Info
x
Basescu
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 16:53
probabil ca la viitoarele alegeri,tot Basescu o sa iasa ! de ce ? simplu :este emblematic pentru Romania ! asa cum este domnia sa,asa suntem si noi : un pic smecheri,descurcareti,un pic hoti; petrecareti,afemeiati;mincinosi si prefacuti ; c'un ochi plingem cu altul ridem,frecindu-ne miinile satisfacuti de ce i-am facut lu'ala ! fara caracter si fara onoare; una zicem-alta facem si ne tradam tovarasii de drum ,atunci cind interesele o cer ! devreme ce 59%din populatie considera ca-i CEL MAI BUN OM pe care l-a dat tara asta in ultimii 20 de ani,inseamna ca mai mult nici nu avem cum sa gasim !...dar nici nu meritam !
|
|
vasileseitin 82 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Arad |
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 16:58
La COTROCENI canta cucuveaua. Nui a buna,om traii si om vedea care mai ramanem pana la toamna Cica care nu murim de frig in iarna asta o sa murim la vara de foame
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 17:04
De la: vasileseitin, la data 2009-02-13 16:58:54La COTROCENI canta cucuveaua. Nui a buna,om traii si om vedea care mai ramanem pana la toamna Cica care nu murim de frig in iarna asta o sa murim la vara de foame Cãinele moare de drum lung ºi prostul de grija altora! Lasã cã cei ce vor munci nu vor murii de foame...iar iarna este pe sfârºite.
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
|
CHIOMPALIUL 360 mesaje Membru din: 21/11/2008 Oras: Caransebes |
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 17:07
De la: plugarulratacit, la data 2009-02-13 12:17:44 Ai dreptate badie dar acum nu mai avem tarani ,avem mitocani ,politicieni si corupti,este o ROMANIE NOUA !
http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 19:26
Marine Vanea,
Nu-mi explica nimic. Explica-ti tie daca ai cumva nerusinarea caracteristica sa celor din guvern si parlament care pun in carca lui Basescu, a presedintelui in general, hotiile lor sau nerealizarile lor. M-am plictisit ca toti cei care descopera apa calda si mersul pe jos, sa tina lectii de inteligenta altora, mai ales mie. Marine, zici din start ca discursul lui Basescu e demagogic. Nu spui ce e demagogic in discursul lui. Te opresti la eticheta si gata. Ai ascultat vreodata un discurs al unui lider occidental, sau american ? Sa vezi acolo populism si demagogie ! Habar n-ai ce vorbesti. Pur si simplu nu stii pe ce lume esti ... Nu poti sa treci mai departe de gandirea de tv promovata de Voiculescu. Nimeni nu este in stare sa spuna ce anume articol din constitutie ar fi incalcat Basescu dat corul de delatori urla la nesfarsit ca a incalcat constitutia. Despre Iliescu cel care in mod clar i-a adus pe mineri la Bucuresti si au murit oameni, aceiasi inteligenti nu mai gasesc de cuviinta sa spuna o vorba despre incalcarea constitutiei .... Ca si in cazul legii aleia cu inregistrarile datelor privind convorbirile telefonice pentru 6 luni, constat ca nici constitutia n-a fost citita de multa lume. Multi fac referire la constitutie dar habar n-au ce scrie in ea. Ce prerogative are presedintele ? Imi dau seama ca n-au habar dupa cerintele pe care le au de la institutiile statului, dupa asteptarile lor de la aceste institutii. Pe urma nu pricep ce doresc cei mai multi dintre voi, contestatarii presedintelui. Dupa faza cu biletelul scris de Tariceanu in favoarea lui Patriciu, s-a rupt caruta si presa a tot scris despre "razboiul intre palate" pe care l-ar fi starnit, vezi-doamne, presedintele. Nu era bine ! Acum presedintele nu se mai impunge cu premierul . Iar nu e bine ! Vorbesc "analistii" despre tiranie .... Cand e bine ? Niciodata ! Pentru presa nu e bine niciodata pentru ca scade ratingul... Trebuie scandal cu orice pret, din orice. Daca ai si un presedinte care vorbeste normal, rade, danseaza, face misto, mai scapa si cate o negandita, esti boier cand lucrezi in presa. Gura casca gasesti pe toate drumurile .... Hai, gata, inchideti gura !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 19:37
De la: gabigabi, la data 2009-02-13 16:53:58 probabil ca la viitoarele alegeri,tot Basescu o sa iasa ! de ce ? simplu :este emblematic pentru Romania ! asa cum este domnia sa,asa suntem si noi : un pic smecheri,descurcareti,un pic hoti; petrecareti,afemeiati;mincinosi si prefacuti ; c'un ochi plingem cu altul ridem,frecindu-ne miinile satisfacuti de ce i-am facut lu'ala ! fara caracter si fara onoare; una zicem-alta facem si ne tradam tovarasii de drum ,atunci cind interesele o cer ! devreme ce 59%din populatie considera ca-i CEL MAI BUN OM pe care l-a dat tara asta in ultimii 20 de ani,inseamna ca mai mult nici nu avem cum sa gasim !...dar nici nu meritam ! Gabita, nu m-as fi asteptat la tine sa-ti faci autoportetul .... Nu te mai consuma, se supara mamita .... Sa nu-ti plezneasca vreo vena ...
Acum nu e momentul !
|
|
todor_1989 9 mesaje Membru din: 10/01/2009 |
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 19:44
Basescu e un om incult mai uitate pe antena 3 la sinteza zilei si sa vezi ce de rahat ne face el nul mai pupa pe base
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 19:55
haide sa explicam de ce s-ar putea sa castige alegerile baselu:este simplu,nu are contracandidat viabil,singurii care se pot bate la ora actuala cu el sunt vadim si oprescu,dar vadim nu are sanse reale deoarece exista curente foarte puternice care-i sunt impotriva,atat in presa romaneasca cat si in cea externa,iar marele doctor a fost un simplu balon de sapun,care s-a dezumflat imediat dupa campania agresiva de imagine care s-a facut pe seama marilor destituiri din primarie,dovedite un mare fas[imageria e la moda dar trebuie si dusa la indeplinire toata aceasta campanie],atunci sa stam stramb si sa judecam drept:pe basescu din palatul cotroceni nu-l misca nimeni,daca pana-n vara[cel tarziu iunie-iulie]nu apare omul providential sau poate lucrurile in economie si in viata sociala vor degenera intr-atat de rau incat serviciile de spionaj vor fi obligate sa sustina o mare miscare de masa in urma careia sa-l dea jos pe base,dar ce va urma sigur va fi mai rau decat ceea ce se intampla acum,asa ca s-auzim numai de bine!
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
|
|
vic_viv2000 39 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 20:00
De la: todor_1989, la data 2009-02-13 19:44:25Basescu e un om incult mai uitate pe antena 3 la sinteza zilei si sa vezi ce de rahat ne face el nul mai pupa pe base VAI DA CE CULT ESTI TU!!!!! MA TOT MIR CUM DE ESTI PE AICI, TREBUIA SA FII PRESEDINTE, SAU CEL PUTIN UNUL DINTRE PRIMARII CAPITALEI, CA ORICUM TE-A CAM LASAT SCOALA MAI DEVREME.... DUPA FELUL IN CARE LEGI PROPOZITIILE
|
|
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 20:02
vai de ce va place sal pupatzi
doamne ce oameni de nimik
|
|
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 20:03
De la: todor_1989, la data 2009-02-13 20:02:20vai de ce va place sal pupatzi |
|
twincle 275 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 21:10
profund gresit.nici una nici alta ci doar emil de aceea spun ca ai o inteligenta ce mai super...probabil ca ai cam tras chiulul la orele de limba romana asa ca las-o balta...
teo
|
|
twincle 275 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Iasi |
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 21:10
profund gresit.nici una nici alta ci doar emil de aceea spun ca ai o inteligenta ce mai super...probabil ca ai cam tras chiulul la orele de limba romana asa ca las-o balta...
teo
|
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 07:11
gresit , nu fac parte dintre cei 59 % de aplaudaci
.....in schimb tu ,da ! dar daca avem un atit de prost renume in lume ,asta se datoreaza acelor calitati pe care le-am insirat mai sus....si boala-i veche ;nu-i de ieri-de azi !
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 08:59
De la: Atotputernicul, la data 2009-02-13 19:26:36Marine Vanea, Intunecimea Voastra , Ultimul mesaj ,acela de a inchide gura ,este o caracteristica tipica a sustinatorului basescian .Haideti va rog,controlati-va,inca nu este dictatura la care visati .Asa,acum ca am clarificat cum stau lucrurile hai sa incepem sa dicutam civilizat . Asa este ,doar am spus ca discursul lui Base este demagogic dar nu am explicat si din ce cauza cred asa .Profit deci de observatia ta si lamuresc aceste lucruri cu placere .Hai sa ne reamintim cateva din minciunile dansului : 1)14.02.2007 'Voi declansa un referendum pentru a cere romanilor sa accepte votul uninominal' 02.09.2006 In ceea ce priveste ideea introducerii votului uninominal, tema folosita in repetate rinduri de liberali, seful statului sustine ca este „o demagogie“ sa o folosesti public, fara un calcul politic prealabil. 2)Promisiunea ca votul uninominal va "curata" clasa politica de parca ar exista legatura intre intre sistemul de vot si moralitatea clasei politice 3)Promisiunea obtinerii legii lustratiei ,promisiune postata si repetata in numeroase randuri ,inclusiv pe siteul presidential .Evident ca TB nu vrea sa se lustreze singur asa ca nu il vom vedea prea curand insistand pentru aceasta lege .Gata ,circul a trecut ,comunismul a fost "facut" din vorbe,el si-a asigurat popularitatea ,acum hai sa refacem FSNul ! 4)Adoptarea legii maririi salariilor profesorilor cu 50% in conditiile in care guvernul Tariceanu declarase ca acest lucru este catastrofal pentru tara si ca nu sunt indicate sursele de finantare .O alta actiune demagogica de doi bani ,nu ? 5)Declaratia lui Base conform careia salariile celor de la ANL au fost marite cu 440%.Stim acum toti ca a fost pur si simplu o idiotenie ...pentru manipulat idioti si ca cifrele date de Basescu sunt o aiureala . Sunt mult mai multe ,incredibil de multe insa m-am plictisit si cinst vorbind simt neplacere cand imi aduc aminte de faptele sale . 6)"Petrica esti cel mai bun!" Nene Atotputernicule ,am senzatia ca tu te crezi singurul nemanipulat in timp ce astia care indraznesc sa spuna ceva rau de Base sunt manipulati .Zau ,nu stau lucrurile asa !Nu este vina mea ca ti-ai facut tu o religie si ca divinizezi un zeu fals .Deschide ochii si vei vedea ca noul lider FSN nu este cu nimic mai bun decat Iliescu . PS:Faptul ca danseaza bine pe muzica tiganeasca NU MA INTERESEAZA ,nu il consider o calitate pe care un presedinte trebuie sa o aiba obligatoriu ;) |
|
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 21:26
Vanea Marin,
Se prea poate sa ai dreptate, Dar eu cred ca n-ai ! Te inseli amarnic daca iti inchipui ca ma inchin la Basescu, si tu si altii. Nici pomeneala. Pricepeti greu. Va tot repet de zeci de posturi ca nu vad pe altul mai bun decat Basescu si va rog sa-mi aratati pe altul cu argumente.... Voi o tineti puia-gaia ca Basescu e un nenorocit si reluati mereu aceleasi teme tocite, fara sa veniti cu alte propuneri ca si cum n-ati fi inteles. Parca ati lucra dracului la Antena 3 cu "domnu Gadea". Nu numai ca nu aveti propuneri altele decat Basescu, ma etichetati pe mine de parca eu n-as putea, ca si voi, sa am parerea mea. Multi dintre voi sunteti de de un analfabetism feroce. Mai apar si alti idioti care nu sunt chiar analfabeti dar le iau apararea analfabetilor sustinand ca si ei au dreptul la o opinie. O fi avand .... Dar ce greutate poate avea unul care nu-si cunoaste propria limba materna, unul care nu stie sa scrie corect in propria limba ? Cum putem lua in consideratie asemenea insi ? Stiti ce ? Va las sa injurati la Basescu cat veti dori. Nu vad nici un motiv sa-mi bat capul cu niste prapaditi de teapa voastra. Adio !
Acum nu e momentul !
|
|
lorduljohn 499 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 22:03
De la: Atotputernicul, la data 2009-02-14 21:26:48Vanea Marin, E PRIMA SI ULTIMA DATA CAT ITI FAC CINSTEA (NU GLUMESC ) SA-TI DAU O REPLICA ! SI O FAC IN STILUL TAU CARACTERISTIC !!! DAR CINE MAMA DRACULUI DE CREZI TU , DE II INSULTI PE TOTI CEI CARE AU O ALTA PARERE DECAT A TA ??? NU CRED CA EXISTA VREO TEMA IN CARE SA NU TE " INTRODUCI " SI SA NU-TI VERSI VENINUL ! LIPSA TA DE BUN SIMT PUTE PE TOATE TOPICURILE ! INCETEAZA DRACULUI ODATA TAMPITULE !!! APUCATE -CRETINULE- DE MUNCA SI LASA INSULTELE ! |
|
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 07:48
De ce tipi, lordule John ?
Ti se pare ca adevarul tau trebuie strigat ? De ce te ataci lordule John ? Te regasesti intre cei pe care-i critic ? Sa fii sanatos ! De ce crezi domnule politicos, ca intra lumea pe forumurile astea daca nu ca sa-si dea cu parerea ? Eu de ce n-am voie ? Pentru ca, de obicei, parerea mea difera de a celorlalti ? Dar daca ar fi fost sa-mi adresezi cateva cuvinte in stilul tau elevat nu in asta jegos al meu, care ar fi fost acele cuvinte ? Ai reusit sa eludezi orice afirm despre Basescu si te-ai multumit, ca si ceilalti, sa pui o eticheta, sa judeci pe cineva care nu iti impartaseste opinia. De ce nu propui pe altcineva in locul lui Basescu ? De ce te inscri in cohorta infinita a celor care se impiedica de cuvinte in detrimentul ideilor ? Vrei lucruri frumoase ? Ce cauti pe forum, pe topicuri ? Consideri ca scrisul meu te poate schimba ? Te poate face un om mai rau ? Sau mai bun ? Ti se pare ca randurile tale ma vor marca ? Voi deveni un om mai bun ? Ma voi schimba ? Deja m-ai schimbat, vezi, n-am folosit nici un cuvant jignitor la adresa ta pentru ca ma gandesc la faptul ca s-ar putea sa ai mare dreptate. Si ai, fara indoiala. Revenind la tema, pentru mine ca sustinator al presedintelui, nu sunt credibile scuzele unor oameni platiti special ca sa-l denigreze intr-o suveica infernala in care televiziunile lui Voiculescu citeaza ziarele lui Voiculescu. V-am cerut mereu sa-mi dati exemple de oameni politici care ar fi mai buni decat Basescu .... Nu reusiti. Va mentineti pe pozitia de a repeta toate minciunile la adresa lui Basescu, cu obstinatie, toate injuraturile la adresa lui, dar protestati cand sunteti tratati la fel cum este tratat el ... Abia atunci cand sunteti atacati voi, sau cand vi se pare ca vi se adreseaza cineva voua, ca va incadrati in categoria celor injurati, numai atunci reactionati. Lordule Jonh, nu imi aduc aminte sa ma fi referit vreodata la persoana ta pretioasa. Daca s-a intamplat sa te regasesti in categoria generala a idiotilor despre care am vorbit cu un prilej sau altul, este numai problema ta. Eu nu te-am plasat in ea ! Singur ai facut-o ... Sa fii sanatos ! Si nu te mai consuma pentru tot ce citesti in general, si pe net, si in orice carte. E doar parerea unuia, prost sau destept. E doar o parere ... a autorului. Nu mai presupune ca un om nu intelege decat propriul lui limbaj, foloseste-l pe al tau, convinge-i pe ceilalti prin taria opiniilor tale frumos exprimate, nu te compromite intrand in disputa cu unul ca mine ... Sa fii sanatos !
Acum nu e momentul !
|
|
puiupeka 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 09:14
va inteleg ca sunteti direct interesat sa-i faceti reclama si sa lansati diversiuni; nu este numai nastase alternativa, poate se trezeste totusi romanul; pacat de ratarea sperantei avute in 2004 si timpul pierdut cu un asemenea personaj complexat, invidios, dornic de parvenire si putere, lipsit de altruism si bune intentii pentru toti oamenii, indiferent de convingerile politice ; aveam nevoie de echilibru si mobilizare nationala ca sa recuperam timpul pierdut din 45 si sa fim printre primele natii ale europei si nu sa promovam mojicia, barfa, nonvalorile, apreciate doar pe baza loialitatii de partid si gasca....pacat ca adevaratii oameni sunt scarbiti, nu vor sa iasa in fata sau se retrag si pleaca...
|
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 09:18
De la: Atotputernicul, la data 2009-02-15 07:48:40De ce tipi, lordule John ? Inca odata am convingerea ca ceia ce am spus pe topicul FERICIREA este real.Spune pe cine indragesti ca sa-ti spun cine esti
|
|
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 09:26
Buldogule, invata sa scrii cum trebuie si dupa aia ma cauti !
"Inca odata am convingerea ca ceia ce am spus pe topicul FERICIREA este real.Spune pe cine indragesti ca sa-ti spun cine esti " ceea ce ! Asa se scrie ! CEEA CE ! Nu-mi aduc aminte sa te fii bagat in seama ... Te-ai simti cuva vizat ? Esti cumva avocatul Lordului John ? Ai revelatii ? Hai, plimba ursul ! Nici sa te injur nu ma deranjez pentru ca o sa crezi, in mod eronat, ca te bag in seama !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 10:08
ceea ce NU VREA sa inteleaga cineva de pe aici care,de altfel ,crede ca le intelege pe toate, este tocmai acest fapt :
1 - ca Nu avem alternativa la base ,cel putin deocamdata 2 - ca ,in conjunctura actuala,nici nu poate aparea o alternativa 3 - ca se insista a ni se spune ca-i CEL MAI BUN ; ca e floarea natiunii romane, dorind a ni se induce ideea ca trebuie sa fim recunoscatori cerului ca ni l-a daruit pe Zeus in persoana ! 4 - ca toata aceasta fosgaiala scirboasa da impresia ca nu mai e nimic de facut si speranta de a reveni la normal,e moarta ! |
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 11:15
Daca ai fi injurat ,se vedea pe fata mirlania si ar fi tradat persoana ,eu mentin parerea;spune pe cine indragesti ca sa-ti spun cine esti !De altfel Atotputernicule ,subiectul acestui topic creiaza greata si te parasesc,nici macar regrete nu am,nu meriti !
|
|
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 16:52
Nu ma parasi buldogule, imi sfasii inima, sunt zdrobit, vai ce rau imi pare, cate nevoie aveam de ideile tale valoroase. Vai de mine, ca ma fac fara tine. Te roooog, nu ma parasi !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 16:53
Gabita, tu nu ma parasesti ?
Hai, te rog, paraseste-ma !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 16:57
Daca veti reciti posturile o sa observati ca mai sunt oameni care sunt, ca si mine, de partea lui Basescu.
Dar sunt si multi din cei care il contesta. Raman cu Basescu. Eticheta de Zeus e pretentios, rautacios, jigodios....
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 17:40
de parasit,nu pot sa te parasesc,ptr.ca mi te-ai lipit de inima.....dar,ca de obicei,te faci ca ploua la ce scriu atunci cind n-ai un raspuns ; deci : ce-i neadevarat in ce-am scris si acum si altadata ? ...cit despre zeus,aproape ca si-a atribuit-o singur ...
|
|
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 17:51
Bine Gabi, asta este ...
Doar n-o sa ne incaieram acum pentru Basescu Hai sa nu mai vorbim despre asta. Fiecare o tine pe-a lui... vad ca ai lasat-o mai moale si ai inteles ca nu e, cel putin pana acum, pe scena politica cineva mai tare ca Basescu. E ceva ... Sanatate !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 17:57
dar de ce crezi ca despre tine a fost vorba in postarea de mai sus,ca doar n-am spus nici-un nume ?! vezi ?vezi ? vezi ca esti egocentrist si crezi ca esti soarele forumurilor ? mai coboara din ceruri ca si tu esti un om ,ca si noi,astialalti si poti gresi !
|
|
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 18:08
Pentru ca nitel mai sus iti spuneam sa ma parasesti si tu ai spus , ca o completare fireasca a dialogului ca nu ma parasesti ca ti-am intrat la inima ....
iar acum imi spui ca sunt egocentrist si mi se pare ca sunt soarele forumurilor ... Poate ai dreptate. Ramai cu bine si sa fii sanatoasa. Gaseste-ti alta jucarie ! Daca ai sa recitesti posturile ultime ai sa intelegi ca nu e nimic in neregula. Daca vrei, daca nu ...
Acum nu e momentul !
|
|
|
|

Cica a fost odata o tara care era eminamente agrara si hranea cu grine toata Europa.Tara asta avea plaiuri insorite cu iarba buna pentru pascut ,cu holde de griu ,cu paduri si izvoare limpezi,cu cirezi de vite minate de flacai chipesi cu fluerul la briu,cu fete frumoase si tarani muncitori,cu petrol si carbune,in subsol dar unde mai pui cu importante zacaminte de metale pretioase.Era mai mare dragul sa privesti la sfirsit de saptamina ,cind flacaii si fetele satelor incingeau hora acompaniata la fluier si cimpoi si cum se opreau carele cu boi ce treceau de la cimp ,iar taranii obositi dar vioi nu se lasau pina nu faceau o invirtita si o perinita,iar alaturea tiribomba se invirtea trasa de un cal vinjios ,spre deliciul copiilor din sate.Se lasa noapte ,oamenii plecau pasnici la casele lor ,asteptind duminica cind imbracau straie de sarbatoare si mergeau la biserica.Luna se inalta pe bolta cerului printre pazderia de stele,in noapte se auzeau latrat de ciini si cintece la frunza,cite un flacau se mai strecura pe sub garnita sa ajunga la mindra lui parfumata cu izma,ici colo case luminate in care se desfasurau claci de insirat tutun ,curatat porumb ,torcatorii de cinepa .Doamne si cu ce jind erau privitii oamenii din tara aia de francezi,italieni,nemtoi,englezi ,dar mai cu seama de americani si rusi care au facut ce au facut si au aduso in stadiu de poveste.
.....in schimb tu ,da ! dar daca avem un atit de prost renume in lume ,asta se datoreaza acelor calitati pe care le-am insirat mai sus....si boala-i veche ;nu-i de ieri-de azi !
va inteleg ca sunteti direct interesat sa-i faceti reclama si sa lansati diversiuni; nu este numai nastase alternativa, poate se trezeste totusi romanul; pacat de ratarea sperantei avute in 2004 si timpul pierdut cu un asemenea personaj complexat, invidios, dornic de parvenire si putere, lipsit de altruism si bune intentii pentru toti oamenii, indiferent de convingerile politice ; aveam nevoie de echilibru si mobilizare nationala ca sa recuperam timpul pierdut din 45 si sa fim printre primele natii ale europei si nu sa promovam mojicia, barfa, nonvalorile, apreciate doar pe baza loialitatii de partid si gasca....pacat ca adevaratii oameni sunt scarbiti, nu vor sa iasa in fata sau se retrag si pleaca...