back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 09:48

De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 09:31:22Vanea ,te comporþi exact ca un copil care þine neapãrat sã-i facã-n ciudã celuilalt ...
Cum am mai spus , eºti ridicol ºi patetic !! ...
Ai vrut ce sã demonstrezi cu rãspunsul tãu ???

Ce vreau eu de fapt sã-þi comunic este urmãtorul mesaj :
se vede de la o poºtã cã tu comentezi ... "ºtiri" ...
Nimic din postãrile tale , nu denotã o oarecare implicare directã în mersul politic românesc ....
deci , eºti pe dinafarã ! ... Complet !!
ªi dai într-una din gurã ... a pagubã ....
Dar nu-i nimic ! ªi pãrerea ta conteazã ....
Promit cã dacã înveþi bunele maniere ºi papi tot din farfurie , sã te bag în seamã serios !!
Pânã atunci .... o sã mai curgã multã apã pe Bistriþa .....

PS. Când o sã fi ºi tu coerent , mãcar într-o postare ?
Lumea pretinde mult mai mult de la tine !!!
Nici la "superficial" nu te pot încadra !!...

Nero,vezi ca te-am rugat mai sus ca imi enumeri si mie cateva din realizarile lui Base despre care tot pomenesti mereu. Nu cred ca iti ia mai mult de cateva minute daca le stii ...Hai te rog,sunt foarte curios ,prea spui mereu de realizarile lui Base.Incearca sa lasi atacurile la persoana si sa ai o discutie normala in care sa il aperi pe Base ,sa ii prezinti realizarile si sa nu bati campii aiurea despre cei care posteaza pe forum.

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 09:50

De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 09:42:07
De la: adiuc, la data 2010-07-06 11:55:11 daca doresti argumente ti le pot oferi oricand, chiar adeverinte de salariat sau fise fiscale.... iti arat cum o educatoare, intr-un oras de provincie, castiga in medie 3300 lei pe luna....

3300 lei pe luna EDUCATOARE IN ROMANIA ? .Bai Adiuc,unde ai auzit stirea asta cretina,la B1TV?! .Hai ca esti simpatic nu gluma. Eu vad doar urmatoarele explicatii posibile:

-EBA a avut educatoare privata si a fost platita de Base.
-Orasul acela de provincie este in Germania iar femeia este incepatoare avand o leafa mai mica pentru inceput ,de doar 800Euro
-Femeia era educatoare la gradinita ei privata.
-Ai baut gaz.

da o adresa de mail, pe privat si iti dau datele necesare... iti scanez documentele, poate asa te convingi...
ai dreptate intr-o singura privinta, orasul acesta de provincie este intr-o "provincie europeana"...
daca tot zici ca esti la curent cu politica, sa te vad daca stii care este...
asa cum ti-am zis, nu este caz singular, la fel este si in invatamant, armata ,politie... de cand cu fisa fiscala obligatorie, multe lucruri ies la iveala, dar tu uita-te la anateme, ca aia iti da datele reale...

Raporteaza abuz de limbaj
Nero_reloaded

736 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 09:51

Mãcar înþelegi dracului ºi tu , odatã , cum merge politica asta ...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 09:52

De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 09:46:39Ptr. Vanea ... again !!
Îþi dau o problemã :
... dacã mâine ai candida ... pentru orice funcþie , cum ai proceda ?
Explicãne tu , un mare logician de clasã !!
Cãci dacã nu promiþi , în campanie , cum vei face ??

Mor de curios , cã tooot întrebi de ce nu ºi-a þinut promisiunile Bãsescu , fãrã sã înþelegi mãcar , de ce !!!

Zil-le !

Sa inteleg ca in campanie trebuie sa minti si sa promiti cate in luna si in stele chiar daca esti perfect constient ca nu vei realiza nimic din ce ai promis ?Pai daca astea sunt mentalitatile tale, atunci te compatimesc din tot sufletul ,VAI DE CAPUL TAU NERO!!!

Intr-o societate normala oamenii nu pot gandi ca tine.Esentialul judecarii activitatii unui politician este analiza,BILANTUL promisiuni -realizari.La tine insa realizarile nu conteaza, si spui senin ca daca nu promitea atunci nu iesea presedinte.Iti repet: VAI DE CAPUL TAU!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 09:59

De la: adiuc, la data 2010-07-07 09:50:35
da o adresa de mail, pe privat si iti dau datele necesare... iti scanez documentele, poate asa te convingi...
ai dreptate intr-o singura privinta, orasul acesta de provincie este intr-o "provincie europeana"...
asa cum ti-am zis, nu este caz singular, la fel este si in invatamant, armata ,politie... de cand cu fisa fiscala obligatorie, multe lucruri ies la iveala, dar tu uita-te la anateme, ca aia iti da datele reale...

Adiuc,parerea mea este ca MINTI. Oricum,vom verifica acest lucru .Iti recomand sa iti alegi tu ce site de web hosting gratuit vrei (sunt enorm de multe ),sa faci upload pentru acele documente, iar apoi sa postezi adresa lor pe forum ca sa poate verifica toata lumea nu doar eu.Hai pa ,te astept.Daca nu te descurci cu un amarat de upload te ajut cu placere.

PS:Vezi ca intai trebuie sa editezi fluturasul

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 10:07

De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 09:17:02
De la: gabigabi, la data 2010-07-07 09:06:37@domnisoara secretara camioneros - mi-ai ramas dator cu raspunsul la intrebarea de la inceputul postarilor tale : in ce calitate ai fost tu martor(a), la 20 ani, la discutia dintre directorul tau si liderul de sindicat ? erai domnisoara secretara, nu-i asa , ptr. ca-i sg. explicatie logica felul in care scrii si care te da de gol : nu gindesti, nu vorbesti, nu te porti si nu reactionezi ca un barbat, ci ca o femeie fanatizata de tip click cont !
din cei 322 atit de incriminati , citi au mai ramas si unde sunt ei acum ? nu cumva au trecut cu deontologie cu tot , in tabara orange ,in frunte cu mafiotul sef G. Oprea ,devenit peste noapte omul de incredere al lui Bas " ?
te tot intreb si uiti sa raspunzi, draga mea, de ce mareleB nu a trecut la verificarea averilor ilicite a mogulilor ? a comunistilor, a grupurilor de interese ? a baietilor destepti ? de aproape 2 ani sunteti la putere si nu vi se mai opune nimeni : de ce FISCUL si nici ANI - care a fost functionala pina acum vreo doua luni , nu lucreaza ,nu vede, nu aude ? DE CE ? avea ocazia -Legala- sa scape de ei ,incepind mult laudata si anuntata Reforma a Statului si n-a facut-o ,desi era chiar necesar ! DE CE ? .... ptr. ca corb la corb nu-si scoate ochii, d'aia ! ....daca se facea asta, nu mai trebuia facut imprumutul ala de la FMI ....nu mai erau necesare scaderi de salariu, taieri de indemnizatii sau cresteri de tva....
"ce ghinion ,draga Adi, pe poporul asta, sa aibe de ales intre doi fosti comunisti ! " Comunistul tau, draga domnisoara . secretara camioneros ,ne-a ciuruit si ne inecam in umorile noastre !

Nu-þi sunt dator cu nici-un rãspuns , draga mea !!!...
În imensitatea universului plin de ecouri în care sãlãºui tu ... crezi cu tãrie , cã intereseazã pe cineva pãrerile tale , copiate de la alþii .... cum cã eu aº fi femeie ...
Mã da' dãºteptã eºti fetiþooo !! ...
Nu ºtiu cum te mai rabdã pãmântul ?.....
Eºti mereu pe lângã subiecte ... dar ... m-am obiºnuit cu tine !!

Hoooopa ! care va sa zica au mai constatat si altii ca esti Femeie si nu barbat ,cum pretinzi ! bun asaaaaa.....deci, nu m-am inselat ....esti un FALS ordinar !
P.S. dar nu poti nega discutia la care ai asistat pe cind lucrai la "Tractorul " Brasov , da ? ca sa n-avem vorbe !
P.S.2- dragostea fata de camioneros iti vine de la faptul c-ai lucrat in bransa, nu-i asa ....ca sa nu ma duca gindul la cine stie ce porcarie care sa-ti impieteze onoarea !?

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 10:35

De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 09:59:21

Adiuc,parerea mea este ca MINTI. Oricum,vom verifica acest lucru .Iti recomand sa iti alegi tu ce site de web hosting gratuit vrei (sunt enorm de multe ),sa faci upload pentru acele documente, iar apoi sa postezi adresa lor pe forum ca sa poate verifica toata lumea nu doar eu.Hai pa ,te astept.Daca nu te descurci cu un amarat de upload te ajut cu placere.

hm, deci lucrati in haita... verifcati dragilor, ti-am dat destule date, la cat esti de inteligent, ca te-am vazut ieri ce te mai laudai, sau credeai ca nu te recunosc? (sau daca chiar nu erai tu, atunci a tunat si va adunat), ar trebui sa stii orasul si la finante se pot face verificari foarte usor, multi su t de pe vremea penalilor in functie, chiar daca nu stiu ce cauta pe acolo...
asa faceti mereu, hahalerelor, cand cineva vine cu date concrete, o dati cotita... tariceranu luni de zile a mintit ca sunt banii dar nu stiu unde sa-i caute, pe urma a dat vina pe isarescu... aveti vreo scoala speciala pe care o urmati, ca prea sunteti la fel...
imi pare rau ca nu-ti mai da vaca lapte, dar nu te astepta prea curand sa-si revina...

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 14:10

De la: gabigabi, la data 2010-07-07 10:07:23
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 09:17:02
De la: gabigabi, la data 2010-07-07 09:06:37@domnisoara secretara camioneros - mi-ai ramas dator cu raspunsul la intrebarea de la inceputul postarilor tale : in ce calitate ai fost tu martor(a), la 20 ani, la discutia dintre directorul tau si liderul de sindicat ? erai domnisoara secretara, nu-i asa , ptr. ca-i sg. explicatie logica felul in care scrii si care te da de gol : nu gindesti, nu vorbesti, nu te porti si nu reactionezi ca un barbat, ci ca o femeie fanatizata de tip click cont !
din cei 322 atit de incriminati , citi au mai ramas si unde sunt ei acum ? nu cumva au trecut cu deontologie cu tot , in tabara orange ,in frunte cu mafiotul sef G. Oprea ,devenit peste noapte omul de incredere al lui Bas " ?
te tot intreb si uiti sa raspunzi, draga mea, de ce mareleB nu a trecut la verificarea averilor ilicite a mogulilor ? a comunistilor, a grupurilor de interese ? a baietilor destepti ? de aproape 2 ani sunteti la putere si nu vi se mai opune nimeni : de ce FISCUL si nici ANI - care a fost functionala pina acum vreo doua luni , nu lucreaza ,nu vede, nu aude ? DE CE ? avea ocazia -Legala- sa scape de ei ,incepind mult laudata si anuntata Reforma a Statului si n-a facut-o ,desi era chiar necesar ! DE CE ? .... ptr. ca corb la corb nu-si scoate ochii, d'aia ! ....daca se facea asta, nu mai trebuia facut imprumutul ala de la FMI ....nu mai erau necesare scaderi de salariu, taieri de indemnizatii sau cresteri de tva....
"ce ghinion ,draga Adi, pe poporul asta, sa aibe de ales intre doi fosti comunisti ! " Comunistul tau, draga domnisoara . secretara camioneros ,ne-a ciuruit si ne inecam in umorile noastre !

Nu-þi sunt dator cu nici-un rãspuns , draga mea !!!...
În imensitatea universului plin de ecouri în care sãlãºui tu ... crezi cu tãrie , cã intereseazã pe cineva pãrerile tale , copiate de la alþii .... cum cã eu aº fi femeie ...
Mã da' dãºteptã eºti fetiþooo !! ...
Nu ºtiu cum te mai rabdã pãmântul ?.....
Eºti mereu pe lângã subiecte ... dar ... m-am obiºnuit cu tine !!

Hoooopa ! care va sa zica au mai constatat si altii ca esti Femeie si nu barbat ,cum pretinzi ! bun asaaaaa.....deci, nu m-am inselat ....esti un FALS ordinar !
P.S. dar nu poti nega discutia la care ai asistat pe cind lucrai la "Tractorul " Brasov , da ? ca sa n-avem vorbe !
P.S.2- dragostea fata de camioneros iti vine de la faptul c-ai lucrat in bransa, nu-i asa ....ca sa nu ma duca gindul la cine stie ce porcarie care sa-ti impieteze onoarea !?

Nooooo , cã eºti culmea !!!
Vrei vreo demonstraþie , sã-þi arãt ce bãrbat sunt ?????

Mããã , tu þi-ai pus gând rãu cu mine ! ....
Eu lucram .. la Roman , nu la Tractorul ... loazã !!!
Camioneros , sau nero-reloaded tot un drac !! Dar tu eºti muult sub nivel sã poþi observa acest lucru ...
Contul Camioneros mi l-au banat , din cauza lui bad , un paznic provocator , care nu prea ºtie ce este munca , dar ºtie sã înjure porcos , ca la uºa cortului , dându-se drept ... un cult ! ...

... Ia uite mã , mã explic acum , în faþa cui ? ...

PS: Senilitatea maicã !!! Ai grije , cã uite ce feste-þi joacã .....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 14:34

De la: adiuc, la data 2010-07-07 10:35:40

hm, deci lucrati in haita... verifcati dragilor, ti-am dat destule date, la cat esti de inteligent, ca te-am vazut ieri ce te mai laudai, sau credeai ca nu te recunosc? (sau daca chiar nu erai tu, atunci a tunat si va adunat), ar trebui sa stii orasul si la finante se pot face verificari foarte usor, multi su t de pe vremea penalilor in functie, chiar daca nu stiu ce cauta pe acolo...
asa faceti mereu, hahalerelor, cand cineva vine cu date concrete, o dati cotita... tariceranu luni de zile a mintit ca sunt banii dar nu stiu unde sa-i caute, pe urma a dat vina pe isarescu... aveti vreo scoala speciala pe care o urmati, ca prea sunteti la fel...
imi pare rau ca nu-ti mai da vaca lapte, dar nu te astepta prea curand sa-si revina...

Astept sa postezi,asa cum te-ai laudat, documentele acelea in care sa se vada ca o educatoare are in Romania ,leafa de 3300 RON...

PS:Nu stiu cu cine ai vorbit tu ieri si despre ce a fost vorba .Stiu doar ca nu am si nu am avut niciodata alt ID in afara de acesta.

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 14:41

Adiuc , Vanea n-o sã-þi dea niciodatã datele cerute ... de ruºine ...

Dar poþi liniºtit sã le trimiþi pe adresa psd- aripa tînãrã liberalã ... ºi le va citi la servici !!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 14:43

De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 14:41:08Adiuc , Vanea n-o sã-þi dea niciodatã datele cerute ... de ruºine ...

Dar poþi liniºtit sã le trimiþi pe adresa psd- aripa tînãrã liberalã ... ºi le va citi la servici !!

Despre ce date vorbesti Nero ?...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 14:49

De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 14:34:54

Astept sa postezi,asa cum te-ai laudat, documentele acelea in care sa se vada ca o educatoare are in Romania ,leafa de 3300 RON...

PS:Nu stiu cu cine ai vorbit tu ieri si despre ce a fost vorba .Stiu doar ca nu am si nu am avut niciodata alt ID in afara de acesta.

Chiar cit are o educatoare la inceput si la 50 ani, de exemplu?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 14:54

la inceput, 8,5 , la sfarsit, cu grade, are cam 15....avea....cu taierea, ajunge la 13....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 15:05

De la: nastasemihail, la data 2010-07-07 14:49:39
De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 14:34:54

Chiar cit are o educatoare la inceput si la 50 ani, de exemplu?

Din cate stiu eu ,nemicsorate cu 25%,o educatoare are intre 600(suplinitoare debutanta)-1400Ron(la iesirea la pensie daca si-a luat toate gradele). De altfel in 2008 chiar domnul presedinte si-a dat seama ca sunt foarte mici aceste salarii ,si a dorit marirea lor cu 50% .De atunci insa nu au mai crescut deloc aceste salarii ci doar s-au mai micsorat acum cu 25%...

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 15:06

De la: herra, la data 2010-07-07 14:54:34la inceput, 8,5 , la sfarsit, cu grade, are cam 15....avea....cu taierea, ajunge la 13....

Herra , o prietenã de fam. , a terminat acum tot studiul (masteratul , cred ...) fiind profã I-IV ºi se mutã la o grãdiniþã ... pentru salariu !! Cât ? Mult mai mult ca la ºcoalã ! Mi-a spus cã diferenþa este de câteva mil bune !...
zic ºi io aºa , în necunoºtinþã de cauzã ... ce mai aud ºi io de la întrunirile astea muiereºti ...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 15:12

De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 15:06:35
De la: herra, la data 2010-07-07 14:54:34la inceput, 8,5 , la sfarsit, cu grade, are cam 15....avea....cu taierea, ajunge la 13....

Herra , o prietenã de fam. , a terminat acum tot studiul (masteratul , cred ...) fiind profã I-IV ºi se mutã la o grãdiniþã ... pentru salariu !! Cât ? Mult mai mult ca la ºcoalã ! Mi-a spus cã diferenþa este de câteva mil bune !...
zic ºi io aºa , în necunoºtinþã de cauzã ... ce mai aud ºi io de la întrunirile astea muiereºti ...

Posibil .Daca s-a dus la o gradinita particulara atunci probabil ca a reusit sa primeasca un salariu mai mare.

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 15:12

De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 15:06:35

exista si asa ceva......sunt programe speciale, pt copii cu nevoi speciale....daca era profa la I-IV inseamna ca are si step-ul la activ....cele cu anumite cursuri pt copii cu nevoi speciale au o grila de salarizare diferita, ca si cei ce predau la scoli speciale.
dar, o educatoare iesita de pe bancile liceului pedagogic, are doar 8 - 8,5....la program normal, adica grupa comasata de 20 mititei

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 15:13

De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 09:52:49
Îþi dau o problemã :

Mor de curios , cã tooot întrebi de ce nu ºi-a þinut promisiunile Bãsescu , fãrã sã înþelegi mãcar , de ce !!!

Zil-le !

Sa inteleg ca in campanie trebuie sa minti si sa promiti cate in luna si in stele chiar daca esti perfect constient ca nu vei realiza nimic din ce ai promis ?Pai daca astea sunt mentalitatile tale, atunci te compatimesc din tot sufletul ,VAI DE CAPUL TAU NERO!!!

Intr-o societate normala oamenii nu pot gandi ca tine.Esentialul judecarii activitatii unui politician este analiza,BILANTUL promisiuni -realizari.La tine insa realizarile nu conteaza, si spui senin ca daca nu promitea atunci nu iesea presedinte.Iti repet: VAI DE CAPUL TAU!

VAI DE CAPUL LUI DE ... RÃSPUNS !!!

Ca de obicei , ai fost la înãlþime !!
Ce pretenþii vrei sã aibe lumea de la unul ca tine , mãi logicianule ???
Nu vezi cât de îndoctrinat eºti , mãi cocoºel ?....

Aºtept totuþi un rãspus , dacã tot vrei sã ne comunici ceva ....

Cinstit ar fi , chiar inteligent , din partea ta , dacã dorind sã-mi dai un rãspuns , sã te detaºezi mãcar o clipãitã , de "ideile" ... altora ºi , sã încerci sã gândeºti singur ....

ªtiu ! ... cer imposibilul ....

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 15:14

ok herra, vanea nu am cum sa-l convig, iese din disciplina de partid...
tu lucrezi in invatamant... am fisa fiscala pe anul trecut, in care iese o medie de 2961 lei lunar si salariul pe ultimele trei luni, mai la ionceput de an, in care media este de 3300 lei...
este educatoare, la stat... am obligatia sa verific aceste date, am sunat, mi s-a explicat... are 35 ani vechime si toate gradele de merit(sper ca mai tin bine minte raspunsul cu gradele de merit)..
pot oricand sa va dovedesc aceste lucruri, dar nu cum doreste vanea...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 15:18

De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 15:13:03
De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 09:52:49
Îþi dau o problemã :

Zil-le !

VAI DE CAPUL LUI DE ... RÃSPUNS !!!

Ca de obicei , ai fost la înãlþime !!
Ce pretenþii vrei sã aibe lumea de la unul ca tine , mãi logicianule ???
Nu vezi cât de îndoctrinat eºti , mãi cocoºel ?....

Aºtept totuþi un rãspus , dacã tot vrei sã ne comunici ceva ....

Cinstit ar fi , chiar inteligent , din partea ta , dacã dorind sã-mi dai un rãspuns , sã te detaºezi mãcar o clipãitã , de "ideile" ... altora ºi , sã încerci sã gândeºti singur ....

ªtiu ! ... cer imposibilul ....

Auzi Nero,hai sa lamurim problema asta care pare ca te obsedeaza .Ale cui idei le-am folosit, in opinia ta, cand am spus ca mentalitatea ta de a accepta ideea ca in campania electorala oamenii trebuie mintiti ,este una gresita pentru care te compatimesc?Mie imi pare evident faptul ca trebuie sa fim foarte atenti la bilantul PROMISIUNI-REALIZARI, acest lucru fiind UNUL ESENTIAL. Deci,a cui idee este aceasta si ce anume nu iti pare corect la ea?

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 15:19

De la: adiuc, la data 2010-07-07 15:14:31

tu lucrezi in invatamant... am fisa fiscala pe anul trecut, in care iese o medie de 2961 lei lunar si salariul pe ultimele trei luni, mai la ionceput de an, in care media este de 3300 lei...
este educatoare, la stat... am obligatia sa verific aceste date, am sunat, mi s-a explicat... are 35 ani vechime si toate gradele de merit(sper ca mai tin bine minte raspunsul cu gradele de merit)..

adiuc, probabil, dar inseamna ca are alte conditii de lucru.......vezi daca nu mai are si alte activitati platite, pe langa meseria de educatoare......in mod normal, o educatoare nu ajunge doar educatoare la salariul asta.....matusa mea este educatoare....are 50 de ani....lucreaza la o gradinita cu program prelungit, participa la tot felul de activitati, sta pana la 7,8 ore in gradinita, are o grupa de 35 de pusti, jumatate cu sindromul ADH1.....si ia doar 16.....sa vad cat mai ia de acum.
apropo de grade de merit....astea sunt salarii de merit si alte beneficii....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 15:20

De ce nu le poti pune public pe un site sa le poate verifica lumea ?...Eu spre exemplu nu te cred .

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 15:28

Topic pe stiri "basescu-marirea tva e o greseala".

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 15:30

De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 14:41:08Adiuc , Vanea n-o sã-þi dea niciodatã datele cerute ... de ruºine ...

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 15:31

De la: nastasemihail, la data 2010-07-07 15:28:53Topic pe stiri "basescu-marirea tva e o greseala".

taierea de 25%, nu?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 15:32

De la: adiuc, la data 2010-07-07 15:30:24

Dupa ce razi la glumitele amuzante ale lui Nero, postezi pe un site acele documente sa le poate verifica lumea, asa cum te laudai ca vei face ?

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 15:39

De la: herra, la data 2010-07-07 15:19:51

adiuc, probabil, dar inseamna ca are alte conditii de lucru.......vezi daca nu mai are si alte activitati platite, pe langa meseria de educatoare......in mod normal, o educatoare nu ajunge doar educatoare la salariul asta.....matusa mea este educatoare....are 50 de ani....lucreaza la o gradinita cu program prelungit, participa la tot felul de activitati, sta pana la 7,8 ore in gradinita, are o grupa de 35 de pusti, jumatate cu sindromul ADH1.....si ia doar 16.....sa vad cat mai ia de acum.

herra, este o gradinita normala, inca un amanunt ar fi ca este "afiliata" politic si ca a fost si directoare de scoala, intr-un alt orasel...
daca se implica in activitati recreative peste program, nu stiu, ce stiu este ca si directoarea era destul de incurcata in explicatii, mai ales ca si eu am intepat-o destul de tare, cu grevele...
eu nu stiu ce sunt gradele de merit, mai putin ma intereseaza ce sunt, eu iau in calcul venitul net lunar obtinut, si ea atat a luat anul trecut.
PS se platesc bine activitatile recreative, herra... maim ales ca si gradele astea se dau pt activitati extrascolare...
nu mai vorbesc de salariile din armata, politie, penitenciare... de fapt scuze, nu salariile, veniturile nete lunare...

ps poti sa ma contrazici...

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 15:40

Bãi Vanea !!!...
Este imperios necesar sã înþelegi mecanismul politic !!
Alegeri - Campanii ... etc.
Ce naiba face un candidat la o campanie ?
Face ?? Nu !
Promite cã va face ...
Pe timpul mandatului însã , depinde nu numai de priceperea ta sau a consilieriloer tãi , sã ºi realizezi ce ai promis în campanie . Depinde ºi de o serie de alþi factori , pe care nu-i poþi anticipa tu dinainte , nici mort ( doar dacã nu eºti un cititor în viitor ...) . K de exemplu : factori economici , factori politici (cum la noi nu reziºti acolo sus fãrã alianþe , existã riscul abandonului unora - vezi Tãriceanu , Stolo - sau trãdãrii ...) sau factori sociali .
Ce vreau eu sã te întreb însã , nu este bine acum , când putem face sau chiar cere , bilanþul unui conducãtor ??? Fãrã fricã ?...
Aºa se fãcea ºi înainte de Bãse , aºa-i ?????????

Multe s-au schimbat în þara asta în bine , decând e Bãse la clape ... numai cã unul ca tine niu poate sã înþeleagã asta , pentru cã ai rãmas un îndoctrinat de tip comunist !!
Nivelul de trai însã , dragul meu , era altul , dacã România îºi pãstra economia (industria , agricultura , cercetarea ...)
Se vede cã tu nu ai avut contact cu occidentul liber ... De.aia nu înþelegi muuulte lucruri !!
ªi ca tine o droiae , o grãmadã ....
Noutatea aplicãrii economiei libere vã repugnã !! Nuuu !! Vã sperie de moarte !!!
La voi conteazã sã vã dea Statul , cã este obligat !!! ....
Nu sã meritaþi , nu sã arãtaþi cã aveþi valoare pe mãsura cererii ... Nu.
Sau sã vedeþi cum pãcãliþi Statul , sã vã dea de pomanã , cã sunteþi jmecheri , ce mama dracului ...

...

Dar ce fac eu acum ? ...
Aaa , da !! Vorbesc la pereþi ....

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 15:50

De la: adiuc, la data 2010-07-07 15:39:12
De la: herra, la data 2010-07-07 15:19:51

herra, este o gradinita normala, inca un amanunt ar fi ca este "afiliata" politic si ca a fost si directoare de scoala, intr-un alt orasel...
daca se implica in activitati recreative peste program, nu stiu, ce stiu este ca si directoarea era destul de incurcata in explicatii, mai ales ca si eu am intepat-o destul de tare, cu grevele...
eu nu stiu ce sunt gradele de merit, mai putin ma intereseaza ce sunt, eu iau in calcul venitul net lunar obtinut, si ea atat a luat anul trecut.
PS se platesc bine activitatile recreative, herra... maim ales ca si gradele astea se dau pt activitati extrascolare...
nu mai vorbesc de salariile din armata, politie, penitenciare... de fapt scuze, nu salariile, veniturile nete lunare...

ps poti sa ma contrazici...

da' nu te contrazic deloc.....asemenea cazuri sunt izolate, nu le gasesti in orice institutie scolara.....grila de salarizare este atat de flexibila, incat ajungi sa te intrebi dupa care culoare politica esti platit.....politicul este bagat pana-n gat in acest sistem....iar asemenea activitati extra, platite, sunt, si ajung la ele cine trebuie.....trebuie sa stai bine cu periuta si cu propteaua la partid.....doamna are un cazier bogat, dat e un caz izolat, nu generaliza, vad in jurul meu atatea fete care ar merita macar drepturile respectate, nu mai zic de tratament preferential......fiecare padure cu uscaturile ei....mai rau e ca se generalizeaza....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 16:00

De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 15:40:54Bãi Vanea !!!...
Este imperios necesar sã înþelegi mecanismul politic !!
Alegeri - Campanii ... etc.
Ce naiba face un candidat la o campanie ?
Face ?? Nu !
Promite cã va face ...
Pe timpul mandatului însã , depinde nu numai de priceperea ta sau a consilieriloer tãi , sã ºi realizezi ce ai promis în campanie . Depinde ºi de o serie de alþi factori , pe care nu-i poþi anticipa tu dinainte , nici mort ( doar dacã nu eºti un cititor în viitor ...) . K de exemplu : factori economici , factori politici (cum la noi nu reziºti acolo sus fãrã alianþe , existã riscul abandonului unora - vezi Tãriceanu , Stolo - sau trãdãrii ...) sau factori sociali .
Ce vreau eu sã te întreb însã , nu este bine acum , când putem face sau chiar cere , bilanþul unui conducãtor ??? Fãrã fricã ?...
Aºa se fãcea ºi înainte de Bãse , aºa-i ?????????

Multe s-au schimbat în þara asta în bine , decând e Bãse la clape ... numai cã unul ca tine niu poate sã înþeleagã asta , pentru cã ai rãmas un îndoctrinat de tip comunist !!
Nivelul de trai însã , dragul meu , era altul , dacã România îºi pãstra economia (industria , agricultura , cercetarea ...)
Se vede cã tu nu ai avut contact cu occidentul liber ... De.aia nu înþelegi muuulte lucruri !!
ªi ca tine o droiae , o grãmadã ....
Noutatea aplicãrii economiei libere vã repugnã !! Nuuu !! Vã sperie de moarte !!!
La voi conteazã sã vã dea Statul , cã este obligat !!! ....
Nu sã meritaþi , nu sã arãtaþi cã aveþi valoare pe mãsura cererii ... Nu.
Sau sã vedeþi cum pãcãliþi Statul , sã vã dea de pomanã , cã sunteþi jmecheri , ce mama dracului ...

...

Dar ce fac eu acum ? ...
Aaa , da !! Vorbesc la pereþi ....

Nero,evident ca in campania electorala un politician doar promite uramand apoi sa faca ce a promis.Nu pentru promisiunile sale il voteaza lumea? Daca insa la finalul mandatului sau nu a facut nimic din ce a promis ci multe char le-a facut invers decat a promis(ma refer la alde Miki Spaga si Oprea care sunt in barca puterii aratand fata simpatica a "reformei" sau la marirea cu 50% a salariilor profesorilor care pana la urma a fost micsorare cu 25%,etc etc) ,atunci ce trebuie sa faci :sa il scuzi sau sa ii tragi o flegma in ochi ?

Vad ca repeti mereu ca Base face lucruri minunate ,ca "multe s-au schimbat în þara asta în bine , decând e Bãse la clape" insa,desi te-am rugat de mai multe ori sa imi spui si mie cateva realizari ale lui Basescu ,nu ai facut niciodata acest lucru. Nu cred ca din lipsa de timp nu enumeri realizarile lui Base,ca sa bati campii cu tot felul de glumite vad ca ai timp. Eu te suspectez ca de fapt stii si tu ca nu a facut nimic !

Si te rog eu sa nu mai ma aburesti cu teorii de genul "tu nu intelegi occidentul liber","economia libera" etc ,cu faptul ca suntem pomanagii, ca asteptam totul de la stat etc.( Lucrul asta suna oricum bizar mai ales ca tu esti bugetar deci printre cei acuzati de presedinte ca stau cu mana intinsa la stat.) Toate masurile luate de PDL de cand a venit la putere si toate furturile lor ,nu inseamna economie libera si nici nu sunt valori occidentale.

Si vezi Nero ca da, te-ai obisnuit sa vorbesti cu peretii.Aia te lasa sa iti spui glumitele ,sa faci circ iar apoi nu te pun sa iti si sustii afirmatiile si nici nu te contrazic . Parerea mea este sa renunti la acest obicei si sa incerci sa vorbesti si tu normal,nu ca si cum vorbesti cu peretii...

Astept deci sa imi spui realizarile lui Basescu!"Lucrurile alea bune" care s-au intamplat deoarece BASE ESTE LA CLAPE ...

Pagini: << 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: