back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 18:26

De la: 9am049573, la data 2010-09-26 17:50:40SIlver,

in continuare arunci cu laturi precum mamon de la cotroceni. atit puteti in guvernarea asta popolista si popular-europeana ... stiu de ce o faci, vrei ca altii sa nu citesca nimic negativ despre base -dernedeu' pe acest topic ... si mai vreti respect sau solidaritate...

poate ati uitat, dar avem drept presedinte pe cel care a cistigat alegerile spunind ca "nastase da cu curul".. de unde aveti acum atit de multa pretentie la mesaje elevate?!?

atit timp cit oprescu le-a autorizat mitigul, discursul lui base e inca un nou mare fis prezidential din care isi vor extrage energii fan-manelistii, orangistii si basescianisti...

in continuare spun ca decizia lui base este ilegala. si nu e vorba de codul rutier ...

mitingul politistilor e exemplu de tenacitate si pentru altii. eu inca astept provincia.

INTREBARE !!!!!!!!!!!!! CARUI ANIMAL, ARUNCI LATURI ???? IA SI MANANCA SI DUPA .........MAI DUTE IN MA......TA !!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 18:39

Silviu,
am o nedumerire, esti fan manelist sau basescianist?!?

sotia ta stie cum vorbesti pe net?dar copiii?
toti care l-au votat pe base gindesc ca tine?

te-a suparat atit de tare faptul ca am spus ca sunteti niste slugi oarbe?!

uite daca vrei retractez:
SIlviu, nu sunteti slugi oarbe , sunteti doar idealisti, influentati ideologic de doctrina pdl si de programul de reforma institutionala a statului propusa de catre presedintele Romaniei, cetateni europeni, cu convingeri democrate, educati si patrioti!

Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

840 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 18:46

De la: 9am049573, la data 2010-09-26 02:14:44Silver,
nu pot fi derbedeu, base a spus, in fata la ciresica, din neptun ca toti care nu l-au votat sunt dobitoci!

obsesia asta a lui base de a merge vara la neptun in face sa semene cu ceausescu! nu crezi?! are si o leana in familie ...

in continuare va faceti ca nu au furat ca porcii mistreti votul in parlament. amnezie...am vazut ca mai degradat, din profesor mai facut sef de scara!!! fa copii du-i la scoala si roaga-te sa nu-ti semene!

xyz,
mie imi place cind pronunta cuvintul solidaritate lenuta udrea, face o gurita rotunda, rotunda iar notiunea de solidaritate capata noi sensuri, umed-sexuale..
fata draga, vezi ca base spunea in mai, pe inserat, ca singurele solutii sunt la voi. ori poate polutii?! ma rog, ceva de genul acesta... deci base-derby a spus clar, fara solidaritate, doar voi!!
porcaiala lui base (demna, cum spune silver, de un PRESEDINTE) la adresa liderilor opozitiei de acum citeva zile mustea si putea a solidaritate. in locul polonezilor as protesta la nivel diplomatic ca tefeliti cuvintul asta.
ce o tot dati acum cu oistea in gard, a fost usor in opozitie la criticat, si in campanie sa fii popolist, mai greu, da greu de tot, e cu arta guvernarii. i-am mai spus si lui click, oranjadele astea au unplut in 2 ani un raft intreg cu tratate din arta neguvernarii.

preluati si repetati zilnic lozincile lor. uitati-va in tara, chiar nu e nimic care sa va puna pe ginduri, chiar atit de slugi oarbe sunteti pentru incapabilii astia?!!

'573,
cu cine ma confunzi? Poate tu faci parte din vreun partid (la cat patos pui si cum mai scapa limbajul), dar eu nu. Nu am timp. Muncesc; iar cand am timp intru in foum unde citesc opinii si imi spun parerea. Nu e o ilegalitate, nu?!!
Pe mine nu ma intereseaza ce-a spus Basescu in mai sau Crin in iunie sau Ponta in iulie. Nici nu-mi mai pierd timpul sa-i urmaresc la tv. Eu imi spun parerea mea. Da, am mai spus-o pe topicul asta: d.p.v. economic actualul guvern este incompetent. Nu a luat masuri din timp (probabil sperand ca nu va fi nevoie) si nu a reusit nici macar sa faca ajustarile necesare pt. echilibrare, cu atat mai putin sa ia masuri de relansare economica. Poate recalcularea pensiilor speciale a fost un lucru bun, dar cresterea TVA acum nu (mai ales la produsele de baza), scaderea anumitor salarii bugetare nu (desi in Romania se ajunsese ca media celor platiti de la buget sa castige mai bine decat media celor care le plateau salariile- eu daca ma duc la stat voi fi platita cel putin dublu fata de privat, dar nu am pile- totusi la unele salarii nu trebuia umblat). Dinspre opozitie, PSD-ul vine cu vesnica propunere de program anti-criza: introducerea impozitului progresiv (adica motivul pt. care nu l-am votat pe Geoana''Mihaela, dragostea mea''), iar PNL vine cu masuri de ordin general: reducerea cheltuielilor, stoparea evaziunii fiscale, dar nu spune si cum sa se faca (oare ei stiu?). Ma intreb cum ar putea fi impozitate averile mari (cati au resedinta fiscala in Romania sau cat de greu le-ar fi sa-si schimbe rapid resedinta fiscala?).
Maine daca ar trebui sa votez, as pastra votul in buzunar. Si ma uit in jurul meu si vad din ce in ce mai putini oameni preocupati de politica din Romania. Pt. ei PNL, PSD, PDL sunt aceeasi ciorba politica, fara nicio diferenta.

P.S. Iti sugerez ca in subsolul viitoarelor postari sa intocmesti o lista scurta a temelor si ideilor de evitat de catre oricine nu vrea sa riste a fi catalogat ''sluga oarba'', ''oranjada''. Ar fi o masura igienica de a evita eventualele indignari si frustrari si ar salva in acelasi timp aparenta de deschidere catre opinii diverse.
Multa sanatate!

Think outside the box!
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 18:50

De la: Silver9AM, la data 2010-09-26 18:26:35

in continuare arunci cu laturi precum mamon de la cotroceni. atit puteti in guvernarea asta popolista si popular-europeana ... stiu de ce o faci, vrei ca altii sa nu citesca nimic negativ despre base -dernedeu' pe acest topic ... si mai vreti respect sau solidaritate...

poate ati uitat, dar avem drept presedinte pe cel care a cistigat alegerile spunind ca "nastase da cu curul".. de unde aveti acum atit de multa pretentie la mesaje elevate?!?

atit timp cit oprescu le-a autorizat mitigul, discursul lui base e inca un nou mare fis prezidential din care isi vor extrage energii fan-manelistii, orangistii si basescianisti...

in continuare spun ca decizia lui base este ilegala. si nu e vorba de codul rutier ...

mitingul politistilor e exemplu de tenacitate si pentru altii. eu inca astept provincia.

INTREBARE !!!!!!!!!!!!! CARUI ANIMAL, ARUNCI LATURI ???? IA SI MANANCA SI DUPA .........MAI DUTE IN MA......TA !!!!
Dupã întrebare se pun ":" (douã puncte). Nu mã surprinde nici faptul cã eºti un agramat pe lângã ruptura ta de realitatea socialã ºi economicã a acestei þãri ... Aºa eºti, trebuie sã te tratez ca atare.
Nu degeaba spunea liderul tãu cã ºcoala româneascã produce tâmpiþi.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 18:55

xyz,

te-a suparat atit de tare faptul ca am spus ca sunteti niste "slugi oarbe"?!

uite daca vrei retractez si pentru tine:
xyz, nu sunteti slugi oarbe , sunteti doar idealisti, influentati ideologic de doctrina pdl si de programul de reforma institutionala a statului propusa de catre presedintele Romaniei, cetateni europeni, cu convingeri democrate, educati si patrioti!

faptul ca recunosti ca au fost varza in luarea de masuri economice nu te scuza ca repeti indemnul lor la solidaritate. sa vezi la iarna cind va scadea si mai mult consumul citi producatori romani de bunuri de larg consum vor avea probleme.

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
Fosta membra 9am.ro

840 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 18:58

'573,
eu stiam ca marsul politistilor (nu vorbesc de ceilalti protestatari) nu a fost autorizat. Binenteles ca asta nu-i da dreptul lui Basescu sa confunde propria persoana cu institutia pe care o reprezinta. Despre ce ilegalitate vorbesti? Ca le impune politistilor sa nu-si faca meseria? Nu poate impune asta.

Think outside the box!
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 19:07

De la: Dorinel, la data 2010-09-26 18:50:41

Dupã întrebare se pun ":" (douã puncte). Nu mã surprinde nici faptul cã eºti un agramat pe lângã ruptura ta de realitatea socialã ºi economicã a acestei þãri ... Aºa eºti, trebuie sã te tratez ca atare.

MAI DESTEPTULE,TU AI FOST LA SCOALA ? MACAR LA " SCOALA DE VARA " A LUI PONTA, IN PRIMUL RAND """"""" NU SUNT PUNCTE,POATE IN CAPUL TAU,IN AL 2 -LEA RAND NU AM CITAT PE NIMENI ,CA SA FOLOSESC .........UITE CINE SE DA MARE "DIAC " IA SI DUTE MACAR LA POARTA UNEI SCOLI SI CERSESTE DE LA COPII UN PIC DE .......GLAGORIE,MAI DORINELEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 19:07

De la: 9am049573, la data 2010-09-26 18:55:50xyz,

xyz, nu sunteti slugi oarbe , sunteti doar idealisti, influentati ideologic de doctrina pdl si de programul de reforma institutionala a statului propusa de catre presedintele Romaniei, cetateni europeni, cu convingeri democrate, educati si patrioti!

faptul ca recunosti ca au fost varza in luarea de masuri economice nu te scuza ca repeti indemnul lor la solidaritate. sa vezi la iarna cind va scadea si mai mult consumul citi producatori romani de bunuri de larg consum vor avea probleme.
Te rog sã nuanþezi puþin viziunea ta politicã ºi cam ce ar trebui fãcut pt a scoate aceastã þarã din crizã. Nu uita, politici care se ºi pot aplica, nu idealuri despre cum ar trebui procedat.

Fosta membra 9am.ro

840 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 19:08

De la: 9am049573, la data 2010-09-26 18:55:50xyz,

'573,
nu ma supara vorbele nimanui. M-as supara daca mi s-ar lua dreptul de a munci, de a spune ce gandesc, chestii de astea. Pe mine nu ma influenteaza nicio doctrina, eu nu repet niciun indemn, spun ce gandesc. Nu sunt influentata ideologic de nimeni, pe mine ma intereseaza ce solutii anti-criza exista (daca exista), ma intereseaza sa ramana cota unica, sa ramana scutirea de impozit pt. programatori ca altfel nu stiu ce ar mai retine multinationalele in Romania.
Eu lucrez la un producator roman de bunuri de larg consum: a inceput sa scada putin consumul, dar noi am inceput sa exportam. Iar tarile din jurul nostru par sa inceapa sa iasa din criza.

Think outside the box!
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 19:10

De la: 9am049573, la data 2010-09-26 18:39:08Silviu,
am o nedumerire, esti fan manelist sau basescianist?!?

sotia ta stie cum vorbesti pe net?dar copiii?
toti care l-au votat pe base gindesc ca tine?

te-a suparat atit de tare faptul ca am spus ca sunteti niste slugi oarbe?!

uite daca vrei retractez:
SIlviu, nu sunteti slugi oarbe , sunteti doar idealisti, influentati ideologic de doctrina pdl si de programul de reforma institutionala a statului propusa de catre presedintele Romaniei, cetateni europeni, cu convingeri democrate, educati si patrioti!

NU RETRACTA,RAMAI ASA CUM ESTI............ ( ADICA TOT UN TAMPIT ) POATE SE COC DOVLECII,SI............PAPA BUN !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 19:15

De la: Silver9AM, la data 2010-09-26 19:07:23

MAI DESTEPTULE,TU AI FOST LA SCOALA ? MACAR LA " SCOALA DE VARA " A LUI PONTA, IN PRIMUL RAND """"""" NU SUNT PUNCTE,POATE IN CAPUL TAU,IN AL 2 -LEA RAND NU AM CITAT PE NIMENI ,CA SA FOLOSESC .........UITE CINE SE DA MARE "DIAC " IA SI DUTE MACAR LA POARTA UNEI SCOLI SI CERSESTE DE LA COPII UN PIC DE .......GLAGORIE,MAI DORINELEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!
Nu trebuie sã citezi pe nimeni pt cele douã puncte - nu este o regulã în gramatica limbii române. Pur ºi simplu în contextul formulat de tine (...) erau necesare.
Exerciþiu: "Fie cã te superi sau nu, asta eºti, un agramat !"
"Ia" vezi, unde am greºit eu.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 19:17

De la: _xyz, la data 2010-09-26 18:58:03'573,
eu stiam ca marsul politistilor (nu vorbesc de ceilalti protestatari) nu a fost autorizat. Binenteles ca asta nu-i da dreptul lui Basescu sa confunde propria persoana cu institutia pe care o reprezinta. Despre ce ilegalitate vorbesti? Ca le impune politistilor sa nu-si faca meseria? Nu poate impune asta.

TE STIU UN TIP CORECT ,IN GENERAL ! SPUNEMI SI MIE ,ESTI DE ACORD,CA INSEMNELE TARII SA FIE ARUNCATE PE JOS SI BATJOCORITE ? ESTI DE ACORD CA OAMENII SA VINA INARMATI LA MITINGURI DE PROTEST ? ESTI DE ACORD CU AMENINTARILE VERBALE,ALE (OAMENILOR LEGII ) CU LINSAREA PRESEDINTELUI UNEI TARI ?( INDIFERENT CINE ESTE EL ) ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 19:17

De la: Dorinel, la data 2010-09-26 19:15:29

Nu trebuie sã citezi pe nimeni pt cele douã puncte - nu este o regulã în gramatica limbii române. Pur ºi simplu în contextul formulat de tine (...) erau necesare.

SINCER ? CA TE-AI NASCUT !!!!!!!!!!!!!

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 19:23

De la: Silver9AM, la data 2010-09-26 19:17:56
De la: Dorinel, la data 2010-09-26 19:15:29

SINCER ? CA TE-AI NASCUT !!!!!!!!!!!!!
Asta e, atâta poþi ! Sã-þi fie de bine idealist portocaliu, la fel ºi liderului tãu ...
Boborul, sincer, nu-l mai vrea !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 19:29

De la: Silver9AM, la data 2010-09-26 19:17:03

TE STIU UN TIP CORECT ,IN GENERAL ! SPUNEMI SI MIE ,ESTI DE ACORD,CA INSEMNELE TARII SA FIE ARUNCATE PE JOS SI BATJOCORITE ? ESTI DE ACORD CA OAMENII SA VINA INARMATI LA MITINGURI DE PROTEST ? ESTI DE ACORD CU AMENINTARILE VERBALE,ALE (OAMENILOR LEGII ) CU LINSAREA PRESEDINTELUI UNEI TARI ?( INDIFERENT CINE ESTE EL ) ?
Însemnele acestei þãri sunt în primul rând cetãþenii sãi. Cum ei sunt batjocuriþi ºi umiliþi zilnic de actuala putere, nu ai nici un drept sã le ceri acestor oameni "solidaritate". Priºepuºi ?!!!
Nici nu ºtiu ce e mai groaznic: poliþiºtii care strigã la Cotroceni "ieºi afarã, javrã ordinarã!" ºi îºi aruncã cascheta pe asfalt sau preºedintele care face pipi pe autoritatea Poliþiei în statul român.

Fosta membra 9am.ro

840 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 19:55

Sincer, politistii au avut un comportament de mineri in uniforma. Si la privat s-au scazut salarii, s-au disponibilizat oameni si nu am auzit scandari vulgare. Dar asta nu poate fi motiv de orgoliu prostesc si inceput de paranoia pt. un presedinte de tara. Ca nu suntem la gradinita unde ne suparam copilareste...

Think outside the box!
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 20:02

De la: Dorinel, la data 2010-09-26 19:29:02

Însemnele acestei þãri sunt în primul rând cetãþenii sãi. Cum ei sunt batjocuriþi ºi umiliþi zilnic de actuala putere, nu ai nici un drept sã le ceri acestor oameni "solidaritate". Priºepuºi ?!!!
Nici nu ºtiu ce e mai groaznic: poliþiºtii care strigã la Cotroceni "ieºi afarã, javrã ordinarã!" ºi îºi aruncã cascheta pe asfalt sau preºedintele care face pipi pe autoritatea Poliþiei în statul român.

ESTI PELTIC,SAU SCRII CA IN GIMNAZIU ? NU TU ESTI ,STEMA TARII ,NICI MACAR NU ESTI DIN BOBOR,ESTI DIN TRUPA DE CIRC A PSD-ULUI...............

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 21:04

De la: _xyz, la data 2010-09-26 19:55:46

Sincer, politistii au avut un comportament de mineri in uniforma. Si la privat s-au scazut salarii, s-au disponibilizat oameni si nu am auzit scandari vulgare. Dar asta nu poate fi motiv de orgoliu prostesc si inceput de paranoia pt. un presedinte de tara. Ca nu suntem la gradinita unde ne suparam copilareste...

NU MI-AI RASPUNS..........DAR TU TE-AI SIMTI IN LARGUL TAU CU NISTE OAMENI CARE-TI VOR RAUL ,LANGA TINE ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 21:34

Declaraþia de presã
a preºedintelui României, Traian Bãsescu
(26 septembrie 2010)

Bunã ziua. Cred cã se impune o foarte scurtã clarificare a poziþiei mele cu privire la cooperarea cu Ministerul de Interne. Înainte de a face aceastã scurtã clarificare, pentru a reduce volumul speculaþiilor, vreau sã ºtiþi cã Bogdan Hossu a sunat la cabinet când au plecat din Piaþa Victoriei. Am fost contactat de ºefa de cabinet, care i-a rãspuns înapoi cã nu sunt în Palatul Cotroceni. De altfel, n-am fost în Bucureºti. Ca atare, speculaþiile cã n-am vrut sã ies sunt... Dar am dat instrucþiuni unui consilier, dacã ajung aici, sã discute cu reprezentanþii sindicali. În ceea ce priveºte declaraþia, aº vrea sã precizez cã este vorba de marºul neautorizat de vineri, 24 septembrie. ªi plec de la premisa cã sunt foarte mulþi români care sunt nemulþumiþi de mãsurile de austeritate pe care guvernul a fost nevoit sã le ia, pur ºi simplu pentru cã nu are bani - ºi, din acest punct de vedere, înþeleg nemulþumirea tuturor categoriilor sociale, inclusiv pe cea a poliþiºtilor; ºi ei fac obiectul reducerii salariilor cu 25%. De asemenea, ºtim foarte bine cã mulþi români au manifestat în Bucureºti în aceastã perioadã, dar toþi au manifestat respectând legea. Singurii care au încãlcat legea au fost salariaþii Ministerului Administraþiei ºi Internelor. ªi nu mã refer aici numai la poliþiºtii care au manifestat, ci ºi la jandarmii care nu au aplicat legea, au negociat-o cu sindicaliºtii.

Pânã la urmã, un act ilegal rãmâne un act ilegal. Cei 6.000 de poliþiºti au efectuat un marº ilegal ºi ei sunt exact aceia care, alãturi de jandarmi, trebuie sã vegheze la respectarea legalitãþii altor manifestãri publice, inclusiv mitinguri de protest. Cred cã vor avea o dificultate sã cearã la manifestaþiile urmãtoare respectarea legii. Poliþia ºi Jandarmeria sunt, din punctul meu de vedere, instituþii extrem de importante ale statului român. Îmi permit sã spun cã le consider instituþii esenþiale ale statului, pentru cã ele au ca principalã misiune respectarea ºi impunerea legii, apãrarea cetãþeanului ºi apãrarea instituþiilor statului. Ceea ce Domniile Lor au fãcut vineri - cei 6.000 de poliþiºti - nu s-a încadrat nicicum în obligaþiile pe care ei le au în viaþa de zi cu zi. Cu atât mai mult, încãlcarea legii s-a fãcut purtând uniforma statului român ºi, pe uniformã, simbolurile statului român. Cred cã cel mai grav lucru dintre ilegalitãþile comise de poliþiºtii care s-au angajat într-un marº neautorizat este cã pur ºi simplu au subminat autoritatea statului român ºi instituþiile statului român, fie cã este vorba de Ministerul Administraþiei ºi Internelor, ca instituþie, fie cã este vorba de instituþia prezidenþialã.

Vreau sã înþelegeþi foarte bine cã Palatul Cotroceni nu este al meu. Eu sunt un vremelnic chiriaº la Palatul Cotroceni. Palatul Cotroceni este ºi el, ca ºi Poliþia ºi Jandarmeria, un simbol al statului român. De aceea cred cã eu, în calitate de Preºedinte - ºi nu cred, sunt convins cã în calitate de Preºedinte nu pot asocia Preºedinþia României ca instituþie ºi pe preºedintele României cu salariaþii dintr-o instituþie, salariaþi care au încãlcat grav legea. Acesta este motivul pentru care am dat dispoziþie Serviciului de Protecþie ºi Pazã sã nu mai apeleze la nicio prestaþie a Ministerului de Interne. Vreau sã vã fie foarte clar: Poliþia ºi Jandarmeria nu au atribuþiuni directe în securitatea preºedintelui României, ci doar atunci când sunt solicitate de Serviciul de Protecþie ºi Pazã. În ceea ce priveºte Poliþia Circulaþie, sã ºtiþi cã îi cunosc aproape pe toþi poliþiºtii din escorta mea, îi simpatizez ºi le mulþumesc pentru sprijinul pe care mi l-au dat de fiecare datã, dar fac parte dintr-o instituþie care în momentul de faþã este asociatã de români cu o instituþie a legii care nu respectã legea. De aceea, nu pot asocia instituþia prezidenþialã cu salariaþi ai Ministerului de Interne. Este problema Guvernului sã rezolve imediat problemele de disciplinã ºi de respectare a legii în Ministerul de Interne. Aceasta este declaraþia. Vã mulþumesc, vã doresc o duminicã plãcutã.

Departamentul de Comunicare Publicã
26 Septembrie 2010

MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 21:49

Renunt laserviciile politiei si jandarmeriei,casa nu ma aresteze ca abia acum au aflat ca sunt un infractor pazit de securitatea bine platita

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 21:58

Si eu sunt cetatean al Romaniei si nu ma simt batjocorit de autoritati. Generalizarile unor frustrati care nu sunt in stare sa accepte ca nu a castigat alegerile partidul pe care il simpatizeaza/sustine/slujeste nu sunt decat ridicole si jalnice. Pescuitorii in ape tulburi care se bucura ca este haos in tara si indeamna fraierii sa duca si mai tare de rapa tara, atunci cand ar trebui sa fie constienti ca numai printr-un efort colectiv am putea sa ne mai salvam, sunt mai mult decat niste cretini! Nemtii au pierdut un milion de locuri de munca si nu au mai iesit in strada politistii lor sa dea cu sepcile de pamant.
Privitor la mitingul politistilor, ar trebui sa va ganditi ca cei care au procedat asa, batjocorind uniforma pe care o poarta, nu au nicio scuza pentru asta. Poti sa ceri beneficii, salarii mai mari, conditii de munca mai bune, dar nu poti sa iti bati joc de insemnele tarii. Daca ungurii ar fi aruncat pe jos tricolorul romanesc s-ar fi incins patriotismul in voi. Politistii au voie sa il batjocoreasca chiar daca au jurat sa il slujeasca!
De unde vreti sa se dea salarii mai mari bugetarilor? Asta este bugetul acum! Nu este din cauciuc, sa tragi de el si sa il lungesti! Care este solutia, sa iei de la cel care munceste in mediul privat si sa-i dai celuilalt de la stat?

Fosta membra 9am.ro

840 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 23:02

De la: Silver9AM, la data 2010-09-26 21:04:01br />
NU MI-AI RASPUNS..........DAR TU TE-AI SIMTI IN LARGUL TAU CU NISTE OAMENI CARE-TI VOR RAUL ,LANGA TINE ?

Acum exagerezi. Se doreste indepartarea lui Basescu de la presedentie, nu moartea.

Think outside the box!
DanubianKnight

746 mesaje

Postat pe: 26 Septembrie 2010, ora 23:36

Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 00:07

De la: black10131307, la data 2010-09-26 21:58:52

Si eu sunt cetatean al Romaniei si nu ma simt batjocorit de autoritati. Generalizarile unor frustrati care nu sunt in stare sa accepte ca nu a castigat alegerile partidul pe care il simpatizeaza/sustine/slujeste nu sunt decat ridicole si jalnice. Pescuitorii in ape tulburi care se bucura ca este haos in tara si indeamna fraierii sa duca si mai tare de rapa tara, atunci cand ar trebui sa fie constienti ca numai printr-un efort colectiv am putea sa ne mai salvam, sunt mai mult decat niste cretini! Nemtii au pierdut un milion de locuri de munca si nu au mai iesit in strada politistii lor sa dea cu sepcile de pamant.
Privitor la mitingul politistilor, ar trebui sa va ganditi ca cei care au procedat asa, batjocorind uniforma pe care o poarta, nu au nicio scuza pentru asta. Poti sa ceri beneficii, salarii mai mari, conditii de munca mai bune, dar nu poti sa iti bati joc de insemnele tarii. Daca ungurii ar fi aruncat pe jos tricolorul romanesc s-ar fi incins patriotismul in voi. Politistii au voie sa il batjocoreasca chiar daca au jurat sa il slujeasca!
De unde vreti sa se dea salarii mai mari bugetarilor? Asta este bugetul acum! Nu este din cauciuc, sa tragi de el si sa il lungesti! Care este solutia, sa iei de la cel care munceste in mediul privat si sa-i dai celuilalt de la stat?
Black, repeþi ca o vuvuzelã portocalie tot ce spune omul Traian Bãsescu. În realitate acei poliþiºti nu i-au scandat instituþiei prezidenþiale "javrã ordinarã !", ci omului Traian Bãsescu. Cred cã e clar cã trebuie sã facem distincþia.
De cîte ori cere respect ºi supunere, Traian Bãsescu se doreºte - prin ceea ce face ºi spune - se prezintã - prin toate însemnele puterii prezidenþiale - ºi este adulat de toþi susþinãtorii sãi, ca oficial.
De cîte ori acuzã fãrã probe - deci, fãrã drept - loveºte sau terfeleºte "duºmanii" sãi, Traian Bãsescu se doreºte, se prezintã ºi este scuzat ca om.
Aºa ºi acum, încercãm sã-l prezentãm ca oficial al Statului român. Când dãdea capete în gurã arabilor din Grozãveºti, Traian Bãsescu era, e foarte clar dupã voi, un om, ºi nu un primar aflat în exercitarea funcþiei. La fel ºi când la alegeri striga „muie!” la vederea rezultatelor – nu era ºef de campanie ºi oficial al partidului sãu, ci persoanã privatã.
Black, pe cine încercaþi sã pãcãliþi de data asta !?
Mã bucur cã nu te simþi umilit ºi batjocurit de intituþiile Statului român ºi eºti un câºtigãtor al actualei crize. Culmea e cã ºi alþi orange sunt în situaþia ta în timp ce 8 români din zece îþi vor spune cã România merge pe un drum greºit ºi cã nu mai au încredere în actuala putere. ªi nu sunt statistici "hanteniste" sau "irehalitãþi", sunt statistici - culmea ! ! ! - oficiale ! ! !
Black, lumea nu vã mai vrea. Asta e realitatea lãsatã în urma politicilor dezastruoase ale actualului regim, ºi nu a activitãþii opoziþiei - la rândul ei la fel de iresponsabilã, cu un discurs demagogic ºi populist, deci fãrã soluþii ce se pot implementa în actuala situaþie.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 01:13

Da, nimic nu mã mai surprinde în aceastã þarã.
Mai nou, PSD-ul, prin vocea lui "Mihaela, dragostea mea!" în faþa realelor probleme cu care se confruntã populaþia României, nu-i aºa, ºi-au stabilit ºi ei un obiectiv maximal în aceastã perioadã: cãderea Guvernului Boc ºi dãrãmarea regimului Bãsescu !
"Pentru opoziþie ºi pentru România. Obiectivul minimal pentru aceastã toamnã-iarnã este dãrâmarea Guvernului Boc. Obiectivul maximal pentru aceastã toamnã este dãrâmarea regimului Bãsescu", a declarat, Mircea Geoanã.
Ei da, asta va scoate þara din crizã ! Bineînþeles, dupã spusele lor.
Dupã spusele noastre, dupã judecata noastrã umilã, de departe la actualii politicieni primeazã doar ciolanul ºi mai puþin grija faþã de cetãþenii acestei þãri ºi soluþiile pt ieºirea din criza fãrã precedent pe care o traversãm.
Aºa lideri, aºa þarã ! De rahat !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 01:19

De la: Dorinel, la data 2010-09-27 01:13:00Da, nimic nu mã mai surprinde în aceastã þarã.
Mai nou, PSD-ul, prin vocea lui "Mihaela, dragostea mea!" în faþa realelor probleme cu care se confruntã populaþia României, nu-i aºa, ºi-au stabilit ºi ei un obiectiv maximal în aceastã perioadã: cãderea Guvernului Boc ºi dãrãmarea regimului Bãsescu !
"Pentru opoziþie ºi pentru România. Obiectivul minimal pentru aceastã toamnã-iarnã este dãrâmarea Guvernului Boc. Obiectivul maximal pentru aceastã toamnã este dãrâmarea regimului Bãsescu", a declarat, Mircea Geoanã.
Ei da, asta va scoate þara din crizã ! Bineînþeles, dupã spusele lor.
Dupã spusele noastre, dupã judecata noastrã umilã, de departe la actualii politicieni primeazã doar ciolanul ºi mai puþin grija faþã de cetãþenii acestei þãri ºi soluþiile pt ieºirea din criza fãrã precedent pe care o traversãm.
Aºa lideri, aºa þarã ! De rahat !

Tu cind mai ai timp si de tine, cu atita activitate pe forum.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 01:40

Basescu a dat dispozitie ca efectivele Ministerului Administratiei si Internelor sa nu mai participe la asigurarea protectiei sale, incepand de vineri, ora 17.00, decizia fiind luata in contextul participarii unor angajati ai ministerului la marsul ilegal de protest.
......a ramas fara aparare,sariti....

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 01:41

De la: _xyz, la data 2010-09-26 23:02:39
De la: Silver9AM, la data 2010-09-26 21:04:01br />

Acum exagerezi. Se doreste indepartarea lui Basescu de la presedentie, nu moartea.

..Mda,jos.....cat mai jos....

Ebony

14969 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 01:48

De la: Ebony, la data 2010-09-27 01:40:42Basescu a dat dispozitie ca efectivele Ministerului Administratiei si Internelor sa nu mai participe la asigurarea protectiei sale, incepand de vineri, ora 17.00, decizia fiind luata in contextul participarii unor angajati ai ministerului la marsul ilegal de protest.

...... eu zic ,sa renuntam si noi la Base,ce mama

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 02:09

De la: Ebony, la data 2010-09-27 01:40:42Basescu a dat dispozitie ca efectivele Ministerului Administratiei si Internelor sa nu mai participe la asigurarea protectiei sale, incepand de vineri, ora 17.00, decizia fiind luata in contextul participarii unor angajati ai ministerului la marsul ilegal de protest.

Sanki are baiatu aparare si mai tare nu va fie frica traienel nu pica are spatele asigurat sunt armate adevarate de mercenari particulari si ursari care sa-l apere n-ati vazut ce capete rase si cefe de tauri au?

Pagini: << 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: