9am208068
6 mesaje
|
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 22:41
De la: buldogul, la data 2010-07-07 20:09:13De la: ADORATA, la data 2010-07-07 19:12:22De la: BASELEANA, la data 2008-10-07 20:11:35 bravos gooaddict 2003 ,le spui adevarul!
sleatha basescu,stolojan,berceanu,casuneanu,etc.o sleatha de HOTI DACA AJUNGE TARA PE MINA LOR ,ASTIA PUN IMPOZITE SI PE VINTURI
Ce mai minte Basescu ?
Depinde in ce criza se afla,caare mai multe diagnostice !
|
|
|
9am208080
11 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 06:31
[quote name='dracusor' date='2010-07-08
Sase studente rebele, dulci si pline de rasfat te asteapta-n paradis ca sa iti ofere o ora de vis, tu la noi de vei veni, inima si ochii iti vei clati si cu siguranta vei mai reveni, 08 Jul 05:21
0720787561/ 0754596712
|
gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 07:46
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 20:02:15De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 19:45:02De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 19:03:32
De PDL nu mã doare nici în cot !!
Uite colea unde ai zis de PDL ! ....da'ce repede uiti ce-ai zis ? asa incepe ramolirea !
Raporteaza abuz de limbaj
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 07:53
De la: click_cont, la data 2010-07-07 20:49:47De la: gabigabi, la data 2010-07-07 17:40:22De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 15:13:03De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 09:52:49De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 09:46:39Ptr. Vanea ... again !!
Îþi dau o problemã :
... dacã mâine ai candida ... pentru orice funcþie , cum ai proceda ?
Explicãne tu , un mare logician de clasã !!
Cãci dacã nu promiþi , în campanie , cum vei face ??
Mor de curios , cã tooot întrebi de ce nu ºi-a þinut promisiunile Bãsescu , fãrã sã înþelegi mãcar , de ce !!!
Zil-le !
Sa inteleg ca in campanie trebuie sa minti si sa promiti cate in luna si in stele chiar daca esti perfect constient ca nu vei realiza nimic din ce ai promis ?Pai daca astea sunt mentalitatile tale, atunci te compatimesc din tot sufletul ,VAI DE CAPUL TAU NERO!!!
Intr-o societate normala oamenii nu pot gandi ca tine.Esentialul judecarii activitatii unui politician este analiza,BILANTUL promisiuni -realizari.La tine insa realizarile nu conteaza, si spui senin ca daca nu promitea atunci nu iesea presedinte.Iti repet: VAI DE CAPUL TAU!
VAI DE CAPUL LUI DE ... RÃSPUNS !!!
Ca de obicei , ai fost la înãlþime !!
Ce pretenþii vrei sã aibe lumea de la unul ca tine , mãi logicianule ???
Nu vezi cât de îndoctrinat eºti , mãi cocoºel ?....
Aºtept totuþi un rãspus , dacã tot vrei sã ne comunici ceva ....
Cinstit ar fi , chiar inteligent , din partea ta , dacã dorind sã-mi dai un rãspuns , sã te detaºezi mãcar o clipãitã , de "ideile" ... altora ºi , sã încerci sã gândeºti singur ....
ªtiu ! ... cer imposibilul ....
Imposibilul esti chiar tu,caci nu vrei sa intelegi, neam ! Nicaieri in lumea asta ,Nu se promite MAI MULT DECIT STII CA POTI FACE ,ptr. simplul motiv ca esti imediat taxat de electorat ca ai mintit ! deosebirea dintre ei si noi e foarte clara : ei sunt vigilenti cu politicienii pe care i-au votat si fac bilantul promisiune vs. fapte, pe cind la noi : se-nchina ODE Conducatorului Iubit .....ori se uita, se-nchid ochii sau ,las' ca merge si asa !
Si totusi Ecaterina andronescu a facut-o si inca din parlament. a dat si legea desi stia ca nu va avea niciodata de unde plati acele salarii profesorilor!!! Si oare a fost taxata de "electorat? NU!!!
esti extraordinara ! in schimb , Basescu si PDL. au RECISTIGAT alegerile,fix pe aceeasi PROMISIUNE de a plati salariul marit ,iar acum le-a taiat 25 % .....la noi ca la nimeni !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 08:12
De la: adiuc, la data 2010-07-07 16:27:21De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 16:18:18Adiuc,pentru o mai mare credibilitate ,poti spune ca leafa aceasta de 3300RON a unei educatoare este leafa ramasa dupa micsorarea cu 25%. Poti spune si ca era debutanta lasand sa se inteleaga ca restul au cu mult peste leafa lui Base saracu'. Incearca dom'le cu tupeu,spune ca ai dovezi si gata,oricum tu nu le arati nimanui si ne ceri sa te credem pe cuvant.
mai , in locul tau as tace din gura, ori ca intra-devar habar nu ai pe ce lume traiesti... m-am oferit sa-ti dau dovezi... si ti-am si spus, nu numai din invatamant, sanatate, politie, armata, penitenciar, orice vrei tu.... dar daca nu esti in stare sa le descifrezi singur, m-am speriat, nu-mi risc serviciul pentru tine...
Da,am observat ca esti speriat mereu cand trebuie sa prezinti dovezi sau argumente...
|
9am126636
389 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 08:51
Nu credeti ca a mai dezbate fenomenul Basescu, este o pierdere de timp? Propun celor care nu cred in minciunile marinarului sa nu mai posteze pentru a vedea reactia aplaudacilor.
Nu credeti ca odata cu aceste evenimente care s-au abatut asupra poporului, alesii si-au demonstrat neputinta si au clacat in relatia cu cei aflati in necaz. Dumnezeu, puterea Lui a facut sa trecem prin aceste incercari pentru a se vedea adevarata fata a lui Basescu si a acolitilor. Se spune ca Dumnezeu isi manifesta iubirea fata de oameni, dindu-le incercari. Bravo poporului, oprobiu alesilor.
Si as mai propune sa se schimbe imnul national si sa revenim la Trei culori cunosc pe lume..., este mult mai mobilizator si la obiect.
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 08:58
De la: vaneamarin, la data 2010-07-08 08:12:27De la: adiuc, la data 2010-07-07 16:27:21De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 16:18:18Adiuc,pentru o mai mare credibilitate ,poti spune ca leafa aceasta de 3300RON a unei educatoare este leafa ramasa dupa micsorarea cu 25%. Poti spune si ca era debutanta lasand sa se inteleaga ca restul au cu mult peste leafa lui Base saracu'. Incearca dom'le cu tupeu,spune ca ai dovezi si gata,oricum tu nu le arati nimanui si ne ceri sa te credem pe cuvant.
mai , in locul tau as tace din gura, ori ca intra-devar habar nu ai pe ce lume traiesti... m-am oferit sa-ti dau dovezi... si ti-am si spus, nu numai din invatamant, sanatate, politie, armata, penitenciar, orice vrei tu.... dar daca nu esti in stare sa le descifrezi singur, m-am speriat, nu-mi risc serviciul pentru tine...
Da,am observat ca esti speriat mereu cand trebuie sa prezinti dovezi sau argumente...
depinde cui le prezinti....
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 09:01
De la: adiuc, la data 2010-07-08 08:58:56De la: vaneamarin, la data 2010-07-08 08:12:27De la: adiuc, la data 2010-07-07 16:27:21De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 16:18:18Adiuc,pentru o mai mare credibilitate ,poti spune ca leafa aceasta de 3300RON a unei educatoare este leafa ramasa dupa micsorarea cu 25%. Poti spune si ca era debutanta lasand sa se inteleaga ca restul au cu mult peste leafa lui Base saracu'. Incearca dom'le cu tupeu,spune ca ai dovezi si gata,oricum tu nu le arati nimanui si ne ceri sa te credem pe cuvant.
depinde cui le prezinti....
da' ia zi, ai fost la stirea zilei sa-i duci argumnete lui firea cu deturnarile de fondutri? ca tu erai foarte in tema cu asta iar saraca a facut un apel umanitar la oameniii de bine s-o ajute sa demonstreze cacialmaua...
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 09:15
De la: gabigabi, la data 2010-07-07 18:13:04De la: herra, la data 2010-07-07 16:10:44adiuc, te contrazic......asemenea cazuri sunt izolate......pe baza acestor informatii generalizate, sufera tot cei ce alearga cinstit si-si mananca nervii ca n-au pile......tot tagma care duce greul trage .....privit de sus, vezi gardul, ca inauntru.....
da poate ca femeia respectiva este un prof. emerit....poate ca are si ceva studii publicate prin reviste de spec., , articole sau poate ceva carti ,devreme ce chiar adiuc recunoaste ca persoana a fost si director de scoala si are nu stiu cite grade de merit ....si,oricum ,Sibiul a avut un alt statut ,iar daca doamna preda la liceul german sau maghiar , e altceva....
gabi, ma bucur ca ai sesizat unele aspecte, nu sunt din sibiu, dar imi place ca te-ai gandit bine... provincia europeana este alta, atentie, comparatia a fost facuta de mafiotul care o conduce...
eu nu vreau sa spun ca peste tot este la fel, eu vreau sa arata ca in sistem, ca peste tot in sistemul bugetar, sunt mari discrepante intre salarii, ca n u este o lege care sa aduca reglementari clare, ca salariile se dau dupa fel de fel de criterii, numai performanta nu, ca eu m-am saturat sa ni se spuna mereu ca nu sunt multi cun asemenea salarii, ca nu sunt multi cu pensii nesimtite, ca nu sunt.... problema este ca pe total sistem, se aduna, problema este ca daca continuam, asa ne adancim in prapastie, ca daca nu facem un calcul corect al pensiilor, toti dupa aceeasi lege, ca de aia constitutia spune ca suntem egali si nimeni deasupra legii, niciodata un pensionar, mai ales daca a muncit si cotizat la stat 30-40 de ani, nu o sa aiba o pensie decenta.. loricat s-ar mari pensiile, mereu vor fi pensii nesimtite, mereu inflatia va reduce puterea de cumparare, pentru ca pe langa cei care merita pensii pentru munca depusa, sunt foarte multi profitori de pensii, mai mult sau mai putin nesimtite... la fel se intampla si in salarizare...
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 09:22
fi-r-ar a naibii de treaba,imputita, romaneasca : nimeni nu fura, nimeni nu deturneaza fonduri, nici nu capuseaza bugetul statului, pur si simplu....toate se evapora de la sine ! nu mai avem industrie, nici agricultura ; scoala si educatia-s la pamint ; sanatatea la fel , bugetul e Gol, Datoriile sunt de mld. de euroi , viitorul ne este amanetat ptr. 20-30 ani de acum inainte si nimeni nu-i vinovat !
DREPTATE, ochii plinsi vor sa te vada !
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 09:23
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 20:26:01De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 20:15:00De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 20:02:15De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 19:45:02De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 19:03:32
Prea multe lichele neavenite , sug nemeritat din banii noºtri ...
Le-am permis ( noi poporul ) deja prea mult !!!
Nero,ti-a luminat Dumnezeu mintea ! Ramane doar sa-ti dai seama ca Base si PDLul sunt acele lichele si se cheama ca ai inteles exact situatia de acum a tarii.Bravo,stiam ca vei intelege candva.
Simpatizez , asta nu înseamnã sã fiu de acord cu unul pe care Justiþia îl gãseºte vinovat !!!
Sigur sunt lichele ºi acolo ºi tare aº fi bucuros sã-i vãd în pârnaie !!!
Bãsescu însã tatã ... aici nu ne vom înþelege în vecii vecilor !!! (nu ...lasã !...)
Divergenþa politicã pe mine unul , nu m-a împiedicat niciodatã sã am prieteni opozanþi ! ....
Aici pe virtual , însã , se vrea cu orice chip sã epatãm ... Eu unul , nu joc aºa !!
Orgoliile fac legea , iar eu nu joc aºa ....
În fine , nu ne putem ocoli , dacã vrem sã convivãm ....
Cum e situaþia þãrii acum , nu este vina celor ce conduc azi , cã tu o vei recunoaºte vreodatã , au ba !! Nu port rãzboi cu tine !! Nu vreau sã te fac în vreun fel sã recunoºti altceva decât , ceea ce înþelegi ....
Am alte convingeri , decât cele ale " anteniºti ", scuzã-mã ! ...
Adi,daca mereu ai discuta in modul asta tu ai fi chiar un tip excelent. Iti place Base-bravo tie- chiar daca nu te obosesti sa spui din ce cauza.Se supara cineva pe tine pentru asta ?Nu ! Prieteni opozanti am si eu asa ca inteleg perfect lucrurile. Tot ce vreau eu este sa discutam cu calm si cand ai tu timp sa imi spui cateva din realizarile lui Base .Presupun ca din cauza asta iti place Base ,ca a facut ceva ,ca a schimbat ceva in bine,ca este bun pentru tara...Iti promit ca daca imi dai cateva realizari ale lui Basescu ,sau macar daca imi explici cu calm de ce iti place tie de el (sper ca poti sa spui) atunci voi analiza absolut obiectiv lucrurile si poate o sa-l plac si eu .
Te inteleg inclusiv ca nu iti plac antenistii,nici mie nu imi plac aia traiesc si vorbesc de la B1TV.Chestie de gusturi.
Pãi fã ºi tu o comparaþie , Mãrine
Înainte de Bãse ºi dupã ...
O comparaþie , dacã s-ar putea , fãrã sã implici în ea nivelul de trai , ca sã fii obiectiv pe cât se poate ....
ªi vei descoperi singur , nu trebuie sã vinã un neica nimeni ca mine sã-þi arate !!!
Dar tu , aceastã comparaþie nu o poþi face !!
ªi înþeleg ! ....
Nu cred cã tu , în analizele tale , amesteci nivelul de trai cu politica ... pentru cã ai face o mare greºealã !! De aici amalgamul ....
Ia vezi , poþi fi ºi obiectiv , mãcar o datã-n viaþã , sau mereu trebuie sã verifici pe antena , ce "spui" pe forum ????
ªi apropos de b1 , mã uit , da , mereu când am timp !! Nu întotdeauna , însã !!
Pe lângã muncã , am o nevastã , copil ºi multe îndatoriri de cap de familie !! Responsabilitãþi ce nu prea îmi permit timp berechet ....
Nero,suna ca inainte si dupa Hristos...
In primul rand pot sa-ti spun ca nu agreez deloc teoria asta a ta prin care compararea politicienilor trebuie sa se faca fara includerea nivelului de trai care chipurile,ar fi o mare greseala.Nu,dupa mine nu este deloc o greseala ci este foarte firesc sa te intereseze IN PRIMUL RAND nivelul de trai. Pe mine nu ma intereseza sa se lupte cineva cu mogulii pe la TV,nici sa micsoreze lefurile unei categorii sociale sau profesionale,nici sa se isterizeze ca modernizeaza statul ,ca reformeaza nu stiu ce pana mea. Toate masurile sau reformele trebuiau sa aiba ca scop prosperitatea cetateanului, altfel de reforme sau masuri pur si simplu NU MA INTERESEAZA.Il doare pe orice om normal la cap fix in 14, daca Basescu ii salta pe mogulii care nu sunt in barca lui, iar parintii acelui om au pensia micsorata, nevasta leafa scazuta iar afacerea lui merge prost. Intelegi,ideea este ca nivelul de trai TREBUIE sa ne intereseze, ca trebuie sa intelegem ca nivelul de trai arata reusita sau esecul unui politician si nu declaratiile sforaitoare pe la TV. Trebuie sa ne obisnuim sa votam pentru prosperitate, nu pentru frica de moguli,unguri ,rusi etc. De altfel si Basescu si PDLul au fost constienti ca poporul doreste prosperitate, din moment ce Stolojan promitea pensii de 800Euro ,Boc ne asigura ca va incepe cresterea economica si ca vom iesi din criza etc.Ne-au mintit insa !Scurt,clar si simplu,NE-AU MINTIT si din cauza incapacitatii si lacomiei lor au saracit si indatorat Romania cum nu a mai fost niciodata inainte.
De aceste lucruri tu imi ceri mie sa fac abstractie si sa discut doar strict politic fara a introduce si nivelul de trai.Ok,de dragul discutiei fac si asta.
Nu a mai existat niciodata o politizare atat de mare a institutiilor Romaniei de la cel mai de sus nivel pana la cel mai amarat de director-politruk. Sunt cate 2-3 directori pe un singur post si fiecare si-a adus rudele si iubitele pe posturi excelente si bine platite.Toti acesti directori fac brusc "renovari" ,contracte cu firme de paza ,isi scot pe spinarea institutiilor banutii cu care au cotizat in campania PDL. Toti acesti directori sunt niste imbecili din punct de vedere profesional,enerveaza si terorizeaza oamenii prin rolul lor de paznici ai puterii ,si stiu doar sa ameninte si sa urle ca niste activisti de partid.Sarcinile le paseaza mereu la altii ei luand doar banii si cautand nod in papura unor oameni care chiar muncesc. Acest lucru este cel care ma enerveaza cel mai tare la PDL si la Basescu si stiu foarte bine despre ce este vorba .
Nu a mai existat un presedinte care sa aiba un razboi cu presa atat de puternic ca cel pe care il are Basescu. Ne place sau nu ,presa este un garant al democratiei iar un politician trebuie sa invete sa o accepte chiar daca ii critica masurile. Nu a mai existat niciodata un premier ca Boc care azi sa spuna ceva ,maine sa retracteze iar acest lucru sa fie facut constant si ajunga sa ii reprezinte stilul de a conduce tara. Azi da asigurari ca nu se vor micsora pensiile si salariile "nici macar cu un leut",maine le micsoreaza .
Nimeni pana la Basescu nu a mai facut spume la gura acuzand pe oricine si orice de raul tarii,in afara de gasca sa si de sfanta sa persoana.Nimeni nu si-a mai umilit propriul popor asa cum o face Basescu acuzand medicii ca sunt incompetenti,profesorii ca nu isi fac treaba, privatii ca fura, pensionarii ca sunt un cancer, bugetarii ca sunt niste milogi care stau cu mana intinsa la stat ,magistratii ca sunt corupti,pilotii ca au pensii nesimtite etc.Pe scurt nimeni nu a scapat de cearta lu' dom' Basescu in afara de alde Nuti Udrea si gasca lui care ne conduce acum.Inteleg de ce striga si gaseste mereu vinovat poporul:doreste un popor umilit,nesigur ,slab. Cu un popor sigur pe el,constient de drepturile sale si de munca prestata ,nu se poate fauri o dictatura. Cu unul insa care se simte mereu vinovat ca nu face bine ce face, ca poate nu munceste cat trebuie de mult sau de bine, ca poate cere prea mult de la conducatori etc,merge sa fauresti o dictatura.Aia o sa gaseasca normal sa ii conduca un tatuc, deoarece ei singuri fac numai greseli si nu sunt buni de nimic.
Nimeni pana la Basescu nu a atacat organizat institutiile statului subminandu-le puterea si autoritatea in vederea intaririi puterii sale. Parlamentarii chipurile dorm si dau legi doar pentru ei, justitia le face jocul, guvernul Tariceanu "statea la masa cu coruptia "(in timp ce guvernul Boc sta cu Sfanta Evanghelie) .La prostime prinde asta deoarece prostii,cu mintea lor neteda, nu isi dau seama de fapt cui servesc astfel de strigate si spre ce ne indreptam.De altfel toate "reformele" propuse de Basescu nu au avut ca unic scop decat marirea puterii sale.Votul uninominal cerut de Basescu cu insitenta ,a avut ca rezultat nu curatarea clasei politice asa cum se laudau toti idiotii fani ai lui Basescu,ci posibilitatea aparitiei unei adunaturi obediente ca cea a generalului Oprea ,a permis migrarea catre putere a unor oameni alesi si votati pentru opozitie.Parlamentul unicameral si reducerea numarului de parlamentari va rezolva si cealalta problema ramasa:cu cat sunt mai putini parlamentari cu atat depui o munca mai mica sa ii santajezi sau sa ii platesti ca sa treaca in barca ta.La un numar prea mare lucrurile sunt complicate si poate nu meru se vor rezolva ca acum prin lichelele lui Oprea.
Niciodata nu a mai fost suspendat un presedinte.Din pacate ATUNCI poporul nu si-a dat seama cine este Basescu iar acum este prea tarziu sa mai faca ceva.
Niciodata un resedinte nu si-a fabricat propria sa societate civila din pameni platiti doar sa ridice ode puterii.Asta este rolul societatii civile ?Asta faceau Doina Cornea,Ana Blandiana,Zoe Petre sau Emil Constantinescu in Piata Universitatii?Laudau puterea ?Putem spune acum ca Basescu a reusit performanta de a anihila societatea civila,aceasta fiind una din cauzele pentru care sistemul lui aberant inca mai exista.
In timpul in care Basescu a fost presedinte nu s-a intamplat o mineriada intr-adevar dar sa nu uitam ca la acea mineriada Basescu il servea suspus pe Iliescu LA TRANSPORTURI, asa cum inainte il servise si pe Ceausescu fiind subsercretar de stat in guvernul Dascalescu.Niciodata si nimeni in afara de Basescu si Iliescu nu a mai atacat partidele istorice cu atat de mare indarjire. PNTul chiar l-a distrus ,cu PNLul a incercat dar nu i-a mers.Niciodata nu a mai existat un om ca Basescu care sa faca praf cu seninatate aliante doar pentru a iesi el mai bine. Niciodata nu a existat un presedinte care sa aiba o lista atat de lunga de minciuni ca cea pe care o are Basescu,niciodata un presedinte nu a mai incercat dezbinarea si asmutirea unor categorii sociale sau profesionale ,unele impotriva altora, niciodata tara nu a fost atat de indatorata la FMI ,niciodata nu s-a mai incapatanat nimeni sa isi numeasca de 4-5 ori omul de paie ca premier ,etc.
Mie imi este rusine ca Basescu este roman .
|
Fosta membra 9am.ro
1101 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 09:25
Mie mi-e rusine ca-l avem inca in fruntea tarii pe Basescu.
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 09:29
De la: gabigabi, la data 2010-07-07 18:22:51De la: herra, la data 2010-07-07 16:48:22De la: adiuc, la data 2010-07-07 16:37:10De la: herra, la data 2010-07-07 16:10:44adiuc, te contrazic......asemenea cazuri sunt izolate......pe baza acestor informatii generalizate, sufera tot cei ce alearga cinstit si-si mananca nervii ca n-au pile......tot tagma care duce greul trage .....privit de sus, vezi gardul, ca inauntru.....
herra, nu am afirmat ca sunt educatoare care castiga 3300 lei in orice scoala... nu vreau sa incerci metode din astea de combatere.... am si profesori in invatamant, chiar la generala, care castiga 1800-2200 lei,in functie de liceu, de vechime, de nr copii... ca nu putem compara o scoala de la gheboaia din deal cu 10 copii in sase clase cu un liceu din oras, cu rezultate olimpice... altii castiga mai putin...
asta nu inseamna ca nu sunt salarii bune, trebuie tinut cont si de numarul de ore de munca, de faptul, ca 4-5 luni pe an sunteti platiti si stati acasa, eventual mai treceti sa beti o cafea pe la scoala, trebuie tinut cont si de rezultatele la bac..., nu mai zic, stii si singura problemele din sistem...
sunt si oameni care sufera, peste tot este asa, inca la privat este angajata toata familia, cu mama si soacra in frunte si de muncit munceste palmasul, fara concediu, fara prime, ... piata muncii este deschisa pentru toata lumea...
am zis ca nu esti in sistem si nu stii cu ce se mananca.....tocmai ca stiu ce inseamna sa faci scoala la gheboaia din deal si stiu ce inseamna si in conditii de performanta....la gheboaia din deal nu mai faci performanta, alergi dupa parinti sa-si trimita odraslele la scoala, ca-s luati la munci, de unde dreaku performanta....la scoala aia cu performanta, lucrezi de drag, ca ai cu cine.....lasa vacantele, ca le meritam....dupa alea "4" ore, adica vreo 6,7, pleci cu dureri de cap din scoala si cu maxilarul blocat, cu nervii in pioneze si cu gandul la facturile ce te asteapta neplatite.....amu tre' sa ies, dar nici nu vreau sa continui discutia asta, e inutila......sa fii iubit! cauta sa stai vreun an in invatamant si o sa-ti tot doresti sa pleci fara sa te uiti in urma....
pai, nu ti-e clar ca lucreaza ptr. Guvern ? ca rostul lui e cu fisele fiscale pe care le controleaza si are dreptul sa ceara explicatii ptr. ele ? ....deci : ori e din corpul de control al premierului ; ori lucreaza pe la Fisc ....ori ANI, DNA....si atunci, cum naiba sa fie altfel decit portocaliu ? vreti sa-si piarda omul piinea lui cea alba si rumenita ?!
mi-as dori enorm, nu sa lucrez in guvern, m-ar da afara imediat, sunt prea corect, dar mi-as dori enorm ca guvernul sa "controleze" fisele fiscale, sa compare veniturile obtinute si declarate cu averea inregistrata... s-ar rezolva usor criza romaniei, ca de asta imi este ciuda, toti arunca vina pe boc si basescu, dar aparatul de stat la nivel national este format din sute de mii de oameni, cu preferinte politice, cu ambitii personale si care nu-si fac datoria si care au fost numiti (angajati) pe criterii politice...
credeti ca legea privind ilicitul a fost abrogata ca era o lege comunista?
incearca vreun partid sa o repuna sau eventual sa o actualizeze? ei s-au chinuit o gramada sa scape de ani...
noi ar trebui sa ne chinuim sa-i fortam sa respecte legile, sa respecte poporul, si nu prin a-i roti mereu, ca asta le convine de minune, ci sa iesim in strada ...
asta este motivul pentru care nu sunt pentru schimbarea lor, aruncam tara iar intr-un hoas, de parca n-ar fi si acum, vor fi motive sa fuga si investitorii care mai sunt, euro s-o ia razna, sa ne crasca toate riscurile posibile si imposibile, de aici dobanzile la credite, etc..., le facem jocul pur si simplu, nu se schimba nimic, eventual vor fi niste faramituri mai mari la inceput, putregaiul ramane....
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 09:33
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 09:33
De la: vaneamarin, la data 2010-07-08 09:23:10De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 20:26:01De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 20:15:00De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 20:02:15De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 19:45:02De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 19:03:32
Nero,ti-a luminat Dumnezeu mintea ! Ramane doar sa-ti dai seama ca Base si PDLul sunt acele lichele si se cheama ca ai inteles exact situatia de acum a tarii.Bravo,stiam ca vei intelege candva.
Simpatizez , asta nu înseamnã sã fiu de acord cu unul pe care Justiþia îl gãseºte vinovat !!!
Bãsescu însã tatã ... aici nu ne vom înþelege în vecii vecilor !!! (nu ...lasã !...)
Divergenþa politicã pe mine unul , nu m-a împiedicat niciodatã sã am prieteni opozanþi ! ....
Aici pe virtual , însã , se vrea cu orice chip sã epatãm ... Eu unul , nu joc aºa !!
Cum e situaþia þãrii acum , nu este vina celor ce conduc azi , cã tu o vei recunoaºte vreodatã , au ba !! Nu port rãzboi cu tine !! Nu vreau sã te fac în vreun fel sã recunoºti altceva decât , ceea ce înþelegi ....
Adi,daca mereu ai discuta in modul asta tu ai fi chiar un tip excelent. Iti place Base-bravo tie- chiar daca nu te obosesti sa spui din ce cauza.Se supara cineva pe tine pentru asta ?Nu ! Prieteni opozanti am si eu asa ca inteleg perfect lucrurile. Tot ce vreau eu este sa discutam cu calm si cand ai tu timp sa imi spui cateva din realizarile lui Base .Presupun ca din cauza asta iti place Base ,ca a facut ceva ,ca a schimbat ceva in bine,ca este bun pentru tara...Iti promit ca daca imi dai cateva realizari ale lui Basescu ,sau macar daca imi explici cu calm de ce iti place tie de el (sper ca poti sa spui) atunci voi analiza absolut obiectiv lucrurile si poate o sa-l plac si eu .
Te inteleg inclusiv ca nu iti plac antenistii,nici mie nu imi plac aia traiesc si vorbesc de la B1TV.Chestie de gusturi.
O comparaþie , dacã s-ar putea , fãrã sã implici în ea nivelul de trai , ca sã fii obiectiv pe cât se poate ....
ªi vei descoperi singur , nu trebuie sã vinã un neica nimeni ca mine sã-þi arate !!!
ªi înþeleg ! ....
Nu cred cã tu , în analizele tale , amesteci nivelul de trai cu politica ... pentru cã ai face o mare greºealã !! De aici amalgamul ....
Ia vezi , poþi fi ºi obiectiv , mãcar o datã-n viaþã , sau mereu trebuie sã verifici pe antena , ce "spui" pe forum ????
Pe lângã muncã , am o nevastã , copil ºi multe îndatoriri de cap de familie !! Responsabilitãþi ce nu prea îmi permit timp berechet ....
In primul rand pot sa-ti spun ca nu agreez deloc teoria asta a ta prin care compararea politicienilor trebuie sa se faca fara includerea nivelului de trai care chipurile,ar fi o mare greseala.Nu,dupa mine nu este deloc o greseala ci este foarte firesc sa te intereseze IN PRIMUL RAND nivelul de trai. Pe mine nu ma intereseza sa se lupte cineva cu mogulii pe la TV,nici sa micsoreze lefurile unei categorii sociale sau profesionale,nici sa se isterizeze ca modernizeaza statul ,ca reformeaza nu stiu ce pana mea. Toate masurile sau reformele trebuiau sa aiba ca scop prosperitatea cetateanului, altfel de reforme sau masuri pur si simplu NU MA INTERESEAZA.Il doare pe orice om normal la cap fix in 14, daca Basescu ii salta pe mogulii care nu sunt in barca lui, iar parintii acelui om au pensia micsorata, nevasta leafa scazuta iar afacerea lui merge prost. Intelegi,ideea este ca nivelul de trai TREBUIE sa ne intereseze, ca trebuie sa intelegem ca nivelul de trai arata reusita sau esecul unui politician si nu declaratiile sforaitoare pe la TV. Trebuie sa ne obisnuim sa votam pentru prosperitate, nu pentru frica de moguli,unguri ,rusi etc. De altfel si Basescu si PDLul au fost constienti ca poporul doreste prosperitate, din moment ce Stolojan promitea pensii de 800Euro ,Boc ne asigura ca va incepe cresterea economica si ca vom iesi din criza etc.Ne-au mintit insa !Scurt,clar si simplu,NE-AU MINTIT si din cauza incapacitatii si lacomiei lor au saracit si indatorat Romania cum nu a mai fost niciodata inainte.
De aceste lucruri tu imi ceri mie sa fac abstractie si sa discut doar strict politic fara a introduce si nivelul de trai.Ok,de dragul discutiei fac si asta.
Nu a mai existat niciodata o politizare atat de mare a institutiilor Romaniei de la cel mai de sus nivel pana la cel mai amarat de director-politruk. Sunt cate 2-3 directori pe un singur post si fiecare si-a adus rudele si iubitele pe posturi excelente si bine platite.Toti acesti directori fac brusc "renovari" ,contracte cu firme de paza ,isi scot pe spinarea institutiilor banutii cu care au cotizat in campania PDL. Toti acesti directori sunt niste imbecili din punct de vedere profesional,enerveaza si terorizeaza oamenii prin rolul lor de paznici ai puterii ,si stiu doar sa ameninte si sa urle ca niste activisti de partid.Sarcinile le paseaza mereu la altii ei luand doar banii si cautand nod in papura unor oameni care chiar muncesc. Acest lucru este cel care ma enerveaza cel mai tare la PDL si la Basescu si stiu foarte bine despre ce este vorba .
Nu a mai existat un presedinte care sa aiba un razboi cu presa atat de puternic ca cel pe care il are Basescu. Ne place sau nu ,presa este un garant al democratiei iar un politician trebuie sa invete sa o accepte chiar daca ii critica masurile. Nu a mai existat niciodata un premier ca Boc care azi sa spuna ceva ,maine sa retracteze iar acest lucru sa fie facut constant si ajunga sa ii reprezinte stilul de a conduce tara. Azi da asigurari ca nu se vor micsora pensiile si salariile "nici macar cu un leut",maine le micsoreaza .
Nimeni pana la Basescu nu a mai facut spume la gura acuzand pe oricine si orice de raul tarii,in afara de gasca sa si de sfanta sa persoana.Nimeni nu si-a mai umilit propriul popor asa cum o face Basescu acuzand medicii ca sunt incompetenti,profesorii ca nu isi fac treaba, privatii ca fura, pensionarii ca sunt un cancer, bugetarii ca sunt niste milogi care stau cu mana intinsa la stat ,magistratii ca sunt corupti,pilotii ca au pensii nesimtite etc.Pe scurt nimeni nu a scapat de cearta lu' dom' Basescu in afara de alde Nuti Udrea si gasca lui care ne conduce acum.Inteleg de ce striga si gaseste mereu vinovat poporul:doreste un popor umilit,nesigur ,slab. Cu un popor sigur pe el,constient de drepturile sale si de munca prestata ,nu se poate fauri o dictatura. Cu unul insa care se simte mereu vinovat ca nu face bine ce face, ca poate nu munceste cat trebuie de mult sau de bine, ca poate cere prea mult de la conducatori etc,merge sa fauresti o dictatura.Aia o sa gaseasca normal sa ii conduca un tatuc, deoarece ei singuri fac numai greseli si nu sunt buni de nimic.
Nimeni pana la Basescu nu a atacat organizat institutiile statului subminandu-le puterea si autoritatea in vederea intaririi puterii sale. Parlamentarii chipurile dorm si dau legi doar pentru ei, justitia le face jocul, guvernul Tariceanu "statea la masa cu coruptia "(in timp ce guvernul Boc sta cu Sfanta Evanghelie) .La prostime prinde asta deoarece prostii,cu mintea lor neteda, nu isi dau seama de fapt cui servesc astfel de strigate si spre ce ne indreptam.De altfel toate "reformele" propuse de Basescu nu au avut ca unic scop decat marirea puterii sale.Votul uninominal cerut de Basescu cu insitenta ,a avut ca rezultat nu curatarea clasei politice asa cum se laudau toti idiotii fani ai lui Basescu,ci posibilitatea aparitiei unei adunaturi obediente ca cea a generalului Oprea ,a permis migrarea catre putere a unor oameni alesi si votati pentru opozitie.Parlamentul unicameral si reducerea numarului de parlamentari va rezolva si cealalta problema ramasa:cu cat sunt mai putini parlamentari cu atat depui o munca mai mica sa ii santajezi sau sa ii platesti ca sa treaca in barca ta.La un numar prea mare lucrurile sunt complicate si poate nu meru se vor rezolva ca acum prin lichelele lui Oprea.
Niciodata nu a mai fost suspendat un presedinte.Din pacate ATUNCI poporul nu si-a dat seama cine este Basescu iar acum este prea tarziu sa mai faca ceva.
Niciodata un resedinte nu si-a fabricat propria sa societate civila din pameni platiti doar sa ridice ode puterii.Asta este rolul societatii civile ?Asta faceau Doina Cornea,Ana Blandiana,Zoe Petre sau Emil Constantinescu in Piata Universitatii?Laudau puterea ?Putem spune acum ca Basescu a reusit performanta de a anihila societatea civila,aceasta fiind una din cauzele pentru care sistemul lui aberant inca mai exista.
In timpul in care Basescu a fost presedinte nu s-a intamplat o mineriada intr-adevar dar sa nu uitam ca la acea mineriada Basescu il servea suspus pe Iliescu LA TRANSPORTURI, asa cum inainte il servise si pe Ceausescu fiind subsercretar de stat in guvernul Dascalescu.Niciodata si nimeni in afara de Basescu si Iliescu nu a mai atacat partidele istorice cu atat de mare indarjire. PNTul chiar l-a distrus ,cu PNLul a incercat dar nu i-a mers.Niciodata nu a mai existat un om ca Basescu care sa faca praf cu seninatate aliante doar pentru a iesi el mai bine. Niciodata nu a existat un presedinte care sa aiba o lista atat de lunga de minciuni ca cea pe care o are Basescu,niciodata un presedinte nu a mai incercat dezbinarea si asmutirea unor categorii sociale sau profesionale ,unele impotriva altora, niciodata tara nu a fost atat de indatorata la FMI ,niciodata nu s-a mai incapatanat nimeni sa isi numeasca de 4-5 ori omul de paie ca premier ,etc.
ai punctat destul de bine, pacat ca vezi lucrurile astea numai din vina pdl... ele au fost si vor fi mereu... dreptate nu se va face doar schimband stapanii...
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 09:37
De la: adiuc, la data 2010-07-08 09:33:14De la: vaneamarin, la data 2010-07-08 09:23:10De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 20:26:01De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 20:15:00De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 20:02:15De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 19:45:02De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 19:03:32
ªi înþeleg ! ....
ai punctat destul de bine, pacat ca vezi lucrurile astea numai din vina pdl... ele au fost si vor fi mereu... dreptate nu se va face doar schimband stapanii...
Adiuc, faptele sunt fapte si raman mereu fapte!!! Degeaba ii cauti scuze lui basescu, daca am vorbi despre impresii am avea de ce sa ne contrazicem, faptele insa vorbesc prin ele insele!!!
Mai citeste odata postarea lui Vanea si observa ca el nu despre impresii si frumoase teorii vorbeste, ci despre faptele condamnabile si josnice ale lui traian basescu.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 09:40
mi-e-mi vine sa pling ptr. vietile noastre distruse ....am fost o generatie de sacrificiu.....si cea a fiului meu si a voastra.....urmeaza nepotii mei sa se sacrifice ! ptr. CE ? ptr. Cine ? ptr. vreun Ideal cumva sau ptr. vreo Speranta ?
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 09:42
Eroare : MIE-mi ! scuze !
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 09:55
De la: adiuc, la data 2010-07-08 09:33:14
Cine ne conduce acum Adiuc si pe cine ar trebui sa ma supar pentru dezastrul tarii?
Ne-a promis prosperitate ?Da! O avem ?Nu!
Ne-a promis starpirea coruptiei?Da!O avem ?Nu!
Pe cine trebuie sa ma supar eu pentru ca nu au fost respectate promisiunile PDLului si ale lui Basescu ?Pe Dinu Patriciu?Pe popor ca nu munceste chipurile ci dor sta ca milogul asteptand bani de la Base si gasca lui ?
Schimband doar stapanii lucrurile poate se schimba poate nu.Daca ii schimbam cu unii mai prosti,mai hoti si mai lipsiti de suflet atunci evident ca nu o sa ne fie mai bine.Daca ii schimbam cu unii mai buni atunci da,o sa ne fie mai bine.Cert este ca pe un om care te minte si care te mai si injura, desi tu esti cel mintit si umilit ,trebuie sa il schimbam. Iti amintesti la unguri de demisia premierului cand a recunoscut ca a mintit ?Dar la nemti de demisia presedintelui care a facut niste declaratii care PUTEAU sa fie interpretate negativ? Dupa mine trebuie sa ne invatam si noi SA NE SANCTIONAM CONDUCATORII CARE NE MINT SI CARE NU NE ASIGURA PROSPERITATE,altfel tara nu poate da inainte.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 09:56
mai @adiuc, ce Dumnezeu bati cimpii ? INSTITUTIILE Statului sunt Toate in mina PDL.ului si ale lui Bas' ! NU se face nicio miscare fara voia Sefului ! Chiar Nu vezi asta , ca totul e blocat ? ca le e si frica sa respire, darmite sa mai ia si fisele fiscale la control ? acel Macovei, de la ANI ,nu era omul lui ?....dosare facute, se zice c-ar fi ,dar stau bine puse-n fiset .....ridica vreunul nasu' ? pac cu dosarul ! ptr. mine totul este clar : traim intrun stat de tip mafiot ; Nashul conduce tot ,in stilul famigliei : o apara ,dar cere ascultare totala !....poporul ? puah ! el e cel ce plateste !
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 09:57
De la: gabigabi, la data 2010-07-08 09:40:35mi-e-mi vine sa pling ptr. vietile noastre distruse ....am fost o generatie de sacrificiu.....si cea a fiului meu si a voastra.....urmeaza nepotii mei sa se sacrifice ! ptr. CE ? ptr. Cine ? ptr. vreun Ideal cumva sau ptr. vreo Speranta ?
Scumpa mea, daca pana la 31 decembrie 2010 nu se produce o lovitura de stat urmata de arestarea si condamnarea infractorului traian basescu, suntem sortiti pieirii!!
Mai asteapta pana la revelion, si daca traian basescu nu este inlaturat de la putere, emigreaza!!! Poate ai afara o fata sau un fecior pe care sa-l ajuti cu nepotii, salveaza-te si pleaca pentru ca din 1 ianuarie 2011, traian basescu INTENTIONEAZA SA UCIDA TOTI PENSIONARII ROMANIEI. A DECLARAT LA RADIO CA DORESTE IMPOZITAREA PENSIILOR MIZERE SUB 1000 DE RON, DECI, INTENTIONEAZA SA OMOARE PENSIONARII ROMANIEI!!
Aranjeaza-ti viata pana la sfarsitul anului, caci daca nu scapam de monstru pana atunci, VREA SA NE UCIDA PE TOTI!!!
|
BOBITA
638 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 10:04
De la: gabigabi, la data 2010-07-08 09:40:35mi-e-mi vine sa pling ptr. vietile noastre distruse ....am fost o generatie de sacrificiu.....si cea a fiului meu si a voastra.....urmeaza nepotii mei sa se sacrifice ! ptr. CE ? ptr. Cine ? ptr. vreun Ideal cumva sau ptr. vreo Speranta ?
Cum pentru cine ? Pentru mine ,pentru Udrea,Berceanu,Videanu,Blaga,si rubedeniile noastre !
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
|
Fosta membra 9am.ro
3484 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 10:08
mda...eu am spus dintotdeauna ca ultimul roman e decedat de mult..doar ca nici nu se mai stie cine a fost si cind s-a intimplat.
in dcembrie anul trecut cind ni s-au impus 3 zile de concediu fara plata,am tacut milc,am acceptat ca erau sarbatorile....mos craciunul,ne era lene,aveam cumparaturi de facut...etc...lasa dupa sarbatori.si ni s-a spus ca va fi mai rau si nu trebuie sa acceptam nici macar o zi de concediu fara plata.
ei,acuma ni se iau 25% din salariu...si la fel tacem...am bagat capul in nisip ca strutul
au fost citeva manifestatii de tot risul.
deci ne place dom le...ne place..
poate asteptam forte din afara sa ne faca o lovitura de stat ca noi singuri nu sintem in stare.
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 10:13
De la: gabigabi, la data 2010-07-08 09:56:40mai @adiuc, ce Dumnezeu bati cimpii ? INSTITUTIILE Statului sunt Toate in mina PDL.ului si ale lui Bas' ! NU se face nicio miscare fara voia Sefului ! Chiar Nu vezi asta , ca totul e blocat ? ca le e si frica sa respire, darmite sa mai ia si fisele fiscale la control ? acel Macovei, de la ANI ,nu era omul lui ?....dosare facute, se zice c-ar fi ,dar stau bine puse-n fiset .....ridica vreunul nasu' ? pac cu dosarul ! ptr. mine totul este clar : traim intrun stat de tip mafiot ; Nashul conduce tot ,in stilul famigliei : o apara ,dar cere ascultare totala !....poporul ? puah ! el e cel ce plateste !
mai gabi, ti-am mai zis, incearca sa vezi ca bucurestiul, nu inseamna tara..., si chiar si aici.... sunt zone intanse in care conduc psd-istii sau pnl-istii... vorba lui ponta aseara, " nu stiu pe cine este suparat ludovic orban, dar dupa cum stiu eu in consiliul general al capitalei psd este aliat cu pnl"...
nu intru in amanunte ca poate primesc fonduri mai putine, mai ales ca este si criza, asa eset , asa se procedeaza, dar mai sunt si alte surse locale, programe europene, dar cine sa le faca ? toti sunt o apa si un pamant... rar mai vezi cate un primar, adevarat gospodar, care a reusit sa asfalteze ulitele unei comune sau sa introduca canalizare, statie de epurare, platforma moderna de gunoi... toate cu fonduri europene, dar omul este gospodar, nu conteaza ca este psd-ist, a vrut si vrea sa faca ceva pentru comuna...
le e frica sa respire? pai dracu ii pune sa faca numai afaceri necurate?tu ai frica... "de dosar"? mie nu... vorba lui ilici, sarac si cinstit...
ultima fraza este fara comentarii... sau pot sa-ti sopun ce i-am spus si lui vanea justitia face totul intr-o democratie... daca este corupta, daca mafiotii, criminalii, violatorii, se plimba liberi pe strada, daca la tembeliziuni ni se prezinta zilnic modele ca florin salam, peste nu stiu care, sau gina pistol,etc... , ne meritam soarta...
asta este problema, justitia corupta si manipularea prin orice mijloace, este usor sa conduci numai cand dezbini... si al naibii sa fiu daca nu le reuseste de minune acest lucru...
|
BOBITA
638 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 10:18
De la: anca_corina, la data 2010-07-08 10:08:01mda...eu am spus dintotdeauna ca ultimul roman e decedat de mult..doar ca nici nu se mai stie cine a fost si cind s-a intimplat.
in dcembrie anul trecut cind ni s-au impus 3 zile de concediu fara plata,am tacut milc,am acceptat ca erau sarbatorile....mos craciunul,ne era lene,aveam cumparaturi de facut...etc...lasa dupa sarbatori.si ni s-a spus ca va fi mai rau si nu trebuie sa acceptam nici macar o zi de concediu fara plata.
ei,acuma ni se iau 25% din salariu...si la fel tacem...am bagat capul in nisip ca strutul
poate asteptam forte din afara sa ne faca o lovitura de stat ca noi singuri nu sintem in stare.
Care manifestatii?Alea regizate de tata si PDL ,cu dansuri si muzica ?Au fost bine platiti organizatorii sindicali pentru antren si recupereaza banii din taxe si impozite !
|
click_cont
1644 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 10:21
De la: gabigabi, la data 2010-07-08 07:53:47De la: click_cont, la data 2010-07-07 20:49:47De la: gabigabi, la data 2010-07-07 17:40:22De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 15:13:03De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 09:52:49De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 09:46:39Ptr. Vanea ... again !!
Îþi dau o problemã :
... dacã mâine ai candida ... pentru orice funcþie , cum ai proceda ?
Explicãne tu , un mare logician de clasã !!
Cãci dacã nu promiþi , în campanie , cum vei face ??
Mor de curios , cã tooot întrebi de ce nu ºi-a þinut promisiunile Bãsescu , fãrã sã înþelegi mãcar , de ce !!!
Zil-le !
Sa inteleg ca in campanie trebuie sa minti si sa promiti cate in luna si in stele chiar daca esti perfect constient ca nu vei realiza nimic din ce ai promis ?Pai daca astea sunt mentalitatile tale, atunci te compatimesc din tot sufletul ,VAI DE CAPUL TAU NERO!!!
Intr-o societate normala oamenii nu pot gandi ca tine.Esentialul judecarii activitatii unui politician este analiza,BILANTUL promisiuni -realizari.La tine insa realizarile nu conteaza, si spui senin ca daca nu promitea atunci nu iesea presedinte.Iti repet: VAI DE CAPUL TAU!
VAI DE CAPUL LUI DE ... RÃSPUNS !!!
Ca de obicei , ai fost la înãlþime !!
Ce pretenþii vrei sã aibe lumea de la unul ca tine , mãi logicianule ???
Nu vezi cât de îndoctrinat eºti , mãi cocoºel ?....
Aºtept totuþi un rãspus , dacã tot vrei sã ne comunici ceva ....
Cinstit ar fi , chiar inteligent , din partea ta , dacã dorind sã-mi dai un rãspuns , sã te detaºezi mãcar o clipãitã , de "ideile" ... altora ºi , sã încerci sã gândeºti singur ....
ªtiu ! ... cer imposibilul ....
Imposibilul esti chiar tu,caci nu vrei sa intelegi, neam ! Nicaieri in lumea asta ,Nu se promite MAI MULT DECIT STII CA POTI FACE ,ptr. simplul motiv ca esti imediat taxat de electorat ca ai mintit ! deosebirea dintre ei si noi e foarte clara : ei sunt vigilenti cu politicienii pe care i-au votat si fac bilantul promisiune vs. fapte, pe cind la noi : se-nchina ODE Conducatorului Iubit .....ori se uita, se-nchid ochii sau ,las' ca merge si asa !
Si totusi Ecaterina andronescu a facut-o si inca din parlament. a dat si legea desi stia ca nu va avea niciodata de unde plati acele salarii profesorilor!!! Si oare a fost taxata de "electorat? NU!!!
esti extraordinara ! in schimb , Basescu si PDL. au RECISTIGAT alegerile,fix pe aceeasi PROMISIUNE de a plati salariul marit ,iar acum le-a taiat 25 % .....la noi ca la nimeni !
De fapt acesta trebuia sa fie nivelul normal si pe atunci si sa folositi restul banilor in investitii ca sa nu va puteti plange astazi ca tara se duce de rapa din cauza PDL. Promisiunile vostre au fost triple daca stau bine sa ma gandesc ( resurse pentru ele IOC) si nu at trebui sa ne acuzi din moment ce deja era totul pus la cale pe vremea cand reuseati sa va faceti de cap pana si in parlament. Ei bine, PDL-ul este totusi taxat pentru actiunile sale si preferati asta stand in umbra si barfind desi aici am ajuns datorita actiunilor voastre din trecut. Nu este normal sa fie asa dar asta este politica in Romania, mama curvelor!
|
Fosta membra 9am.ro
3484 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 10:25
De la: BIOBITA, la data 2010-07-08 10:18:07De la: anca_corina, la data 2010-07-08 10:08:01mda...eu am spus dintotdeauna ca ultimul roman e decedat de mult..doar ca nici nu se mai stie cine a fost si cind s-a intimplat.
Care manifestatii?Alea regizate de tata si PDL ,cu dansuri si muzica ?Au fost bine platiti organizatorii sindicali pentru antren si recupereaza banii din taxe si impozite !
haaa....alea au fost din banii pe care ii cotiyam pe la sindicate!!!
|
BOBITA
638 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 10:33
Vezi ca tot aveti un pic de intelepciune !
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 10:35
De la: click_cont, la data 2010-07-08 10:21:06
De fapt acesta trebuia sa fie nivelul normal si pe atunci si sa folositi restul banilor in investitii ca sa nu va puteti plange astazi ca tara se duce de rapa din cauza PDL. Promisiunile vostre au fost triple daca stau bine sa ma gandesc ( resurse pentru ele IOC) si nu at trebui sa ne acuzi din moment ce deja era totul pus la cale pe vremea cand reuseati sa va faceti de cap pana si in parlament. Ei bine, PDL-ul este totusi taxat pentru actiunile sale si preferati asta stand in umbra si barfind desi aici am ajuns datorita actiunilor voastre din trecut. Nu este normal sa fie asa dar asta este politica in Romania, mama curvelor!
Daca asta trebuia sa fie nivelul normal atunci chiar nu mai inteleg de ce naiba Basescu a promulgat legea maririi salariilor cu 50% cand nivelul normal de fapt era cu ele scazute cu 25% ?Cum iti explici acest lucru? Mai mult,Boc a dat declaratii(anul acesta in februarie cred) in care a asigurat ferm oamenii ca "nu se va lua un banut din pensii si salarii". Nu stia nici macar atunci care este care este nivelul "normal" ?
Da,opozitia asta sta si taxeaza din umbra  .Probabil ca motivul este ca nu pot sa ajunga in lumina,la putere. Eu sugerez sa-i facem de rahat pe astia din opozitie ,pe barfitorii astia din umbra care nu conduc nimic ci doar critica.  Sa-si dea demisia Boc si Basescu si sa-i lase pe astia ca sa ii vedem bine in lumina si sa-i huiduie pe ei tara nu pe nevinovatii ,pe ingerasii din PDL  .Sa-l numeasca pe Tariceanu premier cu un guvern liberal ca sa isi poarte crucea pentru greselile pe care spui tu si dom' presedinte ca le-ar fi facut .Hmmm....nu cred ca vreti sa faceti asta ,nu ?Atunci daca va cramponati sa stati la putere desi este limpede ca distrugeti tara,de ce naiba ii acuzati pe cei din opozitie ca stau in umbra ?
|
BOBITA
638 mesaje
|
Postat pe: 8 Iulie 2010, ora 10:40
Propaganda mai desteptule ,sa pacaleascafraieri si sa cistige alegerile,vaneacel istet !
|
|
|