back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 >> Sari la pagina:

cotoel

13 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 17:17

"E grele" sporturile mintii,mai ales cand habar n-ai ca te-i nascut doar sa bei,sa mananci si...so iei de la cap.De unde nu-i nici Dumnezeu nu cere.Pacat insa ca prcum tine...multi sunt.

CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 17:59

In Romania cei care sint la conducerea tarii nu sint pentru poporul roman ,sint pentru interesele lor si a clanurilor lor,daca vreti cu adevarat sa o duceti bine la prezidentiale ,alegeti un om simplu,un necunoscut care sa fie si cu voi amaritii din popor

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 18:34

Traian Bãsescu = Bãzeus

Poreclit Zeus, pentru faptul cã vrea sã conducã singur România

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 12:35

Camelia, acum cine conduce Romania ?
Esti multumita de cum este condusa tara acum ?

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 13:38

Nu sunt multumita dar nu am incotro .
Trebuie sa ne adaptam sistemului care ne conduce si care a fost ales de catre cetateni.
Numai ca , din pacate , in Romania lipsesc doctrinele politice , principiile politicii si ale democratiei. Inca mai avem comunismul in sange .
La ce naiba am fost la vot si am votat cu un partid???Ca sa faca astia aliante peste aliante , ca tot acceasi mana de oameni sa ne conduca tara?

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 14:18

Ce sa faca altceva daca electoratul n-a vrut sa dea puterea unui partid ?
Asta e vointa poporului !
Asta e poporul !

Acum nu e momentul !
vic_viv2000

39 mesaje
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 16:38

De la: cotoel, la data 2009-02-21 17:17:02"E grele" sporturile mintii,mai ales cand habar n-ai ca te-i nascut doar sa bei,sa mananci si...so iei de la cap.De unde nu-i nici Dumnezeu nu cere.Pacat insa ca prcum tine...multi sunt.

...cotorel, ai ajuns la capat?

parcasviu

111 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 23:08

Haine vechi! haine vechi!
Haine vechi,haine purtate,
Ruginite si patate,
De ministrii in 4 ani,
Cu spertari la buzubar!
Cumparate asta iarna,
De la cei zvirliti afara,
Si le vind cam eftior,
La cei pusi in locul lor. haine vechi !!!

andra2314maria

3 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 11:37

cel mai prost si infatuat presedinte, ramasita comuinista

Fosta membra 9am.ro

52 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 15:04

Celei( nu merita sa-i scriu numele alaturi de marele filozof), care considera opera lui Cioran vorbe goale de 2 bani .
-"Prostia cuprinde o doza de seriozitate care, condusa mai bine, ar putea inmulti numarul capodoperelor".
-"In definitiv, e foarte posibil ca o realitate sa se ascunda indaratul aparentelor , dar arfi ridicol sa nadajduim ca limba e in stare s-o infatiseze .De ce atunci ne complicam agatandu-ne de o anumita opinie mai degraba decat oricare alta , de ce sa dam innapoi in fata banalului sau a inimaginabilului in fata indatoririi de spune sau scrie orice ?Un minimum de intelepciune ne-ar obliga sa sustinem toate tezele deodata , intr-un eclectism al surasului si al distrugerii.
-Cand in Pomul Cunoasterii o idee e indeajuns de coapta , ce voluptate sa te strecori in ea , s-o rozi ca un vierme si sa-i grabesti caderea
Emil Cioran Silogismele amaraciunii

Nimeni nu poate fi liber ,daca nu se stapaneste pe sine deplin Ce este toleranta?Atributul umanitatii. Cunosc multi oameni care de departe par ceva , iar de aproape nimic. Nu suntem vrednici de stima decat in masura in care noi stim sa stimam. INSULTA E DECLARATIA INFRANGERII.
lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 00:57

De la: mimisarbu, la data 2009-02-23 15:04:42Celei( nu merita sa-i scriu numele alaturi de marele filozof), care considera opera lui Cioran vorbe goale de 2 bani .
-"Prostia cuprinde o doza de seriozitate care, condusa mai bine, ar putea inmulti numarul capodoperelor".
-"In definitiv, e foarte posibil ca o realitate sa se ascunda indaratul aparentelor , dar arfi ridicol sa nadajduim ca limba e in stare s-o infatiseze .De ce atunci ne complicam agatandu-ne de o anumita opinie mai degraba decat oricare alta , de ce sa dam innapoi in fata banalului sau a inimaginabilului in fata indatoririi de spune sau scrie orice ?Un minimum de intelepciune ne-ar obliga sa sustinem toate tezele deodata , intr-un eclectism al surasului si al distrugerii.
-Cand in Pomul Cunoasterii o idee e indeajuns de coapta , ce voluptate sa te strecori in ea , s-o rozi ca un vierme si sa-i grabesti caderea
Emil Cioran Silogismele amaraciunii

AI DREPTATE !
DIN PACATE PROSTIA SI LIPSA DE BUNA CUVINTA NU PREZINTA SIMTOMELE UNOR BOLI DUREROASE , ALTFEL "FATUCA' RESPECTIVA NU AR MAI PARASI SPITALUL !
DAR ARE LOC REZERVAT LA PSIHIATRIE !

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 01:04

De la: vic_viv2000, la data 2009-02-20 15:09:38VIRBE GOALE ALE UNUI OM CE N-A GASIT O CALE MAI ONORABILA IN VIATA DECAT SA FACA CEEA CE FAC TIGANII PLECATI DIN ROMANIA IN FRANTA: SA TRAIASCA PE SPINAREA STATULUI FRANCEZ FARA SA MUNCEASCA. CUM MAI POT AVEA VALOARE VORBELE ACESTUI OM IN OCHII VOSTRI ATATA TOMP CAT NU AU UN SUPORT MORAL REZISTENT?
SUNTEM SATUI DE ASTFEL DE FILOZOFI IDEALISTI CARE DOAR ACUZA FARA SA NE POATA DA UN EXEMPLU AL PROPRIULUI LOR COMPORTAMENT MORAL SI ETIC SI PATRIOTIC.
DRAGA MYTCOR, POATE GASESTI ALT FILOZOF CONTEMPORAN AL LUI CIORAN, ASTA FACE NUMAI 2 BANI.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 01:08

fatuca draga,cate carti ai citit mataluta ?sau cati scriitori avusesi timp sa-i parcurgi pt.a-ti da seama ca unul sau altul sunt asa sau pe dincolo?in momentul cand vei depasi 1.000 de carti citite,cauta-ma,pana atunci,nu-ncerca sa-mi dai replica,s-ar putea sa te doara,s-auzim numai de bine!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 01:17

De la: vic_viv2000, la data 2009-02-20 15:09:38VIRBE GOALE ALE UNUI OM CE N-A GASIT O CALE MAI ONORABILA IN VIATA DECAT SA FACA CEEA CE FAC TIGANII PLECATI DIN ROMANIA IN FRANTA: SA TRAIASCA PE SPINAREA STATULUI FRANCEZ FARA SA MUNCEASCA. CUM MAI POT AVEA VALOARE VORBELE ACESTUI OM IN OCHII VOSTRI ATATA TOMP CAT NU AU UN SUPORT MORAL REZISTENT?
SUNTEM SATUI DE ASTFEL DE FILOZOFI IDEALISTI CARE DOAR ACUZA FARA SA NE POATA DA UN EXEMPLU AL PROPRIULUI LOR COMPORTAMENT MORAL SI ETIC SI PATRIOTIC.
DRAGA MYTCOR, POATE GASESTI ALT FILOZOF CONTEMPORAN AL LUI CIORAN, ASTA FACE NUMAI 2 BANI.

Fatã dragã, eºti o decrepitã? Cum poþi sã spui despre marle Cioran cã ar fi o nulitate? Cum poþi sã spui cã a trãit pe spinarea francezilor?
Tãlâmbã ce eºti! Aflã de la mine cã Cioran ºi Eliade au avut o contribuþie uriaºã în literatura ºi gramatica statului Francez.
Mai citeºte....mai învaþã....eºti sub orice criticã!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 01:45

cine ajunge sa il caute ... inseamna ca a innebunit =)) ... 1000 de cartzi ..si poate poate ne privesti de la acelasi nivel pe cei care nu indragesc cititul nu ? ... am avut multzi "prea culti" la conducere si au facut rahatul praf...nu au facut nimic pt taara..si nici macar nu au au stiut sa se imbogateasca ca un videanu :)))... mai mor si prosti. daca era sa fie ceva de capul tau cand cataloghezi pe cineva nu il cataloghezi dupa criteriul tau forte ;).dar...

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 01:46

De la: coscos, la data 2009-02-24 01:45:41cine ajunge sa il caute ... inseamna ca a innebunit =)) ... 1000 de cartzi ..si poate poate ne privesti de la acelasi nivel pe cei care nu indragesc cititul nu ? ... am avut multzi "prea culti" la conducere si au facut rahatul praf...nu au facut nimic pt taara..si nici macar nu au au stiut sa se imbogateasca ca un videanu :)))... mai mor si prosti. daca era sa fie ceva de capul tau cand cataloghezi pe cineva nu il cataloghezi dupa criteriul tau forte ;).dar...

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 01:52

De la: coscos, la data 2009-02-24 01:45:41cine ajunge sa il caute ... inseamna ca a innebunit =)) ... 1000 de cartzi ..si poate poate ne privesti de la acelasi nivel pe cei care nu indragesc cititul nu ? ... am avut multzi "prea culti" la conducere si au facut rahatul praf...nu au facut nimic pt taara..si nici macar nu au au stiut sa se imbogateasca ca un videanu :)))... mai mor si prosti. daca era sa fie ceva de capul tau cand cataloghezi pe cineva nu il cataloghezi dupa criteriul tau forte ;).dar...

Mãi bãieþel, se vede cã nu îþi place cititul...dacã singura diferenþã între români ºi americani pentru tine sunt manelele ºi hip-hop-ul ( vezi tâmpenia scrisã de tine pe topicul : Diferenþe între români ºi americani)....eºti varzã, încerci sã scrii ceva...dar tu de fapt nu spui nimic.

vic_viv2000

39 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 19:44

Nici nu stii cata dreptate ai cu aceasta fraza: -"Prostia cuprinde o doza de seriozitate care, condusa mai bine, ar putea inmulti numarul capodoperelor".
Pacat ca este folosita insa fara rost. Pana una alta eu am spus ca Cioran face 2 bani si nu vorbele lui. Vorbele lui da, ai dreptate fac ceva mai multi bani numai ca doar in scop comercial. Petre Tutea a stiut sa-l zugraveasca mai bine decat mine, si logic _ era scriitor. Suportul ii lipseste celui dintai si nu valoarea comerciala a vorbelor.

vic_viv2000

39 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 19:59

De la: dora_visinescu, la data 2009-02-24 01:17:34

Fatã dragã, eºti o decrepitã? Cum poþi sã spui despre marle Cioran cã ar fi o nulitate? Cum poþi sã spui cã a trãit pe spinarea francezilor?
Tãlâmbã ce eºti! Aflã de la mine cã Cioran ºi Eliade au avut o contribuþie uriaºã în literatura ºi gramatica statului Francez.
Mai citeºte....mai învaþã....eºti sub orice criticã!

...decrepita eti tu si se vede ca nu l-ai citit si ascultat daca inca nu stii ca a facut tot ce a putut pentru a locui fara sa plateasca si fara sa munceasca in Franta. N-am sa-ti spun eu cum si unde a declarat cerceteaza si informeaza-te poate ca asa o sa apuci totusi sa-l citesti.

vic_viv2000

39 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 20:20

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-24 01:08:20fatuca draga,cate carti ai citit mataluta ?sau cati scriitori avusesi timp sa-i parcurgi pt.a-ti da seama ca unul sau altul sunt asa sau pe dincolo?in momentul cand vei depasi 1.000 de carti citite,cauta-ma,pana atunci,nu-ncerca sa-mi dai replica,s-ar putea sa te doara,s-auzim numai de bine!

Spre deosebire de tine,i nu iau de bune orice balarii numai pentru faptul ca sunt frumos mestesugite, mai caut si cine si ce le genereaza. E adevrat e o opera frumusica din punct de vedere literar si ar fi fost si folosofica daca cel ce a scris-o ar fi avut un suport moral zdravan.

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 23:08

Asa este, oameni buni, dar ... despre ce este vorba ?

Si va rog sa-mi spuneti si mie ce e aia "decrepita" ?

Altminteri e placut sa constat ca, usor-usor, despre basescu nu se mai povesteste nimic, lumea a trecut la Cioran, asta e mort saracu' si vad ca-l balacaresc si pe el ca pe Basescu. E o chestie pentru Basescu, nu ?
E vreo legatura intre Basescu si Cioran ?

Acum nu e momentul !
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 23:27

De la: Subredul, la data 2009-02-24 23:08:43Asa este, oameni buni, dar ... despre ce este vorba ?

Altminteri e placut sa constat ca, usor-usor, despre basescu nu se mai povesteste nimic, lumea a trecut la Cioran, asta e mort saracu' si vad ca-l balacaresc si pe el ca pe Basescu. E o chestie pentru Basescu, nu ?

Mytcor a dat un citat din Cioran ºi domniºoara bîlbâitã, a considerat cã Cioran nu face nici doi bani iar eu m-am ofuscat. Sincer, respect opera lui, aºa cum cred, de altfel cã Bãsescu a fost cea mai bunã opþiune la alegeri.
Poate afirma cineva cã am avut de unde alege unul mai bun? Nu cred.
Decrepit = ramolit, senil.

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 23:29

"decrepit" este o insusire a celor care rasfoind dictionarul au constatat ca exista un termen pentru starea deplorabila in care se afla, adica "batrani ramoliti si inacriti de prostie". Desigur termenul nu i se potriveste si lui Basescu, dar pariez ca in curand o sa-i fie atribuit pentru ca avem aici printre noi niste panarame care se cred excesiv de destepte, oricine ii contrazice si nu e de acord cu orientarea lor politica devine "decrepit" . Pazea!

vic_viv2000

39 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 00:34

De la: dora_visinescu, la data 2009-02-24 23:27:39
De la: Subredul, la data 2009-02-24 23:08:43Asa este, oameni buni, dar ... despre ce este vorba ?

Mytcor a dat un citat din Cioran ºi domniºoara bîlbâitã, a considerat cã Cioran nu face nici doi bani iar eu m-am ofuscat. Sincer, respect opera lui, aºa cum cred, de altfel cã Bãsescu a fost cea mai bunã opþiune la alegeri.
Poate afirma cineva cã am avut de unde alege unul mai bun? Nu cred.
Decrepit = ramolit, senil.

MADAM DECREPITO, A NU FI DE ACORD CU TINE NU INSEAMNA CA SUNT BALBAITA. TU ESTI CEA CARE SE BALBAIE PT CA ALTFEL NU VAD DE CE SCORNESTI CEVA CE NU E ADEVARAT. DOAR PENTRU CA TE CREZI MAI DESTEAPTA DECAT ESTI DE FAPT?
ITI SPUN EU CA NU ESTI CHIAR DACA TE STRADUIESTI, SAU POATE LASI IMPRESIA NUMAI PENTRU CA TE-AU ZAPACIT MEDITATIILE LUI CIORAN?

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 14:36

Parca v-ati aprins prea tare ... nu vi se pare ?
Parca ati fi io, mai acum ceva vreme ...
Nu stiu ce am dar m-am mai subrezit, nu prea mai am chef de harta, aproape ca va invidiez.
Am cules din folclorul popular urmatorul aforism:
De ce sa ma enervez, daca stiu ca tot imi trece ?
Nu l-am debitat eu dar l-am remarcat si d-aia cer drepturi de autor.
Nici despre Basescu sau alt lider polititc nu merita sa ne spargem capetele !
Despre nimeni nu se merita sa ne infruntam cu atata patima.
Am facut si eu pacatul acesta si vad ca nu sunt singurul.

Raman sustinatorul lui Basescu dar sunt deschis oricarei sugestii in cazul in care se gaseste unul mai destoinic decat el.

Sa auzim de bine !

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 14:50

De la: Subredul, la data 2009-02-25 14:36:41Parca v-ati aprins prea tare ... nu vi se pare ?

Parca ati fi io, mai acum ceva vreme ...

Nu stiu ce am dar m-am mai subrezit, nu prea mai am chef de harta, aproape ca va invidiez.

Am cules din folclorul popular urmatorul aforism:

De ce sa ma enervez, daca stiu ca tot imi trece ?

Nu l-am debitat eu dar l-am remarcat si d-aia cer drepturi de autor.

Nici despre Basescu sau alt lider polititc nu merita sa ne spargem capetele !

Despre nimeni nu se merita sa ne infruntam cu atata patima.

Am facut si eu pacatul acesta si vad ca nu sunt singurul.

Raman sustinatorul lui Basescu dar sunt deschis oricarei sugestii in cazul in care se gaseste unul mai destoinic decat el.

Sa auzim de bine !

Sau : de ce m-as certa cu cineva, daca nu stiu de cat timp dispun pentru a ne impaca .

- La fel de bine s-auzim si-n continuare !...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 16:26

ptr.@dora si ceilalti proB....si nu credeti ca tocmai in asta consta tragedia noastra ? ca nu avem pe altcineva catre care ne-am putea uita ? adica din milioanele de romani traitori pe ici-pe colo, nu avem nicio alta valoare ....asta daca-l consideram pe el o valoare !!! si daca da, atunci suntem cel mai sarac popor din lume !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 16:29

nu te-ai subrezit,bre ! e un aer de primavara care mingiie si imblinzeste ...iti revii tu cit de curind,cu forte proaspete...simt eu !

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 16:32

De la: gabigabi, la data 2009-02-25 16:26:22 ptr.@dora si ceilalti proB....si nu credeti ca tocmai in asta consta tragedia noastra ? ca nu avem pe altcineva catre care ne-am putea uita ? adica din milioanele de romani traitori pe ici-pe colo, nu avem nicio alta valoare ....asta daca-l consideram pe el o valoare !!! si daca da, atunci suntem cel mai sarac popor din lume !

Mãi fatã, eu doar mi-am spus punctul meu de vedere...nu cãuta sã te cerþi cu mine , cã nu am nici chef, nici dispoziþia necesarã....Mai lasã-mã fatã în pace! Ce te tot agiþi aiurea? ªi proasta aia de vic... a încercat asearã sã mã provoace ºi n-a avut pe cine. Nici tu nu ai!
Lãsaþi oamenii sã-ºi spunã pãrerea ºi nu vã mai scandalizaþi ca niºte leliþe!

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 16:38

Silviu si Mytcor..merg spre casa, de la lucru...razand in hohote

Pagini: << 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: