Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 2146 mesaje Membru din: 7/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 August 2010, ora 21:21
De la: vaneamarin, la data 2010-08-04 21:15:14De la: black10131307, la data 2010-08-04 20:24:13"Ar fi trebuit sa iesim in strada si sa propunem renuntarea la marea magarie basesciana a votului uninominal, care a avut sustinerea unui intreg popor de tampiti politic ,care niciodata nu au inteles pe ce lume se afla, si care au crezut ca il pot suna la telefon pe senatorul X sa le rezolve problema lor cu ..."butelia".Rezultatul insa a fost foar faptul ca senatorul X s-a kkt pe alegatorii care l-au votat pentru un partid, si a putut sa isi justifice porcaria spunand ca el nu raspunde in fata partidului ci ...in fata alegatorilor. Mergeti dragi alegatori si protestati pasnic in fata sediilor locale ale unor asfel de "alesi" care au facut partidul lui Oprea ,satelit al lui Base .Daca nu aveti chef sa va deplasati puteti sa ii sunati la telefon ,sunt cica raspunzatori fata de dumneavoastra .Poate nu suna ocupat,poate gasiti o secretara care va promite ca va rezolva treaba si vorbeste cu "domnul". 42 % dintre romani cred ca soarele se invarte in jurul pamantului ! Astia ce fel de tampiti or fi ?
originala ...nu-mi plac copiile .
|
|
9am209722 14 mesaje Membru din: 4/08/2010 |
Postat pe: 4 August 2010, ora 21:27
De la: ana__totir, la data 2010-08-04 21:21:49De la: vaneamarin, la data 2010-08-04 21:15:14De la: black10131307, la data 2010-08-04 20:24:13"Ar fi trebuit sa iesim in strada si sa propunem renuntarea la marea magarie basesciana a votului uninominal, care a avut sustinerea unui intreg popor de tampiti politic ,care niciodata nu au inteles pe ce lume se afla, si care au crezut ca il pot suna la telefon pe senatorul X sa le rezolve problema lor cu ..."butelia".Rezultatul insa a fost foar faptul ca senatorul X s-a kkt pe alegatorii care l-au votat pentru un partid, si a putut sa isi justifice porcaria spunand ca el nu raspunde in fata partidului ci ...in fata alegatorilor. Mergeti dragi alegatori si protestati pasnic in fata sediilor locale ale unor asfel de "alesi" care au facut partidul lui Oprea ,satelit al lui Base .Daca nu aveti chef sa va deplasati puteti sa ii sunati la telefon ,sunt cica raspunzatori fata de dumneavoastra .Poate nu suna ocupat,poate gasiti o secretara care va promite ca va rezolva treaba si vorbeste cu "domnul". Pui de ,,marineli'' |
|
Fosta membra 9am.ro 122 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 August 2010, ora 21:44
De la: vaneamarin, la data 2010-08-04 21:15:14De la: black10131307, la data 2010-08-04 20:24:13"Ar fi trebuit sa iesim in strada si sa propunem renuntarea la marea magarie basesciana a votului uninominal, care a avut sustinerea unui intreg popor de tampiti politic ,care niciodata nu au inteles pe ce lume se afla, si care au crezut ca il pot suna la telefon pe senatorul X sa le rezolve problema lor cu ..."butelia".Rezultatul insa a fost foar faptul ca senatorul X s-a kkt pe alegatorii care l-au votat pentru un partid, si a putut sa isi justifice porcaria spunand ca el nu raspunde in fata partidului ci ...in fata alegatorilor. Mergeti dragi alegatori si protestati pasnic in fata sediilor locale ale unor asfel de "alesi" care au facut partidul lui Oprea ,satelit al lui Base .Daca nu aveti chef sa va deplasati puteti sa ii sunati la telefon ,sunt cica raspunzatori fata de dumneavoastra .Poate nu suna ocupat,poate gasiti o secretara care va promite ca va rezolva treaba si vorbeste cu "domnul". Bull's eye! Eu ti-am repetat asta pina n-am mai putut, cu un an in urma! Un popor care ar fi ales un demagog de doi bani ca Crin, care sa injure tot timpul, ca Crin si care ar fi inventat fantome de dictatori cu care sa-i impresioneze pe cei mai slabi de inger, iarasi ca Crin....ar fi fost TAMPIT! Din fericire n'a fost! Acu', ca mai sunt o gramada de refulati care nu accepta rezultatul alegerilor, ce putem sa facem? N-au decat sa sufere pana nu mai pot si sa isi taie venele de oftica, daca atat ii duce capul! Sau sa se cinsteasca cu Furadan, ca scapa mai repede de chinuri. |
|
Fosta membra 9am.ro 122 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 August 2010, ora 22:01
De ce ii confuzi pe tampit cu needucatii? Ce vina are omul ala? Daca il bombardezi cu manele, emisiuni distractive, telenovele si altele despre si cu tzigani, ce vrei sa scoti din el?
Si apoi vorba aceea, dupa razboi multi viteji se arata! |
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 5 August 2010, ora 00:54
De la: bordura, la data 2010-08-04 14:52:20De la: ana__totir, la data 2010-08-04 14:47:57De la: 9am126636, la data 2010-08-04 13:57:29 Rotatia cadavrelor se practica si in vremea lui Ceausescu. Nimic nou sub soare. Oare de ce se prind de voi numai relele? te-ai intrebat? Tot ce aveti si ati avut se mosteneste. De la PSD ati invatat ,si voi, foarte repede. De fapt cred ca nici nu stiati altfel. E educatie nationala asta, ati facut cursuri impreuna vreo 20 de ani. De vina o fi cine, daca nu "nemul prost"? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 August 2010, ora 00:59
De la: 9am209722, la data 2010-08-04 21:27:25De la: ana__totir, la data 2010-08-04 21:21:49De la: vaneamarin, la data 2010-08-04 21:15:14De la: black10131307, la data 2010-08-04 20:24:13"Ar fi trebuit sa iesim in strada si sa propunem renuntarea la marea magarie basesciana a votului uninominal, care a avut sustinerea unui intreg popor de tampiti politic ,care niciodata nu au inteles pe ce lume se afla, si care au crezut ca il pot suna la telefon pe senatorul X sa le rezolve problema lor cu ..."butelia".Rezultatul insa a fost foar faptul ca senatorul X s-a kkt pe alegatorii care l-au votat pentru un partid, si a putut sa isi justifice porcaria spunand ca el nu raspunde in fata partidului ci ...in fata alegatorilor. Mergeti dragi alegatori si protestati pasnic in fata sediilor locale ale unor asfel de "alesi" care au facut partidul lui Oprea ,satelit al lui Base .Daca nu aveti chef sa va deplasati puteti sa ii sunati la telefon ,sunt cica raspunzatori fata de dumneavoastra .Poate nu suna ocupat,poate gasiti o secretara care va promite ca va rezolva treaba si vorbeste cu "domnul". Asta e poporul asta destept mai, poporul asta care geme... de prostie! Nici nu trebuiau interebati oamenii de pe strada despre asta, trebuia mers si prin institutiile statului, nici acolo n-ar fi primit altfel de raspunsuri! |
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 5 August 2010, ora 01:08
I-A IESIT SMECHERIA CU RAPIREA DIN SERAI? CU HAISAM I-O LUATI IN MANA ACUM ca v-am tras tepele chiar voua fraierilorsi cu referendumurile v-am facut,oameni,cu salariile profilor le-amvalidat legea maririi,taierii din salarii asa ca tepele se vad daaa? da.si mai urmeaza,o basina ,vine acum una care pute a boc. teapa cu revenirea salariilor in anu inspemii ..
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 5 August 2010, ora 08:20
Da cind o da sa fie la sedinta de innot de dimineata. Cred ca basina aia o sa-i vina din cap, caci are destule. Infiintam rubrica "Una pe zi" si asa Basescu si compania sunt din Urzica. Cica atunci cinda a esit el mariner si s-a angajat la NAVROM, avea salariul mai mic decit femeia de servici. Posibil daca femeia de servici era sub acoperire si pe sub halat avea epoleti. Astea-s culese de la TVR, iar Rodica Culcer (ce cacofonie) le lua in nas cu stoicism. O televiziune dintr-o tara de mina a doua.
|
|
|
|
LYLYKAE 309 mesaje Membru din: 11/08/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 August 2010, ora 09:04
Lasa mai clik kont ca si Adrian Severin spunea ca apa este un pericol deoarece are 2 molecule de hidrogen H2O
Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
|
|
Postat pe: 5 August 2010, ora 09:50
De la: 9am126636, la data 2010-08-04 08:31:38 CC. Actele de tradare se sanctioneaza intr-un singur fel. Pina la rusine este un drum foarte lung. Mai intii ar trebui sa existe sentimentul onoarei. Acest sentiment se sadeste in timp. Si daca este sa evaluam gastile astea de politruci, privitor la onoare, statul roman, nici macar nu este un stat mafiot. La mafioti daca ai tradat ai dreptul sa alegi: cimentul, cariera de piatra, bolovanul etc. Poti sa meditezi la toate astea gandindu-te si la ceea ce de curand a facut Dinu Patriciu, "in favoarea Romaniei" . Aia e mai grava, fapta, se numeste tradare nationala!!! |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 5 August 2010, ora 10:52
Dom' tizu says:"Bull's eye! Eu ti-am repetat asta pina n-am mai putut, cu un an in urma! Un popor care ar fi ales un demagog de doi bani ca Crin, care sa injure tot timpul, ca Crin si care ar fi inventat fantome de dictatori cu care sa-i impresioneze pe cei mai slabi de inger, iarasi ca Crin....ar fi fost TAMPIT! Din fericire n'a fost!
Acu', ca mai sunt o gramada de refulati care nu accepta rezultatul alegerilor, ce putem sa facem? N-au decat sa sufere pana nu mai pot si sa isi taie venele de oftica, daca atat ii duce capul! Sau sa se cinsteasca cu Furadan, ca scapa mai repede de chinuri." Slabut, dom' tizule, slabut si cu lb. romana, dar si cu logica! Daca al tau tatuc facand "bai de multime" cand lucrurile mergeau bine (vezi perioada Tariceanu) iar acus pitindu-se in spatele cucuvelei de la Cotro (ca tb merg din ce in ce mai prost) n-o mai face, nu e demagog, pot chiar sa te fac neroman, nu cunosti sensul cuvintelor folosite: "DEMAGÓG, demagogi, s. m. Persoanã care cautã sã-și creeze o popularitate prin discursuri bombastice, prin promisiuni mincinoase etc. – Din fr. démagogue. " Cine ne promitea ca vom iesi anul asta din Criza, cine ne tot repune in functie prim-sinistri incapabili = boc, cine-si "da demisia in 5 min. daca ma suspenda Parlamentul!"? Si mai ales, cine si-a subordonat toate serviciili, institutiili, comitetele si comitiile? Cine se da pres. jucator, desi singurul joc unde e tatic este "cum sa golesti de continut un johnnie walker in 5 min"? Nu un dictator?[DICTATÓR, dictatori, s. m. 1. (În Roma anticã) Conducãtor al armatei cu puteri politice nelimitate, ales de senat, în vreme de rãzboi, de rãscoale etc., pe o perioadã de șase luni. 2. Conducãtor de stat care dispune de puteri politice nelimitate. ♦ Fig. Persoanã care are o conduitã autoritarã, care cautã sã-și impunã cu orice preț voința. – Din fr. dictateur, lat. dictator.] PS: Vezi ca la Modrogan e zi de salar pentru mancatorii de maro...Spor la succesuri financiare in scaune electrice! "Nihil sine Deo!" |
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 5 August 2010, ora 11:37
La asta sa mediteze Micul scaldator cind face bazine dimineata ca sa-i treaca mahmureala si apoi betele alea pentru urechi au ambele capete cu vata. Cum naiba s-a zgiriat, chiar asa prost este? Eu cred ca avea batul in ureche si cind a vrut sa vorbeasca la telefon a uitat si si-a indesat cu telefonul batul mai adinc. Dupa ce ca este nehotarit in priviri, mai trebuie sa-l tinem si fudul de-o ureche. Halal nevasta tine la usa, nu e in stare aia sa aiba grija de barba'su. Cum naiba a cistigat alegerile un dobitoc ca asta? Mai minte omul dar nu in halul asta.
|
Fosta membra 9am.ro 23741 mesaje Membru din: 25/04/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 August 2010, ora 11:42
De la: 9am126636, la data 2010-08-05 11:37:53 La asta sa mediteze Micul scaldator cind face bazine dimineata ca sa-i treaca mahmureala si apoi betele alea pentru urechi au ambele capete cu vata. Cum naiba s-a zgiriat, chiar asa prost este? Eu cred ca avea batul in ureche si cind a vrut sa vorbeasca la telefon a uitat si si-a indesat cu telefonul batul mai adinc. Dupa ce ca este nehotarit in priviri, mai trebuie sa-l tinem si fudul de-o ureche. Halal nevasta tine la usa, nu e in stare aia sa aiba grija de barba'su. Cum naiba a cistigat alegerile un dobitoc ca asta? Mai minte omul dar nu in halul asta. E presedinte domnu, are beþe fãcute pe comandã
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 August 2010, ora 11:44
De la: 9am126636, la data 2010-08-05 11:37:53 La asta sa mediteze Micul scaldator cind face bazine dimineata ca sa-i treaca mahmureala si apoi betele alea pentru urechi au ambele capete cu vata. Cum naiba s-a zgiriat, chiar asa prost este? Eu cred ca avea batul in ureche si cind a vrut sa vorbeasca la telefon a uitat si si-a indesat cu telefonul batul mai adinc. Dupa ce ca este nehotarit in priviri, mai trebuie sa-l tinem si fudul de-o ureche. Halal nevasta tine la usa, nu e in stare aia sa aiba grija de barba'su. Cum naiba a cistigat alegerile un dobitoc ca asta? Mai minte omul dar nu in halul asta. E presedinte domnu, are beþe fãcute pe comandã [/quote]si prostia-i este pe masura functiei domniei sale....
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 5 August 2010, ora 11:53
Asemenea lucruri regretabile nu trebuie sã se mai întâmple, preºedinþia deja a demarat o licitaþie de telefoane mobile cu bãt de ureche flexibil atasat, ergonomic nevãtãmãtor. Dacã se oferã ºi alte accesorii - scobitor în nas, scãrpinãtor la ceafã, etc...- acestea vor fi incluse în preþ, cã e crizã!
|
|
Postat pe: 5 August 2010, ora 12:13
Asemenea lucruri regretabile nu trebuie sã se mai întâmple, preºedinþia deja a demarat o licitaþie de telefoane mobile cu bãt de ureche flexibil atasat, ergonomic nevãtãmãtor. Dacã se oferã ºi alte accesorii - scobitor în nas, scãrpinãtor la ceafã, etc...- acestea vor fi incluse în preþ, cã e crizã![/quote]
bei, da' o fata de schimb nu ne da odata cu mobilu' ???
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 5 August 2010, ora 12:16
De la: XYW, la data 2010-08-05 12:13:27 Asemenea lucruri regretabile nu trebuie sã se mai întâmple, preºedinþia deja a demarat o licitaþie de telefoane mobile cu bãt de ureche flexibil atasat, ergonomic nevãtãmãtor. Dacã se oferã ºi alte accesorii - scobitor în nas, scãrpinãtor la ceafã, etc...- acestea vor fi incluse în preþ, cã e crizã! bei, da' o fata de schimb nu ne da odata cu mobilu' ??? [/quote]BINGO!!! sã câºtige firma care ne dã un telefon cu preºedinte ataºat ! ...nu poate fi mai prost, nu? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 August 2010, ora 12:24
de cine vorbesti,de telefon sau de presedinte ??? in decursul timpului s-a demonstrat ca ce-i la secanhend e mai bun decat ce-i la prima strigatura,orice alegem tot degeaba o facem, presedintele il tot alegem noi , dar niciodata n-am facut-o bine,ce-ar fii ca viitorul presedinte sa ne-aleaga el pe noi??? poate iese mai bine de data asta
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 August 2010, ora 12:59
De la: vasile_vali, la data 2010-08-05 10:52:34Dom' tizu says:"Bull's eye! Eu ti-am repetat asta pina n-am mai putut, cu un an in urma! Un popor care ar fi ales un demagog de doi bani ca Crin, care sa injure tot timpul, ca Crin si care ar fi inventat fantome de dictatori cu care sa-i impresioneze pe cei mai slabi de inger, iarasi ca Crin....ar fi fost TAMPIT! Din fericire n'a fost! Parpaleo, te trezisi din bautura? Tu esti obisnuit cu substanta maro.Ca drojdier sef mai faci si tuica de pufoaica atunci cand nu mai ai struguri! Bai cocalare, da-ti dreaq jos emblemele si devizele regale ca te vad bulibasele tale Cioaba si Iulian si iti fac buzunar pe burta, ca vrei sa le iei locul. La curtea ta regala ai palat cu turnulete sau luminatia ta sade in cort cu piranda si puradeii si in palat stau caii? |
|
Postat pe: 5 August 2010, ora 13:05
De la: Ingrid, la data 2010-08-05 12:16:12De la: XYW, la data 2010-08-05 12:13:27 Asemenea lucruri regretabile nu trebuie sã se mai întâmple, preºedinþia deja a demarat o licitaþie de telefoane mobile cu bãt de ureche flexibil atasat, ergonomic nevãtãmãtor. Dacã se oferã ºi alte accesorii - scobitor în nas, scãrpinãtor la ceafã, etc...- acestea vor fi incluse în preþ, cã e crizã! BINGO!!! sã câºtige firma care ne dã un telefon cu preºedinte ataºat ! ...nu poate fi mai prost, nu?[/quote] Si la fiecare fraier ca voi sa-i dea bonus cate o drujba cu 4 operatii!!! Ca doar meritati, nu?
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 5 August 2010, ora 13:17
Alo, Hingherii? Vedeti ca un caine turbat schelalaie curgandu-i balele maronii p'aci pe site-uri! Raspunde la comanda "ia un rahatel, pedalau obraznic!" si poarta pe zgarda "black10131307"!!!
Va rugam frumos, scapati'ne de turbaciune! "Nihil sine Deo!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 5 August 2010, ora 15:31
De la: vasile_vali, la data 2010-08-05 13:17:41Alo, Hingherii? Vedeti ca un caine turbat schelalaie curgandu-i balele maronii p'aci pe site-uri! Raspunde la comanda "ia un rahatel, pedalau obraznic!" si poarta pe zgarda "black10131307"!!!Mai avem unul ,care se scarpina'n urechi cu betisoare vatuite la un singur cap
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 August 2010, ora 15:34
Chiar de unde o fi gasit betisoare cu vata la un singur capat. Asta e monopol.....de stat.
...
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 5 August 2010, ora 15:35
Eu ti-am zis s-o lasi mai usor cu bautura, mai ales pe canicula asta! Ai luat-o pe aratura, portoricane!
Ti-ai schimbat pozele? Ai o fata acolo de zici ca te strangeau sandalele. Bai Pardailane, de lezmajestate ai auzit? Cum isi permite un tzoparlan ca tine originar din Punjab si abrutizat de samahoanca, sa foloseasca blazonul si deviza unei case regale? Ai impresia ca orice gloaba poate sa pozeze in pur-sange arab? |
|
9am209763 10 mesaje Membru din: 5/08/2010 |
Postat pe: 5 August 2010, ora 15:44
De la: black10131307, la data 2010-08-05 15:35:54Eu ti-am zis s-o lasi mai usor cu bautura, mai ales pe canicula asta! Ai luat-o pe aratura, portoricane! ACASA la noi, fete dulci si sexy te asteapta intr-o locatie intima si discreta sa uiti de stresul cotidian pentru o ora de placere totala, te asteptam la noi, 05 Aug 15:28
|
Postat pe: 5 August 2010, ora 15:47
De la: black10131307, la data 2010-08-05 15:35:54Eu ti-am zis s-o lasi mai usor cu bautura, mai ales pe canicula asta! Ai luat-o pe aratura, portoricane! Ai grija cum vorbesti ca esti in colimator. Basescu, discutiile despre orice nu sint doar monopolul unora ca tine. A fost o simpla gluma. Presedintia, Si orice personaj politic nu este proprietatea cuiva anume.Ati ajuns de nu se mai poate discuta civilizat pe nicaieri de obsesiile voastre politice. Ptr xenofobie mai astept. Mai am rabdare. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 5 August 2010, ora 15:56
De la: click_cont, la data 2010-07-30 18:39:48De la: 9am126636, la data 2010-07-30 13:54:37 Chiar despre tine. Avem unul care varsa venin si mai este si presedinte, este suficient.ACTUAL Tinere studente pline de viata te invita sa descoperi adevarata arta a amorului,daca esti un domn disscret si generos si te atrage ce vezi nu ezita sa ne contactezi 05 Aug 15:37 pdl
|
Postat pe: 5 August 2010, ora 16:02
De la: black10131307, la data 2010-07-29 16:41:36
|
Postat pe: 5 August 2010, ora 16:48
De la: 9am209763, la data 2010-08-05 15:44:20De la: black10131307, la data 2010-08-05 15:35:54Eu ti-am zis s-o lasi mai usor cu bautura, mai ales pe canicula asta! Ai luat-o pe aratura, portoricane! ACASA la noi, fete dulci si sexy te asteapta intr-o locatie intima si discreta sa uiti de stresul cotidian pentru o ora de placere totala, te asteptam la noi, 05 Aug 15:28
|
|
Postat pe: 5 August 2010, ora 19:08
De la: nastasemihail, la data 2010-08-05 15:47:19De la: black10131307, la data 2010-08-05 15:35:54Eu ti-am zis s-o lasi mai usor cu bautura, mai ales pe canicula asta! Ai luat-o pe aratura, portoricane! Pardon monser! Limitele discutii civilizate bazate pe argumente le-au depasit de mult marlanii astia care se dau doctori in politica si injura pe oricine nu balacareste Guvernul si Presedintele, desi daca ii iei la intrebari nu stiu cum ii cheama nici cu buletinul in mana! Dovedesti clar de ce parte te situezi, ca nu observi cum se comporta revolutionarii astia de mucava. Cat despre xenofobism, sa nu imi spui ca iubesti tziganii, ca nu te cred! Fi dumneata gentelmen, ca asa am ajuns unde am ajuns! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Ca doar meritati, nu?
...
pdl