back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 16:05

De la: vasile_vali, la data 2010-10-13 13:55:58
De la: Realista, la data 2010-10-12 19:48:26
De la: 9am178165, la data 2010-10-12 19:06:00Dar oare cum de sta obraznicatura de udrea asa de linistita? Asteapta sa se mai potoleasca spiritele aprinse de frunza ei cea caraghioasa?

Extraordinar, ofuscatã mai ești duduie! ”Vulpea când n-ajunge la struguri zice ca-s acri” N-ai vrea tu sa tai niste frunze la caței?Poate primești si vre-un premiu pentru spor!

Madam irealisto, vezi ca ai pb. cu gramatica lb. romane pe langa cele legate de catei! Ai pb. cu cateii? Taie-le tu frunze, ca in rest doar ineptii sustii, parca esti picata de pe Marte! Apropos, cum se cheama "realistii" pe Marte?

"Nihil sine Deo!"

MAI CIOCARDEL,AI PRETENTII SA NU FII JIGNIT...TU DE CE JIGNESTI ? IMPRASTIE TU IN CONTINUARIE FURTUNA SI AI SA CULEGI TAIFUN !!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 17:12

De la: BASELEANA, la data 2010-10-12 21:56:57Asa este domnule black,cit suntem noi PDL ul la putere vom acorda sprijinul politic la toate hotiile lui Basescu si la cele savirsite de catre Roberta Anastase si membrii Guvernului ,multumim pentru sustinere !

Voi credeti ce declara baseleana,minte de muiere ,cind se vede in fata camerelor laTV ,se crede cintind in baie !

Raporteaza abuz de limbaj
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 19:02

De la: Silver9AM, la data 2010-10-13 10:37:31
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-10-13 00:32:01
De la: Silver9AM, la data 2010-10-11 22:34:47
De la: black10131307, la data 2010-10-11 22:06:03
De la: 9am178165, la data 2010-10-11 21:46:37INTELEG CA TOTUSI PANA LA URMA SE PREGATESTE DEBARCAREA "PIRATULUI". Opinia mea este ca acest lucru are loc destul de tarziu, nenorocitul si camarila sa, au distrus deja destul de mult sistemul economic, de afaceri si cel de protectie sociala. De azi inainte traim mai prost decat bulgarii, asa ca nu are rost sa ne comparam cu ei. Ar trebui sa incepem sa ne comparam cu ucrainienii si cu kirgistanezii deca vrem sa ne simtim maguliti.

Bulgarii primesc trusou? Ce mai stai, nu ti-ai facut inca valiza? O sa ne fie tare greu fara tine dar o sa ne obisnuim pina la urma cu sufarinta ca nu mai esti printre noi!

BLACK PRIETENE,PE LA TINE NU AI VRI-UN TAPINAR ? HAI SA-I FACEM O BUCURIE VUVUZELEI,LA CUM ARATA......O MAI IMBUNAM SI PE EA........FACEM CHETA,IMPRUMUT IN BANCA SA-L PLATIM PE SARACUL BAIAT,DAR MI-
E SA NU RAMANA CU SECHELE ,DUPA ASA O EXPERIENTA........EU O INTELEG ,VREA SI EA,BARBATA-SU A PUSO IN CUI.......EA E PLINA DE HORMONI.... TRUSOU,NEXAM......ECONOMIA NU MERGE.....SUNCULITA E SUNCULITA..........ARATA CA O TOPARLANCA.......VREA SI EA UN TAPINAR.........DEH....DA SI TU O IDEE .............

Doamne, ce gura spurcata ai ! Ne faci, trebuie sa recunoastem. Esti mai nebun ca noi ! I ! Ia-o ca pe un rasfat, nu invers. Am capul calendar de cate am cetit pe aici !
Apropos, de unde stii cum arata adrisanta ? Daca am fi prieteni mi-as permite sa-ti spun ca imi vine sa te strang de gat. Mi-e rau, sunt dupa o criza de bila si cand aici, ce sa vad ? Mi-a venit raul inapoi. N-a inteles ce se intampla zilele astea. Nu am bagat ochi pe la TV , nu presa, nimic.Am citit pe aici ceva dragut de doamna Udrea. Sa inteleg ca incepe sa devina obiectiva ?

DA,AI DREPTATE BROSCUTO,NU E FELUL MEU SA MA EXPRIM ASTFEL....NU E O SCUZA.......DAR CITESTE SI POSTARILE DOAMNEI .......EU DOAR AM RASPUNS ! MULTA SANATATE ITI DORESC,INCEARCA CU UN SCOBUTIL ( PT. FIERE ) POATE TE AJUTA... SI, NOI SUNTEM PRIETENI !SAU NU ? EU ASA STIU !!!!!!!!!! SA AI PARTE DE O ZI FRUMOASA !!!!!!!!!

Merci, sunt toba de medicamente, am luat de toate.,papaverina, scobutil, hepatobil, de durerre tot ce se poate lua....pana nu-si face damblaua...Gata, mi-am dat sufletul vreo doua zile si mi-am revenit, sunt cu tigara in gura si cu litrii de cafea corespunzatori. De fiecare data zic ca mor si tot n-am murit nici de data asta. Am eu vreo planeta pe acolo care ma smulge din bratele doamnei respective. Stii tu, eu sunt "dama cu zodiile", asa m-am luat la cutite cu gabita. De la asta a inceput simpatia noastra, cu un macel.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 19:07

De la: Silver9AM, la data 2010-10-13 16:05:42
De la: 9am178165, la data 2010-10-12 19:06:00Dar oare cum de sta obraznicatura de udrea asa de linistita? Asteapta sa se mai potoleasca spiritele aprinse de frunza ei cea caraghioasa?

Extraordinar, ofuscatã mai ești duduie! ”Vulpea când n-ajunge la struguri zice ca-s acri” N-ai vrea tu sa tai niste frunze la caței?Poate primești si vre-un premiu pentru spor!

Madam irealisto, vezi ca ai pb. cu gramatica lb. romane pe langa cele legate de catei! Ai pb. cu cateii? Taie-le tu frunze, ca in rest doar ineptii sustii, parca esti picata de pe Marte! Apropos, cum se cheama "realistii" pe Marte?

"Nihil sine Deo!"

MAI CIOCARDEL,AI PRETENTII SA NU FII JIGNIT...TU DE CE JIGNESTI ? IMPRASTIE TU IN CONTINUARIE FURTUNA SI AI SA CULEGI TAIFUN !!!!!!!!!!

Ca mult ii pasa cuiva de taifunul tau!!!! Zdrobeste-te tata daca atata te duce mintea!!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 19:11

De la: 9am178165, la data 2010-10-13 09:45:50Buna dimineata! Sa incremenesti nu altceva de nerusinarea idiotului de basescu si a clicii sale nenorocite. Taie din ajutoarele pentru persoanele handicapate, si ia spuneti-mi cat a fixat criminalul pentru handicap mediu? Va spun eu: 35 de lei. Adica dupa parerea impostorului presedinte basescu, persoana cu handicap mediu poate manca o paine mica pe zi si poate bea apa din Dambovita sa zicem si cam atat. In rest, poate dormi sub cerul liber, pe sub poduri, etc.
SI NU AM DREPTATE CAND AFIRM HOTARAT CA BASESCU SI BANDA SA DE INFRACTORI PORTOCALII, SUNT PE CALE SA EXTERMINE POPULATIA ROMANIEI? POT FI CONTRAZISA? NU CRED!!!!!!!!!!!!!!

Pentru schizofrenia ta cat primesti acum?

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 19:17

De la: 9am178165, la data 2010-10-13 19:07:21

"Nihil sine Deo!"

Ca mult ii pasa cuiva de taifunul tau!!!! Zdrobeste-te tata daca atata te duce mintea!!

Ia mai lasa-ne in pace miloago! Esti atat de penibila cu toate vaicarelile si milogelile tale! Du-te dreaq la munca si nu mai sta ca vaca cu kuru' pe camasa asteptand pomana! Ai ajuns tu marea revolutionara!
esti vai de capul tau de oligofrena, scoti numai idiotenii din tine si provoci scarba cu boscorodelile tale!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 19:22

De la: 9am178165, la data 2010-10-13 12:03:10Am si eu niste asteptari.........................., de la infractori cu probe certe, absolut satisfacatoare in instanta, infractori ca: basescu, boc, videanu, berceanu, udrea, ritzi, anastase, kovesi,, motoc, etc.
In plus vin parlamentarii de pe lista rusinii, complicii ticalosilor enumerati mai sus, parlamentari care dorm foarte bine noaptea desi AU INSELAT asteptarile alegatorilor lor. Aproape sunt procurorii care NU ISI MAI FAC DATORIA DEOARECE ANCHETELE LOR SUNT DIRECTIONATE POLITIC, LA FEL JUDECATORII, ETC
Prieteni, va rog sa atragem cu totii atentia populatiei asupra avantajelor pe care le confera alegatorilor, votul uninominal. Si sa ne folosim de aceste avantaje!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cred ca trebuie sa se produca un cataclism cumplit in aceasta tara, pentru ca lucrurile sa inceapa sa functioneze normal.

SI SPER CA ACESTA SA SE PRODUCA CAT DE CURAND!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 19:24

De la: broscuta_super_verde, la data 2010-10-13 19:02:24
De la: 9am178165, la data 2010-10-11 21:46:37INTELEG CA TOTUSI PANA LA URMA SE PREGATESTE DEBARCAREA "PIRATULUI". Opinia mea este ca acest lucru are loc destul de tarziu, nenorocitul si camarila sa, au distrus deja destul de mult sistemul economic, de afaceri si cel de protectie sociala. De azi inainte traim mai prost decat bulgarii, asa ca nu are rost sa ne comparam cu ei. Ar trebui sa incepem sa ne comparam cu ucrainienii si cu kirgistanezii deca vrem sa ne simtim maguliti.

Bulgarii primesc trusou? Ce mai stai, nu ti-ai facut inca valiza? O sa ne fie tare greu fara tine dar o sa ne obisnuim pina la urma cu sufarinta ca nu mai esti printre noi!

BLACK PRIETENE,PE LA TINE NU AI VRI-UN TAPINAR ? HAI SA-I FACEM O BUCURIE VUVUZELEI,LA CUM ARATA......O MAI IMBUNAM SI PE EA........FACEM CHETA,IMPRUMUT IN BANCA SA-L PLATIM PE SARACUL BAIAT,DAR MI-
E SA NU RAMANA CU SECHELE ,DUPA ASA O EXPERIENTA........EU O INTELEG ,VREA SI EA,BARBATA-SU A PUSO IN CUI.......EA E PLINA DE HORMONI.... TRUSOU,NEXAM......ECONOMIA NU MERGE.....SUNCULITA E SUNCULITA..........ARATA CA O TOPARLANCA.......VREA SI EA UN TAPINAR.........DEH....DA SI TU O IDEE .............

Doamne, ce gura spurcata ai ! Ne faci, trebuie sa recunoastem. Esti mai nebun ca noi ! I ! Ia-o ca pe un rasfat, nu invers. Am capul calendar de cate am cetit pe aici !
Apropos, de unde stii cum arata adrisanta ? Daca am fi prieteni mi-as permite sa-ti spun ca imi vine sa te strang de gat. Mi-e rau, sunt dupa o criza de bila si cand aici, ce sa vad ? Mi-a venit raul inapoi. N-a inteles ce se intampla zilele astea. Nu am bagat ochi pe la TV , nu presa, nimic.Am citit pe aici ceva dragut de doamna Udrea. Sa inteleg ca incepe sa devina obiectiva ?

DA,AI DREPTATE BROSCUTO,NU E FELUL MEU SA MA EXPRIM ASTFEL....NU E O SCUZA.......DAR CITESTE SI POSTARILE DOAMNEI .......EU DOAR AM RASPUNS ! MULTA SANATATE ITI DORESC,INCEARCA CU UN SCOBUTIL ( PT. FIERE ) POATE TE AJUTA... SI, NOI SUNTEM PRIETENI !SAU NU ? EU ASA STIU !!!!!!!!!! SA AI PARTE DE O ZI FRUMOASA !!!!!!!!!

Merci, sunt toba de medicamente, am luat de toate.,papaverina, scobutil, hepatobil, de durerre tot ce se poate lua....pana nu-si face damblaua...Gata, mi-am dat sufletul vreo doua zile si mi-am revenit, sunt cu tigara in gura si cu litrii de cafea corespunzatori. De fiecare data zic ca mor si tot n-am murit nici de data asta. Am eu vreo planeta pe acolo care ma smulge din bratele doamnei respective. Stii tu, eu sunt "dama cu zodiile", asa m-am luat la cutite cu gabita. De la asta a inceput simpatia noastra, cu un macel.

MA BUCUR CA TE SIMTI MAI BINE !!! AI GRIJA LA ALIMENTATIE ,MAI ALES SEARA,SI INCEARCA SA VERSI CAND MAI AI CRIZE DE BILA,STIU SI EU DE LA NEVASTA-MEA .....

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 19:26

BASESCU = INFRACTOR ACUZAT DE SAVARSIREA CU PREMEDITARE A CEL PUTIN DOUA TREIMI DIN INFRACTIUNILE PREVAZUTE IN CODUL PENAL.

BASESCU = VINOVAT

BASESCU = VINOVAT

BASESCU = VINOVAT

BASESCU = VINOVAT

BASESCU = VINOVAT

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 19:29

Silver ,
nu mi-ai raspuns la intrebare. de fapt mi-ai raspus cu o alta intrebare (o chestie extrem de basesciana... sper ca nu-ti dau si lacrimile ).

raspunsul meu e DA! kazahii au procedat corect, IN LIMITELE CONTRACTULUI.
te mai intreb odata si chiar mai direct:
De ce atunci cind kazahii au facut 2 oferte privitoare la rambursarea datoriilor base si boc au mintit in continuare cu nerusinare batind cimpii cu patricu?
(o fi avind stolo vreo codita bagata si aici?!)

daca erau doar potitruci prin parlament intelegeam dar ei au functii oficiale in executiv care se presupune ca trebuie sa conduca guvernul. furnizarea de minciuni, prevalidu-te de functii oficale, sper ca stii, e o infractiune.

dar, portocalii , slujiti de unguri, fac atitea incit nu ne mai mira nimic.

acum citiva ani ii reprosam lui tariceanu (caruia i-am reprosat multe cind era la putere, dar nu balivernele lui base!) ca a furnizat strainatii o imagine prea dura a Romaniei numindu-l pe base Lukashenko. acum recunosc ca atunci am gresit!

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 19:31

De la: 9am178165, la data 2010-10-13 19:07:21

"Nihil sine Deo!"

VEZI,IAR TE MANANCA IN TUHAS,SI DACA-TI ZIC VRE-O DOUA DE DULCE ..........TE SIMTI OFUSCATA...........RAMAN LA PAREREA CA NU ESTI FUTU.....

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 19:36

Silver,
ti-am mai spus, sunt tot atat de profesor pe cat esti tu militar

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 19:44

MINISTERUL FINANTELOR SA AFLA SUB ASEDIU. OAMENII NU MAI SUPORTA UMILINTA LA CARE SUNT SUPUSI DE CATRE CRIMINALUL BASESCU, SI NICI TICALOSUL SAU GUVERN.

BASESCU CADE IN SFARSIT. NU MI-AM DORIT LINSAREA ACESTUIA. TREBUIA SA FIE JUDECAT SI .CONDAMNAT. INCEPE SFARSITUL ACESTUI REGIM TICALOS. UITATI-VA PE ANTENA 3.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 19:45

new.ablog.ro/2010-10-12/propaganda-cu-mogulii.html

Doamnele sunt sfatuite sa nu acceseze link-ul. Recomandarea nu este valabila si pentru oligofrena forumului, pentru ca ea nu e o doamna ci o miloaga de la capul podului!!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 19:46

De la: 9am178165, la data 2010-10-13 19:44:13MINISTERUL FINANTELOR SA AFLA SUB ASEDIU. OAMENII NU MAI SUPORTA UMILINTA LA CARE SUNT SUPUSI DE CATRE CRIMINALUL BASESCU, SI NICI TICALOSUL SAU GUVERN.

BASESCU CADE IN SFARSIT. NU MI-AM DORIT LINSAREA ACESTUIA. TREBUIA SA FIE JUDECAT SI .CONDAMNAT. INCEPE SFARSITUL ACESTUI REGIM TICALOS. UITATI-VA PE ANTENA 3.

Asteapta sa cada Basescu cand vrei tu, o tzoapa idioata!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 19:49

De la: 9am049573, la data 2010-10-13 19:29:28Silver ,
nu mi-ai raspuns la intrebare. de fapt mi-ai raspus cu o alta intrebare (o chestie extrem de basesciana... sper ca nu-ti dau si lacrimile ).

raspunsul meu e DA! kazahii au procedat corect, IN LIMITELE CONTRACTULUI.
te mai intreb odata si chiar mai direct:
De ce atunci cind kazahii au facut 2 oferte privitoare la rambursarea datoriilor base si boc au mintit in continuare cu nerusinare batind cimpii cu patricu?
(o fi avind stolo vreo codita bagata si aici?!)

daca erau doar potitruci prin parlament intelegeam dar ei au functii oficiale in executiv care se presupune ca trebuie sa conduca guvernul. furnizarea de minciuni, prevalidu-te de functii oficale, sper ca stii, e o infractiune.

dar, portocalii , slujiti de unguri, fac atitea incit nu ne mai mira nimic.

acum citiva ani ii reprosam lui tariceanu (caruia i-am reprosat multe cind era la putere, dar nu balivernele lui base!) ca a furnizat strainatii o imagine prea dura a Romaniei numindu-l pe base Lukashenko. acum recunosc ca atunci am gresit!

PROFESORE,SCUZE......NU AM VAZUT MES. TAU ......
IN PRIMUL RAND CONTRACTUL E SUB CHEIE SI NU L-AU VAZUT MULTI OAMENI. ( DE CE ? ) DOAR STATUL ROMAN DETINE-A MAJORITATEA,NU ? KAZAHII AU UMBLAT ( IMPREUNA CU PATRICIU ) CU SMECHERII,TREBUIAU PLATITI TOTI BANII ,STATULUI ROMAN,AU PLATIT O SUMA MICA,PUNAND PRIN ACEASTA PLATA STATUL IN MINORITATE ,PRIN CONTRACT ( DIN CE S-A SCAPAT ),SI DIN DECLARATIILE SEFULUI FISCULUI, DACA PLATESTI O RATA ESTI OBLIGAT SA PLATESTI TOATA SUMA ,ORI AICI INTERVINE "SMECHERIA " AU PLATIT O SUMA,AU SCOS STATUL ROMAN DIN MAJORITATE,APOI SI-AU INSUSIT DREPTUL DE STAPANI PE ROMPETROL........ ESTE CORECT ?
SCUZE ,SCRIU PE UN CALCULATOR DIN ......SI E O GALAGIE INFERNALA, NICI LOGICA NU MAI AM......SCUZE.....

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 19:52

De la: black10131307, la data 2010-10-13 19:46:52
De la: 9am178165, la data 2010-10-13 19:44:13MINISTERUL FINANTELOR SA AFLA SUB ASEDIU. OAMENII NU MAI SUPORTA UMILINTA LA CARE SUNT SUPUSI DE CATRE CRIMINALUL BASESCU, SI NICI TICALOSUL SAU GUVERN.

SALUT BLACK ! CE FACI ? VUVUZELA VAD CA MAI ARE UN PIC SI INTRA IN STARE DE FIERBERE, ARE HAZ, DOAMNE CA .......TUTA MAI E !!! OARE EA NU SE SIMTE ? VAI MAMA EI !!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 20:04

De la: 9am049573, la data 2010-10-13 19:36:12Silver,
ti-am mai spus, sunt tot atat de profesor pe cat esti tu militar

POATE NU ESTI PROFESOR ,DAR AI " MOACA " CAT DESPRE MINE..........SUNT CE-IA CE SUNT........ NICI EU NU AM AFIRMAT NICIODATA CA SUNT MILITAR,POATE DOAR IMI PLACE......ARMATA,E ADEVARAT CA AM FACUT LICEUL MILITAT CE LA CAMPUL LUNG SI ACADEMIA MILITARA.....IN REST,DACA-TI PLACE SUNT STRUNGAR LA 23 AUGUST ! E BINE ?

Realista

177 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 20:07

..@,.,.,..165
Duduie ai intrat in starea completa de elucubrațíune.De fapt, te afli in starea asta de mult timp, dar mã referem la apogeul acesteia. Sa fie IRRREALI...... sau A1,2,3........,,,,,,? La informațiile abracadabrante ce le servesc aceștia si pe care tu ți le notezi frumușel în carnetel, nu ma mai mira nimic.!Sa nu le uiti cumva, ca te împiedici și cazi !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 20:08

SARITI,SARITI,MINISTERUL FINANTELOR E SUB ASEDIU,SE FACE APEL LA TOTI CETATENII,CARE NU AU PRIMIT TRUSOU SA VINA SA APERE MIN. FINANTELOR !!!!!!!!!!!!!! AVEM NEVOIE DE APA MINERALA ( VIN AVEM NOI ) SI CEVA ANTREURI !!!!!!!!!!!!!! CINE ARE CASETOFON SI NISTE CASETE CU ADI MINUNE SA LE ADUCA !!!!!!!!!!!!!!!!! SARITI,SARITI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 20:21

rabufnirile astea spontane ale angajatilor statului, din ce in ce mai dese si mai neasteptate ca loc si metoda, arata lumii intregii ceea ce noi cetatenii romani simtim de aproape 2 ani, faptul ca institutiile statului sunt puse pe butuci de acesti reformatori cu gura mare...nu are legatura cu criza ci cu "reforma"!
asa a spus amazoana blonda a lui boc, vass, duminica, taierile sunt reforma a statului!

cit adevar graita gurita lui udrea: "ar trebui sa ne apreciati pentru ca macar ne straduim"

ce putem astepta de la un partid al carui lider si-a adus soferul la bucuresti pe post de consilier de stat ??!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 20:22

De la: Silver9AM, la data 2010-10-13 19:52:53

SALUT BLACK ! CE FACI ? VUVUZELA VAD CA MAI ARE UN PIC SI INTRA IN STARE DE FIERBERE, ARE HAZ, DOAMNE CA .......TUTA MAI E !!! OARE EA NU SE SIMTE ? VAI MAMA EI !!!

Sal Silver! Hai ca am scapat de ea! Asta a plecat de nauca pe strazi, ataca televiziunea, min. Finantelor, este Jeana D'Arc reloaded! Poate da Domnul si o salta Politia sau Salvarea.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 20:28

De la: black10131307, la data 2010-10-13 20:22:57
De la: Silver9AM, la data 2010-10-13 19:52:53

Sal Silver! Hai ca am scapat de ea! Asta a plecat de nauca pe strazi, ataca televiziunea, min. Finantelor, este Jeana D'Arc reloaded! Poate da Domnul si o salta Politia sau Salvarea.

" JIGODIILE ORDINARE " ADICA POLITIA, NU O POT SALTA,MAI DEGRABA SALVAREA !!!!!!!!!!!! CINE STIE POATE O FACE BINE ???? NU CRED,MA MINT SINGUR !!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 21:02

,,BASESCU = INFRACTOR ACUZAT DE SAVARSIREA CU PREMEDITARE A CEL PUTIN DOUA TREIMI DIN INFRACTIUNILE PREVAZUTE IN CODUL PENAL.'' RESTUL DE PROCENTE SUNT ALE LUI TERICEANU$$$$?????

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 21:05

De la: corcodel, la data 2010-10-13 21:02:25,,BASESCU = INFRACTOR ACUZAT DE SAVARSIREA CU PREMEDITARE A CEL PUTIN DOUA TREIMI DIN INFRACTIUNILE PREVAZUTE IN CODUL PENAL.'' RESTUL DE PROCENTE SUNT ALE LUI TERICEANU$$$$?????

POTI FI MAI EXPLICIT ?

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 21:12

De la: 9am178165, la data 2010-10-13 19:26:00BASESCU = INFRACTOR ACUZAT DE SAVARSIREA CU PREMEDITARE A CEL PUTIN DOUA TREIMI DIN INFRACTIUNILE PREVAZUTE IN CODUL PENAL.

BASESCU = VINOVAT

BASESCU = VINOVAT

BASESCU = VINOVAT

BASESCU = VINOVAT

BASESCU = VINOVAT
Restul de procente sunt ale lui Tericeanu$$$???

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 21:16

De la: corcodel, la data 2010-10-13 21:12:33
De la: 9am178165, la data 2010-10-13 19:26:00BASESCU = INFRACTOR ACUZAT DE SAVARSIREA CU PREMEDITARE A CEL PUTIN DOUA TREIMI DIN INFRACTIUNILE PREVAZUTE IN CODUL PENAL.

BASESCU = VINOVAT

BASESCU = VINOVAT

BASESCU = VINOVAT

BASESCU = VINOVAT

BASESCU = VINOVAT
Restul de procente sunt ale lui Tericeanu$$$???

PAI AIA E .......BOLNAVA CU NERVII CAPULUI, TU CE PARERE AI,CORCODEL ?

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 21:20

De la: broscuta_super_verde, la data 2010-10-13 19:02:24

Sanatate Oaky! Las-o mai moale cu tigarile si cafeaua, macar pina te pui pe picioare. Fa mai bine o cura de cruditati, legume si fructe de sezon.

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 01:20

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Octombrie 2010, ora 03:48

Am inteles ca base isi micsoreaza salariul f mult, doar ca sa poata micsora la toti veniturile.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Pagini: << 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: