Info
x
Basescu
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 03:52
trecui in fuga de fapt fara sa vreau il vazui pe b 1 de vorba cu rasnita si era sa sparg ecranul.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 09:47
O veste buna si una rea transmise ambele de premieru Boc.Incep cu vestea buna.Se renunta la impozitul minim asa cum de mult promisese Boc ...Vestea rea este ca se inlocuieste impozitul minim, cu unul forfetar.
![]() PS:Stirea este pe bune,nu glumesc
Raporteaza abuz de limbaj |
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 10:09
Depinde cum il fac. Iata o situatie. Cineva are o firma si nu a avut activitate drept pentru care a suspendat firma. L-au incarcat cu impozitul minim (pe nimic) si a decis s-o inchida definitiv. Nu a putut fiindca nu se poate inchide o firma daca nu achiti toate datoriile. Astfel, omul sta agatat cu firma si se incarca cu datorii penalitati, majorari "din senin". Sper ca impozitul forfetar de care zici sa fie conceput normal si sa se aiba in vedere ca anumite firme au o cifra minima de afaceri care asigura doar venitul necesar intretinerii afacerii pentru a pune o paine pe masa familiei proprietarului cat si familiilor angajatilor. Daca vor pune impozit pe nimic ca pana acum.....va fi din ce in ce mai periculos sa traiesti in tara asta.
Multi au ajuns asistati din cauza impozitelor pe vant pe care nu le-au putut sustine. Am un prieten care a fost nevoit sa inchida cabinetul stomatologic dupa 12 ani de functionare. A inchis catile de munca celor 4 asistente si sase medici. I-a lasat muritori de foame fiindca si el la randul lui a ajuns muritor de foame si plin de datorii. Inchide si pleaca in Belgia sa lucreze ca angajat in cabinetul altora. Sa nu crezi ca va trimite bani in tara. Nu va contribui la PIB-ul nostru fiindca pleaca cu familia lichidand totul aici. Este prea mult ca dupa un efort de o viata sa fii nevoit sa inchizi. Deznadejde si non-sens. Asta caracterizeaza "mandatele" PDL. De unde vor astia sa adune impozite la stat daca distrug tot cu premeditare ? Cum sa se mentina sau sa se deblocheze ceva in tara asta cand ei ne-au prins pe toti in pioneze ca pe niste fluturi in insectar ?
Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
|
|
MANELISTUL 271 mesaje Membru din: 16/01/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 10:54
Sa plece toti!ramin eu cu cadinele Roberta Anastase si Elena Udrea
|
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 11:11
De la: super_green_frog, la data 2010-09-23 10:09:06Depinde cum il fac. Iata o situatie. Cineva are o firma si nu a avut activitate drept pentru care a suspendat firma. L-au incarcat cu impozitul minim (pe nimic) si a decis s-o inchida definitiv. Nu a putut fiindca nu se poate inchide o firma daca nu achiti toate datoriile. Astfel, omul sta agatat cu firma si se incarca cu datorii penalitati, majorari "din senin". Sper ca impozitul forfetar de care zici sa fie conceput normal si sa se aiba in vedere ca anumite firme au o cifra minima de afaceri care asigura doar venitul necesar intretinerii afacerii pentru a pune o paine pe masa familiei proprietarului cat si familiilor angajatilor. Daca vor pune impozit pe nimic ca pana acum.....va fi din ce in ce mai periculos sa traiesti in tara asta. Broscuto,tu vad ca mai ai un dram de optimism cand spui ca "speri ca impozitul forfetar sa fie conceput normal si sa se aiba in vedere...". Nu,nu o sa fie conceput normal,niciodata nu au facut baietii astia ceva normal, ci doar se straduiesc sa puna pe toata lumea cu botul pe labe, ca sa arate cine este seful in tara asta .Si lumea tace ,rabda, SI SE OBISNUIESTE ! ASTA ESTE CEL MAI GRAV,SE OBISNUIESC OAMENII PE ZI CE TRECE. .. Au ajuns pensionarii sa dea fuga si sa goleasca rafturile cand aud ca se scumpeste zaharul sau uleiul,perfect constienti ca fiecare amarat de leut va conta .Au ajuns intelectualii,doctorii,profesorii sa se lase umiliti de un coate goale ,de un derbedeu de Constanta ajuns in fruntea tarii prin demagogie si minciuna.Deja vedem ca in parlament PDL ul nu se mai jeneaza si fura ca in codru ,vedem ca imediat cum cineva le atrage atentia ca au gresit cu ceva se apuca si il injura pe acel cineva,vedem ca scuzele si recunoasterea greselilor nu intra in vocabularul PDL,vedem indatorarea si vanzarea tarii catre FMI pentru niste bani cu care nu se face absolut nimic si care dispar in mod miraculos,vedem mersul catre dictatura,vedem cum suntem condusi de niste derbedei, si vedem cum tara se distruge pe zi ce trece! Basescu si regimul sau trebuie sa isi dea jos labele de pe Romania, iar acest lucru IL PUTEM FACE DACA SUNTM UNITI ! Orice om normal la cap,ORICE OM CARUIA II PASA DE ROMANIA ,indiferent de orientarea politica, ar trebui sa participe la acest lucru.Cand arde magazia de grane sari sa o stingi si nu te mai intereseaza daca erai certat cu vecinul acela care te ajuta .Asa trebuie puse problemele si in privinta regimului Basescu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
reio 486 mesaje Membru din: 13/11/2009 |
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 13:27
De la: super_green_frog, la data 2010-09-23 10:09:06Depinde cum il fac. Iata o situatie. Cineva are o firma si nu a avut activitate drept pentru care a suspendat firma. L-au incarcat cu impozitul minim (pe nimic) si a decis s-o inchida definitiv. Nu a putut fiindca nu se poate inchide o firma daca nu achiti toate datoriile. Astfel, omul sta agatat cu firma si se incarca cu datorii penalitati, majorari "din senin". Sper ca impozitul forfetar de care zici sa fie conceput normal si sa se aiba in vedere ca anumite firme au o cifra minima de afaceri care asigura doar venitul necesar intretinerii afacerii pentru a pune o paine pe masa familiei proprietarului cat si familiilor angajatilor. Daca vor pune impozit pe nimic ca pana acum.....va fi din ce in ce mai periculos sa traiesti in tara asta. Mai, mai... pai primul amic poate sa solicite falimentul firmei si cu o taxa de timbru 120 lei in aprox o juma de an luni scapa de firma si datorii. Cere ca lichidatorul sa fie platit din fondul special daca firma nu are nicun venit asa ca nu plateste practic nimic. Raporteaza abuz de limbaj |
|
reio 486 mesaje Membru din: 13/11/2009 |
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 13:30
De la: MANELISTUL, la data 2010-09-23 10:54:48Sa plece toti!ramin eu cu cadinele Roberta Anastase si Elena Udrea Pai cu ce le intretii bre, ca astea (mai ales secunda) sunt invatate cu buget la greu nenica. O sa strangi cureaua pana ... degeaba mai ramai cu ele
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 13:51
De la: vaneamarin, la data 2010-09-23 11:11:40De la: super_green_frog, la data 2010-09-23 10:09:06Depinde cum il fac. Iata o situatie. Cineva are o firma si nu a avut activitate drept pentru care a suspendat firma. L-au incarcat cu impozitul minim (pe nimic) si a decis s-o inchida definitiv. Nu a putut fiindca nu se poate inchide o firma daca nu achiti toate datoriile. Astfel, omul sta agatat cu firma si se incarca cu datorii penalitati, majorari "din senin". Sper ca impozitul forfetar de care zici sa fie conceput normal si sa se aiba in vedere ca anumite firme au o cifra minima de afaceri care asigura doar venitul necesar intretinerii afacerii pentru a pune o paine pe masa familiei proprietarului cat si familiilor angajatilor. Daca vor pune impozit pe nimic ca pana acum.....va fi din ce in ce mai periculos sa traiesti in tara asta. ESTI AMUZANT,ZAU ! PARCA AI FI IN ILEGALITATE,(PROLETARI DIN TOATE TARILE UNITIVA ) BINE,SA SPUNEM CA IL DA-TI JOS PE " COATE GOALE " SI ?????????? DUPA ????????? O SA FITI VANDUTI PE BANI DE ACCEIASI POLITICIENI.........PSD-PNL !!!!!!!!!!!! EU SUNT DE ACORD SA DESFIINTATI PD-L,DAR DUPA VA-TI GANDIT ? SI UITATI O CHESTIE,MINORA PT. UNII......ACUM SOCIETATEA NU MAI E CA IN '89,E IMPARTITA E DIVIZATA,DECI REVOLUTIA MULT VISATA DE VOI ,NU NUMAI CA AR TRIMITE RO. IN URMA CU 10-15 ANI,DAR NICI PRACTIC NU AR MAI PUTEA AVEA LOC ! GANDITIVA SI VOI O TARA MEMBRA NATO,MEMBRA CU DREPTURI DEPLINE IN UE,MAI POATE SA ISI PERMITA SA FACA ASEMENEA ......REVOLUTII ????????? VOI CHIAR SUNTETI FANATICI ? VA CURGE MULT SANGE.......SANGE DE CARE NU VA FI RASPUNZATOR NICI UN PARTID,SE VA FURA MAI MULT DE CATRE TOTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHIAR MA AMUZATI,NU VAD NICI UN CUVANT DESPRE VANZAREA PENSIONARILOR DE CARTRE PSD.........VOI CHIAR NU PRICEPETI NICI CU DOVEZI ? CINSTE LIBERALILOR CA NU S-AU COALIZAT LA ACEASTA MARSAVIE ! Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
|
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 14:17
De la: reio, la data 2010-09-23 13:27:16De la: super_green_frog, la data 2010-09-23 10:09:06Depinde cum il fac. Iata o situatie. Cineva are o firma si nu a avut activitate drept pentru care a suspendat firma. L-au incarcat cu impozitul minim (pe nimic) si a decis s-o inchida definitiv. Nu a putut fiindca nu se poate inchide o firma daca nu achiti toate datoriile. Astfel, omul sta agatat cu firma si se incarca cu datorii penalitati, majorari "din senin". Sper ca impozitul forfetar de care zici sa fie conceput normal si sa se aiba in vedere ca anumite firme au o cifra minima de afaceri care asigura doar venitul necesar intretinerii afacerii pentru a pune o paine pe masa familiei proprietarului cat si familiilor angajatilor. Daca vor pune impozit pe nimic ca pana acum.....va fi din ce in ce mai periculos sa traiesti in tara asta. Daca treaba cu lichidarea este fezabila in acest moment probabil ca o va face sau a facut-o deja. Cand am cunoscut eu situatia lui nu exista posibilitatea asta. ! Lucrurile se schimba pe sub mana in tara asta. Abia ce afli cum te-ai situati ieri ca azi si maine nu mai e asa. Te trezesti surprins in toate modurile. Astepti o lege, o masura intr-o directie, ea apare sau nu si daca apare e stramb croita sau fara norme de aplicare. Iti vine sa crezi ? Mai, mai, offf, offf !
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 14:18
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-09-22 19:52:02De la: Tramp, la data 2010-09-22 12:19:24basescu cel mai mare criminal ! " DA BANI CA SA PLECE DIN SALA " NU TREBUIA SA AUZI ASTA DIN GURA PRESEDINTELUI,TREBUIA SA ACCESEZI SAITUL CAMEREI DEPUTATILOR SI SA VEZI DOVADA !!!!!!!!!!!! DAR PT. CA A FACUT-O PSD,NU E NIMIC GRAV,DACA O FACEA PDL,A ,ATUNCI BELEA..........IAR CEI CARE PAR CAT DE CAT OAMENI ..........???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!SUNT INTRADEVAR OAMENI,CA SI TINE AU 2 MAINI,2 PICIOARE SI SUNT TOT ROMANI !!!!!!!!!!!.......NU SUNT NISTE MONSTRI CU, CAPETE DUBLE SI TRUNCHI DE SOPARLA,PT. VOI CINE NU INJURA LA PD-L SI LA BASESCU ESTE SCOS DIN SPECIA HOMO-SAPIENS,VOI SUNTETI CUMVA ARIENII LUI HITLER ? CINSTE VOUA !!!!!!!!!!! SUNTETI INTRADEVAR O NOUA RASA,PSD-PNL,SUPER OAMENI !!!!!!!!!!!!!!!!!! RESTUL ........COATE-GOALE,HOTI,TALHARI,ETC...................MI-E SCARBA !!!!!!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 14:20
Mai, mai, off, offf !
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 14:25
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-09-23 14:20:58Mai, mai, off, offf ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 14:48
De la: Silver9AM, la data 2010-09-23 13:51:18 SI UITATI O CHESTIE,MINORA PT. UNII......ACUM SOCIETATEA NU MAI E CA IN '89,E IMPARTITA E DIVIZATA,DECI REVOLUTIA MULT VISATA DE VOI ,NU NUMAI CA AR TRIMITE RO. IN URMA CU 10-15 ANI,DAR NICI PRACTIC NU AR MAI PUTEA AVEA LOC ! GANDITIVA SI VOI O TARA MEMBRA NATO,MEMBRA CU DREPTURI DEPLINE IN UE,MAI POATE SA ISI PERMITA SA FACA ASEMENEA ......REVOLUTII ????????? VOI CHIAR SUNTETI FANATICI ? VA CURGE MULT SANGE.......SANGE DE CARE NU VA FI RASPUNZATOR NICI UN PARTID,SE VA FURA MAI MULT DE CATRE TOTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHIAR MA AMUZAT! Silver,eu nu am spus niciodata ca vreau revolutii ,varsari de sange sau astfel de lucruri.Din contra,astea chiar trebuiesc evitate si eu m-as opune la asa ceva. Grevele generale insa, protestele facute cu tenacitate,o noua Piata a Universitatii, o societate civila activa,poporul iesit in strada ,astea sunt perfect democratice si nu cred ca poate cineva contesta acest lucru. Nu cred nici ca le poate ignora cineva ,deoarece in acest caz cel care le ignora este pur si simplu vinovat de distrugerea propriei sale tari pentru puterea sa .La urma urmelor cand peste 80% din popor nu te vrea si iti arata acest lucru ,este limpede ca nu mai reprezinti poporul si ar trebui sau sa pleci de buna voie sau sa iti schimbi modul de a conduce tara. Asta evident daca iti pasa de popor si de democratie,daca nu, ramai pe scaun si iti rozi linistit ciolanul ignorand faptul ca poporul te uraste. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 15:00
De la: vaneamarin, la data 2010-09-23 14:48:26De la: Silver9AM, la data 2010-09-23 13:51:18 SI UITATI O CHESTIE,MINORA PT. UNII......ACUM SOCIETATEA NU MAI E CA IN '89,E IMPARTITA E DIVIZATA,DECI REVOLUTIA MULT VISATA DE VOI ,NU NUMAI CA AR TRIMITE RO. IN URMA CU 10-15 ANI,DAR NICI PRACTIC NU AR MAI PUTEA AVEA LOC ! GANDITIVA SI VOI O TARA MEMBRA NATO,MEMBRA CU DREPTURI DEPLINE IN UE,MAI POATE SA ISI PERMITA SA FACA ASEMENEA ......REVOLUTII ????????? VOI CHIAR SUNTETI FANATICI ? VA CURGE MULT SANGE.......SANGE DE CARE NU VA FI RASPUNZATOR NICI UN PARTID,SE VA FURA MAI MULT DE CATRE TOTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHIAR MA AMUZAT! DA VANIA, AI DREPTATE DACA LA ASTA SE REFEREA "CHEMAREA TA " E PERFECT LEGAL,E PERFECT CONSTITUTIONAL,DAR DESPRE 80% ,DAMI VOIE SA MA INDOIESC..............CUM COMENTEZI PROPUNEREA PSD (DATI-MI BANI SA IES DIN SALA ) ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 15:03
De la: dandragos69, la data 2010-09-22 23:25:31Impostura – politica de stat in in Romania lui Basescu Adevarat ! daca si acum mai putem avea indoieli in privinta felului in care a fost reales Jupinul, inseamna ca ne-a luat Dumnezeu mintile cu totul ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 15:07
De la: TEPARUL, la data 2010-09-23 03:52:21 trecui in fuga de fapt fara sa vreau il vazui pe b 1 de vorba cu rasnita si era sa sparg ecranul. ecranul meu era sa crape de rusine de cite minciuni aude ....din pacate, in tara asta sunt obrazuri cu mult mai groase decit un ecran de televizor ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 15:26
De la: Silver9AM, la data 2010-09-23 15:00:37De la: vaneamarin, la data 2010-09-23 14:48:26De la: Silver9AM, la data 2010-09-23 13:51:18 SI UITATI O CHESTIE,MINORA PT. UNII......ACUM SOCIETATEA NU MAI E CA IN '89,E IMPARTITA E DIVIZATA,DECI REVOLUTIA MULT VISATA DE VOI ,NU NUMAI CA AR TRIMITE RO. IN URMA CU 10-15 ANI,DAR NICI PRACTIC NU AR MAI PUTEA AVEA LOC ! GANDITIVA SI VOI O TARA MEMBRA NATO,MEMBRA CU DREPTURI DEPLINE IN UE,MAI POATE SA ISI PERMITA SA FACA ASEMENEA ......REVOLUTII ????????? VOI CHIAR SUNTETI FANATICI ? VA CURGE MULT SANGE.......SANGE DE CARE NU VA FI RASPUNZATOR NICI UN PARTID,SE VA FURA MAI MULT DE CATRE TOTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHIAR MA AMUZAT! exista vreo DOVADA in acest sens ? iti este mai usor sa crezi ce spune Roberta vinturind o hirtie fara nicio semnatura sau iscalitura, decit CE VAD OCHII TAI , in sala Parlamentului ? pai, daca pui la indoiala ce-au inregistrat camerele de control care au aratat ca in sala nu erau mai mult de 100 de persoane, hai sa zic ....de ce nu pui la indoiala si acea hirtie pe care putea scrie oricine, orice ? sau invers : daca acorzi credit Robertei si'o crezi pe cuvint , de ce nu acorzi acelasi credit si unor aparate Electronice care inregistreaza ce vad ? nu se masoara cu aceeasi unitate de masura ? si nu ti se pare total ilogica ,la urma urmei , aceasta nazdravanie cu iesitul din sala care-i balmajita rau de tot ? ba ca le- au dat psd.istilor, ptr. ei personal ....ba ca sunt primarii de comune si sate si-s dati bani ptr. comunitatile respective ,unele conduse fiind conduse chiar de pdl.isti ..... prietene, Minciuna are picioare scurte si mi-e mie rusine de rusine de rusinea voastra ! asta-i REFORMAREA statului roman pe baze moderne, europene ? minciuna, hotie si inselatorie ? vai de cinstea si obrazul nostru ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 15:27
De la: Silver9AM, la data 2010-09-23 15:00:37De la: vaneamarin, la data 2010-09-23 14:48:26De la: Silver9AM, la data 2010-09-23 13:51:18 SI UITATI O CHESTIE,MINORA PT. UNII......ACUM SOCIETATEA NU MAI E CA IN '89,E IMPARTITA E DIVIZATA,DECI REVOLUTIA MULT VISATA DE VOI ,NU NUMAI CA AR TRIMITE RO. IN URMA CU 10-15 ANI,DAR NICI PRACTIC NU AR MAI PUTEA AVEA LOC ! GANDITIVA SI VOI O TARA MEMBRA NATO,MEMBRA CU DREPTURI DEPLINE IN UE,MAI POATE SA ISI PERMITA SA FACA ASEMENEA ......REVOLUTII ????????? VOI CHIAR SUNTETI FANATICI ? VA CURGE MULT SANGE.......SANGE DE CARE NU VA FI RASPUNZATOR NICI UN PARTID,SE VA FURA MAI MULT DE CATRE TOTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHIAR MA AMUZAT! Sa stii Silver ca nu prea m-a preocupat chestia asta dearece imi suna doar a strigatul hotului care striga "hotii" cand este prins cu mana in buzunar. Daca insa te-ai interesat tu ,spune-mi si mie : 1)Ce dovezi exista in sprijinul acestor afirmatii in afara de sursele PDL ? 2)De ce doamna Anastase nu a facut public acest lucru INAINTE ? 3)Cum putea PSDul asigura trecerea acestei legi, cand ei sunt in minoritate? PENTRU CE LE-AR FI DAT CINEVA ACESTI BANI ? 4)Admitand ca este adevarata toata treaba,crezi ca ar trebui scuzat furtul doamnei Anastase? Pe principiul acesta putem ajunge ca PDLul sa numere voturile cum vrea el si sa voteze chiar renuntarea la salarii a tuturor celor care nu sunt parlamentari PDL ,sau orice alta tampenie.Crezi ca este normal ca tu sa vezi in loc de 80 de oameni 170 intr-o institutie in care se iau decizii importante pentru Romania ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 15:39
De la: gabigabi, la data 2010-09-23 15:26:47De la: Silver9AM, la data 2010-09-23 15:00:37De la: vaneamarin, la data 2010-09-23 14:48:26De la: Silver9AM, la data 2010-09-23 13:51:18 SI UITATI O CHESTIE,MINORA PT. UNII......ACUM SOCIETATEA NU MAI E CA IN '89,E IMPARTITA E DIVIZATA,DECI REVOLUTIA MULT VISATA DE VOI ,NU NUMAI CA AR TRIMITE RO. IN URMA CU 10-15 ANI,DAR NICI PRACTIC NU AR MAI PUTEA AVEA LOC ! GANDITIVA SI VOI O TARA MEMBRA NATO,MEMBRA CU DREPTURI DEPLINE IN UE,MAI POATE SA ISI PERMITA SA FACA ASEMENEA ......REVOLUTII ????????? VOI CHIAR SUNTETI FANATICI ? VA CURGE MULT SANGE.......SANGE DE CARE NU VA FI RASPUNZATOR NICI UN PARTID,SE VA FURA MAI MULT DE CATRE TOTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHIAR MA AMUZAT! SUNTETI FANATICI ,FARA SUPARARE.............CREDULI SI FANATICI,PAI VOI CREDETI CA ATUNCI CAND E VORBA DE PARCHET DE CURTEA CONSTITUTIONALA,MAI EXISTA URMA DE INDOIALA ? ORI SUNTETI NAIVI ORI ...................SUNTETI VOI INSIVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 15:44
De la: vaneamarin, la data 2010-09-23 15:27:08De la: Silver9AM, la data 2010-09-23 15:00:37De la: vaneamarin, la data 2010-09-23 14:48:26De la: Silver9AM, la data 2010-09-23 13:51:18 SI UITATI O CHESTIE,MINORA PT. UNII......ACUM SOCIETATEA NU MAI E CA IN '89,E IMPARTITA E DIVIZATA,DECI REVOLUTIA MULT VISATA DE VOI ,NU NUMAI CA AR TRIMITE RO. IN URMA CU 10-15 ANI,DAR NICI PRACTIC NU AR MAI PUTEA AVEA LOC ! GANDITIVA SI VOI O TARA MEMBRA NATO,MEMBRA CU DREPTURI DEPLINE IN UE,MAI POATE SA ISI PERMITA SA FACA ASEMENEA ......REVOLUTII ????????? VOI CHIAR SUNTETI FANATICI ? VA CURGE MULT SANGE.......SANGE DE CARE NU VA FI RASPUNZATOR NICI UN PARTID,SE VA FURA MAI MULT DE CATRE TOTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHIAR MA AMUZAT! VANIA ,EU TI-AM CERUT SA COMENTEZI ,LA RECE CUM VEZI TU CUMPARAREA IESIRII DIN SALA A PSD,PT. BANI ! ATAT ! CELELALTE INTREBARI,ISI AU RASUNSUL,ASTEAPTA SI AI SA FII SATISFACUT ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 15:54
De la: gabigabi, la data 2010-09-23 15:07:34De la: TEPARUL, la data 2010-09-23 03:52:21 trecui in fuga de fapt fara sa vreau il vazui pe b 1 de vorba cu rasnita si era sa sparg ecranul. MA MIR ,CRED CA ECRANUL TAU NU CRAPA CAD SUNT PRORIFERATE TOATE INEPTIILE DE PE IREALITATEA SI DE PR ANTENA 3 ,CE AI CAUTAT TU O DIZIDENTA PSD,LA DISCURSUL NUI BASESCU ? VEZI CA POTI AVEA PAGUBE,DACA ECRANUL TEL. TAU E ASA DRESAT SI SENSIBIL ..............EU,EX. AM ASCOS DE PE GRILA DE PROGRAME IREALITATEA SI ANTENA 3,VEZI AM REZOLVAT PROBLEMA !!!!!!!!!!!! DOAMNE CAT FARISEISM !!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 16:26
De la: gabigabi, la data 2010-09-23 15:26:47De la: Silver9AM, la data 2010-09-23 15:00:37De la: vaneamarin, la data 2010-09-23 14:48:26De la: Silver9AM, la data 2010-09-23 13:51:18 SI UITATI O CHESTIE,MINORA PT. UNII......ACUM SOCIETATEA NU MAI E CA IN '89,E IMPARTITA E DIVIZATA,DECI REVOLUTIA MULT VISATA DE VOI ,NU NUMAI CA AR TRIMITE RO. IN URMA CU 10-15 ANI,DAR NICI PRACTIC NU AR MAI PUTEA AVEA LOC ! GANDITIVA SI VOI O TARA MEMBRA NATO,MEMBRA CU DREPTURI DEPLINE IN UE,MAI POATE SA ISI PERMITA SA FACA ASEMENEA ......REVOLUTII ????????? VOI CHIAR SUNTETI FANATICI ? VA CURGE MULT SANGE.......SANGE DE CARE NU VA FI RASPUNZATOR NICI UN PARTID,SE VA FURA MAI MULT DE CATRE TOTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHIAR MA AMUZAT! AICI E O PROBLEMA SCUMPA PRIETENA, "CE VAD OHII TAI ? SAU CE VOR SA VADA CAMERELE, OCHII TAI " ? DOVEZI SUNT SI CU PRISOSINTA,COMENTARII SUNT,SI MAI SI ..........DE CE NU AU INVINS LA VOT DACA EI ERAU 95 IAR PDL 80 ? DE CE AU IESIT DIN SALA / DE CE NU AU ACCEPTATAT RELUAREA VOTULUI ? PLUS, EXISITE M-EILUL PRIN CARE SE CER BANI ! PLUS EXISTA NEGOCIEREA DINTRE PDL-PSD,ASUPRA VOTULUI,(NEGOCIERE NEDEZMINTITA DE PSD ) DESPRE REFORMAREA STATULUI,IN UE,BLA,BLA,BLA,ASTE SUNT NISTE VB. SPUSE IN CONTRADICTIE CU CERINTA IMPERIOASA A VOASTRA DE A SE DA BANI,DECI PSD VA VINDEA PE B A N I (PUTIN, II INTERESA PE EI SITUATIA VOASTRA ,A PENSIONARILOR ) !!!!!!!!!!!!! DE CERINTA ASTA A FMI,DE CE NU TINETI SEAMA ? FARA FMI,S-AR FI SISTAT PLATA SALARIILOR SI A PENSIILOR,HAI SA FIM CORECTI SI OBIECTIVI,ALTFEL BUTONAM DEGEABA .....................IAR APROPOOURILE ACIDE NU ISI AU LOCUL,NU CREZI ???
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 16:29
De la: Silver9AM, la data 2010-09-23 16:26:13De la: gabigabi, la data 2010-09-23 15:26:47De la: Silver9AM, la data 2010-09-23 15:00:37De la: vaneamarin, la data 2010-09-23 14:48:26De la: Silver9AM, la data 2010-09-23 13:51:18 SI UITATI O CHESTIE,MINORA PT. UNII......ACUM SOCIETATEA NU MAI E CA IN '89,E IMPARTITA E DIVIZATA,DECI REVOLUTIA MULT VISATA DE VOI ,NU NUMAI CA AR TRIMITE RO. IN URMA CU 10-15 ANI,DAR NICI PRACTIC NU AR MAI PUTEA AVEA LOC ! GANDITIVA SI VOI O TARA MEMBRA NATO,MEMBRA CU DREPTURI DEPLINE IN UE,MAI POATE SA ISI PERMITA SA FACA ASEMENEA ......REVOLUTII ????????? VOI CHIAR SUNTETI FANATICI ? VA CURGE MULT SANGE.......SANGE DE CARE NU VA FI RASPUNZATOR NICI UN PARTID,SE VA FURA MAI MULT DE CATRE TOTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHIAR MA AMUZAT! Chiar asa rau stati cu auzul?............de tipati unul la altul?
|
|
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 16:34
De la: Tramp, la data 2010-09-23 16:29:46De la: Silver9AM, la data 2010-09-23 16:26:13De la: gabigabi, la data 2010-09-23 15:26:47De la: Silver9AM, la data 2010-09-23 15:00:37De la: vaneamarin, la data 2010-09-23 14:48:26De la: Silver9AM, la data 2010-09-23 13:51:18 SI UITATI O CHESTIE,MINORA PT. UNII......ACUM SOCIETATEA NU MAI E CA IN '89,E IMPARTITA E DIVIZATA,DECI REVOLUTIA MULT VISATA DE VOI ,NU NUMAI CA AR TRIMITE RO. IN URMA CU 10-15 ANI,DAR NICI PRACTIC NU AR MAI PUTEA AVEA LOC ! GANDITIVA SI VOI O TARA MEMBRA NATO,MEMBRA CU DREPTURI DEPLINE IN UE,MAI POATE SA ISI PERMITA SA FACA ASEMENEA ......REVOLUTII ????????? VOI CHIAR SUNTETI FANATICI ? VA CURGE MULT SANGE.......SANGE DE CARE NU VA FI RASPUNZATOR NICI UN PARTID,SE VA FURA MAI MULT DE CATRE TOTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!! CHIAR MA AMUZAT! DA,O SA MERGEM LA O R L !
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 16:55
"Daca Traian Basescu va promulga legea pensiilor adoptata prin frauda de Roberta Anastase la cererea sa personala, voi solicita conducerii PSD, de asemenea colegilor de la PNL, PC, celor de la UDMR si minoritatilor sa fie de acord, vom incepe procedura de suspendare din functie a presedintelui si vom solicita tuturor grupurilor sa voteze", a spus Ponta.
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 17:29
faptul ca pdl si cotrocenii trag cu toate tunurile in psd si pnl cind roberta a numarat voturile din 25 in 25 la camera deputatilor confirma ca au o maaare problema de imagine. tocmai capitolul la care ei exceleaza in a prosti cetatenii creduli, care isi iubesc tara, posta si minele de sare ...
5 milioane de pensionari, au vazut ce mult conteaza ei pentru circarii pdl. cam tirziu. asa ca promulgarea legii va fi perceputa de toata tara ca o legalizare a fraudei, adica o incalcare grava a constitutiei. de altfel, va reamintesc ca base a recunoscut ca odata, atunci cind discuta despre pensii, era beat... pentru mine a fost evidenta premeditarea acelei fraude din momentul in care au votat prin ridicarea miinilor, pe motiv ca nu mai merge sitemul electronic. coincidentele spectaculoase se intilnesc doar in romanul misterele parisului, nu in poala robertei anastase. presedintele derbedeu spune din nou ca 80% din media este impotriva puterii. nu zau!? pai in afara de realitatea si antene restul media sunt pro basescu si pdl, adica toate canalele tvr(6), b1, n24, ntv, prima, protv si protv inter., etno, taraf, vox etc asa ca dragi fan manelisti sper ca sunteti mindri de mesajele lui base-derbedeul, presedintele vostru ... le spune de-a dreptul, asa argumentau pe acest topic unii din fani. poate ma lamuriti si pe mine care sunt cele 13 milioane de asistati sociali.
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 18:54
De la: 9am049573, la data 2010-09-23 17:29:23faptul ca pdl si cotrocenii trag cu toate tunurile in psd si pnl cind roberta a numarat voturile din 25 in 25 la camera deputatilor confirma ca au o maaare problema de imagine. tocmai capitolul la care ei exceleaza in a prosti cetatenii creduli, care isi iubesc tara, posta si minele de sare ... DIN 5 MILIOANE DE PENSIONARI ,CRED CA 4,5 MILIOANE SI-AU DAT SEAMA CU SUNT DATI LA TROC DE CATRE PSD,NU CREZI ? CINE ARE MINTE ANLIZEAZA CE TI SE DA SI CE FAC CEILALTI ............TU VAD CA NU AI MINTE................CAT DESPRE CEI 13 MILIOANE DE ASISTATI ,E SIMPLU..........UITATE PE NET SI VEZOI (ASTA DACA STII,CA ESTI PROFESOR ) ................
|
|
9am242453 3 mesaje Membru din: 23/09/2010 |
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 19:20
Nu suntem de acord ca o stirpitura ca Basescu sa-si bata joc de Parlament ,folosindul ca pe un stergar de picioare.Statul trebuie sa se intretina din veniturile realizate de intreprinderile de stat,nu sa le vinda la straini sau sa fure FLOTA in interesul personal si sa subjuge populatia cu taxe si impozite impovaratoare,mai mitzoaga Silver9AM !
|
|
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 19:39
De la: 9am242453, la data 2010-09-23 19:20:05Nu suntem de acord ca o stirpitura ca Basescu sa-si bata joc de Parlament ,folosindul ca pe un stergar de picioare.Statul trebuie sa se intretina din veniturile realizate de intreprinderile de stat,nu sa le vinda la straini sau sa fure FLOTA in interesul personal si sa subjuge populatia cu taxe si impozite impovaratoare,mai mitzoaga Silver9AM ! TATAIE,TU DACA ASTEPTI CA STATUL SA SE INTRETINA DIN INTREPRINDERILE DE STAT,VEZI CA AI GRESIT ADRISANTUL......... TOATE LE-A VANDUT PSD !!!!!!!!!!!!!! CAT DESPRE FLOTA,VEZI CE DECIZII SA-U DAT LA PARCHET...........DAR TU STII ? NU CRED,ESTI PREA " CULTIVAT " PT. ASA CEVA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 23:50
De la: Silver9AM, la data 2010-09-23 18:54:34Aceastã lege ne afecteazã pe noi toþi, mai ales generaþiile ce vor urma atunci când vor ieºi la pensie, ºi noi o tot scãldãm cu PSD-ul ºi trocul oferit imaculaþilor ºi grijuliilor de la PD-L. Sunt practici curente în multe alte democraþii, unele cu ºtate vechi.De la: 9am049573, la data 2010-09-23 17:29:23faptul ca pdl si cotrocenii trag cu toate tunurile in psd si pnl cind roberta a numarat voturile din 25 in 25 la camera deputatilor confirma ca au o maaare problema de imagine. tocmai capitolul la care ei exceleaza in a prosti cetatenii creduli, care isi iubesc tara, posta si minele de sare ... Asta în timp ce în prima jumãtate a anului 2010, în creºtere cu aproximativ 7,5 la sutã faþã de aceeaºi perioadã a anului 2009, avem încã 11.200 de companii româneºti in faliment, potrivit unui studiu realizat de Coface România. Riscam falimentul statal daca Romania continua sa se imprumute pentru orice altceva, dar nu pentru investiþii ce aduc valoare în economie. Deºi ne aflãm într-o situaþie fãrã precedent, guvernul Boc pe care îl susþi necondiþionat indiferent de câte tâmpenii face, continuã dezmãþul pe bani publici, ne oferã gratuit circ în parlament ºi adoptã în numele reformei bãsesciene a societãþii româneºti politici economice scrise în dorul ... ºi care nu au absolut nici o legaturã cu realitatea - însã au mare legaturã cu extrema incompetenþei si prostia unora care pupã în fund toatã ziua pe tãtucu Bãsescu ºi liderii PD-L. Sã vã fie ruºine mârlanilor ºi abia aºtept momentul în care pot sã vã trag o mamã de bãtaie (pe cinste) pentru totul rãul pe care l-aþi instalat în România. Nu vã mai tolerez.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
|
|

Multi au ajuns asistati din cauza impozitelor pe vant pe care nu le-au putut sustine. Am un prieten care a fost nevoit sa inchida cabinetul stomatologic dupa 12 ani de functionare. A inchis catile de munca celor 4 asistente si sase medici. I-a lasat muritori de foame fiindca si el la randul lui a ajuns muritor de foame si plin de datorii. Inchide si pleaca in Belgia sa lucreze ca angajat in cabinetul altora. Sa nu crezi ca va trimite bani in tara. Nu va contribui la PIB-ul nostru fiindca pleaca cu familia lichidand totul aici. Este prea mult ca dupa un efort de o viata sa fii nevoit sa inchizi. Deznadejde si non-sens. Asta caracterizeaza "mandatele" PDL. De unde vor astia sa adune impozite la stat daca distrug tot cu premeditare ? Cum sa se mentina sau sa se deblocheze ceva in tara asta cand ei ne-au prins pe toti in pioneze ca pe niste fluturi in insectar ?