Info
x
Basescu
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 14:35
iar ti-ai pus creierii pe bigudiuri?
|
|
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 14:36
|
|
CHIOMPALIUL 360 mesaje Membru din: 21/11/2008 Oras: Caransebes |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 14:37
De la: alinushy, la data 2009-01-16 17:57:22O STIRE MAI VECHE DE CARE NU TREBUIE SA UITAM, AHAA ... AHAA ... AHAA... LUPTA IMPOTRIVA CORUPTIEI , GRUPURILE DE INTERESE AHAA... AHAA ... AHA .... CE-MI PLAC GLUMELE MELE ! ggm ca suna ba ala...
http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
|
|
pusy_55 283 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 17:50
JOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
parcasviu 111 mesaje Membru din: 26/10/2008 Oras: Targoviste |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 18:30
Anul 2009 este anul care pune capat SISTEMULUI SECURISTO-COMUNIST promovat de BASESCU care a creiat in Romania degringolada politica ,crearea dosarelor de urmarire securisto-penala intregii natiuni .iN SFIRSIT AVEM UN OM PATRIOT CARE VA CANDIDA ANUL ACESTA LA PRESEDENTIE CARE VA INTRUNI ASPIRATIILE INTREGII ROMANII
|
|
wingsof3dom 31 mesaje Membru din: 1/01/2009 |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 22:42
sleatha basescu,stolojan,berceanu,casuneanu,etc.o sleatha de HOTI DACA AJUNGE TARA PE MINA LOR ,ASTIA PUN IMPOZITE SI PE VINTURI
|
|
wingsof3dom 31 mesaje Membru din: 1/01/2009 |
Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 22:45
DOMNULE PASCAVAGIU, DAR CU CIT VA PLATESTE BASE SA SCRIETI TIMPENIILE ASTEA PE FORUMURI? POATE RECOMANDATI SI PE NOI LU BASE SI NE DA UN LOC DE MUNCA, SA IL SUSTINEM PE FORUMURI
|
|
alinushy 119 mesaje Membru din: 2/08/2008 Oras: Brasov |
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 08:39
atotputernicule nu stiu ce sa iti zic despre unul care l-ar putea inlocui pe pirat. nu prea vad oameni cinstiti in cercurile politice. toti o apa si un pamant. parca ar fii facuti din acelasi aluat toti. eu nu tin cu niciunul - aceeasi parere o am despre toti. nu fac loby niciunuia din parlament. dar, daca ar fi sa acord o sansa cuiva acestia ar putea fi ori un aurelian pavelescu ori laviniei sandru. astia chiar au facut multe dezvaluiri si au incercat sa schimbe un pic lucrurile. acuma nu pot baga mana in foc cat de sinceri sunt ...
|
|
|
|
|
adycucu_85 259 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 10:55
wingsof3dom stai calm pt. ca Basescu este de departe cel mai bun presedinte pe care l-a avut Romania vreeodata ! Eu si toate cunostintele mele il sustinem 100% si fii sigur ca din momentul in care isi va anunta candidatura din nou, romanii care vor cu adevarat bine tarii il vor sustine cu patos !!!
PS: nu sunt afiliat al niciunui partid |
|
Fosta membra 9am.ro 394 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 13:10
cu ce tupeu vi tu la mine florin sa ma mustruiesti pe mine ca de ce o injur pe nesimtita aia? adica in primul rand ea isi bate joc de mine cat timp nu intru pe forum si ar trebui s avorbesc cu respect? si nu ma face sa scotocesc tot forumul si sa-ti gasesc tie toate iesirile de crizat, eventual sa ti le dau copy paste , da?
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 13:11
fai gaby, babornito
ai vazut ce a facut gagicutul tau Tariceanu? cu dragoste la final de mandat, a dat cadou 30 de miliarde tot inainte cu liberalii tai
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 14:24
De la: dracusor, la data 2009-02-05 13:11:51fai gaby, babornito |
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 14:26
gresit,nu taricelu ci frankestein[stolo] inca din 1992 a dat in concesiune toate viitoarele exploatari petroliere din marea neagra,iar esti in urma cu stiinta,bai tembelule!
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 14:26
De la: dracusor, la data 2009-02-05 13:10:29cu ce tupeu vi tu la mine florin sa ma mustruiesti pe mine ca de ce o injur pe nesimtita aia? adica in primul rand ea isi bate joc de mine cat timp nu intru pe forum si ar trebui s avorbesc cu respect? si nu ma face sa scotocesc tot forumul si sa-ti gasesc tie toate iesirile de crizat, eventual sa ti le dau copy paste , da? |
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 14:27
adica de ce ar fi nesimtita o femeie care ti-ar putea fi bunica si tu ,nu?
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 14:29
eu zic totusi sa-i spui mamichii tale sa-ti mai traga o pereche de palme sa nu uiti ca esti viu si traiesti intre oameni pe care trebuie sa-i respecti,imbecilule!
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 14:31
chiar te-as ruga sa-mi repostezi toate mesajele in care te trag de atentie pe tine sau alt imbecil de teapa ta cand uitati sa va stergeti mucii de la nas si aveti impresia ca stiti tot si lumea se invarte in jurul vostru,pacaliciule!
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 15:24
De la: parcasviu, la data 2009-02-04 18:30:46Anul 2009 este anul care pune capat SISTEMULUI SECURISTO-COMUNIST promovat de BASESCU care a creiat in Romania degringolada politica ,crearea dosarelor de urmarire securisto-penala intregii natiuni .iN SFIRSIT AVEM UN OM PATRIOT CARE VA CANDIDA ANUL ACESTA LA PRESEDENTIE CARE VA INTRUNI ASPIRATIILE INTREGII ROMANII |
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 15:27
daca inca esti viu,lumineaza-ne,cine este acest personaj?alba-ca-zapada sau scufita rosie,cumva?sau unul din pitici?poate morocanosul,sau poate mutulica?fa-ne lumina ,aprinde-ne becul,tovarase,s-auzim numai de bine!
|
|
pusy_55 283 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:16
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 16:45
te-am verificat puiule ,ca sa vad cit de usor poti fi manipulat ...si esti ! doar cit te-am "piscat " un pic si-ai pus boticul ; dar nu mai exagera cu istericalele, esti barbat totusi ! te pupa Buni
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 18:24
De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-11-01 18:45:34prostule care esti tu prost citeste dracului odata ceva ,dute-n mortii matii pe pagina autobiografica a lui don baselu si vei citi ca in 1990 era la bucuresti in pozitia de director general al marinei civile in cadrul ministerului transporturilor,e adevarat ca abia in 1991 in guvernarea lui zoombie a ajuns ministru al transporturilor dar la filiala c.f.r.craiova de care apartinea si petrosaniul ,era sef gh.dobre,slugoiul sau,care ulterior in guvernarea lui tariceanu a fost recompensat la maxim fiind numit ministrul transpoartelor[apropo de succesurile lui mica lenuta a lui don baselu] in restGAOZARILOR,SA TRAITI BINE,DOMNULE,HA,HA,HA! |
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 18:25
De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-11-01 19:03:07PUSTIULICA CHIAR VREI SA LE FACI GREATA TUTUROR?DU-TE TATICULE IN PADURE SA CULEGI FRAGI SI MURE,LASA DRACULUI POLITICA ,NU CADREAZA CU TINE SI PROSTIA TA DE AGRAMAT,SPALA-TE PE OCHI POATE VEZI MAI BINE,DA-TI PALME SINGUR POATE ITI REVINE CEEA CE NU AI AVUT NICIODATA SI ANUME CREIERUL,UITA-TE-N OGLINDA POATE VEI RECUNOASTE CUM ARATA LA FATA PROSTIA SI ORGOLIUL SI INGAMFAREA DE A LE STI PE TOATE[CAND NU STI NICI MACAR SA FACI CARTOFI PRAJITI],VEZI-TI DE VIATA TA DE PUSTI,FA ALTCEVA,CEVA LA CARE TE PRICEPI SI POATE INTR-O ZI ZANA CEA BUNA ITI VA DA ROCHIA DE MIREASA SI PANTOFI DE LAC,PANA ATUNCI TE ROG IN NUMELE TUTUROR CELOR CARORA LE-AI JIGNIT INTELIGENTA ,SCUTESTE-NE,DUTE-N PARC SI ASCUNDE-TE MAI DEPARTE IN BOSCHETI SI FREAC-O CAND TRECE O GAGICA,NU VEZI CA AI INCEPUT SA DEVII ISTERIC?NU MAI FACE CLABUCI LA GURA SI SPUME LA C....R,VEZI-TI DE SCOALA DACA VREI SA NU RAMAI UN SINGUR PROST DINTR-O STATISTICA SAU UN AGRAMAT AMARAT CARE-SI DUCE TRAIUL DE AZI PE MAINE,CU STICLA DE GENOCID IN MANA,FARA VIZIUNE,FARA VIITOR SI FARA SPERANTA |
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 18:35
De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-02-05 14:31:33chiar te-as ruga sa-mi repostezi toate mesajele in care te trag de atentie pe tine sau alt imbecil de teapa ta cand uitati sa va stergeti mucii de la nas si aveti impresia ca stiti tot si lumea se invarte in jurul vostru,pacaliciule! |
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 18:39
astea sunt doar catvea, si cu asta am demonstrat ca esti la fel de ipocrit ca si oamenii pe care ii urasti
un mare rahat in ploaie crizat care zioce a doua zi ca "ah nu , eu sunt foarte calm si inteligent, tu esti mincinos care ma ponegresti si care are tupeu s ainjura babute, nesimtitule, la naiba"... ca d eobicei tot eu am dreptate
|
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 18:46
.... traiasca BASEASCA ... HIP ... HIP ... URA ...
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 18:55
siinca ceva florinash-baiat-codash
"Cert e ca e un traseu destul de interesant. Contractul a fost incheiat in 1990, la vremea respectiva dreptul de a prelua productia ce-i revenea statului roman i-a fost atribuit Rompetrol, ulterior trebuie sa vedem din acte cine a ramas pentru a lua partea de productie. Intrebarea este de ce nu a revenit Romgaz cantitatea de gaze naturale", a declarat presedintele comisiei. Potrivit lui Iancu, acordarea dreptului de concesiune pe ultima suta de metri a Guvernului Tariceanu este surprinzatoare, iar Hotararea de Guvern nu a fost contrasemnata de Ministerul Justitiei. "Cedarea acestui drept ridica semne de intrebare tocmai pentru ca este motivata a fi facuta in concordanta cu legea petrolului. Este surprinzator ca demersul s-a facut in plina campanie electorala cand atentia tuturor era indreptata catre campania electorala, este surprinzator ca in HG nu apare semnatura ministrului Justitiei, apare in schimb semnatura sefului cancelariei primului-ministru, Dorin Marian, este surprinzator ca elementele cheie, care ar fi putut sa ne demnonstreze daca statul roman a pierdut prin cedarea dreptului de impartire a productiei sunt documente secrete", a explicat el. Deputatul sustine ca are informatii potrivit carora demiterea fostului sef al ANRM, Buliga Gheorghe, are la baza rezervele pe care acesta le-a manifestat fata de acest contract. Iancu a spus ca Buliga a solicitat de la Guvern contractul si documentele aferente, nu le-a primit si a refuzat sa se angajeze in numele statului. "I s-a cerut sa semneze (contractul de concesiune), a refuzat, domnia sa a solicitat lamuriri exprese despre care sunt avantajele statului roman, nu i-au fost prezentate, insa a fost demis", a declarat presedintele comisiei de Industrii. El nu a exclus ca ar putea cere Biroului Permanent al Camerei constituirea de urgenta a unei comisiei de ancheta, daca lucrurile se complica si a precizat ca, deocamdata in lipsa documentelor necesare, nu se poate spune daca statul a fost prejudiciat. El a avertizat insa ca un asemenea contract, daca a fost adoptat in conditii nefavorabile statului, ar putea compromite efectele deciziei CIJ Haga. "Suntem obligati sa aducem la cunostinta opiniei publice in ce masura acest demers a fost corect", a conchis Iulian Iancu. Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a declarat miercuri, la Cluj, ca Guvernul Romaniei are obligatia sa verifice neintarziart un contract de concesionare a drepturilor de exploatare a platoului continental, incheiat pe 12 noiembrie anul trecut. "Trebuie sa spun ca exista o umbra severa de indoiala cu privire la drepturile statului roman cu privire la exploatarea acestui platou continental, a resurselor minerale importante care exista acolo. De aceea, cred ca este obligatia Guvernului, ca, neintarziat, sa se faca lumina cu privire la aceste concesionari secrete, care au fost facute in mod suspect, la final de mandat al Guvernului Tariceanu. Mi se pare nefiresc ca pe 12 noiembrie sa poti sa intri in drepturile de concesionare si licentiere pe termen lung a unor importante zacaminte", a declarat Geoana, in cadrul unei conferinte de presa sustinute pe Aeroportul International Cluj-Napoca. Midia Resources SRL, firma prin care Sterling Resources Ltd, a obtinut de la statul roman dreptul de exploatare asupra a doua zacaminte de gaze libere din Marea Neagra figureaza in datele Oficiul National al Registrul Comertului (ONRC) fara profit, cifra de afaceri sau angajati. ce a semnat stolojan in 91 au fost alte clauze conditii si probleme, niste chestii complicate care nu stau sa ti le explic, iar in noiembrie ,Tariceanu a adaugat niste conditii si niste anexe secrete la contractul pe care l-a facut stolo astfel incat prietenul lui de pahar Patriciu sa se bucure si eventual prietena lui de table, gaboanta sa dea aiurea din gura.. capishi? ai inteles? mai trebuie sa explic? sau ti s-a incins crweierul deja? sau poate stai si te gandesti ce alte minciuni sa mai scornesti |
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 19:16
De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-10-30 14:51:39ATOTPUTERNICULE,SLAVA SI MARIRE TIE! Iti scriu in mod special tie deoarece tu esti cel care il apara pe baselu si gasca lui exceptandu-l pe infectul de dracusor ,un pusti cu creierul spalat si infectat mult prea devreme.TU,ATOTPUTERNICULE[CUM SUNA DE PARCA DEJA ESTI DUMNEZEU,ASTEAPTA PANA AJUNGI IN CERURI SI PE URMA CONSIDERA-TE ATOATECUNOSCATOR,PANA ATUNCI E PACAT SA NU PUI MANA PE O CARTE,POATE TI SE MAI LIPESTE CEVA DE CREIER CA MUSCA DE HARTIA UNSA CU MIERE],TU spui ca trebuie sa mergem la vot,probabil esti de acord si cu tembelii care vor sa introduca votul obligatoriu,eu fiind mai umil nu-mi permit sa spun ca le stiu pe toate sau sunt atotputernic asa ca talica,dar iti spun in cel mai serios mod ca pana in prezent,nici un partid sau personalitate politica nu m-au convins sa merg la alegeri.Nu-mi regasesc interesele si aspiratiile in nici un program de-al lor,oricat de stufos sau pompos ar fi,chiar daca ar fi incarcat numai cu bune intentii,nu apreciez ca merituos nici un candidat.Cunosc prea multe mizerii despre fiecare partid si despre fiecare candidat ca sa-mi irosesc timpul si votul si sa-mi murdaresc constiinta,votand.Oricum slava tie,ATOTPUTERNICULE[OI FI SI TU VREUN ZEU SI NU STIM NOI] SI SA TRAITI BINE GAOZARILOR,HA,HA,HA! |
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 19:17
De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-11-01 18:45:34prostule care esti tu prost citeste dracului odata ceva ,dute-n mortii matii pe pagina autobiografica a lui don baselu si vei citi ca in 1990 era la bucuresti in pozitia de director general al marinei civile in cadrul ministerului transporturilor,e adevarat ca abia in 1991 in guvernarea lui zoombie a ajuns ministru al transporturilor dar la filiala c.f.r.craiova de care apartinea si petrosaniul ,era sef gh.dobre,slugoiul sau,care ulterior in guvernarea lui tariceanu a fost recompensat la maxim fiind numit ministrul transpoartelor[apropo de succesurile lui mica lenuta a lui don baselu] in restGAOZARILOR,SA TRAITI BINE,DOMNULE,HA,HA,HA! |
|
Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 19:17
De la: florin_bad_boy2006, la data 2008-11-01 19:03:07PUSTIULICA CHIAR VREI SA LE FACI GREATA TUTUROR?DU-TE TATICULE IN PADURE SA CULEGI FRAGI SI MURE,LASA DRACULUI POLITICA ,NU CADREAZA CU TINE SI PROSTIA TA DE AGRAMAT,SPALA-TE PE OCHI POATE VEZI MAI BINE,DA-TI PALME SINGUR POATE ITI REVINE CEEA CE NU AI AVUT NICIODATA SI ANUME CREIERUL,UITA-TE-N OGLINDA POATE VEI RECUNOASTE CUM ARATA LA FATA PROSTIA SI ORGOLIUL SI INGAMFAREA DE A LE STI PE TOATE[CAND NU STI NICI MACAR SA FACI CARTOFI PRAJITI],VEZI-TI DE VIATA TA DE PUSTI,FA ALTCEVA,CEVA LA CARE TE PRICEPI SI POATE INTR-O ZI ZANA CEA BUNA ITI VA DA ROCHIA DE MIREASA SI PANTOFI DE LAC,PANA ATUNCI TE ROG IN NUMELE TUTUROR CELOR CARORA LE-AI JIGNIT INTELIGENTA ,SCUTESTE-NE,DUTE-N PARC SI ASCUNDE-TE MAI DEPARTE IN BOSCHETI SI FREAC-O CAND TRECE O GAGICA,NU VEZI CA AI INCEPUT SA DEVII ISTERIC?NU MAI FACE CLABUCI LA GURA SI SPUME LA C....R,VEZI-TI DE SCOALA DACA VREI SA NU RAMAI UN SINGUR PROST DINTR-O STATISTICA SAU UN AGRAMAT AMARAT CARE-SI DUCE TRAIUL DE AZI PE MAINE,CU STICLA DE GENOCID IN MANA,FARA VIZIUNE,FARA VIITOR SI FARA SPERANTA |
|
|
|

ai vazut ce a facut gagicutul tau Tariceanu?
cu dragoste la final de mandat, a dat cadou 30 de miliarde
tot inainte cu liberalii tai
un mare rahat in ploaie crizat care zioce a doua zi ca "ah nu , eu sunt foarte calm si inteligent, tu esti mincinos care ma ponegresti si care are tupeu s ainjura babute, nesimtitule, la naiba"... ca d eobicei tot eu am dreptate