9am126636
389 mesaje
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 08:34
Pina la litera A si fondul clasei este un drum lung. Educatia incepe de fapt cu o perioada de instruire, pentru a forma deprinderile necesare in vederera integrarii in societate. Perioada de primii 6 ani petrecuti in familie este foarte importanta pentru etapele ulterioare din procesul educational. Copilul cind ia contact cu lumea inconjuratoare si mai ales cu cei din afara familiei: gradinita, scoala, societate este imediat etichetat asupra gradului sau de educatie iar pina la maturitate este un drum lung. Educatia este un proces mult mai complex decit procesul de asimilare de cunostinte teoretice.
|
|
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 16:26
De la: 9am126636, la data 2010-07-26 08:34:43 Pina la litera A si fondul clasei este un drum lung. Educatia incepe de fapt cu o perioada de instruire, pentru a forma deprinderile necesare in vederera integrarii in societate. Perioada de primii 6 ani petrecuti in familie este foarte importanta pentru etapele ulterioare din procesul educational. Copilul cind ia contact cu lumea inconjuratoare si mai ales cu cei din afara familiei: gradinita, scoala, societate este imediat etichetat asupra gradului sau de educatie iar pina la maturitate este un drum lung. Educatia este un proces mult mai complex decit procesul de asimilare de cunostinte teoretice.
Da nene dar ai uitat sa pui ghilimelele de rigoare!!! Vezi sa nu te taxeze careva pentru plagiat!
Raporteaza abuz de limbaj
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 16:34
De la: 9am209152, la data 2010-07-26 03:51:01De la: click_cont, la data 2010-07-26 01:40:38De la: Bebeitza, la data 2010-07-25 21:30:00No, da ce aveți?
*ASISTENTA* Sexy si buna.Vino si vei avea parte de un tratament erotic de senzatie,sex oral pasional,finalizare orala,ANAL,gemetele de amor te vor termina in cel mai excitant fel,DISCRETIE,A.C.IGIENA,NON STOP 26 Jul 01:31
0760
Il "iubim" pe Basescuuuuu!
Se pare ca esti o nerusinata sau un nerusinat, mai ai si tupeul sa-ti spui Roberta Anastasie!! Sper sa vada acest mesaj si sa te caute, nu de alta dar chiar meriti sa fii pus/a la punct! cat despre felul in care mi-ai denaturat postarea, sa stii ca nu te iert nici eu!! iar daca vrei razboi cu mine o sa ai cu siguranta!  Apropo de lista de prieteni, nu ai ce cauta acolo, curvo de 9am209152!!
|
9am209186
3 mesaje
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 17:00
Nu vasuparati draga clik-cont,dar curvele sunt la mare cinste in politica !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 17:16
De la: vaneamarin, la data 2010-07-26 08:07:15De la: ALEX82, la data 2010-07-25 20:06:20De la: gabigabi, la data 2010-07-25 19:05:35De la: ALEX82, la data 2010-07-25 13:20:14De la: click_cont, la data 2010-07-25 13:06:39De la: vaneamarin, la data 2010-07-25 11:18:26Doamnelor,domnisoarelor si domnilor,dragi simpatizanti ai puterii sau opozitiei,
Am fost putin cam ocupat si am neglijat sa ma mai las manipulat de televiziunile mogulilor in ultimele zile .Vreau deci sa va intreb pe dumneavoastra ,cei care sunteti mai bine informati,care poate stiti ...
1)CAT A AVUT BASE SI PDL ul IN ULTIMUL SONDAJ IPP? .
2)Pe cine considera romanii acum ca fiind cel mai potrivit presedinte al Romaniei potrivit acelui sondaj ?
Multumiri anticipate !
Baaaa, da voi inca sunteti tot in campanie electorala??? Stai linistit, trece vara repede si crinii se ofilesc.
in orce caz Vania, Basescu si la ora actuala daca ar fi sa aiba loc alegeri PREZIDENTIALE l-ar bate mar pe antonescu. Si vorba proverbului " CINE NUMARA LA URMA ,NUMARA MAI BINE " S-a mai facut o coalitie PARTIDE-MEDIA-NABABII TARII,au sarbatorit victoria ,au topait,si pana la urma CINE A BAUT SAMPANIA ?Nu te grabi ca fara mare la maritat !
ai zis bine : CINE NUMARA CISTIGA ! intrebarea este : ce a CISTIGAT ROMANIA din "victoria" lui Bas' ? daca-mi poti spune UN SINGUR LUCRU cistigat de RO , inca-i bine !
Gabi ,tu esti cea care imi dadea replici inainte de 6 decembrie ? Ei bine ,daca tu esti iti raspund ! In primul rand iti mai amintesti de BLEK,SI DE CIFRA ( CUM II SPUNEATI VOI ?Adevarul e ca oamenii asia sunt niste DURI,au riscat si au castigat !Si acum sa-ti raspund la intrebare,e greu, recunosc ! Dar s-a castigat mai multa responsabilitate din partea poporului Roman ,s-a dovedit adevarata valoare a industriei,a economiei noastre. Nu stiu cat te satisface acest raspuns,dar prea am cheltuit fara sa avem acoperire ! Acum stim unde ne situam in comparatie cu ...terte tari europene ! IN SFARSIT A AVUT CINEVA CURAJUL SA NE SPUNA CUM NE SITUAM,din punct de vedere ecomomic ! Ti se pare putin ?Gabi ,noi ne-am persiflat in trecut,dar pot sa-ti jur acum ca fiecare eurocent este muncit si castigat in ,alte tari ! Nimeni acolo nu asteapta ajutor de la stat,si nimeni nu c e r e !
PS acolo nu sunt pensii ,sau cel putin eu nu am auzit de asa ceva ! POATE GRESESC !
Si nu am spus cine numara castiga ! Daca esti onesta citeaza corect,te rog !
Cum sa nu imi amintesc de Black si de tine ? Cu Black se putea discuta uneori chiar foarte placut , iar injuraturile erau lasate in seama ta Cifra. Oricum Alex ,sa-ti stapanesti sanatos acest ID(la celalalt am vazut ca ai renuntat -bine ai facut) si sa il folosesti intr-un mod mai putin agresiv decat pe celalalt.
Buna ziua domnu' Vanea! Ma onoreaza aprecierea dumneavoastra si mai ales faptul ca va mai amintiti de mine, dupa ce atitea luni de zile am fost inactiv pe acest forum. Sa nu credeti ca am fost agent electoral disimulat pe aici si am postat doar in campanie. Pur si simplu am crezut ca s-au lamurit lucrurile, s-a ales bobul de neghina dupa alegeri, varianta neagra a accederii la putere a lui Geoana nu s-a adeverit si mai ales, am fost foarte ocupat la slujba.
Am multe de citit in urma, ca sa imi fac o parere despre ce s-a mai intamplat pe aici insa de un lucru sunt sigur: nu v-ati schimbat optiunile politice si tot mai sperati in cai verzi pe pereti (aici ma refer la looser-ul consacrat din fruntea PNL).
Referitor la intrebarea pusa, despre procentele pe care le-ar mai primi Base sau PDL, mi se pare puerila. E ca la fotbal, tragem linie si declaram castigatorul dupa ce se termina de jucat toate meciurile! Nu se acorda decat onorific titluri de genul "campioana de toamna, la jumatatea campionatului".
Si eu sunt dezamagit de situatia din tara si cred ca doar un tampit ar spune ca este multumit, dar a sari cu ciomegele pe cei care sunt acum la putere si a nu vedea vina tuturor celor care au condus prost tara asta in ultimii 20 de ani, nu dovedeste dupa parerea mea decat rea credinta sau indoctrinare dusa la extrem! Romania nu a fost devalizata doar in ultimii 5 ani, nu s-a distrus economia si imbogatit lichelele pe spinarea fraierilor doar acum!
Criza a afectat oamenii nu doar in Romania, s-au luat masuri dure si in alte tari, care stateau mult mai bine decat noi, ca Germania, Franta, Italia, Spania, etc, numai ca ei s-au apucat de treaba, nu doar de jelanii si proteste . Daca in loc sa punem osul la treaba ne certam si pierdem timpul, boala se va lungi si boala lunga...
In rest, toate cele bune, tie si lui Gabigabi, aliata ta de nadejde!
|
9am126636
389 mesaje
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 18:55
Pe cine sa plagiez? Si pentru ce?
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 19:13
De la: ALEX82, la data 2010-07-25 13:20:14De la: click_cont, la data 2010-07-25 13:06:39De la: vaneamarin, la data 2010-07-25 11:18:26Doamnelor,domnisoarelor si domnilor,dragi simpatizanti ai puterii sau opozitiei,
Am fost putin cam ocupat si am neglijat sa ma mai las manipulat de televiziunile mogulilor in ultimele zile .Vreau deci sa va intreb pe dumneavoastra ,cei care sunteti mai bine informati,care poate stiti ...
2)Pe cine considera romanii acum ca fiind cel mai potrivit presedinte al Romaniei potrivit acelui sondaj ?
Multumiri anticipate !
Baaaa, da voi inca sunteti tot in campanie electorala??? Stai linistit, trece vara repede si crinii se ofilesc.
in orce caz Vania, Basescu si la ora actuala daca ar fi sa aiba loc alegeri PREZIDENTIALE l-ar bate mar pe antonescu. Si vorba proverbului " CINE NUMARA LA URMA ,NUMARA MAI BINE " S-a mai facut o coalitie PARTIDE-MEDIA-NABABII TARII,au sarbatorit victoria ,au topait,si pana la urma CINE A BAUT SAMPANIA ?Nu te grabi ca fara mare la maritat !
S-o crezi mata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! La ora actuala, basescu sa multumeasca tuturor sfintilor daca iese in public si scapa nebatut!!! Si daca nu ma crezi, ia fa un gest si propune-i, ca NOI IL ASTEPTAM PREGATITI!!!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 20:15
De la: black10131307, la data 2010-07-26 17:16:07De la: vaneamarin, la data 2010-07-26 08:07:15De la: ALEX82, la data 2010-07-25 20:06:20De la: gabigabi, la data 2010-07-25 19:05:35De la: ALEX82, la data 2010-07-25 13:20:14De la: click_cont, la data 2010-07-25 13:06:39De la: vaneamarin, la data 2010-07-25 11:18:26Doamnelor,domnisoarelor si domnilor,dragi simpatizanti ai puterii sau opozitiei,
Multumiri anticipate !
ai zis bine : CINE NUMARA CISTIGA ! intrebarea este : ce a CISTIGAT ROMANIA din "victoria" lui Bas' ? daca-mi poti spune UN SINGUR LUCRU cistigat de RO , inca-i bine !
Gabi ,tu esti cea care imi dadea replici inainte de 6 decembrie ? Ei bine ,daca tu esti iti raspund ! In primul rand iti mai amintesti de BLEK,SI DE CIFRA ( CUM II SPUNEATI VOI ?Adevarul e ca oamenii asia sunt niste DURI,au riscat si au castigat !Si acum sa-ti raspund la intrebare,e greu, recunosc ! Dar s-a castigat mai multa responsabilitate din partea poporului Roman ,s-a dovedit adevarata valoare a industriei,a economiei noastre. Nu stiu cat te satisface acest raspuns,dar prea am cheltuit fara sa avem acoperire ! Acum stim unde ne situam in comparatie cu ...terte tari europene ! IN SFARSIT A AVUT CINEVA CURAJUL SA NE SPUNA CUM NE SITUAM,din punct de vedere ecomomic ! Ti se pare putin ?Gabi ,noi ne-am persiflat in trecut,dar pot sa-ti jur acum ca fiecare eurocent este muncit si castigat in ,alte tari ! Nimeni acolo nu asteapta ajutor de la stat,si nimeni nu c e r e !
PS acolo nu sunt pensii ,sau cel putin eu nu am auzit de asa ceva ! POATE GRESESC !
Cum sa nu imi amintesc de Black si de tine ? Cu Black se putea discuta uneori chiar foarte placut , iar injuraturile erau lasate in seama ta Cifra. Oricum Alex ,sa-ti stapanesti sanatos acest ID(la celalalt am vazut ca ai renuntat -bine ai facut) si sa il folosesti intr-un mod mai putin agresiv decat pe celalalt.
Buna ziua domnu' Vanea! Ma onoreaza aprecierea dumneavoastra si mai ales faptul ca va mai amintiti de mine, dupa ce atitea luni de zile am fost inactiv pe acest forum. Sa nu credeti ca am fost agent electoral disimulat pe aici si am postat doar in campanie. Pur si simplu am crezut ca s-au lamurit lucrurile, s-a ales bobul de neghina dupa alegeri, varianta neagra a accederii la putere a lui Geoana nu s-a adeverit si mai ales, am fost foarte ocupat la slujba.
Am multe de citit in urma, ca sa imi fac o parere despre ce s-a mai intamplat pe aici insa de un lucru sunt sigur: nu v-ati schimbat optiunile politice si tot mai sperati in cai verzi pe pereti (aici ma refer la looser-ul consacrat din fruntea PNL).
Referitor la intrebarea pusa, despre procentele pe care le-ar mai primi Base sau PDL, mi se pare puerila. E ca la fotbal, tragem linie si declaram castigatorul dupa ce se termina de jucat toate meciurile! Nu se acorda decat onorific titluri de genul "campioana de toamna, la jumatatea campionatului".
Si eu sunt dezamagit de situatia din tara si cred ca doar un tampit ar spune ca este multumit, dar a sari cu ciomegele pe cei care sunt acum la putere si a nu vedea vina tuturor celor care au condus prost tara asta in ultimii 20 de ani, nu dovedeste dupa parerea mea decat rea credinta sau indoctrinare dusa la extrem! Romania nu a fost devalizata doar in ultimii 5 ani, nu s-a distrus economia si imbogatit lichelele pe spinarea fraierilor doar acum!
Criza a afectat oamenii nu doar in Romania, s-au luat masuri dure si in alte tari, care stateau mult mai bine decat noi, ca Germania, Franta, Italia, Spania, etc, numai ca ei s-au apucat de treaba, nu doar de jelanii si proteste . Daca in loc sa punem osul la treaba ne certam si pierdem timpul, boala se va lungi si boala lunga...
In rest, toate cele bune, tie si lui Gabigabi, aliata ta de nadejde![/quote
SALUT BLEK,MA BUCUR SINCER CA AI REVENIT !!!!!!!!!!!!! TOATE CELE BUNE ITI DORESC !!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 20:18
De la: 9am178165, la data 2010-07-26 19:13:47De la: ALEX82, la data 2010-07-25 13:20:14De la: click_cont, la data 2010-07-25 13:06:39De la: vaneamarin, la data 2010-07-25 11:18:26Doamnelor,domnisoarelor si domnilor,dragi simpatizanti ai puterii sau opozitiei,
Multumiri anticipate !
S-o crezi mata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! La ora actuala, basescu sa multumeasca tuturor sfintilor daca iese in public si scapa nebatut!!! Si daca nu ma crezi, ia fa un gest si propune-i, ca NOI IL ASTEPTAM PREGATITI!!! [/quote
CARE NOI? PREGATITIVA,PREGATITIVA..........NOI SUNTEM DEJA PREGATITI !!!!!!!!!!!!!!!
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 20:26
De la: ALEX82, la data 2010-07-25 13:13:20De la: vasile_vali, la data 2010-07-25 00:37:19De la: ALEX82, la data 2010-07-24 21:37:05De la: click_cont, la data 2010-07-24 19:28:08De la: vasile_vali, la data 2010-07-24 18:56:37De la: 9am056627, la data 2010-07-24 14:43:24De la: vasile_vali, la data 2010-07-24 01:02:40De la: 9am056627, la data 2010-07-23 18:52:40Bai traista-n batz, du-te la proful tau de romana si scuipa-l in ochi ca ti-a dat drumul la Bac, permitandu-ti astfel sa-ti versi laturile p-aci! Ba analfabelule, un "conlocuitor" care gandeste/simte/ vorbeste si scrie romaneste mai bine ca tine e mai roman decat tine, nevolnic a te mai numi roman, ci cel mult un biped behaitor de rromales!
BAI .......CONLOCUITORULE,DE CARE BAC. VB. U ? DE CEL CARE TE TRECE DUNAREA ? FII MAI EXPLICIT,AI UN MOTO ,CARE NU SANT SIGUR CA STII CE INSEAMNA,DAR IL FOLOSESTI CA UN MARE PATRI-HOT CE ESTI ! DE UNDE PANA UNDE AI TRAS U. CONCLUZIA CA TU ESTI UN PARTIOT ASA DE INVERSUNAT IAR ALTII ,SUNT " TRAISTA-N BATZ " IA-TI PALARIA DE PA TASTATURA SI DUTE DE DA MANCARE LA OILE TALE ! RROMANES, MAI BINE SCHIMABA-TI MOTOOUL DIN "NIMIC FARA DUMNEZEU " IN OARE CAND SE COACE POAMA ? BAI PRICAJITULE AI ADOPTAT STEMA REGALA ,DREPT AVATAR , SI DE ACUM ASTEPTI SA TE PUNA SI LA MASA REGALA,COPII CAM CE SE SCRIE PE FORUM,MAI ELUCRUBEZI SI TU NISTE INEPTII SI ITI PERMITI SA FACI UN MILITAR " NEVOLNIC DE A TE NUMI ROMAN " VEZI CE CRONCANESTI CA O SA-TI CADA GREU LA STOMAC,SI O SA FACI DI...REE..............EU TE SFATUIESC FRUMOS SA-TI VEZI LUNGUL NASULUI ,CA ASA CUM NIMIC NU SE FACE FARA VOIA LUI DUMNEZEU,TOT LA FEL ITI SPUN SI EU DUMNEZEU ITI DA DAR NU-TI PUNE SI IN TRAISTA...SPER SA INTELEGI,CE AM VRUT SA SPUN.........
Bai analfabetule, inteleg un singur lucru incercand sa-ti descifrez hieroglifele: esti un prost periculos, care se crede tare pt ca, cik ,ar avea o arma! Ba handicapatule, tu ar tb sa fii in fata cuiului catarii, nu dinapoia lui, la cat de slab pregatit te arati sg. cu postarile tale [substantivul "rusine" ti-e cunoscut, alogenule?] ! Vezi ca iti permiti sa ameninti cam mult pe aci, poate o sa-ti sune la usa vreun procuror militar, caci te cam crezi in RSR si nu in Romania anului 2010!!
Ma intreb si va intreb si pe voi, cei care ink mai sunteti cu capul pe umeri: Cine dreaku o fi incorporat asemenea cretini, in loc sa-i trimita inapoi la scoala primara?
"nihil sine Deo!"
BAI PRICAJITULE,NU-MI MAI TRIMITE MES. PRIVATE DE AMENINTARE ........TU CRED CA ESTI BOLNAV,MAI BINE DUTE SI TE TRATEAZA,VEZI CA INCEPI SA MA SUPERI !!!!!!!!!!
Ha-ha-ha sa-ti vad "supararea" cand iti vor bate "organili" pe la usa, degraba amenintatoriule! Ca m-am saturat de securistii de-alde voi, care va credeti intangibili, dar doar pana la proba contrarie! Si stii ce pateste in parnaie un fost politai/securist/spp-ist? Nu? Mai fa de-astea, sa am ce pune la "Rasboiu'" si o sa afli....
D-le Vanea Marin, te prinzi in jocul "de-a trimis cifrele acolo unde le locul" ? Ca si pe dvs. , ca si pe altii, v-a amenintat!
PS: Mesajul trimis cifroiului "militar" era un simplu cartonas galben, prin care il avertizam sa nu mai continue cu amenintarile, daca nu vrea sa suporte consecintele propriilor actiuni nesabuite, probabil metehne de la "Academia de Bune Maniere Baneasa"!
"Nihil sine Deo!"
Ce-mi laca apelativele voastre!!!
Nu am mai postat cam demult,am fost plecat ,dar am citit cate ceva si i-mi dau seama ca e la fel ca inainte. Doar ca acum pe langa amenintari si injuraturi se vrea si politia acestui TOPIC ? Gresesc ? Cine pe cine vrea sa reclame? Si cui ? au uitat pesemne ca LIBERA EXPRIMARE A UNEI OPINII ESTE PERMISA DE LEGILE ACTUALE ! Pe 627 mi-l amintesc din perioada campaniei,nu ? dar opiniile lui Vasile,sunt de-a dreptul STALINISTE,cu toate ca vad ca foloseste o stema regala,( parca ) si un citat celebru ! nimic fara voia lui D-ZEU,asta daca nu ma insel ! deci Vasile spune-mi te rog esti regalist,sau doar un fost turnator ?
Crezi ce vrei, dar pt. ca m-ai intrebat, uite ca nu las intrebarea neraspunsa, mai ales ca ma rogi: ai auzit de "ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, picior pentru picior, vanataie pentru vanataie, viata pentru viata"? Se cheama Legea Talionului, iar pentru comunistoizii zilelor noiatre, asta trebuie: ma injuri, iti dau un pumn in gura, imi dai o palma, iti scot dintii etc., pentru ca isi mai permit la 20 de ani dupa ce au murit niste copii pentru niste idealuri marete, gen "Vom muri si vom fi liberi!- sa foloseasca aceleasi apucaturi de "dinainte": amenintari, intimidari, injuraturi etc. Si la toate astea...aplic Talionul, ca m-am saturat sa intorc si obrazul celalalt! Daca asta e stalinism dupa tine, ok sunt stalinist, dar unul demn, nu carpa cifroilor!
PS: Daca vrei, iti trimit mesajul de amenintare al cifroiului, ca eu nu-s baba ca el, sa ma jeluiesc in public!
"Nihil sine Deo!"
Mai VITEZULE,ma uimesti ! Esti tu asa de dur ? intrre timp am rasfoit postarile ( succint ) ale majoritatii ,din toata povestea asta ( ca fapt divers ) tu ,dupa parerea mea esti cam vinovat,asa e ? Tu l-ai asmutit si dupa aia ai jicnit si calomniat ,nu crezi ? Vezi tu eu abia am venit in tara,am fost in ARABIA SAUDITA acolo arabii au niste reguli f. stricte,sunt f. intrasigenti,dar e ok ,in schimb ROMANII se sapa unul pe altul de nu-ti vine sa crezi ! tu acum ce faci ? AMENINTI ! TE DECLARI ADEPTUL STALINISMULUI ! in schimb ai tupeul sa plangi pe acei tineri care s-au jerfit ! Tu ce ai facut la revolutie ? unde munceai atunci ? Nu esti cam confuz ? in schimb folosesti niste cuvinte...cam cidate,nu prea se acordeaza gramatical,si in genera ,plus ca mananci litere de numa-numal TE CAM CONTRAZICI SINGUR ! Eu nu stiu ce ti-a scris acel postac,dar daca e ceva asa de grav incat il ameninti CU PROCURORUL MILITAR ( fara nici un temei ,parerea mea ) atunci posteaza si poate atunci avand dreptate o sa fii credibil !Pana atunci iartama dar parerea mea este ca te bagi singur in treaba !
SALUT ALEX!!!!!!!!!! VA-TI INTORS IN ROMANIA ? BRAVO,EU SUNT CIFRA,627,ESTE IMPROPRIU SPUS......... CIFRA......AM MAI AVUT O DISCUTIE CU VANIA PE TEMA ASTA,DAR SE PARE CA A UITATO.......SUNT ATATIA CARE POSTEAZA SI NICI UNU NU E NUMIT "CIFRA " TE FACE SA TE SIMTI DETINUT IN LAGARELE NAZISTE......DAR,DACA EI ASA CONSIDERA SA SE POARTE.....E PROBLEMA LOR !!!!! ACESTI POSTACI CONSIDERA CA EI NU JICNESC,POARTA DISCUTII ,ISI EXPRIMA PARERILE......DAR IN FOND JICNESC VOIT ! EU DACA IMI EXPRIM PAREREA INJUR,JICNESC,ETC.......CINE II MAI INTELEGE ???????? SALUTARI SI SA TE SIMTGI BINE IN TARA TA !!!!!!!!!!!!!
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 20:31
De la: 9am056627, la data 2010-07-26 20:18:18De la: 9am178165, la data 2010-07-26 19:13:47De la: ALEX82, la data 2010-07-25 13:20:14De la: click_cont, la data 2010-07-25 13:06:39De la: vaneamarin, la data 2010-07-25 11:18:26Doamnelor,domnisoarelor si domnilor,dragi simpatizanti ai puterii sau opozitiei,
Multumiri anticipate !
S-o crezi mata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! La ora actuala, basescu sa multumeasca tuturor sfintilor daca iese in public si scapa nebatut!!! Si daca nu ma crezi, ia fa un gest si propune-i, ca NOI IL ASTEPTAM PREGATITI!!! [/quote
CARE NOI? PREGATITIVA,PREGATITIVA..........NOI SUNTEM DEJA PREGATITI !!!!!!!!!!!!!!!
Noi alegatorii!! Si eu fac parte din aia nevinovati care nu l-au votat, aialalti insa sunt si mai furiosi!!!!
|
niagara
211 mesaje
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 20:43
De la: 9am056627, la data 2010-07-26 20:26:32De la: ALEX82, la data 2010-07-25 13:13:20De la: vasile_vali, la data 2010-07-25 00:37:19De la: ALEX82, la data 2010-07-24 21:37:05De la: click_cont, la data 2010-07-24 19:28:08De la: vasile_vali, la data 2010-07-24 18:56:37De la: 9am056627, la data 2010-07-24 14:43:24De la: vasile_vali, la data 2010-07-24 01:02:40De la: 9am056627, la data 2010-07-23 18:52:40Bai traista-n batz, du-te la proful tau de romana si scuipa-l in ochi ca ti-a dat drumul la Bac, permitandu-ti astfel sa-ti versi laturile p-aci! Ba analfabelule, un "conlocuitor" care gandeste/simte/ vorbeste si scrie romaneste mai bine ca tine e mai roman decat tine, nevolnic a te mai numi roman, ci cel mult un biped behaitor de rromales!
BAI .......CONLOCUITORULE,DE CARE BAC. VB. U ? DE CEL CARE TE TRECE DUNAREA ? FII MAI EXPLICIT,AI UN MOTO ,CARE NU SANT SIGUR CA STII CE INSEAMNA,DAR IL FOLOSESTI CA UN MARE PATRI-HOT CE ESTI ! DE UNDE PANA UNDE AI TRAS U. CONCLUZIA CA TU ESTI UN PARTIOT ASA DE INVERSUNAT IAR ALTII ,SUNT " TRAISTA-N BATZ " IA-TI PALARIA DE PA TASTATURA SI DUTE DE DA MANCARE LA OILE TALE ! RROMANES, MAI BINE SCHIMABA-TI MOTOOUL DIN "NIMIC FARA DUMNEZEU " IN OARE CAND SE COACE POAMA ? BAI PRICAJITULE AI ADOPTAT STEMA REGALA ,DREPT AVATAR , SI DE ACUM ASTEPTI SA TE PUNA SI LA MASA REGALA,COPII CAM CE SE SCRIE PE FORUM,MAI ELUCRUBEZI SI TU NISTE INEPTII SI ITI PERMITI SA FACI UN MILITAR " NEVOLNIC DE A TE NUMI ROMAN " VEZI CE CRONCANESTI CA O SA-TI CADA GREU LA STOMAC,SI O SA FACI DI...REE..............EU TE SFATUIESC FRUMOS SA-TI VEZI LUNGUL NASULUI ,CA ASA CUM NIMIC NU SE FACE FARA VOIA LUI DUMNEZEU,TOT LA FEL ITI SPUN SI EU DUMNEZEU ITI DA DAR NU-TI PUNE SI IN TRAISTA...SPER SA INTELEGI,CE AM VRUT SA SPUN.........
Bai analfabetule, inteleg un singur lucru incercand sa-ti descifrez hieroglifele: esti un prost periculos, care se crede tare pt ca, cik ,ar avea o arma! Ba handicapatule, tu ar tb sa fii in fata cuiului catarii, nu dinapoia lui, la cat de slab pregatit te arati sg. cu postarile tale [substantivul "rusine" ti-e cunoscut, alogenule?] ! Vezi ca iti permiti sa ameninti cam mult pe aci, poate o sa-ti sune la usa vreun procuror militar, caci te cam crezi in RSR si nu in Romania anului 2010!!
Ma intreb si va intreb si pe voi, cei care ink mai sunteti cu capul pe umeri: Cine dreaku o fi incorporat asemenea cretini, in loc sa-i trimita inapoi la scoala primara?
"nihil sine Deo!"
BAI PRICAJITULE,NU-MI MAI TRIMITE MES. PRIVATE DE AMENINTARE ........TU CRED CA ESTI BOLNAV,MAI BINE DUTE SI TE TRATEAZA,VEZI CA INCEPI SA MA SUPERI !!!!!!!!!!
Ha-ha-ha sa-ti vad "supararea" cand iti vor bate "organili" pe la usa, degraba amenintatoriule! Ca m-am saturat de securistii de-alde voi, care va credeti intangibili, dar doar pana la proba contrarie! Si stii ce pateste in parnaie un fost politai/securist/spp-ist? Nu? Mai fa de-astea, sa am ce pune la "Rasboiu'" si o sa afli....
D-le Vanea Marin, te prinzi in jocul "de-a trimis cifrele acolo unde le locul" ? Ca si pe dvs. , ca si pe altii, v-a amenintat!
PS: Mesajul trimis cifroiului "militar" era un simplu cartonas galben, prin care il avertizam sa nu mai continue cu amenintarile, daca nu vrea sa suporte consecintele propriilor actiuni nesabuite, probabil metehne de la "Academia de Bune Maniere Baneasa"!
"Nihil sine Deo!"
Ce-mi laca apelativele voastre!!!
Nu am mai postat cam demult,am fost plecat ,dar am citit cate ceva si i-mi dau seama ca e la fel ca inainte. Doar ca acum pe langa amenintari si injuraturi se vrea si politia acestui TOPIC ? Gresesc ? Cine pe cine vrea sa reclame? Si cui ? au uitat pesemne ca LIBERA EXPRIMARE A UNEI OPINII ESTE PERMISA DE LEGILE ACTUALE ! Pe 627 mi-l amintesc din perioada campaniei,nu ? dar opiniile lui Vasile,sunt de-a dreptul STALINISTE,cu toate ca vad ca foloseste o stema regala,( parca ) si un citat celebru ! nimic fara voia lui D-ZEU,asta daca nu ma insel ! deci Vasile spune-mi te rog esti regalist,sau doar un fost turnator ?
Crezi ce vrei, dar pt. ca m-ai intrebat, uite ca nu las intrebarea neraspunsa, mai ales ca ma rogi: ai auzit de "ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, picior pentru picior, vanataie pentru vanataie, viata pentru viata"? Se cheama Legea Talionului, iar pentru comunistoizii zilelor noiatre, asta trebuie: ma injuri, iti dau un pumn in gura, imi dai o palma, iti scot dintii etc., pentru ca isi mai permit la 20 de ani dupa ce au murit niste copii pentru niste idealuri marete, gen "Vom muri si vom fi liberi!- sa foloseasca aceleasi apucaturi de "dinainte": amenintari, intimidari, injuraturi etc. Si la toate astea...aplic Talionul, ca m-am saturat sa intorc si obrazul celalalt! Daca asta e stalinism dupa tine, ok sunt stalinist, dar unul demn, nu carpa cifroilor!
PS: Daca vrei, iti trimit mesajul de amenintare al cifroiului, ca eu nu-s baba ca el, sa ma jeluiesc in public!
"Nihil sine Deo!"
Mai VITEZULE,ma uimesti ! Esti tu asa de dur ? intrre timp am rasfoit postarile ( succint ) ale majoritatii ,din toata povestea asta ( ca fapt divers ) tu ,dupa parerea mea esti cam vinovat,asa e ? Tu l-ai asmutit si dupa aia ai jicnit si calomniat ,nu crezi ? Vezi tu eu abia am venit in tara,am fost in ARABIA SAUDITA acolo arabii au niste reguli f. stricte,sunt f. intrasigenti,dar e ok ,in schimb ROMANII se sapa unul pe altul de nu-ti vine sa crezi ! tu acum ce faci ? AMENINTI ! TE DECLARI ADEPTUL STALINISMULUI ! in schimb ai tupeul sa plangi pe acei tineri care s-au jerfit ! Tu ce ai facut la revolutie ? unde munceai atunci ? Nu esti cam confuz ? in schimb folosesti niste cuvinte...cam cidate,nu prea se acordeaza gramatical,si in genera ,plus ca mananci litere de numa-numal TE CAM CONTRAZICI SINGUR ! Eu nu stiu ce ti-a scris acel postac,dar daca e ceva asa de grav incat il ameninti CU PROCURORUL MILITAR ( fara nici un temei ,parerea mea ) atunci posteaza si poate atunci avand dreptate o sa fii credibil !Pana atunci iartama dar parerea mea este ca te bagi singur in treaba !
SALUT ALEX!!!!!!!!!! VA-TI INTORS IN ROMANIA ? BRAVO,EU SUNT CIFRA,627,ESTE IMPROPRIU SPUS......... CIFRA......AM MAI AVUT O DISCUTIE CU VANIA PE TEMA ASTA,DAR SE PARE CA A UITATO.......SUNT ATATIA CARE POSTEAZA SI NICI UNU NU E NUMIT "CIFRA " TE FACE SA TE SIMTI DETINUT IN LAGARELE NAZISTE......DAR,DACA EI ASA CONSIDERA SA SE POARTE.....E PROBLEMA LOR !!!!! ACESTI POSTACI CONSIDERA CA EI NU JICNESC,POARTA DISCUTII ,ISI EXPRIMA PARERILE......DAR IN FOND JICNESC VOIT ! EU DACA IMI EXPRIM PAREREA INJUR,JICNESC,ETC.......CINE II MAI INTELEGE ???????? SALUTARI SI SA TE SIMTGI BINE IN TARA TA !!!!!!!!!!!!!
Salut,cum sa-ti spun ? Iartama intradevar ai dreptate,da am venit in tara si sunt mai dezamagit ca niciodata,sincer ma asteptam sa gasesc alta stare de spirit,PE STRADA,dar vad doar oameni posomorati,oameni necajiti,si FOARTE MULTE LICHELE ! de fapt lichele sunt si aici pe forum,vad ca a aparut si Blek,( il salut si pe el ) Dupa ce stai cateva luni in alta civilizatie,te dezobisnuieasti cu ASA CEVA,ce se intampla in Romania ! sincer de abia astept sa plec ,cand sunt acolo imi este dor de neamul meu ! cand revin imi este sila de ce vad ! Nu mai stiu nici eu cum e mai bine !
“Am descoperit cã bãrbaþii ºi femeile care au ajuns in vârf au fost cei care s-au implicat în ceea ce aveau de fãcut cu toatã energia, entuziasmul ºi sârguinþa lor.”
Harry Truman
|
niagara
211 mesaje
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 20:55
De la: vaneamarin, la data 2010-07-26 08:07:15De la: ALEX82, la data 2010-07-25 20:06:20De la: gabigabi, la data 2010-07-25 19:05:35De la: ALEX82, la data 2010-07-25 13:20:14De la: click_cont, la data 2010-07-25 13:06:39De la: vaneamarin, la data 2010-07-25 11:18:26Doamnelor,domnisoarelor si domnilor,dragi simpatizanti ai puterii sau opozitiei,
Multumiri anticipate !
Ai halucinatii Vanea ? Si atunci cand am postat prima data ,daca tin minte bine tu m-ai acuzat ca AS FI ALTUL,tu suferi de mania dedublarii ! Cine nu e pnl-ist e pus pe lista ta neagra,nu ? Esti jalnic Vania,esti mereu cu conspiratiile in capusorul tau,dar pe mine nu ma deranjeaza,in schimb GANDESC CA POATE ASA PROCEDEZI TU ? Im,ce spui ? am dreptate ?Din postarile de dinainte de alegeri eu stiu ca ai fost " contrazis atat de Blek cat si de " cifra" asa cum ii spui tu,dar tu ce ai facut ? Ai folosit un limbaj ACADEMIC,nu ?totusi daca vrei sa ne intalnim si sa purtam o discutie TET A TET,o putem face ! eu mai sunt in tara inca 9 zile.dami un semn daca vrei sa ne intalnim,am sa-ti aduc niste curmale de la " mama lor "
“Am descoperit cã bãrbaþii ºi femeile care au ajuns in vârf au fost cei care s-au implicat în ceea ce aveau de fãcut cu toatã energia, entuziasmul ºi sârguinþa lor.”
Harry Truman
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 21:00
V-aþi pregãtit pentru cota unicã de 10% ... ? Dar de ce stã în spatele acestei manevre de imagine a PDL-ului ºi Guvernului Boc Poc ?
Sper sã nu vã înjur ... "Sã trãiþi bine !" ...
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 21:45
De la: ALEX82, la data 2010-07-26 20:55:43De la: vaneamarin, la data 2010-07-26 08:07:15De la: ALEX82, la data 2010-07-25 20:06:20De la: gabigabi, la data 2010-07-25 19:05:35De la: ALEX82, la data 2010-07-25 13:20:14De la: click_cont, la data 2010-07-25 13:06:39De la: vaneamarin, la data 2010-07-25 11:18:26Doamnelor,domnisoarelor si domnilor,dragi simpatizanti ai puterii sau opozitiei,
Multumiri anticipate !
Ai halucinatii Vanea ? Si atunci cand am postat prima data ,daca tin minte bine tu m-ai acuzat ca AS FI ALTUL,tu suferi de mania dedublarii ! Cine nu e pnl-ist e pus pe lista ta neagra,nu ? Esti jalnic Vania,esti mereu cu conspiratiile in capusorul tau,dar pe mine nu ma deranjeaza,in schimb GANDESC CA POATE ASA PROCEDEZI TU ? Im,ce spui ? am dreptate ?Din postarile de dinainte de alegeri eu stiu ca ai fost " contrazis atat de Blek cat si de " cifra" asa cum ii spui tu,dar tu ce ai facut ? Ai folosit un limbaj ACADEMIC,nu ?totusi daca vrei sa ne intalnim si sa purtam o discutie TET A TET,o putem face ! eu mai sunt in tara inca 9 zile.dami un semn daca vrei sa ne intalnim,am sa-ti aduc niste curmale de la " mama lor "
ALEX,MIE DE CE NU IMI DAI CURMALE ? GLUMESC,CE VREAU EU SA TE INTREB....... CUM SE PEDEPSESTE IN ARABIA SAUDITA TRADAREA ? DAR INTOXICAREA POPULATIEI ? DAR AMENINTARILE FATISE LA ADRESA .......CONDUCATORILOR ? STII CUMVA ? SPUNEAI CA SUNT NISTE LEGI DURE ACOLO............CAT DE DURE ?
|
niagara
211 mesaje
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 22:03
Sunt sigur ca le stii mai bine decat mine,vrei doar sa vezi daca cunosc legislatia lor,nu ? Adevarul,e ca nu cunosc asa ceva,cand am ajuns acolo,am fost instuiti ce avem voie si ce nu ,dar din cate am auzit pentru ce ai intrebat tu ,cred ca la ei este moartea ( nu stiu exact ) dar la ei nu ai voie sa gresesti a doua oara ! Bimeinteles ca nu pentru toate te condamna asa de dur,dar pentru ce ai intrebat tu cred ca asta !i-ao sub rezerva de noncunascator,noi nu avem voie alcool,femei,sa facem scandal,si mai multe,pentru asta ei te trimit in tara ta ! mai mergem si noi in Bahrein,si ami bem cate o bere o sticla de vin,dar cu masura nu ca aici in Romania ! Este un pod pe care treci cand intri in Arabia saudita ,nu te controleaza nimeni ,dar efectiv iti e rusine de ei ! Sunt foarte primitori si gasesti de toate la niste preturi rezonabile,stam in camere cate 2,mai ceva ca la hotel,masa e super bogata,caldurile sunt mari,dar sunt suportabile aerul e uscat si nu te deranjeaza asa mult caldura,basca ca ai piscina unde sa te balacesti in voie ! E alta lume,alte obiceiuri,ALTE TRADITII !
Harry Truman
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 22:11
De la: ALEX82, la data 2010-07-26 22:03:25Sunt sigur ca le stii mai bine decat mine,vrei doar sa vezi daca cunosc legislatia lor,nu ? Adevarul,e ca nu cunosc asa ceva,cand am ajuns acolo,am fost instuiti ce avem voie si ce nu ,dar din cate am auzit pentru ce ai intrebat tu ,cred ca la ei este moartea ( nu stiu exact ) dar la ei nu ai voie sa gresesti a doua oara ! Bimeinteles ca nu pentru toate te condamna asa de dur,dar pentru ce ai intrebat tu cred ca asta !i-ao sub rezerva de noncunascator,noi nu avem voie alcool,femei,sa facem scandal,si mai multe,pentru asta ei te trimit in tara ta ! mai mergem si noi in Bahrein,si ami bem cate o bere o sticla de vin,dar cu masura nu ca aici in Romania ! Este un pod pe care treci cand intri in Arabia saudita ,nu te controleaza nimeni ,dar efectiv iti e rusine de ei ! Sunt foarte primitori si gasesti de toate la niste preturi rezonabile,stam in camere cate 2,mai ceva ca la hotel,masa e super bogata,caldurile sunt mari,dar sunt suportabile aerul e uscat si nu te deranjeaza asa mult caldura,basca ca ai piscina unde sa te balacesti in voie ! E alta lume,alte obiceiuri,ALTE TRADITII ![/qu
DA, SINCER CUNOSC PEDEPSELE.NU LE APROB,DAR FIECARE IN TARA LUI TREBUIE SA RESPECTE LEGILE !!!!!!!!!!!! BUNE RELE,ASTEA SUNT !!!!!! DUPA PAREREA MEA NOI SUNTEM MAI DEMOCRATI DECAT AMERICANII........... O SEARA PLACUTA ALEX !!!!!!!!!!!!!!!]
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 26 Iulie 2010, ora 22:25
De la: vasile_vali, la data 2010-07-25 23:21:25De la: ALEX82, la data 2010-07-25 20:40:35si lingairistii au suflatorii si turnatorii lor
!?!?!?
La tine se referea, bai prostovane agramat! Si vezi ca maieul ala era al lui taica-tau, iar sifonierul nu ti-l mai recunosti? E ala in care te ascundeai cand veneai de la Gradi si nu vroiai sa papi! Vrei sa vi-l repar eu, plateste loaza semianalfabeta, timpuil meu costa!
"Iob tvoiu mati!"
MAI ROMULAN ANALFABET DE MAMA SA O INJURI PE .........CINE VREI TU !!!!!!!!!!! PE ACEST TOPIC NE-AM MAI CIONDANIT ,NE-AM MAI JICNIT DAR NU TIN MINTE CA CINEVA SA SE FI LEGAT SI INJURAT DE MAMA !!!!!!! DE AICI SE VEDE ORIGINEA TA DE TIGAN ,DOAR UNUL CU CRESTEREA TA ESTE IN STARE SA FACA ASA CEVA !!!!!!!!! LOAZA, DUTE DE TE INEACA!!!!!!!!!!!!!!!,TOT ESTI RIVERAN DUNARII ...............
REGALISTUL LUI PESTE PRAJIT,DE CE NU VII TU SA FACI INSTRUCTIE CU MINE MACAR O ZI ? CE ZIC EU O ZI ,NICI 5 MIN. NU AI REZISTA,RUS IMPUTIT,BORATURA DE TIGAN CE ESTI !!!! SA-TI FIE RUSINE !!!!!"
NIHIL SINE DEO"
|
Fosta membra 9am.ro
677 mesaje
Oras: Buzau
|
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 05:37
De la: 9am056627, la data 2010-07-26 22:25:00[
MAI ROMULAN ANALFABET DE MAMA SA O INJURI PE .........CINE VREI TU !!!!!!!!!!! PE ACEST TOPIC NE-AM MAI CIONDANIT ,NE-AM MAI JICNIT DAR NU TIN MINTE CA CINEVA SA SE FI LEGAT SI INJURAT DE MAMA !!!!!!! DE AICI SE VEDE ORIGINEA TA DE TIGAN ,DOAR UNUL CU CRESTEREA TA ESTE IN STARE SA FACA ASA CEVA !!!!!!!!! LOAZA, DUTE DE TE INEACA!!!!!!!!!!!!!!!,TOT ESTI RIVERAN DUNARII ...............
REGALISTUL LUI PESTE PRAJIT,DE CE NU VII TU SA FACI INSTRUCTIE CU MINE MACAR O ZI ? CE ZIC EU O ZI ,NICI 5 MIN. NU AI REZISTA,RUS IMPUTIT,BORATURA DE TIGAN CE ESTI !!!! SA-TI FIE RUSINE !!!!!"
NIHIL SINE DEO"
9am056627,laso mai usor ca am pus eu mina pe PDL la Bucuresti,trebuie sa ne purtam cu manusi sa nu priceapa fraierii!
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
Fosta membra 9am.ro
677 mesaje
Oras: Buzau
|
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 05:40
De la: Dorinel, la data 2010-07-26 21:00:26V-aþi pregãtit pentru cota unicã de 10% ... ? Dar de ce stã în spatele acestei manevre de imagine a PDL-ului ºi Guvernului Boc Poc ?
Sper sã nu vã înjur ... "Sã trãiþi bine !" ...
Vrem sa pacalim din nou romanii,ca merge,cu dragalasenii la fraieri !
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 08:00
Sa ne amintim putin cum stateau lucrurile mai "Alex",se pare ca tu uiti repede.
De la: ALEX82, la data 2009-10-26 15:00:33De la: gabigabi, la data 2009-10-26 14:40:08De la: vaneamarin, la data 2009-10-26 12:02:14De la: ALEX82, la data 2009-10-26 11:50:31
BAI POPONAR IESIT LA PENSIE DE BATRANETE,TU CHIAR CREZI CA ESI DESTEPT ? POATE ASA TE GRATULEAZA PARTENERII TAI SE SEX ANAL BINE INTELES DUPA CE TI-O TRAG ! ESTI O MUCAVA DE DECOR CARE INTRE 2 PARTIDE DE MASTURBARE MAI SCRII SI PE FORUM !
DUTE IN CERCUL TAU DE POPONARI SI LASA LUMEA IN PACE,SI IAL CU TINE SI PE RUSUL ALA,VENEAMIN,PARCA,ALA SA-L PUPE PE ORGAN PE ANTONESCU SI SA-I SUGA ORGANUL LUI ORBAN ! OARE O SA POATA SA SE APROPIE CA SA-SI IMPLINEASCA VISUL LUI DE O VIATA ?
Auzi mai durule,Alexa draga....Papusica aia din poza ,in spatele tau este jucaria ta sau prietena ?Hai pupici,te-a trimis partidu' sa te joci de-a fiorosu' pe forumuri cu jucariile in spate ? Bruta mica!
da' nu-l recunosti pe "Cifra" sau "majuscula" asa cum i-am spus eu ? ....
CIFRA,MAJUSCULA !!
E LUME NOUA,INTRADEVAR AM UN ID NOU ACUM......DAR ? SPUNETIMI SI MIE !!!!! DATIMI RAPORTUL ASA CUM DADEATI LA SECU SI CUM DATI ACUM LA PARTIDE ,CA DOAR STITI PROCEDURA !!!!!!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 08:04
De la: black10131307, la data 2010-07-26 17:16:07De la: vaneamarin, la data 2010-07-26 08:07:15De la: ALEX82, la data 2010-07-25 20:06:20De la: gabigabi, la data 2010-07-25 19:05:35De la: ALEX82, la data 2010-07-25 13:20:14De la: click_cont, la data 2010-07-25 13:06:39De la: vaneamarin, la data 2010-07-25 11:18:26Doamnelor,domnisoarelor si domnilor,dragi simpatizanti ai puterii sau opozitiei,
Multumiri anticipate !
In rest, toate cele bune, tie si lui Gabigabi, aliata ta de nadejde!
Buna seara domnu' Black si toate cele bune si dumnevoastra.Ma bucur sincer ca ati revenit .Fireste ca imi amintesc de dumneavoastra, deoarece erati singurul sustinator al lui Basescu (mda,si al PDL dar stim ca nu asta este important ) care pe mine nu ma injura si cu care puteam sa discut normal. Un lucru rar la sustinatorii lui Basescu si pe care il apreciez sincer.
Nu m-am gandit deloc ca puteati sa fiti "agent electoral disimulat" care posteaza doar in campanie.Va cred un sustinator sincer al lui Basescu ,un om care CREDE si un om INDRAGOSTIT de Basescu si de tot ce face acesta. Eu fiind tot un om cinstit dar care nu crede si nu este deloc indragostit deloc de Base,gandesc intr-un sens tot ca dumnevoastra :SI EU AM CREZUT CA DUPA ALEGERI S-AU LIMPEZIT APELE ....Se pare insa ca amandoi ne-am inselat desi ne gandeam la lucruri diferite.
Da,nu mi-am schimbat optiunile politice .Cred in continuare in acei "cai verzi pe pereti " de care vorbiti dumneavoastra.Cred in decenta in politica si nu in marlanii si acuze mincinoase si nesimtite .Cred in asumarea raspunderii si nu in pasarea vinei, pe toata lumea de la Adam pana acum,pentru un esec guvernamental . Cred in bunastarea poporului roman si detest cand aceasta este la modul "viitor". Cred in democratie nu in "jucatori". Cred in multe lucruri domnul Black insa aceste lucruri nu se leaga de Basescu .Din contra,Basescu este cel care dupa mine franeaza lucrurile in care eu cred .
Aveti dreptate in privinta sondajului ,nu are absolut deloc relevanta referitor la viitorul Romaniei .Mai este mult pana la alegeri,suspendarea presedintelui din pacate nu are loc si probabil nu va avea sanse de izbanda la nivel parlamentar daca s-ar incerca.Vom avea scindari de partide,aripa buna si cea rea din PDL.Vom avea partide noi basesciene care apeleaza la prostia poporului,gen Dan Diaconescu,"partidul bunului simt ",etc.Vom avea partide existente dar absolut daunatoare Romaniei gen PRM sau PNG ,care pe fondul nemultumirii create de Basescu vor intra in Parlament . PNLul o sa fie zdravan atacat de de mass media basesciana ,se vor inventa gafe ale lui Crin Antonescu ,se vor inventa furturi,minciuni,crime daca este posibil,lucru care mereu s-a intamplat exact inainte de alegeri. Sa ne amintim cat de injurat era Tariceanu pentru ca a refuzat sa mareasca leafa profesorilor cu 50% ....Pe dumneavoastra probabi ca o sa va bucure teribil acest lucru,stiu ca in general va bucura tot ce este in favoarea lui Basescu si in dauna liberalilor.
De data asta situatia sta invers fata de 2007 :poporul l-ar vrea suspendat pe Basescu dar Parlamentul nu .Parlamentarii alesi au chipurile raspundere fata de ...alegatori nu fata de partid .De fapt stim ca multi parlamentari nu mai au raspundere nici fata de alegator,nici fata de partid, ci doar fata de Basescu.O ironie a sortii si un destin tragic se pare ca ne impiedica sa fim europeni ,prosperi,decenti ,curatati de trecutul comunist si de lichelele securiste care mai nou se pretind anticomunisti si de dreapta .
PS:Ma mira la dumnevoastra o schimbare de discurs.De unde pe vremea lui Tariceanu guvernarea era vinovata mereu de tot ce se intampla ,acum cand ne conduce omul lui Basescu ,chipurile nu ei sunt vinovati ci toti conducatorii de dupa 1989."Se va vedea vina tuturor celor care au condus prost tara asta in ultimii 20 de ani". Urat,urat domnul Black ! Si ne mai si indemnati sa "punem osul la treaba " de parca nu asta fecem mereu, si sa "lasam jelaniile" ,de parca nu este normal sa protestezi cand tara iti este distrusa de niste imbecili care AZI SPUN CEVA IAR MAINE FAC ALTCEVA.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 08:11
De la: 9am056627, la data 2010-07-26 20:26:32
Nu,nu am uitat discutia.Ti-am spus ca iti bati joc de drama reala a poporului evreu facand astfel de comparatii.Se pare insa ca tu ai uitat, asa cum ai si uitat ca ai recunoscut singur ca esti Alex .Sau ...ma rog,ca sa fim exacti ,Alex a recunoscut ca este Cifra.
|
vasile_vali
2835 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 08:28
De la: 9am056627, la data 2010-07-26 22:25:00De la: vasile_vali, la data 2010-07-25 23:21:25De la: ALEX82, la data 2010-07-25 20:40:35si lingairistii au suflatorii si turnatorii lor
!?!?!?
La tine se referea, bai prostovane agramat! Si vezi ca maieul ala era al lui taica-tau, iar sifonierul nu ti-l mai recunosti? E ala in care te ascundeai cand veneai de la Gradi si nu vroiai sa papi! Vrei sa vi-l repar eu, plateste loaza semianalfabeta, timpuil meu costa!
"Iob tvoiu mati!"
NIHIL SINE DEO"
Bai analfabetule platit si din banii mei [nu ti-e rusine de asta...sa iti manaci maroul zilnic si pe banii mei?], trimite-mi mail intern cu locul pe unde-ti putrezesc ciolanele si vin sa "facem instructie", asa ca intre barbati "parte-n parte", fara martori.. Am mai vazut pe aici viteji "instructori", dar cand sa trecem la fapte, ori au disparut, ori s-au ascuns dupa cifre...Hai, sa te vad, cifroiule!
"Nihil sine Deo!"
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 11:32
Doamne, vino, Doamne, sa vezi ce-a mai ramas din oameni ... sa vezi ce-a mai ramas din oameni ...
Aceiasi oameni, aceleasi texte, nimic nou ... cata plictiseala.
Analfabetism din belsug ...
Cata pierdere de vreme.
De ce sa scriu pe forum cand pot sa aud textele astea de la Realitatea si A3.
Dar la astia de ce sa ma uit cand stiu dinainte ce vor spune ...
N-ar fi mai bine sa-mi fac singur viata frumoasa ?
Sa citesc o carte, spre exemplu ...
Sa nu ma mai uit la televizor, unde, pe aproape orice canal, vad acelasi lucru: un rahat. ?
E vara, racoare, berea e rece, guvernul tot mareste TVA-ul cu cat vrea el, din salarii taie tot cat vrea el si cui vrea el, deducerile, daca vor fi constitutionale, vor fi tot alea la ce va vrea guvernul, lemne pentru iarna mi-am luat deja si le-am asezat in stiva ...
E liniste, aer, verdeata, ce-mi trebuie mie balamuc cu toti insii cu probleme mentale ?
Criza e vesela, hazlie pe alocuri, la sfarsit de saptamana se blocheaza autostrada spre mare, litoralul este plin, supermarketurile duduie, preturile s-au marit la alimente, mai ales la vegetale pentru c-a plouat si guvernul n-a facut nimic impotriva ploii, dupa cum n-a facut nimic nici cand a nins asta- iarna ... Mi se pare cea mai reusita criza din toata Europa asta ...
Suntem un popor deosebit. Nimic nu ne iese ! Ca la altii ... Nici criza asta n-am izbutit-o.
Poate la iarna sa ne iasa ceva, cand n-om mai plati toti incalzirea unora care locuiesc prin blocurile tarii. O sa fie prima iarna in care platesc numai incalzirea casei mele. Ce bine o sa ma simt ...
Mi-or face astia deduceri si pentru lemne ? Daca da, e nasol, ca nenea care mi-a adus 4 carute de lemne, nu mi-a dat bon fiscal, mama lui de evazionist ...
Casa mi-am izolat-o termic, fara sa-mi dea statul nici un leu, am ratat si chestia asta ....
In fine, e vara, ploua zilnic, e placut, criza e zglobie, pe forumuri nu mai am chef, la televizor nici atat ...
Viata.
Exista viata si fara forum.
Si fara televizor.
Si pare mult mai frumoasa.
Chiar foarte frumoasa.
Chiar daca a fost urata, foarte urata.
Sa fie absoluta nevoie ca viata cuiva sa fie extrem de urata ca sa constate ca poate fi simpla si frumoasa ?
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
vasile_vali
2835 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 12:00
De la: Silviu, la data 2010-07-27 11:32:17Doamne, vino, Doamne, sa vezi ce-a mai ramas din oameni ... sa vezi ce-a mai ramas din oameni ...
Cata pierdere de vreme.
Sa nu ma mai uit la televizor, unde, pe aproape orice canal, vad acelasi lucru: un rahat. ?
E vara, racoare, berea e rece, guvernul tot mareste TVA-ul cu cat vrea el, din salarii taie tot cat vrea el si cui vrea el, deducerile, daca vor fi constitutionale, vor fi tot alea la ce va vrea guvernul, lemne pentru iarna mi-am luat deja si le-am asezat in stiva ...
E liniste, aer, verdeata, ce-mi trebuie mie balamuc cu toti insii cu probleme mentale ?
Criza e vesela, hazlie pe alocuri, la sfarsit de saptamana se blocheaza autostrada spre mare, litoralul este plin, supermarketurile duduie, preturile s-au marit la alimente, mai ales la vegetale pentru c-a plouat si guvernul n-a facut nimic impotriva ploii, dupa cum n-a facut nimic nici cand a nins asta- iarna ... Mi se pare cea mai reusita criza din toata Europa asta ...
Suntem un popor deosebit. Nimic nu ne iese ! Ca la altii ... Nici criza asta n-am izbutit-o.
Poate la iarna sa ne iasa ceva, cand n-om mai plati toti incalzirea unora care locuiesc prin blocurile tarii. O sa fie prima iarna in care platesc numai incalzirea casei mele. Ce bine o sa ma simt ...
Mi-or face astia deduceri si pentru lemne ? Daca da, e nasol, ca nenea care mi-a adus 4 carute de lemne, nu mi-a dat bon fiscal, mama lui de evazionist ...
Casa mi-am izolat-o termic, fara sa-mi dea statul nici un leu, am ratat si chestia asta ....
In fine, e vara, ploua zilnic, e placut, criza e zglobie, pe forumuri nu mai am chef, la televizor nici atat ...
Viata.
Si fara televizor.
Chiar foarte frumoasa.
Sa fie absoluta nevoie ca viata cuiva sa fie extrem de urata ca sa constate ca poate fi simpla si frumoasa ?
Salutari Silviule, chiar daca ai revenit pentru scurta vreme printre noi, astia mai prozaici decat tine! Sa stii ca eu, unul, nu ti-am simtit lipsa, ai fost suplinit cu succes de alti aplaudaci portocaloi...Odihna usoara, lectura multa si revenire printre plebe cat mai tarzie! Ce bine e fara tine, nici nu-ti dai seama!!!
"Nihil sine Deo!"
|
Fosta membra 9am.ro
2146 mesaje
|
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 12:59
ce isi mai doresc prostii..care au votat geoana si basescu..2 comunisti..
" 41% dintre cetateni l-ar vota pe Nicolae Ceausescu la prezidentiale, in timp ce 49% cred ca acesta a fost un conducator bun, potrivit unui sondaj publicat de IRES.
Daca Nicolae Ceausescu ar candida la alegerile prezidentiale, alaturi de liderii altor formatiuni politice, 41% dintre cei intervievati spun ca l-ar vota pe acesta, in timp ce 52% nu l-ar vota, 5% nu stiu daca l-ar vota, iar un procent nu raspunde la intrebare, "
originala ...nu-mi plac copiile .
|
9am126636
389 mesaje
|
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 13:18
V-ati prostit cu totul. Ceausescu nu mai este, Basescu se dovedeste ca nu tine cu poporul (sa nu i se implineasca predictia sa ramina fara cap), Geoana este anihilat de flacaruia violet.
Da ce parere aveti despre vizita delegatiei FMI si catastrofa aviatica din muntii nostri sfinti?
Ce spuneti despre faptul ca israelitii fac exercitii militare pe tertoriul Romaniei?
Ce spuneti despre faptul ca industria de aparare a fost pusa pe butuci si suntem nevoiti sa importam tehnica de lupta de la israeliti?
Hai securistilor mestecati, ca in '89 ati stiut ce se punea la cale si nu l-ati arestat pe Ceausescu pentru a preveni varsarea de singe inutila.
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 14:42
De la: vasile_vali, la data 2010-07-27 12:00:27De la: Silviu, la data 2010-07-27 11:32:17Doamne, vino, Doamne, sa vezi ce-a mai ramas din oameni ... sa vezi ce-a mai ramas din oameni ...
Cata pierdere de vreme.
Viata.
Si fara televizor.
Chiar foarte frumoasa.
Salutari Silviule, chiar daca ai revenit pentru scurta vreme printre noi, astia mai prozaici decat tine! Sa stii ca eu, unul, nu ti-am simtit lipsa, ai fost suplinit cu succes de alti aplaudaci portocaloi...Odihna usoara, lectura multa si revenire printre plebe cat mai tarzie! Ce bine e fara tine, nici nu-ti dai seama!!!
"Nihil sine Deo!"
Mi se pare mie sau intreci masura bunului simt si de data asta???  Nu pot decat sa spun cata scarba imi provoci si ca oricat ai incerca sa-ti justifici spusele n-ai nici o scuza!!
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 27 Iulie 2010, ora 15:02
De la: ana__totir, la data 2010-07-27 12:59:00ce isi mai doresc prostii..care au votat geoana si basescu..2 comunisti..
" 41% dintre cetateni l-ar vota pe Nicolae Ceausescu la prezidentiale, in timp ce 49% cred ca acesta a fost un conducator bun, potrivit unui sondaj publicat de IRES.
Daca Nicolae Ceausescu ar candida la alegerile prezidentiale, alaturi de liderii altor formatiuni politice, 41% dintre cei intervievati spun ca l-ar vota pe acesta, in timp ce 52% nu l-ar vota, 5% nu stiu daca l-ar vota, iar un procent nu raspunde la intrebare, "
Da,da,... si vrei sa spui ca toti asti ar vota acum PSD-ul, pentru ca este continuatorul PCR-ului??
Eu as fi cutioasa sa vad de cine a fost comandat sondajul care au fost unitatile populatiei statistice alese, precum si de modul in care au fost formulate acele intrebari.
Chiar daca aceste sondaje se adeveresc tot nu ati avea la alegerile viitoare mai mult de atat. Asta dovedeste ca de fapt oricat de rea este guvernarea actuala nici voi nu faceti mare branza in opozitie. Acum va dovediti valoarea toti, nu numai cei de la guvernare si daca nici acum nu aveti destula credibilitate atunci se poate spune ca este vai de voi si de politica voastra de doi bani.
|
|
|