back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 >> Sari la pagina:

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 20:31

De la: Silver9AM, la data 2010-09-21 20:16:58
De la: 9am178165, la data 2010-09-20 20:34:27
De la: Silver9AM, la data 2010-09-20 20:23:06
De la: 9am178165, la data 2010-09-20 20:11:31
De la: Silver9AM, la data 2010-09-20 19:02:59
De la: 9am178165, la data 2010-09-20 09:18:11
De la: Silver9AM, la data 2010-09-19 19:41:36
De la: 9am178165, la data 2010-09-19 19:00:06
De la: Silver9AM, la data 2010-09-19 18:48:22
De la: profesor2010, la data 2010-09-19 17:40:06~ BAI,INAINTE ERA EUROPA LIBERA,ASCULTAU TOTI CA APUCATII,ACUM TU FACI PE VOCEA " UNGURILOR ?" INCEPE CU, AICI VOCEA MAGHEARA..........SI APOI MANANCA LATURI CAT CUPRINDE.........~

Cât citeam cele postate de tine…am înțeles, cã vouã vã convine, se pare situația dezastroase în care a ajuns România… sau este vorba punct și simplu de o totalã dezinteres….? Da comunicare tv admite sã fim foarte documentați de problemele țãrii…dar sunt probleme pe care nu putem înțelege… Cum de Bulgarii vã ia înainte, sau cum se întâmplã cã Albanezi vã ajung din urmã….? Nu cred cã se comparã curiozitatea noastrã, cu curiozitatea Rãzboiului Rece…?

1. TU CAND POSTEZI TE DEDUBLEZI ? AI POSTARI PERFECTE,SI IN ACELEAS POSTARI CITATE PELTICE..........
2. NU, TOTI SUNTEM ROMANI AICI ! PROBLEMA E A TA ,DE ADRESARE, " VOI " ADICA TU ESTI TU IAR NOI SUNTEM NOI........ ROMANI, !!!
3. REVIN OBSESIV CU ACCEIAS INTREBARE ,DUPA POSTARILE TALE ,SINCER NU INTELEG CE NATIE ESTI TU ? ROMAN ? UNGUR ? ORI " ARDELEAN " !!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????
4. ITI PERMITI SA CRITICI,SA DAI SFATURI SA INDEMNI LA NESUPUNERE,DEOARECE TE CREZI DEPARTE DE RO....... TU CE CREZI FACI UN BINE ? TIE ? ROMANILOR ? DA,ACEI ALEGATORI SUNT ROMANI ! TU ? CREZI CA ESTI FOARTE DEPARTE SI SUB TUTELA MAGHEARA ? ATUNCI DE CE INSTIGI ,DACA NU STII SITUATIA REALA DIN RO ? SI MAI ZICI CA ESTI SI PROFESOR.........MAI DEGRABA CLOVN,DUPA POZA DIN AVATAR .............

Ce exprimari dom`le, auzi "nesupunere", Mein Gott, parca am fi sclavi in Egiptul Antic si nu cetateni liberi intr-o democratie "tanara si infloritoare".
Auzi la el SPP-istul: "sa ne supunem"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Da` du-te si supune-te tu nelegitimului, nu ne spune noua ce sa facem, clar?

INTR-O TARA DEMOCRATICA,SI ALEGE TU ,ORICARE !!!!!!!!!! CETATENII SUNT OBLIGATI PRIN LEGILE IN VIGOARE LA ACEL MOMENT SA LE RESPECTE !!!!!! ASTA INSEAMNA SUPUNERE (RESPECTEREA LEGILOR ) !!!!!!!!!!! CLAR ???????? IAR CAT DESPRE .........?! TRUSOU AI PRIMIT ? MEIN GOTT,VAD CA AI FACUT GERMANIA,SI ACOLO TE COMPORTAI LA FEL ? SAU AVEAI ALTE PREOCUPARI ?..............SI,IN EGIPTUL ANTIC SE VORBEA ALTE LIMBI NU ,LIMBILE.........PE CARE LE CUNOSTI TU !!!!!!!!!!!!

Alo, tovarasu' securist! Pune-ti neuronu' la treaba si mai citeste despre democratie! Vezi ca latratu' la cetateni si aratatul pulanului a avut loc doar de vreo... 60 de ani! Sa inteleg ca unicul si unifunctionalul matale neuron a reusit sa produca o masina a timpului?

DECI RECUNOSTI CA EU AM MACAR UNU........DAR TU CUM TE DESCURCI FARA ?????????? CATA NESABUINTA PT. UN TRUSOU.........SI UNDE MAI PUI CA CONCEPEREA ( PURTATORULUI DE TRUSOU ) S-A FACUT ,UNDEVA INTR-O PARCARE IN GERMANIA........CE TIMPURI,CE VIATA......PACAT CA TE-A PRINS SI EXPULZAT,ALTFEL..............

Care-i problema tovarase securist ca te apuci iar de injurat? Iar ai ramas fara argumente? Apropos, am stat azi de vorba cu sotul meu care in urma cu ceva vreme a muncit pentru o banca, despre salariile voastre de agenti speciali, secreti si inutili, mai pomanagiilor!!!!!
Sotul meu mi-a spus ca nici unul dintre SRI-stii care au solicitat credit, nu avea salariu mai mic de 2200 de lei. In urma cu o saptamana, sotul meu s-a intalnit cu unul dintre ei si ghici ce a mai aflat: CA SRI-UL II PLATEA CHIRIA INTR-UN APARTAMENT DIN CEA MAI SCUMPA ZONA A ORASULUI, DESI EL AVEA DOMICILIUL IN ORAS. Inmulteste asta cu 70 000 de insi cati sunteti talharilor si vei afla de ce nu au cei care intr-adevar muncesc (medici, profesori), salarii si pensii decente.
Si asta ca sa nu mai punem la socoteala ca voi aveti propriul sistem de sanatate si case de vacanta, sistem intretinut tot din salariul nostru, mai pomanagiule.
Asa ca ma` neobrazatule, TU ESTI ULTIMUL CARE AR TREBUI SA COMENTEZE SAU SA FACA REMARCI IN LEGATURA CU OAMENI CARE AU MUNCIT SI AU PLATIT O VIATA INTREAGA, SI CARE ACUM NU MAI BENEFICIAZA DE NIMIC.

NICI NU INJUR,NICI NU ITI CER TIE CALIFICATIVE...ESTI PREA TUTA PT. ASA CEVA ........IN SCHIMB EU STIAM CA DATELE BANCILOR SUNT CONFIDENTIALE ! SA FIE BANCA SOTULUI TAU ADEPTA ALTEI POLITICI BANCARE ? MAI FA O CERERE LA GUVERN,POATE ITI DAU ASTIA .......TRASOR !!!!!!!!!!!!!!

Vrei sa-ti postez niste injuraturi pentru a demonstra ca esti un mincinos tovarase securist? Vrei sa aplic la tine aceeasi metoda ca si cu copy-paste? Aaaa......, sau faptul ca ai spus ca "am conceput copilul intr-o parcare din Germania" nu e o injuratura ci un alint!!!!!!! Iar in ceea ce priveste amenintarile, acestea ma lasa rece si nu ma intereseaza catusi de putin pentru ca vin din partea unui cersetor care traieste din mila statului.
Si nu-ti mai face atatea griji in privinta secretului bancar pentru ca nu am numit nici o banca, nu am dat nici un nume si nici o situatie concreta, iar bancile nu sunt Securitatea ta care sa ma ameninte ca ma "salta", tovarase!

HA HA HA !!!!!!!!!!!TUTA MAI ESTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ASA E UN ADEVAR,NU O INJURATURA !!!!!!!!!!!!!!

Ce spuneam eu tovarase securist, esti un mincinos ordinar exact ca si colega ta de breasla, postaca portocalie?!!
Cat despre glumitele "foarte subtile" pe care le faci, judecarea lor o las la latitudinea celor care citesc acest forum.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 20:37

HA HA HA !!!!!!!!!!!TUTA MAI ESTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ASA E UN ADEVAR,NU O INJURATURA !!!!!!!!!!!!!!

Silver,tu de fapt ce naiba ai cu doamna ?Unde naiba mai este cavalerismul tau militaresc pe care il proclami, daca ajungi sa vorbesti asa cu o persoana de sex feminin ? Chiar dragostea de Base va face capabili sa considerati pe oricine nu va da dreptate ,ca fiind dusman iar forumul ca un camp de lupta ?Asta o fac copii care se joaca Silver,nu cred ca un militar (care se presupune ca este mereu stapan pe el ) ar trebui sa cada in greseala asta .

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 20:52

De la: vaneamarin, la data 2010-09-21 20:37:06

Silver,tu de fapt ce naiba ai cu doamna ?Unde naiba mai este cavalerismul tau militaresc pe care il proclami, daca ajungi sa vorbesti asa cu o persoana de sex feminin ? Chiar dragostea de Base va face capabili sa considerati pe oricine nu va da dreptate ,ca fiind dusman iar forumul ca un camp de lupta ?Asta o fac copii care se joaca Silver,nu cred ca un militar (care se presupune ca este mereu stapan pe el ) ar trebui sa cada in greseala asta .

IN PRIMUL RAND,BUNA SEARA VANIA ! NU AM NIMIC CU" DOAMNA" DE FAPT NU AM NIMIC CU NIMENI,NU STIU DE CE CREDETI VOI ASA CEVA.......DACA MA UIT LA POSTARILE MAJORITATII,CAM ASTA E LIMBAJUL FOLOSIT PE ACEST TOPIC," DOAMNEI " DOAR I-AM DAT UN SFAT,SA FIE SANATOASA SI SA-SI CREASCA COPILUL ACASA.......NU INSTIGAND ,SI PROFERAND ACUZE FARA SA AIBA DOVEZI PALPABILE, ACEASTA "DOAMNA " E MAI REBELA,(POATE ARE MOTIVE ) DAR CHIAR SI TU TREBUIE SA RECUNOSTI CA TOATE AU O LIMITA,APROPO,UITE TE IAU PE TINE EX. ( SCUZE ) TU ESTI CAM CEL MAI CRITIC DE PE ACEST TOPIC,DAR NU SARI NICIODATA CALUL..........ORI ESTI SMECHER,ORI ESTI UN TIP CARE ARE CU ADEVARAT O SIMPATIE SI UN CREZ,DECI TOTUL E OK.
O SEARA PLACUTA VANIA !

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 20:58

De la: Silver9AM, la data 2010-09-21 20:52:04

IN PRIMUL RAND,BUNA SEARA VANIA ! NU AM NIMIC CU" DOAMNA" DE FAPT NU AM NIMIC CU NIMENI,NU STIU DE CE CREDETI VOI ASA CEVA.......DACA MA UIT LA POSTARILE MAJORITATII,CAM ASTA E LIMBAJUL FOLOSIT PE ACEST TOPIC," DOAMNEI " DOAR I-AM DAT UN SFAT,SA FIE SANATOASA SI SA-SI CREASCA COPILUL ACASA.......NU INSTIGAND ,SI PROFERAND ACUZE FARA SA AIBA DOVEZI PALPABILE, ACEASTA "DOAMNA " E MAI REBELA,(POATE ARE MOTIVE ) DAR CHIAR SI TU TREBUIE SA RECUNOSTI CA TOATE AU O LIMITA,APROPO,UITE TE IAU PE TINE EX. ( SCUZE ) TU ESTI CAM CEL MAI CRITIC DE PE ACEST TOPIC,DAR NU SARI NICIODATA CALUL..........ORI ESTI SMECHER,ORI ESTI UN TIP CARE ARE CU ADEVARAT O SIMPATIE SI UN CREZ,DECI TOTUL E OK.
O SEARA PLACUTA VANIA !

O seara placuta si tie .

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 21:00

De la: vaneamarin, la data 2010-09-21 20:58:05

O SEARA PLACUTA VANIA !

O seara placuta si tie .

EU INTRU IN TURA ,ASA CA O SEARA PLACUTA...........SPER SA AM !!!!!!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
dandragos69

201 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 21:05

CONSTITUTIA ROMANIEI DIN 2010 REVIZUITA

-----
Titlul I - Principii generale

Articolul 1 Statul roman
(1) Romania este un stat de hoti, antinational, supus camarilei suverane, strans unit in jurul acesteia in mod iremediabil.
(2) Forma de guvernamant a statului roman este Traian Basescu.
(3) Romania este stat de sanchi, nedemocratic si antisocial, in care demnitatea spagii, drepturile si libertatile oamenilor de afaceri apropiati puterii, libera dezvoltare a conturilor bancare ale acestora, nedreptatea si clientelismul politic reprezinta valori supreme, in spiritul traditiilor poporului roman, si sunt garantate.
(4) Statul se organizeaza potrivit principiului separatiei si echilibrului puterilor -- Traian Basescu, Emil Boc si Partidul Democrat Liberal -- in cadrul aranjamentelor de culise.
(5) In Romania , respectarea Constitutiei, a suprematiei lui Traian Basescu si a camarilei sale este obligatorie.

Articolul 2 Suveranitatea
(1) Lumina rasare de la Bruxelles!
(2) Suveranitatea nationala apartine Uniunii Europene, care o exercita prin organele sale reprezentative, Gaz de France Suez, E.ON Ruhrgas, E.ON Energie, Veolia (ex-Vivendi), Lafarge, Saint-Gobain,
Arcelor-Mittal, Danone, Tnuva, Carrefour, Cora, Auchan, Delhaize, Kaufland, METRO, SELGROS, si alte multinationale, precum si prin intermediul bancilor straine cu sucursale pe teritoriul Romaniei.
(3) Nici un grup altul decat PDL si nici un mogul nu pot exercita suveranitatea in nume propriu.

Articolul 3 Teritoriul
(1) Teritoriul Romaniei, in mod surprinzator, exista.
(2) Frontierele tarii sunt in mod inexplicabil, aceleasi de multa vreme.
(3) Teritoriul este organizat, sub aspect administrativ, in feude ale baronilor locali, precum si Municipiul Bucuresti.
(4) Pana la venirea chinezilor in Europa, pe teritoriul statului roman nu pot fi stramutate sau colonizate populatii straine.

Articolul 4 Unitatea poporului si egalitatea intre cetateni
(1) Statul are ca fundament unitatea in cuget si simtiri a poporului roman si solidaritatea cetatenilor sai cu camarila prezidentiala.
(2) Romania este patria comuna si indivizibila a tuturor cetatenilor sai, mai putin cei care au reusit s-o stearga in Spania, Italia, Germania, Marea Britanie, Franta, Canada, SUA, Australia, Noua Zeelanda.

Articolul 5 Cetatenia
(1) Cetatenia romana se dobandeste, ca un blestem suprem, la nastere sau, daca cineva este atat de idiot incat s-o vrea, la cerere.
(2) Cetatenia romana nu poate fi retrasa aceluia care a dobandit-o prin nastere.

Articolele 6-7
Abrogate.

Articolul 8 Pluralismul si partidele politice
(1) Pluralismul in societatea romaneasca este o conditie si o garantie a crearii unei aparente de stat de drept.
(2) Partidele politice contribuie la pastrarea unei aparente de pluralism avand ca scop, de fiecare data, suprematia Partidului Democrat Liberal, chezasia libertatii si neatarnarii camarilei prezidentiale.

Articolul 9 Sindicatele, patronatele si asociatiile profesionale
Sindicatele, patronatele si asociatiile profesionale se constituie si isi desfasoara activitatea potrivit obiectivului de a da populatiei mijloace de refulare in momente de restriste, iar agentilor economici iluzia ca-si pot desfasura activitatea fara sa cotizeze la PDL, ceea ce este, neindoios, o iluzie.

Articolul 10 Relatii internationale
Romania este un sclav supus si obedient in fata Uniunii Europene si a NATO, cu exceptia cazurilor cand ar vrea ea sa fie slugarnica, dar ii lipsesc resursele.

Articolul 11 Dreptul international si dreptul intern
Statul roman se obliga sa faca totul pentru a parea ca-si respecta obligatiile ce-i revin din tratatele la care este parte.

Articolul 12 Simboluri nationale
(1) Drapelul Romaniei este tricolor; culorile sunt asezate vertical, in ordinea urmatoare incepand de la lance: albastru ca pacient care se asfixiaza, galben ca unul caruia nu i-a schimbat nimeni plosca, rosu
ca sangele pe care nu i-l opreste nimeni.
(2) Ziua nationala a Romaniei este ziua de nastere a lui Traian Basescu.
(3) Imnul national al Romaniei este "Pusca si cureaua lata".

Articolul 13 Limba oficiala
In Romania , limba oficiala este limba romana, manca-ti-as.

Articolul 14 Capitala
Capitala Romaniei este municipiul Bucuresti.

Titlul II - Drepturile, libertatile si indatoririle fundamentale
Capitolul I - Dispozitii comune

Articolul 15 Universalitatea
Cetatenii beneficiaza de dreptul de a-l venera pe Traian Basescu si pe persoanele agreate de acesta.

Articolul 16 Egalitatea in drepturi
(1) Cetatenii Emil Boc, Elena Udrea, Adriean Videanu, Radu Berceanu sunt egali in fata lui Traian Basescu.
(2) Functiile si demnitatile publice, civile sau militare, pot fi ocupate, in conditiile legii, de persoanele alese in acest scop de Traian Basescu, la recomandarea Partidului Democrat Liberal.

Articolele 17-20
Abrogate.

Articolul 21 Accesul liber la justitie
(1) Orice persoana se poate adresa justitiei pentru apararea drepturilor, a libertatilor si a intereselor sale legitime.
(2) Justitia nu va lua nici o masura pentru satisfacerea unor astfel de cereri. In cazuri exceptionale, dupa scurgerea unei perioade de tergiversare de 15-20 de ani, se pot ingadui rezolvari ale unor cazuri in spiritul dreptatii, daca petentul se mai afla in viata.

Capitolul II - Drepturile si libertatile fundamentale

Articolele 22-28
Abrogate

Articolul 29
Libertatea gandirii si a opiniilor favorabile Presedintelui si camarilei acestuia, precum si libertatea credintei crestin-ortodoxe nu pot fi ingradite sub nici o forma. Nimeni nu poate fi constrans sa adopte o opinie critica fata de presedintele Traian Basescu ori fata de Patriarhul BOR.

Articolul 30 Libertatea de exprimare
Libertatea de exprimare a gandurilor de multumire fata de parintele natiunii, Traian Basescu, ca si a oricaror ode adresate acestuia este inviolabila.

Articolul 31 Dreptul la informatie
Dreptul persoanei de a avea acces la orice manipulare, diversiune sau intoxicare lansata de Presedinte nu poate fi ingradit.

Articolul 32 Dreptul la invatatura
Abrogat.

Articolul 33 Accesul la cultura
Abrogat.

Articolul 34 Dreptul la ocrotirea sanatatii
Abrogat.

Articolul 35 Dreptul la mediu sanatos
Abrogat.

Articolul 36 Dreptul de vot
(1) Cetatenii au drept de vot de la varsta de 18 ani, impliniti pana in ziua alegerilor inclusiv.
(2) Se recomanda cetatenilor sa voteze, ori de cate ori au ocazia, candidatii Partidului Democrat Liberal.

Articolul 37 Dreptul de a fi ales
Au dreptul de a fi alesi cetatenii cu drept de vot care indeplinesc conditiile prevazute de jocurile de culise din Partidul Democrat Liberal.

Articolul 38 Dreptul de a fi ales in Parlamentul European
In conditiile aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, Elena Basescu, Gigi Becali si, in mod exceptional alte persoane, au dreptul de a alege si de a fi alesi in Parlamentul European.

Articolul 39 Libertatea intrunirilor
Mitingurile, demonstratiile, procesiunile sau orice alte intruniri sunt libere, caci tot nu servesc la nimic.

Articolul 40 Dreptul de asociere
(1) Cetatenii se pot asocia liber in partide politice, in sindicate, in patronate si in alte forme de asociere.
(2) Partidele sau organizatiile care se dovedesc a aduce atingere intereselor Partidului Democrat Liberal sunt neconstitutionale.

Articolul 41 Munca si protectia sociala a muncii
Dreptul la somaj este garantat prin lege. Plata unui ajutor de somaj este un privilegiu care va fi acordat de la caz la caz, iar cuantumul acestuia va fi nesemnificativ.

Articolele 42-46
Abrogate.

Articolul 47 Nivelul de trai
(1) Statul este obligat sa ia masuri de subminare a economiei de natura sa asigure cetatenilor un nivel de trai cat mai mizerabil cu putinta.
(2) Dreptul la pensie, la concediu de maternitate platit, la asistenta medicala in unitatile sanitare de stat, la ajutor de somaj si la alte forme de asigurari sociale publice sau private prevazute de lege este facultativ si nerecomandat.

Articolele 48-53
Abrogate.

Capitolul III - Indatoririle fundamentale

Articolul 54 Fidelitatea fata de Traian Basescu
Fidelitatea fata de Traian Basescu este sacra.

Articolele 55-57
Abrogate.

Capitolul IV - Avocatul Poporului
Abrogat.

Titlul III - Autoritatile publice
Capitolul I Parlamentul
Sectiunea 1 Organizare si functionare

Articolul 61 Rolul si structura
Parlamentul este organul reprezentativ suprem al Partidului Democrat Liberal.

Articolele 62-79
Abrogate.

Capitolul II - Presedintele Romaniei

Articolul 80 Rolul Presedintelui
(1) Presedintele Romaniei reprezinta interesele sale si ale camarilei sale.
(2) Presedintele Romaniei vegheaza la respectarea intereselor economice si de alta natura ale camarilei sale.

Articolul 81 Alegerea Presedintelui
Presedintele Romaniei este ales in persoana lui Traian Basescu.

Articolele 82-84
Abrogate.

Articolul 85 Numirea Guvernului
Presedintele Romaniei il desemneaza pe Emil Boc in calitatea de prim-ministru.

Articolele 86-93
Abrogate.

Articolul 94 Alte atributii
Presedintele Romaniei indeplineste si oricare alte atributii.

Articolele 95-101
Abrogate.

Capitolul III - Guvernul

Articolul 102 Rolul si structura
Guvernul este alcatuit din prim-ministrul Emil Boc, ministri si alti membri ai camarilei.

Articolul 103 Investitura
Presedintele Romaniei il desemneaza pe Emil Boc pentru functia de prim-ministru, in urma consultarii Partidului Democrat Liberal.

Articolele 104-106
Abrogate.

Articolul 107 Primul-ministru
Primul-ministru Emil Boc raspunde la apelurile telefonice primite de la presedintele Traian Basescu...

Articolul 108 Actele Guvernului
Guvernul adopta hotarari si ordonante, in conformitate cu indicatiile primite de la presedintele Traian Basescu.

Articolele 109-110
Abrogate.

Capitolul IV - Raporturile Parlamentului cu Guvernul
Abrogat.

Capitolul V - Administratia publica
Sectiunea 1 - Administratia publica centrala de specialitate

Articolul 116 Structura
Ministerele se organizeaza numai in subordinea camarilei prezidentiale.

Articolele 117-120
Abrogate.

Articolul 121 Autoritati comunale si orasenesti
Autoritatile administratiei publice, prin care se realizeaza autonomia locala in comune si in orase, sunt consiliile locale formate din persoanele desemnate de Partidul Democrat Liberal.

Articolul 122 Consiliul judetean
Consiliul judetean este autoritatea administratiei publice pentru coordonarea activitatii consiliilor comunale si orasenesti, in vederea realizarii intereselor Partidul Democrat Liberal.

Articolul 123.
Abrogat.

Capitolul VI Autoritatea judecatoreasca
Abrogat.

Titlul IV - Economia si finantele publice

Articolul 135 Economia
Economia Romaniei este economie de cumetrie.

Articolele 136-138
Abrogate.

Articolul 139 Impozite, taxe si alte contributii
Impozitele, taxele si orice alte venituri ale bugetului de stat si ale bugetului asigurarilor sociale de stat se obtin prin spolierea cetatenilor.

Articolele 140-141
Abrogate.

Titlul V - Curtea Constitutionala
Abrogat.

Titlul VI - Integrarea euroatlantica

Articolul 148 Integrarea in Uniunea Europeana
Da.

Articolul 149 Aderarea la Tratatul Atlanticului de Nord
Da.

Titlul VII - Revizuirea Constitutiei
Abrogat.

Titlul VIII - Dispozitii finale si tranzitorii

Articolul 153
Ciocul mic si joc de glezne

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 21:07

De la: ADORATA, la data 2010-09-21 20:20:48
De la: Realista, la data 2010-09-21 13:37:02La aceasta criza, globalizata deja, nici Bill G nu ar fi reusit mare lucru in RO,ROBERTA, in timpul liber toti ne dorim relaxare si fiecare o percepe intr-un fel anume, eu te invit la mine si impreuna sa gasim momentele frumose si placute care ne ajuta sa ne simtim bine, 0734.690.097 De ce nu se atrag fondurile UE, la nivel ridicat? Pai, d”aia, ca la aceste fonduri nu mai este ”liber la comisioane” (la furat !)”.Trebuie sa realizezi ceea ce ti-ai propus prin proiect la standarde de calitate stricte. Vom avea politicieni șomeri?. S-ar crea un mare dezechilibru la buget!. Si-așa oricine va ajunge in politica de la vârf, nu are nici-un interes major in a grabi investitiile, deoarece ar ”sãrãcii”.

Poate cu prostituatele sa salvam Economia

Ai uitat cersetoria cu care ne-am extins la nivel european. cersim in cele mai celebre locatii din Europa. Cine mai e ca noi. Asa o incropim de un pib pana la urma mai ales ca se preconizeaza ingrosarea randurilor de cersetori. Vom fi trimisi cat mai multi la periferia societatii ca sa punem "osul la cersit" pe afara. Ce reconversie profesionala ? Reconversie sociala. Ura ! Ura !

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
VAM_CIURUIT

426 mesaje
Oras: Satu Mare

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 22:46

Daca asa prefera "poporul" !

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 23:11

O prostituata romanca din Viena a fost internata la terapie intensiva, dupa ce un adolescent de 15 ani care i-a cerut serviciile a injunghiat-o de 20 de ori, intr-un apartament din oras.

David U., in varsta de 15 ani, a sunat, sambata, la un serviciu de escorte, solicitand sa-i fie trimisa o prostituata in apartamentul sau din Viena.

Serviciul de escorte a trimis-o pe romanca Nicoleta C., in varsta de 24 de ani, care, ajunsa la fata locului, a fost injunghiata de acesta cu brutalitate.
Femeia a reusit, totusi, sa iasa din camera si sa strige dupa ajutor, in prezent fiind internata la sectia de terapie intensiva, relateaza MEDIAFAX, citand cotidianul Austrian Independent

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 21 Septembrie 2010, ora 23:12

■Razbunare crunta

Potrivit politistilor, cei doi nu au apucat sa intretina relatii sexuale. Adolescentul i-a spus avocatului sau ca s-a certat cu tanara, dupa care a injunghiat-o. Pe de alta parte, aceasta le-a marturisit politistilor ca a vrut s-o ucida pe romanca deoarece parintii sai s-ar fi despartit din cauza unei prostituate.

La randul sau, tatal agresorului il acuza pe fiul sau de faptul ca a sunat de foarte multe ori la servicii de sex-chat, producand o factura telefonica costisitoare. Se pare insa ca cel care sunase era chiar el.

Avocatul adolescentului a adaugat ca acesta nu planuise s-o ucida pe tanara, ci doar sa o insulte.

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 00:38

De la: vaneamarin, la data 2010-09-21 15:01:12
De la: Dorinel, la data 2010-09-21 14:47:23
De la: vaneamarin, la data 2010-09-21 13:36:12
Dorinele ,ma bucur ca ai fost foarte atent la detaliile economice si ca nu te lasi influentat de propaganda,indiferent de culoarea ei .

Nu inteleg insa de fapt ce naiba vrei sa spui .Imi dau seama ca esti suparat,ca te-ai suparat pe toti si pe toate ,ca i-ai bagat pe toti intr-o oala comuna .Inteleg ca pui imbecilitatea care domneste acum in Romania si incompetenta guvernarii Boc-Basescu ,pe seama faptului ca toata Europa se confrunta cu o criza financiara (lucru care ma face sa cred ca nu ai fost prea atent cand ai studiat detaliile economice )si ca Boc nu avea saracu' ce sa faca .Inteleg si ca esti suparat pe liberali din cauza ca ...ceva,neintelegand insa care dracu' este exact motivul pentru care te superi pe liberali sau pe Johannis cand esti condus de Boc si Basescu .Inteleg ca guvernul Tariceanu te-a dezamagit profund cu rezultatele sale dar nu spui niciodata exact la ce anume te referi si care sunt lucrurile care te-au deranjat ca sa le putem discuta.Mai spui si sec ca liberalii au devenit peste noapte de stanga si gata,chipurile ai spus ceva .Te-au batut astia pe la securitate Dorinele,ce dracu ai patit ?

Hai ,raspunde-mi te rog clar la niste intrebari care sa ma faca sa imi dau si eu seama cat de cat ce anume te deranjeaza :

-Este vinovat Basescu si PDLul de situatia actuala a tarii ?In ce grad este vinovat ,cat este vina altora si cat este vina sa? M-ar bucura daca ai si argumenta .
-Ce anume te face sa spui ca liberalii sunt de stanga ?
-Ce anume nu ti-a placut din prestatia guvernului Tariceanu si ce greseli te-au dezamagit ?
-Cum si prin cine vezi tu acum iesirea Romaniei din situatia asta dezastruasa ?
Dacã încerci sã mã convingi cã în Europa anului 2009 nu putem vorbi de crizã financiarã, cred cã nu are rost sã dezvoltãm subiectul.
Aºa cum am mai subliniat, putem vb în România de "n" probleme sociale ºi economice ce debuteazã îmediat cu 1989. Ce se întâmplã acum nu este decât rezultatul comun al tuturor guvernãrilor. Nu putem arunca furnica doar pe spinarea actualei guvernãri imbecile. Repet, nu susþin nici un moment aceastã guvernare, dar nici nu pot sã îmbrac PNL-ul ºi PSD-ul în alb, de parcã ei nu au avut nici o contribuþie la ce ne este nouã azi dat sã trãim.
Referitor la întrebãrile tale ...
1. Da, este vinovat Bãsescu ºi PD-L-ul de situaþia actualã a þãrii. Pt mine reprezintã extrema incompetenþei;
2. Prin faptul cã sprijinã mãsuri sociale specifice stângii. Nu cã ar fi rãu. Pt mine politica se face cu oameni ºi pt oameni, ºi nu cu cifre ºi pt bilanþuri financiare. Deci am oarece înclinaþii spre social-liberalism.
3. Prin faptul cã nu a avut nici o pârghie de control ºi nici nu s-a dorit controlul uriaºelor sume ce au intrat în þarã în perioada 2006-2008. Se ºtie bine cã aceste capitaluri în mare parte au fost unele speculative. Nu aveau suport în economia realã, în ce producea economia în acel moment. Au generat ºi valoare, însã insuficientã.
4. Îþi rãspund mai pe searã ... Acum trebuie sã plec.

Eu incerc chiar sa te conving ca suntem in 2010 nu in 2009.Mai incerc si sa te conving ca nu criza este problema noastra principala ci masurile absolut imbecile luate parca pentru a adanci tara in criza si nu pentru a o scoate.Cand tot restul Europei relaxa fiscalitatea,la noi se inasprea prin impozitul forfetar.La asta poti adauga stransul de gat al populatiei ca singura metoda economica pe care o stiu comunistii ca Basescu ,si care duce la scaderea consumului ,lucru pe care in criza toate tarile s-au straduit sa il evite.

La punctul 2 poti sa-mi spui exact ce anume masuri de stanga a sustinut PNLul ?Daca vorbesti despre cresterea pensiilor atunci te anunt ca protectia sociala si nivelul de trai decent ,nu sunt o chestie de stanga sau de dreapta ci de decenta si respect fata de populatie .Un lucru prevazut chiar si in Constitutie, dar din pacate nu prea respectat..Chiar ai impresia ca in tarile cu guverne de dreapta nu s-au marit niciodata pensiile ?! A ajuns oare lumea sa creada ca "dreapta" inseamna saracie,asuteritate si trai prost ?

Punctul 3 astept sa-l dezvolti clar.Cam asta spuneau toti fanii lui Base .Pe tine insa nu te banuiesc de asa ceva, asa ca astept sa imi spui clar de ce crezi ca acele sume "nu aveau suport in economia reala" si ca "au fost in mare parte speculative"....
Suntem în Septembrie 2010. ªtiu bine asta.
ªi mai ºtiu cã România ultimilor 20 de ani a fost guvernatã prost. ªi nu a fost guvernatã doar de imbecilii de azi de la Palatul Victoria.
Toþi greii partidelor, ne-au arãtat limitele competenþei lor - mã refer la personajele cheie ale fiecãrui partid. Dupã mine niºte gãºti.
Tot legat de competenþã, þin sã-þi readuc aminte ultimul trimestru al anului 2008, când Guvernul Tãriceanu afirma cã economia duduie și cã în 4 ani vom fi a 7‑a putere economicã a UE.
Atât de bine a duduit "economia" noastrã încât la prima "strigare" financiarã s-a prãbuºit totul ca într-un joc de puzzle.

Pentru mine, în ultima perioadã a acestui an, esenþa politicii nu (mai) este teoria politicã, sunt oamenii ºi felul în care vor sã-ºi trãiascã viața. Esenþa teoriilor politice au eºuat lamentabil în România.
Vreau sã o trãiesc departe de aceºti foºti nomenclaturiºti de rang doi ai defunctului PCR, peste noapte de dreapta sau social-democraþi.
Au compromis democraþia ºi statul de drept, pentru a mai putea vorbi de îngãduinþã de actuala de ei. De câteva zile asistãm la un circ penibil în Palatul Parlamentului, în loc de soluþii serioase în actualul context. Cu ce am greºit eu, tu, românii în general, sã fim sufocaþi de aceasta dictaturã a non-valorilor.
Chiar nu se întelege cã în momente de crizã este nevoie de oameni de stat, responsabili, ºi nu de pãpuºari politici ? Pânã unde poate sã meargã neruºinarea acestor impertinenþi ?
Faptul cã preºedintele Camerei Deputaþilor, o non-valoare clarã, vorbeºte ca pe stadion, mi se pare cu mult mai grav decât "furtul la vot".
Legea pensiilor putea fi trecutã în varianta Guvernului Boc fãrã dureri de cap dacã toþi deputaþii Coaliþiei tâmpe veneau la serviciu. Simplu.
Madam Anastase ºi vuvuzela Voinescu s-au gândit cã oricum, nimeni nu se va prinde, aºa cã au plusat. S-au bazat pe faptul cã liderii opoziþiei sunt inconsistenþi ºi nu vor observa. Câteva zile aºa a fost.
Cele douã vedete TV, Crin Antonescu ºi Victor Ponta, n-au sesizat problema decât târziu. Un ziarist care nu avea ce face s-a apucat sã numere parlamentarii prezenþi în salã în momentul votului ºi a publicat "dovada" joi.
Aceºti domni înnebuniþi dupã interesele pensionarilor, au aflat de abia dupã patru zile ce se întâmplase la locul lor de muncã cu Legea pensiilor. Ciudat, nu ?
Ãsta e Parlamentul României, oameni cãrora le pasã de noi ºi de viitorul nostru.
ªi tu-mi ceri mie sã mai dau girul vreunui partid politic prezent azi pe eºicherul politic ?
Mai vãd la televizor o nouã grijulie a cetãþeanului român, deputata PSD Oana Mizil, îmbrãcatã în deþinut. Sãraca, nu mai suportã regimul concentraþionar ºi þine cu oamenii.
Acum câteva nopþi dansa alãturi de "duºmanul" Traian Bãsescu la aceeaºi nuntã, la Buftea.

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 01:28

De la: Dorinel, la data 2010-09-22 00:38:52
De la: vaneamarin, la data 2010-09-21 15:01:12
De la: Dorinel, la data 2010-09-21 14:47:23
De la: vaneamarin, la data 2010-09-21 13:36:12
Dorinele ,ma bucur ca ai fost foarte atent la detaliile economice si ca nu te lasi influentat de propaganda,indiferent de culoarea ei .

Nu inteleg insa de fapt ce naiba vrei sa spui .Imi dau seama ca esti suparat,ca te-ai suparat pe toti si pe toate ,ca i-ai bagat pe toti intr-o oala comuna .Inteleg ca pui imbecilitatea care domneste acum in Romania si incompetenta guvernarii Boc-Basescu ,pe seama faptului ca toata Europa se confrunta cu o criza financiara (lucru care ma face sa cred ca nu ai fost prea atent cand ai studiat detaliile economice )si ca Boc nu avea saracu' ce sa faca .Inteleg si ca esti suparat pe liberali din cauza ca ...ceva,neintelegand insa care dracu' este exact motivul pentru care te superi pe liberali sau pe Johannis cand esti condus de Boc si Basescu .Inteleg ca guvernul Tariceanu te-a dezamagit profund cu rezultatele sale dar nu spui niciodata exact la ce anume te referi si care sunt lucrurile care te-au deranjat ca sa le putem discuta.Mai spui si sec ca liberalii au devenit peste noapte de stanga si gata,chipurile ai spus ceva .Te-au batut astia pe la securitate Dorinele,ce dracu ai patit ?

Hai ,raspunde-mi te rog clar la niste intrebari care sa ma faca sa imi dau si eu seama cat de cat ce anume te deranjeaza :

-Este vinovat Basescu si PDLul de situatia actuala a tarii ?In ce grad este vinovat ,cat este vina altora si cat este vina sa? M-ar bucura daca ai si argumenta .
-Ce anume te face sa spui ca liberalii sunt de stanga ?
-Ce anume nu ti-a placut din prestatia guvernului Tariceanu si ce greseli te-au dezamagit ?
-Cum si prin cine vezi tu acum iesirea Romaniei din situatia asta dezastruasa ?
Dacã încerci sã mã convingi cã în Europa anului 2009 nu putem vorbi de crizã financiarã, cred cã nu are rost sã dezvoltãm subiectul.
Aºa cum am mai subliniat, putem vb în România de "n" probleme sociale ºi economice ce debuteazã îmediat cu 1989. Ce se întâmplã acum nu este decât rezultatul comun al tuturor guvernãrilor. Nu putem arunca furnica doar pe spinarea actualei guvernãri imbecile. Repet, nu susþin nici un moment aceastã guvernare, dar nici nu pot sã îmbrac PNL-ul ºi PSD-ul în alb, de parcã ei nu au avut nici o contribuþie la ce ne este nouã azi dat sã trãim.
Referitor la întrebãrile tale ...
1. Da, este vinovat Bãsescu ºi PD-L-ul de situaþia actualã a þãrii. Pt mine reprezintã extrema incompetenþei;
2. Prin faptul cã sprijinã mãsuri sociale specifice stângii. Nu cã ar fi rãu. Pt mine politica se face cu oameni ºi pt oameni, ºi nu cu cifre ºi pt bilanþuri financiare. Deci am oarece înclinaþii spre social-liberalism.
3. Prin faptul cã nu a avut nici o pârghie de control ºi nici nu s-a dorit controlul uriaºelor sume ce au intrat în þarã în perioada 2006-2008. Se ºtie bine cã aceste capitaluri în mare parte au fost unele speculative. Nu aveau suport în economia realã, în ce producea economia în acel moment. Au generat ºi valoare, însã insuficientã.
4. Îþi rãspund mai pe searã ... Acum trebuie sã plec.

Eu incerc chiar sa te conving ca suntem in 2010 nu in 2009.Mai incerc si sa te conving ca nu criza este problema noastra principala ci masurile absolut imbecile luate parca pentru a adanci tara in criza si nu pentru a o scoate.Cand tot restul Europei relaxa fiscalitatea,la noi se inasprea prin impozitul forfetar.La asta poti adauga stransul de gat al populatiei ca singura metoda economica pe care o stiu comunistii ca Basescu ,si care duce la scaderea consumului ,lucru pe care in criza toate tarile s-au straduit sa il evite.

La punctul 2 poti sa-mi spui exact ce anume masuri de stanga a sustinut PNLul ?Daca vorbesti despre cresterea pensiilor atunci te anunt ca protectia sociala si nivelul de trai decent ,nu sunt o chestie de stanga sau de dreapta ci de decenta si respect fata de populatie .Un lucru prevazut chiar si in Constitutie, dar din pacate nu prea respectat..Chiar ai impresia ca in tarile cu guverne de dreapta nu s-au marit niciodata pensiile ?! A ajuns oare lumea sa creada ca "dreapta" inseamna saracie,asuteritate si trai prost ?

Punctul 3 astept sa-l dezvolti clar.Cam asta spuneau toti fanii lui Base .Pe tine insa nu te banuiesc de asa ceva, asa ca astept sa imi spui clar de ce crezi ca acele sume "nu aveau suport in economia reala" si ca "au fost in mare parte speculative"....
Suntem în Septembrie 2010. ªtiu bine asta.
ªi mai ºtiu cã România ultimilor 20 de ani a fost guvernatã prost. ªi nu a fost guvernatã doar de imbecilii de azi de la Palatul Victoria.
Toþi greii partidelor, ne-au arãtat limitele competenþei lor - mã refer la personajele cheie ale fiecãrui partid. Dupã mine niºte gãºti.
Tot legat de competenþã, þin sã-þi readuc aminte ultimul trimestru al anului 2008, când Guvernul Tãriceanu afirma cã economia duduie și cã în 4 ani vom fi a 7‑a putere economicã a UE.
Atât de bine a duduit "economia" noastrã încât la prima "strigare" financiarã s-a prãbuºit totul ca într-un joc de puzzle.

Pentru mine, în ultima perioadã a acestui an, esenþa politicii nu (mai) este teoria politicã, sunt oamenii ºi felul în care vor sã-ºi trãiascã viața. Esenþa teoriilor politice au eºuat lamentabil în România.
Vreau sã o trãiesc departe de aceºti foºti nomenclaturiºti de rang doi ai defunctului PCR, peste noapte de dreapta sau social-democraþi.
Au compromis democraþia ºi statul de drept, pentru a mai putea vorbi de îngãduinþã de actuala de ei. De câteva zile asistãm la un circ penibil în Palatul Parlamentului, în loc de soluþii serioase în actualul context. Cu ce am greºit eu, tu, românii în general, sã fim sufocaþi de aceasta dictaturã a non-valorilor.
Chiar nu se întelege cã în momente de crizã este nevoie de oameni de stat, responsabili, ºi nu de pãpuºari politici ? Pânã unde poate sã meargã neruºinarea acestor impertinenþi ?
Faptul cã preºedintele Camerei Deputaþilor, o non-valoare clarã, vorbeºte ca pe stadion, mi se pare cu mult mai grav decât "furtul la vot".
Legea pensiilor putea fi trecutã în varianta Guvernului Boc fãrã dureri de cap dacã toþi deputaþii Coaliþiei tâmpe veneau la serviciu. Simplu.
Madam Anastase ºi vuvuzela Voinescu s-au gândit cã oricum, nimeni nu se va prinde, aºa cã au plusat. S-au bazat pe faptul cã liderii opoziþiei sunt inconsistenþi ºi nu vor observa. Câteva zile aºa a fost.
Cele douã vedete TV, Crin Antonescu ºi Victor Ponta, n-au sesizat problema decât târziu. Un ziarist care nu avea ce face s-a apucat sã numere parlamentarii prezenþi în salã în momentul votului ºi a publicat "dovada" joi.
Aceºti domni înnebuniþi dupã interesele pensionarilor, au aflat de abia dupã patru zile ce se întâmplase la locul lor de muncã cu Legea pensiilor. Ciudat, nu ?
Ãsta e Parlamentul României, oameni cãrora le pasã de noi ºi de viitorul nostru.
ªi tu-mi ceri mie sã mai dau girul vreunui partid politic prezent azi pe eºicherul politic ?
Mai vãd la televizor o nouã grijulie a cetãþeanului român, deputata PSD Oana Mizil, îmbrãcatã în deþinut. Sãraca, nu mai suportã regimul concentraþionar ºi þine cu oamenii.
Acum câteva nopþi dansa alãturi de "duºmanul" Traian Bãsescu la aceeaºi nuntã, la Buftea.

Da cine a fost fericita beizadea?cat a scos ? un tanc petrolier? ,un pescador un mineralier? ce cadou a primit de la tovarasul amiral>?
?

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 09:05

Nu stiam eu de ce nu il suport de Toader de ani de zile de cand il vad pe la TV. Intai nu stiam cum il cheama si de la ce partid e. Pierdeam mereu partea asta. In ultimul timp aflasem ca e pdl-ist . Ei bine ieri am avut confirmarea faptului ca nu ma insel cand nu-mi place un om. De mana cu Anastase faceau tandemul mai mult ca perfect.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 09:27

O SEARA PLACUTA VANIA !

O seara placuta si tie .

Si cine te crezi dumneata, tovarase "cadru de nadejdie", ca sa faci aprecieri de genul "a sarit calul" Ia mai vezi si de lungul propriului nas!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 09:52

Am o remarca de facut pt. tovarasii securisti care, prin diverse "mijloace specifice" incearca ba sa intimideze, ba sa decredibilizeze cetatenii care isi dau cu parerea pe acest forum: in urma cu cateva zile a avut loc in Suedia un miting organizat de o adolescenta romanca (Felicia Mãrgineanu) pe internet. La acest miting au participat aproximativ 20000 de demonstranti care militau impotriva discriminarii rasiale si a faptului ca un partid perceput ca fiind de extrema dreapta, a obtinut 20 locuri in Parlamentul Suedez. Si nu i-a acuzat nici un slogoi al puterii de instigare si nici nu i-a amenintat ca "vor fi saltati" sau ca "vor avea neplaceri multiple". Iar oamenii aia au iesit in strada pt. MUUUUUUULT MAI PUTIN DECAT SE INTAMPLA ACUM IN ROMANIA!!!!!!!!!!!!!!!
Probabil ca in mentalul vostru de giboni unineuronali va intrebati:"Unde-s serviciile si politia suedeza, mancati-as? Pai, e slabi astia, dom'le! Pai daca erau in Romania ce pulane luau peste gura si ce dosare le mai faceam la toti! Suedezii astia nu cunoaste meserie, dom'le!"
P.S. : Pe scurt, mesajul meu catre securisti este: fie ca va place, fie ca nu, nu voi renunta niciodata la a predinde respectarea legii de catre autoritati, a drepturilor mele cetatenesti si a demnitatii umane! Iar daca ar fi dupa mine, V-AS DA PE TOTI AFARA si as selecta sefii de promotie din diferite domenii, pe care apoi i-as trimite la scoala pe la MI6, MI5, CIA etc si as recompune din temelii serviciile secrete (nu la mai mult de o treime din personalul de acum) in scopul de a-si exercita cu adevarat rolul pt. care au fost create, FARA A SE AMESTECA IN POLITICA.

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 11:35

De la: broscuta_super_verde, la data 2010-09-22 09:05:33Nu stiam eu de ce nu il suport de Toader de ani de zile de cand il vad pe la TV. Intai nu stiam cum il cheama si de la ce partid e. Pierdeam mereu partea asta. In ultimul timp aflasem ca e pdl-ist . Ei bine ieri am avut confirmarea faptului ca nu ma insel cand nu-mi place un om. De mana cu Anastase faceau tandemul mai mult ca perfect.

Si ii platim, broscuto draga, acestui pedalau 100.000 de euro, pt ca -sanchi- "l-ar fi urmarit Securitatea ceausista"!!! Intelegi ca asta e in stare s-o puna si pe maica-sa la plata, pt. ca si maica-sa e contribuabil roman, doar sa se imbuibe el si familia? Pt. unul ca asta nu exista jena, rusine, limita bunului-simt, exista doar 3 cuvinte: euro, dolar, franc...
Pt. el esti inca un fraier bun de plata pentru ce a mai scornit cu o seara inainte la un sprit cu haidamacii pedalai!
Acest Toader este basexul Galatiului, el numeste, el demite, el face si desface treburile urbei/judetului. Este deci un oligarh bun [in conditiile in care somajul este peste pedia pe tara la Galati...]?

"Nihil sine Deo!"

ANCA2010

5 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 12:06

AUZI MAI DRACUSOR, ACUM CE PANA MEA MAI ZICI CAND BASESCU MAI VREA UN IMPRUMUT IN 2011 DE LA FMI CA NU SI-AU INDESTULAT TRAISTA CU MERINDE PT INCA 2 DECENII DE ACUM IN COLO:)))) MAI VREI SA TE INTORCI SUB O CONDUCERE PSD:))) SAU VREI SA SI BATA JOC BASESCU DE TINE SI DE ALTII

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 12:19

basescu cel mai mare criminal !

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 12:51

De la: Tramp, la data 2010-09-22 12:19:24basescu cel mai mare criminal !

www.youtube.com/watch?v=NNhel3c-oQE

cristianvitu

732 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 13:59

Parodie ambulantã
Celor ce…

Voi acei ce staþi pe “net”-uri
Le console ºi tastaþi
Vorbe, vânturi ºi ruºine
Catre Stat si catre fraþi ;

Voi, ce-n dura vietejie
V-apãraþi cu-a voastre texte
Sunteþi goi, iar dinspre gânduri
Vin doar vorbe de poveste …

Toþi vorbiþi de-aceleaºi lucruri :
Cã-i traian, e mircea-ori vântu
Nu se leagã trei silabe
Sã nu scuture Pãmântu` !

El, se scuturã, dar iatã
Amintirea lui târzie
Scoate afarã, de-altã datã,
Vremile de armonie…

Când iubeaþi vecinul care
κi bãtea nevasta-n lege;
Când spãlaþi cu toþii varzã
ªi ºtiaþi a o culege.

Astãzi, uºile-s deschise !
Porþi spre Lume stau la fel….
Stau ºi eu cum stau ºi alþii
Cum stã vaca la viþel…

Dar toþi vrem s-avem o roadã,
În hambarul putrezit
De atâta lene crasã,
De pe-ogorul nemuncit!

ªi cum roada nu mai vine
Dãm din gurã ne-ncetat
Cum dã moara cea stricatã
Zgomote fãrã pâsat…

de omnia dubitandum
vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 15:06

De la: cristianvitu, la data 2010-09-22 13:59:49Parodie ambulantã
Celor ce…

Voi acei ce staþi pe “net”-uri
Le console ºi tastaþi
Vorbe, vânturi ºi ruºine
Catre Stat si catre fraþi ;

Voi, ce-n dura vietejie
V-apãraþi cu-a voastre texte
Sunteþi goi, iar dinspre gânduri
Vin doar vorbe de poveste …

Toþi vorbiþi de-aceleaºi lucruri :
Cã-i traian, e mircea-ori vântu
Nu se leagã trei silabe
Sã nu scuture Pãmântu` !

El, se scuturã, dar iatã
Amintirea lui târzie
Scoate afarã, de-altã datã,
Vremile de armonie…

Când iubeaþi vecinul care
κi bãtea nevasta-n lege;
Când spãlaþi cu toþii varzã
ªi ºtiaþi a o culege.

Astãzi, uºile-s deschise !
Porþi spre Lume stau la fel….
Stau ºi eu cum stau ºi alþii
Cum stã vaca la viþel…

Dar toþi vrem s-avem o roadã,
În hambarul putrezit
De atâta lene crasã,
De pe-ogorul nemuncit!

ªi cum roada nu mai vine
Dãm din gurã ne-ncetat
Cum dã moara cea stricatã
Zgomote fãrã pâsat…

Foaie verde baraboi
Ce mai cauti printre noi,
Tu, cel harnic si satul
Nu esti "furajat" destul?

Du-te nene la plimbare
Cu prostiile agrare!
Ca de-ti arat azi o postata
Fugi ca vaca speriata.

C-asa-s unii, buni la sunca
Si la vorbe, nu la munca:
"Munciti voi", ca sa avem
Doar noi papa/ ce sa bem.

"Nihil sine Deo!"

cristianvitu

732 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 17:10

Foaie verde de stejar…
Ia s-alegem câte-un par
De legat, ori de-nþepat ,
Pân la oase de-nfundat… !

Cã copii mei nu ºtiu
Vaca dacã face « piu »,
(Oul l-a ouat Carrefour
-mai cã-mi vine sã înjur-)
Mãrul dacã creºte –n pungã,
Oaia de se mulge-n strungã…

Mãi române, fii cu minte !
Lasã ce-a fost înainte !
Vezi mai bine ce-i acum,
Cã-i « cãruþa » ruptã-n drum !

Io-n furaje-s furajat
De nu ºtiu cand m-am cã…t
Mi-e prea foame ºi prea-i sete !
Vorbe nu-s, sã mai îmbete !

« câinii latrã, ursul merge »

de omnia dubitandum
Fosta membra 9am.ro

840 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 17:27

Cristiane, aici e topic de huiduiala...cred ca te-ai ratacit.

Think outside the box!
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 19:43

De la: 9am178165, la data 2010-09-22 09:27:08

O SEARA PLACUTA VANIA !

O seara placuta si tie .

Si cine te crezi dumneata, tovarase "cadru de nadejdie", ca sa faci aprecieri de genul "a sarit calul" Ia mai vezi si de lungul propriului nas!

DE CE ESTI CURIOASA SA STII LUNGIMEA NASULUI MEU ? VREI SI ALTE MASURATORI ? SPUNE NU TE SFII........." DOAMNA " DE FAPT POT SA-TI SPUN TANTI......ESTI MULT MAI IN VARSTA DECAT MINE,SI CU TOATE ASTEA TE INTERESEAZA MASURATORILE............ TE-AI NARAVIT,NESATULO !!!!!!!!!!!!!!!
Poate cu prostituatele sa salvam Economia

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 19:52

De la: Tramp, la data 2010-09-22 12:19:24basescu cel mai mare criminal !

...." DA ! BANI CA SA PLECE DIN SALA..." Am auzit asta din gura presedintelui la un post de radio, nu la irealitatea sau antenele manipulatoare si denigratoare. Se vede clar carui tip de electorat se adreseaza PDL-ul si ce chip si asemanare identica au toti, inclusiv unii care pareau cat de cat oameni. Abject !

Bucuresteni, astazi au venit la voi in oras niste oameni epuizati de conditiile de trai si obositi de drum. V-au spalat obrazul strigandi neputinta noastra a tuturor ! Voi dragi bucuresteni stati in casa linistiti, nu va deranjati, va moaie altii posmagii ! Pai cum sa nu-si permita orice acesti derbedei mincinosi ?

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 19:53

De la: vasile_vali, la data 2010-09-22 11:35:07
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-09-22 09:05:33Nu stiam eu de ce nu il suport de Toader de ani de zile de cand il vad pe la TV. Intai nu stiam cum il cheama si de la ce partid e. Pierdeam mereu partea asta. In ultimul timp aflasem ca e pdl-ist . Ei bine ieri am avut confirmarea faptului ca nu ma insel cand nu-mi place un om. De mana cu Anastase faceau tandemul mai mult ca perfect.

Si ii platim, broscuto draga, acestui pedalau 100.000 de euro, pt ca -sanchi- "l-ar fi urmarit Securitatea ceausista"!!! Intelegi ca asta e in stare s-o puna si pe maica-sa la plata, pt. ca si maica-sa e contribuabil roman, doar sa se imbuibe el si familia? Pt. unul ca asta nu exista jena, rusine, limita bunului-simt, exista doar 3 cuvinte: euro, dolar, franc...
Pt. el esti inca un fraier bun de plata pentru ce a mai scornit cu o seara inainte la un sprit cu haidamacii pedalai!
Acest Toader este basexul Galatiului, el numeste, el demite, el face si desface treburile urbei/judetului. Este deci un oligarh bun [in conditiile in care somajul este peste pedia pe tara la Galati...]?

"Nihil sine Deo!"

Mie imi spui de astia ?

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 20:51

plingerea penala a creat un precedent interesant... nu va iesi mare lucru dar il vom vedea pe base cum promulga o lege obtinuta prin frauda .

ce tacut e nenea voinescu-cotoi... pun pariu ca mama lui foloseste gazeta dilema, cu articolele lui despre dreptul parlamentar, la invelit borcanele cu muraturi.

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
dandragos69

201 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 23:25

Impostura – politica de stat in in Romania lui Basescu

S-a spus in mai multe randuri ca PDL-ul are probleme de comunicare in raport cu presa si cu cetatenii. Nici nu cred ca erau foarte necesare mesajele mestesugite, fiindca ceea ce intreprinde principalul partid de guvernamant e clar pentru toti romanii cu mintea LIMPEDE si cu constiinta NEPATATA. PDL-ul FURA ! In tara noastra hotia a ajuns politica de stat sub conducerea IMPOSTORULUI SEF basescu si a pedeleprelor sale. Iar macar din punctul meu de vedere democratia din Romania a murit ieri, odata cu decizia ca Legea pensiilor sa ramana in forma adoptarii ei prin FRAUDA ! A FOST, DE FAPT, LEGIFERATA IMPOSTURA CA POLITICA DE STAT.
Asa ceva nu se mai intampla decat in vremea comunismului cand partidul unic, atotputernic si discretionar isi exercita in mod arbitrar puterea. In 2010 partidul lui basescu isi arata adevarata fata calcand in picioare odata in plus ideea de democratie pentru care s-a murit in decembrie '89. Cu tupeu nesimtit PDL da dovada ca este continuatorul de drept al "valorilor" PCR-iste, iar presedintele sau - nu al unei Romanii ingenunchiate - este la fel de inuman, samavolnic si de rupt de realitate precum era si Ceausescu.
Frauda evidenta de la votul Legii pensiilor confirma indirect faptul ca in 2009 basescu a ajuns la al doilea mandat tot prin FURT, MINCIUNA si INSELATORI

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 22 Septembrie 2010, ora 23:52

Politics Without Principle

If there is no principle, there is no true north, nothing you can depend upon. The focus on the personality ethic is the instant creation of an image that sells well in the social and economic marketplace.

You see politicians spending millions of dollars to create an image, even though it's superficial, lacking substance, in order to get votes and gain office. And when it works, it leads to a political system operating independently of the natural laws that should govern - - that are built into the Declaration of Independence : "We hold these Truths to be self-evident, that all Men are created equal, that they are endowed by their Creator with certain unalienable Rights, that among these are Life, Liberty, and the Pursuit of Happiness . . . . "

In other words, they are describing self-evident, external, observable, natural, unarguable, self-evident laws: "We hold these Truths to be self-evident." The key to a healthy society is to get the social will, the value system, aligned with correct principles. You then have the compass needle pointing to true north - true north representing the external or the natural law - and the indicator says that is what we are building our value system on : they are aligned.

But if you get a sick social will behind the political will that is independent of principle, you could have a very sick organization or society with distorted values. For instance, the professed mission and shared values of criminals who rape, rob and plunder might sound very much like many corporate mission statements, using such words as "teamwork," "cooperation," "loyalty," "profitability," "innovation," and "creativity." The problem is that their value system is not based on a natural law.

Figuratively, inside many corporations with lofty mission statements, many people are being mugged in broad daylight in front of witnesses. Or they are being robbed of self-esteem, money, or position without due process. And if there is no social will behind the principles of due process, and if you can't get due process, you have to go to the jury of your peers and engage in counterculture sabotage.

In the movie The Ten Commandments, Moses says to the pharaoh, "We are to be governed by God's law, not by you." In effect he's saying, "We will not be governed by a person unless that person embodies the law." In the best societies and organizations, natural laws and principles govern - that's the Constitution - and even the top people must bow to the principle. No one is above it.

The Seven Habits will help you avoid these Seven Deadly Sins.
And if you don't buy into the Seven Habits, try the Ten Commandments.

Chapter 9 - Principle-Centered Power - Page 108

To some, these principles and the ideals they represent are readily attributable to notable leaders of distinction such as Mahatma Gandhi, but they are harder to find in the much more common experiences of everyday living. In response to this concern, Gandhi replied, "I claim to be no more than an average man with less than average ability. I am not a visionary. I claim to be a practical idealist. Nor can I claim any special merit for what I have been able to achieve with laborious research. I have not the shadow of a doubt that any man or woman can achieve what I have, if he or she would make the same effort and cultivate the same hope and faith.

A Personal Note - Page 323

Gandhi emphasized : "A person cannot do right in one department whilst attempting to do wrong in another department. Life is one indivisible whole. "

9am242439

11 mesaje
Postat pe: 23 Septembrie 2010, ora 01:33

Toader,un fel de capusa la PDL,sluga de sucal la Basescu

Pagini: << 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: