gabigabi
12108 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 16:42
Doaaaamne,ce-am zis eu,ce-ai raspuns tu !
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 16:44
Decrepiti  de la atata atavism intelectual ce bantuie pe forumul acesta...
mentiune: nu ma refer la prietenii mei!
|
Fosta membra 9am.ro
293 mesaje
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 17:20
De la: dora_visinescu, la data 2009-02-25 16:32:43De la: gabigabi, la data 2009-02-25 16:26:22 ptr.@dora si ceilalti proB....si nu credeti ca tocmai in asta consta tragedia noastra ? ca nu avem pe altcineva catre care ne-am putea uita ? adica din milioanele de romani traitori pe ici-pe colo, nu avem nicio alta valoare ....asta daca-l consideram pe el o valoare !!! si daca da, atunci suntem cel mai sarac popor din lume !
Mãi fatã, eu doar mi-am spus punctul meu de vedere...nu cãuta sã te cerþi cu mine , cã nu am nici chef, nici dispoziþia necesarã....Mai lasã-mã fatã în pace! Ce te tot agiþi aiurea? ªi proasta aia de vic... a încercat asearã sã mã provoace ºi n-a avut pe cine. Nici tu nu ai!
Lãsaþi oamenii sã-ºi spunã pãrerea ºi nu vã mai scandalizaþi ca niºte leliþe!
PAS!
|
vic_viv2000
39 mesaje
|
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 19:08
De la: dora_visinescu, la data 2009-02-25 16:32:43De la: gabigabi, la data 2009-02-25 16:26:22 ptr.@dora si ceilalti proB....si nu credeti ca tocmai in asta consta tragedia noastra ? ca nu avem pe altcineva catre care ne-am putea uita ? adica din milioanele de romani traitori pe ici-pe colo, nu avem nicio alta valoare ....asta daca-l consideram pe el o valoare !!! si daca da, atunci suntem cel mai sarac popor din lume !
Mãi fatã, eu doar mi-am spus punctul meu de vedere...nu cãuta sã te cerþi cu mine , cã nu am nici chef, nici dispoziþia necesarã....Mai lasã-mã fatã în pace! Ce te tot agiþi aiurea? ªi proasta aia de vic... a încercat asearã sã mã provoace ºi n-a avut pe cine. Nici tu nu ai!
Lãsaþi oamenii sã-ºi spunã pãrerea ºi nu vã mai scandalizaþi ca niºte leliþe!
....singura proasta scandalizata, de pe acest topic, esti tu!
Oricine nu e de acord cu ceea ce-ti place tie e catalagat si apostrofat in mod cat se poate de ordina. Scuteste-ne!
|
|
|
artafengshui
183 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 14:48
De la: dora_visinescu, la data 2009-02-24 23:27:39De la: Subredul, la data 2009-02-24 23:08:43Asa este, oameni buni, dar ... despre ce este vorba ?
Si va rog sa-mi spuneti si mie ce e aia "decrepita" ?
Altminteri e placut sa constat ca, usor-usor, despre basescu nu se mai povesteste nimic, lumea a trecut la Cioran, asta e mort saracu' si vad ca-l balacaresc si pe el ca pe Basescu. E o chestie pentru Basescu, nu ?
E vreo legatura intre Basescu si Cioran ?
Mytcor a dat un citat din Cioran ºi domniºoara bîlbâitã, a considerat cã Cioran nu face nici doi bani iar eu m-am ofuscat. Sincer, respect opera lui, aºa cum cred, de altfel cã Bãsescu a fost cea mai bunã opþiune la alegeri.
Poate afirma cineva cã am avut de unde alege unul mai bun? Nu cred.
Decrepit = ramolit, senil.
 Asa este !!! cea mai buna optiune la alegeri .
AMI.
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 15:40
cuvintul "alegeri "desemneaza momentul in care o populatie se duce sa aleaga ,dintr-o multime de candidati unul mai bun decit altul, pe cel mai bun !... suntem noi in situatia asta ? avem noi vreo 10-12 personalitati la care sa ne uitam cu admiratie si singura noastra problema sa fie aceea ca nu stim pe care sa-l votam ?? NU !!! N-avem ! "alearga"unul singur si ala cistiga,asta-i problema noastra !
|
syd_age
2 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 15:48
a ajuns sa ma surprinda cand vad ca se mai si gandeste in romania, de fapt asta este exceptia care-ntareste regula...
|
|
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 16:36
fii mai explicit :care-i exceptia care intareste regula ?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 17:31
Se intampla sa ne trezim in parlament cu aceleasi figuri orice am face pentru ca oamenii care se considera de treaba NU CANDIDEAZA. Daca ei candideaza, n-au abilitatile necesare sa capteze atentia alegatorilor de asa maniera incat sa fie alesi...
Cei care spun ca n-are rost sa votam ca tot aia pe care-i detestam ies, se inseala pentru ca intr-o competitie ies cei mai buni... Au candidat tot felul de necunoscuti care n-au convins !
Nu exista constiinta civica !
Majoritatea, asemenea lui Gabi, se multumesc doar sa nege cu vehementa si atat. Nu construiesc nimic ! Doar neaga ...
Constructiile nu se fac numai cu negari. Constructiile se fac cu oameni care stiu sa faca lucrurile sa se intample. Asa cum le vad ei.
Am cunoscut in viata mea o multime de oameni care nu stiau nimic alceva decat sa spuna nu.
Si putini care spuneau : de ce nu ?
E o chestie de mentalitate ...
Acum nu e momentul !
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 17:40
"Am cunoscut in viata mea o multime de oameni care nu stiau nimic alceva decat sa spuna nu"...da...mai Silviule...ce ne facem noi cu negativistii? Nu-i suport deloc...daca ai spune unui negativist ca cauza tuturor relelor din viata lui este chiar el in persoana ai fi blamat pe tot restul vietii!
cat despre exprimarea votului...anul trecut nu mi l-am exprimat suparata oarecum pe sistem...si rau am facut!Mi-a fost invatura!
|
Fosta membra 9am.ro
1639 mesaje
Oras: Mangalia
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 17:43
Da.......  .de asta am votat si eu un partid crezand in proiectele lui si dupa aceea au facut astia aliante peste aliante..  ..
La ce mai are rost votul nostru ..daca tot aceeasi oameni se baga in tot felul de aliante ...si de zeci de ani tot ei ne conduc tara?
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 17:50
ai citit ce-am scris mai sus,la ora 16.36 ? ai inteles,inteleptule ? ....da'asta-i o intrebare retorica,intrucit orice vi s-ar spune,trece ca apa pe linga voi ...n-aveti nici cea mai mica dorinta de a va intreba : dar daca-i asa ? si atunci,ce avem de facut ?
|
Fosta membra 9am.ro
2192 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 17:54
De la: camelia_mng, la data 2009-02-26 17:43:16Da....... .de asta am votat si eu un partid crezand in proiectele lui si dupa aceea au facut astia aliante peste aliante.. ..
La ce mai are rost votul nostru ..daca tot aceeasi oameni se baga in tot felul de aliante ...si de zeci de ani tot ei ne conduc tara?
da si nu avem dreptul sa ne plangem...cei acre nu am fost la vot! Ca am fost sanctionati prin simplu fapt ca am facut prin lipsa noastra la vot sa se nasca alianta pdl -psd asta pentru ca o alta alinata cu pnl nici ca nu putea fi vorba!
Uite de asta...acum ca am fost tampiti...tacem si inghitim o alianta pe care noi am contribuit la ea prin PASIVITATEA NOASTRA!
DATA VIiTOARE DU-TE LA VOT HOTORAT!
|
jojondurant
148 mesaje
|
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 23:46
Viata si opera lui Cioran trebuie inteleasa in conditiile existentei sale,a motivatiei parasirii tarii. Criticile sale cu privire la poporul roman,din punctul lui de vedere pot fi justificate in masura in care noi ca popor n-am stiut si nu stim sa ne pretuim valorile("omorati-i ca sunt intelectuali") Daca nu -i omoram noi atunci ii decoram postum. Cu ce-a ramas romanii din opera lui Cioran? Cu mandria ca a fost un roman. Francezii,fara sa fi facut nici ei mai mult,sunt mandri de operele lui si ca l-au adoptat.
Daca cineva a afirmat ca opera sa si activitatea sa n-a contribuit la evolutia Romaniei,altii au dreptate ca opera lui reprezinta un patrimoniu international
si ca romani trebuie sa ne mandrim.
Sigur,ne-am dori niste mari conducatori;filozofi in gandire,intelepti in fapte,
patrioti in simtire,dar de unde sa-i luam?
Faceti o lista de propuneri,ca tot suntem in anul alegerilor si sa-i disecam pe toate fetele. Eu unul nu vad nici un politician actual. Poate daca vor mai apare peste cativa ani vreo 10 ca T. Paleologu.
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 09:57
De la: jojondurant, la data 2009-02-26 23:46:40Viata si opera lui Cioran trebuie inteleasa in conditiile existentei sale,a motivatiei parasirii tarii. Criticile sale cu privire la poporul roman,din punctul lui de vedere pot fi justificate in masura in care noi ca popor n-am stiut si nu stim sa ne pretuim valorile("omorati-i ca sunt intelectuali") Daca nu -i omoram noi atunci ii decoram postum. Cu ce-a ramas romanii din opera lui Cioran? Cu mandria ca a fost un roman. Francezii,fara sa fi facut nici ei mai mult,sunt mandri de operele lui si ca l-au adoptat.
Daca cineva a afirmat ca opera sa si activitatea sa n-a contribuit la evolutia Romaniei,altii au dreptate ca opera lui reprezinta un patrimoniu international
si ca romani trebuie sa ne mandrim.
Sigur,ne-am dori niste mari conducatori;filozofi in gandire,intelepti in fapte,
patrioti in simtire,dar de unde sa-i luam?
Faceti o lista de propuneri,ca tot suntem in anul alegerilor si sa-i disecam pe toate fetele. Eu unul nu vad nici un politician actual. Poate daca vor mai apare peste cativa ani vreo 10 ca T. Paleologu.
Nu vor aparea din senin.
Paleologu tocmai l-a laudat pe Basescu si s-au inflamat toti ziaristi cam cum se basica unii aici pe forum la ce spun eu.
Pentru asa ceva el va fi decredibilizat de catre gasca de tonomate de profesie ...
Si va candida degeaba sau aproape degeaba chiar daca este un om de valoare. Se va dezgropa si faptul ca taica-su a fost informator al securitatii pentru ca asta vor striga tocmai securistii .. si tot asa.
Problema e la popor, la omul de rand. Cata vreme el e prost ca noaptea, smecherii isi vor putea face mendrele nestingheriti.
Mai dureaza vreo 20 de ani pe putin.
Acum nu e momentul !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 11:23
hoooopa ! acum recunosti ca exista o dictatura a multimii folosita ca un "berbece" de spart democratia ! ieri te faceai ca nu intelegi si aseara tocmai ai propus un examen ptr.cartea si dreptul de alegator !....asa,mai vii d'acasa !
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 14:11
Gabita fa ceva cu tine si nu mai contabiliza totul cu rea credinta ...
Nu prea ai simtul umorului !
In schimb parca ai fii o soacra.
Cand te citesc im place mai mult soacra mea de 84 de ani.
Nu stiu cum faci dar iei mereu matura si incaleci pe coada.Parca te-ar fi desemnat astia un fel de cenzor personal al meu.
Nu vreau sa polemizez cu tine, nu-ntelegi ?
Pentru ca nu ai umor, d-aia.
Si pentru ca te ocupi numai cu distrusul si deloc cu construitul. Mi se pare ca esti toxica exclusiv. Te percep ca pe un Ciutacu in fusta.
Ma plicitsesi ingrozitor !
Acum nu e momentul !
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 16:42
 Cu Basescu presedinte,este mai rau ca'naite,am ajuns tara de boc si nu e bine deloc!Promoveaza nepotismul,baga tara'n datorii,scade natalitatea,vai de noi si de copii !
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 17:33
E, scade natalitatea din cauza lui Basescu ...
Ce vrei sa ti-o traga el ?
Nu-ti ajunge cat te .... alearga guvernul ?
Acum nu e momentul !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 19:27
poate ca ar trebui sa-ncepi a te intreba daca nu cu tine e ceva ! d'atita simt al umorului ce-l ai in dotare si al stilului de promovare ,ai suparat fetele de pe forum....am dreptate sau nu ?
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 22:26
Asa ... si ?
Daca ar fi asa, ce treaba ai tu ?
Acum nu e momentul !
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 07:41
De la: Subredul, la data 2009-02-27 17:33:44E, scade natalitatea din cauza lui Basescu ...
Subredule,esti mai idiot decit idolul tau! Cel putin Basescu arata la vedere perfidia si dispretul fata de poporul roman.Un om care are ceva pentru tara lui nu se afiseaza in public cu perfidii,face sa simta poporul ceva in bine nu propaganda electorala basinoasa si mascareli.Linel mai departe si pupal in fund,spunei sa o traga mamei tale ,sa faca unul mai destept ca asta care esti are defecte
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 10:06
n-am nicio treaba cu tine ; tu,in schimb,ai cu toti ! si ti-am raspuns la ce mi- ai scris ieri la 14.11min.
|
Fosta membra 9am.ro
7 mesaje
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 11:52
Lumea intreaga este manipulata de media.Dar ca la noi niciunde.
Ce grija au avut Austriecii de ex. inainte de a da "tunurile" cu "cumpararea"(a se citi jefuirea) bancilor si a PETROM? Au cumparat si format un trust de presa"beton" si prin acesta si-au asigurat linistea,nimeni nu a mai miscat in front.
Toata media Romaneasca traieste si prospera din santaj,nu din ce scrie sau dezvaluie ci din ce nu spune....
Am fost si santem naivi. Ni se parea ca nu avem libertatea de exprimare....libera opinie, etc,etc....Naivitate este putin spus...
Un OM printre oameni
|
Fosta membra 9am.ro
293 mesaje
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 12:31
De la: Subredul, la data 2009-02-27 17:33:44E, scade natalitatea din cauza lui Basescu ...
 cumintica, insfarsit, iata si nasul tau.
...esti tare, subredul!
|
c_cirstian
4 mesaje
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 16:49
In general oamenii insemnati si hidosi sunt si foarte complexati (ceea ce in cazul de fata este foarte vizibil) si ca urmare prefer sa fiu mintit frumos de un om destept(Adrian Nastase) decit sa fiu furat de un chior si un analfabet
|
Fosta membra 9am.ro
1491 mesaje
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 20:37
De la: c_cirstian, la data 2009-02-28 16:49:13In general oamenii insemnati si hidosi sunt si foarte complexati (ceea ce in cazul de fata este foarte vizibil) si ca urmare prefer sa fiu mintit frumos de un om destept(Adrian Nastase) decit sa fiu furat de un chior si un analfabet
E nitel cam invers Cristiene, tata ...
Adica dupa matale Basescu este hidos si foarte complexat, chior si analfabet, un om care te fura ....
Iar Nastase Adrian e un om destept care te minte ....
Ma, tu ai fost premiant cand erai mic ?
Sau ai fost abandonat la usa orfelinatului ?
Ia stai tu la colt pe coji de nuca si mai gandeste-te !
Acum nu e momentul !
|
gabymarinescu_pulsar
375 mesaje
|
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 22:53
In sfarsit un lider roman cu cohones !
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 08:59
de mintit,mint amindoi ! unul pentru ca e politician,celalalt pentu ca asa-i firea lui :suie !....
dar despre ale cui cohones vorbim ?
|
centrul_renasterea
1 mesaj
Oras: Craiova
|
Postat pe: 1 Martie 2009, ora 14:53
Un individ care manipuleaza masele si nu a facut decat scandal permanent si nimic constructiv .El are intotdeauna dreptate desi se urca baut la volan,foloseste limbaj golanesc si rasist,desi a incalcat legea cand si a luat locuinta de la primarie ilegal,etc. Numai prietenii lui sunt cinstiti si corecti si numai fetele lui sunt destepte si frumoase.Cea ce ma sperie este faptul ca se pricepe la toate ( conduce guvernul, parlamentul) la fel ca BECALI la fotbal.
Va realiza becalizarea ROMANIEI. Poporul roman are vocatia dictaturii. TOATE ASA ZISE VIZITE SUNT NUMAI PENTRU IMAGINEA PERSONALA SI SEAMANA DIN CE IN CEMAI MULT CU CELE ALE IMPUSCATULUI. SA DEA DUMNEZEU SA MA INSEL DAR NU CRED.
|
|
|