back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 16:44

bate'un vint de spaima pe la Cotroceni ! a-ntors-o ca la Ploiesti si javrele portocalii se dau de ceasul mortii ca trebuie sa justifice suceala....jenant !

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 19:10

De la: gabigabi, la data 2010-10-07 16:44:04 bate'un vint de spaima pe la Cotroceni ! a-ntors-o ca la Ploiesti si javrele portocalii se dau de ceasul mortii ca trebuie sa justifice suceala....jenant !

Foarte frumoase cuvinte Gabi, m-ai lasat mut! Tocmai te laudasem zilele trecute si tu dai cu ei in fasole. Mai ales uimirea mea este ca vorbele de duh vin din partea unei femei, a unei pensionare. Daca o promulga, nu era bine, daca nu o promulga, tot nu e bine! va mai intelege! Uite ca mie imi pare rau ca nu a promulgat-o, asta inseamna ca nu ma mai consideri javra?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 19:40

De la: black10131307, la data 2010-10-07 19:10:40
De la: gabigabi, la data 2010-10-07 16:44:04 bate'un vint de spaima pe la Cotroceni ! a-ntors-o ca la Ploiesti si javrele portocalii se dau de ceasul mortii ca trebuie sa justifice suceala....jenant !

Foarte frumoase cuvinte Gabi, m-ai lasat mut! Tocmai te laudasem zilele trecute si tu dai cu ei in fasole. Mai ales uimirea mea este ca vorbele de duh vin din partea unei femei, a unei pensionare. Daca o promulga, nu era bine, daca nu o promulga, tot nu e bine! va mai intelege! Uite ca mie imi pare rau ca nu a promulgat-o, asta inseamna ca nu ma mai consideri javra?

ASTA E PRIETENE,PE ASTIA NU II MULTUMESTI NICI DACA LE ADUCI SFINTELE MOASTE.....EI SUN CONTESTATARII DE SERVICIU PE ACEST TOPIC,INDIFERENT DE CE SE INTAMPLA IN TARA....REGRETA VREMURILE DE MULT APUSE,REGRETA REGIMUL ILIESCU,REGRETA CA ......SUNT ROMANI ! SI AI DREPTATE PARCA SUNT DATI CU " HALIFIE " SUNT EXTRAORDINAR DE ALUNECOSI,CARCOTASI SI VESNIC NEMULTUMITI !!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 19:53

BUNA SEARA GABITO,JAVRA PORTOCALIE,ITI DORESTE SA AI PARTE DE O SEARA PLACUTA ! SI CRED CA NU TE-AI INSELAT NICIODATA MAI MULT DECAT ACUM,CAND CREZI CA CINEVA TREMURA DE FRICA.........E PREA STAPAN PE SINE SI ARE O PUTERE INTERIOARA ,CUM NU AM VAZUT LA NICI UN OM.........ASA CA ,NOI JAVRELE PORTOCALII ,MERGEM MAI DEPARTE.......

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 20:00

De la: Silver9AM, la data 2010-10-07 19:53:09

BUNA SEARA GABITO,JAVRA PORTOCALIE,ITI DORESTE SA AI PARTE DE O SEARA PLACUTA ! SI CRED CA NU TE-AI INSELAT NICIODATA MAI MULT DECAT ACUM,CAND CREZI CA CINEVA TREMURA DE FRICA.........E PREA STAPAN PE SINE SI ARE O PUTERE INTERIOARA ,CUM NU AM VAZUT LA NICI UN OM.........ASA CA ,NOI JAVRELE PORTOCALII ,MERGEM MAI DEPARTE.......

Mue na Silver 9am,era sa malase somer astia de la PSDNL su FELIX cu suspendarea

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 20:01

Bun asa ...javrele portocalii bat in retagere si in locul lor vor venii alti baieti cucuieti care vor proceda la fel. De cate ori trebuie sa mai luam teapa pentru a ne veni mintea la cap? Vedeti vreun program coerent la opozitie? Eu unul aud doar promisiuni asa cum au avut si cei pe care ii uram acum din tot sufletul . Sincer sunt convins ca gasca galben-rosiatica in ansamblu va crea tot o guvernare portocalie de tot rahatul. Atunci sa vedem ce veti face? Sigur taberele vor avea acelasi dialog, doar ca Vanea,Gabi, Dorinel vor apara cu pretul reputatiei un guvern la fel de corupt ca cel actual, iara Silviu si Blak vor face o opozitie constructiva. Bravooooo romani !

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 20:04

M-am gindit ca o bateau cu pietre copii pe strada pe Roberta Anastase si din mila pentru femei am intors Legea pensiilor la Parlament,vorba lui Silver9am,mergem mai departe cu fraudele,capoporul inghite

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 20:26

Dan Voiculescu catre Traian Basescu: De ce ti-e frica nu scapi!
de D.G. HotNews.ro
Joi, 7 octombrie 2010, 16:40 Actualitate | Politic

Presedintele Traian Basescu nu stie decat de frica, iar cea mai mare frica a sa este suspendarea, a declarat, joi, vicepresedintele Senatului, Dan Voiculescu, comentand decizia sefului statului de a retrimite in Parlament Legea pensiilor.

"Pentru presedinte am un mesaj direct, care ii este foarte familiar: Traian Basescu, de ce ti-e frica, nu scapi!...Este bine ca a decis sa retrimita Legea pensiilor in Parlament. Este o lege incorecta. Trebuie sa modificam valoarea punctului de pensie si varsta de pensionare", a declarat Voiculescu, citat de Agerpres.
UITATI ,DRAGI POSTACI AI OPOZITIE CINE E MENTORUL SI "GURU ' VOSTRU.....DECI PRIN LOGICA SIMPLA,DACA NOI SUNTEM JAVRE PORTOCALII,VOI SUNTETI SECURISTI,TUTRNATORI SI HOTII POPORULUI ROMAN ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 20:28

De la: bseceta, la data 2010-10-07 20:00:32

REPETA !!!!!!!!!!!!! ESTI CAM INCOERENT............

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 20:34

Black,hai sa luam lucrurile in mod clar.S-a comis o frauda si legea pensiilor a fost aprobata de Parlament, prin Roberta Anastase ,in mod ilegal.Basescu avea doua variante PRINCIPALE de actiune:

1)Promulga legea si valida ilegalitatea, desi toata lumea stia cum au stat lucrurile .
2)Nu o promulga .

Cine il iubeste in mod deosebit pe Basescu,SE POATE OPRI AICI ca Black, placandu-le rationamentele incomplete portocalii, si ramanand fericiti in convingerile lor ca vai,orice facea Basescu nu era bine pentru oamenii rai....

Restul trebuie sa inteleaga insa, ca varianta 2 avea multe alternative si nu se reducea la simpla nepromulgare in sine ....

Presedintele prin Constitutie trebuia sa aiba grija de buna functionare a institutiilor statului, si sa spuna ca legea nu trece nu din cauza celor 65-63 de ani,ci din cauza ca ,din informatiile dansului(pe care doar javrele ordinare le neaga sau neglijeaza, motivand eventual niste "pixeli" care nu par OK),voturile au fost fraudate iar Roberta si PDLul,si-au batut joc de democratie! Basescu ar trebui sa fie presedintele Romaniei,nu al PDLului si nu ingerul salvator al Robertei. Ar trebui sa ii pese de democratie nu de puterea lui. Ar trebui sa ii pese de Romania nu de gasca lui .Este insa nu presedinte ,ci DOAR JUCATOR ,care trage in mod penibil cu dintii de puterea sa, si isi apara gasca sa cu indarjire fara sa ii pese de bun simt,Constitutie sau popor(care popor s-a bucurat cand a auzit de jucator...a fost un popor prost).

Pentru nepromulgare ,a ales varianta lasha ,cea mai penibila si lipsita de demnitate,in care nu da dovada de onestitate aratand ce s-a intamplat si cum au stat lucrurile ,nu motivul principal il invoca -frauda,ci scoate in mod jenant ....o "maslina" .Mai mult,traseaza ordine parlamentului si le spune,"bai ,io m-am ganidt ca 63 nu 65 la femei" de parca parlamentul nu mai are sens, din moment ce presedintele daca vrea o virgula schimbata,o cifra,o ....ceva,nu promulga legea.Curat Ceausescu iar majoritatea parlamentara PDL-UNPR-UDMR,curata Mare Adunare(adunatura de fapt) Nationala.Jenat,trist,ingrozitor modul cum domnul presedinte trece peste o frauda de parca nu a avut loc! Oricum,sa-i fie rusine lui Dinu Patriciu.

Deci Black,nu intre promulgare si nepromulgarea legii avea de ales Basescu,avea de ales intre a denunta furtul sau a tacea.Cand este insa vorba despre el ,interesele lui si sclavii sai ,domnul presedinte ajunge exact ca in afisul acela de la suspendare,ISI PUNE MAINILE LA GURA SI TACE!!!!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 20:37

De la: Silver9AM, la data 2010-10-07 20:26:05

de D.G. HotNews.ro

Presedintele Traian Basescu nu stie decat de frica, iar cea mai mare frica a sa este suspendarea, a declarat, joi, vicepresedintele Senatului, Dan Voiculescu, comentand decizia sefului statului de a retrimite in Parlament Legea pensiilor.

"Pentru presedinte am un mesaj direct, care ii este foarte familiar: Traian Basescu, de ce ti-e frica, nu scapi!...Este bine ca a decis sa retrimita Legea pensiilor in Parlament. Este o lege incorecta. Trebuie sa modificam valoarea punctului de pensie si varsta de pensionare", a declarat Voiculescu, citat de Agerpres.
UITATI ,DRAGI POSTACI AI OPOZITIE CINE E MENTORUL SI "GURU ' VOSTRU.....DECI PRIN LOGICA SIMPLA,DACA NOI SUNTEM JAVRE PORTOCALII,VOI SUNTETI SECURISTI,TUTRNATORI SI HOTII POPORULUI ROMAN ?

Daca vor fi cuminti alde Vanea, Gabi si gasca lor penelisto-pesedista, vor papa toata supica si se vor spala pe dinti inainte sa se culce, o sa vina la noapte motanul ala jerpelit de Felix deghizat in Mos Gerila, o sa-si dea drumul pe horn si o sa le umple frigiderele! Si pensiile o sa le mareasca tot el, din banii mosteniti de la ma-sa si de la tac-su!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 20:41

De la: Silver9AM, la data 2010-10-07 20:28:57
De la: bseceta, la data 2010-10-07 20:00:32

REPETA !!!!!!!!!!!!! ESTI CAM INCOERENT............

Nu te pune cu prostul ca are mintea odihnita!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 20:44

De la: black10131307, la data 2010-10-07 20:37:53
De la: Silver9AM, la data 2010-10-07 20:26:05

de D.G. HotNews.ro

Daca vor fi cuminti alde Vanea, Gabi si gasca lor penelisto-pesedista, vor papa toata supica si se vor spala pe dinti inainte sa se culce, o sa vina la noapte motanul ala jerpelit de Felix deghizat in Mos Gerila, o sa-si dea drumul pe horn si o sa le umple frigiderele! Si pensiile o sa le mareasca tot el, din banii mosteniti de la ma-sa si de la tac-su!

Mai spune ,mai spune te rog Blackule ca ai talent la adormit copiii. Poti sa o spui si pe aia cu cavalerul Basescu care taie capetele balaurilor moguli si aduce comorile furate de Tariceanu inapoi la popor ? Aia ma linisteste in mod deosebit seara la culcare ,este povestea mea favorita .

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 20:51

De la: vaneamarin, la data 2010-10-07 20:34:54

Black,hai sa luam lucrurile in mod clar.S-a comis o frauda si legea pensiilor a fost aprobata de Parlament, prin Roberta Anastase ,in mod ilegal.Basescu avea doua variante PRINCIPALE de actiune:

1)Promulga legea si valida ilegalitatea, desi toata lumea stia cum au stat lucrurile .
2)Nu o promulga .

Cine il iubeste in mod deosebit pe Basescu,SE POATE OPRI AICI ca Black, placandu-le rationamentele incomplete portocalii, si ramanand fericiti in convingerile lor ca vai,orice facea Basescu nu era bine pentru oamenii rai....

Restul trebuie sa inteleaga insa, ca varianta 2 avea multe alternative si nu se reducea la simpla nepromulgare in sine ....

Presedintele prin Constitutie trebuia sa aiba grija de buna functionare a institutiilor statului, si sa spuna ca legea nu trece nu din cauza celor 65-63 de ani,ci din cauza ca ,din informatiile dansului(pe care doar javrele ordinare le neaga sau neglijeaza, motivand eventual niste "pixeli" care nu par OK),voturile au fost fraudate iar Roberta si PDLul,si-au batut joc de democratie! Basescu ar trebui sa fie presedintele Romaniei,nu al PDLului si nu ingerul salvator al Robertei. Ar trebui sa ii pese de democratie nu de puterea lui. Ar trebui sa ii pese de Romania nu de gasca lui .Este insa nu presedinte ,ci DOAR JUCATOR ,care trage in mod penibil cu dintii de puterea sa, si isi apara gasca sa cu indarjire fara sa ii pese de bun simt,Constitutie sau popor(care popor s-a bucurat cand a auzit de jucator...a fost un popor prost).

Pentru nepromulgare ,a ales varianta lasha ,cea mai penibila si lipsita de demnitate,in care nu da dovada de onestitate aratand ce s-a intamplat si cum au stat lucrurile ,nu motivul principal il invoca -frauda,ci scoate in mod jenant ....o "maslina" .Mai mult,traseaza ordine parlamentului si le spune,"bai ,io m-am ganidt ca 63 nu 65 la femei" de parca parlamentul nu mai are sens, din moment ce presedintele daca vrea o virgula schimbata,o cifra,o ....ceva,nu promulga legea.Curat Ceausescu iar majoritatea parlamentara PDL-UNPR-UDMR,curata Mare Adunare(adunatura de fapt) Nationala.Jenat,trist,ingrozitor modul cum domnul presedinte trece peste o frauda de parca nu a avut loc! Oricum,sa-i fie rusine lui Dinu Patriciu.

Deci Black,nu intre promulgare si nepromulgarea legii avea de ales Basescu,avea de ales intre a denunta furtul sau a tacea.Cand este insa vorba despre el ,interesele lui si sclavii sai ,domnul presedinte ajunge exact ca in afisul acela de la suspendare,ISI PUNE MAINILE LA GURA SI TACE!!!!

VANIA HAI SA O LUAM MAI ..PRAGMATIC........VREI ?
LA SEDINTA MULT CLAMATA ,UNUL DIN CHESTORII DE SEDINTA ERA SI UN LIBERAL !
INTREBARE CUM DE LUI I-A IESIT LA VOT 170 DE PARLAMENTARI ? DE CE NU A FACUT CONTESTATIE ATUNCI ?
ALTA INTREBARE: LEGEA PENSIILOR A AJUNS PE MASA PRESEDINTELUI SEMNATA SI DE JEOANA ( PRESEDINTELE SENATULUI ) DE CE A SEMNATO ? EL PRIN SEMNATURA PUSA ,VALIDEAZA LEGEA SI CONFIRMA LEGALITATEA LEGII,SI PUNCTUL DE VEDERE A PARTIDULUI PSD.
DE CE DUPA 2-3 ZILE CAND NU S-AU DAT BANII AIA BUCLUCASI,LEGEA NU A MAI FOST LEGALA,A FOST FURT,A FOST JAPCA........
CUM COMENTEZI TU TOATE ACESTE ASPECTE ? DAR VEZI FARA VASELINA !!!!!!!!!!!

9am242784

6 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 21:59

Cit de gaozar poti fi Silver9am,Hitler de origineaustriac,cind spunea capo de neamt ,facea bascalie ,asemuindui cu prostii -cap de cal cu ochelari

9am242784

6 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 22:02

La ora actuala Basescu tremura de frica poporului ,dar a riscat pentru salvarea MIS HOTIEI !Mai mult a compromis si CCR obligindo sadeclare o hotie ,constitutionala

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 22:23

De la: 9am242784, la data 2010-10-07 22:02:29La ora actuala Basescu tremura de frica poporului ,dar a riscat pentru salvarea MIS HOTIEI !Mai mult a compromis si CCR obligindo sadeclare o hotie ,constitutionala

Azi dimineata, traian basescu avea informatii sigure, ca in cazul declansarii procedurii de suspendare din functia de "presedinte", parlamentari UDMR si PD-L, vor vota pentru suspendarea sa. De ce judecatorul maghiar de la Curtea Constitutionala n-a mai votat impotriva? Pentru ca se luase deja decizia de al sanctiona pe basescu prin suspendare. Iar daca se ajungea la referendum, era si mai clar: basescu urma sa fie aruncat ca o masea stricata.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2010, ora 23:50

De la: corcodel, la data 2010-10-07 20:01:17
Bun asa ...javrele portocalii bat in retagere si in locul lor vor venii alti baieti cucuieti care vor proceda la fel. De cate ori trebuie sa mai luam teapa pentru a ne veni mintea la cap? Vedeti vreun program coerent la opozitie? Eu unul aud doar promisiuni asa cum au avut si cei pe care ii uram acum din tot sufletul . Sincer sunt convins ca gasca galben-rosiatica in ansamblu va crea tot o guvernare portocalie de tot rahatul. Atunci sa vedem ce veti face? Sigur taberele vor avea acelasi dialog, doar ca Vanea,Gabi, Dorinel vor apara cu pretul reputatiei un guvern la fel de corupt ca cel actual, iara Silviu si Blak vor face o opozitie constructiva. Bravooooo romani !
Greºeºti amice, eu nu voi susþine niciodatã incompetenþa ºi politicile tâmpe duse împotriva propriului popor, în numele unei aºa-zise reforme care nu are nimic în comun cu realitãþile din România. Voi fi tot la fel de critic ºi de acid cu viitoarea construcþie guvernamentalã, indiferent care - ºi dacã se va întâmpla asta în urmãtoarea perioadã, dacã va avea acelaºi comportament.
Revenind la subiect, ce se întâmplã în România condusã de Bãsescu azi, pt mine este strigãtor la cer. Este exact cu ceea ce nu-mi doresc eu.
O þarã de tâmpiþi !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 08:46

Asa, Cotoroanto, baga material....
Mi se pare mie sau esti cam vanata din cauza gaselnitei lui Base prin care i-a fentat pe Ponta si Crin ?
Hazliu este ca a retrimis legea pentru un motiv chiar neconstitutional.
Eu, ca barbat, ma simt discriminat.
Daca e vreunul cu pregatire juridica pe aici, il rog sa-mi spuna cum poate un simplu cetatean sa conteste o lege pe motiv ca este discriminat dpdv sexual. Doar pentru ca sunt barbat trebuie sa cotizez mai mutl cu doi ani in raport cu o femei de aceeasi varsta cu mine, in ciuda faptului ca, statistic vorbind, femeia are, ca sa zic asa, o durata de viata, mai mare decat a mea.
Tot statistic, se pare ca barbatii sunt mai solicitati din moment ce mor mai devreme.
Si atunci ?
Se tot invoca faptul ca femeile cresc copii si au tot felul de "indatoriri suplimentare".
Nu zau ? Dar vor iesi la pensie si femeile care nu au copii tot la 63 de ani ?
Care sunt "indatoririle suplimetare" ale femeilor ?
Scrie undeva, in vreo lege, ca numai femeile trebuie sa faca mancare si sa spele sau sa calce sau sa ... alea, alea ... ?
Un barbat cum dovedeste ca face si el aceleasi lucruri ?
Cum dovedeste ca este alaturi de sotia lui in tot ce face ?
Cu martori ?
Mie imi place sa gatesc.
Nu ma dau in laturi de la alte treburi gospodaresti si nu mi se par o corvoada.
Si, treaba in doi este mult mai simpla si mai placuta.

Dupa cum vedeti aici nu sunt de acord cu Basescu.
Dar, Cotoroanta are dreptate, mi-a placut cum a intors-o ca la .... Constanta, ca la PLoiesti nu intoarce nimic, e tranzit ...
A facut artificiul asta ca sa se revoteze legea si sa se termine cu cretinismul asta cu fraudarea legii la vot pe care ni-l serveste Irealitatea SOV din sculare in culcare....
Si asa, monseurii Ponta si Crinut, vor fi nevoiti sa inventeze alte motive fantasmagorice pentru suspendare.
Si vor inventa.
S-or fi gandind la faptul ca Basescu respira in mod neconstitutional ?
Ramane sa se hotareasca dac problema mai grava e la inspiratie sau la expiratie ...

Cu stima si deosebita consideratie,
O javra ... portocalie.
(dintre atatea altele care care au adus tara in situatia asta ...)

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 10:03

De la: Silver9AM, la data 2010-10-07 20:51:20
De la: vaneamarin, la data 2010-10-07 20:34:54

2)Nu o promulga .

VANIA HAI SA O LUAM MAI ..PRAGMATIC........VREI ?
LA SEDINTA MULT CLAMATA ,UNUL DIN CHESTORII DE SEDINTA ERA SI UN LIBERAL !
INTREBARE CUM DE LUI I-A IESIT LA VOT 170 DE PARLAMENTARI ? DE CE NU A FACUT CONTESTATIE ATUNCI ?
ALTA INTREBARE: LEGEA PENSIILOR A AJUNS PE MASA PRESEDINTELUI SEMNATA SI DE JEOANA ( PRESEDINTELE SENATULUI ) DE CE A SEMNATO ? EL PRIN SEMNATURA PUSA ,VALIDEAZA LEGEA SI CONFIRMA LEGALITATEA LEGII,SI PUNCTUL DE VEDERE A PARTIDULUI PSD.
DE CE DUPA 2-3 ZILE CAND NU S-AU DAT BANII AIA BUCLUCASI,LEGEA NU A MAI FOST LEGALA,A FOST FURT,A FOST JAPCA........
CUM COMENTEZI TU TOATE ACESTE ASPECTE ? DAR VEZI FARA VASELINA !!!!!!!!!!!

Mihai Voicu de la PNL era secretar doi de sedinta si,conform inregistrarilor oficiale ale Camerei Deputatilor ,a fost cel care le-a atras atentia Robertei si lui Cotoi ca in sale erau 82 de deputati nu 170.Acest lucru apare si in plangerea penala depusa .De semnat nu a semnat nimic.

Legea Pensiilor a trecut intai prin Senat unde i-au fost aduse amendamente si totul s-a desfasurat legal,iar apoi a mers la Camera Deputatilor care era for de decizie in acest caz. Daca Geoana semna dupa frauda era o problema,el insa a semnat ca presedinte al Senatului, iar frauda a avut loc la Camera Deputatilor dupa ce legea a trecut de Senat.

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 10:53

Nu mai are nici o importanta.
Prin retrimiterea legii, pentru orice motiv, parlamentul are posibilitatea sa faca ce spun cei din opozitie ca .... alea, alea ... bla, bla, bla ...
Nici Basescu nici CC nu trebuie sa le faca ordine in gradina celor din parlament.
Cine sustine alte balarii e un idiot.
Basescu le-a facut pe plac si a retrimis legea la parlament.
Asta este.
Acum sa-i vedem pe zmeii cei rai (adica cei buni cum se cred ei) ce-o sa mai faca.
Restul e gargara de pierdut vremea.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
9am126636

389 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 11:22

Nu va mai contrati degeaba, flacara violet s-a stins, a murit. La guvern se mai coace o taxa, taxa pe celibat care nu va afecta pensionarii si nu va ierta pe nimeni indiferent de culoarea politica. Poetul basescu a ajuns sa traiasca clipa despartirii de mama, numai ca Dumnezeu nu i-a ingaduit sa fie la capatiiul ei in ultimele clipe si sa-i aprinda o luminare. Dumnezeu s-o odihneasca pe Elena Basescu si s-ai indrepte de Acolo, pasii fiului pe cale cea dreapta. Traiane, nu esti primul si nici ultimul. Sus dovleacul, Dumnezeu sa-ti dea gindul cel bun.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 11:37

E limpede ca i-a fost fricã de suspendare.
Doar îl cunoaºtem bine pe omul politic Traian Bãsescu. Asta e, a mai fentat odatã opoziþia.
Tot înainte ! Toate armele pe moþiune !...

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 12:58

De la: Silviu, la data 2010-10-08 08:46:07

Asa, Cotoroanto, baga material....
Mi se pare mie sau esti cam vanata din cauza gaselnitei lui Base prin care i-a fentat pe Ponta si Crin ?
Hazliu este ca a retrimis legea pentru un motiv chiar neconstitutional.
Eu, ca barbat, ma simt discriminat.
Daca e vreunul cu pregatire juridica pe aici, il rog sa-mi spuna cum poate un simplu cetatean sa conteste o lege pe motiv ca este discriminat dpdv sexual. Doar pentru ca sunt barbat trebuie sa cotizez mai mutl cu doi ani in raport cu o femei de aceeasi varsta cu mine, in ciuda faptului ca, statistic vorbind, femeia are, ca sa zic asa, o durata de viata, mai mare decat a mea.
Tot statistic, se pare ca barbatii sunt mai solicitati din moment ce mor mai devreme.
Si atunci ?
Se tot invoca faptul ca femeile cresc copii si au tot felul de "indatoriri suplimentare".
Nu zau ? Dar vor iesi la pensie si femeile care nu au copii tot la 63 de ani ?
Care sunt "indatoririle suplimetare" ale femeilor ?
Scrie undeva, in vreo lege, ca numai femeile trebuie sa faca mancare si sa spele sau sa calce sau sa ... alea, alea ... ?
Un barbat cum dovedeste ca face si el aceleasi lucruri ?
Cum dovedeste ca este alaturi de sotia lui in tot ce face ?
Cu martori ?
Mie imi place sa gatesc.
Nu ma dau in laturi de la alte treburi gospodaresti si nu mi se par o corvoada.
Si, treaba in doi este mult mai simpla si mai placuta.

Dupa cum vedeti aici nu sunt de acord cu Basescu.
Dar, Cotoroanta are dreptate, mi-a placut cum a intors-o ca la .... Constanta, ca la PLoiesti nu intoarce nimic, e tranzit ...
A facut artificiul asta ca sa se revoteze legea si sa se termine cu cretinismul asta cu fraudarea legii la vot pe care ni-l serveste Irealitatea SOV din sculare in culcare....
Si asa, monseurii Ponta si Crinut, vor fi nevoiti sa inventeze alte motive fantasmagorice pentru suspendare.
Si vor inventa.
S-or fi gandind la faptul ca Basescu respira in mod neconstitutional ?
Ramane sa se hotareasca dac problema mai grava e la inspiratie sau la expiratie ...

Cu stima si deosebita consideratie,
O javra ... portocalie.
(dintre atatea altele care care au adus tara in situatia asta ...)

Pentru prima data, Silviule, sunt de acord cu tine! Serios, ai argumentat logic problema legii pensiilor, fara exagerare si fara patima, asa cum tb. sa analizam, cred eu, toti problemele cotidiene: nemteste!
Din punctul meu de vedere aceasta Ordonanta Guvernului nr. 137/2000, privind prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare. Caci pana la urma asta e: la beneficii, salarii, posturi egalitate, insa la contributivitate si pensie diferenta! Unde si pt. ce mai sunt bune principiile? sa fie doar ajutoarele noastre cand ne sunt favorabile si lest cand nu ne mai sunt? Oare nu sunt ele valabile pt. cetateni si nu pt. cetateni barbati/femei?

"Nihil sine Deo!"

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 13:58

Da, cu homsexualii cum ramine? Masculii sa treaca la cratita.

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 14:06

De la: 9am242784, la data 2010-10-07 22:02:29La ora actuala Basescu tremura de frica poporului ,dar a riscat pentru salvarea MIS HOTIEI !Mai mult a compromis si CCR obligindo sadeclare o hotie ,constitutionala

Iar noi tremuram de frig si asta e mai important decat orice. Unde vom ajunge la iarna cu veniturile de rahat si preturile de lux la orice ?

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 14:10

"Domnul preºedinte a fãcut foarte bine cã a ajuns la aceastã decizie. Iniþial era propunerea noastrã aceastã variantã ºi anume 63 de ani (n.r. vârsta de pensionare) la femei ºi 65 de ani la bãrbaþi." declara Marko Bela ...

Pai "draghe" baci ungurean Marko,atunci de ce dracu' ati votat 65 de ani si pentru "barbatul" si pentru "femeia" ,daca nu va convenea iar ideea voastra "erau" alta ?....

Fosta membra 9am.ro

136 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 14:58

Gesturile de cinism ale politicianului Bãsescu, urcat azi în funcþia supremã, îmi sunt ºtiute de douã decenii. Din clipa în care am simþit mizeria moralã a acestui individ fatalmente corupt (nu doar de când iscãlea ca reprezentant al statului român vânzarea pe doi lei a unor cargouri ºi, pe aceeaºi paginã, ca reprezentant al cumpãrãtorului!) însetat de putere ºi diabolic, m-am simþit dator, ca gazetar, sã semnalez concetãþenilor mei pericolul care ne paºte dându-ne, ca niºte fecioare pe mâna unui violator.
Culmea este cã încãpãþânarea mea de a-l critica, a mea ºi a altora, câþiva, câþi sã-i socoteºti pe degete (cel mai înverºunat ºi credibil a fost regretatul Octavian Paler), s-a rãsturnat mereu în folosul lui. Scriu aceste rânduri revoltat, dupã ce o gânganie sindicalã, apãrãtoare vezi-Doamne, a profesorimii, ieºitã de la "consultãrile" (ce mizerie aceste crãcãnãri ginecologice la Cotroceni, o bãºcãlie fãrã margini, în care preºedintele ºi corul de consilieri se amuzã de negul de prostie de pe buca invitaþilor) declara grav: "I-am cerut sprijinul domnului preºedinte (voce din gâtlej) ºi dânsul s-a arãtat deschis (ton triumfal)". Deschis spre ce, mãi, lighioanã care mâine vei fi în PDL, iar mucii îþi curg deja portocalii? Cine a înmormântat, mã, profesorimea ºi ºcoala asta care "fabricã idioþi", ºi þara asta care nu mai fabricã nimic? Cine s-a arãtat "deschis", mãi, burjuiule sindical, patron de nelegiuiri pe viaþa amãrâþilor, ºantajat ºi ºantajabil de Bãsescu fiindcã nemernicul din tine poate fi strâns cu uºa oricând ºi chinuit la gogonele, cine mã, Omorâtorul? Cine s-a arãtat "deschis"? Tu te-ai dus la Cotroceni sã exprimi o revoltã sau sã pupi cazmaua unei mâini?
Bãsescu vorbeºte naþiunii despre cei care, împrumutându-ne la FMI, au amanetat viitorul copiilor. Nu mi-am putut imagina cã nesimþirea poate merge atât de departe. Încrederea lui în prostia noastrã este nemãrginitã. Nu mi-am putut imagina cã în neamul ãsta dâmboviþean ºi miticist se poate naºte unul care sã întreacã prin tupeu culmile tupeului ºi sã fie crezut de aproape toatã lumea.
Bãsescu, pentru a-ºi aºterne liniºtitã campania electoralã pentru al doilea mandat (care însemna pentru el viaþã sau moarte), ne-a înglodat în cea mai nenorocitã datorie. România a fost vândutã pe trei generaþii sau pentru totdeauna, dizolvând-o ca þarã . Cã nu era nevoie de acel împrumut, e limpede. Nu aveam nevoie de niºte miliarde care fabricã acum trimestrial alte miliarde ca dobânzi.
Un singur om avea nevoie sã toace aceste vagoane de bani cu care ºi-a cumpãrat, chinuit, al doilea mandat (cea mai scumpã campanie electoralã din toate timpurile), amanetând viitorul copiilor mei ºi nu al fardatei EBA. El a negociat, el a decis, el l-a strâns de întretãierea nãdragilor pe guvernator, el l-a pus sã semneze pe inexistentul premier. Cine se mirã azi ºi se revoltã cã niºte nemernici ne-au dat norocul pe veresie? Cine cuvânteazã azi despre banii risipiþi electoral?
Campania cui, mã? Nu cumva a ta? Da, Bãsescule, poþi sã faci ce vrei cu noi, vom sta în toate poziþiile, ne-ai testat. Sindicaliºtii tãi pot fi chemaþi oricând la ordin. Fiecare lider sindical poate rezuma un miting de 300.000 de nemulþumiþi la o pancartã cu "Jos Boc" ºi o pichetare de zãbrele la Ministerul Dezmembrãrii cu patru speriaþi.
Da, Bãsescule, ne-ai fãcut. ªi, sunt convins, ne vei face mai departe fiindcã sunt încã destui care vor înghiþi prestidigitaþia cã nenorocirile ni se trag de la Burebista, Nãstase ºi Tãriceanu. Dar tu, Bãsescule, grasule cât un vapor vândut ca fier vechi, care atârni pe sufletul acestui neam slab, eºti de când lumea la putere. Doamna Udrea spune cã toþi ne tragem din tine, ceea ce mi se pare al dracului de trist.
Chiar insuportabil de trist. Apropo! Am aflat de la televizor cã, în marele tãu avânt curtenitor, îi dai ministresei preferate elicopterul prezidenþial pentru deplasãri. Poate merge sã-ºi facã unghiile, la Paris, cu avionul tãu? Elenei Udrea nu-i mai ajunge, înþeleg, maºina ei cu sepepiºti. Când, domnule preºedinte, îþi vei face calul senator, asta pentru a termina odatã cu Parlamentul multiodãiþos?
Redu-l odatã la expresia unui singur nechez! Vrem sã stãm cuminþi, la rând, sã-i pipãim ieslea de aur. Domnule cãlãritor al nenorocirilor noastre, rogu-te, nu mai vorbi la televizor despre cei care ne-au nenorocit. Nu te mai osteni. Poporul ºtie. Ziariºtii, opoziþia, mogulii sunt criminalii. Ei ne-au adus în sapã de lemn. Pe ei îi vei spânzura în piaþa publicã, iar poporul ãsta "care mãnâncã mai mult decât produce", în îmbuibata lui flãmânzenie, te va aclama. ªi e abia începutul.
P.S. Bãsescu ne-a învãþat cu imaginea cãtuºelor încãlecate pe mâinile adversarilor politici ºi ale prietenilor de afaceri. Iatã cã nu se dezice ºi pune, în direct, cãtuºe poporului care-l iubeºte. Care e în stare sã moarã, chiar ºi de foame, pentru el. Nu-i cuminte sã fii prieten cu preºedintele, scria cineva. Poporul român s-a crezut amic cu Zeus. Îi iese pe nas.
Articol de Lucian Avramescu Jurnalul National

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 15:04

scuzati, pardon ca v-am ofuscat sensibilitatea ! iubite, dar cuvintele ALEA ,folosite de dumnealui....ca nu mai vreau sa le scriu , NU ti-au ranit urechile ? vezi, cum sta treaba ? de la mine, nu accepti cuvintul "javra " ....ti se pare de neconceput si, pe undeva chiar asa-i .....dar de la el venite ,de ce ti se par c-ar fi normale ? ca asta-i omul, nu-i asa ?si, in aceeasi "normalitate " iti par a fi toate rasucirile lui, dupa cum bate vintul interesului ,nu-i asa ? ce BAZA poti pune, mai blackulet ,pe un om care NU ARE CUVINT ! ? legea asta nenorocita, e dorita de el ....gindirea sa sta la baza ei ! a iesit in Parlament si a INSISTAT cu virsta de pensionare egala la femei - barbati ....e adevarat ? i s-a aratat pisica suspendarii si, ce face ? retracteaza senin ! blackulet , omul asta e un taler cu 2 fete si n-am incredere in el nici cit negru sub unghie !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 8 Octombrie 2010, ora 15:12

atunci, de ce s-a sucit ? care-i explicatia ? sa nu-mi spui c-asa au vrut muschii lui.....desi s-ar putea sa fie si asa : SFIDEAZA o tara !

P.S. pacat ca aceasta tarie interioara ,de care zici tu, NU o foloseste ptr. propasirea Romaniei ci-si apara doar " tribul " lui !

Pagini: << 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: