back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 August 2010, ora 21:23

De la: vaneamarin, la data 2010-08-06 21:01:33
De la: black10131307, la data 2010-08-06 20:28:30
De la: vaneamarin, la data 2010-08-06 20:14:51
De la: black10131307, la data 2010-08-06 20:04:52
De la: black1o131307, la data 2010-08-06 18:24:24Dragi prieteni, va anunt ca un neghiob m-ia furat vechiul cont si nu mi-l mai pot recupera pe-al meu. Am fost plecat din tarala capsuni si in timpul asta individul sa' dat drept eu.
Totodata va cer scuze ca nesimtitul ala v-a jignit continu, este un membru pedist vechi, un pupincurist notoriu.
Vreau ca de acum sa purtam o discutie civilizata pe forum ca sa nu se mai reverse portocalii pe aici.
Va cer scuze inca o data pentru jigniri. Multumesc!

Ce poti sa mai spui in fata unei asemenea dovezi de inteligenta sclipitoare? Haltetza Sa regala, Pardailan din Galati, cel cu deviza "Nimic fara deodorant" isi creeaza un cont nou, cu un user asemanator cu al meu, in care inlocuieste cifra 0 cu litera o.
Extraordinar, sclipitor, efervescent ca boasca pusa la macerat din care isi prepara licorile curtii sale regale!

Praleo, daca imi spui si ce semnificatie are userul acesta, te decorez! Hai, mai ia o dusca, poate iti vine inspiratia! Sa nu trisezi si sa cauti pe Goagal!

Domnu' Black,eu am o mica nelamurire si sper sa o rezolvati dumneavoastra. Cum de v-ati dat seama cine a facut acel cont(care este o simpla gluma proasta ) ? Poate l-am facut eu,poate forumistul X ,poate dumneavoastra sau Cifra ....

Musiu Vanea, te simti cu musca pe caciula?!!! Pai eu nu te-am acuzat de nimic pina acum! Mi se pare mie sau chiar vrei sa te autodenunti?
Eu l-am acuzat pe haltetza sa regala Vasile_Vali, zis si Pardailan si am mai constatat ca dumneata si cu Sconcsul mi-ati vizualizat astazi pozele din cont.
Ce sa inteleg? Ca dumneata esti totuna cu halteza sa, sau cu Sconcsul, sau chiar dumneata ai facut gluma nevinovata?

Black,renunta dom'le la astfel de prostioare,sunt jenante pentru tine.

PT. CINE SUNT "JENANTE " RUSULE ? TE-A PALIT ..........REMUSCAREA.......... INEACO IN VOTCA ! TU-I MAMA EI DE REMUSCARE !!!!!!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 August 2010, ora 21:25

De la: vaneamarin, la data 2010-08-06 20:33:39
De la: black10131307, la data 2010-08-06 20:20:50
De la: black1o131307, la data 2010-08-06 18:24:24Dragi prieteni, va anunt ca un neghiob m-ia furat vechiul cont si nu mi-l mai pot recupera pe-al meu. Am fost plecat din tarala capsuni si in timpul asta individul sa' dat drept eu.
Totodata va cer scuze ca nesimtitul ala v-a jignit continu, este un membru pedist vechi, un pupincurist notoriu.
Vreau ca de acum sa purtam o discutie civilizata pe forum ca sa nu se mai reverse portocalii pe aici.

Cin' sa fie, cin' sa fie? Cine mi-a copiat avatarul? Doi forumisti mi-au vizualizat pozele astazi: dom' Vanea si Sconcsul!
Dihorul puturos , ce isi mai spune si Sconcsul, mi-a trimis chiar si o invitatie sa fim prieteni!!! Cred ca din cauza caldurii se comporta asa! Ca sa fim totusi siguri ca nu e vorba de rabie, mai bine il sinucidem!

.Da,acum 10 minute ti-am vizitat profile-ul sa vad daca esti online ."Fireste" ca cine ti-a vizitat profile-ul, este probabil cel care a facut si gluma aia tampita cu IDul tau. Nu inteleg logica,dar m-ar bucura sa imi explici tu care este legatura intre vizualizarea profile-ului tau si gluma asta tampita facuta de cineva . .Stii ,voi astia care il iubiti pe Base faceti mereu niste asociatii logice absolut bizare ....

PS:Black,daca ti-ai facut singur chestia asta atunci esti mai jenant decat Cifra care se admira singur "vorbind" cu Alex, celalalt ID al lui .

Care este logica? Hai sa-ti explic mai pe indelete: cel care a facut "gluma" a trebuit sa intre pe profilul meu si sa-mi copieze si avatarul, care este disponibil intre pozele melel! Pricepusi?
Logica "bizara" ar fi:
1. Dom' Vanea se tine de glume, desi nu m-as astepta din partea dumnealui
2. Sconcsul a turbat din cauza caldurii si se cere eutanasiat
3. Altetza sa bulibasa din Galati, zis Pardailan samahoanca = Sconcsul

Nu ma mira ca ma banuiesti tocmai pe mine. Sunt obisnuit cu modul de gandire al "liberalilor" asa ca nu ma mai impresioneaza nimic.

Mai trebuie sa mai cercetam in privinta asta insa nu mai am timp in seara asta pentru ca o sa plec la pescuit. Nu imi urati bafta ca poanta asta am auzit-o la gradinita si va faceti de ras, ce naiba.

9am209852

3 mesaje
Postat pe: 6 August 2010, ora 21:36

De la: black1o131307, la data 2010-08-06 21:3624Dragi prieteni, Vedeti ,asa va duce si Basescu de nas ca pe fraieri,am spus o gluma ca mia furat contul si vau dat lacrimile.Basescu este cea mai mare jigodie din istoria Romaniei si voi sinteti cazuti in plasa celor 7 servicii secrete care apara jigodia
Acum cam-am deconspitat ca fiind ,drakusor,9am056627,blak,apex si alte denumiri,ce sa va spun ?
Inghititi mai departe pastilele basesiciene

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 6 August 2010, ora 21:50

De la: 9am209852, la data 2010-08-06 21:36:21
De la: black1o131307, la data 2010-08-06 21:3624Dragi prieteni, Vedeti ,asa va duce si Basescu de nas ca pe fraieri,am spus o gluma ca mia furat contul si vau dat lacrimile.Basescu este cea mai mare jigodie din istoria Romaniei si voi sinteti cazuti in plasa celor 7 servicii secrete care apara jigodia
Acum cam-am deconspitat ca fiind ,drakusor,9am056627,blak,apex si alte denumiri,ce sa va spun ?

Care esti nemultumit ba?treci miine pe la casierie !

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 6 August 2010, ora 22:04

Spuneti-mi si mie un lucru: unde pisici a vazut basescu betisor de curatat urechile cu tampon de vata doar la un capat? Ca eu cumpar de ani de zile dar n-am vazut decat la ambele capete!!!!!!!!!!!!!
Oare e prost sau doar se face? Ca numai prostii declara!!! Nu putea inventa ceva mai credibil?
Auzi betisor de urechi cu vata doar la un capat!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 6 August 2010, ora 22:12

De la: 9am178165, la data 2010-08-06 22:04:48Spuneti-mi si mie un lucru: unde pisici a vazut basescu betisor de curatat urechile cu tampon de vata doar la un capat? Ca eu cumpar de ani de zile dar n-am vazut decat la ambele capete!!!!!!!!!!!!!
Oare e prost sau doar se face? Ca numai prostii declara!!! Nu putea inventa ceva mai credibil?

Da draga ! a fost adus din china de Elena Udrea cadou,caaia se scarpina in urechi si pe urma curata maselele de orez cu scobitoarea de la celalalt capat,economie !

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 7 August 2010, ora 00:52

Tot nemernici ati ramas PSD-ilor, uite de ce niciodata nu veti mai ajunge la putere!! Rea, proasta cum e guvernarea asta are si un lucru bun: v-a dat voua "arama pe fata" descoperinduva cat sunteti de nemernici. La cu voi, de la mine NICIODATA nu veti vedea vre-un vot!!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 7 August 2010, ora 00:54

De la: 9am178165, la data 2010-08-06 22:04:48Spuneti-mi si mie un lucru: unde pisici a vazut basescu betisor de curatat urechile cu tampon de vata doar la un capat? Ca eu cumpar de ani de zile dar n-am vazut decat la ambele capete!!!!!!!!!!!!!

UITE CE GRIJA AI TU! CAINERE MOARE DE DRUM LUNG SI PROSTUL DE GRIJA BATULUI.

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 7 August 2010, ora 00:57

De la: vaneamarin, la data 2010-08-06 21:01:33
De la: black10131307, la data 2010-08-06 20:28:30
De la: vaneamarin, la data 2010-08-06 20:14:51

Ce poti sa mai spui in fata unei asemenea dovezi de inteligenta sclipitoare? Haltetza Sa regala, Pardailan din Galati, cel cu deviza "Nimic fara deodorant" isi creeaza un cont nou, cu un user asemanator cu al meu, in care inlocuieste cifra 0 cu litera o.
Extraordinar, sclipitor, efervescent ca boasca pusa la macerat din care isi prepara licorile curtii sale regale!

Praleo, daca imi spui si ce semnificatie are userul acesta, te decorez! Hai, mai ia o dusca, poate iti vine inspiratia! Sa nu trisezi si sa cauti pe Goagal!

Domnu' Black,eu am o mica nelamurire si sper sa o rezolvati dumneavoastra. Cum de v-ati dat seama cine a facut acel cont(care este o simpla gluma proasta ) ? Poate l-am facut eu,poate forumistul X ,poate dumneavoastra sau Cifra ....

Musiu Vanea, te simti cu musca pe caciula?!!! Pai eu nu te-am acuzat de nimic pina acum! Mi se pare mie sau chiar vrei sa te autodenunti?
Eu l-am acuzat pe haltetza sa regala Vasile_Vali, zis si Pardailan si am mai constatat ca dumneata si cu Sconcsul mi-ati vizualizat astazi pozele din cont.
Ce sa inteleg? Ca dumneata esti totuna cu halteza sa, sau cu Sconcsul, sau chiar dumneata ai facut gluma nevinovata?

Black,renunta dom'le la astfel de prostioare,sunt jenante pentru tine.

Zau Vanea? Uita-te pe topicul "Monarhie sau Republica" la ultima postare de pe pagina 197 si apoi mai discutam! Unsurosul asta de Vasile_Vali este Sconcsul si cine stie cate identitati mai are, probabil Beseceta, Bordura, temerarul, etc. Bineinteles ca ai sa taci chitic, ca doar liberalii asa procedeaza cand este vorba despre ai lor...

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 7 August 2010, ora 01:01

Lasa-i Blak, tu nu stii ca asa se salveaza un las? Au facut asta si pe timpul campaniei electorale, acum le fuge iarasi pamantul de sub picioare si n-au alta solutie, decat sa recurga la lasitati!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 7 August 2010, ora 01:08

De la: 9am126636, la data 2010-08-06 16:40:53 Si cam ce crezi ca o sa spun despre Dinu Patriciu? Asta cel putin nu are in spate o armata de pretorieni si face afaceri cu petrol, cel putin il duce capul. Micul scaldator parca a facut o statuie prin parcul Tei lui Nuzurbaiev, sau cum l-o chema.
Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu.
Si apoi, mai CC, l-ai dezamagit pe seful, trebuia sa ramii in strainatate, sa muncesti acolo.

Nenorocitule, lucrez unde vreau eu, pentru ca pot, ma duce capul, in timp ce tu debitezi ineptii in lipsa de lucru, iar scarnaviile ca tine si ca Patriciu, sa se duca unde nu-i va intalni nimeni. De nemernici ca voi doar Romania a avut parte!!! Nimeni nu a jefuit aceasta tara mai mult decat a facut-o acest nemernic, Dinu Patriciu, cu legi faurita de PSD, cu favoruri la fel, iar tu, un cretin batran si prost, ai impresia ca am sa plec din tara asta doar pentru ca nenorociti ca voi inca nu-s satui!? Poate ca te-am facut sa te simti putin prea destept punandu-te langa un geniu al hotiei, dar nu te simpti flatat, un ou sau un bou tot un e.

MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 7 August 2010, ora 04:49

,click cont,blak,'627,silviule,apex,drakisor,bravo copii miei,nu degeaba va hraneste PDL ul cu materie maroniu-portocalie! Sa plece toti din tara,sa ramanem noi manelistii

MANELISTUL

271 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 7 August 2010, ora 05:06

De la: 9am209852, la data 2010-08-06 21:36:21

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 7 August 2010, ora 06:44

De la: TEMERAR, la data 2010-08-06 22:12:48

Da draga ! a fost adus din china de Elena Udrea cadou,caaia se scarpina in urechi si pe urma curata maselele de orez cu scobitoarea de la celalalt capat,economie !

Se stie cat de mincinos e basescu!! Cu totii stim ca minte cum respira asa, dar idiotenia cu betisorul cu vata doar la un singur capat, e sfruntata din cale-afara!!

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 7 August 2010, ora 09:53

Victorita a scris:"Lasa-i Blak, tu nu stii ca asa se salveaza un las? Au facut asta si pe timpul campaniei electorale, acum le fuge iarasi pamantul de sub picioare si n-au alta solutie, decat sa recurga la lasitati! [/quote]

Cat ma amuz, Victorito, deh, atat poti tu gandi, sau atat de lasa sefu' sa gandesti! Cat despre campaniile din 2007 si 2008 si intoxicari, vrei sa vezi inbox-ul meu? Or inboxul meu nu e Forum, e PRIVAT, ca tot iti place tie termenul...Va plangeti ca babele, dar nu stiti ce va fac "colegii" de sprit/afaceri/contrabanda/sechestrari_de_persoane/orgii etc. Sau...stiti?
PS: Un amic de-al meu i-a facut-o capului de suin, asta ca sa explic gluma cu postarea....Nu e la capsuni cum spunea mai sus, ci in Canada....deh, nu mai aveti simtul umorului! Sau la voi si asta e pe bani?
PS1: Vad ca tu, ca o democrata ce te pretinzi a fi, nu vezi accentele de xenofobie ale suinului, fapt care e un pic penal, nu? Ce scrie la Codul ala la cap. 317?, hai fii si curioasa si explica-ne apoi ce-ai gasit!!
PS2: Daca 13% nu e fugit pamantul de sub picioare, cum o fi 4% din preimvara viitoare, Victorito? Nu vezi ca deja sobolanii -traseistii politici- deja simt cum se scufunda corabia portocaloaie?

"Nihil sine Deo!"

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 7 August 2010, ora 12:57

De la: vasile_vali, la data 2010-08-07 09:53:52Victorita a scris:"Lasa-i Blak, tu nu stii ca asa se salveaza un las? Au facut asta si pe timpul campaniei electorale, acum le fuge iarasi pamantul de sub picioare si n-au alta solutie, decat sa recurga la lasitati!

Cat ma amuz, Victorito, deh, atat poti tu gandi, sau atat de lasa sefu' sa gandesti! Cat despre campaniile din 2007 si 2008 si intoxicari, vrei sa vezi inbox-ul meu? Or inboxul meu nu e Forum, e PRIVAT, ca tot iti place tie termenul...Va plangeti ca babele, dar nu stiti ce va fac "colegii" de sprit/afaceri/contrabanda/sechestrari_de_persoane/orgii etc. Sau...stiti?
PS: Un amic de-al meu i-a facut-o capului de suin, asta ca sa explic gluma cu postarea....Nu e la capsuni cum spunea mai sus, ci in Canada....deh, nu mai aveti simtul umorului! Sau la voi si asta e pe bani?
PS1: Vad ca tu, ca o democrata ce te pretinzi a fi, nu vezi accentele de xenofobie ale suinului, fapt care e un pic penal, nu? Ce scrie la Codul ala la cap. 317?, hai fii si curioasa si explica-ne apoi ce-ai gasit!!
PS2: Daca 13% nu e fugit pamantul de sub picioare, cum o fi 4% din preimvara viitoare, Victorito? Nu vezi ca deja sobolanii -traseistii politici- deja simt cum se scufunda corabia portocaloaie?

"Nihil sine Deo!"[/quote]

Ai o problema dragule, ceea ce ai scris aici nu este adevarul, nu ma apuc sa-ti demontez postarea pentru ca nu are nici un rost. Am sa-ti spun doar atat: toate sondajele facute si comandate de voi nu corespund realitatii, iar plangaciosii in nici un caz nu suntem noi. Voi subminati aceasta economie si tot voi plangeti. De prosti ce sunteti niciodata nu veti actiona pe drept pentru bunastarea voastra, invers insa o faceti alegand intotdeauna calea cea mai lunga, a nedreptatii si neadevarului!

vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 7 August 2010, ora 13:55

Draga de Victorita a scris: "Ai o problema dragule, ceea ce ai scris aici nu este adevarul, nu ma apuc sa-ti demontez postarea pentru ca nu are nici un rost. Am sa-ti spun doar atat: toate sondajele facute si comandate de voi nu corespund realitatii, iar plangaciosii in nici un caz nu suntem noi. Voi subminati aceasta economie si tot voi plangeti. De prosti ce sunteti niciodata nu veti actiona pe drept pentru bunastarea voastra, invers insa o faceti alegand intotdeauna calea cea mai lunga, a nedreptatii si neadevarului!"

Draga Victorita,
Nu am nicio problema din niciun punct de vedere...Si asta, pt ca am si alte surse de informare decat tine, p[oate chiar din interiorul pedeului, ca si acolo sunt oameni care s-au saturat de "democratia lui basexu' si s-au cam saturat sa stea in genunchi, e o pozitie, tb sa recunosti asta, nefireasca pentru cineva care se considera homo sapiens...Poti sa nu ma crezi, e firesc si'ti respect dreptul al dubiu: "Dubito ergo sum! Cat despre subminare, ca intotdeauna foflosesti cuvinte prea grele, eu as fi spus, in locul tau bien sur, expectativa...Da, asteptam sa vedem ce sunteti in stare sa faceti, cate din promisiunile elctorale va indepliniti, cum rezovati voi cu coruptia, a noastra normal -caci si gutau si ridzi tot penelisti sunt...-cum mariti salariile profesorilor, cum starpiti evaziunea fiscala etc. Aveti toate instrumentele de verificare/condamnare/maculare: SRI, SIE, DNA, CC, TV Publica, Parchet General, CSM. Ce va mai trebuie, suntem la cheremul vostru!? Sau toate bla-bla-urile voastre sunt pentru aia de mai stau cu degetul in gura? Vezi ca sunt din ce in ce mai putini...prostii incep sa priceapa ca si-au dat votul cam scump, o caldare si'un kil de orez date de fluturii aviari si pinalty-urile DNa-iste acus le cam ies pe nas...
PS: Nedreptate, neadevar la "voi "= basexu "imi dau demisia in 5 min.", "zoaie", "tiganca imputita", "pasarica, "gaozar", woodrea, eba, gutau, solomon, bideanu, bivoleanu, falca_cumatru_lui_zeus etc la "noi"...Bonus un frate, mare afacerist cu arme si inghetata..Sau inghetata si arme?

Vezi ca "nici un" se scrie "niciun", mai nou...dl. DOOM stie de ce!

"Nihil sine Deo!"

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 7 August 2010, ora 14:11

CC- Nenorocita esti tu cu neamul tau si gasca de portocalii, ca numai partid nu este PDL-ul asta.
Din partea mea puteti sa stati si 10 la putere, ca tot o sa dati vina pe guvernarea anterioara. Da' poate va scarmana poprul asta pe spinare. In afara de prostii nu aveti nimic in cap.
Da,da, va mina necuratul din spate si nu va rabda Dumnezeu. Din partea mea, daca aveti singe in instalatie, vorba lui Mazare, judecati-l si arestati-l pe Patriciu pentru subminarea economiei.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 7 August 2010, ora 14:53

De la: vasile_vali, la data 2010-08-07 13:55:30Draga de Victorita a scris: "Ai o problema dragule, ceea ce ai scris aici nu este adevarul, nu ma apuc sa-ti demontez postarea pentru ca nu are nici un rost. Am sa-ti spun doar atat: toate sondajele facute si comandate de voi nu corespund realitatii, iar plangaciosii in nici un caz nu suntem noi. Voi subminati aceasta economie si tot voi plangeti. De prosti ce sunteti niciodata nu veti actiona pe drept pentru bunastarea voastra, invers insa o faceti alegand intotdeauna calea cea mai lunga, a nedreptatii si neadevarului!"

Draga Victorita,
Nu am nicio problema din niciun punct de vedere...Si asta, pt ca am si alte surse de informare decat tine, p[oate chiar din interiorul pedeului, ca si acolo sunt oameni care s-au saturat de "democratia lui basexu' si s-au cam saturat sa stea in genunchi, e o pozitie, tb sa recunosti asta, nefireasca pentru cineva care se considera homo sapiens...Poti sa nu ma crezi, e firesc si'ti respect dreptul al dubiu: "Dubito ergo sum! Cat despre subminare, ca intotdeauna foflosesti cuvinte prea grele, eu as fi spus, in locul tau bien sur, expectativa...Da, asteptam sa vedem ce sunteti in stare sa faceti, cate din promisiunile elctorale va indepliniti, cum rezovati voi cu coruptia, a noastra normal -caci si gutau si ridzi tot penelisti sunt...-cum mariti salariile profesorilor, cum starpiti evaziunea fiscala etc. Aveti toate instrumentele de verificare/condamnare/maculare: SRI, SIE, DNA, CC, TV Publica, Parchet General, CSM. Ce va mai trebuie, suntem la cheremul vostru!? Sau toate bla-bla-urile voastre sunt pentru aia de mai stau cu degetul in gura? Vezi ca sunt din ce in ce mai putini...prostii incep sa priceapa ca si-au dat votul cam scump, o caldare si'un kil de orez date de fluturii aviari si pinalty-urile DNa-iste acus le cam ies pe nas...
PS: Nedreptate, neadevar la "voi "= basexu "imi dau demisia in 5 min.", "zoaie", "tiganca imputita", "pasarica, "gaozar", woodrea, eba, gutau, solomon, bideanu, bivoleanu, falca_cumatru_lui_zeus etc la "noi"...Bonus un frate, mare afacerist cu arme si inghetata..Sau inghetata si arme?

"Nihil sine Deo!"

AUZI CIORDELEO .........DUPA EXPRIMARE SI DUPA CALIGRAFIE,EU JUR CA TU ESI AUTORUL ID.PLAGIATE,ESTI UN RROM,PLIN DE INVENTIVITATE......AI ATRAS OPROBIU CHIAR SI LUI VANIA.........MAI MUHAIA ,URCATE TU PE O CRACA SI DA DIN ARIPI SA TE MAI RACORESTI !!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 7 August 2010, ora 15:12

@cap de suin:
Continuare:
Pana una alta, ala de-i zici presedinte - ca eu nu-l recunosc datorita jmekeriei bidene din 2009 cu "diaspora" dar si a atitudinii sale nedemne, intotdeauna pe langa Constitutie- e platit si de mine! Plus cohorta de garzi de corp, spp-isti,sereisti, aplaudaci, pupincuristi carora le-a marit salariile pe timp de Criza, apropos de principiul solidaritatii guitate de ala micu'..
Si daca e platit de mine, am dreptul sa-l huidui, nu tb sa vin la Capitala pt asta, doar l-am huiduit cand a fost la Galati, n-aibi nicio grija! E drept, ca cerberii lui l-au tinut departe de poporul atat de drag lui altadata -pe vremea "bailor" Si sa-ti mai zic un secret, nu mai zici la nimeni, da?:Nu prea are in galateni prieteni prea multi, cel mult pe pesedistul ala, azi mare pedalau, Marius Necula = cel mai obraznic dintre politrucii galateni [ieri il lingea pe la b..ci pe Nastase, azi a schimbat b...cile, deci e "oligarh bun"!] aaa si pe maaaareleeeeeee sef de la pedalaaaaai, dl Toader Mircea, care are de primit de la Statul Roman [deci si de la tine, hahahahahaha!, ciuruitule!] 100.000 de euro, cik ar fi fost urmarit de Securitate (pe cand lucrurile nu prea au stat asa, ci din contra, spun fostii sai colegi.)..Deh, Galatiul e o urbe mica si ne cam stim intre noi...ce "mape profesionale" au avut unii si altii...
Hai, nu mai fii trist, maine o sa fie mai bine, nu?, ca asa ne-a promis seful tau!

"Nihil sine Deo!"

vasile_vali

2835 mesaje

Postat pe: 7 August 2010, ora 15:31

@cifroi:
Hai ca-mi calc pe inima si-ti rapsund, considera asta o favoare pt. o cifra:
1. "Oprobiu" e de fapt "Oprobriu", cika romanule... ,prin Modrogan nu aveti un DEX?;
2. Juramintele pedalailor 2 bani nu fac, maine o sa faci ca seful tau, n-o sa recunosti ca tu te-ai jurat;
3. Cat despre dl Vanea, e uimitor ca dupa cate laturi ati aruncat spre el, va mai pasa ce ar crede el despre mine! Nu vi se pare ca e parerea lui, sau tb sa tina cont de umorile ce va ies din locul ce ar tb sa fie mobilat cu creier si nu cu tarata? Ca azi sunt de ac. parere cu dl Vanea, e o intamplare, nu-l cunosc, nu ma cunoaste, nu suntem amici decat pe forum! Maine e posibil sa ne duelam pe alte probleme, pt ca asta nu pricepeti voi, astia "deschisi la culoare" , liberalismul e o stare de spirit, o continua cautare a noului, a solutiilor mai bune, chiar daca pt asta e posibil a ne contrazice [si] cu ceilalti liberali...!!!
Bineinteles ca la voi, la pedalaci, parerile sefului al' mare devin litera de lege, dincolo de Tratate Internationale semnate si de Romania, Directive Europene, Constitutie, HG-uri, OUG-uri, Coduri etc., dar e pb voastra, neocomunistilor!

Considera cele de mai sus un favor, este ultima postare la care iti mai raspund...

"Nihil sine Deo!"

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 7 August 2010, ora 15:50

De la: vasile_vali, la data 2010-08-07 14:53:21@cap de suin: Ba cap de stiuca, codul penal e facut de-ai tai, de pedalacii [www.juridice.ro/40907/emil-boc-despre-noul-cod-penal.html] woodristi/SIDA-isti etc. ca sa ne bagati la parnaie, dar nu v-a iesit nici cu asta, dupa cum nu v-a iesit nici cu Criza, nici cu pensiile, nici cu salarizarea unica = cu nimic, nimicurilor ! Deh, daca sefu' va e prof de drept constitutional ...( ala care ieri era bicameralist, acus mono, cika...maine o sa fie tricameralist daca zeus ii comanda la micul dejun asta)! De facut de kkt va faceti voi, obraznicaturi mici si venale, scorul de 13 % e masura "competentelor" voastre...Hai, fii vesel, bea o bere, ca maine 13-le se face mai mic....si ti se va subtia solda!

"Nihil sine Deo!"

Carmolistule, codul penal a fost facut de ROMANI, iar voi, infractorii aveti OBLIGATIA sa-l respectati!
Nu iti convine nomadule, lumea e larga, drum bun!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 7 August 2010, ora 15:58

De la: vasile_vali, la data 2010-08-07 15:31:23@cifroi:
Hai ca-mi calc pe inima si-ti rapsund, considera asta o favoare pt. o cifra:
1. "Oprobiu" e de fapt "Oprobriu", cika romanule... ,prin Modrogan nu aveti un DEX?;
2. Juramintele pedalailor 2 bani nu fac, maine o sa faci ca seful tau, n-o sa recunosti ca tu te-ai jurat;
3. Cat despre dl Vanea, e uimitor ca dupa cate laturi ati aruncat spre el, va mai pasa ce ar crede el despre mine! Nu vi se pare ca e parerea lui, sau tb sa tina cont de umorile ce va ies din locul ce ar tb sa fie mobilat cu creier si nu cu tarata? Ca azi sunt de ac. parere cu dl Vanea, e o intamplare, nu-l cunosc, nu ma cunoaste, nu suntem amici decat pe forum! Maine e posibil sa ne duelam pe alte probleme, pt ca asta nu pricepeti voi, astia "deschisi la culoare" , liberalismul e o stare de spirit, o continua cautare a noului, a solutiilor mai bune, chiar daca pt asta e posibil a ne contrazice [si] cu ceilalti liberali...!!!
Bineinteles ca la voi, la pedalaci, parerile sefului al' mare devin litera de lege, dincolo de Tratate Internationale semnate si de Romania, Directive Europene, Constitutie, HG-uri, OUG-uri, Coduri etc., dar e pb voastra, neocomunistilor!

Considera cele de mai sus un favor, este ultima postare la care iti mai raspund...

"Nihil sine Deo!"

Bai da' dastept mai esti mai rromales! Ai ciordit de la biblioteca de la tine din sat?

Cica: "liberalismul e o stare de spirit, o continua ciordeala a gainilor, a cailor, chiar daca pt asta e posibil a ne contrazice [si] cu ceilalti nomazi...!!! "
Zboara puiule, zboara! Hai ca te cheama departarile, viata in cort si carutele cu coviltir!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 7 August 2010, ora 16:02

De la: 9am056627, la data 2010-08-07 14:53:23
De la: vasile_vali, la data 2010-08-07 13:55:30Draga de Victorita a scris: "Ai o problema dragule, ceea ce ai scris aici nu este adevarul, nu ma apuc sa-ti demontez postarea pentru ca nu are nici un rost. Am sa-ti spun doar atat: toate sondajele facute si comandate de voi nu corespund realitatii, iar plangaciosii in nici un caz nu suntem noi. Voi subminati aceasta economie si tot voi plangeti. De prosti ce sunteti niciodata nu veti actiona pe drept pentru bunastarea voastra, invers insa o faceti alegand intotdeauna calea cea mai lunga, a nedreptatii si neadevarului!"

Draga Victorita,

"Nihil sine Deo!"

AUZI CIORDELEO .........DUPA EXPRIMARE SI DUPA CALIGRAFIE,EU JUR CA TU ESI AUTORUL ID.PLAGIATE,ESTI UN RROM,PLIN DE INVENTIVITATE......AI ATRAS OPROBIU CHIAR SI LUI VANIA.........MAI MUHAIA ,URCATE TU PE O CRACA SI DA DIN ARIPI SA TE MAI RACORESTI !!!!!!!!!!

Prietene, iti garantez ca asta este cocalarul care a comis-o! Daca nu ma crezi uita-te pe pagina 197 din topicul 'Monarhie sau republica" si ai sa vezi cum cap de vita furajata asta s-a dat singur in vileag! Si mai mult, blondul asta mai posteaza si sub userul Sconcsul!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 7 August 2010, ora 16:22

Draga Victorita,

"Nihil sine Deo!"

Prietene, stii cine e oligofrenul asta? E 111dinu-cretinu! Sa dea in capul lui daca nu e el!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 7 August 2010, ora 17:49

De la: black10131307, la data 2010-08-07 16:22:42

Draga Victorita,

"Nihil sine Deo!"

Prietene, stii cine e oligofrenul asta? E 111dinu-cretinu! Sa dea in capul lui daca nu e el!

BLEK,SINCER......NU STIU,DAR POATE AI DREPTATE,MOACA DE PEDERAST ARE ! TIGAN SADEA ESTE ! FIGURA DE ALCOOLIC,NU MAI SPUN.........EU CRED CA E EL,E STILUL LUI,PRIMITIV,DE MAHALA........SI MIE MIE MI-A FACUTO.......DAR SINCER NU SUNT DERANJAT...PE MINE M-A AMUZAT !!! DAR POT SA-L DIBUI,SI DACA E EL ITI SPUN !!!!!!!!
PS. DAR DACA MA DA PE MANA BULIBASEI ? CUM MAI SCAP EU ? STIU !!!!!!!!!! APELEZ LA PROCURORUL MILITAR !!!!!!!!!!!!!!!!!! HA HA HA !!!!!!!!!!!!!!!! CAT DESPRE DRAGOSTEA LUI CIORDELEA PT. PRESEDINTE,POT SA-TI SPUN CA SARACUL PRESEDINTE NUMAI INT-UN BOCET O TINE,CUM SA NU-L IUBEASCA PE EL PARPALEA ? MAI ALES CA L-A HUIDUIT CAND A FOST LA GALATI ................LA HUIDUIT SAU LA CRONCANIT ? CUM E GRAMATICAL PARPALEO ?????????????? LA DEX CUM ZICE ??????????

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 7 August 2010, ora 17:54

De la: 9am056627, la data 2010-08-07 17:49:10
De la: black10131307, la data 2010-08-07 16:22:42

Draga Victorita,

"Nihil sine Deo!"

BLEK,SINCER......NU STIU,DAR POATE AI DREPTATE,MOACA DE PEDERAST ARE ! TIGAN SADEA ESTE ! FIGURA DE ALCOOLIC,NU MAI SPUN.........EU CRED CA E EL,E STILUL LUI,PRIMITIV,DE MAHALA........SI MIE MIE MI-A FACUTO.......DAR SINCER NU SUNT DERANJAT...PE MINE M-A AMUZAT !!! DAR POT SA-L DIBUI,SI DACA E EL ITI SPUN !!!!!!!!
PS. DAR DACA MA DA PE MANA BULIBASEI ? CUM MAI SCAP EU ? STIU !!!!!!!!!! APELEZ LA PROCURORUL MILITAR !!!!!!!!!!!!!!!!!! HA HA HA !!!!!!!!!!!!!!!! CAT DESPRE DRAGOSTEA LUI CIORDELEA PT. PRESEDINTE,POT SA-TI SPUN CA SARACUL PRESEDINTE NUMAI INT-UN BOCET O TINE,CUM SA NU-L IUBEASCA PE EL PARPALEA ? MAI ALES CA L-A HUIDUIT CAND A FOST LA GALATI ................LA HUIDUIT SAU LA CRONCANIT ? CUM E GRAMATICAL PARPALEO ?????????????? LA DEX CUM ZICE ??????????

DAR TOT LA FEL DE BINE POATE SA FIE SI RUSUL,L-A IMITAT PE PARPALEA,IA PUS LITERE IN CUVINTE,SI TE-A FACUT........ASA A INSINUAT SI DESPRE MINE SI ALEX.........APROPO,MAI STIE CINEVA CEVA DE EL ? POATE A PLECAT...........DACA A PLECAT,ATUNCI AI GRIJA DE TINE PRIETENE,SI TOATE CELE BUNE !!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 7 August 2010, ora 21:02

De la: 9am178165, la data 2010-08-07 06:44:50
De la: TEMERAR, la data 2010-08-06 22:12:48

Se stie cat de mincinos e basescu!! Cu totii stim ca minte cum respira asa, dar idiotenia cu betisorul cu vata doar la un singur capat, e sfruntata din cale-afara!!

DACA EL MINTE,TU CE FACI ? FABULEZI ? E SFRUNTATA POSTAREA TA,NU CREZI ? SUNT BETISOARE " DE BUNA CALITATE " CU UN SINGUR CAP! MAI VEZI SI TU CE SE MAI GASESTE PRIN LUMEA LARGA IN MATERIE DE IGIENA ..............

niagara

211 mesaje

Postat pe: 7 August 2010, ora 21:34

Dragilor,nu am mai postat,deoarece sunt profund scarbit ! Plec in seara asta inapoi in ARABIA SAUDITA,plec cu inima grea si cu ingrijorare pentru ce am vazut aici,toti se dusmanesc,fiecare vrea sa ia ciolanul,fara sa faca nimic decat sa denigreze,nimeni vad ca nu intelege ca fara munca nu o sa razbim,toti sunt preocupati doar sa fure !Cat se mai poate fura din ROMANIA ? Asta e intrebarea pe care vo pun si va rog sa-mi raspundeti ! Va salut pe toti ,si sa ne vedem cu bine peste 6 luni,cand mai am jumatate de concediu ! Sfatul meu e sa nu va mai certati,si hai odataPENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU SA TRECEM SA MUNCIM !Stiu ca o sa faceti bascalie de ce spun,dar asta e adevarul ! 627,BLEK,CLIK,SI TOTI CEILALTI FITI MAI BUNI SI MAI INTELEGATORI CU INDOCTRINATII ASTIA DE PSD-ISTI,SI PNL-ISTI ! Ei sunt inca in campanie electorala,nu au acceptat ca cineva a topait ca PROSTUL degeaba ! Vania tu mi-ai furat identitatea ,dan-do altcuieva,e parerea ta,dar vezi ca umbli cu cioara vopsita ! Nu te supara dar esti foarte jalnic in postari,te faci de tot RAHATUL,iar tie mai sifonier de galati CRA-CRA !
Plec ma asteapta un avion,sa va gasesc cu bine,iar daca o sa-mi permita netul,poate am sa accesez saitul si de acolo ! dumnezeu fie cu voi,si cu mine ! Si sa citez si eu un CREZ REGAL ",Nihil sine Deo"

“Am descoperit cã bãrbaþii ºi femeile care au ajuns in vârf au fost cei care s-au implicat în ceea ce aveau de fãcut cu toatã energia, entuziasmul ºi sârguinþa lor.” Harry Truman
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 7 August 2010, ora 21:36

De la: ALEX82, la data 2010-08-07 21:34:02Dragilor,nu am mai postat,deoarece sunt profund scarbit ! Plec in seara asta inapoi in ARABIA SAUDITA,plec cu inima grea si cu ingrijorare pentru ce am vazut aici,toti se dusmanesc,fiecare vrea sa ia ciolanul,fara sa faca nimic decat sa denigreze,nimeni vad ca nu intelege ca fara munca nu o sa razbim,toti sunt preocupati doar sa fure !Cat se mai poate fura din ROMANIA ? Asta e intrebarea pe care vo pun si va rog sa-mi raspundeti ! Va salut pe toti ,si sa ne vedem cu bine peste 6 luni,cand mai am jumatate de concediu ! Sfatul meu e sa nu va mai certati,si hai odataPENTRU NUMELE LUI DUMNEZEU SA TRECEM SA MUNCIM !Stiu ca o sa faceti bascalie de ce spun,dar asta e adevarul ! 627,BLEK,CLIK,SI TOTI CEILALTI FITI MAI BUNI SI MAI INTELEGATORI CU INDOCTRINATII ASTIA DE PSD-ISTI,SI PNL-ISTI ! Ei sunt inca in campanie electorala,nu au acceptat ca cineva a topait ca PROSTUL degeaba ! Vania tu mi-ai furat identitatea ,dan-do altcuieva,e parerea ta,dar vezi ca umbli cu cioara vopsita ! Nu te supara dar esti foarte jalnic in postari,te faci de tot RAHATUL,iar tie mai sifonier de galati CRA-CRA !
Plec ma asteapta un avion,sa va gasesc cu bine,iar daca o sa-mi permita netul,poate am sa accesez saitul si de acolo ! dumnezeu fie cu voi,si cu mine ! Si sa citez si eu un CREZ REGAL ",Nihil sine Deo"

DUMEZEU SA FIE CU TINE ALEX !!!!!!!!!!!!!!!!! AI GRIJA DE TINE SI SA VII SANATOS ACASA !!!!!!!!!!!!!!!!

Pagini: << 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: