Fosta membra 9am.ro
270 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 09:56
Nu doresc decat sa subliniez ca si prietenii tai liberalii fac parte tot din categoria ,,puslamale '' si in concluzie ......mucles. Cu actuala clasa politica nu avem sansa de reusita.
|
|
|
9am207910
10 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 09:57
De la: NESIMTITUL, la data 2010-07-03 21:51:35De la: 9am207853, la data 2010-07-03 13:36:51De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-03 09:44:49[
... Fac un pustiu de bine ºi îþi amintesc DE CE e Bãsescu Preºedeinte ºi nu mucea !!!A vindut baiatu flota, ca era vid legislativ,a pus banii la tescherea,a fost baiatu la transporturi,a pus totul pe butuci ,a fost baiatu primar ,a facut rost de o vila'n Bucuresti,a luat baiatu banii de laFMI ,a dat la gasca PDL sa aiba sustinere,a ajuns baiatu presedinte,are imunitate ,prostimea a luato'n mina,au votat si asteapta pomana,toate invirtelile se fac lac timp,pai?
:
AI DREPTATE!
Atunci ce mai vreti ?
Raporteaza abuz de limbaj
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 09:59
De la: adiuc, la data 2010-07-05 09:49:32De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 09:43:52De la: adiuc, la data 2010-07-05 09:31:03las-o asa cum este, probabil nu esti inca "conectat"...
Mda,vad ca esti enigmatic deja iar conversatia cu tine nu prea merge deoarece nu reusesti sa te exprimi clar. .Tu poate gandesti ceva insa vad ca nu reusesti deloc sa te exprimi....
Ce spui mai Adiuc de Base?Ai vazut cat de suparat a fost pe oamenii care mint ? .Cum comentezi tu chestia asta ? Si ce parere ai de afirmatia lui cu demiterea unui ministru mincinos? O poate face constitutional presedintele sau nu ?Gandeste-te linistit si spune CLAR si cu curaj ce parere ai. .
concentreza-te pe ultima fraza din postarea ta, pe postarile mele si ai sa vezi ce clar sunt...
cat priveste problema invocata de tine, apa de ploaie, si chiar nu aveam nevoie de asta...
Ultima fraza din postarea mea este "rog aplaudacii portocalii sa ii mai dea o limba in fund sefului pentru aceste noi si interesante declaratii, facute la 20 de ani dupa caderea dictaturii in Romania.".Bun,acum poti sa imi explici ce anume ai gandit tu cand ai citit aceasta fraza?Sper ca nu te-ai simtit jignit citind aceasta fraza, deoarece sunt sigur ca tu nu te consideri un aplaudac portocaliu care ii da limbi in fund sefului .Ma insel cumva ?  Care este deci problema ta legata de ultima mea fraza si ce mecanism complicat de gandire  s-a declansat in capul tau ?
In privinta "apei de ploaie" te inteleg.Stiu ca pentru voi tot ce contine o cat de mica critica la adresa lui Basescu este "apa de ploaie" sau minciuna a mogulilor.
|
Fosta membra 9am.ro
270 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 10:02
De la: 9am207910, la data 2010-07-05 09:57:01De la: NESIMTITUL, la data 2010-07-03 21:51:35De la: 9am207853, la data 2010-07-03 13:36:51De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-03 09:44:49[
... Fac un pustiu de bine ºi îþi amintesc DE CE e Bãsescu Preºedeinte ºi nu mucea !!!A vindut baiatu flota, ca era vid legislativ,a pus banii la tescherea,a fost baiatu la transporturi,a pus totul pe butuci ,a fost baiatu primar ,a facut rost de o vila'n Bucuresti,a luat baiatu banii de laFMI ,a dat la gasca PDL sa aiba sustinere,a ajuns baiatu presedinte,are imunitate ,prostimea a luato'n mina,au votat si asteapta pomana,toate invirtelile se fac lac timp,pai?
:
AI DREPTATE!
Atunci ce mai vreti ? IAR JUSTITIA DOARME DE 20 DE ANI.! CINE ESTE VINOVAT? CEL CARE FURA SI VEDE CA NU ESTE CONDAMNAT, ? ORI INSTITUTIILE CARE NU-SI FAC TREABA?
|
|
|
9am207910
10 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 10:04
Depinde,cine conduce JUSTITIA ?
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 10:05
De la: sofronie, la data 2010-07-05 09:56:42Nu doresc decat sa subliniez ca si prietenii tai liberalii fac parte tot din categoria ,,puslamale '' si in concluzie ......mucles. Cu actuala clasa politica nu avem sansa de reusita.
Mai Sofronie,eu vorbesc despre o declaratie a lui Basescu iar tu imi raspunzi condamnand liberalii,mogulii si clasa politica .Stiu,sa-i fie rusine lui Dinu Patriciu ...  Sincer, nu stiu ce sa mai cred despre dialogul cu tine...Crezi ca are sens o discutie in care indiferent ce iti spune cineva ,tu raspunzi prin marote portocalii ?
Iti reamintesc deci ca vorbeam despre supararea lui Base pe mincinosi si despre posibilitatea presedintelui de a demite un ministru .Ce parare ai despre asta ?"Afara ploua"?....
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 10:05
De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 09:59:06De la: adiuc, la data 2010-07-05 09:49:32De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 09:43:52De la: adiuc, la data 2010-07-05 09:31:03las-o asa cum este, probabil nu esti inca "conectat"...
Mda,vad ca esti enigmatic deja iar conversatia cu tine nu prea merge deoarece nu reusesti sa te exprimi clar. .Tu poate gandesti ceva insa vad ca nu reusesti deloc sa te exprimi....
Ce spui mai Adiuc de Base?Ai vazut cat de suparat a fost pe oamenii care mint ? .Cum comentezi tu chestia asta ? Si ce parere ai de afirmatia lui cu demiterea unui ministru mincinos? O poate face constitutional presedintele sau nu ?Gandeste-te linistit si spune CLAR si cu curaj ce parere ai. .
concentreza-te pe ultima fraza din postarea ta, pe postarile mele si ai sa vezi ce clar sunt...
cat priveste problema invocata de tine, apa de ploaie, si chiar nu aveam nevoie de asta...
Ultima fraza din postarea mea este "rog aplaudacii portocalii sa ii mai dea o limba in fund sefului pentru aceste noi si interesante declaratii, facute la 20 de ani dupa caderea dictaturii in Romania.".Bun,acum poti sa imi explici ce anume ai gandit tu cand ai citit aceasta fraza?Sper ca nu te-ai simtit jignit citind aceasta fraza, deoarece sunt sigur ca tu nu te consideri un aplaudac portocaliu care ii da limbi in fund sefului .Ma insel cumva ? Care este deci problema ta legata de ultima mea fraza si ce mecanism complicat de gandire s-a declansat in capul tau ?
In privinta "apei de ploaie" te inteleg.Stiu ca pentru voi tot ce contine o cat de mica critica la adresa lui Basescu este "apa de ploaie" sau minciuna a mogulilor.
vai, cum sa ma simt jignit... EU NU MA CONSIDER UN APLAUDAC PORTOCALIU, sper ca ti-am demonstrat asta, m-a surprins stilul elegant de care dai dovada in exprimare, intr-un comentariu la modul general, si asteptai si raspuns la el.... musai sa fie de acord cu tine, nu? altfel pica in ... ultima fraza... dar lasa, poate nu esti inca conectat, vii dupa o relaxare... daca vrei, iti "dezvolt" si comentariile mele...
|
|
|
9am207910
10 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 10:08
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 10:12
De la: adiuc, la data 2010-07-05 10:05:47De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 09:59:06De la: adiuc, la data 2010-07-05 09:49:32De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 09:43:52De la: adiuc, la data 2010-07-05 09:31:03las-o asa cum este, probabil nu esti inca "conectat"...
Ultima fraza din postarea mea este "rog aplaudacii portocalii sa ii mai dea o limba in fund sefului pentru aceste noi si interesante declaratii, facute la 20 de ani dupa caderea dictaturii in Romania.".Bun,acum poti sa imi explici ce anume ai gandit tu cand ai citit aceasta fraza?Sper ca nu te-ai simtit jignit citind aceasta fraza, deoarece sunt sigur ca tu nu te consideri un aplaudac portocaliu care ii da limbi in fund sefului .Ma insel cumva ? Care este deci problema ta legata de ultima mea fraza si ce mecanism complicat de gandire s-a declansat in capul tau ?
vai, cum sa ma simt jignit... EU NU MA CONSIDER UN APLAUDAC PORTOCALIU, sper ca ti-am demonstrat asta, m-a surprins stilul elegant de care dai dovada in exprimare, intr-un comentariu la modul general, si asteptai si raspuns la el.... musai sa fie de acord cu tine, nu? altfel pica in ... ultima fraza... dar lasa, poate nu esti inca conectat, vii dupa o relaxare... daca vrei, iti "dezvolt" si comentariile mele...
Nu este deloc musai sa imi dai dreptate,mereu admit si ca este posibil sa ma insel (doar nu sunt Basescu,nu ?!  ), insa ma astept sa imi spui clar si logic care anume sunt motivele si punctele unde NU imi dai dreptate.Asa are loc dialogul mai Adiuc.Tu insa ,din cine stie ce motive,nu reusesti deloc sa procedezi asa.
|
Fosta membra 9am.ro
270 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 10:14
De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 10:05:46De la: sofronie, la data 2010-07-05 09:56:42Nu doresc decat sa subliniez ca si prietenii tai liberalii fac parte tot din categoria ,,puslamale '' si in concluzie ......mucles. Cu actuala clasa politica nu avem sansa de reusita.
Mai Sofronie,eu vorbesc despre o declaratie a lui Basescu iar tu imi raspunzi condamnand liberalii,mogulii si clasa politica .Stiu,sa-i fie rusine lui Dinu Patriciu ... Sincer, nu stiu ce sa mai cred despre dialogul cu tine...Crezi ca are sens o discutie in care indiferent ce iti spune cineva ,tu raspunzi prin marote portocalii ? 
Iti reamintesc deci ca vorbeam despre supararea lui Base pe mincinosi si despre posibilitatea presedintelui de a demite un ministru .Ce parare ai despre asta ?"Afara ploua"?....  Nu sunt sustinator Base , dar observ faptul ca o parte din populatia tari inca mai au sperante de mai bine....Cu cine mai Marine? Asa cum minte Base , asa au mintit TOTI....Asa cum joaca tearu aceasta puslama portocalie, asa s-au jucat cu noi si puslamalele galbene si rosii. Acum este un pic mai grav pentru ca in combinatia rosu-galben rezultatul este portocaliul. Concluzia .....????
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 10:18
De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 10:12:08De la: adiuc, la data 2010-07-05 10:05:47De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 09:59:06De la: adiuc, la data 2010-07-05 09:49:32De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 09:43:52De la: adiuc, la data 2010-07-05 09:31:03las-o asa cum este, probabil nu esti inca "conectat"...
Nu este deloc musai sa imi dai dreptate,mereu admit si ca este posibil sa ma insel (doar nu sunt Basescu,nu ?! ), insa ma astept sa imi spui clar si logic care anume sunt motivele si punctele unde NU imi dai dreptate.Asa are loc dialogul mai Adiuc.Tu insa ,din cine stie ce motive,nu reusesti deloc sa procedezi asa.
vanea, tu chiar incepi sa ma enervezi, ultima ta fraza, de prost gust, face ca oricine ar sustine ca nu ai dreptate, indiferent daca tu admiti sau nu ca are dreptate, sa fie considerat, de tine, sau nu, sau de altii.. . un aplaudac...
asta era ideea, ai postat ceva la care nu poti primi raspuns, si nu mai vorbesc de faptul ca nu vad rostul acelei fraze intr-un comentariu adresat tuturor... cine pe cine jigneste?...
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 10:18
De la: sofronie, la data 2010-07-05 10:14:50De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 10:05:46De la: sofronie, la data 2010-07-05 09:56:42Nu doresc decat sa subliniez ca si prietenii tai liberalii fac parte tot din categoria ,,puslamale '' si in concluzie ......mucles. Cu actuala clasa politica nu avem sansa de reusita.
Mai Sofronie,eu vorbesc despre o declaratie a lui Basescu iar tu imi raspunzi condamnand liberalii,mogulii si clasa politica .Stiu,sa-i fie rusine lui Dinu Patriciu ... Sincer, nu stiu ce sa mai cred despre dialogul cu tine...Crezi ca are sens o discutie in care indiferent ce iti spune cineva ,tu raspunzi prin marote portocalii ? 
Iti reamintesc deci ca vorbeam despre supararea lui Base pe mincinosi si despre posibilitatea presedintelui de a demite un ministru .Ce parare ai despre asta ?"Afara ploua"?.... Nu sunt sustinator Base , dar observ faptul ca o parte din populatia tari inca mai au sperante de mai bine....Cu cine mai Marine? Asa cum minte Base , asa au mintit TOTI....Asa cum joaca tearu aceasta puslama portocalie, asa s-au jucat cu noi si puslamalele galbene si rosii. Acum este un pic mai grav pentru ca in combinatia rosu-galben rezultatul este portocaliul. Concluzia .....????
Ma` tu pricepi ca securistul criminal de basescu este cancerul natiunii?
Ma`, tu ai mama, tata, bugatar in familie, copii, bunici, NU VEZI CAT DE TARE AU FOST LOVITI CE FRAUDULOSUL SI MINCINOSUL DE LA COTROCENI?
Si pupati-l pe nemernicul de basescu, ca in curand il pupa masa rece daca nu pleaca de la presedintie?!!!!!!!!!!!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 10:31
De la: 9am178165, la data 2010-07-05 10:18:53De la: sofronie, la data 2010-07-05 10:14:50De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 10:05:46De la: sofronie, la data 2010-07-05 09:56:42Nu doresc decat sa subliniez ca si prietenii tai liberalii fac parte tot din categoria ,,puslamale '' si in concluzie ......mucles. Cu actuala clasa politica nu avem sansa de reusita.
Iti reamintesc deci ca vorbeam despre supararea lui Base pe mincinosi si despre posibilitatea presedintelui de a demite un ministru .Ce parare ai despre asta ?"Afara ploua"?.... Nu sunt sustinator Base , dar observ faptul ca o parte din populatia tari inca mai au sperante de mai bine....Cu cine mai Marine? Asa cum minte Base , asa au mintit TOTI....Asa cum joaca tearu aceasta puslama portocalie, asa s-au jucat cu noi si puslamalele galbene si rosii. Acum este un pic mai grav pentru ca in combinatia rosu-galben rezultatul este portocaliul. Concluzia .....????
Ma`, tu ai mama, tata, bugatar in familie, copii, bunici, NU VEZI CAT DE TARE AU FOST LOVITI CE FRAUDULOSUL SI MINCINOSUL DE LA COTROCENI?
Si pupati-l pe nemernicul de basescu, ca in curand il pupa masa rece daca nu pleaca de la presedintie?!!!!!!!!!!!!!!!
poate sunteti invitati la pomana ca ciolanul va doare cel mai tare...
|
Fosta membra 9am.ro
270 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 10:35
De la: 9am178165, la data 2010-07-05 10:18:53De la: sofronie, la data 2010-07-05 10:14:50De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 10:05:46De la: sofronie, la data 2010-07-05 09:56:42Nu doresc decat sa subliniez ca si prietenii tai liberalii fac parte tot din categoria ,,puslamale '' si in concluzie ......mucles. Cu actuala clasa politica nu avem sansa de reusita.
Si pupati-l pe nemernicul de basescu, ca in curand il pupa masa rece daca nu pleaca de la presedintie?!!!!!!!!!!!!!!!  ,, MA'' tu nu intelegi ca TOTI sunt LA FEL de hoti? ,,MA'' tu nu intelegi ca actuala stare ,,de bine'' este rezultatul tuturor guvernarilor in care nesimtirea si hotia au fost la ele acasa? ,,MA'' tu nu intelegi ca se stia de catostrofa in care va intra tara inca din 2007( ma refer la fondul de pensii) si nici un partid nu a binevoit sa o spuna public de dragul alegerilor? ,,MA'' tu nu intelegi ca se stia de efectele dezastruoase ale crizei, faptul ca se va ajunge la aceste masuri draconice, dar nici un partid nu a zis nimic de dragul alegerilor?? Concluzia......tot circul din presa este un praf in ochii nostrii, dar in realitate TOATE partidele sunt infratite sub drapelul CORUPTIEI.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 10:45
De la: sofronie, la data 2010-07-05 10:14:50De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 10:05:46De la: sofronie, la data 2010-07-05 09:56:42Nu doresc decat sa subliniez ca si prietenii tai liberalii fac parte tot din categoria ,,puslamale '' si in concluzie ......mucles. Cu actuala clasa politica nu avem sansa de reusita.
Sofronie,nu stiu daca tu esti sau nu un sustinator al lui Basescu dar in mod clar esti un sustinator al ideilor sale.
Generalizarea ,dezamagirea generalizata este una din problemele cele mai mari ale Romaniei .Dupa Plesu (nu ma omor dupa el dar aici i-am dat dreptate) resemnarea si dezamagirea generalizata sunt problemele noastre cele mai mari.
Iti spun cinstit Sofronie ca eu nu am fost dezamagit de guvernul Tariceanu si ca eu consider ca a fost cea mai buna guvernare a Romaniei .Tu esti dezamagit insa,deoarece ai ascultat prea mult la zbieretele furibunde ale celui pe care spui tu ca nu il sustii.Nimeni mai Sofronie nu a mai incercat pana acum sa micsoreze pensiile,nimeni nu a mai incercat sa micsoreze lefurile doctorilor si ale profesorilor, nimeni nu a mai facut o datorie asa de mare ca acum,nimeni nu a mai mintit si dezbinat in asa hal poporul roman.Concentreza-te pe nivelul de trai ,pe promisiunile facute in campania electorala si nerespectate acum, si lasa generalizarile absurde prin care toti sunt bagati intr-o oala comuna.Tariceanu nu este Boc si Constantinescu nu este Basescu.Daca renunti la generalizarile acestea absurde ,vei constata probabil ca si mine, ca nimeni pana acum nu a mai adus tarii un dezastru ca cel adus de Basescu si PDL,ca doar Iliescu a mai reusit astfel de performante in demagogie si politicianism,si ca suntem in pragul unei dictaturi pe model Putin in care institutiile statului pica una cate una in mana unui singur om .
Romanii trebuie sa invete sa judece dupa fapte nu dupa zbierete demagogice.Poate iti amintesti de parlamentarul Catalin Croitoru care zbiera pe vremea lui Tariceanu, ca lider de sindicat, ca educatia nu se poate face fara bani si ca salariile profesorilor trebuiesc marite cu 50% .Tot Catalin Croitoru asta ,acum parlamentar PDL(a fost recompensat omul),a semnat MICSORAREA cu 25% a lefurilor profesorilor. Astea sunt FAPTE iar cand poporul roman se va obisnui sa sanctioneze astfel de porcarii si sa nu mai voteze decat pe baza de REZULTATE ,doar atunci Romania o va duce bine.
Sa stii ca de vina pentru situatia de acum din Romania nu sunt nici masonii,nici evreii,nici clasa politica pe ansamblu ,nimeni altcineva decat Basescu si PDLul care in incapacitatea ,demagogia,furturile si obtuzitatea lor, duc tara de rapa.Deschide domnule ochii ,reciteste promisiunile lui Base si ale PDLului si vezi cate din ele au fost respectate.Judeca faptele asa cum sunt si evita teorii ale conspiratiei sau generalizari fara sens.
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 10:58
De la: adiuc, la data 2010-07-05 10:18:40
vanea, tu chiar incepi sa ma enervezi, ultima ta fraza, de prost gust, face ca oricine ar sustine ca nu ai dreptate, indiferent daca tu admiti sau nu ca are dreptate, sa fie considerat, de tine, sau nu, sau de altii.. . un aplaudac...
asta era ideea, ai postat ceva la care nu poti primi raspuns, si nu mai vorbesc de faptul ca nu vad rostul acelei fraze intr-un comentariu adresat tuturor... cine pe cine jigneste?...
Adiuc,poate nu pot primi raspuns de la tine, doar din simplul si banalul motiv tu NU AI ARGUMENTE LOGICE CU CARE SA MA COMBATI...Te rog eu sa te gandesti si la varianta asta cand analizezi situatia .
PS:Cum de nu vezi rostul acelei fraze daca era un comentariu adresat tuturor, deci inclusiv "aplaudacilor portocalii"? Iti explic eu rostul...Rostul era sa ii faca pe "aplaudacii portocalii" sa isi realizeze conditia josnica de scalvi lipsiti de gandire proprie,de lingai dezgistatori ai unui regim care distruge Romania ,de bestii care pentru o coaja de paine aruncata, lauda ca dementii orice porcarie facuta de Basescu. Nu crezi ca este bine sa isi inteleaga micimea sufleteasca,asa esti de rau incat vrei sa ii lasi in mocirla lor ?
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 11:01
De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 10:45:18De la: sofronie, la data 2010-07-05 10:14:50De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 10:05:46De la: sofronie, la data 2010-07-05 09:56:42Nu doresc decat sa subliniez ca si prietenii tai liberalii fac parte tot din categoria ,,puslamale '' si in concluzie ......mucles. Cu actuala clasa politica nu avem sansa de reusita.
Sofronie,nu stiu daca tu esti sau nu un sustinator al lui Basescu dar in mod clar esti un sustinator al ideilor sale.
Generalizarea ,dezamagirea generalizata este una din problemele cele mai mari ale Romaniei .Dupa Plesu (nu ma omor dupa el dar aici i-am dat dreptate) resemnarea si dezamagirea generalizata sunt problemele noastre cele mai mari.
Iti spun cinstit Sofronie ca eu nu am fost dezamagit de guvernul Tariceanu si ca eu consider ca a fost cea mai buna guvernare a Romaniei .Tu esti dezamagit insa,deoarece ai ascultat prea mult la zbieretele furibunde ale celui pe care spui tu ca nu il sustii.Nimeni mai Sofronie nu a mai incercat pana acum sa micsoreze pensiile,nimeni nu a mai incercat sa micsoreze lefurile doctorilor si ale profesorilor, nimeni nu a mai facut o datorie asa de mare ca acum,nimeni nu a mai mintit si dezbinat in asa hal poporul roman.Concentreza-te pe nivelul de trai ,pe promisiunile facute in campania electorala si nerespectate acum, si lasa generalizarile absurde prin care toti sunt bagati intr-o oala comuna.Tariceanu nu este Boc si Constantinescu nu este Basescu.Daca renunti la generalizarile acestea absurde ,vei constata probabil ca si mine, ca nimeni pana acum nu a mai adus tarii un dezastru ca cel adus de Basescu si PDL,ca doar Iliescu a mai reusit astfel de performante in demagogie si politicianism,si ca suntem in pragul unei dictaturi pe model Putin in care institutiile statului pica una cate una in mana unui singur om .
Romanii trebuie sa invete sa judece dupa fapte nu dupa zbierete demagogice.Poate iti amintesti de parlamentarul Catalin Croitoru care zbiera pe vremea lui Tariceanu, ca lider de sindicat, ca educatia nu se poate face fara bani si ca salariile profesorilor trebuiesc marite cu 50% .Tot Catalin Croitoru asta ,acum parlamentar PDL(a fost recompensat omul),a semnat MICSORAREA cu 25% a lefurilor profesorilor. Astea sunt FAPTE iar cand poporul roman se va obisnui sa sanctioneze astfel de porcarii si sa nu mai voteze decat pe baza de REZULTATE ,doar atunci Romania o va duce bine.
Sa stii ca de vina pentru situatia de acum din Romania nu sunt nici masonii,nici evreii,nici clasa politica pe ansamblu ,nimeni altcineva decat Basescu si PDLul care in incapacitatea ,demagogia,furturile si obtuzitatea lor, duc tara de rapa.Deschide domnule ochii ,reciteste promisiunile lui Base si ale PDLului si vezi cate din ele au fost respectate.Judeca faptele asa cum sunt si evita teorii ale conspiratiei sau generalizari fara sens.
vad ca nu precizezi si ce trebuie sa faca milioanele de romani sa inteleaga ca guvernarea tariceanu a fost cea mai buna guvernare, in perioada 2004-2008...
ai si un pic de dreptate, nimeni nu a mai micsorat pensiile si salariile bugetarilor, este un risc pe care nu oricine si-l asuma si, mai ales, il intelege..., asta daca nu cumva romanii se desteapta, vad rezultatele sau posibilele rezultate, gandind in perspectiva si voteaza iar pdl...
PS ai inteles pana la urma mesajul meu anterior?
|
Fosta membra 9am.ro
270 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 11:05
Urasc acest presedinte dar ......nu uit tot ce a fost inaintea lui. Nu pot uita ca in timpul guvernarii Tericeanu...NU A FOST CONDAMNAT NICI UN CAZ DE CORUPTIE.........Nu pot uita ca in timpul guvernarii T fodul de dezvoltare a disparut.........Nu pot uita ca in timpul guvernarii T au fost vandute (CONCESIONATE) toate resursele platoului continental al Marii Negre. Sunt multe de spus,dar nu asta este problema. Practic toate partidele sunt doar niste clanuri mafiote ce duc o batalie pentru ciolan. Apropo....ai urmarit ce a declarat Dan Bittman....fostul consilier la finante? A spus ceva de genul asta.....,,nici un guvern nu a facut legi pentru popor.....ei nu s-au gandit NICIODATA la dumneavoastra atunci cand au elaborat o lege.....toate legile au fost facute doar in folosul lor'''
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 11:09
De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 10:58:20De la: adiuc, la data 2010-07-05 10:18:40
Adiuc,poate nu pot primi raspuns de la tine, doar din simplul si banalul motiv tu NU AI ARGUMENTE LOGICE CU CARE SA MA COMBATI...Te rog eu sa te gandesti si la varianta asta cand analizezi situatia .
PS:Cum de nu vezi rostul acelei fraze daca era un comentariu adresat tuturor, deci inclusiv "aplaudacilor portocalii"? Iti explic eu rostul...Rostul era sa ii faca pe "aplaudacii portocalii" sa isi realizeze conditia josnica de scalvi lipsiti de gandire proprie,de lingai dezgistatori ai unui regim care distruge Romania ,de bestii care pentru o coaja de paine aruncata, lauda ca dementii orice porcarie facuta de Basescu. Nu crezi ca este bine sa isi inteleaga micimea sufleteasca,asa esti de rau incat vrei sa ii lasi in mocirla lor ?
sicer, tu aseara ai facut chef? atunci o lasam pe alta data...
in primul rand tu inviti la dialog si pe urma jignesti milioane de oameni, pe care vrei sa ii salvezi din mocirla, dar nu le dai nici o sansa, nu mai vorbesc de argumente...
apropos, nu cere altora ceeea ce tu nu oferi...
sau tu esti suparat ca pdl are mai multi sclavi, lingai bestii, dementi, decat pnl? asta este limbajul unui om care se vrea ascultat, eventual crezut?
pot sa te intereb si eu ce sa-ntamplat cu vaca liberala? a intarcat? sau cum se spune pe la voi, nu mai are balta peste?
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 11:13
De la: adiuc, la data 2010-07-05 11:01:14De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 10:45:18De la: sofronie, la data 2010-07-05 10:14:50De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 10:05:46De la: sofronie, la data 2010-07-05 09:56:42Nu doresc decat sa subliniez ca si prietenii tai liberalii fac parte tot din categoria ,,puslamale '' si in concluzie ......mucles. Cu actuala clasa politica nu avem sansa de reusita.
vad ca nu precizezi si ce trebuie sa faca milioanele de romani sa inteleaga ca guvernarea tariceanu a fost cea mai buna guvernare, in perioada 2004-2008...
ai si un pic de dreptate, nimeni nu a mai micsorat pensiile si salariile bugetarilor, este un risc pe care nu oricine si-l asuma si, mai ales, il intelege..., asta daca nu cumva romanii se desteapta, vad rezultatele sau posibilele rezultate, gandind in perspectiva si voteaza iar pdl...
Ca sa inteleaga adevarul trebuie ca oamenii sa gandeasca facand abstractie de demagogie ,de zbierete, si de pericole imaginare ca legionarii lui Iliescu si mogulii lui Basescu.Trebuie deci doar sa gandeasca limpede romanii,sa se gandeasca cand au avut traiul bun,cand Romania a fost pe primul loc in Europa in privinta cresterii economice,cand au fost atrase investitiile maxime ,cand nu am fost dependenti de banii FMI, si sa voteze in consecinta doar oamenii care realizeaza performante in conducerea Romaniei, nu demagogii alesi pe baza de urlete isterice.
Mda,sa micorezi salariile si pensiile DUPA ce ai promis ca nu te vei atinge nici macar de un leut este un risc pe care nu oricine ,si mai ales NU IN ORICE TARA,si-l poate asuma un politician....Este chiar interesant cum cineva poate micsora lefurile unei categorii prefesionale, dupa ce a promulgat inainte de alegeri o lege prin care marea acele salarii.Eh,astea sunt probabil din punctul tau de vedere lucruri de admirat la guvernarea Basescu .
PS:Nu am inteles mesajul tau anterior si daca esti dragut poate imi explici si mie de ce anume te-ai suparat cand am spus de aplaudacii basescieni si cand i-am invitat sa mai dea o limba in fundul sefului?
|
Ghibortz
54 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 11:21
Ma uitam la ce se mai posteaza si ma bufneste rasul  adiuc spune ca sunt jigniti milioane de aplaudaci de catre Vanea!  Cred ca visezi frumos cand zici milioane!
Vise placute in continuare si continua sa
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 11:22
De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 11:13:23De la: adiuc, la data 2010-07-05 11:01:14De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 10:45:18De la: sofronie, la data 2010-07-05 10:14:50De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 10:05:46De la: sofronie, la data 2010-07-05 09:56:42Nu doresc decat sa subliniez ca si prietenii tai liberalii fac parte tot din categoria ,,puslamale '' si in concluzie ......mucles. Cu actuala clasa politica nu avem sansa de reusita.
Ca sa inteleaga adevarul trebuie ca oamenii sa gandeasca facand abstractie de demagogie ,de zbierete, si de pericole imaginare ca legionarii lui Iliescu si mogulii lui Basescu.Trebuie deci doar sa gandeasca limpede romanii,sa se gandeasca cand au avut traiul bun,cand Romania a fost pe primul loc in Europa in privinta cresterii economice,cand au fost atrase investitiile maxime ,cand nu am fost dependenti de banii FMI, si sa voteze in consecinta doar oamenii care realizeaza performante in conducerea Romaniei, nu demagogii alesi pe baza de urlete isterice.
Mda,sa micorezi salariile si pensiile DUPA ce ai promis ca nu te vei atinge nici macar de un leut este un risc pe care nu oricine ,si mai ales NU IN ORICE TARA,si-l poate asuma un politician....Este chiar interesant cum cineva poate micsora lefurile unei categorii prefesionale, dupa ce a promulgat inainte de alegeri o lege prin care marea acele salarii.Eh,astea sunt probabil din punctul tau de vedere lucruri de admirat la guvernarea Basescu .
PS:Nu am inteles mesajul tau anterior si daca esti dragut poate imi explici si mie de ce anume te-ai suparat cand am spus de aplaudacii basescieni si cand i-am invitat sa mai dea o limba in fundul sefului?
daca a fost asa cum spui tu, eu nu cred, si te asigur ca am destule cunostinte economice... dar pana la urma statistica e statistica si macar de amorul artei s-o credem...dar daca nu se simte nimic la buzunar, tot degeaba, sau investitiile liberale inca nu au inceput sa-si arate profitul?
vezi ca investitiile maxime s-ar putea sa ne coste cam scump, acum cand zboara ciorile prin ele si bancile fluiera a paguba...
in rest, cred ca scrii ca sa para mai interesant comentariul...
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 11:28
De la: Ghibortz, la data 2010-07-05 11:21:32Ma uitam la ce se mai posteaza si ma bufneste rasul adiuc spune ca sunt jigniti milioane de aplaudaci de catre Vanea! Cred ca visezi frumos cand zici milioane!
bine, sunt numai zece aplaudaci, asta ii da cuiva dreptul sa-i jigneasca? tu ai acest drept? de unde stii tu ca intentiile altora sunt mai bune decat ale acestora? daca nu esti convins de faptul ca actuala clasa politica trebuie "eliminata" de pe scena politica, ca numai un regim sever poate salva tara, inseamna ca te inscrii in randul aplaudacilor, schimband numai fundul sau fundurile...
|
Fosta membra 9am.ro
270 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 11:32
De la: adiuc, la data 2010-07-05 11:28:02De la: Ghibortz, la data 2010-07-05 11:21:32Ma uitam la ce se mai posteaza si ma bufneste rasul adiuc spune ca sunt jigniti milioane de aplaudaci de catre Vanea! Cred ca visezi frumos cand zici milioane!
bine, sunt numai zece aplaudaci, asta ii da cuiva dreptul sa-i jigneasca? tu ai acest drept? de unde stii tu ca intentiile altora sunt mai bune decat ale acestora? daca nu esti convins de faptul ca actuala clasa politica trebuie "eliminata" de pe scena politica, ca numai un regim sever poate salva tara, inseamna ca te inscrii in randul aplaudacilor, schimband numai fundul sau fundurile...  Subscriu.....exact asa si trebuie.....actuala clasa politica trebuie ,,eliminata''. Eventual o ,,solutie finala''
|
Ghibortz
54 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 11:36
De la: adiuc, la data 2010-07-05 11:28:02De la: Ghibortz, la data 2010-07-05 11:21:32Ma uitam la ce se mai posteaza si ma bufneste rasul adiuc spune ca sunt jigniti milioane de aplaudaci de catre Vanea! Cred ca visezi frumos cand zici milioane!
bine, sunt numai zece aplaudaci, asta ii da cuiva dreptul sa-i jigneasca? tu ai acest drept? de unde stii tu ca intentiile altora sunt mai bune decat ale acestora? daca nu esti convins de faptul ca actuala clasa politica trebuie "eliminata" de pe scena politica, ca numai un regim sever poate salva tara, inseamna ca te inscrii in randul aplaudacilor, schimband numai fundul sau fundurile...
Daca ai o parere personala nu inseamna ca esti aplaudac. O parere personala, inseamna ca o ai TU, ca presupune gandire. Atunci cand citezi din opere (basesciene, sau de alta natura) si aperi orice aberatie cum ar fi: practici anticonstitutionale, moralitate indoielnica, incalcarea regulilor democratice sau ale principiilor statului de drept te numesti aplaudac. Si nu-mi poti spune ca un astfel de om gandeste, pentru ca daca ar gandi ar vedea gravitatea acestor fapte.
Romania nu are nevoie de un regim sever, ci de un regim corect. Uita-te tu in toata Europa asta mare, si arata-mi un regim sever, asa cum il vrei tu, care incalca democratia si Constitutia. Poate nu stiu eu...
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 11:37
De la: sofronie, la data 2010-07-05 11:32:44De la: adiuc, la data 2010-07-05 11:28:02De la: Ghibortz, la data 2010-07-05 11:21:32Ma uitam la ce se mai posteaza si ma bufneste rasul adiuc spune ca sunt jigniti milioane de aplaudaci de catre Vanea! Cred ca visezi frumos cand zici milioane!
bine, sunt numai zece aplaudaci, asta ii da cuiva dreptul sa-i jigneasca? tu ai acest drept? de unde stii tu ca intentiile altora sunt mai bune decat ale acestora? daca nu esti convins de faptul ca actuala clasa politica trebuie "eliminata" de pe scena politica, ca numai un regim sever poate salva tara, inseamna ca te inscrii in randul aplaudacilor, schimband numai fundul sau fundurile... Subscriu.....exact asa si trebuie.....actuala clasa politica trebuie ,,eliminata''. Eventual o ,,solutie finala''
da, dar asa ceva este greu de realizat, populatia este indobitocita si alimentata constant cu "ororile" comuniste, a totalitarismului, dictaturii, etc... de parca acum aceste lucruri nu s-ar intampla..., plus o dezbinare reusita din plin, atat de putere cat mai ales de opozitie care vrea sa speculeze situatia grava in favoarea lor...
dezbina si stapaneste!... din patru in patru ani schimbam stapanii si asteptam la mila lor...
|
Fosta membra 9am.ro
270 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 11:43
De la: adiuc, la data 2010-07-05 11:37:45De la: sofronie, la data 2010-07-05 11:32:44De la: adiuc, la data 2010-07-05 11:28:02De la: Ghibortz, la data 2010-07-05 11:21:32Ma uitam la ce se mai posteaza si ma bufneste rasul adiuc spune ca sunt jigniti milioane de aplaudaci de catre Vanea! Cred ca visezi frumos cand zici milioane!
bine, sunt numai zece aplaudaci, asta ii da cuiva dreptul sa-i jigneasca? tu ai acest drept? de unde stii tu ca intentiile altora sunt mai bune decat ale acestora? daca nu esti convins de faptul ca actuala clasa politica trebuie "eliminata" de pe scena politica, ca numai un regim sever poate salva tara, inseamna ca te inscrii in randul aplaudacilor, schimband numai fundul sau fundurile... Subscriu.....exact asa si trebuie.....actuala clasa politica trebuie ,,eliminata''. Eventual o ,,solutie finala''
da, dar asa ceva este greu de realizat, populatia este indobitocita si alimentata constant cu "ororile" comuniste, a totalitarismului, dictaturii, etc... de parca acum aceste lucruri nu s-ar intampla..., plus o dezbinare reusita din plin, atat de putere cat mai ales de opozitie care vrea sa speculeze situatia grava in favoarea lor...
dezbina si stapaneste!... din patru in patru ani schimbam stapanii si asteptam la mila lor...  Da asa este.....situatia ar fi comica daca nu ar fi dramatica. Avem tot ce meritam ca popor. Pacat de aceasta tara ca este populata de un popor RETARDAT.(majoritatea) care a fost obisnuit inca din timpul ocupatiei romane cu ,,paine si circ''. Acum a disparut si painea si a ramas circul, dar se pare ca prieste acestui popor(oare se mai poate numi popor??)
|
Fosta membra 9am.ro
1507 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 11:47
De la: Ghibortz, la data 2010-07-05 11:36:18De la: adiuc, la data 2010-07-05 11:28:02De la: Ghibortz, la data 2010-07-05 11:21:32Ma uitam la ce se mai posteaza si ma bufneste rasul adiuc spune ca sunt jigniti milioane de aplaudaci de catre Vanea! Cred ca visezi frumos cand zici milioane!
Daca ai o parere personala nu inseamna ca esti aplaudac. O parere personala, inseamna ca o ai TU, ca presupune gandire. Atunci cand citezi din opere (basesciene, sau de alta natura) si aperi orice aberatie cum ar fi: practici anticonstitutionale, moralitate indoielnica, incalcarea regulilor democratice sau ale principiilor statului de drept te numesti aplaudac. Si nu-mi poti spune ca un astfel de om gandeste, pentru ca daca ar gandi ar vedea gravitatea acestor fapte.
Romania nu are nevoie de un regim sever, ci de un regim corect. Uita-te tu in toata Europa asta mare, si arata-mi un regim sever, asa cum il vrei tu, care incalca democratia si Constitutia. Poate nu stiu eu...
da, sigur nu stii, chiar multe, mai bine erai aplaudac evitand operele basesciene, dar tu le-ai evitat pe toate, ca si in raspunsul dat...
comparatia finala nu-si are rostul, doar asa a reusit sa ne conduca spre dezastru clasa politica de 20 de ani, ametindu-ne cu visul frumos din occident, uitand de conditiile din romania...
daca te trezesti din vis, ai sa vezi si singur schimbarile...
oricum, sansa unui alt regim, pe principii socialiste sau chiar comuniste, tot din occident va veni...
cred ca stii ca tot de aici au plecat principiile....
sau faci parte dintre cei care cred ca numai statul este responsabil de criza actuala sau ca raspunderea de a iesi din criza este a lui (si asta peste tot in lume)...
|
Ghibortz
54 mesaje
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 11:55
De la: adiuc, la data 2010-07-05 11:47:22De la: Ghibortz, la data 2010-07-05 11:36:18De la: adiuc, la data 2010-07-05 11:28:02De la: Ghibortz, la data 2010-07-05 11:21:32Ma uitam la ce se mai posteaza si ma bufneste rasul adiuc spune ca sunt jigniti milioane de aplaudaci de catre Vanea! Cred ca visezi frumos cand zici milioane!
da, sigur nu stii, chiar multe, mai bine erai aplaudac evitand operele basesciene, dar tu le-ai evitat pe toate, ca si in raspunsul dat...
comparatia finala nu-si are rostul, doar asa a reusit sa ne conduca spre dezastru clasa politica de 20 de ani, ametindu-ne cu visul frumos din occident, uitand de conditiile din romania...
daca te trezesti din vis, ai sa vezi si singur schimbarile...
oricum, sansa unui alt regim, pe principii socialiste sau chiar comuniste, tot din occident va veni...
cred ca stii ca tot de aici au plecat principiile....
sau faci parte dintre cei care cred ca numai statul este responsabil de criza actuala sau ca raspunderea de a iesi din criza este a lui (si asta peste tot in lume)...
Fac parte din categoria celor care cred ca si politicienii aflati la putere au o raspundere pentru ceea ce fac. Daca tu crezi ca pentru ceea ce se intampla la noi sunt de vina mereu altii, inseamna ca recurgi la aceleasi tactici basesciene. Ele sustin ca de vina este intotdeauna: fie conjunctura, fie Tariceanu, fie mogulii, fie Patriciu, fie Iliescu etc. Ei sunt curati ca lacrima de fecioara!
Asta nu inseamna ca nu ne aflam in postura unui stat vasal diferitelor interese straine. Dar asta este tot alegerea guvernantilor (nu doar acestia de acum).
|
Fosta membra 9am.ro
754 mesaje
Oras: Constanta
|
Postat pe: 5 Iulie 2010, ora 12:04
De la: vaneamarin, la data 2010-07-05 10:05:46De la: sofronie, la data 2010-07-05 09:56:42Nu doresc decat sa subliniez ca si prietenii tai liberalii fac parte tot din categoria ,,puslamale '' si in concluzie ......mucles. Cu actuala clasa politica nu avem sansa de reusita.
Iti reamintesc deci ca vorbeam despre supararea lui Base pe mincinosi si despre posibilitatea presedintelui de a demite un ministru .Ce parare ai despre asta ?"Afara ploua"?....
In perioada domniei mele ,au fost construite,CELE MAI SIGURE "MINCIUNI" IMPOTRIVA INUNDATIILOR !
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
|