back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 11:50

De la: gabigabi, la data 2010-10-05 10:53:15
De la: corcodel, la data 2010-10-04 20:28:17
De la: vaneamarin, la data 2010-10-04 20:21:22
De la: Dorinel, la data 2010-10-04 18:18:15
Voi susþine în continuare politicile liberale îndiferent de ceea ce crezi, nu însã ºi PNL-ul în care nu mã mai regãsesc odatã cu alegerea gãºti Antonescu.

Sunt indiscret daca te intreb unde anume gasesti politici liberale in afara de PNL ? Ale cui politici liberale le vei sustine ?...
Ale viitorului partid de dreapta care va conduce tara spre o democratie ADEVARATA !

CARE ? tot spui si spui ca si Boc : vom face ! cind ? si cum il cheama ? te dai misterios ! zi-i odata !
Am inteles ca si dumneavoastra la fel ca majoritatea cetatenilor doariti si sperati in aparitia unui partid cu adevarat romanesc. Nu pot decat sa va felicit si aveti doar putina rabdare. Nu dorim sa aparem in toata splendoarea , pana nu vom avea totusi structuri masive , asta pentru a nu da posibilitate securistilor sa se infiltreze si a pati la fel ca toate partidele existente.PS. Important este ca avem multa trecere prin toate paturile sociale si ne bucuram de o sustinere extraordinara.

Fosta membra 9am.ro

840 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 11:52

De la: Dorinel, la data 2010-10-05 08:12:13
De la: _xyz, la data 2010-10-04 13:24:02
P.S. Noroc nu contest ca ai avut. Explica-mi cum ti-ai folosit capul...sa nu-mi spui ca ti-ai amenintat angajatorul ca-i trimiti Garda Financiara, Fortele de Munca pe cap?
Nu, doar cã mi-am ales un domeniu de activitate unde lucrurile stau altfel.
Recunosc, mi-am selectat angajatorii ºi nu aplicam oricãrui anunþ de angajare indiferent de cât de "pompos" suna.

Eu mi-am ales domeniul de activitate in care am vrut sa lucrez si pt. care m-am pregatit. Recunosc si eu: mi-am selectat angajatorul - era (si este) a treia firma din Romania (ca notorietate, productie si vanzare a ceea ce produce) pe domeniul sau de activitate. Probabil nu trebuia sa merg la pomul laudat, nu?!
Hai sa fim seriosi: nu exista domeniu de activitate unde lucrurile stau altfel. Depinde de nivelul la care se afla firma, de nivelul tau de pregatire, experienta etc.

Off topic: ia zi, Dorinel, ce-i cu schimbarea asta de macaz la tine? Inteleg sa fii obiectiv, sa analizezi la rece toate animalele politice, dar schimbarea a fost cam brusca si agresiva...cazi in extreme.

Raporteaza abuz de limbaj
Think outside the box!
Fosta membra 9am.ro

568 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 12:02

De la: corcodel, la data 2010-10-05 11:50:17
Voi susþine în continuare politicile liberale îndiferent de ceea ce crezi, nu însã ºi PNL-ul în care nu mã mai regãsesc odatã cu alegerea gãºti Antonescu.

Sunt indiscret daca te intreb unde anume gasesti politici liberale in afara de PNL ? Ale cui politici liberale le vei sustine ?...
Ale viitorului partid de dreapta care va conduce tara spre o democratie ADEVARATA !

CARE ? tot spui si spui ca si Boc : vom face ! cind ? si cum il cheama ? te dai misterios ! zi-i odata !
Am inteles ca si dumneavoastra la fel ca majoritatea cetatenilor doariti si sperati in aparitia unui partid cu adevarat romanesc. Nu pot decat sa va felicit si aveti doar putina rabdare. Nu dorim sa aparem in toata splendoarea , pana nu vom avea totusi structuri masive , asta pentru a nu da posibilitate securistilor sa se infiltreze si a pati la fel ca toate partidele existente.

Draga domnule Corcodel, eu sunt imaculata in ale partidelor politice, e drept ca sunt simpatizanta a liberalismului dar n-am intreprins nimic pana acum care sa fi avut putina influenta negativa a mersului istoriei prezente, asa ca vreau si eu sa ma inscriu in partid! Cum aflu daca totul e la secret? Ceilalti aderanti cum au aflat ca existati? Ori e ceva care se transmite prin metode folosite de "initiatii masoneriei"? De ce nu vreti sa aveti mai multi membri? Daca va fi ceva care nu-mi miroase a putreziciune, voi fi o membra care va activa in satul meu! Il voi atrage si pe popa de partea mea prin simpla vizita la o slujba! Cred saracul ca e singura lui dilema pe care i-as rezolva-o! Haiudeti, cu cat mai devreme cu atat mai repede vom salva tara de atatia hoti pe fata si pe ascuns!

nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
Fosta membra 9am.ro

568 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 12:04

De la: dor_de_dor, la data 2010-10-05 12:02:13

Am inteles ca si dumneavoastra la fel ca majoritatea cetatenilor doariti si sperati in aparitia unui partid cu adevarat romanesc. Nu pot decat sa va felicit si aveti doar putina rabdare. Nu dorim sa aparem in toata splendoarea , pana nu vom avea totusi structuri masive , asta pentru a nu da posibilitate securistilor sa se infiltreze si a pati la fel ca toate partidele existente.

Draga domnule Corcodel, eu sunt imaculata in ale partidelor politice, e drept ca sunt simpatizanta a liberalismului dar n-am intreprins nimic pana acum care sa fi avut putina influenta negativa a mersului istoriei prezente, asa ca vreau si eu sa ma inscriu in partid! Cum aflu daca totul e la secret? Ceilalti aderanti cum au aflat ca existati? Ori e ceva care se transmite prin metode folosite de "initiatii masoneriei"? De ce nu vreti sa aveti mai multi membri? Daca va fi ceva care nu-mi miroase a putreziciune, voi fi o membra care va activa in satul meu! Il voi atrage si pe popa de partea mea prin simpla vizita la o slujba! Cred saracul ca sunt singura lui dilema pe care i-as rezolva-o! Haideti, cu cat mai devreme cu atat mai repede vom salva tara de atatia hoti pe fata si pe ascuns!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 12:09

De la: corcodel, la data 2010-10-05 11:44:14
De la: vaneamarin, la data 2010-10-05 11:37:46
De la: corcodel, la data 2010-10-05 11:26:17
De la: vaneamarin, la data 2010-10-05 11:13:51
De la: corcodel, la data 2010-10-05 10:59:02
De la: vaneamarin, la data 2010-10-05 10:53:56
De la: corcodel, la data 2010-10-05 10:48:32
De la: vaneamarin, la data 2010-10-05 10:41:47
De la: corcodel, la data 2010-10-05 10:26:15
De la: vaneamarin, la data 2010-10-05 10:19:44
De la: corcodel, la data 2010-10-05 09:58:38
De la: Dorinel, la data 2010-10-05 09:41:43

O fi noul PCR ? Dar nu, ãsta e de extrema stânga.
Mai am o încercare ... O fi Noua Dreapta ? Oooo, dar ce partid ºi ce viziune ! Plin de liberalism ºi de respect faþã de cetãþeanul român - a se citi, faþã de fiecare minoritate !!!...
... 'þi-ai dracu de naziºti !
Am inteles ....cine nu gavareste ca voi , raspandacii ideologiilor mafiote , sunt catalogati nazisti. Bravoooo ! Nu uita ca in aceasta tara mai sunt si romani cu adevarat patrioti si nu lichele care stiu doar sa profite.

Senzatia asta o am si eu din partea ta.Cine nu adera la partidul tau necunoscut, este adeptul ideologiilor mafiote,lipsit de patriotism,lichea,tradator ,sustinator al lui Iliescu, etc. Eu zic sa mergi la un control medical axat pe capatzana.

PS: Sa iei si partidu' cu tine ,ca incapeti toti intr-un salon...
Deja te simt cum tremuri dragul meu . De ce? Ai ceva pe sufletel?

Da,ideea ca un grup de cretini ca voi ar putea sa puna mana pe Romania.
Am inteles...sunt mult mai buni nemernicii care au condus in ultimii 20 de ani si ne-au adus la toate nivelurile ultima tara din Europa. OK,,.Patriotule''

In ultimii 20 de ani Corcodele nu toti au fost nemernici, si nici in partidul tau nu o sa fe numai oameni minunati.
Da-mi doar un singur exemplu te rog iar eu i-mi retrag acuzatiile!

Coposu.Stii,tipul ala pe care il urau 80% din populatie ,batranelul ala care punea botnite la tarani,care "n-a mancat cu noi salam cu soia",care era amantul Doinei Cornea si care dorea sa vanda tara la straini. Daca nu murea si ramane in politica,gasca aia de FSNisti asa spunea de el si acum.Daca insa a murit, merge alta strategie,sa spui ca a fost SINGURUL om minunat si of,ca pacat ca s-a dus saracu'....

Mai sunt si altii,Emil Constantinescu,Victor Ciorbea, Tariceanu,Cioroianu , Crin Antonescu ,etc.Nu trebuie sa-mi dai dreptate si in cazul lor,stiu ca nu o poti face.Cred insa ca ti-ai obtinut acel nume pe care il doreai si cel putin in acel caz imi dai dreptate.
Eram sigur de exemplul pe care il vei da. si ION ILICI ILIESCU dupa ce a facut tot posibilul sa-l bage in pamant pe SENIOR , dupa ce a decedat a avut doar cuvinte de lauda la adresa lui. Te rog frumos, cel putin tu , nu ai dreptul sa amintesti numele SENIORULUI , atata timp cat partidul tau pupa poala lui Titulescu Bombonel , mostenitorul marelui vanzator de tara Ilici.

Si eu eram sigur ca nu iti retragi acuzatiile.Nu ma asteptam sa dai tu dovada de onestitate....
Nu am de ce dragul meu ,,liberal'', pentru simplul fapt ca mi-ai dat doar exemple (in afara Seniorului) de oameni politici vinovati prin TACERE de raul actual, dar si mai rau de indivizi care practic au participat la distrugerea sistematica a acestei tari. PUNCT.

Tu chiar ai uitat ce ai spus ?Citeste dom'le mai sus . Eu ti-am spus ca "in ultimii 20 de ani nu toti au fost nemernici" iar tu mi-ai spus "da-mi doar un singur exemplu te rog iar eu i-mi retrag acuzatiile! "

Eu ti-am dat exemplul.Tu ai respectat ce ai spus ?Asa vei proceda si cu alegatorii ?....

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 12:12

De la: dor_de_dor, la data 2010-10-05 12:02:13

Draga domnule Corcodel, eu sunt imaculata in ale partidelor politice, e drept ca sunt simpatizanta a liberalismului dar n-am intreprins nimic pana acum care sa fi avut putina influenta negativa a mersului istoriei prezente, asa ca vreau si eu sa ma inscriu in partid! Cum aflu daca totul e la secret? Ceilalti aderanti cum au aflat ca existati? Ori e ceva care se transmite prin metode folosite de "initiatii masoneriei"? De ce nu vreti sa aveti mai multi membri? Daca va fi ceva care nu-mi miroase a putreziciune, voi fi o membra care va activa in satul meu! Il voi atrage si pe popa de partea mea prin simpla vizita la o slujba! Cred saracul ca e singura lui dilema pe care i-as rezolva-o! Haiudeti, cu cat mai devreme cu atat mai repede vom salva tara de atatia hoti pe fata si pe ascuns!
Inteleg nerabdarea dumneavoastra si sunt convins de gandurile bune privitoare la viitorul acestei tari. Nu mai avem ce astepta de la actualele scursuri politice si cum fiecare microb are si antibioticul care il distruge , asa noi vom fi antidotul actualei clase politice romanesti. Stiu ca raspandacii democratiei originale vor face spume incercand sa-si faca numarul pentru care sunt PLATITI, dar nu vor avea incotro si usor dar sigur vor parasi corabia , lasand in urma lor doar o putoare reprezentativa.

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 12:18

De la: vaneamarin, la data 2010-10-05 12:09:57
De la: corcodel, la data 2010-10-05 11:44:14
De la: vaneamarin, la data 2010-10-05 11:37:46
De la: corcodel, la data 2010-10-05 11:26:17
De la: vaneamarin, la data 2010-10-05 11:13:51
De la: corcodel, la data 2010-10-05 10:59:02
De la: vaneamarin, la data 2010-10-05 10:53:56
De la: corcodel, la data 2010-10-05 10:48:32
De la: vaneamarin, la data 2010-10-05 10:41:47
De la: corcodel, la data 2010-10-05 10:26:15
De la: vaneamarin, la data 2010-10-05 10:19:44
De la: corcodel, la data 2010-10-05 09:58:38
De la: Dorinel, la data 2010-10-05 09:41:43

O fi noul PCR ? Dar nu, ãsta e de extrema stânga.
Mai am o încercare ... O fi Noua Dreapta ? Oooo, dar ce partid ºi ce viziune ! Plin de liberalism ºi de respect faþã de cetãþeanul român - a se citi, faþã de fiecare minoritate !!!...
... 'þi-ai dracu de naziºti !
Am inteles ....cine nu gavareste ca voi , raspandacii ideologiilor mafiote , sunt catalogati nazisti. Bravoooo ! Nu uita ca in aceasta tara mai sunt si romani cu adevarat patrioti si nu lichele care stiu doar sa profite.

Senzatia asta o am si eu din partea ta.Cine nu adera la partidul tau necunoscut, este adeptul ideologiilor mafiote,lipsit de patriotism,lichea,tradator ,sustinator al lui Iliescu, etc. Eu zic sa mergi la un control medical axat pe capatzana.

PS: Sa iei si partidu' cu tine ,ca incapeti toti intr-un salon...
Deja te simt cum tremuri dragul meu . De ce? Ai ceva pe sufletel?

Da,ideea ca un grup de cretini ca voi ar putea sa puna mana pe Romania.
Am inteles...sunt mult mai buni nemernicii care au condus in ultimii 20 de ani si ne-au adus la toate nivelurile ultima tara din Europa. OK,,.Patriotule''

In ultimii 20 de ani Corcodele nu toti au fost nemernici, si nici in partidul tau nu o sa fe numai oameni minunati.
Da-mi doar un singur exemplu te rog iar eu i-mi retrag acuzatiile!

Coposu.Stii,tipul ala pe care il urau 80% din populatie ,batranelul ala care punea botnite la tarani,care "n-a mancat cu noi salam cu soia",care era amantul Doinei Cornea si care dorea sa vanda tara la straini. Daca nu murea si ramane in politica,gasca aia de FSNisti asa spunea de el si acum.Daca insa a murit, merge alta strategie,sa spui ca a fost SINGURUL om minunat si of,ca pacat ca s-a dus saracu'....

Mai sunt si altii,Emil Constantinescu,Victor Ciorbea, Tariceanu,Cioroianu , Crin Antonescu ,etc.Nu trebuie sa-mi dai dreptate si in cazul lor,stiu ca nu o poti face.Cred insa ca ti-ai obtinut acel nume pe care il doreai si cel putin in acel caz imi dai dreptate.
Eram sigur de exemplul pe care il vei da. si ION ILICI ILIESCU dupa ce a facut tot posibilul sa-l bage in pamant pe SENIOR , dupa ce a decedat a avut doar cuvinte de lauda la adresa lui. Te rog frumos, cel putin tu , nu ai dreptul sa amintesti numele SENIORULUI , atata timp cat partidul tau pupa poala lui Titulescu Bombonel , mostenitorul marelui vanzator de tara Ilici.

Si eu eram sigur ca nu iti retragi acuzatiile.Nu ma asteptam sa dai tu dovada de onestitate....
Nu am de ce dragul meu ,,liberal'', pentru simplul fapt ca mi-ai dat doar exemple (in afara Seniorului) de oameni politici vinovati prin TACERE de raul actual, dar si mai rau de indivizi care practic au participat la distrugerea sistematica a acestei tari. PUNCT.

Tu chiar ai uitat ce ai spus ?Citeste dom'le mai sus . Eu ti-am spus ca "in ultimii 20 de ani nu toti au fost nemernici" iar tu mi-ai spus "da-mi doar un singur exemplu te rog iar eu i-mi retrag acuzatiile! "

Eu ti-am dat exemplul.Tu ai respectat ce ai spus ?Asa vei proceda si cu alegatorii ?....
Ai pus punctul pe I, dar ai dat zbarci dragule! Incerci ca si ilustru vostru mare ,,teoretician'' al democratiei originale, ION ILICI ILIESCU sa creezi o abuscada politica. REPET. Nu ai dat exemplu de nici un politician (SENIORUL nu trebuie bagat in jocul tau murdar) care intradevar sa merite titlul de om cinstit.PS. Stiu ca-i plangi de mila SENIORULUI, dar in mod sigur atunci(1990) strigai impreuna cu IMGBul popular lozincile placute auzului fin ILIESCIAN si MELESCIAN.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 12:31

vezi ca-ti dai cam repede arama pe fata, @corcodele ! deja l-ai pus la index pe @vanea ! ei,uite, iti spun eu ptr. ca sunt convinsa ca el n-o s-o faca : vanea, ca si mine, ca si valivasile sau florinache si or mai fi si atii pe aici , am fost niste Golani care am tot iesit in strada cu strigate mirsave la adresa comunismului ,inca din 21 dec. 89 ! asa ca, las-o mai moale cu sustinerea lui iliescu !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 12:41

De la: corcodel, la data 2010-10-05 12:18:00Ai pus punctul pe I, dar ai dat zbarci dragule! Incerci ca si ilustru vostru mare ,,teoretician'' al democratiei originale, ION ILICI ILIESCU sa creezi o abuscada politica. REPET. Nu ai dat exemplu de nici un politician (SENIORUL nu trebuie bagat in jocul tau murdar) care intradevar sa merite titlul de om cinstit.PS. Stiu ca-i plangi de mila SENIORULUI, dar in mod sigur atunci(1990) strigai impreuna cu IMGBul popular lozincile placute auzului fin ILIESCIAN si MELESCIAN.

Parerea mea Corcodele este ca te balbai fara argumente si vomiti numai ineptii in stil Vadim.

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 12:42

De la: gabigabi, la data 2010-10-05 12:31:39vezi ca-ti dai cam repede arama pe fata, @corcodele ! deja l-ai pus la index pe @vanea ! ei,uite, iti spun eu ptr. ca sunt convinsa ca el n-o s-o faca : vanea, ca si mine, ca si valivasile sau florinache si or mai fi si atii pe aici , am fost niste Golani care am tot iesit in strada cu strigate mirsave la adresa comunismului ,inca din 21 dec. 89 ! asa ca, las-o mai moale cu sustinerea lui iliescu !
Nu va cred. Cine crede intr-un ideal nu se face frate cu cel care a disrtus idealul din fasa.Cunosc multi GOLANI care indiferent de ce promit partidele vinovate de decapitarea PIETII UNIVERSITATII, nu pot vota cu ele, asa cum faceti voi care mai aveti si .............sa va luati alta identitate . Asa ca mai bine nu faceti afirmatii de tot rasul. Am mai aflat ca ,,liberalul'' Roman a fost foarte activ pe 21 decembrie la ,,baricada'' din delta , ca de fapt GOLANII au fost in realitate ILIESCU , BARLADEANU SI VADIM TUDOR, etc.

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 12:44

De la: vaneamarin, la data 2010-10-05 12:41:13
De la: corcodel, la data 2010-10-05 12:18:00Ai pus punctul pe I, dar ai dat zbarci dragule! Incerci ca si ilustru vostru mare ,,teoretician'' al democratiei originale, ION ILICI ILIESCU sa creezi o abuscada politica. REPET. Nu ai dat exemplu de nici un politician (SENIORUL nu trebuie bagat in jocul tau murdar) care intradevar sa merite titlul de om cinstit.PS. Stiu ca-i plangi de mila SENIORULUI, dar in mod sigur atunci(1990) strigai impreuna cu IMGBul popular lozincile placute auzului fin ILIESCIAN si MELESCIAN.

Parerea mea Corcodele este ca te balbai fara argumente si vomiti numai ineptii in stil Vadim.
Alceva mai sti?

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 12:46

Cine are memoria ,,scurta'' pateste la fel ca voi.Doresc un raspuns CLAR dragul meu ,,liberal'' . Cum poti vota un individ care in 90 era dusmanul idealurilor tale? Cum poti da votul unui partid care are ca membrii de onoare securisti(pardon..epigramisti) demonstrati, prim-ministri care au ,,evacuat '' impreuna cu minerii PIATA UNIVERSITATII, un ministru de externe care a reprezentat cu fala si mandrie proletara ,,epoca Iliescu'' , etc?Astaept provincia !

Fosta membra 9am.ro

568 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 13:10

De la: gabigabi, la data 2010-10-05 12:31:39vezi ca-ti dai cam repede arama pe fata, @corcodele ! deja l-ai pus la index pe @vanea ! ei,uite, iti spun eu ptr. ca sunt convinsa ca el n-o s-o faca : vanea, ca si mine, ca si valivasile sau florinache si or mai fi si atii pe aici , am fost niste Golani care am tot iesit in strada cu strigate mirsave la adresa comunismului ,inca din 21 dec. 89 ! asa ca, las-o mai moale cu sustinerea lui iliescu !

Draga Gabigabi, si eu am fost la revolutie! Ne-a scos insusi "regretatul" Dan Iosif din intreprindere. Pe traseu era dirijat de doi motociclisti, ("...mai incet sa ajunga si cei de la 23 August"; "mai repede ca-i pierdem pe cei de la Pipera!" si alte expresii imbietoare care ne aranjau cadenta), ca de aceea i s-a si spus Revolutie sau revolta populara (neplanificata din timp)! Ei, si de atunci tot ratacesc prin statute si programe ale partidelor nu pentru a cauta lectii de pus in practica ci mai mult pentru a descoperi cine "le-a compus"! Mi-am adus aminte ca omul de la Partidul verzilor (cel cu coama-n vant) s-a dezis de propriul partid pe care, pastoridu-l a vrut sa candideze pentru presedintie si a promis ca-si intocmeste un nou partid. Daca Corcodel se refera la acel partid, nu devin membra desi mi-ar parea rau sa-l dezamagesc!.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 13:16

De la: corcodel, la data 2010-10-05 12:46:54Cine are memoria ,,scurta'' pateste la fel ca voi.Doresc un raspuns CLAR dragul meu ,,liberal'' . Cum poti vota un individ care in 90 era dusmanul idealurilor tale? Cum poti da votul unui partid care are ca membrii de onoare securisti(pardon..epigramisti) demonstrati, prim-ministri care au ,,evacuat '' impreuna cu minerii PIATA UNIVERSITATII, un ministru de externe care a reprezentat cu fala si mandrie proletara ,,epoca Iliescu'' , etc?Astaept provincia !

Corcodele,raspuns CLAR doresti,raspuns clar iti dau.Esti dus cu pluta si debitezi numai tampenii.

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 13:18

De la: dor_de_dor, la data 2010-10-05 13:10:13

Draga Gabigabi, si eu am fost la revolutie! Ne-a scos insusi "regretatul" Dan Iosif din intreprindere. Pe traseu era dirijat de doi motociclisti, ("...mai incet sa ajunga si cei de la 23 August"; "mai repede ca-i pierdem pe cei de la Pipera!" si alte expresii imbietoare care ne aranjau cadenta), ca de aceea i s-a si spus Revolutie sau revolta populara (neplanificata din timp)! Ei, si de atunci tot ratacesc prin statute si programe ale partidelor nu pentru a cauta lectii de pus in practica ci mai mult pentru a descoperi cine "le-a compus"! Mi-am adus aminte ca omul de la Partidul verzilor (cel cu coama-n vant) s-a dezis de propriul partid pe care, pastoridu-l a vrut sa candideze pentru presedintie si a promis ca-si intocmeste un nou partid. Daca Corcodel se refera la acel partid, nu devin membra desi mi-ar parea rau sa-l dezamagesc!.
Sigur nu. Stiu ca asteptarea nu este placuta , dar va asigur ca nu avem legatura cu nici un partid politic actual ori anuntat. Nu pot spune prea multe deoarece nu am inca voie sa o fac si momentan ne multumim doar cu o publicitate ,,folclorica''. Ce am avut voie sa spun ,am spus. Restul ...,,,Surprize...Surprize '', pentru actuala clasa politica!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 13:25

"Sãptãmâna trecutã independenþii aceºtia (deputaþii independenþi - n.r.), pe care îi iubiþi foarte mult, au fost negociaþi ºi oferiþi de doamna Roberta Anastase opoziþiei, pentru ca sã renunþãm la cererea de demisie. Domnul Duºa ºi domnul Tãriceanu nu au acceptat sã participe la asemenea discuþii ºi PSD ºi PNL în continuare au consierat cã nu existã niciun preþ, nici mãcar al independenþilor, pentru ca cererea noastrã legitimã de sancþionare a doamnei Roberta Anastase sã fie pusã în practicã", a spus Ponta de la tribuna Camerei.

El a arãtat cã în faþa refuzului PSD ºi PNL, plenul Camerei Deputaþilor a aprobat introducerea pe ordinea de zi unor proiecte de hotãrâre care vizeazã constituirea grupului independenþilor.

"Astãzi, în faþa refuzului nostru de a-i vinde pe independenþi, s-a folosit de nu ºtiu ce avantaje, doamna Anastase ºi PDL ºi domnul Toader, care a participat la aceste discuþii, au venit ºi au zis «Atunci îi vindem pe cei din opoziþie ºi îi cumpãrãm pe cei de la independenþi. Important e sã vindem pe cineva, sã cumpãrãm pe cineva, ca doamna Anastase sã-ºi pãstreze scaunul pe care îl foloseºte pentru numãrarea frauduloasã a unor voturi»", a adãugat Ponta.

El a apreciat cã grupul PSD considerã cã "pentru binele personal al unei persoane, cum este Roberta Anastase", puterea este dornicã ºi capabilã sã schimbe regulile democratice. "Nu ne veþi avea pe noi complici în aceastã situaþie, vã mulþumesc ºi vã urez succes în salvarea scaunului doamnei Anastase", a adãugat Victor Ponta.

Liderul PSD a fãcut aceste precizãri înainte ca deputaþii PSD ºi ai PNL sã pãrãseascã sala de ºedinþe a Camerei Deputaþilor, în semn de protest faþã de aprobarea de cãtre plen a discutãrii a douã proiecte de hotãrâre care se refereau la constituirea grupului independenþilor.

Deputaþii PSD ºi PNL au pãrãsit sala în care se desfãºoarã ºedinþa de plen a Camerei Deputaþilor dupã respingerea cererii privind constituirea unei comisii în cazul Anastase ºi dupã ce parlamentarii au apropbat o iniþiativã privind alcãtuirea grupului independenþilor.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 13:35

Dragi forumisti,va anunt ca a inceput "reforma" statului .Iata primele flegme din partea PDL.

"Plenul Camerei a respins, cererea opozitiei privind infiintarea comisiei parlamentare de ancheta in legatura cu modul in care a fost dat votul la Legea Pensiilor intr-o sedinta condusa de Roberta Anastase."

Cum ramane dragi Basescieni cu cei care ii tin in brate pe cei suspectati de fapte penale ?A facut PDLul zid in jurul Robertei Anastase asa cum a promis Boc ? Rusine ,rusine ca va bateti joc de o tara ,ca incurajati furturile ,ca nu va pasa de democratie,ca fabricati un nou grup parlamentar din oameni pe care nu i-a votat nimeni, UNPRul neexistand la momentul votului .Rusine ca ii fabricati dictatura lui Basescu .

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 13:47

Sic,sic,basinasi bokul conduc Romania

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 13:50

Cred ca deja ai intrat in panica dragul meu ,,liberal''. Sa nu crezi ca am alte impresii si despre colegii tai de la partidele fratesti in deale ,,democratiei originale''? Asta e, pacat de titulatura, puteati fi ceva pentru aceasta tara si nu doar o remorca a celui mai mare partid anti-romanesc existent.

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 13:58

De la: vaneamarin, la data 2010-10-05 13:16:46
De la: corcodel, la data 2010-10-05 12:46:54Cine are memoria ,,scurta'' pateste la fel ca voi.Doresc un raspuns CLAR dragul meu ,,liberal'' . Cum poti vota un individ care in 90 era dusmanul idealurilor tale? Cum poti da votul unui partid care are ca membrii de onoare securisti(pardon..epigramisti) demonstrati, prim-ministri care au ,,evacuat '' impreuna cu minerii PIATA UNIVERSITATII, un ministru de externe care a reprezentat cu fala si mandrie proletara ,,epoca Iliescu'' , etc?Astaept provincia !

Corcodele,raspuns CLAR doresti,raspuns clar iti dau.Esti dus cu pluta si debitezi numai tampenii.
OF ...ce usor sti sa eviti un raspuns . De ce nu recunosti ca am dreptate si in schimb faci aprecieri demne de un ,,pierde vara'' ? Oare ce am postat nu este real?

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 14:01

Cum ramane dragi Basescieni cu cei care ii tin in brate pe cei suspectati de fapte penale ?A facut PDLul zid in jurul Robertei Anastase Parca mai stiu eu pe unii care au aparat pe Nastase pana s-au prescris faptele?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 14:14

De la: corcodel, la data 2010-10-05 14:01:11Cum ramane dragi Basescieni cu cei care ii tin in brate pe cei suspectati de fapte penale ?A facut PDLul zid in jurul Robertei Anastase Parca mai stiu eu pe unii care au aparat pe Nastase pana s-au prescris faptele?

Nu s-a prescris nimic in cazul Nastase, iar PDLul a urmarit doar circul votului din parlament .Nastase a avut DE DOUA ORI SUSPENDATA IMUNITATEA si nu a patit absolut nimic ...Ti-am spus eu ca spui numai tampenii ?

Acum uite,vreau sa ma distrez putin cu tine. Spune-mi si mie Corcodele ,cum naiba ajungeti voi cu partudu' ala anonim,sa conduceti tara si sa va jucati de-a justitiarii ?Crezi ca veti lua din prima peste 50% ? .Daca nu veti lua din prima 50% cu cine veti face alianta voi, care sunteti un partid de "dreapta "?...Liberalii au intinat nobilele idealuri ale Pietei Universitatii deci nu cred ca ii ai in vedere.PSDul este de stanga si il are si pe Iliescu acolo, deci nici cu ei nu vei face alianta.Cu cine oare ,cine mai este "dreptaci" prin tara asta si mai lupta ca si voi contra mogulilor ...

PS:Daca si asta este inca secret si nu ai voie sa spui,te inteleg.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 14:21

De la: _xyz, la data 2010-10-05 11:52:02
De la: Dorinel, la data 2010-10-05 08:12:13
De la: _xyz, la data 2010-10-04 13:24:02
P.S. Noroc nu contest ca ai avut. Explica-mi cum ti-ai folosit capul...sa nu-mi spui ca ti-ai amenintat angajatorul ca-i trimiti Garda Financiara, Fortele de Munca pe cap?
Nu, doar cã mi-am ales un domeniu de activitate unde lucrurile stau altfel.
Recunosc, mi-am selectat angajatorii ºi nu aplicam oricãrui anunþ de angajare indiferent de cât de "pompos" suna.

Eu mi-am ales domeniul de activitate in care am vrut sa lucrez si pt. care m-am pregatit. Recunosc si eu: mi-am selectat angajatorul - era (si este) a treia firma din Romania (ca notorietate, productie si vanzare a ceea ce produce) pe domeniul sau de activitate. Probabil nu trebuia sa merg la pomul laudat, nu?!
Hai sa fim seriosi: nu exista domeniu de activitate unde lucrurile stau altfel. Depinde de nivelul la care se afla firma, de nivelul tau de pregatire, experienta etc.

Off topic: ia zi, Dorinel, ce-i cu schimbarea asta de macaz la tine? Inteleg sa fii obiectiv, sa analizezi la rece toate animalele politice, dar schimbarea a fost cam brusca si agresiva...cazi in extreme.
Existã un domeniu unde lucrurile mereu stau altfel: în energie ! În producþia de energie !

Offf : îþi rãspund mai pe searã !
Ideea e cã m-am scârbit de tot ceea ce înseamnã politicianul român !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 14:24

De la: vaneamarin, la data 2010-10-05 14:14:34
De la: corcodel, la data 2010-10-05 14:01:11Cum ramane dragi Basescieni cu cei care ii tin in brate pe cei suspectati de fapte penale ?A facut PDLul zid in jurul Robertei Anastase Parca mai stiu eu pe unii care au aparat pe Nastase pana s-au prescris faptele?

Nu s-a prescris nimic in cazul Nastase, iar PDLul a urmarit doar circul votului din parlament .Nastase a avut DE DOUA ORI SUSPENDATA IMUNITATEA si nu a patit absolut nimic ...Ti-am spus eu ca spui numai tampenii ?

Acum uite,vreau sa ma distrez putin cu tine. Spune-mi si mie Corcodele ,cum naiba ajungeti voi cu partudu' ala anonim,sa conduceti tara si sa va jucati de-a justitiarii ?Crezi ca veti lua din prima peste 50% ? .Daca nu veti lua din prima 50% cu cine veti face alianta voi, care sunteti un partid de "dreapta "?...Liberalii au intinat nobilele idealuri ale Pietei Universitatii deci nu cred ca ii ai in vedere.PSDul este de stanga si il are si pe Iliescu acolo, deci nici cu ei nu vei face alianta.Cu cine oare ,cine mai este "dreptaci" prin tara asta si mai lupta ca si voi contra mogulilor ...

In primul rand ca vom castiga majoritatea pentru ca nu vom face troc niciodata cu democratia, iar de distrat ai rabdare ca va fi timp suficient .PS. Distreaza-te totusi cu prudenta maxima

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 14:34

De la: corcodel, la data 2010-10-05 14:24:53

In primul rand ca vom castiga majoritatea pentru ca nu vom face troc niciodata cu democratia, iar de distrat ai rabdare ca va fi timp suficient .PS. Distreaza-te totusi cu prudenta maxima

Ce inseamna "vom castiga majoritatea pentru ca nu vom face troc niciodata cu democratia"? Sunteti un partid de dementi extremisti carora nu le pasa de democratie si de ce doreste poporul, ci doar vor puterea ?

PS:Corcodele ,mie ultima ta propozitie imi suna a amenintare. Daca este intr-adevar o amenintare atunci iti sugerez delicat sa o ameninti pe ma-ta sau pe tac-tu nu pe mine, deoarece nu ma impresionezi deloc bai javra securista ! Daca nu a fost o amenintare, atunci nici tu sa nu iti ameninti parintii,da?

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 14:53

De la: vaneamarin, la data 2010-10-05 14:34:56

Ce inseamna "vom castiga majoritatea pentru ca nu vom face troc niciodata cu democratia"? Sunteti un partid de dementi extremisti carora nu le pasa de democratie si de ce doreste poporul, ci doar vor puterea ?

PS:Corcodele ,mie ultima ta propozitie imi suna a amenintare. Daca este intr-adevar o amenintare atunci iti sugerez delicat sa o ameninti pe ma-ta sau pe tac-tu nu pe mine, deoarece nu ma impresionezi deloc bai javra securista ! Daca nu a fost o amenintare, atunci nici tu sa nu iti ameninti parintii,da?
Vezi cat esti de neispravit? In primul rand ai idee ce inseamna cuvantul troc? Hai ca-ti explic eu....pai inseamna un schimb in natura...ex dai mere si primesti pere....ok? Pai cand afirm ca nu vom face troc cu democratia, asta ce inseamna? Asta inseamna ca nu vom schimba democratia reala cu una neo-comunista asa cum ati facut voi mai prapaditilor! In rest daca atat te ajuta pe tine capul ...ce sa-ti cer mai marioneta,,liberala''. Asta sti asta faci nu? De exemplu ai nesimtirea sa (asa crezi tu) te joci cu mine, mai pe intelesul meu , sa incerci sa dovedesti cat de marlan esti si eu raspund sa o faci cu prudenta. Cine a fost NESIMTITUL acum? Sincer , esti de tot rasul.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 15:11

De la: corcodel, la data 2010-10-05 14:53:42

Vezi cat esti de neispravit? In primul rand ai idee ce inseamna cuvantul troc? Hai ca-ti explic eu....pai inseamna un schimb in natura...ex dai mere si primesti pere....ok? Pai cand afirm ca nu vom face troc cu democratia, asta ce inseamna? Asta inseamna ca nu vom schimba democratia reala cu una neo-comunista asa cum ati facut voi mai prapaditilor! In rest daca atat te ajuta pe tine capul ...ce sa-ti cer mai marioneta,,liberala''. Asta sti asta faci nu? De exemplu ai nesimtirea sa (asa crezi tu) te joci cu mine, mai pe intelesul meu , sa incerci sa dovedesti cat de marlan esti si eu raspund sa o faci cu prudenta. Cine a fost NESIMTITUL acum? Sincer , esti de tot rasul.

Corcodele,calmeaza-te ,concentreaza-te si respira adanc .Bun,acum hai sa iti mai explic iar discutia deoarece vad ca nu intelegi nimic sau intelegi dar uiti foarte repede ce ai inteles.

Citeste mai sus Corcodele ,te-am intrebat cum veti ajunge voi la putere? Veti obtine peste 50% din voturi sau va veti alia cu cineva ?Tu mi-ai raspuns ca "vom castiga majoritatea pentru ca nu vom face troc niciodata cu democratia". Ce inseamna deci acest lucru ,ca veti castiga peste 50% din voturi si veti avea puterea avand majoritate absoluta ?....Asta inseamna ?

PS:Incearca sa te concentrezi si sa raspunzi clar ...

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 15:24

De la: vaneamarin, la data 2010-10-05 15:11:22

Corcodele,calmeaza-te ,concentreaza-te si respira adanc .Bun,acum hai sa iti mai explic iar discutia deoarece vad ca nu intelegi nimic sau intelegi dar uiti foarte repede ce ai inteles.

Citeste mai sus Corcodele ,te-am intrebat cum veti ajunge voi la putere? Veti obtine peste 50% din voturi sau va veti alia cu cineva ?Tu mi-ai raspuns ca "vom castiga majoritatea pentru ca nu vom face troc niciodata cu democratia". Ce inseamna deci acest lucru ,ca veti castiga peste 50% din voturi si veti avea puterea avand majoritate absoluta ?....Asta inseamna ?

Corect bade!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 15:36

De la: corcodel, la data 2010-10-05 15:24:24
De la: vaneamarin, la data 2010-10-05 15:11:22

Corect bade!

Deci tu crezi ca veti castiga la viitoarele alegeri peste 50% din voturi ? ... .O,sfanta simplitate, sau o tupeu cretin! Ok,daca faceti macar cu o zi inainte public numele partidului aveti mari sanse sa castigati majoritatea absoluta in Romania. Platforma program este bunicica :prosperitate,starpirea coruptiei,curatarea tarii de mafie etc.Aveti concurenta cam mare cu PDLul,Vadim ,Becalli si Partidu' Poporului, dar din moment ce voi aveti si multe personalitati in partid sansele voastre sunt ceva mai mari.Sa le spuneti insa numele tot asa,macar cu o zi inainte de alegeri.

Deci daca nu veti obtine 50% din voturi de actiunea voastra se alege praful deoarece aliante nu veti face cu actalele partide...corupte ?In cazul asta chiar nu vad ce idiot ar vota cu un partid care de fapt nu are sanse sa schimbe nimic in Romania, ci este curata pierdere de timp si gargara ieftina....

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Octombrie 2010, ora 15:59

basescu va fi schimbat numai daca EXISTA SUFICIENTA VOINTA NATIONALA IN ACEST SENS!!!! Trebuie sa ne punem intrebarea: vrem cu adevarat sa scapam de basescu si sa-l aruncam in inchisoare? Vrem sa terminam cu o serie de metehne nationale ca :lenea, minciuna, superficialitatea, neseriozitatea, inconstanta, lipsa spiritului practic, lipsa de pragmatism?? Ei daca vrem cu adevarat atunci trebuie sa ne miscam, trebuie sa riscam comoditatea caselor noastre si sa impingem cordonul de jandarmi de sa-i sara fulgii, pana vom patrunde in Cotroceni.
Nu sunt insa convinsa ca exista suficienta dorinta de progres social si economic la romani, nu cred ca exista suficienta INDIGNARE impotriva fraudulosului basescu, indignare suficienta pentru a ne face sa ne miscam posterioarele.

Pagini: << 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: