Info
x
Basescu
|
9am207764 8 mesaje Membru din: 1/07/2010 |
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 07:50
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi poponari,se inghesuie la PDL sa prade Romania |
|
Nero_reloaded 736 mesaje Membru din: 5/05/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 09:18
De la: Dorinel, la data 2010-06-30 23:42:11De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-30 20:50:28 Bã prostane !! Primo : (ffffff important !!!) ... zii "mulþumesc Doamne" cã nu te-am prins pe-aici , "la ski" (ºti sã skiezi tu bã loazã ?? ) sã stau sã-mi tragi tu una dupã cãpãþânã ... cã nu ºtiu câte zile de reanimare îþi dãdeau ãºtia pe-aici ... ªti , la noi la munte aici , nu glumim nici cu spitalizãrile ... Boule !! Secondo : boschetar ºef sã-l faci pe tactu ãla care n-a ºtiut sã-þi dea o educaþie ! ... demnã de un animal ce ar putea deservi ... oameni sau , tot animale ... Iar oligofrenã e mãta , deoarece ea nu a avut puterea sã stârpeascã din faºã "miracolul", când a vãzut ce maimuþã ia ieºit prin dos !!! Iar terþo : Singur eºti tu , pentru cã un astfel de exemplar ca tine , invidios , parºiv , provocator , subdezvoltat mintal (nereuºind nimic în viaþã ) , copiator arzãtor , imbecil , tolomac , neinstruit , needucat (n-ai pe cine ) ,bãlãlãu de serviviu , ciuca bãtãilor pe un' se duce , mocofanu' cartierului , prostu' vãii , lingãu , pupincuristul ºefilor (n-o sã ajungi ºef niciodatã tu , un lingegãoz... nasol ... ) , marioneta tuturor , nepriceputul ideal , fãcut grãmadã , permanentul scos din gropi , corigent la logopedie ( materie ce nu þi-a lipsit din predare þie !!) ºi nechematul nicãieri de cãtre nimeni ( pentru cã miroºi urât fãrã sã ºti ºi când vorbeºti îþi curg balele ... ) , etc ... (aº mai continua , dar mi-e milã , zãu !! )... No , acu' þi-ai înþeles menirea pe lumea asta ? Buuun !! Acum , gata ! Pauza s-a terminat : Zââât , miroase parchetu' !!! ... fraiere !! PS: Tu sinucude-te bã prostane , cã la tine e rãu tare ... Mãcar faci un bine . În primul rând familiei ºi pe urmã restului lumii !! PS 2: Trãiascã Bãsescu , odã lui !! Un creier , un OM !! Nu scursurã ca tine , bã ãsta de-þi spui dorinel ....
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 09:30
De la: nastasemihail, la data 2010-07-01 04:02:16De la: 9am207762, la data 2010-07-01 03:54:35 in ce zi, la ce ora ? pai, daca-i adevarat ca-n 2012 facem "saltul calitativ ", s-ar putea sa nu mai fim in 2013 !
|
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 09:33
De la: 9am207762, la data 2010-07-01 03:54:35 .....parca acus' nu suntem in bezna in ceea ce priveste viitorul ,nu numai al nostru personal, ci al omenirii ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 09:43
@camioneros : ODA-i lui Basescu ? frumos baiatu' !
bun asa, neimbicsitule la creier....tu, care nici n-ai ce se imbicsi ! mai zici una frumoasa tare : un OM- un Creier ! m-ai dat pe spate ,tu laudatorule , incintat ca el are ce tu n-ai ! ...esti la fel ca EBA care s-a declarat extaziata de Boc cum stie el sa EDITEZE citeva fraze, ea neavind aceasta abilitate ....P.S . da' parca alcoolul dauneaza grav sanatatii ....mai ales cea mintala e afectata ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 09:51
De la: gabigabi, la data 2010-07-01 09:43:05@camioneros : ODA-i lui Basescu ? frumos baiatu' ! Deci e interzis sã þii cu Bãse ? Oare ce se petrece în creierul vostru liberschimbist de pe-o zi pe alta , la aprecierile mereu altora decât a voastrã ???.... .... Fraza aia cu creierul neimbâcsit ... n-am înþeles-o ! Poate o traduci tu .... Cã te-am dat pe spate ... ºtiam asta !! Dar mult mai demult !! restul , draga mea , e can-can !! ... ziarul care , poate , îl cumperi cu ritmicitate zilnicã , poate-poate câºtigi ºi tu ... experienþã-n viaþã !!
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 11:00
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-01 09:51:02De la: gabigabi, la data 2010-07-01 09:43:05@camioneros : ODA-i lui Basescu ? frumos baiatu' ! Raporteaza abuz de limbaj
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 11:11
Care mai scapa de potop si austeritate,vor fi clientii fideli
Raporteaza abuz de limbaj
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 11:19
De la: bseceta, la data 2010-07-01 11:11:55Care mai scapa de potop si austeritate,vor fi clientii fideli Eu la pat sunt premianta,sunt artista,nu sunt toanta,vrei actiune ca-n filme?Musteste talentu-n mine,regie buna fac eu,interpretez la saxofon,ma misc bine in baston,de premiul Oscar mereu! 01 Jul 11:13 0743425235
Raporteaza abuz de limbaj
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
Fosta membra 9am.ro 8928 mesaje Membru din: 25/04/2010 |
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 11:44
De la: BASELEANA, la data 2010-07-01 11:19:18Da, ti-am mai scris si pe-un alt topic, in tine ne e nadejdea, cu tine ,,viitor de aur, tara noastra are...''De la: bseceta, la data 2010-07-01 11:11:55Care mai scapa de potop si austeritate,vor fi clientii fideli Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 11:51
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-01 09:18:54 ... un exemplu perfect de prostãlãu bãsescian - asta aºa, cã nu-mi permit sã-i fac idioþi pe toþi susþinãtorii (atât câþi au mai rãmas) PD-L ... PS. Când am sã revin în zonã, la munte, dacã doreºti am sã-þi las numãrul meu de telefon sã ne întâlnim ... Lichele ca tine chiar vreau sã le bat !... Aþi dus þara asta de râpã ...! Nemernicilor ! PPS. Sã mai furaþi cât mai aveþi timp !... Nu ºtiu dacã vã mai apucã 2012, ºi este ºi ultima datã când "pupaþi" puterea ... O sã daþi mâna cu PNÞcd-ul ! Hai pa ! Dute'n p--a mea de prostãlãu !... Nu vãd cine ar mai putea discuta cu tine pe teme politice. La tine totul se rezumã la "Salve Bãse !" ... Raporteaza abuz de limbaj
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Fosta membra 9am.ro 3053 mesaje Membru din: 12/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 11:55
Maaai...
|
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 12:05
Nuuuu , cã mare-i the Garden !....
Pentru acea urare îþi mulþumesc din suflet , dar jur cã dacã-mi dai numãrul de telefon ... .....(dar nu cred eu cã ai tu un curaj aºa de mare ), te "omenesc" cum se cuvine pe aici prin Ardeal (nu cum eºti tu obiºnuit )!!....Vorba e de voi , ãºtia de vã daþi drept opozanþi ! Niºte muieri cu avatare de purtãtori de aparat de piºat între picioare !... Dã-þi cu arama pe faþã , dar nu te mai strofoca , toþi ºtiu cine eºti !!! Eu numai þi-am reamintit ÞIE cine eºti .... în caz cã iar ai uitat ... un atu al tãu secret !! ![]()
|
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 12:22
Adi, tu crezi ca le pasa politicienilor de luptele voastre? Merita jignirile?
|
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 12:37
De la: yxz, la data 2010-07-01 12:22:15Adi, tu crezi ca le pasa politicienilor de luptele voastre? Merita jignirile? Nu e vorba de politicã aici Zyzy !! E doar frustrarea ce o are-n suflet permanent þâcã ãsta !! Eu , dupã mintea lor , ar trebui sã-i respect , sã le respect opþiunile ( ceea ce ºi fac cu mulþi dintre prietenii mei ) pentru cã sunt opoziþie ºi au drepturi , dar ei pe mine nu , cã bãsescu este -" din cauza ... " - tuturor relelor întâmplate pe lumea asta ... Crede-mã , cã nu intereseazã pe nimeni , asta eu ºtiu de mult , mult , timp ... dar nici pe mine nu mã intereseazã de ... exemplarele astea , de permanent vor sã epateze ! ... ( ... numai cã pe unul ca ... ãsta , fiasco-ul , este singura rezultanþã ... )Ce naiba , doar nu vrei sã înghit gãluºte acuma ??...
|
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 12:41
Da, uite ca ii dau dreptate lui Vanea: aici e topic de huiduiala si eu m-am ratacit... Huiduiala placuta! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 13:00
De la: yxz, la data 2010-07-01 12:41:51 Cea mai tare fazã e cã , s-a bãgat singur în seamã ... Suporþi consecinþele, când te mãnâncã buza ....
|
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 17:07
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-01 09:51:02De la: gabigabi, la data 2010-07-01 09:43:05@camioneros : ODA-i lui Basescu ? frumos baiatu' ! deci si memoria o ai scurta n-am de ce sa-ti explic ce-i cu imbicsitul, caci tu ai folosit cuvintul....du-te si cauta-l intr-o postare anterioara ! P.S nu este interzis sa tii cu Bas'.... dupa cum nu e interzis sa tii cu C.Antonescu sau Ponta sau Geoana ! in functie de gindirea fiecaruia, de experienta lui de viata si ,de ce nu ? afinitati personale , un om are o optiune catre unul sau altul .....admiratia ta personala se indreapta catre dumnealui care, reprezinta-n ochii mei , tot ceea ce face sa-mi fie rusine cu romanasii nostri : smecheria, descurcareala, gargara ieftina , minciuna si ipocrizia ! lipsa de onoare si demnitatea ! alcoolismul si curvaraseala ! ....astea nu sunt valorile mele morale si ca atare, nu le pot admira asa ca tine ,ci din contra : le dispretuiesc ! cind atitudinea asta se va schimba in RO, atunci si noi vom trai altfel....pina atunci, tu ODA-i lui Bas " ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
geovoican 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 17:41
mariuta,
daca ai avea o bomba ti-ai pune/o sub talpi? Daca ai curaj sa ti-o pui vin eu si o detonez. Pentru mine, ca fac si eu parte din natie nu e de folos la nimic bomba. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 18:58
S-ar zice ca "planul B" (de la boc sau de la base???) a reusit, prin marirea TVA, sa solidarizeze poporul.
pina acum taierea pensiileor si salariilor ii face pe privati sa jubileze, netaierea pensiilor o face pe click sa spumege, taierea drepturilor de autor nemultumeste numai 500.000 de romani. tiganii nu inteleg de ce toti ceilalti vor sa le ia ajutoarele si-ii trimit la munca etc. acum avem in sfirsit solidaritate (preferam taierea pensiilor pentru a fi invatatura de minte) si nero poate sa se laude din nou cu base (e dreptul lui ... na!). deocamdata TVA e doar un frison pentru amatorii de shopping dar va veni in cam 2 luni (functie de domeniul de productie din economia agrar-industriala a Romaniei) cind tva va influenta pretul de productie si sunt curios sa-i vad atunci pe domnii de la BNR (inca in slujba puterii si nu a statului, prin declaratii) in lupta cu inflatia. din pacate la fapte inca nu sunt solidari. timp de 3 zile tot apareau imagini la tv in care la diguri nu trudeau decit cite o mina de soldati sau jandarmi. am vazut primari care se laudau ca au la lucru pe cei de la ISU. nici o vorba insa despre voluntari. de abia in sudul tarii , la sendreni, au aparut si satenii dispusi sa dea la lopata. faptul ca in neamt si bacau oamenii au asteptat 2 ani sa vina o noua viitura pe siret, desi daca faceau citeva claci isi inaltau si largeau digurile singuri, spune multe despre resemnarea romanului in fata destinului implacabil. inca e asteptat pe base pe diguri. nu... mai bine o sedinta fulger a csat pe tema inundatiilor (poate e mai bine fara fulgere, ca aduc ploaia) decit o eventuala baie de multime gen udrea-boc pe diguri. Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 19:10
Vad ca unii inca incearca sa-i indeparteze pe cititorii acestui topic prin tactici scatologice sau huiduieli. nu se doresc critici la adresa lui base sau a politrucilor portocalii.
sunt de preferat odele. mai incercati. ati vazut ca somnul natiunii monstrii. la fel si repetatul papagaliceste a lozincii "va otravesc mintile cu antenele" a dus in cele din urma la introducerea unor fraze memorabile in strategia pentru aparare. in rest totul ramine ca in 2009. unii se fac ca guverneaza si urmaresc pe ascuns sa instraineze orice petec de pamint al statului iar galeria (lipsita de tepe si de circul-ani) ridica ode in care spun ca si la altii sunt inundatii si taxe si guverne de dreapta la putere. doar base s-a retras in butoiul lui precum bachus, pardon Diogene, si mediteaza la noi succesuri pentru boborul roman (temeti-va...). Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
9am207788 5 mesaje Membru din: 1/07/2010 |
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 19:23
Ptiu
si Basescu cit ar vrea,tot un pacatos,pofticios si tembel ca mai tot poporul este !
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 02:00
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-01 09:18:54De la: Dorinel, la data 2010-06-30 23:42:11De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-30 20:50:28 Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 05:59
De la: gabigabi, la data 2010-07-01 09:30:57De la: nastasemihail, la data 2010-07-01 04:02:16De la: 9am207762, la data 2010-07-01 03:54:35 Saltul deja se face. E vorba de toate aceste transformari. Oricine le observa. Dar nu se prea vorbeste de asta. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 07:37
De la: 9am049573, la data 2010-07-01 19:10:20Vad ca unii inca incearca sa-i indeparteze pe cititorii acestui topic prin tactici scatologice sau huiduieli. nu se doresc critici la adresa lui base sau a politrucilor portocalii. si totusi ! unde-i Bas' ? ne-a ....clipa de clipa in astia 6 ani de cind ne are la mina lui ....a aparut pe "sticla" cind voiai si cind nu, intrind neinvitat peste Tariceanu, de ex.,la TVR si acum TACE !
|
Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 07:48
De la: nastasemihail, la data 2010-07-02 05:59:25De la: gabigabi, la data 2010-07-01 09:30:57De la: nastasemihail, la data 2010-07-01 04:02:16De la: 9am207762, la data 2010-07-01 03:54:35 pai, ce-ar fi de zis ? te poti opune in vreun fel ? sau , e indicat sa te opui ? cine observa si mai si crede , e oarecum pregatit.....oarecum, deoarece Nimeni Nu Stie ce si cum va fi ! cine zice ca-s abureli, va "muri" linistit ,nestiind ce l-a lovit ! ......intrebarea e : e mai bine sa sti sau e mai bine sa nu sti ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 09:13
9am178165
2022 mesaje Membru din: 14/12/2009 Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 15:20 Citeaza Raspunde Aceste "cutite lungi" sunt numai bune de infipt in gaturile lui basescu, boc, a guvernului hot , mafiot si incapabil de la Palatul Victoria, a capilor PD-L corupti si talhari pana in maduva oaselor, si a celor 179 de parlamentari criminali si corupti care pentru o gramada de arginti s-au vandut ca niste iude lui traian basescu, marele calau national. Ãsta este tipul de mesaj la care tre' (cicã ) sã rãspundã cineva .... Ãsta este rezultatul ascultatului antenelor ... Ãsta este genul de limbaj ºi comportament , al (cicã) opoziþiei politice din România Aceºtia sunt oamenii !! Transformaþi în ... ce ? Spuneþi voi . La aceste afirmaþii , într-o dictaturã , spre exemplu , erai executat !! Dar pe "dictatura" lui Bãsescu , nu þi se întâmplã nimic ... Doar te înjurã câþiva .... Bine , eu fac acum haz de necaz , deoarece eu ºtiu perfect ce "poate" madamme cifroi ... Dar dacã îi rãspund unuia mai arþãgos , imediat sunt sãritori la gâtul meu !!! Dar la aºa o exprimare , nu am vãzut nici o reacþie ( nu cã ar trebuie cineva sã reacþioneze , zic ºi io aºa ...) ... Din cauza unor exemplare ca asta , o cãzutã-n genuchi în faþa unor interese meschine ce nu au nimic comun cu interesul naþional ... , voi pleca din România , o Românie care scârbeºte ... Ea susþine o "teorie" ... cred !! Sau a luat-o ...( ) valul ...Ea se crede româncã ....
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 09:14
Ce ziceti despre intentia impostorului traian basescu de a achizitiona tehnica de lupta si cateva mii de bombe?
Acum cand securistul criminal se pregateste sa omoare cu foamea populatia el are bani de tehnica de lupta si de bombe? Ce mai ziceti sa de monstruozitatea asta? Nici ca udrea careia i se naruie statiunile turistice dar ea construieste un patinoar?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! O bomba peste Cotroceni merita el ticalosul!!!! Si spuneti-mi mie, de ce cumparam asa ceva? Vrem sa invadam un alt stat sau vrea sa ne cucereasca altcineva?!!!! Numai de ne-ar cuceri un popor pragmatic, ca romanii nostri nu pot gospodari nimic din cauza furatului intens!! Decat sa ne mai fure continuu basescu, udrea, videanu, bercanu si cu blaga, mai bine ne-ar cuceri cineva, ca si sub ocupatie straina e mai bine decat cu porcii si talharii astia!!! |
|
Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 09:20
Nu comentezi nimic , mãi TEPARUL ....
Uite poþi sã te aliezi cu cifra ... aveþi aceleaºi convingeri , cred !!!
|
Fosta membra 9am.ro 1507 mesaje Membru din: 26/05/2010 |
Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 09:29
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-02 09:13:239am178165 ori ca te uiti la tembeliziunile consacrate pe irealitati ori citesti comentariile ei... tot un drac si nu merita atentie... am incercat de cateva ori sa-i "deschid ochii", s-o fac sa gandeasca cu capsorul ei, dar m-am inselat... acum vad ca vrea sa desfiinteze si postul pe care il ocupa in structura partidului, sau astia nu sunt securisti? hm, oricum, au acelasi stil si scop... nu stiu daca este sau nu romanca, vad ca ii pace mai mult sa fie "sub" si "dominata" de straini... platesc mai bine serviciile ei... am fi si noi mai generosi, dar ceva imi spune ca nu stie sa fac nimic, decat fum si gargara, eventual cu o palinca... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

) , marioneta tuturor , nepriceputul ideal , fãcut grãmadã , permanentul scos din gropi , corigent la logopedie ( materie ce nu þi-a lipsit din predare þie !!) ºi nechematul nicãieri de cãtre nimeni ( pentru cã miroºi urât fãrã sã ºti ºi când vorbeºti îþi curg balele ...
) , etc ... (aº mai continua , dar mi-e milã , zãu !! )
Potrivit The Telegraph, conform scenariului furnizat de specialistii de la NASA, Terra va fi afectata de explozii solare extreme. Sistemele solare vor fi distruse, satelitii artificiali nu vor mai functiona, zborurile vor fi intrerupte, generatoarele de curent se vor supraincalzi si omenirea va ramane in bezna
pai, daca-i adevarat ca-n 2012 facem "saltul calitativ ", s-ar putea sa nu mai fim in 2013 !
n-am de ce sa-ti explic ce-i cu imbicsitul, caci tu ai folosit cuvintul....du-te si cauta-l intr-o postare anterioara !
si Basescu cit ar vrea,tot un pacatos,pofticios si tembel ca mai tot poporul este !