back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 >> Sari la pagina:

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 23:30

De la: gabigabi, la data 2010-07-09 10:32:18
De la: click_cont, la data 2010-07-08 23:21:53
De la: BATALUL, la data 2010-07-08 21:41:00Bravo mai berbecule,ai televiziune !

Asa si trebuie sa fie, televiziunea nationala este a poporului si este firesc ca de acolo sa vorbeasca presedintele. In plus poate mai face si asta un pic de audienta nu de alta dar trebuie sa va opreasca cineva din delir!

sssst ! nu mai pronunta cuvintul DELIR, ca are multe conotatii de la Delirul de PUTERE, pina la delirul ala....stii tu....ala, cu vorbitul pe cind era sub influenta bauturilor alcoolice !
dar, as fi vrut sa stiu : si el si-a facut freza timp de mai bine de'o saptamina cit era tara sub ape, de n-a aparut nicicum ,de se intreba toata lumea ingrijorata , unde-i ? de ce tace ? ce-i cu el ?
P.S . politruco , poporul e si restul de 5 mil.de romani care nu l-au votat pe el, plus cei pe care nu i-a interesat politica ,le este chiar greata de ea si nu mai vor sa voteze ! ....

Poporul este Romania, daca ai uitat, iar presedintele este al Romaniei, daca inca nu stii! De ce nu-l intrebi personal unde a fost? Eu nu-i cunosc programul si nu cred ca esti tu in masura sa-i faci program. Dar apropo, sa nu-mi spui ca i-ai simtit lipsa tu si opozitia, sau n-ati vrut sa i-o luati inainte prin sate sa mai scoateti de pe acum niste voturi ?? Va era rusine sau frica de faptul ca veti fi fugariti? Apropo de cuvantul asta politruc, cred ca se potriveste mult mai bine cu persoana ta!!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 23:39

De la: gabigabi, la data 2010-07-09 10:16:51
De la: click_cont, la data 2010-07-08 20:03:31
De la: 9am049573, la data 2010-07-08 19:52:44tocmai de aceea esti demna de mila, avind in vedere modul isteric in care te exprimi . sunt sigur ca parintii tai nu stiu ce faci pe acest forum.

Doare, doare adevarul nu??? Nu doresti sa-l stie nimeni nu-i asa? ar putea sa te darame?
diferenta dintre noi este aceea ca am vazut ce trebuia sa vad dincolo si de aceea nu veti scapa ata de usor de criticile mele. Poate ca unii sunteti inconstienti, altora va lipseste constiinta, dar nu uitati ca unii vor adevarul si numai pentru asta nu inseamna ca puteti sa-i numiti "isterici". Numeste-ti isterica prietena 9am178165, nu pe mine, sau ti-au scapat urletele ei?? Dar poate ca alea iti fac placere, urla pe limba ta!

Si iata ce-mi fu dat sa aud iarasi dar asta nu te deranjaza: cineva a scos un zvon, aurul din rezerva nationala a disparut, cu ce scop oare?? Nu vrei sa ne spui? Hai sa vedem cata inteligenta zace in tine!

esti comis-voiajor sau globtroter ,de zici c-ai batut cu piciorul lumea ? degeaba ai batut-o , Victorito draga, daca n-ai inteles nimic din Democratia lumilor prin care ai fost .....dar, vezi : JUPINU a inceput sa ne citeze pe noi ,astia ce mintim ca Boc si guvernul asa si pe dincolo ! si atunci, cum e draguto ? daca ceea ce noi zicem de multa vreme, e confirmat de insusi Basescu,la tvr ,cine e orb ? cine a fost manipulat si mintit si inselat de niste ani ? cine ne spargea capetele pe aici ,pe motiv ca mintim ? iata ca se dovedeste ca Nu noi am mintit ....noi am fost ceva mai destepti si vigilenti decit voi ,naucilor !
P.S. problema este ca in spatele acestui guvern de marionete sta Papusarul sef si azi ,prins la strimtoare da vina pe papusi si vrea sa si le schimbe ....nu-i asa ca o inghititi si pe asta, ca si pe toate celelalte ?

De ce trebuie oare sa dati voi vina intotdeauna doar pe guvernare?? In speta poporul roman este vinovat pentru situatia in ca se afla si astazi voi mai mult ca niciodata o dovediti prin indaratnicie, incapatanare si nerusinare. Nu soarta Romaniei va roade pe voi ci propriile buzunare, umplute fraudulos, carora nu vreti sa le pierdeti greutatea. In loc sa vedeti barna din ochiul vostru voi intotdeauan veti vedea paiul din ochii celor ce va conduc. Ar trebui sa intelegeti ca, negativismul vostru ne-a adus aici, pentru voi nimic nu se poate realiza decat asa cum vreti voi, adica in interesul vostru. Voi nu doriti sa puneti umarul la reconstructia unei tari ci doar asteptati s-o faca altii si daca se poate sa puneti piedici, cat mai multe piedeci. Nu mai continui pentru ca mi se face scarba, greata de cate nedreptati si aberatii vad din partea voastra!

Fosta membra 9am.ro

1159 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 23:44

Ti-a facut Base un "clik" la "cont" ca sa ti cu el?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 23:47

De la: 9am208231, la data 2010-07-10 22:55:13
De la: 9am208168, la data 2010-07-09 23:48:44De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-09 19:40:26
Solutia pentru iesirea Romaniei din criza,este depunerea mandatului de catre Basescu,formarea unui Guvern in jurul premierului Isarescu ,instituirea Starii de necesitate,arestarea tuturor demnitarilor ce se fac vinovati pentru DEZASTRUL ECONOMIC si confiscarea averii gastilor clientelare si aducerea banilor la Buget.Restructurarea Justitiei,Ministerului de externe.Depasirea situatiei de CRIZA SI REALEGEREA UNUI PRESEDINTE ,FARA ANTECEDENTE IN SISTEMUL SECURISTO-COMUNIST.

Cred ca Basescu,nici cu lasoul de git nu renunta la mandat,inca mai misca romanii !

Eu cred ca romanii,artrebui sa fie mai mult preocupati sa intreprinda activitati de servicii,in functie de profesie sau la ce se pricep,pentru a creia valori noi si bineinteles venituri personale.Statul este intr-un mare impas,cu toate imprumuturile facute la FMI ,nu va face decit sa adinceasca criza ,este prea stufoasa incregatura politica clientelara.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 23:51

De la: vasile_vali, la data 2010-07-09 22:13:52
De la: click_cont, la data 2010-07-08 23:21:53
De la: BATALUL, la data 2010-07-08 21:41:00Bravo mai berbecule,ai televiziune !

Asa si trebuie sa fie, televiziunea nationala este a poporului si este firesc ca de acolo sa vorbeasca presedintele. In plus poate mai face si asta un pic de audienta nu de alta dar trebuie sa va opreasca cineva din delir!

Sa te opreasca pe tine si pe banii tai, demult delilanto, nu pe tvr - platit si de mine ! Nimic n-ai in capul ala biguzat, ce D-zeu ti-au sadit parintii in ADN, taratze? Vezi ca e criza de bors la Galati de cand cu inundatiile, nu mai vin tecucenii, poate pui de-o afacere cu taratza - multa din capu' lu dumitale!

"Nihil sine Deo!"

Ghinionul tau, e democratie cam peste tot in Europa, poti sa pleci, sa vezi unde se fac exceptiile de la regula si daca nu-ti place la TVR poti sa te uiti pe realitatea la reportaje despre epoca comunista cu muzica ruseasca pe fundal sa nu ti se deterioreze taratele. Cu siguranta te va unge si pe suflet!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 23:52

De la: printzfermecator, la data 2010-07-10 23:44:00Ti-a facut Base un "clik" la "cont" ca sa ti cu el?

Nu mi-a facut nimeni clic la cont dar poti sa-mi faci tu, nu ma supar deloc!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 00:01

De la: gabigabi, la data 2010-07-10 08:44:13
De la: vaneamarin, la data 2010-07-09 19:42:28
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-09 19:25:52 Ai o pregãtire precarã pentru un proiectant !....
Nu te cred pe cuvânt cã ai fost proiectant !! Minþi !!
Eºti pe nicãieri cu viaþa !! Noroc cu noi , cã-þi mai explicãm una alta ... altfel ai muri ... praf !!
ªi pe lumea ailaltã , ãia au pretenþii , nu glumã !!

Nero,eu o cred pe Gabi ca a fost inginer proiectant,nu am dubii in acest sens .O crezi si tu,este o persoana inteligenta ! Preferi insa sa ai un razboi de "smecherie" decat unul de idei cu o doamna care putea sa iti fie mama. Gabi a spus ce crede dar tu ai preferat sa treci la discutii despre persoana dansei.

PS:Care "voi"? Si Adiuc foloseste mereu termenu "NOI " pentru ceea ce spune ...EL.I-am atras atentia in repetate randuri pentru asta, dar se pare ca este o moda printre ...VOI .

Vanea nu am fost ING. PR. ,ci doar PR. PR.....n-am facut fac ,ci sc. postliceala de proiectare ....dar, chiar nu conteaza asta, dupa parerea mea ! important este sa fi Om si sa gindesti si sa te porti ca un om ! am vazut in viata mea suficiente "diplome" pe care nu-ti dadeai nici mucii si, am vazut oameni simpli ,net superiori celorlalti ! Adi camioneros e din categoria " diplomelor " si-i pling pe cei subordonati lui si-i pling in general pe romani, c-au ajuns sa fie condusi de niste nulitati ....singura lor calitate fiind cea de yesman ! se da fudul ca nu stim ,ca nu intelegem care-i Miza in jocul pe care-l face Bas' si l-am intrebat care e ,s-o spuna daca-o stie !? n-a raspuns nimic altceva decit cu ce ne-am obisnuit deja : cu atac la persoana ! ....dar ,astept in continuare un raspuns de la el si la intrebarea : mai este RO un STAT DE DREPT ?

Asa i-a placut romanului simplu sa se creada intodeauna superior celui cu scoala. Aiurea, ii lipsesc de fapt multe pe langa scoala printre care si neputinta de a se feri de smecheri!! Mai scuteste-ne cu balivernele astea de epoca comunista, cu cat ai mai putina scoala cu atat mai mult te va putea pacali oricine. Numai corectitudinea de om simplu nu te face superior intr-o epoca a vitezei in care acest lucru a devenit aproape fara folos. Controlul azi nu mai consta in cinste si onestitate, controlul azi inseamna tehnica chiar daca ar fi de preferat sa fie lege.

super_green_frog

1358 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 00:12

Fugarti ? Cine ne fugaresti, madam sacaz ? Stai dupa un coltz ca sa te obsnuiesti. Viii cu amenintari desantzate, ai ce cauti.
Romania e mai mult a voastra decat a noastra ? Nste paduchi securisti cu 7 servicii in slujba personala dupa phta ce-o pohtiti.Undea ati ajuns ? Unde o sa ajungeti ? Opriti-va la timp. Nu va 'ncercati. Vedet ce se mai poate face cu valoare adaugata. Cu ce o sa-i platiti ca statul nu are bani zice-se. Cu maruntisul adunat dupa buzunarirea muritorilot de foame ? Ha fugariti-ne odata si terminati cu noi, ce mai stati "valorosilor" ?

All Things Grow With Love
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 00:16

De la: click_cont, la data 2010-07-11 00:01:20
De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-09 19:25:52 Ai o pregãtire precarã pentru un proiectant !....
Eºti pe nicãieri cu viaþa !! Noroc cu noi , cã-þi mai explicãm una alta ... altfel ai muri ... praf !!

Nero,eu o cred pe Gabi ca a fost inginer proiectant,nu am dubii in acest sens .O crezi si tu,este o persoana inteligenta ! Preferi insa sa ai un razboi de "smecherie" decat unul de idei cu o doamna care putea sa iti fie mama. Gabi a spus ce crede dar tu ai preferat sa treci la discutii despre persoana dansei.

PS:Care "voi"? Si Adiuc foloseste mereu termenu "NOI " pentru ceea ce spune ...EL.I-am atras atentia in repetate randuri pentru asta, dar se pare ca este o moda printre ...VOI .

Vanea nu am fost ING. PR. ,ci doar PR. PR.....n-am facut fac ,ci sc. postliceala de proiectare ....dar, chiar nu conteaza asta, dupa parerea mea ! important este sa fi Om si sa gindesti si sa te porti ca un om ! am vazut in viata mea suficiente "diplome" pe care nu-ti dadeai nici mucii si, am vazut oameni simpli ,net superiori celorlalti ! Adi camioneros e din categoria " diplomelor " si-i pling pe cei subordonati lui si-i pling in general pe romani, c-au ajuns sa fie condusi de niste nulitati ....singura lor calitate fiind cea de yesman ! se da fudul ca nu stim ,ca nu intelegem care-i Miza in jocul pe care-l face Bas' si l-am intrebat care e ,s-o spuna daca-o stie !? n-a raspuns nimic altceva decit cu ce ne-am obisnuit deja : cu atac la persoana ! ....dar ,astept in continuare un raspuns de la el si la intrebarea : mai este RO un STAT DE DREPT ?

Asa i-a placut romanului simplu sa se creada intodeauna superior celui cu scoala. Aiurea, ii lipsesc de fapt multe pe langa scoala printre care si neputinta de a se feri de smecheri!! Mai scuteste-ne cu balivernele astea de epoca comunista, cu cat ai mai putina scoala cu atat mai mult te va putea pacali oricine. Numai corectitudinea de om simplu nu te face superior intr-o epoca a vitezei in care acest lucru a devenit aproape fara folos. Controlul azi nu mai consta in cinste si onestitate, controlul azi inseamna tehnica chiar daca ar fi de preferat sa fie lege.

Baliverne paranoice. Voi l-ati scrantit pe sefu'. Raposatul a patit la fel. Lu' ala i s-a tras de la otrava de nevasta-sa. Astuia nu mai zic ca se stie. De la "tehnica"si "iscusinte". Uitat ca deasupra noastra vegheaza o putere care aseaza lucrurile in firea lor in cele din urma. E mare lucru sa fii om dar si greu in acelasi timp. Viata voastra e zadarnica. Nu va doare ?

All Things Grow With Love
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 00:25

De la: 9am049573, la data 2010-07-10 15:35:59Nu am vazut la nici un canal tv sau in vreun ziar zvonul cu aurul. e o inventie ca sa spuna base si isarescu: nu mai lansati zvonuri. isa o spune pt ca e legat de evolutia cursului dar base o spune ca sa ne inchida gura pentru a nu se spune cit de incompetenti sunt cei de la putere, altfel, gospodari batosi, ardeleni, alesi pe sprinceana de insusi de voda.

Dupa ce te-ai imbatat reusi-si sa scrii doar o prostie...Cine sa te creada??

LYLYKAE

309 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 00:28

De la: 9am208168, la data 2010-07-09 23:48:44De la: Nero_reloaded, la data 2010-07-09 19:40:26
Solutia pentru iesirea Romaniei din criza,este depunerea mandatului de catre Basescu,formarea unui Guvern in jurul premierului Isarescu ,instituirea Starii de necesitate,arestarea tuturor demnitarilor ce se fac vinovati pentru DEZASTRUL ECONOMIC si confiscarea averii gastilor clientelare si aducerea banilor la Buget.Restructurarea Justitiei,Ministerului de externe.Depasirea situatiei de CRIZA SI REALEGEREA UNUI PRESEDINTE ,FARA ANTECEDENTE IN SISTEMUL SECURISTO-COMUNIST.

Cred ca Basescu,nici cu lasoul de git nu renunta la mandat,inca mai misca romanii !

Foametea va rezolva lucrurile !

http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 00:36

De la: super_green_frog, la data 2010-07-11 00:16:17

Baliverne paranoice. Voi l-ati scrantit pe sefu'. Raposatul a patit la fel. Lu' ala i s-a tras de la otrava de nevasta-sa. Astuia nu mai zic ca se stie. De la "tehnica"si "iscusinte". Uitat ca deasupra noastra vegheaza o putere care aseaza lucrurile in firea lor in cele din urma. E mare lucru sa fii om dar si greu in acelasi timp. Viata voastra e zadarnica. Nu va doare ?

Broasco, ar fi bine sa fie altfel dar nu e!!! Si nu-mi convine nici mie ca nu e!! De chioara ce esti ai tot timpul impresia ca-ti vreau raul! chiar te-ai tacanit de tot? Pai aratami ca e altfel in tara asta si apoi vino ca astfel de cuvinte!

1_____1

58 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 01:12

Ma tot straduesc de cateva zile sa inteleg ceva din logica analistilor economici,de toate culorile si aliniamentele politice, a politicienilor ce tot isi dau cu parerile,incepand cu P.T.Basescu, P-M. E.Boc, si pana la Antonescu Crin, V.Ponta, D.Voiculescu, D.Patriciu si asa mai departe.

Nu m-am aflat vreodata intr-o asa dilema, dupa citirea unor asemenea berbante si complet rupte de orice fel de logica politico economica,asertiuni expuse de catre toti acesti exponenti ai unei societati romanesti ce se afla intr-o totala degringolada din toate punctele de vedere.

Daca acele cifre si procente vehiculate prin presa din Romania, sunt intradevar corecte, atunci toti cei mai sus amintiti nu sunt decat niste ageamii, in cel mai fericit caz, iar in cel mai tragic, nu sunt decat niste puslamale puse pe capatuiala , evident, pe seama unei societati civile, ce in ultimii douazeci de ani, nu a stiut, nu a fost educata si nu si-a insusit acea prestanta ce i-ar fi facut pe acesti adevarati mascarici politico-economici, sa le tremure chilotii in fund de frica, atunci cand si-ar permite sa emita public asemenea ineptii.

Dupa metoda, acum tai si dupa masor, au adus TVA-ul la o cota de 25%, Ok, cum au recurs la acest artificiu fiscal, chiar nu conteaza.
Parca ar mai conta ceva in Romania, studii de impact fundamentari,fezabilitati,simulari,analize,constatari/concluzionari, etc.
Si cum toata lumea-i dezamagita de aplicarea acestui procent de 25% al TVA-ului, acum se gandesc sa-l anuleze chiar cei ce l-au promovat, P-M. E. Boc onor T.basescu, si-ntr-o veselie debordanta , de sus si pana jos si de la stanga la dreapta se reped a impozita veniturile tuturor.
Sa ne-ntelegem, impozitarea tuturor veniturilor si-a tuturor cetatenilor fie ei romani sau nu fie ei persoane juridice sau nu, fie ei pensionari sau nu, fie ei cum or fi , acesti Vasilachi ai politico-economiei romanesti vor un 16 % ipozitare á la otova.
Hmmm! si iarasi spun mai sa fie.

Un scurt calcul ne-ar putea edifica: TVAul 25% nu ? ce-nseamna acest TVA 25% ?
simplu: Conform I.N.S. Romania incaseaza pe anul 2009 suma de; tineti-va-ti bine..o suma ce se pare a fi : 34,500,000,000.00 RON. in eur. la cusul din anul fiscal precedent 4.190 ron o suma reprezentand 8,233,890,214,79 euro, corect calculul? Ok. adaugand cei 5% ajungem la o preconizata suma incasata din TVA de vreo 411,694,510.73 euro.

Da 411 Mil. euro, si cu asta ce-am realizat pe fondul diminuarii salariilor bugetare cu 25%, tinand cont de actuala rata de schimb leu-euro sau leu-dolar si-al lor trend de predictibil in timpul crizei de lichiditati ?

Nu doresc a va deranja cu prea multe calcule, asa c-am s-o spun direct, calculele reale, aveti posibilitatea sa le faceti si singuri.

Aceste doua masuri, in tandem aplicate, nu pot conduce decat la o diminuare a PIB-ului cu cel putin 2,5%.
Daca acest PIB pana mai ieri era predictibilizat c-un deficit de aproape 7-8%(...?) sincer,ma-ndoiesc d-aceste predictibilitati oficiale romanesti, prin acest tandem, sigur PIB-ul romanesc o sa ajunga pe un deficit de 11% daca nu chiar 13%
Cu alte cuvinte, ce-am luat pe mere , platim triplu pe perele politico-economistilor veseli din Romania.

Chestia cu impozitarea a tot ce misca cu 16% asa á la otova, cu alta ocazie.
avanpremiera va pot spune ca aceasta masura va conduce la un deficit marit al PIB-ului cu inca cel putin 1,5%.

Altele ar fi fost masurile necesare astazi romanilor, dar, pentru asa ceva era nevoie ca in linia intai sa existe cateva minti luminate, rationale, nu santimbalcii carora le cititi mai toata ziua prin presa anlazizele economice, de doua parale chiare, la capataiul unei economi autohtone ce-au ingropat-o printr-o devalizare fara scrupule.

Fosta membra 9am.ro

529 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 02:02

In concluzie ;evolutia a fost benefica,pentru prostie nu exista articol in Codul de procedura penala ,sa poata fi condamnata !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 07:31

De la: vaneamarin, la data 2010-07-09 22:08:55Dragi fani ai lui Base,vedeti ca a inceput emisiunea Conexiuni cu Valentin Stan pe televiziunea unui mogul.Mie imi place,ia sa o urmariti si sa-mi spuneti ce parere aveti .Hai ca oricum Nashul este in vacanta !

e fermecator omul asta ! are o minte sprintara si un verb spumos si acum inteleg de ce spunea cineva despre prof. Valentin Stan , mai acum un an, pe un alt topic ,ca vin studentii de drag la cursurile lui !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 07:38

De la: click_cont, la data 2010-07-10 23:39:46
De la: 9am049573, la data 2010-07-08 19:52:44tocmai de aceea esti demna de mila, avind in vedere modul isteric in care te exprimi . sunt sigur ca parintii tai nu stiu ce faci pe acest forum.

Doare, doare adevarul nu??? Nu doresti sa-l stie nimeni nu-i asa? ar putea sa te darame?
diferenta dintre noi este aceea ca am vazut ce trebuia sa vad dincolo si de aceea nu veti scapa ata de usor de criticile mele. Poate ca unii sunteti inconstienti, altora va lipseste constiinta, dar nu uitati ca unii vor adevarul si numai pentru asta nu inseamna ca puteti sa-i numiti "isterici". Numeste-ti isterica prietena 9am178165, nu pe mine, sau ti-au scapat urletele ei?? Dar poate ca alea iti fac placere, urla pe limba ta!

Si iata ce-mi fu dat sa aud iarasi dar asta nu te deranjaza: cineva a scos un zvon, aurul din rezerva nationala a disparut, cu ce scop oare?? Nu vrei sa ne spui? Hai sa vedem cata inteligenta zace in tine!

esti comis-voiajor sau globtroter ,de zici c-ai batut cu piciorul lumea ? degeaba ai batut-o , Victorito draga, daca n-ai inteles nimic din Democratia lumilor prin care ai fost .....dar, vezi : JUPINU a inceput sa ne citeze pe noi ,astia ce mintim ca Boc si guvernul asa si pe dincolo ! si atunci, cum e draguto ? daca ceea ce noi zicem de multa vreme, e confirmat de insusi Basescu,la tvr ,cine e orb ? cine a fost manipulat si mintit si inselat de niste ani ? cine ne spargea capetele pe aici ,pe motiv ca mintim ? iata ca se dovedeste ca Nu noi am mintit ....noi am fost ceva mai destepti si vigilenti decit voi ,naucilor !
P.S. problema este ca in spatele acestui guvern de marionete sta Papusarul sef si azi ,prins la strimtoare da vina pe papusi si vrea sa si le schimbe ....nu-i asa ca o inghititi si pe asta, ca si pe toate celelalte ?

De ce trebuie oare sa dati voi vina intotdeauna doar pe guvernare?? In speta poporul roman este vinovat pentru situatia in ca se afla si astazi voi mai mult ca niciodata o dovediti prin indaratnicie, incapatanare si nerusinare. Nu soarta Romaniei va roade pe voi ci propriile buzunare, umplute fraudulos, carora nu vreti sa le pierdeti greutatea. In loc sa vedeti barna din ochiul vostru voi intotdeauan veti vedea paiul din ochii celor ce va conduc. Ar trebui sa intelegeti ca, negativismul vostru ne-a adus aici, pentru voi nimic nu se poate realiza decat asa cum vreti voi, adica in interesul vostru. Voi nu doriti sa puneti umarul la reconstructia unei tari ci doar asteptati s-o faca altii si daca se poate sa puneti piedici, cat mai multe piedeci. Nu mai continui pentru ca mi se face scarba, greata de cate nedreptati si aberatii vad din partea voastra!

eu te-am intrebat ceva foarte clar : daca acum Bas' vede si critica ce vedem si spunem noi de 1 an de zile , CINE TE MINTE pe tine si boborul lui ?

REGRETE

134 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 07:54

De la: mielusica, la data 2010-07-11 00:28:19

Foametea va rezolva lucrurile !

Romania arata ca presedintele,care este !

Vasile Blaga a fost ales preºedinte al PDL cu 1097 de voturi pentru ºi 28 împotrivã. El a candidat cu moþiunea "PDL pentru o societate dreaptã" . Noul preºedinte a spus cã partidul are nevoie de unitate ºi este dispus sã colaboreze cu fostul premier Mihai Rãzvan Ungureanu în perspectiva alegerilor parlamentare. Ideea a fost completatã de europarlamentarul Cristian Preda care a vorbit despre Uniunea Democrat Liberalã din care sã facã parte alãturi de PDL, Noua Republicã, PNÞCD, PER ºi Mihai Rãzvan Ungureanu. Liderii democrat-liberali au apreciat propunerile deoarece doresc sa nu lase Guvernul Ponta sa le descopere afacerile oneroase cu Statul astfel ca impreuna cu presedintele Basescu sa saboteze si sa creieze noi Dosare penale pentru a zadarnici functionarea Guvernului USL. INTERESUL pdl ESTE SARACIREA POPULATIE ,PENTRU A PUTEA SA REVENIM LA PUTERE.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 07:57

m-ai ucis ! deci Corectitudinea , cinstea si onestitatea au devenit notiuni fara folos.....si atunci, fata draga, de ce te mai miri ca traim intr-o societate in "care pe care " e cel ce detine Controlul ?! si de ce imi reprosezi mie, omului prost care mai crede in acele notiuni ,ca as fi de vina ptr. ce se-ntimpla ,recunoscind putin mai sus ca nu stiu sa ma feresc de smecherii ? asa este , nu stiu ! mai cred si sper cu disperare sa mai existe un minim de decenta ; de morala in politica ! daca LEGE nu e, nimic nu e, Victorito si orice ni se poate intimpla .....azi mie, miine tie ,caci o Putere discretionara nu alege ....rade tot ce e impotriva ei ! azi nu-mi convine mie ceva si ma rade ....miine ,poate te va leza pe tine cu ceva si simtul tau de dreptate se va revolta si vei spune : asta nu se poate ! zauuuu, da cine esti tu ? va fi raspunsul celui ce n-are nici onoare si nici corectitudine si se considera mai sus de Lege !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 09:57

De la: pettrusu_melbourne, la data 2010-07-11 01:12:48
Aceste doua masuri, in tandem aplicate, nu pot conduce decat la o diminuare a PIB-ului cu cel putin 2,5%.

Nu mai dezinformati poporul !

Baselu a produs reducerea la jumatate a parlamentarilor, fapt ce realizeaza o ecomomie de 0,01% din PIB. Daca la asta se adauga si faptul ca dom' presedinte si o parte in aplaudacii sai isi doneaza leafa sa catre bugetul de stat, nici macar acest 2,49% nu mai este,strict matematic vorbind ,chiar intreg, ci se mareste cu un "epsilon",o cifra infinit mica, dar care conteaza in matematica pura.

Ca urmare nu este vorba de o micsorare a PIBului cu 2,5% cum speriati dumnevoastra poporul ,ci doar cu 2,49(9) % .Asta evident in cazul fericit dar putin probabil, in care Base si gasca lui nu mai iau noi masuri tampite si se limiteaza la cele de pana acum.

PS: Oricum,valoarea PIBului nu prea are importanta deoarece nu populatia va beneficia de el, ci doar niste buzunare fara fund portocalii.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 12:21

Unde este Mytcor ? Nu cã mi-ar fi dor de el ... Vreau doar sã vadã unde a dus înverºunarea lui prosteascã în a susþine niºte nulitãþi politice.
... care au distrus þara asta ºi viitorul generaþiilor ce ne vor succeda.
Sã-þi fie ruºine tovarãºe securist ... acolo pe unde bântui !

Încã mai sunt tâmpiþi p'aci care încã nu vãd drumul aºternut de portocaliu ?

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 12:43

De la: gabigabi, la data 2010-07-11 07:31:03
De la: vaneamarin, la data 2010-07-09 22:08:55Dragi fani ai lui Base,vedeti ca a inceput emisiunea Conexiuni cu Valentin Stan pe televiziunea unui mogul.Mie imi place,ia sa o urmariti si sa-mi spuneti ce parere aveti .Hai ca oricum Nashul este in vacanta !

e fermecator omul asta ! are o minte sprintara si un verb spumos si acum inteleg de ce spunea cineva despre prof. Valentin Stan , mai acum un an, pe un alt topic ,ca vin studentii de drag la cursurile lui !

Subscriu! Imi place si mie foarte mult, are o minte limpede precum cristalul si agera ca briciul. E foarte inteligent si realizeaza o emisiune pentru oameni dispusi sa vada si sa recunoasca relitatea.

9am178165

4580 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 12:48

De la: super_green_frog, la data 2010-07-10 14:21:52
De la: 9am178165, la data 2010-07-10 11:03:03

Nu am incredere in guvernatorul Isarescu!
De ce BNR nu plateste impozit la buget din profitul sau si nici bancile comerciale?
De ce dl. Isarescu a permis prietenului sau Negritoiu ca ING Bank sa aiba monopol pentru zona de self si tipul de office bancar din prezent?
Am motive serioase sa-l suspectez pe dl. Isarescu de complicitate cu puterea portocalie actuala, prin urmare, nu-l vreau premier.
Prin referendum, e mai important sa reinstalam monarhia constitutionala in Romania, cu un guvern national-liberal condus de Crin Antonescu.

Oricum, nu ar trebui sa se compromita intr-un astfel de post si mai ales intr-o astfel de guvernare. Easta e clar.

Si totusi, poate sa raspunda cineva la intrebarea mea? DE CE ATAT BNR CAT SI CELELALTE BANCI COMERCIALE NU PLATESC IMPOZIT PE PROFIT LA BUGETUL DE STAT?

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 13:20

De la: click_cont, la data 2010-07-11 00:25:21
De la: 9am049573, la data 2010-07-10 15:35:59Nu am vazut la nici un canal tv sau in vreun ziar zvonul cu aurul. e o inventie ca sa spuna base si isarescu: nu mai lansati zvonuri. isa o spune pt ca e legat de evolutia cursului dar base o spune ca sa ne inchida gura pentru a nu se spune cit de incompetenti sunt cei de la putere, altfel, gospodari batosi, ardeleni, alesi pe sprinceana de insusi de voda.

super isteata click
(tot mai colorata in orange - sper ca nu e din cauza excesului de bronz la solar)
da-mi citat din ce ziar vrei tu, inainte de ziua in care isarescu a spus de acest zvon, si o sa te cred. eu am spus ca nu am vazut nicaieri scris sau comentat acest zvon.
tocmai de aceea, faptul ca 2 institutii, despre care presupunem ca sunt independante si in slujba statului, presedintele si BNR, bat cimpii cu gratie, in duet, nepasindu-le deloc de cetateni ("poporul suveran") imi aduce aminte de Paul Celan si atmosfera din poezia sa, Tangoul Mortii.

eu nu vreau sa ma creada portocalii si base-manelistii de pe acest topic. stiu ca in sinea voastra constatati in fiecare zi ca ati ales niste incompetenti si niste lacomi fara scrupule dar din lipsa de educatie nu aveti inca puterea sa o recunoasteti.
trebuie sa va cereti scuze de la amaritii pe care boc si base ii fac cancer sau cersetori.

e ca la AAA : primul pas e sa recunosti ca ai o boala ...

ce mai gindeste oare, acel batrin care-l intreba pe base daca mai candideaza? ...

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 13:48

De la: gabigabi, la data 2010-07-11 07:38:55
De la: click_cont, la data 2010-07-10 23:39:46

eu te-am intrebat ceva foarte clar : daca acum Bas' vede si critica ce vedem si spunem noi de 1 an de zile , CINE TE MINTE pe tine si boborul lui ?

Nu mai spune Gabi, de cand sustii tu ce a spus presedintele acum? Parca tu voiai altceva, impozitare progresiva (a la PSD) desi esti PNL-asta?! Salarii si pensii neatinse etc. de fapt totul exact pe dos oricare ar fi fost alegerile sale!!! Si iata ca tu si cei pe care ii sustii mintiti in continuare din dorinta de a manipula. Nimic nu va e bine niciodata.
Personal ma bucur ca presedintele recunoaste ca marirea TVA este o gresala si sper sa se revina asupra ei dar tot odata o spun cu mana pe inima ca ajutoarele sociale nu sunt de acord se fie impozitate. Ajutoarele sunt ajutoare si atat, oricum nu se poate trai decent cu ele, nici nu trebuie de fapt, pentru ca altfel nimeni n-ar fi interesat sa mai puna mana sa munceasca. Sunt de acord insa cu impozitarea celorlalte venituri DACA ELE EXISTA INTRADEVAR! Pentru ca este o aberatie sa te bage statul in datorii atunci cand nu ai de unde plati, si sa nu mai ajungi sa vezi din cauza acelor datorii luminita de la capatul tunelului niciodata.

9am049573

976 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 14:09

cit despre TVA-ul de 24%,
acesta produce si mariri cu 5% ale cheltuielilor angajate de stat pentru servicii si contractele de achizitii in derulare. asa vor creste si mai mult cheltuielile iar micsorarea deficitului e anulata.

legea si un regulament al guvernului obliga la elaborarea studiilor de impact, la simulari si evaluari, anterior elaborarii unei legi, insa fata de sintagma des utilizata la legea pensiilor "simularile ne arata", la legea cresterii TVA nu s-a mai utilizat decit "mai avem un plan" tradus de base in "bugetarii au luat o teapa crunta".

cind boc are consilieri pe fosta secretara, fostul sofer si fosta asistenta de la facultate, toti adusi de la cluj, am putea spune ca avem o solutii de supravietuire in timp de criza "a la cluj".

cred ca boc si pdl nu s-au gindit macar un moment la ce se intimpla cu investitorii daca cresc TVA. de ce? ei si familiile lor traiesc doar din contracte cu statul si administratiile locale. faptul ca se duc in Bulgaria si in Moldova de peste prut arata pentru a cita oara ca fan-manelistii ne-au procopsit, prin base si "poftele lui-pe timp de criza", cu un guvern de incompetenti.

base si boc au devenit victimele propriei lor minciuni: aceea ca varianta lor e singura solutie. romanii au inteles ca pdl si base isi asuma responsabilitatea. vedem acum ca base si boc sunt suparati si ii acuza pe cetateni ca ei sunt de vina! inteleg din reactia lor ca base are un stoc de tepe (din 2005) si vrea sa-l folosesca pe poporul suveran.

tocmai spune boc ca banii UE din agricultura vor fi redirectionati spre constructia de diguri. vedeti asadar cum limiteaza base furtul din agricultura... sa mai scrie cu oi pe dealuri.

Abatele:Cum poate fi controlatã o populaþie? Rim: În primul rând prin forþã. Abatele: Cînd fraþii mei înaintaºi au fost puºi în situaþia de a controla o lume s-au gindit prima datã la religie. Rim: Mai existã ºi politica! Ea este cel mai folosit instrument pentru a controla o populaþie.Abatele: Desigur. Numai cã e o unealtã nesigurã. Rim: Un popor mai poate fi condus ºi prin acþiuni economice. Abatele: Asta da! Aici ai mare dreptate. Ajunge doar sã spun cã înrobirea omului faþã de valorile materiale este indiscutabil superioarã celei obþinute prin religie.
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 14:09

click,
daca vrei sa folosesti si cu mine acelasi limbaj pe care il folosesti cu alte persoane de pe forum, in stilul lui camineros, n-ai decit, dar iti amintesc ca avem acelasi lucru in comun: ne dorim sa-i toace pe toti pensionarii, e drept din ratiuni diferite.
se pare ca ratiuni diferite au dus si in cazul atentatului de la sediul FBI din Oklahoma City, la conlucrarea intre neonazistii americani si teroristii musulmani.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 15:01

De la: 9am049573, la data 2010-07-11 14:09:57click,
daca vrei sa folosesti si cu mine acelasi limbaj pe care il folosesti cu alte persoane de pe forum, in stilul lui camineros, n-ai decit, dar iti amintesc ca avem acelasi lucru in comun: ne dorim sa-i toace pe toti pensionarii, e drept din ratiuni diferite.
se pare ca ratiuni diferite au dus si in cazul atentatului de la sediul FBI din Oklahoma City, la conlucrarea intre neonazistii americani si teroristii musulmani.

Nene esti un idiot daca sustii cea ce eu nu am spus. Poate ca tu iti doresti sa-i toace pe pensionari, eu insa nu. Eu doresc sa se schimba acea lege prin care pensiile nesimtite pot ramane neatinse, cu riscul de a se umbla la constitutie daca e cazul!!! Acele pensii deranjaza si nu alea de 350, minime, nu vad ce mai poti sa tai din ele. Legea e problema iar Basescu se pare ca nu poate gasi o alta solutie pentru acele pensii care trebuiesc taiate numai taiarea toturor prin impozitare. Nu este corect ce se intampla, insa eu sper ca tinta sa fie alta nu neaparat impozitarea tuturor pensiilor. Restul e politica...

Siena

89 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 15:14

De la: pettrusu_melbourne, la data 2010-07-11 01:12:48Ma tot straduesc de cateva zile sa inteleg ceva din logica analistilor economici,de toate culorile si aliniamentele politice, a politicienilor ce tot isi dau cu parerile,incepand cu P.T.Basescu, P-M. E.Boc, si pana la Antonescu Crin, V.Ponta, D.Voiculescu, D.Patriciu si asa mai departe.

Nu m-am aflat vreodata intr-o asa dilema, dupa citirea unor asemenea berbante si complet rupte de orice fel de logica politico economica,asertiuni expuse de catre toti acesti exponenti ai unei societati romanesti ce se afla intr-o totala degringolada din toate punctele de vedere.

Daca acele cifre si procente vehiculate prin presa din Romania, sunt intradevar corecte, atunci toti cei mai sus amintiti nu sunt decat niste ageamii, in cel mai fericit caz, iar in cel mai tragic, nu sunt decat niste puslamale puse pe capatuiala , evident, pe seama unei societati civile, ce in ultimii douazeci de ani, nu a stiut, nu a fost educata si nu si-a insusit acea prestanta ce i-ar fi facut pe acesti adevarati mascarici politico-economici, sa le tremure chilotii in fund de frica, atunci cand si-ar permite sa emita public asemenea ineptii.

Dupa metoda, acum tai si dupa masor, au adus TVA-ul la o cota de 25%, Ok, cum au recurs la acest artificiu fiscal, chiar nu conteaza.
Parca ar mai conta ceva in Romania, studii de impact fundamentari,fezabilitati,simulari,analize,constatari/concluzionari, etc.
Si cum toata lumea-i dezamagita de aplicarea acestui procent de 25% al TVA-ului, acum se gandesc sa-l anuleze chiar cei ce l-au promovat, P-M. E. Boc onor T.basescu, si-ntr-o veselie debordanta , de sus si pana jos si de la stanga la dreapta se reped a impozita veniturile tuturor.
Sa ne-ntelegem, impozitarea tuturor veniturilor si-a tuturor cetatenilor fie ei romani sau nu fie ei persoane juridice sau nu, fie ei pensionari sau nu, fie ei cum or fi , acesti Vasilachi ai politico-economiei romanesti vor un 16 % ipozitare á la otova.
Hmmm! si iarasi spun mai sa fie.

Un scurt calcul ne-ar putea edifica: TVAul 25% nu ? ce-nseamna acest TVA 25% ?
simplu: Conform I.N.S. Romania incaseaza pe anul 2009 suma de; tineti-va-ti bine..o suma ce se pare a fi : 34,500,000,000.00 RON. in eur. la cusul din anul fiscal precedent 4.190 ron o suma reprezentand 8,233,890,214,79 euro, corect calculul? Ok. adaugand cei 5% ajungem la o preconizata suma incasata din TVA de vreo 411,694,510.73 euro.

Da 411 Mil. euro, si cu asta ce-am realizat pe fondul diminuarii salariilor bugetare cu 25%, tinand cont de actuala rata de schimb leu-euro sau leu-dolar si-al lor trend de predictibil in timpul crizei de lichiditati ?

Nu doresc a va deranja cu prea multe calcule, asa c-am s-o spun direct, calculele reale, aveti posibilitatea sa le faceti si singuri.

Daca acest PIB pana mai ieri era predictibilizat c-un deficit de aproape 7-8%(...?) sincer,ma-ndoiesc d-aceste predictibilitati oficiale romanesti, prin acest tandem, sigur PIB-ul romanesc o sa ajunga pe un deficit de 11% daca nu chiar 13%
Cu alte cuvinte, ce-am luat pe mere , platim triplu pe perele politico-economistilor veseli din Romania.

Chestia cu impozitarea a tot ce misca cu 16% asa á la otova, cu alta ocazie.
avanpremiera va pot spune ca aceasta masura va conduce la un deficit marit al PIB-ului cu inca cel putin 1,5%.

Altele ar fi fost masurile necesare astazi romanilor, dar, pentru asa ceva era nevoie ca in linia intai sa existe cateva minti luminate, rationale, nu santimbalcii carora le cititi mai toata ziua prin presa anlazizele economice, de doua parale chiare, la capataiul unei economi autohtone ce-au ingropat-o printr-o devalizare fara scrupule.

Am disparut o vreme de pe aici, si-am revenit doar din dor de Oameni precum Gabi, Vanea, Broscuta-Super-Verde ...
Dau insa acum de cineva cu nume de tabloid cu fete dezbracate, care intr-o gramatica destul de corecta, tot incearca sa ne bage mintile-n cap, implandandu-ne ideile sale - putine si fixe-, ce le tot invarte pe toate partile ... De aici se vede ca nu doar "scoala" face diferenta intre oameni, ci mai ales "bunul-simt, dreapta judecata si ne-vinderea sufletului pentru cativa arginti".
Compensatoriu insa, celor 2-3 prieteni amintiti, le pot adauga acum. un altul de peste Mari-si-Tari ...
... si daca-i fi scris doar ultimile patru randuri "Pettrusu din Melbourne" ... tot ti-ai fi castigat un loc ales in aprecierea mea ...
Cu astfel de Oameni, Tara asta minunata ar mai avea sansa de a nu se lasa tabloidizate de tot felul de neaveniti, ce-si fac din minciuna deviza scrisa pe stindard de corabie piratereasca ...

Ma tot intreb, oare cei 5 milioane ce ne-au pus vietile la mezat pentru o punga de malai intr-o caldare portocalie, chiar n-au nici o tresarire responsabila, pentru starea jalnica, fara precedent, a Tarii, a noastra, a lor-insisi ?!?!

... ganduri scrise pe frunze de mesteacan ...
9am049573

976 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 16:09

vezi click cum repeti ca un papagal portocaliu sloganurile lui boc.
"nesimtite"... sunt curios ce o sa mai spui cind peste ani va fi si boc judecator la CC...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 11 Iulie 2010, ora 17:34

De la: 9am049573, la data 2010-07-11 13:20:55
De la: click_cont, la data 2010-07-11 00:25:21

super isteata click
(tot mai colorata in orange - sper ca nu e din cauza excesului de bronz la solar)
da-mi citat din ce ziar vrei tu, inainte de ziua in care isarescu a spus de acest zvon, si o sa te cred. eu am spus ca nu am vazut nicaieri scris sau comentat acest zvon.
tocmai de aceea, faptul ca 2 institutii, despre care presupunem ca sunt independante si in slujba statului, presedintele si BNR, bat cimpii cu gratie, in duet, nepasindu-le deloc de cetateni ("poporul suveran") imi aduce aminte de Paul Celan si atmosfera din poezia sa, Tangoul Mortii.

eu nu vreau sa ma creada portocalii si base-manelistii de pe acest topic. stiu ca in sinea voastra constatati in fiecare zi ca ati ales niste incompetenti si niste lacomi fara scrupule dar din lipsa de educatie nu aveti inca puterea sa o recunoasteti.
trebuie sa va cereti scuze de la amaritii pe care boc si base ii fac cancer sau cersetori.

e ca la AAA : primul pas e sa recunosti ca ai o boala ...

ce mai gindeste oare, acel batrin care-l intreba pe base daca mai candideaza? ...

e tot mai colorata-n portocaliu, de la Morcovul intrat....am fost rea, recunosc, dar tot nu sterg postarea si-o las sa ajunga la ochii vostri !

Pagini: << 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: