Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 1507 mesaje Membru din: 26/05/2010 |
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 16:03
De la: herra, la data 2010-07-07 15:50:38De la: adiuc, la data 2010-07-07 15:39:12De la: herra, la data 2010-07-07 15:19:51De la: adiuc, la data 2010-07-07 15:14:31De la: herra, la data 2010-07-07 14:54:34la inceput, 8,5 , la sfarsit, cu grade, are cam 15....avea....cu taierea, ajunge la 13.... nu herra, nu generalizez, dar caz izolat nu este, fiecare scoala are protejatii ei, fiecare primarie are protejatii ei... multi, putini, nu stiu, cred ca la nivel national , avem de-o ciorba... ideea este ca suntem manipulati, salariile nu sunt atat de mici in raport cu situatia romaniei, de obicei se spune la tv salariul fara alte sporuri, chiar daca astea de obicei depasesc salariul de baza.. etc.. asta este motivul principal pentru care apar politica lui boc in domeniul salarizarii si al pensiilor... pana cand nu exista o corelare buna intre salarii, intre cel mai mic salariu si cel mai mare, care sa reflecte rezultatele, vechimea, implicarea, etc, fiecaruia, orice iesire in strada si orice crestere facuta sub presiunea sindicatelor, este apa de ploaie... cel cu salariul mic tot nu va scapa de nevoi, cel cu salariul mare, va fi si mai mare..., chiar daca munca este invers proportionala cu salariul.... mereu auzim la tv... sunt putine pensii speciale in armata, magistratura, securitate, politie, piloti, demnitari,... etc... , sunt putine salarii mari si nesimtite in invatamant, mai ales universitar, chiar daca unii profesori doar incaseaza salariul, asistentul facand munca, agentii guvernamentale, administratii centrale si locale, etc.,... pana cand sa rabdam toate astea? picatura cu picatura se umple paharul... pe total eu cred ca inseamna ceva, este nevoie urgent de o noua redistribuire a resurselor financiare, ... |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 16:09
Da mai Adiuc,o invatatoare la stat are salariu de 33OO RON,nu este nici macar un caz izolat ,si in general asa ,bine le face Base ca le micsoreaza lefurile astea nesimtite incapabililor astia din invatamant. Tu stiu ,ai toate dovezile insa nu le poti posta deoarece...deoarece ceva,dracu stie ce. Ca urmare deci trebuie sa te credem pe cuvant de onoare si sa ne dam seama ca MARE OM ESTE BASESCU . Nu te supara dar eu NU TE CRED,CRED CA MINTI DE INGHEATA APELE iar spusele tale le consider doar provenite din dorinta de a sustine orice face Basescu si de a fabrica argumente mincinoase acolo unde nu exista argumente reale. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 16:10
adiuc, te contrazic......asemenea cazuri sunt izolate......pe baza acestor informatii generalizate, sufera tot cei ce alearga cinstit si-si mananca nervii ca n-au pile......tot tagma care duce greul trage .....privit de sus, vezi gardul, ca inauntru.....
Raporteaza abuz de limbaj
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 16:18
Adiuc,pentru o mai mare credibilitate ,poti spune ca leafa aceasta de 3300RON a unei educatoare este leafa ramasa dupa micsorarea cu 25%.
Poti spune si ca era debutanta lasand sa se inteleaga ca restul au cu mult peste leafa lui Base saracu'. Incearca dom'le cu tupeu,spune ca ai dovezi si gata,oricum tu nu le arati nimanui si ne ceri sa te credem pe cuvant.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 16:27
De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 16:18:18Adiuc,pentru o mai mare credibilitate ,poti spune ca leafa aceasta de 3300RON a unei educatoare este leafa ramasa dupa micsorarea cu 25%. mai , in locul tau as tace din gura, ori ca intra-devar habar nu ai pe ce lume traiesti... m-am oferit sa-ti dau dovezi... si ti-am si spus, nu numai din invatamant, sanatate, politie, armata, penitenciar, orice vrei tu.... dar daca nu esti in stare sa le descifrezi singur, m-am speriat, nu-mi risc serviciul pentru tine... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 16:33
De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 09:48:13De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 09:31:22Vanea ,te comporþi exact ca un copil care þine neapãrat sã-i facã-n ciudã celuilalt ... Mai , dl.Vanea,avatarul asta ma incita sa dau cu pumnul in masa dom'le...cum dom'le nu are realizari Basescu?..........pai nu o are pe Eba in parlamentul european.....pai nu cerea el zilele trecute, doamnei profesoare de la Saucesti ,sa aiba casa asigurata?.........pai nu s-a folosit el de flacara violeta in campanie?.........pai nu a adus el pe rapitii din ???........pai se poate sa nu recunosti meritele celui mai iubit fiu al poporului....haide domne chiar nu apreciati nimic din tot ce a facut acest brav presedinte............. ...am glumit!!!..............dar tot ma maninca tastatura si nu pot sa nu intreb: .....cum naiba de nimeni nu vine cu solutii despre cum ar trebui sa procedeze guvernul si nu presedintele ,pentru a scoare tara din criza...........toti se iau de presedinte!............presedintele trebuie sa ne reprezinte afara! .............,nu sa se implice el in conducerea guvernului ,......................sau sa dea directive ,despre cum trebuiau sa ia acesti primari si prefecti masuri de siguranta a digurilor,din timp ....ca se stia clar ,din anii trecuti pe unde vor fi inundatii, daca va ploua peste limita normala................deci ,de ce trebuie sa ia masuri Basescu si nu cei care au fost mandatati.............toti dati in basescu de parca ar fi dumnezeu sau Samanta..............va mai aduceti aminte de serialul "Ce vraji a mai facut nevasta-mea?"........s-o aducem pe Samanta, sa ne scoata tara din haosul in care au bagat-o, toti politicienii nostrii [fara discriminari .ca s-au perindat toate partidele la putere}de dupa anul 1989...
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
|
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 16:35
|
|
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 16:37
De la: herra, la data 2010-07-07 16:10:44adiuc, te contrazic......asemenea cazuri sunt izolate......pe baza acestor informatii generalizate, sufera tot cei ce alearga cinstit si-si mananca nervii ca n-au pile......tot tagma care duce greul trage .....privit de sus, vezi gardul, ca inauntru..... herra, nu am afirmat ca sunt educatoare care castiga 3300 lei in orice scoala... nu vreau sa incerci metode din astea de combatere.... am si profesori in invatamant, chiar la generala, care castiga 1800-2200 lei,in functie de liceu, de vechime, de nr copii... ca nu putem compara o scoala de la gheboaia din deal cu 10 copii in sase clase cu un liceu din oras, cu rezultate olimpice... altii castiga mai putin... asta nu inseamna ca nu sunt salarii bune, trebuie tinut cont si de numarul de ore de munca, de faptul, ca 4-5 luni pe an sunteti platiti si stati acasa, eventual mai treceti sa beti o cafea pe la scoala, trebuie tinut cont si de rezultatele la bac..., nu mai zic, stii si singura problemele din sistem... sunt si oameni care sufera, peste tot este asa, inca la privat este angajata toata familia, cu mama si soacra in frunte si de muncit munceste palmasul, fara concediu, fara prime, ... piata muncii este deschisa pentru toata lumea... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 16:48
De la: adiuc, la data 2010-07-07 16:37:10De la: herra, la data 2010-07-07 16:10:44adiuc, te contrazic......asemenea cazuri sunt izolate......pe baza acestor informatii generalizate, sufera tot cei ce alearga cinstit si-si mananca nervii ca n-au pile......tot tagma care duce greul trage .....privit de sus, vezi gardul, ca inauntru..... am zis ca nu esti in sistem si nu stii cu ce se mananca.....tocmai ca stiu ce inseamna sa faci scoala la gheboaia din deal si stiu ce inseamna si in conditii de performanta....la gheboaia din deal nu mai faci performanta, alergi dupa parinti sa-si trimita odraslele la scoala, ca-s luati la munci, de unde dreaku performanta....la scoala aia cu performanta, lucrezi de drag, ca ai cu cine.....lasa vacantele, ca le meritam....dupa alea "4" ore, adica vreo 6,7, pleci cu dureri de cap din scoala si cu maxilarul blocat, cu nervii in pioneze si cu gandul la facturile ce te asteapta neplatite.....amu tre' sa ies, dar nici nu vreau sa continui discutia asta, e inutila......sa fii iubit! cauta sa stai vreun an in invatamant si o sa-ti tot doresti sa pleci fara sa te uiti in urma....
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 16:55
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 15:06:35De la: herra, la data 2010-07-07 14:54:34la inceput, 8,5 , la sfarsit, cu grade, are cam 15....avea....cu taierea, ajunge la 13.... Nu exagera Nero! Am o educatoare in familie, cu masterul luat, cu grade si i-a scazut salariul sub 1000. Nu cred ca educatorii sunt problema Romaniei, desi se invart si pe acolo directori de profesie instalati de tatucii din regimul comunist. Inclusiv educatorii sunt disperati sa scape de ei. Problema este sistemul care-i sustine inca. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 17:40
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 15:13:03De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 09:52:49De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 09:46:39Ptr. Vanea ... again !! Imposibilul esti chiar tu,caci nu vrei sa intelegi, neam ! Nicaieri in lumea asta ,Nu se promite MAI MULT DECIT STII CA POTI FACE ,ptr. simplul motiv ca esti imediat taxat de electorat ca ai mintit ! deosebirea dintre ei si noi e foarte clara : ei sunt vigilenti cu politicienii pe care i-au votat si fac bilantul promisiune vs. fapte, pe cind la noi : se-nchina ODE Conducatorului Iubit .....ori se uita, se-nchid ochii sau ,las' ca merge si asa ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 18:00
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 15:40:54Bãi Vanea !!!... acum am inteles de ce am ajuns unde suntem ! ptr. ca in politica au ajuns oameni ca tine : iresponsabili si incapabili sa-si asume responsabilitatea vorbelor lor ! mai, cind candidezi ptr. o circumscriptie electorala ....eu asa as face , m-as duce sa vad care-i Situatia Exacta,pe teren ....as vorbi cu primarul ; m-as interesa de fonduri ; as face intii un studiu de fezabilitate , apoi un plan de actiune pe etape si abia pe urma m-as apuca sa promit marea cu sarea....la noi se maninca rahat cu polonicul, din prima ! politicienii mint , oamenii stiu si ei ca se minte, noi cu drag muncim si, SA TRAITI BINE ! alta minciuna ,nu, ca doar era o declaratie politica si nu se pune ! ....bai, ce tara de boc avem !
|
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 18:13
De la: herra, la data 2010-07-07 16:10:44adiuc, te contrazic......asemenea cazuri sunt izolate......pe baza acestor informatii generalizate, sufera tot cei ce alearga cinstit si-si mananca nervii ca n-au pile......tot tagma care duce greul trage .....privit de sus, vezi gardul, ca inauntru..... da poate ca femeia respectiva este un prof. emerit....poate ca are si ceva studii publicate prin reviste de spec., , articole sau poate ceva carti ,devreme ce chiar adiuc recunoaste ca persoana a fost si director de scoala si are nu stiu cite grade de merit ....si,oricum ,Sibiul a avut un alt statut ,iar daca doamna preda la liceul german sau maghiar , e altceva.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 18:22
De la: herra, la data 2010-07-07 16:48:22De la: adiuc, la data 2010-07-07 16:37:10De la: herra, la data 2010-07-07 16:10:44adiuc, te contrazic......asemenea cazuri sunt izolate......pe baza acestor informatii generalizate, sufera tot cei ce alearga cinstit si-si mananca nervii ca n-au pile......tot tagma care duce greul trage .....privit de sus, vezi gardul, ca inauntru..... pai, nu ti-e clar ca lucreaza ptr. Guvern ? ca rostul lui e cu fisele fiscale pe care le controleaza si are dreptul sa ceara explicatii ptr. ele ? ....deci : ori e din corpul de control al premierului ; ori lucreaza pe la Fisc ....ori ANI, DNA....si atunci, cum naiba sa fie altfel decit portocaliu ? vreti sa-si piarda omul piinea lui cea alba si rumenita ?!
|
Nero_reloaded 736 mesaje Membru din: 5/05/2010 Oras: Brasov |
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 19:03
De la: click_cont, la data 2010-07-07 16:55:30De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 15:06:35De la: herra, la data 2010-07-07 14:54:34la inceput, 8,5 , la sfarsit, cu grade, are cam 15....avea....cu taierea, ajunge la 13.... Click , am expus o stare de fapt !! Nu am spus cã e valabil pentru toþi , am dat un exemplu ... Ca sã vedeþi cã nu putem generaliza !! Nu în învãþãmânt , cum nu în nici un sector bugetar ... Sunt cazuri ºi cazuri ... iar cazuistica asta dã bãtãi de cap !! Poate de asta este foarte greu de aplicat reforma ??? Oricum , avem un sistem bugetar , dat peste cap , greoi , întortocheat , plin de hibe ! .... Dar singurul adevãr este cã , trebuie reformat !!! Prea multe lichele neavenite , sug nemeritat din banii noºtri ... Le-am permis ( noi poporul ) deja prea mult !!! Pay-back time !!!! Sper ....
|
Fosta membra 9am.ro 296 mesaje Membru din: 30/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 19:12
De la: BASELEANA, la data 2008-10-07 20:11:35 Ce mai minte Basescu ?
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
|
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 19:15
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 19:03:32De la: click_cont, la data 2010-07-07 16:55:30De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 15:06:35De la: herra, la data 2010-07-07 14:54:34la inceput, 8,5 , la sfarsit, cu grade, are cam 15....avea....cu taierea, ajunge la 13.... Ia carati-va amandoi de pe aici, ca aveti habar de analize socio-politice precum vaca de balet. Ha, ha, ha, vai de voi!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 19:26
De la: gabigabi, la data 2010-07-07 18:00:09De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 15:40:54Bãi Vanea !!!... Nu cã m-ar mira superficialitatea cu care tratezi subiectul ãsta ... ( politic - sã înþelegi ºi tu , cã dacã nu-þi dã omu' murã-n gurã , eºti cu vaca pe Cioplea ...) ORICUM mergi în teritoriu în campanie , thaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!... BATOR-ICO... Faci studiu de fezabilitate în campanie ????????????! ... La ce ? La cum o sã iasã voturile ??? ... Nu cã eºti distrusã cu capul .... Bãi fatã , dar nimic nu înþelegi frate , în schimb te hazardezi la dat din clanþã abrambura ! .... Pãi ºi normal , la stilul tãu , superficial ºi total necunoscãtor ( ºi bineînþeles uºor influenþabil ) este fooooarte uºor critici !!... pentru cã tu nici nu ºti ce vorbeºti acolo !! Important , pentru o joianã ca tine este cã ai primit ordin sã behãi fãrã oprire : jos ! Fata mea , politica este mult mai complexã decât rezumate PROMISIUNI - BILANÞURI .... Nu zic cã nu se fac !! Se fac !!! Dar , OBIECTIV ºi nefurându-ne cãciula unul altuia de dragul opoziþiei de orgoliu ... Ea , politica , nu este pentru neaveniþi !! De ce ? Pentru cã , exact ca în orice alt domeniu , are nevoie de specialiºti , de profesioniºti ca sã meargã , nu de potlogari , fuºeriºti calificaþi .... Confunzi aici , poate din metehnele meseriei tale , studiu de fezabilitate cu studiu social !!!... deoarece politica o mãsurãm oricând vrei tu ºi la orice orã , în voturi !! Nu în profit !!! Nu cred cã poþi înþelege tu chestii d'ãstea , deoarece eºti mult mai preocupatã de familia Bãsescu , decât la dezvoltarea capacitãþilor tale de a înþelege ceva pe lumea asta ... Fooooarte tare !! ... ªi ca ºi consolare , dã-mi voie sã-þi cânt o baladã : " Bâr , Joianã , la poianã , Bâr Joianã , bâr Unde-ai fost ºi astã varã , bâr , Joianã , bâr !! "...
|
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 19:45
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 19:03:32 Nero,ti-a luminat Dumnezeu mintea ! Ramane doar sa-ti dai seama ca Base si PDLul sunt acele lichele si se cheama ca ai inteles exact situatia de acum a tarii.Bravo,stiam ca vei intelege candva. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 19:49
De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 19:45:02De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 19:03:32 vANEA,I-MI BAG PICIOARELE'N cONSTITUTIESI hOTARIREA c.c. TOT LE TAI PENSIILE LA BOSOROGI !
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic… am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 20:02
De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 19:45:02De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 19:03:32 De PDL nu mã doare nici în cot !! Simpatizez , asta nu înseamnã sã fiu de acord cu unul pe care Justiþia îl gãseºte vinovat !!! Sigur sunt lichele ºi acolo ºi tare aº fi bucuros sã-i vãd în pârnaie !!! Bãsescu însã tatã ... aici nu ne vom înþelege în vecii vecilor !!! (nu ...lasã !...) Divergenþa politicã pe mine unul , nu m-a împiedicat niciodatã sã am prieteni opozanþi ! .... Aici pe virtual , însã , se vrea cu orice chip sã epatãm ... Eu unul , nu joc aºa !! Orgoliile fac legea , iar eu nu joc aºa .... În fine , nu ne putem ocoli , dacã vrem sã convivãm .... Cum e situaþia þãrii acum , nu este vina celor ce conduc azi , cã tu o vei recunoaºte vreodatã , au ba !! Nu port rãzboi cu tine !! Nu vreau sã te fac în vreun fel sã recunoºti altceva decât , ceea ce înþelegi .... Am alte convingeri , decât cele ale deontogilor" anteniºti ", scuzã-mã ! ...
|
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 20:04
De la: bseceta, la data 2010-07-07 19:49:30De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 19:45:02De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 19:03:32 Tu iar ai fost la Golden Blitz si te-au apucat dracii pe pensionari ?
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 20:09
De la: ADORATA, la data 2010-07-07 19:12:22De la: BASELEANA, la data 2008-10-07 20:11:35 Depinde in ce criza se afla,caare mai multe diagnostice !
|
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 20:15
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 20:02:15De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 19:45:02De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 19:03:32 Adi,daca mereu ai discuta in modul asta tu ai fi chiar un tip excelent. Iti place Base-bravo tie- chiar daca nu te obosesti sa spui din ce cauza.Se supara cineva pe tine pentru asta ?Nu ! Prieteni opozanti am si eu asa ca inteleg perfect lucrurile. Tot ce vreau eu este sa discutam cu calm si cand ai tu timp sa imi spui cateva din realizarile lui Base .Presupun ca din cauza asta iti place Base ,ca a facut ceva ,ca a schimbat ceva in bine,ca este bun pentru tara...Iti promit ca daca imi dai cateva realizari ale lui Basescu ,sau macar daca imi explici cu calm de ce iti place tie de el (sper ca poti sa spui) atunci voi analiza absolut obiectiv lucrurile si poate o sa-l plac si eu . Te inteleg inclusiv ca nu iti plac antenistii,nici mie nu imi plac aia traiesc si vorbesc de la B1TV.Chestie de gusturi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 20:23
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 19:26:34De la: gabigabi, la data 2010-07-07 18:00:09De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 15:40:54Bãi Vanea !!!... esti un biet TIMPIT si atit ! du-te si vorbeste cu peretii, dar ai grija cum dai cu pietrele gindirii tale in el, sa nu cada peste tine.....rabda si el cit rabda, dar....ai grija ! MINCIUNA VOASTRA ridicata la nivel de politica de stat ne-a adus unde suntem azi, nefericitule ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 20:26
De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 20:15:00De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 20:02:15De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 19:45:02De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 19:03:32 Pãi fã ºi tu o comparaþie , Mãrine Înainte de Bãse ºi dupã ... O comparaþie , dacã s-ar putea , fãrã sã implici în ea nivelul de trai , ca sã fii obiectiv pe cât se poate .... ªi vei descoperi singur , nu trebuie sã vinã un neica nimeni ca mine sã-þi arate !!! Dar tu , aceastã comparaþie nu o poþi face !! ªi înþeleg ! .... Nu cred cã tu , în analizele tale , amesteci nivelul de trai cu politica ... pentru cã ai face o mare greºealã !! De aici amalgamul .... Ia vezi , poþi fi ºi obiectiv , mãcar o datã-n viaþã , sau mereu trebuie sã verifici pe antena , ce "spui" pe forum ???? ªi apropos de b1 , mã uit , da , mereu când am timp !! Nu întotdeauna , însã !! Pe lângã muncã , am o nevastã , copil ºi multe îndatoriri de cap de familie !! Responsabilitãþi ce nu prea îmi permit timp berechet ....
|
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 20:33
bravos Adisor ....asta da Libertate de gindire si atitudine patrioata : nu-ti pasa de PDL si esti capabil sa-i critici, ba chiar sa-i si lege.... ! de cind fraticule ? de azi dupa-masa de cind SEFU' a dat liber la aruncat cu pietre in guvern ? a INTRAT IN OPOZITIE si iar se da VICTIMA ? hai, treceti la injurat,criticat si lapidat ! sunteti extraordinari de adaptabili ,turtitelor de rahat ce sunteti !
|
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 20:47
De la: gabigabi, la data 2010-07-07 20:33:04 Þi-am zis cã eºti prea proastã sã înþelegi ceva , mãi Fefeleago ?? Decând postez pe acest topic , am spus cã nu tolerez corupþii , vinovaþii de aºa ceva !!! Verificã !! Nu-mi pasã de PDL ? Unde am scris eu aºa ceva ??? Dacã vor fi gãsiþi vinovaþi de corupþie din PDL , la galerã cu ei !!! Cine aruncã cu pietre în Guvern , eu ??? Mãi mamaie ( sau momâie , cum e mai adevãrat ???) tu eºti total dezaxatã !!! Nu te mai face dracului de bãcãnie cu astfel de mãgãrii , cã te va bãga lumea la categoria ...178.... Non ti cago , neanche !!
|
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 20:49
De la: gabigabi, la data 2010-07-07 17:40:22De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 15:13:03De la: vaneamarin, la data 2010-07-07 09:52:49De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 09:46:39Ptr. Vanea ... again !! Si totusi Ecaterina andronescu a facut-o si inca din parlament. a dat si legea desi stia ca nu va avea niciodata de unde plati acele salarii profesorilor!!! Si oare a fost taxata de "electorat? NU!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Iulie 2010, ora 20:52
De la: 9am178165, la data 2010-07-07 19:15:27De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 19:03:32De la: click_cont, la data 2010-07-07 16:55:30De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-07 15:06:35De la: herra, la data 2010-07-07 14:54:34la inceput, 8,5 , la sfarsit, cu grade, are cam 15....avea....cu taierea, ajunge la 13.... APARUSI DIN NOU, LOAZA???
|
|
|

insa nu le poti posta deoarece...deoarece ceva,dracu stie ce. Ca urmare deci trebuie sa te credem pe cuvant de onoare si sa ne dam seama ca MARE OM ESTE BASESCU .
bravos gooaddict 2003 ,le spui adevarul!