Info
x
Basescu
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 12:40
De la: Silviu, la data 2010-09-29 10:31:13De la: gabigabi, la data 2010-09-28 17:48:11 am avut un coleg....ani de zile l-am suportat ! un caracter mizerabil : lingusitor cu sefii, autoritar cu cei mai mici decit el....cu femeia de serviciu stergea pe jos, ca sa se vada cine e el ! invidios si fitilist si ceva mai mult turnator....tot ce se vorbea intre 2 plansete, sefu' al mare afla ! vesnic dator , niciodata multumit cu viata lui care el muncitor ii duce-n spate pe altii care chiulesc si daca n-ar fi el s-ar duce institutul de ripa ca el are idei revolutionare dar ailalti din invidie nu-l lasa sa le puna-n practica si cite ore suplimentare a facut el n-a facut nimenea si n-are bani sa duca o piine la copii lui care saracii umbla-n tenesi in timp ce alti au adidasi ....offffff, si mai fugea in pauza la una mica cu alti citiva baieti buni ca si el si cu care se intilnea si dupa masa, la aceeasi masa din coltul circiumii ! Nene Silviu, esti de un tupeu fantastic: basexu nu a anuntat taierea cu 25%, ci el a gandit-o, ca doar boc nu gandeste, ci executa..El a vrut acordul cu FMI, el - acest cik presedinte-jucator inconjurat de ebe- el ne face pe toti in toate felurile, el ne trimite "afara" etc. Tie nu ti-e rusine sa-l mai scuzi pe acest individ, care si-a subordonat toate institutiile Statului, dincolo de Constitutie? Pana si despre CCR - la fel de intesat de pedalai, ca si celelalte institutii ce ar tb sa asigure Echilibrul Puterilor in Stat..- a indraznit sa-si dea cu parerea, doar-doar le-o influenta [uneori i'a "mers"] decizia.. Mata nu intelegi ca acest fraudulos a inteles slabiciunile Constitutiei si le exploateaza doar in interesul ebelor sale? Hai ca devii fanatic, pana acus mai aveai vreo urma de credibilitate... "Nihil sine Deo!" |
|
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 14:21
Nici nu am terminat bine sa spun dobitoc, ca , hop!, a si sarit un handicapel sa-si revendice titlul! Deh, cotarlele basesciene pricep repede ca despre ele e vorba! Ca daca spuneam de unul cinstit, corect, vertical, neangajat sigur taceau, pt. ca nu se recunosc!
Ele -cotarlele- se recunosc doar cand primesc comenzi scurte, gen: "ia-l", "musca!", "aport", "lasa", "cuminte"... Manca-i-ar hingherii sa-i manance, de cotarle jegoase! "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
petreflorescu 46 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 15:19
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 996 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 15:41
De la: vasile_vali, la data 2010-09-29 14:21:59Nici nu am terminat bine sa spun dobitoc, ca , hop!, a si sarit un handicapel sa-si revendice titlul! Deh, cotarlele basesciene pricep repede ca despre ele e vorba! Ca daca spuneam de unul cinstit, corect, vertical, neangajat sigur taceau, pt. ca nu se recunosc!Mai nenea liberalu.....cum dracului tocmai voi reprezentantii partidelor antiromanesti vorbiti? Ce mare diferenta crezi ca este intre unul din tabara PDL si unul din cea a PSD-PNL-PC ? Toti sunteti la fel , asa ca mai bine ....dati mana frateste pentru realizarea statului MAFIOT ROMAN. Unii fara ceilalti nu reusiti asa ca alternanta la putere intre fortele mafiote ale Romaniei = ,,democratie originala'' Succesuri !!"Nihil sine Deo!""Nihil sine Deo!""Nihil sine Deo!""Nihil sine Deo!""Nihil sine Deo!"
|
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 16:08
De la: corcodel, la data 2010-09-29 15:41:26De la: vasile_vali, la data 2010-09-29 14:21:59Nici nu am terminat bine sa spun dobitoc, ca , hop!, a si sarit un handicapel sa-si revendice titlul! Deh, cotarlele basesciene pricep repede ca despre ele e vorba! Ca daca spuneam de unul cinstit, corect, vertical, neangajat sigur taceau, pt. ca nu se recunosc!Mai nenea liberalu.....cum dracului tocmai voi reprezentantii partidelor antiromanesti vorbiti? Ce mare diferenta crezi ca este intre unul din tabara PDL si unul din cea a PSD-PNL-PC ? Toti sunteti la fel , asa ca mai bine ....dati mana frateste pentru realizarea statului MAFIOT ROMAN. Unii fara ceilalti nu reusiti asa ca alternanta la putere intre fortele mafiote ale Romaniei = ,,democratie originala'' Succesuri !!"Nihil sine Deo!""Nihil sine Deo!""Nihil sine Deo!""Nihil sine Deo!""Nihil sine Deo!" Nene corcodele, first: la putere sunt pedalaii care nu sunt in criza, apropos de principiul solidaritatii; second: este Democratie, parca, iar intr-o Democratie - daca n-ai aflat- e normal sa critici Puterea si nu Opozitita...; third: ca pui tu etichete, gen "antiromanesti" chiar nu tb sa-mi bat capul, dar-mi-te sa-ti si raspund...Prin ceea ce ai postat tu pana acum nu ai dovedit ca ai fi "mai roman" decat majoritatea...;fourth: Ai uitat -ai pb cu memoria?- sa scrii UDMR, PRM, PUNR, PD, PNTCD, PSDR, UNPR, PDAR ca sa fie completa lista cu toate partidele care au fost la guvernare in ultimii 20 de ani... Nu am pretentia, corcodele, ca liberalii ar fi cei mai buni sau ca nu au petele lor negre. Nu fac apologia PNL, nu-mi pun rudele sa voteze cu liberalii, pentru ca NU AM PRETENTIA CA NU MA POT INSELA!!!Ce sunt sigur, iar prietenul meu cel mai bun = buzunarul imi confirma asta...e ca mai prost ca acum, sub pedalaii obraznici, n-am dus-o niciodata!!! IAr pentru asta, acesti iresponsabili sunt in stare sa dea vina pe oricine, numai pe ei insisi si pe mafia lor nu! Tu, corcodele, te simti bine, multumit, indestulat? Hai sa traiesti bine! "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 16:25
De la: vasile_vali, la data 2010-09-29 16:08:18Nenea liberalu....eu cel putin nu mai am sperante in privinta actualelor partide . Speranta mea este indreptata spre alte nuclee politice , care intr-un timp scurt vor forma adevarata clasa politica a tarii. Sa nu crezi ca ma refer la partidele lui Diaconescu, Vadim ori Oprea , care impreuna cu cele mai sus amintite formeaza caracatita mafiota a tarii. Aceasta tara mai are resurse de regenerare .Nihil sine Deo!Nihil sine Deo!De la: corcodel, la data 2010-09-29 15:41:26De la: vasile_vali, la data 2010-09-29 14:21:59Nici nu am terminat bine sa spun dobitoc, ca , hop!, a si sarit un handicapel sa-si revendice titlul! Deh, cotarlele basesciene pricep repede ca despre ele e vorba! Ca daca spuneam de unul cinstit, corect, vertical, neangajat sigur taceau, pt. ca nu se recunosc!Mai nenea liberalu.....cum dracului tocmai voi reprezentantii partidelor antiromanesti vorbiti? Ce mare diferenta crezi ca este intre unul din tabara PDL si unul din cea a PSD-PNL-PC ? Toti sunteti la fel , asa ca mai bine ....dati mana frateste pentru realizarea statului MAFIOT ROMAN. Unii fara ceilalti nu reusiti asa ca alternanta la putere intre fortele mafiote ale Romaniei = ,,democratie originala'' Succesuri !!"Nihil sine Deo!""Nihil sine Deo!""Nihil sine Deo!""Nihil sine Deo!""Nihil sine Deo!"
|
Fosta membra 9am.ro 1670 mesaje Membru din: 8/08/2010 |
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 16:29
Beeeiiii, dupa lupte seculare de 2 ani
nici acu' nu v-ati hotarit care-i bun sa conduca Romania?
|
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 16:32
De la: Will, la data 2010-09-29 16:29:49Beeeiiii, dupa lupte seculare de 2 aniTu ce crezi?
|
|
|
|
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 16:34
vin io, mai, ca-s conservativ!
ooo, nici d-aia nu va place? Ei, atunci, luati-l pe Putin
|
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 16:36
De la: Will, la data 2010-09-29 16:34:42vin io, mai, ca-s conservativ!Nu ar fi mai bun unul ca Antonescu? Evident nu CRIN.............
|
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 16:41
e bine sa va hotariti, ca Base, nu mai e cel mai iubit fiu
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 17:07
De la: Silviu, la data 2010-09-29 10:31:13De la: gabigabi, la data 2010-09-28 17:48:11 am avut un coleg....ani de zile l-am suportat ! un caracter mizerabil : lingusitor cu sefii, autoritar cu cei mai mici decit el....cu femeia de serviciu stergea pe jos, ca sa se vada cine e el ! invidios si fitilist si ceva mai mult turnator....tot ce se vorbea intre 2 plansete, sefu' al mare afla ! vesnic dator , niciodata multumit cu viata lui care el muncitor ii duce-n spate pe altii care chiulesc si daca n-ar fi el s-ar duce institutul de ripa ca el are idei revolutionare dar ailalti din invidie nu-l lasa sa le puna-n practica si cite ore suplimentare a facut el n-a facut nimenea si n-are bani sa duca o piine la copii lui care saracii umbla-n tenesi in timp ce alti au adidasi ....offffff, si mai fugea in pauza la una mica cu alti citiva baieti buni ca si el si cu care se intilnea si dupa masa, la aceeasi masa din coltul circiumii ! eh,Silviule, ce ciudat imi pari ! ai profunzimi de nebanuit ; ai putere de analiza ; ai finetzuri , dar d'ale mele nu te prinzi si ceri lamuriri ;,da' a naibii treaba, nu stiu cum se face ca atunci cind vine vorba despre iubitul tau MARELE B , nu priceeepi neam ! 1- exact ca o Javra ordinara, si-a bagat coada intre picioare si s-a bagat sub birou ....adica, s-a facut liniste ! 2- ca sa ajungi sa tise spuna asa ceva, trebuie sa ai un anume caracter si ma mir ca n-ai recunoscut acest tip de caracter :Bas' isi merita apelativul cu brio .... se pare ca totusi, nu esti chiar atit de patrunzator cum te cred eu ! Inca de la inceputul acestui topic am spus si sustin in continuare ce-am spus atunci : iti place ce spune si cum spune ceva un politician, il susti, il votezi dar, odata ajuns la Putere, NU INCHIZI OCHII SI ACCEPTI ORBESTE TOT CE FACE SI SPUNE ACELA , Silviule ! din clipa in care ala devine Puterea, casti ochii mari si faci urechile pilnie .... puterea te-mbata si de cei bei ,vrei si mai mult ,Silviule si tu ca cetatean ai Datoria de a stopa orice tendinta de a acapara mai multa putere ,incalcind Legea, ceea ce se-ntimpla sub ochii tai care nu vor sa vada ,de 6 ani ! ....deci : indiferent cine va fi urmatorul presedinte, ochii mei vor fi pe el ,laudind ce-i de laudat si de sustinut si de criticat ce aduce atingere intereselor mele de cetatean al acestei tari ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 17:13
De la: 9am096416, la data 2010-09-29 09:23:39 RUSINE ! cine v-a furat respectul de sine in asa masura incit nu va mai dati seama cit de jos ati coborit ?! RUSINE ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 17:39
De la: adycucu_85, la data 2010-09-29 17:17:15De la: vasile_vali, la data 2010-09-28 14:28:15De la: adycucu_85, la data 2010-09-28 14:14:26Asa e. Cei care l-au votat pe Basescu sa plateasca. :-))) Asa sa faca si cei care l-au votat pe Geoana si pe Iliescu si pe Antonescu care pe ceilalti. Mai oameni buni observ un lucru: oricine ar fi la putere nu guverneaza bine. Romanii nu sunt multumiti niciodata de nicio guvernare si acum stau sa ma intreb, nu suntem noi insine de vina oare ? Eu zic sa punem mana sa muncim sa facem ceva constructiv sau sa emigram. Ia sa vedeti voi diferenta. Daca am avea o afacere prospera sa vedeti ce bine ar fi in timpul cabinetului BOC. STOP !!! gata cu vaicareala si la munca cei care aveti 2 maini, 2 picioare si un cap pe care de multe ori nu-l folositi !!! Mda, bucurestean cu nasul pe sus, crezand ca daca a facut doua paie cruce in putinii sai ani, are si o "cariera" care sa-i dea dreptul sa dea lectii altora. Afla, imberb mic si fudul, ca una din cauzele stagnarii Romaniei tocmai Bucuresti-ul e! Si hai sa-ti explic de ce, ca vad ca te dai rotund: toate "combinatiile", impexurile, rambursarile/scutirile frauduloase de TVA, controalele dictate politic, TOATE astea sunt de la Centru, de la tine/voi adica! Vrei sa-ti dau exemple? Iata unul: Combinatul de la Chiscani/Braila, adus pe butuci si dezmembrat de descurcareti - poate ca tine- "de unde se da ora exacta", ca tot te c.. i .pe tine! Bai capitalistule, daca cumva norocul/soarta te-a adus aproape de lovele, asta nu inseamna realitate, masterand pricajit, ci o intamplare care nu schimba realitatea hada a Tarii! Trimitandu-ne pe noi la munca, de fapt, ai confirmat ceea ce ati facut voi, bucurestenii: ati demolat economia Romaniei si acum, normal, dupa vinderea ei la fier vechi, va permiteti sa radeti de siderurgisti/drumari/textilisti/profesori/medici etc. trimitandu-i - unde?- sa lucreze... Dar ceea ce am scris eu e greu sa pricepi tu, un absolvent oarecare [ca nu te-am vazut pe la olimpici..] de ce Facultate, Oxford sau SH? Inclin sa cred ca SH, dupa ineptiile postate de-a lungul vremii... "Nihil sine Deo!" |
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 18:16
De la: Will, la data 2010-09-29 16:29:49Beeeiiii, dupa lupte seculare de 2 ani Cam asa ceva ! Ai dreptate...din pacate...Pana la urma, ca solutie impartiala si potrivita momentului singurul presedinte de incredere ar putea fi actualul lider PC Daniel Constantin. Este o persoana serioasa, cu o anumita distinctie si ar putea fi garantia echilibrului. Cele doua opozitii ar putea cadea de acord asupra acestui fapt. Daca tot n-au fost in stare sa ne scape la timp de Base' si nici sa ne faca sa stim care va fi alternativa ....sa-si faca mea culpa si sa cedeze in favoarea unei solutii impartiale si de echilibru. Omul asta pare ireprosabil ca om de stat. Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 18:32
De la: super_green_frog, la data 2010-09-29 18:16:40Acum sar pe tine broscuþo "pedalãi " ! ! ! Pãi cum , din partea "soluþiei imorale" te-ai gândit sã propui pe cineva ?De la: Will, la data 2010-09-29 16:29:49Beeeiiii, dupa lupte seculare de 2 ani Mai bine PD-L-ul pânã la moarte ! La moartea tuturor pensionarilor - asistaþi social (...), a profesorilor, a doctorilor, a poliþiºtilor, a ... multor altor categori !... În þarã sã nu mai rãmânã decât pedalãii, mondialii, tinichigii, ospãtarii ºi ... Cred cã moare Hitler de necaz cum reuºim noi o "selecþie" a celor "superiori" ! ! !... Fãrã rãzboi, pe timp de pace ! Mai rar ...
Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 18:42
De la: super_green_frog, la data 2010-09-29 18:16:40Vai de mine ce solutie uimitoare ! Dar cine este in spatele acestui lider ? Ne mai si miram de ce o ducem atat de bine? Asta este prostie crasa stimabile!De la: Will, la data 2010-09-29 16:29:49Beeeiiii, dupa lupte seculare de 2 ani
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 18:48
O fi dar asta gandesc. Este o parere individuala si oricum nu ne alegem presedintele acum. Am spus-o fiindca se facea vorbire. Daca ne gandim cine e in spatele oricaruia nu mai votam pe nimeni. Unde era prostia crasa ? Ai argumente ?
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 18:54
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-09-29 18:48:54O fi dar asta gandesc. Este o parere individuala si oricum nu ne alegem presedintele acum. Am spus-o fiindca se facea vorbire. Daca ne gandim cine e in spatele oricaruia nu mai votam pe nimeni. Unde era prostia crasa ? Ai argumente ?Buna seara. Prostia crasa este tocmai cautarea liderului,, EL-MAXIMO '' in randurile celor mai hoti dintre hoti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 19:35
De la: corcodel, la data 2010-09-29 18:54:27De la: broscuta_super_verde, la data 2010-09-29 18:48:54O fi dar asta gandesc. Este o parere individuala si oricum nu ne alegem presedintele acum. Am spus-o fiindca se facea vorbire. Daca ne gandim cine e in spatele oricaruia nu mai votam pe nimeni. Unde era prostia crasa ? Ai argumente ?Buna seara. Prostia crasa este tocmai cautarea liderului,, EL-MAXIMO '' in randurile celor mai hoti dintre hoti. Simt o oarecare retinere in a iti explica iar ca te inseli.Am facut asta asa de des incat ai putea sa ajungi sa crezi ca am ceva cu tine,lucru absolut neadevarat.Tu insa ,iti repet ,esti o colectie de idei basesciene pe care le repeti mereu pretinzand ca esti impartial. Nu se gandeste nimeni la CAUTAREA lui El Maximo,CI LA INDEPARTAREA LUI....Nu stiu in capul tau ce este ,insa lucrurile asa stau.Un popor intreg este umilit ,scarbit si distrus de un Lider Maximo care trebuie indepartat. Daca esti roman nu se poate sa nu intelegi acest lucru.Daca esti basescian insa (basescianismul de mult s-a rupt de romanism )vei minti mereu, prezentand lucrurile drept o cautare a lui Lider Maximo si nu ca o indepartare a lui .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 20:13
De la: XYW, la data 2010-09-29 01:10:51De la: Silver9AM, la data 2010-09-28 20:29:38De la: vaneamarin, la data 2010-09-28 20:13:03De la: Silver9AM, la data 2010-09-28 20:05:08De la: vaneamarin, la data 2010-09-28 20:00:47De la: Silver9AM, la data 2010-09-28 19:53:41De la: vaneamarin, la data 2010-09-28 19:44:54De la: 9am096416, la data 2010-09-28 19:11:05 " FRATIOARE " BUN VENIT PE CENTURA NOASTRA................. IAR DESPRE NUMARAT NU E NEVOIE,BINE CA STIU EU SA-I NUMAR...........
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 20:31
De la: vasile_vali, la data 2010-09-29 17:39:45De la: adycucu_85, la data 2010-09-29 17:17:15De la: vasile_vali, la data 2010-09-28 14:28:15De la: adycucu_85, la data 2010-09-28 14:14:26Asa e. Cei care l-au votat pe Basescu sa plateasca. :-))) Asa sa faca si cei care l-au votat pe Geoana si pe Iliescu si pe Antonescu care pe ceilalti. Mai oameni buni observ un lucru: oricine ar fi la putere nu guverneaza bine. Romanii nu sunt multumiti niciodata de nicio guvernare si acum stau sa ma intreb, nu suntem noi insine de vina oare ? Eu zic sa punem mana sa muncim sa facem ceva constructiv sau sa emigram. Ia sa vedeti voi diferenta. Daca am avea o afacere prospera sa vedeti ce bine ar fi in timpul cabinetului BOC. STOP !!! gata cu vaicareala si la munca cei care aveti 2 maini, 2 picioare si un cap pe care de multe ori nu-l folositi !!! COIRDELEO,TU AI FURAT LEBEDELE ? AI FOST LA VIENA SI AI PILE ACOLO ? AL CIOARA,ARE PILE,LA PROCURATURA,LA" VIANA" ,E SCOLIT,E EDUCAT,........CE PENITENCIARE ERA-U ODATA..................
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
TRAIENEL 52 mesaje Membru din: 11/09/2009 |
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 20:42
bah ce pana mea aveti cu mine bah ? io sunt la butoane ! io fac cartile ! io tai cascavalu' ! cutitu' e in mana mea ! mi se rupe da voi sarantocilor ! AHAAAAAAAAAA AHAAAAAAAAAAAAA AHAAAAAA ! juma' din buget e pa mana lu nutica manca-o-ar tata pa ea si savarina ei ! ca merita ! la toti va curg balele dupa ea gelosilor huaaa javrelor ordinare !
|
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 20:43
Tãriceanu: Antonescu nu a consultat pe nimeni când a fãcut guvernul din umbrã
Scris de Olga Dumitrescu Cãlin Popescu Tãriceanu l-a atacat public pe Crin Antonescu, criticând modul în care a fost stabilitã componenþa guvernului din umbrã al liberalilor, dar ºi faptul cã liderul actual al partidului nu s-a consultat cu nimeni atunci când a întocmit lista. Subliniind cã ºi-a susþinut punctul de vedere ºi la ºedinþele de partid, Tãriceanu afirma cã este nemulþumit atât de faptul cã Antonescu nu s-a consultat cu liderii partidului atunci când a decis cine face parte din aceastã echipã, dar ºi de numele necunoscute care au fost promovate. „Eu nu cred în aceste formule, care uneori sunt vehiculate, cu guverne de tehnocraþi. Guvernul care a fost prezentat conþine o serie de nume ale unor tehnocraþi care nici mãcar nu sunt niºte somitãþi în domeniile respective“, a declarat Cãlin Popescu Tãriceanu, în cadrul unui interviu publicat de „Revista 22“. „Eu cred cã un guvern trebuie sã fie cu o caracteristicã politicã puternicã. Nu este cazul propunerii pe care a fãcut-o preºedintele ºi care a fost criticatã de foarte mulþi dintre cei care au luat cuvântul la Delegaþia Permanentã cu argumente similare cu ale mele, dar ºi cu alte argumente“, a spus Tãriceanu, despre discuþiile iscate în PNL dupã ce Crin Antonescu a anunþat componenþa guvernului sãu din umbrã. Întrebat dacã remarcã un exces de autoritarism la Crin Antonescu, Tãriceanu a precizat: „Nu aº putea spune încã“. „În afarã de acele nume care reprezintã personalitãþi de primã mânã din partid - cum ar fi Teodor Meleºcanu, Mariana Câmpeanu, Andrei Marga ºi alþii -, sunt ºi persoane necunoscute în partid, oameni care nu sunt membri ai PNL. Preºedintele a recunoscut acest lucru“, a adãugat liberalul. În opinia sa, existã în PNL mai multe nume care s-ar fi putut încadra în ideea de guvern din umbrã, citându-l, în acest sens, pe Eugen Nicolãescu. Pentru postul de ministru liberal al sãnãtãþii a fost preferat Victor Voicu, despre care Tãriceanu ºtie cã este „un general în retragere“. În cercurile liberale, Crin Antonescu ar fi recunoscut cã nu s-a consultat cu nimeni atunci când a fãcut lista celor care s-ar dori o alternativã la actualul guvern. „V-aº spune doar cã preºedintele ne-a mãrturisit cã nu s-a consultat cu nimeni, lucru care, dupã pãrerea mea, nu poate sã fie o virtute, ci un semn mare de întrebare pe care îl au foarte mulþi în momentul de faþã cu privire la modul în care sunt luate decizii importante care þin de viitorul PNL“, a menþionat Cãlin Popescu Tãriceanu. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 20:50
De la: Silver9AM, la data 2010-09-29 20:43:34Tãriceanu: Antonescu nu a consultat pe nimeni când a fãcut guvernul din umbrã CUM COMENTEZI ,VANIA ?
|
|
Fosta membra 9am.ro 840 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Septembrie 2010, ora 23:18
De la: Silver9AM, la data 2010-09-29 20:43:34Tãriceanu: Antonescu nu a consultat pe nimeni când a fãcut guvernul din umbrã Eu n-am inteles: daca politicianul cu nume de floare se vrea doar premier, cine va ocupa fotoliul de presedinte? De ce prefera postura de executant? Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 00:49
De la: _xyz, la data 2010-09-29 23:18:14Pentru cã PNL-ul nu este ºi nici nu va fi în postura de a propune "El Maximo" ... Simplu. PSD-ul va tãia ºi spânzura în viitoarea guvernare. Presimt cã se va lipsi de PNL dupã alegerile anticipate ºi la un scor de peste 40% ... Cã vrem sau nu, tot ce se întâmplã de ceva vreme încoace, nu ne poate duce decât la suspendarea preºedintelui Traian Bãsescu - ceea ce se va ºi reuºi - ºi preluarea puterii de cãtre PSD. Sã aruncaþi în mine cu ... ce vreþi voi, ºi asta, peste cel mult 3 luni.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 08:14
De la: Dorinel, la data 2010-09-30 00:49:12De la: _xyz, la data 2010-09-29 23:18:14Pentru cã PNL-ul nu este ºi nici nu va fi în postura de a propune "El Maximo" ... Simplu. ''Crin Antonescu a precizat cã acest Guvern nu este acelaºi lucru cu cel alternativ pe care liberalii încearcã sã-l construiascã împreunã cu PSD.'' - care PSD va taia si spanzura?? Deci, de ce s-a pus doar premier? Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 08:16
De la: _xyz, la data 2010-09-30 08:14:55De la: Dorinel, la data 2010-09-30 00:49:12De la: _xyz, la data 2010-09-29 23:18:14Pentru cã PNL-ul nu este ºi nici nu va fi în postura de a propune "El Maximo" ... Simplu. Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 30 Septembrie 2010, ora 08:25
De la: Silver9AM, la data 2010-09-29 20:50:29De la: Silver9AM, la data 2010-09-29 20:43:34Tãriceanu: Antonescu nu a consultat pe nimeni când a fãcut guvernul din umbrã Silver ,Guvernul acesta a avut sustinerea Biroului Permanent al PNL ( 90 de voturi pentru, 38 impotriva si 6 abtineri) .Cu alte cuvinte acest guvern propus de Crin Antonescu are girul PNLului. Ma bucur ca exista voci care doreau o alta componenta a guvernului ,(care doreau un guvern total politic,fara tehnocrati , sau care propuneau alte personalitati pentru aceste functii ),si ca aceste voci se fac auzite in PNL,nu ma deranjeaza absolut deloc acest lucru in calitate de simpatizant..Asta inseamna ca in PNL este democratie, si nu un sistem dictatorial ca in PDL .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

nici acu' nu v-ati hotarit care-i bun sa conduca Romania?
Cam asa ceva ! Ai dreptate...din pacate...
TU UN CAVALER DISTINS AL ACESTUI TOPIC,FOLOSESTI UN LIMBAJ DE GOLAN ? NU IMI VINE SA CRED CA TE POTI COBORA SI TU IN HAZNAUA,MITOCANIEI,NU CRED CA E POSTAREA TA,ASA E ???
CIOARA,ARE PILE,LA PROCURATURA,LA" VIANA" ,E SCOLIT,E EDUCAT,........CE PENITENCIARE ERA-U ODATA..................