back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 August 2010, ora 21:42

De la: BIOBITA, la data 2010-08-03 10:11:29
De la: 9am209586, la data 2010-08-03 00:27:01
De la: 9am056627, la data 2010-08-01 19:54:57
De la: vasile_vali, la data 2010-07-31 08:19:59
De la: vasileemil, la data 2010-07-30 20:28:50@ Vaneamarin:
"Black,nu ai cumva o senzatie de deja-vu ?Am discutat de zeci de ori toate aceste probleme. Ei,nu-i nimic ,le mai putem discuta inca odata ..."
Adevarul este ca Basescu,profitind de naivitatea lui Petre Roman,sa infiltrat in politica Romaniei ,a sabotat si distrus toate aliantele ,subminind economia nationala ,doar pentru asi netezi calea la Cotroceni.PDL este un partiod de adunatura ,infiintat pentru rampa de lansare a lui Basescu la presedentie,partid format din pleava politicii,excroci,hoti ,farsori ,traseisti,care submineaza economia Romaniei.Gasca portocalie care facind afaceri cu statul ,prin evaziune fiscala,pun in pericol siguranta statului.
3. Basexu nu ne e "antipatic", este de ras!
Situatia este critica pentru Romania,BASESCU merita soarta lui Ceausescu !

9am056627, pupincuristule tradator !

NU AM INTELES.........PUP......CUM ? CINE SI DE CE ?.....................

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 5 August 2010, ora 21:45

De la: black10131307, la data 2010-08-05 19:08:48
De la: nastasemihail, la data 2010-08-05 15:47:19
De la: black10131307, la data 2010-08-05 15:35:54Eu ti-am zis s-o lasi mai usor cu bautura, mai ales pe canicula asta! Ai luat-o pe aratura, portoricane!
Ti-ai schimbat pozele? Ai o fata acolo de zici ca te strangeau sandalele.

Bai Pardailane, de lezmajestate ai auzit? Cum isi permite un tzoparlan ca tine originar din Punjab si abrutizat de samahoanca, sa foloseasca blazonul si deviza unei case regale? Ai impresia ca orice gloaba poate sa pozeze in pur-sange arab?

Ai grija cum vorbesti ca esti in colimator.
Basescu, discutiile despre orice nu sint doar monopolul unora ca tine. A fost o simpla gluma.

Presedintia, Si orice personaj politic nu este proprietatea cuiva anume.Ati ajuns de nu se mai poate discuta civilizat pe nicaieri de obsesiile voastre politice.

Ptr xenofobie mai astept. Mai am rabdare.

Pardon monser! Limitele discutii civilizate bazate pe argumente le-au depasit de mult marlanii astia care se dau doctori in politica si injura pe oricine nu balacareste Guvernul si Presedintele, desi daca ii iei la intrebari nu stiu cum ii cheama nici cu buletinul in mana! Dovedesti clar de ce parte te situezi, ca nu observi cum se comporta revolutionarii astia de mucava.

Cat despre xenofobism, sa nu imi spui ca iubesti tziganii, ca nu te cred! Fi dumneata gentelmen, ca asa am ajuns unde am ajuns!
Pardon monser ! Cam ce ar dori monser "Black" sã spunem despre preºedenþie ºi guvern ?!... Câteva sugestii ...

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
9am209783

7 mesaje
Postat pe: 5 August 2010, ora 21:50

[quote name='black10131307' date='2010-08-05
DORESC cunostinta cu dra.max.24-25 ani,supla,sexy,curata,discreta si fara prejudecati ptr jocuri erotice.Prefer neprofesionista.Ofer avantaje materiale si financiare.Accept si din provincie si ofer cazare.Sant selectiv. 0769320323; domndeosebit@yahoo.com ; Va rog insistent sa-mi trim.poze reale 01 Jan 02:33 100€

Basescu, discutiile despre orice nu sint doar monopolul unora ca tine. A fost o simpla gluma.

Presedintia, Si orice personaj politic nu este proprietatea cuiva anume.Ati ajuns de nu se mai poate discuta civilizat pe nicaieri de obsesiile voastre politice.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 5 August 2010, ora 21:51

De la: black10131307, la data 2010-08-04 20:24:13"Ar fi trebuit sa iesim in strada si sa propunem renuntarea la marea magarie basesciana a votului uninominal, care a avut sustinerea unui intreg popor de tampiti politic ,care niciodata nu au inteles pe ce lume se afla, si care au crezut ca il pot suna la telefon pe senatorul X sa le rezolve problema lor cu ..."butelia".Rezultatul insa a fost foar faptul ca senatorul X s-a kkt pe alegatorii care l-au votat pentru un partid, si a putut sa isi justifice porcaria spunand ca el nu raspunde in fata partidului ci ...in fata alegatorilor. Mergeti dragi alegatori si protestati pasnic in fata sediilor locale ale unor asfel de "alesi" care au facut partidul lui Oprea ,satelit al lui Base .Daca nu aveti chef sa va deplasati puteti sa ii sunati la telefon ,sunt cica raspunzatori fata de dumneavoastra .Poate nu suna ocupat,poate gasiti o secretara care va promite ca va rezolva treaba si vorbeste cu "domnul".

Dezamagitor dom' Vanea! Ai avut atata grija sa-ti construiesti pe forum o imagine de intelectual rasat, de om de bun simt care este deasupra plebei prin exprimarea ingrijita, incat zau ca de multe ori am regretat faptul ca m-am ratoit cam tare la tine.
Astazi dai, scuzati-mi expresia, cu mucii in fasole! De ce crezi domnia ta ca poporul este tampit? Doar pentru ca nu iese rezultatul pe care ti-l doresti tu? Daca ieseau jartelele tale pseudo-liberale, ar fi fost un popor de genii? Aprecierile tale dovedesc doar cat de increzut esti si cata falsitate ai imprumutat de la 'elitele' liberale.

HAI ,ZAU BLEK,AI AVUT VREODATA IMPRESIA ASTA DESPRE RUS ?? CU MUCII IN FASOLE DA DE FIECARE DATA CAND POSTEAZA........INTELECTUAL ????????PAI AVEA DREPTATE BASESCU,NU CREZI ???????????ASA INTELECTUALI ASA INVATAMANT ASA TARA.......VANEA INTELECTUAL ......HA,HA,HA, HAI CA E BUNA ASTA !!!!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 5 August 2010, ora 21:59

De la: vasile_vali, la data 2010-08-05 13:17:41Alo, Hingherii? Vedeti ca un caine turbat schelalaie curgandu-i balele maronii p'aci pe site-uri! Raspunde la comanda "ia un rahatel, pedalau obraznic!" si poarta pe zgarda "black10131307"!!!
Va rugam frumos, scapati'ne de turbaciune!

"Nihil sine Deo!"

BAI CRONCANEL,DE CATE ORI VREI SA-TI REPET ???? DUTE LA DUNARE SI TE INEA...CA,TU CREZI CA TE PRIMESTE ? NIHIL SINE DEO !!! VAI MAMA TA DE CIOCANAR !!!!!!

9am209783

7 mesaje
Postat pe: 5 August 2010, ora 21:59

De la: nastasemihail, la data 2010-08-05 15:47:19[quote name='black10131307

DORESC cunostinta cu dra.max.24-25 ani,supla,sexy,curata,discreta si fara prejudecati ptr jocuri erotice.Prefer neprofesionista.Ofer avantaje materiale si financiare.Accept si din provincie si ofer cazare.Sant selectiv. 0769320323; domndeosebit@yahoo.com ; Va rog insistent sa-mi trim.poze reale 01 Jan 02:33 100€

Blonda sau bruna?

9am209783

7 mesaje
Postat pe: 5 August 2010, ora 22:02

De la: 9am056627, la data 2010-08-05 21:59:18 DORESC cunostinta cu dra.max.24-25 ani,supla,sexy,curata,discreta si fara prejudecati ptr jocuri erotice.Prefer neprofesionista.Ofer avantaje materiale si financiare.Accept si din provincie si ofer cazare.Sant selectiv. 0769320323; domndeosebit@yahoo.com ; Va rog insistent sa-mi trim.poze reale 01 Jan 02:33 100€
BAI CRONCANEL,DE CATE ORI VREI SA-TI REPET ???? DUTE LA DUNARE SI TE INEA...CA,TU CREZI CA TE PRIMESTE ? NIHIL SINE DEO !!! VAI MAMA TA DE CIOCANAR !!!!!!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 5 August 2010, ora 22:37

De la: 9am126636, la data 2010-08-05 11:37:53 La asta sa mediteze Micul scaldator cind face bazine dimineata ca sa-i treaca mahmureala si apoi betele alea pentru urechi au ambele capete cu vata. Cum naiba s-a zgiriat, chiar asa prost este? Eu cred ca avea batul in ureche si cind a vrut sa vorbeasca la telefon a uitat si si-a indesat cu telefonul batul mai adinc. Dupa ce ca este nehotarit in priviri, mai trebuie sa-l tinem si fudul de-o ureche. Halal nevasta tine la usa, nu e in stare aia sa aiba grija de barba'su. Cum naiba a cistigat alegerile un dobitoc ca asta? Mai minte omul dar nu in halul asta.

Meditezi aiurea nene, era vorba despre Patriciu asa ca vreau sa vad ce ai de spus despre nemernicul asta!!!

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 5 August 2010, ora 23:08

Prefer sa ma pun in pericolul de a fi "inlaturata" decat sa ajung sa traiesc intr-o tara de oligofreni. Auzidu-l pe presedinte cu cat dispret vorbea de "filozoful care nu poate fi incadrat in CAMPUL MUNCII " (???) am realizat cat de periculos este sa traiesti intr-o tara condusa de oameni slab mobilati intelecual si implicit total despiritualizati.
Da, cu siguranta avem nevoie de ospatari, de coafori, de frizeri, croitori, etc DAR NU AVEM NEVOIE DE OLIGOFRENI. Diferenta o argumentez simplu atunci cand sunt obligata :" Daca Brancusi ar fi fost o persoana fara spirit, fara a sti sa simta frumos, sa transpuna frumosul prin propria constiinta cu meseria, din mainile acestuiia ar fi iesit doar troce de porci, roti, furci, etc."
Este important sa nu obtinem generatii de oligofreni abrutizati. Daca mergi la coafor te astepti sa iesi cu un par tuns frumos, aranjat frumos si cu o "lumina" pe chip. Orice meserie nu se poate face pur si simplu...fara constiinta, fara spirit, fara "filozofie". Filozofia are rolul ei pentru fiecare dintre noi si fiecare lucru are filozofia lui. Frizerul e semenul meu, el nu poate fi un semen de dorit in societate daca acesta ajunge un nene care nu vede dincolo de foarfeca lui. Nu vrem sa convietuim langa oameni urati. Ar fi imposibil dealtfel. Numai un trampit nu realizeaza asta. Nu putem spune ca nu ne intereseaza cat de oligofreni sunt semenii nostrii fiindca nu putem sa facem abstractie de ei. Sunt o durere sociala.
Am fost Vineri cu o prietena care a facut un curs de "hair-style". Pare ciudat dar difera de coafor. Unele din cursante erau coafeze venite la perfectionare, tinere sau de varsta a doua, unele erau studente la arte plastice, medicina veterinara sau altceva, altele foste contabile, economiste, functionare disponibilizate, altele tinere sotii ale unor barbati colorati, burtosi si cu bani viitoare patroane de saloane de frumusete. Erau treisprezece in total dupa cum spuneam cu varste cuprinse intre 18 si 45 de ani. Am insotit-o pe prietena mea pentru ca m-a rugat sa-i fiu model, sa faca un coc frumos la examen din parul meu. Am vazut treisprezece cocuri facute de treisprezece stiliste pe treisprezece modele cat se poate de diferite. Iata cum dupa 6 luni in aceeasi scoala, invatand acelasi lucru de la aceeasi maestra in meserie..au rezultat lucruri total diferite la vedere si fiecare era produsul spiritului celei care a executat cocul, spirit pe care il detinea inca dinainte a se inscrie la curs sau a termina cursul. Era spiritul fiecareia deprins in decursul propriei vieti. Am putut vedea cum in sala de examinare au intrat pe rand, cocuri de prost gust, cocuri de tzoapa, cocuri urate, stalcite sau dimpotriva frumoase, uimitoare, cu lumina apare in par cu look de inger. La unul din modele ramaneai mut de admiratie. Parul ala era viu, luminos, reflecta o lumina aparte in jur.
Iata diferenta intre "sa facem o meserie.. ..ce avem nevoie"....INCORECT, dureros de incorect. Sa abrutizezi generatii numai pentru a le trimite la o meserie ca termen peiorativ este o imbecilitate iresponsabila. Egalitatea de sansa s-ar traduce prin faptul ca nivelul invatamantului obligatoriu sa fie cat mai complet si complex. Toti, dar absolut toti trebuie educati la un nivel complet. Nu poti sa lasi asta pe seama Google. Rusine.
Parinti, sarcina noastra este grea dar TREBUIE sa-i educam pe copiii nostri, trebuie sa deprinda importanta lecturii, importanta culturii, importanta frumosului in viata. Estetica vietii este importanta. Un om educat complet va putea face cu succes oricare meserie indiferent de pregatirea de baza pe care o are. Piata muncii este cea care dicteaza si nu cei care ii trimit catre o meserie ca si cum i-ar arunca la cosul de gunoi. Asta nu e respect fata de meserie, fata de semeni, fata de sine, fata de nimic pe lumea asta. Faptul ca in posturi importante se afla imbecili produsi, crescuti si educati in disptretul culturii nu e un lucru natural si firesc. Astfel se explica de ce la nivel de guvernare si nu numai se vede clar incapacitatea de a face ceea ce trebuie dar cu toate astea NOI ceilalti suntem dispretuiti in masa. insultati, jigniti, calomniati. NU VREAU SA JUNG SA TRAIESC INTR-O TARA DE OLIGOFRENI . Nu vreau sa mai vad in functii de conducere persoane limitate mintal. Nu e drept, nu e corect, nu e bine, nmu e de folos nimanui ..nici macar lor.
Sa confunzi in mod idiot si cinic libertatea de a putea munci in alta tara cu constrangerea de a fi pribeag prin lume...e o alta tema. Doamne cand se va termina o data. Ori eu ori acesti guvernanti..care mai de care....cand se va termina seria ilustrilor conducatori care fac din viata noastra un iad. De ce ? Daca nu fac ceva bun macar sa taca.(............)

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 5 August 2010, ora 23:23

Dorinal says:"]Pardon monser ! Cam ce ar dori monser "Black" sã spunem despre preºedenþie ºi guvern ?!... Câteva sugestii ..."

Eee, Dorinele, pui iar intrebari retorice? Astia sunt cainii turbati pedalai, aia trimisi de-alde boculet_cel _latrator pe Forumuri sa mai injure lumea de-l critica, desi "maretele realizari" is negre rau de tot. Inca ii mai vezi p'aci, caci de prin iarna n'o sa le mai citesti urdorile, n'o sa'i mai poata plati bideanu, ca doar nu i'o lua cu el pe Côte d'Azur...Is ultimele lor lefuri jegoase, dar pt asta tb sa mai manance maro-uri., caci deh, Coop. Ochiul si Timpanul le numara afisarile, pardon latraturile...

"Nihil sine Deo!"

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 5 August 2010, ora 23:49

De la: 9am126636, la data 2010-08-05 08:20:32 Da cind o da sa fie la sedinta de innot de dimineata. Cred ca basina aia o sa-i vina din cap, caci are destule. Infiintam rubrica "Una pe zi" si asa Basescu si compania sunt din Urzica. Cica atunci cinda a esit el mariner si s-a angajat la NAVROM, avea salariul mai mic decit femeia de servici. Posibil daca femeia de servici era sub acoperire si pe sub halat avea epoleti. Astea-s culese de la TVR, iar Rodica Culcer (ce cacofonie) le lua in nas cu stoicism. O televiziune dintr-o tara de mina a doua.

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 6 August 2010, ora 00:29

[Broscuta says"[...] NU VREAU SA JUNG SA TRAIESC INTR-O TARA DE OLIGOFRENI . Nu vreau sa mai vad in functii de conducere persoane limitate mintal. Nu e drept, nu e corect, nu e bine, nmu e de folos nimanui ..nici macar lor.
Sa confunzi in mod idiot si cinic libertatea de a putea munci in alta tara cu constrangerea de a fi pribeag prin lume...e o alta tema. Doamne cand se va termina o data. Ori eu ori acesti guvernanti..care mai de care....cand se va termina seria ilustrilor conducatori care fac din viata noastra un iad. De ce ? Daca nu fac ceva bun macar sa taca.(............)"

Draga broscuto, esti in tara oligofrenilor, iar cel mai mare dintre ei isi baga bete in urechi, probabil pt. ca nu mai avea pe unde-si refula frustrarile! Si cum sunt si alti oligofreni care vor sa manance file de somon in fiecare zi, ce fac oligofrenii?:o gasca, care la adapostul fonctiilor acaparate fraudulos- bideanu stie cum si'n ce fel!- isi permite sa-i jigneasca pe toti ce-i ce nu mananca file de somon in fiecare zi! "La munca!", nu asa ii trimitea ala micu'_prost_si_cu_ochelari_galbeni pe disponibilizatii nesimtiti?

"Nihil sine Deo!"

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 6 August 2010, ora 01:25

De la: click_cont, la data 2010-08-05 22:37:42
De la: 9am126636, la data 2010-08-05 11:37:53 La asta sa mediteze Micul scaldator cind face bazine dimineata ca sa-i treaca mahmureala si apoi betele alea pentru urechi au ambele capete cu vata. Cum naiba s-a zgiriat, chiar asa prost este? Eu cred ca avea batul in ureche si cind a vrut sa vorbeasca la telefon a uitat si si-a indesat cu telefonul batul mai adinc. Dupa ce ca este nehotarit in priviri, mai trebuie sa-l tinem si fudul de-o ureche. Halal nevasta tine la usa, nu e in stare aia sa aiba grija de barba'su. Cum naiba a cistigat alegerile un dobitoc ca asta? Mai minte omul dar nu in halul asta.

Meditezi aiurea nene, era vorba despre Patriciu asa ca vreau sa vad ce ai de spus despre nemernicul asta!!!

Doamna "click", divagati de la subiect.

All Things Grow With Love
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 6 August 2010, ora 01:44

De la: vasile_vali, la data 2010-08-06 00:29:49[Broscuta says"[...] NU VREAU SA JUNG SA TRAIESC INTR-O TARA DE OLIGOFRENI . Nu vreau sa mai vad in functii de conducere persoane limitate mintal. Nu e drept, nu e corect, nu e bine, nmu e de folos nimanui ..nici macar lor.
Sa confunzi in mod idiot si cinic libertatea de a putea munci in alta tara cu constrangerea de a fi pribeag prin lume...e o alta tema. Doamne cand se va termina o data. Ori eu ori acesti guvernanti..care mai de care....cand se va termina seria ilustrilor conducatori care fac din viata noastra un iad. De ce ? Daca nu fac ceva bun macar sa taca.(............)"

Draga broscuto, esti in tara oligofrenilor, iar cel mai mare dintre ei isi baga bete in urechi, probabil pt. ca nu mai avea pe unde-si refula frustrarile! Si cum sunt si alti oligofreni care vor sa manance file de somon in fiecare zi, ce fac oligofrenii?:o gasca, care la adapostul fonctiilor acaparate fraudulos- bideanu stie cum si'n ce fel!- isi permite sa-i jigneasca pe toti ce-i ce nu mananca file de somon in fiecare zi! "La munca!", nu asa ii trimitea ala micu'_prost_si_cu_ochelari_galbeni pe disponibilizatii nesimtiti?

"Nihil sine Deo!"

"Mi-e sila" ca sa-l citez pe Eminescu. Poate le crapa obrazul la un moment dat sau ii va lovi apoplexia, vor plezni de cata rautate si prostie au acumulat. Alaltieri il auzeam spunand ceva despre "ce inseamna a fi om puternic". Am trecut cu vederea, mi-am inghitit nodul si am tacut. M-am gandit c-o fi de la caldura sau de la andropauza. Da de unde e pus pe "fapte mari". Pai el neajutoratul sef vorbeste ? El care e puternic numai cand are de a face cu cacorjati, copii sau mame ? Daca asta inseamna in viziunea 'mnealui "sa fii puternic" sa se trateze. Puternici suntem noi toti care ii induram, in ducem in spate si rezistam a la fine, noi cei pe care ii insulta, ii calomniaza, ii dispretuieste, ii hartuieste, ii sicaneaza, ii decimeaza, II MINTE. Il vad pe Branza acum la TV si constat ca sunt o apa si-un pamant spertarii neamului dupa chipul si asemanarea sefului. Dupa ce si-au negociat loialitatea cu jalba-n protap in pragul palatului prezidential LE CONVINE sa vina cu nerusinarea caracteristica sa ne reaminteasca daca cumva am uitat ca 'sefu e presedintele nostru. Pai EL a uitat nu noi. El nu se ridica la inaltimea functiei nu noi. Noi avem pretentii ca de la un presedinte ce e sau "care este".... Ce tot de freaca ridichea pe uscat ? Ori poate ori nu poate si e clar ca nu e capabil sa gandeasca ceva. Are mari lipsuri, de caracter, de cunostinte, de bun simt, de educatie. Ce lectii vine sa dea, cui si in ce scop pana la urma ? E prim-ministru ? Nu e. Isi face treaba ? Nu. Ne striveste, ne ciuruieste in discursuri de trei lei si apoi isi trimite cateii carora le-a cumparat bine loialitatea sa-i asigure spatele. O sa ne inchida gura tuturor ? Ne spala creierii ? Ne lobotomiaza? Ne "sinucid" ? Cum vor ca lucrurile sa stea cum pretind ei cand realitatea e cu totul alta si e total impotriva firii ? Imi vine in minte un gand. Sa invat sa scuip. Asta n-am invatat si constat e devine strict necesarin noua ordine sociala pusa la cale de pedeleii lui branza cu "studii inalte".

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 6 August 2010, ora 04:34

De la: click_cont, la data 2010-08-05 22:37:42

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 6 August 2010, ora 04:37

Erau betisoare aduse de Udrea ,din China ,cadou ,dar nu aveau instructiuni de utilizare

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
9am209798

13 mesaje
Postat pe: 6 August 2010, ora 06:10

TANARA STUDENTA fund apetisant,ofer clipe de vis domnilor generosi la domiciliul lor.Rog seriozitate 05 Aug 21:11
0732415328
Email: ana.aniux@yahoo.com Pret 150L/RON

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 August 2010, ora 08:33

De la: Dorinel, la data 2010-08-05 21:45:10
De la: nastasemihail, la data 2010-08-05 15:47:19
De la: black10131307, la data 2010-08-05 15:35:54Eu ti-am zis s-o lasi mai usor cu bautura, mai ales pe canicula asta! Ai luat-o pe aratura, portoricane!
Ti-ai schimbat pozele? Ai o fata acolo de zici ca te strangeau sandalele.

Bai Pardailane, de lezmajestate ai auzit? Cum isi permite un tzoparlan ca tine originar din Punjab si abrutizat de samahoanca, sa foloseasca blazonul si deviza unei case regale? Ai impresia ca orice gloaba poate sa pozeze in pur-sange arab?

Ptr xenofobie mai astept. Mai am rabdare.

Pardon monser! Limitele discutii civilizate bazate pe argumente le-au depasit de mult marlanii astia care se dau doctori in politica si injura pe oricine nu balacareste Guvernul si Presedintele, desi daca ii iei la intrebari nu stiu cum ii cheama nici cu buletinul in mana! Dovedesti clar de ce parte te situezi, ca nu observi cum se comporta revolutionarii astia de mucava.

Cat despre xenofobism, sa nu imi spui ca iubesti tziganii, ca nu te cred! Fi dumneata gentelmen, ca asa am ajuns unde am ajuns!
Pardon monser ! Cam ce ar dori monser "Black" sã spunem despre preºedenþie ºi guvern ?!... Câteva sugestii ...

Nene, esti liber sa spui orice si despre oricine, dar cand incepi sa-i faci albie de porci pe cei care nu sunt de acord cu tine, mi se pare normal sa ti-o platesc cu aceeasi moneda, ca nu oi fi tu mai cu motz!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 6 August 2010, ora 08:38

De la: vasile_vali, la data 2010-08-05 23:23:30Dorinal says:"]Pardon monser ! Cam ce ar dori monser "Black" sã spunem despre preºedenþie ºi guvern ?!... Câteva sugestii ..."

Eee, Dorinele, pui iar intrebari retorice? Astia sunt cainii turbati pedalai, aia trimisi de-alde boculet_cel _latrator pe Forumuri sa mai injure lumea de-l critica, desi "maretele realizari" is negre rau de tot. Inca ii mai vezi p'aci, caci de prin iarna n'o sa le mai citesti urdorile, n'o sa'i mai poata plati bideanu, ca doar nu i'o lua cu el pe Côte d'Azur...Is ultimele lor lefuri jegoase, dar pt asta tb sa mai manance maro-uri., caci deh, Coop. Ochiul si Timpanul le numara afisarile, pardon latraturile...

"Nihil sine Deo!"

Du-te ma si croncane pe alta craca...

9am209803

4 mesaje
Postat pe: 6 August 2010, ora 08:46

[quote name='black10131307' date='2010-08-06 08:45;37 6 si 7 august Numai azi si maine caut eleva,studenta care sa arate foarte bine pentru intalnire si sex total.de preferat sa stie dominare.astept poze de prezentare pe mail sau mess la id stapan_sclav.exclus profesi 0720840813 01 Jan 02:33 500L -

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 6 August 2010, ora 09:01

Ai rabdare blak ,ca facem disponibilizari de la PDL

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 6 August 2010, ora 14:27

Mai am o intrebare. Cati dintre somerii cu care ne da in cap prezidentul sunt "filozofi" ? Se stie ca un om care poate mult, poate si mai putin, poate orice pana la urma si poate BINE. Unul prost educat sau needucat abia isi face propria calificare facuta cu chiu cu vai. Nu-l va duce capul sa faca altceva, sa se orienteze, sa se re-orienteze. Am un vecin colorat cu vreo 10 clase care lucreaza pe santier de la 15 ani. Acum are vreo 28 si am incercat sa-i dau o paine. Aveam de zugravit fara pretentii doua incaperi si avea ajutorul celor din familia mea la curatat, spalat, carat materiale, etc. Iata cum mi-a luat vabii cu care imi zugravea oricare zugrav si dupa o luna am constata ca stau cu casa intoarsa si treaba neterminata. Am constatat ca nu-l duce capul la nimic, ca stiu eu insami mai mult decat el despre cum se fac reparatii,finisari, etc. Habar nu avea desi asta a vazut zilnic de cand munceste. A crescut pe santier. Nu conteaza sa ai ceva in cap ? Sa fii om intreg la cap ? Cu constiinta si spirit ? Pentru asta e nevoie de educatie si implicit vine respectul pentru orice meserie din lume, cu studii superioara sau fara. Parese ca ai nostri guvernanti nu respecta nici pe unii nici pe ceilalti. Niste lenesi, niste prosti, niste hoti. Pai tocmai asta genereaza politicile sociale si nivelul de trai scazut. Asta ne asteapta fiindca asta propovaduiesc mai marii nostri cu nerusinare.
Putini filozofi sunt someri. Cu siguranta masa somerilor este constituita din alte categorii ......Nu filozofii sunt pericolul ci imbecilizarea la nivel national.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
va_ciuruim

225 mesaje
Oras: Turnu Magurele

Postat pe: 6 August 2010, ora 15:17

Broscuto ai dreptate! Basescu nu se pricepe la nimic ,dar da sfaturi si face constatari ca la marina,nestiinta o pazeste cu 7 servicii secrete.Eu recunosc ca ma pricep la varza, daia economia a ajuns o varza !

conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 August 2010, ora 16:38

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 6 August 2010, ora 16:40

Si cam ce crezi ca o sa spun despre Dinu Patriciu? Asta cel putin nu are in spate o armata de pretorieni si face afaceri cu petrol, cel putin il duce capul. Micul scaldator parca a facut o statuie prin parcul Tei lui Nuzurbaiev, sau cum l-o chema.
Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu.
Si apoi, mai CC, l-ai dezamagit pe seful, trebuia sa ramii in strainatate, sa muncesti acolo.

9am209833

1 mesaj
Postat pe: 6 August 2010, ora 16:52

De la: black10131307, la data 2010-08-06 16:52:48Chiar noi lingaii lui Basescu,Apex,Silviu,'627 ,strinsi de tendoane in chingi ,tot trebuie sa recunoastem ca Basescu este un idiot cu pretentii de dictator atotstiutor,ca in ultimii 5 ani a distrus economia Romaniei si populatia a scazut cu 2,5 milioanedelocuitori din cauza emigrarilor,a majorat inflatia si a adus Romania in faliment.

CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 6 August 2010, ora 17:00

De la: 9am209833, la data 2010-08-06 16:52:43
De la: black10131307, la data 2010-08-06 16:52:48Chiar noi lingaii lui Basescu,Apex,Silviu,'627 ,strinsi de tendoane in chingi ,tot trebuie sa recunoastem ca Basescu este un idiot cu pretentii de dictator atotstiutor,ca in ultimii 5 ani a distrus economia Romaniei si populatia a scazut cu 2,5 milioanedelocuitori din cauza emigrarilor,a majorat inflatia si a adus Romania in faliment.

Lasa ca si poporul , o merita groasa rau ! Majoritatea sunt niste calici ,se preteazA la caldari,sticle goale,seminte etc,sa dea votul ORCARUI GOLAN,analfabetism politic

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
REGRETE

134 mesaje

Postat pe: 6 August 2010, ora 17:05

Hai mai Onorius ,ca le zici fara perdea!

Vasile Blaga a fost ales preºedinte al PDL cu 1097 de voturi pentru ºi 28 împotrivã. El a candidat cu moþiunea "PDL pentru o societate dreaptã" . Noul preºedinte a spus cã partidul are nevoie de unitate ºi este dispus sã colaboreze cu fostul premier Mihai Rãzvan Ungureanu în perspectiva alegerilor parlamentare. Ideea a fost completatã de europarlamentarul Cristian Preda care a vorbit despre Uniunea Democrat Liberalã din care sã facã parte alãturi de PDL, Noua Republicã, PNÞCD, PER ºi Mihai Rãzvan Ungureanu. Liderii democrat-liberali au apreciat propunerile deoarece doresc sa nu lase Guvernul Ponta sa le descopere afacerile oneroase cu Statul astfel ca impreuna cu presedintele Basescu sa saboteze si sa creieze noi Dosare penale pentru a zadarnici functionarea Guvernului USL. INTERESUL pdl ESTE SARACIREA POPULATIE ,PENTRU A PUTEA SA REVENIM LA PUTERE.
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 6 August 2010, ora 18:00

Un handicapat! Daca astia sunteti penelistii, pesedistii si peremistii...va vaitati ca babele degeaba ca ce rau e Basescu. Pai si meritati frate! De 6 ani v-a pus cu botul pe labe de hahalere ce sunteti.
Iar din partea mea 9am209833, un frigider plin!

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 6 August 2010, ora 18:24

Dragi prieteni, va anunt ca un neghiob m-ia furat vechiul cont si nu mi-l mai pot recupera pe-al meu. Am fost plecat din tarala capsuni si in timpul asta individul sa' dat drept eu.
Totodata va cer scuze ca nesimtitul ala v-a jignit continu, este un membru pedist vechi, un pupincurist notoriu.
Vreau ca de acum sa purtam o discutie civilizata pe forum ca sa nu se mai reverse portocalii pe aici.
Va cer scuze inca o data pentru jigniri. Multumesc!

Pagini: << 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: