca nu pot fi judecati pentru ca lipseste interpretul la judecata . Toate acestea si multe altele sub ochii presedintelui iubit care cu fiecare ranjet nu spune altceva decat HA,HA,HA, m-ati votat fraierilor. Daca s-ar interesa si de poporul Roman sa-i mearga bine sau mai bine zis sa traiasca bine macar 50%din cum se intereseaza de minoritatea maghiara atunci am duceo intr-adevar mult mai bine. Dar sigur a uitat ca este si presedintele Romanilor din Romania. Poate-si aminteste la alegeri . DA DOAMNE MINTEA ROMANULUI DE PE URMA. Este dreptl nostru sa gresim. O SINGURA DATA.

Poti sa te revansezi intr-un singur fel pentru prostia ta: tu si cei care l-ati votat pe fraudulosul si criminalul traian basescu, toti 4 milioane de nechibzuiti plecati imediat la Cotroceni si luati-l pe sus pe nemernicul presedinte si azvarliti-l in puscarie!!!!!
Daca nu ati avut minte, aveti macar curaj, hai sa va vad cat sunteti de dezamagiti!!!! Un om dezamagit actioneaza, nu isi plange de mila!!!!!
CE ZICI BARBATE??!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 11:30

De la: black10131307, la data 2010-10-19 20:39:00
De la: Silver9AM, la data 2010-10-19 19:04:39SOV: Mi-am scos oștile regulate din cazărmi. Poporul ăsta s-a tâmpit de-a dreptul, încă ține cu imbecilul, să-i degajăm prostimea
ieri, 12:55

•foto(1)Sorin Ovidiu Vîntu în stenograme: Mi-am scos oștile regulate din cazărmi. poporul ăsta s-a tâmpit de-a dreptul, să-i degajăm prostimea. I-o degajăm f... în gură să-l f… Foto: Mediafax, Răzvan Chiriță

Dosarul omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, aflat pe rolul Tribunalului București, conține cinci volume, incluzând stenogramele discuțiilor cu jurnaliști din grupul Realitatea, precum Cătălin Popa, Cornel Nistorescu, Stelian Tănase, dar și cu politiceni.

Una dintre stenograme este cea a discuției dintre Sorin Ovidiu Vîntu și directorul Realitatea TV, Cătălin Popa, purtată în 29 octombrie 2009, în campania electorală pentru alegerea Președintelui. Documentul a fost obținut de Mediafax.

publicitate Prezentăm integral conținut stenogramei:

"POPA CĂTĂLIN : Am făcut un carton și am spus că aceleași ONG-uri, în 2004 l-au susținut pe candidatul Traian Băsescu.

S.O.VÂNTU : - Foarte bine, f... în gură să-i f... Deci s-au isterizat ăia.

POPA : -Mamă, sunt cu nervii pe pereți.

S.O.VÂNTU : - Excepțional, excepțional.

POPA : -Adevărul e că e fără precedent, că toată societatea civilă, că astea sunt cele mai importante voci în momentul de față și cele mai importante ONG-uri din România, și nu au mai văzut în mandatul lui Băsescu niciodată așa ceva. Dar știi care este șocul?

S.O.VÂNTU : - Ă?

POPA : - Liderii celor două partide de opoziție nu vor să facă declarații pe tema asta.

S.O.VÂNTU : - De ce?

POPA : - De boi. Adică răspunsul meu e clar. De boi.

S.O.VÂNTU : - Cred că fac bine, tati.

POPA : - Eu nu cred.

S.O.VÂNTU : - Dacă îmi permiți, totuși rărirea parlamentarilor este o chestie foarte populară printre cetățenii imbecili ai acestei țări.

POPA : - Da, dar nu despre asta e vorba.

S.O.VÂNTU : -Ba da, pentru că acolo este prefaudarea alegerilor. Se referă strict la referendum și referendumul este o chestie gingașă. Ei au ieșit deja cu declarații că susțin micșorarea numărului de parlamentari.

CĂTĂLIN POPA :-Da și asta poate să spună și acum, "Susținem în continuare referendumul, haideți să-l programăm între tururile de scrutin".

S.O.VÂNTU - Da. O să mă gândesc. Să vorbesc cu MIRCEA și cu CRIN să văd de ce nu preiau mesajul. Nu știu. M-a luat prin surprindere cu treaba asta.
(...)

CĂTĂLIN POPA. - Da. O să stăm să documentăm deși mă ardeau mâinile să ieșim repede cu el, dar nu putem pentru că sunt lucruri foarte grave.

S.O.VÂNTU - Sunt grave, nu?

CĂTĂLIN POPA. - Da.

S.O.VÂNTU - Așa tati, așa băiatul lui tata. F... în gură să-l f... Hai că vin și eu acasă să pun umărul (râde - n.n.).

CĂTĂLIN POPA. - (râde - n.n.). Da.

S.O.VÂNTU - Rar mi se întâmplă, fără mișto CĂTĂ, să mă mobilizez cum m-am mobilizat de data asta.

CĂTĂLIN POPA. - Da. Am simțit și eu pe alocuri.

S.O.VÂNTU - Rar mi se întâmplă. Mi-am scos oștile regulate din cazărmi, nici măcar pe scandalul FNI nu mi-am scos armata regulat. Am lucrat numai cu ostașii.

CĂTĂLIN POPA - (râde - n.n.).

S.O.VÂNTU - Da. De data asta... multă prostime, dat fiind faptul că poporul ăsta s-a tâmpit de-a dreptul, prostimea asta încă ține cu imbecilul și trebuie să-i degajăm prostimea.

CĂTĂLIN POPA. - Da.

S.O.VÂNTU - I-o degajăm f... în gură să-l f... Hai, te pup! Pa!

CĂTĂLIN POPA. - Drum bun! Pa!"

Salut Silver! Crezi ca oile astea bolnave or sa priceapa ceva? Ei stiu sa behaie in nestire si sa repete ce aud la realitatea! Pentru toti bolnavii de genul lui Cretinel, dedic urmatorul articol luat de pe bloguri:

'propaganda' cu mogulii???

postat de confused0010: in 2010-10-12 12:05

nu discutam acum de cat e de bun sau de prost Basescu ca presedinte, ci de acuzatia lui ca in spatele dorintei de a-l inlatura, prin ORICE mijloace, stau cei alintati "moguli", si acuzatia sustinatorilor PNLSD ca aceasta afirmatie este "propaganda".

e absolut infricosator la ce nivel a ajuns spalarea pe creieri de catre presa in Romania a cetateanului mioritic.
o propaganda care dureaza ani de zile, zi de zi, ceas de ceas, pe toate canalele, reuseste sa tampeasca definitiv si iremediabil cetatenii. poate ca am avantajul ca nu-s in tara si pot vedea lucrurile cu oarecare detasare.

ajungi sa vezi ca unii oameni, cu pretentii de intelectuali, mai mult sau mai putin, ajung sa creada progaganda idioata a temebeliziunilor, ceea ce mi se pare extrem de trist si ingrijorator.

argumentul lor de baza, cand vine vorba de Base vs restul lumii, e ca chestia cu mogulii, vezi draga doamne, e "propaganda".
cat de tare poti sa te lasi spalat pe creieri, cat de orb poti sa fii, ca sa nu citesti ceea ce insisi mogulii confirma, prin nenumarate declaratii publice? sau sa le gasesti scuze cretine de genu "da, da pe langa ce face Base...."???

1. p a mea, Felix e proprietarul unui partid / post TV.
asta e o chestie stiuta de ani de zile, de toata lumea, ca doar asa intra de fiecare data partiduletul ala de c...t in parlament. are o haita de jurnalizdi pe care ii asmute impotriva dusmanului, pana obtine ce vrea. deci jurnalizdii aia is pur si simplu o haita de latrai care latra si musca la comanda. mars la c...t cu deontologia profesionala si independenta, ca habar n-aveti ce-s alea.
dati-va-n p..a calului, chiar si cei mai spalati pe creieri stiu asta. numai ca o considera OK, ca e impotriva lui Base. daca le zici sa-i f..i in c.r, numa ca sa il injure in direct pe Base, pun pariu ca trei sferturi accepta.
acelasi Felix, securist consacrat, are si cateva procese penale pe rol, la care, ghinion, nu prea mai poate interveni direct. ii raman avocatii si caile clasice de a amana procesele pana la pastele cailor.
Felix, fiind numit de Base "solutia imorala" se oftica si declanseaza suspendarea. ce Constitutie, ce p..a mea? a indraznit sa-l supere pe Felix, trebe pus la punct!

2. SOV
sa nu uitam, discutam de un infractor. un condamnat penal, care a ispasit o pedeapsa, si iar a 2-a oara a fost condamnat, da p..a mea, ghinion, s-o prescris. cu sprijinul neconditionat (sau mai degraba conditionat) a alora care se dadeau cu bu ci le de pamant mai an de cat is ei de independenti. adica judecatorii.
SOV care declara ziua in amiaza mare, fara nici un fel de apasare, ca el e in spatele suspendarii lui Base (nu c-ar fi fost mare secret ca Felix, SOV si Dinu au fost promotorii miscarii asteia sinucigase pentru partidele respective).

da? deci SOV declara fara nici o jena:
"in 2006, dupa o declaratie facuta de Basescu, in legatura cu un presupus furt de la Banca Agricola am inceput un demers de suspendare a presedintelui Basescu, pentru ca de atunci se dovedea a fi deosebit de periculos. Atunci am inceput un lobby activ pentru suspendarea presedintelui;"

ca sa traducem si pentru retardati:
un oarecare om de afaceri, deranjat de o afirmatie a sefului statului in legatura ca dansul (de genu "ma ta-i cu rva"), a inceput un lobby "foarte activ" de a-l suspenda pe acesta din functie.
si, p..a mea, coincidenta, a reusit.

deci Base nu a fost suspendat pentru incalcarea Constitutiei, ci pentru ca i-a zis lu SOV ca ma-sa-i cu rva.
si cica Base l-a rugat (dati-mi voie sa nu cred nici cat negru sub unghie ca l-a "rugat" Base ceva, orice) sa-l lase in pace. si ca generosul de SOV a acceptat (brusc, Base nu mai era un pericol pt democratie), contra unui "plan in noua puncte". de modernizare a Romaniei planul, nu de a-l ierta pe SOV de parnaie, de ce va ganditi la prostii.
as fi foarte curios sa vaz si io alea 9 puncte ale lu SOV, da din motive care imi scapa, nu vrea sa ne spuna cum avea el de gand sa modernizeze Romania.

"nu suspendarea in sine ma interesa, ci trecerea serviciilor de informatii si a parchetelor sub control parlamentar."
deci, respectivu om de afaceri, suparat ca SRI-ul ii asculta telefoanele (asa cum zice legea), decide ca e mai bine pentru el, pardon, pentru tara, ca respectivele servicii sa nu mai fie sub autoritatea presedintelui, ci a parlamentarilor care, nu-i asa, is mult mai prietenosi.

3. Dinu Patriciu
mogul imbogatit, ca si ailalti, fie din furt de la stat, fie din furt de la pu li me. asta a furat de la stat. sigur ca tre sa ii fim recunoscatori pentru faptul ca a luat pe scobitori o fabrica si n-a inchis-o. numa ne-a lasat o gaura de 700mil$.
omul de afaceri care prin 2004 avea peste 30 de parlamentari OFICIAL pe statele lui de plata. omul stapan pe viata si moarte in PNL, care le hotaraste cine e sef de partid, cand trebuie acesta schimbat, si ce directie politica tre sa urmeze PNL (in speta, PSD e directia aia).
omul care sponsorizeaza atat PNL cat si PSD. culmea, pe PSD-isti ii sponsorizeaza chiar cu sume mai mari. iar fanilor liberali nu li se pare o problema. nu, pentru ei, Patriciu e ""un mare om de afaceri". care fireste, orice ar face, e ok, daca se mentine anti-Basescu. p..a mea, daca Patriciu ar calca 100 de cetateni cu masina, penelistii ar veni cu "Base i-a aruncat in fata masinii" si cu "lasa-l maica, ca-i impotriva lui Base".

cat de tampit poti sa fii ca sa sustii ca faptul ca 3 oameni de afaceri, care au vendete personale cu Basescu, si care au in proprietate posturi de televiziune, ziare, site-uri, sute de latrai pe sticla si pe hartie, pu li ti cieni de cel mai inalt rang (pana la prim ministru), oameni care AU RECUNOSCUT ca vor sa il dea jos pe Base DIN MOTIVE PERSONALE, repet, cat poti sa fii de cretin sa sustii ca asta e propaganda, cand chiar boii cu pricina recunosc ziua in amiaza mare treaba asta????

nu ma tampitilor, e pura realitate: Felix, SOV si Patriciu vor sa il dea jos pe Base nu pentru ca ii doare in cu r de Constitutie (sau de voi), ci pentru ca Basescu i-a deranjat! Atat si nimic mai mult.

SALUT BLACK,NU NU CRED CA O SA INTELEAGA CEVA DIN TOATE ASTEA,EI SUNT SETATI PE POSTARILE LOR.....NICI CU CELE MAI ELOCVENTE DOVEZI NU POTI SA=I FACI SA VADA ADEVARUL.....NU-I CONDAMN,EI IN SCHIMB AU TRECUT LA ATACUL INDIRECT DOAR POATE,POATE SA SCHIMBE ,SUBIECTUL ...CAM INCOMOD PT. EI !!! ITI AMINTESTI POVESTEA CU PUMNUL LUI BASESCU,CUM IL INFIERAU TOTI,CARE MAI DE CARE ERA EXPERT SI TOTI LA UNISON CONDAMNAU SI ACUZAU......PANA LA URMA.....S-A DOVEDIT ADEVARUL SI MASINARIILE PUSE LA PUNCT DE ,MOGULI....AI VAZUT PE CINEVA CARE SA-SI RECUNOASCA GRESEALA ? EU DIN PACATE NU AM VAZUT PE NIMENI.......OAMENI DE 2 LEI !!!!!!!!!! SA AI O ZI BUNA PRIETENE !!!

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 11:34

De la: 9am178165, la data 2010-10-20 11:14:34
BASESCU?
Da, si eu l-am votat dar sunt FOARTE DEZAMAGIT de prostia pe care am facut-o. Este un ipocrit si un nesimtit. Un om de nimic care nici nu-i pasa de poporul roman. Ganditiva unde s-a mai pomenit si in ce tara civilizata din lume se mai intampla ce se intampla in Romania . Ungurii din Transilvania fac ce vor ei fara sa le ceara socoteala nimeni. Elevii maghiari nu stiu limba romana dar au o promovabilitate de 100%la tezele unice la Limba Romana. In timp ce elevii romani iau meditatii si sunt stressati atat ei cat si parintii lor pentru aceste examene. Ministri maghiari bagati cu forta in Guvernul Romaniei de Basescu dar care sustin ca sarbatoarea nationala a Romaniei nu este si pentru ei . Ba chiar ii deranjeaza aceasta sarbatoare. Criminali maghiari care sunt lasati in libertate in Romania ca nu pot fi judecati pentru ca lipseste interpretul la judecata . Toate acestea si multe altele sub ochii presedintelui iubit care cu fiecare ranjet nu spune altceva decat HA,HA,HA, m-ati votat fraierilor. Daca s-ar interesa si de poporul Roman sa-i mearga bine sau mai bine zis sa traiasca bine macar 50%din cum se intereseaza de minoritatea maghiara atunci am duceo intr-adevar mult mai bine. Dar sigur a uitat ca este si presedintele Romanilor din Romania. Poate-si aminteste la alegeri . DA DOAMNE MINTEA ROMANULUI DE PE URMA. Este dreptl nostru sa gresim. O SINGURA DATA.

Poti sa te revansezi intr-un singur fel pentru prostia ta: tu si cei care l-ati votat pe fraudulosul si criminalul traian basescu, toti 4 milioane de nechibzuiti plecati imediat la Cotroceni si luati-l pe sus pe nemernicul presedinte si azvarliti-l in puscarie!!!!!
Daca nu ati avut minte, aveti macar curaj, hai sa va vad cat sunteti de dezamagiti!!!! Un om dezamagit actioneaza, nu isi plange de mila!!!!!

Hai ca nu te las in pace!!!! Si stii de ce??? Pentru ca esti al naibii de reprezentativ pentru toti aerienii care n-au vrut mai sa priceapa in ruptul capului ca un securist turnator si criminal ca basescu, nu putea sa-i duca decat la dezastru!!!!!
Cat le-am zis: "Nu-l votati ma` pe ticalosul ala, nu va prostiti, ca veti plange cu lacrimi amare, nu vedeti ca e un manipulator ordinar pus pe dezbinare si distrugere? Nu vedeti ce ticalos distructiv este? Nu vedeti ca de-a lungul timpului si-a nenorocit toti aliatii?"
Si cata dreptate am avut!!! Cati nu mai indraznesc sa dea ochii cu mine de rusine!!!!!!!!!!!!!!
SI ACUM VIN SA SPUNA: "VAI CAT SUNTEM DE DEZAMAGITI!!! MERSI FRUMOS CA NE-ATI ARUNCAT SI PE NOI CEI NEVINOVATI IN MOCIRLA IN CARE MERITATI DOAR VOI SA VA SCALDATI!!!!!!!
ASA CA, ORGANIZATI-VA SI FUGUTA LA COTROCENI SA DREGETI BUSUIOCUL!!!!
CE ZICI BARBATE???? TE TINE?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 11:41

SE DA TRUSOURI ?? TINE-MI SI MIE RAND ,TE ROG !!! VUVUZELO !!!

… că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 11:45

De la: Silver9AM, la data 2010-10-20 11:30:49
De la: black10131307, la data 2010-10-19 20:39:00
De la: Silver9AM, la data 2010-10-19 19:04:39SOV: Mi-am scos oștile regulate din cazărmi. Poporul ăsta s-a tâmpit de-a dreptul, încă ține cu imbecilul, să-i degajăm prostimea
ieri, 12:55

•foto(1)Sorin Ovidiu Vîntu în stenograme: Mi-am scos oștile regulate din cazărmi. poporul ăsta s-a tâmpit de-a dreptul, să-i degajăm prostimea. I-o degajăm f... în gură să-l f… Foto: Mediafax, Răzvan Chiriță

Dosarul omului de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu, aflat pe rolul Tribunalului București, conține cinci volume, incluzând stenogramele discuțiilor cu jurnaliști din grupul Realitatea, precum Cătălin Popa, Cornel Nistorescu, Stelian Tănase, dar și cu politiceni.

Una dintre stenograme este cea a discuției dintre Sorin Ovidiu Vîntu și directorul Realitatea TV, Cătălin Popa, purtată în 29 octombrie 2009, în campania electorală pentru alegerea Președintelui. Documentul a fost obținut de Mediafax.

publicitate Prezentăm integral conținut stenogramei:

"POPA CĂTĂLIN : Am făcut un carton și am spus că aceleași ONG-uri, în 2004 l-au susținut pe candidatul Traian Băsescu.

S.O.VÂNTU : - Foarte bine, f... în gură să-i f... Deci s-au isterizat ăia.

POPA : -Mamă, sunt cu nervii pe pereți.

S.O.VÂNTU : - Excepțional, excepțional.

POPA : -Adevărul e că e fără precedent, că toată societatea civilă, că astea sunt cele mai importante voci în momentul de față și cele mai importante ONG-uri din România, și nu au mai văzut în mandatul lui Băsescu niciodată așa ceva. Dar știi care este șocul?

S.O.VÂNTU : - Ă?

POPA : - Liderii celor două partide de opoziție nu vor să facă declarații pe tema asta.

S.O.VÂNTU : - De ce?

POPA : - De boi. Adică răspunsul meu e clar. De boi.

S.O.VÂNTU : - Cred că fac bine, tati.

POPA : - Eu nu cred.

S.O.VÂNTU : - Dacă îmi permiți, totuși rărirea parlamentarilor este o chestie foarte populară printre cetățenii imbecili ai acestei țări.

POPA : - Da, dar nu despre asta e vorba.

S.O.VÂNTU : -Ba da, pentru că acolo este prefaudarea alegerilor. Se referă strict la referendum și referendumul este o chestie gingașă. Ei au ieșit deja cu declarații că susțin micșorarea numărului de parlamentari.

CĂTĂLIN POPA :-Da și asta poate să spună și acum, "Susținem în continuare referendumul, haideți să-l programăm între tururile de scrutin".

S.O.VÂNTU - Da. O să mă gândesc. Să vorbesc cu MIRCEA și cu CRIN să văd de ce nu preiau mesajul. Nu știu. M-a luat prin surprindere cu treaba asta.
(...)

CĂTĂLIN POPA. - Da. O să stăm să documentăm deși mă ardeau mâinile să ieșim repede cu el, dar nu putem pentru că sunt lucruri foarte grave.

S.O.VÂNTU - Sunt grave, nu?

CĂTĂLIN POPA. - Da.

S.O.VÂNTU - Așa tati, așa băiatul lui tata. F... în gură să-l f... Hai că vin și eu acasă să pun umărul (râde - n.n.).

CĂTĂLIN POPA. - (râde - n.n.). Da.

S.O.VÂNTU - Rar mi se întâmplă, fără mișto CĂTĂ, să mă mobilizez cum m-am mobilizat de data asta.

CĂTĂLIN POPA. - Da. Am simțit și eu pe alocuri.

S.O.VÂNTU - Rar mi se întâmplă. Mi-am scos oștile regulate din cazărmi, nici măcar pe scandalul FNI nu mi-am scos armata regulat. Am lucrat numai cu ostașii.

CĂTĂLIN POPA - (râde - n.n.).

S.O.VÂNTU - Da. De data asta... multă prostime, dat fiind faptul că poporul ăsta s-a tâmpit de-a dreptul, prostimea asta încă ține cu imbecilul și trebuie să-i degajăm prostimea.

CĂTĂLIN POPA. - Da.

S.O.VÂNTU - I-o degajăm f... în gură să-l f... Hai, te pup! Pa!

CĂTĂLIN POPA. - Drum bun! Pa!"

Salut Silver! Crezi ca oile astea bolnave or sa priceapa ceva? Ei stiu sa behaie in nestire si sa repete ce aud la realitatea! Pentru toti bolnavii de genul lui Cretinel, dedic urmatorul articol luat de pe bloguri:

'propaganda' cu mogulii???

postat de confused0010: in 2010-10-12 12:05

nu discutam acum de cat e de bun sau de prost Basescu ca presedinte, ci de acuzatia lui ca in spatele dorintei de a-l inlatura, prin ORICE mijloace, stau cei alintati "moguli", si acuzatia sustinatorilor PNLSD ca aceasta afirmatie este "propaganda".

e absolut infricosator la ce nivel a ajuns spalarea pe creieri de catre presa in Romania a cetateanului mioritic.
o propaganda care dureaza ani de zile, zi de zi, ceas de ceas, pe toate canalele, reuseste sa tampeasca definitiv si iremediabil cetatenii. poate ca am avantajul ca nu-s in tara si pot vedea lucrurile cu oarecare detasare.

ajungi sa vezi ca unii oameni, cu pretentii de intelectuali, mai mult sau mai putin, ajung sa creada progaganda idioata a temebeliziunilor, ceea ce mi se pare extrem de trist si ingrijorator.

argumentul lor de baza, cand vine vorba de Base vs restul lumii, e ca chestia cu mogulii, vezi draga doamne, e "propaganda".
cat de tare poti sa te lasi spalat pe creieri, cat de orb poti sa fii, ca sa nu citesti ceea ce insisi mogulii confirma, prin nenumarate declaratii publice? sau sa le gasesti scuze cretine de genu "da, da pe langa ce face Base...."???

1. p a mea, Felix e proprietarul unui partid / post TV.
asta e o chestie stiuta de ani de zile, de toata lumea, ca doar asa intra de fiecare data partiduletul ala de c...t in parlament. are o haita de jurnalizdi pe care ii asmute impotriva dusmanului, pana obtine ce vrea. deci jurnalizdii aia is pur si simplu o haita de latrai care latra si musca la comanda. mars la c...t cu deontologia profesionala si independenta, ca habar n-aveti ce-s alea.
dati-va-n p..a calului, chiar si cei mai spalati pe creieri stiu asta. numai ca o considera OK, ca e impotriva lui Base. daca le zici sa-i f..i in c.r, numa ca sa il injure in direct pe Base, pun pariu ca trei sferturi accepta.
acelasi Felix, securist consacrat, are si cateva procese penale pe rol, la care, ghinion, nu prea mai poate interveni direct. ii raman avocatii si caile clasice de a amana procesele pana la pastele cailor.
Felix, fiind numit de Base "solutia imorala" se oftica si declanseaza suspendarea. ce Constitutie, ce p..a mea? a indraznit sa-l supere pe Felix, trebe pus la punct!

2. SOV
sa nu uitam, discutam de un infractor. un condamnat penal, care a ispasit o pedeapsa, si iar a 2-a oara a fost condamnat, da p..a mea, ghinion, s-o prescris. cu sprijinul neconditionat (sau mai degraba conditionat) a alora care se dadeau cu bu ci le de pamant mai an de cat is ei de independenti. adica judecatorii.
SOV care declara ziua in amiaza mare, fara nici un fel de apasare, ca el e in spatele suspendarii lui Base (nu c-ar fi fost mare secret ca Felix, SOV si Dinu au fost promotorii miscarii asteia sinucigase pentru partidele respective).

da? deci SOV declara fara nici o jena:
"in 2006, dupa o declaratie facuta de Basescu, in legatura cu un presupus furt de la Banca Agricola am inceput un demers de suspendare a presedintelui Basescu, pentru ca de atunci se dovedea a fi deosebit de periculos. Atunci am inceput un lobby activ pentru suspendarea presedintelui;"

ca sa traducem si pentru retardati:
un oarecare om de afaceri, deranjat de o afirmatie a sefului statului in legatura ca dansul (de genu "ma ta-i cu rva"), a inceput un lobby "foarte activ" de a-l suspenda pe acesta din functie.
si, p..a mea, coincidenta, a reusit.

deci Base nu a fost suspendat pentru incalcarea Constitutiei, ci pentru ca i-a zis lu SOV ca ma-sa-i cu rva.
si cica Base l-a rugat (dati-mi voie sa nu cred nici cat negru sub unghie ca l-a "rugat" Base ceva, orice) sa-l lase in pace. si ca generosul de SOV a acceptat (brusc, Base nu mai era un pericol pt democratie), contra unui "plan in noua puncte". de modernizare a Romaniei planul, nu de a-l ierta pe SOV de parnaie, de ce va ganditi la prostii.
as fi foarte curios sa vaz si io alea 9 puncte ale lu SOV, da din motive care imi scapa, nu vrea sa ne spuna cum avea el de gand sa modernizeze Romania.

"nu suspendarea in sine ma interesa, ci trecerea serviciilor de informatii si a parchetelor sub control parlamentar."
deci, respectivu om de afaceri, suparat ca SRI-ul ii asculta telefoanele (asa cum zice legea), decide ca e mai bine pentru el, pardon, pentru tara, ca respectivele servicii sa nu mai fie sub autoritatea presedintelui, ci a parlamentarilor care, nu-i asa, is mult mai prietenosi.

3. Dinu Patriciu
mogul imbogatit, ca si ailalti, fie din furt de la stat, fie din furt de la pu li me. asta a furat de la stat. sigur ca tre sa ii fim recunoscatori pentru faptul ca a luat pe scobitori o fabrica si n-a inchis-o. numa ne-a lasat o gaura de 700mil$.
omul de afaceri care prin 2004 avea peste 30 de parlamentari OFICIAL pe statele lui de plata. omul stapan pe viata si moarte in PNL, care le hotaraste cine e sef de partid, cand trebuie acesta schimbat, si ce directie politica tre sa urmeze PNL (in speta, PSD e directia aia).
omul care sponsorizeaza atat PNL cat si PSD. culmea, pe PSD-isti ii sponsorizeaza chiar cu sume mai mari. iar fanilor liberali nu li se pare o problema. nu, pentru ei, Patriciu e ""un mare om de afaceri". care fireste, orice ar face, e ok, daca se mentine anti-Basescu. p..a mea, daca Patriciu ar calca 100 de cetateni cu masina, penelistii ar veni cu "Base i-a aruncat in fata masinii" si cu "lasa-l maica, ca-i impotriva lui Base".

cat de tampit poti sa fii ca sa sustii ca faptul ca 3 oameni de afaceri, care au vendete personale cu Basescu, si care au in proprietate posturi de televiziune, ziare, site-uri, sute de latrai pe sticla si pe hartie, pu li ti cieni de cel mai inalt rang (pana la prim ministru), oameni care AU RECUNOSCUT ca vor sa il dea jos pe Base DIN MOTIVE PERSONALE, repet, cat poti sa fii de cretin sa sustii ca asta e propaganda, cand chiar boii cu pricina recunosc ziua in amiaza mare treaba asta????

nu ma tampitilor, e pura realitate: Felix, SOV si Patriciu vor sa il dea jos pe Base nu pentru ca ii doare in cu r de Constitutie (sau de voi), ci pentru ca Basescu i-a deranjat! Atat si nimic mai mult.

SALUT BLACK,NU NU CRED CA O SA INTELEAGA CEVA DIN TOATE ASTEA,EI SUNT SETATI PE POSTARILE LOR.....NICI CU CELE MAI ELOCVENTE DOVEZI NU POTI SA=I FACI SA VADA ADEVARUL.....NU-I CONDAMN,EI IN SCHIMB AU TRECUT LA ATACUL INDIRECT DOAR POATE,POATE SA SCHIMBE ,SUBIECTUL ...CAM INCOMOD PT. EI !!! ITI AMINTESTI POVESTEA CU PUMNUL LUI BASESCU,CUM IL INFIERAU TOTI,CARE MAI DE CARE ERA EXPERT SI TOTI LA UNISON CONDAMNAU SI ACUZAU......PANA LA URMA.....S-A DOVEDIT ADEVARUL SI MASINARIILE PUSE LA PUNCT DE ,MOGULI....AI VAZUT PE CINEVA CARE SA-SI RECUNOASCA GRESEALA ? EU DIN PACATE NU AM VAZUT PE NIMENI.......OAMENI DE 2 LEI !!!!!!!!!! SA AI O ZI BUNA PRIETENE !!!

"Hai să vorbim despre tot ce nu este important.Astazi stenogramele

Țara o duce prost. Incapacitatea Boului Boc de a realiza ceva e dovedită de cedările în problema stimulentelor- la primul scandal mai sonor, cât și de lipsa totală de înțelegere a unui fenomen simplu- lucrul în acord global. Atâta vreme cât stimulentele au la bază ceva care variază în fiecare lună- deci ceva peste ce a fost planificat- atunci introducerea lor în salariu e ca și cum s-ar introduce la toți bugetarii o cotă denumită "zâna Măseluță" care să le dea câte 20.000 Euro când vine Dan Diaconescu președinte.

Mizeria țării nu este din păcate doar materială. Vorbim și de o mizerie morală, cu oameni care sunt terfeliți în numele unei autorități superioare, cu oameni care sunt ascultați, filați, cu demnități călcate în picioare doar pentru ca să ajungi să lingi fundul băsescului și să pleci apoi consul la Marsilia sau deputat european. Vorbim de non- valori- cum ar fi EBA sau dl.Becali- ajunși unde nu este cazul și care vrem, nu vrem- ne reprezintă. România EBEI și a lui tac-su e deja un stat fascist în care partidul unic- PD-L se pregătrște să trimită la canal pe toți cei care nu sunt de acord cu el. Bun, și în loc să vorbim despre mizeria- care ține o învățătoare de 55 de zile în greva foamei, în loc să ne solidarizăm cu toții cu acea femeie- care în definitiv face grevă și pentru noi- despre ce vorbim noi ? Despre stenogramele "create" pentru impresia artistică a unor ratați mental ?

Dl.Vântu e un fost ospătar ajuns om de afaceri și inamic cu președintele Băsescu. Dacă nu era inamic al președintelui dl.Vântu stătea și azi bine mersi în libertate- ca și frații Păunescu- condamnați în n dosare- dar niciodată definitiv- care se bucură de protecția prezidențială. Între timp Lido s-a cam închis iar Intercontinetalul arată ca un hotel din Rădăuți- dar nu contează- se vor găsi totdeauna slabi de minte să pomenească "stenogramele".

Ce aflăm concret din stenograme ? Că dl.Vântu are un limbaj care n-ar fi acceptat la curtea reginei Angliei. Este acest lucru important ? Da, pentru procurorul cel dobitoc care vrea astfel să "caracterizeze moral" personajul- în fața opiniei publice. Da pentru cei care se văd brusc pomeniți că au vorbit cu Vântu- de parcă Vântu n-ar fi fost proprietar de trust de presă- și , surpriză surpriză pentru cei greu de cap- șeful acestor ziariști. În general , cei grei de cap hăhăie și spun- ia uitați cum urmau ordinele lui Vântu- fără să se gândească măcar o clipă- logic- că în general dacă nu urmezi ordinele șefului- zbori. Pun și eu întrebarea logică: e o crimă să vorbești cu Vântu ? Peste tot în lumea asta mare- de la Robert Murdroch și până la Partidul Popular Francez- banul susține mass-media și banul se bagă în politică. DL.Vântu a avut ambiții politice. Și ? Mai mult, dl.Vântu a sprijinit- niște partide- printre care și partidul prezidențial. Și ? Nici unul din aceste fapte nu este pasabil de cel mai mic comentariu nefavorabil atunci când PD-L se sprijină pe infractori dovediți- gen Paskani- și pe regi ai asfaltului care și-au făcut milionul trăgând linii cu vopsea- gen Cocoș. Nu există nimic în acele stenograme interesant în ROmânia anului 2010 în afară de scârba pe care mi-o provoacă parchetul și serviciile secrete orientate fățiș politic. În orice țară civilizată- pentru faptul că a publicat acele stenograme - care conțineau aspecte legate de intimitatea unor oameni , lezând acea intimitate fără ca acest lucru să servească cu nimic procesului- procurorul respectiv și-ar fi dat toată averea lui și copiilor plătind despăgubiri. Și ar fi făcut și pușcărie.La noi circul continuă în mod voios, cei slabi de minte bucurându-se că întâlnesc cuvinte ca pu.a si f.t în aceste stenograme. Deci mogulul era porcos în vorbire. Deci era exact ca noi, ba mai jos- gândesc cei slabi de minte. Pe care, din păcate, se bazează PD-L și Băsescu 100%."

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 11:49

De la: Silver9AM, la data 2010-10-20 11:41:08ASA CA, ORGANIZATI-VA SI FUGUTA LA COTROCENI SA DREGETI BUSUIOCUL!!!!

BLACK + SILVER + IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI

Sa continui? V-ati calmat otrepelor??????

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 11:55

"Hai să vorbim despre tot ce nu este important.Astazi stenogramele
DACA PLECI DE AL PREMISA CA ( NU SUNT IMPORTANTE ) SI MAI SI FACI COMENTARIUL AFERENT,UNUI POSTAC SETAT..........CE DISCUTII ,MAI VREI ???

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 12:01

De la: Silver9AM, la data 2010-10-20 11:55:52
De la: 9am178165, la data 2010-10-20 11:49:15
De la: Silver9AM, la data 2010-10-20 11:41:08ASA CA, ORGANIZATI-VA SI FUGUTA LA COTROCENI SA DREGETI BUSUIOCUL!!!!

FA UN DUS...........

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 12:15

De la: Silver9AM, la data 2010-10-20 12:10:35
De la: 9am178165, la data 2010-10-20 12:01:48
De la: Silver9AM, la data 2010-10-20 11:55:52
De la: 9am178165, la data 2010-10-20 11:49:15

FA UN DUS...........

SPALATE SI PE DINTI...........AI ....... MILIOANE.............

Sa continui? V-ati calmat otrepelor?????? [/quote]

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 12:24

TAMPENIE FARA LIMITE ! SA VEZI SI SA NU CREZI CE A AJUNS PDLul ....

"Liderul deputaților PDL, Mircea Toader, a declarat, astazi, că își asumă greșeala privind votarea de către PDL a celor două proiecte de lege privind reducerea TVA la alimentele de bază și neimpozitarea pensiilor mai mici de 2.000 de lei.

"A fost o confuzie pe care mi-o asum", a precizat Toader, după ce a fost întrebat cum comentează faptul că unii parlamentari ai PDL spun că au votat la indicația liderului de grup.

Toader a mai spus că PDL va depune miercuri o inițiativă legislativă de anulare a celor două proiecte de lege.

Deputatul PDL Iustin Cionca a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că PDL a votat din greșeală cele două proiecte privind reducerea TVA la alimentele de bază și neimpozitarea pensiilor mai mici de 2.000 de lei, precizând că parlamentarii partidului vor depune o inițiativă de anulare a acestora.

El a susținut că a fost o neînțelegere între reprezentanții comisiilor care au făcut raportul și liderul grupului deputaților PDL."

Sursa :Mediafax

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 12:30

"Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii Adrian Rădulescu a declarat agenției MEDIAFAX că parlamentarii PDL și UDMR nu au știut ce votează atunci când au decis scăderea TVA la alimentele de bază și că taxa nu poate scădea pentru că s-ar încălca acordul cu Fondul Monetar Internațional.

Plenul Camerei Deputaților a adoptat, marți, un proiect de lege inițiat de parlamentari PSD, PC și PNL prin care TVA scade de la 24% la 5% pentru alimentele de bază, cum ar fi pâinea, carnea, laptele, uleiul și zahărul.

"Acest vot este o greșeală parlamentară. N-au știut ce votează. TVA nu are cum să rămână așa, la 5%, pentru că acest lucru ar încălca acordul cu FMI" , a spus Rădulescu."

Sursa Mediafax .

Cred ca deja comentariile nu mai au rost ... .Pur si simplu acest lucru ne arata ce fel de oamni reprezinta astazi puterea in Romania,cine sunt cei din PDL ...."Am votat dar,la dracu' habar nu aveam ce votez.Am votat si eu cum ne-a zis sefu'..."

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 12:31

S.O.VÂNTU - Da. O să mă gândesc. Să vorbesc cu MIRCEA și cu CRIN să văd de ce nu preiau mesajul. Nu știu. M-a luat prin surprindere cu treaba asta.............

CUM COMENTEAZA PAPUSA CEAKY,ACESTA AFIRMATIE ? SI-O ASUMA ???

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 12:41

De la: vaneamarin, la data 2010-10-20 12:30:44"Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii Adrian Rădulescu a declarat agenției MEDIAFAX că parlamentarii PDL și UDMR nu au știut ce votează atunci când au decis scăderea TVA la alimentele de bază și că taxa nu poate scădea pentru că s-ar încălca acordul cu Fondul Monetar Internațional.

Plenul Camerei Deputaților a adoptat, marți, un proiect de lege inițiat de parlamentari PSD, PC și PNL prin care TVA scade de la 24% la 5% pentru alimentele de bază, cum ar fi pâinea, carnea, laptele, uleiul și zahărul.

"Acest vot este o greșeală parlamentară. N-au știut ce votează. TVA nu are cum să rămână așa, la 5%, pentru că acest lucru ar încălca acordul cu FMI" , a spus Rădulescu."

Sursa Mediafax .

Cred ca deja comentariile nu mai au rost ... .Pur si simplu acest lucru ne arata ce fel de oamni reprezinta astazi puterea in Romania,cine sunt cei din PDL ...."Am votat dar,la dracu' habar nu aveam ce votez.Am votat si eu cum ne-a zis sefu'..."

Bagati repede stenograme baieti, ,bagati multe stenograme, ca s-a facut PDLul asa de tare de rahat, incat se simte nevoie acuta sa discutam niste stenograme

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 13:05

De la: 9am178165, la data 2010-10-20 11:34:24
De la: 9am178165, la data 2010-10-20 11:14:34
BASESCU?

Hai ca nu te las in pace!!!! Si stii de ce??? Pentru ca esti al naibii de reprezentativ pentru toti aerienii care n-au vrut mai sa priceapa in ruptul capului ca un securist turnator si criminal ca basescu, nu putea sa-i duca decat la dezastru!!!!!
Cat le-am zis: "Nu-l votati ma` pe ticalosul ala, nu va prostiti, ca veti plange cu lacrimi amare, nu vedeti ca e un manipulator ordinar pus pe dezbinare si distrugere? Nu vedeti ce ticalos distructiv este? Nu vedeti ca de-a lungul timpului si-a nenorocit toti aliatii?"
Si cata dreptate am avut!!! Cati nu mai indraznesc sa dea ochii cu mine de rusine!!!!!!!!!!!!!!
SI ACUM VIN SA SPUNA: "VAI CAT SUNTEM DE DEZAMAGITI!!! MERSI FRUMOS CA NE-ATI ARUNCAT SI PE NOI CEI NEVINOVATI IN MOCIRLA IN CARE MERITATI DOAR VOI SA VA SCALDATI!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 13:14

NU TE LASA,E POFTICIOASA NEBUNA.........SI STAI SA VEZI CAND O SA PRIMEASCA TRUSOUL........IEPUROAICA SCRIE PE EA.......... ARE DE ASTIA SI IN CARII,SI IN DOS SI SUB-BRAT..SI PESTE TOT !!!!!!!!!!!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 13:22

De la: Silver9AM, la data 2010-10-20 13:14:57 NU TE LASA,E POFTICIOASA NEBUNA.........SI STAI SA VEZI CAND O SA PRIMEASCA TRUSOUL........IEPUROAICA SCRIE PE EA.......... ARE DE ASTIA SI IN CARII,SI IN DOS SI SUB-BRAT..SI PESTE TOT !!!!!!!!!!!!!!

BLACK + SILVER +APEX + SILVIU + IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI

BLACK + SILVER + APEX + SILVIU + IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI

BLACK + SILVER +APEX+ SILVIU+ IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI

BLACK + SILVER + APEX + SILVIU+IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI

BLACK + SILVER + APEX + SILVIU+ IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI

BLACK + SILVER + APEX+ SILVIU + IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 13:45

De la: vaneamarin, la data 2010-10-20 12:30:44"Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii Adrian Rădulescu a declarat agenției MEDIAFAX că parlamentarii PDL și UDMR nu au știut ce votează atunci când au decis scăderea TVA la alimentele de bază și că taxa nu poate scădea pentru că s-ar încălca acordul cu Fondul Monetar Internațional.

Sursa Mediafax .

Tu chiar crezi ca nu au stiut ce voteaza? Parerea mea este ca au votat premeditat .

9am178165

4580 mesaje

De la: vaneamarin, la data 2010-10-20 13:41:15
De la: Silviu, la data 2010-10-20 12:51:19
Auzi, cretinule, cand a scapat-o Base p-aia cu tigaca imputita sau p-aia cu gaozarul, aveai o cu totul alta parere, nenorocitule ce esti, despre limbajul folosit.
Despre ce rezulta din stenograme, dand la o parte limbajul nu sufli o vorba, japita de om ce esti ...
Cata scarba poti sa provoci Vanea ... cat de hahalera poti sa fi, nu exista suficiente cuvinte ca sa poti fi descris. Lepra.
Parca in stenogramele alea este vorba despre cum isi baga SOV p ... atat ai inteles tu din ele, tembelule ?
Mars la cotet, jigodie !

Cretin esti tu Silviule,si inca unul mare .Basescu era presedintele Romaniei,Vantu nu este, iar metodele securiste sunt dragostea ta si a partidului tau iubit,nu a mea.Mie imi este scarba de asa metode si diversiuni de kkt.

Oricum,nu imi arde sa ma cert cu un imbecil ca tine care probabil este nervos de gafa facuta de PDL ,de faptul ca ...nu au stiut cretinii aia ce voteaza .Iti dai seama Silviu ce adanc imbecil trebuie sa fie cineva ca sa mai sustina astfel de oameni ? .Aia nici macar nu au stiut ce voteaza,au votat ca oile ... .Nici voi nu afceti altceva,si voi ii sustineti pe ei ca niste oi ce sunteti ! Te inteleg ca faci spume la gura dar asta este,au fost incredibil de cretini iar acest vot va ramane o premiera in istoria parlamentarismului din intreaga lume .Nu se intampla des ca un partid sa recunoasca ca de fapt habar nu avea ce se voteaza, dar au urmat ordinele sefului de grup Jenant rau ,rau de tot,incredibil de jenant ....dar si amuzant .

PS:Sa speram ca nici la motiune nu vor da dovada de mai multa inteligenta .Sa le spuna cineva ca trebuie sa spuna DA pentru sustinerea lui Base si gata,a trecut motiunea.Oricum ei habar nu au ce se face acolo si sunt doar trupa de saltimbanci a lui Base .

Da, ar fi perfect ca acesti tampiti sa voteze in bloc pentru caderea guvernului boc-poloboc!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Ai vazut mai vaneamarin cum lucreaza parlamentarii PDL ,chiarsi mindrele mele Roberta si Elena stateau cu vibratoarele in fund si au votat fara sa stie dece au venit laParlament

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 13:56

VUVUZELA,CE FACI? NU POSTEZI ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 14:02

De la: corcodel, la data 2010-10-20 13:51:05 Aveti mare dreptae! Si eu care credeam ca sunt singurul care am o parere asa buna despre Vanusca, ,,autointitulat'' lidrul opozitiei de pe forum ! Hai sa ne traiesti Silviule! Fac cinste

.Corcodele ,nu-mi zdrobi inima!!!! ...Deci nici tu nu ma placi si ai o parere nasoala despre mine ? Te pomenesti ca este din cauza ca am spus ca esti prost,ca ai un partid de rahat si fara viitor(creatie basesciana) ,ca esti dus cu pluta, si ca esti pupincurist al lui Base ??!! ....

PS:Nu sunt nici autointitulat si nici intitulat lider al opozitiei pe forum.Mie doar imi place sa combat tampiti basescieni ca tine, deoarece ma relaxeaza....

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 14:07

De la: vaneamarin, la data 2010-10-20 14:02:13
De la: corcodel, la data 2010-10-20 13:51:05 Aveti mare dreptae! Si eu care credeam ca sunt singurul care am o parere asa buna despre Vanusca, ,,autointitulat'' lidrul opozitiei de pe forum ! Hai sa ne traiesti Silviule! Fac cinste

.Corcodele ,nu-mi zdrobi inima!!!! ...Deci nici tu nu ma placi si ai o parere nasoala despre mine ? Te pomenesti ca este din cauza ca am spus ca esti prost,ca ai un partid de rahat si fara viitor(creatie basesciana) ,ca esti dus cu pluta, si ca esti pupincurist al lui Base ??!! ....
De ce esti bulangiu mai opozantule? Pai eu am spus doar ca am o impresie buna despre tine si in curand vei ajunge si idolul femeilor proaste de pe forum! Doar esti prieten la catarama cu 165?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 14:09

Silviu,Corcodele...Sa va uitati pe Antena 3 la Subiectiv(21,00) si la Sinteza Zilei (21,45),sa nu pierdeti emisiunile astea .Cred ca se vor distra aia excelent pe seama gafei PDLului . .Nu des sunt oamenii asa de habarnisti ca PDListii , incat sa nu stie ce voteza si sa ridice doar mainile ca prostii. ...

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 14:14

De la: vaneamarin, la data 2010-10-20 14:09:41Silviu,Corcodele...Sa va uitati pe Antena 3 la Subiectiv(21,00) si la Sinteza Zilei (21,45),sa nu pierdeti emisiunile astea .Cred ca se vor distra aia excelent pe seama gafei PDLului . .Nu des sunt oamenii asa de habarnisti ca PDListii , incat sa nu stie ce voteza si sa ridice doar mainile ca prostii. ...
Asa sunt toti politicienii actuali. Priveste la cei de la PDL si sigur ii vei confunda cu cei de la alianta anti-reforma PSD-pnl-PC !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 14:19

De la: corcodel, la data 2010-10-20 14:14:02
De la: vaneamarin, la data 2010-10-20 14:09:41Silviu,Corcodele...Sa va uitati pe Antena 3 la Subiectiv(21,00) si la Sinteza Zilei (21,45),sa nu pierdeti emisiunile astea .Cred ca se vor distra aia excelent pe seama gafei PDLului . .Nu des sunt oamenii asa de habarnisti ca PDListii , incat sa nu stie ce voteza si sa ridice doar mainile ca prostii. ...
Asa sunt toti politicienii actuali. Priveste la cei de la PDL si sigur ii vei confunda cu cei de la alianta anti-reforma PSD-pnl-PC !

Corcodele,pe bune ca asta este o chestie unica.Nu exagerez! .Unica nu doar in Romania,unica in toata lumea parlamentara. Un grup parlamentar ,care sa voteze in bloc fara sa aiba habar ce anume voteaza, este o chestie absolut unica,fara precedent si ,ca sa fiu cinstit ...EXTREM DE AMUZANTA . .Pe tine nu te amuza ?

PS:Abia astept sa vad ce scrie presa straina ...

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 14:21

De la: vaneamarin, la data 2010-10-20 14:19:02
De la: corcodel, la data 2010-10-20 14:14:02

Corcodele,pe bune ca asta este o chestie unica.Nu exagerez! .Unica nu doar in Romania,unica in toata lumea parlamentara. Un grup parlamentar ,care sa voteze in bloc fara sa aiba habar ce anume voteaza, este o chestie absolut unica,fara precedent si ,ca sa fiu cinstit ...EXTREM DE AMUZANTA . .Pe tine nu te amuza ?

PS:Abia astept sa vad ce scrie presa straina ...
Sigur au votat in cunostiinta de cauza si pentru a nu-l supara pe Zeus o dau din vals in tangou.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 14:29

Sase! Atentie la ceasuri si portofele ca a intrat cioara din Galatzi pe forum!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 14:31

De la: corcodel, la data 2010-10-20 14:07:41De ce esti bulangiu mai opozantule? Pai eu am spus doar ca am o impresie buna despre tine si in curand vei ajunge si idolul femeilor proaste de pe forum! Doar esti prieten la catarama cu 165?

Te inseli Corcodele ...Doamna 165 nu este deoc proasta, iar marlaniile voastre fata de o femeie nu cred ca va fac cinste, decat eventual printre PDListii pentru care injuratura ramane argumentul suprem .

In privinta faptului ca eu voi ajunge idolul femeilor proaste, nu cred ca ai dreptate. Singurele femei proaste pe care le stiu pe acest forum (si isterice si proaste de fapt,adevarate fete de la APACA ale lui Basescu) ,sunteti tu si cu Silviu . Sa nu-mi spui ca sunteti barbati draga Cocutza,ca nu te cred,prea dati ochii peste cap si aveti orgasm cand vorbiti de Base. .Sunteti doar doua scolaritze proaste si indragostie foc de un derbedeu marinel

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2010, ora 14:32

De la: black10131307, la data 2010-10-20 14:29:09Sase! Atentie la ceasuri si portofele ca a intrat cioara din Galatzi pe forum!!
Comisare ! Pai de ce porti ditamai Naganul?

Pagini: << 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: