Info
x
Basescu
|
9am208130 12 mesaje Membru din: 9/07/2010 |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 05:32
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat ca la PDL SE OFERA NOI LOCURI DE MUNCA ANGAJAM MASEUZE Salon masaj de lux,vila centrala,selecteaza domnisoare pentru postul de maseuza,conditii excelente de lucru,program lejer,comision 70 Ron/ora.Poze si CV in adresa de email!! 0733.337.377 0733.337.377 ; belladonna2848@gmail.com >>> 08 Jul 21:02 dati-va cu opinia Acum se vor intoarce in tara toate succesurile !
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 05:37
De la: click_cont, la data 2010-07-08 23:21:53De la: BATALUL, la data 2010-07-08 21:41:00Bravo mai berbecule,ai televiziune ! Bravo !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 05:41
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-08 22:17:58Mi-a pãrut bine !! PDLul plateste bine !
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 09:24
De la: 9am208130, la data 2010-07-09 05:37:07De la: click_cont, la data 2010-07-08 23:21:53De la: BATALUL, la data 2010-07-08 21:41:00Bravo mai berbecule,ai televiziune ! 9am208130 Da sunteti si acum jigodii ca intotdeauna!!! Mare ti-e oful daca la asta ai recurs, sa-mi falsifici mie mesajele. Sa-ti fie rusine! Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 10:16
De la: click_cont, la data 2010-07-08 20:03:31De la: 9am049573, la data 2010-07-08 19:52:44tocmai de aceea esti demna de mila, avind in vedere modul isteric in care te exprimi . sunt sigur ca parintii tai nu stiu ce faci pe acest forum. esti comis-voiajor sau globtroter ,de zici c-ai batut cu piciorul lumea ? degeaba ai batut-o , Victorito draga, daca n-ai inteles nimic din Democratia lumilor prin care ai fost .....dar, vezi : JUPINU a inceput sa ne citeze pe noi ,astia ce mintim ca Boc si guvernul asa si pe dincolo ! si atunci, cum e draguto ? daca ceea ce noi zicem de multa vreme, e confirmat de insusi Basescu,la tvr ,cine e orb ? cine a fost manipulat si mintit si inselat de niste ani ? cine ne spargea capetele pe aici ,pe motiv ca mintim ? iata ca se dovedeste ca Nu noi am mintit ....noi am fost ceva mai destepti si vigilenti decit voi ,naucilor ! P.S. problema este ca in spatele acestui guvern de marionete sta Papusarul sef si azi ,prins la strimtoare da vina pe papusi si vrea sa si le schimbe ....nu-i asa ca o inghititi si pe asta, ca si pe toate celelalte ? |
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 10:32
De la: click_cont, la data 2010-07-08 23:21:53De la: BATALUL, la data 2010-07-08 21:41:00Bravo mai berbecule,ai televiziune ! sssst ! nu mai pronunta cuvintul DELIR, ca are multe conotatii de la Delirul de PUTERE, pina la delirul ala....stii tu....ala, cu vorbitul pe cind era sub influenta bauturilor alcoolice ! dar, as fi vrut sa stiu : si el si-a facut freza timp de mai bine de'o saptamina cit era tara sub ape, de n-a aparut nicicum ,de se intreba toata lumea ingrijorata , unde-i ? de ce tace ? ce-i cu el ? P.S . politruco , poporul e si restul de 5 mil.de romani care nu l-au votat pe el, plus cei pe care nu i-a interesat politica ,le este chiar greata de ea si nu mai vor sa voteze ! .... Raporteaza abuz de limbaj |
|
reio 486 mesaje Membru din: 13/11/2009 |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 11:23
De la: super_green_frog, la data 2010-07-09 01:22:56Pierdere de vreme pe toate planurile. Daca ar fi sa caracterizam intr-un cuvant ultimele mandate, acesta ar fi ZADARNICIE. Face totul zadarnic, cu zadarnicie. Speram ca in zadar. Speram ca va mai ramane cate ceva nedistrus si cativa semeni in picioare. Contre, frane, dezbinare, lipsa de congruenta, capsomanie. Singura preocupare este cum "sa rezistam" pana cand se va sfarsi odata domnia asta. Am din ce in ce mai mult acelasi sentiment. Ne risipim energia fara rost in contre fara a vedea realitatea, ni se pare ca facem ceva daca aparam cu tot dinadinsul pe cineva sau ceva, navigam vijelios prin furtuna si cand ne trezim... ne dam seama ca nici nu ne-am miscat din loc. Nu aparam niciodata o idee ci doar un om, un partid, le gasim scuze, gasim motive sa-i ridicam in slavi. Prostii. Cand vom invatza sa trecem peste micile nostre orgolii, cand vom invata sa ne uitam la factura si ce avem in buzunar nu la ce ne spun altii, cand vom invatza sa cerem celor pe care ii sustzinem sa fie corecti, sa ne respecte, poate ne-om misca un pic. Asta insemna sa ai spirit, sa fi unit. Binele tuturor este si al fiecaruia. Nu ma arunc sa-l injur pe celalalt ca nu este de acord cu mine ci stau sa judec, ca poate are dreptate. Vom face asta vreodata ? Sincer, nu cred. Pana atunci.... mai stam o tura
|
CARCALACUL 89 mesaje Membru din: 10/03/2010 Oras: Pitesti |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 11:57
De la: 9am208130, la data 2010-07-09 05:41:28De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-08 22:17:58Mi-a pãrut bine !! Bunica si anticonceptionalele La farmacie vine o batrana de 80 de ani cu o reteta. Farmacistul o intreaba: - Reteta este pentru dvs.? - Da. -Stiti ca este o reteta de anticonceptionale ? Acestea nu va fac nimic. -Ba da, ma fac sa dorm linistita. -Cum asa? -Iau cate o pastila in fiecare dimineata, o pisez si o dizolv in paharul cu suc al nepoatei mele de 16 ani. Asa dorm eu linistita! Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
CCR,CSM,PARCHET,PROCURATURA ORGANE DE REPRESIUNE CONTRA POPORULUI ROMAN ,PLATITE DE POPOR.
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 13:14
"Clubul Roman de Presa cer oficial ca CSAT sa precizeze foarte clar si cu exemple concrete motivele pentru care campaniile de presa au fost inscrise ca vulnerabilitati in Strategia nationala de Aparare.
CRP precizeaza, intr-un comunicat remis, joi, agentiei Mediafax ca a decis ca, in lipsa unui raspuns oficial din partea CSAT, sa faca publica o scrisoare pe care a adresat-o saptamana trecuta CSAT, in care isi declara ingrijorarea "justificata" fata de referirile la practicile de presa in Strategia Nationala de Aparare si cere explicatii despre definirea acestora, in acceptiunea CSAT. "Clubul Roman de Presa, asociatie profesionala reprezentativa a industriei mass-media, autor al primului Cod deontologic al presei romanesti se delimiteaza si sanctioneaza prin declaratiile si actiunile sale practicile de presa in dezacord cu etica profesiei de jurnalist ", se spune in scrisoarea Clubului adresata CSAT, in 2 iulie. "Noi, membrii Consiliului de Onoare al Clubului Roman de Presa va solicitam sa ne comunicati pe cale institutionala cum se defineste, in acceptiunea autorilor Strategiei, 'campania de presa la comanda, cu scopul de a denigra' si 'presiune exercitata de trusturi de presa asupra deciziei politice' . De asemenea, va solicitam sa ne comunicati daca exista, din punctul dumneavoastra de vedere, entitati media aflate sub autoritatea Clubului Roman de Presa, care utilizeaza asemnea practici", se mai spune in scrisoarea adresata de CSAT de catre membrii Consiliului de Onoare al CRP. Consiliul de Onoare al CRP considera ca, in absenta precizarilor solicitate, CSAT legitimeaza "un precedent periculos, care expune deliberat mass-media romanesti, intr-un context general si asa dificil". Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, la postul public de radio, ca isi mentine punctul de vedere privind introducerea campaniile de presa printre vulnerabilitatile enumerate in Strategia Nationala de Aparare si a dat ca exemplu materialele referitoare la implicarea familiei sale in trafic de armament. " PS:Ciudat exemplu ne-a dat domnul Basescu, confundandu-si propriul frate cu o institutie de importanta nationala care trebuie aparata de CSAT .Lui Emil Constantinescu nu i-a venit ideea asta smechera atunci cand era acuzat in presa de contrabanda cu tigari iar fiul sau de trafic de copii.
|
Fosta membra 9am.ro 136 mesaje Membru din: 23/07/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 16:10
Basescu ,vrea sa instituie dictatura de familie,se foloseste de o zdreanta ca Bok ,iar cind nu ies treburile cum vrea el ,are in cine sa suteze !
Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=rzORw7-RLCs&feature=related
|
|
reio 486 mesaje Membru din: 13/11/2009 |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 16:24
In purul stil romanesc o sa fie contra acestei chestii cu presa cand o sa fie in opozitie
|
Fosta membra 9am.ro 136 mesaje Membru din: 23/07/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 16:28
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum BASESCU , nu se pricepe la nimic ,dar da sfaturi si are pareri,de aceia se inconjoara de consilieri sub nivelul sau Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=rzORw7-RLCs&feature=related
|
|
9am208151 19 mesaje Membru din: 9/07/2010 |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 16:34
De la: circotas, la data 2010-07-09 16:28:24De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum BASESCU , nu se pricepe la nimic ,dar da sfaturi si are pareri,de aceia se inconjoara de consilieri sub nivelul sau Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3053 mesaje Membru din: 12/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 16:51
Pai daca e asa, atunci si baba Leana ce o barfeste pe la colturi pe baba Marita de vis-a-vis duce tot o lupta politica, sau eventual o campanie de presa.
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 17:12
De la: yxz, la data 2010-07-09 16:51:11Pai daca e asa, atunci si baba Leana ce o barfeste pe la colturi pe baba Marita de vis-a-vis duce tot o lupta politica, sau eventual o campanie de presa. Dar nu ia nimeni atitudine !Ramane cum am stabilit !
|
Fosta membra 9am.ro 3053 mesaje Membru din: 12/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 17:17
Deocamdata a luat atitudine Basescu: a ridicat porcariile marunte de presa la rang de securitate nationala.
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 17:39
De la: yxz, la data 2010-07-09 17:17:24Deocamdata a luat atitudine Basescu: a ridicat porcariile marunte de presa la rang de securitate nationala. Securistul,securist si tradator moare !
|
Nero_reloaded 736 mesaje Membru din: 5/05/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 18:13
Ce voi nu înþegeþi ºi n-aþi înþeles niciodatã ... este miza !! Nu reuºiþi sã citiþi printre rânduri ...
Eee , e mai comodã "ºtirea" decât cartea !!! Mã refer aici la cãrþi ºi nu ãlea de pocãr !!!
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 19:15
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-09 18:13:51Ce voi nu înþegeþi ºi n-aþi înþeles niciodatã ... este miza !! Nu reuºiþi sã citiþi printre rânduri ... exact ! CARE-I MIZA ? ptr. ce face acest om tot ce face ? ptr. ROMANIA ? in ce fel o face ? suntem respectati, ascultati, invitati ,in Lume ? ptr. Popor o face ? daca o facea ptr. popor , incepea cu VERIFICAREA AVERILOR ILICITE....cu redarea Demnitatii acestuia, furat, mintit si batjocorit de 20 ani de "democratie originala " ! cu respectarea Constitutiei si nu cu incalcarea ei, clipa de clipa si de catre cine ? ! de cel ce trebuie s-o vegheze ,caci este piatra de temelie a functionarii unui STAT DE DREPT ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 19:25
Ai o pregãtire precarã pentru un proiectant !....
Nu te cred pe cuvânt cã ai fost proiectant !! Minþi !! Eºti pe nicãieri cu viaþa !! Noroc cu noi , cã-þi mai explicãm una alta ... altfel ai muri ... praf !! ªi pe lumea ailaltã , ãia au pretenþii , nu glumã !! Raporteaza abuz de limbaj |
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 19:34
De la: yxz, la data 2010-07-09 17:17:24Deocamdata a luat atitudine Basescu: a ridicat porcariile marunte de presa la rang de securitate nationala. Si maruntisul din buzunarele pensionarilor. Sa-i ia si pe aia sa-i ajunga de tamaie si luminari. E cazul sa stie ca tara asta nu este cu nimic mai mult a lui decat a mea. a ta, sau a celorlalti semeni. Nu e pe mosia sa proprie si e cazul s-o afle. Si daca tot e vorba de securitate nationala, el a lovit in baza acesteia si anume a distrus uniunea nationala, ne-a decimat moral si material totodata. Ce vrea sa faca cu Rosia Montana ? Ca pentru asta ma simt indreptatita sa spun cele de mai sus. luptapentrurosiamontana.wordpress.com/ Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 19:40
De ce mereu vã raportaþi mereu la ce spun alþii ....
Faceþi rezumate , pe urmã le comparaþi ....simplu !! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 19:42
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-09 19:25:52 Ai o pregãtire precarã pentru un proiectant !.... Nero,eu o cred pe Gabi ca a fost inginer proiectant,nu am dubii in acest sens .O crezi si tu,este o persoana inteligenta ! Preferi insa sa ai un razboi de "smecherie" decat unul de idei cu o doamna care putea sa iti fie mama. Gabi a spus ce crede dar tu ai preferat sa treci la discutii despre persoana dansei. PS:Care "voi"? Si Adiuc foloseste mereu termenu "NOI " pentru ceea ce spune ...EL.I-am atras atentia in repetate randuri pentru asta, dar se pare ca este o moda printre ...VOI . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 19:44
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-09 19:25:52 Ai o pregãtire precarã pentru un proiectant !.... Cu cine iti permiti sa vorbesti asta ? Ai auzit-o vreodata pe @gabi ? este o adevarata doamna si asta ar trebui sa te faca sa-ti crape obrazul. Ar fi bine ca multi dintre semenii de varsta ei sa fie atat de coerenti si informati. Bine ca sunteti voi destepti cu sefu' in frunte ! La cate prostii am rumegat in ultimii ani. Am ajuns sa-l apreciez pe Tariceanu pe care nu-l suportam la vremea aia. Se vede treaba ca l-a tinut ocupat in contrele cu el si a lasat tara in pace. Si-a luat el bocancii in gura de le sefu si noi am putut sa ne vedem de trebile noastre. Acum, na, ne ia pe toti la rand. Ba mai pune o catusa, pe banii nostrii, ba mai buzunareste de maruntis pensionarii si asistatii social, ba ne mai arata bau-bau-uil cu Rosia Montana, ba cu hingherirea animalelor, ba cu a noastra a tuturor. Cum poate si cum stie. Doamne , de cate ne-a ferit Tariceanu pana la urma... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 19:48
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-09 19:40:26De ce mereu vã raportaþi mereu la ce spun alþii .... Pai vrei sa-mi spui ca nu mai aud bine ? Ca nu mai disting vocea sefului ? Ca a fost trucata ? Nu, asta nu e rezumat. De vocea asta am sa fug si in mormant. Nimic nu mi-a provocat mai multa greatza pana la varsta asta. Mi se ridica parul in cap si ma iau palpitatiile instantaneu. Habar nu are ce sa faca cu tara asta, care sunte problemele reale darmite sa le rezolve. Nu sunt in stare sa repare o bucata de gard de 2 m la Casa Poporului darmite sa mai faca ceva pentru tara. L-am fotografiat azi si o sa il pun la profil. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 20:40
Sincer va spun,
a ajuns sa-mi fie dor de mytcor. era singurul dintre "fani" care aducea argumente si dorea dezbateri pe chestiuni concrete, chiar daca era obsedat sa dovedeasca lozincile lui base si boc. in prezent au ramas citiva care ne spun ce cred ei, siguri ca aceea e realitatea, cu convingeri fasciste si anarhiste, sustinatori ai acelorasi teme basesciene (nou curent politic lansat de cotoi in primavara- ce vremuri, economia crestea, criza parasise romania, pdl punea de congres) si foarte superficiali care mai de care cu argumente schizoide. cind le spui ceva sar trei metrii si jignesc tot ce misca pe acest topic. daca le spui "uite ce a mai facut base" incep sa urle: va bucurati ca vin inundatiile, mogulii, antenele, campanii de presa si mai nou "la munca!"(eu de dimineata pina seara, de cind ies din apartament vad numai oameni care muncesc, incepind cu femeia de servicu din bloc- cred ca base si cu click vad turistii care ajung in bucuresti sau se plimba toata ziua in ferentari-alta explicatie pentru nemunca nu am!). cea mai amuzanta a fost jelania lui click pe tema: "lumeee a vindut patriciu datoriile si nu le mai platesc azeriiii! - nimic mai perfect decit sa cistigi bani din vinzarea unor datorii si sa dai de munca la 20.000 de oameni. legat de marele exemplu al lui adiuc cu, uite, o educatoare are un salariu de 3000 de lei. de parca avea 3 mii de euro. asta in timp ce la tv nesupuse puterii au tot abundat salariile de zeci de mii de euro platite unor portocalii in timp ce exista o lege unica a salarizarii, prezentata de boc si base ca panaceu al scurgerilor de bani la cheltuielile de personal(si pentru care adiuc se inchina la icoane portocalii). un an de zile mi-am batut gura spunind ca e o lege proasta. femeia aceea merita banii cu virf si indesat daca sta cu 30 de copii de la 8 dimineata pina dupa masa la 17.00. vechea lege permitea ca in cazul in care un post era vacant o educatoare indeplinea munca a 2 posturi si era platita corespunzator. adica 2000 (in virsta cu toate gradele proesionale) lei cu inca cel putin o 1000 lei pentru lucrul pe celalalt post. cel putin asta era pe vechea lege cind mai primeau si citeva sporuri si inclusiv salriu de merit. asa lucra si educatoarea fiicei mele, luind bani pe 2 posturi. desi adiuc lauda legea salarizarii realitatea e ca la MFP se lucreaza la o noua lege a salarizarii si ca nu s-au redus cheltuielile cu personalul. amuzant pentru mine este ca dau date false pe care le transmit televiziunile cind e vorba de marimea salariilor unor categorii de personal. reamintesc ca nimeni pe acest topic nu mi-a comentat remarca "la cotroceni se mai dau salarii de merit desi ordonanta 1 din 2010 le interzice". foarte , foarte proaste legile facute de acest guvern. nu insa si unde e rost de ciupeala! va sugerez sa numarati cite hotariri de guvern au fost emise de guvernul boc prin care terenuri din domeniul public al statului au fost date la comunitatile locale care le trec in domeniul privat si le concesioneaza sau demareaza proiecte "public-privat". nu vad nici un argument privind competenta acesui guvern uns de base cu care mai nou are dificultati de comunicare. in alta ordine de idei, cu tvr in curtea sa base a devenit si el un mogul. imaginea din emisiunea cu pricina, in care atunci cind base critica opozitia pe fundal erau chipurile lui antonescu si ponta mi s-a parut de un mare efect artistic. m-am gindit la filmul 1984 facut dupa cartea lui orwell cu a lui "ora de ura". ("mi-am soptit atunci in barba": viata bate filmul!) e un moment sublim. si eu care eram deceptionat ca un tinar ca adiuc zice in anul 2010, in Romania, tara din UE: "mai intil la munca si apoi cereti-va drepturile". mai lipseste sa o scrie din fier forjat si sa o puna la intrarea fiecarei localitati din Romania. amuzanta, intr-un registru de comedie rusa, a fost si remarca "am avut dezbateri de 2 zile pe codurile de procedura". mai bine termina de citit "Levantul"!. parerea mea... ps: pe fundal nu au aparut de loc imagini cu base sau boc (cel putin cite am vazut eu in stirile de azi) sper ca toti bugetarii si parintii lor au fost multumiti de expresia olimpiana : "au luat o teapa crunta". vivat zeul base!
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 21:15
De la: 9am049573, la data 2010-07-09 20:40:16Sincer va spun, Cand ai timp sa-mi arati si mie cateva din argumentele date de Mytcor. Eu il retin pe Mytcor drept un om pe care daca il intrebai ceva, iti raspundea ca "afara ploua". O facea citand pagini intregi de cifre si documente care nu aveau legatura cu intrebarea ,nu aveau legatura cu discutia ,nu aveau legatura cu nimic .Mie mi-a parut mereu cel mai enervant individ de pe forum IN SENSUL ARGUMENTATIEI SI AL DEZBATERII. Altfel, trebuie sa recunosc ca era destul de civilizat,lucru pe care il admir la el.Prefer insa sa ma injure oricare alt fan basescian decat sa discut "logic" cu Mytcor. Macar astia nu pretind ca ti-au raspuns la intrebari sau ca utilizeaza argumente si logica atunci cand te injura.
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 21:28
|
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 22:08
Dragi fani ai lui Base,vedeti ca a inceput emisiunea Conexiuni cu Valentin Stan pe televiziunea unui mogul.Mie imi place,ia sa o urmariti si sa-mi spuneti ce parere aveti .Hai ca oricum Nashul este in vacanta !
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 22:13
De la: click_cont, la data 2010-07-08 23:21:53De la: BATALUL, la data 2010-07-08 21:41:00Bravo mai berbecule,ai televiziune ! Sa te opreasca pe tine si pe banii tai, demult delilanto, nu pe tvr - platit si de mine ! Nimic n-ai in capul ala biguzat, ce D-zeu ti-au sadit parintii in ADN, taratze? Vezi ca e criza de bors la Galati de cand cu inundatiile, nu mai vin tecucenii, poate pui de-o afacere cu taratza - multa din capu' lu dumitale! "Nihil sine Deo!" |
|
|
|

.Lui Emil Constantinescu nu i-a venit ideea asta smechera atunci cand era acuzat in presa de contrabanda cu tigari iar fiul sau de trafic de copii.
ptr. Popor o face ? daca o facea ptr. popor , incepea cu VERIFICAREA AVERILOR ILICITE....cu redarea Demnitatii acestuia, furat, mintit si batjocorit de 20 ani de "democratie originala " ! cu respectarea Constitutiei si nu cu incalcarea ei, clipa de clipa si de catre cine ? ! de cel ce trebuie s-o vegheze ,caci este piatra de temelie a functionarii unui STAT DE DREPT !
.Mie mi-a parut mereu cel mai enervant individ de pe forum IN SENSUL ARGUMENTATIEI SI AL DEZBATERII. Altfel, trebuie sa recunosc ca era destul de civilizat,lucru pe care il admir la el.Prefer insa sa ma injure oricare alt fan basescian decat sa discut "logic" cu Mytcor. Macar astia nu pretind ca ti-au raspuns la intrebari sau ca utilizeaza argumente si logica atunci cand te injura.