Info
x
Basescu
|
dianet 202 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 14:53
Scuze de deranj. Ai intebat, am raspuns. Nu m-am suparat, nu te-am atacat. N-ai vazut ca mesajul era nepersonalizat? Multumesc ca ai incercat sa ma ajuti. N-am zis ca esti in nici un fel. Unde ai vazut ceva politic in postari? Daca tu te simti in vreun fel, e strict treaba ta. Am vorbit la modul general.
Spor la treaba si scuze de deranj inca o data. Nu mai raspunde, ca ma voi simti deranjata. Las-o cum a picat. Adios.
"Vanity! Definitely my favourite sin."(John Milton)
Work Shall Set You Free!
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 22:45
Cunosc o persoana invalida de gradul 1, care deoarece mai putea misca din degetele de la maini, i-au taiat gradul 1 si a ajuns la gradul 2. In plus, insotitorul sau a pierdut salariul pe care il primea pentru ingrijirea acestei persoane imobilizate la pat. Prin urmare insotitorul trebuie sa plece sa munceasca altundeva, iar persoana invalida sa-si puna capat zilelor pentru ca guvernantii nostri sunt niste monstrii!!!!!!!!!!!!!!!
STUDIATI LISTA RUSINII PENTRU A AFLA CINE SUNT COMPLICII LUI BASESCU LA PLANUL SAU DE A OMORI O BUNA PARTE DIN POPULATIA ROMANIEI. CITITI SI MEMORATI PENTRU A STII PE CINE TREBUIE SA APUCATI CU PIETRE IN 2012 CAND VOR AVEA NEOBRAZAREA SA SA APROPIE DE CASELE VOASTRE PENTRU A CERSI VOTUL. TINETI-I MINTE SI INTAMPINATI-I CUM SE CUVINE PE SLUGILE CRIMINALE ALE LA FEL DE CRIMINALULUI BASESCU. |
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 00:10
Treaba asta nu e de acum. Un vecin de pe o strada alaturata caruia ii lipseste o mana de sus de la omoplat a pierdut pensia de invaliditate la unul din controalele anuale. I-au scris apt de munca. E adevarat ca exista ocupatii specifice persoanlor cu handicap dar atata timp cat nu exista un sistem functional de integrare si distribuire a "fortei de munca" de acest timp, cum poti sa pretinzi omului sa munceasca cu o mana, mai ales ca el a fost pensionat anterior o lunga perioada de timp, nu a avut preocuparea sa isi faca o calificare speciala potrivita dizabilitatii sale si nu poti pretinde ca i-a crescut bratul de la ultima viza pe dosarul de pensionare. (???). Poate omul NU a cotizat dar asta nu e vina nimanui. E vina sistemului la care venim si revenim cu un mare blam. Nu generalizam dar se intampla si nu ar trebui.
Raporteaza abuz de limbaj
All Things Grow With Love
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 09:45
Poate ca s-a intamplat intotdeauna, dar acum cu obsesiile guvernului de a face bani pe orice cale, s-a ajuns la adevarate drame.
Am vazut niste copii cum mancau ieri inghetata!! Obraznicii! In sa doneze banii de inghetata la fondul de solidaritate, ei mananca inghetata!! Ca domnul boc are nevoie de ei, stie el pentru ce!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 10:32
prietenii mei de'o viata l-au revotat pe Basescu si oricit am incercat sa-i fac sa se razgindeasca, n-am reusit ! acum, dupa chestia cu reducerea pensiilor, le dau telefon sa le spun ca fundatia FACIAS a deschis o lista cu pensionarii ce doresc sa conteste la CEDO aceasta hotarire ! ....va redau discutia avuta cu unul dintre prieteni : Nicu ! sun si raspunde el, Nicu ....ce faci ? raspunde sec : bine ! ai auzit de FACIAS ? vreti tu si Adriana sa va inscrieti pe lista deschisa ? NU, raspunde el rastit ! E FOARTE CORECT SA-MI TAIE DIN PENSIE , adauga el ! si Adriana ce zice ,il intreb ? la fel, e de acord ! auzi, Nicule, atunci chiar nu va mai inteleg : de ce ati dat voi in judecata Casa de Pensii si deci,implicit, Statul , acu' 2 ani ,ptr. recalcularea pensiei in conf. cu legea 250/ 2007 ? raspunsul lui : ptr. ca era dreptul meu !
bine frate si acum ,nu-i Dreptul tau sa ti-o aperi , nu-i munca ta de 45 ani , il mai intreb eu ? NU ,zice el si cu asta s-a incheiat conversatia ! care-i logica din capul oamenilor astia, ca eu nu o vad, n-o pricep si sunt, cum am zis, prietenii mei de'o viata !?!....Doamne, ce le-a facut Bas' .... |
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 10:41
Ai jura ca le-a spalat creierul! Si ce este mai grav, uite ca s-au gasit 179 de parlamentari care au votat impotriva motiunii!!! Exact ca la alegeri, vad ca prosti se gasesc destui!!
Pentru ca nu cred ca i-a santajat impostorul de la Cotroceni pe toti, nici nu i-a cumparat pe toti, pur si simplu, este plina lumea de prosti. Sa tinem minte scumpa Gabi, basescu niciodata nu si-ar fi ajuns scopul marsav de a distruge Romania si a-i termina poporul fara complici. Iar acestia sunt: PD-L-ul, guvernul hot si incapabil, cei 179 de parlamentari criminali si cei peste 70.000 de agenti speciali apartinand celor 7(sapte) servicii secrete, speciale si inutile pe care le are Romania. Pana la urma, chestiunea e simpla: ori ne "adaptam" si devenim mincinoase, lase si hoate si atunci vom fi "fete descurcarete", ori plecam pe alte meleaguri mai normale si spunem "adio patrie". Raporteaza abuz de limbaj |
|
vladidec 851 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 10:51
Inca exista elemete ce va uimesc in Romania ? Ar trebuii sa va uimeasca doar nonsalanta voastra cu care treceti de la un subiect la altul. Vezi un filmulet cu oameni ce mor in intreaga lume de saracie, razboaie, vezi batrani cu cersesc dreptul de a traii, vezi tinerii cum nu se pot angaja, vezi cum sunt furati si invalizii, ca apoi sa treci la o "cafea" sa dai pe MTV, sau sa iesi la gratar ...
Cum puteti sa postati si acolo si acolo cu asemenea usurinta ???? Daia nu se va schimba niciodata nimic ... nu din cauza celor ce nu au facut pana acum nimic... ci si din cauza voastra ... sunteti aceeasi oameni de acum 400 de ani ... NU VA INTERESEAZA DECAT OCAZIONAL ... Raporteaza abuz de limbaj
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
|
9am126636 389 mesaje Membru din: 31/08/2009 |
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 14:53
Gabigabi Prostia face casa buna cu rautatea. Prietenii tai de-o viata s-au gindit la pensia(capra) vecinului.
Pentru toti- Si totusi "ARBEIT MACHT FREI" de cind e lumea si pamintul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 18:48
De la: vladidec, la data 2010-06-19 10:51:17Inca exista elemete ce va uimesc in Romania ? Ar trebuii sa va uimeasca doar nonsalanta voastra cu care treceti de la un subiect la altul. Vezi un filmulet cu oameni ce mor in intreaga lume de saracie, razboaie, vezi batrani cu cersesc dreptul de a traii, vezi tinerii cum nu se pot angaja, vezi cum sunt furati si invalizii, ca apoi sa treci la o "cafea" sa dai pe MTV, sau sa iesi la gratar ... m-ai uimit cu acest repros, desi recunosc, pe undeva , ai dreptate cu superficialitatea omeneasca ,dar abia ne-am discutat despre Reincarnare pe un un topic mai special si, as mai putea adauga ca cei care posteaza aici, pe politice, nu prea se duc in "cafenea" ,de ex. ! si nici pe tine nu te vad, fiind atit de tinar, sa stai numai mohorit, inchis in casa si preocupat in exclusivitate de salvarea Lumii !.....dar, in general, ai dreptate : Superficialitatea este boala de care sufera lumea azi si asta ptr. ca zeul BAN sleieste sufletul uman ,uscindu-l !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 18:57
De la: 9am126636, la data 2010-06-19 14:53:15Gabigabi Prostia face casa buna cu rautatea. Prietenii tai de-o viata s-au gindit la pensia(capra) vecinului. asa-i si totusi am de facut o remarca : este uluitor cum un sistem ,asa cum a fost Comunismul , in care Munca era pusa la loc de cinste, a reusit sa o distruga pina la a se ajunge, daca-ti aduci aminte, la niste " strigaturi " de felul : "cine-i fraier si munceste....." ca atare si omul muncitor a ajuns sa-si bata el insusi de munca lui , pierzindu-si respectul fata de sine insusi ! si iata ca, prietenii mei - fosti colegi alaturi de care am Muncit 40 ani - au ajuns sa-si dispretuiasca munca de'o viata ,neaparindu-si-o si asta doar ptr. ca cineva- un mare mester sucitor si rasturnator de valori si minti - asa le-a spus si ei parca sunt hipnotizati !.....aproape ca-i patologica treaba asta !
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 22:28
Se prea poate, dar sa nu uitam ca sentimentul de frica si caracterul gregar(de turma) are inca efecte puternice asupra psihicului romanilor. Cei care au depasit acest obstacol sunt cei care si-au luat soarta in miini si au plecat sa-si fauresca viitorul propriu pe alte meleaguri. Ceea ce ii face sa mai tinjeasca dupa tara (nu dupa popor), este dorul de locurile natale, nicidecum sentimentul de patriotism. A fi patriot, dupa conceptia mea, este sa-ti faci treaba bine si cu simt de raspundere oriunde te-ai afla in lumea asta. Si avem destui patrioti dincolo de granite cunoscuti de-o lume intreaga, chiar daca nu suntem iubiti niciunde. Partea proasta este ca nu ne iubim nici aici intre granite si asta fiindca nu exista respectul fata de aproapele tau si mai ales de sine. Asta le lipseste prietenilor tai, respectul fata de sine, ca de altfel majoritatii populatiei. Si mai avem musterii si pe acest topic
|
|
ctitorul 280 mesaje Membru din: 25/05/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 22:33
Eu am luptat pentru progresul natiunii romane ,Basescu distruge natiunea romana,sa vorbeasca cei care cunosc cu adevarat perioada 1965 - 1989
nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
|
|
ctitorul 280 mesaje Membru din: 25/05/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 22:35
nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 22:46
De la: ctitorul, la data 2010-06-19 22:33:55Eu am luptat pentru progresul natiunii romane ,Basescu distruge natiunea romana,sa vorbeasca cei care cunosc cu adevarat perioada 1965 - 1989 Prietene, in nici un caz nu ne foloseste sa ne tot aducem aminte de trecut, asta fac si basescienii incapabili sa-si asume hotiile infernale. Noi nu trebuie sa uitam de demnitatea noastra nationala. Cea individuala e doar un pas, trebuie sa ajungem la trezirea constiintei noastre nationale. Asa cum un irlandez, un grec, un britanic sau un francez este cat se poate de mandru de identitatea sa nationala, si noi trebuie sa ne recastigam stima fata de identitatea noastra nationala. Asta este daca ne-am nascut romani nu putem pretinde ca am fi altceva, si prin urmare, haideti sa ne comportam fir-ar sa fie ca si cum am fi foarte mandri de noi. In primul rand, trebuie sa terminam cu lamentarile, si sa nu ne injosim singuri considerandu-ne hoti si talhari. Nu fratilor, noi romanii nu suntem adunatura dubioasa si interlopa ca alcatuieste guvernul si PD-L-ul in general. Or fi destui ticalosi, dar TREBUIE SA CREDEM CA MAREA NOASTRA MAJORITATE ESTE ALCATUITA DIN OAMENI ONESTI SI DE ONOARE. POATE VOM REUSI SA SI DEVENIM!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Nero_reloaded 736 mesaje Membru din: 5/05/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 23:02
De la: gabigabi, la data 2010-06-19 10:32:22prietenii mei de'o viata l-au revotat pe Basescu si oricit am incercat sa-i fac sa se razgindeasca, n-am reusit ! acum, dupa chestia cu reducerea pensiilor, le dau telefon sa le spun ca fundatia FACIAS a deschis o lista cu pensionarii ce doresc sa conteste la CEDO aceasta hotarire ! ....va redau discutia avuta cu unul dintre prieteni : Nicu ! sun si raspunde el, Nicu ....ce faci ? raspunde sec : bine ! ai auzit de FACIAS ? vreti tu si Adriana sa va inscrieti pe lista deschisa ? NU, raspunde el rastit ! E FOARTE CORECT SA-MI TAIE DIN PENSIE , adauga el ! si Adriana ce zice ,il intreb ? la fel, e de acord ! auzi, Nicule, atunci chiar nu va mai inteleg : de ce ati dat voi in judecata Casa de Pensii si deci,implicit, Statul , acu' 2 ani ,ptr. recalcularea pensiei in conf. cu legea 250/ 2007 ? raspunsul lui : ptr. ca era dreptul meu ! Nu ei , prietenii tãi , au o problemã ... ci tu !! Te-au zãpãcit televiziunile de manevrat masele !! De manevrat prostimea !! Nuuuu , nuu pe tine , atenþie !! Tu eºti deºteaptã !! Foc !! |
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 23:07
De la: 9am126636, la data 2010-06-19 22:28:06 Se prea poate, dar sa nu uitam ca sentimentul de frica si caracterul gregar(de turma) are inca efecte puternice asupra psihicului romanilor. Cei care au depasit acest obstacol sunt cei care si-au luat soarta in miini si au plecat sa-si fauresca viitorul propriu pe alte meleaguri. Ceea ce ii face sa mai tinjeasca dupa tara (nu dupa popor), este dorul de locurile natale, nicidecum sentimentul de patriotism. A fi patriot, dupa conceptia mea, este sa-ti faci treaba bine si cu simt de raspundere oriunde te-ai afla in lumea asta. Si avem destui patrioti dincolo de granite cunoscuti de-o lume intreaga, chiar daca nu suntem iubiti niciunde. Partea proasta este ca nu ne iubim nici aici intre granite si asta fiindca nu exista respectul fata de aproapele tau si mai ales de sine. Asta le lipseste prietenilor tai, respectul fata de sine, ca de altfel majoritatii populatiei. Si mai avem musterii si pe acest topic De ce le lipseºte mã curajul ? Cã nu împãrtãºesc cu voi , manipularea ?? Chestiune trezirii tale la realitatea de zi cu zi , când þi-o pui ?? Când vei reveni la adevãrata realitate , nu aia indusã de deontologi gen Gâdea , mai vorbim !! Pânã atunci zi de Boc , de Udrea , de Bãse !! Doar asta te doare pe tine ºi pe fuºerista aia de Gabi !!
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 23:38
De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-19 23:07:01De la: 9am126636, la data 2010-06-19 22:28:06 Se prea poate, dar sa nu uitam ca sentimentul de frica si caracterul gregar(de turma) are inca efecte puternice asupra psihicului romanilor. Cei care au depasit acest obstacol sunt cei care si-au luat soarta in miini si au plecat sa-si fauresca viitorul propriu pe alte meleaguri. Ceea ce ii face sa mai tinjeasca dupa tara (nu dupa popor), este dorul de locurile natale, nicidecum sentimentul de patriotism. A fi patriot, dupa conceptia mea, este sa-ti faci treaba bine si cu simt de raspundere oriunde te-ai afla in lumea asta. Si avem destui patrioti dincolo de granite cunoscuti de-o lume intreaga, chiar daca nu suntem iubiti niciunde. Partea proasta este ca nu ne iubim nici aici intre granite si asta fiindca nu exista respectul fata de aproapele tau si mai ales de sine. Asta le lipseste prietenilor tai, respectul fata de sine, ca de altfel majoritatii populatiei. Si mai avem musterii si pe acest topic Asa mai! Spune-le tu despre adevaratele valori ale societatii! Nu pe Gadea trebuie sa-l urmariti mai oameni buni, ci "adevarata realitate" oglidita de nasu' si dan diaconescu!
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 23:40
Da e unde stii tu, care este "adevarata realitate" ,luminate?
Basescu si Boc? Cine sunt astia? Astia nu fac parte din poporul asta. Ai copii? Daca ai si sunt de virsta scolara sa-i pregatesti pentru campania agricola din toamna. Da cum se face, ca funeriu nu a macanit nimic despre acest amendament la legea invatamintului, nu i-a suflat consiliera!!!! Ce mai conteaza acum. Oricum Base nu e vinovat, e prea mic pentru un razboi asa de mare si nici nu-l mai pasioneaza baile de multime, chiar daca a inceput sezonul estival, lunga vara fierbinte. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 23:43
De la: 9am178165, la data 2010-06-19 23:38:35De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-19 23:07:01De la: 9am126636, la data 2010-06-19 22:28:06 Se prea poate, dar sa nu uitam ca sentimentul de frica si caracterul gregar(de turma) are inca efecte puternice asupra psihicului romanilor. Cei care au depasit acest obstacol sunt cei care si-au luat soarta in miini si au plecat sa-si fauresca viitorul propriu pe alte meleaguri. Ceea ce ii face sa mai tinjeasca dupa tara (nu dupa popor), este dorul de locurile natale, nicidecum sentimentul de patriotism. A fi patriot, dupa conceptia mea, este sa-ti faci treaba bine si cu simt de raspundere oriunde te-ai afla in lumea asta. Si avem destui patrioti dincolo de granite cunoscuti de-o lume intreaga, chiar daca nu suntem iubiti niciunde. Partea proasta este ca nu ne iubim nici aici intre granite si asta fiindca nu exista respectul fata de aproapele tau si mai ales de sine. Asta le lipseste prietenilor tai, respectul fata de sine, ca de altfel majoritatii populatiei. Si mai avem musterii si pe acest topic Auzi , lasã vraja cu mine fata ,cã la mine ºti cã nu þin sloganurile tale ãlea de pe ripit !! Vezi cã plânge ãla mic !!! Lasã "sfaturile" politice , cã tu tot cu bâta-n larg , decând te ºtii pe lume asta ...
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 23:49
De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-19 23:43:54De la: 9am178165, la data 2010-06-19 23:38:35De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-19 23:07:01De la: 9am126636, la data 2010-06-19 22:28:06 Se prea poate, dar sa nu uitam ca sentimentul de frica si caracterul gregar(de turma) are inca efecte puternice asupra psihicului romanilor. Cei care au depasit acest obstacol sunt cei care si-au luat soarta in miini si au plecat sa-si fauresca viitorul propriu pe alte meleaguri. Ceea ce ii face sa mai tinjeasca dupa tara (nu dupa popor), este dorul de locurile natale, nicidecum sentimentul de patriotism. A fi patriot, dupa conceptia mea, este sa-ti faci treaba bine si cu simt de raspundere oriunde te-ai afla in lumea asta. Si avem destui patrioti dincolo de granite cunoscuti de-o lume intreaga, chiar daca nu suntem iubiti niciunde. Partea proasta este ca nu ne iubim nici aici intre granite si asta fiindca nu exista respectul fata de aproapele tau si mai ales de sine. Asta le lipseste prietenilor tai, respectul fata de sine, ca de altfel majoritatii populatiei. Si mai avem musterii si pe acest topic Ce sloganuri mai? Eu nu am facut decat sa continui ideea ta
|
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 23:49
De la: 9am126636, la data 2010-06-19 23:40:44 Da e unde stii tu, care este "adevarata realitate" ,luminate? Prietene , când o sã-mi explici , care este miza opoziþiei politice în România , ºi alternativele la conducerea executivã .... ....Cã de "contre" am podul plin !! Nu te intereseazã pe tine ce am eu sau n-am ! Ar trebui sã te intereseze stringent , cãror interese faci jocul !! Dar nu din ºtiinþã , cã staif.f. prost la acest capitol , ci din "convingerile" manipulate de "media" româneascã ... Trezeºte-te mãi deºteptule , cã þara geme de de-alde tine !! Nu v-aþi sãturat cu opoziþia asta , sã cãdeþi mereu în derizoriu ?... mãi deontologie ambulantã ?? |
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 23:52
Ce sloganuri ????
Ia fã-þi o revizie tehnicã prin "expuneri" .... Pe urmã pune-þi întrebãri retorice .... La "Mocofaniada" pe judeþ , sigur eºti pe primul loc . Felicitãrile mele !! keep it up !!
|
Postat pe: 19 Iunie 2010, ora 23:55
De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-19 23:49:53De la: 9am126636, la data 2010-06-19 23:40:44 Da e unde stii tu, care este "adevarata realitate" ,luminate? Bravo mai! Te comporti ca un "cadru de nadejdie". Oamenii trebuie convinsi ca orice opozitie politica sau de orice alta natura nu isi are rostul. Trebuie sa ne inrolam toti la remorca marelui carmaci si sa-i aducem omagii, in timpul in care el ne conduce spre un viitor luminos.
|
|
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 00:03
De la: 9am178165, la data 2010-06-19 23:55:31De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-19 23:49:53De la: 9am126636, la data 2010-06-19 23:40:44 Da e unde stii tu, care este "adevarata realitate" ,luminate? Gataaa nene , am înþeles !! Trebuie sãte bag în seamã , chiar dacã vb cu altcineva ... Bine dragã ! Al tãu sunt !! Pe mine mãcar "de nãdejde" , mã þine lumea prin preajmã ... Nu behãi la lunã , de unu' singur ....
|
|
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 00:03
De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-19 23:52:41Ce sloganuri ???? Era vorba de raspunsul pe care ti l-am dat, nu de alte postari, prietene. Oricum, asta e tactica voastra arhicunoscuta, cand nu puteti da un raspuns argumentat, va apucati de injurii si amenintari.
|
Fosta membra 9am.ro 2055 mesaje Membru din: 21/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 00:06
io si opinia publica am hotarat ca-i bine sa mergem inainte [ca ' nainte era mai bine ]
|
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 00:08
De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-20 00:03:21De la: 9am178165, la data 2010-06-19 23:55:31De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-19 23:49:53De la: 9am126636, la data 2010-06-19 23:40:44 Da e unde stii tu, care este "adevarata realitate" ,luminate? nene ,,nadejde'' unde ascunsesi damigeana ??? nu de alta,da ' zic si io ca opinia publica,fie vodca cat de rea,tot mai buna-i visinata |
|
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 00:09
De la: 9am178165, la data 2010-06-20 00:03:36De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-19 23:52:41Ce sloganuri ???? Bãi fatucã !! Care este injuria ºicare este ameninþarea , din postarea mea ?? Semeni mult , a Vrânceanu .... lamentãri permanente , invenþii proprii ,unice ... În ce Univers trãieºti Mirimirino ? Praf !!....ºi pulbere ....... Vai mama noastrã de opozanþi : Pãsãrica-i cu noroc Tragi cu puºca , nu ia foc ...
|
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 00:13
De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-20 00:09:00De la: 9am178165, la data 2010-06-20 00:03:36De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-19 23:52:41Ce sloganuri ???? o fii ,,pasarica'' cu noroc, da-i de ,,tiganca imputita'' , zic si io ca opinia publica, gresesc ??? GAOZARILOR SA TRAITI BINE,DOMNULE , HA,HA,HA CE-MI PLAC GLUMELE MELE Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 00:15
De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-20 00:09:00De la: 9am178165, la data 2010-06-20 00:03:36De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-19 23:52:41Ce sloganuri ???? Eu cred ca tu traiesti intr-o lume virtuala Formularea mea era la modul general, in sensul ca am fost si injurata si amenintata pt. "vederile mele neconforme cu lini partidului". In cazul de fata, au fost doar niste cuvinte care miros urat a proasta crestere. Dar sa revenim la discutia noastra; hai sa vedem daca v-au mai invatat neva nou la sedintele de indoctrinare
|
|
|

bine frate si acum ,nu-i Dreptul tau sa ti-o aperi , nu-i munca ta de 45 ani , il mai intreb eu ?
NU ,zice el si cu asta s-a incheiat conversatia !
Trebuie sa ne inrolam toti la remorca marelui carmaci si sa-i aducem omagii, in timpul in care el ne conduce spre un viitor luminos.