back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 16:03

De la: gabigabi, la data 2010-10-02 15:58:49
De la: Silver9AM, la data 2010-10-02 15:52:53
De la: gabigabi, la data 2010-10-02 15:47:39
De la: super_green_frog, la data 2010-10-02 15:17:25Da @ gabi, asa e cum zici dar niciodata, nimic nu a ramas neplatit. Adevarul iese la suprafata ca uleiul fara nici o exceptie. Legile nescrise ale firii functioneaza perfect. Treaba asta e cea mai rationala consolare. Atunci ? Sa lasam frica la o parte. Cu Dumnezeu inainte.

AMIN !

DA , AMIN !!!! SUNGURA PUTERE DUPA PAREREA MEA ,E CEA DIVINA,DECI EI NE VO-R JUDECA .........SI CONDAMNA !!!!!!!!!!!!!!
AMIN ,GABITO !!!!!!!!!!!!

dar, dupa cum sti ,e o vorba care zice ca pina la Dumnezeu te maninca sfintii !

CINE CREDE,NU SE INDOIESTE.........SI ASTA E O VORBA................NU CREZI ? SI NU TE SUPARA,DAR VOI ATI PUS PE TAPET ACEASTA,INCREDERE...........SI ACUM VA INDOIITI ??? HOTARATIVA !!!! NU VA MAI CONTRAZICETI SINGURI !!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 16:10

@silver : scriu pe bucatele,ptr. ca vad ca sunt "taiata " ! in momentul in care am ajuns la Curtea de Apel, dind in judecata Statul ca sa aplice LEGEA - ca asa-il a noi - un batrinel era si el pe acolo si in momentul in care judecatorul ii stabileste urmatorul termen de infatisare , mosulica spune disperat : - hai, taica , grabeste termenu' ca am 82 ani si mi-e ca nu mai ajung ! ....cam asa-i si cu Justitia Divina....n-o contest sub nicio forma, dar mi-e ca nu mai ajung s-o vad in aplicare, chit ca n-am inca 82 ani !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 16:29

De la: gabigabi, la data 2010-10-02 16:10:07@silver : scriu pe bucatele,ptr. ca vad ca sunt "taiata " ! in momentul in care am ajuns la Curtea de Apel, dind in judecata Statul ca sa aplice LEGEA - ca asa-il a noi - un batrinel era si el pe acolo si in momentul in care judecatorul ii stabileste urmatorul termen de infatisare , mosulica spune disperat : - hai, taica , grabeste termenu' ca am 82 ani si mi-e ca nu mai ajung ! ....cam asa-i si cu Justitia Divina....n-o contest sub nicio forma, dar mi-e ca nu mai ajung s-o vad in aplicare, chit ca n-am inca 82 ani !

NU ,NUMAI TU ESTI TAIATA,SCUMPA PRIETENA,CI SI EU SI POATE MULTI DINTRE NOI.........CE SA-I FACI ASTA E NETUL,ASTA E FORUMUL,...........MERGEM MAI DEPARTE............ CAT DESPRE VARSTA,ASTEAPTA SA-TI CRESTI NEPOTII SA-I DUCI LA SCOALA SA-I VEZI LA CASA LOR ,SI DUPA,DUMNEZEU CU MILA,PANA ATUNTI : ORDIN ,SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE O VIATA CAT MAI BUNA !!!!!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 16:37

De la: Silver9AM, la data 2010-10-02 16:29:29
De la: gabigabi, la data 2010-10-02 16:10:07@silver : scriu pe bucatele,ptr. ca vad ca sunt "taiata " ! in momentul in care am ajuns la Curtea de Apel, dind in judecata Statul ca sa aplice LEGEA - ca asa-il a noi - un batrinel era si el pe acolo si in momentul in care judecatorul ii stabileste urmatorul termen de infatisare , mosulica spune disperat : - hai, taica , grabeste termenu' ca am 82 ani si mi-e ca nu mai ajung ! ....cam asa-i si cu Justitia Divina....n-o contest sub nicio forma, dar mi-e ca nu mai ajung s-o vad in aplicare, chit ca n-am inca 82 ani !

NU ,NUMAI TU ESTI TAIATA,SCUMPA PRIETENA,CI SI EU SI POATE MULTI DINTRE NOI.........CE SA-I FACI ASTA E NETUL,ASTA E FORUMUL,...........MERGEM MAI DEPARTE............ CAT DESPRE VARSTA,ASTEAPTA SA-TI CRESTI NEPOTII SA-I DUCI LA SCOALA SA-I VEZI LA CASA LOR ,SI DUPA,DUMNEZEU CU MILA,PANA ATUNTI : ORDIN ,SA FII SANATOASA SI SA AI PARTE DE O VIATA CAT MAI BUNA !!!!!!!!!!!!!!!!

pai, de ce sa te taie pe tine ? ca eu, stiu :fluier in biserica ....dar tu ,de ce ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 17:30

De la: gabigabi, la data 2010-10-02 16:37:46
De la: Silver9AM, la data 2010-10-02 16:29:29

pai, de ce sa te taie pe tine ? ca eu, stiu :fluier in biserica ....dar tu ,de ce ?

MAI DEGRABA SUNTETI ACCEPTATI VOI CARE FLUIERATI DECAT ,RESTUL...........LIBRTATE TOTALA DE EXPRIMARE !!!!!!!!!!!!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 17:37

De la: gabigabi, la data 2010-10-02 15:52:07aloooooo, CENZURA ! imi spui 9AM ca am postat cu succes si nu apare postarea ? de ce ? RUSINE !
... pentru cã depãºeºti anumite tipare !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 17:40

Mãi bãieþii tati, chiar nu vreþi sã renunþaþi la retoricile postacului de partid ?
Hai recunoaºteþi ... ! Recunoaºteþi care sunteþi postaci de partid sã nu vã demasc eu ! Alooo !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 17:41

De la: Dorinel, la data 2010-10-02 17:37:05
De la: gabigabi, la data 2010-10-02 15:52:07aloooooo, CENZURA ! imi spui 9AM ca am postat cu succes si nu apare postarea ? de ce ? RUSINE !
... pentru cã depãºeºti anumite tipare !

NU,TOATE POSTARILE TREC PRINTR-UN SERVAR,DACA SERVARUL DESCOPERA CUVINTE TRIVIALE ,SAU ALTCEVA ,MESAJUL E BLOCAT........SIMPLU !!!!!!! IN SCHIMB NU BLOCHEAZA PROSTIA,INFATUAREA,SI OPINIILE FIECARUIA........

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 17:43

De la: Dorinel, la data 2010-10-02 17:40:57Mãi bãieþii tati, chiar nu vreþi sã renunþaþi la retoricile postacului de partid ?
Hai recunoaºteþi ... ! Recunoaºteþi care sunteþi postaci de partid sã nu vã demasc eu ! Alooo !

TU CE ESTI ? POSTAC,SAU FORUMIST ?

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 18:05

De la: Silver9AM, la data 2010-10-02 17:43:41
De la: Dorinel, la data 2010-10-02 17:40:57Mãi bãieþii tati, chiar nu vreþi sã renunþaþi la retoricile postacului de partid ?

Eu "forumist" - unul amator, matale postac cu ºtate vechi de platã la PD-L.
Ce te faci cã din Decembrie rãmâi fãrã "job" ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 18:08

De la: Dorinel, la data 2010-10-02 18:05:06
De la: Silver9AM, la data 2010-10-02 17:43:41

Eu "forumist" - unul amator, matale postac cu ºtate vechi de platã la PD-L.
Ce te faci cã din Decembrie rãmâi fãrã "job" ? [/quote
STII CA NU E FRUMOS SA RASPUNZI IN NUMELE ALTUIA ? SI,DORMI LINISTIT EU AM UN JOB STABIL,SI SIGUR CEL PUTIN 4 ANI DE ACUM................MAI BINE GANDESTETE LA CE AI SA FACI TU........" DORIN STIE " ..............

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 18:11

De la: Silver9AM, la data 2010-10-02 14:50:20
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-10-02 14:38:07@ black, avem cu totii momente si momente. Sa zicem c-o sa fie bine. Speram. Nu stiu cum dar speram. Macar s-o lase mai moale cu orgoliile absurde, minciunile (vezi cosmetizare), cu insultele si impovararea aberanta si mai ales drastica. Nu poti pretinde ca ai dreptul sa fii drastic din moment ce ai gresit enorm iar sanse reale de remediere nu exista. Vorbesc generic, nu ma refer la tine sau la cineva anume. Totul e un sac fara fund. La ce bun sa nenorocesti oameni daca tot nu ajungi unde trebuie ? Mai bine ar scalda-o moderat, cu pasi marunti si ne-ar lasa sa iesim cum putem fiecare din criza. Nu emomentul reformelor drastice pe fondul lipsei totale de resurse. E cert ca ei nu ne vor scoate si stiu un lucru : daca nu poti face bine macar abtinete sa faci rau. Mai bine pasi marunti , aia care sunt dar sa fie buni si siguri. Nu ai cum sa arunci intr-un marasm aberat oamenii numai fiindca ai viziuni nefondate si paralele cu realitatea. Vom vedea !
De exemplu chestia cu legea pensiilor nu trebuia sa afecteze drepturile deja castigate. Ne-ar fi scutu pe toti de multe cheltuieli si incurcaturi prin justitie. Nu te opreste nimeni sa faci reforma, sa faci legi dar nu provoca nenorociri. Cei care vor iesi la pensie dupa publicarea legii vor sti din capul locului ce urmeaza. Pe cei deja pensionati trebuia sa-i lasati sa-si trasca batranetile si anii pe care ii mai au de trait. Ar fi fost mai simplu si mai ieftin pentru toata lumea. Reforma poate actiona asupra viitorului si nu a trecutului. E non-sens ceea ce se intampla.

BROSCUTO,TU TE-AI AUTO DESCRIS CA FIIND O FEMEIE PUTERNICA,CARE NU CLACHEAZA ASA USOR.........PAI ACUM CE FACI ? E GREU PESTE TOT,NU MAI E VIATA DIN 2008,CAND BANII ZBURDAU, NE PERMITEM VILE,MASINI SCUMPE,SI TOT CE NE DOREAM.......DE UNDE CREZI TU CA ERAU ACEI BANI IN BUGETUL STATULUI ? DIN ULTIMILE PRIVATIZARI,MAI CONSISTENTE,DIN BANII TRIMISI DE ROMANII DIN AFARA,ACUM SI ACOLO LUCRURILE S-AU STRICAT ( SI NU CONDUCE BOC SI BASESCU ) BANI VIN DIN CE IN CE MAI PUTINI,ROMANUL NU PUNE MANA LA TREABA, ECONOMIA STAGNEAZA,SI TOTI POLITICIENII IN LOC SA FACA O COALITIE SA SCOATA TARA DIN PRAPASTIE,SE CEARTA SI PUN BETE IN ROATE,DOAR,DOAR VA DESFIINTA UN PARTID,CARE LE STA IN COASTA !!!!!!! ARUNCA IN MEDIA DOAR INJURII SI ACUZE,DAR EI CE AU FACUT BINE PT. TARA ? CE PROGRAME AU ? VEZI SI TU CUM L-EA DESFIINTAT IMPZITUL PROGRESIV AL PSD,ISARESCU.....DECI HAI SA NU NE MAI PLANGEM ,SA SCADEM NIVELUL DE TRAI IN ACEASTA PERIOADA SI SA MUNCIM CA SA-L RECAPATAM..........

Nu despre asta era vorba...dar lasa asa ca tine. Ma doare mintea. Pai hai la munca. Eu imi aleg un tarnacop. Unde sa ma duc cu el ? Il plimb in spate prin oras? Voi ce unelete va alegeti ? Hai bagati. La munca !
Si fiindca ma descriam eu puternica si ce-oi mai fi zis....am primit un mail "cum se formeaza caracterul la romani"

Cum se formeaza caracterul la romani?
1. Prima poezioara pe care o invatam este..."Catelus cu parul cret"...care ne invata:"Fura rata din cotetz / Si se jura ca nu fura..."

2. a doua poezie semnificativa pe care o invatzam este...
"Mioritza"...care ne invatza ca doi romani invidiosi se asociaza si-l omoara pe al treilea care era cel mai productiv in domeniul lor de activitate...

3. a treia poezie semnificativa pe care o invatzam este..."Luceafarul"...care ne invatza ca tanara romanca de maritat il aduce pe geniul roman in pragul sacrificiului suprem dar il prefera pe un viclean baiat din flori si de pripas..."

Ei bine, in mine am regasit o Ecaterina Teodoroiu intreaga si cam un sfert din mama lui Stefan cel Mare....

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 18:24

De la: super_green_frog, la data 2010-10-02 18:11:22
De la: Silver9AM, la data 2010-10-02 14:50:20
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-10-02 14:38:07@ black, avem cu totii momente si momente. Sa zicem c-o sa fie bine. Speram. Nu stiu cum dar speram. Macar s-o lase mai moale cu orgoliile absurde, minciunile (vezi cosmetizare), cu insultele si impovararea aberanta si mai ales drastica. Nu poti pretinde ca ai dreptul sa fii drastic din moment ce ai gresit enorm iar sanse reale de remediere nu exista. Vorbesc generic, nu ma refer la tine sau la cineva anume. Totul e un sac fara fund. La ce bun sa nenorocesti oameni daca tot nu ajungi unde trebuie ? Mai bine ar scalda-o moderat, cu pasi marunti si ne-ar lasa sa iesim cum putem fiecare din criza. Nu emomentul reformelor drastice pe fondul lipsei totale de resurse. E cert ca ei nu ne vor scoate si stiu un lucru : daca nu poti face bine macar abtinete sa faci rau. Mai bine pasi marunti , aia care sunt dar sa fie buni si siguri. Nu ai cum sa arunci intr-un marasm aberat oamenii numai fiindca ai viziuni nefondate si paralele cu realitatea. Vom vedea !
De exemplu chestia cu legea pensiilor nu trebuia sa afecteze drepturile deja castigate. Ne-ar fi scutu pe toti de multe cheltuieli si incurcaturi prin justitie. Nu te opreste nimeni sa faci reforma, sa faci legi dar nu provoca nenorociri. Cei care vor iesi la pensie dupa publicarea legii vor sti din capul locului ce urmeaza. Pe cei deja pensionati trebuia sa-i lasati sa-si trasca batranetile si anii pe care ii mai au de trait. Ar fi fost mai simplu si mai ieftin pentru toata lumea. Reforma poate actiona asupra viitorului si nu a trecutului. E non-sens ceea ce se intampla.

BROSCUTO,TU TE-AI AUTO DESCRIS CA FIIND O FEMEIE PUTERNICA,CARE NU CLACHEAZA ASA USOR.........PAI ACUM CE FACI ? E GREU PESTE TOT,NU MAI E VIATA DIN 2008,CAND BANII ZBURDAU, NE PERMITEM VILE,MASINI SCUMPE,SI TOT CE NE DOREAM.......DE UNDE CREZI TU CA ERAU ACEI BANI IN BUGETUL STATULUI ? DIN ULTIMILE PRIVATIZARI,MAI CONSISTENTE,DIN BANII TRIMISI DE ROMANII DIN AFARA,ACUM SI ACOLO LUCRURILE S-AU STRICAT ( SI NU CONDUCE BOC SI BASESCU ) BANI VIN DIN CE IN CE MAI PUTINI,ROMANUL NU PUNE MANA LA TREABA, ECONOMIA STAGNEAZA,SI TOTI POLITICIENII IN LOC SA FACA O COALITIE SA SCOATA TARA DIN PRAPASTIE,SE CEARTA SI PUN BETE IN ROATE,DOAR,DOAR VA DESFIINTA UN PARTID,CARE LE STA IN COASTA !!!!!!! ARUNCA IN MEDIA DOAR INJURII SI ACUZE,DAR EI CE AU FACUT BINE PT. TARA ? CE PROGRAME AU ? VEZI SI TU CUM L-EA DESFIINTAT IMPZITUL PROGRESIV AL PSD,ISARESCU.....DECI HAI SA NU NE MAI PLANGEM ,SA SCADEM NIVELUL DE TRAI IN ACEASTA PERIOADA SI SA MUNCIM CA SA-L RECAPATAM..........

Nu despre asta era vorba...dar lasa asa ca tine. Ma doare mintea. Pai hai la munca. Eu imi aleg un tarnacop. Unde sa ma duc cu el ? Il plimb in spate prin oras? Voi ce unelete va alegeti ? Hai bagati. La munca !
Si fiindca ma descriam eu puternica si ce-oi mai fi zis....am primit un mail "cum se formeaza caracterul la romani"

Cum se formeaza caracterul la romani?
1. Prima poezioara pe care o invatam este..."Catelus cu parul cret"...care ne invata:"Fura rata din cotetz / Si se jura ca nu fura..."

2. a doua poezie semnificativa pe care o invatzam este...
"Mioritza"...care ne invatza ca doi romani invidiosi se asociaza si-l omoara pe al treilea care era cel mai productiv in domeniul lor de activitate...

3. a treia poezie semnificativa pe care o invatzam este..."Luceafarul"...care ne invatza ca tanara romanca de maritat il aduce pe geniul roman in pragul sacrificiului suprem dar il prefera pe un viclean baiat din flori si de pripas..."

Ei bine, in mine am regasit o Ecaterina Teodoroiu intreaga si cam un sfert din mama lui Stefan cel Mare....

DE MUNCA SE GASESTE,DOAR SA VREA CINEVA,SI SA SE COBOARE SI LA MUNCA DE JOS,NU DOR IN PREGATIREA LUI.........CAT DESPRE POEZII,FRUMOASE TOATE TREI ( SI FIECARE ARE MORALA EI ),IAR DESPRE FAPTUL CA ESTI EC. TEODOROIU,MAMA LUI ST. CEL MARE,EU STIU ? NAPOLEON ? BROSCUTO,INCEARCA SA IESI DIN PASA ASTA,SI O SA FIE BINE........MAI LASALE INCOLO DE GANDURI,O SA RAZBIM NOI CUMVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 19:03

De la: vasile_vali, la data 2010-10-01 14:38:10
De la: corcodel, la data 2010-09-30 19:47:51 Si totusi , acel partid in care cinstea si corectitudinea va fi la ea acasa, exista in stare embrionala, iar constructia lui este inceputa la nivel de judete si mari orase. Usor dar sigur vom reusi sa formam nuclee in fiecare asezare , este doar o chestiune de timp.PS. Cred ca si asa am spus prea multe........rabdare si...tutun !

Corcodele, visezi cu ochii deschisi. Habar n-ai ce inseamna un partid, ce organizare/costuri/personal trebuie, inca te mai imbeti cu apa rece. Poate ca esti inca tanar si'ti mai poti permite, tb. ta. Au mai fost si altii, poate mai breji ca tine, care chiar au incercat sa faca ceva cu Tara asta, incepand cu 1990.
Acum am si eu o intrebare: ce ai votat tu in 1990? Sau erai prea mic? Atunci ce au votat parintii tai? Aaaa, sa inteleg ca nu votantii au reprezentanti dupa CHIPUL si ASEMANAREA lor, ci vitavercea...Inceteaza a mai face propaganda, orice va mai iesi pe piata politica va fi sortit anonimatului, pentru ca in Tara asta nimeni nu mai crede pe nimeni! Or tu asta ceri prin infiintarea unui nou partid: credit! Creditul/increderea a fugit departe, acolo unde majoritatea romanilor viseaza, cei care inca n-au plecat...
Oricum iti doresc succes, merita sa'ti cheltuiesti energia/banii/timpul pe utopii, poti s'o treci la experienta de viata mai apoi..dar stii cat de golit te simti dupa?
Ti'o spune un fost "golan universitar", injurat -poate- sid e parintii tai/tine!

"Nihil sine Deo!"
In primul rand nu sunt atat de tanar precum par , iar in 90 am votat Ratiu presedinte si spre rusinea mea PNL la senat si camera. Asa consideram in naivitatea mea ca nu este bine sa avem presedinte si camere de aceeasi culoare politica. Despre Golani ......sunt unul dintre cei care au luat ,,corectii'' pe carca de la tov Iliescu . Pot spune doar ca in filmul Piata Universitatii , intamplator apar si eu impreuna cu sotia si fica mea care avea atunci doar 4 anisori si o tineam in carca.Nu este o chestie de lauda pentru ca apar in acea inregistrare, pesemne ca fetita mea a atras privirea si obiectivul camaramanului.Repet ...nu este o lauda , doar ca mine au fost sute de mii de cetateni . Cat despre parintii mei , la fel ca majoritatea celor de varsta lor , bineanteles ca au votat Iliescu si daca ar mai candida tot pe el l-ar vota. Deci nu am varsta reala afisata , iar profilul este lesne de inteles ca este fals . Cat despre parerea mea referitoare la clasa politica actuala , stii bine ca am mare dreptate iar privitor la aceea viitoare formatiune politica pot doar sa-ti garantez CA EXISTA.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 19:15

De la: 9am126636, la data 2010-10-02 10:29:39 Black. Nu avem noi treaba cu ce se intimpla la altii. Important ce facem noi aici. Stilul mioritic?
Pai in balada se spune ca cei trei ciobani erau instariti, nu niste sarantoci. Ungureanul si vrinceanul, din cauza lacomiei, urmareau sa-l omaoare pe cel moldovean. Situatia actuala nu reflecta aspectele sociale din balada. Un popor saracit, nu cred ca merita sa mai fie si omorit. Acesti doi cavaleri ai dreptatii si neprihaniti ce vor sa demonstreze? Investitorii straini au venit sa faca o afacere, au venit cu banii lor.
Clasa politica ce afacut? A patronat hotia, a girat desfiintarea industriei si economiei autohtone, a pus pariuri pe agricultura. Valeriu Tabara a mai fost ministru al agriculturii si este si acum, ce crezi ca va face, va constata starea de fapt si atit. Sa admitem ca portocalii mai rezista inca doi ani la guvernare, crezi ca se va misca ceva? Nu, minciuna este crezul lor politic, astia fura mai mult dect cei de dinainte, ne prostesc in fata, au un tupeu tiganesc. Base spunea ca fost prins unul Popa, prin Asia si ca il va baga pe Vintu la apa cu marturiile lui in instanta in legatura cu jaful de la FNI. Unde este Popa? Ce face instanta, este in stare sa dea o hotarire pe baza probelor procurorilor, sau este o tragere de timp. Abureala marinaresca. Ca o concluzie, Noi nu avem treaba cu restul lumii, ne sfisiem mai rau decit ciinii.

Ba eu sustin ca avem treaba cu ce se intampla la altii, pentru ca putem sa facem comparatii si sa vedem unde s-a gresit la noi! De ce noi am intrat in mocirla pana la gat iar altii au reusit sa iasa deja?

Nu imi amintesc sa se fi precizat in Miorita starea materiala a ciobanilor, ideea era ca se coalizasera sa-l omoare pentru ca avea oi mai multe....Bine, era suficient sa aiba si o oaie in plus si tot il ciomageau. Se omoara romanii pentru o sticla de trascau, d'apoi pentru niste oi!

Ooooops! Aici avem o problema! Cum adica, toata clasa politica este vinovata de starea dezastruoasa a economiei? Pai va mai spunea Corcodel, parca, treaba asta si ati sarit sa-l linsati! Sau consideram clasa politica doar pe cei care sunt la putere, iar cei din opozitie sunt baietii din corul bisericii? Mai vinovati decat cei din PSD, care au dat tunurile privatizarilor din Romania, cine ar mai fi?

Ei da! Credeam ca putem discuta la rece, sa facem o analiza cintsita, asa cat ne pricem, dar vad ca schimbam iarasi canalul si dam pe Antena 3. Eu nu cred ca acum se fura mai mult decat s-a furat inainte! Chiar s-a uitat cum se fura sub pesedisti? Chiar nu isi mai aduce nimeni aminte cat a furat Necolaiciuc? Dar baronii rosii ai PSD cum si-au facut averile? Remes era cumva de la PDL? Hai sa argumentam acuzatiile! Sa vedem cine a furat mai mult. Un fapt pozitiv, (de fapt este sigurul) este ca presa mogulilor este cu ochii atintiti pe actuala putere si impiedica furtul la drumul mare care s-a practicat sub alte guvernari!

Cat priveste rolul lui Base in justitie, asta ar trebui, sa faca mai mult decat atat! Pai el este deja dictator pentru voi, dar sa se mai si implice in actul de justitie! Judeca Basescu? Instrumenteaza el dosarele? Clamam acum lipsa fermitatii vizavi de marii corupti, iar cand Monica Macovei incepuse sa faca ceva si sa atraga aprecierile comisarilor europeni, onor PSD si PNL au ras-o, iar pe Base l-au suspendat! Acum ii acuzam ca nu au reusit sa faca ceea ce le-a atras mania celor pe care ii sustineti acum?!! Ma scuzati, dar logica asta confuza care are doar rolul de a il scoate in final vinovat pe Basescu, in ciuda evidentelor, ma depaseste!
Daca Vantu a fost arestat, ati tipat ca din gura de sarpe ca Basescu este dictator, ca este doar o rafuiala politica, iar acum ne intrebam ce face Justitia, de ce nu ia masuri! Cine trage de timp? Oare nu ar fi convenabil pentru Basescu sa nu se mai tergiverseze pana la prescrierea faptelor procesele lui Patriciu, Adrian Nastase sau Vantu? Nu ar scapa astfel de niste adverssari? Eu cred ca nu poate sa faca mai mult.

Sfarsitul textului este fascinant! Cu o mica modificare: noi nu avem treaba cu restul lumii, trebuie sa-l sfasiem pe Basescu!

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 19:31

De la: black10131307, la data 2010-10-02 19:15:03
De la: 9am126636, la data 2010-10-02 10:29:39 Black. Nu avem noi treaba cu ce se intimpla la altii. Important ce facem noi aici. Stilul mioritic?
Pai in balada se spune ca cei trei ciobani erau instariti, nu niste sarantoci. Ungureanul si vrinceanul, din cauza lacomiei, urmareau sa-l omaoare pe cel moldovean. Situatia actuala nu reflecta aspectele sociale din balada. Un popor saracit, nu cred ca merita sa mai fie si omorit. Acesti doi cavaleri ai dreptatii si neprihaniti ce vor sa demonstreze? Investitorii straini au venit sa faca o afacere, au venit cu banii lor.
Clasa politica ce afacut? A patronat hotia, a girat desfiintarea industriei si economiei autohtone, a pus pariuri pe agricultura. Valeriu Tabara a mai fost ministru al agriculturii si este si acum, ce crezi ca va face, va constata starea de fapt si atit. Sa admitem ca portocalii mai rezista inca doi ani la guvernare, crezi ca se va misca ceva? Nu, minciuna este crezul lor politic, astia fura mai mult dect cei de dinainte, ne prostesc in fata, au un tupeu tiganesc. Base spunea ca fost prins unul Popa, prin Asia si ca il va baga pe Vintu la apa cu marturiile lui in instanta in legatura cu jaful de la FNI. Unde este Popa? Ce face instanta, este in stare sa dea o hotarire pe baza probelor procurorilor, sau este o tragere de timp. Abureala marinaresca. Ca o concluzie, Noi nu avem treaba cu restul lumii, ne sfisiem mai rau decit ciinii.

Ba eu sustin ca avem treaba cu ce se intampla la altii, pentru ca putem sa facem comparatii si sa vedem unde s-a gresit la noi! De ce noi am intrat in mocirla pana la gat iar altii au reusit sa iasa deja?

Nu imi amintesc sa se fi precizat in Miorita starea materiala a ciobanilor, ideea era ca se coalizasera sa-l omoare pentru ca avea oi mai multe....Bine, era suficient sa aiba si o oaie in plus si tot il ciomageau. Se omoara romanii pentru o sticla de trascau, d'apoi pentru niste oi!

Ooooops! Aici avem o problema! Cum adica, toata clasa politica este vinovata de starea dezastruoasa a economiei? Pai va mai spunea Corcodel, parca, treaba asta si ati sarit sa-l linsati! Sau consideram clasa politica doar pe cei care sunt la putere, iar cei din opozitie sunt baietii din corul bisericii? Mai vinovati decat cei din PSD, care au dat tunurile privatizarilor din Romania, cine ar mai fi?

Ei da! Credeam ca putem discuta la rece, sa facem o analiza cintsita, asa cat ne pricem, dar vad ca schimbam iarasi canalul si dam pe Antena 3. Eu nu cred ca acum se fura mai mult decat s-a furat inainte! Chiar s-a uitat cum se fura sub pesedisti? Chiar nu isi mai aduce nimeni aminte cat a furat Necolaiciuc? Dar baronii rosii ai PSD cum si-au facut averile? Remes era cumva de la PDL? Hai sa argumentam acuzatiile! Sa vedem cine a furat mai mult. Un fapt pozitiv, (de fapt este sigurul) este ca presa mogulilor este cu ochii atintiti pe actuala putere si impiedica furtul la drumul mare care s-a practicat sub alte guvernari!

Cat priveste rolul lui Base in justitie, asta ar trebui, sa faca mai mult decat atat! Pai el este deja dictator pentru voi, dar sa se mai si implice in actul de justitie! Judeca Basescu? Instrumenteaza el dosarele? Clamam acum lipsa fermitatii vizavi de marii corupti, iar cand Monica Macovei incepuse sa faca ceva si sa atraga aprecierile comisarilor europeni, onor PSD si PNL au ras-o, iar pe Base l-au suspendat! Acum ii acuzam ca nu au reusit sa faca ceea ce le-a atras mania celor pe care ii sustineti acum?!! Ma scuzati, dar logica asta confuza care are doar rolul de a il scoate in final vinovat pe Basescu, in ciuda evidentelor, ma depaseste!
Daca Vantu a fost arestat, ati tipat ca din gura de sarpe ca Basescu este dictator, ca este doar o rafuiala politica, iar acum ne intrebam ce face Justitia, de ce nu ia masuri! Cine trage de timp? Oare nu ar fi convenabil pentru Basescu sa nu se mai tergiverseze pana la prescrierea faptelor procesele lui Patriciu, Adrian Nastase sau Vantu? Nu ar scapa astfel de niste adverssari? Eu cred ca nu poate sa faca mai mult.

Sfarsitul textului este fascinant! Cu o mica modificare: noi nu avem treaba cu restul lumii, trebuie sa-l sfasiem pe Basescu!
. Ai dreptate doar partial si crede-ma ca as dori sa vad si din partea ta un pic de realism. Trebuie sa recunosti ca si regimul Base tine in brate multi lideri care ar trebui sa stea in alta parte. De ce? De ce ,,batalia anticoruptie'' nu da roade si in gradina marinarului? De ce ,,mogulii'' PDLului sunt mai ,,cinstiti'' decat ai PSD-PC-PNL? Problema suna altfel din pacate , iar daca ai fii cu adevarat sincer ai accepta ideea ca TOTI sunt o apa si un pamant. Toata clasa politica actuala formeaza impreuna cu ,,marii afaceristi de succes'' un CLAN MAFIOT, iar noi restul populatiei doar O VACA DE MULS.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 19:40

Huo!!! Probabil, ce probabil... sigur 150% ca Basescu este de fapt admin forumului si reponsabil cu foarfeca!!! Isi face astfel campania electorala injurandu-se singur, postand sub diferite ID-uri. El posteaza de fapt sub userul Vanea, iar Udrea este gabigabi!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 20:20

De la: black10131307, la data 2010-10-02 19:40:29

Huo!!! Probabil, ce probabil... sigur 150% ca Basescu este de fapt admin forumului si reponsabil cu foarfeca!!! Isi face astfel campania electorala injurandu-se singur, postand sub diferite ID-uri. El posteaza de fapt sub userul Vanea, iar Udrea este gabigabi!

BUNA SEARA BLACK ! DEGEABA INCERCI PRIETENE,EI SUNT SETATI PE NISTE IDEII FIXE,INDIFERENT CE SE INTAMPLA RAU IN ACEASTA TARA ,PRESEDINTELE SI PDL SUNT DE VINA,AU UITAT TOT, AU UITAT DE GUVERNAREA NASTASE,TARICEANU..........PE O PARTE LE DAU DREPTATE,ASA UITUCI CUM SUNT ,PE ACELE VREMURI CREDEAU CA TRAIESC CAT DE CAT BINE DATORITA ACELOR GUVERNARI. NU VOR SA ISI AMINTEASCA CAT S-A FURAT,PE CE COMISIOANE (DEMNE DE CARTEA RECORDURILOR) AU FOST VANDUTE TOATE BUNURILE ROMANIEI,SI ACUM SUB GUVERNAREA PDL,UPSSSSSSSSSS CRIZA MONDIALA,SOMAJ,SCADERI DE SALARII,SCADEREA NIVELULUI DE TRAI,NIVEL CARE NU ERA JUSTIFICAT NICI IN ANTERIOARELE GUVERNARI. TOTUL A FOST ELECTORAL,ORI CUM LA NOI SUNTEM IN CAMPANIE ELECTORALA IN FIECARE AN.........ACUM NU MAI E DE UNDE,AU SCUTURAT SI SACUL SI IOC O BOABA. ASA SE EXPLICA URA LOR VISCERALA CONTRA CUI L-EA LUAT BINELE......DAR S-AU GANDIT VRE-O DATA CA ACEL BINE ,A FOST DE FAPT UN RAU ? NU ,NU CRED,ACUM PREGATESC LINSARI,DEVASTARI SI ALTE NENOROCIRI.....ASTEA SIGUR LE VOR ADUCE PROSPERITATE ............ASA E IN ROMANIA,NICI SA TE GANDESTI SA NE COMPARAM CU ALTCINEVA CA E FOC,NOI TREBUIE SA FIM UNICI,SI IN PROSTIE SI IN TOATE CELE,CEILALTI SUNT PROSTI,NU AVEM CE INVATA DE LA EI,PAREREA LOR !!!!!!!!

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 20:24

Black. Si daca facem comparatie cu ce ne incalzeste, daca nu ne urnim si tot faorfecam teorii asa ca sa ne auzim vorbind. Nu vezi ca ne comportam anormal, incalcam toate principiile democratiei, incalcam legi, ne batem joc unii de altii, ne etalam opulenta fata de poprul jecmanit si cu toate acestea imbogtitii autohtoni nu au trecere in cluburile selecte din Europa. Pai daca ti-ai luat cele mai scumpe masini, ti-ai facut mausoleu de 1300 de m. patrati asta inseamna ca esti acceptat in protipendada eoropeana? Sa fim seriosi, parvenitii astia nu pot face parada decit aici pe meleagurile mioritice. Basescu nu este vinovat pentru toate hotiile savirsite si care se savirsec, nu el ne-a adus in halul in care suntem. Noi suntem vinovati ca am vrut si vrem sa traim bine. Basescu este vinovat ca vrea sa reformeze statul si nu poate, s-a inhamat la o munca de Sisif. Parca la un referendum poporul hotarise modificarea Constitutiei, cu un Parlament unicameral si alte alea.... Portocaliii au majoritate cu niste independenti,i udemeristi si uneperisti basca pe Basescu. Si!!!!???? Ce face Parlamentul? Romania a fost distrusa pe doua cai: Prima cale, subevaluarea activelor statului pentru o privatizare frauduloasa. A doua cale supraevaluarea serviciilor oferite de diverse firme autohtone catre stat (achizitii, asfaltari, reabilitari ...si multe alte maruntisuri). La aceasta distrugere a partricipat toata clasa politica din '89 si pina astazi in forma continuata.
Necolaiciuc si multi alti baroni nu au culoare politica, hotia nu are culoare politica, asa cum nici justitia nu are culoare politica, Baescu nu judeca, nici nu are cum cel mult isi da cu parerea, este ca un chibit, este un cuminte care nu are nicio opinie de felul cum se voteaza legi in Parlament. Si ca sa nu mai lungesc vorba, caci nu ajungen nicaieri, poporul este vinovat pentru tot ceea ce se intimpla.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 20:32

De la: Silver9AM, la data 2010-10-02 18:08:44
STII CA NU E FRUMOS SA RASPUNZI IN NUMELE ALTUIA ? SI,DORMI LINISTIT EU AM UN JOB STABIL,SI SIGUR CEL PUTIN 4 ANI DE ACUM................MAI BINE GANDESTETE LA CE AI SA FACI TU........" DORIN STIE " ..............

Eu, bine !
Deci recunoºti cã eºti un postac. He, he, mey postacule de partid ! ! !

PS. ... rãmâneþi fãrã mãlai din Decembrie ! Te-a minþit cine þi-a dat asigurãri cã "AI UN JOB STABIL, SI SIGUR, CEL PUTIN 4 ANI DE ACUM INAINTE" ...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 20:34

De la: gabigabi, la data 2010-10-02 15:56:49 Zeus ....Moise....azi ,CUZA ! cine poate sa-mi spuna ce reforme a facut Al. I. Cuza si ce reforme a facut Basescu ?
Gabi, dã ºi tu ceva din ogradã ! Din ograda PNL-ului ...!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 20:35

Salut nenea postacu ! Black, postacu de partid !...

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 20:36

De la: 9am049573, la data 2010-10-01 09:18:51stomatologul tau e de la stat sau are cabinet privat?!?
Nenea, pe tine cu cât te plãtesc ãia de la PSD ?

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 20:38

De la: corcodel, la data 2010-10-02 19:03:57Cat despre parerea mea referitoare la clasa politica actuala , stii bine ca am mare dreptate iar privitor la aceea viitoare formatiune politica pot doar sa-ti garantez CA EXISTA.
Care Corcodel ? Sã nu-mi spui cã UNPR-ul !?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 20:48

De la: Dorinel, la data 2010-10-02 20:32:05
De la: Silver9AM, la data 2010-10-02 18:08:44

Eu, bine !
Deci recunoºti cã eºti un postac. He, he, mey postacule de partid ! ! !

PS. ... rãmâneþi fãrã mãlai din Decembrie ! Te-a minþit cine þi-a dat asigurãri cã "AI UN JOB STABIL, SI SIGUR, CEL PUTIN 4 ANI DE ACUM INAINTE" ...

NU AM CE SA RECUNOSC,MAI DORINEL,IAR DESPRE RESTUL...........MAI DISCUTAM,VREI ? ATUNCI O SA RECUNOSTI TU CE ESTI,POSTAC SAU PROSTAC............

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 20:57

De la: Silver9AM, la data 2010-10-02 20:20:51

BUNA SEARA BLACK ! DEGEABA INCERCI PRIETENE,EI SUNT SETATI PE NISTE IDEII FIXE,INDIFERENT CE SE INTAMPLA RAU IN ACEASTA TARA ,PRESEDINTELE SI PDL SUNT DE VINA,AU UITAT TOT, AU UITAT DE GUVERNAREA NASTASE,TARICEANU..........PE O PARTE LE DAU DREPTATE,ASA UITUCI CUM SUNT ,PE ACELE VREMURI CREDEAU CA TRAIESC CAT DE CAT BINE DATORITA ACELOR GUVERNARI. NU VOR SA ISI AMINTEASCA CAT S-A FURAT,PE CE COMISIOANE (DEMNE DE CARTEA RECORDURILOR) AU FOST VANDUTE TOATE BUNURILE ROMANIEI,SI ACUM SUB GUVERNAREA PDL,UPSSSSSSSSSS CRIZA MONDIALA,SOMAJ,SCADERI DE SALARII,SCADEREA NIVELULUI DE TRAI,NIVEL CARE NU ERA JUSTIFICAT NICI IN ANTERIOARELE GUVERNARI. TOTUL A FOST ELECTORAL,ORI CUM LA NOI SUNTEM IN CAMPANIE ELECTORALA IN FIECARE AN.........ACUM NU MAI E DE UNDE,AU SCUTURAT SI SACUL SI IOC O BOABA. ASA SE EXPLICA URA LOR VISCERALA CONTRA CUI L-EA LUAT BINELE......DAR S-AU GANDIT VRE-O DATA CA ACEL BINE ,A FOST DE FAPT UN RAU ? NU ,NU CRED,ACUM PREGATESC LINSARI,DEVASTARI SI ALTE NENOROCIRI.....ASTEA SIGUR LE VOR ADUCE PROSPERITATE ............ASA E IN ROMANIA,NICI SA TE GANDESTI SA NE COMPARAM CU ALTCINEVA CA E FOC,NOI TREBUIE SA FIM UNICI,SI IN PROSTIE SI IN TOATE CELE,CEILALTI SUNT PROSTI,NU AVEM CE INVATA DE LA EI,PAREREA LOR !!!!!!!!

Seara buna Silver! Mai luam o pauza si incercam sa ne argumentam optiunile in privinta politicii dambovitene. Ca nu foloseste la nimic, sunt constient.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 21:14

VIDEO Adrian Nastase i-a transmis un mesaj "dusmanului Traian Basescu: Traiane, nici nu stii cat de mic incepi sa fii!"
de A.N. HotNews.ro
Sâmbãtã, 2 octombrie 2010, 12:13 Actualitate | Politic

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, i-a transmis sambata "un mesaj dusmanului meu Traian Basescu: Traiane, nici nu stii cat de mic incepi sa fii!". Declaratia lui Nastase este o parafraza dupa expresia "Adriane, nici nu stii cat de mic incepi sa fii", rostita de Basescu in 2004. Nastase a facut aceste afirmatii in cadrul Congresului Tineretului Social Democrat, care se desfasoara la Bucuresti.

Nastase a spus in fata tinerilor social-democrati ca Basescu "nu o sa cada din cauza unui puci pus la cale de moguli - o sa cada din cauza furiei oamenilor pe care i-a batjocorit".

In opinia lui Nastase, Basescu "a facut cateva greseli de cand este presedinte: primul mandat si al doilea mandat. Sa-l ajutam in asa fel incat al doilea mandat sa fie cat mai scurt".

Social-democratul a afirmat ca "Traian Basescu si-a construit lumea politica dupa chipul si asemanarea sa" si ca seful statului "e un paradox: minte, dar nici nu are maniere".

"Modelul sau de politician este probabil o imbinare intre celebrul Hoara si Bercea Mondialu'", a declarat Nastase referindu-se la Traian Basescu.

Nastase le-a spus celor prezenti la Congresul TSD ca PSD a pus bazele economiei de piata in Romania, ca a avut cel mai bun guvern din istoria tarii si ca a contribuit din plin la integrarea in NATO si UE. "E timpul sa ne intoarcem la conducerea tarii", a afirmat politicianul social-democrat.

Hopaaaaa! Aloooo, tovarasu'! Pai se poate? Cel mai bun guvern din istoria Romaniei a fost guvernul Tariceanu! Guvernarea Nastase a fost cea mai putin corupta!

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 21:58

De la: Dorinel, la data 2010-10-02 20:38:33
De la: corcodel, la data 2010-10-02 19:03:57Cat despre parerea mea referitoare la clasa politica actuala , stii bine ca am mare dreptate iar privitor la aceea viitoare formatiune politica pot doar sa-ti garantez CA EXISTA.
Nu in mod sigur . Aceasta miscare nu are legatura cu niciun partid existent ori aflat in formare. Pot spune ca acum ne onoreaza cu prezenta nume cunoscute din lumea artelor si nu ducem lipsa nici de economisti, ingineri , oameni onesti din business , toti scarbiti de actuala clasa politica.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 22:20

De la: super_green_frog, la data 2010-10-02 18:11:22 ...
Boscuþo, pe la PC ce mai e nou ?

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 22:20

De la: corcodel, la data 2010-10-02 21:58:06
De la: Dorinel, la data 2010-10-02 20:38:33
Nu in mod sigur . Aceasta miscare nu are legatura cu niciun partid existent ori aflat in formare. Pot spune ca acum ne onoreaza cu prezenta nume cunoscute din lumea artelor si nu ducem lipsa nici de economisti, ingineri , oameni onesti din business , toti scarbiti de actuala clasa politica.
Partidul Poporului ?!!

Pagini: << 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: