back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 14:57

De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 14:47:09FARA COMENTARII ...

“Hai sã renunþãm la þãþisme”. Este reacþia pe care Traian Bãsescu a avut-o la Dorohoi, într-un dialog mai aprins cu o profesoarã. ªeful statului a fost apostrofat de mai mulþi sinistraþi dupã ce le-a spus sã-ºi asigure locuinþele. Oamenii i-au reproºat cã dupã tãierile de 25% ale salariilor nu vor mai avea bani nici de mâncare, darãmite de asigurare.

“Îmi tãieþi 25% ... pe ce sã mai fac asigurare aia? E uºor de zis fãceþi asigurãri, pe ce?”, i-a spus sãteanca preºedintelui. “Eºti cadru didactic?”, a întrebat-o Bãsescu. “Da, sunt cadru didactic, ce vã miraþi aºa?”, i-a rãspuns aceasta. “E jenant”, a comentat preºedintele. “Când aþi redus 25% odatã? E jenent cã am învãþat atâþia ani ºi sunt înjositã”, a punctat femeia. “La ce calitate are educaþia...”, a comentat Bãsescu. Sinistrata nu s-a lãsat: “Se vede a scos oameni ca dvs, asta e calitatea. Se vede“. Nici preºedintele nu s-a oprit: “Eu am avut profesori buni. Profii mei sunt pensionaþi. Hai sã renunþãm la þãþisme, vreþi?”.

da, e jenant... ca milioane de romani gandesc asa despre sistemul de invatamant... si da, este jenant ca o profesoara nu are casa asigurata, sau nu lua salariul intreg.... macar cu banii din vacante , sa-si faca asigurare...

dreamaticus

6 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 14:59

Postari din 08 ianuarie 2010: (si trageti concluzii va rog!):
Dreamaticus: postat pe 8 Ianuarie 2010, ora 20:30:

Asa cum Basescu nu a transmis nici-un mesaj pentru cei care nu l-au votat asa si eu cosider ca acest Pazvante Chioru nu este presedintele meu. Este presedintele yesmanilor care l -au adus a doua oara la palatul Treicoceni ca sa-si aranjeze fetele lui si baietii celor care l-au adus aici. Aveti naivitatea sa credeti ca Pazvante este Supermanul anticomunismului pe cand el aplica cele mai generale concepte ale comunistilor in ceea ce priveste asigurarea ciolanului si mentinerea la ciolan (putere). Am dat jos guvernul Dascalescu in 1989 si acum avem un membru al acestuia drept sef de stat dupa 30 de ani. Ne rad si curcile europene dar si cocosii de rusi mai nou. El e singurul cetatean care nu are dosar la securitate. El nu prea a invatat la scoala si probabil ca il voteaza tot cei care nu prea au legatura cu scoala adevarata. Reconstructia si reorganizarea statului roman nu se poate face fara opozitie si daca va continua pe acest drum ne poate duce in cele mai negre situatii. Cand isi pune prim ministru un pitic frustrat si restul ministrilor se uita pe sub fusta Udrei sa vada de unde bate Vantul nu avem nimic bun de asteptat. Ei or sa-si multiplice averile iar voi ramaneti cu regretul ca ati sustinuti acesti incompetenti sau poate ca nici nu veti recunoste.

Raspuns: click_cont Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 20:46:

Acest presedinte pe care tu ai impertinenta sa-l numesti chior este presedintele tarii in care tu traiesti si din acest motiv ar trebui sa ai putina decenta si bun simt, daca nu pentru el atunci pentru cei ce l-au votat fie si doar pentru ca au fost mai multi decat cei care nu l au votat. Intr-o societate democratica minoritatea se supune majoritatii fie si la o diferenta de 1 vot. Impertinenta ta poate explica faptul de ce in Romania nu se traieste la fel ca intr-o tara civilizata. Poate ca ar trebui sa mai mergi un pic in vizita pe afara indiferent de nivelul tau de trai si de situatie si, o sa vezi care este diferenta dintre noi si ei adica cei ce ne rad si sigur ai sa descoperi ca ne rad din cauza felului de a gandi al celor ca tine.
Mie chiar nu-mi pasa daca au fost sau nu comunisti atata timp cat altii nu avem mai buni nici in opozitie si daca incerci sa ma comvingi ca din cauza inaltimii un om nu este inteligent, pot doar sa-ti spun ca tu sigur ai un creer cat o nuca si de aceea nici nu poti judeca altfel. Tot barfa e si asta la fel ca a ta asa ca nu ai motive sa te superi. Cand o sa scrii ceva mai pertinent aici o sa capeti un raspuns tot pertinet.

Raspuns la raspuns: 9am178165 Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 21:21:

DAR PUTIN IMI PASA DE IDOLATRIA TA PORTOCALIE PENTRU UN PRESEDINTE HOT, TALHAR, BETIV, NECINSTIT, TEATRAL, SFORAR, JECMANITOR DE FLOTA SI SECURIST.
AI COPII CUCOANA? TI-AR PLACE DACA COPILUL TAU AR LUA PUMNI IN GURA?!!!!!
SI IN ROMANIA NU SE TRAIESTE CA INTR-O TARA CIVILIZATA PENTRU CA POGEA AL VOSTRU A AVUT GRIJA SA INCHIDA 200000 DE FIRME.
ADICA TARA NU CASTIGA PE TERMEN LUNG DIN TAXELE PLATITE DE ACELE FIRME? NU, CA V-A TREBUIT SA LE INGROPATI!!!!
AUZI, NU LUCREZI CUMVA PE LA TURISM SI DEZVOLTARE,INTERNE SAU PRIN SERVICIILE SECRETE SI SPECIALE ALE PATRONULUI TAU DE LA COTROCENI?
SAU POATE ESTI O ADMIRATOARE A LUI ELENA UDREA?
ASA CA NU NE VENI NOUA CELOR ATINSI LA LEAFA CU ADORATII PORTOCALII CA SIGUR NU TI-AI GASIT OAMENII!!!!!!
POATE AJUNGI SA-I SCADA PENSIA LUI TAICA-TAU SAU MAICA-TI NUMAI CA MIE SPRE DEOSEBIRE DE TINE SA STII CA NU MI-AR PAREA BINE, CRED CA SUNT DE 1000000000000 DE ORI MAI UMANA CA TINE!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 15:03

De la: dreamaticus, la data 2010-07-05 14:59:18 Postari din 08 ianuarie 2010: (si trageti concluzii va rog!):
Dreamaticus: postat pe 8 Ianuarie 2010, ora 20:30:

Asa cum Basescu nu a transmis nici-un mesaj pentru cei care nu l-au votat asa si eu cosider ca acest Pazvante Chioru nu este presedintele meu. Este presedintele yesmanilor care l -au adus a doua oara la palatul Treicoceni ca sa-si aranjeze fetele lui si baietii celor care l-au adus aici. Aveti naivitatea sa credeti ca Pazvante este Supermanul anticomunismului pe cand el aplica cele mai generale concepte ale comunistilor in ceea ce priveste asigurarea ciolanului si mentinerea la ciolan (putere). Am dat jos guvernul Dascalescu in 1989 si acum avem un membru al acestuia drept sef de stat dupa 30 de ani. Ne rad si curcile europene dar si cocosii de rusi mai nou. El e singurul cetatean care nu are dosar la securitate. El nu prea a invatat la scoala si probabil ca il voteaza tot cei care nu prea au legatura cu scoala adevarata. Reconstructia si reorganizarea statului roman nu se poate face fara opozitie si daca va continua pe acest drum ne poate duce in cele mai negre situatii. Cand isi pune prim ministru un pitic frustrat si restul ministrilor se uita pe sub fusta Udrei sa vada de unde bate Vantul nu avem nimic bun de asteptat. Ei or sa-si multiplice averile iar voi ramaneti cu regretul ca ati sustinuti acesti incompetenti sau poate ca nici nu veti recunoste.

Raspuns: click_cont Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 20:46:

Acest presedinte pe care tu ai impertinenta sa-l numesti chior este presedintele tarii in care tu traiesti si din acest motiv ar trebui sa ai putina decenta si bun simt, daca nu pentru el atunci pentru cei ce l-au votat fie si doar pentru ca au fost mai multi decat cei care nu l au votat. Intr-o societate democratica minoritatea se supune majoritatii fie si la o diferenta de 1 vot. Impertinenta ta poate explica faptul de ce in Romania nu se traieste la fel ca intr-o tara civilizata. Poate ca ar trebui sa mai mergi un pic in vizita pe afara indiferent de nivelul tau de trai si de situatie si, o sa vezi care este diferenta dintre noi si ei adica cei ce ne rad si sigur ai sa descoperi ca ne rad din cauza felului de a gandi al celor ca tine.
Mie chiar nu-mi pasa daca au fost sau nu comunisti atata timp cat altii nu avem mai buni nici in opozitie si daca incerci sa ma comvingi ca din cauza inaltimii un om nu este inteligent, pot doar sa-ti spun ca tu sigur ai un creer cat o nuca si de aceea nici nu poti judeca altfel. Tot barfa e si asta la fel ca a ta asa ca nu ai motive sa te superi. Cand o sa scrii ceva mai pertinent aici o sa capeti un raspuns tot pertinet.

Raspuns la raspuns: 9am178165 Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 21:21:

DAR PUTIN IMI PASA DE IDOLATRIA TA PORTOCALIE PENTRU UN PRESEDINTE HOT, TALHAR, BETIV, NECINSTIT, TEATRAL, SFORAR, JECMANITOR DE FLOTA SI SECURIST.
AI COPII CUCOANA? TI-AR PLACE DACA COPILUL TAU AR LUA PUMNI IN GURA?!!!!!
SI IN ROMANIA NU SE TRAIESTE CA INTR-O TARA CIVILIZATA PENTRU CA POGEA AL VOSTRU A AVUT GRIJA SA INCHIDA 200000 DE FIRME.
ADICA TARA NU CASTIGA PE TERMEN LUNG DIN TAXELE PLATITE DE ACELE FIRME? NU, CA V-A TREBUIT SA LE INGROPATI!!!!
AUZI, NU LUCREZI CUMVA PE LA TURISM SI DEZVOLTARE,INTERNE SAU PRIN SERVICIILE SECRETE SI SPECIALE ALE PATRONULUI TAU DE LA COTROCENI?
SAU POATE ESTI O ADMIRATOARE A LUI ELENA UDREA?
ASA CA NU NE VENI NOUA CELOR ATINSI LA LEAFA CU ADORATII PORTOCALII CA SIGUR NU TI-AI GASIT OAMENII!!!!!!
POATE AJUNGI SA-I SCADA PENSIA LUI TAICA-TAU SAU MAICA-TI NUMAI CA MIE SPRE DEOSEBIRE DE TINE SA STII CA NU MI-AR PAREA BINE, CRED CA SUNT DE 1000000000000 DE ORI MAI UMANA CA TINE!!!!!!!!!!!!!!!!!

esti mai umana?... tulai doamne, au scapat toti nebunii pe forum!... sau cum sa le spunem, rebuturi naturale, asa pot numi un barbat care se crede femeie...

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 15:31

De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 14:34:34
De la: adiuc, la data 2010-07-05 14:20:46
De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 14:10:21
De la: adiuc, la data 2010-07-05 13:53:43
De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 13:41:11 );'>www.cotidianul.ro/115503-Boureanu_scoate_bani_din_peretii_salilo...

"Jurnalistul Cãtãlin Tolontan dezvãluie, pe blogul sãu, cã printre beneficiarii afacerii legate de construirea sãlilor de sport, una dintre cele mai profitabile pentru clientela de partid, se numãrã ºi deputatul PDL Cristian Boureanu.

Potrivit lui Tolontan, deputatul PDL este acþionar la una din firmele care furnizeazã pereþii mai multor sãli de sport.

O investigație „marca Tolontan" relevã faptul cã, pentru panourile termoizolante montate la fiecare salã de sport, firma lui Cristian Boureanu încaseazã 75.000 de euro.

Potrivit directorului de vânzãri al firmei, în ultimele ºase luni au fost livrate panouri pentru cinci sãli de sport, ceea ce înseamnã încasãri de aproximativ 375.000 de euro.

Tolontan susþine, însã, cã firma deputatului PDL ar fi aprovizionat în total 12 sãli de sport.

Din 2002 pînã în 2010, în România "s-au construit 890 de sãli de sport", conform declaraþiilor recente ale Elenei Udrea. Programul a fost iniþiat de Guvernul Adrian Nãstase.

Tolontan a amintit cã Gazeta Sporturilor scria în 2004 cã "sãlile sunt distribuite în principal clienþilor PSD ºi folosite ca armã propagandisticã în campania electoralã".

Pentru programul sãlilor de sport a fost înfiinþatã atunci Compania Naþionalã de Investiþii.

"La 6 ani distanþã, s-au adãugat 500 de sãli la cele 400 iniþiale. Dintre investiþiile care urmau, una în valoare de 600.000 de euro fusese deja atribuitã în Rãchiþele, comuna natalã a lui Emil Boc", mai aratã jurnalistul pe blogul sãu.

El dezvãluie cã deputatul PD-L Cristian Boureanu deþine, împreunã cu fratele sãu, Sorin, 34% din acþiunile firmei Topanel Trading Panels. Compania produce panouri termoizolante, cele care, în cazul sãlilor de sport, înlocuiesc pereþii clasici de cãrãmidã sau beton.

"La aceste sãli de sport, panourile sandwich se aplicã pe structura metalicã. Multe dintre firmele care cîºtigã licitaþiile cumpãrã panourile de la Topanel", se mai scrie pe blogul lui Cãtãlin Tolontan.

Potrivit calculului fãcut de jurnalist, rezultã 75.000 de euro plus TVA încasați de firma lui Boureanu la o singurã salã pentru cã sunt 3.000 de mp de panouri pe fiecare salã, 20 euro mp de panou și 20% în plus accesoriile de montaj.

cel mai bun exemplu de manipulare, l-ai dat tu...eu recunoscand ca se fac matrapazlacuri, ca acestea nu vor disparea niciodata, ca asa se face si in occident, dar la ei fiin ciolanul mare nu se baga de seama , etc...
eu iti pusesem o intebare si asteptam un raspuns punctual... stii ce este ala? ca am vazut ca in tabara voastra este un obicei in a fi intrebati una si sa raspundeti alta...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 15:33

De la: adiuc, la data 2010-07-05 14:57:23

“Hai sã renunþãm la þãþisme”. Este reacþia pe care Traian Bãsescu a avut-o la Dorohoi, într-un dialog mai aprins cu o profesoarã. ªeful statului a fost apostrofat de mai mulþi sinistraþi dupã ce le-a spus sã-ºi asigure locuinþele. Oamenii i-au reproºat cã dupã tãierile de 25% ale salariilor nu vor mai avea bani nici de mâncare, darãmite de asigurare.

“Îmi tãieþi 25% ... pe ce sã mai fac asigurare aia? E uºor de zis fãceþi asigurãri, pe ce?”, i-a spus sãteanca preºedintelui. “Eºti cadru didactic?”, a întrebat-o Bãsescu. “Da, sunt cadru didactic, ce vã miraþi aºa?”, i-a rãspuns aceasta. “E jenant”, a comentat preºedintele. “Când aþi redus 25% odatã? E jenent cã am învãþat atâþia ani ºi sunt înjositã”, a punctat femeia. “La ce calitate are educaþia...”, a comentat Bãsescu. Sinistrata nu s-a lãsat: “Se vede a scos oameni ca dvs, asta e calitatea. Se vede“. Nici preºedintele nu s-a oprit: “Eu am avut profesori buni. Profii mei sunt pensionaþi. Hai sã renunþãm la þãþisme, vreþi?”.

da, e jenant... ca milioane de romani gandesc asa despre sistemul de invatamant... si da, este jenant ca o profesoara nu are casa asigurata, sau nu lua salariul intreg.... macar cu banii din vacante , sa-si faca asigurare...

Sigur ca este jenant ca multi romani gandesc ca dom' presedinte in privinta invatamantului. Poate insa unii au dreptate ,poate au avut profesori prosti si si-au ratat viata din cauza asta. Pacat insa ca isi generalizeaza propriile experiente.Base insa, spune ca el a avut profesori buni, asa ca ma duc cu gandul la EBA.Poate din cauza asta este domnul Basescu suparat pe profesori.

Hai mai Adiuc ce dracu',te prefaci ca nu intelegi ?Marinelul prin "supararea" sa incearca sa justifice taierile unor lefuri care, oricum erau mici. S-a suparat pe profesori pentru calitatea actului educational si pe doctori deoarece chipurile sunt niste incompetenti.Probabil,in anumite minti bolnave,nedreptatea asta facuta doctorilor si profesorilor, isi va gasi justificarea transformandu-se intr-un fel de act justitiar,o sanctiune pentru incompetenta acestor oameni.

Singurii care ar trebui sanctionati pentru incompetenta sunt actualii guvernanti cu Base in frunte!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 15:45

De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 15:33:06

Sigur ca este jenant ca multi romani gandesc ca dom' presedinte in privinta invatamantului. Poate insa unii au dreptate ,poate au avut profesori prosti si si-au ratat viata din cauza asta. Pacat insa ca isi generalizeaza propriile experiente.Base insa, spune ca el a avut profesori buni, asa ca ma duc cu gandul la EBA.Poate din cauza asta este domnul Basescu suparat pe profesori.

Hai mai Adiuc ce dracu',te prefaci ca nu intelegi ?Marinelul prin "supararea" sa incearca sa justifice taierile unor lefuri care, oricum erau mici. S-a suparat pe profesori pentru calitatea actului educational si pe doctori deoarece chipurile sunt niste incompetenti.Probabil,in anumite minti bolnave,nedreptatea asta facuta doctorilor si profesorilor, isi va gasi justificarea transformandu-se intr-un fel de act justitiar,o sanctiune pentru incompetenta acestor oameni.

Singurii care ar trebui sanctionati pentru incompetenta sunt actualii guvernanti cu Base in frunte!

marinerul nu trebuie sa justifice nimic, poporul a inteles, a inteles si unde este mizeria din sistemul sanitar, la fel de bine si ce se intampla in sistemul de invatamant... ca in toate sectoarele bugetare, ...pana nu vor fi trasi la raspundere pentru ceea ce fac, pentru rezultatele obtinute, pentru calitatea actul medical si educational, nu se va intampla nimic bun... in sistemul sanitar banii pompati s-au dublat de pe vremea liberalilor, dar calitatea serviciilor este mai proasta ca acum 10 ani... in spital nu primesti un medicament, trebuie sa cumperi totul, tebuia sa dai incepand de la gardiam, infirmiera pana la doctor, altfel nu se uita nimeni la tine...
in invatamant, important este sa treaca cele 4-5 ore zilnice, sa-si primeasca leafa, vacante platite plus prima de vacanta, al 13 lea salariu, etc... pe nimeni nu-i auzi sa zica uite domnule, cineva cu studii superioare , la privat castiga 1500 lei, fara concediu, fara... in schimb auzim tot mai des, profesor si sa primesc 1500 lei? stiti cat este in occident?...
din pacate, marinerul are dreptate...

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 15:48

De la: adiuc, la data 2010-07-05 15:45:21
De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 15:33:06

marinerul nu trebuie sa justifice nimic, poporul a inteles, a inteles si unde este mizeria din sistemul sanitar, la fel de bine si ce se intampla in sistemul de invatamant... ca in toate sectoarele bugetare, ...pana nu vor fi trasi la raspundere pentru ceea ce fac, pentru rezultatele obtinute, pentru calitatea actul medical si educational, nu se va intampla nimic bun... in sistemul sanitar banii pompati s-au dublat de pe vremea liberalilor, dar calitatea serviciilor este mai proasta ca acum 10 ani... in spital nu primesti un medicament, trebuie sa cumperi totul, tebuia sa dai incepand de la gardiam, infirmiera pana la doctor, altfel nu se uita nimeni la tine...
in invatamant, important este sa treaca cele 4-5 ore zilnice, sa-si primeasca leafa, vacante platite plus prima de vacanta, al 13 lea salariu, etc... pe nimeni nu-i auzi sa zica uite domnule, cineva cu studii superioare , la privat castiga 1500 lei, fara concediu, fara... in schimb auzim tot mai des, profesor si sa primesc 1500 lei? stiti cat este in occident?...

adiuc, vrei sa ma cert cu tine? nu exista al 13 salar nici prime de vacanta......nu vorbi daca nu stii cu ce se mananca sistemul......

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 15:59

De la: adiuc, la data 2010-07-05 15:45:21

Orice ar face marinelul tu i-ai da dreptate... .

Si mai interesant este faptul ca ai inceput sa crezi ca TU vorbesti in numele poporului ."Poporul a inteles",romanii gandesc ca Base ,etc.Poate o faci fara sa iti dai seama ,nu stiu.Reciteste insa ultimele tale postari si vei vedea ca asa procedezi.Eu zic sa o lasi putin mai moale ,nu cred ca poporul se omoara acum dupa Base.Sondajele arata ca poporul s-a cam saturat rau de tot de Base si de gasca lui,iar parerea mea este ca i-ar vrea fripti la foc mic.

Cred draga Adiuc ca este bine,pentru o mai corecta comunicare, sa folosesti termeni ca "poporul PDList","poporul care vrea sa il urmeze pe Base in desert" sau alte expresii similare ,de natura sa clarifice lucrurile. .

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 18:20

De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 09:43:52
De la: adiuc, la data 2010-07-05 09:31:03las-o asa cum este, probabil nu esti inca "conectat"...

Mda,vad ca esti enigmatic deja iar conversatia cu tine nu prea merge deoarece nu reusesti sa te exprimi clar. .Tu poate gandesti ceva insa vad ca nu reusesti deloc sa te exprimi....

Ce spui mai Adiuc de Base?Ai vazut cat de suparat a fost pe oamenii care mint ? .Cum comentezi tu chestia asta ? Si ce parere ai de afirmatia lui cu demiterea unui ministru mincinos? O poate face constitutional presedintele sau nu ?Gandeste-te linistit si spune CLAR si cu curaj ce parere ai. .

bine ai revenit !
din ciclul "gura pacatosului adevar graieste " , a comis-o si don base cu : " nu v-a furat ,doamna, ca nu avea de unde " ....probabil ca n-a vrut sa-l lase singur pe al ' de zise : "mi-au zis ca fur pe cind nu furam " ! oricum, Astia stiu sa fure, ca era ingrijorat Vanghelie ca n-au "scoala " si trebuie invatati !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 18:47

De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 12:52:04"Þara asta se împrumutã cu nouã miliarde de euro… Cereþi pensii mari, salarii mari... Când se întâmplã inundaþii, vã plângeþi cã nu vã facem digul. Cu ce?", le-a zis Basescu localnicilor din Sãuceºti.

Intelegeti deci...Din cauza unor pretentii absurde la pensii MARI (unele chiar de aproape 8 milioane) si la salarii mari ca ale invatatorului din Saucesti ,nu au mai fost bani de diguri. Poporul asta se incapataneaza sa nu moara de foame si are si pretentii la diguri ! Sa se termine intai de realizat investitiile prioritare ca site-ul doamnei Udrea de 500milioane euro,programul "casa specialistului PDL",achizitionarea de F16 de la marele licurici si alte lucruri importante unde ...se duc banii dumneavoastra.Digurile si haleala altadata!

Cat de inconstient poate sa fie un om care numeste pensiile si salariile de subzistenta ca fiind mari, si care pretinde ca din aceasta cauza nu are bani de diguri?...

ei, Doamne, da ' nu te mai mira ! nu vezi ca sunt oameni care chiar cred aceste porcarii ? ca sunt dispusi sa te ia la bataie ca esti prost si Nu intelegi NECESITATEA taierii pensiilor ,salariilor sau subventiilor de orice fel ? ....aaaaa, nu-i vorba despre salariile ,primele si bonificatiile lor, ci de ale celor mai saraci oameni si astia- niste timpiti- nu inteleg inaltul comandament al acestui sacrificiu !

Fosta membra 9am.ro

270 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 18:58

Chiar nu intelegeti de ce avem salarii diminuate? PENTRU CA SUNTEM PROSTI DE DAM IN GROPI, asta este adevarul. Daca toata crema comunista(pensionarii) au ceva relatii pe la Curtea Constitutionala, bugetarii au stiut sa danseze precum pinguinii si prin acest mod au transmis guvernantilor ca sunt de acord cu taierea salariilor. Un popor tampit nu poate supravietui decat intorcand spatele pentru a mai fi BABARDIT ,dar din pacate acum guvernantii nu au mai folosit prezervative.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 19:02

De la: adiuc, la data 2010-07-05 14:20:46
De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 14:10:21
De la: adiuc, la data 2010-07-05 13:53:43
De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 13:41:11
De la: adiuc, la data 2010-07-05 13:14:07
De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 13:07:06
De la: adiuc, la data 2010-07-05 13:02:21
De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 12:52:04"Þara asta se împrumutã cu nouã miliarde de euro… Cereþi pensii mari, salarii mari... Când se întâmplã inundaþii, vã plângeþi cã nu vã facem digul. Cu ce?", le-a zis Basescu localnicilor din Sãuceºti.

Intelegeti deci...Din cauza unor pretentii absurde la pensii MARI (unele chiar de aproape 8 milioane) si la salarii mari ca ale invatatorului din Saucesti ,nu au mai fost bani de diguri. Poporul asta se incapataneaza sa nu moara de foame si are si pretentii la diguri ! Sa se termine intai de realizat investitiile prioritare ca site-ul doamnei Udrea de 500milioane euro,programul "casa specialistului PDL",achizitionarea de F16 de la marele licurici si alte lucruri importante unde ...se duc banii dumneavoastra.Digurile si haleala altadata!

Cat de inconstient poate sa fie un om care numeste pensiile si salariile de subzistenta ca fiind mari, si care pretinde ca din aceasta cauza nu are bani de diguri?...

VANEA, DE CE NU LE-A FACUT TARICEANU DIGURI? EL AVEA SI BANI, SI CRESTERE ECONOMICA, A FACUT DE TOATE, DE LA SCOLI FARA COPII LA WC-URI DE MILIARDE DAR FARA RACORDURI LA APA ...
SAU AI UITAT DE INUNDATIILE DIN VREMEA LUI?SAU AI UITAT CELEBRELE REPLICI CU PANTOFII SI CU CAMERELE DE HOTEL...
PS SCUZA CARACTERELE MARI, DAR S-A BLOCAT TASTATURA... CRED CA BASE E DE VINA...
SAU AI UITAT TONUL CU CARE LE-A VORBIT

Guvernul Tãriceanu a distribuit autoritãþilor locale din zonele afectate de inundaþii (aceleaºi zone ca ºi acum) fonduri pentru îndiguri ºi consolidãri de maluri pe Siret, îndiguiri ºi consolidãri de maluri pe Prut, pentru supraînãlþãri de diguri pe aceleaºi douã râuri, pentru amenajarea albiei râului Siret, etc..

Prin intermediul a trei HG-uri, guvernul din 2008 a suplimentat bugetul Ministerului Mediului ºi Dezvoltãrii Durabile (condus de udemeristul Attila Korodi), cu suma totalã de 36.000.000 RON pentru seria de lucrãri menþionate anterior.

Din HG nr.833/13.08.2008 aflãm cã bugetul Ministerului Mediului a fost suplimentat cu 13.300.000 RON pentru a fi utilizaþi la realizarea în regim de urgenþã a lucrãrilor de înlãturare a efectelor calamitãþilor naturale produse de inundaþii în perioada 22 iulie-5 august 2008. Hotãrârea de guvern este semnatã de C.P.Tãriceanu ºi contrasemnatã de Lucia Ana Varga, secretar de stat la Ministerul Mediului ºi de Varujan Vosganian Ministrul Economiei ºi Finanþelor.

Hotãrârea de guvern nr. 834/13.08.2008 prevedea alocarea sumei de 20.000. 000 RON, din Fondul pentru Mediu, pentru executarea lucrãrilor de înlãturare ºi prevenþie a efectelor calamitãþilor naturale, conform anexei HG-ului. ªi aceastã hotãrâre era semnatã de Tãriceanu, Lucia Varga ºi Varujan Vosganian.

A treia hotãrâre de guvern, nr. 835/13.08.2008, dispunea suplimentarea bugetului Ministerului Mediului cu încã 2.700.000 RON, pentru refacerea stocului de materiale folosite la lucrãrile destinate înlãturãrii efectelor calamitãþilor naturale produse de inundaþii în perioada 22 iulie-5 august 2008. Aceeiaºi Tãriceanu, Varga ºi Vosganian ºi-au pus semnãturile ºi pe aceastã hotãrâre de guvern.

Aºadar, dupã dezastrele produse de inundaþiile din 2008, Guvernul a alocat suma totalã de 36.000.000 RON, adicã 8,5 milioane euro pentru refacerea ºi consolidarea unor diguri pe de Siret, Prut, ºi de pe Iza, ºi pentru construirea unor diguri noi în zonele afectate de inundaþii.

Guvernul Boc 1 a schimbat traseul banilor: de la diguri pe Siret, la sãli de sport.Intelegi?!Citeste iar :Guvernul Boc 1 a schimbat traseul banilor: de la diguri pe Siret, la sãli de sport.

bine mai vanea, uite , si eu am stabilit sa aloc mai multi bani anul acesta pentru concediu... sper sa nu le schimbe directia sotia, cu riscul de a muri de foame...

Comparatia ta este absurda.Banii erau alocati pentru indiguiri iar destinatia lor a fost schimbata in sali de sport .Tie care iti pare investitia mai importanta :indiguirile sau salile de sport ?

asa o vezi tu... am vrut sa-ti spun ca una-i sa aloci si alta e sa dispui de acei bani..si ca de obicei, tu trebuie sa inchei apoteotic.. care este mai importanta...
mai importanti sunt 3.5 miliarde de euro din fondul de investitii, mai importanti sunt banii cheltuiti in ultimele 6 luni de guvernare (mai multi decat in toata guvernarea) fara a se vedea nimic concret...
si raspunsul tau a fost absurd, sau ai vrut sa ma faci sa cred ca cei 8 milioane de euro rezolvau problema pe siret, prut, iza si alte diguri?

Adiuc,deci Boc AVEA banii de indiguiri dar i-a folosit la sali de sport.Ce anume nu intelegi si ce anume iti pare apoteotic ?

In cazul in care nu stii cum sta situatia la Saucesti atunci iti spun eu .Au fost efectuate lucrari intre anii 2006 si 2008 exact pentru zona Saucesti iar Lazlo Borbely a confirmat acest lucru ieri.Aceste lucrari insa, trebuiau finalizate, lucru care nu s-a intamplat guvernul Boc preferand salile de sport.Este si firesc,sateanul voteaza mai bine cu Basescu daca joaca un fotbal in sala de sport a satului ,decat daca le facea Boc unor necunoscuti ...diguri.

mai vanea, cele 8 milioane rezolvau problema? daca s-au facut atatea lucrari, cat mai ramasese din ele? eu nu zic ca nu s-au cheltuit bani aiurea, ca in romania totul este haotic, ca nimeni nu tine cont de prioritati si ca le vedem numai in caz de calamitati...dar banii astia pe care boc ii avea.. daca nu a gasit inca contul? ca el si acum cauta banii din privatizarea bcr, ca il crede pe tariceanu...
deja ti-ai nuantat discursul sau saucesti "este pe iza prut siret si alte lucrari de indiguire" ? vezi tu, nu-mi place modul cum pui problema si incerci manipularea, asa cum face opozitia de vreo doi ani ...

o tii de'a surda pe mormint cu opozitia care manipuleaza de vreo 2 ani....cu opozitia care dezbina populatia .....mai, DACA PDL.ul CONDUCEA BINE TARA , si omului ii mergea bine , nicio dezbinare si nico manipulare n-ar fi avut succes, intrucit FAPTELE VORBESC ! ....dar, tocmai ptr. ca ele "vorbesc", asteapta-te mai spre toamna- iarna la mari framintari sociale !

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 19:34

adiuc=mytcor

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
9am126636

389 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 19:35

Basescule, poti sa ai profesori eminenti, daca mamuca nu te-a inzestrat cu materie cenusie, degeaba
N-am auzit sa fi fost sef de promotie la Institutul de Marina, erai bun la galere sa pui guvernul sa visleasca. Mai destepti erau polinezienii acum citeva mii de ani cind navigau prin Pacific, ca sa nu mai amintim de vikingi. Cu ce esti mai breaz decit aceia?

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 19:40

eu nu am vazut atit tragism in dansul pinguinilor din piata victoriei.
acei tineri imitau pe nenea boc fan al acestui dans.

mai credeti ca judecatorii de la curte au dat decizia de capul lor?

v-am mai spus. au dat inapoi de frica. base a iesit la cacealma si a pierdut. cind a vazut ca ceilalti ii ameninta cartile in 2012 a cotit-o prin judecatorii violeti!

imaginati-va ca acum ar fi mers in teritoriile ocupate de pensionari-solidari cu pensiile taiate...

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 19:43

in liceu base era un amarit care isi pira colegii si profesorii la secu.
de unde credeti ca i se trage cariera de colaborator la secu?
si cind te gindesti citi prosti au crezut povestea cu anticomunismul ....

e o vorba la romani pe care o prelucrez un pic: prostii invata din greselile lor iar desteptii din greselile altora!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 19:44

De la: 9am049573, la data 2010-07-05 19:34:59adiuc=mytcor

De unde ai tras concluzia asta? Eu zic ca e falsa. Sint in tari diferite.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 19:45

sunt egali in pseudotruisme ...

si au acelasi stil de langa-danga, danga-langa.

imi sunt idiferenti in ceea ce priveste adevarata lor identitate, mai dureros e ca in romania oamenii au inceput sa se teama sa-si exprime convingerile.

ati vazut schimbarile din grila tvr?

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 19:56

cit despre cum vorbeste prezidentele ...

la cum vorbesc fratii basescu iti dai seama ca mama lor nu a contat prea mult in educatia lor (exceptie poeziile lui traian) iar dupa cum vorbesc beizadelele lui voda base iti dai seama ca nici prima doamna nu a prea contat in cei 7 ani de acasa... o adevarata reactie in lant ...

noroc cu sistemul de invatamint ...

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 20:02

in sfirsit, dupa 6 zile au inceput si galatenii din cartier sa ajute la propriul lor dig.

asa's moldovenii bre: greu si pornesc da' repidi s-opresc!

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 20:08

SMS 876...UN MIC SPRIJIN PTR SINISTRATI...CACI SUNT MULTI..

All Things Grow With Love
9am207937

4 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 20:11

[quote name='dracusor' date='2010-07-05
ALEGE doua tinere puse pe show-uri, pisicoase, rele sau cum vrei tu, fara graba sex total (oral, normal, anal) show lesby real si multe alte fantezii, 05 Jul 11:00
0721.317.572

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 20:15

Ufff,am uitat sa va spun care a fost prima imagine vazuta de mine cand am deschis TVul dupa venirea din Italia. Boc incarca saci de pamant pentru diguri! Ii rog pe iubitorii de Boc-Base ,sa imi spuna si mie la ce a servit faptul ca un omulet ca Boc a incarcat cat a fost filmat ,pana in doua minute,niste saci cu pamant ? Asta trebuie sa faca un premier la inundatii,pentru asa ceva merge acolo ?!Nu are sarcini mai importante ?Este cel mai tampit copil din satul lui si se credea la un eveniment in care trebuie sa planteze spre exemplu un copac ,sa taie o panglica sau sa arunce o mana de ciment ?! Stiu,ii place mereu sa isi demonstreze aptitudinile fizice timp de cateva minute:cosit,taiat de lemne ,umplut de saci. Cand insa va demonstra si ceva in plan intelectual, asa cum lumea se asteapta de la un premier ? Dobitocul asta mic nu intelege ca rolul lui nu este unul de circ,de facut ghidusiii in arena, ci este unul vital ,esential pentru Romania ?

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 20:16

De la: 9am049573, la data 2010-07-05 19:43:10in liceu base era un amarit care isi pira colegii si profesorii la secu.

e o vorba la romani pe care o prelucrez un pic: prostii invata din greselile lor iar desteptii din greselile altora!

E clar ca e un prost submediocru si fudul pana in inaltul cerului!!!
Am stiut-o dintotdeauna, am stiut ca e un turnator si un betivan fara pereche!!

twincle

275 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 20:21

De la: 9am178165, la data 2010-07-05 20:16:02
De la: 9am049573, la data 2010-07-05 19:43:10in liceu base era un amarit care isi pira colegii si profesorii la secu.

E clar ca e un prost submediocru si fudul pana in inaltul cerului!!!
Am stiut-o dintotdeauna, am stiut ca e un turnator si un betivan fara pereche!!
Iar tu erai cel ce ii tineai hangul si de ciuda ca nu ai ajuns in locul lui , ciripesti........

teo
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 20:29

Eu ma prind mai greu...recunosc....si mai recunosc ca am tendinta sa idealizez oameni si situatii...asa ca e firesc sa ma intreb cand am dreptate. Atunci ? Sau acum ? Concluzia ar fi ca orice om normal are tendinta sa acorde credit celui care se pretinde intr-un anumit fel si afiseaza o anume aparenta. Ne place sa credem ca e asa cum pretinde si cum ar trebui sa fie. Eu imi fac datoria si acord toata consideratia pentru cele de mai sus. De aici incolo nu mai e vina mea. Generic vorbind. pentru ceea ce se face persoana in cauza cu buna mea credinta e total raspunzator. E simplu. Confirma sau infirma. Mai devreme sau mai tarziu. Faptele sale fac finalul.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

270 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 20:42

De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 20:15:39Ufff,am uitat sa va spun care a fost prima imagine vazuta de mine cand am deschis TVul dupa venirea din Italia. Boc incarca saci de pamant pentru diguri! Ii rog pe iubitorii de Boc-Base ,sa imi spuna si mie la ce a servit faptul ca un omulet ca Boc a incarcat cat a fost filmat ,pana in doua minute,niste saci cu pamant ? Asta trebuie sa faca un premier la inundatii,pentru asa ceva merge acolo ?!Nu are sarcini mai importante ?Este cel mai tampit copil din satul lui si se credea la un eveniment in care trebuie sa planteze spre exemplu un copac ,sa taie o panglica sau sa arunce o mana de ciment ?! Stiu,ii place mereu sa isi demonstreze aptitudinile fizice timp de cateva minute:cosit,taiat de lemne ,umplut de saci. Cand insa va demonstra si ceva in plan intelectual, asa cum lumea se asteapta de la un premier ? Dobitocul asta mic nu intelege ca rolul lui nu este unul de circ,de facut ghidusiii in arena, ci este unul vital ,esential pentru Romania ?
Vai...vai modestule...dar nu era nevoie sa precizezi unde ai fost.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 21:00

De la: sofronie, la data 2010-07-05 20:42:19
De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 20:15:39Ufff,am uitat sa va spun care a fost prima imagine vazuta de mine cand am deschis TVul dupa venirea din Italia. Boc incarca saci de pamant pentru diguri! Ii rog pe iubitorii de Boc-Base ,sa imi spuna si mie la ce a servit faptul ca un omulet ca Boc a incarcat cat a fost filmat ,pana in doua minute,niste saci cu pamant ? Asta trebuie sa faca un premier la inundatii,pentru asa ceva merge acolo ?!Nu are sarcini mai importante ?Este cel mai tampit copil din satul lui si se credea la un eveniment in care trebuie sa planteze spre exemplu un copac ,sa taie o panglica sau sa arunce o mana de ciment ?! Stiu,ii place mereu sa isi demonstreze aptitudinile fizice timp de cateva minute:cosit,taiat de lemne ,umplut de saci. Cand insa va demonstra si ceva in plan intelectual, asa cum lumea se asteapta de la un premier ? Dobitocul asta mic nu intelege ca rolul lui nu este unul de circ,de facut ghidusiii in arena, ci este unul vital ,esential pentru Romania ?

Sigur ca nu era nevoie sa precizez unde am fost, dar, sper ca dincolo de precizarea locului unde am fost, ai inteles si ideea transmisa in restul postarii. Altfel ar parea ca tu dintr-un mesaj, nu poti retine si comenta decat ce NU ESTE ESENTIAL.

PS: Oricum, nu consider deloc ca mersul in Italia poate sau trebuie sa fie un motiv de lauda. Faptul ca tu asa vezi lucrurile nu ma face decat sa te indemn sa calatoresti mai mult peste hotare.

Fosta membra 9am.ro

270 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 21:08

De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 21:00:26

Sigur ca nu era nevoie sa precizez unde am fost, dar, sper ca dincolo de precizarea locului unde am fost, ai inteles si ideea transmisa in restul postarii. Altfel ar parea ca tu dintr-un mesaj, nu poti retine si comenta decat ce NU ESTE ESENTIAL.

PS: Oricum, nu consider deloc ca mersul in Italia poate sau trebuie sa fie un motiv de lauda. Faptul ca tu asa vezi lucrurile nu ma face decat sa te indemn sa calatoresti mai mult peste hotare.
Stai linistit....ceva ..ceva(cam toata Europa ) am vazut, dar nu fac publicitate.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 21:41

De la: sofronie, la data 2010-07-05 21:08:53
De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 21:00:26

Stai linistit....ceva ..ceva(cam toata Europa ) am vazut, dar nu fac publicitate.

Ei ,ma bucur mai Sofronie ca tu nu te lauzi ca mine, ci esti un tip modest care spune ca a fost cam in toata Europa nu doar in Italia. .

Constat insa ca restul mesajului meu, sau nu vrei sa-l comentezi, sau nu il poti intelege si taci sfios.In continuare vad ca te axezi tot pe ce nu este esential. Vezi ca vorbeam despre dobitocul de Boc si despre ...Heh,citeste mai sus ca esti baiat mare si te descurci tu! Doar ai fost "cam in toata Europa", citind in diverse limbi denumirile oraselor pe indicatoare si graffiti-ul de pe peretii de la marginea autostrazilor

Pagini: << 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: