9am126636
389 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 08:39
Si de ce te-ai intors? Si cine te platea regeste?
|
|
|
vasile_vali
2835 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 08:42
De la: click_cont, la data 2010-07-29 18:40:22De la: gabigabi, la data 2010-07-29 15:15:29De la: click_cont, la data 2010-07-28 11:16:58De la: vaneamarin, la data 2010-07-28 09:34:47De la: black10131307, la data 2010-07-28 09:23:42
Cam asa s-a intimplat cu toata industria romaneasca, Vanea. Ti se pare anormal sa-i judecam pentru hotii si distrugeri pe toti cei care au fost in 20 de ani la putere? Doar astia de acum sunt vinovati? Ce se mai poate pune pe picioare din economia romaneasca? Ce s-a vandut rusilor? Patriciu este anti-comunistul vostru? El care a pasat rusilor Rompetrolul prin intermediul Kazahstanului?
Cum sa iesi din criza la fel ca Germania, cu o economie din carton, o butaforie? Cresterea cu care va mandriti voi liberalii din timpul lui Moliceanu, a fost o gogoasa otravita, bazata pe explozia creditelor romanilor! Era o frenezie in acordarea creditelor, toata lumea cumpara imobile, electrocasnice, etc. Bani virtuali, ne-munciti, care acum atarna ca o piatra de moara de gaturile romanilor!
Venea Crin Antonescu si ce facea? Eu spun ca e gaunos pentru ca nu are nici un proiect concret! Nu a facut nimic in 20 de ani de politica si nici nu va face! A fost promovat si sustinut doar ca sa-l injure pe Basescu si nimic mai mult!
Black,cresterea economica nu era o gogoasa.Astfel de teorii gen "se traia bine in mod fals" sunt amuzante dar si tragice .Sunt amuzante deoarece neaga o realitate evidenta si sunt tragice deoarece acum se traieste rau in mod real .Traiul prost nu are cum dracului sa fie un merit al unei guvernari care promisese in campanie pensii de 400Euro si salarii de 900 si care militau ferm pentru marirea salariilor profesorilor cu 50%.
Te-am intrebat ce anume a facut Basescu bun pentru tara si vad ca nu poti sa imi spui nimic ci doar imi citezi din cine stie ce surse gen B1TV.Te mai intreb si altceva .De ce spui ca in spatele lui Crin Antonescu stau Vantu si Patriciu? Lasand faptul ca nu ii stiu pe astia condamnati in justitie si ca ar trebui sa acordam si noi prezumtia de nevinovatie hai sa spunem ca sunt niste tipi ingrizitori al caror unic tel este sa aiba un om la putere si sa haleasca tara la micul dejun. De ce sa nu stea in spatele lui Base astia doi ?Vantu a chemat Academia Catavencu cand l-a pacalit pe Geoana,contracandidatul lui Basescu iar Patriciu are acum un ziar (Adevarul) care este ca un fel de B1TV. Deci clar si concret :de ce afirmi ca in spatele lui Antonescu stau Vantu si Patriciu si de ce sa nu stea astia doi in spatele lui Base ? Spune-mi clar ce anume decizie a luat Antonescu pus de Patriciu sau de Vantu,nu ma aburi ci raspunde clar te rog .Eu cred ca Base este pe felie cu mogulii astia rai asa cum este si cu mogulii buni gen Bittner,Cocos,etc.
Ma baiete ori esti orb voit, ori esti prost, ori rau intentionat,daca sustii cele de mai sus. Cand a dus-o romanul bine, fraerul pamantului, cand a trait pe seama creditelor? Asta numesti tu crestere economica, bazata doar pe consum si indatorare?? Ce-ai produs intre timp? imobile la costuri exoebitante si preturi de vanzare la fel?? Uite unde te-au adus!!
Daca cresterea ar fi fost normala reala si sanatoasa n-ai fi cazut de atat de sus. Ai fi avut macar atat cat sa treci criza fara sa o simti, pentru ca Romania, in conditiile in care agricultura era praf, nu avea cum sa depasasca pragul de supraproductie ca sa intre intr-adevar in recesiune. Dar uite ca a fost posibil sa intram desi eram saracii Europei.
De unde ati fi dat 50% mariri de salari la profesori?? Din alte credite, cand PIB-ul Romaniei nu suporta nici cel mai mic soc?
Iti spun eu ce a facut Basescu, chiar daca rezultatele sunt unele care voua nu va plac, de altfel nu plac nimanui dat asta este Romania: V-a adus cu picioarele pe pamant chiar daca capul unora dintre voi a ramas acolo sus printre nori!!
si atunci,te mai intreb o data si pe tine si pe toti cei proB : DE CE S-A LAUDAT BAS' cu realizarile din 2007-2008 ?
DE CE S-A RUGAT IN 2009 de Tariceanu si PNL sa faca guvernul Boc ,impreuna si nu le-a iesit pasenta si a trebuit sa se multumeasca cu PSD.ul atit de blamat de ei ....vezi, Doamne ??
DE CE S-A RUGAT IN NOAPTEA REALEGERII DE PNL SA REFACA ALIANTA D. A ?
in mod logic ,daca PNL a condus dezastruos, toata aceasta MILOGEALA , NU TREBUIA SA EXISTE ! e clar ?
Nu, nu e clar Gabi, iti spun eu ce este clar. A facut-o dintr-un singur motiv, "un motiv politic", oricum PLN ar fi luat teapa pentru ca se stie cine canta acolo, aceea era o oportunitate de a merge in alta formula mai departe. Nu a fost asa, iar acum nu e cum vreti voi! Basescu oricum ar fi scapat de Tariceanu, cum a facut-o si de altii, altfel nu ar fi ajuns in varf. Dar hai sa spunem lucrurilor pe nme: toti cei de care a scapat pe parcurs au primit doar ceea ce meritau, eu m-as bucura sa mai primesca si altii si sa o incaseze toti, la ei acasa batuti cu propriile arme, una dintre ele fiind nesimtirea, pe care , daca stii sa o directionezi bine, te scapa de nenorociti. Eu as spune in incheiere: Brovo Basescule, mai trage-le-o o data!!
Asa te-a invatat Occidentul in care te lauzi c-ai fost sa "muncesti" ? Si eba tot la "munca" este trimisa de Romania insa pe vreo 7000 de euroi, platiti si de mine si de altii...De ce Victorito sa te mai credem, de ce te mai bati cu pumnul in piept ca nu esti agent pedalau, dar unul periculos! Si mai vreti voi pedalaii sa faca cineva alianta cu voi? Victorito, cutremurul e inca in lkarg, la iarna ajunge tsunami-ul, sa te vad atunci ce "zoaie" mai arunci pe aici...Ti-ai luat deja bilet pt Bahamas?
Aveti 13 %...inca!
"Nihil sine Deo!"
Raporteaza abuz de limbaj
|
Fosta membra 9am.ro
117 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 08:43
,,Bafta cu afacerea, si eu mi-am planificat ceva si tot cu Fonduri Europene, chiar si cu acel 10% "spaga" care nu cred ca la ora actuala e altceva decat comisionul firmei de consultanta''....Nu aveti dreptate cel putin in cazul nasului meu. Spaga pt firma de consultanta intra la capitolul ,,alte spagi'' care au fost necesare la intocmirea dosarelor. Cei 10% au fost ceruti de catre Agentia........care se ocupa cu finalizarea dosarului pentru trimitere la forurile UE pt aprobare.
|
Fosta membra 9am.ro
117 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 08:49
De la: vasile_vali, la data 2010-07-30 08:32:13De la: klm, la data 2010-07-29 17:14:01,,,Iar unele partide atacate de mineri in '90, de atata scarba capatata fata de pesedisti, peste numai vreo doi ani intrau la guvernare alaturi de PSD, cand celelalte forte cu adevarat democratice, ca PNT-CD si societatea civila se razboiau cu PSD! Ei, dar nu au intrat ca sa puna botul la cascaval, ci ca sa submineze adversarul din interior!!'''' 'De ce sunteti asa de radical cu bietii liberali? Ei sunt mari patrioti si doresc doar prosperitatea lui Patriciu, Tericeanu si a altor ,,eroi'' nationali.
Am priceput cat de "impartial" esti mata, sau asta e noua tactica a pedeului? "Hai sa ne impartim in 2 cete,"unii injura de "tericeanu" si "vantu", ailalti - ca mata- spun de toate partidele, doar-doar o mai pune vreun nehotarat "botu' la vrajeala" si nu se mai prezinta la vot, ca sa mai bagam vreo 2 sute de mii de voturi in urna sau in compul lui bideanu...Mai rasfirati tovarasi, mai rasfirati!
"Nihil sine Deo!" Nu sunt domnule nici de departe un admirator al actualului presedinte si nici vreun pnlist,psdist ori pdlist. De ce trebuie sa fim etichetati mereu? Incercati sa va desprindeti de convingerile politice pe care le aveti si veti vedea cu adevarat cum stau lucrurile.
|
|
|
vasile_vali
2835 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 08:52
Victory says:"9am 209358, daca am suportat ceva in strainatate am facut-o cu placere, constienta ca sunt platita regeste pentru munca mea. Imi vars veninul aici cand vad lighione ca voi vaitandu-se desi au dus-o regeste aici pe spinarea prostilor , si fara sa merite. N-ati construit nimic in lipsa noastra, a celor ce am plecat ci doar ati daramat o tara, este clar si cum ati facut-o, aveti insa nerusinarea sa ne desconsiderati pe noi cei care n-am fost partasi la jaful vostru. Rusine sa va fie! am mai spus-o si alta data dar pentru voi pana si rusinea a devenit normala!"
Nu-ti versi veninul, ci doar venin! Pur si simplu esti ingrozitoare! Vai de cei ce sunt obligati sa-ti stea prin preajma, semeni mai degraba cu hitler decat cu basexu...!!!
PS: Pacat ca te-ai intors, lipsindu-i pe straini de "farmecele" si "competentele" tale! Chiar, daca noi am ruinat, de ce vii tu intr-o ruina, esti arheolog?
"Nihil sine Deo!"
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 09:40
De la: vaneamarin, la data 2010-07-29 20:50:49Imi place acest topic. Diversi oameni,unii impartiali politic ,altii sustinand PDLul,altii doar pe Base, si-au facut un tel in a ataca PNLul . .Atacurile la adresa PSD spre exemplu,sunt palide si doar tangentiale.PNLul insa ,reprezinta o obsesie a acestor oameni ! Black ,unul din oamenii pe care ii respect ,ne da iar un articol S.F. ,despre care am discutat cu ceva timp in urma(iti dau pagina de pe acest topic ,cu acest articol postat de tine in 2009) si care este o simpla aiureala .Stiu Black ca esenta propagandei este faptul ca "orice text fals repetat de multe ori isi produce efectul".Chiar insa pentru tine nu conteaza starea tarii si te canalizezi pe repetat texte care, pe langa ca sunt false, doar distrag atentia de la starea actuala a tarii? Poate ura fata de PNL te-a oribit si poate ti-ai fixat si tu, ca si Base, un scop in a cauta sa distrugi PNLul. In acest sens pot sa iti spun ca mentalitatie tale ,(scuze dar nu exagerez ) sunt in genul celor strigate din toata inima de "oamenii de bine" in 29 ian 1990 ,"Coposu la cimitir,liberalii la azil !". Coposu este intr-adevar "erou" acum,laudat de tot FSNul. Logica insa este clara .A murit ,nu mai reprezinta primejdie pentru baieti si,mai mult ,pot sa spuna ca a fost SINGURUL,UNICUL OPOZANT AL FSN,CARE ERA CINSTIT SI INTELIGENT."Pacat ca a murit saracu',s-a ales praful de orice opozitie a FSN fara el'" -asta este ideea nesimtita a unora din fanii lui Base,urmasi de nadejde ai ideologiei FSN.
Ciorbea, DORIT de Coposu ca premier (NU STIATI ?!),a fost facut albie de porci de Base care a facut ca acesta sa cada,sa fie compromis si sa piarda guvernarea .La fel a incercat si cu Tariceanu, dar a esuat ,deja SE STIA CINE ESTE BASE. Faptul ca eu STIAM cine este Base,ca nu am memorie proasta, m-a facut pe mine spre exemplu, sa votez alianta D.A.( stiam ca nu are mari sanse alianta,judecand dupa Basescu in primul rand, si dupa unii oameni din PD, insa am considerat ca se merita incercata) ,dar sa nu votez la prezidentiale, unde a alege intre Nastase si Basescu mi-a parut o decizie imposibila! M-am gandit ca imi cade mana daca pun stampila pe astfel de oameni !Nu am ales nici intre Vadim si Iliescu. Daca gasesc un rau mai mic il votez pe acela ,daca insa nu gasesc decat totul rau, NU VOTEZ! Iliescu -Vadim,Basescu-Nastase sunt exemple de rele intre care de fapt nu ai ce alege.Eu unul asa am considerat atunci si inca nu regret decizia.
Black,voi chiar nu va dati seama ca Basescu isi bate joc de voi ?! Nu va dati seama ca un om care in 1990 (lasam tot trecutul sau de membru in guvernul Dascalescu de sub Ceausescu ,mersul la Anvers ,etc) , era in FSN si il slujea pe Iliescu, acum face circ "de dreapta" si vrea distrugerea ultimului partid istoric care mai exista ? Nu ai vazut sau nu vrei sa iti amintesti nimic din ce a facut Basescu in timpul guvernarii Ciorbea cand a distrus PNTul ?! Nu vrei sa intelegi adevarul nu-i asa ? Nu vrei sa admiti ca de fapt il sustii pe URMASUL lui Iliescu, si ca aperi Frontul din toate puterile tale ! Asta este Black scopul lor final,sa ramana doar ei pe scena politica ,stanga FSN,dreapta FSN,centru se gaseste ceva ,un Croitoru sau Livache gaseste Base rapid.
PS:Sa ma anunti Black daca vrei sa adopti sistemul de "texte" enorme repetate in draci .Pot si eu , de cate ori procedezi tu asa, sa postez textul acela cu "Navigatorul si turnatorul" sau altele similare.Alge tu daca vrei sa discutam normal, sau daca preferi sa dam cearseafuri din surse care ne plac.
Vanea, sunt de acord cu tine ca postarile astea sunt deranjante, chiar si mie imi displace sa tot scormonesc pe net si sa ti le tot postez aici, insa tu si Gabi nu imi oferiti o alta varianta! Va incapatanati sa zugraviti PNL-ul in culoarea roz si sa-i prezentati pe toti penelistii cu aripioare de ingerasi si nimb deasupra capului! Or lucrurile nu prea stau deloc asa. Dupa cum ti-am mai spus-o si altadata nu sunt inregimentat politic, nu sunt fan PDL, nu il divinizez pe Basescu si imi rezerv dreptul sa nu le mai acord votul meu atunci cand voi avea o optiune mai buna.
Cum puteti voi sa-i declarati pe penelisti ca fiind continuatorii unui partid istoric ai caror fruntasi au murit prin inchisorile comuniste? Cum pot fi penelistii considerati victimele FSN-PSDR-PSD, cand PNL a fost dupa '90 incoace in cardasie pe fata cu PSD si un factor permanent de distrugere a unitatii opozitiei?
Chiar negi toate dovezile din articolul pe care l-am gasit pe net?
Cum mama naibii va declarati victimele lui Iliescu in '90 si in acelasi timp Crin Antonescu, presedintele vostru, il linguseste pe acelasi Iliescu si il declara campion al democratiei!
Cum erati voi luptatori pentru instaurarea democratiei, persecutati de FSN si de Ilici, dar in acelasi timp si la guvernare cu FSN in 1991?
Re-intemeietorii PNL in '90 erau si fosti detinuti politici persecutati de comunisti, dar si turnatori ordinari la Secu.
Pilonul principal al PNL, cel care dicteaza politica PNL-ului, sponsorizeaza in alegeri PSD-ul!
Stilul asta duplicitar v-a indepartat simpatizantii! Din cauza asta nu mai puteti fi considerati o optiune mai buna!
Da, si eu sustin ca singurul partid istoric de opozitie a fost PNT, pana la moartea seniorului! Dupa ce au intrat la guvernare s-au compromis si iata unde au ajuns! Cu lideri de genul Milut sau Pavelescu ce pretentie poti sa mai ai?
Nu mai zic nimic de PSD pentru ca astia nu mai fac galagie pe aici si mai periculosi mi se par cei care se declara de dreapta dar sunt aliatii traditionali ai stangii. Vorba cea, fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani am eu grija!
|
vasile_vali
2835 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 09:50
Albert says: "Nu sunt domnule nici de departe un admirator al actualului presedinte si nici vreun pnlist,psdist ori pdlist. De ce trebuie sa fim etichetati mereu? Incercati sa va desprindeti de convingerile politice pe care le aveti si veti vedea cu adevarat cum stau lucrurile."
Pt ca nu vreti sa impartiti vinile, asa cum sunt, pe proportii: "toti"= "tericeanu", "patriciu" "vantu", insa tocmai asta e jemekeria lu' mata: de ce nu scrii si de videanu, casuneanu, cocos, umbrarescu, bittner si de ceilalti "moguli buni? Nene Albert, oi fi avand mata ochi albastri, dar nici noi nu suntem gugustiucii ce tb imbroboditi cu gogosi. cu "de ce sa fim etichetati mereu?" In ziua de azi, aici am ajuns, esti portocaloi sau nu? A treia cale nu mai exista, desi mi'ar fi placut sa fie si nu numai 3 cai, ci 4, 5, 6 ca sa am de unde alege..M-am cam saturat de ales "raul cel mai mic", as vrea "binele cel mai mare". Mata?
"Nihil sine Deo!"
|
|
|
Dorinel
3855 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 12:33
Hi, hi, hi ! ªi ce am sã mai râd când PSD-ul va câºtiga urmãtoarele alegeri ....
Aºa, certaþi-vã în continuare !
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
834 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 12:41
De la: Dorinel, la data 2010-07-30 12:33:58Hi, hi, hi ! ªi ce am sã mai râd când PSD-ul va câºtiga urmãtoarele alegeri ....
Boo,vine de la Bombastic?
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 12:41
De la: 9am126636, la data 2010-07-30 08:39:57 Si de ce te-ai intors? Si cine te platea regeste?
Nici una nici alta nu este treaba ta, daca despre mine era vorba!!!
|
Fosta membra 9am.ro
834 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 12:44
De la: click_cont, la data 2010-07-30 12:41:24De la: 9am126636, la data 2010-07-30 08:39:57 Si de ce te-ai intors? Si cine te platea regeste?
Nici una nici alta nu este treaba ta, daca despre mine era vorba!!!
 Sentimente ranite,iluzii desarte
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 12:46
De la: vasile_vali, la data 2010-07-30 08:52:08Victory says:"9am 209358, daca am suportat ceva in strainatate am facut-o cu placere, constienta ca sunt platita regeste pentru munca mea. Imi vars veninul aici cand vad lighione ca voi vaitandu-se desi au dus-o regeste aici pe spinarea prostilor , si fara sa merite. N-ati construit nimic in lipsa noastra, a celor ce am plecat ci doar ati daramat o tara, este clar si cum ati facut-o, aveti insa nerusinarea sa ne desconsiderati pe noi cei care n-am fost partasi la jaful vostru. Rusine sa va fie! am mai spus-o si alta data dar pentru voi pana si rusinea a devenit normala!"
Nu-ti versi veninul, ci doar venin! Pur si simplu esti ingrozitoare! Vai de cei ce sunt obligati sa-ti stea prin preajma, semeni mai degraba cu hitler decat cu basexu...!!!
PS: Pacat ca te-ai intors, lipsindu-i pe straini de "farmecele" si "competentele" tale! Chiar, daca noi am ruinat, de ce vii tu intr-o ruina, esti arheolog?
"Nihil sine Deo!"
Nu arheolog, constructor, iar tara asta nu este numai a voastra, asta ar trebui sa va intre bine in cap. Si eu m-am nascut aici! Spre deosebire de voi insa, imi pasa de ea!
Daca eu seman cu Hitler tu cu cine semeni????? Nu tu esti ala cu xenofobiile si incitarea la revolta?
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 12:51
De la: klm, la data 2010-07-30 08:43:56,,Bafta cu afacerea, si eu mi-am planificat ceva si tot cu Fonduri Europene, chiar si cu acel 10% "spaga" care nu cred ca la ora actuala e altceva decat comisionul firmei de consultanta''....Nu aveti dreptate cel putin in cazul nasului meu. Spaga pt firma de consultanta intra la capitolul ,,alte spagi'' care au fost necesare la intocmirea dosarelor. Cei 10% au fost ceruti de catre Agentia........care se ocupa cu finalizarea dosarului pentru trimitere la forurile UE pt aprobare.
Nimeni nu te opreste sa-ti faci singur dosarul daca esti capabil, si astfel nu platesti nimanui. Insa nu cred ca este posibil deoarece UE are pretentile ei pe care n-o sa i le schimbe Romania niciodata.
Daca e asa cum spui, desi eu le-as numi costuri, atunci de ce nu putem spune ca este spaga tot ceea ce platim pentru deschiderea unei afaceri, statului roman, pentru toate actele care trebuiesc intocmite si pentru toate anunturile din monitorul oficial, fara sa avem nici un beneficiu decat acela ca pe viitor ne vor toca si mai multi bani?
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 13:00
De la: vasile_vali, la data 2010-07-30 08:42:45De la: click_cont, la data 2010-07-29 18:40:22De la: gabigabi, la data 2010-07-29 15:15:29De la: click_cont, la data 2010-07-28 11:16:58De la: vaneamarin, la data 2010-07-28 09:34:47De la: black10131307, la data 2010-07-28 09:23:42
Cam asa s-a intimplat cu toata industria romaneasca, Vanea. Ti se pare anormal sa-i judecam pentru hotii si distrugeri pe toti cei care au fost in 20 de ani la putere? Doar astia de acum sunt vinovati? Ce se mai poate pune pe picioare din economia romaneasca? Ce s-a vandut rusilor? Patriciu este anti-comunistul vostru? El care a pasat rusilor Rompetrolul prin intermediul Kazahstanului?
Cum sa iesi din criza la fel ca Germania, cu o economie din carton, o butaforie? Cresterea cu care va mandriti voi liberalii din timpul lui Moliceanu, a fost o gogoasa otravita, bazata pe explozia creditelor romanilor! Era o frenezie in acordarea creditelor, toata lumea cumpara imobile, electrocasnice, etc. Bani virtuali, ne-munciti, care acum atarna ca o piatra de moara de gaturile romanilor!
Venea Crin Antonescu si ce facea? Eu spun ca e gaunos pentru ca nu are nici un proiect concret! Nu a facut nimic in 20 de ani de politica si nici nu va face! A fost promovat si sustinut doar ca sa-l injure pe Basescu si nimic mai mult!
Black,cresterea economica nu era o gogoasa.Astfel de teorii gen "se traia bine in mod fals" sunt amuzante dar si tragice .Sunt amuzante deoarece neaga o realitate evidenta si sunt tragice deoarece acum se traieste rau in mod real .Traiul prost nu are cum dracului sa fie un merit al unei guvernari care promisese in campanie pensii de 400Euro si salarii de 900 si care militau ferm pentru marirea salariilor profesorilor cu 50%.
Te-am intrebat ce anume a facut Basescu bun pentru tara si vad ca nu poti sa imi spui nimic ci doar imi citezi din cine stie ce surse gen B1TV.Te mai intreb si altceva .De ce spui ca in spatele lui Crin Antonescu stau Vantu si Patriciu? Lasand faptul ca nu ii stiu pe astia condamnati in justitie si ca ar trebui sa acordam si noi prezumtia de nevinovatie hai sa spunem ca sunt niste tipi ingrizitori al caror unic tel este sa aiba un om la putere si sa haleasca tara la micul dejun. De ce sa nu stea in spatele lui Base astia doi ?Vantu a chemat Academia Catavencu cand l-a pacalit pe Geoana,contracandidatul lui Basescu iar Patriciu are acum un ziar (Adevarul) care este ca un fel de B1TV. Deci clar si concret :de ce afirmi ca in spatele lui Antonescu stau Vantu si Patriciu si de ce sa nu stea astia doi in spatele lui Base ? Spune-mi clar ce anume decizie a luat Antonescu pus de Patriciu sau de Vantu,nu ma aburi ci raspunde clar te rog .Eu cred ca Base este pe felie cu mogulii astia rai asa cum este si cu mogulii buni gen Bittner,Cocos,etc.
Ma baiete ori esti orb voit, ori esti prost, ori rau intentionat,daca sustii cele de mai sus. Cand a dus-o romanul bine, fraerul pamantului, cand a trait pe seama creditelor? Asta numesti tu crestere economica, bazata doar pe consum si indatorare?? Ce-ai produs intre timp? imobile la costuri exoebitante si preturi de vanzare la fel?? Uite unde te-au adus!!
Daca cresterea ar fi fost normala reala si sanatoasa n-ai fi cazut de atat de sus. Ai fi avut macar atat cat sa treci criza fara sa o simti, pentru ca Romania, in conditiile in care agricultura era praf, nu avea cum sa depasasca pragul de supraproductie ca sa intre intr-adevar in recesiune. Dar uite ca a fost posibil sa intram desi eram saracii Europei.
De unde ati fi dat 50% mariri de salari la profesori?? Din alte credite, cand PIB-ul Romaniei nu suporta nici cel mai mic soc?
Iti spun eu ce a facut Basescu, chiar daca rezultatele sunt unele care voua nu va plac, de altfel nu plac nimanui dat asta este Romania: V-a adus cu picioarele pe pamant chiar daca capul unora dintre voi a ramas acolo sus printre nori!!
si atunci,te mai intreb o data si pe tine si pe toti cei proB : DE CE S-A LAUDAT BAS' cu realizarile din 2007-2008 ?
DE CE S-A RUGAT IN 2009 de Tariceanu si PNL sa faca guvernul Boc ,impreuna si nu le-a iesit pasenta si a trebuit sa se multumeasca cu PSD.ul atit de blamat de ei ....vezi, Doamne ??
DE CE S-A RUGAT IN NOAPTEA REALEGERII DE PNL SA REFACA ALIANTA D. A ?
in mod logic ,daca PNL a condus dezastruos, toata aceasta MILOGEALA , NU TREBUIA SA EXISTE ! e clar ?
Nu, nu e clar Gabi, iti spun eu ce este clar. A facut-o dintr-un singur motiv, "un motiv politic", oricum PLN ar fi luat teapa pentru ca se stie cine canta acolo, aceea era o oportunitate de a merge in alta formula mai departe. Nu a fost asa, iar acum nu e cum vreti voi! Basescu oricum ar fi scapat de Tariceanu, cum a facut-o si de altii, altfel nu ar fi ajuns in varf. Dar hai sa spunem lucrurilor pe nme: toti cei de care a scapat pe parcurs au primit doar ceea ce meritau, eu m-as bucura sa mai primesca si altii si sa o incaseze toti, la ei acasa batuti cu propriile arme, una dintre ele fiind nesimtirea, pe care , daca stii sa o directionezi bine, te scapa de nenorociti. Eu as spune in incheiere: Brovo Basescule, mai trage-le-o o data!!
Asa te-a invatat Occidentul in care te lauzi c-ai fost sa "muncesti" ? Si eba tot la "munca" este trimisa de Romania insa pe vreo 7000 de euroi, platiti si de mine si de altii...De ce Victorito sa te mai credem, de ce te mai bati cu pumnul in piept ca nu esti agent pedalau, dar unul periculos! Si mai vreti voi pedalaii sa faca cineva alianta cu voi? Victorito, cutremurul e inca in lkarg, la iarna ajunge tsunami-ul, sa te vad atunci ce "zoaie" mai arunci pe aici...Ti-ai luat deja bilet pt Bahamas?
Aveti 13 %...inca!
"Nihil sine Deo!"
Ai inceput sa fabulezi, voi i-ati dat semnaturile lui EBA sa ajunga acolo, nu eu! Si de ce consideri ca ar fi o rusine sa muncesti pentru bani seriosi in strainatate?? Pentru ca nu te poate nimeni exploata in tara pentru bani de nimic??? Mie mi se pare ca asta e o rusine mult mai mare, neputinta de a fi platit cu se cuvine. Sau ce spui tu? logica ta o fi alta.
|
vasile_vali
2835 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 13:03
Victory says:"Nu arheolog, constructor, iar tara asta nu este numai a voastra, asta ar trebui sa va intre bine in cap. Si eu m-am nascut aici! Spre deosebire de voi insa, imi pasa de ea!
Daca eu seman cu Hitler tu cu cine semeni????? Nu tu esti ala cu xenofobiile si incitarea la revolta?"
Constructor zici, hmm, singurii constructori care se [mai] simt bine in vremurile portocaloilor sunt arhicunoscuti, mai umblam si noi prin Tara (eu par exemple in Reg. Sud-Est.)..Sa fii tu fiica lui umbrarescu? Sau nepoata lui popoviciu? Casuneanu sa-ti fie numele de fata? Din aceste dileme, doar tu ma poti scoate...Sau e secret de stat?
PS1: XENOFÓB, -Ã, xenofobi, -e, adj., s. m. și f. (Persoanã) care manifestã urã fațã de persoane de altã naționalitate sau fațã de alte popoare. – Din fr. xénophobe. - prietenul tau, fatza furata, este cum zici tu c-as fi eu...deci cu cine te "aduni" tu?;
PS2: Am citat din Cosbuc, or si el "incita la revolta"? Foamea, Victory, e ca un resort la ai
|
vasile_vali
2835 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 13:15
Continuare la PS2: [...] "multi dar prosti". Nu cred ca ai vrea sa fii in apropierea unui resort tensionat pana la sigma r...ca doar esti "constructor" si stii marimea asta...
"Nihil sine Deo!"
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 13:18
De la: vasile_vali, la data 2010-07-30 13:03:08Victory says:"Nu arheolog, constructor, iar tara asta nu este numai a voastra, asta ar trebui sa va intre bine in cap. Si eu m-am nascut aici! Spre deosebire de voi insa, imi pasa de ea!
Daca eu seman cu Hitler tu cu cine semeni????? Nu tu esti ala cu xenofobiile si incitarea la revolta?"
Constructor zici, hmm, singurii constructori care se [mai] simt bine in vremurile portocaloilor sunt arhicunoscuti, mai umblam si noi prin Tara (eu par exemple in Reg. Sud-Est.)..Sa fii tu fiica lui umbrarescu? Sau nepoata lui popoviciu? Casuneanu sa-ti fie numele de fata? Din aceste dileme, doar tu ma poti scoate...Sau e secret de stat?
PS1: XENOFÓB, -Ã, xenofobi, -e, adj., s. m. și f. (Persoanã) care manifestã urã fațã de persoane de altã naționalitate sau fațã de alte popoare. – Din fr. xénophobe. - prietenul tau, fatza furata, este cum zici tu c-as fi eu...deci cu cine te "aduni" tu?;
PS2: Am citat din Cosbuc, or si el "incita la revolta"? Foamea, Victory, e ca un resort la ai
"constructor". slaba imaginatie ai...
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 13:24
De la: click_cont, la data 2010-07-30 13:18:28De la: vasile_vali, la data 2010-07-30 13:03:08Victory says:"Nu arheolog, constructor, iar tara asta nu este numai a voastra, asta ar trebui sa va intre bine in cap. Si eu m-am nascut aici! Spre deosebire de voi insa, imi pasa de ea!
"constructor". slaba imaginatie ai...
Nu trebuie sa spuna cineva cum esti, se vede perfect din postarile tale!!! Cineva doar a constatat asta iar eu am aprobat pentru ca la fel mi-ai facut si mie impresia, cat despre cuvintul xenofob el se refera la cei ce promoveaza violenta in general. Definiti, n-ai iteles-o pe deplin. Si apoi la fel facea si Hitler. Pe tine te "deranjaza" chiar numai faptul ca am muncit in alta tara, ma indoiesc ca ti-ar place si tara!
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 13:42
De la: black10131307, la data 2010-07-30 09:40:26De la: vaneamarin, la data 2010-07-29 20:50:49Imi place acest topic. Diversi oameni,unii impartiali politic ,altii sustinand PDLul,altii doar pe Base, si-au facut un tel in a ataca PNLul . .Atacurile la adresa PSD spre exemplu,sunt palide si doar tangentiale.PNLul insa ,reprezinta o obsesie a acestor oameni ! Black ,unul din oamenii pe care ii respect ,ne da iar un articol S.F. ,despre care am discutat cu ceva timp in urma(iti dau pagina de pe acest topic ,cu acest articol postat de tine in 2009) si care este o simpla aiureala .Stiu Black ca esenta propagandei este faptul ca "orice text fals repetat de multe ori isi produce efectul".Chiar insa pentru tine nu conteaza starea tarii si te canalizezi pe repetat texte care, pe langa ca sunt false, doar distrag atentia de la starea actuala a tarii? Poate ura fata de PNL te-a oribit si poate ti-ai fixat si tu, ca si Base, un scop in a cauta sa distrugi PNLul. In acest sens pot sa iti spun ca mentalitatie tale ,(scuze dar nu exagerez ) sunt in genul celor strigate din toata inima de "oamenii de bine" in 29 ian 1990 ,"Coposu la cimitir,liberalii la azil !". Coposu este intr-adevar "erou" acum,laudat de tot FSNul. Logica insa este clara .A murit ,nu mai reprezinta primejdie pentru baieti si,mai mult ,pot sa spuna ca a fost SINGURUL,UNICUL OPOZANT AL FSN,CARE ERA CINSTIT SI INTELIGENT."Pacat ca a murit saracu',s-a ales praful de orice opozitie a FSN fara el'" -asta este ideea nesimtita a unora din fanii lui Base,urmasi de nadejde ai ideologiei FSN.
Ciorbea, DORIT de Coposu ca premier (NU STIATI ?!),a fost facut albie de porci de Base care a facut ca acesta sa cada,sa fie compromis si sa piarda guvernarea .La fel a incercat si cu Tariceanu, dar a esuat ,deja SE STIA CINE ESTE BASE. Faptul ca eu STIAM cine este Base,ca nu am memorie proasta, m-a facut pe mine spre exemplu, sa votez alianta D.A.( stiam ca nu are mari sanse alianta,judecand dupa Basescu in primul rand, si dupa unii oameni din PD, insa am considerat ca se merita incercata) ,dar sa nu votez la prezidentiale, unde a alege intre Nastase si Basescu mi-a parut o decizie imposibila! M-am gandit ca imi cade mana daca pun stampila pe astfel de oameni !Nu am ales nici intre Vadim si Iliescu. Daca gasesc un rau mai mic il votez pe acela ,daca insa nu gasesc decat totul rau, NU VOTEZ! Iliescu -Vadim,Basescu-Nastase sunt exemple de rele intre care de fapt nu ai ce alege.Eu unul asa am considerat atunci si inca nu regret decizia.
Black,voi chiar nu va dati seama ca Basescu isi bate joc de voi ?! Nu va dati seama ca un om care in 1990 (lasam tot trecutul sau de membru in guvernul Dascalescu de sub Ceausescu ,mersul la Anvers ,etc) , era in FSN si il slujea pe Iliescu, acum face circ "de dreapta" si vrea distrugerea ultimului partid istoric care mai exista ? Nu ai vazut sau nu vrei sa iti amintesti nimic din ce a facut Basescu in timpul guvernarii Ciorbea cand a distrus PNTul ?! Nu vrei sa intelegi adevarul nu-i asa ? Nu vrei sa admiti ca de fapt il sustii pe URMASUL lui Iliescu, si ca aperi Frontul din toate puterile tale ! Asta este Black scopul lor final,sa ramana doar ei pe scena politica ,stanga FSN,dreapta FSN,centru se gaseste ceva ,un Croitoru sau Livache gaseste Base rapid.
PS:Sa ma anunti Black daca vrei sa adopti sistemul de "texte" enorme repetate in draci .Pot si eu , de cate ori procedezi tu asa, sa postez textul acela cu "Navigatorul si turnatorul" sau altele similare.Alge tu daca vrei sa discutam normal, sau daca preferi sa dam cearseafuri din surse care ne plac.
Vanea, sunt de acord cu tine ca postarile astea sunt deranjante, chiar si mie imi displace sa tot scormonesc pe net si sa ti le tot postez aici, insa tu si Gabi nu imi oferiti o alta varianta! Va incapatanati sa zugraviti PNL-ul in culoarea roz si sa-i prezentati pe toti penelistii cu aripioare de ingerasi si nimb deasupra capului! Or lucrurile nu prea stau deloc asa. Dupa cum ti-am mai spus-o si altadata nu sunt inregimentat politic, nu sunt fan PDL, nu il divinizez pe Basescu si imi rezerv dreptul sa nu le mai acord votul meu atunci cand voi avea o optiune mai buna.
Cum puteti voi sa-i declarati pe penelisti ca fiind continuatorii unui partid istoric ai caror fruntasi au murit prin inchisorile comuniste? Cum pot fi penelistii considerati victimele FSN-PSDR-PSD, cand PNL a fost dupa '90 incoace in cardasie pe fata cu PSD si un factor permanent de distrugere a unitatii opozitiei?
Cum mama naibii va declarati victimele lui Iliescu in '90 si in acelasi timp Crin Antonescu, presedintele vostru, il linguseste pe acelasi Iliescu si il declara campion al democratiei!
Cum erati voi luptatori pentru instaurarea democratiei, persecutati de FSN si de Ilici, dar in acelasi timp si la guvernare cu FSN in 1991?
Re-intemeietorii PNL in '90 erau si fosti detinuti politici persecutati de comunisti, dar si turnatori ordinari la Secu.
Pilonul principal al PNL, cel care dicteaza politica PNL-ului, sponsorizeaza in alegeri PSD-ul!
Stilul asta duplicitar v-a indepartat simpatizantii! Din cauza asta nu mai puteti fi considerati o optiune mai buna!
Da, si eu sustin ca singurul partid istoric de opozitie a fost PNT, pana la moartea seniorului! Dupa ce au intrat la guvernare s-au compromis si iata unde au ajuns! Cu lideri de genul Milut sau Pavelescu ce pretentie poti sa mai ai?
Nu mai zic nimic de PSD pentru ca astia nu mai fac galagie pe aici si mai periculosi mi se par cei care se declara de dreapta dar sunt aliatii traditionali ai stangii. Vorba cea, fereste-ma Doamne de prieteni ca de dusmani am eu grija!
Black,nu ai cumva o senzatie de deja-vu ?Am discutat de zeci de ori toate aceste probleme. Ei,nu-i nimic ,le mai putem discuta inca odata ...
Cum a fost PNL in cardasie cu PSD Black? In primul rand PSDul nu exista in 1990 .Pe atunci era un singur partid numit FSN in care erau sub Iliescu atat cei din viitorul PSD cat si cei din viitorul PD.De fapt PD a pastrat denumirea de FSN pana in 1993 iar in 1996 AU INTRAT IN INTERNATIONALA SOCIALISTA.Si-au pastrat pana in ziua de azi chiar si sigla fostului FSN,trandafirul. La mineriada din 1990 ai uitat cumva ca sediul PNL a fost devastat ?Nu iti amintesti ca "masina de facut bani" a fost gasita la PNL ? Si cum naiba imi poti spune ca PNL a fost in guvernarea FSN omitand sa imi spui si cine era premier? Mda,premierul numit de Iliescu era dragul de Stolo.Si Base era ministru in acel guvern asa cum a fost si in guvernul anterior al lui petrica Roman ,si asa cum a fost si in guvernul Dascalescu,ultimul guvern al lui Ceausescu Problema pe care nu o inteleg este urmatoarea :
DACA COLABORAREA CUIVA LA GUVERNARE CU FSNul ,este o problema grava ,cum de nu este o problema si pentru Basescu care in acea perioada era ministrul transporturilor sau pentru Stolojan care era ministru economiei ? De ce liberalii au facut ceva ingrozitor intrand in guvernul FSN, iar Basescu si Stolojan...nu ? Pur si simplu nu te inteleg.Black,daca ii suspectezi pe toti aia din acel guvern ca erau comunisti ,daca ii acuzi de intinarea idealurilor de dreapta ,acuza-i dom'le pe toti nu doar pe cei care iti plac tie...Stolojan de altfel a fost si pus premier de catre...ILIESCU ! Mai mult,PDLul a intrat in 2008 la guvernare cu PSDul si nu am observat sa protestezi si sa ii acuzi de colaborare cu "dracii" lui Iliescu. Iti dai seama,Base a adus PSDul la guvernare doarece dorea ,citez ,"sa-si vada visul cu ochii". Si toate astea le-a facut dupa ce in statulul PDL interzisesera colaborarea cu PSDul in dorinta lor de a se pretinde partid de dreapta si de a isi nega originile, si dupa ce mereu i-au injurat pe liberali de colaborare cu "dusmanul rosu". Care este deci logica Black ?...
In privinta stilului duplicitar care chipurile a indepartat simpatizantii PNL cred ca nu prea mai urmaresti sondajele de opinie sau traiesti intr-o zona rezidentiala portocalie.Altfel ai auzi si tu oamenii cum injura PDLul si pe Base. Unul din principalele motive pentru care sunt injurati si pentru care au ajuns la 12% ,este tocmai stilul lor duplicitar.Alianta la guvernare cu PSD imediat dupa ce se declarau dusmanii lor de moarte,promisunile ca vor mari salariile profesorilor cu 50% ,asigurarile ce "nu se va lua nici macar un leut din pensii si salarii", ca imprumutul FMI nu va merge in consum ci reprezinta doar "un colac de salvare" ce va fi tinut la BNR ,alianta cu partidul lui Gabriel Oprea ("seful mafiei personale a lui Nastase "-am citat din Basescu) si multe multe astfel de lucruri. Vezi,eu as fi mai prudent in a acuza pe altii ca sunt duplicitari ...
In concluzie, iti dau dreptate cu finalul postarii tale :"mai periculosi mi se par cei care se declara de dreapta dar sunt aliatii traditionali ai stangii" cu singura precizare ca nu "stanga" in sine reprezinta un pericol pentru Romania (partide de stanga exista in toata Europa) ci extrema stanga demagogica , autoritarista,securist-basesciana, care nu face altceva decat sa distruga Romania si sa faureasca o dictatura pentru seful lor..
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 13:47
De la: vasile_vali, la data 2010-07-30 13:03:08Victory says:"Nu arheolog, constructor, iar tara asta nu este numai a voastra, asta ar trebui sa va intre bine in cap. Si eu m-am nascut aici! Spre deosebire de voi insa, imi pasa de ea!
La tine cred ca setea actioneaza ca un resort. Am vazut multe exemplare ca tine in viata. Intelectuali de carciuma din coltul strazi, din aceea jegoasa cu fete de masa de musama imbacsit si cu betzivani care isi fac veacul pe acolo. Esti un exemplar de client al carciumii, din acela care tin cu tot dinadinsul sa le desluseasca tuturor marile taine ale Universului si sa le impartaseasca din inteligenta lor de genii in mizerie.
Du-te mai nene la munca campului, ca d'aia putrezeste graul pe camp, ca se apuca peizanul sa invarteasca politica precum invarteste porcul dovleacul si dupa aia tzipa la guvernanti sa-i dea ceva, ca el e sinistrat, ca Basescu e de vina ca ploua sau e seceta, ca e criza economica, etc.
La munca cu voi, nu la intins mana, ca aglomerati carciumile de la prima ora a diminetii si apoi va dati cu tartitza de pamant ca nu aveti de nici unele!
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 13:54
De la: Dorinel, la data 2010-07-30 12:33:58Hi, hi, hi ! ªi ce am sã mai râd când PSD-ul va câºtiga urmãtoarele alegeri ....
Dar sa vezi ce o sa plangi tu daca iese o alianta PDLbun-PDLrau (ca se vor scinda pe model FSN) ,Dan Diaconescu si UNPR.O sa vrei poate si sa te certi, dar nu cred ca vei mai avea voie....
|
9am126636
389 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 13:54
Chiar despre tine. Avem unul care varsa venin si mai este si presedinte, este suficient.
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 13:55
De la: vaneamarin, la data 2010-07-30 13:42:11De la: black10131307, la data 2010-07-30 09:40:26De la: vaneamarin, la data 2010-07-29 20:50:49Imi place acest topic. Diversi oameni,unii impartiali politic ,altii sustinand PDLul,altii doar pe Base, si-au facut un tel in a ataca PNLul . .Atacurile la adresa PSD spre exemplu,sunt palide si doar tangentiale.PNLul insa ,reprezinta o obsesie a acestor oameni ! Black ,unul din oamenii pe care ii respect ,ne da iar un articol S.F. ,despre care am discutat cu ceva timp in urma(iti dau pagina de pe acest topic ,cu acest articol postat de tine in 2009) si care este o simpla aiureala .Stiu Black ca esenta propagandei este faptul ca "orice text fals repetat de multe ori isi produce efectul".Chiar insa pentru tine nu conteaza starea tarii si te canalizezi pe repetat texte care, pe langa ca sunt false, doar distrag atentia de la starea actuala a tarii? Poate ura fata de PNL te-a oribit si poate ti-ai fixat si tu, ca si Base, un scop in a cauta sa distrugi PNLul. In acest sens pot sa iti spun ca mentalitatie tale ,(scuze dar nu exagerez ) sunt in genul celor strigate din toata inima de "oamenii de bine" in 29 ian 1990 ,"Coposu la cimitir,liberalii la azil !". Coposu este intr-adevar "erou" acum,laudat de tot FSNul. Logica insa este clara .A murit ,nu mai reprezinta primejdie pentru baieti si,mai mult ,pot sa spuna ca a fost SINGURUL,UNICUL OPOZANT AL FSN,CARE ERA CINSTIT SI INTELIGENT."Pacat ca a murit saracu',s-a ales praful de orice opozitie a FSN fara el'" -asta este ideea nesimtita a unora din fanii lui Base,urmasi de nadejde ai ideologiei FSN.
Black,nu ai cumva o senzatie de deja-vu ?Am discutat de zeci de ori toate aceste probleme. Ei,nu-i nimic ,le mai putem discuta inca odata ...
Cum a fost PNL in cardasie cu PSD Black? In primul rand PSDul nu exista in 1990 .Pe atunci era un singur partid numit FSN in care erau sub Iliescu atat cei din viitorul PSD cat si cei din viitorul PD.De fapt PD a pastrat denumirea de FSN pana in 1993 iar in 1996 AU INTRAT IN INTERNATIONALA SOCIALISTA.Si-au pastrat pana in ziua de azi chiar si sigla fostului FSN,trandafirul. La mineriada din 1990 ai uitat cumva ca sediul PNL a fost devastat ?Nu iti amintesti ca "masina de facut bani" a fost gasita la PNL ? Si cum naiba imi poti spune ca PNL a fost in guvernarea FSN omitand sa imi spui si cine era premier? Mda,premierul numit de Iliescu era dragul de Stolo.Si Base era ministru in acel guvern asa cum a fost si in guvernul anterior al lui petrica Roman ,si asa cum a fost si in guvernul Dascalescu,ultimul guvern al lui Ceausescu Problema pe care nu o inteleg este urmatoarea :
DACA COLABORAREA CUIVA LA GUVERNARE CU FSNul ,este o problema grava ,cum de nu este o problema si pentru Basescu care in acea perioada era ministrul transporturilor sau pentru Stolojan care era ministru economiei ? De ce liberalii au facut ceva ingrozitor intrand in guvernul FSN, iar Basescu si Stolojan...nu ? Pur si simplu nu te inteleg.Black,daca ii suspectezi pe toti aia din acel guvern ca erau comunisti ,daca ii acuzi de intinarea idealurilor de dreapta ,acuza-i dom'le pe toti nu doar pe cei care iti plac tie...Stolojan de altfel a fost si pus premier de catre...ILIESCU ! Mai mult,PDLul a intrat in 2008 la guvernare cu PSDul si nu am observat sa protestezi si sa ii acuzi de colaborare cu "dracii" lui Iliescu. Iti dai seama,Base a adus PSDul la guvernare doarece dorea ,citez ,"sa-si vada visul cu ochii". Si toate astea le-a facut dupa ce in statulul PDL interzisesera colaborarea cu PSDul in dorinta lor de a se pretinde partid de dreapta si de a isi nega originile, si dupa ce mereu i-au injurat pe liberali de colaborare cu "dusmanul rosu". Care este deci logica Black ?...
In privinta stilului duplicitar care chipurile a indepartat simpatizantii PNL cred ca nu prea mai urmaresti sondajele de opinie sau traiesti intr-o zona rezidentiala portocalie.Altfel ai auzi si tu oamenii cum injura PDLul si pe Base. Unul din principalele motive pentru care sunt injurati si pentru care au ajuns la 12% ,este tocmai stilul lor duplicitar.Alianta la guvernare cu PSD imediat dupa ce se declarau dusmanii lor de moarte,promisunile ca vor mari salariile profesorilor cu 50% ,asigurarile ce "nu se va lua nici macar un leut din pensii si salarii", ca imprumutul FMI nu va merge in consum ci reprezinta doar "un colac de salvare" ce va fi tinut la BNR ,alianta cu partidul lui Gabriel Oprea ("seful mafiei personale a lui Nastase "-am citat din Basescu) si multe multe astfel de lucruri. Vezi,eu as fi mai prudent in a acuza pe altii ca sunt duplicitari ...
In concluzie, iti dau dreptate cu finalul postarii tale :"mai periculosi mi se par cei care se declara de dreapta dar sunt aliatii traditionali ai stangii" cu singura precizare ca nu "stanga" in sine reprezinta un pericol pentru Romania (partide de stanga exista in toata Europa) ci extrema stanga demagogica , autoritarista,securist-basesciana, care nu face altceva decat sa distruga Romania si sa faureasca o dictatura pentru seful lor..
Ce alunecos esti dom' Vanea! Va da alifie de la PNL ca sa va ungeti? Politrucii lui tata!
Raspundem doar la ce ne convine si restul... eludam meandrele concretului, asa cum va invata tatuca
Imi pare rau ca nu am timp acum, dar iti promit ca intru mai pe seara, ca prea ma furnica buricele degetelor sa-ti demontez intoxicarea asta!
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 13:57
De la: black10131307, la data 2010-07-30 13:47:42
La munca cu voi, nu la intins mana, ca aglomerati carciumile de la prima ora a diminetii si apoi va dati cu tartitza de pamant ca nu aveti de nici unele!
S-a plans cumva ...cineva("nu spui cine ,persoana importanta"  ) ca s-a aglomerat la Golden Blitz?
|
Fosta membra 9am.ro
834 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 13:59
De la: vaneamarin, la data 2010-07-30 13:57:52De la: black10131307, la data 2010-07-30 13:47:42
S-a plans cumva ...cineva("nu spui cine ,persoana importanta" ) ca s-a aglomerat la Golden Blitz?
Daca s-ar aglomera!,,Romania Incotro''?
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 14:01
De la: black10131307, la data 2010-07-30 13:55:49De la: vaneamarin, la data 2010-07-30 13:42:11De la: black10131307, la data 2010-07-30 09:40:26De la: vaneamarin, la data 2010-07-29 20:50:49Imi place acest topic. Diversi oameni,unii impartiali politic ,altii sustinand PDLul,altii doar pe Base, si-au facut un tel in a ataca PNLul . .Atacurile la adresa PSD spre exemplu,sunt palide si doar tangentiale.PNLul insa ,reprezinta o obsesie a acestor oameni ! Black ,unul din oamenii pe care ii respect ,ne da iar un articol S.F. ,despre care am discutat cu ceva timp in urma(iti dau pagina de pe acest topic ,cu acest articol postat de tine in 2009) si care este o simpla aiureala .Stiu Black ca esenta propagandei este faptul ca "orice text fals repetat de multe ori isi produce efectul".Chiar insa pentru tine nu conteaza starea tarii si te canalizezi pe repetat texte care, pe langa ca sunt false, doar distrag atentia de la starea actuala a tarii? Poate ura fata de PNL te-a oribit si poate ti-ai fixat si tu, ca si Base, un scop in a cauta sa distrugi PNLul. In acest sens pot sa iti spun ca mentalitatie tale ,(scuze dar nu exagerez ) sunt in genul celor strigate din toata inima de "oamenii de bine" in 29 ian 1990 ,"Coposu la cimitir,liberalii la azil !". Coposu este intr-adevar "erou" acum,laudat de tot FSNul. Logica insa este clara .A murit ,nu mai reprezinta primejdie pentru baieti si,mai mult ,pot sa spuna ca a fost SINGURUL,UNICUL OPOZANT AL FSN,CARE ERA CINSTIT SI INTELIGENT."Pacat ca a murit saracu',s-a ales praful de orice opozitie a FSN fara el'" -asta este ideea nesimtita a unora din fanii lui Base,urmasi de nadejde ai ideologiei FSN.
Ce alunecos esti dom' Vanea! Va da alifie de la PNL ca sa va ungeti? Politrucii lui tata!
Raspundem doar la ce ne convine si restul... eludam meandrele concretului, asa cum va invata tatuca
Imi pare rau ca nu am timp acum, dar iti promit ca intru mai pe seara, ca prea ma furnica buricele degetelor sa-ti demontez intoxicarea asta!
Te astept plin de speranta si de nerabdare ! Sincer Black,abia astept postarea ta,daca gresesc chiar vreau sa stiu si eu unde gresec...  .Mie imi pare ca nu am intoxicat pe nimeni ci chiar asa au stat lucrurile cum am spus eu. Sunt foarte curios sa vad de ce anume spui tu ca ce am postat eu este o intoxicare....
|
twincle
275 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 14:07
teo
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 14:25
Vanea...tare dor mi-a fost sã-þi citesc postãrile!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 15:53
|
vasile_vali
2835 mesaje
|
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 17:00
Fatza furata a scris din Modrogan: "La tine cred ca setea actioneaza ca un resort. Am vazut multe exemplare ca tine in viata. Intelectuali de carciuma din coltul strazi, din aceea jegoasa cu fete de masa de musama imbacsit si cu betzivani care isi fac veacul pe acolo. Esti un exemplar de client al carciumii, din acela care tin cu tot dinadinsul sa le desluseasca tuturor marile taine ale Universului si sa le impartaseasca din inteligenta lor de genii in mizerie.
Du-te mai nene la munca campului, ca d'aia putrezeste graul pe camp, ca se apuca peizanul sa invarteasca politica precum invarteste porcul dovleacul si dupa aia tzipa la guvernanti sa-i dea ceva, ca el e sinistrat, ca Basescu e de vina ca ploua sau e seceta, ca e criza economica, etc.
La munca cu voi, nu la intins mana, ca aglomerati carciumile de la prima ora a diminetii si apoi va dati cu tartitza de pamant ca nu aveti de nici unele!"
Mda, betivului de betivi i-e frica, tot asa si cu tine, ba fatzalau de chefliu! Ti-am scris data trecuta, sa ai tu atatia bani in cont cati litri de alcool am baut eu toata viata? Bai ebule, nu mai duce tu grija altora, ca iti mai scriu ceva de duh, duhnitorule a Bamboo: "Cainele moare de drum lung iar pr...." Hai, cauta tu continuarea, ca stii sa cauti, vad, dar doar ce-ti pare ca ti-ar justifica umorile!
Si bai, cre[s]tin-democratule, am dreptul sa tip la guvernanti cat vor muschii mei, Constitutia Romaniei imi GARANTEAZA acest drept! Iar aia pe care-i numesti tu guvernanti, is de fapt niste vechili, care se pricep doar la pus taxe/supraaccize/impozite pe spinarea prostimii - ca sa-si faca alde bideanu concediile pe Côte d'Azur si eba sa-si fataie buzoaiele agramate pe la Bruxelles! Dar nu simti cu nasul tau de pedalau ca "prostimea" incepe sa-si dea seama cine-s boocii, woodrele si bidenii: niste tzaranoi - si nu tzarani, ca sa-l parafrazez pe D. Sararu....
"Nihil sine Deo!"
|
|
|