Info
x
Basescu
|
profesor2010 438 mesaje Membru din: 31/08/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 11:13
Singura solutie- DEMISIA DE ONOARE A LUI BASESCU SI GUVERNUL BOC,sa evite finalul lui Ceausescu
Dar trist este , că mă uitam aseară, cum un inconștient, nebun ca Nașul lua apărarea guvernului și implicit a lui popei...și mă ândeam cu groază, că astfel de partizani avea și Ceaușescu în persoana merilor poeți de curte, W.C.Tudor sau Păunescu adrian, asta din urmă măcar că are poezii bune, dar era și este un lingău un non caracter... W.C.Tudor precum și numele este predestinat...dar este un om bolnav, medicamente...dar poate mâine poimâine marinarul este mazilit...vine o altă fdortmațiune și cine va fi iar în picioare să lingă curul? Morar al nostru zis Nașul, un neprofesionis t, un încrezut , un dezaxat...aduceți aminte ce am spus aici o să trăim și o să vedem...
sunt un tip timid,nu vrei să mă cunoști,fromoaso! Au încercat toate nevestele mele dar....
|
|
profesor2010 438 mesaje Membru din: 31/08/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 11:13
Singura solutie- DEMISIA DE ONOARE A LUI BASESCU SI GUVERNUL BOC,sa evite finalul lui Ceausescu
Dar trist este , că mă uitam aseară, cum un inconștient, nebun ca Nașul lua apărarea guvernului și implicit a lui popei...și mă ândeam cu groază, că astfel de partizani avea și Ceaușescu în persoana merilor poeți de curte, W.C.Tudor sau Păunescu adrian, asta din urmă măcar că are poezii bune, dar era și este un lingău un non caracter... W.C.Tudor precum și numele este predestinat...dar este un om bolnav, medicamente...dar poate mâine poimâine marinarul este mazilit...vine o altă fdortmațiune și cine va fi iar în picioare să lingă curul? Morar al nostru zis Nașul, un neprofesionis t, un încrezut , un dezaxat...aduceți aminte ce am spus aici o să trăim și o să vedem... Raporteaza abuz de limbaj
sunt un tip timid,nu vrei să mă cunoști,fromoaso! Au încercat toate nevestele mele dar....
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 11:15
Cluj: Peste o sută de angajați au Direcției Finanțelor Publice Cluj s-au adunat, joi dimineață, în curtea instituției, într-un nou protest spontan, cu încetarea activității.
Oamenii au coborât din birouri în jurul orei 08.15 și s-au adunat în curtea interioară a Direcției de Finanțe, afirmând că vor să facă grevă și să nu mai lucreze până când nu li se soluționează revendicările. Prahova: Angajații Direcției Generale de Finanțe Publice (DGFP) Prahova continuă, joi, protestele, în semn de solidaritate cu colegii lor din Ministerul Finanțelor, refuzând să își reia activitatea. Aproximativ 300 dintre angajații DGFP Prahova refuză să reia programul de lucru, pe care l-au întrerupt miercuri, când au declanșat un protest spontan. Iași: Aproximativ 350 de angajați ai Direcției Generale a Finanțelor Publice Iași continuă, joi protestele, în semn de solidaritate cu colegii lor de la Ministerul Finanțelor. Oamenii s-au adunat în holul instituției, în semn de solidaritate cu colegii lor de la Ministerul Finanțelor. Buzău: Angajații Direcției Generale a Finanțelor Publice Buzău au blocat din nou, joi dimineață, activitatea instituției, părăsind birourile, în semn de protest fața de neplata salariilor la timp și a tăierii sporurilor. Potrivit liderului de sindicat al finanțiștilor buzoieni, Adrian Radu, angajații Direcției Generale a Finanțelor Publice Buzău au solicitat blocarea activității și pentru ziua de joi, după ce miercuri după-amiază au declanșat un protest spontan, în fața instituției, pentru câteva ore. Timiș: Peste 200 de angajați ai Direcției Generale a Finanțelor Publice Timiș s-au strâns, joi dimineața, în holul instituției, ei hotărând să continue protestele începute miercuri, pe perioadă nelimitată. Purtătorul de cuvânt al sindicatului din cadrul acestei instituții, Virginia Duțu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că liderii sindicali și mai mulți angajați ai DGFP Timiș s-au întâlnit într-o ședință, joi dimineață, și au decis continuarea protestelor începute cu o zi în urmă. Constanța: Salariații Direcției Finanțelor Publice Constanța au oprit din nou activitatea, joi, și au ieșit în fața instituției, continuând astfel protestul spontan declanșat cu o zi în urmă față de reducerile salariale și tăierea stimulentelor. Cei mai mulți dintre salariații Direcției de Finanțe Constanța care au venit joi la serviciu au oprit lucrul în jurul orei 09.00 și au ieșit în fața instituției. Brașov: Aproximativ 400 de angajați ai Direcției Generale a Finanțelor Publice Brașov au întrerupt activitatea, joi dimineață, pentru a doua zi consecutiv, și au ieșit în fața instituției, nemulțumiți de măsurile luate de Ministerul Finanțelor privind diminuările salariale. Angajații Direcției Finanțelor Publice Brașov afirmă că activitatea instituției va fi blocată pe tot parcursul zilei, ghișeele fiind închise. Galați: Cei aproximativ 200 de salariați ai Direcției Generale a Finanțelor Publice Galați au reluat, joi, protestele, cu încetarea activității. Angajații Direcției Generale a Finanțelor Publice Galați vor continua protestul până când problemele pe care le reclamă vor fi rezolvate, timp în care activitatea instituției va fi blocată, a declarat Dana Mihalache, reprezentantul Sindicatului Independent din cadrul DGFP Galați. Neamț: Salariații de la Direcția de Finanțe Neamț au reluat joi protestele. Funcționarii publici spun că nu mai pot trăi cu salarii care nu depășesc 700 de lei, în condițiile în care volumul de muncă este imens. Alba: Angajații Direcției Generale a Finanțelor Publice (DGFP) Alba și ai celor 11 administrații financiare din județ au întrerupt lucrul, joi dimineață, pentru a doua zi consecutiv, iar un lider de sindicat spune că în unele orașe s-au făcut presiuni asupra acestora să nu participe la acțiuni. Purtătorul de cuvânt al DGFP Alba, Iulia Mireștean, a declarat că la nivelul instituției nu este desfășurată niciun fel de activitate, angajații organizând un protest spontan. Sursa MEDIAFAX. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 11:16
black si silver- acele stimulente se impozitau din toate puctele de vedere ca orice venit.
Daca sunteti asa de mari aparatori ai corectitudinii, cam care credeti voi ca ar fi salariul decent pentru a trai in Romania? Dar voi ce stimulente luati? Voi sunteti niste tonomate. Mai bine organizati o brigada artistica portocalie, poate ne mai destindem si noi. Lasati oamenii sa-si ceara drepturile si nu mai latrati. Intrebati-l pe Boc daca a semnat procesul-verbal de predare primire intre el si Tariceanu privind preluarea guvernarii Romaniei. S-ar putea ca peste inca doi ani sa spuneti ca de vina pentru proasta guvernare este Burebista. Si tu silver, cum de nu esti in Iraq sau Afganistan. Du-te la ostire,pentru tara mori/Si-ti va fi mormintul,incununat cu flori............ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 11:32
De la: 9am126636, la data 2010-10-14 11:16:41 200 de lei din doua joburi,program de munca 18 ore.. .Da' sa fie munca competenta, nu abureala, ca altfel oricum ne cearta Base. .Spre exemplu,un medic poate sa lucreze 8 ore intr-un spital (ca oricum este incompetent ) si 10 ore in agricultura .Isi oxigeneaza mintea si se relaxeaza cu munca fizica dupa cea intelectuala.Nu este rusine sa muncesti ci sa ii ceri bani lui Base pentru munca depusa . Un profesor poate preda 4 ore la scoala (desi oricum nu avem nevoie decat de ospatari si tinichigii), iar in restul timpului poate lucra ca ospatar la o carciuma de cartier.Daca este de matematica s-a scos ca inumlteste repede.Cei de la finante, pot sa-si deschida ca barbati cate un atelier de tinichigerie sau daca sunt fete dragute pot dansa intr-un club de noapte.Ce naiba dom'le,munciti si voi ca Udrea,Base,Videanu,Berceanu si o sa aveti si voi bani ca ei luati pe munca cinstita nu pe intins mana ca pomanagii .Cati dintre voi s-au gandit spre exemplu sa inceapa ca dl Videanu, o mica afacere cu marmura ?
|
|
9am242936 2 mesaje Membru din: 14/10/2010 |
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 11:35
De la: 9am242930, la data 2010-10-14 04:09:09De la: dracusor, la data 2010-10-14 02:08:14constat cu stupoare ca in Romania ,nu exista unitate nationala,conducatorii sindicatelor sunt niste tradatori si Basescu si gasca lui ,batjocoresc poporul roman, dati-va cu opinia Ce nu va convine ,se traieste bine la Guvern!?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 11:37
"Doua departamente vitale de la Spitalul "Marie Curie", cel de boli cardiace si cel de boli respiratorii, sunt inchise de saptamana trecuta pentru ca personalul si-a dat demisia.
Spitalul se zbate intr-o saracie crunta. Blocul de sterilizare este o bomba, medicamentele lipsesc si oamenii buni pleaca rand pe rand. Ultimul cardiolog pediatru a luat cu el echipa de cinci asistente, iar sectia de cardiologie s-a inchis. Oficialii din Ministerul Sanatatii au evitat pana acum scandalul. Au anuntat insa ca vor debloca zece posturi de medici si noua de asistente. Ar fi nevoie insa de 68 de oameni pentru ca spitalul sa poata functiona. Pana atunci disputa continua sa se poarte intre medici si conducere. Medicii au dat un ultimatum Ministerului. Spitalul risca sa ramana si fara cel mai bun chirurg ortoped. Englezii ii ofera un post la Londra si ii dau 60.000 de lire pe luna." stirileprotv.ro/stiri/social/spitalul-marie-curie-in-moarte-clin... Base,te asculta doctorii si pleaca in alte tari ca sa poata trai .Esti multumit JAVRA ORDINARA ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 11:52
|
|
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 12:13
De la: 9am126636, la data 2010-10-14 11:16:41 black si silver- acele stimulente se impozitau din toate puctele de vedere ca orice venit. Da-i in masa de agenti speciali transformati din membri ai unui aparat de aparare a cetateanului, intr-unul de represiune a cetatenilor Romaniei. Numai lor nu le-a taiat fraudulosul basescu din salariu, de aceea pupa la el ca disperatii. Ati vazut ca a trebuit sa se indure basescu de retardatul de ialomiteanu, si a trimis niste SPP-isti sa-l scoata pentru a nu-l linsa femeile!!!! De fapt un prost si un incompetent ca basescu ce fel de slugi poate avea, daca nu mai proaste si mai retardate decat el??????
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 12:19
De la: vaneamarin, la data 2010-10-14 11:06:46De la: Silver9AM, la data 2010-10-14 10:52:37De la: vaneamarin, la data 2010-10-14 10:44:44De la: black10131307, la data 2010-10-14 10:08:46De la: vaneamarin, la data 2010-10-14 09:41:42Black,daca ajungi sa imi citezi din Alexa sau din Mitache inseamna ca tu ai o problema serioasa si nu mai faci deosebirea intre un om care tine cu Basescu (cum eu cred ca esti tu) si aia care sunt cumparati de Basescu, cum cred eu ca sunt Alexa sau Mitache. Daca nu sunt cumparati de Basescu sunt cei mai mari imbecili care au existat pana acum in Romania.Oricum,cei mai mari mincinosi sunt in ambele cazuri si traiesc doar ca sa ii pupe fundul lui Base.Apex, este copil pe langa astia ... SE PREA POATE.......POATE ESTI PREA ALAMBICAT,SAU PREA ....ALUNECOS........
Raporteaza abuz de limbaj
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 12:20
Basescu,campanie electorala Timisoara...
Nu sunt nici eu mulțumit de cum trăiesc românii. Și totuși, nu mai suntem ca în 2004. Salariul mediu și pensia medie au crescut ... Deci ceva s-a făcut. Nu trăiți bine, dar e mai bine decât în 2004 și am curaj ca și în continuare să vă doresc din tot sufletul să trăiți bine, a declarat șeful statului în fața mulțimii.
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 12:20
De la: Realista, la data 2010-10-13 20:07:33..@,.,.,..165 Nu-ti mai spune Realista pentru ca de fapt esti dusa rau "cu pluta". Tu nu vezi femeie sumele de fluturasul de salariu al celor de la finante? Salarii de 500-600 de lei la oameni cu rata la banca de 1000 de lei???? Pai ti-l scurteaza de cap oamenii si pe Ialomiteanu si pe criminalul de basescu!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 12:23
De la: 9am178165, la data 2010-10-14 12:13:32De la: 9am126636, la data 2010-10-14 11:16:41 black si silver- acele stimulente se impozitau din toate puctele de vedere ca orice venit. VUVUZELA A PRINS GLAS DIN NOU...........CE AR FI SA=TI IEI TU MEDICATIA SI SA FACI NANI FRUMOS !!!
că poți numai să reușești, nu ai cum să pierzi. Eșecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eșec. Nimic. Totul înaintează in istoria umanității precum se întâmplă și cu procesul ei evolutiv. Totul avansează de-a lungul călătoriei tale.
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 12:29
De la: profesor2010, la data 2010-10-14 11:13:35Singura solutie- DEMISIA DE ONOARE A LUI BASESCU SI GUVERNUL BOC,sa evite finalul lui Ceausescu DE CE NU TE UITI PE ANTENA 3 ? ACOLO O SA=TI VEZI VEDETELE FAVORITE....FIREA,CIUTACU,BADEA......AI AVEA UN SOMN MAI LINISTIT,SI NU TE=AI AGITA DIMINEATA........
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 12:29
De la: Silver9AM, la data 2010-10-14 12:23:09De la: 9am178165, la data 2010-10-14 12:13:32De la: 9am126636, la data 2010-10-14 11:16:41 black si silver- acele stimulente se impozitau din toate puctele de vedere ca orice venit. Hai ca provoci greata, nu numai mie ca m-am vaccinat de idioti ca tine, ci deja tuturor de pe forum. Ia cara-te dupa prosta aia de copy paste. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am242939 4 mesaje Membru din: 14/10/2010 |
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 12:42
De la: 9am178165, la data 2010-10-14 12:29:49De la: Silver9AM, la data 2010-10-14 12:23:09De la: 9am178165, la data 2010-10-14 12:13:32De la: 9am126636, la data 2010-10-14 11:16:41 black si silver- acele stimulente se impozitau din toate puctele de vedere ca orice venit.
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 12:42
De la: vaneamarin, la data 2010-10-14 10:44:44De la: black10131307, la data 2010-10-14 10:08:46De la: vaneamarin, la data 2010-10-14 09:41:42Black,daca ajungi sa imi citezi din Alexa sau din Mitache inseamna ca tu ai o problema serioasa si nu mai faci deosebirea intre un om care tine cu Basescu (cum eu cred ca esti tu) si aia care sunt cumparati de Basescu, cum cred eu ca sunt Alexa sau Mitache. Daca nu sunt cumparati de Basescu sunt cei mai mari imbecili care au existat pana acum in Romania.Oricum,cei mai mari mincinosi sunt in ambele cazuri si traiesc doar ca sa ii pupe fundul lui Base.Apex, este copil pe langa astia ... Postat pe 17 iun 2010 Ce viata dulce au sefii de sindicat! Se zbat la toate posturile TV pentru interesele a milioane de oameni simpli, pentru care ziua de maine a devenit o incertitudine. INSTARIT. Vila lui Vasile Marica din cartierul Damaroaia este evaluata la 500.000 de euro. Sindicalistul conduce un Volkswagen, dar are in garaj si o Toyota Sef. Vasile Marica este omul care conduce sindicatul functionarilor publici pauza. Dupa o zi istovitoare de negocieri cu Guvernul, Vasile Marica si-a dat jos camasa si a facut un gratar, in curte Se lupta ca salariile si pensiile lor sa nu fie taiate de guvernanti, in plina criza. Liderii sindicali duc insa o viata dubla. In strada, la mitinguri, se straduiesc sa arate ca aceia pe care ii reprezinta. Odata rolul jucat, ei renunta la masti si se duc acasa, in vilele lor luxoase. O ancheta a reporterilor CANCAN va dezvaluie adevarata viata a sefilor marilor confederatii sindicale. Aparatorul drepturilor functionarilor, Vasile Marica, locuieste in Bucuresti, intr-o casa de aproximativ 500.000 de euro. Obisnuieste sa conduca un Volkswagen Golf 4, de 5.000 de euro, dar are in garaj si o Toyota Land Cruiser, care, noua, costa 40.000 de euro. Marius Petcu, vila de 600.000 de euro avere. Are o casa superba si doi bolizi in garaj, asa ca e greu de crezut ca Marius Petcu duce grija zilei de maine Liderul Confederatiei Na-tionale a Sindicatelor Libere din Romania (CNSLR Fratia), Marius Petcu, are un Jeep de 50.000 de euro si o casa cu patru etaje in sudul Capitalei, imobil evaluat la aproximativ 600.000 de euro. Nici sotia lui Petcu nu o duce rau. Ea se plimba prin oras cu o Toyota Rav 4 de aproximativ 25.000 de euro. In mod paradoxal, veniturile liderului sindical nu depasesc 4.000 de lei lunar, din cotizatiile membrilor. Dumitru Costin, casa si doua masini NOROCOS. Dumitru Costin locuieste intr-un bloc de fite Pana ieri presedintele BNS, Dumitru Costin are un apartament cu trei camere intr-un bloc nou din centrul Capitalei si conduce, asemenea sotiei sale (Diana, sora fotbalistului Cristi Chivu ? n.r.), o masina Dodge rosie, care costa aproximativ 10.000 de euro. Potrivit ziarului "Saptamana financiara", fostul lider sindical recunoaste ca are venituri mult peste media din Romania. Totusi, la BNS el castiga doar 1.000 de lei din cotizatiile membrilor. Restul veniturilor sale sunt suplimentate prin proiectele la care participa si din indemnizatiile obtinute ca membru in diverse Consilii de Administratie. Costin mai detine 10% din partile sociale ale unei firme. Bogdan Hossu sta la bloc MODEST. Bogdan Hossu conduce masina sindicatului si sta intr-un bloc comunistCel putin aparent, Bogdan Hossu, liderul Cartel Alfa, duce o viata modesta. El locuieste impreuna cu sotia intr-un bloc din zona Ghencea si conduce un Ford Mondeo, masina sindicatului. Hossu castiga 4.000 de lei lunar din cotizatia de la sindicat, dar isi suplimenteaza venitul din indemnizatiile incasate ca reprezentant al organizatiei sindicale in diferite structuri internationale. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 12:47
as vrea sa vina un al doilea tepes sa-i traga la raspundere pe HOTII PORTOCALII!!!!!!!nu mai suport nici culoarea portocalie din cauza ciumatilor!!!!!!!!
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 12:51
majoritatea liderilor de sindicat nu fac nimic pt. oameni, ci pt.interesul propriu.
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 12:54
imi este sila si lehamite de el,nu am nici cel mai mic respect,imi este rusine ca este presedintele tarii mele
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 12:56
De la: Silver9AM, la data 2010-10-14 12:54:58De la: Silver9AM, la data 2010-10-13 20:08:48De la: black10131307, la data 2010-10-13 19:46:52De la: 9am178165, la data 2010-10-13 19:44:13MINISTERUL FINANTELOR SA AFLA SUB ASEDIU. OAMENII NU MAI SUPORTA UMILINTA LA CARE SUNT SUPUSI DE CATRE CRIMINALUL BASESCU, SI NICI TICALOSUL SAU GUVERN. Handicapatule si impotentule!!!!! Sau hmmmmm, poponarule, du-te si pupa-te cu black si cu basescu cu tot!!!!!!!
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 12:59
BLACK + SILVER + IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 13:12
De la: 9am178165, la data 2010-10-14 12:29:49De la: Silver9AM, la data 2010-10-14 12:23:09De la: 9am178165, la data 2010-10-14 12:13:32De la: 9am126636, la data 2010-10-14 11:16:41 black si silver- acele stimulente se impozitau din toate puctele de vedere ca orice venit. AHA,AU GRESIT AIA VACINUL........ANTIRABIC AI INCERCAT ? FA-TI ,PRECIS O SA TE SIMTI MAI BINE !!!
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 13:15
De la: 9am178165, la data 2010-10-14 12:57:29De la: black10131307, la data 2010-10-14 12:52:46De la: 9am178165, la data 2010-10-14 12:28:29De la: black10131307, la data 2010-10-14 08:42:58Ce se intampla acum nu este decat o mascarada jegoasa! Omul de rand angajat la stat, care intr-adevar o duce greu, este dus de nas de catre ticalosii din umbra Patriciu, SOV, Voiculescu si slugile lor supuse, politicienii din PSD si PNL. Liderii de sindicat sunt si ei implicati pina peste cap in jocurile astea murdare. Miscarea sindicala este de 20 de ani instrumentul unor politicieni. Cautati pe internet si o sa vedeti ce venituri au liderii de sindicat, venituri nejustificate de salariile pe care le incaseaza. DACA REFUZAM O VACA CA TINE INSEAMNA CA SUNTEM POPI ? E BINE SI ASA,TE OFTICI ???
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 13:15
Black,cat are averea Videanu ?Dar Berceanu?Dar Nuti Udrea ?Dar Baselu ?Dar Boureanu ?Pai toti sindicalistii (admitand ca sunt adevarate evaluarile facute desi dupa mine sunt doar curata abureala a ziarului Can-Can)nu au nici macar o zecime din ce au PDListii tai ! Care naiba este de fapt ideea ta ?Vrei sa mergi pe varianta ca toti cei care au bani sunt hoti ?Atunci aplica asta si la PDLul tau ! Vreau si eu sa inteleg de ce un lider de sindicat care are o avere de sub 1milion de euro este un nenorocit,iar PDListii tai care au mult mai mult,de ordinul sutelor de milioane de euro, sunt onesti,curati ca lacima si doresc binele poporului ?...
Nu inteleg de ce naiba masina lui Marica este o problema, iar cea luata de Base lu' EBA(Range Rover model sport ,luat cu banii jos,72000Euro) nu este? La fel nu inteleg de ce casa lui Marica ,mult mai ieftina decat cea din Mihaileanu ,este o problema pentru Marica iar pentru Base casa din Mihaileanu nu este ? Pe scrut Black,ce vrei de fapt sa imi spui ?... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 13:17
De la: 9am126636, la data 2010-10-14 11:16:41 black si silver- acele stimulente se impozitau din toate puctele de vedere ca orice venit. NU VII CU MINE ? MACAR AICI IN POLIGON,LA O TRAGERE ???
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 13:18
De la: Silver9AM, la data 2010-10-14 13:12:38De la: 9am178165, la data 2010-10-14 12:29:49De la: Silver9AM, la data 2010-10-14 12:23:09De la: 9am178165, la data 2010-10-14 12:13:32De la: 9am126636, la data 2010-10-14 11:16:41 black si silver- acele stimulente se impozitau din toate puctele de vedere ca orice venit. BLACK + SILVER + IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI BLACK + SILVER + IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI BLACK + SILVER + IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI BLACK + SILVER + IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI BLACK + SILVER + IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI BLACK + SILVER + IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI BLACK + SILVER + IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI BLACK + SILVER + IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI BLACK + SILVER + IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI BLACK + SILVER + IALOMITEANU + BOC + BASESCU = POPONARI Sa continui? V-ati calmat otrepelor?????? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 13:26
De la: vaneamarin, la data 2010-10-14 13:15:10Black,cat are averea Videanu ?Dar Berceanu?Dar Nuti Udrea ?Dar Baselu ?Dar Boureanu ?Pai toti sindicalistii (admitand ca sunt adevarate evaluarile facute desi dupa mine sunt doar curata abureala a ziarului Can-Can)nu au nici macar o zecime din ce au PDListii tai ! Care naiba este de fapt ideea ta ?Vrei sa mergi pe varianta ca toti cei care au bani sunt hoti ?Atunci aplica asta si la PDLul tau ! Vreau si eu sa inteleg de ce un lider de sindicat care are o avere de sub 1milion de euro este un nenorocit,iar PDListii tai care au mult mai mult,de ordinul sutelor de milioane de euro, sunt onesti,curati ca lacima si doresc binele poporului ?... Marica si-a cumparat casa pe credit ipotecar, numai el stie cat mai are de platit la ea!!!!!!! Are familie, copii, de ce credeti ca e atat de suparat?!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 13:27
De la: 9am242939, la data 2010-10-14 12:47:08as vrea sa vina un al doilea tepes sa-i traga la raspundere pe HOTII PORTOCALII!!!!!!!nu mai suport nici culoarea portocalie din cauza ciumatilor!!!!!!!! IMBRACATE CU ROSU,MADAM......SI CHILOTII SA FIE NEAPARAT GALBENI SI ( CURATI )
|
|
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 13:29
De la: 9am178165, la data 2010-10-14 13:26:48De la: vaneamarin, la data 2010-10-14 13:15:10Black,cat are averea Videanu ?Dar Berceanu?Dar Nuti Udrea ?Dar Baselu ?Dar Boureanu ?Pai toti sindicalistii (admitand ca sunt adevarate evaluarile facute desi dupa mine sunt doar curata abureala a ziarului Can-Can)nu au nici macar o zecime din ce au PDListii tai ! Care naiba este de fapt ideea ta ?Vrei sa mergi pe varianta ca toti cei care au bani sunt hoti ?Atunci aplica asta si la PDLul tau ! Vreau si eu sa inteleg de ce un lider de sindicat care are o avere de sub 1milion de euro este un nenorocit,iar PDListii tai care au mult mai mult,de ordinul sutelor de milioane de euro, sunt onesti,curati ca lacima si doresc binele poporului ?...
|
|
|
|

.Da' sa fie munca competenta, nu abureala, ca altfel oricum ne cearta Base.
nu pe intins mana ca pomanagii .Cati dintre voi s-au gandit spre exemplu sa inceapa ca dl Videanu, o mica afacere cu marmura ?
Nu trăiți bine, dar e mai bine decât în 2004 și am curaj ca și în continuare să vă doresc din tot sufletul să trăiți bine, a declarat șeful statului în fața mulțimii.