back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

117 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 15:00

Totul este simplu ca buna ziua draga tinere.Domnule V. ai impresia ca eu simpatizez vreun partid? Cred ca sunt unul dintre cei mai impartiali de pe acest forum si totusi dumneata faci niste afirmatii fara acoperire . In acelasi timp crezi si nu este rau in ,,invicibilitatea'' acestui pnl , care dupa parerea mea este doar remorca psd. Mai spui plin se siguranta ca acest partid nu mai are in randurile lui turnatori. Dar generali o avea? Nu cred ca tovarasul Melescanu a fost vreun muncitor inofensiv de la IMGB si dupa ce a participat la rusinoasele guvernari post-decembriste in slujba lui Iliescu acum este un liberal convins. Oare sotia lui ,dzeu sa-i ierte greselile ,ce facea la singurul post de televiziune in perioada Golaniadei. De la cine primea acele nesimtite stiri si mai avea tupeul sa le si difuzeze. Ce contributie a avut acest general la mizeria pe care o traiti astazi? Eu doar doresc sa reafirm faptul ca la ora actuala pnl este un partid in care NU AM NICI CEA MAI MICA INCREDERE, pentru ca a demonstrat ca este doar o anexa a FSN ului , acum divizat in psd si pdl. El a facut si face jocul celor care manipuleaza si saracesc populatia tari , dar se ascund si reusesc sa mai prosteasca cate un cetatean mai credibil din fire. Am mai afirmat si reafirm faptul ca ori sunteti grosolan manipulat,ori interesat de starea actuala, daca mai puteti sustine niste gunoaie.

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 15:15

De la: click_cont, la data 2010-07-28 11:16:58
De la: vaneamarin, la data 2010-07-28 09:34:47
De la: black10131307, la data 2010-07-28 09:23:42
Cam asa s-a intimplat cu toata industria romaneasca, Vanea. Ti se pare anormal sa-i judecam pentru hotii si distrugeri pe toti cei care au fost in 20 de ani la putere? Doar astia de acum sunt vinovati? Ce se mai poate pune pe picioare din economia romaneasca? Ce s-a vandut rusilor? Patriciu este anti-comunistul vostru? El care a pasat rusilor Rompetrolul prin intermediul Kazahstanului?
Cum sa iesi din criza la fel ca Germania, cu o economie din carton, o butaforie? Cresterea cu care va mandriti voi liberalii din timpul lui Moliceanu, a fost o gogoasa otravita, bazata pe explozia creditelor romanilor! Era o frenezie in acordarea creditelor, toata lumea cumpara imobile, electrocasnice, etc. Bani virtuali, ne-munciti, care acum atarna ca o piatra de moara de gaturile romanilor!

Venea Crin Antonescu si ce facea? Eu spun ca e gaunos pentru ca nu are nici un proiect concret! Nu a facut nimic in 20 de ani de politica si nici nu va face! A fost promovat si sustinut doar ca sa-l injure pe Basescu si nimic mai mult!

Black,cresterea economica nu era o gogoasa.Astfel de teorii gen "se traia bine in mod fals" sunt amuzante dar si tragice .Sunt amuzante deoarece neaga o realitate evidenta si sunt tragice deoarece acum se traieste rau in mod real .Traiul prost nu are cum dracului sa fie un merit al unei guvernari care promisese in campanie pensii de 400Euro si salarii de 900 si care militau ferm pentru marirea salariilor profesorilor cu 50%.

Te-am intrebat ce anume a facut Basescu bun pentru tara si vad ca nu poti sa imi spui nimic ci doar imi citezi din cine stie ce surse gen B1TV.Te mai intreb si altceva .De ce spui ca in spatele lui Crin Antonescu stau Vantu si Patriciu? Lasand faptul ca nu ii stiu pe astia condamnati in justitie si ca ar trebui sa acordam si noi prezumtia de nevinovatie hai sa spunem ca sunt niste tipi ingrizitori al caror unic tel este sa aiba un om la putere si sa haleasca tara la micul dejun. De ce sa nu stea in spatele lui Base astia doi ?Vantu a chemat Academia Catavencu cand l-a pacalit pe Geoana,contracandidatul lui Basescu iar Patriciu are acum un ziar (Adevarul) care este ca un fel de B1TV. Deci clar si concret :de ce afirmi ca in spatele lui Antonescu stau Vantu si Patriciu si de ce sa nu stea astia doi in spatele lui Base ? Spune-mi clar ce anume decizie a luat Antonescu pus de Patriciu sau de Vantu,nu ma aburi ci raspunde clar te rog .Eu cred ca Base este pe felie cu mogulii astia rai asa cum este si cu mogulii buni gen Bittner,Cocos,etc.

Ma baiete ori esti orb voit, ori esti prost, ori rau intentionat,daca sustii cele de mai sus. Cand a dus-o romanul bine, fraerul pamantului, cand a trait pe seama creditelor? Asta numesti tu crestere economica, bazata doar pe consum si indatorare?? Ce-ai produs intre timp? imobile la costuri exoebitante si preturi de vanzare la fel?? Uite unde te-au adus!!
Daca cresterea ar fi fost normala reala si sanatoasa n-ai fi cazut de atat de sus. Ai fi avut macar atat cat sa treci criza fara sa o simti, pentru ca Romania, in conditiile in care agricultura era praf, nu avea cum sa depasasca pragul de supraproductie ca sa intre intr-adevar in recesiune. Dar uite ca a fost posibil sa intram desi eram saracii Europei.
De unde ati fi dat 50% mariri de salari la profesori?? Din alte credite, cand PIB-ul Romaniei nu suporta nici cel mai mic soc?
Iti spun eu ce a facut Basescu, chiar daca rezultatele sunt unele care voua nu va plac, de altfel nu plac nimanui dat asta este Romania: V-a adus cu picioarele pe pamant chiar daca capul unora dintre voi a ramas acolo sus printre nori!!

si atunci,te mai intreb o data si pe tine si pe toti cei proB : DE CE S-A LAUDAT BAS' cu realizarile din 2007-2008 ?
DE CE S-A RUGAT IN 2009 de Tariceanu si PNL sa faca guvernul Boc ,impreuna si nu le-a iesit pasenta si a trebuit sa se multumeasca cu PSD.ul atit de blamat de ei ....vezi, Doamne ??
DE CE S-A RUGAT IN NOAPTEA REALEGERII DE PNL SA REFACA ALIANTA D. A ?
in mod logic ,daca PNL a condus dezastruos, toata aceasta MILOGEALA , NU TREBUIA SA EXISTE ! e clar ?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 15:40

De la: klm, la data 2010-07-29 15:00:52 Eu doar doresc sa reafirm faptul ca la ora actuala pnl este un partid in care NU AM NICI CEA MAI MICA INCREDERE, pentru ca a demonstrat ca este doar o anexa a FSN ului , acum divizat in psd si pdl. El a facut si face jocul celor care manipuleaza si saracesc populatia tari , dar se ascund si reusesc sa mai prosteasca cate un cetatean mai credibil din fire. Am mai afirmat si reafirm faptul ca ori sunteti grosolan manipulat,ori interesat de starea actuala, daca mai puteti sustine niste gunoaie.

Domnule Klm, eu v-am explicat clar ca nu exista partid ideal .Dumnevoastra va intoarceti obsesiv la a arata ca exista oameni cu un trecut patat.Va cred dom'le,va cred.Conteza insa si proportia in care acestia sunt raspanditi intre toate partidele . V-am explicat ca exista partide mai bune si mai rele si ca PNL este la ora actuala in mod clar cea mai buna varianta fara a insemna ca este un partid perfect. Ce mai proasta este PDL iar cel mai dezastuos om politic pentru Romania este Basescu.

Faptul ca nu gandim la fel, nu inseamna obligatoriu ca eu sunt cel credul ,nu inseamna ca eu sunt manipulat sau interesat, ci poate insemna si ca dumnevoastra sunteti asa.De altfel "echidistanta" si dispertul generalizat si absurd fata de toate partidele politice, este cel mai intalnit lucru in randurile fanilor inraiti ai lui Basescu. Nu spun ca toti cei care gandesc asa sunt fani Basescu,spun doar ca fanii cei mai inraiti ai lui Basescu traiesc doar ca sa slujeasca o persoana si detesta clasa politica,partidele, deoarece asa le-a spus idolul lor .El este singurul bun,ceilalti sunt toti... clasa politica rea pe care el s-a angajat ca o reformeaza.

Pe scurt nu va retine nimic domnule KLM sa dispretuiti toate partidele existente ,sa visati la cai verzi pe pereti si partide noi si minunate nascute din spuma marii .Eu aleg cea mai buna varianta din ce am si nu sunt nemultumit deloc de PNL ci chiar le apreciez rezultatele guvernarii Tariceanu si deciziile de acum luate sub conducerea lui Antonescu.Ma doare undeva daca dumnevoastra credeti ca am interese lagate de PNL sau ca sunt manipulat. Daca o sa fiu candva nemultumit,daca o sa ajung sa pun semnul egal intre FSN si PNL ,promit sa va anunt . Deocamdata nu este cazul, si detest "scarba" asta generalizata de provenienta basesciana in care se pune semnul egal intre toate partidele desi UNELE ERAU ATACATE DE MINERI IN 1990 ,IAR ALTELE ...ORGANIZAU ATACUL.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 16:04

De la: click_cont, la data 2010-07-29 10:25:06
Din tot ce-ai scris aici, chit ca nici nu am citit, am retinut doar fluieratul a paguba de la sfarsit. Pentru celalalt "post", la care mi-ai raspuns, ti-a dat un om cu capul pe umeri, raspunsul! Incolo....ar mai fi de spus doar ca iti place sa te contrazici chiar daca nici macar tu nu crezi ceea ce sustii!

Imi place sa contrazic ,nu sa ma contrazic. :) .Oricum,recunosc cinstit Click ca asa este,cum spui tu,chiar imi place sa contrazic si sa fiu contrazis. Tie nu ? Chiar daca imi face placere sa contrazic,nu fac acest lucru decat cand crezand in ce spun. Presupun ca si tu tot asa ,nu ? Contrazicerea este placuta, poate genera o discutie interesanta ,poate duce la un fel de "sah" .Cand lumea realizeaza ca nu se joaca "pe bani" si ca nu este obligatoriu sa castigi ci doar sa te relaxezi discutandt,lucrurile sunt chiar placute .Cand nu realizeaza acest lucru si cand vor obligatoriu sa castige ,sa aiba dreptate,dar sau nu au, sau nu stiu sa isi sustina logic punctul de vedere ,se ajunge la injuraturi.Asta este cazul mai nefericit ...

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 16:21

De la: vasile_vali, la data 2010-07-29 14:06:36Fata furata a scris:"Salut prietene! Lasa-l pe mascariciul asta in pace, nu vezi ca nu ai cu cine sa te pui. E vai mama lui cu fata aia de desfacut conserve. Peizanul roman in loc sa se mai ocupe de cultivarea pamantului si cresterea animalelor, sta toata ziua pe internet si se rupe in figuri ca sa-si dovedeasca inteligenta.
Abrutizatul asta de bautura, daca si-a tras emblema si deviza casei regale, are impresia ca e vreun os domnesc, vreo personalitate istorica in viata. E de compatimit!"

Bai fata furata, spune-i celuilalt babalau ca trimiti commenturi la pozele forumistilor! Sa ai tu atatia bani in buzunar cati litri de alcool am baut eu? Ba "frumosule", tu cand ti-ai facut ultimele analize la tarata ce-ti tine loc de creier?

"Nihil sine Deo!"

Peizane, daca iti vedeam vreo poza cu tine tinand sapa in mina, sau mulgand vacile, etc, ziceam: "uite frate un taran muncitor, bravo lui!" Dar daca tu te pozezi preparand matrafoxul, ce vrei sa cred? Ca prepari bauturi alcoolice pentru facut frectie cand esti racit, sau pentru impartasanie?
Te mai tradeaza si fata de drojdier cu state vechi in activitate! Daca te supara termenul de betiv, iti spun bun consumator!

Despre insemnele regale, tradezi si ceva origini rromales, ca numai aia sunt ahtiati sa se declare regi, imparati...Bai samahoanca trebuie sa fii nobil ca sa le folosesti, ori imi dau seama cat de nobil esti tu dupa ce ranesti la porci!

Fosta membra 9am.ro

117 mesaje

Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 16:30

Domnule V, de ce o tineti langa balanga cu sloganul asta stupid in care catalogati pe toti oamenii care nu sunt de acord cu dv drept ,,basescieni''. Faptul ca tot mai puteti avea incredere intr-un partid clar de rahat, nu denota decat ca sunteti,,naiv''(sper). Restul bla...bla...bla...de gen mafiot. Doar asa pot sa mai va cred, restul, povesti de adormit fraierii.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 16:32

De la: vaneamarin, la data 2010-07-29 15:40:50
De la: klm, la data 2010-07-29 15:00:52 Eu doar doresc sa reafirm faptul ca la ora actuala pnl este un partid in care NU AM NICI CEA MAI MICA INCREDERE, pentru ca a demonstrat ca este doar o anexa a FSN ului , acum divizat in psd si pdl. El a facut si face jocul celor care manipuleaza si saracesc populatia tari , dar se ascund si reusesc sa mai prosteasca cate un cetatean mai credibil din fire. Am mai afirmat si reafirm faptul ca ori sunteti grosolan manipulat,ori interesat de starea actuala, daca mai puteti sustine niste gunoaie.

Domnule Klm, eu v-am explicat clar ca nu exista partid ideal .Dumnevoastra va intoarceti obsesiv la a arata ca exista oameni cu un trecut patat.Va cred dom'le,va cred.Conteza insa si proportia in care acestia sunt raspanditi intre toate partidele . V-am explicat ca exista partide mai bune si mai rele si ca PNL este la ora actuala in mod clar cea mai buna varianta fara a insemna ca este un partid perfect. Ce mai proasta este PDL iar cel mai dezastuos om politic pentru Romania este Basescu.

Faptul ca nu gandim la fel, nu inseamna obligatoriu ca eu sunt cel credul ,nu inseamna ca eu sunt manipulat sau interesat, ci poate insemna si ca dumnevoastra sunteti asa.De altfel "echidistanta" si dispertul generalizat si absurd fata de toate partidele politice, este cel mai intalnit lucru in randurile fanilor inraiti ai lui Basescu. Nu spun ca toti cei care gandesc asa sunt fani Basescu,spun doar ca fanii cei mai inraiti ai lui Basescu traiesc doar ca sa slujeasca o persoana si detesta clasa politica,partidele, deoarece asa le-a spus idolul lor .El este singurul bun,ceilalti sunt toti... clasa politica rea pe care el s-a angajat ca o reformeaza.

Pe scurt nu va retine nimic domnule KLM sa dispretuiti toate partidele existente ,sa visati la cai verzi pe pereti si partide noi si minunate nascute din spuma marii .Eu aleg cea mai buna varianta din ce am si nu sunt nemultumit deloc de PNL ci chiar le apreciez rezultatele guvernarii Tariceanu si deciziile de acum luate sub conducerea lui Antonescu.Ma doare undeva daca dumnevoastra credeti ca am interese lagate de PNL sau ca sunt manipulat. Daca o sa fiu candva nemultumit,daca o sa ajung sa pun semnul egal intre FSN si PNL ,promit sa va anunt . Deocamdata nu este cazul, si detest "scarba" asta generalizata de provenienta basesciana in care se pune semnul egal intre toate partidele desi UNELE ERAU ATACATE DE MINERI IN 1990 ,IAR ALTELE ...ORGANIZAU ATACUL.

Iar unele partide atacate de mineri in '90, de atata scarba capatata fata de pesedisti, peste numai vreo doi ani intrau la guvernare alaturi de PSD, cand celelalte forte cu adevarat democratice, ca PNT-CD si societatea civila se razboiau cu PSD! Ei, dar nu au intrat ca sa puna botul la cascaval, ci ca sa submineze adversarul din interior!!!
Si tot doar in unele partide, nu spun care, dar care se pretindeau continuatoarele partidelor istorice, colcaiau securistii si informatorii! Mai ales in conducerea partidului.
Mai dom' Vanea, nici la gradinita de copii nu te mai primesc cu basme din astea expirate!

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 16:38

Ai dreptate black,dupa ce am adus minerii ,am sabotat toate Guvernele SA POT AJUNGE LA COTROCENI

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 16:41

De la: klm, la data 2010-07-29 16:30:27Domnule V, de ce o tineti langa balanga cu sloganul asta stupid in care catalogati pe toti oamenii care nu sunt de acord cu dv drept ,,basescieni''. Faptul ca tot mai puteti avea incredere intr-un partid clar de rahat, nu denota decat ca sunteti,,naiv''(sper). Restul bla...bla...bla...de gen mafiot. Doar asa pot sa mai va cred, restul, povesti de adormit fraierii.

Gen mafiot ? .Care afirmatie de-a mea va pare de gen mafiot ?

Oricum domnul Klm ,este surprinzator pentru mine ca imi spuneti ca ii categorisesc pe toti cei care nu gandesc ca mine drept basescieni. Zau ca va inselati.Sunt zeci de oameni care nu au fost de acord cu mine in anumite probleme si nu i-am facut deloc basescieni.Nici pe dumnevoastra nu v-am categorisit asa dar probabil nu cititi atent postarile.

Hai sa traiti domnul Klm.M-ar bucura sa mai discutam dar am senzatia ca nu va intereseaza ce va raspund eu, ci doar ce vreti dumnevoastra sa spuneti mie. Ce va spun eu sunt ...chestii de tip mafiot .

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 16:41

De la: gabigabi, la data 2010-07-29 15:00:24
De la: black10131307, la data 2010-07-28 10:50:59 Asta-i cea mai tare teza penelista pe care am auzit-o vreodata! Basescu pe felie cu Vantu si Patriciu!!!

De'aia plateste Vantu bani grei la colaboratorii Realitatii TV care vin sa-l faca albie de porci pe Basescu, ca sa-l ajute! Nu-i asa ca si sobolanul de Voiculescu, cu armata lui de ciutaci ii face jocul lui Basescu?
Dom' Vanea, respectele mele pentru logica dumitale, esti mai tare ca Sherlock Holmes!

poti sa te miri cit vrei, dar Vintu a fost pe mina cu Bas' in noaptea cu bucluc ,atunci cind l-a chemat pe Geoana la el ! ....am spus-o si o mai spun o data! o singura chestie il putea face pe Geoana sa se duca-n toiul noptii la Vintu, iar reporterii de la Catavencu sa fie SIGURI ca Geoana va veni si acele fotografii sa ajunga-n mina Basescului ,imediat ....si asta era promisiunea ca-i va da dovada ca si Basescu s-a intilnit cu el in nush ce parcare ,intr-un miez de noapte ! ....
cit despre Antonescu si papusica Matrionska, puah ! da' ca-n Boc, Videanu, Lachita, Blaga ,C. Preda si al de i se puse o broasca-n git la guvernarea cu PSD.....ca sa nu spun ca in voi toti, de fapt, nu-i ascuns in voi toti, mai papusilor portocalii , BASESCU ?

Da, sigur ca da! Cum nu va iese jocul, cum scoateti din sertar Teoria Conspiratiei! Asa putem extrapola ca Basescu a fost in cardasie si cu barza care l-a adus pe lume atat de prostanac pe Geoana, sau atat de fals pe Crin.

Fosta membra 9am.ro

754 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 16:48

Sa nu uiti niciodata BLACK ca nu Ghiara conduce MaFIA,DOAR eU SUNT CAPITANUL !

PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca. http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo ■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului? Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile. ■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ? http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related .9AM. VA MULTUMIM ! Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA- Nurse with big tits eats cum- Ea face și mai bine !
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 16:48

De la: black10131307, la data 2010-07-29 16:41:36
De la: gabigabi, la data 2010-07-29 15:00:24
De la: black10131307, la data 2010-07-28 10:50:59 Asta-i cea mai tare teza penelista pe care am auzit-o vreodata! Basescu pe felie cu Vantu si Patriciu!!!

De'aia plateste Vantu bani grei la colaboratorii Realitatii TV care vin sa-l faca albie de porci pe Basescu, ca sa-l ajute! Nu-i asa ca si sobolanul de Voiculescu, cu armata lui de ciutaci ii face jocul lui Basescu?
Dom' Vanea, respectele mele pentru logica dumitale, esti mai tare ca Sherlock Holmes!

poti sa te miri cit vrei, dar Vintu a fost pe mina cu Bas' in noaptea cu bucluc ,atunci cind l-a chemat pe Geoana la el ! ....am spus-o si o mai spun o data! o singura chestie il putea face pe Geoana sa se duca-n toiul noptii la Vintu, iar reporterii de la Catavencu sa fie SIGURI ca Geoana va veni si acele fotografii sa ajunga-n mina Basescului ,imediat ....si asta era promisiunea ca-i va da dovada ca si Basescu s-a intilnit cu el in nush ce parcare ,intr-un miez de noapte ! ....
cit despre Antonescu si papusica Matrionska, puah ! da' ca-n Boc, Videanu, Lachita, Blaga ,C. Preda si al de i se puse o broasca-n git la guvernarea cu PSD.....ca sa nu spun ca in voi toti, de fapt, nu-i ascuns in voi toti, mai papusilor portocalii , BASESCU ?

Da, sigur ca da! Cum nu va iese jocul, cum scoateti din sertar Teoria Conspiratiei! Asa putem extrapola ca Basescu a fost in cardasie si cu barza care l-a adus pe lume atat de prostanac pe Geoana, sau atat de fals pe Crin.

Black,cred ca a venit momentul ca si sustinatorii lui Base sa stie ca nu barza aduce copiii. Vezi ca astia au mare incredere in tine, iau de bun tot ce le spui pe forum.Spune-le adevarul Black,spune-le in sfarsit adevarul ...

Fosta membra 9am.ro

117 mesaje

Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 17:14

,,,Iar unele partide atacate de mineri in '90, de atata scarba capatata fata de pesedisti, peste numai vreo doi ani intrau la guvernare alaturi de PSD, cand celelalte forte cu adevarat democratice, ca PNT-CD si societatea civila se razboiau cu PSD! Ei, dar nu au intrat ca sa puna botul la cascaval, ci ca sa submineze adversarul din interior!!'''' 'De ce sunteti asa de radical cu bietii liberali? Ei sunt mari patrioti si doresc doar prosperitatea lui Patriciu, Tericeanu si a altor ,,eroi'' nationali.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 18:40

De la: gabigabi, la data 2010-07-29 15:15:29
De la: click_cont, la data 2010-07-28 11:16:58
De la: vaneamarin, la data 2010-07-28 09:34:47
De la: black10131307, la data 2010-07-28 09:23:42
Cam asa s-a intimplat cu toata industria romaneasca, Vanea. Ti se pare anormal sa-i judecam pentru hotii si distrugeri pe toti cei care au fost in 20 de ani la putere? Doar astia de acum sunt vinovati? Ce se mai poate pune pe picioare din economia romaneasca? Ce s-a vandut rusilor? Patriciu este anti-comunistul vostru? El care a pasat rusilor Rompetrolul prin intermediul Kazahstanului?
Cum sa iesi din criza la fel ca Germania, cu o economie din carton, o butaforie? Cresterea cu care va mandriti voi liberalii din timpul lui Moliceanu, a fost o gogoasa otravita, bazata pe explozia creditelor romanilor! Era o frenezie in acordarea creditelor, toata lumea cumpara imobile, electrocasnice, etc. Bani virtuali, ne-munciti, care acum atarna ca o piatra de moara de gaturile romanilor!

Venea Crin Antonescu si ce facea? Eu spun ca e gaunos pentru ca nu are nici un proiect concret! Nu a facut nimic in 20 de ani de politica si nici nu va face! A fost promovat si sustinut doar ca sa-l injure pe Basescu si nimic mai mult!

Black,cresterea economica nu era o gogoasa.Astfel de teorii gen "se traia bine in mod fals" sunt amuzante dar si tragice .Sunt amuzante deoarece neaga o realitate evidenta si sunt tragice deoarece acum se traieste rau in mod real .Traiul prost nu are cum dracului sa fie un merit al unei guvernari care promisese in campanie pensii de 400Euro si salarii de 900 si care militau ferm pentru marirea salariilor profesorilor cu 50%.

Te-am intrebat ce anume a facut Basescu bun pentru tara si vad ca nu poti sa imi spui nimic ci doar imi citezi din cine stie ce surse gen B1TV.Te mai intreb si altceva .De ce spui ca in spatele lui Crin Antonescu stau Vantu si Patriciu? Lasand faptul ca nu ii stiu pe astia condamnati in justitie si ca ar trebui sa acordam si noi prezumtia de nevinovatie hai sa spunem ca sunt niste tipi ingrizitori al caror unic tel este sa aiba un om la putere si sa haleasca tara la micul dejun. De ce sa nu stea in spatele lui Base astia doi ?Vantu a chemat Academia Catavencu cand l-a pacalit pe Geoana,contracandidatul lui Basescu iar Patriciu are acum un ziar (Adevarul) care este ca un fel de B1TV. Deci clar si concret :de ce afirmi ca in spatele lui Antonescu stau Vantu si Patriciu si de ce sa nu stea astia doi in spatele lui Base ? Spune-mi clar ce anume decizie a luat Antonescu pus de Patriciu sau de Vantu,nu ma aburi ci raspunde clar te rog .Eu cred ca Base este pe felie cu mogulii astia rai asa cum este si cu mogulii buni gen Bittner,Cocos,etc.

Ma baiete ori esti orb voit, ori esti prost, ori rau intentionat,daca sustii cele de mai sus. Cand a dus-o romanul bine, fraerul pamantului, cand a trait pe seama creditelor? Asta numesti tu crestere economica, bazata doar pe consum si indatorare?? Ce-ai produs intre timp? imobile la costuri exoebitante si preturi de vanzare la fel?? Uite unde te-au adus!!
Daca cresterea ar fi fost normala reala si sanatoasa n-ai fi cazut de atat de sus. Ai fi avut macar atat cat sa treci criza fara sa o simti, pentru ca Romania, in conditiile in care agricultura era praf, nu avea cum sa depasasca pragul de supraproductie ca sa intre intr-adevar in recesiune. Dar uite ca a fost posibil sa intram desi eram saracii Europei.
De unde ati fi dat 50% mariri de salari la profesori?? Din alte credite, cand PIB-ul Romaniei nu suporta nici cel mai mic soc?
Iti spun eu ce a facut Basescu, chiar daca rezultatele sunt unele care voua nu va plac, de altfel nu plac nimanui dat asta este Romania: V-a adus cu picioarele pe pamant chiar daca capul unora dintre voi a ramas acolo sus printre nori!!

si atunci,te mai intreb o data si pe tine si pe toti cei proB : DE CE S-A LAUDAT BAS' cu realizarile din 2007-2008 ?
DE CE S-A RUGAT IN 2009 de Tariceanu si PNL sa faca guvernul Boc ,impreuna si nu le-a iesit pasenta si a trebuit sa se multumeasca cu PSD.ul atit de blamat de ei ....vezi, Doamne ??
DE CE S-A RUGAT IN NOAPTEA REALEGERII DE PNL SA REFACA ALIANTA D. A ?
in mod logic ,daca PNL a condus dezastruos, toata aceasta MILOGEALA , NU TREBUIA SA EXISTE ! e clar ?

Nu, nu e clar Gabi, iti spun eu ce este clar. A facut-o dintr-un singur motiv, "un motiv politic", oricum PLN ar fi luat teapa pentru ca se stie cine canta acolo, aceea era o oportunitate de a merge in alta formula mai departe. Nu a fost asa, iar acum nu e cum vreti voi! Basescu oricum ar fi scapat de Tariceanu, cum a facut-o si de altii, altfel nu ar fi ajuns in varf. Dar hai sa spunem lucrurilor pe nme: toti cei de care a scapat pe parcurs au primit doar ceea ce meritau, eu m-as bucura sa mai primesca si altii si sa o incaseze toti, la ei acasa batuti cu propriile arme, una dintre ele fiind nesimtirea, pe care , daca stii sa o directionezi bine, te scapa de nenorociti. Eu as spune in incheiere: Brovo Basescule, mai trage-le-o o data!!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 18:54

Istoria recentã așa cum a fost: Partidul Național Liberal, între exponent al dreptei și marioneta stângii. O istorie a trãdãrii liberale marca Dinu Patriciu16
Din 1990 și pânã în prezent, de fiecare datã când dreapta politicã româneascã a încercat sã se coaguleze ca o forțã puternicã în stare sã se opunã stângii comunistoide create de Ion Iliescu, PNL a ieșit în decor și a sabotat din interior orice fel de mișcare a dreptei. S-a întâmplat în 1990, în 1992, în 1996, în 2000, în 2004 și în 2007, când Valeriu Stoica strategul unificãrii dreptei formate din PNL și PD a fost exclus din partid. De fiecare datã, la capãtul deciziei a fost miliardarul Dinu Patriciu, declarat recent cel mai bogat român. O privire retrospectivã asupra istoriei recente aratã cum nu se poate mai clar cã PNL nu a fost altceva decât calul troian al lui Ion Iliescu în interiorul forțelor anti PSD. Recent, Dinu Patriciu a fost declarat cel mai bogat român dupã ce a vândut rafinãria Petromidia rușilor. Acesta a fost prețul, plãtit integral de PSD pentru trãdãrile lui Patriciu în 2003, când Adrian Nãstase l-a scutit de plata a 571 de milioane de euro cãtre stat pânã în 2010.

1946- punctul de plecare: Gheorghe Tãtãrescu, biografia unui liberal de stânga

Alegerile parlamentare din România din 1946 au fost convocate pe 19 noiembrie 1946 în Regatul României. Rezultatele oficiale îi dãdeau câºtigãtori pe comuniºtii români (PCR) ºi pe aliaþii lor din Blocul Partidelor Democrate (BPD): Uniunea Popularã Maghiarã (UPM/MNSz), facþiunea proguvernamentalã þãrãnistã din jurul lui Dr. Nicolae Lupu ºi Comitetul Democrat Evreiesc. Aceste alegeri au marcat un pas decisiv spre destabilizarea monarhiei constituþionale române ºi instaurarea regimului comunist în þarã la sfârºitul anului urmãtor.

Blocul Partidelor Democrate, alianþa electoralã care forma guvernul de stânga al prim-ministrului dr. Petru Groza, era formatã din Partidul Comunist Român, Partidul Social-Democrat, Frontul Plugarilor (formaþiunea politicã a prim-ministrului), Partidul Naþional Liberal-Tãtãrescu, facþiunea þãrãnistã a lui Anton Alexandrescu ºi Uniunea Patrioþilor.

Istoricii sunt de acord în general cã BPD a condus o campanie electoralã caracterizatã prin folosirea tacticilor de intimidare ºi a abuzurilor electorale împotriva partidelor istorice – PNL, ºi PNÞ. Deºi existã unele discuþii în contradictoriu asupra rezultatelor exacte ale alegerilor, se poate aprecia cã BPD ºi aliaþii lui nu au câºtigat mai mult de 38% din totalul voturilor. Existã estimãri care apreciazã cã PNÞ ar fi câºtigat în mod real suficiente voturi ca sã formeze singur guvernul sau, în cel mai rãu caz, în alianþã cu alte partide anticomuniste. Rezultatele oficiale consfinþeau însã victoria zdrobitoare a stângii – BPD, 348 de mandate (379 împreunã cu aliaþii), PNÞ, 32 de mandate iar PNL doar 3.

Alegerile din România din 1946, convocate la scurtã vreme dupã terminarea celui de-al doilea rãzboi mondial, în condiþiile prezenþei trupelor de ocupaþie sovietice în þarã, au avut caracteristici asemãnãtoare cu procesele electorale din celelalte þãri eliberate de Armata Roºie, care aveau sã devinã în scurtã vreme ceea ce se va numi mai târziu Blocul rãsãritean.

Gheorghe Tãtãrescu a ales calea separãrii ºi, la 19 decembrie, a fost lansat Manifestul-Program al partidului sãu, intitulat tot Partidul Naþional Liberal. În februarie 1945, Moscova a impus regelui Mihai sã desemenze la putere un guvern comunist, astfel cã Tãtãrescu a încercat o apropiere de forþele de stânga. Ca vicepreºedinte al Consiliului de miniºtri ºi ministru al Afacerilor Strãine (5 martie 1945 – 5 noiembrie 1947) în guvernul Petru Groza, Tãtãrescu a condus delegaþia României la Conferinþa de pace de la Paris (1946 – 1947), punându-ºi semnãtura pe tratatul internaþional ce consfinþea reîntregirea parþialã a þãrii noastre prin reprimirea nord-vestului Transilvaniei. Deºi, la alegerile din 19 noiembrie 1946 PNL-Tãtãrescu a obþinut 75 de mandate în Parlament, jocurile pentru putere erau deja fãcute. Anul 1947 a marcat acapararea întregii puteri de stat de cãtre comuniºti, prin înlãturarea tuturor celorlalte forþe de opoziþie, culminatã cu abdicarea silitã a regelui Mihai pe 30 decembrie 1947 ºi proclamarea Republicii Populare Române. Pe 5 noiembrie, toþi miniºtrii coordonaþi de Tãtãrescu au fost înlãturaþi din guvern. Ca atare, s-a retras din viaþa politicã, iar anul urmãtor i-a fost impus un domiciliu forþat. Partidul sãu a fost preluat de Petre Bejan, care a mai încercat o apropiere de comuniºti, însã în mai 1948 formaþiunea politicã, denumitã acum PNL-Bejan, a fost nevoitã sã-ºi înceteze activitatea. Dupã o perioadã petrecutã la conacul din Gorj, Gheorghe Tãtãrescu a fost arestat în noaptea de 5/6 mai 1950, fiind închis la penitenciarul din Sighet, dar a fost eliberat în 1955, cãci a acceptat sã lucreze în Comitetul Român pentru Repatriere. Dupã doi ani de suferinþe, Gheorghe Tãtãrescu a decedat pe un pat de spital din Bucureºti, pe 28 martie 1957, la vârsta de 71 de ani.

Mai 1990. Prima trãdare a lui Radu Câmpeanu

1990. Primele alegeri democratice din România postcomunista. Cocoțat în fruntea unui grup de comuniști din linia a doua a PCR, Ion Iliescu furã startul. Transformã Frontul Salvãrii Naționale, o emanație toxicã a revoluției în partid politic captând astfel simpatia întregii populații generatã de înlãturarea regimului comunist. În ciuda prostelor partidelor de opoziție, FSN acapareazã rapid televiziunea publicã. Asupra liderilor partidelor tradiționale se prãvãlește un val de acuzații mincinoase și calomnioase. Țintele erau Radu Câmpeanu, președintele PNL și Corneliu Coposu, președintele PNȚ.

În mai 1990, Coposu îl roagã pe Radu Campeanu sã nu participe la alegerile din 1990, pentru cã scorul se întrevedea dinainte foarte clar, rezultatul ar fi fost o victorie masivã a FSN-ului, iar în aceste condiții participarea opoziției nu ar fi fãcut decât sã legitimeze niște alegeri câștigate nedemocratic de FSN. Câmpeanu a zis NU, PNL participã la alegeri și obține 7% un scor confortabil ptr. Iliescu și FSN.

Daviel VIGHI, fondatorul societãții Timișoara, preluat de Cotidianul declara:

“Iatã, îmi amintesc cum în 1990, la o sãptãmînã dupã ce am lansat Proclamația de la Timișoara, am fost invitați la Casa Universitarilor la o intrunire la care au participat de la Societate (acum rãposații) George Șerban, Iosif Costinaș, mai apoi Vasile Popovici, Dorel Mihit și subsemnatul. De cealaltã parte erau doi consilieri ai președintelui Ion Iliescu și Claudiu Iordache, ca șef al FSN-ului. Ni s-a cerut sã intermediem vizita politicã a președintelui în oraș și ni s-au dat asigurãri cã acesta apreciazã personal acest “important document politic”. În urma refuzului Societãții, cei doi au revenit și au spus cã, la o adicã, intrarea in orasul Revolutiei ar putea fi realizata cu sprijinul și alãturi de Radu Campeanu.” Iliescu avea sã facã vizita la Timișoara, unde a primit o cioarã moartã în cap de la timișorenii care nu l-au agreat niciodatã pentru vina de a fi îngropat adevãrurile dureroase ale Revoluției.

Aprilie 1991-Patriciu rupe PNL și ajunge ministru

Tot în 1990 Patriciu, Tãriceanu și alți câțiva au scandalizat din nou opinia publicã, propunand o alianțã între PNL și FSN-ul lui Petre Roman. Aceasta tentativã nu s-a finalizat. Iulie 1990 : Patriciu persevereaza și în 25 iulie 1990 apare PNL Aripa Tânãrã (PNL-AT), printre fondatori aflându-se Viorel Cataramã, Dinu Patriciu,

Cãlin Popescu-Tariceanu și Horia Rusu.
Aprilie 1991 : PNL-AT, partidul pe care-l conduce Patriciu semneazã, alãturi de FSN și ILIESCU, Carta pentru Reformã și Democrație, intrând în guvernul Roman remaniat. DINU PATRICIU DEVINE MINISTRUL LUCRARILOR PUBLICE SI AMENAJARII TERITORIULUI ÎN GUVERNUL LUI ILIESCU.

Octombrie 1991- PNL îl spalã de Iliescu de sângele mineriadelor, FSN se aparge iar Petre Roman iese de la guvernare

Dupã guvernul Roman- aprilie 1991, PNL continuã sã participe alãturi de FSN la guvernare, în guvernul Stolojan între 1991 și 1992. În guvernul Stolojan, PNL participã sub justificarea cã “Romania are nevoie de credibilitate externã, dupã mineriadele care au zdruncinat imaginea țãrii“. Pentru cei care au uitat, a doua mineriadã s-a soldat cu cãderea guvernului Petre Roman. Tiparul folosit de Iliescu a fost același ca în 1990, când a fost spartã manifestația anticomunistã din Piața Universitãții. Minerii au ajuns pânã în sediul Parlamentului, unde au intrat fãrã sã întâmpine vreo opoziție. Și atunci au fost împușcați în stradã oameni nevinovați.

În timp ce persoanele care vor forma peste doar cateva luni viitorul PD, ies de la guvernare. PNL intrã la guvernare, ca sã îl spele pe Iliescu de sângele mineriadelor.PNL va deține 3 portofolii : Ministerul Justiției, Ionescu-Quintus(dovedit ulterior turnãtor al securitãții), Ministerul de Finanțe, Danielescu, viitor devalizator al SAFI și Viorel Catarama, Ministerul Industriilor.

1992-PNL sparge unitatea CDR chiar înainte de alegeri. Câmpeanu îl propune pe Regele Mihai candidat la președinție!

În 1992, în pregãtire pentru alegerile locale se formeazã CDR care câștigã cu un scor neasteptat de bun aceste alegeri. Dar, surprizã ! În toamnã, la alegerile parlamentare, Radu Campeanu sparge din nou unitatea noii formațiuni de dreapta: rupe PNL din CDR, și candideazã separat la alegerile parlamentare. Mai mult, propune drept candidat la președenție pe Regele Mihai – iar monarhia era atat de ne-populara încât acest gest echivala cu a-ti dori sã pierzi alegerile.
Rezultat: CDR: 20%, PNL 2%. Diverse aripi și persoane din PNL participã însã la guvernare împreunã cu FSN în poziții de mai micã expunere, din 1992 pânã în 1994, pãstrați de cãtre Iliescu sub justificarea cã guvernul are nevoie de tehnocrați.
1996- Diversiunea PAC-PL93 finanțatã de Patriciu

În 1996 Patriciu și Tãriceanu finanțeazã – tot SEPARAT DE CDR – grupul ANL (format din PAC și PL’93) cu candidat la președenție propriu – și separat de CDR – în persoana lui Nicolae Manolescu. Și de aceastã datã CDR câștigã, ANL pierde. Manolescu obține un scor ridicol, 0,71% adicã puțin peste 90.000 de voturi! În anul 1998 PAC fuzioneazã cu PNL iar în 2000 Manolescu demisioneazã din partid și se retrage din viața politicã. Emil Constantinecu ajunge președintele României. Dupã o guvernare de patru ani Constantinescu se recunoaște învins de trusturile de presã ale securitãții și acuzã linșajul mediatic al acestora. Refuzã sã candideze pentru un nou mandat și, pe finalul guvernãrii sale determinã douã decizii care aveau sã îngroape definitiv PNȚCD: mãrirea pragului electoral la 5% și crearea unei alianțe fantomã între PNȚCD și câteva formațiuni civice sub denumirea de CDR 2000, care avea sã susținã la alegerile din 2000 un candidat indepedent la președinție : Mugur Isãrescu. Cum scorul necesar pentru accederea CDR2000 în parlament era de 15%, PNȚCD, singurul care a adunat voturi a rãmas în afara scenei politice și a dispãrut pur și simplu. O mișcare dizidentã în PNȚCD creatã sub denumirea de Grupul de la Brașov, care intuise scenariul a fost anihilatã în 1999 iar membrii ei au fost excluși din partid. Prin aceastã manevrã Constantinescu a fãcut un mare serviciu lui Ion Iliescu: a neutralizat definitiv PNȚCD, singurul partid care se opunea cu adevãrat lui Ion Iliescu și stângii. Hegemonia lui Iliescu din perioada 2000-2004 când a revenit la președinția României avea cale liberã. Nouã ani mai târziu, Emil Constantinescu s-a alãturat coaliției anti Bãsescu creatã în jurul lui Geoanã, participând acum din plin la linșajele mediatice pe care le invoca în anul 2000 când a renunțat subit la candidaturã. Ce a fost cu adevãrat Emil Constantinescu, nu e greu de dedus.

Anul 2000- Pact de neagresiune PSD-PNL

Alegerile din 2000:înaintea alegerilor parlamentare PNL se rupe de CDR propunând un candidat propriu ; a fost o mãsura de salvare a celor doua partide mari care au participat la guvernare, PD și PNL, care astfel au câștigat fiecare 7% din opțiunile electoratului și au devenit singura speranțã pentru democrație în perioada Dictaturii Regimului Nãstase. PNL condus de Stoica semneazã un pact de neagresiune cu PSD. PD este invitat de PSD prin Petre Roman sã semneze același pact, însã Traian Bãsescu își impune punctul de vedere în Congres și PD refuzã. Dupã 2001, Nãstase a avut o politicã extrem de eficientã în plan parlamentar. A “ajutat” PD sã disparã : a conceput un plan de destructurare a PD pe care l-a pus în aplicare cu ajutorul lui C. Gușã. PNL-ul în schimb, a fost atras în diverse oportunitãți de afaceri de partea PSD, astfel cã singura opoziție militantã fațã de PSD a fost realizatã de cãtre Traian Bãsescu și PD, lucru pentru care PD a plãtit un preț mare : i-au fost racolați membri importanți, primãrii tradițional PD-iste au fost forțate sã treacã la PSD. Conștient de greșeala fãcutã, Stoica rupe acordul cu PSD și se retrage de la conducerea PNL, lãsându-i locul lui Teodor Stolojan, puternic contestat de aripa Patriciu.Tãriceanu a mimat un conflict cu Patriciu câștigând astfel încrederea lui Stolojan care dupã retragerea sa forțatã din cursa electoralã l-a desemnat președinte interimar al PNL și candidat de premier al PNL. Pentru a fi mai credibil Tãriceanu a exclus de pe listele de candidați ai PNL pe toți cei care aveau afaceri cu membrii PSD. Ulterior, în 2005, Tãriceanu avea sã-și dea arama pe fațã renunțând la demisia anunțatã și, în urma întâlnirii de la Snagov, sã devoaleze legãtura sa cu Patriciu, cãruia i-a urmat ordinele venite de la PSD. Cu ajutorul lui Stoica, Stolojan devine președintele PNL iar lucrurile se schimbã. PNL fusese o opoziție “de decor”, dar dupã 2003, cu ajutorul lui Stolojan, și-a recãpãtat forța și militantismul, în ciuda presiunilor fãcute de PSD și Patriciu în direcția apropierii PNL de PSD. Septembrie 2003 Tãriceanu declara : “A fost nevoie sã vinã Theodor Stolojan pentru ca sã terminãm odatã cu înțelegerile de culise și ambiguitãțile în relația cu PSD“.Noiembrie 2003 Cioroianu declara:

“Pesediștii erau convinși, pânã în aceastã primavarã, cã noi vom merge cu ei la guvernare“.

2004- PSD învins de Traian Bãsescu.

2004 – PSD, urmașul P.C.R. aruncã România într-o dictaturã sud-americanã oameni de afaceri sunt urmãriți și li se cere un procent din profit ” pentru protecție”; ziare sunt închise, directorii lor concediați, personalitãți și jurnaliști care devin adversari ai lui Nastase sunt ridicați de pe stradã și ținuți în arest.
Nivelul libertãților democratice pentru România este apreciat de cãtre Freedom House ca fiind în aceastã perioadã egal numai cu cel din RUSIA.
Tocmai în aceastã perioadã, încã în Regim Nãstase, Patriciu sponsorizeazã PSD în alegerile locale, știut fiind cã alegerile locale depind scorul și puterea partidelor în alegerile care urmau, adicã în alegerile generale.Tocmai în aceasta perioadã de dictaturã a PSD Patriciu alege sã vândã șansele unei victorii clare și definitive a dreptei asupra PSD, și șansele ca PSD sã nu mai poatã avea un cuvânt de spus pânã când nu se va fi reformat. Sponsorizarea PSD de cãtre Patriciu trebuie cititã în raport cu Ordonanța de Urgențã din octombrie 2003 prin care datoriile Petromidia, companie primitã de Patriciu de la Constantinescu au fost convertite în obligațiuni și amânate la platã pânã în 2010.În toamna, Alianța pierde la scor strâns alegerile parlamentare, dar Traian Basescu reușește sã câștige Președenția și sã formeze un guvern al Alianței, care, mai târziu CONTRAR dorințelor lui Patriciu, Țiriac și Voiculescu – va integra România în UE la data de 1 IANUARIE 2007.

2005-2006- Proiect de fuziune PNL-PD. PSD în derivã grație anchetelor Parchetului. Pentru prima data în istoria postdecembristã un prim ministru este anchetat: Adrian Nãstase
În 2005 și 2006 proiectul fuziunii PNL-PD este reiterat pe rând, de cãtre ambii parteneri, PD și PNL, dar mai ales de cãtre PD. PNL se opune fuziunii PNL-PD și blocheazã orice discuție despre formarea unui bloc puternic de dreapta.
Acest lucru se întâmplã pe fondul unei presiuni puternice din partea UE și a societãții civile în legãturã cu reforma în justiție, dar și în condițiile în care PSD devine un partid din ce în ce mai slab în sondaje, datoritã începerii cercetãrilor în legãtura cu corupția regimului Nãstase. Astfel cã refuzul oricãrei tentative de unificare a dreptei în aceste condiții extrem de favorabile din punct de vedere istoric și tactic, reprezintã o trãdare a însãși ideii de Dreapta, de unitate a Dreptei pentru care a militat Corneliu Coposu și mai mult decât atât, o aliniere la obiectivele strategice ale PSD.

Ianuarie 2007- PSD apasã pe butoanele din PNL. Alianța DA este distrusã prin scoaterea PD de la guvernare. PNL guverneazã sprijinit și șantajat de PSD din parlament
11 ianuarie 2007 : PNL primește ordin de la PSD distrugã Alianța DA. Explicația ne-o oferã Vasile Dîncu, vicepreședinte PSD responsabil cu analiza politicã, citat de Cotidianul: “Interesul PSD este pentru adâncirea prãpastiei dintre PNL și PD. Noi le întindem o mânã liberalilor, apoi le-o retragem. Ca într-o caricaturã pe care am vãzut-o într-un ziar occidental, cu un tip care stã sã se înece și altul care-i întinde mâna în semn de salut“. La rândul sãu, liderul PSD Mircea Geoanã spune cã disponibilitatea PSD fațã de un GUVERN MONOCOLOR PNL este condiționatã DE SPARGEREA ALIANTEI. “Noi nu sprijinim un guvern al Alianței. DACÃ EI SE SPARG PUTEM DISCUTA… Dar cu Alianța nu avem ce discuta“.

Tãriceanu se executã și anunțã decesul Alianței DA la data de 27 martie 2007. Asta dupã ce a refuzat fuziunea cu PD și organizarea de alegeri anticipate la care noua formațiune sã participe unitã împotriva PSD, pe fondul prãbușirii partidului lui Ion Iliescu sub acuzațiile de corupție și sub anchetele Parchetului. Restul îl știți și se încadreazã perfect în tabloul de mai sus. Mișcarea este coordonatã de același Dinu Patriciu, cel care în 2010 are de rambursat statului român 571 de milioane de euro. Din acest motiv Patriciu și-a plasat jucãria politicã în ograda lui Ion Iliescu imediat dupã ce Crin Antonescu a ieșit din cursã furând prin înșelãtorie propagandisticã circa 20% din voturile anti PSD.

Cronologia framantarilor liberale(sursa: revista 22)

1990

• Ianuarie : Partidul National Liberal (PNL) este inregistrat oficial.

• Iulie : mai multi tineri liberali sunt exclusi din partid; la 25 iulie apare PNL Aripa Tanara (PNLAT), printre fondatori aflandu-se Viorel Catarama, Dinu Patriciu, Calin Popescu-Tariceanu si Horia Rusu.

• Octombrie : Partidul Socialist Liberal condus de Nicolae Cerveni fuzioneaza cu PNL.

1991

• Aprilie : PNLAT semneaza, impreuna cu FSN, Partidul Democrat Agrar din Romania si Miscarea Ecologista, Carta pentru reforma si democratie.

• Octombrie : PNL participa, alaturi de FSN, la guvernul condus de Theodor Stolojan.

• Noiembrie : PNL devine, alaturi de PNTCD si de alte partide si asociatii, membru-fondator al Conventiei Democratice.

1992

• Aprilie : PNL se retrage din CDR, liberalii care se opun acestei decizii se constituie in PNL-Conventia Democratica. Ulterior PNLAT decide sa adere la CDR.

• Iulie : apare Noul Partid Liberal (NPL), format din membrii PNLAT ce nu doresc intrarea acestui partid in CDR. Printre ei se afla Viorel Catarama, Andrei Chiliman si Calin Popescu-Tariceanu. Acest nou partid, ca si PNL, nu va obtine la alegerile din septembrie 3% pentru a intra in parlament.

• Noiembrie : se anunta crearea Grupului pentru reforma morala si politica din PNL, printre initiatori aflandu-se Valeriu Stoica, Radu Stroe si Constantin Balaceanu-Stolnici; primii doi vor fi ulterior exclusi din partid.

1993

• Februarie : apare Partidul Liberal ’93, format din unirea PNLAT cu Grupul pentru reforma morala si politica si cu un grup din PNLCD. Pe de alta parte, PNL si NPL fuzioneaza, iar Mircea Ionescu-Quintus este ales presedinte al PNL.

1994

• Februarie : se organizeaza, in paralel, doua congrese ale PNL, practic sustinatorii lui Radu Campeanu parasesc partidul. Ulterior se va constitui PNL-Campeanu.

• Decembrie : PNL revine in CDR.

1995

• Martie : PL ’93 si Partidul Aliantei Civice (PAC) se retrag din CDR.

• Mai : intra in PNL mai multi parlamentari ai PAC si PL ’93 (printre care Mona Musca, Alexandru Paleologu, Serban Radulescu-Zoner, Crin Antonescu si Stelian Tanase).

1996

• Iulie : PAC si PL ‘93 formeaza Alianta National-Liberala.

1997

• Octombrie : apare Partidul Liberal (PL) din fuziunea PL ’93 cu PNLCD.

1998

• Martie : PAC si PL fuzioneaza prin absorbtie cu PNL.

2000

• Iunie : PNL anunta ca paraseste CDR, doreste sa se unifice cu ApR si ca va avea un candidat propriu la presedintie.

• Decembrie : PNL semneaza un protocol de sustinere a guvernului PDSR (care va fi denuntat in mai 2001).

2001

• Februarie : Valeriu Stoica este ales presedinte al PNL.

2002

• Ianuarie : PNL fuzioneaza prin absorbtie cu ApR.

• August : Theodor Stolojan devine presedinte PNL.

2003

• Aprilie : PNL absoarbe Uniunea Fortelor de Dreapta.

• Septembrie : PNL fondeaza, alaturi de PD, Alianta Dreptate si Adevar PNL-PD.

2004

• Octombrie : Theodor Stolojan anunta ca nu mai participa la alegerile prezidentiale.

• Decembrie : Calin Popescu-Tariceanu este desemnat si devine primul prim-ministru liberal al Romaniei postcomuniste.

2005

• Februarie : Calin Popescu-Tariceanu este ales presedinte al PNL. Se respinge propunerea de fuziune cu PD.

2006

• Octombrie : Theodor Stolojan si Valeriu Stoica sunt exclusi din PNL; vor lansa Platforma Liberala.

• Noiembrie : un grup de parlamentari liberali, in frunte cu Gheorghe Flutur, care demisioneaza din functia de vicepresedinte al PNL, lanseaza Apelul pentru unitatea PNL.

Posted by mihai enciu on Wednesday, December 2, 2009 at 2:10 pm

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 20:50

Imi place acest topic. Diversi oameni,unii impartiali politic ,altii sustinand PDLul,altii doar pe Base, si-au facut un tel in a ataca PNLul . .Atacurile la adresa PSD spre exemplu,sunt palide si doar tangentiale.PNLul insa ,reprezinta o obsesie a acestor oameni ! Black ,unul din oamenii pe care ii respect ,ne da iar un articol S.F. ,despre care am discutat cu ceva timp in urma(iti dau pagina de pe acest topic ,cu acest articol postat de tine in 2009) si care este o simpla aiureala .Stiu Black ca esenta propagandei este faptul ca "orice text fals repetat de multe ori isi produce efectul".Chiar insa pentru tine nu conteaza starea tarii si te canalizezi pe repetat texte care, pe langa ca sunt false, doar distrag atentia de la starea actuala a tarii? Poate ura fata de PNL te-a oribit si poate ti-ai fixat si tu, ca si Base, un scop in a cauta sa distrugi PNLul. In acest sens pot sa iti spun ca mentalitatie tale ,(scuze dar nu exagerez ) sunt in genul celor strigate din toata inima de "oamenii de bine" in 29 ian 1990 ,"Coposu la cimitir,liberalii la azil !". Coposu este intr-adevar "erou" acum,laudat de tot FSNul. Logica insa este clara .A murit ,nu mai reprezinta primejdie pentru baieti si,mai mult ,pot sa spuna ca a fost SINGURUL,UNICUL OPOZANT AL FSN,CARE ERA CINSTIT SI INTELIGENT."Pacat ca a murit saracu',s-a ales praful de orice opozitie a FSN fara el'" -asta este ideea nesimtita a unora din fanii lui Base,urmasi de nadejde ai ideologiei FSN.

Ciorbea, DORIT de Coposu ca premier (NU STIATI ?!),a fost facut albie de porci de Base care a facut ca acesta sa cada,sa fie compromis si sa piarda guvernarea .La fel a incercat si cu Tariceanu, dar a esuat ,deja SE STIA CINE ESTE BASE. Faptul ca eu STIAM cine este Base,ca nu am memorie proasta, m-a facut pe mine spre exemplu, sa votez alianta D.A.( stiam ca nu are mari sanse alianta,judecand dupa Basescu in primul rand, si dupa unii oameni din PD, insa am considerat ca se merita incercata) ,dar sa nu votez la prezidentiale, unde a alege intre Nastase si Basescu mi-a parut o decizie imposibila! M-am gandit ca imi cade mana daca pun stampila pe astfel de oameni !Nu am ales nici intre Vadim si Iliescu. Daca gasesc un rau mai mic il votez pe acela ,daca insa nu gasesc decat totul rau, NU VOTEZ! Iliescu -Vadim,Basescu-Nastase sunt exemple de rele intre care de fapt nu ai ce alege.Eu unul asa am considerat atunci si inca nu regret decizia.

Black,voi chiar nu va dati seama ca Basescu isi bate joc de voi ?! Nu va dati seama ca un om care in 1990 (lasam tot trecutul sau de membru in guvernul Dascalescu de sub Ceausescu ,mersul la Anvers ,etc) , era in FSN si il slujea pe Iliescu, acum face circ "de dreapta" si vrea distrugerea ultimului partid istoric care mai exista ? Nu ai vazut sau nu vrei sa iti amintesti nimic din ce a facut Basescu in timpul guvernarii Ciorbea cand a distrus PNTul ?! Nu vrei sa intelegi adevarul nu-i asa ? Nu vrei sa admiti ca de fapt il sustii pe URMASUL lui Iliescu, si ca aperi Frontul din toate puterile tale ! Asta este Black scopul lor final,sa ramana doar ei pe scena politica ,stanga FSN,dreapta FSN,centru se gaseste ceva ,un Croitoru sau Livache gaseste Base rapid.

PS:Sa ma anunti Black daca vrei sa adopti sistemul de "texte" enorme repetate in draci .Pot si eu , de cate ori procedezi tu asa, sa postez textul acela cu "Navigatorul si turnatorul" sau altele similare.Alge tu daca vrei sa discutam normal, sau daca preferi sa dam cearseafuri din surse care ne plac.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 21:08

De la: click_cont, la data 2010-07-29 18:40:22 Basescu oricum ar fi scapat de Tariceanu, cum a facut-o si de altii, altfel nu ar fi ajuns in varf. Dar hai sa spunem lucrurilor pe nme: toti cei de care a scapat pe parcurs au primit doar ceea ce meritau, eu m-as bucura sa mai primesca si altii si sa o incaseze toti, la ei acasa batuti cu propriile arme, una dintre ele fiind nesimtirea, pe care , daca stii sa o directionezi bine, te scapa de nenorociti. Eu as spune in incheiere: Brovo Basescule, mai trage-le-o o data!!

Click,mie postarea asta a ta imi pare cea mai trista postare citita de mine pe acest forum si nu exagerez. Astfel de mentalitati venite de la un om care a stat in vest ,care nu si-a trait viata pe vremea lui Ceasca, sunt ceva incredibil de trist si de ingrijorator pentru Romania.

9am209358

9 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 21:47

De la: vaneamarin, la data 2010-07-29 21:08:00
De la: click_cont, la data 2010-07-29 18:40:22 Basescu oricum ar fi scapat de Tariceanu, cum a facut-o si de altii, altfel nu ar fi ajuns in varf. Dar hai sa spunem lucrurilor pe nme: toti cei de care a scapat pe parcurs au primit doar ceea ce meritau, eu m-as bucura sa mai primesca si altii si sa o incaseze toti, la ei acasa batuti cu propriile arme, una dintre ele fiind nesimtirea, pe care , daca stii sa o directionezi bine, te scapa de nenorociti. Eu as spune in incheiere: Brovo Basescule, mai trage-le-o o data!!

Click,mie postarea asta a ta imi pare cea mai trista postare citita de mine pe acest forum si nu exagerez. Astfel de mentalitati venite de la un om care a stat in vest ,care nu si-a trait viata pe vremea lui Ceasca, sunt ceva incredibil de trist si de ingrijorator pentru Romania.

Normal ,intr-o tara bintuita de saracie ,excrocul Basescu ,pentru mentinerea la putere ,o va saraci si mai rau prin indatorare vesnica !Clik cont ,serazbunapentru chinul suportat in strainatate,refuleaza neputincios ,varsindusi veninul pe acest topic,ca cel care are strengul la git si miinile legate la spate.

Fosta membra 9am.ro

117 mesaje

Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 21:57

Domnului V. Aveti impresia ca toata cronologia postata de catre Blak este trucata?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 21:59

De la: vaneamarin, la data 2010-07-29 09:39:44
De la: ALEX82, la data 2009-10-26 15:00:33
De la: gabigabi, la data 2009-10-26 14:40:08
De la: vaneamarin, la data 2009-10-26 12:02:14
De la: ALEX82, la data 2009-10-26 11:50:31
BAI POPONAR IESIT LA PENSIE DE BATRANETE,TU CHIAR CREZI CA ESI DESTEPT ? POATE ASA TE GRATULEAZA PARTENERII TAI SE SEX ANAL BINE INTELES DUPA CE TI-O TRAG ! ESTI O MUCAVA DE DECOR CARE INTRE 2 PARTIDE DE MASTURBARE MAI SCRII SI PE FORUM !
DUTE IN CERCUL TAU DE POPONARI SI LASA LUMEA IN PACE,SI IAL CU TINE SI PE RUSUL ALA,VENEAMIN,PARCA,ALA SA-L PUPE PE ORGAN PE ANTONESCU SI SA-I SUGA ORGANUL LUI ORBAN ! OARE O SA POATA SA SE APROPIE CA SA-SI IMPLINEASCA VISUL LUI DE O VIATA ?

Auzi mai durule,Alexa draga....Papusica aia din poza ,in spatele tau este jucaria ta sau prietena ?Hai pupici,te-a trimis partidu' sa te joci de-a fiorosu' pe forumuri cu jucariile in spate ? Bruta mica!

da' nu-l recunosti pe "Cifra" sau "majuscula" asa cum i-am spus eu ? ....

CIFRA,MAJUSCULA !!
E LUME NOUA,INTRADEVAR AM UN ID NOU ACUM......DAR ? SPUNETIMI SI MIE !!!!! DATIMI RAPORTUL ASA CUM DADEATI LA SECU SI CUM DATI ACUM LA PARTIDE ,CA DOAR STITI PROCEDURA !!!!!!!!!!

Cifra,citeste mai sus ce ai postat pe 26 Octombrie 2009, ora 15:00 pe acest topic.Oricine poate verifica acest lucru ...Cand inceri sa mai negi faptul ca esti Alex 82 ,incearca intai sa iti amintesti daca nu cumva ai recunoscut chiar tu singur acest lucru.

BAI RAHAT TURCESC,RUS MIC SI PROSTOVAN,DACA VREI PLASTOGRAFIERI ITI FAC SI EU .............TIE !!!!!!!! TU CHIAR ESTI ,ORI PROST DEA BINELEA ORI CEL MAI MARE OLIGOFREN ......TU AFIRMI CA EU SUNT ALEX,E DREPTUL TAU SA AIUREZI ,DAR SI EU LA RANDUL MEU CRED CA TU AI FOST DINI 111,E ADEVARAT ? HAI SPUNE CA NU E ADEVARAT,CA ESTI DOAR RUSUL MIC SI TALAMB !!!!!!!!! TU CHIAR AIUREZI ,ESTI PARANOIC SI PLIN DE PU...LA TA !!!!!!!!!! HAI SICTIR RUSULE !!!!!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
cristea_cln

7 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 22:02

avand in vedere ca acest forum ca si altele, sunt pline doar de critici la adresa oamenilor puterii...eu as sugera sa veniti cu solutii...si nu de genu...sa scapam de ei...ca stiti bine....suntem cu totii caractere foarte diferite...daca stam sa ne facem autocaracterizari si apoi le punem la comun intr-un puzzle numit Romania...veti vedea ca acest puzzle este foarte dezordonat...deci...e foarte greu sa multumesti si capra si varza...sa omogenizezi heterogenitatea multimii...eu am in plan ca si cetatzean al acestei tarisoare sa-mi deschid o afacere in agroturism si sa investesc chiar daca inca infrastructura mi-e dusman...traiesc cu optimismul ca se va face ceva si in aceasta privintza...va astept daca doriti sa veniti cu vizuni pozitive asupra viitorului...c nu merita sa va consumati efemeritatea clipelor ce se scurg din viatza pe rascolirea greselilor trecutului...far sa venitzi cu solutii spre indreptarea lui

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 22:13

De la: cristea_cln, la data 2010-07-29 22:02:01avand in vedere ca acest forum ca si altele sunt pline doar de critici la adresa oamenilor puterii...eu as sugera sa veniti cu solutii...si nu de genu...sa scapam de ei...ca stiti bine....suntem cu totii caractere foarte diferite...daca stam sa ne facem autocaracterizari si apoi le punem la comun intr-un puzzle numit Romania...veti vedea ca acest puzzle este foarte dezordonat...deci...e foarte greu sa multumesti si capra si varza...sa omogenizezi heterogenitatea multimii...eu am in plan ca si cetatzean al acestei tarisoare sa-mi deschid o afacere in agroturism si sa investesc chiar daca inca infrastructura mi-e dusman...traiesc cu optimismul ca se va face ceva si in aceasta privintza...va astept daca doriti sa veniti cu vizuni pozitive asupra viitorului...c nu merita sa va consumati efemeritatea clipelor ce se scurg din viatza pe rascolirea greselilor trecutuli...far sa venitzi cu solutii spre indreptarea lui
BINE SCRIS,INTRADEVAR AI DREPTATE !!!!!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

117 mesaje

Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 22:16

De la: cristea_cln, la data 2010-07-29 22:02:01avand in vedere ca acest forum ca si altele sunt pline doar de critici la adresa oamenilor puterii...eu as sugera sa veniti cu solutii...si nu de genu...sa scapam de ei...ca stiti bine....suntem cu totii caractere foarte diferite...daca stam sa ne facem autocaracterizari si apoi le punem la comun intr-un puzzle numit Romania...veti vedea ca acest puzzle este foarte dezordonat...deci...e foarte greu sa multumesti si capra si varza...sa omogenizezi heterogenitatea multimii...eu am in plan ca si cetatzean al acestei tarisoare sa-mi deschid o afacere in agroturism si sa investesc chiar daca inca infrastructura mi-e dusman...traiesc cu optimismul ca se va face ceva si in aceasta privintza...va astept daca doriti sa veniti cu vizuni pozitive asupra viitorului...c nu merita sa va consumati efemeritatea clipelor ce se scurg din viatza pe rascolirea greselilor trecutuli...far sa venitzi cu solutii spre indreptarea lui
Ai curaj tinere , dar nu prea te sfatuiesc. Nasul meu de cununie care este inca in tara a facut prostia sa investeasca intr-o pensiune undeva la Podul Dambovicioarei si a luat mare teapa. Sunt multe de spus pe aceasta tema. De exemplu in legatura cu fondurile nerambursabile de la UE. A facut proiecte , a depus dosare , a investit multi bani(cu o parte am contribuit si eu) si in final pentru o suma de 500000E , prietenii domnului Vanea(liberalii erau la guvernare) au cerut SPAGA 10% . O nimica toata 50000E pentru a putea beneficia de fonduri europene nerambursabile, dar daca mai adaugam si multele spagi date pana la finalizarea dosarelor suma este mult mai mare. Nu vreau sa va dezamagesc dar s-ar putea sa esuati. Oricum sunteti un om de toata isprava si va urez din tot sufletul mult succes si bafta cat cuprinde.

9am209358

9 mesaje
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 22:27

La regim acum Baseiscu ,imposibil ,lucru numai mafia si famielia,romanii slab inteles ,excroc conduce popor 宗教編造故事,恐嚇和維護人類在圈養

cristea_cln

7 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 23:36

Va multumesc pentru ca nu ati trecut indiferent cu privirea, peste mesaju postat de mine...parerea mea este ca se poate scrie un mail catre cei de la curtea internationala de justitie daca aveti dovezi clare cu cazurile de spaga ceruta de cei de la putere...intrati pe curia.europa.eu/ si faceti-va doleantza publica unde trebuie....impreuna prin idei si sugestii putem invinge "SISTEMUL ACESTA TICALOSIT"....si incompetentza oamenilor care iau decizii pentru noi...mai astept si alte sugestii...idei de afaceri si sfaturi utile!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 00:29

De la: vaneamarin, la data 2010-07-29 16:04:07
De la: click_cont, la data 2010-07-29 10:25:06
Din tot ce-ai scris aici, chit ca nici nu am citit, am retinut doar fluieratul a paguba de la sfarsit. Pentru celalalt "post", la care mi-ai raspuns, ti-a dat un om cu capul pe umeri, raspunsul! Incolo....ar mai fi de spus doar ca iti place sa te contrazici chiar daca nici macar tu nu crezi ceea ce sustii!

Imi place sa contrazic ,nu sa ma contrazic. :) .Oricum,recunosc cinstit Click ca asa este,cum spui tu,chiar imi place sa contrazic si sa fiu contrazis. Tie nu ? Chiar daca imi face placere sa contrazic,nu fac acest lucru decat cand crezand in ce spun. Presupun ca si tu tot asa ,nu ? Contrazicerea este placuta, poate genera o discutie interesanta ,poate duce la un fel de "sah" .Cand lumea realizeaza ca nu se joaca "pe bani" si ca nu este obligatoriu sa castigi ci doar sa te relaxezi discutandt,lucrurile sunt chiar placute .Cand nu realizeaza acest lucru si cand vor obligatoriu sa castige ,sa aiba dreptate,dar sau nu au, sau nu stiu sa isi sustina logic punctul de vedere ,se ajunge la injuraturi.Asta este cazul mai nefericit ...

Da, trebuia sa-ti detaliez, "iti place sa te contrazici cu ceilalti", insa daca a fost atat de greu de inteles, desi nu cred, fie cum spui tu. Mie nu-mi plac contrazicerile de nici un fel si daca raspund cuiva o fac ori pentru ca nu are dreptate, ori pentru ca eu vad altfel lucrurile, intr-un mod pe care celalalt probabil nu este capabil sa-l inteleaga.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 00:37

De la: cristea_cln, la data 2010-07-29 22:02:01avand in vedere ca acest forum ca si altele, sunt pline doar de critici la adresa oamenilor puterii...eu as sugera sa veniti cu solutii...si nu de genu...sa scapam de ei...ca stiti bine....suntem cu totii caractere foarte diferite...daca stam sa ne facem autocaracterizari si apoi le punem la comun intr-un puzzle numit Romania...veti vedea ca acest puzzle este foarte dezordonat...deci...e foarte greu sa multumesti si capra si varza...sa omogenizezi heterogenitatea multimii...eu am in plan ca si cetatzean al acestei tarisoare sa-mi deschid o afacere in agroturism si sa investesc chiar daca inca infrastructura mi-e dusman...traiesc cu optimismul ca se va face ceva si in aceasta privintza...va astept daca doriti sa veniti cu vizuni pozitive asupra viitorului...c nu merita sa va consumati efemeritatea clipelor ce se scurg din viatza pe rascolirea greselilor trecutului...far sa venitzi cu solutii spre indreptarea lui

Ma bucur ca insfarsit am mai gasit pe aici un om care gandeste pozitiv. Te avertizez insa , postacii acestui forum sunt irecuperabili, 80% sunt PNL-isti si PSD-isti. L-au luat pe Nu in brate si asa vor sa moara.
Bafta cu afacerea, si eu mi-am planificat ceva si tot cu Fonduri Europene, chiar si cu acel 10% "spaga" care nu cred ca la ora actuala e altceva decat comisionul firmei de consultanta.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 00:50

De la: 9am209358, la data 2010-07-29 21:47:05
De la: vaneamarin, la data 2010-07-29 21:08:00

Normal ,intr-o tara bintuita de saracie ,excrocul Basescu ,pentru mentinerea la putere ,o va saraci si mai rau prin indatorare vesnica !Clik cont ,serazbunapentru chinul suportat in strainatate,refuleaza neputincios ,varsindusi veninul pe acest topic,ca cel care are strengul la git si miinile legate la spate.

Cel mai trist lucru, Vanea, ar trebui sa ti se para faptul ca nici unul inafara de Basescu nu v-a venit de hac pana acum!! Voi chiar va meritati soarta!! Sper ca acum veti intelege ca Furturile si hotia legalizata vor deveni de domeniul trecutului si ca astfel da baze se for narui pentru totdeauna. Asteptati numai sa vedeti ce urmeaza. Si sunt foarte curioasa daca vio astia veti reusi vreodata sa traiti cinstit, Din munca voastra nu din bani stransi de pe spinarea altora.

9am 209358, daca am suportat ceva in strainatate am facut-o cu placere, constienta ca sunt platita regeste pentru munca mea. Imi vars veninul aici cand vad lighione ca voi vaitandu-se desi au dus-o regeste aici pe spinarea prostilor , si fara sa merite. N-ati construit nimic in lipsa noastra, a celor ce am plecat ci doar ati daramat o tara, este clar si cum ati facut-o, aveti insa nerusinarea sa ne desconsiderati pe noi cei care n-am fost partasi la jaful vostru. Rusine sa va fie! am mai spus-o si alta data dar pentru voi pana si rusinea a devenit normala!

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 03:34

draga clikcont,ce a mai ramas nejefuit ,aranjez eu cu seful si cu PDL

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 08:32

De la: klm, la data 2010-07-29 17:14:01,,,Iar unele partide atacate de mineri in '90, de atata scarba capatata fata de pesedisti, peste numai vreo doi ani intrau la guvernare alaturi de PSD, cand celelalte forte cu adevarat democratice, ca PNT-CD si societatea civila se razboiau cu PSD! Ei, dar nu au intrat ca sa puna botul la cascaval, ci ca sa submineze adversarul din interior!!'''' 'De ce sunteti asa de radical cu bietii liberali? Ei sunt mari patrioti si doresc doar prosperitatea lui Patriciu, Tericeanu si a altor ,,eroi'' nationali.

Am priceput cat de "impartial" esti mata, sau asta e noua tactica a pedeului? "Hai sa ne impartim in 2 cete,"unii injura de "tericeanu" si "vantu", ailalti - ca mata- spun de toate partidele, doar-doar o mai pune vreun nehotarat "botu' la vrajeala" si nu se mai prezinta la vot, ca sa mai bagam vreo 2 sute de mii de voturi in urna sau in compul lui bideanu...Mai rasfirati tovarasi, mai rasfirati!

"Nihil sine Deo!"

Pagini: << 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: