Info
x
Basescu
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 00:50
Încă ceva ce nu mai ține la pupătorii de fund portocalii: cauza actualelor tensiuni nu trebuie căutată în caschetele aruncate în aer, ci la motivele pentru care acele caschete au fost aruncate în aer.
Presa internațională - nu a mogulilor de la Antene și Realitatea - comentează demisia lui Vasile Blaga în contextul celor mai inumane măsuri de austeritate din Europa și nu al subminării autorității statului român - o invenție tipică lui Traian Băsescu. Puteți să faceți diferența asta vuvuzelelor ? "Ieși afară, javră ordinară!" i s-a strigat polițiștii și chiar jandarmii, vineri lui Traian Băsescu la poarta Cotrocenilor. O chemare, da, pe care n-au auzit-o mulți președinți în acești termeni duri. Nici măcar Ion Iliescu, hârșâit în conflictele cu demonstranții din Piața Universității. A, da, asta supărare mare pentru Traian Băsescu ! Oricum, va fi suspendat în toamna acestui an. Doar nu o fi el atât de slab încât să nu semneze Legea pensiilor, deși nu a întrunit cvorumul necesar adoptării unei legi organice. Măcar așa - vorba unui susținător de-al său de pe acest forum: să moară PSD-ul de necaz !
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 01:17
Cui spui astea @ dorinel ? N-ai cui. Cine poate sa inteleaga lucruri, intelege fara prea multe explicatii iar cine e croit sa nu inteleaga ceva in veci, nu va intelege oricate explicatii i s-ar da. Nu vezi ? O tin cu realitatea si antenele. Cat se poate de fals dar o tin pe a lor. Cica ele ar fi de vina de toate relele inclusiv de foametea din tara. Pana la urma e treaba lor sa zica ce vor si sa faca ceea ce nu impieteaza traiul nostru comun.
Eu am vazut emisiunea lui Guran in seara asta. S-au dat toti de pamant cu Dudu Ionescu. Dovada ca manipularea nu functioneaza atat de simplu cum se pretinde, sta faptul ca mie nu mi-a displacut deloc Dudu Ionescu oricat au dat ei de pamant cu el si oricat de pdl-ist este el actualmente. Oamenii aia, moderatorii si invitatii erau sincer enervati si intrigati, nu doar de garagata, asa ca sa ne manipuleze pe noi prostimea. Oamenii aia chiar gandesc si exprima ceea ce simt, nu actioneaza la comanda cuiva. Sunt multi ca ei in tara asta si astfel se explica audienta MARE. Mi-a parut rau de ei ca s-au expus enervandu-se in direct atat de rau. Mi-a placut bunul simt si comportamentul masurat al lui Dudu Ionescu. Iata ca nimeni nu poate fi atat de usor manipulat si iata ca ei moderatorii respectivi nu sunt manipulatori la comanda ci oameni care au rectii in functie de felul in care gadesc sau felul in care stau lucrurile intr-o anumita privinta. Serviti o prajiturica ! Va prinde bine pe amaraciunea asta.
All Things Grow With Love
|
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 08:04
Dudu Ionescu? Unde l-au tinut pina acum? Spunea parca de politisti sa ia pozitia "drepti" in fata presedintelui!!!!!! N-o fi politia din Romania asa cum vedem prin filmele americane, dar nu cred ca trebuie sa ia pozitia "drepti" in fata unui presedinte care-ti baga mina in buzunare. Pai daca la alegerile prezidentiale politia a dormit si Blaga l-a servit pe basescu? Acum sa suporte. Din toata brambureala asta politica se trage o singura concluzie. Cine l-a servit pe basescu a trebuit sa plateasca. Cei care l-au votat pe basescu trebuie sa plateasca. Si inca asta nu e totul. Urmeaza vremuri grele pentru marea majoritate a populatiei, indiferent de optiunea politica sau statutul social. Iarna usoara fratilor.
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 09:36
De la: Silver9AM, la data 2010-09-27 20:56:36De la: 9am049573, la data 2010-09-27 20:47:01obosit si ... necioplit, precum idolul vostru mamon?! cind nu aveti argumente amenintati precum securistii in anii '950... atit puteti. amuzant este si cum va sprijiniti si aprobati intre voi, fanii base, in ineptii: "da spui bine, asa e, ai dreptate, lasa-i". parca ati fi farfuridi si brinzovenescu... unul dintre cei doi aproba mereu pe celalalt. poate intelegi de ce iti spuneam farfuridi. e drept ca nu eram sigur care aproba mereu, cu lasitate, farfuridi sau brinzovenescu, am impresia ca brinzovenescu, dar mi-a fost lene sa verific. asta sunteti voi... vreau si idei de la voi, despre cit de buna e guvernarea base-boc (ca de rele nu aveti "bunul simt" sa spuneti ceva), despre cit de modern e statul, cum se relanseaza economia, daca se traieste bine, nu doar sa repetati ineptiile lui base (de cele mai multe ori pe linga lege si constitutie). in cel de al doilea mandat base coboara si mai mult in penibil si dispret. daca se compara primul an din al doilea mandat al lui base cu primul an din mandatul 2000-2004 al lui iliescu, basescu pierde prin neprezentare (ca sa nu spun stupiditate si nesimtire) voi afirmati ca nu-i vedeti lipsurile si incompetenta. sper sa nu va prefaceti... sper totusi ca sunteti fericiti ... Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlată o populație? Rim: În primul rând prin forță.
Abatele: Cînd frații mei înaintași au fost puși în situația de a controla o lume s-au gindit prima dată la religie. Rim: Mai există și politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populație.Abatele: Desigur. Numai că e o unealtă nesigură. Rim: Un popor mai poate fi condus și prin acțiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar să spun că înrobirea omului față de valorile materiale este indiscutabil superioară celei obținute prin religie.
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 10:09
De la: 9am049573, la data 2010-09-28 09:36:40De la: Silver9AM, la data 2010-09-27 20:56:36De la: 9am049573, la data 2010-09-27 20:47:01obosit si ... necioplit, precum idolul vostru mamon?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 10:58
De la: super_green_frog, la data 2010-09-28 00:46:27@Ebony, ce se intmpla cu will ? Ia-l mama de mana si condu-l la lumina ca s-a ratacit in bezna. Nici noi nu stam prea bine dar el suspect de multumit semn ca orbecaie. ...Ah, el e strain....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 13:53
Asa dupa cum ma si asteptam, nimic nou in materie de comentarii.
Blaga a demisionat dupa modelul Cernobal. Si anume: Dupa catastrofa de la Cernobal, la Radio-Erevan se anunta: Stimati ascultatori, la centrala de la Cernobal s-a produs o explozie a unui rector nuclear. pentru a salva onoarea Centralei si a URSS totodata, dupa 10 minute de la catastrofa, directorul general al centralei s-a sinucis. Dupa 20 min, s-a sinucis, tot pentru salvarea onoarei, si directorul tehnic. S-ar fi sinucis si secretarul de partid pe centrala, dar ... nu l-au gasit acasa .... Nenea Buldogul s-a demisionat din motive de "onoare" pentru a evita o evidenta si normala demitere. Mult mai umilitoare decat demisia. Si, ca orice berbec care nu pricepe ce se intampla, lanseaza si povesti nemuritoare cu refuzul de a-i demite pe seful politiei si al jandarmeriei. Asta asa, ca sa ramanem cu o impresie artistica undeva pe la 5,8 spre 6 ... Sunt pe aici si militari sau fosti militari dar vad ca nici unul, orbiti de ura asta la moda impotriva lui Base, nu realizeaza ca Blaga este responsabil pentru situatia creata de catre madam Politia nesatisfacuta si cu damigeana de mastica sparta, ca sa nu mai vorbim de onoarea nereperata. Pentru ca musiu Buldogul are pe mana inclusiv un serviciu secret de informatii al internelor care ar fi trebuit sa-i sufle la urechiusa ce urmeaza sa se intample in ograda excelentei sale... Si se vede ca, incantat fiind despre imaginea lui de baiat bun si de treaba cu domni curcani, a uitat sa-si verifice ochii si urechile interne. Booooon. S-a intamplat ce s-a intamplat. Normal ca seful politiei n-avea ce sa mai caute pe scaunul de boier al gastii de baieti nadusiti si degraba varsatori de dialog social civilizat la poarta Cotrocenilor in lipsa chiriasului vremelnic ... Si nici bravul si intelegatorul lui coleg de la Jandarmerie care s-a solidarizat (infratit) cu vorbitorii de dialog social cu Javra Ordinara .... n-avea de ce sa mai uzeze scaunul din moment ce respectarea legii se face pe baza de "spontaneitatea" mitingistilor, asa cum crede si prea-lumiatul si echidistantul primar general Oprescu. Apropos de aceasta micro-javra ordinara ... Nici asta n-are un limbaj de calugar tip usa de biserica ci mai degraba s-ar incadra in clasa de elita de tip "Base". Ce-ar fi spus asta daca niste mitingisti opariti poposeau la usa primeriei pe care o pastoreste si-l faceau Javra Ordinara ? Cam asa sta treaba cu demisia lui Blaga. Cam asa se intampla peste tot in lume. Asa e normal sa fie. Numai la Realitatea si la A3, din dorinta fireasca a patronilor de a se "moderniza Romania" lucrurile stau exact pe dos. De vina este Javra Ordinara, care nu era acasa, iar ceilalti, maniosii, sunt victimele, pentru ca, vezi-Doamne, Javra ordinara i-a adus in halul asta pentru ca a zis sau facut nu stiu ce in urma cu 3 luni sau sase sau un an doi ... Sa inteleg ca daca ma supara o tiganca si ma adresez asa ca atare, nu pot fi pedepsit pe motiv ca asa a facut seful statului cand vorbea in privat cu nevasta-sa, sunt o victima ... pot face ce doresc pentru ca am pe cine sa dau vina .... Este ? Mentalitate de tupeisti pentru cei care o emit si de tonti (ca sa nu zic prosti de-a binelea) pentru cei care o inghit. Se bate moneda pe ce zice Crin sau Ponta. Oauuuu. Astia doi nici sa se uneasca nu sunt in stare. Sunt atat de putini la minte incat isi inchipuie fiecare ca-l poate da jos pe Basescu el singur ... Pe forum, adversarii lui Base, ca si mentorii lor, bat campii dupa modelul televiziunilor citate in loc sa spuna ce e cu adevarat grav in ceea ce priveste PDL-ul. Trist este ca PDL-ul nu este condus de Base, el e condus de interesele celor care-l compun si se perpetueaza sitiatia iliesciana ilustrata de Pristanda: Pupa-l in bot si papa tot ! Naravurile PSD-iste si PNL-iste sunt duse mai departe de catre imbecilii din PDL. Din pacate. Si mai trist este ca din partea opozitiei nu convinge nimeni. Au devenit chiar hazlii cu tampeniile pe care le dibiteaza sforaitor alde Crin si Ponta cu toata cohorta lor de tambalagii. Se bate toba cu bugetarii si se inoculeaza ideea ca Base si Boc vor pica din pricina unei revolte populare, dar se uita ca populatia este compusa si din cei care lucreaza in privat si care sunt cu totul de acord cu masurile de impozitare luate de guvern, precum si cu cele de reducere a salariilor bugetarilor pentru ca ei, in privat, si asa, tot au salarii mai mici decat bugetarii si mai si muncesc de le sar capacele pentru bani la fel de putini ... In urma cu 3 saptamani am fost in Grecia .... Galagie mare si la aia tot cu bugetarii. La Atena. In rest, nu se sinchisea nimeni. Nici in tarisoara noastra nu se omoara nimeni de grija bugetarilor. Si nici n-o sa se sinchiseasca. Pentru ca nici lor nu le pasa de ceilalti cetateni. De cei care le platesc si salariile alea mici. Pentru ca s-a uitat de mult, cine in slujba cui este ... semnatura: cu voia dumneavoastra, O Javra Extraordinara.
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 14:13
De la: Ebony, la data 2010-09-28 10:58:50De la: super_green_frog, la data 2010-09-28 00:46:27@Ebony, ce se intmpla cu will ? Ia-l mama de mana si condu-l la lumina ca s-a ratacit in bezna. Nici noi nu stam prea bine dar el suspect de multumit semn ca orbecaie. si strainezia este departe...........................?
|
|
|
|
adycucu_85 259 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 14:14
Asa e. Cei care l-au votat pe Basescu sa plateasca. :-))) Asa sa faca si cei care l-au votat pe Geoana si pe Iliescu si pe Antonescu care pe ceilalti. Mai oameni buni observ un lucru: oricine ar fi la putere nu guverneaza bine. Romanii nu sunt multumiti niciodata de nicio guvernare si acum stau sa ma intreb, nu suntem noi insine de vina oare ? Eu zic sa punem mana sa muncim sa facem ceva constructiv sau sa emigram. Ia sa vedeti voi diferenta. Daca am avea o afacere prospera sa vedeti ce bine ar fi in timpul cabinetului BOC. STOP !!! gata cu vaicareala si la munca cei care aveti 2 maini, 2 picioare si un cap pe care de multe ori nu-l folositi !!!
|
|
adycucu_85 259 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 14:15
* pe Antonescu sau pe oricare altul
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 14:16
De la: Silviu, la data 2010-09-28 13:53:09Asa dupa cum ma si asteptam, nimic nou in materie de comentarii.Rămâi în continuare o vuvuzea de nădejde a omului Traian Băsescu. Săracu, ce supărat mai este de când i s-a strigat "javră ordinară ! ". Pentru a fi in ton cu liderul tău, după modelul Boc, și matale te solidarizezi cu această politică tâmpă dusă de acest duet împotriva românilor și nu pt binele lor. Rezultatele vorbesc și nu antipatia mea față de acest derbedeu ordinar de la Cotroceni. Dar ca să vezi că nu doar televiziunile mogulilor vb de bine acest duet și această guvernare, fi antenă aici doar la unul din articolele din presa internațională - pesemne plătită de Voiculescu și Vântu: "Ministrul român de Interne a demisionat în urma protestelor la care au participat mii de polițiști, într-un nou test privind capacitatea Guvernului de a aplica unele dintre cele mai brutale măsuri de austeritate din Europa", comentează Financial Times. Scrie undeva de subminarea autorităților Statului român ? Arată-mi un singur articol care se referă la asta. Nu vei găsi. În schimb vei găsi comentarii care se referă la cauza acestui potest/ acestor proteste. Mai vrei și alte exemple "javră ordinară" ?
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 14:23
De la: Silviu, la data 2010-09-28 13:53:09Asa dupa cum ma si asteptam, nimic nou in materie de comentarii. Salutare Domnul "...extraordinara" Iti scrie un fost "golan universitar", facut asa inclusiv de minunatul dvs. "model" de tatuc...Ca sunt si eu bugetar, platit cik si de dumneata, ramane de discutat- considera ca micsorarea cu 25 % facuta de boculetul dumitale s-a facut nemailuandu-ti mataluta contributia la salariul meu... Insa sigur, eu contribui la pensia lu' matale, nemicsorata!, o pensie, nu?, rezultata de pe urma unei activitati fructuoase, puse doar in slujba celorlalti...Si, nu-i asa?, nici nu ti-ai luat apartament de la Loconfort cu 70000 ROL in 1997... Cum le dregi mata, bobocule extraordinar, cum ai mata mereu dreptate, ce fineturi de gandire ai! Si ce norocosi suntem ca te avem pe mata, mare critic atoate_relele, doar asupra raului evident_si_pentru_un_copil nu! Ce ti'a garantat basexul si s'a realizat? Ce ti'a promis si te'ai capatuit? Sau daca nimic din cele de mai sus nu sunt adevarate in cazul lu' matale, cum de poti fi indragostit de un barbat, ca altceva nu mai poate fi [in afara de interes electoral/material] decat dragoste/afectiune!? Chiar nu pricepi ca un omulet frustrat, cu fantasme de pe vremea PNA-ului, s-a hotarat sa "reformeze Statul Roman", dar asta in timp ce el nu s-a reformat mai intai! Asta, de-i spui presedinte, nu a invatat nimic de cand e la sefia Romaniei, a abuzat de limitele Constitutiei siluind-o cu ajutorul unor tzutzeri de la CCR si Parlament! Zoind pe toata lumea, ti-a dat impresia ca doar el nu e "zoit", acest individ care nu are curajul sa spuna ceea ce stim cu totii: este un securistoid incurabil, captiv al propriilor umori/slabiciuni/frustrari, incapabil sa-i asculte pe cei mai destepti/priceputi decat el! Apropos, mata cand te reformezi, sau faci parte din poporul "ales"=bun? Vad ca preiei en-gros folclorul basescian, semn de lenevire a intelectului... "Nihil sine Deo!" |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 14:28
De la: adycucu_85, la data 2010-09-28 14:14:26Asa e. Cei care l-au votat pe Basescu sa plateasca. :-))) Asa sa faca si cei care l-au votat pe Geoana si pe Iliescu si pe Antonescu care pe ceilalti. Mai oameni buni observ un lucru: oricine ar fi la putere nu guverneaza bine. Romanii nu sunt multumiti niciodata de nicio guvernare si acum stau sa ma intreb, nu suntem noi insine de vina oare ? Eu zic sa punem mana sa muncim sa facem ceva constructiv sau sa emigram. Ia sa vedeti voi diferenta. Daca am avea o afacere prospera sa vedeti ce bine ar fi in timpul cabinetului BOC. STOP !!! gata cu vaicareala si la munca cei care aveti 2 maini, 2 picioare si un cap pe care de multe ori nu-l folositi !!! Bai imberbule nedus la munca, mai lasa'ti jucariile cumparate de taticu' pedalist si mai du'te tu la munca! Aaaa, nu stii sensul subst. "munca", normal, prin Bamboo doar se consuma...! "Nihil sine Deo!" |
|
9am096416 278 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 15:24
Basescu are dreptate ,este cel mai corect dintre toti politicienii romani si de aceea sunt scosi in strada prostii de romani ,ei nu se gandesc la binele tarii .de fapt cei care ies in strada sunt cei care nu fac nimic ,Nu le place munca si sunt platiti de psd si pnl cu 200 de lei ca sa racneasca in strada si sa arunce cu caciula de pamant .De la Timisoara cei care au mers la Bucuresti au fost platiti cu 200 de lei au fost cazati la Pitesi la 4 stele au primit masa gratuit numai ca sa-l injure pe Basescu,niste oameni de NIMIC care PUPA tot ce este ROSU deci pupincuristi rosii sunt toti cei care urla ca nu au ,ca mor de foame ,e o minciuna frustrata .Cu asa oameni tara nu va progresa ,progresul Nu se face cu marirea salariilor bugetarilor si reducerea salariilor la privati ba mai mult luna asta s-au luat si bonurile de masa la privati .salariile bugetarilor sunt sustinute de noi privatii ,nesimtitilor lenesilor ,pana cand sa va sustinem!!!????
M
|
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 15:39
De la: 9am096416, la data 2010-09-28 15:24:57Basescu are dreptate ,este cel mai corect dintre toti politicienii romani si de aceea sunt scosi in strada prostii de romani ,ei nu se gandesc la binele tarii .de fapt cei care ies in strada sunt cei care nu fac nimic ,Nu le place munca si sunt platiti de psd si pnl cu 200 de lei ca sa racneasca in strada si sa arunce cu caciula de pamant .De la Timisoara cei care au mers la Bucuresti au fost platiti cu 200 de lei au fost cazati la Pitesi la 4 stele au primit masa gratuit numai ca sa-l injure pe Basescu,niste oameni de NIMIC care PUPA tot ce este ROSU deci pupincuristi rosii sunt toti cei care urla ca nu au ,ca mor de foame ,e o minciuna frustrata .Cu asa oameni tara nu va progresa ,progresul Nu se face cu marirea salariilor bugetarilor si reducerea salariilor la privati ba mai mult luna asta s-au luat si bonurile de masa la privati .salariile bugetarilor sunt sustinute de noi privatii ,nesimtitilor lenesilor ,pana cand sa va sustinem!!!???? Te rog, nu mai repeta porcariile, aberatiile lui Basescu.Pe astea le stim, le-am invatat pe de rost, nu ne intereseaza. Incearca sa vezi dincolo de ceea ce se intampla si sa-ti pui intrebari: iti place in ce situatie este aceasta tara? Ai vazut tu ,ca acest "politician corect" sa faca ceva bun pt tara acesta? Nu dat din gura, ci fapte! Nimic! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 15:44
De la: black10131307, la data 2010-09-27 22:53:49De la: 9am178165, la data 2010-09-27 22:14:55De la: black10131307, la data 2010-09-27 22:06:30De la: 9am178165, la data 2010-09-27 21:09:56De la: Silver9AM, la data 2010-09-27 21:03:24De la: 9am178165, la data 2010-09-27 17:55:14De la: Silver9AM, la data 2010-09-26 17:00:32De la: 9am178165, la data 2010-09-26 13:13:10De la: Silver9AM, la data 2010-09-26 13:00:11De la: Silver9AM, la data 2010-09-25 18:30:04 EFECTIV,SUNT UIMIT...........VA BUCURATI CA NISTE COPII DE SUSPENDAREA PRESEDINTELUI,VA BUCURATI CA POLITISTII AU FACUT SCANDAL,(IAR JANDARMII AU COALIZAT ) VA BUCURATI DE NENUMARATE CHESTII MAI NEPLACUTE CARE SE INTAMPLA IN TARA......DOAMNE IN CE TARA TRAIM ? VOI VA GANDITI O SECUNDA MAI DEPARTE ?SA LUAM SUSPENDAREA,.....SPUNETIMI SI MIE,VOI......NU UN OBRAZNIC (PONTA ) CARE SUNT MOTIVELE ? LEGEA PENSIILOR E LA C CONSTITUTIONALA,NU LA PROMULGAT,DACA CC ZICE DA,CE MAI ZIC SUSPENDACII ? CE MOTIVE MAI GASESC ? ( NU VA INTRISTATI GASESC EI ) APOI URMEAZA REFERENDUM,CAMPANIE ELECTORALA,ALEGERI SI UN NOU PRESEDINTE ......TIP ILIESCU. VA PLACE ? MULTORA DA,DAR TOATE ASTE COSTA BANI MULTI,DE UNDE ? TARA NU MAI ARE BANI NICI PT. PLATA SALARIILOR SI A PENSIILOR,ECONOMIA E LA PAMANT SI CULMEA NU E VINOVAT BASESCU,E CRIZA FINANCIARA !!!!!!!!!! DAR DUPA VOI PT. FAPTUL CA VINE TOAMNA E VINOVAT BASESCU,DECI ??? Asa tremura de furie SRI-stule ca nu va mai tine ma`, nu mai speriati nici capra de taiat lemne ma` agenti speciali pe post de sperietori de ciori ce sunteti!!!! Infurie-te dulau portocaliu, infurie-te, ca poate daca ai fii ceva mai destept decat nemernicul tau fraudulos basescu, AI PRICEPE CA "NI SE FAIFAIE" TUTUROR CELOR DE PE FORUM ATAT DE AMENINTARILE TALE PE CARE LE "STROPESC" EU CU CEVA, CAT SI DE VORBIREA TA, CIORDILLES. Clar sa-ti fie securistule, CA NU MAI IMPRESIONEZI PE NIMENI, MA` AMARATULE, N-AI DECAT SA-TI INCORDEZI MUSCHII CA O BASICA, PE NOI FIX IN COT SI NICI MACAR ACOLO NU NE DOARE, BADARAN NENOROCIT CE ESTI!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 16:00
De la: 9am096416, la data 2010-09-28 15:24:57Basescu are dreptate ,este cel mai corect dintre toti politicienii romani si de aceea sunt scosi in strada prostii de romani ,ei nu se gandesc la binele tarii .de fapt cei care ies in strada sunt cei care nu fac nimic ,Nu le place munca si sunt platiti de psd si pnl cu 200 de lei ca sa racneasca in strada si sa arunce cu caciula de pamant .De la Timisoara cei care au mers la Bucuresti au fost platiti cu 200 de lei au fost cazati la Pitesi la 4 stele au primit masa gratuit numai ca sa-l injure pe Basescu,niste oameni de NIMIC care PUPA tot ce este ROSU deci pupincuristi rosii sunt toti cei care urla ca nu au ,ca mor de foame ,e o minciuna frustrata .Cu asa oameni tara nu va progresa ,progresul Nu se face cu marirea salariilor bugetarilor si reducerea salariilor la privati ba mai mult luna asta s-au luat si bonurile de masa la privati .salariile bugetarilor sunt sustinute de noi privatii ,nesimtitilor lenesilor ,pana cand sa va sustinem!!!???? Cand ii asculta cineva pe fanii lui Base (ca doamna asta si ca AdyCucu)care disperati isi canta aria si care repeta dupa stapanul lor ca nu muncim si suntem pomanagii,nu poti decat intelege decat ca pur si simplu au inebunit .Ei si cu Base sunt singurii care muncesc in tara asta (Cucule,tu ce pana mea muncesti bai ca parca erai student ?) ,iar toti cei care ies in strada ,doctori, profesori,politisti, pensionari, agricultori sunt doar niste comunisti lenesi si rai care pe care ei si cu Base ii tin in spate .Toata Romania este tinuta in spate de Basescu si de catzeii sai ... Draga cucoana basesciana si draga Ady Cucu clantau mic basescian,si eu tot privat sunt,dar nu am senzatia asta bizar-basesciana pe care o aveti voi ,cum ca bugetarii sau pensionarii ma fura pe mine sau ca eu ii duc in spate .Pe mine ma fura Statul condus de Basescu ,stat care ii fure si pe toti celilati. Ma fura statul asta cretin, care nu a luat nici macar o singura masura economica de prevenire a crizei, dar care in pur stil comunist,cu aroganta si nesimtire,strange de gat o intraga Romanie pentru ca o gasca portocalie sa traiasca bine iar Base sa aiba putere .In plus,dupa ce o strange de gat ii si baga pumnul in gura,acuzandu-i pe oamenii saraciti prin furturile si incapacitatea actualului regim,cum ca nu muncesc suficient de bine sau de mult ,ca sunt pomanagii,ca l-au jignit pe Base si ca sunt platiti ca sa strige la mitinguri.Rusine bai cucoana,rusine ca ai uitat ca bugetarii te-au invata carte,ca bugetarii te vindeca ,ca bugetarii te pazesc si ca ma-ta care te-a crescut este acum pensionara. Rusine ca ai ajuns sa crezi ca tu ii tii pe ei in spate cu munca ta, uitand ca si ei muncesc si ca fara ei nu ai putea trai nici tu .Rusine ca repeti textele de rahat ale lui Basescu fara sa ai nimic in suflet sau in capatzana aia a ta portocalie.Cum ii "sustii tu mai javra basesciana ,platindu-ti impozitele la stat ?Pai nu asa se procedeaza in toata lumea asta bai javra ordinara ? Nu trebuie sa indrazneasca nimeni sa spuna ca o duce rau deoarece apari tu ,fata proletar-basesciana cu gandire de APACA, si repeti textele de rahat de la Cotroceni .O sa dispareti toti in frunte cu Base si atunci pentru prima data poate vei intelege si tu ce este munca ,privato ,"truditoare" de Cotroceni ce esti !
|
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 16:07
De la: adycucu_85, la data 2010-09-28 14:14:26 Eu zic sa punem mana sa muncim sa facem ceva constructiv sau sa emigram. Ia sa vedeti voi diferenta. Daca am avea o afacere prospera sa vedeti ce bine ar fi in timpul cabinetului BOC. STOP !!! gata cu vaicareala si la munca cei care aveti 2 maini, 2 picioare si un cap pe care de multe ori nu-l folositi !!! Tu ce faci exact bai Cucule? Vreau si eu sa-ti urmez exemplul ... . PS:Pe tac-tu l-ai trimis la munca ?Ce a zis ,s-a suparat si te-a injurat sau a fost calm si ti-a explicat ca el oricum munceste de-i sar capacele ca sa tina un bou ca tine la facultate particulara ? |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 16:19
De la: Silver9AM, la data 2010-09-27 20:56:36 TU CAM INTRECI MASURA ,VEZI CA LA TINE NU MERGE " DORMI LINISTIT ........." POATE TE OPRESTE CINEVA PE STRADA , SI SA-TI CER NISTE EXPLICATII.................PARIU CA DUPA NU AI SA MAI PREDAI NICI IN PENITENCIAR ? HAI PUNE PARIU CU MINE,EU PLATESC INTODEAUNA !!!!!!!!!!!!!!!! Salta-i dom'le pe toti,ca sa se vada ca a inceput reforma statului promisa in campanie de Base...Lasa-i in libertate doar pe cei care merg pe stadioane cu stegulete de ziua lui Base, si pe care au activitate buna in propaganda de partid a PDL .Restul la canal,"mogulii" dracu',"comunistii" astia care indraznesc sa il jigneasca pe Zeus neacceptand maretele sale hotarari il liniste si cu burta goala (cu ciocu' mic si joc de glezne adica),care nu muncesc nimic, si stau cu mana intinsa la regimul Basescu toata ziua .... .Sa fiti mai duri decat predecesorii vostri din anii '50 .
|
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 16:41
"Nu v-am cerut nimic niciodată direct. Pe unii dintre dumneavoastră nici nu vă cunosc. Vă cer să reintroduceți disciplina în sistem acolo unde ea a cedat și să reintroduceți respectul pentru meseria de polițist, acolo unde ea nu se mai manifestă", le-a spus președintele Băsescu angajaților MAI prezenți la ceremonia de preluare a mandatului de către Traian Igaș.
Sa se introduca "disciplina" in toata Romania domnule Basescu ,sa fie "disciplina" si sa nu mai indrazneasca nimeni nici macar sa ridice ochii catre dumnevoastra .Sa fie sanctionati toti cei care prin atitudinea lor au lezat Statul si Poporul roman,cu succes si demnitate reprezentate prin ilustra dumneavoastra persoana ,prin familia dumnevoastra si prin inteleptii liderii PDL . Noi poporul roman, aderam la justele dumnevastra masuri si propunem sanctionare dura si fara mila a celor care, platiti de diverse cercuri de interese,indraznesc sa improaste cu noroi in onoarea si sensibilitatea celui mai iubit fiu al poporului cerand mancare. Propunem sanctionarea dura a unor astfel de elemente ,precum si formarea unor comitete de oameni ai NEMUNCII (ca stim ca nu muncim si stam doar cu mana intinsa catre dumnevoastra!), in care sa ne facem periodic autocritica, si sa infieram orice element reactionar care se impotriveste inteleptelor dumneavoastra hotarari .Disciplina trebuie intarita iar acest lucru se paote realiza doar prin intarirea autoritatii politrucilor PDListi din institutii,fabrici si uzine, si prin sanctionarea prompta si eficienta a abaterilor fata de linia partidului . Onoare muncii,traiasca PDL in frunte cu Traian Basescu ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 16:54
Boc: "Apelez din nou la serviciile polițiștilor, am vrut să îmi exprim dezacordul față de manifestări"
De ce sa-ti exprimi dezacordul bai limbricule ,cap de tabla ?! Ai distrus tara asta si iti exprimi tu dezacordul cand cineva protesteaza ?! Piticanie ,esti cel mai jalnic premier pe care l-a avut Romania IN TOATA ISTORIA EI, ASA CUM SI SEFUL TAU ESTE CEL MAI JALNIC PRESEDINTE! Imi exprim deci si eu dezacordul fata de mamica ta ca te-a adus pe lume,mare belea a adus pe capul Romaniei... Sper sa imi fie scuzat limbajul.La mine inca nu a patruns disciplina... PS:Cred ca aveau dreptate politistii aia iar tu si cu seful tau sunteti niste javre ordinare ...
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 17:03
Prea multa mizerie aduce acest individ romaniei .A venit calare pe un cal alb si acum a demonstrat ca de fapt ca este gol atit pe dinauntru cit si pe dinafara
Atitea energii cheltuite pentru un om de nimic / Este de fapt falimentul natiuni romane desbinate de interese marunte pentru care multumim din inima ambasadorilor occidentali ce nu sau dat deoparte de la nimic pentru a pune mina pe diferite bucatele de resurse Bravo lor isi iubesc tara / Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 17:48
am avut un coleg....ani de zile l-am suportat ! un caracter mizerabil : lingusitor cu sefii, autoritar cu cei mai mici decit el....cu femeia de serviciu stergea pe jos, ca sa se vada cine e el ! invidios si fitilist si ceva mai mult turnator....tot ce se vorbea intre 2 plansete, sefu' al mare afla ! vesnic dator , niciodata multumit cu viata lui care el muncitor ii duce-n spate pe altii care chiulesc si daca n-ar fi el s-ar duce institutul de ripa ca el are idei revolutionare dar ailalti din invidie nu-l lasa sa le puna-n practica si cite ore suplimentare a facut el n-a facut nimenea si n-are bani sa duca o piine la copii lui care saracii umbla-n tenesi in timp ce alti au adidasi ....offffff, si mai fugea in pauza la una mica cu alti citiva baieti buni ca si el si cu care se intilnea si dupa masa, la aceeasi masa din coltul circiumii !
trecea pe linga biroul meu cu ochii pe pachetelul de mincare si ofta din greu : eeeee, de cind n-au mai mincat copiii mei salam....ia sa vad si hirst o felie !.....aaaaa, ti-ai facut cafeaua ....e buna ? ghiortz- ghiortz ! n-ai niste bani pin' la salariu ? ba da, costica, am si-i dau si trece o luna si inca una....baiiii, frate : datoria ! pfai ce-a fost la gura lui : mama ei de viata ...unii au de dau si la altii cu imprumut si au tupeul sa-ti-i ceara inapoi cind te vad cit de amarit si chinuit esti si nimeni nu-l intelege ca nici nevasta-sa nu-l spala si nu-i da de mincare ca asa a avut el nenoroc in viata sa-l faca ma-sa si sa moara si el sa creasca pe la altii de mila....f...tui mama ei de viata !.....eiiiiii si atunci , mi s-a urcat la cap ,am dat cu "cascheta" de pamint - citeste cana de cafea in care tocmai isi bagase botul ala scirbos si i-am zis cuvintul magic : mars de aici JAVRA ORDINARA, sa nu te mai vad ! P.S. te-ai prins , Silviule ? ca sa ti sa spuna asa ceva, trebuie sa meriti si poate ca, citind ce-am scris eu mai sus, ai recunoscut un anume timp de comportament ...... Raporteaza abuz de limbaj |
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 18:25
De la: Silviu, la data 2010-09-28 13:53:09Asa dupa cum ma si asteptam, nimic nou in materie de comentarii. Asa e in toata lumea ??? Atunci Ministrul SSanatatii DE CE NU si-a dat demisia cand AU MURIT niste bebelusi arsi de vii? Pentru ca e in gasca lor? Pentru ca viata in general nu conteaza in tara lui Base', pentru ca esentialul se pierde printre scenele de balci etalate la cel mai inalt nivel ? Pentru ca nimic nu mai conteaza in tara asta in afara de orgoliul ranit al prezidentului care si-a facut un obicei de a lua totul personal ? Pentru ca reciprocitatea NU exista ? Pentru ca insultele si raul este indreptatit sa circule numai pe un singur sens adica de la ei la noi ? A auzit cineva de "masura pentru masura" ? Ce se tot asteapta la cum s-a comportat si s-au comportat cu poporul asta ? Arata cu degetul acuzator la noi ? Stim si noi sa facem asta. E cel mai usor Puterea exemplului functioneaza neconditionat. Mai mult, noi suntem cei indreptatiti s-o facem. Ei nu, fiindca poporul asta pe care il rad si il insulta i-a votat si i-a facut oameni de stat, asa giurumele cum sunt. Cat de mai suporta pamantul la cat de rai si urati am devenit la cat am ajuns sa ne chinuim copii dupa cum dicteaza o mana de calici dupa bani ? Calicul tot calic ramane indiferent cat de grase ii sunt conturile. Numai pamantul il mai satura. Sa faci viata amara unei lumi intregi de dragul gologanilor....tare cretin trebuie sa fii de fapt.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 18:29
De la: 9am178165, la data 2010-09-28 15:44:32De la: black10131307, la data 2010-09-27 22:53:49De la: 9am178165, la data 2010-09-27 22:14:55De la: black10131307, la data 2010-09-27 22:06:30De la: 9am178165, la data 2010-09-27 21:09:56De la: Silver9AM, la data 2010-09-27 21:03:24De la: 9am178165, la data 2010-09-27 17:55:14De la: Silver9AM, la data 2010-09-26 17:00:32De la: 9am178165, la data 2010-09-26 13:13:10De la: Silver9AM, la data 2010-09-26 13:00:11De la: Silver9AM, la data 2010-09-25 18:30:04 EFECTIV,SUNT UIMIT...........VA BUCURATI CA NISTE COPII DE SUSPENDAREA PRESEDINTELUI,VA BUCURATI CA POLITISTII AU FACUT SCANDAL,(IAR JANDARMII AU COALIZAT ) VA BUCURATI DE NENUMARATE CHESTII MAI NEPLACUTE CARE SE INTAMPLA IN TARA......DOAMNE IN CE TARA TRAIM ? VOI VA GANDITI O SECUNDA MAI DEPARTE ?SA LUAM SUSPENDAREA,.....SPUNETIMI SI MIE,VOI......NU UN OBRAZNIC (PONTA ) CARE SUNT MOTIVELE ? LEGEA PENSIILOR E LA C CONSTITUTIONALA,NU LA PROMULGAT,DACA CC ZICE DA,CE MAI ZIC SUSPENDACII ? CE MOTIVE MAI GASESC ? ( NU VA INTRISTATI GASESC EI ) APOI URMEAZA REFERENDUM,CAMPANIE ELECTORALA,ALEGERI SI UN NOU PRESEDINTE ......TIP ILIESCU. VA PLACE ? MULTORA DA,DAR TOATE ASTE COSTA BANI MULTI,DE UNDE ? TARA NU MAI ARE BANI NICI PT. PLATA SALARIILOR SI A PENSIILOR,ECONOMIA E LA PAMANT SI CULMEA NU E VINOVAT BASESCU,E CRIZA FINANCIARA !!!!!!!!!! DAR DUPA VOI PT. FAPTUL CA VINE TOAMNA E VINOVAT BASESCU,DECI ??? Asa, brava! Bagati carbuni frustratilor! Aveti si voi un fix si o singura placere pe lumea asta: sa-l injurati pe Basescu! Daca va simtiti mai bine, n-aveti decat! Lui ii faceti asa de rau cu flegmele astea pe care le tot postati, de nu o sa mai doarma la noapte! Deocamdata, alegerile pentru functia de presedinte au dovedit ca sunteti minoritari si degeaba va dati cu tartitzele de pamant. Stiu, o sa veniti cu argumentele voastre ca nu mai are aceeasi sustinere a electoratului, ca noi facem alegeri cand ne bese mintea, in functie de cum fluctueaza simpatiile sau antipatiile electoratului, nu o data la 5 ani. Multi dintre voi sunteti demni cde compatimire, ca habar nu aveti pe ce lume traiti, fara sa va uitati cu o seara inainte la antene ati fi muti ca pestii, pentru ca nu ati avea cuvinte. Altii o faceti constient, co-interesati in cazu;l in care v-ar ajunge leprele rosii la putere. Altii, printre care madama asta buna de incasat suturi in dos, in arena la circ, o fac pentru ca sunt tampiti si orice le-ai spune o tin inainte cu idioteniile lor! Pentru tine in mod special tiganco, iti recomand sa te tratezi cu Decaris. Asta este bun pentru o parazita jegoasa ca tine care se jeluieste ca nu ii da statul trusou moca! Daca nu, ca sa-ti mai treaca crizele astea de schizofrenie, ia o pastila de cal mare! Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 18:55
" ciocu mic " domnule ! dupa FRAUDA comisa de Roberta in PARLAMENTUL ROMANIEI - prima institutie a acestei tari - a devenit mai actuala ca oricind FRAUDAREA ALEGERILOR PREZIDENTIALE in 2009 !
|
9am096416 278 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 19:11
Daca toti cei care au iesit in strada nu ar fi fost platiti,nu li s-ar fi oferit excursia pe Valea Oltului si cazare patru stele si nu ar fi vizitat sediul psd din capitala NU ar fi plecat de acasa sa demonsreze pt. nimic.Sii as fi inteles saracia lor si necesitatea de a iesi in strada .Eu cand am iesit in strada in 1989 nu am iasit pentru javra de Ponta si nici pentru animalul de Iliescu ,si nici nu am primit bani de la diverse organizatii ,nu am avut cazare patru stele si macare la discretie ,gagauta vanaeamarin.
Carte in niciun caz nu am invatat de la bugetarii pe care ii sustineti voi coloratii in rosu,erau ca si acum navetisti care veneau sau nu veneau la scoala sau daca veneau erau prea obositi sa mai explice ceva " cititi de la pagina X la pgina Y "tot timpul chiuleau pe diverse pretexte studiul individual si cititul a fost mama invatari ,ei nu mi-au imbogatit cu nimic cunostintele ,nu au nici un merit ,meritul este al meu si al parintilor mei care mi -au creat conditiii pentru studiu , singura lor contributie a fost cand si cand prezenta lor la scoala pentru asta au primit mai mult decat trebuia In privinta vindecarii bugetarilor las-o mai incet ,cunosc ,mult mai bine sistemul decat iti poti inchipui,acolo oricat de multi bani vor fi ,NU vor ajunge la bonlavi niciodata pana nu se privatizeaza tot sistemul sanitar Se fura din 1990 incoace mai rau ca in codru .Milioanele furate de Nicolaescu impreuna cu guvernul Tariceanu de ce nu le vezi???si analizele acelea facute cu reactivi expirati date cu rezultate din burta de ce nu le vezi??????nu a vazut nimeni smecheria sau nu a vrut sa vada !!!!Bugetarii isi pazesc propriile interese si nici decum pe noi .Mama mea a fost furata si vedea hotul de la fereastra in curte vedea cine este si telefona la politie sa vina sa prinda hotul .Cum te-ai dus tu ,asa s-a dus si politistul ,ba mai mult i-a cerut mamei mele (73 ani )sa prinda ea hotul si sa il duca la sediul de bugetar ,asa ca las-o tu in pace pe mama si ocupa-te de ma-ta . Rusine ,tie daca crezi ca pe mine ma tin in spate bugetarii familia mea tine in spate bugetarii cu impozitele pe care le platesc. Bugetarii la ghiseu ori sunt ocupati ,nervosi,,indispusi prost crescuti si este atat de greu sa ajungi la ei sa iti rezolvi problemele care tot ei le-au gresit din start.sunt incompetenti si prosti.Rusine sa-ti fie tie jigodie rosie iliesciana,care in afara de puroi rosui n capatana ta rosie nu mai ai nimic,da javra psd-ista ,cu impozitele de la privatizati traiti voi bugetarii rosii,jigodie ordinara care minte de se inrosesc apele,nu va place munca sunteti obisnuiti cu mapa ceausista.La munca jigodie rosie ,nu la intins mana !!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj
M
|
|
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 19:11
De la: black10131307, la data 2010-09-28 18:29:35 Stim deja Black ca Basescu este nesimtit si ca nu ii pasa absolut deloc de romani,nu este nevoie sa ne reamintesti si tu... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 19:16
De la: 9am096416, la data 2010-09-28 19:11:05La munca jigodie rosie ,nu la intins mana !!!!!!!!!!!! Doamna,stiu ca sentimentele impotriva lui Base sunt profunde si le simte toata Romania pe buna dreptate.Dumneavoastra insa in aceasta propozitie ,chiar ati surprins esenta problemei ....
|
Postat pe: 28 Septembrie 2010, ora 19:44
De la: 9am096416, la data 2010-09-28 19:11:05 Doamna javra basesciana(si sunt un om civilizat ,chiar si acum sunt extrem de civilizat),sunteti un exemplu de autodidact care a invatat singur ajutat putin de la ma-sa si de la tac-su care stiau si geografie si matematica ,romana ,etc.Va chiuleau mereu profesorii,nu va invatau nimic,noroc cu parintii care v-au invatat ceva carte. Daca este adevarat ce spuneti,atunci nu ma mir ca il sustineti pe Basescu,asa fac toti analfabetii care au ajuns prin PDL sa manance o paine....
|
|
|

si strainezia este departe...........................?