back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 14:35

iar ti-ai pus creierii pe bigudiuri?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 14:36

CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 14:37

De la: alinushy, la data 2009-01-16 17:57:22O STIRE MAI VECHE DE CARE NU TREBUIE SA UITAM, AHAA ... AHAA ... AHAA... LUPTA IMPOTRIVA CORUPTIEI , GRUPURILE DE INTERESE AHAA... AHAA ... AHA .... CE-MI PLAC GLUMELE MELE !
Ioana Basescu - fiica cea mare a presedintelui Romaniei - si sotul sau, Bogdan Marin (Bodo), locuiesc intr-o vila care apartine lui Sorin Vulpescu, unul din patronii firmei Euroconstruct.
Fiica si ginerele lui Basescu stau in vila grupului de interese Golden Blitz
Ioana Basescu - fiica cea mare a presedintelui Romaniei - si sotul sau, Bogdan Marin (Bodo), locuiesc intr-o vila care apartine lui Sorin Vulpescu, unul din patronii firmei Euroconstruct. Societatea a fost implicata in scandalul acordarii de contracte cu bani publici pentru reabilitarea unor bulevarde din Bucuresti. Euroconstruct - dirijata de cuplul Dan Besciu si Sorin Vulpescu - are bafta la contracte semnate cu Primaria Capitalei, sumele castigate in baza acestora fiind de aproximativ 1.000 de miliarde de lei. Cei doi reprezentanti ai Euroconstruct mai sunt cunoscuti si ca fosti parteneri de afaceri ai lui Dorin Cocos, sotul ex-consilierului prezidential Elena Udrea. In plus, Besciu si Vulpescu detin si "restaurantul prezidential" Golden Blitz. Odata cu mutarea fiicei presedintelui si a sotului sau in ansamblul de vile de lux ce apartine lui Besciu si Vulpescu, legatura Basescu-Euroconstruct pare tot mai stransa.
Doua la Besciu, doua la Vulpescu si una�

La marginea Bucurestiului, satul Petresti - comuna Corbeanca - s-a transformat intr-un adevarat cartier rezidential. Aici, in doar cativa ani, au aparut zeci de vile de lux care rivalizeaza cu cele din Baneasa-Pipera. La sfarsitul anului trecut, a mai fost finalizat un complex de cinci vile. Ansamblul apartine patronilor Sorin Vulpescu si Dan Besciu si este situat la marginea unei paduri, cu iesire la DN1. Doua dintre vile apartin lui Besciu, iar alte doua, lui Vulpescu. In a cincea locuieste familia Marin - fiica presedintelui Basescu si sotul sau, Bodo. Desi au ceva timp de cand ocupa vila de lux din Corbeanca, cei doi sunt instalati fara vreun act de vanzare-cumparare. Cei care au lucrat la complexul lui Besciu si Vulpescu ne-au marturisit ca sotii Marin stau in acea casa, dar habar nu au in ce conditii. Primaria Corbeanca anunta doar ca vilele sunt inregistrate pe numele oamenilor de afaceri si nu exista vreun act de vanzare-cumparare. Sotii Marin ne-au declarat ca locuiesc in vila de la Corbeanca pe baza unei� promisiuni de vanzare!
"Promisiunea de vanzare" a mai fost folosita de curand si de un alt politician greu. E vorba de Viorel Hrebenciuc, liderul grupului PSD de la Camera Deputatilor, care si-a albit averea cu "promisiuni de vanzare" pentru 52 de hectare. Sotii Marin spun ca au aceasta promisiune de vanzare inca din data de 6 ianuarie, iar aceasta a fost autentificata la un avocat. Faptul ca familia Marin nu a facut un contract de vanzare-cumparare e explicat prin "problemele care au aparut la cadastru, la Primaria Corbeanca".
Complexul de vile al patronilor de la Euroconstruct se intinde pe aproximativ 1.000 de metri patrati si are deschidere pe strada Radarului, din marginea satului Petresti. Casele sunt tip "cub", cu etaj si mansarda construite in stil modern. Culori deschise, termopane mari, balustrade stralucitoare, iar fiecare casa are propria curte si propria piscina. Totul e strict supravegheat cu camere de luat vederi amplasate pe gardul exterior, inalt de aproape doi metri, si cu alte videocamere puse in interiorul ansamblului rezidential. Pe dreapta si pe stanga sunt casele patronilor de la Euroconstruct, in centru e vila locuita de fiica presedintelui Basescu.
Portarul ansamblului zice ca "Bodo nu este acasa, dar, in schimb, e doamna". Trecem de portile principale si suntem condusi catre vila familiei Marin. Langa intrare, e amenajat un padoc in care se zbenguie doi caini. Dupa un timp, o femeie ne deschide si spune ca "deocamdata, nici unul din membrii familiei Marin nu se afla acasa". In spatele femeii, probabil menajera familiei, se vede un interior placut, frumos amenajat. Femeia e instruita, parca, sa nu spuna nimic despre locuinta familiei fiicei lui Traian Basescu. Doar portarul ne spune ca "domnul Bodo obisnuieste sa soseasca acasa pe la ora sase-sapte seara". Ne conduce in afara complexului, acolo unde, pe un copac, a fost lipit un decupaj de ziar care contine fotografia unei cruci pe care scrie PSD.
In iarna trecuta, la ansamblul de vile inca se mai lucra. Atunci, in zona, se mai aflau muncitori in haine albastre pe spatele carora scrie "Euroconstruct". Si atunci se stia de "casa lui Bodo". Muncitorii ne spuneau, in decembrie 2005, ca vilele sunt ridicate dupa ultima moda. Camere mari, spatii indestulatoare, garaj si piscina proprie. Valoarea uneia - cateva sute de mii de euro. Nici atunci nu se stia cu claritate cum a aparut familia Marin in ansamblul rezidential. Acum, oamenii din zona spun ca l-au vazut pe Bodo la casa sa, dar nu stiu ce tranzactie s-a facut intre familia Marin si oamenii de afaceri de la Euroconstruct.
Primaria din Corbeanca sustine ca vilele de pe strada Radarului figureaza pe "persoana fizica". Rolul deschis si certificatul de urbanism au fost scoase pe numele lui Besciu si Vulpescu. Tot pe numele acestora a fost eliberata si autorizatia de construire. Alexandru Gheorghe, unul din functionarii Primariei Corbeanca, ne-a declarat ca patronii de la Euroconstruct au cumparat terenul si au ridicat vilele. Functionarul nu stie, insa, daca pe "Radarului" a lucrat firma Euroconstruct sau nu. Cert este ca, si in iarna 2005, si acum, vilele "sunt doua pe numele lui Vulpescu, doua pe numele lui Besciu si una la comun, cu cota parte de unu pe doi". "Nu stiu daca locuieste cineva acolo", ne-a mai declarat reprezentantul primariei. Acesta sustine ca la Primaria Corbeanca nu s-a inregistrat nici un contract de vanzare-cumparare pentru nici o vila aflata in complexul patronilor de la Euroconstruct.
Marturii contradictorii
Ioana Basescu a refuzat sa vorbeasca despre casa din Corbeanca. In schimb, Bogdan Marin, sotul acesteia, a dorit sa lamureasca problema: "Am o promisiune de vanzare pentru acea casa. O voi cumpara saptamana aceasta sau saptamana viitoare". Bogdan Marin sustine ca vila o va cumpara de la Sorin Vulpescu - "om pe care il cunosc de vreo 15 ani!" Bodo sustine ca, in prezent, locuieste in vila din Corbeanca, in baza promisiunii de vanzare. "Asta pana ies actele", mai spune acum Bogdan Marin. In momentul in care l-am mai contactat, in decembrie 2005, Bodo nu a recunoscut ca ar avea vreo legatura cu "cazul vilei din Corbeanca". "Atunci nu stiam ca voi cumpara. Atunci nu locuiam acolo. M-ai prins tu acolo? Daca am trecut pe la casa aceea, am facut-o sa vad unde voi locui", mai spune Bogdan Marin. Acesta spune ca "in mod sigur, firma Euroconstruct nu are nici o legatura in toata aceasta problema" .
"Euroconstruct are contract de ridicare a lucrarii", il contrazice insa Dan Besciu, unul dintre patronii societatii apreciate de Primaria Capitalei prin contractele acordate pe bani publici. Omul de afaceri sustine ca Euroconstruct a fost "implicata, pe infrastructura". "Casele s-au terminat in iarna anului trecut si sunt inregistrate pe persoana fizica", mai spune Dan Besciu. Acesta, insa, declara ca Vulpescu este proprietar a trei din cele cinci vile. Iar despre promisiunea de vanzare, Besciu are cunostinta, dar sustine ca "familia Marin nu locuieste acolo".
"Familia Marin locuieste in acea casa de doua-trei saptamani. Nu am contabilizat, insa, daca au dormit acolo 2-3 saptamani sau nu", spune Sorin Vulpescu care sustine ca promisiunea de vanzare a fost facuta cam in acelasi timp. "Casa e locuibila, dar actele dureaza atat fiindca sunt probleme la cadastru", mai spune Vulpescu, care pastreaza secret pretul tranzactiei.

ggm ca suna ba ala...

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 17:50

JOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

parcasviu

111 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 18:30

Anul 2009 este anul care pune capat SISTEMULUI SECURISTO-COMUNIST promovat de BASESCU care a creiat in Romania degringolada politica ,crearea dosarelor de urmarire securisto-penala intregii natiuni .iN SFIRSIT AVEM UN OM PATRIOT CARE VA CANDIDA ANUL ACESTA LA PRESEDENTIE CARE VA INTRUNI ASPIRATIILE INTREGII ROMANII

wingsof3dom

31 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 22:42

sleatha basescu,stolojan,berceanu,casuneanu,etc.o sleatha de HOTI DACA AJUNGE TARA PE MINA LOR ,ASTIA PUN IMPOZITE SI PE VINTURI

wingsof3dom

31 mesaje
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 22:45

DOMNULE PASCAVAGIU, DAR CU CIT VA PLATESTE BASE SA SCRIETI TIMPENIILE ASTEA PE FORUMURI? POATE RECOMANDATI SI PE NOI LU BASE SI NE DA UN LOC DE MUNCA, SA IL SUSTINEM PE FORUMURI

alinushy

119 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 08:39

atotputernicule nu stiu ce sa iti zic despre unul care l-ar putea inlocui pe pirat. nu prea vad oameni cinstiti in cercurile politice. toti o apa si un pamant. parca ar fii facuti din acelasi aluat toti. eu nu tin cu niciunul - aceeasi parere o am despre toti. nu fac loby niciunuia din parlament. dar, daca ar fi sa acord o sansa cuiva acestia ar putea fi ori un aurelian pavelescu ori laviniei sandru. astia chiar au facut multe dezvaluiri si au incercat sa schimbe un pic lucrurile. acuma nu pot baga mana in foc cat de sinceri sunt ...

adycucu_85

259 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 10:55

wingsof3dom stai calm pt. ca Basescu este de departe cel mai bun presedinte pe care l-a avut Romania vreeodata ! Eu si toate cunostintele mele il sustinem 100% si fii sigur ca din momentul in care isi va anunta candidatura din nou, romanii care vor cu adevarat bine tarii il vor sustine cu patos !!!

PS: nu sunt afiliat al niciunui partid

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 13:10

cu ce tupeu vi tu la mine florin sa ma mustruiesti pe mine ca de ce o injur pe nesimtita aia? adica in primul rand ea isi bate joc de mine cat timp nu intru pe forum si ar trebui s avorbesc cu respect? si nu ma face sa scotocesc tot forumul si sa-ti gasesc tie toate iesirile de crizat, eventual sa ti le dau copy paste , da?

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 13:11

fai gaby, babornito ai vazut ce a facut gagicutul tau Tariceanu? cu dragoste la final de mandat, a dat cadou 30 de miliarde tot inainte cu liberalii tai

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 14:24

De la: dracusor, la data 2009-02-05 13:11:51fai gaby, babornito ai vazut ce a facut gagicutul tau Tariceanu? cu dragoste la final de mandat, a dat cadou 30 de miliarde tot inainte cu liberalii tai

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 14:26

gresit,nu taricelu ci frankestein[stolo] inca din 1992 a dat in concesiune toate viitoarele exploatari petroliere din marea neagra,iar esti in urma cu stiinta,bai tembelule!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 14:26

De la: dracusor, la data 2009-02-05 13:10:29cu ce tupeu vi tu la mine florin sa ma mustruiesti pe mine ca de ce o injur pe nesimtita aia? adica in primul rand ea isi bate joc de mine cat timp nu intru pe forum si ar trebui s avorbesc cu respect? si nu ma face sa scotocesc tot forumul si sa-ti gasesc tie toate iesirile de crizat, eventual sa ti le dau copy paste , da?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 14:27

adica de ce ar fi nesimtita o femeie care ti-ar putea fi bunica si tu ,nu?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 14:29

eu zic totusi sa-i spui mamichii tale sa-ti mai traga o pereche de palme sa nu uiti ca esti viu si traiesti intre oameni pe care trebuie sa-i respecti,imbecilule!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 14:31

chiar te-as ruga sa-mi repostezi toate mesajele in care te trag de atentie pe tine sau alt imbecil de teapa ta cand uitati sa va stergeti mucii de la nas si aveti impresia ca stiti tot si lumea se invarte in jurul vostru,pacaliciule!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 15:24

De la: parcasviu, la data 2009-02-04 18:30:46Anul 2009 este anul care pune capat SISTEMULUI SECURISTO-COMUNIST promovat de BASESCU care a creiat in Romania degringolada politica ,crearea dosarelor de urmarire securisto-penala intregii natiuni .iN SFIRSIT AVEM UN OM PATRIOT CARE VA CANDIDA ANUL ACESTA LA PRESEDENTIE CARE VA INTRUNI ASPIRATIILE INTREGII ROMANII

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 15:27

daca inca esti viu,lumineaza-ne,cine este acest personaj?alba-ca-zapada sau scufita rosie,cumva?sau unul din pitici?poate morocanosul,sau poate mutulica?fa-ne lumina ,aprinde-ne becul,tovarase,s-auzim numai de bine!

pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:16

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:45

te-am verificat puiule ,ca sa vad cit de usor poti fi manipulat ...si esti ! doar cit te-am "piscat " un pic si-ai pus boticul ; dar nu mai exagera cu istericalele, esti barbat totusi ! te pupa Buni

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 18:24

De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-11-01 18:45:34prostule care esti tu prost citeste dracului odata ceva ,dute-n mortii matii pe pagina autobiografica a lui don baselu si vei citi ca in 1990 era la bucuresti in pozitia de director general al marinei civile in cadrul ministerului transporturilor,e adevarat ca abia in 1991 in guvernarea lui zoombie a ajuns ministru al transporturilor dar la filiala c.f.r.craiova de care apartinea si petrosaniul ,era sef gh.dobre,slugoiul sau,care ulterior in guvernarea lui tariceanu a fost recompensat la maxim fiind numit ministrul transpoartelor[apropo de succesurile lui mica lenuta a lui don baselu] in restGAOZARILOR,SA TRAITI BINE,DOMNULE,HA,HA,HA!

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 18:25

De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-11-01 19:03:07PUSTIULICA CHIAR VREI SA LE FACI GREATA TUTUROR?DU-TE TATICULE IN PADURE SA CULEGI FRAGI SI MURE,LASA DRACULUI POLITICA ,NU CADREAZA CU TINE SI PROSTIA TA DE AGRAMAT,SPALA-TE PE OCHI POATE VEZI MAI BINE,DA-TI PALME SINGUR POATE ITI REVINE CEEA CE NU AI AVUT NICIODATA SI ANUME CREIERUL,UITA-TE-N OGLINDA POATE VEI RECUNOASTE CUM ARATA LA FATA PROSTIA SI ORGOLIUL SI INGAMFAREA DE A LE STI PE TOATE[CAND NU STI NICI MACAR SA FACI CARTOFI PRAJITI],VEZI-TI DE VIATA TA DE PUSTI,FA ALTCEVA,CEVA LA CARE TE PRICEPI SI POATE INTR-O ZI ZANA CEA BUNA ITI VA DA ROCHIA DE MIREASA SI PANTOFI DE LAC,PANA ATUNCI TE ROG IN NUMELE TUTUROR CELOR CARORA LE-AI JIGNIT INTELIGENTA ,SCUTESTE-NE,DUTE-N PARC SI ASCUNDE-TE MAI DEPARTE IN BOSCHETI SI FREAC-O CAND TRECE O GAGICA,NU VEZI CA AI INCEPUT SA DEVII ISTERIC?NU MAI FACE CLABUCI LA GURA SI SPUME LA C....R,VEZI-TI DE SCOALA DACA VREI SA NU RAMAI UN SINGUR PROST DINTR-O STATISTICA SAU UN AGRAMAT AMARAT CARE-SI DUCE TRAIUL DE AZI PE MAINE,CU STICLA DE GENOCID IN MANA,FARA VIZIUNE,FARA VIITOR SI FARA SPERANTA

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 18:35

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-05 14:31:33chiar te-as ruga sa-mi repostezi toate mesajele in care te trag de atentie pe tine sau alt imbecil de teapa ta cand uitati sa va stergeti mucii de la nas si aveti impresia ca stiti tot si lumea se invarte in jurul vostru,pacaliciule!

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 18:39

astea sunt doar catvea, si cu asta am demonstrat ca esti la fel de ipocrit ca si oamenii pe care ii urasti un mare rahat in ploaie crizat care zioce a doua zi ca "ah nu , eu sunt foarte calm si inteligent, tu esti mincinos care ma ponegresti si care are tupeu s ainjura babute, nesimtitule, la naiba"... ca d eobicei tot eu am dreptate

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 18:46

.... traiasca BASEASCA ... HIP ... HIP ... URA ...

Fosta membra 9am.ro

394 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 18:55

siinca ceva florinash-baiat-codash

"Cert e ca e un traseu destul de interesant. Contractul a fost incheiat in 1990, la vremea respectiva dreptul de a prelua productia ce-i revenea statului roman i-a fost atribuit Rompetrol, ulterior trebuie sa vedem din acte cine a ramas pentru a lua partea de productie. Intrebarea este de ce nu a revenit Romgaz cantitatea de gaze naturale", a declarat presedintele comisiei.

Potrivit lui Iancu, acordarea dreptului de concesiune pe ultima suta de metri a Guvernului Tariceanu este surprinzatoare, iar Hotararea de Guvern nu a fost contrasemnata de Ministerul Justitiei. "Cedarea acestui drept ridica semne de intrebare tocmai pentru ca este motivata a fi facuta in concordanta cu legea petrolului.

Este surprinzator ca demersul s-a facut in plina campanie electorala cand atentia tuturor era indreptata catre campania electorala, este surprinzator ca in HG nu apare semnatura ministrului Justitiei, apare in schimb semnatura sefului cancelariei primului-ministru, Dorin Marian, este surprinzator ca elementele cheie, care ar fi putut sa ne demnonstreze daca statul roman a pierdut prin cedarea dreptului de impartire a productiei sunt documente secrete", a explicat el.

Deputatul sustine ca are informatii potrivit carora demiterea fostului sef al ANRM, Buliga Gheorghe, are la baza rezervele pe care acesta le-a manifestat fata de acest contract. Iancu a spus ca Buliga a solicitat de la Guvern contractul si documentele aferente, nu le-a primit si a refuzat sa se angajeze in numele statului. "I s-a cerut sa semneze (contractul de concesiune), a refuzat, domnia sa a solicitat lamuriri exprese despre care sunt avantajele statului roman, nu i-au fost prezentate, insa a fost demis", a declarat presedintele comisiei de Industrii.

El nu a exclus ca ar putea cere Biroului Permanent al Camerei constituirea de urgenta a unei comisiei de ancheta, daca lucrurile se complica si a precizat ca, deocamdata in lipsa documentelor necesare, nu se poate spune daca statul a fost prejudiciat. El a avertizat insa ca un asemenea contract, daca a fost adoptat in conditii nefavorabile statului, ar putea compromite efectele deciziei CIJ Haga.

"Suntem obligati sa aducem la cunostinta opiniei publice in ce masura acest demers a fost corect", a conchis Iulian Iancu.

Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat miercuri, la Cluj, ca Guvernul Romaniei are obligatia sa verifice neintarziart un contract de concesionare a drepturilor de exploatare a platoului continental, incheiat pe 12 noiembrie anul trecut.

"Trebuie sa spun ca exista o umbra severa de indoiala cu privire la drepturile statului roman cu privire la exploatarea acestui platou continental, a resurselor minerale importante care exista acolo. De aceea, cred ca este obligatia Guvernului, ca, neintarziat, sa se faca lumina cu privire la aceste concesionari secrete, care au fost facute in mod suspect, la final de mandat al Guvernului Tariceanu. Mi se pare nefiresc ca pe 12 noiembrie sa poti sa intri in drepturile de concesionare si licentiere pe termen lung a unor importante zacaminte", a declarat Geoana, in cadrul unei conferinte de presa sustinute pe Aeroportul International Cluj-Napoca.

Midia Resources SRL, firma prin care Sterling Resources Ltd, a obtinut de la statul roman dreptul de exploatare asupra a doua zacaminte de gaze libere din Marea Neagra figureaza in datele Oficiul National al Registrul Comertului (ONRC) fara profit, cifra de afaceri sau angajati.

ce a semnat stolojan in 91 au fost alte clauze conditii si probleme, niste chestii complicate care nu stau sa ti le explic, iar in noiembrie ,Tariceanu a adaugat niste conditii si niste anexe secrete la contractul pe care l-a facut stolo astfel incat prietenul lui de pahar Patriciu sa se bucure si eventual prietena lui de table, gaboanta sa dea aiurea din gura.. capishi? ai inteles? mai trebuie sa explic? sau ti s-a incins crweierul deja? sau poate stai si te gandesti ce alte minciuni sa mai scornesti

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 19:16

De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-10-30 14:51:39ATOTPUTERNICULE,SLAVA SI MARIRE TIE! Iti scriu in mod special tie deoarece tu esti cel care il apara pe baselu si gasca lui exceptandu-l pe infectul de dracusor ,un pusti cu creierul spalat si infectat mult prea devreme.TU,ATOTPUTERNICULE[CUM SUNA DE PARCA DEJA ESTI DUMNEZEU,ASTEAPTA PANA AJUNGI IN CERURI SI PE URMA CONSIDERA-TE ATOATECUNOSCATOR,PANA ATUNCI E PACAT SA NU PUI MANA PE O CARTE,POATE TI SE MAI LIPESTE CEVA DE CREIER CA MUSCA DE HARTIA UNSA CU MIERE],TU spui ca trebuie sa mergem la vot,probabil esti de acord si cu tembelii care vor sa introduca votul obligatoriu,eu fiind mai umil nu-mi permit sa spun ca le stiu pe toate sau sunt atotputernic asa ca talica,dar iti spun in cel mai serios mod ca pana in prezent,nici un partid sau personalitate politica nu m-au convins sa merg la alegeri.Nu-mi regasesc interesele si aspiratiile in nici un program de-al lor,oricat de stufos sau pompos ar fi,chiar daca ar fi incarcat numai cu bune intentii,nu apreciez ca merituos nici un candidat.Cunosc prea multe mizerii despre fiecare partid si despre fiecare candidat ca sa-mi irosesc timpul si votul si sa-mi murdaresc constiinta,votand.Oricum slava tie,ATOTPUTERNICULE[OI FI SI TU VREUN ZEU SI NU STIM NOI] SI SA TRAITI BINE GAOZARILOR,HA,HA,HA!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 19:17

De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-11-01 18:45:34prostule care esti tu prost citeste dracului odata ceva ,dute-n mortii matii pe pagina autobiografica a lui don baselu si vei citi ca in 1990 era la bucuresti in pozitia de director general al marinei civile in cadrul ministerului transporturilor,e adevarat ca abia in 1991 in guvernarea lui zoombie a ajuns ministru al transporturilor dar la filiala c.f.r.craiova de care apartinea si petrosaniul ,era sef gh.dobre,slugoiul sau,care ulterior in guvernarea lui tariceanu a fost recompensat la maxim fiind numit ministrul transpoartelor[apropo de succesurile lui mica lenuta a lui don baselu] in restGAOZARILOR,SA TRAITI BINE,DOMNULE,HA,HA,HA!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 19:17

De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-11-01 19:03:07PUSTIULICA CHIAR VREI SA LE FACI GREATA TUTUROR?DU-TE TATICULE IN PADURE SA CULEGI FRAGI SI MURE,LASA DRACULUI POLITICA ,NU CADREAZA CU TINE SI PROSTIA TA DE AGRAMAT,SPALA-TE PE OCHI POATE VEZI MAI BINE,DA-TI PALME SINGUR POATE ITI REVINE CEEA CE NU AI AVUT NICIODATA SI ANUME CREIERUL,UITA-TE-N OGLINDA POATE VEI RECUNOASTE CUM ARATA LA FATA PROSTIA SI ORGOLIUL SI INGAMFAREA DE A LE STI PE TOATE[CAND NU STI NICI MACAR SA FACI CARTOFI PRAJITI],VEZI-TI DE VIATA TA DE PUSTI,FA ALTCEVA,CEVA LA CARE TE PRICEPI SI POATE INTR-O ZI ZANA CEA BUNA ITI VA DA ROCHIA DE MIREASA SI PANTOFI DE LAC,PANA ATUNCI TE ROG IN NUMELE TUTUROR CELOR CARORA LE-AI JIGNIT INTELIGENTA ,SCUTESTE-NE,DUTE-N PARC SI ASCUNDE-TE MAI DEPARTE IN BOSCHETI SI FREAC-O CAND TRECE O GAGICA,NU VEZI CA AI INCEPUT SA DEVII ISTERIC?NU MAI FACE CLABUCI LA GURA SI SPUME LA C....R,VEZI-TI DE SCOALA DACA VREI SA NU RAMAI UN SINGUR PROST DINTR-O STATISTICA SAU UN AGRAMAT AMARAT CARE-SI DUCE TRAIUL DE AZI PE MAINE,CU STICLA DE GENOCID IN MANA,FARA VIZIUNE,FARA VIITOR SI FARA SPERANTA

Pagini: << 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: