Info
x
Basescu
|
Nero_reloaded 736 mesaje Membru din: 5/05/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 00:17
Tanti Albinuțo , la demigeană ne gândim acușa ??
Păi ai e inflamabilă .... ...Și tocmai le-amtăiat la pomperi douășcinci la sută ... .... cine ne mai stinge ?? Să trăim bine , ai ??
|
|
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 00:21
De la: 9am178165, la data 2010-06-20 00:15:37De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-20 00:09:00De la: 9am178165, la data 2010-06-20 00:03:36De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-19 23:52:41Ce sloganuri ???? Dacă țin cu Băsescu , în creierii tăi ( aoleu , stai că aicinu-i cazul...) la tine se traduce în iz urât deproastă creștere .... Păi dacă atât poți , atât rostești !! Hai ia viteză , că acum îți dau vreo 25-30 d copy-pasteuri din ale tale scrieri , să îți aduci aminte de cei7 anide-acaă pe care nu îi ai !! Noapte bună ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 08:29
De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-20 00:21:49De la: 9am178165, la data 2010-06-20 00:15:37De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-20 00:09:00De la: 9am178165, la data 2010-06-20 00:03:36De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-19 23:52:41Ce sloganuri ???? Iarasi vorbesti fara sa gandesti? Apropos, la tine ce insemna prosata crestere? Eu prin asta inteleg ca atunci cand cineva vorbeste decent cu mine, sa fac la fel (nu e cazul tau de mai sus). E normal ca la unele postari agresive si pline de injurii sa raspund pe masura. A, sau tu te referi la faptul ca l-am garnisit pe base, cel adorat de tine, cu vreo cateva epitete nepotrivite cu un sef de stat. Pai sa iti spun ceva prietene, base nu se comporta ca un sef de stat ci ca un smenar manelist grobian si agresiv. Cuvantul lui nu are nici o valoare, iar comportamentul este dictat doar de interesul personal de moment!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 08:37
De la: 9am126636, la data 2010-06-19 22:28:06 Se prea poate, dar sa nu uitam ca sentimentul de frica si caracterul gregar(de turma) are inca efecte puternice asupra psihicului romanilor. Cei care au depasit acest obstacol sunt cei care si-au luat soarta in miini si au plecat sa-si fauresca viitorul propriu pe alte meleaguri. Ceea ce ii face sa mai tinjeasca dupa tara (nu dupa popor), este dorul de locurile natale, nicidecum sentimentul de patriotism. A fi patriot, dupa conceptia mea, este sa-ti faci treaba bine si cu simt de raspundere oriunde te-ai afla in lumea asta. Si avem destui patrioti dincolo de granite cunoscuti de-o lume intreaga, chiar daca nu suntem iubiti niciunde. Partea proasta este ca nu ne iubim nici aici intre granite si asta fiindca nu exista respectul fata de aproapele tau si mai ales de sine. Asta le lipseste prietenilor tai, respectul fata de sine, ca de altfel majoritatii populatiei. Si mai avem musterii si pe acest topic exact despre asta am spus si eu, draga @636 - ne-am pierdut respectul fata de noi insine si deci, NU suntem Liberi ,caci depindem de "bunavointa" unora sau altora ! omul Liber , RESPECTA Legea ,nu ca ceva impus ,ci ptr. ca-i intelege necesitatea ! Respecta Munca, ptr. ca ea l-a creeat si si-o apara ! isi Respecta Tara ptr. ca el e tarina din tarina ei ! isi Respecta compatriotii ptr ca sunt fratii lui .....dar, din pacate, Nu suntem Liberi - doar mimam Libertatea, ca sa nu zic ca ,de fapt, o maimutarim !....." Moise " asta ,ce ne va purta prin desertul desertaciunii noastre, doar la atita e bun- poate - sa treaca cei 40 ani necesari ptr. a disparea cei nascuti in sclavie si aparea o noua generatie cu atitudine de oameni liberi, dar pina si aici am mari indoieli, intrucit au trecut deja 20 ani si suntem mai pervertiti ca oricind !
|
|
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 08:48
De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-19 23:07:01De la: 9am126636, la data 2010-06-19 22:28:06 Se prea poate, dar sa nu uitam ca sentimentul de frica si caracterul gregar(de turma) are inca efecte puternice asupra psihicului romanilor. Cei care au depasit acest obstacol sunt cei care si-au luat soarta in miini si au plecat sa-si fauresca viitorul propriu pe alte meleaguri. Ceea ce ii face sa mai tinjeasca dupa tara (nu dupa popor), este dorul de locurile natale, nicidecum sentimentul de patriotism. A fi patriot, dupa conceptia mea, este sa-ti faci treaba bine si cu simt de raspundere oriunde te-ai afla in lumea asta. Si avem destui patrioti dincolo de granite cunoscuti de-o lume intreaga, chiar daca nu suntem iubiti niciunde. Partea proasta este ca nu ne iubim nici aici intre granite si asta fiindca nu exista respectul fata de aproapele tau si mai ales de sine. Asta le lipseste prietenilor tai, respectul fata de sine, ca de altfel majoritatii populatiei. Si mai avem musterii si pe acest topic si pe tine, ce te doare ? te Doare ceva, in general ? Nu, nici macar Constiinta, ca nu stii ce-i aia ! ....vai de capul tau de om care NU ai nimic de spus : tu esti de ACORD cu TOT CE ZICE BASESCU- capatinosule, cind ai sa intelegi CA- TI TRAIESTE VIATA va fi prea tirziu....pe a mamei tale i-a terminat-o , dar poate o sa te trezesti cind iti vei da seama ca i-a furat-o si pe a copilului tau ! sa nu blestemi atunci, caci pe tine te vei blestema dar, deh : capu' face, capu ' trage ! |
|
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 08:53
De la: gabigabi, la data 2010-06-20 08:37:32De la: 9am126636, la data 2010-06-19 22:28:06 Se prea poate, dar sa nu uitam ca sentimentul de frica si caracterul gregar(de turma) are inca efecte puternice asupra psihicului romanilor. Cei care au depasit acest obstacol sunt cei care si-au luat soarta in miini si au plecat sa-si fauresca viitorul propriu pe alte meleaguri. Ceea ce ii face sa mai tinjeasca dupa tara (nu dupa popor), este dorul de locurile natale, nicidecum sentimentul de patriotism. A fi patriot, dupa conceptia mea, este sa-ti faci treaba bine si cu simt de raspundere oriunde te-ai afla in lumea asta. Si avem destui patrioti dincolo de granite cunoscuti de-o lume intreaga, chiar daca nu suntem iubiti niciunde. Partea proasta este ca nu ne iubim nici aici intre granite si asta fiindca nu exista respectul fata de aproapele tau si mai ales de sine. Asta le lipseste prietenilor tai, respectul fata de sine, ca de altfel majoritatii populatiei. Si mai avem musterii si pe acest topic De acord cu tine, cu mentiunea ca in acesti 20 de ani nimeni nu s-a preocupat ca noile generatii sa invete cu adevarat ce inseamna valorile democratiei si ale statului de drept. Singura preocuparea a fost capatuiala rapida si prin orice misloace! Aici ar fi intervenit rolul liderilor, pt. ca, asa cum am mai spus romanii sunt un popor primitiv si sunt obisnuiti sa urmeze exemple, dar din pacate acesti lideri au fost primii care au dat startul la furtisaguri. Oricum, in momentul de fata se constata o dezagregare totala a societatii sustinuta de instaurarea in Romania a unui regim quasifeudal. |
|
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 09:11
De la: 9am178165, la data 2010-06-20 08:53:09De la: gabigabi, la data 2010-06-20 08:37:32De la: 9am126636, la data 2010-06-19 22:28:06 Se prea poate, dar sa nu uitam ca sentimentul de frica si caracterul gregar(de turma) are inca efecte puternice asupra psihicului romanilor. Cei care au depasit acest obstacol sunt cei care si-au luat soarta in miini si au plecat sa-si fauresca viitorul propriu pe alte meleaguri. Ceea ce ii face sa mai tinjeasca dupa tara (nu dupa popor), este dorul de locurile natale, nicidecum sentimentul de patriotism. A fi patriot, dupa conceptia mea, este sa-ti faci treaba bine si cu simt de raspundere oriunde te-ai afla in lumea asta. Si avem destui patrioti dincolo de granite cunoscuti de-o lume intreaga, chiar daca nu suntem iubiti niciunde. Partea proasta este ca nu ne iubim nici aici intre granite si asta fiindca nu exista respectul fata de aproapele tau si mai ales de sine. Asta le lipseste prietenilor tai, respectul fata de sine, ca de altfel majoritatii populatiei. Si mai avem musterii si pe acest topic buna dimineata ! ce interes ar fi avut cei care au dat lovitura de stat in ' 89 sa se preocupe de educatia maselor, cind asta ar fi facut manipularea mai greu de facut ?! un om educat si informat NU PUNEA BOTU' la demagogiile lui Iliescu sau a unuia ca Bas' , amindoi scoliti de PCR , amindoi cu viziuni de despoti luminati ! si au lucrat asa de bine, incit la ora actuala NU avem niciun lider care ar putea coagula efortul romanicei ! au lucrat atit de bine, incit nu mai avem incredere in clasa politica, in doctrine , in democratie, in dreptate si justitie sociala ! daca prin iarna - cind da frigul si cresc toate preturile la utilitati si salariul va fi tot mai mic si pensia la fel - s-ar face alegeri prezidentiale sti , banuiesti ce-ar putea vota romanii ? eu cred ca stiu : din disperare, scirba sau ura, un partid extremist ca de ex. PRM si Vadim ....asaaaa, ca sa le experimentam pe toate ....fir-ar capul nostru prost al naibii ! ....
|
|
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 09:39
De la: gabigabi, la data 2010-06-20 09:11:06De la: 9am178165, la data 2010-06-20 08:53:09De la: gabigabi, la data 2010-06-20 08:37:32De la: 9am126636, la data 2010-06-19 22:28:06 Se prea poate, dar sa nu uitam ca sentimentul de frica si caracterul gregar(de turma) are inca efecte puternice asupra psihicului romanilor. Cei care au depasit acest obstacol sunt cei care si-au luat soarta in miini si au plecat sa-si fauresca viitorul propriu pe alte meleaguri. Ceea ce ii face sa mai tinjeasca dupa tara (nu dupa popor), este dorul de locurile natale, nicidecum sentimentul de patriotism. A fi patriot, dupa conceptia mea, este sa-ti faci treaba bine si cu simt de raspundere oriunde te-ai afla in lumea asta. Si avem destui patrioti dincolo de granite cunoscuti de-o lume intreaga, chiar daca nu suntem iubiti niciunde. Partea proasta este ca nu ne iubim nici aici intre granite si asta fiindca nu exista respectul fata de aproapele tau si mai ales de sine. Asta le lipseste prietenilor tai, respectul fata de sine, ca de altfel majoritatii populatiei. Si mai avem musterii si pe acest topic Buna dimineata si tie Sunt convinsa ca asa se va intampla. Intotdeauna popoarele primitive si needucate s-au raportat la lideri si nu la societate, la institutii! Iar situatia asta nu se va schimba decat atunci cand romanii isi vor da seama ca nu au nevoie nici de conducatori luminati, nici de regim autoritar, nici de Vlad Tepes, nici de partid unic sau mai stiu eu ce alte bazaconii. Au nevoie doar de institutii puternice care sa isi faca treaba DOAR IN LITERA SI SPIRITUL LEGII si mai ales au nevoie de SEPARATIA TOTALA A PUTERILOR IN STAT, care va aduce dupa sine depolitizarea reala a sitemului. Pana cand vom accepta ideea ca presedintele sau membrii guvernului au atributii in numirea procurorului general al Roamniei sau a altor magistrati nu se va schimba nimic. Dimpotriva, politizarea si coruptia din sistem se vor accentua! In secolul XIX a trait unul dintre cei mai pari teoreticieni si practicieni ai politicii internationale, cel care a inventat termenul de "Realpolitik" si care a creat Germania moderna, Otto von Bismark. El obisnuia sa spuna apropiatilor, atunci cand era intrebat desprea teoria sa: "Prostii spun ca invata din proprie experienta; eu prefer sa ma folosesc de experienta altora". Ei draga mea, roamanii nu sunt in stare sa invete nici macar din experienta lor!
|
|
|
|
|
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 10:38
just : nici dintr-a lor, nici din cea a altora ! sunt prea fuduli si fudulia merge mina-n mina cu prostia ....de ce crezi - dar stii deja asta, deci e retorica intrebarea : de ce au fost declarate Principatele Romane neguvernabile si a fost nevoie de un print strain ptr. a face ordine si a impune LEGEA ?
|
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 11:10
Da, numai ca diferenta dintre 1866 si 2009 este ca atunci la tronul tarii a ajuns un german care a pus bazele Romaniei moderne. Acum( in 2009), romanii au preferat securistul in locul neamtului( Johannis), adica cizma si pulanul in locul ratiunii si onoarei.
Concluzia: Asta vor romanii!! Vor sa fie ultimii mujici din Europa! |
|
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 16:18
De la: 9am178165, la data 2010-06-20 11:10:44Da, numai ca diferenta dintre 1866 si 2009 este ca atunci la tronul tarii a ajuns un german care a pus bazele Romaniei moderne. Acum( in 2009), romanii au preferat securistul in locul neamtului( Johannis), adica cizma si pulanul in locul ratiunii si onoarei. exact, cu o corectie : nu vor ,dar asta suntem ! mai mult de atit se pare ca nu mai avem de unde da ....suntem sleiti : nu mai suntem capabili sa recunoastem valoarea si nu numai ca nu mai stim s-o pretuim, dar nici nu mai stim unde s-o cautam....e tragic ! e atit de tragic ! |
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 16:30
Moise din scripturi avea blatu' aranjat cu Dumezeu, le mai dadea niste mana cereasca. Asta ne lasa de izbeliste. Dar daca l-am duce noi in pustiu si l-am lasa acolo, ar mai sti drumu' inapoi?
Si totusi ARBEIT MACHT FREI cu ajutorul credintei, Dumnezeu este cu noi. Si putem sa ajutam si clasa politica sa se indrepte pe calea cea dreapta. Daca fiecare credincios s-ar apuca sa citesca Psaltirea spre indreptarea clasei politice cu fata catre popor, ar fi ceva extraordinar. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 16:31
De la: 9am178165, la data 2010-06-20 11:10:44Da, numai ca diferenta dintre 1866 si 2009 este ca atunci la tronul tarii a ajuns un german care a pus bazele Romaniei moderne. Acum( in 2009), romanii au preferat securistul in locul neamtului( Johannis), adica cizma si pulanul in locul ratiunii si onoarei. o sa va plictisesc cu prietenii mei cei basescieni, dar exact pe subiectul asta mai una buna cu ei ! Mioara, femeie ff educata, dintr-o familie foarte buna, de vechi boieri de tara si ofieri de cariera , e si regalista.....asa zice ea ! nepotica ei este nascuta pe 10 mai si eu o sun sa-i zic la multi ani si-i spun de fiecare data ca ar fi trebuit s-o boteze Regina .....eeeeeei, o sun ,ii zic respectivele cuvinte si-mi zice cu oaresce naduf : ehhhh, ne-ar trebui un neamt....un CAROL ! eu, ii zic : n-avem Carol ,dar avem un Johannis - tot neamt si-i dispus sa se-nhame la greu ca si Carol !.....neeeee,zice ea , cui ii trebuie ? .....baiiiiii, care-i logica dupa care functioneaza mintea acestor oameni ? poate sa-mi spuna cineva ? |
|
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 16:35
De la: 9am126636, la data 2010-06-20 16:30:22 Moise din scripturi avea blatu' aranjat cu Dumezeu, le mai dadea niste mana cereasca. Asta ne lasa de izbeliste. Dar daca l-am duce noi in pustiu si l-am lasa acolo, ar mai sti drumu' inapoi? ooooo, ce spui tu ? oamenii astia slujesc demult la alt Dumnezeu, mamona pe numele lui ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 16:46
Propunere de referendum:
- Sa se inerzica migratia politica prin prevedere constitutionala. - Dreptul la vot sa fie atribuit fiecarui cetatean roman cu virsta mai mare de 25 de ani si platitor de taxe si impozite in Romania. |
|
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 17:16
De la: 9am126636, la data 2010-06-20 16:46:39 Propunere de referendum: ar fi o chestie ! |
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 17:17
Realista,
din pacate singura ta legatura cu realitatea e faptul ca il citezi pe boc sau pe isarescu in sprijinul lui boc! cind polonezii au spus ca sunt 800.000 de functionari publici asta inseamna ca sunt doar 800.000 de functionari publici. cind la noi a spus boc ca sunt 1.400.000. de bugetari ("cancerul" lui base) asta inseamna: functionari publici + sistem de invatamint public (cca 700.000)+sistem de sanatate public + apararea (cca 90.000) + MAI (cca 140000)+ servicii + angajati in administratia centrala de stat si cea locala care nu sunt functionari publici + justitie (cca 22000) + angajati la stat in deconcentratele din judete. Intrebare: citi functionari publici sunt in romania? R: o poti afla intrind pe site-ul lor. ANFPR, parca ... (mai sunt si functionarii publici parlamentari - o mare porcarie inventata pe vremea psd, cind pd nu avea nimic impotriva )i-am reprosat lui adrian vasilescu ca suma de 800.000 de angajati la stat inainte de 1989 avansata de isarescu e o mare gogoasa!! pe atunci toti erau angajati la stat. a.v. a evitat politicos sa-mi raspunda dar mi-a dat de inteles ca nu-si vor cumpara SUV la BNR majoritatea dintre ei sunt pensionarii teroristi ai lui base, cel care "are informatii". am aflat de la un amic care e cel mai simplu mod de a lupta impotriva ciumei orange: sa nu cumperi inghetata facuta la cluj, algida si napoca!! asa ca LOZINCA este: FARA INGHETATA DE LA CLUJ!! Raporteaza abuz de limbaj
Abatele:Cum poate fi controlată o populație? Rim: În primul rând prin forță.
Abatele: Cînd frații mei înaintași au fost puși în situația de a controla o lume s-au gindit prima dată la religie. Rim: Mai există și politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populație.Abatele: Desigur. Numai că e o unealtă nesigură. Rim: Un popor mai poate fi condus și prin acțiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar să spun că înrobirea omului față de valorile materiale este indiscutabil superioară celei obținute prin religie.
|
|
Fosta membra 9am.ro 677 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 19:16
De la: gabigabi, la data 2010-06-20 17:16:34De la: 9am126636, la data 2010-06-20 16:46:39 Propunere de referendum: sI VOTUL SAFIE OBLIGATORIU,iar pentru functiile eligibile in stat sa nu mai existe necesarul de 500000 desemnaturi false
Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
|
|
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 21:53
De la: gabigabi, la data 2010-06-20 08:48:03De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-19 23:07:01De la: 9am126636, la data 2010-06-19 22:28:06 Se prea poate, dar sa nu uitam ca sentimentul de frica si caracterul gregar(de turma) are inca efecte puternice asupra psihicului romanilor. Cei care au depasit acest obstacol sunt cei care si-au luat soarta in miini si au plecat sa-si fauresca viitorul propriu pe alte meleaguri. Ceea ce ii face sa mai tinjeasca dupa tara (nu dupa popor), este dorul de locurile natale, nicidecum sentimentul de patriotism. A fi patriot, dupa conceptia mea, este sa-ti faci treaba bine si cu simt de raspundere oriunde te-ai afla in lumea asta. Si avem destui patrioti dincolo de granite cunoscuti de-o lume intreaga, chiar daca nu suntem iubiti niciunde. Partea proasta este ca nu ne iubim nici aici intre granite si asta fiindca nu exista respectul fata de aproapele tau si mai ales de sine. Asta le lipseste prietenilor tai, respectul fata de sine, ca de altfel majoritatii populatiei. Si mai avem musterii si pe acest topic Nu te-ai săturat de "scenarii" apocaliptice , ce ți le impui singură , ca o sadomasochistă ce ești ?? Hămăi la lună , poate, poate , te va băga în seamă ... careva !! Tu te minunezi de mine , dar problema ta este chiar în propria-ți ogradă ... Nu'ș de ce nu te apuci vârtos de făcut mâncare , unde clar , te pricepi !! Aici nu reușești decât să hăulești . Nici asta nu e rău , dar se vede treaba cu tine , că ești afoană la "muzică" ... Tu "ai înțeles" tot ce ți s-a spus !! Preparat !! Premeditat !! Gândit în amănunt ! ... Dar , în detrimentul tău , de alții ... Mă repet cu tine , dar asta este : lasă politica , pentru cine o ÎNȚELEGE !! Tu numai o comentezi , gen știrile "radioșanț" ... Altfel , întrunești conditțiile din zicala :"găina ..... face ciorba bună !!! " ...
|
|
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 22:33
Stau si ma minunez cat de mult iti plac badaraniile astea!! De ce nu poti vorbi pentru numele lui Dumnezeu ca oamenii normali? Chiar te satisface sa trantesti la grosolanii? Nu poti sa vorbesti normal?
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 22:40
De la: 9am178165, la data 2010-06-20 22:33:32Stau si ma minunez cat de mult iti plac badaraniile astea!! De ce nu poti vorbi pentru numele lui Dumnezeu ca oamenii normali? Chiar te satisface sa trantesti la grosolanii? Nu poti sa vorbesti normal? Purceaua este moarta'n cotet,am luat imprumut de laFMI fara Lege ,fara aprobarea Parlamentului,acum prostimea care mau votat ,trebuie sa plateasca cele 20 de miliarde de euro,asta a fost urgenta discutiilor de la Snagov, Iha,oha,ha,ha
Raporteaza abuz de limbaj
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic
am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 22:46
Ai imprumutat 20.000.000.000 euro de la FMI ,FARA lEGE ,FARA APROBAREA PARLAMENTULUI
!!!!Asta este infractiune penala,ce ai facut cu cei 20 miloarde de euro,dece sa plateasca populatia ce a-ti furat voi ??????
|
|
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 10:37
De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-20 21:53:06De la: gabigabi, la data 2010-06-20 08:48:03De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-19 23:07:01De la: 9am126636, la data 2010-06-19 22:28:06 Se prea poate, dar sa nu uitam ca sentimentul de frica si caracterul gregar(de turma) are inca efecte puternice asupra psihicului romanilor. Cei care au depasit acest obstacol sunt cei care si-au luat soarta in miini si au plecat sa-si fauresca viitorul propriu pe alte meleaguri. Ceea ce ii face sa mai tinjeasca dupa tara (nu dupa popor), este dorul de locurile natale, nicidecum sentimentul de patriotism. A fi patriot, dupa conceptia mea, este sa-ti faci treaba bine si cu simt de raspundere oriunde te-ai afla in lumea asta. Si avem destui patrioti dincolo de granite cunoscuti de-o lume intreaga, chiar daca nu suntem iubiti niciunde. Partea proasta este ca nu ne iubim nici aici intre granite si asta fiindca nu exista respectul fata de aproapele tau si mai ales de sine. Asta le lipseste prietenilor tai, respectul fata de sine, ca de altfel majoritatii populatiei. Si mai avem musterii si pe acest topic esti extraordinar ! deci : tu o INTELEGI ! si atunci, de ce nu-mi explici mie, ca si mamei tale, ptr. ce a fost nevoie sa taie din pensiile celor mai saraci ? te rog demult sa-mi explici pe intelesul meu, dar vad ca n-ai ce explica ! si as vreasa-mi mai explici una : de ce au gasit modalitatea "legala" de a taia din pensii, dar nu o gasesc ptr. taierea salariilor- cu adevarat nesimtite- din regiile de stat sau cele guvernamentale !? cind vei avea bunul-simt sa-mi raspunzi concret la intrebarile astea, atunci am sa ma retrag de pe topicul asta..... pina atunci am sa spun ce gindesc, asa cum gindesc ....bine-rau, dar gindesc ! tu doar reproduci lozincile portocalii si toti , absolut toti, aveti exact acelasi tex si asta ar trebui sa-ti dea de gindit dar, deh ! de unde nu-i ,nici Dumnezeu nu cere ! |
|
Realista 177 mesaje Membru din: 31/12/2008 |
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 13:09
Pentru 9am049573
Numarul de functionari la care am facut eu referire in acel comentariu era aproximativ! Oricum necesarul este de maxim 500.000 de functionari publici. Ori nu sunt suficiente calculatoare? Atit timp cit eu trebuie sa platesc pentru servicii medicale, pentru ca nu mai sunt fonduri iar la copii trebuie sa le platesc ore, pentru ca umilinta si frustrarea din scoli a ajuns la cote imense, de ce sa sustin un sistem mediocru? Ce repede se uita ca schimbarile au inceput din '89 si nu din 2004! Amnezia a cuprins ROMÂNIA!? By the way Inghetata NAPOCA este delicioasa.! Te face sa o tii minte!
|
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 19:04
Cum sa taie salariile nesimtite din regiile autonome?
Pai finantarea partidului de unde? Crezi ca bastanii din regii duc salarul la nevasta? Nu trebuie sa decarteze cota parte la partid? Fonctia, fonctie, trebuie sa te mentii in schema, doar sunt oamenii partidulu(oricare partid aflat la putere). Politizarea aparatului de stat (structurilor), are spilul ei. Am, asa o revelatie, prea seamana partidele astea din Romania cu niste loji, mai ales la virful organizatiei adica partidul interior, de unde se numesc ministrii intr-un guvern. O mare hiba a partidelor autohtone este aceea ca la primirea unui nou membru, nu se procedeaza cum se facea la Intrarea in PCR (o gramada de verificari, audieri in cadrul organizatiei, cunoasterea doctrinei, strategiilor.....) Si mai ales daca un parlamentar da bir cu fugitii ditr-o tabara in alta este primit fara rezerve, sa fie la numar(cred ca tousi i se pune in vedere sa sara la cap). Pai Nero reincarcatul ce sa-ti spuna? Cind o ajunge si el pe la Snagov, poate. Si nu cred ca parerea lui conteaza, un trepadus din partidul exterior. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am189902 10 mesaje Membru din: 21/06/2010 |
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 19:13
Basescu a spus laSnagov ,clar; mesajul meu afost sa furati sa traiti bine voi PDL ul ; numai ca a-ti depasit limita,aSA CA MA DEBARASEZ DE VOI,TRECE FIECAREPE CONT PROPRIU !
|
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 19:58
De la: Realista, la data 2010-06-21 13:09:53Pentru 9am049573 Cine da aceasta cifra de 50000? Basescu? Pai asa putea foarte bina sa spuna 30000 sau 20000. Nu taierile din topor ne vor scoate din situatia economica actula ci un plan realist si elaborat in urma unor analize facute de profesionisti nu de creierul infierbantat al unui betiv!E adevarat ca sistemul este prost, dar aceste "masuri" ( ) il vor face cu adevarat dezastruos!
|
9am049573 976 mesaje Membru din: 11/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 21:28
Relitatea,
fiecare cu amnezia lui... nu cumva base a fost mereu la putere din 89?... imi pare rau daca ai crezut ca base va moderniza ceva in invatamint sau in sanatate, asa cum spunea printre hahaieli in campanie. timp de 20 de ani acest om nu a facut nimic cap-coada desi i s-a dat mereu dupa "pofta inimii". cit de patetic era cind striga: ce fac la grivco? si cum se mai stirneau umorile in unii din cei care citesc acest topic?! ... (apropo de amnezie) acum se aduna precum mafiotii din sua anilor 60, la snagov, desi sunt la putere, si se vaieta mai ceva decit broastele la imperecheat. eu nu le-am crezut promisiunile desarte, nici in 2008 si nici in 2009 asa ca acum nu am deloc pe constiinta pe pensionarii care au muncit si 40 de ani pentru ca acest nerusinat, "ca altul mai bun nu era" - ales de voi si cu voturi furate, sa vina si sa le frece ridichea ca nu vor sa fie solidari cu incompetenta portocalie, pardon, "modernizarea si reformarea statului". cel mai dezolant in legatura cu snagovul e stirea ca base insista sa se inchida spitale si scoli. iti place acesta modernizare? cifrele vazute de mine in media erau 200 de spitale si 3000 de scoli. - mi se par cam mari ca sa fie adevarate. scutul sa va apere de rele. ps: am rugat-o si pe sotia mea sa nu mai cumpere inghetata de la cluj. i-am sugerat nestle.
Abatele:Cum poate fi controlată o populație? Rim: În primul rând prin forță.
Abatele: Cînd frații mei înaintași au fost puși în situația de a controla o lume s-au gindit prima dată la religie. Rim: Mai există și politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populație.Abatele: Desigur. Numai că e o unealtă nesigură. Rim: Un popor mai poate fi condus și prin acțiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar să spun că înrobirea omului față de valorile materiale este indiscutabil superioară celei obținute prin religie.
|
|
CHIOMPALIUL 360 mesaje Membru din: 21/11/2008 Oras: Caransebes |
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 23:48
CINE SUNT CEI 30000 LA CARE FACE REFERIRE BASESCU ,SPUNIND CASACRIFICA 9.000.000 DE CETATENI GUVERNUL PENTRU EI ?
BASESCU ESTE PRESEDINTE DE 6 ANI -IAR IN POLITICA DE 20,IN AFARA DE HAHAELI AREALIZAT CEVA ?
http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 01:08
Da, a facut din tara asta o "PANARAMA".
All Things Grow With Love
|
|
|
|

Formularea mea era la modul general, in sensul ca am fost si injurata si amenintata pt. "vederile mele neconforme cu lini partidului". In cazul de fata, au fost doar niste cuvinte care miros urat a proasta crestere.
si au lucrat asa de bine, incit la ora actuala NU avem niciun lider care ar putea coagula efortul romanicei ! au lucrat atit de bine, incit nu mai avem incredere in clasa politica, in doctrine , in democratie, in dreptate si justitie sociala ! daca prin iarna - cind da frigul si cresc toate preturile la utilitati si salariul va fi tot mai mic si pensia la fel - s-ar face alegeri prezidentiale sti , banuiesti ce-ar putea vota romanii ? eu cred ca stiu : din disperare, scirba sau ura, un partid extremist ca de ex. PRM si Vadim ....asaaaa, ca sa le experimentam pe toate ....fir-ar capul nostru prost al naibii ! ....
)
Iha,oha,ha,ha
!!!!