back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 >> Sari la pagina:

Realista

177 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 19:48

De la: 9am178165, la data 2010-10-12 19:06:00Dar oare cum de sta obraznicatura de udrea asa de linistita? Asteapta sa se mai potoleasca spiritele aprinse de frunza ei cea caraghioasa?

Extraordinar, ofuscatã mai ești duduie! ”Vulpea când n-ajunge la struguri zice ca-s acri” N-ai vrea tu sa tai niste frunze la caței?Poate primești si vre-un premiu pentru spor!

9am049573

976 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 20:06

Silver,
articolul era din ziarul unui mogul, ziarul financiar.

Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 20:10

De la: 9am049573, la data 2010-10-12 20:06:58Silver,
articolul era din ziarul unui mogul, ziarul financiar.

MS. INTERESANT ARTICOL......BANUIAM CA E FINANCIARUL !
SE ADEVERESTE ZICALA,CUM CA CINE PLATESTE ALUIA II CANTA MUZICA.......
MS. ORICUM,O SEARA PLACUTA !

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 20:23

Silviu,

intreaba-te totusi cine are interes sa ne avem rau cu o tara pe care o curteaza toti din cauza zacamintelor de petrol si uraniu (cu asta ar trebui sa se ocupe sie si sri nu cu preluarea , ani la rind , a intoxicatiilor furnizate de moscova prin agenti dubli).

se dovedeste in prezent ca vizita lui base in Kazahstan, alaturi de mazepele udrea, videanu & comp. nu a produs nimic deosebit. au mai poluat un pic stratul de ozon (apropo, cit, cu cit si mai ales cui isi vinde romania cotele repartizate prin protocolul Kyoto? - apropo de transparenta si incompetenta).

imi mentin parerea, suntem guvernati de niste incompetenti tari in gargara ...

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 20:34

De la: 9am049573, la data 2010-10-12 20:23:11Silviu,

intreaba-te totusi cine are interes sa ne avem rau cu o tara pe care o curteaza toti din cauza zacamintelor de petrol si uraniu (cu asta ar trebui sa se ocupe sie si sri nu cu preluarea , ani la rind , a intoxicatiilor furnizate de moscova prin agenti dubli).

se dovedeste in prezent ca vizita lui base in Kazahstan, alaturi de mazepele udrea, videanu & comp. nu a produs nimic deosebit. au mai poluat un pic stratul de ozon (apropo, cit, cu cit si mai ales cui isi vinde romania cotele repartizate prin protocolul Kyoto? - apropo de transparenta si incompetenta).

imi mentin parerea, suntem guvernati de niste incompetenti tari in gargara ...

PROFESORE,DUPA PAREREA TA ,E CORECT CUM AU PROCEDAT KAZAHII CU ROMPETROL ? SAU MAI CONCRET,E CORECT CUM A PROCEDAT PATRICIU SI KAZAHSTANUL IN " AFACEREA ROMPETROL " CU STATUL ROMAN ? IN FOND GAURA PRODUSA NE VADUVESTE PE TOTI DE MULTI BANI.....IN OPINIA TA E OK ?

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 21:21

De la: vaneamarin, la data 2010-10-11 16:03:29
De la: corcodel, la data 2010-10-11 13:20:04 ,,Sinteza Zilei''(postul vuvuzelelor PNL-PSD) de dumineca ? Nu doriti sa comentam un pic aceasta emisiune si in special concluziile care au fost date in final tocmai de catre taticul PNLului , Patriciu . Pai atat ,,marele boss pnlist'' cat si Ciobica au declarat ca actualele partide nu vor mai fi credibile NICIODATA si ca singura solutie pentru redresare morala si economica, este aparitia unui alt partid cu oameni noi si corecti. Pai si acesti indivizi recunosc ca actualele partide sunt de kkat ???. Vanea.....??? De unde stie ,,EL BOSS PNL'' de existenta unui partid adevarat ???

Da Corcodele?M-ai stigat ? .
Nu am vazut emisiunea, dar tin sa fac cateva precizari:
1)Patriciu este taticul PNLului doar in mintea fanilor lui Basescu,altfel este un simplu membru care nu are drepturi speciale.

Ia sa vedem dom' Vanea cumne aburesti dumneata! Patriciu este un simplu membru PNL? Eu as zice ca este patronul PNL din umbra, ca tot este la moda termenul in PNL! Pai cum ar fi altfelmogulul care a investit atatia bani in politicieni?

Lista luiPatriciu - partea I

Cât de mult se întinde reþeaua Patriciu ?
Iata politicienii care s-au intersectat cu Patriciu, in ultimii 18 ani !

1. Cãlin Popescu Tãriceanu- A deþinut funcþia de membru în Consiliul de Administraþie al companiei Rompetrol Downstream, în perioada 18 februarie 2003-16.03 2004.
Retragerea lui Cãlin Popescu Tãriceanu din Rompetrol Downstream cu doar douã sãptãmâni înainte de listarea acþiunilor Rompetrol la Bursa de Valori Bucureºti, soldatã cu un dosar penal privind manipularea bursierã a ridicat numeroase întrebãri privind implicarea actualului prim-ministru în tranzacþii bursiere din poziþia de persoanã iniþiatã, cãci pe 15 aprilie 2004, Tãriceanu vinde acþiuni pe Bursã în valoare de 15 miliarde de lei, însã numele sãu nu a fost implicat în voluminosul dosar penal, în care apar numele lui Verestoy Attila, Dinu Patriciu, Camelia Voiculescu, Sorin Pantiº ºi Sorin Roºca Stãnescu.
Firma de brokeraj prin care s-au realizat majoritatea tranzacþiilor a fost TVM, controlatã de Verestoy Atilla ºi Dinu Patriciu.

Alt nume vehiculat în scandalul tranzacþiilor este cel al lui Victor Eros, vicepreºedinte al Comisiei Naþionale a Valorilor Mobiliare (CNVM), care a fost în perioada 1999-2000, membru în rafinãria Vega Ploieºti, actuala Rompetrol, dar ºi vicepreºedinte al Fondului Proprietãþii de Stat, poziþie din care a contribuit la cumpãrarea rafinãriei Petromidia de cãtre Dinu Patriciu.

2. Ludovic Orban- ministrul transporturilor în Guvernul Tãriceanu.

Orban a fost membru în Consiliul de Administrþie al Rominserv, în perioada 20.12.2002-08.06.2005, companie controlatã de Rompetrol, fiind înlocuit în aceastã funcþie chiar de Dinu Patriciu.

3. Adrian Semcu, parlamentar, sef al PNL Prahova, fondator ºi apoi administrator la Romcalor, companie preluatã de Rompetrol.

4. Norica Nicolai, parlamentar ºi membru marcant al PNL.

Norica Nicolai a fost administrator ROM OIL, preluatã de Rompetrol de la General Oil Company Braºov, în anul 2002. Norica Nicolai a fost membru în CA al Rom Oil între 29.07.2003 ºi 28.08.2003, adicã dupã ce compania a fost preluatã de cãtre Dinu Patriciu.

5. Teodor Atanasiu- fost ministru al apãrãrii ºi preºedinte al AVAS.

Teodor Atanasiu a fost membru în Consiliul de Administraþie al Palplast SA, în perioada 11.08.2003-21.12.2004, pe când compania sibianã era deja controlatã de Dinu Patriciu.
Cum a ajuns ºef al AVAS, Teodor Atanasiu a scos Petromidia din moniorizarea postprivatizare, înlesnindu-i lui Dinu Patriciu vânzarea companiei cãtre kazahi.

6. Teodor Meleºcanu- minsitrul apãrãrii naþionale.

Teodor Meleºcanu a fost membru în Consiliul de Administraþie al Rompetrol SA începând cu 22 septembrie.2003. S-a retras din aceastã funcþie în data de 19 decembrie 2004, odatã cu alegerea sa ca parlamentar, fiind înlocuit cu bancherul Dan Corneliu Pascariu, preºedinte al HVB Banc, fost administrator al Bancorex în perioada 1991-1994.

7. Sorin Sebastian Potânc, fost secretar de stat în Ministerul Industriei sub premierul Radu Vasile.

Este director general al Rompetrol Rafinare, din 2003 pânã în 4 aprilie 2006. Potânc a fost asociat cu fostul ministru al finanþelor ºi al agriculturii, Decebal Traian Remeº, sub mandatul cãruia Waverton Investment BV, firma olandezã controlatã de Dinu Patriciu a cumpãrat de la Ministerul Finanþelor compania Petros SA Ploieºti, devenitã ulterior Rompetrol Well Service..

8. Radu Boroianu, fost vicepreºedinte al PNL, eminenþa cenuºie a liberalilor ºi unul din consilierii lui Viorel Cataramã. Boroianu a mai fost ambasorul României în Elveþia, în perioada 1997-2000, perioadã în care se parafeazã scandalosul contract pentru modernizarea Porþilor de Fier.
Radu Boroianu a fost administrator al Rompetrol Well Services SRL, între 30.11.2002 ºi 24.09.2003.

9. Victor Babiuc, fost minsitru al apãrãrii sub Guvernul Radu Vasile. Babiuc a fost administrator în compania Ecomaster – Servicii Ecologice.

A fost coacþionar cu Dinu Patriciu, europarlamentarul PSD, Adrian Severin, ºi cu parlamentarul Radu F. Alexandu în firma AVIRAD SRL.

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 21:56

Asa este domnule black,cit suntem noi PDL ul la putere vom acorda sprijinul politic la toate hotiile lui Basescu si la cele savirsite de catre Roberta Anastase si membrii Guvernului ,multumim pentru sustinere !

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 22:06

VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 22:07

De la: Silver9AM, la data 2010-10-12 19:22:11
De la: black10131307, la data 2010-10-12 19:06:44
De la: 9am178165, la data 2010-10-12 12:02:21Sunt curioasa de discutiile pe care le va purta Angela Merkel cu cei doi retardati: boc si basescu. Cred ca e destul de ingrijorata de regresul Romaniei.

I

BUNA SEARA,PRIETENE ! CERT E CA ELENA UDREA ORI E BOLNAVA,ORI E DISPERATA..A DECLARAT LA B1 CA IN SALA LA VOTUL LEGII PENSIILOR ,ROBERTA ANASTASE A FRAUDAT VOTURILE ,OPOZITIA NEFIIND IN SALA ..A ZISCAESTE UN OBICEI AL PUTERII SI NOI PDLul ACORDAM SPRIJINUL POILITIC LA HOTIILE LUI BASESCU...NU STIU CARE E CAUZA,DAR .........EU AM CAUTAT SA O MAI TEMPEREZ,POATE SA-SI VERSE AMARUL,SA INJURE SA CRITICE,DAR EA INDEAMNA LA INSTABILITATE ,SE CREDE IN PAPUA........PACAT,TOTI SUNT VITEJI PE NET ,ASCUNSI IN SPATELE UNUI CALC.DAR LEGILE SUNT LEGI...... OARE CHIAR ASA BATUTI IN CAP SA FIE ?

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 22:15

De la: _KARPOV, la data 2010-10-12 22:06:15

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 22:21

De la: buldogul, la data 2010-10-12 22:07:40
De la: 9am178165, la data 2010-10-12 12:02:21Sunt curioasa de discutiile pe care le va purta Angela Merkel cu cei doi retardati: boc si basescu. Cred ca e destul de ingrijorata de regresul Romaniei.

I

BUNA SEARA,PRIETENE ! CERT E CA ANUMITI DILII NECASTRATI (INCA ) URLA LA LUNA,OARE SUNT LUNATECI ? ...NU STIU CARE E CAUZA,DAR .........EU CAUT SA-I MAI BAG IN MA....SA DAR EI URLA SI URLA LA LUNA,PROBABIL CA DE FOAME CRED CA O FI VRE-O BUCATA DE MAMALIGA,CEVA..SI RUPTI DE FOAME CER SI EI ,SA FIE BAGATI IN MASA..........OARE ASA AM AJUNS ? CRIZA FRATE ,CRIZA ACUTA !!!!!!!!! SI BULDOGI PESTE TOT..............

MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 22:45

De la: 9am178165, la data 2010-10-12 19:06:00Dar oare cum de sta obraznicatura de udrea asa de linistita? Asteapta sa se mai potoleasca spiritele aprinse de frunza ei cea caraghioasa?

Asteapta un ciolan mai mare de la seful Basescu sa-si poata achita datoriade 3.500.000 de euro la banca ! gaozarilor

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 12 Octombrie 2010, ora 23:29

De la: buldogul, la data 2010-10-12 22:07:40

BUNA SEARA,PRIETENE ! CERT E CA ELENA UDREA ORI E BOLNAVA,ORI E DISPERATA..A DECLARAT LA B1 CA IN SALA LA VOTUL LEGII PENSIILOR ,ROBERTA ANASTASE A FRAUDAT VOTURILE ,OPOZITIA NEFIIND IN SALA ..A ZISCAESTE UN OBICEI AL PUTERII SI NOI PDLul ACORDAM SPRIJINUL POILITIC LA HOTIILE LUI BASESCU...NU STIU CARE E CAUZA,DAR .........EU AM CAUTAT SA O MAI TEMPEREZ,POATE SA-SI VERSE AMARUL,SA INJURE SA CRITICE,DAR EA INDEAMNA LA INSTABILITATE ,SE CREDE IN PAPUA........PACAT,TOTI SUNT VITEJI PE NET ,ASCUNSI IN SPATELE UNUI CALC.DAR LEGILE SUNT LEGI...... OARE CHIAR ASA BATUTI IN CAP SA FIE ?

Angela ?interese de afaceri !

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
9am242907

6 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 00:08

In alta ordine de idei, Parlamentul Romaniei nu trebuie sa mai functioneze normal pana ce anastase nu va fi destituita. Locul infractorilor este dupa gratii!!!!!!!!!!!

Atita vreme cit Basescu conduce prin Boc Guvernul,hotiile se vor tine lant .
Angela nemtoaica a venit in Romania sa-l oblige pe Boc sa dea banii firmelor germane.Romanii sunt mai rabdatori si acceptasalarii mizerabile.

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 00:32

De la: Silver9AM, la data 2010-10-11 22:34:47
De la: black10131307, la data 2010-10-11 22:06:03
De la: 9am178165, la data 2010-10-11 21:46:37INTELEG CA TOTUSI PANA LA URMA SE PREGATESTE DEBARCAREA "PIRATULUI". Opinia mea este ca acest lucru are loc destul de tarziu, nenorocitul si camarila sa, au distrus deja destul de mult sistemul economic, de afaceri si cel de protectie sociala. De azi inainte traim mai prost decat bulgarii, asa ca nu are rost sa ne comparam cu ei. Ar trebui sa incepem sa ne comparam cu ucrainienii si cu kirgistanezii deca vrem sa ne simtim maguliti.

Bulgarii primesc trusou? Ce mai stai, nu ti-ai facut inca valiza? O sa ne fie tare greu fara tine dar o sa ne obisnuim pina la urma cu sufarinta ca nu mai esti printre noi!

BLACK PRIETENE,PE LA TINE NU AI VRI-UN TAPINAR ? HAI SA-I FACEM O BUCURIE VUVUZELEI,LA CUM ARATA......O MAI IMBUNAM SI PE EA........FACEM CHETA,IMPRUMUT IN BANCA SA-L PLATIM PE SARACUL BAIAT,DAR MI-
E SA NU RAMANA CU SECHELE ,DUPA ASA O EXPERIENTA........EU O INTELEG ,VREA SI EA,BARBATA-SU A PUSO IN CUI.......EA E PLINA DE HORMONI.... TRUSOU,NEXAM......ECONOMIA NU MERGE.....SUNCULITA E SUNCULITA..........ARATA CA O TOPARLANCA.......VREA SI EA UN TAPINAR.........DEH....DA SI TU O IDEE .............

Doamne, ce gura spurcata ai ! Ne faci, trebuie sa recunoastem. Esti mai nebun ca noi ! I ! Ia-o ca pe un rasfat, nu invers. Am capul calendar de cate am cetit pe aici !
Apropos, de unde stii cum arata adrisanta ? Daca am fi prieteni mi-as permite sa-ti spun ca imi vine sa te strang de gat. Mi-e rau, sunt dupa o criza de bila si cand aici, ce sa vad ? Mi-a venit raul inapoi. N-a inteles ce se intampla zilele astea. Nu am bagat ochi pe la TV , nu presa, nimic.Am citit pe aici ceva dragut de doamna Udrea. Sa inteleg ca incepe sa devina obiectiva ?

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 02:20

pascu08_yahoo_com

1522 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 06:54

Incurcate mai sint caile modernizari romaniei .............
ce parere o avea marinelul?

9am242909

13 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 06:55

In alta ordine de idei, Parlamentul Romaniei nu trebuie sa mai functioneze normal pana ce anastase nu va fi destituita. Locul infractorilor este dupa gratii!!!!!!!!!!!

Este curioasa de discutiile! Mai agramata si retardata ca babuina asta miloaga,nu cred ca exista!

BUNA SEARA,PRIETENE ! CERT E CA FEMEIA ASTA ORI E BOLNAVA,ORI E DISPERATA.......NU STIU CARE E CAUZA,DAR .........EU AM CAUTAT SA O MAI TEMPEREZ,POATE SA-SI VERSE AMARUL,SA INJURE SA CRITICE,DAR EA INDEAMNA LA INSTABILITATE ,SE CREDE IN PAPUA........PACAT,TOTI SUNT VITEJI PE NET ,ASCUNSI IN SPATELE UNUI CALC.DAR LEGILE SUNT LEGI...... OARE CHIAR ASA BATUTI IN CAP SA FIE ?

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 07:04

De la: vasile_vali, la data 2010-10-12 09:38:22
De la: Silver9AM, la data 2010-10-11 20:59:14
De la: vasile_vali, la data 2010-10-11 19:37:35
De la: gabigabi, la data 2010-10-11 16:33:18
De la: vasile_vali, la data 2010-10-11 10:30:58
De la: gabigabi, la data 2010-10-10 15:33:06
De la: Silver9AM, la data 2010-10-09 12:38:23
De la: TEMERAR, la data 2010-10-09 12:26:51Mai fratilor,cu ce va alegeti din ciriiala asta politica?Afara vremea este favorabila pregatirii terenului ,pentru culturile anului viitor ca ve-ti intinde mina la produse infestate din import.Cum sa mearga treaba-n Romania cind ,politicienii se lauda ,se birfesc la televizor,etalind talentele de infractori iar poporul ,holbeaza ochii la circul TVR,pe internet ,timpul trece si foametea face progrese.DACA POLITICIENII AU VINDUT SI INSTRAINAT TOATE ACTIVELE STATULUI,CARE TREBUIAU SA PRODUCA VENIT LA BUGET,LASATII SA MOARA DE FOAME,NU LE MAI PLATITI IMPOZITE,CA SE APUCA EI DE MUNCA.Haideti sa le fixam o leafa de 300 de roni la toti politicienii ,printr-un referendum national,care sa prevada ca vor primi stimulente acei presedinti,senatori,deputati care muncind in acord individual ,aduc beneficii natiunii romane.

BUNA IDEE,EXCELENTA,DAR OARE O VOR VOTA ? PAINEA SI CUTITUL SUNT IN MANA LOR ! SI ,ADEVARAT ACUM AR TREBUI PUS IN PAMANT DACA VREM SA AVEM GRAU LA ANU !!!!!!

si eu as vrea sa-mi seman pamintul....dar n-am ce semana : pe balcon nu merge ! dar am sa pun un pic de griusor in farfurioare, ptr. fiecare membru al familiei ,in noaptea sf. Andrei !

Stimata doamna Gabi, vedeti ca termenul de "griusor" este folosit la tara pt graul "tratat" cu otrava, pt. a starpi rozatoarele...Cred ca nu vreti sa tratati graul, nu?

"Nihil sine Deo!"

da ? n-am stiut ! ....dupa cum am spus, n-am rude la tara si tare mult mi-ar fi placut sa am si eu o "tara" ,cu o casuta si ceva flori....o gaina-doua s'un cocos semet ! ...eh, eu l-am alintat cind i-am zis griusor,ptr. ca-i doar o mina si pun in farfurioara doar citeva graunte !

Glumeam, d-na Gabi, pe seama grausorului...Amintiti-i, va rog, frumos, apevistului pe care-l stimati, si care ma tot provoaca, faptul ca-l astept oricand sa vad ce a invatat in Armata, ca bunele maniere nu vad sa le fi invatat! I le bag eu, n-aveti grij, dac-o avea curajul, acest "barbatel" fugit de sub cizma stapanului!

"Nihil sine Deo!"

CIOCARDEL,VREI SA FII JUMULIT ACUM INAINTE DE IARNA ? PAI SE POATE ? APEVIST ? ASA SE VORBESTE CU UN OFITER ? AI UITAT IERARHIA ? IA FA TU SINGUR 50 DE FLOTARI ( PE CRACA ) SI DUPA .....PUNE-TI MAIEUL DE MERS LA NUNTA,(I-AL DIN SIFONER ) UPSSSS,AM UITAT CA E RUPT........... ( SI MAIEUL SI SIFONERUL ) SI DUPA AIA STAI IN POZITIE DE DREPTI 24 DE ORE !!!!!!!!!!!
DACA MA SUPERI TE TIN IN SPATE PANA MORI DE FOAME !!!!!!!!!!! CRA,CRA,CRA ..........

Imi calc pe suflet, bai apevistule fara onoare/bun-simt/7_ani_de-acasa si-ti raspund, provocandu-te la o paruiala onesta, asa ca intre barbati, sa vad daca esti in stare! Ai onoare zici? Ridica manusa, eu am aruncat-o!

"Nihil sine Deo!"

Ciordiles, s-au umflat muschii pe tine? Bai amaratule, cu fizicul ala de subnutrit te dai tu mare? Vai de capul tau de alcoolist, as zice ca nu mai apuci sa imbraci paltonul in iarna asta, poate doar pe ala de slcam!
Arbeit Macht Frei!

9am242909

13 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 07:20

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi membri din PDL ,incep sa inteleaga ca vor sfirsi la pirnaie ,daca continua sa mai faca parte din gasca Basescu &Boc . Bravo Elena Udrea ,spune adevarul despre fraudele Robertei Anastase ,fii obiectiva !

dati-va cu opinia

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 09:45

Buna dimineata! Sa incremenesti nu altceva de nerusinarea idiotului de basescu si a clicii sale nenorocite. Taie din ajutoarele pentru persoanele handicapate, si ia spuneti-mi cat a fixat criminalul pentru handicap mediu? Va spun eu: 35 de lei. Adica dupa parerea impostorului presedinte basescu, persoana cu handicap mediu poate manca o paine mica pe zi si poate bea apa din Dambovita sa zicem si cam atat. In rest, poate dormi sub cerul liber, pe sub poduri, etc.
SI NU AM DREPTATE CAND AFIRM HOTARAT CA BASESCU SI BANDA SA DE INFRACTORI PORTOCALII, SUNT PE CALE SA EXTERMINE POPULATIA ROMANIEI? POT FI CONTRAZISA? NU CRED!!!!!!!!!!!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 09:55

Hai sa fac o precizare pentru dusmani: NU POT FI DESCURAJATA PE NICI O CALE SA MAI POSTEZ IMPOTRIVA PUTERII POLITICE DIN ROMANIA, PUTERE PE CARE O CONSIDER TICALOASA, INFRACTOARE, RAU-INTENTIONATA SI FERM HOTARATA SA UCIDA O BUNA PARTE DIN POPULATIA ROMANIEI.
Cei care aveti indoieli cu privire la cele afirmate de mine, ganditi-va: DE CE SE IAU MASURI, CA PE ORICE CALE SA SE AJUNGA LA INFOMETAREA SI LA "TERMINAREA" FIZICA A CETATENILOR ROMANI? Nu e vorba doar de o masura, sau de doua, ci vad ca s-a pus la punct un adevarat sistem de decimare a populatiei.
Vrea sa zica cineva ca nu e asa? Dar atunci cand iei invalidului cana de lapta de la gura si bruma de caldura pe care o avea cum se numeste?
Si in plus eu cred ca ticalosii nostri guvernanti s-au inteles cu bancile anii trecuti: bancile sa incheie cat mai multe credite mai ales ipotecare ca acum oamenii ajunsi la executare silita din cauza pierderii locurilor de munca, sa nu mai poata plati, sa le fie luate bunurile imobile, iar ticalosii portocalii sa le ia pe nimic in urma licitatiilor organizate de banci.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 10:37

De la: broscuta_super_verde, la data 2010-10-13 00:32:01
De la: Silver9AM, la data 2010-10-11 22:34:47
De la: black10131307, la data 2010-10-11 22:06:03
De la: 9am178165, la data 2010-10-11 21:46:37INTELEG CA TOTUSI PANA LA URMA SE PREGATESTE DEBARCAREA "PIRATULUI". Opinia mea este ca acest lucru are loc destul de tarziu, nenorocitul si camarila sa, au distrus deja destul de mult sistemul economic, de afaceri si cel de protectie sociala. De azi inainte traim mai prost decat bulgarii, asa ca nu are rost sa ne comparam cu ei. Ar trebui sa incepem sa ne comparam cu ucrainienii si cu kirgistanezii deca vrem sa ne simtim maguliti.

Bulgarii primesc trusou? Ce mai stai, nu ti-ai facut inca valiza? O sa ne fie tare greu fara tine dar o sa ne obisnuim pina la urma cu sufarinta ca nu mai esti printre noi!

BLACK PRIETENE,PE LA TINE NU AI VRI-UN TAPINAR ? HAI SA-I FACEM O BUCURIE VUVUZELEI,LA CUM ARATA......O MAI IMBUNAM SI PE EA........FACEM CHETA,IMPRUMUT IN BANCA SA-L PLATIM PE SARACUL BAIAT,DAR MI-
E SA NU RAMANA CU SECHELE ,DUPA ASA O EXPERIENTA........EU O INTELEG ,VREA SI EA,BARBATA-SU A PUSO IN CUI.......EA E PLINA DE HORMONI.... TRUSOU,NEXAM......ECONOMIA NU MERGE.....SUNCULITA E SUNCULITA..........ARATA CA O TOPARLANCA.......VREA SI EA UN TAPINAR.........DEH....DA SI TU O IDEE .............

Doamne, ce gura spurcata ai ! Ne faci, trebuie sa recunoastem. Esti mai nebun ca noi ! I ! Ia-o ca pe un rasfat, nu invers. Am capul calendar de cate am cetit pe aici !
Apropos, de unde stii cum arata adrisanta ? Daca am fi prieteni mi-as permite sa-ti spun ca imi vine sa te strang de gat. Mi-e rau, sunt dupa o criza de bila si cand aici, ce sa vad ? Mi-a venit raul inapoi. N-a inteles ce se intampla zilele astea. Nu am bagat ochi pe la TV , nu presa, nimic.Am citit pe aici ceva dragut de doamna Udrea. Sa inteleg ca incepe sa devina obiectiva ?

DA,AI DREPTATE BROSCUTO,NU E FELUL MEU SA MA EXPRIM ASTFEL....NU E O SCUZA.......DAR CITESTE SI POSTARILE DOAMNEI .......EU DOAR AM RASPUNS ! MULTA SANATATE ITI DORESC,INCEARCA CU UN SCOBUTIL ( PT. FIERE ) POATE TE AJUTA... SI, NOI SUNTEM PRIETENI !SAU NU ? EU ASA STIU !!!!!!!!!! SA AI PARTE DE O ZI FRUMOASA !!!!!!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 11:54

Si totusi cred ca nu este totuna sa mori de foame in tacere ca un caine sau sa mori protestand pentru drepturile tale cetatenesti.
Si mai cred ca daca acest popor obedient ar cunoaste macar intr-o proportie de 10% conceptul de solidaritate umana, in nici un caz nu am mai trai atat de prost. Daca am termina odata cu supusenia si cu facutul frumos, abia atunci am dovedi ca suntem o tara demna sa faca parte dintr-o alianta civilizata precum Uniunea Europeana.
De ce nu se construiesc autostrazi? Pentru ca acestea se fac "ca lumea" de societati comerciale specializate precum Bechtel-ul, si acolo nu se mai pot face reparatii din 6 in 6 luni, prin urmare dispare pretextul jafului periodic practicat de guvernanti. Stiti doar! Kilometrul de autostrada costa 6 milioane de euro in orice tara a UE, numai in Romania trebuie sa coste 26 de milioane de euro.
Cand se vor hotari guvernantii sa se multumeasca cu salariul, si sa nu mai jecmaneasca aceasta tara deja destul de saracita?

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 12:03

Am si eu niste asteptari.........................., de la infractori cu probe certe, absolut satisfacatoare in instanta, infractori ca: basescu, boc, videanu, berceanu, udrea, ritzi, anastase, kovesi,, motoc, etc.
In plus vin parlamentarii de pe lista rusinii, complicii ticalosilor enumerati mai sus, parlamentari care dorm foarte bine noaptea desi AU INSELAT asteptarile alegatorilor lor. Aproape sunt procurorii care NU ISI MAI FAC DATORIA DEOARECE ANCHETELE LOR SUNT DIRECTIONATE POLITIC, LA FEL JUDECATORII, ETC
Prieteni, va rog sa atragem cu totii atentia populatiei asupra avantajelor pe care le confera alegatorilor, votul uninominal. Si sa ne folosim de aceste avantaje!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cred ca trebuie sa se produca un cataclism cumplit in aceasta tara, pentru ca lucrurile sa inceapa sa functioneze normal.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 12:13

De la: 9am242909, la data 2010-10-13 07:20:55
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi membri din PDL ,incep sa inteleaga ca vor sfirsi la pirnaie ,daca continua sa mai faca parte din gasca Basescu &Boc . Bravo Elena Udrea ,spune adevarul despre fraudele Robertei Anastase ,fii obiectiva !

dati-va cu opinia

O, fii serios!!!!
Udrea are ambitii mari, e destul de vicleana si abila pentru a intelege ca trebuie sa-si spele imaginea de hoata si concubina aproape oficiala. Asa, ca s-a hotarat s-o ingroape pe "prietena" sa roberta, pe modelul basescu. Si-a facut bine temele udrea, se aliaza cu cine are interes, dupa care il scufunda pe respectivul "sub apa"!!!!
Ati uitat cum a procedat basescu cu Petre Roman? Cum il batea pe umar si ii spunea: "Petre, esti mare!!"
Si cam cat credeti ca a durat? Stiti urmarea!!! Udrea a invatat sa se foloseasca de oameni, dupa care sa-i "termine" zambind!!
Nu cadeti in asemenea capcane, acesti ticalosi au fost demascati e prea multe ori ca sa mai poata fi cineva prostit!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 13:13

De la: 9am178165, la data 2010-10-13 12:03:10Am si eu niste asteptari.........................., de la infractori cu probe certe, absolut satisfacatoare in instanta, infractori ca: basescu, boc, videanu, berceanu, udrea, ritzi, anastase, kovesi,, motoc, etc.
In plus vin parlamentarii de pe lista rusinii, complicii ticalosilor enumerati mai sus, parlamentari care dorm foarte bine noaptea desi AU INSELAT asteptarile alegatorilor lor. Aproape sunt procurorii care NU ISI MAI FAC DATORIA DEOARECE ANCHETELE LOR SUNT DIRECTIONATE POLITIC, LA FEL JUDECATORII, ETC
Prieteni, va rog sa atragem cu totii atentia populatiei asupra avantajelor pe care le confera alegatorilor, votul uninominal. Si sa ne folosim de aceste avantaje!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cred ca trebuie sa se produca un cataclism cumplit in aceasta tara, pentru ca lucrurile sa inceapa sa functioneze normal.

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 13:55

De la: Realista, la data 2010-10-12 19:48:26

Extraordinar, ofuscatã mai ești duduie! ”Vulpea când n-ajunge la struguri zice ca-s acri” N-ai vrea tu sa tai niste frunze la caței?Poate primești si vre-un premiu pentru spor!

Madam irealisto, vezi ca ai pb. cu gramatica lb. romane pe langa cele legate de catei! Ai pb. cu cateii? Taie-le tu frunze, ca in rest doar ineptii sustii, parca esti picata de pe Marte! Apropos, cum se cheama "realistii" pe Marte?

"Nihil sine Deo!"

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 14:06

Iar tu n-ai face mai bine sa-ti vezi de ciorba ta? Ce, esti vreo "admiratoare" a elenei udrea? Lasa ca s-a facut destul de ras cu povestea aceea, vrei cumva s-o reeditezi????

Realista

177 mesaje
Postat pe: 13 Octombrie 2010, ora 15:32

De la: vasile_vali, la data 2010-10-13 13:55:58

Madam irealisto, vezi ca ai pb. cu gramatica lb. romane pe langa cele legate de catei! Ai pb. cu cateii? Taie-le tu frunze, ca in rest doar ineptii sustii, parca esti picata de pe Marte! Apropos, cum se cheama "realistii" pe Marte?

"Nihil sine Deo!"

Este de bine faptul ca te preocupa ceea ce postez. Se vede ca esti un nihilist convins, care sustine intr-una negația absolutã.Ti-ai procurat diploma de profesoraș în ale ”grãmãticii”. Dupa cum spuneam, ghilimelele, virgula si punctul te intereseaza pe tine, cel venit de pe planeta rosie Mercur. Oare cum zici tu ca se cheama cei cazuți de pe aceastã planetã?

Pagini: << 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: