Info
x
Basescu
|
VINTURI 15 mesaje Membru din: 19/09/2010 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 09:13
Asta vrea si Basescu cu Guvernul Boc,o tara de flaminzi,fara industrie proprie,fara locuri de munca,dezvolta prostitutia ,traficul de carne vie,drogurile,taxele si impozitele,atita stiu ,atita fac,doar au fost votati de "popor"!
|
|
VINTURI 15 mesaje Membru din: 19/09/2010 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 10:22
De la: click_cont, la data 2010-09-17 20:30:01De la: 9am126636, la data 2010-09-17 09:00:12 Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 13:53
Silver, crezi ca avatarul acela te reprezinta? Nu, acolo este prezentat un cap de bour. Tocmai de aceea C.C. este o vaca, pentru un bou ca tine. Ce te amesteci tu in ciorba altora. Te-am bagat eu in seama? Mergi dom'le la arat, ca acolo este locul tau. Stiu ei bine romanii ce au de facut si fara indicatiile tale si ale lui C.C.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
profesor2010 438 mesaje Membru din: 31/08/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 15:43
”Mai fratilor,cind te lasi in spre Austria,Ungaria si vezi tot terenul verde sau plin de holde ,pe masura ce te apropii de Romania ,parca cobori sub pamint,teren plin de ciulini,teren plin de crapaturile secetei.Unde sunt sistemele de irigatii fratilor pe care noi cu sudoarea noastra am contribuit sa le realizam in perioada 1959 -1989 ?Romania,grinarul Europei ,a ajuns sa importe ,fasole,ceapa,usturoi,porumb ,varza,mai politicienilor ,voi ce rasa sunteti si de pe ce planeta ? ”
Fraților aici sunt cu totul de acord …În România nu mai aveți nevoie de nimic…?Totul s-a furat sau voi nu vreți sã mai lucrați ? cumm este? Vedeam la tv,zilele trecute cã elevii din jurul graniței, vin sã învețe în Ungaria…Bine condițiile de aici nu se comparã…au fost înaintea noastrã în multe domenii… cu cel puțin cinczeci de ani…Dar sã ajungem ca nici școalã sã nu avem….Uriașii ãștia tãiați în doi…care și de termomentru sunt mici…în afarade a vã injosii, ce fac? Iar voi Fraților pânã când mai rãbdați? Nu aveți toate armele democrației la îndemânã sã schibați ceva pe plaiurile românești? Sau vouã vã convin toate aceste nenorociri ce vã aduce pe cap cei doi pitici și blonda ca a descoperit apa rece…Helena…a lui cocșel….? Zãu nu ințeleg, ce se petrece în România….cum pot un grup de oameni de nimic sã facã ce vor cu voi…Ungurii în 1956, precum se povestește nu era nici pe de aproape în situația voastreã dezastroasã și au schimbat cursul istoriei naționale…, devenind o națiune deodatã cunoscutã în lumea întreagã. Voi rãbdați din nou sã nu mai aveți salarii…mâncare… Cine este acest marinat, idiot care face cu voi ce vrea? Iar cosașul acela mic lovit în cap cu oul…Cheltuiți milioane de EU pe turism, dați bani, euroi, cadou Moldovenilor de peste Prut, ți ca un rãspuns de a lor spun cã nu au nimic comun cu voi…iar populația țãrii pensionarii, copii mici mor de foame…trãiesc ca rromii… Am vãzut o emisiune la NNC tv.care atrãgea atenția asupra faptului cã în Europa de est cei mai mulți rromi sunt concentrați în România, și cã se estima numãrul lor la 6, 5 milioane de țigani…. Iatã cã așa suntem vãzuți de afarã…și noi mai rãbdãm și batjocuile guvernanților…Interesant…cum nu suntem o nație care știe sã apãrã personalitatea, nația….
sunt un tip timid,nu vrei sã mã cunoști,fromoaso! Au încercat toate nevestele mele dar....
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 15:53
De la: 9am126636, la data 2010-09-19 13:53:29 Silver, crezi ca avatarul acela te reprezinta? Nu, acolo este prezentat un cap de bour. Tocmai de aceea C.C. este o vaca, pentru un bou ca tine. Ce te amesteci tu in ciorba altora. Te-am bagat eu in seama? Mergi dom'le la arat, ca acolo este locul tau. Stiu ei bine romanii ce au de facut si fara indicatiile tale si ale lui C.C. BAI FRANTUZULE,AIA E STEMA MOLDOVEI.........FA DIFERENTA INTRE BOUR SI BOULE !!!!!!!!!!!!! DACA STII UNDE SE GASESTE,( STEMA ) AI 10 PUNCTE," NU CAUTA IN " BULANGERIE " CA NU E,PIERZI TIMPUL ..................... Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 15:58
De la: profesor2010, la data 2010-09-19 15:43:51”Mai fratilor,cind te lasi in spre Austria,Ungaria si vezi tot terenul verde sau plin de holde ,pe masura ce te apropii de Romania ,parca cobori sub pamint,teren plin de ciulini,teren plin de crapaturile secetei.Unde sunt sistemele de irigatii fratilor pe care noi cu sudoarea noastra am contribuit sa le realizam in perioada 1959 -1989 ?Romania,grinarul Europei ,a ajuns sa importe ,fasole,ceapa,usturoi,porumb ,varza,mai politicienilor ,voi ce rasa sunteti si de pe ce planeta ? ” BAI,INAINTE ERA EUROPA LIBERA,ASCULTAU TOTI CA APUCATII,ACUM TU FACI PE VOCEA " UNGURILOR ?" INCEPE CU, AICI VOCEA MAGHEARA..........SI APOI MANANCA LATURI CAT CUPRINDE.........
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
profesor2010 438 mesaje Membru din: 31/08/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 17:40
~ BAI,INAINTE ERA EUROPA LIBERA,ASCULTAU TOTI CA APUCATII,ACUM TU FACI PE VOCEA " UNGURILOR ?" INCEPE CU, AICI VOCEA MAGHEARA..........SI APOI MANANCA LATURI CAT CUPRINDE.........~
Cât citeam cele postate de tine…am înțeles, cã vouã vã convine, se pare situația dezastroase în care a ajuns România… sau este vorba punct și simplu de o totalã dezinteres….? Da comunicare tv admite sã fim foarte documentați de problemele țãrii…dar sunt probleme pe care nu putem înțelege… Cum de Bulgarii vã ia înainte, sau cum se întâmplã cã Albanezi vã ajung din urmã….? Nu cred cã se comparã curiozitatea noastrã, cu curiozitatea Rãzboiului Rece…? Raporteaza abuz de limbaj
sunt un tip timid,nu vrei sã mã cunoști,fromoaso! Au încercat toate nevestele mele dar....
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 18:48
De la: profesor2010, la data 2010-09-19 17:40:06~ BAI,INAINTE ERA EUROPA LIBERA,ASCULTAU TOTI CA APUCATII,ACUM TU FACI PE VOCEA " UNGURILOR ?" INCEPE CU, AICI VOCEA MAGHEARA..........SI APOI MANANCA LATURI CAT CUPRINDE.........~ 1. TU CAND POSTEZI TE DEDUBLEZI ? AI POSTARI PERFECTE,SI IN ACELEAS POSTARI CITATE PELTICE.......... 2. NU, TOTI SUNTEM ROMANI AICI ! PROBLEMA E A TA ,DE ADRESARE, " VOI " ADICA TU ESTI TU IAR NOI SUNTEM NOI........ ROMANI, !!! 3. REVIN OBSESIV CU ACCEIAS INTREBARE ,DUPA POSTARILE TALE ,SINCER NU INTELEG CE NATIE ESTI TU ? ROMAN ? UNGUR ? ORI " ARDELEAN " !!!!!!!!!!!!!!!????????????????????? ![]() 4. ITI PERMITI SA CRITICI,SA DAI SFATURI SA INDEMNI LA NESUPUNERE,DEOARECE TE CREZI DEPARTE DE RO....... TU CE CREZI FACI UN BINE ? TIE ? ROMANILOR ? DA,ACEI ALEGATORI SUNT ROMANI ! TU ? CREZI CA ESTI FOARTE DEPARTE SI SUB TUTELA MAGHEARA ? ATUNCI DE CE INSTIGI ,DACA NU STII SITUATIA REALA DIN RO ? SI MAI ZICI CA ESTI SI PROFESOR.........MAI DEGRABA CLOVN,DUPA POZA DIN AVATAR .............
|
|
|
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 19:00
De la: Silver9AM, la data 2010-09-19 18:48:22De la: profesor2010, la data 2010-09-19 17:40:06~ BAI,INAINTE ERA EUROPA LIBERA,ASCULTAU TOTI CA APUCATII,ACUM TU FACI PE VOCEA " UNGURILOR ?" INCEPE CU, AICI VOCEA MAGHEARA..........SI APOI MANANCA LATURI CAT CUPRINDE.........~ Ce exprimari dom`le, auzi "nesupunere", Mein Gott, parca am fi sclavi in Egiptul Antic si nu cetateni liberi intr-o democratie "tanara si infloritoare". Auzi la el SPP-istul: "sa ne supunem"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Da` du-te si supune-te tu nelegitimului, nu ne spune noua ce sa facem, clar?
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 19:41
De la: 9am178165, la data 2010-09-19 19:00:06De la: Silver9AM, la data 2010-09-19 18:48:22De la: profesor2010, la data 2010-09-19 17:40:06~ BAI,INAINTE ERA EUROPA LIBERA,ASCULTAU TOTI CA APUCATII,ACUM TU FACI PE VOCEA " UNGURILOR ?" INCEPE CU, AICI VOCEA MAGHEARA..........SI APOI MANANCA LATURI CAT CUPRINDE.........~ INTR-O TARA DEMOCRATICA,SI ALEGE TU ,ORICARE !!!!!!!!!! CETATENII SUNT OBLIGATI PRIN LEGILE IN VIGOARE LA ACEL MOMENT SA LE RESPECTE !!!!!! ASTA INSEAMNA SUPUNERE (RESPECTEREA LEGILOR ) !!!!!!!!!!! CLAR ???????? IAR CAT DESPRE .........?! TRUSOU AI PRIMIT ? MEIN GOTT,VAD CA AI FACUT GERMANIA,SI ACOLO TE COMPORTAI LA FEL ? SAU AVEAI ALTE PREOCUPARI ?..............SI,IN EGIPTUL ANTIC SE VORBEA ALTE LIMBI NU ,LIMBILE.........PE CARE LE CUNOSTI TU !!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 20:53
Stema Moldovei 1481 mai razesule.
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 20:56
De la: 9am126636, la data 2010-09-19 20:53:18 Stema Moldovei 1481 mai razesule. GRESIT,EU TE-AM INTREBAT UNDE SE GASESTE,NU CE REPREZINTA.........PT. 7 PUNCTE ?????????????????????? TINTA RATATA ???!!!!................E POSIBIL ??????? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 21:01
De la: 9am126636, la data 2010-09-19 20:53:18 Stema Moldovei 1481 mai razesule. MS. PT. APELATIVUL DE "RAZES " AS FI VRUT SA FIU,IN ACEA PERIOADA..........ASA CA SUNT " RAZESUL "LUI BASESCU ,ACUM !!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 21:04
De la: 9am126636, la data 2010-09-19 20:53:18 Stema Moldovei 1481 mai razesule. SCUZE PT. APELATIVELE FOLOSITE DE MINE IN POSTARILE ANTERIOARE..........VAD CA CUNOSTI CEVA ISTORIE,NU MULTI CUNOSC ,ASA CEVA........DAR TOT PT. NOTA 7 UNDE SE AFLA ?????? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 21:11
Sunt multi care spun ca s-a furat totul in tara asta. Da s-a furat, s-a distrus tot cee ace se construise pina in 1989, mai putin fondul locativ si citeva obiective economice legate de industria extractiva, metalurgie, industria constructoare de masini, prelucrarea petrolului. Dar de fapt de furat este inca foarte mult. Se fura munca oamenilor indiferent ca muncesc in mediul privat sau bugetar.
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 21:16
De la: Silver9AM, la data 2010-09-19 21:04:58De la: 9am126636, la data 2010-09-19 20:53:18 Stema Moldovei 1481 mai razesule. INTRADEVAR,E STEMA MOLDOVEI ,SE GASESTE PE TURNUL DE LA INTRAREA MANASTIRII PUTNA 1481 ( MERITA VAZUTA,ORICAT DE SARACI AM FI )..........MANASTIREA E SUPERBA,CA SI SUCEVITA,MOLDOVITA,VORONET............DOAMNE CE FRUMUSETI,ISTORIE ADEVARATA SI PURA......NU RECONSTITUITA CA IN VEST............MORMANTUL LUI STEFAN TE INFIOARA,TE FACE SA TE SIMTI CU ADEVARAT UN ROMAN AUTENTIC ,E PLIN DE ..........MISTER SI FRUMUSETE !!!!!!!!!!!!!! E CEVA DE NEASEMUIT,MERITA VAZUT,PE CUVANT !!!!!!!!!!!!!!!!! E IMPRESIONANT !!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 21:22
De la: 9am126636, la data 2010-09-19 21:11:45 Sunt multi care spun ca s-a furat totul in tara asta. Da s-a furat, s-a distrus tot cee ace se construise pina in 1989, mai putin fondul locativ si citeva obiective economice legate de industria extractiva, metalurgie, industria constructoare de masini, prelucrarea petrolului. Dar de fapt de furat este inca foarte mult. Se fura munca oamenilor indiferent ca muncesc in mediul privat sau bugetar. ADEVAR GRAIESTI ,PROFESORE,AI DREPTATE.............OARE CAT OR SA MAI FURE ? ( VB. CUIEVA " OR SA FURE SI TOT OR SA FURE DAR PANA LA URMA VOR CONSTATA CA NU AU FURAT CE E MAI VALOROS " ) STII ,CA HOTII CARE FURA CE STRALUCESTE IN SCHIMB COMOARA E VECHE SI NU STRALUCESTE ................. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2010, ora 22:03
@9 am, cata incredere de dai. Daca ar fi sa ne bizuim pe ceea ce spui, e simplu de tot, ne culcam pe o ureche, imbratisam necunoscutul si ne relaxam in haos. Te pui chezas la treaba asta ? Noua ne-ar fi simplu sa avem incredere. Asta ne-am dori de fapt sa stim ca ne bizuim pe ceea ce fac niste oameni de incredere. Nu stiu de ce dar tare suntem nelinistiti ? Om fi cu totii niste aiuriti de ne apuca nelinistea asa din senin, fara motiv ? Om fi pe maini bune si nu stim noi ? Ce bine ar fi sa ne inselam iar realitatea sa ne dea una peste cap noua netrebnicilor care n-avem alta treaba in afara de a carcoti gratuit.
Repet, daca te pui chezas, eu una cel putin sunt gata ma culc pe o ureche si sa imbratisez necunoscutul. Care va sa zica merg pe mana ta. Ce zici ? E de bine ? Raporteaza abuz de limbaj
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
PACIFISTA 299 mesaje Membru din: 12/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 00:15
Chiar asa de neinspirati pot fi romanii,sa nu poata sa salute din mers putregaiul politic si sa conceapa activitati familiale pe cont propriu ? Acest topic de scandal si controverse,dauneaza grav !
Raporteaza abuz de limbaj
Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati !
Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 00:42
De la: 9am126636, la data 2010-09-19 13:53:29 Silver, crezi ca avatarul acela te reprezinta? Nu, acolo este prezentat un cap de bour. Tocmai de aceea C.C. este o vaca, pentru un bou ca tine. Ce te amesteci tu in ciorba altora. Te-am bagat eu in seama? Mergi dom'le la arat, ca acolo este locul tau. Stiu ei bine romanii ce au de facut si fara indicatiile tale si ale lui C.C. Da, stiu boii rromi ce au de facut, au de furat... boule!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 00:46
De la: PACIFISTA, la data 2010-09-20 00:15:51Chiar asa de neinspirati pot fi romanii,sa nu poata sa salute din mers putregaiul politic si sa conceapa activitati familiale pe cont propriu ? Acest topic de scandal si controverse,dauneaza grav ! ai un exemplu de astfel de specimen mai sus, 9am126636 Raporteaza abuz de limbaj |
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 00:50
Este in interesul nostru, al tuturor romanilor, fie ca traim in Romania sau in strainatate, ca tara si civilizatia noastra sa devina mai bine cunoscute in plan mondial, pentru ca astfel nu vom mai fi confundati cu altii, nu se va mai crede ca suntem cu totii o natie de cersetori si de hoti, si cand vom reusi sa inlocuim dispretul cu respect, fiecare dintre noi nu va avea decat de castigat. Asta au facut si alte natii, dispretuite in trecut, precum evreii, polonezii si irlandezii. Iar pentru promovarea in lume a propriei culturi orice mijloc, oricat de bizar, trebuie incercat. Prin urmare, va invit sa semnati petitia de la linkul urmator, in incercarea de a obtine ca una din noile planete descoperite in sistemul solar (conform definitiei oficiale din 2006, care omologheaza in sistemul solar opt planete, de la Mercur la Neptun, si cinci planete pitice, inclusiv Pluto, numarul acestora din urma fiind in crestere) sa poarte numele zeului geto-dac Gebeleizis: www.petitieonline.ro/petitie-p06606049.html. Nu va costa decat cateva minute, si cu putin noroc orice copil de oriunde va invata la scoala ceva ce are legatura cu Romania.
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 00:54
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-09-19 01:11:19De la: click_cont, la data 2010-09-18 22:20:12De la: super_green_frog, la data 2010-09-18 21:43:12Unde sunt, nu mai conteaza. oricum se puteau reface. Nu sunt un capat de tara. Numai sa stii ce vrei sa faci si sa fii capabil, orientat, daruit. Bai broscuto, de ce interpretezi totul? nu scrie acolo negru pe alb sau nu stii citi???? N-am nimic cu copii vostri, am cu voi, ei nu sunt vinovati de prostia si nepasarea voastra!!!! Nivelul de trai ti-l ridici cu cat muncesti mai eficient!!! Aia, tinerii aia si sunt f multi, n-au plecat nicaieri, au ramas la tara unde fac ce ti-am spus in topicul anterior!!! Nu mai suci tot ce scriu, intelege pentru ca ti-am scris foarte explicit, relele tale intentii insa se vad de la o posta, apaeri niste putori ordinare!!! Niste betivi notoriicare traiesc pe spinarea parintilor si a statului, pentru ca fiecare si-a aranjat cu ajutorul celor ca tine un venit!!! Scuteste-ma broscuto, nu-ti place nici tie adevarul crud al romaniei, macar incearca sa intelegi de unde se impute toata treaba! Si cum ai vrea sa ai guvernanti docti daca toti au doar aceeasi preocupare sa stoarca bani nemunciti???? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 03:29
Eu pricep destul de multe, uneori din zbor si cu eficienta maxima ! M-au evaluat persoane cu expertiza si nu o singura data. Ca doar n=or fi toti prosti iar tu si-ai tai destepti de mama focului.
Nu vorbim de mine, de tine, de betivul X sau lenul Y. Asta trebuie sa inceteze. Nu eu, tu sau X si Y au tras sau trag tara in jos TOCMAI fiindca NU NOI cei insirati de mine mai sus si de tine si mai sus, repet NUNOI CONDUCEM TARA, NU NOI GESTIONAM SI DIRECTIONAM BANII din tara la stat si privat. Exista o seama de constrangeri care fac mediul privat ineficient si nefunctional. Pai betivii tai si ai mei au dus tara asta de rapa ? Din cauza lor niste imbecili ne repeta "ia-ti al doilea job" pentru a nu-ti infometa copilul? Gata, @click, n-ai decat sa te ratoiesti la cine vrei, ramai la nivelul alora pe care ii tot fredonezi pe aici si-i ridici la rand de reprezentanti de seama ai societatii. Eu zic ca esti pe langa problema. Adevaratii fraudatori sunt in frunte si nu pe santurile localitatii tale. Aia fac parte din peisaj, conteaza cat vor ei sa conteze, adica mai deloc si au dreptul la viata, nimic mai mult. Dupa cum ai remarcat probabi si eu am obiceiul sa-i fredonez pe "ai mei", vecini, rude, etc, dar nu-i ridic niciodata la rang de reprezentanti ai societatii noastre. Le pastrez mereu locul cuvenit si neesential....dupa putintele lor. De aici si pana la a insulta sistematic intreghul popor roman.... Nici o scuza !PS- nu ma refeream la nivelul meu de trai, al tau, al lui X sau Y. Mai fa o incercare, poate te dumiresti despre ce inseamna "nivelul de trai" intr-o tara. E un indicator de care raspunde statul prin guvernantii sai. Raporteaza abuz de limbaj
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 03:34
De la: PACIFISTA, la data 2010-09-20 00:15:51Chiar asa de neinspirati pot fi romanii,sa nu poata sa salute din mers putregaiul politic si sa conceapa activitati familiale pe cont propriu ? Acest topic de scandal si controverse,dauneaza grav ! Sunt convinsa ! Multumesc oricum.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 04:00
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
Fosta membra 9am.ro 11 mesaje Membru din: 20/09/2010 |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 07:36
draga clik-cont,promovezi demagogia ,in avatar spui una si in comentariile de pe forum aperi tocmai hotia ,minciuna ,prostia Guvernului Boc si camarila Base !
Ratiunea are mai multe insusiri pozitive printre care si aceea de a combate prostia, lipsa de bun simt si gandirea negativa. Fiecare dintre noi suntem datori de a nu tolera langa noi nonvaloarea morala, hotia si nesimtirea celor care ......care Base,Boc,Videanu,Berceanu,Blaga,Udrea etc infometeaza Romania ?
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 09:18
De la: Silver9AM, la data 2010-09-19 19:41:36De la: 9am178165, la data 2010-09-19 19:00:06De la: Silver9AM, la data 2010-09-19 18:48:22De la: profesor2010, la data 2010-09-19 17:40:06~ BAI,INAINTE ERA EUROPA LIBERA,ASCULTAU TOTI CA APUCATII,ACUM TU FACI PE VOCEA " UNGURILOR ?" INCEPE CU, AICI VOCEA MAGHEARA..........SI APOI MANANCA LATURI CAT CUPRINDE.........~ Alo, tovarasu' securist! Pune-ti neuronu' la treaba si mai citeste despre democratie! Vezi ca latratu' la cetateni si aratatul pulanului a avut loc doar de vreo... 60 de ani! Sa inteleg ca unicul si unifunctionalul matale neuron a reusit sa produca o masina a timpului?
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 09:18
Doamnelor,domnisoarelor si domnilor....Cu regret va informez ca am vazut un filmulet denigrator dat de moguli, in care se vedea ca Roberta Anastase mintea de inghetau apele in privinta rezultatelor votului de la legea pensiilor. Oare au umblat mogulii iar la viteza filmuletului ?
Parca intr-adevar niste pixeli era cam portocalii pe acolo .... Estenta filmuletului, era ideea moguleasca plina de tupeu ca 80 nu este egal cu 157, nici macar daca sunt voturi date de PDL.... .
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Septembrie 2010, ora 09:25
de ce crezi ca vroia base o singura camera?
pentru economii la bani sau la voturi ?! Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
|
|

Nici o scuza !
Parca intr-adevar niste pixeli
era cam portocalii pe acolo ....