Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 1507 mesaje Membru din: 26/05/2010 |
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 15:14
De la: 9am178165, la data 2010-06-24 10:35:40Am vazut mai sus, ca cea care isi spune Realista ii dadea iarasi cu vechea banda cu "trusturile de presa". Ei-ei, fumata caseta! Fumata rau! vreau si eu sa-ntreb, de curiozitate, cumnatul te-a intrebat ce prasesti? in rest, ai dreptate, nici eu nu stiam ca postul local din brno este cnn, adica aia care radeau de armata romana ca a incurcat plajele? waw, profesionistii aia... |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 15:20
aaaaaa, Stricata da vina pe oricine altcineva ca ea e stricata .....daca n-ar zice vecinii ca-i asa, ea ar fi un inger
cam asa si cu conducerea asta portocalie ! ei sunt extraordinari : masurile sunt exceptionale, traim bine, salariul a ajuns la min. 1000 euroi.... batrinii si copii sunt superprotejati ....taranii sunt pe cimp unde muncesc cindind fericiti ....suntem gata sa intram in zona euro, cu totul....cu totul : sosele esti ....autostrazi esti ..... hoteluri, servicii ,esti ....tot,tot e superclasa.... doar nenorocita de presa a trusturilor ,ii strica fata si-i spune ca-i mincinoasa ! sa dispara ! si daca vin turistii si spun ca suntem mincinosi, sa dispara si aia....eiiiii, li s-a urcat democratia la cap !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 15:30
De la: gabigabi, la data 2010-06-24 15:20:51aaaaaa, Stricata da vina pe oricine altcineva ca ea e stricata .....daca n-ar zice vecinii ca-i asa, ea ar fi un inger domana gabi, mai usor, nu puneti la inima... eu va dau dreptate, democratia s-a urcat la cap la multa lume... si da, presa a avut si are un rol negativ in societate, cu mici exceptii... aveti idee cam cat se munceste in romania?sunteti constienta ca de 20 de ani se incurajeaza numai nemunca? cunoasteti realitatea din satul romanesc sau doar de la tv? dar pe cea din sanatate? dar pe cea din invatamant?bucuresti nu inseamna romania, doar 10 %... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 16:12
De la: adiuc, la data 2010-06-24 15:30:22De la: gabigabi, la data 2010-06-24 15:20:51aaaaaa, Stricata da vina pe oricine altcineva ca ea e stricata .....daca n-ar zice vecinii ca-i asa, ea ar fi un inger nemunca se-ncurajeaza inca din timpul comunismului ...la fel si promovarea non-valorii , ca doar au venit la putere tot ai nostri ....ca nu-s de import ! sunt fostii activisti de partid, secretari de partid si alti tov. bine verificati si de nadejde ...ca tov. Bas' de ex. ! si nici ei nu si-au dorit o societate prea muncitoare si prea constienta de valoarea ei si a muncii prestate ! altfel cum se putea pune totul la pamint si vinde pe bucatele ,cu bani putini si sa devina patroni pe averea Statului .....adica a mea, a ta, a parintilor nostri ! de ce crezi ca a existat fen. "cuponiadei " ? de ce crezi ca s-au restituit partile sociale pe care le detineam toti ? nu ca sa nu mai putem avea control asupra lor ; sa nu mai stim nimic de ce se-ntimpla-n industrie si sa nu le ceara nimeni socoteala ? ....dar, dupa intelesul lor- dar si al tau - a cere socoteala guvernantilor ptr. felul in care conduc tara si se deterioreaza grav nivelul de trai al locuitorilor, inseamna ca ni s-a urcat democratia la cap ! ......daca presa a intrebat de unde banii casei fiicei cele mari - ioana- de unde-i casa din Mihaileanu ...ce afaceri face fratioru' ,care intradevar pun in pericol sig. nat. daca-s adevarate - toate astea sunt "democratie urcata la cap " ? in concluzie : lasati-ne sa furam , sa inselam, sa palmam fonduri , buget , nu ne mai pisati ca unde-s banii de la FMI ca intrebarile voastre sunt un atentat la siguranta statului si va belim ! clar ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 16:34
De la: gabigabi, la data 2010-06-24 16:12:07De la: adiuc, la data 2010-06-24 15:30:22De la: gabigabi, la data 2010-06-24 15:20:51aaaaaa, Stricata da vina pe oricine altcineva ca ea e stricata .....daca n-ar zice vecinii ca-i asa, ea ar fi un inger inceputul a fost frumos, dar finalul... descurajant... ca si democratia... nu stiam ca acordau ajutoare sociale si comunistii... stiam ca faceai puscarie daca nu te angajai undeva, iar puscaria era hotel de 3 stele ca acum.. eu sunt de pareare ca toata lumea trebuie sa dea socoteala, am sustinut mereu aceste lucruri, toti sa fie trasi la raspundere pentru ce fac sau au facut... nu-mi place cand puneti problema portocaliilor, ca si cand ceilalti nu ar avea nici o vina sau daca ii inlocuim pe astia cu ... cine vreti, se va schimba ceva... cat priveste presa, eu m-am referit la rolul presei in democratia actuala de 20 de ani incoace, incepand cu manipularea, dezinformarea, santajul, promovarea non valorilor, privatizari facute, etc., nu la cele cateva intrebari "stanjenitoare" puse de presa... care fie vorba intre noi, dac atotul meragea bine in tara, nici nu se mai uita nimeni la ele... am vazut ca sunteti o buna crestina, credeti ca exista om pe pamant care sa lucreze cu miere si sa nu se linga pe degete? v-am raspuns din politete, dar cred ca raspunsul nu era pentru mine, problemele semnalate de mine ramanand fara raspuns... |
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 18:41
De la: adiuc, la data 2010-06-24 16:34:59De la: gabigabi, la data 2010-06-24 16:12:07De la: adiuc, la data 2010-06-24 15:30:22De la: gabigabi, la data 2010-06-24 15:20:51aaaaaa, Stricata da vina pe oricine altcineva ca ea e stricata .....daca n-ar zice vecinii ca-i asa, ea ar fi un inger Nu te forta prea tare "adiuc", nu vezi cum distorsioneaza totul? Incurand vei fi acuzat ca ai furat fonduri europene cand ei se chinuie sa ne convinga, ca nu are nici un rost sa le accesam pentru ca daca vor ajunge din nou la putere vom putea fi nevoiti sa le restituim. Tu nu stii ca nu Romania este tara lor? Tara lor e "tara lui papura voda" si asa trebuie, pentru ei, sa ramna cu orice pret!!! |
|
9am207448 6 mesaje Membru din: 24/06/2010 |
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 19:43
De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum Poporul suveran,beat de fericire,arunca in lupta 25% din salariile nesimtite si 15% din pensiile nemeritate,contribuind din plin la bunastarea Guvernului,a presedintelui Basescu si a amaritilor din PDL,care nu mai stiu numarul conturilor din strainatate ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 19:44
Care sunt caile de incurajarea nemuncii si ce este nemunca? Care sunt caile de incurajarea muncii?
Nemunca este o notiune aiurea, am putea sa vorbin de calitatea muncii , de productivitate etc. Se mai poate aborda nivelulu tehnologic al activitatilor din industrie, agricultura, sfera serviciilor etc. Oricum subiectul este prea vast pentru un topic de doi lei si nu cred ca in tara asta nu se munceste. Se munceste dar oamenii sunt prost platiti si nu au nici o satisfactie. Nu exista societate fara ciurucuri. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
9am207448 6 mesaje Membru din: 24/06/2010 |
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 19:49
Romanul daca gaseste de lucru, vine lenea,daca nu are de lucru fluera !
|
Realista 177 mesaje Membru din: 31/12/2008 |
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 20:23
In comentariul meu anterior, pentru a nu pastra aceeasi nota de incrincenare ideologica, mi-am permis o nota umoristica. Aceasta nu a fost deloc intimplatoare si reflecta intr-o proportie foarte mare modul cum au ajuns in parlament atit cei de la putere cit si cei din opozitie. Cei alesi ar fi trebuit sa "cugete mult mai bine" la legile pe care le-au emis. Pina acum o mare parte din acestea au fost un fiasco, pentru ca ori au servit unui grup restrins ori nu avea aplicabilitate clara.(interpretabilitate uriasa). Legi, care sa fi creat o disciplina financiara coerenta, nu isi simt efectul pozitiv. Ca efecte negative ale acestui fapt, as mentiona fiscalitatea impovaratoare si evaziunea fiscala. Nu exista sanctiuni pe masura indisciplinei financiare!
A trecut demult vremea cind guvernul si partidul trebuia sa dea la toti bani, fie ca munceau sau faceau figuratie la locul de munca (fara referire la pantomima). Apropos de nemunca, zile astea la o administratie financiara unde a trebuit sa cer un document, un personaj feminin (care trebuia sa-mi listeze acel document) isi facea unghiile cu oja si a trebuit sa astept 30 minute sa i se usuce, pentru a primi acel document. Este normal sa se intimple asa ceva, In conditiile in care eu intr-o oarecare proportie ii asigur salariul? Ar trebui sa reflectam mai mult pe cine dam vina, deoarece "vinovatul" s-ar putea sa fie mult mai aproape de fiecare din noi si sa nu-l observam. Politica ii "orbeste" pe cei pe care ii atinge! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 20:44
Realista,
concluzia ta ca toti bugetarii sunt niste lichele care stau pe banii nostrii a fost strategia de campanie a lui base. intimplator azi l-am auzit pe alistar (pe antena 3 - cuibul de teroristi) care se plingea ca nu intelege de ce se promoveaza falia intre bugetari si privati (base si boc stiu de ce - privatii fraieri le aduc mai multe voturi). alistar spunea ca lucreaza si la stat si la privat. tu ai fost suparata de o fita cu oja pe unghii. eu sunt suparat de calitatea tuturor serviciilor oferite de privat. de la magazinul din cartier unde vinzatoare incearca sa-mi dea mezeluri de sub cele proaspete, la agentul de la asigurari care intirzie sa vina sa-mi dea polita pentru care i-am bagat banii in cont, la reprezentanta care imi taxeaza dublu o lucrare fata de un service identic din ploiesti, vodafone cu teparii lor prepay in care ei sunt complici la furt, zugravii pe care trebuie sa-i supraveghezi ca pe hotii de cai, cablu , banca, internet, avocat etc. de aceea am ales sa-mi fac concediul in vest, fara serviciile firmelor romanesti de turism si sa calatoresc cu o companie straina de aviatie. macar in concediu nu vreau sa am de a face cu firme romanesti. in concluzie , aceiasi nesimtire si indolenta o regasesti si in privat, ba chiar pe bani mai multi, am consiliat destul de multi manageri ca sa stiu ce le poate bibilica.
Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã.
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 20:58
Ieri a fost un iures al consilierilor lui base in sustinerea penibilitatilor din strategie.
Faptul ca in aceiasi zi, au iesit in lanurile massmedia ca sa vorbeasca 5 consilieri "presuri" despre vulnerabilitatile Romaniei te face sa te intrebi: A inebunit lupu?! Am vazut cite ceva azi (aseara am stat pe meciuri) din ce s-a discutat ieri pe toate posturile (faina faza cu radu morar care se plingea cu o seara inainte de sedinta csat de aceleasi "vulnerabilitati" - o primi si bani publici?!) si parerea mea este ca le este un pic cam frica. minciunile lor din 2009 nu au pus in pericol statu'? sigur pensionarii vor primi mai usor aricii in buzunar daca stiu ca statul e amenintat. inca o data base ne face de risul europei. stiu, stiu, voi l-ati votat pentru tepe (se spune despre ele ca ar fi un simbol falic) in place du victoire. chestia e ca s-a dovedit ca base si acolitii lui sunt si sodomistii propriului electorat... nu se poate sa nu observati ca le cer sa le si placa! unora le place ... asta da plezirism si competenta ... Raporteaza abuz de limbaj
Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
|
|
Realista 177 mesaje Membru din: 31/12/2008 |
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 21:01
Daca ati fi citit cu atentie, ceea ce am scris eu, nu era "infierarea" intregii breasle de bugetari, esentialul era ca disciplina financiara este falimentara. Ultima fraza cred ca este de "prisos" sa o mai explicitez. Detaliile conteaza la nivelul fiecarui individ! De acolo trebuie inceputa schimbarea reala, nu "cosmetizarea" de pina acum !
|
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 21:08
Uff. uff,
disciplina financiara ... parca ai face o avanpremiera a discutiilor din cea de a doua sedinta csat. zau asa, aici e topicul tipului care nu s-a obosit niciodata sa se explice de unde are averea pe care o are. cred ca numai repararea autostrazii cind era el ministru -reluata la 3 luni dupa finalizare, i-a adus milioane de dolari. mai tii minte? ha, ha , ha, aici sunt banii dvs. trebuie sa recunosc ca tipul are in el o scinteie de geniu (ce spui de asta nero?). Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 21:10
cred ca base le-a cerut sa reia intr-o noua sedinta csat problemele evaziunii deoarece boc, blaga si vladescu nu si-au facut temele!
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 529 mesaje Membru din: 30/03/2010 |
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 22:21
De la: 9am049573, la data 2010-06-24 21:10:31cred ca base le-a cerut sa reia intr-o noua sedinta csat problemele evaziunii deoarece boc, blaga si vladescu nu si-au facut temele! In primul rind Basescu face "evaziune de Constitutie",per care nerespectindo,anuleaza dreptul in baza caruia a fost ales. Ministrii Guvernului Boc,au adus Romania in DEZASTRU,dar averile lor au crescut in aceasta perioada,au facut afaceri cu Statul ,cu banii contribuabililor,din taxe si impozite aberante,iar acum prin reducerea salariilor si pensiilor,vor sa astupe GAURILE facute la Buget,de Videanu,Blaga,Berceanu,Udrea si gasca clientelara a lui BaSESCU.In ce tara traim ????
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 04:28
De la: click_cont, la data 2010-06-24 18:41:40De la: adiuc, la data 2010-06-24 16:34:59De la: gabigabi, la data 2010-06-24 16:12:07De la: adiuc, la data 2010-06-24 15:30:22De la: gabigabi, la data 2010-06-24 15:20:51aaaaaa, Stricata da vina pe oricine altcineva ca ea e stricata .....daca n-ar zice vecinii ca-i asa, ea ar fi un inger Asta va era frica ? Numai asta ? Mai exista o sansa. Incetati cu mijmasurile. Puneti stop. Nu se va termina niciodata in felul asta. Din mijmas in mijmas. Ar fi trebuit sa va ridicati deasupra mizeriei umane. Voi ati ridicat-o la rang de arta si ratiune de a trai. Nu stiti altceva, asa sunteti instruti si construiti. O logica simpla ne spune ca atunci cand vorbim de fonduri europene ne asfam in EUROPA si nu in lumea a treia. E un amanunt esential pe care il uitati. Singura solutie e sa incetati si sa nu mai transmiteti mostenirea voastra din generatii in generatii. Intotdeauna e posibil sa te ridici deasupra mizeriei umane, numai sa vrei. E cel mai simplu lucru din lume daca esti drept si daca nu ti-ai perdut omenia. Un om drept ar pune stop minciunii cu orice pret. Adevarul salveaza. Practicand mizeria nu faci altceva decat sa o propagi din gerenatie in generatie si nu foloseste nimanui, nici macar voua. ne facti viata un calvar si a voastra e un calvar cu toate functiile in care sunteti proptiti, cu toate limuzinele si iahturile si palatele voastre. Incetati. Incepeti cu voi. Viata inseamna altceva dar voi habar nu aveti. Nu reusesc sa-mi imaginez un motiv plauzibil. Daca voi il stiti, scoateti adevarul gol golutz, fara deformari, fara distorsiuni, fara manipulare josnica. Iesiti din mizerie.De ce naiba mai traiti pe pamantul asta. Adevarul va iesi la suprafata asa cum este in ciuda actiunilor in fortza.
All Things Grow With Love
|
|
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 04:32
De la: gabigabi, la data 2010-06-24 15:20:51aaaaaa, Stricata da vina pe oricine altcineva ca ea e stricata .....daca n-ar zice vecinii ca-i asa, ea ar fi un inger Democratie ??? Cand ? Unde ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 05:21
De la: gabigabi, la data 2010-06-24 07:43:42 ce mai pun astia la cale, stiti voi cumva ? aseara, a fost in Modrogan o intilnire la virf....a iesit pe sticla prostu' satului si a mai latrat ceva ce n-am inteles foarte bine.....in schimb ,am vazut-o pe Nutzica strecurindu-se hoteste pe linga gard si plecind tiptil .....astia n-ar trebui sa fie prin locurile inundate sau le e frica sa dea ochi cu boborul ? .....ah, astea ne mai lipseau : inundatiile ! la omul sarac, nici boii nu trag ! Sunt mai multe posibilitati. 1. ori sunt incolzitzi ori sunt pe cai mari; 2. ori se cred pe cai mari dar li se coace ceva 3. ori coc ei si le creste aluatul ori abia pun de o maia. Au ajuns sa nu mai faca parte din viata noastra. Traiesc in lumea lor mizera. Niste gaunosi planetari. Oricum, indicat ar fi sa nu "puneti botul" la tot ce deriva din sarada Diaconescu. Imi pare o chestine regizata gen "rapirea ziaristilor", contra cost sau prin constrangeri. Depends. Ignor ! Lasati-le site-ul in pace ala de solidaritate. E ceva putred la mijloc. Cica acolo "vor sa centralizeze" informatii. Ni le pun pe tava si ne au si pe noi pe tava tot "centralizati".Crde totusi ca Diaconescu colaboreaza "fortzat" de imprejurari si de o parte din "prietenii" care declara ca ii vor fi alaturi si dupa ce va iesi. Parca il ameninta ca "ii vor fi alaturi". Ce pericol e sa fii unul de-al lor. Imi amintesc de Tinu. L-am vazut cu cateva zile inainte s-o pateasca. Nu stiu de ce, mi-am notat in toiul noptii cate ceva din ce spunea. Am retinut ca ceva de genul " am uitat sa se bucure, nu mai stie sa zambeasca", spunea asta cu un regret vreal si amar. Era constient ca traieste in mizerie. Raporteaza abuz de limbaj
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 08:08
@broscuta mea cea draga - stai linistita : n-am nicio ingrijorare in ce-l priveste pe D.Diaconescu in direct
mi-e perpendicular ,iar daca e vinovat , Justitia e cea care hotaraste si m-am saturat de joaca asta de'a hotii si vardistii ! sa vorbeasca LEGEA, indiferent despre cine-i vorba.....dar aici e marea problema a RO : are Lege, insa n-are cine s-o aplice....lupii sunt pazitorii stinei !
|
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 08:22
De la: 9am126636, la data 2010-06-24 19:44:04 Care sunt caile de incurajarea nemuncii si ce este nemunca? Care sunt caile de incurajarea muncii? eh, sunt multe cai de a incuraja nemunca....una ar fi ajutorul social ! dar nu despre asta-i vorba ci, despre Neasigurarea Dreptului la munca ! lozinca asta cu "la munca, la munca" e fumata de mult, inca din 91-94 cind se-nchideau temporar intreprinderi - si se intra-n somaj tehnic- sau definitiv si oamenii ramineau pe drumuri ! s-a darimat tot si nu s-a pus nimic in loc....ce sa faca oamenii ? acus' se mira ca sunt prea multi pensionati sau asistati sociali ! daca ar avea unde sa munceasca n-ar astepta de la stat pomana !.....am lucrat in proiectare ....stie cineva ce s-a ales de proiectarea si cercetarea romaneasca ? PRAFUL si PULBEREA ,ca de toata economia RO ! cui ii revine RESPONSABILITATEA DEZASTRULUI RO ? ca si boc asta ,care vine si zice ca-si asuma responsabilitatea ptr. aia sau ailalta....ce-nseamna asta IN FAPT ? daca pe vremuri un gestionar era dovedit ca e fraudulos, ca a gresit , platea nu numai cu libertatea ,ci si cu tot ce-avea ! GESTIONARII de 20 ani ai RO cum platesc proasta gospodarire a tarii ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 08:39
Toate acestea se intipla datorita faptului ca nu luam atitudine un mod individual si permitem ciurucurilor sa ne persifleze. In asemenea imprejurarii trebuie luata atitudine pentru apararea dreoturilor individuale, nu trebuie sa aven nici o retinere, altfel esti luat de fraier. Recunosc si eu am avut citeva experiente de felul asta, dar nu i-am iertat si nu le-a mai trebuit. Luati atitudine fratilor si nu va lasati calcati pe bataturi.
Si apoi sa nu uitam ca asemenea metehne s-au perpetuat in timp. Partea mai tragica este ca la nivel de institutii de stat, ministere, politie, justitie, armata, biserica se petrec tot felul de hotii pe banii poporului. Si ce facem cu astia? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 09:24
De la: 9am126636, la data 2010-06-25 08:39:56 Toate acestea se intipla datorita faptului ca nu luam atitudine un mod individual si permitem ciurucurilor sa ne persifleze. In asemenea imprejurarii trebuie luata atitudine pentru apararea dreoturilor individuale, nu trebuie sa aven nici o retinere, altfel esti luat de fraier. Recunosc si eu am avut citeva experiente de felul asta, dar nu i-am iertat si nu le-a mai trebuit. Luati atitudine fratilor si nu va lasati calcati pe bataturi. poate ca ai dreptate si trebuie luata atitudine, intii personal....dar de unul singur, omul e atit de slab....atit de usor i se pune pumnul in gura.... unirea ar face minuni, dar de unde atita coeziune ? la cit de dezbinati si inraiti suntem + sulfele portocalii : lingai, oportunisti sau obedienti fata de SEFU ' - nu conteaza cine-i el, intotdeauna va fi unul ce trebuie "servit " .... ptr. acest fel de oameni cu spinarea elastica, mintea "libera" sa accepte tot ce zice SEFU' si obrazul gros ,e esential ptr. bunastarea lor....restul, fie ce'o fi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 136 mesaje Membru din: 23/07/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 10:29
De la: TEMERAR, la data 2010-06-24 22:21:24De la: 9am049573, la data 2010-06-24 21:10:31cred ca base le-a cerut sa reia intr-o noua sedinta csat problemele evaziunii deoarece boc, blaga si vladescu nu si-au facut temele! POPORUL A AJUNS LA DISPERARE-BASESCU ARE OBRAZUL GROS Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=rzORw7-RLCs&feature=related
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 10:44
De la: gabigabi, la data 2010-06-25 09:24:15De la: 9am126636, la data 2010-06-25 08:39:56 Toate acestea se intipla datorita faptului ca nu luam atitudine un mod individual si permitem ciurucurilor sa ne persifleze. In asemenea imprejurarii trebuie luata atitudine pentru apararea dreoturilor individuale, nu trebuie sa aven nici o retinere, altfel esti luat de fraier. Recunosc si eu am avut citeva experiente de felul asta, dar nu i-am iertat si nu le-a mai trebuit. Luati atitudine fratilor si nu va lasati calcati pe bataturi. Pe timpul boierilor nu a fost bine,pe timpul comunistilor nu a fost bie,in democratie nu este bine...........atuncea cand credeti doamna Gabi ca va fi bine ? Totdeauna de cand e lumea si pamintul a existat o clasa conducatoare cu toti acolitii iei si cei condusi -multimea! Si eu daca as ajunge presedinte tot la fel as face. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 14:29
De la: adiuc, la data 2010-06-24 15:14:42De la: 9am178165, la data 2010-06-24 10:35:40Am vazut mai sus, ca cea care isi spune Realista ii dadea iarasi cu vechea banda cu "trusturile de presa". Ei-ei, fumata caseta! Fumata rau! Si cu toate astea, nimeni nu vrea sa inchida CNN sau BBC pt. ca ar fi "un potential pericol la adresa sigurantei nationale". Ia agandeste-te putin la asta. Oameni buni (ma refer la cei care au totusi disponibilitatea si inteligenta sa priveasca in jurul lor), presa e a patra putere in stat si are in principal rolul de a semnaliza excesele institutiilor statului si ale puterii, nu de a se gudura la picioarele stapanului. Problema principala in Romania nu este faptul ca oamenii nu vor sa munceasca (pt. ca in Occident sunt destui romani care muncesc bine si eficient), nu este nici macar faptul ca romanii nu ar avea spirit de initiativa in afaceri (pt. ca sunt destui romani care au afaceri cinstite si prospere in Occident) ci POLITIZAREA EXCESIVA A SOCIETATII. Societatea romaneasca functioneaza dupa un sistem quasifeudal, adica fiecare trebuie sa ramana "acolo unde ii este locul", avem de-a face cu privilegii si privilegiati. Legile nu exista decat formal si au fost impuse in buna masura de organisme internationale. Societatea functioneaza de fapt dupa alte reguli, care favorizeaza pe cei aflati in varful piramidei (societatile medievale fiind organizata sub aceasta forma). Am mai spus-o si o repet, solutia este reprezentata de existenta unei democratii autentice, cu institutii puternice (si nu cu persoane puternice) care sa aiba atributii bine determinate si separate. Asta inseamna insa disparitia statului politienesc actual, ceea ce nu ar fi pe placul multora (chiar de pe acest forum)
|
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 14:49
De la: super_green_frog, la data 2010-06-25 04:28:16De la: click_cont, la data 2010-06-24 18:41:40De la: adiuc, la data 2010-06-24 16:34:59De la: gabigabi, la data 2010-06-24 16:12:07De la: adiuc, la data 2010-06-24 15:30:22De la: gabigabi, la data 2010-06-24 15:20:51aaaaaa, Stricata da vina pe oricine altcineva ca ea e stricata .....daca n-ar zice vecinii ca-i asa, ea ar fi un inger Exact asta spuneam si eu doar ca, abia acum cand ai reusit sa intelegi, ai crezut de cuviinta sa acuzi cealalta tabara, asa cum de altfel faceti de ceva vreme. Asta nu va scuza deloc impertinenta. Voi stiti doar sa va opuneti, solutiile insa nu le puteti gasi niciodata si atunci cand inevitabil, in urma actiunilor voastre se declansaza dezastrul aruncati din nou si din nou pisica moarta in ograda guvernarii, oricare ar fi aceasta daca nu e a voastra. Daca e a vostra taceti sau distorsiunati realitatea, nu cumva prostia voastra si marsavia sa fie scoasa la lumina!! A iesit la lumina totusi, prin situatia imposibila in care, se pare ca, ne aflam. Aceasta situatie a fost generata de voi prin proastele decizii luate atunci cand ati marit numarul angajatilor din sectorul de stat doar ca sa aratati lumii cate locuri de munca sunteti voi socialistii in stare sa inventati, fara a va gandi insa nici o clipa ca veti ajunge in situatia de a nu le mai putea plati. Mai mult de atat ati mari aceste salarii si tot pentru a va creste credibilitatea si numarul alegatorilor! Broscuto super green, balta ta se inverzeste si se pare ca abia acum urmeaza adevarata ta "fericire"! Vreau sa va vad solutiile si nu criticile!!! Chiar azi cand sunteti fericiti ca pensiile nu se taie ati inceput cu critici la adresa guvernarii ca vor urma mariri de taxe, ceea ce iarasi nu va convine si de altfel nu este de dorit! Vreau sa vad solutiile voaste si nu critici, de criticat toata lumea e instare! A, uitasem, daca veniti cu solutia sa plateasca cei ce au furat sau cei care au de unde, trebuie sa o faceti prin lege, legile batale vina, ca sa nu se simta nimeni discriminat!!! |
|
Fosta membra 9am.ro 834 mesaje Membru din: 13/04/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 14:53
Utopia
In sensul cel mai larg al termenului se referã la tentativa umanã de a crea o societate perfectã, care nu existã (încã). Ideile care ar putea schimba radical lumea noastrã sunt denumite, adesea, utopice. "Utopia" în sens peiorativ desemneazã orice idee prea avansatã, prea optimistã sau lipsitã de realism, care pare la un moment dat imposibil de realizat. Termenul se referã la agregãri de indivizi care s-au strâns împreunã pentru a crea asemenea societãþi (societãþi utopice, secte, falansteruri). Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 15:12
De la: Denis, la data 2010-06-25 14:53:10Utopia Socialismul utopic bata-l vina cu imensele lui riscuri. Ce e mai grav e ca loveste in toti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 15:46
De la: click_cont, la data 2010-06-25 14:49:04De la: super_green_frog, la data 2010-06-25 04:28:16De la: click_cont, la data 2010-06-24 18:41:40De la: adiuc, la data 2010-06-24 16:34:59De la: gabigabi, la data 2010-06-24 16:12:07De la: adiuc, la data 2010-06-24 15:30:22De la: gabigabi, la data 2010-06-24 15:20:51aaaaaa, Stricata da vina pe oricine altcineva ca ea e stricata .....daca n-ar zice vecinii ca-i asa, ea ar fi un inger Cine naiba conduce tara asta de 6 ani si 6 luni ? Ati fost cu toti "raciti" si ati avut si vreo eczema ? Mai dati-o incolo de pisica. Nu vedeti cum v-ati miscat si ce se intampla in tara ? Voua de pisica va arde. E clar ca nu sunteti capabili sa INCETATI. Faceti ceea ce trebuie si lasati mizeriile. Ce va tine ? Pisica ? Eu zic ca incapacitatea si reua-credinta. Va ocupati de gainarii fiindca nu stiti altceva. SE VEDE CLAR de 6 ani si 6 luni. Unde e pisica ? Cat costa pisica ? Cat costa pisica ? Cam asa ceva. Puneti mana pe munca....fiecare dintre voi in parte si lasati gargara ieftina pe care o generati in lipsa de ocupatie.
|
|
|
|

Sau CNN-ul a fost cumparat de Dinu Patriciu si nu am aflat eu?
Observati ca nu am facut comparatia cu un pensionat de boala Occidental, ca sa nu ne speriem!
cam asa si cu conducerea asta portocalie ! ei sunt extraordinari : masurile sunt exceptionale, traim bine, salariul a ajuns la min. 1000 euroi.... batrinii si copii sunt superprotejati ....taranii sunt pe cimp unde muncesc cindind fericiti ....suntem gata sa intram in zona euro, cu totul....cu totul : sosele esti ....autostrazi esti ..... hoteluri, servicii ,esti ....tot,tot e superclasa.... doar nenorocita de presa a trusturilor ,ii strica fata si-i spune ca-i mincinoasa ! sa dispara ! si daca vin turistii si spun ca suntem mincinosi, sa dispara si aia....eiiiii, li s-a urcat democratia la cap !