Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 996 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 19:47
Si totusi , acel partid in care cinstea si corectitudinea va fi la ea acasa, exista in stare embrionala, iar constructia lui este inceputa la nivel de judete si mari orase. Usor dar sigur vom reusi sa formam nuclee in fiecare asezare , este doar o chestiune de timp.PS. Cred ca si asa am spus prea multe........rabdare si...tutun !
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 00:05
De la: Silver9AM, la data 2010-09-30 18:57:17De la: broscuta_super_verde, la data 2010-09-30 18:24:37Eu l-as mazili pe Boureanu "uite asa" fara sa aiba nici o opinie. Numai pentru ceea ce e ca om pe dinauntru si pe dinafara. E deazrmant sa vezi tineri atat de cah!!! Nu sunt multi ajusi la vedere iar ailalti nu deranjeaza. In momentul asta mi-ar face un bine. Mi-ar lua de pe cap grija zilei de maine. Ori nu stii ca majoritatea suntem mai puscariasi in libertate de un timp ? La galere, asa am ajuns. Nu ne mai putem uita in ochii copiilor. S-au saturat si ei ne neputinta noastra. le tot explicam ce si cum. Sa "ma ridice" daca am facut cel putin la fel de mult rau semenilor. Opinie ? Nu ne hranim copiii cu opinii dragul meu.Nu ii incalzim si nu ii trimitem la scoala cu opinii ci cu eforturi imposibil de sustinut pentru multi dintre noi. Luna are 30 de zile si fiecare dintre ele un supliciu. Nu ma ascund dupa deget . Nimeni nu mai braveaza zilele astea. Multi oameni care au avut un traseu stabilit in viata, cu sacrificiu si renuntari, acum au cazut prada deznadejdii, nu au mai rezistat si sunt ca o frunza in vant muncind prin ograda, oborul, cabinetul altora pe afara. Asta NU a fost libertate de circulatie ci constrangerea de a parasi tara lasand balta munca de o viata tocmai atunci cand te asteptai mai putin ca vei fii nevoit s-o faci. Cum ii spui unui dentist care are propriul cabinet de 12 ani, dotat din truda lui si a sotiei cu cu toate cele necesare. Cand sa termini ratele la leasing tocmai inchizi si esti nevoit sa te duci naibii pe unde vezi cu doi ochi cu copilul care tocmai incepea scoala. Folositi sloganul cu nemunca. Pai spune-i omului asta pentru ce a muncit si daca a facut bine ca a muncit ! Cu ce folos ? Nu cumva au fost mai orientati mana aia de lenesi de care va tot atarnati ca sa justificati prostul mers al tarii ? Macar exprimati-va corect. Este incurajata nemunca prin programul de guvernare sau invers este descurajata munca, truda, sarguinta si efortul. Una peste alta ala care a stat cu burta lasoare a iesit cel mai bine la bilantul vietii. Nu are ce sa-i para rau. Poate s-o ia linistit la picior sa-si castige painea prin alte parti daca vrea. E liber s-o faca si deloc constrans. Sa ma ridice zici ? Pai DA. Cel putin as sti ca nu asist neputicioasa ca pana acum la ceea ce se intampla aiurea, din prostie si orgoliii. Putea sa nu fie asa si tare mi-e ciuda. Gandeste-te ca sunt pregatita sa renunt la viata. Ce zici tu e mizilic, chiar nu mai conteaza nimic zilele astea. Zadarnicie si cam atat. Ce va pasa voua celor care ati apucat sa va cresteti copiii sau celor care au dat tunuri cat sa le ajunga pe urmatoarele generatii ? Sa tot fiti portocalii. Voi chiar nu realizati cati oameni ati desfiinta si cat de putin mai suntem oameni practic. Zapcii nerusinati ! Cam atat si tragem linie. Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 00:14
De la: XYW, la data 2010-09-30 19:41:25Interzisul ca interzisul. dar intii trebuie sa iei aprobare ca exista.De la: Silver9AM, la data 2010-09-30 19:15:21Bãsescu a cerut intervenþie în forþã împotriva violenþei clanurilor Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 08:53
Nu a trecut mult timp de când preºedintele a fost acuzat de un cetãþean cã l-ar fi lovit pe stradã, enervat de reproºurile pe care i le aducea, cã fratele ºefului statului este învinuit ºi el de un incident similar. Mircea Bãsescu ar fi plesnit peste faþã o ºoferiþã pe 3 septembrie.
Constãnþeanca Nicoleta Moraru a povestit cã, în momentul în care a virat într- o intersecþie, un Mercedes negru i-a tãiat faþa. Ea a claxonat ºi a reuºit sã-l enerveze pe ºoferul bolidului, care a trecut pe lângã ea înjurând- o, pentru ca apoi sã se posteze în faþa ei, obligând-o sã opreascã. “Am rãmas cu geamul deschis la maºinã, iar ºoferul a coborât din autoturismul lui, a bãgat mâna pe geamul meu ºi, înjurându-mã, mi-a tras un dos de palmã. Am închis fereastra, iar el a început sã tragã de portierã”, a declarat Nicoleta Moraru. A aflat la poliþie cine a pãlmuit-o Femeia spune cã nu ºi-a dat seama cine este cel care a lovit- o ºi cã a aflat abia dupã ce a fãcut sesizare la poliþie cã agresorul este nimeni altul decât fratele preºedintelui. “Am aflat cu stupoare cã este Mircea Bãsescu. Am cãutat pozele dumnealui pe internet ºi mi s-a confirmat”. ªoferiþa a adãugat cã va depune o plângere împotriva celui care a plesnit-o. Mircea Bãsescu susþine cã acuzaþiile care i se aduc nu sunt adevãrate Mircea Bãsescu confirmã implicarea sa într-un incident în trafic la Constanþa, însã neagã cã ar fi coborât din maºinã ºi cã ar fi lovit-o pe femeie care, spune el, ar fi o cunoºtinþã a liderului PSD Constanþa, Nicuºor Constantinescu. “M-am sãturat sã fiu acuzat de cãtre tot felul de neaveniþi, care nu pot sã dovedeascã nimic, de tot ceea ce le trece prin cap, în principal pentru a încerca sã îi facã rãu preºedintelui”, mãrturiseºte Mircea Bãsescu. |
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 09:05
De la: super_green_frog, la data 2010-10-01 00:05:32De la: Silver9AM, la data 2010-09-30 18:57:17De la: broscuta_super_verde, la data 2010-09-30 18:24:37Eu l-as mazili pe Boureanu "uite asa" fara sa aiba nici o opinie. Numai pentru ceea ce e ca om pe dinauntru si pe dinafara. E deazrmant sa vezi tineri atat de cah!!! Nu sunt multi ajusi la vedere iar ailalti nu deranjeaza. Broscuta draga, Esti verde de suparare dar mi se pare ca esti si foarte incoerenta. Nu prea se intelege ce vrei. Vorbesti despre cei care nu muncesc dar ii injuri pe cei care incearca sa remedieze chestia asta. Exemplul cu dentistii nu e prea reusit. N-am prea vazut stomatologi sa fi patit ce spui tu decat daca sunt pe afara cu meseria. la dentistul la care ma duc e mereu coada si nu se ajunge decat cu programare cam cu 3 luni inainte. Nici la altul n-am reusit sa ma lipesc mai repede. Nu prea cred ca statul e de vina in exemplul tau. In fine, nu te inteleg. Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 09:18
stomatologul tau e de la stat sau are cabinet privat?!?
Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 09:25
De la: Silviu, la data 2010-10-01 09:05:27De la: super_green_frog, la data 2010-10-01 00:05:32De la: Silver9AM, la data 2010-09-30 18:57:17De la: broscuta_super_verde, la data 2010-09-30 18:24:37Eu l-as mazili pe Boureanu "uite asa" fara sa aiba nici o opinie. Numai pentru ceea ce e ca om pe dinauntru si pe dinafara. E deazrmant sa vezi tineri atat de cah!!! Nu sunt multi ajusi la vedere iar ailalti nu deranjeaza. CIneee remediaza ceva ????? Despre ce vorbesti ????? Cand au TERMINAT totul. Gata, nu are rost. Voi chiar nu stiti pe ce lume traiti. Cum sa mearga ceva cand termini pe toata lumea ? Ce sa remedieze ? Gata. Ma opresc aici. Latram degeaba de ani de zile si vom ajunge din inconstienta si nepasare acolo unde Nu trebuia sa se ajunga sub NICI o forma. Spalati-va pe ca. O sa vedem pe unde scoatem camasa fiecare dintre noi. Asa oricum NU se mai poate dar nu pricepeti sau cand pricepeti e prea tarziu. Dentistul tau o fi "moca" din ala "de stat". Merg si eu la un cabinet de genul asta arondat unui minister. ne leshi ? Chiar nu poti sa-ti imaginezi unele lucruri si dentistul despre care vorbeam nu ajungea sa aiba cabinet care sa functioneze 12 ani pe cont propriu si nu sub protectia si pe raspunderea vreunei institutii. Da, cum altfel. Dentistul e prost, noi suntem prosti, nemunca, patriciu, vantu. Nimic nou. Asa sunteti setati, pe sloganuri, cinism si total in afara realitatii. Nu mai vreau sa ma enervez pe aici. Fiecare o sa si le traga pe cont propriu. Nici asta nu va e clar din cate pare. atat de inconstienti sunteti. Ati ajuns sa credeti si voi propriile minciuni si cosmetizari. Va compatimesc. Cum sa remedioezi ceva ? Primul pas in rezolvarea unei probleme este identificarea, recunoasterea acesteia. La voi totul e lapte si miere, de vina sunt ba dentistul, ba lenesul ba vantu, ba patriciu. Ce sa remediati cand sunteti muti, surzi si orbi ? La spartul targului veniti cu lucruri care trebuiau facute de mult iar acum sunt inutile fiindca nu-si mai gasesc beneficiarii. Mai stiu ca pedelistilor le merge bine si e de inteles ca NU va pasa. Sunteti singurii pe care nu va atins criza de asta ati negat-o pana in ultima clipa. Nici acum nu va e prea rau asa ca va permiteti sa traiti riupri de realitate. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 09:38
Si inca ceva. Te anunt ca ma voi prezenta sa-mi iau bastoanele de rigoare pe strada !!! Asa NU se mai poate ! Habar nu aveti ce urmeaza in iarna din cauza nemerniciei si nepasarii voastre !!! Voi participa la marea "crima organizata" ca nici notiunea asta nu va e clara. Vai de steaua voastra.
De data asta ma rog la michidutza sa rezolve situatia. Stie el cum si pe cine sa ia la el. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 10:45
De la: super_green_frog, la data 2010-10-01 09:38:31Si inca ceva. Te anunt ca ma voi prezenta sa-mi iau bastoanele de rigoare pe strada !!! Asa NU se mai poate ! Habar nu aveti ce urmeaza in iarna din cauza nemerniciei si nepasarii voastre !!! Voi participa la marea "crima organizata" ca nici notiunea asta nu va e clara. Vai de steaua voastra.... ºi eu voi fi un "criminal" la urmãtoarele manifestãri în stradã. Aºtept intervenþia "fãrã excepþii" a personalului MAI. PS. Tare îmi este teamã cã evenimentele se vor desfãºura contrar dorinþelor preºedintelui Traian Bãsescu. Dorin ºtie de ce ! ! !...
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 14:38
De la: corcodel, la data 2010-09-30 19:47:51 Si totusi , acel partid in care cinstea si corectitudinea va fi la ea acasa, exista in stare embrionala, iar constructia lui este inceputa la nivel de judete si mari orase. Usor dar sigur vom reusi sa formam nuclee in fiecare asezare , este doar o chestiune de timp.PS. Cred ca si asa am spus prea multe........rabdare si...tutun ! Corcodele, visezi cu ochii deschisi. Habar n-ai ce inseamna un partid, ce organizare/costuri/personal trebuie, inca te mai imbeti cu apa rece. Poate ca esti inca tanar si'ti mai poti permite, tb. ta. Au mai fost si altii, poate mai breji ca tine, care chiar au incercat sa faca ceva cu Tara asta, incepand cu 1990. Acum am si eu o intrebare: ce ai votat tu in 1990? Sau erai prea mic? Atunci ce au votat parintii tai? Aaaa, sa inteleg ca nu votantii au reprezentanti dupa CHIPUL si ASEMANAREA lor, ci vitavercea...Inceteaza a mai face propaganda, orice va mai iesi pe piata politica va fi sortit anonimatului, pentru ca in Tara asta nimeni nu mai crede pe nimeni! Or tu asta ceri prin infiintarea unui nou partid: credit! Creditul/increderea a fugit departe, acolo unde majoritatea romanilor viseaza, cei care inca n-au plecat... Oricum iti doresc succes, merita sa'ti cheltuiesti energia/banii/timpul pe utopii, poti s'o treci la experienta de viata mai apoi..dar stii cat de golit te simti dupa? Ti'o spune un fost "golan universitar", injurat -poate- sid e parintii tai/tine! "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 18:49
De la: super_green_frog, la data 2010-10-01 00:05:32De la: Silver9AM, la data 2010-09-30 18:57:17De la: broscuta_super_verde, la data 2010-09-30 18:24:37Eu l-as mazili pe Boureanu "uite asa" fara sa aiba nici o opinie. Numai pentru ceea ce e ca om pe dinauntru si pe dinafara. E deazrmant sa vezi tineri atat de cah!!! Nu sunt multi ajusi la vedere iar ailalti nu deranjeaza. TU SIGUR AI GANDIT, CE AI POSTAT ? DE CE ITI CERI OSANDA ? CHIAR VINE DIMINEATA SI NU AI O BUCATICA DE PAINE ? E PACAT DE D-ZEU,! DAR ROMANUL A FOST INTODEAUNA UN PLANGACOIS,SI CU CE ESTE VINOVAT ( PORTOCALIUL ) CA A VENIT BLESTEMATA ASTA DE CRIZA ? DE FURAT S-A FURAT IN ALTE GUVERNARI DE 100 DE ORI MAI MULT,DAR ..........DE ACUM ESTI GALBEN,ROSIATICA.........PROBLEMA TA............ Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 18:56
De la: vaneamarin, la data 2010-10-01 08:53:36Nu a trecut mult timp de când preºedintele a fost acuzat de un cetãþean cã l-ar fi lovit pe stradã, enervat de reproºurile pe care i le aducea, cã fratele ºefului statului este învinuit ºi el de un incident similar. Mircea Bãsescu ar fi plesnit peste faþã o ºoferiþã pe 3 septembrie. DA VANIA AI DREPTATE,POLITIA E DE K.!!!!!!!!!! TII MINTE NICI IN CAZUL ORGAN,NU S-A MAI AFLAT NIMIC ..........SI A TRECUT CEVA TIMP DE ATUNCI !!!!!!!!!!!1 POLITIA ,DOAR LA MITING SE EVIDENTIAZA,IN REST.....................
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 19:51
De la: Silver9AM, la data 2010-10-01 18:56:43De la: vaneamarin, la data 2010-10-01 08:53:36Nu a trecut mult timp de când preºedintele a fost acuzat de un cetãþean cã l-ar fi lovit pe stradã, enervat de reproºurile pe care i le aducea, cã fratele ºefului statului este învinuit ºi el de un incident similar. Mircea Bãsescu ar fi plesnit peste faþã o ºoferiþã pe 3 septembrie. Da Silver,din ce in ce mai multi oameni ajung de kkct in Romania de cand sunteti voi la putere .Le este frica oamenilor de voi .Le este frica sa nu isi piarda singura sursa de venit ,sa nu ii dea afara sefii adusi cu pluta de PDL ,sa nu ii acuze Base ca au intinat simbolurile statului ,ca au atacat institutii fundamentale ,ca au facut ceva grav protestand impotriva lui Zeus ....Stiu ca spre asta se merge ,te vad si pe tine , cat de tentat esti sa ameninti oamenii, si cat de rar te trimite cineva acolo unde iti este locul ....Probabil toti se gandesc ca poate le poti face rau,poate esti ala care stabileste ce patesc ei in viata ,ca poate esti si tu un mic Dumnezeu basescian .Nu te baga nimeni undeva ,nu iti spune nimeni sa plimbi ursul,sa iti versi kkt-urile in WCuri nu pe forumuri ,sa ne scutesti de agramatismele tale si de imbecilitatile tale basesciene.Nu,oamenii sunt draguti cu tine.Unii deoarece te considera tampit si poate sunt milosi fata de cei suferinzi ,altii ,deoarece din pacate simt frica chiar si fata de unul ca tine, care se pretinde pe un forum fara argumente ,parte a puterii.... Trist,ce pretentii sa mai ai de la un om care chiar este amenintat chiar de seful lui pus de PDL si nu de un forumist oarecare care se pretinde apropiat al lui Base ? Silver ,te-ai intrebat insa ce se va intampla cu Base daca oamenii astia TREC PESTE FRICA ?Stii ca disperarea ii va face sa treaca peste orice fel de frica ? Daca este baiat destept Base (si nu este ),isi da demisia maine.Scapa mai usor...Daca amana lucrurile, va ajunge mai rau decat Ceausescu. |
|
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 20:14
De la: vaneamarin, la data 2010-10-01 19:51:32De la: Silver9AM, la data 2010-10-01 18:56:43De la: vaneamarin, la data 2010-10-01 08:53:36Nu a trecut mult timp de când preºedintele a fost acuzat de un cetãþean cã l-ar fi lovit pe stradã, enervat de reproºurile pe care i le aducea, cã fratele ºefului statului este învinuit ºi el de un incident similar. Mircea Bãsescu ar fi plesnit peste faþã o ºoferiþã pe 3 septembrie. VAI VANIA,CLOCESTE INTELIGENTA IN TINE .....TU ,TI-AI GASIT SA VB. DE SERVILISM ? TOCMAI TU ,CARE ESTI UN PUPA-N CU...R AL PAPUSII CEAKY ? CAT DESPRE " SFATURI ,BINEVOITOARE,DESIGUR " MAI BINE TINELE PT. TINE SI CIMOTIA DIN PNL,NU PLANGE TU LA MORMANT STRAIN !!! VAD DIVERSI TIPI,SI TIPE CARE SE PREGATESC SA IA BASTOANE,ALTII CARE SE PROCLAMA " CRIMINALI " ( SI STIE DORIN DE CE....... ) TOT FELUL DE VUVUZELE CARE INSTIGA LA VIOLENTA....... E PROBLEMA VOASTRA !!!!!!!!!!! FIECARE O SA RASPUNDA DUPA FAPTELE SALE,EU,TU ,CHIAR SI PRESEDINTELE......VAD CA VOI LA-TI SI CONDAMNAT (MAI RAU CA PE CEAUSESCU ) DAR NU-MI VORBI TU MIE DE FRICA OAMENILOR,PT. CA ESTI RIDICOL.........DE CE SA LE FIE FRICA ? DACA ERA SA FIE INSTAURATA FRICA IN RO.,ATUNCI POATE ERA INSTAURATA......DAR NU ATI AVUT NICIODATA MAI MULTA LIBERTATE DE EXPRIMARE DECAT IN PREZENT,ASA CA DE CE SA LE FIE FRICA OAMENILOR ? ASA CA VANIA,DESTEPTUL LUI MAMA ,MAI BINE MAI IA O GURA SI FA-TI SI TU CURAJ,FII BARBAT !!!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 1 Octombrie 2010, ora 21:29
De la: Silver9AM, la data 2010-10-01 18:49:56De la: super_green_frog, la data 2010-10-01 00:05:32De la: Silver9AM, la data 2010-09-30 18:57:17De la: broscuta_super_verde, la data 2010-09-30 18:24:37Eu l-as mazili pe Boureanu "uite asa" fara sa aiba nici o opinie. Numai pentru ceea ce e ca om pe dinauntru si pe dinafara. E deazrmant sa vezi tineri atat de cah!!! Nu sunt multi ajusi la vedere iar ailalti nu deranjeaza. Da @silver, aici s-a ajuns ! Pana acum un timp puteam sa pun o bucata de paine in mod constant celor care nu o aveau. Am facut asta toata viata. Apoi nu mi-am mai permis. iata ca acum am ajuns sa traiesc si eu zile intregi fara sa am ceva in frigider sau sa am de la cine sa cer. Toate cunostintele si toti prietenii trec prin momente din astea. Absolut toti. Nu mai e o rusine sa o spui. Pana acum cateva luni ne eschivam, evitam sa ne mai vedem sau sa ne mai vorbim tocmai pentru a lasa sa se vada acest lucrur. Cam de o luna incoace s-a spart buba. Fiecare a lasat rusinea de o parte si a inceput sa-si verse sacul de amar. E amar mai ales pentru cei care au copii si ca atare obligatii de la care nu poti face rabat. Nu e corect sa-i privezi de o hrana normala atat de necesara cresterii. Pur si simplu nu mai raman bani in buzunar. Ajungi sa te trezesti ca iti cauti maruntis de paine prin casa. Nu mai ai cu cine sa te ajuti fiindca toti sunt in aceeasi situatie. Nu stiu pe ce lume traiti voi, cat de des mergeti la magazin pentru cele necesare dar eu sunt epuizata si perfect constienta de iarna in care intram. Da, e pacat de Dumnezeu ca le facem asta copiilor nostri. E MARE PACAT si spune-i caposului sef si acolitilor care nu au votat scaderea cotei TVA la alimentele de baza negand pur si simplu realitatea. Mancarea saracului a devenit imposibil de asigurat in cele 30 de zile ale lunii. E o realitate. Ce naiba sa mai impozitati cand ati distrus pe toata lumea. Asta nu e criza e un total non-sens. Ce sa ma mulgeti daca vaca e moarta in grajd ? Calitatea produselor a scazut. Pe rafturi vor ramane numai produse de proasta calitate. Au ajuns sa vanda mate umplute cu slanina colorata sub denumirea de carnaciori uscati. Fiul meu si-a luat din fart carnaciorii care ii mananca cu placere dintotdeauna. Ieri i s-a facut scaba cum a muscat din unul. Mi-a spus "mami astia nu sunt la fel". Erau la fel, aceeasi marca, acelasi producator. Am platit acelasi pret mare pe grasime colorata si condimentata sub denumirea de carnaciori uscati. Era de asteptat. Ti-o spun specialistii dar ti-o spune si un copil de 10 ani. Calitatea produselor scade. Uite cum incearca sa supravietuiasca industria alimentara. Un mic exemplu doar. Niste zapcii ordinari conduc tara asta de cativa ani. Nu stiu altceva. Maurile luate sunt intotdeauna tardive si numai dupa ce latram ani de zile si suntem amenintati si insultati pentru asta. Aici s-a ajunjs. Asta nu e criza e dovada prostiei crase si a hotiei care inainte de criza ar fi trecut neobservate sau usor suportabile. Nu spun ca n-or fi si altii la fel dar macar sunt cooperanti si incearca sa se adapteze conditiilor. Nu mai merge asa. Astia mai sunt si orgoliosi ? Pe ce ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 02:55
De la: super_green_frog, la data 2010-10-01 21:29:06De la: Silver9AM, la data 2010-10-01 18:49:56De la: super_green_frog, la data 2010-10-01 00:05:32De la: Silver9AM, la data 2010-09-30 18:57:17De la: broscuta_super_verde, la data 2010-09-30 18:24:37Eu l-as mazili pe Boureanu "uite asa" fara sa aiba nici o opinie. Numai pentru ceea ce e ca om pe dinauntru si pe dinafara. E deazrmant sa vezi tineri atat de cah!!! Nu sunt multi ajusi la vedere iar ailalti nu deranjeaza. Te inteleg sincer Frogy, stiu prin ce treci si situatia asta este caracteristica multor familii de romani. Este dureros ceea ce simti tu ca parinte, pentru ca toti vrem sa ne crestem copii civilizat, sa nu sufere ce am suferit si noi, sa le oferim ceea noi nu am avut, dar vreau sa te intreb: tot pe Basescu il suspectezi ca umple carnatii cu slanina si sorici? Crezi ca el e zana cea rea care bantuie noaptea mezelariile? De ce le acorzi credit celor care isi bat joc de romani scumpindu-le nejustificat mancarea sau inlocuindu-le-o cu tot felul de porcarii? Crezi ca au primit ordin de sus ca sa o faca? Sau e vorba de lacomia unora de a face bani cu orice pret, de a isi bate joc de suferintele oamenilor? Care guvern crezi ca vrea sa-si indeparteze poporul? Care politician ia cu buna stiinta masuri care duc la scaderea sustinerii populare? Ca romanii o duc greu, asta nu poate fi contetsat, ca guvernul face si greseli, te aprob, dar in cate tari din lumea asta guverneaza Boc sau este presedinte Basescu? Tot ei sunt vinovati si pentru situatia din Grecia, Spania, Letonia? Si acolo criza economica a afectat nivelul de trai. Si acolo milioane de oameni si-au pierdut locurile de munca sau categoriile cele mai defavorizate, printre care si pensionarii au avut de suferit. Problema noastra este ca ne ridicam mai greu din mocirla in comparatie cu altii si aici putem sa stam de vorba. Tu si ceilalti care iti impartasesc opiniile pe forumul asta il acuzati pe Basescu si guvernul de incapacitate, ticalosie sau altele. Eu nu sunt de aceeasi parere si pentru asta voi sariti cu parul. Nu sunt economist de meserie, nu am nici date statistice la indemana dar ma intreb si eu asa, ca nestiutorul, ce masuri poti sa iei ca sa stimulezi productia si exporturile, pentru ca eu cred ca numai asa ceva ne poate scoate din criza? Care industrie? Intr-o tara in care ai privatizat totul si aici putem dezvolta discutia privind cine si cum a facut privatizarea transformand majoritatea fabricilor in fier vechi contra comisioane grase care au intrat in buzunarele celor din actuala opozitie, iar ce nu s-a distrus a fost preluat de straini, ce masuri economice poti sa iei? Uita-te pe internet ca toate firmele de varf din Romania sunt cu capital strain. Daca firmele astea isi repatriaza profiturile, cu ce cresti bugetul tarii, cu ce impozite? Ai o economie bolnava, bazata pe servicii si vrei sa o reanimezi. Daca romanii nu mai au bani, iti scad si serviciile. Ne-am specializat in comert, indiferent ca e vorba de supermarketuri sau buticuri de cartier si asta este afacerea care cade prima pe timp de criza. Sunt multe de discutat, dar e mai usor sa dam cu pietre, in spiritul nostru mioritic. Iti urez toate cele bune, sa fii sanatoasa si sa poti sa iti cresti copilasul. |
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 10:29
Black. Nu avem noi treaba cu ce se intimpla la altii. Important ce facem noi aici. Stilul mioritic?
Pai in balada se spune ca cei trei ciobani erau instariti, nu niste sarantoci. Ungureanul si vrinceanul, din cauza lacomiei, urmareau sa-l omaoare pe cel moldovean. Situatia actuala nu reflecta aspectele sociale din balada. Un popor saracit, nu cred ca merita sa mai fie si omorit. Acesti doi cavaleri ai dreptatii si neprihaniti ce vor sa demonstreze? Investitorii straini au venit sa faca o afacere, au venit cu banii lor. Clasa politica ce afacut? A patronat hotia, a girat desfiintarea industriei si economiei autohtone, a pus pariuri pe agricultura. Valeriu Tabara a mai fost ministru al agriculturii si este si acum, ce crezi ca va face, va constata starea de fapt si atit. Sa admitem ca portocalii mai rezista inca doi ani la guvernare, crezi ca se va misca ceva? Nu, minciuna este crezul lor politic, astia fura mai mult dect cei de dinainte, ne prostesc in fata, au un tupeu tiganesc. Base spunea ca fost prins unul Popa, prin Asia si ca il va baga pe Vintu la apa cu marturiile lui in instanta in legatura cu jaful de la FNI. Unde este Popa? Ce face instanta, este in stare sa dea o hotarire pe baza probelor procurorilor, sau este o tragere de timp. Abureala marinaresca. Ca o concluzie, Noi nu avem treaba cu restul lumii, ne sfisiem mai rau decit ciinii. |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 12:20
Vã propun un exerciþiu de sinceritate:" Cum vedem noi partidul sau omul politic pe care îl susþinem cu bunele ºi cu relele sale" ... Obiectiv, nu subiectiv.
... asta pt a depãºi eticheta (sau realitatea) de postaci de partid. Sincer, chiar am convingerea cã unii dintre voi, în afara faptului cã aveþi o identitate politicã, mai sunteþi ºi postaci de partid. Sã ºtie lumea cu cine vb ... nu de alta.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 14:38
@ black, avem cu totii momente si momente. Sa zicem c-o sa fie bine. Speram. Nu stiu cum dar speram. Macar s-o lase mai moale cu orgoliile absurde, minciunile (vezi cosmetizare), cu insultele si impovararea aberanta si mai ales drastica. Nu poti pretinde ca ai dreptul sa fii drastic din moment ce ai gresit enorm iar sanse reale de remediere nu exista. Vorbesc generic, nu ma refer la tine sau la cineva anume. Totul e un sac fara fund. La ce bun sa nenorocesti oameni daca tot nu ajungi unde trebuie ? Mai bine ar scalda-o moderat, cu pasi marunti si ne-ar lasa sa iesim cum putem fiecare din criza. Nu emomentul reformelor drastice pe fondul lipsei totale de resurse. E cert ca ei nu ne vor scoate si stiu un lucru : daca nu poti face bine macar abtinete sa faci rau. Mai bine pasi marunti , aia care sunt dar sa fie buni si siguri. Nu ai cum sa arunci intr-un marasm aberat oamenii numai fiindca ai viziuni nefondate si paralele cu realitatea. Vom vedea !
De exemplu chestia cu legea pensiilor nu trebuia sa afecteze drepturile deja castigate. Ne-ar fi scutu pe toti de multe cheltuieli si incurcaturi prin justitie. Nu te opreste nimeni sa faci reforma, sa faci legi dar nu provoca nenorociri. Cei care vor iesi la pensie dupa publicarea legii vor sti din capul locului ce urmeaza. Pe cei deja pensionati trebuia sa-i lasati sa-si trasca batranetile si anii pe care ii mai au de trait. Ar fi fost mai simplu si mai ieftin pentru toata lumea. Reforma poate actiona asupra viitorului si nu a trecutului. E non-sens ceea ce se intampla.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 14:48
De la: 9am126636, la data 2010-10-02 10:29:39 Black. Nu avem noi treaba cu ce se intimpla la altii. Important ce facem noi aici. Stilul mioritic? PROFESORE,AI O RETORICA DESTUL DE CORECTA IN GENERAL,DAR DE CE AMESTECI MERE CU PERE ? CE TREABA ARE BASESCU CU JUSTITIA ? VEZI DESTUL DE BINE CA JUSTITIA E CONDUSA SI SUBORDONATA GRUPURILOR DE INTERESE ( VEZI CAZUL DIACONESCU,VANTU,BECALI...ETC ) MEREU ACUZATI CA PRESEDINTELE ARESTEAZA,DA ORDINE JUSTITIEI,SI ALTELE........TU AI IMPRESIA CA PRESEDINTELE ( DACA AR DA ORDINE ) AR DISPUNE ASA CEVA ? NU VEZI CA PROCURATURA II ARESTEAZA LE FACE DOSARE IAR JUDECATORII LE DA DRUMUL ? TI-AI PUS INTREBAREA DE CE ? TOT PRESEDINTELE E DE VINA ? AI AVUT CURIOZITATEA MACAR SA VEZI CE" NOTE" PRIMIM DE LA UE. IN LEGATURA CU JUSTITIA ? DAR PT. TOATE CA SI IN "MIORITA" CINEVA TREBUIE SA FIE TAPUL ISPASITOR...........
|
|
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 14:50
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-10-02 14:38:07@ black, avem cu totii momente si momente. Sa zicem c-o sa fie bine. Speram. Nu stiu cum dar speram. Macar s-o lase mai moale cu orgoliile absurde, minciunile (vezi cosmetizare), cu insultele si impovararea aberanta si mai ales drastica. Nu poti pretinde ca ai dreptul sa fii drastic din moment ce ai gresit enorm iar sanse reale de remediere nu exista. Vorbesc generic, nu ma refer la tine sau la cineva anume. Totul e un sac fara fund. La ce bun sa nenorocesti oameni daca tot nu ajungi unde trebuie ? Mai bine ar scalda-o moderat, cu pasi marunti si ne-ar lasa sa iesim cum putem fiecare din criza. Nu emomentul reformelor drastice pe fondul lipsei totale de resurse. E cert ca ei nu ne vor scoate si stiu un lucru : daca nu poti face bine macar abtinete sa faci rau. Mai bine pasi marunti , aia care sunt dar sa fie buni si siguri. Nu ai cum sa arunci intr-un marasm aberat oamenii numai fiindca ai viziuni nefondate si paralele cu realitatea. Vom vedea ! BROSCUTO,TU TE-AI AUTO DESCRIS CA FIIND O FEMEIE PUTERNICA,CARE NU CLACHEAZA ASA USOR.........PAI ACUM CE FACI ? E GREU PESTE TOT,NU MAI E VIATA DIN 2008,CAND BANII ZBURDAU, NE PERMITEM VILE,MASINI SCUMPE,SI TOT CE NE DOREAM.......DE UNDE CREZI TU CA ERAU ACEI BANI IN BUGETUL STATULUI ? DIN ULTIMILE PRIVATIZARI,MAI CONSISTENTE,DIN BANII TRIMISI DE ROMANII DIN AFARA,ACUM SI ACOLO LUCRURILE S-AU STRICAT ( SI NU CONDUCE BOC SI BASESCU ) BANI VIN DIN CE IN CE MAI PUTINI,ROMANUL NU PUNE MANA LA TREABA, ECONOMIA STAGNEAZA,SI TOTI POLITICIENII IN LOC SA FACA O COALITIE SA SCOATA TARA DIN PRAPASTIE,SE CEARTA SI PUN BETE IN ROATE,DOAR,DOAR VA DESFIINTA UN PARTID,CARE LE STA IN COASTA !!!!!!! ARUNCA IN MEDIA DOAR INJURII SI ACUZE,DAR EI CE AU FACUT BINE PT. TARA ? CE PROGRAME AU ? VEZI SI TU CUM L-EA DESFIINTAT IMPZITUL PROGRESIV AL PSD,ISARESCU.....DECI HAI SA NU NE MAI PLANGEM ,SA SCADEM NIVELUL DE TRAI IN ACEASTA PERIOADA SI SA MUNCIM CA SA-L RECAPATAM..........
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 14:54
De la: Silver9AM, la data 2010-10-01 20:14:17De la: vaneamarin, la data 2010-10-01 19:51:32De la: Silver9AM, la data 2010-10-01 18:56:43De la: vaneamarin, la data 2010-10-01 08:53:36Nu a trecut mult timp de când preºedintele a fost acuzat de un cetãþean cã l-ar fi lovit pe stradã, enervat de reproºurile pe care i le aducea, cã fratele ºefului statului este învinuit ºi el de un incident similar. Mircea Bãsescu ar fi plesnit peste faþã o ºoferiþã pe 3 septembrie. nu,nu , Vanea are multa dreptate vorbind despre frica si, daca-ti mai aduci aminte ,am spus la un moment dat ca nu mi-a fost teama pe vremea lui Ceausescu cum mi-e teama acum ! si sti de ce ? atunci cind Lumea era impartita-n doua lagare : comunist si capitalist , toti ochii stateau pe ai din tarile comuniste si cum se-ntimpla ceva cu drepturile omului, libertate de exprimare ....etc.etc. , sarea Europa Libera si-i bestelea, festelindu-le Democratia ! ....azi ,cica suntem noi insine o democratie libera ....nu se mai uita nimeni la noi....nici macar Comunitatea Europeana care, in mod normal, ar fi trebuit sa traga de urechi Romania ptr. ce s-a intimplat in Parlament cu furat votul ....ptr. dubiile privind corectitudinea alegerilor din 2008 si 2009 si, ar mai fi si altele ! ideea e ca ,la ora actuala, oricind, oricui ,i se poate intimpla orice si nimeni nu mai baga-n seama ! |
|
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 15:17
Da @ gabi, asa e cum zici dar niciodata, nimic nu a ramas neplatit. Adevarul iese la suprafata ca uleiul fara nici o exceptie. Legile nescrise ale firii functioneaza perfect. Treaba asta e cea mai rationala consolare. Atunci ? Sa lasam frica la o parte. Cu Dumnezeu inainte.
|
|
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 15:21
De la: super_green_frog, la data 2010-10-02 15:17:25Da @ gabi, asa e cum zici dar niciodata, nimic nu a ramas neplatit. Adevarul iese la suprafata ca uleiul fara nici o exceptie. Legile nescrise ale firii functioneaza perfect. Treaba asta e cea mai rationala consolare. Atunci ? Sa lasam frica la o parte. Cu Dumnezeu inainte. SCUZE CA MA BAG IN DIALOGUL VOSTRU,DAR VREAU SA VA SPUN LA AMANDOUA CA BROSCUTA A POSTAT UN MARE ADEVAR !!!!!!!!!!!!!! SUBSCRIU SI EU CU TOATA TARIA,ASA ESTE !!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 15:47
De la: super_green_frog, la data 2010-10-02 15:17:25Da @ gabi, asa e cum zici dar niciodata, nimic nu a ramas neplatit. Adevarul iese la suprafata ca uleiul fara nici o exceptie. Legile nescrise ale firii functioneaza perfect. Treaba asta e cea mai rationala consolare. Atunci ? Sa lasam frica la o parte. Cu Dumnezeu inainte. AMIN ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 15:50
Dragnea s-a întors din China lovit de o masivã indigestie mintalã
Scris de George Roncea Întors din China, de la întålnirea cu liderii Partidului Comunist Chinez, unde a servit probabil ceva stricat, Dragnea s-a aruncat pe scena publicã de la Bucureºti cu declaraþii pe cåt de sforãitoare pe atåt de penibile. Cu un aer dus, uºor abulic, Dragnea a ieºit la presã afirmånd cã “PSD va demara procedura de suspendare a lui Traian Bãsescu ºi principalul motiv va fi acela de favorizare a infractorilor, acelaºi motiv pentru care a fost arestat ºi Sorin Ovidiu Vântu”. Delicatesurile din carne de cåine, gen de fripturicã cu proprietãþi afrodisiace, aflat la loc de frunte în meniul bucãtãriei chinezeºti, i-au cãzut probabil greu, teleormãneanului nostru. Dragnea arãta într-adevãr cam excitat, mai încins la faþã decåt de obicei, cam ca în vremea cånd doamna Geoanã îi freca afectuos degetul gros. Dragnea s-a mai stropºit oleacã ºi la adresa lui Sever Voinescu, pe care l-a fãcut infractor, ca replicã faþã de o serie de truisme debitate de acesta, care i-au zgåriat urechea finã, de teleormãnean diafan. Dragnea a spus cã Voinescu, în loc sã dea declaraþii de presã, ar trebui sã stea "la masã cu procurorii pentru furtul de voturi”, Voinescu a comentat doar ceea ce se vede cu ochiul liber de catre toatã lumea, respectiv, cã "Vântu ºi Voiculescu au avansat un calendar de suspendare a preºedintelui, iluzionându-se, pentru a nu ºtiu câta oarã, cã românii îl vor urma. Televiziunile patronate de cei doi domni au intensificat campania de defãimare ºi de calomniere a preºedintelui ºi a PDL". Voinescu se referea la scrisoarea lui Dan Voiculescu cãtre grupul PSD+PC în care Felix propunea un fel de agendã a debarcãrii lui Bãsescu: “coagularea unei majoritãþi parlamentare, pânã la 25 octombrie, supunerea la vot în Parlament a propunerii privind suspendarea preºedintelui, pânã la 15 noiembrie 2010, depunerea ºi adoptarea moþiunii de cenzurã, pânã în 22 noiembrie 2010, ºi organizarea referendumului pentru demiterea preºedintelui, în 19 decembrie”….“Fac apel la toþi colegii parlamentari, inclusiv la cei de la PDL, UDMR sau minoritãþi, sã susþinã suspendarea lui Traian Bãsescu pentru a asigura un viitor mai bun pentru România", se aratã într-un comunicat de presã al fostului informator, devenit formator de opinie. Cåt despre motivul hilar al suspendarii, invocat de Dragnea: "favorizarea infractorilor" - nu exista o dovada mai clara ca Vintu este in spatele acestei suspendari si ca incearca sa i-o plateasca lui Basescu cu aceiasi monedã, dupã ce a aberat cu spume la adresa preºedintelui, pe prpria-i vidanjã mediaticã, Realitatea TV. Vantu bantuit de moroi Trimiterea la cruci ºi cimitire din discursul dezlånat ºi aberant al lui Vîntu duce cu ideea la poveºti cu strigoi care-l båntuie probabil pe SOV, dupã ce au ieºit la ivealã în ultima vreme istoriile despre martori ai tunurilor trase de acesta romånilor care au murit subit. Dragnea a fost printre primii care au sãrit sã critice arestarea lui Vîntu, plasåbndu-se în fruntea lichelele care cãinånd arestarea lui Vintu, de fapt, incearcau favorizarea infractorului Vintu. Din nefericire nu are cine sã-I pedepsescã pentru complicitate si favorizarea infractorilor. Dimpotrivã infarctorii s-au reunit acum într-o mare horã scremåndu-se la “proiectul dublu V” – Voiculescu/Våntu. E clar cã ºi pe Dragnea ºi pe Voiculescu ºi pe SOV doar grija pentru viitorul mai bun al romånilor, dupã ce i-au furat de i-au rupt, în trecut, atåt pesediºtii cåt mai ales onorabilul domn Vîntu. În 1999 cind deficitul Romåniei era de 1.2 miliarde $ , tzeapa FNI trasã romånilor de Vîntu, în valoare de 300 milioane de dolari reprezenta 25% din deficit. In 2009 deficitul Romaniei era de 8.6 md euro. Dacã ar fi sã actualizam procentual mãrimea jafului efectuat de Vîntu la valorile actuale, tzeapa ar reprezenta echivalentul a douã tranºe de la FMI. Cam asta ar putea avea loc în viitor, dacã micului ccontabil/informator/informator i-ar rezolva Felix problema cu Bãsescu, pe calea suspendãrii iniþiate de acesta. În ce priveºte viitorul mai bun pentru romåni, în viziunea lui Dragnea desigur dupã ce e dãråmat Traian Bãsescu, este uºor de estimat pe ce coordonate ar urma sã se desfãºoare. Dragnea este un aficionados al Chinei, ºi al plimbãrilor la cåt mai mare distanþã de Romånia. Pentru a doua oarã în acest an, dupã o vizitã rapidã în Brazilie, ca reprezentant al CJ Telorman, micul baron s-a deplasat in China promitånd înfrãþirea unei provincii din China cu Teleormanul, unul dintre cele mai sãrace judeþe din Romånia. Teleormanul încape de vreo zece ori în provincia cu pricina, dar are probabil de vreo zece ori mai mulþi cåini numai buni de tras în frigare. Pånã la marea invazie chinezã Dragnea – cãruia i se zice pe plan local faraonul care a subjugat teleormanul - le promite teleormãnenilor cåini cu coivrigi în coadã cåt nu pot duce, pregãtindu-se de o nouã vizitã la fel de îndepartatã. Eventual Indonezia?
|
|
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 15:52
aloooooo, CENZURA ! imi spui 9AM ca am postat cu succes si nu apare postarea ? de ce ? RUSINE !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 15:52
De la: gabigabi, la data 2010-10-02 15:47:39De la: super_green_frog, la data 2010-10-02 15:17:25Da @ gabi, asa e cum zici dar niciodata, nimic nu a ramas neplatit. Adevarul iese la suprafata ca uleiul fara nici o exceptie. Legile nescrise ale firii functioneaza perfect. Treaba asta e cea mai rationala consolare. Atunci ? Sa lasam frica la o parte. Cu Dumnezeu inainte. DA , AMIN !!!! SUNGURA PUTERE DUPA PAREREA MEA ,E CEA DIVINA,DECI EI NE VO-R JUDECA .........SI CONDAMNA !!!!!!!!!!!!!! AMIN ,GABITO !!!!!!!!!!!!
|
|
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 15:56
Zeus ....Moise....azi ,CUZA ! cine poate sa-mi spuna ce reforme a facut Al. I. Cuza si ce reforme a facut Basescu ?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Octombrie 2010, ora 15:58
De la: Silver9AM, la data 2010-10-02 15:52:53De la: gabigabi, la data 2010-10-02 15:47:39De la: super_green_frog, la data 2010-10-02 15:17:25Da @ gabi, asa e cum zici dar niciodata, nimic nu a ramas neplatit. Adevarul iese la suprafata ca uleiul fara nici o exceptie. Legile nescrise ale firii functioneaza perfect. Treaba asta e cea mai rationala consolare. Atunci ? Sa lasam frica la o parte. Cu Dumnezeu inainte. dar, dupa cum sti ,e o vorba care zice ca pina la Dumnezeu te maninca sfintii ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|