Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 08:38
Acesta este modul de a "discuta" pe care il adopta fanii lui Basescu.
Cineva indrazneste sa spuna "dom'le,Basescu dupa mine face rau tarii si ar trebui sa facem ceva ". Este normal,omul este pe un forum nu pe o mosie portocalie ,si poate sa isi spuna si el parerea....Imediat sare un fan manelist portocaliu si spune "ba pe-a ma-ti ,tuzi gura ta de nenorocit/nenorocita".Mai apare un latrau si spune si el "cine ba ,tiganu'/tiganca aia ?Pai astia sunt kknari baiiiiii si curve sau homosexuali.".Inca un basescian apare si spune "bai,vezi ca iti fac o vizita si iti trag o batuta de ma vei tine minte toata viata! Hai ca vezi tu ce patesti cand pun mana pe tine,o sa-ti scuipi dintii ".Dupa acest gen de comportament ,un idiot agramat si "sensibil" ca Cifra, pretinde respect pentru...onoarea lui militara. .Bai securist de doi bani,"gheretist" de Cotroceni,TU NU AI ONOARE NICI MILITARA NICI UMANA,ESTI UN AGRAMAT BASESCIAN CARE IN AFARA DE INJURATURI SI BALE PORTOCALII LA GURA,NU MAI POATE SCOATE NIMIC DIN CAPATANA .Un bivol care ii injura pe toti cei care nu ii pupa krul sefului asa cum face el, numind acest lucru.... "onoare militara".
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 08:48
De la: Silver9AM, la data 2010-10-11 22:34:47De la: black10131307, la data 2010-10-11 22:06:03De la: 9am178165, la data 2010-10-11 21:46:37INTELEG CA TOTUSI PANA LA URMA SE PREGATESTE DEBARCAREA "PIRATULUI". Opinia mea este ca acest lucru are loc destul de tarziu, nenorocitul si camarila sa, au distrus deja destul de mult sistemul economic, de afaceri si cel de protectie sociala. De azi inainte traim mai prost decat bulgarii, asa ca nu are rost sa ne comparam cu ei. Ar trebui sa incepem sa ne comparam cu ucrainienii si cu kirgistanezii deca vrem sa ne simtim maguliti. Textele de genul asta presupun ca tin de onoare militara ,nu ? Huh,papagalule ,ce sensibil esti tu la "onorul " tau militar , si cum injuri tu plin de "onoare" in numele Cotrocenilor ... .
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 08:57
unii invoca cinismul altii reproseaza trecutul adversarilor
sa vedem cum a fost si unde am ajuns: - 1990-1996 se fura pe scheme si inginerii financiare de tip piramidal. Cei care au furat s-au numit mai tarziu oameni de afaceri. - 1996-2000 se fura din privatizari. Comisioane de zeci de milioane de euro, industrii intregi vandute pe 1 leu. In perioada asta se nasc industriasii gen Patriciu. - 2000-2004 se fura din marile privatizari, retrocedari si derogari de la plata taxelor si impozitelor.Cei care au furat s-au numit mai tarziu moguli. - 2004-2008 se fura din investitii si contracte cu statul. Statul a investit in buzunarele smecherilor. Celor care au furat azi le spunem "baieti destepti". - 2008-2010 privatizari nu se mai pot face, investitii nu, ca a venit criza. Asa ca s-a furat direct din bugetul statului. - 2010-prezent bugetul nu mai exista. Asa ca se fura direct din buzunarul romanilor: alocatii, salarii, pensii.! Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 08:59
De la: Silver9AM, la data 2010-10-11 22:20:40 EU TI-AM CERUT SA NU-TI BATI JOC DE ONOAREA MILITARA ( A CELOR CARE O MAI AU IN SANGE ). Cifra,eu nu imi bat joc de onoarea militara a celor ce o au ,imi bat joc de "onoarea" ta,care care este sublima dar lipseste cu desavarsire. Hai,stergeti lacramioarele din ochisorii tai sensibili de injurac basescian, si mucisorii din nasucul ala pe care il ai cat este ziua de lunga in krul sefului .Este timpul sa intelegi barbateste, ca nu ai absolut deloc onoare si esti doar un injurac basescian primitiv .Acu' taras mars si botu' la tarana, ca nu te plateste statu' de la buget ca sa injuri pe forum ci sa te antrenezi dracu' pentru tara! Papagalule.... .Auzi la el,"onoare".... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 09:05
din capitolul "sa-ti fie rusine dinu patriciu & plateste-ti datoriile"
e interesant si punctul de vedere al kazahilor (care se ofereau sa ne plateasca in benzina). se vede ca nenea boc, base si pdl au vrut bani pentru clientela si nu recuperearea creantelor. atit timp cint in pdl un cuvint greu il are draga stolo si acesta e reprezentatul unor interese in petrol potrivnice Romaniei si in prezent potrivnice Rompetrol, ne putem intreba cit de nociva e joaca lor dea puterea si guvernarea pentru siguranta nationala a Romaniei (ce-i spun informatiile lui base? ).spune-mi si mie black de ce ar fi atit de optuzi kazahii sa-si pericliteze o afacere pe care o detin in UE cind au atit de mult petrol sub fund?? ce face pdl si base nu seamana a "tradare nationala"? " KazMunaiGaz, compania de stat care controleazã integral grupul petrolier Rompetrol, iese la atac dupã ce statul român a pus sechestru asupra rafinãriei Petromidia ºi a catalogat ca ilegalã plata parþialã a datoriei de 571 de milioane de euro ºi conversia în acþiuni a restului datoriei. Kazahii spun cã de un an au venit cu mai multe propuneri de rezolvare a problemei datoriilor a cãror scadenþã a expirat în septembrie anul acesta, dar cã niciodatã nu a primit un rãspuns ferm din partea autoritãþilor de la Bucureºti. Mai mult, compania susþine cã rãscumpãrarea acþiunilor de la statul român, care acum a ajuns sã controleze peste 44% din Rompetrol Rafinare, este un compromis pe care KazMunaiGaz îl face ºi nicidecum o obligaþie. Pe de altã parte, deºi statul a spus cã va ataca decizia luatã de kazahi privind rãscumpãrarea parþialã a obligaþiunilor pe motivul cã legal nu puteau sã achite doar o parte din datoria de 571 de milioane de euro, pânã acum nu a fost luatã nicio mãsurã concretã în acest sens, ameninþãrile fiind deocamdatã doar la nivel declarativ. Benzinã ºi motorinã în loc de bani "Discuþiile pe acest subiect cu oficialii statului au început de acum un an ºi speram cã vom gãsi o acceptare a mesajului nostru din partea Guvernului. Am fãcut mai multe propuneri. Prima a fost sã amânãm termenul de rãscumpãrare cu 3-5 ani. A doua a fost sã rãscumpãrãm în parte cu produse petroliere aceste obligaþiuni. Nu am primit niciun rãspuns. Noi facem un compromis în ceea ce priveºte manifestarea interesului privind achiziþia acþiunilor de la statul român. Pânã acum am investit deja 1,5 miliarde de dolari în companie. Nu avem niciun semnal din partea statului român privind intenþia acestuia de a-ºi vinde acþiunile", spune Dmitry Grigoryev, directorul financiar (CFO) al grupului Rompetrol. KazMunaiGaz a luat decizia ca la sfârºitul lunii septembrie sã plãteascã numai 54 de milioane de euro din datoria de 571 mil. euro cãtre Ministerul Finanþelor, restul sumei fiind convertit în acþiuni. Astfel, Ministerul Finanþelor devine acþionar minoritar al Rompetrol Rafinare, cu un pachet de 44,6%, în baza unei ordonanþe de urgenþã emisã în 2003 în favoarea Rompetrol, controlatã pe atunci de Dinu Patriciu, ºi semnatã de Mihai Tãnãsescu, Adrian Nãstase ºi Dan Ioan Popescu. "Înainte de a realiza conversia obligaþiunilor, am avut o întâlnire cu viceministrul kazah al petrolului ºi gazelor ºi cu premierul Emil Boc. Guvernul a venit cu propunerea amânãrii cu trei luni a termenului de 30 septembrie printr-o ordonanþã de urgenþã. Legal, acest lucru nu a fost posibil, aºa cã singurul lucru legal pe care l-am putut face a fost ca la sfârºitul lunii septembrie sã luãm decizia conversiei celor 22,7 milioane de obligaþiuni în acþiuni", a mai spus oficialul Rompetrol. Rãscumpãrarea acþiunilor? Compromis, nu obligaþie În ceea ce priveºte rãscumpãrarea acþiunilor de la statul român, kazahii spun cã nu sunt obligaþi sã facã acest lucru. "Conform convenþiei de emisiune, existã un drept de preferinþã legal la o eventualã vânzare a acþiunilor de Ministerul de Finanþe. Am spus cã sutem dispuºi sã le cumpãrãm, dar nu suntem obligaþi. La început credeam cã avem un parteneriat cu statul român, dar dupã sechestrul pus asupra activelor Rompetrol Rafinare e dificil de înþeles aceastã poziþie de parteneriat. Totuºi, în sensul acesta, ne-am întors cu propunerea de a rãscumpãra aceste acþiuni de la statul român în urmãtorii cinci ani. Aceasta a fost propunerea noastrã la care nu am primit niciun rãspuns", mai spune Grigoryev. Ce a observat observatorul statului? Deºi la nivel declarativ reprezentanþii statului sunt extrem de activi, la nivelul acþiunilor concrete mãsurile lipsesc. Kazahii spun cã încã de la aprobarea acestui instrument cu obligaþiuni agreat în 2003 de autoritãþile din România, un observator al statului a avut mereu un loc în consiliul de administraþie al companiei. Acelaºi observator era ºi în 2007 când Patriciu a vândut cu 1,6 miliarde de dolari Rompetrol cãtre KazMunaiGaz cu tot cu datoriile Petromidia. "De când au fost emise aceste obligatiuni, Guvernul României putea avea un observator pe lângã consiliul de administraþie. Când a fost vândut pachetul iniþial de 75% din Rompetrol cãtre noi, acel reprezentant nu era acolo. Puteau participa la orice decizie cu un observator, dar cu toate acestea nu au fãcut-o niciodatã. Puteau sã listeze aceste obligaþiuni pe Bursã ºi puteau câºtiga sute de milioane de dolari, dar la fel nu au fãcut acest lucru", explicã reprezentantul Rompetrol. Rompetrol nu are deloc bani, iar fondurile vin de la kazahi Problema este cã în 2007 România încã mai avea creºtere economicã ºi nimeni nu-ºi punea problema cã trei ani mai târziu va rãmâne fãrã bani de pensii, astfel cã va fi obligatã sã împrumute miliarde de euro de la FMI, context în care datoriile Rompetrol au devenit o sursã importantã de venituri. Nici kazahii nu au anticipat acest lucru, în 2007 spunând cã nu va fi nicio problemã legatã de achitarea acestor datorii, pentru ca acum sã admitã cã nu mai au bani iar guvernul de la Astana este din ce în ce mai nemulþumit privind aceastã achiziþie care pânã acum ºi ani buni de acum încolo va genera doar pierderi. "Toate fondurile care intrã acum în Rompetrol sunt de la compania-mamã. Rompetrol nu are bani ºi mi-e teamã cã prin achiziþia acþiunilor de la statul român fondurile pentru investiþii se vor diminua. Cred cã mai avem câþiva ani pânã vom ajunge pe profit. Funcþionãm acum sub presiune din partea guvernului kazah. KazMunaiGaz este o companie de stat, iar guvernul nu este mulþumit de modul în care merg lucrurile din punctul de vedere al pierderilor financiare", mai spune Grigoryev. El vorbea în urmã cu douã luni ºi de o posibilã închidere a rafinãriei Petromidia. Reprezentantul Rompetrol a mai precizat cã modul de a acþiona al statului român poate escalada la final într-un conflict diplomatic. "Nu sunt bani în companie. Încercãm sã facem tot posibilul ºi faptul cã pânã acum am menþinut un low profile nu înseamnã cã suntem slabi. Sper ca guvernul sã gãseascã o soluþie. Noi am respectat legislaþia, am venit cu multe propuneri, dar nu am primit niciun rãspuns. Ceea ce se întâmplã acum poate escalada pânã la urmã la un conflict diplomatic, dar suntem deschiºi la dialog în continuare", a conchis CFO-ul grupului Rompetrol. Ce spune convenþia de emisiune Art. 5 (...) Dobânzile datorate conform art. 3 din Ordonanþa de Urgenþã, sumele rezultate din transferul obligaþiunilor, precum ºi cele aferente rãscumpãrãrii acestora, prevãzute în acelaºi act normativ, sunt supuse regimului juridic al creanþelor bugetare. Aceste sume care se cuvin statului se vireazã la bugetul de stat, pentru nevirarea lor la scadenþã, datorându-se ºi calculându-se accesoriile prevãzute de lege pentru neplata la scadenþã a creanþelor bugetare ºi aplicându-se, în mod corespunzãtor, procedura de executare silitã prevãzutã de reglementãrile în vigoare privind colectarea creanþelor bugetare(...) Art. 9 Având în vedere cã, la opþiunea Emitentului, obligaþiunile nerãscumpãrate în condiþiile art 5 din Ordonanþa de Urgenþã sunt convertibile în acþiuni la Data Scadenþei, iar Obligatarul sau Obligatarul Dobânditor nu poate determina modalitatea rãscumpãrãrii obligaþiunilor, acestea vor fi convertite în acþiuni având un rang pari passu cu acþiunile ordinare existente la Data Emisiunii. Art. 10 Investitorul care deþine pachetul majoritar de acþiuni al Rompetrol Rafinare are drept de preferinþã la cumpãrarea acþiunilor rezultate din conversie."
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 09:38
De la: Silver9AM, la data 2010-10-11 20:59:14De la: vasile_vali, la data 2010-10-11 19:37:35De la: gabigabi, la data 2010-10-11 16:33:18De la: vasile_vali, la data 2010-10-11 10:30:58De la: gabigabi, la data 2010-10-10 15:33:06De la: Silver9AM, la data 2010-10-09 12:38:23De la: TEMERAR, la data 2010-10-09 12:26:51Mai fratilor,cu ce va alegeti din ciriiala asta politica?Afara vremea este favorabila pregatirii terenului ,pentru culturile anului viitor ca ve-ti intinde mina la produse infestate din import.Cum sa mearga treaba-n Romania cind ,politicienii se lauda ,se birfesc la televizor,etalind talentele de infractori iar poporul ,holbeaza ochii la circul TVR,pe internet ,timpul trece si foametea face progrese.DACA POLITICIENII AU VINDUT SI INSTRAINAT TOATE ACTIVELE STATULUI,CARE TREBUIAU SA PRODUCA VENIT LA BUGET,LASATII SA MOARA DE FOAME,NU LE MAI PLATITI IMPOZITE,CA SE APUCA EI DE MUNCA.Haideti sa le fixam o leafa de 300 de roni la toti politicienii ,printr-un referendum national,care sa prevada ca vor primi stimulente acei presedinti,senatori,deputati care muncind in acord individual ,aduc beneficii natiunii romane. Imi calc pe suflet, bai apevistule fara onoare/bun-simt/7_ani_de-acasa si-ti raspund, provocandu-te la o paruiala onesta, asa ca intre barbati, sa vad daca esti in stare! Ai onoare zici? Ridica manusa, eu am aruncat-o! "Nihil sine Deo!" |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 09:38
De la: vaneamarin, la data 2010-10-12 08:59:25De la: Silver9AM, la data 2010-10-11 22:20:40 EU TI-AM CERUT SA NU-TI BATI JOC DE ONOAREA MILITARA ( A CELOR CARE O MAI AU IN SANGE ). ASA MAI VII DEACASA !!!!!!!!! BAGA,BAGA,VANIA,FII UN * DOMN * .....NU TE LASA,.....PUNE MAI MULTA PATIMA,SI POATE AI SA TE FACI INTELES ...... PS. BUNA DIMINEATA VANIA !
Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 09:42
Copiii care vor sã-ºi "dezvolte" vocaþia de spioni vor avea un liceu în care sã înveþe. Senatorii din comisia de învãþãmânt au introdus în lege un nou tip de liceu vocaþional: de informaþii, de ordine ºi securitate publicã. Legea va intra luna viitoare în plenul Senatului, apoi va merge la promulgare.
Viitoarea lege a educaþiei prevede înfiinþarea liceelor speciale care sã scoatã pe bandã rulantã spioni."Ideea de a antrena copii în aceste activitãþi mi se pare imorala. Activitatea de informaþii este o activitate dificilã ºi care nu trebuie nici mãcar incipient lãsatã pe mâna unor curioºi. Este o aberaþie sã îl treci la licee vocaþionale. Pe de altã parte în felul acesta nu se creazã ofiþeri, ci unelte", a declarat profesorul de istorie Zoe Petre. El face un apel public pentru a corecta urgent legea Educaþiei care se aflã pe masa Camerei decizionale din Parlament."A existat o înflãcãrare foarte puternicã în societate când s-a descoperit cã securitatea avea informatori în rândul liceenilor. Vrem sã generalizãm aceastã situaþie?", a mai spus profesorul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 09:44
De la: vasile_vali, la data 2010-10-12 09:38:22De la: Silver9AM, la data 2010-10-11 20:59:14De la: vasile_vali, la data 2010-10-11 19:37:35De la: gabigabi, la data 2010-10-11 16:33:18De la: vasile_vali, la data 2010-10-11 10:30:58De la: gabigabi, la data 2010-10-10 15:33:06De la: Silver9AM, la data 2010-10-09 12:38:23De la: TEMERAR, la data 2010-10-09 12:26:51Mai fratilor,cu ce va alegeti din ciriiala asta politica?Afara vremea este favorabila pregatirii terenului ,pentru culturile anului viitor ca ve-ti intinde mina la produse infestate din import.Cum sa mearga treaba-n Romania cind ,politicienii se lauda ,se birfesc la televizor,etalind talentele de infractori iar poporul ,holbeaza ochii la circul TVR,pe internet ,timpul trece si foametea face progrese.DACA POLITICIENII AU VINDUT SI INSTRAINAT TOATE ACTIVELE STATULUI,CARE TREBUIAU SA PRODUCA VENIT LA BUGET,LASATII SA MOARA DE FOAME,NU LE MAI PLATITI IMPOZITE,CA SE APUCA EI DE MUNCA.Haideti sa le fixam o leafa de 300 de roni la toti politicienii ,printr-un referendum national,care sa prevada ca vor primi stimulente acei presedinti,senatori,deputati care muncind in acord individual ,aduc beneficii natiunii romane. TU MAI CRONCANEL, TE CREZI DIN POVESTEA CU FAT FRUMOS ? MANUSA NU O SA=TI TREBUIASCA LA IARNA ? ORI E RUPTA SI DE ASTA AI ARUNCATO ??? TE POMENESTI CA AI INCEPUT SA FACI CURATENIE IN CASA ????? MAINE AI SA ARUNCI SIFONIERUL,POIMAINE MAIEUL........SI TOT ASA..........
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 09:51
De la: vaneamarin, la data 2010-10-12 09:42:00Copiii care vor sã-ºi "dezvolte" vocaþia de spioni vor avea un liceu în care sã înveþe. Senatorii din comisia de învãþãmânt au introdus în lege un nou tip de liceu vocaþional: de informaþii, de ordine ºi securitate publicã. Legea va intra luna viitoare în plenul Senatului, apoi va merge la promulgare. POATE VOR SA REINVIE ,VECHEA SECURITATE,MAI STII ? IN FOND NU E O IDEIE REA.......BANUIESC CA NU VOR TRECE TOTI CLASA,SE VOR ALEGE CEI MAI TALENTATI,NU CREZI VANIA ?
|
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 09:57
Vorba lui sefu,toti gaozarii se baga'n probleme speciale
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 11:56
De la: vaneamarin, la data 2010-10-12 09:42:00Copiii care vor sã-ºi "dezvolte" vocaþia de spioni vor avea un liceu în care sã înveþe. Senatorii din comisia de învãþãmânt au introdus în lege un nou tip de liceu vocaþional: de informaþii, de ordine ºi securitate publicã. Legea va intra luna viitoare în plenul Senatului, apoi va merge la promulgare. Doamna profesor de istorie, ZOE PETRE este o vita incaltata. Parerile ei sunt egale cu doi lei, d-aia vechi. N-am auzit nimic de bun-simt de la tampita asta de cand a aparut pe scena politica. Un zero ca si iubitul ei Milica. Doua nulitati perfecte. Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 12:02
Sunt curioasa de discutiile pe care le va purta Angela Merkel cu cei doi retardati: boc si basescu. Cred ca e destul de ingrijorata de regresul Romaniei.
In alta ordine de idei, Parlamentul Romaniei nu trebuie sa mai functioneze normal pana ce anastase nu va fi destituita. Locul infractorilor este dupa gratii!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 12:06
Prinde Bãse peºtiºorul de aur ºi, în timp ce se uitã la peºtiºor cum atârnã în undiþã, îi spune: "Peºtiºorule de aur, îndeplineºte-mi o dorinþã: Mãreºte la loc salariile bugetarilor! Ha-Ha -Ha-Ha!" La care peºtiºorul îi raspunde: "Nu pot, cã sunt suspendat!"
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 13:05
De la: Silver9AM, la data 2010-10-12 09:44:07De la: vasile_vali, la data 2010-10-12 09:38:22De la: Silver9AM, la data 2010-10-11 20:59:14De la: vasile_vali, la data 2010-10-11 19:37:35De la: gabigabi, la data 2010-10-11 16:33:18De la: vasile_vali, la data 2010-10-11 10:30:58De la: gabigabi, la data 2010-10-10 15:33:06De la: Silver9AM, la data 2010-10-09 12:38:23De la: TEMERAR, la data 2010-10-09 12:26:51Mai fratilor,cu ce va alegeti din ciriiala asta politica?Afara vremea este favorabila pregatirii terenului ,pentru culturile anului viitor ca ve-ti intinde mina la produse infestate din import.Cum sa mearga treaba-n Romania cind ,politicienii se lauda ,se birfesc la televizor,etalind talentele de infractori iar poporul ,holbeaza ochii la circul TVR,pe internet ,timpul trece si foametea face progrese.DACA POLITICIENII AU VINDUT SI INSTRAINAT TOATE ACTIVELE STATULUI,CARE TREBUIAU SA PRODUCA VENIT LA BUGET,LASATII SA MOARA DE FOAME,NU LE MAI PLATITI IMPOZITE,CA SE APUCA EI DE MUNCA.Haideti sa le fixam o leafa de 300 de roni la toti politicienii ,printr-un referendum national,care sa prevada ca vor primi stimulente acei presedinti,senatori,deputati care muncind in acord individual ,aduc beneficii natiunii romane. Esti mai tigan ca mine, apevila, n-ai onoare -ca tot bati darabana cu onoarea- si celelalte calitati indispensabile unui "om de cariera". Daca Armata Romana e reprezentata de fricosi de-alde tine, e clar ce va face in fata unui dusman veritabil: poante/mistouri/injurii/zeflemele in fata tancurilor/avioanelor/infanteriei inamice... Atunci, de ce sa te/va mai platim salariile grase, ca sa-ti bati joc de noi, cei de pe urma carora iti/va lafai/lafaiti fundu'/fundurile gras/e si lenes/e? PS: Daca totusi, prin absurd, mai ai vreo urma de civilizatie in tine, nu ma mai baga in seama: pentru tine si cei ca tine, eu nu exist! "Nihil sine Deo!" |
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 13:09
De la: Silviu, la data 2010-10-12 11:56:26De la: vaneamarin, la data 2010-10-12 09:42:00Copiii care vor sã-ºi "dezvolte" vocaþia de spioni vor avea un liceu în care sã înveþe. Senatorii din comisia de învãþãmânt au introdus în lege un nou tip de liceu vocaþional: de informaþii, de ordine ºi securitate publicã. Legea va intra luna viitoare în plenul Senatului, apoi va merge la promulgare. Aha, Silviule, era mai bun hardau, ministrul vostru pedalau! Si normal, e mai bun oricine isi poate abtine respiratia in timp ce saruta fundurile prezidentiale, indiferenta de ce face/spune/greseste! Sa stii ca nici de la tine nu am citit prea multe lucruri de bun-simt, si astea pe la inceputurile postarilor tale! Se vede vremea ca timpul isi lasa o amprenta dureroasa asupra memoriei si acuratetii gandirii tale! "Sic transit gloria mundi!" s-ar putea spune despre tine... "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
profesor2010 438 mesaje Membru din: 31/08/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 13:23
El face un apel public pentru a corecta urgent legea Educaþiei care se aflã pe masa Camerei decizionale din Parlament."A existat o înflãcãrare foarte puternicã în societate când s-a descoperit cã securitatea avea informatori în rândul liceenilor. Vrem sã generalizãm aceastã situaþie?", a mai spus profesorul. Asta a fost lucrul cel mai josnic pe care au putut face diavolii lui cizmarul...și iatã cã și acum se gãsesc persoane care sãl aprere pe nemernic, spunând cã securitatea , nu el....hei , hai sã fim serioși, nu exista o mișcareîn România despre care, fiu cel mai...cel al poporului, geniul Carpaților....sã nu fie informat... iar nemernicii, care sunt prezenți și aztãzi în viața politicã contemporanã, monitorizau tot în numele orânduirii socialiste, nu se dãdeau la oparte nici de la crimã...Bertrand Rusel spunea ” Problema cea mai mare în lume e cã proștii sunt absolut siguri de teoria lor, iar deștepții sunt mereu nesiguri pe ei.... Nevorbind cã nici marinarul nu este un sfânt.... ãsta a mai inființat creo tei-patru organizații de urmãritori....și ãsta ar vrea sã vã cunoascã pânã și gândurile voastre...România a fost și este un stat polițienesc! Raporteaza abuz de limbaj
sunt un tip timid,nu vrei sã mã cunoști,fromoaso! Au încercat toate nevestele mele dar....
|
|
Fosta membra 9am.ro 10086 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 13:40
|
Fosta membra 9am.ro 996 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 14:13
De la: vaneamarin, la data 2010-10-11 20:32:41De la: corcodel, la data 2010-10-11 19:56:44De la: vaneamarin, la data 2010-10-11 19:51:07Pana acum au condus cei mai ineligentiDe la: Dorinel, la data 2010-10-11 19:35:51De la: corcodel, la data 2010-10-11 19:27:43Nu credeti ca a venit momentul in care sa nu mai fim divizati in liberali, social-democrati, crestin-democrati si sa devenim romani asa cum eram in anii 89? Sa avem doar un singur tel, acela de face ceva pentru a trai mai bine si de a starpi definitiv actuala clasa politica , vinovata de tot raul pe care il traim.PS. Oricum in Romania (incepand cu 1989) nu au existat doctrine , iar cei care le-au insusit nu sunt decat niste excroci pusi pe capatuiala. Poate candva vom avea si asa ceva , dar mai este drum lung pana vom putea avea partide cu adevarat axate pe o doctrina reala.Adicã sã vb de un partid unic ?!!! |
|
Fosta membra 9am.ro 996 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 14:16
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 15:49
De la: 9am049573, la data 2010-10-12 08:57:06unii invoca cinismul altii reproseaza trecutul adversarilor tragic de adevarat ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 17:36
De la: 9am049573, la data 2010-10-12 09:05:07din capitolul "sa-ti fie rusine dinu patriciu & plateste-ti datoriile" SPUNE-MI SI MIE TE ROG,DE UNDE AI DAT COPY PASTE LA ACEST ARTICOL ? DIN CE ZIAR ?
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 17:41
Vîntu a mai colectat, prin interpuºi, cinci milioane de euro. Cash
Scris de Dan Badea Arestarea pentru 29 de zile a celor ºase paravane ale lui SOV, de la fosta Petromservice, scoate la ivealã o nouã operaþiune ce poartã ºtampila inconfundabilã a maestrului combinaþiilor din strada Paris 34. Procurorii DIICOT au identificat modul în care interpuºii lui Vîntu din conducerea Petromservice au scos, în perioada 2006-2008, aproape cinci milioane de euro (19,74 milioane de lei) din conturile Petromservice. Banii au fost viraþi în conturile uneia dintre firmele grupului infracþional, SC CARD VISION MEDIA SRL, iar ulterior au fost retraºi în numerar ºi folosiþi ca bani de buzunar de cãtre beneficiari. „Potrivit constatãrii tehnico-ºtiinþifice întocmite în cauzã, în perioada menþionatã (2006-2008), din conturile PSV COMPANY SA a fost transferatã cãtre SC CARD VISION MEDIA SRL suma de 19.787.925,20, lei care ulterior a fost retrasã în totalitate în numerar de cãtre inculpaþii MIHAELA NACU, TATIANA DINU, IOAN PETRAN, CI º.a.“ - se aratã în cererea de arestare preventivã a membrilor grupului, întocmitã de procurorii DIICOT. Faptul cã banii nu au fost plimbaþi prin mai multe conturi, aºa cum îi stãtea în caracter lui Vîntu, nu trebuie sã ne inducã în eroare ºi sã credem cã nu este a lui „mâna“ care i-a sustras. El controla Petromservice, prin Elbahold Ltd (54%), dar ºi prin asociaþia lui Liviu Luca, iar dacã-ºi închipuie cineva cã Mihai Sorin, cunoscut ca interpus al lui, ar fi scos cinci milioane de euro cash, de capul sãu, s-ar afla într-o mare eroare. În urmã cu un deceniu, atunci când a plasat în conturile paravanului Cãlin Mailat 64 miliarde lei (trei milioane de dolari) obþinuþi de la FNI, Vîntu a fracþionat lichiditãþile în „porþii“ mai mici de 10.000 de dolari, pentru a nu intra în vizorul Oficiului de Combatere a Spãlãrii Banilor. Banii aveau sã fie scoºi apoi cash, dupã ce fuseserã rostogoliþi prin alte conturi. Acum s-a procedat la fel. Cei cinci milioane de euro au fost „despãrþiþi“ din nou, în „aºchii“, ºi este de presupus cã au mers, apoi, la reîntregirea „familiei“ din seiful lui SOV. Pionii folosiþi aici, arestaþi vineri noaptea pentru 29 de zile, sunt Mihai Sorin (fost director general al Petromservice), Ionuþ Cãlinescu, Tatiana Dinu, Ioan Petran, Ioan Ciucã ºi Mihaela Nacu. Al ºaptelea dintre ei, Ionuþ Adrian Eftime, a scãpat din arest deoarece probele împotriva sa nu erau suficient de solide. Eftime este însã, ºi el, un membru al aceluiaºi grup de interese, tatãl lui, Ioan Eftime, fiind administrator la Realitatea Media SA ºi plasat de Vîntu la conducerea reþelei Alpha Tv Piteºti, lãsatã ulterior în grija fiului Ionuþ Adrian. Modul de operare al inculpaþilor este specific delapidatorilor ordinari, nimic sofisticat nefiind descoperit aici. S-a furat aproape pe faþã ºi cu acordul conducerii. Acesta este ºi motivul pentru care avem convingerea cã furtul a fost ordonat chiar de cãtre patron (SOV), pentru a-ºi scoate banii dintr-o afacere care urma sã fie închisã. Modalitatea aleasã a fost încheierea unor contracte fictive între Petromservice ºi firme ale membrilor grupului infracþional. „Este vorba de un contract încheiat între SC Petromservice cu cunoºtinþa directorului general din acea perioadã, respectiv inculpatul Sorin Mihai, ºi semnat de cãtre directorul IT, Ciucã Ioan, avånd ca ºi obiect de activitate prestaþii fictive cãtre aceastã societate prin intermediul societãþilor coordonate de cãtre Tatiana Dinu, Ionuþ Cãlinescu, Ioan Petran ºi Mihaela Nacu“, aratã procurorii DIICOT în materialul ajuns în faþa instanþei. Cã toatã operaþiunea a fost coordonatã direct chiar de cãtre doi dintre conducãtorii societãþii ce a fost devalizatã, adicã de directorul general ºi de directorul IT, aceasta rezultã nu numai din verificarea semnãturilor de pe contractele fictive, ci ºi din declaraþii de martor. Mihai Sorin - contrazis de proprii angajaþi Fostul director general al Petromservice, Mihai Sorin, a negat cã ar fi avut cunoºtinþã de contractul fictiv încheiat cu societatea prin care s-au sifonat cei cinci milioane de euro. Dimpotrivã, instanþa a arãtat cã existã indicii „care probeazã contrariul“ declaraþiei fostului director Sorin, precum declaraþiile lui Ionuþ Cãlinescu, ale învinuiþilor D.C.V. ºi A. Z., dar ºi a doi martori din cauzã. „Fãrã a face o analizã în detaliu a declaraþiilor acestora, aflåndu-ne la momentul la care doar palpãm fondul cauzei, arãtãm cã este semnificativã declaraþia inculpatului Ciucã Ioan., potrivit cãreia «... în urma unei discuþii pe care am avut-o cu directorul adjunct al direcþiei, R.V., am propus directorului general Mihai Sorin identificarea unei firme care sã asigure servicii de mentenanþã la calculatoare, imprimante ºi echipamentele din reþelele de date ºi voce. Domnul Mihai Sorin a luat aceastã problemã spre analizã, iar ulterior mi-a parvenit contractul dupã ce era semnat de juriºti, iar eu l-am semnat ºi l-am înaintat directorului economic, prin secretariat»“, a notat magistratul în motivarea arestãrii celor ºase. Astfel, aratã judecãtorul, din declaraþia lui Ionuþ Cãlinescu, „care se coroboreazã cu cea a învinuitului D.C.V., a rezultat cã la momentul semnãrii directorul Direcþiei IT a confirmat celui din urmã, cã Mihai Sorin „... avea cunoºtinþã de încheierea contractului cu societatea Card Vision Media ºi fusese de acord cu acest lucru...“ ºi „... precizez cã am fost ferm convins de acest lucru deoarece contractul mi-a parvenit de la departamentul juridic, iar aceºtia nu redactau contractele decåt din dispoziþia directorului M.S.», acest ultim aspect fiind confirmat ºi de cãtre învinuitul A.Z., care aratã cã «Precizez cã regula cu privire la încheierea unui contract era ca directorul general, la iniþiativa acestuia sau a direcþiei de specialitate, sã solicite departamentului juridic redactarea contractului, dupã care urma circuitul: semnarea de cãtre responsabilul de contract, direcþie economicã din punct de vedere al respectãrii legislaþiei în domeniul fiscal, dupã care se întorcea la directorul general, pentru ultima semnãtur㻓. „De altfel, învinuitul D.C.V. a declarat cã «l-am întrebat pe Ciucã Ioan dacã directorul general, respectiv Mihai Sorin, are cunoºtinþã despre acest contract, iar Ciucã Ioan mi-a spus cã ºtie. Eu nu am discutat cu Mihai Sorin pentru cã, într-adevãr dacã avea cunoºtinþã de acest contract, potrivit modului general de lucru, Ciucã Ioan nu putea sã demareze negocierile, redactarea contractului ºi transmiterea acestuia spre semnare, fãrã a avea o aprobare a domnului Mihai Sorin»“, mai reþine magistratul în documentul citat. 5.999.999 - cifra corectã Un alt argument conform cãruia furtul a fost pus la cale de conducerea societãþii Petromservice, actuala PSV Company, este chiar alegerea sumei care urma sã fie sustrasã. Conform actului constitutiv al societãþii, orice contract care depãºea 6 milioane de euro trebuia trecut prin consiliul de administraþie, valorile mai mici fiind de competenþa directorului general. Altfel spus, dacã se fura mai mult de 6 milioane, furtul trebuia aprobat de membrii CA, iar asta ar fi mãrit riscul hoþilor de a fi prinºi. Acesta a fost motivul pentru care valoarea contractului fictiv s-a situat sub 5 milioane de lei, adicã 6 milioane de euro dacã-i adãugãm ºi TVA de 19% (1 milion de euro!). „Ca un ultim argument, arãtãm faptul cã, în propriile declaraþii, acest inculpat (Mihai Sorin - n.n.) aratã cã a aflat de încheierea contractului în cadrul unui consiliu de administraþie. Situaþia de fapt este infirmatã pe de o parte, pentru cã din înregistrãrile acestei ºedinþe nu rezultã situaþia învederatã de inculpat, iar pe de altã parte nici nu ar fi avut de ce sã se discute acest contract în ºedinþa consiliului de administraþie, în condiþiile în care avea o valoare sub 6 milioane de euro, iar potrivit actului constitutiv, aceste contracte puteau fi încheiate de directorul general“. Conform Registrului Comerþului, Mihai Sorin mai figureazã astãzi ca acþionar doar în trei societãþi comerciale, Eolian Greean Energy SRL, Union Oil Software ºi Teo Industrial Park SRL, iar ca administrator în PSV Company. Cele mai multe participaþii în firme le are Ionuþ Adrian Eftime, fiul administratorului de la Realitatea TV, Ioan Eftime. Juniorul este acþionar la 13 societãþi: Broadcasting Systems, Broadcasting Media, Video Media Entertainment, Attack Vision, Global Science Institute, Cine-Video, Studio Serv-Impex, Studioul TVC, Video Media International, Cinemar, Agrement Vidraru, Sulina Turism ºi IT & Media Solutions SRL.
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 17:55
Victor Ponta: "Pe vremea lui Geoanã, mogulii influenþau 100% deciziile PSD"
Autor: Florin Ciornei Victor Ponta îl desfiinþeazã pe predecesorul sãu la conducerea PSD, afirmând despre Mircea Geoanã cã era lipsit de viziune ºi dependent de patronii trusturilor de presã. Sursa: VLAD STÃNESCUCum au fost cele 6 luni de preºedinte PSD? Lucrurile au mers mai bine decât le plãnuisem. Mã gândeam cã va fi mai greu, dar nu. PSD e mult mai rezistent ºi mai solid decât credea oricine ºi, într-adevãr, ºi prostiile celor de la putere au picat bine. Dar cum se întâmplã, în ultimul sondaj PSD e la 40%, asta în timp ce cam toþi liderii partidului sunt în vacanþã ºi sunt discreþi în privinþa declaraþiilor? Asta sã fie secretul? Tocmai de aia, da. Dacã se apucã iar de declaraþii, partidul o va lua în jos? Nu, nu se vor reapuca de declaraþii. Suntem un partid mult mai ordonat ºi mai disciplinat pentru cã oamenii ºtiu în ce direcþie mergem. În anii trecuþi nu mergeam în nicio direcþie ºi atunci de aia îºi dãdea toatã lumea cu pãrerea. Ne certam atâta între noi pentru cã n-aveam nici o þintã ºi nicio viziune. Fiecare era de capul lui. Acum nu se mai întâmplã lucrul ãsta. Reþeta e destul de simplã, nu e magicã. Important e sã ai o viziune ºi sã-i convingi ºi pe ceilalþi cã e cea corectã. ªi dacã totu-i bine, de ce faceþi congres în octombrie? Pentru cã sunt câteva lucruri de pus la punct pe care nu le poþi face la mine în birou sau la BPN: modificare Statut, program de guvernare, program de acþiuni pe 2011-2012. O sã fie ºi un congres pentru funcþii? Vã depuneþi mandatul? Nu pentru funcþii. Eu o sã-mi depun mandatul, dacã vrea domnul Geoanã sã candideze din nou contra mea, cu mare plãcere. Dar în afarã de mine toþi ceilalþi sunt aleºi pe patru ani ºi nu mai redeschidem rãzboaiele. Orice modificare a statului se aplicã pe viitor. Acum toþi cei care au funcþii ºi le duc la bun sfârºit. Asta înseamnã stabilitate. Aceastã promisiune cã toþi îºi vor pãstra funcþiile... Nu e promisiune, e un principiu foarte clar, pentru cã au fost aleºi. Unii îmi plac, alþii poate nu, unii poate-s mai buni, alþii mai puþin, dar stabilitatea internã e mai importantã decât orice. Asta înseamnã cã puteþi sã lucraþi cu echipa de acum, cu Marian Vanghelie... Nu m-am plâns de absolut nimeni ºi, uºor-uºor, sper sã înþeleagã ºi ei cã le va fi bine dacã fac parte din echipa PSD. Când spun ei mã refer la absolut toþi. În afarã de contracandidatul Geoanã pe care-l invocaþi... Îl invoc, recunosc, ironic, pentru cã e penibil ce face. Pentru cã el e Gicã Contra cu orice decizie a PSD-ului. Orice am face nu-i place. E oarecum penibilã situaþia. În sensul ãsta l-am invocat, nu la modul serios. Mircea Geoanã e, din pãcate, pentru noi, imaginea eºecului, a compromisului, a înfrângerilor ºi a umilinþelor. Ceea ce ne deranjeazã când mai iese din când în când în faþã, nu este cã nu e de acord. Normal cã nu e dacã nu e el. Ci faptul cã ne readuce aminte de acele vremuri triste. Una din divergenþele cu Geoanã este ideea alianþei cu PNL, idee propusã ºi de Crin Antonescu ºi de Dan Voiculescu... Asta e o prostie. Eu nu sunt în divergenþã cu Geoanã. El e în divergenþã întotdeauna cu PSD-ul, dar n-are nicio viziune. El e contra. Deci nu discutãm de Geoanã aici, discutãm de un lucru important care înseamnã cã PSD a decis cã merge singur în alegeri ºi vrea sã guverneze singur, aºa cum a guvernat între 2000 ºi 2004. Aici e vorba de o alegere strategicã. Crin vrea o alianþã cu PSD pentru cã PNL e un partid mic care nu poate sã ajungã singur la guvernare. Existã ºi un interes al mogulilor pentru aceastã construcþie politicã? Nu ºtiu care e interesul mogulilor cã eu nu vreau ºi nu mã cunosc cu ei. ªi o precizez de fiecare datã. Cu Vîntu nu m-am vãzut niciodatã în viaþa mea, cu Voiculescu mã vãd, dacã e cazul, doar la parlament. Am o anumitã reminiscenþã negativã apropo de ce s-a întâmplat în 2009. În acest moment influenþa lor în deciziile PSD este zero. Nu numai a lor, ci ºi a oricui altcuiva din afara PSD. Episodul cu jacuzziul e încã prezent în mintea noastrã. Pânã sã preluaþi partidul care era influenþa mogulilor în deciziile PSD? Asta trebuie sã-l întrebaþi pe Geoanã. Din pãcate a fost 100%. Geoanã a pierdut alegerile tocmai pentru cã s-a dus la Vîntu. Cei mai mulþi pesediºti asta cred. Nu vã e teamã cã dacã nu vã vedeþi cu mogulii o sã ajungeþi sã nu vã mai vedeþi la TV? Nu. Asta e. Îmi asum acest risc. Decât sã se ia deciziile PSDului în altã parte decât la Kiseleff mai bine sã nu mai apãrem la televizor. Dar nu cred cã se va întâmpla lucrul ãsta. În campanie, televizunile sunt destul de importante, nu? Asta e o gândire de tip Geoanã. Eu gândesc cum e bine pentru PSD. ªi e bine ca decizile sã se ia aici. Aºa, în formula asta în care nu toþi ne iubim, nu suntem toþi prieteni, nu gândim toþi la fel, dar trebuie sã se ia doar la Kiseleff. Dar în discuþii cu liberalii cine ar fi urmat sã fie premier? N-am discutat aºa ceva. Tot Johannis? Ei trãiau încã în varianta trecutului, guvernul Johannis... Johannis mi-a fãcut o impresie foarte bunã, dar e un proiect al trecutului. Trecutul nu se mai întoarce. PSD nu va mai accepta sã intre într-o combinaþie politicã în care sã nu aibã funcþia de prim-ministru. Am trãit experienþa cumplitã din 2009 când am fost în guvernul Boc. Sã stai la mâna lui Boc ºi a lui Pogea, ºi a lui Videanu, ºi a mai ºtiu eu cãrui trepãduº din ãsta? "Mircea Geoanã e, din pãcate, pentru noi, imaginea eºecului, a compromisului, a înfrângerilor ºi a umilinþelor. Ceea ce ne deranjeazã când mai iese din când în când în faþã, nu este cã nu e de acord, ci faptul cã ne readuce aminte de acele vremuri triste." VICTOR PONTA, preºedintele PSD 8 MILIOANE DE EURO "Nu voi plãti datoriile lui Geoanã din campanie" Mai plãtiþi datoriile PSD? Cât din cele 8 milioane de euro? În primul rând, ne-am plãtit datoriile faþã de PES ºi IS, cã de patru ani nu plãtisem. În al doilea rând am rezolvat cu sediul, cã ºtiþi cum se întâmplã, la RA-APPS doar casa domnului Geoanã era plãtitã, sediul PSD nu era. Nu mai facem cheltuieli ºi din ceea ce ne trimit organizaþiile judeþene nu avem nicio problemã în acest moment. În schimb, datoriile fãcute în campania din 2009 pentru un anumit candidat, nu, pe ele nu o sã le plãtesc pentru cã n-am niciun fel de garanþie cã s-au fãcut acele datorii sau acele servicii ºi pentru ce s-au fãcut Nu o sã le plãtim. Sã le plãtescã cine le-a fãcut. Ce sumã reprezintã din cele 8 milioane? Mare, mare. Nu ºtiu exact. Am fãcut auditul, o sã punem cifrele pe masã. E ruºinos pentru cei care au condus PSD-ul. Bãnuiþi cã acei bani au fost "sifonaþi"? Nu bãnuiesc nimic, dar nu o sã-i plãtesc din cotizaþiile membrilor PSD. Aþi fost în stafful de campanie... un oarecare control aveaþi asupra cheltuielilor... Zero! Nici vorbã, eu am fost purtãtor de cuvânt. Dar aþi participat la ºedinþele staffului cu Hrebenciuc, Liviu Dragnea... Nu ºi nici nu cred cã Viorel Hrebenciuc a avut acces la tot ce a însemnat cheltuieli de campanie. Dar cine s-a ocupat de bani, Cozmin Guºã? Nu ºtiu sau oricum nu vreau sã vorbesc despre asta. POZIÞIE Social-democraþii nu vor intra la guvernare decât dupã urmãtoarele alegeri. Victor Ponta refuzã o alianþã cu PNL ºi exclude orice colaborare politicã cu Traian Bãsescu sau PDL Crin Antonescu v-a acuzat voalat cã sunteþi în sfera de influenþã a lui Traian Bãsescu, cã sunteþi cumva vândut. Aºa e? Nu am urmãrit tot ce a spus Crin. A spus lucruri atât de contradictorii încât mi-era greu sã le urmãresc. Eu spun ce vrea PSD. Faptul cã PSD ºi PNL nu mai au ce cãuta în acelaºi sac doar pentru un interes politic e o decizie strategicã a PSD, nu una personalã. N-am absolut nimic cu Crin, dimpotrivã, îmi place de el ca politician ºi ca om. Si cum vã aºteptaþi ca PNL sã susþinã moþiunea de cenzurã ? Da, e corect! Ce vreþi, sã-i mint în faþã? E foarte simplu. ªi ei vor sã dea jos guvernul ºi acesta e punctul care ne uneºte. Eu cred cã PDL-ul, Bãsescu, Boc ºi tot sistemul este cel mai mare rãu. ªi dacã trece moþiunea, acceptaþi sã intraþi la guvernare? Nu. Dacã vã propune preºedintele Bãsescu premier? Nu existã varianta asta. Lãsaþi-mã în pace cu Bãsescu care ne propune. Nu ne propune nimic pentru cã nu ne vedem cu Bãsescu. Nu am încredere în el nici dacã îmi spune "bunã ziua" cã mã gândesc cã e noapte. Aºa cã orice discuþie Bãsescu-PSD este exclusã. Bãsescu ºi PDL sunt rãi... Existã ºi PDL-iºti buni? Nu. Elena Udrea? Nu. O vedeþi premier? Nu o vãd nimic. Cred cã PDL e o construcþie tip caracatiþã, pentru cã nu mai sunt un partid, ci o reþea mafiotã... Toþi fac parte din ea, fie beneficiind direct, fie complici. Ce Macovei ºi Cristi Preda sunt mai curaþi cã stau pe banii PDL ºi au fãcut campanie pe banii lui Manþog? Cred cã PDL a ajuns un sistem mafiot în care nu mai existã oameni buni sau oameni cu circumstanþe atenuante. Aþi guverna cu Elena Udrea? Nu Dacã v-ar propune sã fiþi ministru sau.... Nu mi-ar propune pentru cã nu stãm de vorbã despre aºa ceva. Dar despre ce staþi de vorbã? Despre nimic. N-am mai vorbit de când eram în guvern. N-am nicio problemã personalã, dar sunt o mulþime de oameni cu care nu discut. Iar cu cei de la PDL n-am ce sã vorbesc. Doar dacã vor sã voteze moþiunea. Dar cu UNPR aþi putea colabora? Nu. Oameni din UNPR care ni s-ar putea alãtura, da. Dar cu UNPR, nu. UNPR a fost un plan eºuat de distrugere a PSD-ului. Gabriel Oprea vã reproºa cã v-a botezat copilul ºi nu aveþi niciun Dumnezeu. Aºa e? Mi-a botezat copilul. Cu Gabriel Oprea am avut o relaþie extraordinarã. Cum a ajuns sã spunã asemenea lucruri eu nu o sã spun niciodatã... Orice aº spune eu de rãu despre Gabi nu ar putea fi atât de urât cum a spus Bãsescu. Cã e ºeful mafiei personale a lui Nãstase... a avut dreptate? Nu. Cred cã Bãsescu minþea. Dar, dupã ce a spus lucrurile astea, sã mai stai lângã el... Dar de ce stã? Nu ºtiu, nu mã puneþi sã comentez. Toþi cei din UNPR sunt ºantajaþi ºi cumpãraþi? Da. Nici unul dintre ei n-a plecat dintr-o convingere politicã. ªi Cristian Diaconescu? Cred cã a fost ºantajat sã-l susþinã pe Geoanã la congres ºi de-abia aºtept soluþiile dosarului Parchetului. ªantajat de Geoanã sau de cine? Pãi, ºantajat de cineva care... doar nu l-am ºantajat eu ca sã-l susþinã pe Geoanã. "În PSD se va vorbi de Iliescu, Nãstase, Ponta ºi cine va veni dupã mine. Se va sãri peste Geoanã." VICTOR PONTA "Nu am încredere în Bãsescu nici dacã îmi spune «bunã ziua», cã mã gândesc cã e noapte." VICTOR PONTA SUBIECTIV Despre defectul aroganþei, Adrian Nãstase - premier ºi Che Guevara Vi se reproºeazã deseori cã sunteþi prea arogant, prea ironic... E bunã ironia în politicã? Nu. Recunosc, acesta e un punct slab. Dar mi-e greu, uneori sunt întrebãri stupide, sunt situaþii... Trebuie sã lucrez la asta. De felul meu nu m-am obiºnuit sã-mi ascund sentimentele. Mai multã diplomaþie nu mi-ar stica. Diplomaþia lui Mircea Geoanã? Nu. Aia nu e diplomaþie. Dar ce? Era un compromis, o bãltealã veºnicã, dar nu mai vreau sã vorbesc despre perioada aia. Eu vreau, ºi o sã vedeþi, în PSD se va vorbi de Iliescu, Nãstase, Ponta ºi cine va veni dupã mine. Nu ºtiu cine... Va fi ca la blocurile americanilor, ºtiþi cã ei nu au etajul 13. De la 12 se sare la 14. Aºa va fi ºi în PSD... Se sare peste Geoanã... Da. Dacã într-o zi veþi ajunge preºedinte, l-aþi pune pe Adrian Nãstase premier? Nu. În primul rând pentru cã nu vrea... În al doilea rând cu Adrian Nãstase, pe care îl voi respecta ºi despre care am vorbit bine ºi când îl fugãrea DNA-ul, am o relaþie atât de bunã ºi atât de directã încât putem discuta astfel de lucruri. Nu vrea sã fie prim-ministru ºi nu are nevoie sã-l numesc eu. ªi dacã o sã vã spunã: "Îmi eºti dator..."? Nu, nu mi-a spus ºi nu îmi va spune. Dar atenþie, o sã mã sfãtuiesc cu Adrian Nãstase cum mã sfãtuiesc ºi acum zi de zi apropo de ce se întâmplã în partid. O fac cu credinþa cã a fost cel mai bun prim-ministru al României ºi cel mai bun preºedinte al PSD pe care îl ºtiu eu. Hrebenciuc e expirat? Nu. Nu e nimeni expirat din PSD ºi nu o sã vorbesc în presã dacã am vreo nemulþuumire. Mai sunteþi fan Che Guevara? ªi asta cu Che Guevara a fost luatã tot ca în România. ªi comentariile politice sunt tot ca la supermarket. Nu se uitã nimeni ce e în ambalaj. Toatã lumea vrea sã cumpere ambalajul. În continuare cred cã Che Guevara a reprezentat în anii ’60 ideea unui om care se bate cu un sistem rãu. În rest, ºtiu un milion de lucruri despre el, despre viaþa lui, cã a comis crime impardonabile, cã a fost un îngrozitor administaror al Bãncii Cubei. Pânã ºi Fidel Castro a vrut sã scape de el cã era un extremist. Dar nu poþi sã tratezi totul ca pe un kilogram de cartofi. BONà FILIPINEZÃ, CU MANDAT DETERMINAT "Daciana nu va mai candida" Unii îºi bagã în politicã copiii, nevestele, soacrele... Eu le scot (râde). Daciana nu va mai candida. M-am sfãtuit cu ea înainte de a candida, ºtie ºi din familie cã politica presupune ºi foarte multe costuri ºi, de obicei, nu le suporþi tu cel care faci politicã, ci cei din jurul tãu. În mod sigur, Andrei ºi cu Irina sunt cei mai nãpãstuiþi de cariera mea politicã, pentru cã am foarte puþin timp pentru ei. ªi renunþaþi la bona filipinezã? Când va creºte Irina destul de mare, probabil cã da. Dar chiar mi se pare o prostie uriaºã. N-am furat nimic, n-am fãcut nimic ilegal. Din cauza programului meu ºi al Dacianei e nevoie de cineva care sã stea 24 de ore din 24 cu un copil de 2 ani. Dacã ãsta e un lucru de condamnat... Dar de ce nu o bonã româncã? Pentru cã n-am gãsit pe nimeni în România care sã vrea sã accepte un asfel de program. Cred cã am fãcut bine, cã din prima zi are contract, cã plãtesc taxe... Cât câºtigã? 500 de dolari este salariul ei. O sã-i scãdeþi salariul acum dupã ce vi s-a redus dv. salariul? Nu, pentru cã nu-s de acord cu mãsurile lui Boc, astea- s prostiile lui Boc. Aþi fost în vacanþã? Cum vi se pare ca un lider social-democrat sã stea o lunã întreagã în vacanþã în Brazilia? Lãsaþi-l în pace pe Liviu (Dragnea - n.r.). Am discutat cu el, mi-a zis cã pleacã ºi sunt convins cã pot sã-i cer când se întoarce. Se mai întoarce? Da, acum duminicã, pot sã-i cer sã fie ºi mai prezent, sã munceascã mai mult ºi sã recupereze luna aia. Fiecare face ce crede el în vacanþã. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 18:48
Asa ca prieteni, anastase este o infractoare care nu mai are ce cauta printre oamenii civilizati, ca si udrea, ca si boc, ca si sever vboinescu, ca si kovesi. Aceste persoanele au incalcat legea in cele mai grave forme, exista si probe.
Intelegeti deci ca nu mai avem de ce sa toleram un guvern mafiot. Pentru inceput vor cadea, capii!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 19:02
De la: vasile_vali, la data 2010-10-12 09:38:22De la: Silver9AM, la data 2010-10-11 20:59:14De la: vasile_vali, la data 2010-10-11 19:37:35De la: gabigabi, la data 2010-10-11 16:33:18De la: vasile_vali, la data 2010-10-11 10:30:58De la: gabigabi, la data 2010-10-10 15:33:06De la: Silver9AM, la data 2010-10-09 12:38:23De la: TEMERAR, la data 2010-10-09 12:26:51Mai fratilor,cu ce va alegeti din ciriiala asta politica?Afara vremea este favorabila pregatirii terenului ,pentru culturile anului viitor ca ve-ti intinde mina la produse infestate din import.Cum sa mearga treaba-n Romania cind ,politicienii se lauda ,se birfesc la televizor,etalind talentele de infractori iar poporul ,holbeaza ochii la circul TVR,pe internet ,timpul trece si foametea face progrese.DACA POLITICIENII AU VINDUT SI INSTRAINAT TOATE ACTIVELE STATULUI,CARE TREBUIAU SA PRODUCA VENIT LA BUGET,LASATII SA MOARA DE FOAME,NU LE MAI PLATITI IMPOZITE,CA SE APUCA EI DE MUNCA.Haideti sa le fixam o leafa de 300 de roni la toti politicienii ,printr-un referendum national,care sa prevada ca vor primi stimulente acei presedinti,senatori,deputati care muncind in acord individual ,aduc beneficii natiunii romane. Cat ai avut la zoologie nomadule? De unde are cioara par? Pai ce e sobolan? Husi de aici!
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 19:06
Dar oare cum de sta obraznicatura de udrea asa de linistita? Asteapta sa se mai potoleasca spiritele aprinse de frunza ei cea caraghioasa?
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 19:06
De la: 9am178165, la data 2010-10-12 12:02:21Sunt curioasa de discutiile pe care le va purta Angela Merkel cu cei doi retardati: boc si basescu. Cred ca e destul de ingrijorata de regresul Romaniei. Este curioasa de discutiile! Mai agramata si retardata ca babuina asta miloaga,nu cred ca exista! |
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 19:22
De la: black10131307, la data 2010-10-12 19:06:44De la: 9am178165, la data 2010-10-12 12:02:21Sunt curioasa de discutiile pe care le va purta Angela Merkel cu cei doi retardati: boc si basescu. Cred ca e destul de ingrijorata de regresul Romaniei. BUNA SEARA,PRIETENE ! CERT E CA FEMEIA ASTA ORI E BOLNAVA,ORI E DISPERATA.......NU STIU CARE E CAUZA,DAR .........EU AM CAUTAT SA O MAI TEMPEREZ,POATE SA-SI VERSE AMARUL,SA INJURE SA CRITICE,DAR EA INDEAMNA LA INSTABILITATE ,SE CREDE IN PAPUA........PACAT,TOTI SUNT VITEJI PE NET ,ASCUNSI IN SPATELE UNUI CALC.DAR LEGILE SUNT LEGI...... OARE CHIAR ASA BATUTI IN CAP SA FIE ?
|
|
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 19:33
Salut Silver! Daca i-ar da Boc trusoul, s-ar potoli imediat! Nu vezi ca atat o ajuta capul? Cele mai stupide postari, lipsite de noima, fara cap si fara coada! E dusa cu pluta!
|
|
|
|

".
.Bai securist de doi bani,"gheretist" de Cotroceni,TU NU AI ONOARE NICI MILITARA NICI UMANA,ESTI UN AGRAMAT BASESCIAN CARE IN AFARA DE INJURATURI SI BALE PORTOCALII LA GURA,NU MAI POATE SCOATE NIMIC DIN CAPATANA
Astia 17% am putea schimba tara,restul sunt ...carpe in vant, si daca nu isi revin, sunt la fel de vinovati ca cei pe care i-au ales (Base in acest moment) pentru dezastrul tarii.
are cioara par? Pai ce e sobolan? Husi de aici!