back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2010, ora 19:16

De la: Silver9AM, la data 2010-10-06 19:07:27
De la: vaneamarin, la data 2010-10-06 16:32:55
De la: gabigabi, la data 2010-10-06 16:11:17
- ca institutie ....cine-i mai important CCR sau Parlamentul ?

Basescu evident. Basescu (si nu presedentia ), este cea mai importanta institutie a statului Roman.Si singura care conduce Romania ...

A inceput dictatura Gabi,asta este ...Deja nu mai conteaza nici ce se voteaza ,nu se sanctioneaza trepadusii portocalii nici daca comit fapte penale furand voturi,partidul refuza sa faca o comisie pentru cercetarea evenimentelor,procuratura nu-si gaseste ochelarii sa citeasca reclamatia cu furtul Robertei ,Curtea Constitutionala delibereaza o saptamana desi stiau ca vor spune DA pentru o lege ilegal votata,poporul este umilit si acuzat,pomanagiu si incompetent ,presa amenintata ,DNAul pierde dosare ca al lui Stolo, dar este vigilent foc la oricine il deranjeaza pe Base,etc ...

Peste toate astea pluteste zambetul lui Basescu, si cretinismul nostru ca putem tolera asa ceva!

DESPRE CCR,AVEAI ALT DISCURS,MAI ACU CATEVA ZILE........CAND ITI PLACE TIE DECIZIILE CCR,ATUNCI CAND TE SIMTI TU IMPLINIT,SAU ATUNCI CAND ESTI OBLIGAT SA LE RESPECTI DECIZIILE ?........CAT DESPRE DICTATOR,ESTI CULMEA HAZULUI !!!!!!!!!!!!! TU AI HABAR CUM SE COMPORTA UN DICTATOR ? NU ,NU CRED CA AI,ALTFEL AI GANDI ......CA CCR ...........

Astept Silver sa imi reamintesti tu exact,citandu-ma,ce anume spuneam eu "acu' cateva zile" despre CCR...

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Octombrie 2010, ora 19:27

De la: gabigabi, la data 2010-10-06 16:11:17 pardon ,corcodele ? pe praful asta tu bagi un apartament la vinzare si, in loc sa-ti pazesti banii, tu-i toci in calatorii de placere ? ....una, ca nu-i momentul bun de vindut ....al doilea, ca mai bine il inchiriezi decit sa-l vinzi intr-un moment prost ....al treilea ca, as pune de'o firma, ceva ce sa-mi produca bani si nu sa-i consum ! si dupa ce termini banii, ce mai vinzi ? ce gindire ai domnule ? exact asa gindesc si astia cu guvernul lor portocaliu !

P.S .

-mai este Romania un STAT DE DREPT ?
- unde se poate contesta hotarirea neconstitutionala luata de CCR ?
De unde stiti ca nu am o afacere?Vreau sa stiti ca tocmai acum este momentul pentru a vinde acel apartament, deoarece bani nu sunt si daca ii ai poti face destule cu ei acum cand piata este in cadere libera.Cat despre calatoria mult asteptata poate ca-mi voi permite sa cheltui si pentru sufletelul familiei un mic procentaj. Asa de repede trece viata si cu ce ramai?PS, Pai eu cand afirm ca traim intr-un stat mafiot condus de catre o clasa politica corupta ,dumnevoastra luai foc, aparand tocmai pe cei care ar trebui sa-i urati .

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2010, ora 19:44

De la: vaneamarin, la data 2010-10-06 19:16:50

Basescu evident. Basescu (si nu presedentia ), este cea mai importanta institutie a statului Roman.Si singura care conduce Romania ...

A inceput dictatura Gabi,asta este ...Deja nu mai conteaza nici ce se voteaza ,nu se sanctioneaza trepadusii portocalii nici daca comit fapte penale furand voturi,partidul refuza sa faca o comisie pentru cercetarea evenimentelor,procuratura nu-si gaseste ochelarii sa citeasca reclamatia cu furtul Robertei ,Curtea Constitutionala delibereaza o saptamana desi stiau ca vor spune DA pentru o lege ilegal votata,poporul este umilit si acuzat,pomanagiu si incompetent ,presa amenintata ,DNAul pierde dosare ca al lui Stolo, dar este vigilent foc la oricine il deranjeaza pe Base,etc ...

Peste toate astea pluteste zambetul lui Basescu, si cretinismul nostru ca putem tolera asa ceva!

DESPRE CCR,AVEAI ALT DISCURS,MAI ACU CATEVA ZILE........CAND ITI PLACE TIE DECIZIILE CCR,ATUNCI CAND TE SIMTI TU IMPLINIT,SAU ATUNCI CAND ESTI OBLIGAT SA LE RESPECTI DECIZIILE ?........CAT DESPRE DICTATOR,ESTI CULMEA HAZULUI !!!!!!!!!!!!! TU AI HABAR CUM SE COMPORTA UN DICTATOR ? NU ,NU CRED CA AI,ALTFEL AI GANDI ......CA CCR ...........

Astept Silver sa imi reamintesti tu exact,citandu-ma,ce anume spuneam eu "acu' cateva zile" despre CCR...

ARE DREPTATE BLAK,SUNTETI FOARTE ALUNECOSI......... EU AM SPUS DOAR CA AVEAI ALT DISCURS. TU,IN SPECIAL INTODEAUNA RASTALMACESI SI NU RASPUNZI NICIODATA LA O INTREBARE,MEREU TE FOFILEZI SI RASPUNZI PRINTR-O ALTA INTREBARE.......DAR ASA ESTI TU ! UITATE PE B1. SI VEZI CE GOGOSI TOARNA TARICEANU.........TE APUCA RASUL,NU ALTA...........

Raporteaza abuz de limbaj
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2010, ora 19:53

De la: Silver9AM, la data 2010-10-06 19:44:15
De la: vaneamarin, la data 2010-10-06 19:16:50

ARE DREPTATE BLAK,SUNTETI FOARTE ALUNECOSI......... EU AM SPUS DOAR CA AVEAI ALT DISCURS. TU,IN SPECIAL INTODEAUNA RASTALMACESI SI NU RASPUNZI NICIODATA LA O INTREBARE,MEREU TE FOFILEZI SI RASPUNZI PRINTR-O ALTA INTREBARE.......DAR ASA ESTI TU ! UITATE PE B1. SI VEZI CE GOGOSI TOARNA TARICEANU.........TE APUCA RASUL,NU ALTA...........

Silver ,nu vreau sa fiu alunecos si sa scap .Cauta linistit postarile mele legate de CCR ,fixeaza-ti tu un timp (cat vrei tu,cat iti este necesar ) si discutam cand imi spui exact la ce anume te-ai referit cand ai spus ca "aveam alt discurs despre CCR acum cateva zile".Probabil este o neintelegere ,nu te acuz de absolut nimic,dar cand vei avea tu timp, te rog sa-mi citezi acel discurs al meu despre care vorbeai ca sa putem sa-l comentam impreuna.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Octombrie 2010, ora 20:23

Buuuun! CCR a zis ca legea pensiilor este constitutionala, deci presedintele o poate promulga acum. Ce face opozitia? Ameninta din nou ca scoate bau-baul suspendarii din debara! Pai asta-i santaj murdar pe fata, fratilor, mai periculos decat presupusa, ipotetica, mult-temuta posibila alunecare spre dictatura! Adica, daca nu canti cum vrem noi si clientii nostri politici, te radem! Si se mai gasesc si niste romanasi care o duc greu sa le cante in struna suspendacilor, desi habar nu au cum le va schimba viata legea asta!

Fosta membra 9am.ro

834 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2010, ora 21:37

Domnilor, in ROMANIA,greul de acum incepe!
Am fost vanduti ,ca si cum am fi,ultimii oameni din UE!
Credeti fiecare ce vreti,dar nu va mai dura mult!
ROMANIA INCOTRO;spre autodistrugere!
Romanoa Leaganul Civilizatiei europene,dar altii ne spun cand sa respiram!
Pacat de sangele varsat,pacat,pacat!
Ne ascundem dupa deget,(deget),dar blestemat este acel popor,care-si mucid cu sange receproprii bine facatori!
Studii ,ale diferitelor institutii,ne clasifica pe primul loc,in a ne ucide pro[riul viitor!
Am indrazniot sa arat mult mai mult,de cat poate suporta ;eu , tu si altii care nu vor sa arate adevarul in ,,Romania Leaganul Civilizatieii europene!
Unii m-au injurat,altii m-au privit ca o necunoscutasi poate nu pot sa spun de cat ;Iubitiva ,caci nu puteti fi mai mult de cat sunteti!
Nu untem pregatiti sa aflam adevarul despre (ROMANI)!
ADEVARUL ESTE IN NOI ,DAR IL RENEGAM!
Raman la propia-mi concluzie;ne minti cum vor altii!!!!!!!!!!!!
Poate in viitorul ,viitor ,se va ....................................................................A fi sau a nu fi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2010, ora 21:39

De la: black10131307, la data 2010-10-06 20:23:47Buuuun! CCR a zis ca legea pensiilor este constitutionala, deci presedintele o poate promulga acum. Ce face opozitia? Ameninta din nou ca scoate bau-baul suspendarii din debara! Pai asta-i santaj murdar pe fata, fratilor, mai periculos decat presupusa, ipotetica, mult-temuta posibila alunecare spre dictatura! Adica, daca nu canti cum vrem noi si clientii nostri politici, te radem! Si se mai gasesc si niste romanasi care o duc greu sa le cante in struna suspendacilor, desi habar nu au cum le va schimba viata legea asta!

O lasati!!! Vai de ei portocaliii cat sunt de chinuiti. Stii ce, lasa ipocrizia si nu te mai preface. In aceasta iarna mii de pensionari vor muri, iar nelegitimul tau iubit VA FI RESPONSABIL PENTRU UCIDEREA ACESTORA. Daca singura ta si a fraudulosului de la Cotroceni preocupare sunt jocurile de culise si trasul "in teapa" al opozitiei, pe mine si pe ceilalti cetateni romani ne preocupa si ne doare ca parintii si bunicii nostri vor muri.
Nu crezi ca e o deosebire uriasa si dureroasa???

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2010, ora 22:37

De la: black10131307, la data 2010-10-06 20:23:47Buuuun! CCR a zis ca legea pensiilor este constitutionala, deci presedintele o poate promulga acum. Ce face opozitia? Ameninta din nou ca scoate bau-baul suspendarii din debara! Pai asta-i santaj murdar pe fata, fratilor, mai periculos decat presupusa, ipotetica, mult-temuta posibila alunecare spre dictatura! Adica, daca nu canti cum vrem noi si clientii nostri politici, te radem! Si se mai gasesc si niste romanasi care o duc greu sa le cante in struna suspendacilor, desi habar nu au cum le va schimba viata legea asta!

Nu e buna. Nu a fost adoptata corect sau pe departe corespunzatoir. O poate intoarce daca, si daca si daca. O poate trimite inapoi cum a mai procedat si cu alte legi. Cel putin din onoare si impartialitate ar trebui s-o faca. Stie cum, a mai facut-o.

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

840 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2010, ora 22:42

De la: g_alina, la data 2010-10-06 11:37:23

Daca tot va raportati la ce au facut liberalii de ce nu se aplica absolut tot ce au facut? Pentru ca ei nu au taiat salariile, nu au amenintat ca vor impozita toate pensiile ... A vota un om care nu e din parlament e grav dar nu se compara cu ce se intampla in ultimul timp privind metodele folosite pentru a obtine numarul de voturi necesar pentru a trece o lege. Mi-e jena cand o vad atat de ingenua pe Anastase, cum explica ea alte treburi dar niciodata nu recunoaste clar: am primit ordin sa am votata in acea zi "Legea pensiilor" indiferent ce metoda nenorocita voi folosi!

Da, liberalii nu au taiat salariile. Ce motive ar fi avut s-o faca? Economia duduia...

Think outside the box!
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2010, ora 23:51

De la: gabigabi, la data 2010-10-06 16:11:17 pardon ,corcodele ? pe praful asta tu bagi un apartament la vinzare si, in loc sa-ti pazesti banii, tu-i toci in calatorii de placere ? ....una, ca nu-i momentul bun de vindut ....al doilea, ca mai bine il inchiriezi decit sa-l vinzi intr-un moment prost ....al treilea ca, as pune de'o firma, ceva ce sa-mi produca bani si nu sa-i consum ! si dupa ce termini banii, ce mai vinzi ? ce gindire ai domnule ? exact asa gindesc si astia cu guvernul lor portocaliu !

P.S .

- mai este Romania un STAT DE DREPT ?
- unde se poate contesta hotarirea neconstitutionala luata de CCR ?
Pardon, acum este momentul în care încã mai poþi scoate ceva în urma vânzãrii unui apartament. Dacã îl ºi ai. Preþurile vor tot scãdea ºi nu vor mai reveni în urmãtorii 15-20 la valoarea de dinaintea crizei.
ªi încã ceva, încã sunt nejustificat de ridicate. Un apartament cu 3 camere în Bucureºti, unul construit în anii Epocii de Aur ... ... în mod normal nu ar avea voie sã depãºeascã 40000 de euro (în anul 2010).
"Bãnuiesc" cã tu nu ai apartamentul de la ICRAL. ªi mai "bãnuiesc" cã nu l-ai achiziþionat prin bunãvoinþa lui Iliescu în anii '90 ...

Dacã e sã o "punã" de-o firmã, recomandã-i omului sã o facã în Bulgaria. Sau, poate, chiar în Moldova. În România lui Boc îl costã de douã trei ori mai mult.

" mai este Romania un STAT DE DREPT ?" Da ! Teoretic, da !
" unde se poate contesta hotarirea neconstitutionala luata de CCR ?" Chiar nu ºtii ? Se poate. Undeva ... prin Europa, a cãrei membrã suntem. Dar, înainte de a primi un rãspuns la aceastã posibilã cotestare - cine ºtie, poate-l primim pe cel de anul trecut în urma contestãrii fraudãrii alegerilor ...
" ca institutie ....cine-i mai important CCR sau Parlamentul ?" Depinde. Eu zic cã ambele. ªi totuºi când vb de legi, de ordonanþe de guvern ... CCR. Dar ºi aici existã o contradicþie, în final tot Parlamentul decide (teoretic).

Nu fi supãratã, tu ai ieºit la pensie. ªi pe la 50 de ani.
Cât despre noi, ãºtia de dupã 1960, cei care cotizãm acum pt voi, nu se ºtie dacã mai prindem pensia ...

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 07:11

"Scandalul actiunilor Rompetrol: Patriciu & Rompetrol vs.statul roman. Cine are dreptate?
Ultimele Stiri
Sorin Blejnar, seful Agentiei Nationale de Adiministrare Fiscala (ANAF), estimeaza ca datoria istorica a companiei Rompetrol fata de statul roman, in valoare de 570,5 milioane de euro, ar reprezenta exact suma pe care statul a economisit-o prin taierile salariale de 25% efectuate in Educatie si Sanatate anul acesta. Blejnar il contrazice pe Dinu Patriciu care a sustinut intr-un interviu ca datoriile nu au existat niciodata, fiind ale "statului catre el insusi" si ca el Nu L-ea asumat nicodata. Seful Fiscului a sustinut in emisiunea "Nasul" de la B1tv ca "Daca datoriile nu ar fi existat, cum spune Dinu Patriciu, compania nu ar fi platit dobanda 25 de milioane de euro pe an... Au platit aproximativ 175 de milioane de dolari dobanda statului roman, dobanda la aceste obligatiuni care au fost emise pentru stingerea datoriei".

"Am facut o evaluare ce inseamna 500 milione de euro pentru statul roman: banii pe care i-am castigat ca buget al statului prin reducerea cu 25% a salariilor la Ministerul Sanatatii si Educatiei. Daca banii intrau in buget, poate cei de la ministerul Educatiei si Sanatatii nu aveau parte de aceste taieri", a spus Blejnar, invitat la emisiunea "Nasul" de la B1.

Datoriile exista, Patriciu nu are dreptate

Blejnar a povestit cum au decurs eforturile statului roman de recuperare a datoriilor de la Rompetrol, lasand sa se inteleaga ca institutia pe care o conduce nu se va da inapoi de la a vinde bunurile companiei pentru a-si recupera datoriile, fara a afecta insa bunul mers al rafinariei.

"Rompetrol este unul din primii 5 mari contribuabili ai acestui stat, de acolo ne incasam 500 de milioane de euro pe an, taxe impozite in special accize, etc, acolo lucreaza peste 9000 de oameni. Aceste masuri asiguratorii se transfoma in masuri executiorii. In zilele urmatoare vom face o evaluare. Vom ataca in instanta hotararea AGA din 30 septembrie. Una dintre masuri ar fi executarea silita a companiei. Interesul nostru ca stat nu este sa inchidem rafinaria, sa inchidem activ societatii, ci sa valorificam unele bunuri, poate titlurile de participatie ale Rompetrol la alte companii", a spus Blejnar.

Seful fiscului a apreciat ca prin legea din 2003, din timpul guvernarii Nastase, prin care s-a stabilit modalitatea de plata a datoriei Rompetrol fata de stat, "i-au fost date debitorului, Rompetrol toate drepturile, iar noua toate obligatiile. E ca un meci de fotbal, s-a stabilit regulamentul, iar dupa pauza au venit cei de la Rompetrol si au zis de azi incolo nu mai jucam. Au interpretat in mod abuziv prevederile legii, ordonantei prin care s-au stipulat termenii negocierii. Sunt datorii de 570,3 milioane de euro, care au fost anulate prin emiterea unor obligatiuni pe 2003, 2004, iar pe aceasta perioada Rompetrol ne-a platit dobanda de aproximativ 25 de milioane de euro in fiecare an".

"Daca datoriile nu ar fi existat, cum spune Dinu Patriciu, compania nu ar fi platit dobanda 25 de milioane de euro pe an... Au platit aproximativ 175 de milioane de dolari dobanda statului roman, dobanda la aceste obligatiuni care au fost emise pentru stingerea datoriei. Apropiindu-se momentul scadentei, au optat pe o plata partiala urmata de conversia obligatiunilor. Noi nu suntem de acord", a precizat Blejnar.

Cum a incercat Rompetrol sa pacaleasca statul

Blejnar a povestit cum au decurs negocierile dintre stat si Rompetrol inainte de plata unei rate de 54 de milioane din datoria totala, precizind ca in toate actele oficiale, prezentate in timpul emisiunii, s-a vorbit exclusiv despre plata "tuturor obligatiunilor". Mai mult, spune Blejnar, Rompetrol a incercat sa-si "risipeasca patrimoniul" prin gajarea tuturor bunurilor mobile si imobile ale societatii catre actionarul majoritar, Rompetrol Grup Olanda, actiune care a fost oprita de statul roman.

"In 6 august 2010, intr-o vineri, pe la 19.00 seara, cei de la Rompetrol Rafinare ne notifica asupra faptului ca intentioneaza sa faca o plata de 54 de milioane de euro din totalul de 570 de milioane. Noi raspundem ca intelegem ca in aceasta varianta au optat pentru rascumpararea obligatiunilor, integrala, prin cash, pana la data de 30 septembrie, si nu mai puteau opta pentru varianta doi, transformarea obligatiunilor in actiuni", a dezvaluit seful fiscului.

"Cu cateva zile inainte de scadenta, cei de la Rompetrol Rafinare au avut mai multe hotarari AGA succesive, de la nr. 10 pana la nr. 18, prin care au spus ca intentioneaza sa gajeze in favoarea actionarului majoritar Rompetrol Grup Olanda toate bunurile mobile, imobile ale societatii, cat si titlurile de valoare etc. Probabil din dorinta de a-si risipi patrimoniul... pentru a lua un imprumut. Noi luand act de aceasta intentie a societatii, in conformitate cu prevederile codului de procedura fiscala, am decis masurile asiguratorii".

Blejnar mai povesteste ca, intr-un document din 30 septembrie, "desi au spus in mai multe randuri ca n-au lichiditate, au decis marirea capitalului societatii cu exact suma pe care aveau sa ne-o dea. Au acesti bani dar vor sa ne diminueze in continuare participatia...Ne-ar aduce undeva la 33%, din actionar majoritar".

Dinu Patriciu contesta datoriile

Intr-o interventie telefonica la un post de televiziune, Dinu Patriciu a tinut sa sublinieze: "Nu mai am nicio legatura cu aceasta chestiune, dar cunosc foarte bine contractul si pot sa va spun ca actualii proprietari nu mai au nicio datorie fata de stat. De la inceput au existat acest contract si aceasta lege trecuta prin Parlament... De altfel, datoriile respective sunt datoriile statului fata de el insusi preluate la privatizare destul de abuziv de catre stat... Erau initial vreo 200 de milioane, la care s-au adunat dobanzi si penalitati. Intotdeauna am contestat aceste datorii".

Omul de afaceri Dinu Patriciu a mai declarat marti ca este un drept prin contract ca Rompetrol, companie detinuta integral de catre grupul KazMunaiGaz (KMG) din Kazahstan, sa nu plateasca datoriile catre statul roman care, in opinia lui, nu au existat niciodata. "Datoriile astea n-au existat niciodata. Au fost datoriile statului catre el insusi, dinainte de privatizare. Nu le-am asumat".

El a adaugat ca datoriile pe care le-a preluat in urma contractului de privatizare erau de 108 milioane de dolari."De fapt, erau 285, dar eu am preferat sa raman cu ele, iar la ele s-au adaugat dobanzi si penalitati si asa au ajuns la 572, datorie virtuala, care n-a existat niciodata. A statului catre el insusi", a explicat omul de afaceri.

Patriciu a precizat ca nu si-a asumat niciodata datoriile respective, dar a trebuit sa gaseasca o formula, si a gasit-o."Statul a semnat-o, presedintele a promulgat-o, sa fie sanatos! Daca statul vinde actiunile, sa fie sanatos! Vinde ce n-a avut. Jumatate din ce? Din ce n-a avut niciodata? Nu exista aceste datorii. Aveau dreptul, conform contractului, sa le transforme in actiuni. Conform legii aprobate de Parlament. Le-a transformat in actiuni. La revedere!", a incheiat Patriciu.

Dinu Patriciu sfatuieste statul sa vanda KazMunayGaz, la un pret negociat, actiunile pe care le-a obtinut in urma convertirii obligatiunilor in actiuni. Omul de afaceri a subliniat ca, in prezent, nu exista rafinarii profitabile in lume. Cel mai mare imprumut dat de statul roman unei companii private, obligatiunile Rompetrol Rafinare, au avut scandenta la 30 septembrie 2010"

Acesta este unul din cei trei lideri ai opozitiei.Un borfas imbogatit pe spatele statului roman. El, ca si Vantu si Voiculescu, mana in lupta alianta PSD - PNL, impotriva lui Basescu si a PDL. Ei trei au facut toate eforturile timp de 6 ani sa puna bete in rotile Romaniei. Ei sustin financiar partidele de opozitie in lupta impotriva monstrului de la Cotroceni. Ei, prin mercenarii media pe care ii platesc va drogheaza seara de seara prin tembeliziunile pe care le detin.Pe un astfel de borfas il sustineti de fapt voi, cei care sunteti disperati ca devine Basescu dictator! Care sunt obiectivele lui, se vede foarte clar: jupuirea statului roman, ciordeala ordinara! Mai aveti sa luptati si pentru sutii din tramvaie, hotii de telefoane mobile si spargatorii de masini, daca si astia il vor injura pe Basescu!
Vai de tara asta in care omul simplu este instrumentul borfasilor, ii aplauda pe cei care jecmanesc statul, pe cei care le fura munca. Imi este mila de voi!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 09:25

Serios,chiar este santaj? Daca cineva ii spune unui borfas ordinar (nu ma refer la domnul presedinte ,dansul nu este un borfas... ordinar) bai,nu incalca legea ca vom actiona impotriva ta ,asta se numese santaj?Dupa mine asta inseamna un mod onest de a proceda,sa-i explici ca nu-i frumos sa legiferezi furtul, deoarece vei suporta consecintele .O chestie aproape educativa...

Domnul Basescu prin Constitutie este dator sa vegheze la buna functionare a autoritatilor publice.Dupa mine Parlamentul nu a functionat deloc bine, cand prin furt (chiar asta este cuvantul potrivit) a trecut legea pensiilor. Dupa tine a functionat corect, sau in cazul PDLului nu iti pasa? Nu se poate spune ca domnul Basescu nu este informat de aceste lucruri si ca nu stie despre ce este vorba. Promulgarea unei astfel de legi obtinute prin furt,inseamna in mod clar o incalcare a atributiunilor sale constitutionale de a veghea la buna functionare a autoritatilor publice , iar suspendarea presedintelui este consecinta fireasca a unui astfel de act. Nu este un santaj, ci o consecinta fireasca a incalcarii Constitutiei de catre domnul Basescu.

PS:Ideea ta este ca Basescu trebuie sa faca ce vrea fara sa ii pomeneasca cineva de suspendare, deoarece asta chipurile inseamna santaj ?Este fortata rau chestia asta Black,este fortata rau...

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 09:32

,,Pardon, acum este momentul în care încã mai poþi scoate ceva în urma vânzãrii unui apartament. Dacã îl ºi ai. Preþurile vor tot scãdea ºi nu vor mai reveni în urmãtorii 15-20 la valoarea de dinaintea crizei.
ªi încã ceva, încã sunt nejustificat de ridicate. Un apartament cu 3 camere în Bucureºti, unul construit în anii Epocii de Aur ... ... în mod normal nu ar avea voie sã depãºeascã 40000 de euro (în anul 2010).
"Bãnuiesc" cã tu nu ai apartamentul de la ICRAL. ªi mai "bãnuiesc" cã nu l-ai achiziþionat prin bunãvoinþa lui Iliescu în anii '90 ...'' Aveti dreptate , preturile scad continuu la apartamente si din acest motiv m-am hotarat sa vand unul din ele. Va intereseaza? Am unul achizitionat de la ICRAL(2 cam Titan 55000e) l( cu 3 camere 2009 la 85000e Auchan) si le-am bagat pe amandoua la vanzare. Bineanteles ca vand doar unul din ele nu are importanta care.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 10:27

Realitatea urla pe tema fraudarii legii pensiilor.
Numai asta face.
Nu sufla o vorba despre legea in sine.
In definitiv, se pare ca absolut nimeni nu are habar despre ce este vorba in legea asta.
Nici un deontolog nu vorbeste despre continutul legii.
Ceea ce ma cam face sa cred ca este corecta. Si cand spun asta nu o fac pentru ca as sti ce contine ci din cauza celor care o contesta : PSD si PNL. Cand astia vor sa desfiinteze ceva atunci acel ceva era de folos, era ceva bun.
Sa fi stiut leprele de la PSD si PNL ca legea este contitutionala ?
Te pomenesti.
Si de ce sa-l suspende pe presedinte daca o promulga ?
Pai, am vazut o tuta de la PNL care spunea ca este obligatia presedintelui sa fie arbitru, sa se implice, sa apere interesul cetateanului si deci sa retrimita legea pensiilor la parlament ...
Nu mi-a venit sa cred, ... pai pana acum sustineau ca presedintele nu trebuie sa se implice ca nu trebuie sa fie "jucator", ca trebuie sa se limiteze la rolul de reprezentativitate in plan extern ...
La PNL e dupa cum li se scoala.
Ca si la PSD.
Alde Ponta si Crin fac tararaie mare din demiterea lui Basescu si a lui Boc, pentru ca pe obrazniciile astea si-au facut un nume, ci nu pe niste idei, programe, solutii cu privire la modul de gestionare a treburilor tarii.
I-ati auzit vreodata vorbind despre solutii concrete ?
In afara de "Huo, Basescu !" mai stiu ceva ?
La fel si cu ziaristii. Multi dintre ei, din niste anonimi, din niste zero barat, doar pentru ca au inceput sa injure la Basescu de indata ce a fost ales presedinte si-au facut un nume. Au devenit maestrii.

In rest, dintre oamenii simpli, privitori de televizoare, s-a mers pe principiul ca e mai simplu sa iei de-a gata decat sa gandesti cu mintea ta.
Si tine !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 10:42

De la: Silviu, la data 2010-10-07 10:27:56Realitatea urla pe tema fraudarii legii pensiilor.
Numai asta face.
Nu sufla o vorba despre legea in sine.
In definitiv, se pare ca absolut nimeni nu are habar despre ce este vorba in legea asta.
Nici un deontolog nu vorbeste despre continutul legii.
Ceea ce ma cam face sa cred ca este corecta. Si cand spun asta nu o fac pentru ca as sti ce contine ci din cauza celor care o contesta : PSD si PNL. Cand astia vor sa desfiinteze ceva atunci acel ceva era de folos, era ceva bun.
Sa fi stiut leprele de la PSD si PNL ca legea este contitutionala ?
Te pomenesti.
Si de ce sa-l suspende pe presedinte daca o promulga ?
Pai, am vazut o tuta de la PNL care spunea ca este obligatia presedintelui sa fie arbitru, sa se implice, sa apere interesul cetateanului si deci sa retrimita legea pensiilor la parlament ...
Nu mi-a venit sa cred, ... pai pana acum sustineau ca presedintele nu trebuie sa se implice ca nu trebuie sa fie "jucator", ca trebuie sa se limiteze la rolul de reprezentativitate in plan extern ...
La PNL e dupa cum li se scoala.
Ca si la PSD.
Alde Ponta si Crin fac tararaie mare din demiterea lui Basescu si a lui Boc, pentru ca pe obrazniciile astea si-au facut un nume, ci nu pe niste idei, programe, solutii cu privire la modul de gestionare a treburilor tarii.
I-ati auzit vreodata vorbind despre solutii concrete ?
In afara de "Huo, Basescu !" mai stiu ceva ?
La fel si cu ziaristii. Multi dintre ei, din niste anonimi, din niste zero barat, doar pentru ca au inceput sa injure la Basescu de indata ce a fost ales presedinte si-au facut un nume. Au devenit maestrii.

In rest, dintre oamenii simpli, privitori de televizoare, s-a mers pe principiul ca e mai simplu sa iei de-a gata decat sa gandesti cu mintea ta.
Si tine !

Lasa Silviule,nu mai plange pentru Base si nu-ti mai consuma ficatii din cauza mogulilor,tonomatlor si a railor aia de la PNL sau PSD. Baietii buni de la PDL alaturi de onestii de la UNPR (care si-au tras si ei grup parlamentar, desi nu a votat nimeni acest partid) vegheaza la binele tarii si la respectarea vointei Comandanului Suprem.Vor avea grija sa procedeze mereu in stil Roberta, si sa "realizeze cifrele" si planurile trasate de Comandantul Suprem, care sa va hahai multumit .

"Huo Base" este singura solutie concreta si actuala PENTRU A SALVA ROMANIA! Cat timp omul asta ramane la putere, nimic bun nu se va alege de Romania si doar gargaragii ca tine se vor bucura mereu la orcie nou cretinism pe care il face Basescu .Basescu trebuie indepartat pana nu este prea tarziu ,pana cand nu distruge complet Romania ....

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 11:00

Asa dupa cum ma asteptam, minic despre ce scrie in legea asta nenorocita a pensiilor.
Totul despre cum sa dispara Basescu si Boc.
Asa, si ?
Sa zicem ca dispar.
Cum-necum dispar...
Si dupa aia nu intereseaza pe nimeni ce urmeaza ?
Ne spune cineva ?
Urmeaza republica Vantu (Republica SOV)?
Sau Republica Voiculescu ?
Sau Republica Patriciu ?

Vanea, nu intru in polemica cu unul ca tine.
Esti ingrozitor de plictisitor.
Si predictibil.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 11:07

De la: Silviu, la data 2010-10-07 11:00:45Asa dupa cum ma asteptam, minic despre ce scrie in legea asta nenorocita a pensiilor.
Asa, si ?
Sa zicem ca dispar.
Cum-necum dispar...
Ne spune cineva ?
Sau Republica Patriciu ?

Si predictibil.

Silviu,dupa cum ma asteptam nimic despre furt .Totul despre cum sa-si mentina stapanirea Basescu ,ceva moguli bagati pentru gust in ciorba ta portocalie, si amenintarea ca fara Base nu se poate si tara trece in mainile oligarhilor rai .Da,predictibil si plictisitor....

Fosta membra 9am.ro

296 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 11:08

Mai Silviule,decit minciuna,frauda,mirlanie cu Basescu,care a adus Romania in colaps,va urma si ceva mai bun

http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
Fosta membra 9am.ro

296 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 11:12

Odata cu inceperea procedurii de suspendare a lui Basescu ,Romania va primi o gura de aer,scapind de mirlanie,fraude,ipocrizie

http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 11:41

De la: Silviu, la data 2010-10-07 11:00:45Asa dupa cum ma asteptam, minic despre ce scrie in legea asta nenorocita a pensiilor.
Asa, si ?
Sa zicem ca dispar.
Cum-necum dispar...
Ne spune cineva ?
Sau Republica Patriciu ?

Si predictibil.
Gata ! Dacã pânã acum mai aveam ceva interes în aþi citi pãrerile, uneori pertinente, din nefericire pt tine - ºi pt mulþi alþi din "tabãra" ta, m-am convins cã nu eºti decât o vuvuzea portocalie care nu vrea sã judece.
Hai, uimeºte-mã ce ne poþi spune tu despre esenþa acestei legi !... Dã-i drumul stimabile !
Strigi la opoziþie ºi cei ce susþin alternativa acestei tembele guvernãri cã nu au pe buze decât "Hooo Bãsescu !" ºi repeþi cu acelaºi tembelism replicile vuvuzelelor portocalii "Republica Vântu" "Republica Voiculescu " "Republica Patriciu" ... moguli, hoþi, mineri, sarea, poºta ... ºi mai ºtiu eu ce inepþii politice !
Poate ne spui ºi nouã - în cele din urmã, câteva realizãri în cifre oficiale ale acestei perioade. Te încumeþi cumetre portocaliu ?

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 11:44

De la: Dorinel, la data 2010-10-07 11:41:22
Asa, si ?
Sa zicem ca dispar.
Cum-necum dispar...
Ne spune cineva ?
Sau Republica Patriciu ?

Si predictibil.
Gata ! Dacã pânã acum mai aveam ceva interes în aþi citi pãrerile, uneori pertinente, din nefericire pt tine - ºi pt mulþi alþi din "tabãra" ta, m-am convins cã nu eºti decât o vuvuzea portocalie care nu vrea sã judece.
Hai, uimeºte-mã ce ne poþi spune tu despre esenþa acestei legi !... Dã-i drumul stimabile !
Strigi la opoziþie ºi cei ce susþin alternativa acestei tembele guvernãri cã nu au pe buze decât "Hooo Bãsescu !" ºi repeþi cu acelaºi tembelism replicile vuvuzelelor portocalii "Republica Vântu" "Republica Voiculescu " "Republica Patriciu" ... moguli, hoþi, mineri, sarea, poºta ... ºi mai ºtiu eu ce inepþii politice !
Poate ne spui ºi nouã - în cele din urmã, câteva realizãri în cifre oficiale ale acestei perioade. Te încumeþi cumetre portocaliu ?

Am eu banuiala ca nu vrea sa intre in polemica nici cu tine... .Omul posteaza ce are de spus si gata,nu mai intra in ...polemici.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 13:23

www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=regcd1_1#s12

Citim regulamentul Camerei Deputatilor ,chiar de pe site-ul Camerei Deputatilor (nu de la televiziunile mogulilor )si aflam cu uimire la art 18 ca :

"Art. 18. - Formarea de grupuri parlamentare ale unor partide care nu au obþinut mandate în urma alegerilor este interzisã."

Oare actuala putere chiar nu mai respecta absolut nimic in tara aceasta si fac doar ce vor ei, fara sa le mai pese de nimeni ? Ii lasam sa procedeze asa fara sa facem nimic ?...

profesor2010

438 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 13:53

În România nu existã nimic interzis pentru partidul aflat la guvernare. Pe cât pot sã-mi dau seama atmosfera se apropie de cel din decembrie 1989...dar mãmãliga româneascã va fi în stare sã explodeze? Nu a fost în stare niciodatã , în cursul istorie, în toate statele fost sovietice au avut loc mișcãri serioase, doar la noi ...ceva -ceva la Brașov și...poate, poate...acum? Apropo am primita o reclamã; -E potent. E abil. E sarmant. N-a facut nimic timp de doi ani dar are inca potential. E prieten cu cine trebuie. Pe care-l pupa. Cand trebuie. Unde trebuie. E mic deci mobil. Grasutz deci rezistent. Vorbeste repede deci te face din vorbe. Doamnelor si domnilor, eroul momentului, cel care va salva natiunea de la pieirea sigura, unicul si singurul Emiiiiiiiillllll Booooooccccc. Acum in rolul principal al super-productiei casei de filme Cotroceni - "Scoþãtoru' din crizã". Regia Traian Basescu, machiaj Elena Udrea.... Supervizor Jeffrey Franks (FMI). Platitor de bilete la supra-pretz: poporul roman...

sunt un tip timid,nu vrei sã mã cunoști,fromoaso! Au încercat toate nevestele mele dar....
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 14:40

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 14:51

De la: profesor2010, la data 2010-10-07 13:53:29În România nu existã nimic interzis pentru partidul aflat la guvernare. Pe cât pot sã-mi dau seama atmosfera se apropie de cel din decembrie 1989...dar mãmãliga româneascã va fi în stare sã explodeze? Nu a fost în stare niciodatã , în cursul istorie, în toate statele fost sovietice au avut loc mișcãri serioase, doar la noi ...ceva -ceva la Brașov și...poate, poate...acum? Apropo am primita o reclamã; -E potent. E abil. E sarmant. N-a facut nimic timp de doi ani dar are inca potential. E prieten cu cine trebuie. Pe care-l pupa. Cand trebuie. Unde trebuie. E mic deci mobil. Grasutz deci rezistent. Vorbeste repede deci te face din vorbe. Doamnelor si domnilor, eroul momentului, cel care va salva natiunea de la pieirea sigura, unicul si singurul Emiiiiiiiillllll Booooooccccc. Acum in rolul principal al super-productiei casei de filme Cotroceni - "Scoþãtoru' din crizã". Regia Traian Basescu, machiaj Elena Udrea.... Supervizor Jeffrey Franks (FMI). Platitor de bilete la supra-pretz: poporul roman...

...iar genul filmului este EASTERN -HORROR....

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 15:16

inca odata base intirzie. anunta ca vorbeste la 15. dar vine la si 10 ...

ARTICOLUL 76 din Constitutie

Adoptarea legilor ºi a hotãrârilor

(1) Legile organice ºi hotãrârile privind regulamentele Camerelor se adoptã cu votul majoritãþii membrilor fiecãrei Camere.

care majoritate ?

vai o trimite inapoi.
prostia cu virsta standard egala pica? o fi visat-o pe mamica lui ...

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 15:21

i-a fost frica de suspendare?!

auzi la el balerine ...

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 15:36

De la: black10131307, la data 2010-10-07 07:11:36"Scandalul actiunilor Rompetrol: Patriciu & Rompetrol vs.statul roman. Cine are dreptate?
Ultimele Stiri
Sorin Blejnar, seful Agentiei Nationale de Adiministrare Fiscala (ANAF), estimeaza ca datoria istorica a companiei Rompetrol fata de statul roman, in valoare de 570,5 milioane de euro, ar reprezenta exact suma pe care statul a economisit-o prin taierile salariale de 25% efectuate in Educatie si Sanatate anul acesta. Blejnar il contrazice pe Dinu Patriciu care a sustinut intr-un interviu ca datoriile nu au existat niciodata, fiind ale "statului catre el insusi" si ca el Nu L-ea asumat nicodata. Seful Fiscului a sustinut in emisiunea "Nasul" de la B1tv ca "Daca datoriile nu ar fi existat, cum spune Dinu Patriciu, compania nu ar fi platit dobanda 25 de milioane de euro pe an... Au platit aproximativ 175 de milioane de dolari dobanda statului roman, dobanda la aceste obligatiuni care au fost emise pentru stingerea datoriei".

"Am facut o evaluare ce inseamna 500 milione de euro pentru statul roman: banii pe care i-am castigat ca buget al statului prin reducerea cu 25% a salariilor la Ministerul Sanatatii si Educatiei. Daca banii intrau in buget, poate cei de la ministerul Educatiei si Sanatatii nu aveau parte de aceste taieri", a spus Blejnar, invitat la emisiunea "Nasul" de la B1.

Datoriile exista, Patriciu nu are dreptate

Blejnar a povestit cum au decurs eforturile statului roman de recuperare a datoriilor de la Rompetrol, lasand sa se inteleaga ca institutia pe care o conduce nu se va da inapoi de la a vinde bunurile companiei pentru a-si recupera datoriile, fara a afecta insa bunul mers al rafinariei.

"Rompetrol este unul din primii 5 mari contribuabili ai acestui stat, de acolo ne incasam 500 de milioane de euro pe an, taxe impozite in special accize, etc, acolo lucreaza peste 9000 de oameni. Aceste masuri asiguratorii se transfoma in masuri executiorii. In zilele urmatoare vom face o evaluare. Vom ataca in instanta hotararea AGA din 30 septembrie. Una dintre masuri ar fi executarea silita a companiei. Interesul nostru ca stat nu este sa inchidem rafinaria, sa inchidem activ societatii, ci sa valorificam unele bunuri, poate titlurile de participatie ale Rompetrol la alte companii", a spus Blejnar.

Seful fiscului a apreciat ca prin legea din 2003, din timpul guvernarii Nastase, prin care s-a stabilit modalitatea de plata a datoriei Rompetrol fata de stat, "i-au fost date debitorului, Rompetrol toate drepturile, iar noua toate obligatiile. E ca un meci de fotbal, s-a stabilit regulamentul, iar dupa pauza au venit cei de la Rompetrol si au zis de azi incolo nu mai jucam. Au interpretat in mod abuziv prevederile legii, ordonantei prin care s-au stipulat termenii negocierii. Sunt datorii de 570,3 milioane de euro, care au fost anulate prin emiterea unor obligatiuni pe 2003, 2004, iar pe aceasta perioada Rompetrol ne-a platit dobanda de aproximativ 25 de milioane de euro in fiecare an".

"Daca datoriile nu ar fi existat, cum spune Dinu Patriciu, compania nu ar fi platit dobanda 25 de milioane de euro pe an... Au platit aproximativ 175 de milioane de dolari dobanda statului roman, dobanda la aceste obligatiuni care au fost emise pentru stingerea datoriei. Apropiindu-se momentul scadentei, au optat pe o plata partiala urmata de conversia obligatiunilor. Noi nu suntem de acord", a precizat Blejnar.

Cum a incercat Rompetrol sa pacaleasca statul

Blejnar a povestit cum au decurs negocierile dintre stat si Rompetrol inainte de plata unei rate de 54 de milioane din datoria totala, precizind ca in toate actele oficiale, prezentate in timpul emisiunii, s-a vorbit exclusiv despre plata "tuturor obligatiunilor". Mai mult, spune Blejnar, Rompetrol a incercat sa-si "risipeasca patrimoniul" prin gajarea tuturor bunurilor mobile si imobile ale societatii catre actionarul majoritar, Rompetrol Grup Olanda, actiune care a fost oprita de statul roman.

"In 6 august 2010, intr-o vineri, pe la 19.00 seara, cei de la Rompetrol Rafinare ne notifica asupra faptului ca intentioneaza sa faca o plata de 54 de milioane de euro din totalul de 570 de milioane. Noi raspundem ca intelegem ca in aceasta varianta au optat pentru rascumpararea obligatiunilor, integrala, prin cash, pana la data de 30 septembrie, si nu mai puteau opta pentru varianta doi, transformarea obligatiunilor in actiuni", a dezvaluit seful fiscului.

"Cu cateva zile inainte de scadenta, cei de la Rompetrol Rafinare au avut mai multe hotarari AGA succesive, de la nr. 10 pana la nr. 18, prin care au spus ca intentioneaza sa gajeze in favoarea actionarului majoritar Rompetrol Grup Olanda toate bunurile mobile, imobile ale societatii, cat si titlurile de valoare etc. Probabil din dorinta de a-si risipi patrimoniul... pentru a lua un imprumut. Noi luand act de aceasta intentie a societatii, in conformitate cu prevederile codului de procedura fiscala, am decis masurile asiguratorii".

Blejnar mai povesteste ca, intr-un document din 30 septembrie, "desi au spus in mai multe randuri ca n-au lichiditate, au decis marirea capitalului societatii cu exact suma pe care aveau sa ne-o dea. Au acesti bani dar vor sa ne diminueze in continuare participatia...Ne-ar aduce undeva la 33%, din actionar majoritar".

Dinu Patriciu contesta datoriile

Intr-o interventie telefonica la un post de televiziune, Dinu Patriciu a tinut sa sublinieze: "Nu mai am nicio legatura cu aceasta chestiune, dar cunosc foarte bine contractul si pot sa va spun ca actualii proprietari nu mai au nicio datorie fata de stat. De la inceput au existat acest contract si aceasta lege trecuta prin Parlament... De altfel, datoriile respective sunt datoriile statului fata de el insusi preluate la privatizare destul de abuziv de catre stat... Erau initial vreo 200 de milioane, la care s-au adunat dobanzi si penalitati. Intotdeauna am contestat aceste datorii".

Omul de afaceri Dinu Patriciu a mai declarat marti ca este un drept prin contract ca Rompetrol, companie detinuta integral de catre grupul KazMunaiGaz (KMG) din Kazahstan, sa nu plateasca datoriile catre statul roman care, in opinia lui, nu au existat niciodata. "Datoriile astea n-au existat niciodata. Au fost datoriile statului catre el insusi, dinainte de privatizare. Nu le-am asumat".

El a adaugat ca datoriile pe care le-a preluat in urma contractului de privatizare erau de 108 milioane de dolari."De fapt, erau 285, dar eu am preferat sa raman cu ele, iar la ele s-au adaugat dobanzi si penalitati si asa au ajuns la 572, datorie virtuala, care n-a existat niciodata. A statului catre el insusi", a explicat omul de afaceri.

Patriciu a precizat ca nu si-a asumat niciodata datoriile respective, dar a trebuit sa gaseasca o formula, si a gasit-o."Statul a semnat-o, presedintele a promulgat-o, sa fie sanatos! Daca statul vinde actiunile, sa fie sanatos! Vinde ce n-a avut. Jumatate din ce? Din ce n-a avut niciodata? Nu exista aceste datorii. Aveau dreptul, conform contractului, sa le transforme in actiuni. Conform legii aprobate de Parlament. Le-a transformat in actiuni. La revedere!", a incheiat Patriciu.

Dinu Patriciu sfatuieste statul sa vanda KazMunayGaz, la un pret negociat, actiunile pe care le-a obtinut in urma convertirii obligatiunilor in actiuni. Omul de afaceri a subliniat ca, in prezent, nu exista rafinarii profitabile in lume. Cel mai mare imprumut dat de statul roman unei companii private, obligatiunile Rompetrol Rafinare, au avut scandenta la 30 septembrie 2010"

Acesta este unul din cei trei lideri ai opozitiei.Un borfas imbogatit pe spatele statului roman. El, ca si Vantu si Voiculescu, mana in lupta alianta PSD - PNL, impotriva lui Basescu si a PDL. Ei trei au facut toate eforturile timp de 6 ani sa puna bete in rotile Romaniei. Ei sustin financiar partidele de opozitie in lupta impotriva monstrului de la Cotroceni. Ei, prin mercenarii media pe care ii platesc va drogheaza seara de seara prin tembeliziunile pe care le detin.Pe un astfel de borfas il sustineti de fapt voi, cei care sunteti disperati ca devine Basescu dictator! Care sunt obiectivele lui, se vede foarte clar: jupuirea statului roman, ciordeala ordinara! Mai aveti sa luptati si pentru sutii din tramvaie, hotii de telefoane mobile si spargatorii de masini, daca si astia il vor injura pe Basescu!
Vai de tara asta in care omul simplu este instrumentul borfasilor, ii aplauda pe cei care jecmanesc statul, pe cei care le fura munca. Imi este mila de voi!

Dar de cum a incercat sa ucida basescu cateva milioane de pensionari de ce nu amintesti? Adica de mama lui basescu care a murit la varsta cuvenita de batranete, ti-a fost mila, dar de vecinele si prietenele ei de o viata de la biserica care ii dadeau copilului basescu acadele in copilarie, acele femei cumsecade nu conteaza, nu? Conteaza doar mama sefului desigur!!!!!! Restul pot muri de frig si de foame, mamele prietenilor din adolescenta ai lui basescu care il serveau cu o budinca sau cu un chec atunci cand el isi vizita colegii, acelea pot muri, nu?
Adica judeci cu o masura uriasa pentru mama sefului (Dumnezeu s-o odihneasca), si cu una minuscula pentru mamele si tatii, pentru bunicii acestei tari.
Sa nu crezi c-am sa pun "botul" la chestia asta cu "sarmanele femei" care au job dublu acasa si la serviciu, nici la rinichi nu-l doare pe basescu de ele altfel nu-i ordona frauduloasei anastase sa treaca prin frauda o lege prin Camera Deputatilor, ci pur si simplu stie ca de aceasta data exista premize foarte serioase ca sa fie suspendat. Daca promulga aceasta lege, ar fi fost INCEPUTUL SFARSITULUI PENTRU EL.

Pagini: << 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: