Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:27
Băi nesimțiților,vouă nu vă este puțin rușine pe la râtul ăla al vostru , nici astăzi n-ați avut bunul simț de-a vă abține de la mârlănii .
Are să vină sărbătorile de iarnă, o să așteptați să vă facă alții cadouri copiilor voștri de Crăciun așa cum au făcut-o anul trecut ; Hilfskonvois nach Rumänien Weihnachtsgeschenke für Kinder in Armut Die meisten Kinder in Deutschland werden an Heiligabend auch dieses Jahr wieder jede Menge Geschenke bekommen. In Rumänien sieht das anders aus. Dort erhalten viele Kinder gar kein Geschenk, weil die Armut so groß ist. Die Stiftung Kinderzukunft und der Service-Club Round Table Deutschland starten deshalb auch in diesem Jahr zum mittlerweile achten Mal einen Weihnachtspäckchenkonvoi nach Rumänien. ...sau o să vă băgați mințile-n cap și-o să vă solidarizați pentru a vă obține drepturile necesare unor cetățeni demni ai unui stat de drept și democrat ?... |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:28
Băi nesimțiților,vouă nu vă este puțin rușine pe la râtul ăla al vostru , nici astăzi n-ați avut bunul simț de-a vă abține de la mârlănii .
Are să vină sărbătorile de iarnă, o să așteptați să vă facă alții cadouri copiilor voștri de Crăciun așa cum au făcut-o anul trecut ; Hilfskonvois nach Rumänien Weihnachtsgeschenke für Kinder in Armut Die meisten Kinder in Deutschland werden an Heiligabend auch dieses Jahr wieder jede Menge Geschenke bekommen. In Rumänien sieht das anders aus. Dort erhalten viele Kinder gar kein Geschenk, weil die Armut so groß ist. Die Stiftung Kinderzukunft und der Service-Club Round Table Deutschland starten deshalb auch in diesem Jahr zum mittlerweile achten Mal einen Weihnachtspäckchenkonvoi nach Rumänien. ...sau o să vă băgați mințile-n cap și-o să vă solidarizați pentru a vă obține drepturile necesare unor cetățeni demni ai unui stat de drept și democrat ?... |
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:29
De la: Dorinel, la data 2009-12-01 20:22:23De la: sea_shell, la data 2009-12-01 20:15:20"O suta de persoane protesteaza in centrul Clujului impotriva comunismuluiInclin sa cred ca traiesc intr-o tara anormala. Pai cum e posibil ca taman acest partid (PD-L) plin de vechi comunisti, securisti si mari lichele, ce in unele cazuri le intrec pe cele din PSD, sa pozeze in partidul anticomunist ? Ma faci sa rad si cu .... Razi ca proasta'n targ cand isi vede coorul! I-ai spalat cu Ariel pe Iliescu, Nastase, Hrebenciuc si ceilalti mastodonti? |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:32
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:34
De la: black10131307, la data 2009-12-01 20:26:18Ma faci sa rad cand spui ca ii tine piept lui Iliescu si a sistemului ordinar creat de el. Intamplarea face ca el a girat in continuare acest sistem ordinar si chiar a primit cu bratele deschise multi ''moguli'' si ''baroni locali''dezertati chiar din PSD ....De la: Dorinel, la data 2009-12-01 20:15:01De la: black10131307, la data 2009-12-01 19:15:11 A fost o data ca-n povestiPortocaliule, daca s-ar fi aplicat punctul 8 de la Timisoara, idolul tau n-ar fi avut ce cauta in politica ..... In concluzie: Este sau nu Basescu continuatorul acestui sistem ticalosit (cu care sincer nu sunt de acord) ? PS. Cu mine poti dialoga si fara sa jignesti ... nu-mi sta in caracter sa (-ti) raspund cu acelasi limbaj de mahala portocalie.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:36
De la: black10131307, la data 2009-12-01 20:29:09Cine a zis ca-i suporta pe Iliescu, Hrebenciuc, Vanghelie si multi alti ''lideri'' PSD-isti ?De la: Dorinel, la data 2009-12-01 20:22:23De la: sea_shell, la data 2009-12-01 20:15:20"O suta de persoane protesteaza in centrul Clujului impotriva comunismuluiInclin sa cred ca traiesc intr-o tara anormala. Pai cum e posibil ca taman acest partid (PD-L) plin de vechi comunisti, securisti si mari lichele, ce in unele cazuri le intrec pe cele din PSD, sa pozeze in partidul anticomunist ? Ma faci sa rad si cu ....
|
|
|
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:38
De la: Dorinel, la data 2009-12-01 20:34:51De la: black10131307, la data 2009-12-01 20:26:18Ma faci sa rad cand spui ca ii tine piept lui Iliescu si a sistemului ordinar creat de el. Intamplarea face ca el a girat in continuare acest sistem ordinar si chiar a primit cu bratele deschise multi ''moguli'' si ''baroni locali''dezertati chiar din PSD ....De la: Dorinel, la data 2009-12-01 20:15:01De la: black10131307, la data 2009-12-01 19:15:11 A fost o data ca-n povestiPortocaliule, daca s-ar fi aplicat punctul 8 de la Timisoara, idolul tau n-ar fi avut ce cauta in politica ..... Băi nesimțiților,vouă nu vă este puțin rușine pe la râtul ăla al vostru , nici astăzi n-ați avut bunul simț de-a vă abține de la mârlănii . Are să vină sărbătorile de iarnă, o să așteptați să vă facă alții cadouri copiilor voștri de Crăciun așa cum au făcut-o anul trecut ; Hilfskonvois nach Rumänien Weihnachtsgeschenke für Kinder in Armut Die meisten Kinder in Deutschland werden an Heiligabend auch dieses Jahr wieder jede Menge Geschenke bekommen. In Rumänien sieht das anders aus. Dort erhalten viele Kinder gar kein Geschenk, weil die Armut so groß ist. Die Stiftung Kinderzukunft und der Service-Club Round Table Deutschland starten deshalb auch in diesem Jahr zum mittlerweile achten Mal einen Weihnachtspäckchenkonvoi nach Rumänien. ...sau o să vă băgați mințile-n cap și-o să vă solidarizați pentru a vă obține drepturile necesare unor cetățeni demni ai unui stat de drept și democrat ?.. |
|
9am173275 4 mesaje Membru din: 16/11/2009 |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:39
DA AM VRUT CU TOTII DEMOCRATIE SI A ESIT UN HAUS TOTAL IN TOATE. AM CREZUT CU TOTII LA ACEEA VREME CA POLITICA COMUNISTA ESTE CEL MAI RAU LUCRU POSIBIL .SI ERA FOARTE GREU IN ULTIMII ANI DE COMUNISM DATORITA RESTRICTIILOR LA ALIMENTE .DAR ACUM DUPA 20 DE ANI CU CE E MAI BINE ,PENTRU OMUL DE RAND CA CEI CARE AU FURAT SI SEAU FACUT AVERI CU TOT NEAMUL LOR NORMAL CA O SA ZICA CA O DUC FFF BINE ASA CA EU REGRET COMUNISMUL SI CA MINE SUNT FFF MULTI ,ATUNCI AVEAM INVATAMANT GRATUIT SANATATE GRATUITA UN LOC DE MUNCA DECENT ,O LOCUINTA ACUM CE AVEM IMI PUTETI SPUNE VOI CARE TOT VA TEMETI DE COMUNISM ............
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:40
De la: gabigabi, la data 2009-12-01 18:16:02De la: acumvotez2009, la data 2009-12-01 18:02:14 Băi nesimțiților,vouă nu vă este puțin rușine pe la râtul ăla al vostru , nici astăzi n-ați avut bunul simț de-a vă abține de la mârlănii . Are să vină sărbătorile de iarnă, o să așteptați să vă facă alții cadouri copiilor voștri de Crăciun așa cum au făcut-o anul trecut ; Hilfskonvois nach Rumänien Weihnachtsgeschenke für Kinder in Armut Die meisten Kinder in Deutschland werden an Heiligabend auch dieses Jahr wieder jede Menge Geschenke bekommen. In Rumänien sieht das anders aus. Dort erhalten viele Kinder gar kein Geschenk, weil die Armut so groß ist. Die Stiftung Kinderzukunft und der Service-Club Round Table Deutschland starten deshalb auch in diesem Jahr zum mittlerweile achten Mal einen Weihnachtspäckchenkonvoi nach Rumänien. ...sau o să vă băgați mințile-n cap și-o să vă solidarizați pentru a vă obține drepturile necesare unor cetățeni demni ai unui stat de drept și democrat ?.. |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:40
De la: vaneamarin, la data 2009-12-01 16:57:05De la: acumvotez2009, la data 2009-12-01 16:52:59ADEVARATII LIBERALI SI TARANISTI NU VOR VOTA NICIODATA CU GEOANA ! Băi nesimțiților,vouă nu vă este puțin rușine pe la râtul ăla al vostru , nici astăzi n-ați avut bunul simț de-a vă abține de la mârlănii . Are să vină sărbătorile de iarnă, o să așteptați să vă facă alții cadouri copiilor voștri de Crăciun așa cum au făcut-o anul trecut ; Hilfskonvois nach Rumänien Weihnachtsgeschenke für Kinder in Armut Die meisten Kinder in Deutschland werden an Heiligabend auch dieses Jahr wieder jede Menge Geschenke bekommen. In Rumänien sieht das anders aus. Dort erhalten viele Kinder gar kein Geschenk, weil die Armut so groß ist. Die Stiftung Kinderzukunft und der Service-Club Round Table Deutschland starten deshalb auch in diesem Jahr zum mittlerweile achten Mal einen Weihnachtspäckchenkonvoi nach Rumänien. ...sau o să vă băgați mințile-n cap și-o să vă solidarizați pentru a vă obține drepturile necesare unor cetățeni demni ai unui stat de drept și democrat ?.. |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:42
De la: Dorinel, la data 2009-12-01 20:36:25De la: black10131307, la data 2009-12-01 20:29:09Cine a zis ca-i suporta pe Iliescu, Hrebenciuc, Vanghelie si multi alti ''lideri'' PSD-isti ?De la: Dorinel, la data 2009-12-01 20:22:23De la: sea_shell, la data 2009-12-01 20:15:20"O suta de persoane protesteaza in centrul Clujului impotriva comunismuluiInclin sa cred ca traiesc intr-o tara anormala. Pai cum e posibil ca taman acest partid (PD-L) plin de vechi comunisti, securisti si mari lichele, ce in unele cazuri le intrec pe cele din PSD, sa pozeze in partidul anticomunist ? Ma faci sa rad si cu .... In turul intai ai avut mai multe optiuni, pe 6 decembrie ai doar doua: Basescu sau Geoana+Iliescu+Vanghelie+Nastase+Hrebenciuc+...... Alegi Geoana? |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:42
De la: mytcor, la data 2009-12-01 20:38:55Eu nesimtitul de mine, indraznesc sa te intreb ce propui tu pentru a iesi din aceasta mocirla ? Ajuta-ne sa ajutam pe altii si pe noi insine cu un sfat pentru ziua de 6 Decembrie !De la: Dorinel, la data 2009-12-01 20:34:51De la: black10131307, la data 2009-12-01 20:26:18Ma faci sa rad cand spui ca ii tine piept lui Iliescu si a sistemului ordinar creat de el. Intamplarea face ca el a girat in continuare acest sistem ordinar si chiar a primit cu bratele deschise multi ''moguli'' si ''baroni locali''dezertati chiar din PSD ....De la: Dorinel, la data 2009-12-01 20:15:01De la: black10131307, la data 2009-12-01 19:15:11 A fost o data ca-n povestiPortocaliule, daca s-ar fi aplicat punctul 8 de la Timisoara, idolul tau n-ar fi avut ce cauta in politica .....
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:43
Are să vină sărbătorile de iarnă, o să așteptați să vă facă alții cadouri copiilor voștri de Crăciun așa cum au făcut-o anul trecut ; Hilfskonvois nach Rumänien Weihnachtsgeschenke für Kinder in Armut Die meisten Kinder in Deutschland werden an Heiligabend auch dieses Jahr wieder jede Menge Geschenke bekommen. In Rumänien sieht das anders aus. Dort erhalten viele Kinder gar kein Geschenk, weil die Armut so groß ist. Die Stiftung Kinderzukunft und der Service-Club Round Table Deutschland starten deshalb auch in diesem Jahr zum mittlerweile achten Mal einen Weihnachtspäckchenkonvoi nach Rumänien. ...sau o să vă băgați mințile-n cap și-o să vă solidarizați pentru a vă obține drepturile necesare unor cetățeni demni ai unui stat de drept și democrat ?.. |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:48
De la: 9am173275, la data 2009-12-01 20:39:23DA AM VRUT CU TOTII DEMOCRATIE SI A ESIT UN HAUS TOTAL IN TOATE. AM CREZUT CU TOTII LA ACEEA VREME CA POLITICA COMUNISTA ESTE CEL MAI RAU LUCRU POSIBIL .SI ERA FOARTE GREU IN ULTIMII ANI DE COMUNISM DATORITA RESTRICTIILOR LA ALIMENTE .DAR ACUM DUPA 20 DE ANI CU CE E MAI BINE ,PENTRU OMUL DE RAND CA CEI CARE AU FURAT SI SEAU FACUT AVERI CU TOT NEAMUL LOR NORMAL CA O SA ZICA CA O DUC FFF BINE ASA CA EU REGRET COMUNISMUL SI CA MINE SUNT FFF MULTI ,ATUNCI AVEAM INVATAMANT GRATUIT SANATATE GRATUITA UN LOC DE MUNCA DECENT ,O LOCUINTA ACUM CE AVEM IMI PUTETI SPUNE VOI CARE TOT VA TEMETI DE COMUNISM ............ Auzi bai analfabeto, dupa cum scrii, ai scoala in tine, nu gluma! Pai daca nu ai carte, nu ai parte! Iti gasesti de lucru, nu mori de foame, ca mai e nevoie si munca bruta dar asta e prost platita si nu poti sa ai pretentii sa ai vila. Daca il regreti pe Ceausescu, mars dupa el! Nesimtito! |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:54
De la: black10131307, la data 2009-12-01 20:42:37Aleg Geoana, si nu ca l-as simpatiza in mod deosebit, ci pentru ca aceasta tara trebuie sa scape de 'politica' lui Traian Basescu.De la: Dorinel, la data 2009-12-01 20:36:25De la: black10131307, la data 2009-12-01 20:29:09Cine a zis ca-i suporta pe Iliescu, Hrebenciuc, Vanghelie si multi alti ''lideri'' PSD-isti ?De la: Dorinel, la data 2009-12-01 20:22:23De la: sea_shell, la data 2009-12-01 20:15:20"O suta de persoane protesteaza in centrul Clujului impotriva comunismuluiInclin sa cred ca traiesc intr-o tara anormala. Pai cum e posibil ca taman acest partid (PD-L) plin de vechi comunisti, securisti si mari lichele, ce in unele cazuri le intrec pe cele din PSD, sa pozeze in partidul anticomunist ? Ma faci sa rad si cu .... O fac cu starngere de inima si sincer nu ma incanta ideea. In alta ordine de idei, sa nu se inteleaga ca am ceva cu PDL-ul sau multi oameni din PDL, sunt constient ca sunt multi oameni de valoare in acest partid. Sper ca vor reusi sa faca din acest partid, dupa debarcarea de Traian Basescu si a altor cativa ''competenti'' (sa nu le spun altfel) din garda personala, un partid veritabil pe esicherul politicii romanesti. Din pacate in acest moment, Traian Basescu a compromis acest partid si ideea de dreapta. O sa intelegi asta mai bine dupa ziua de 6 Decembrie. Nu ma condamna, este alegerea mea.
|
|
9am096416 278 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:56
Mircea Geoana , Antonescu .Ciuhandu ,Iohannis ,Dinescu si intreaga lor camarila s-au ascuns in cladirea operei ca sa semnaze in numele timisorenilor cel mai rusinos pact cu putinta .Acest lucru i-a infuriat tare mult pe banateni.Acesti indivizi au venit sa fure si ultimile valori ale revolutiei.La noi a fost adevarata revolutie ,la Bucuresti a fost lovitura de stat . Dinescu a crezut ca astazi da lovitura si la Timisoara , ca de altfel si ILiescu.NU domnilor !!!!! Am fost acolo si am vazut cum de o mutime imensa de oameni ati fost huiduiti la modul cel mai rusinos .VOI creati toate scandalurile din tara .La-ti mai luat cu voi si pe papusoiul de Iohannis . cu cat la-ti platit pe papusoi ca sa va faca jocurile ????? TIMSOARA NU ESTE A VOASTRA SI NICI PIATA OPEREI !!!!!!!!!!!!!TIMISOARA ESTE CELOR CARE AU FOST SI IN 1989 ACOLO,NU VA LASAM SA O CONFISCATI...!!!!!! DE CE NU A-TI AVUT CURAJUL SA IESITI LA BALCON ,IN MULTIME SI SA VORBITI POPORULUI ?????VA LAUDATI CA SUNTETI IUBIT !!!!!! POATE HUIDUIT ...
CUM E ???? "DACA VOI NU MA VRETI, EU VA VREAU." CINE A SPU ASTA BAI,GEOANA ????? NOI NU TE VREM !!!!!
M
|
|
sea_shell 418 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 20:58
"Dorinel:Aleg Geoana, si nu ca l-as simpatiza in mod deosebit, ci pentru ca aceasta tara trebuie sa scape de 'politica' lui Traian Basescu.
O fac cu starngere de inima si sincer nu ma incanta ideea. In alta ordine de idei, sa nu se inteleaga ca am ceva cu PDL-ul sau multi oameni din PDL, sunt constient ca sunt multi oameni de valoare in acest partid. Sper ca vor reusi sa faca din acest partid, dupa debarcarea de Traian Basescu si a altor cativa ''competenti'' (sa nu le spun altfel) din garda personala, un partid veritabil pe esicherul politicii romanesti. Din pacate in acest moment, Traian Basescu a compromis acest partid si ideea de dreapta. O sa intelegi asta mai bine dupa ziua de 6 Decembrie. Nu ma condamna, este alegerea mea. " Cat de ingust gandesti!! |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 21:00
marți, 1 decembrie 2009
Timișoara: Parteneriatul derbedeilor a fost un eșec de proporții Mafia PSD-PNL a fost huiduită, în sfârșit, la scenă deschisă, în Timișoara. Reprezentată de Geoană, Antonescu și Johannis, mafia politico-financiară care amenință să pună stăpânire pe România pentru încă cinci ani, a fost sancționată în stradă de către timișorenii revoltați de revenirea comuniștilor reprezentați de pupinul lui Iliescu și al lui Putin, Mircea Geoană. Prezența în Piața Operei, a derbedeilor de la București, este motivul principal al revoltei, deoarece acolo s-a murit tocmai pentru înlăturarea comuniștilor din fruntea țării. "Este dureros ca la 20 de ani de la Revoluție, comuniștii să se adune aici, in Piața Operei. Dacă mergeau în Parcul Central nu avea nimeni nimic cu ei"- a declarat un participant. Printre cei care au ieșit în stradă se află și membrii Societății Timișoara, inclusiv Daniel Vighi. Chiar dacă televiziunile mogulilor au prezentat fragmentar și manipulativ imaginile transmise din orașul de pe Bega, semnalul dat de timișoreni este extrem de sugestiv pentru ceea ce ne așteaptă dacă paravanele lui Iliescu, Voiculescu, Patriciu, Vîntu sau Vanghelie vor prelua controlul președinției României. La televiziunea lui Vîntu imaginile au fost comentate de politrucul Mircea Diaconu, un individ care nu prea mai înțelege ce i se întâmplă de când a devenit membru al acestei caracatițe roșii, un bizon pus în slujba lui Iliescu și al derbedeilor susținuți de Moscova. La celalată vidanjă, televiziunea lui Voiculescu, tonul l-a dat politrucul Andon, fost ziarist la Scânteia și actual apărător al rechinului Voiculescu. Vidanjorii lui Vîntu și Voiculescu au intoxicat opinia publică afirmând că protestatarii din Piața Operei erau mambri ai PD-L, jignind astfel sutele de timișoreni care nu sunt membri ai vreunui partid politic. "Cine sunt domnii ăștia care sunt supărați așa" întreba Dana Grecu, un tonomat isteric de-al lui Voiculescu. Evident, s-a afirmat și că e vorba de suporteri ai echipei Politehnica, iar până la sfârșitul zilei putem afla că manifestanții care i s-au opus lui Geoană și găștii lui rusofile au fost..."teroriști". Parteneriatul pentru Timișoara, semnat de cei "trei crai de la răsărit" (Geoană, Antonescu și Iohannis) cu Ciuhandu, un țărănist fără partid, a fost un eșec de proporții. Parteneriatul derbedeilor s-a semnat, însă doar cu Ciuhandu. Timișorenii au avut altă treabă... Dan Badea Publicat de Dan Badea la 12/01/2009 04:51:00 PM |
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 21:01
De la: 9am173275, la data 2009-12-01 20:39:23DA AM VRUT CU TOTII DEMOCRATIE SI A ESIT UN HAUS TOTAL IN TOATE. AM CREZUT CU TOTII LA ACEEA VREME CA POLITICA COMUNISTA ESTE CEL MAI RAU LUCRU POSIBIL .SI ERA FOARTE GREU IN ULTIMII ANI DE COMUNISM DATORITA RESTRICTIILOR LA ALIMENTE .DAR ACUM DUPA 20 DE ANI CU CE E MAI BINE ,PENTRU OMUL DE RAND CA CEI CARE AU FURAT SI SEAU FACUT AVERI CU TOT NEAMUL LOR NORMAL CA O SA ZICA CA O DUC FFF BINE ASA CA EU REGRET COMUNISMUL SI CA MINE SUNT FFF MULTI ,ATUNCI AVEAM INVATAMANT GRATUIT SANATATE GRATUITA UN LOC DE MUNCA DECENT ,O LOCUINTA ACUM CE AVEM IMI PUTETI SPUNE VOI CARE TOT VA TEMETI DE COMUNISM ............ Acum ai libertatea care este mai pretioasa decat toate. Acum , daca te duce capul poti sa o duci bine. Doar cei carora nu le merge mintea si nu vor sa iasa din anonimat si saracie asteapta sa li se dea, casa, masa si locuri de munca intreaba azi "cu ce e mai bine" ca atunci. Ai azi 1000 de posibilitati sa traiesti asa cum te duce capul, depinde numai de tine unde te duce acel cap. Voi nu intelegeti ca democratia inseamna libertatea de a alege? Voi ati ales sa fiti furati de toti banditii astia, fiecare cum a votat sau Nu a votat, a pus umarul la acest haos. Voi nu intelegeti ca astazi nimeni nu va da ci trebuie sa luati voi? Deciziile voastre de zi cu zi v-au adus aici: "Nu ma duc la vot ca tot iei o sa castige" spune tot al doilea roman. Ce mai vreti? Ati lasat pe altii sa aleaga, sa ia ce e mai bun in locul vostru in timp ce ati asteptat sa va dea ei. Uitati de asta! pentru ca in democratie nimeni nu va da, voi trebuie sa luati. Faceti bine si luati-va libertatea inapoi prin votul vostru. Implicati-va, nu asteptati sa vi se dea. Romania e a voastra nu a lor. Daca nu stiti ce sa votati, va dau un sfat: Votati pe acela ce vi se pare si numai un pic mai bun decat celalalt. Alegeti-va tabara pentru ca la aceste alegeri voi alegeti soarta acestei tari pentru o lunga perioada de aici inainte. Nu uitati insa sa fiti responsabili si sa nu va lasati inselati de aparente. |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 21:02
De la: Dorinel, la data 2009-12-01 20:54:44De la: black10131307, la data 2009-12-01 20:42:37Aleg Geoana, si nu ca l-as simpatiza in mod deosebit, ci pentru ca aceasta tara trebuie sa scape de 'politica' lui Traian Basescu.De la: Dorinel, la data 2009-12-01 20:36:25De la: black10131307, la data 2009-12-01 20:29:09Cine a zis ca-i suporta pe Iliescu, Hrebenciuc, Vanghelie si multi alti ''lideri'' PSD-isti ?De la: Dorinel, la data 2009-12-01 20:22:23De la: sea_shell, la data 2009-12-01 20:15:20"O suta de persoane protesteaza in centrul Clujului impotriva comunismuluiInclin sa cred ca traiesc intr-o tara anormala. Pai cum e posibil ca taman acest partid (PD-L) plin de vechi comunisti, securisti si mari lichele, ce in unele cazuri le intrec pe cele din PSD, sa pozeze in partidul anticomunist ? Ma faci sa rad si cu .... |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 21:04
De la: sea_shell, la data 2009-12-01 20:58:08"Dorinel:Aleg Geoana, si nu ca l-as simpatiza in mod deosebit, ci pentru ca aceasta tara trebuie sa scape de 'politica' lui Traian Basescu.Multumesc pentru apreciere. O sa intelegi si tu mai bine asta dupa 6 Decembrie si ce ar fi trebuit sa insemne DREAPTA.
|
|
9am096416 278 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 21:05
ASTZI A FOST PANGARIT PUNCTUL 8 DE LA TIMISOARA .PUTEAU SA SEMNEZE ACEL PACT ORIUNDE SI SA DEMONSTREZE ORIUNDE ACEI INDIVIZI ,NUMAI IN PIATA OPEREI , NU ,NU ,NU , NU ,,,,,,,,,,,,,,ACLO S-A TRAS IN NOI, ACLO S-A MURIT ,.
M
|
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 21:05
Antonescu: "Avem de-a face cu niste haimanale disperate"
Mai bine haimana, Decit tradator, Mai bine huligan, Decit dictator, Mai bine golan, Decit activist, Mai bine mort, Decit comunist. |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 21:07
De la: Dorinel, la data 2009-12-01 21:04:28De la: sea_shell, la data 2009-12-01 20:58:08"Dorinel:Aleg Geoana, si nu ca l-as simpatiza in mod deosebit, ci pentru ca aceasta tara trebuie sa scape de 'politica' lui Traian Basescu.Multumesc pentru apreciere. O sa intelegi si tu mai bine asta dupa 6 Decembrie si ce ar fi trebuit sa insemne DREAPTA. O sa iti iasa pe nas stanga! Atit te duce mintea, atata poti! |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 21:09
De la: black10131307, la data 2009-12-01 21:05:54Antonescu: "Avem de-a face cu niste haimanale disperate"Cand o sa scapam cu adevarat de umbrele comunismului, de oamenii care au facut parte din acest sistem, care l-au continuat prin mentalitatea dobandita, atunci putem vorbi de maturitate politica. Pana atunci, demagogia ieftina este la putere ...
|
|
click_cont 1644 mesaje Membru din: 10/02/2009 |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 21:10
Cam asta inseamna socialismul care v-a adus in aceasta situatie:
> Un profesor de economie la un colegiu > local, a declarat ca nu a picat niciodata un elev, insa > odata a picat o clasa intreaga. > > Acea clasa a sustinut cu tarie ca socialismul functioneaza > si ca nimeni n-ar mai fi sarac si nimeni n-ar mai fi bogat, > un mare egalizator. > > Profesorul le-a raspuns atunci: "Bine, o sa facem in > aceasta clasa un experiment asupra socialismului. Toate > notele vor fi facute medie si toti veti primi aceasi nota > astfel incat nimeni nu va pica si nimeni nu va lua nota > A". > > Dupa primul test, notele au fost facute medie si toata > lumea a primit un B. > > Elevii care au invatat din greu au fost tristi iar cei care > au invatat putin erau fericiti. > > Pe masura ce testul al 2-lea se apropia, elevii care au > invatat putin, au invatat si mai putin acum, iar cei care au > invatat din greu s-au decis ca vor si ei sa primeasca de-a > gata, gratis o nota buna asa ca au invatat putin. > > Media celui de-al > 2-lea test a fost un D! Nimeni nu a fost fericit. > > Cand cel de-al 3-lea test a fost dat, media a fost un F. > > Notele n-au crescut niciodata, insa certurile, reprosurile > si jignirile au rezultat in dusmanii si animozitati, si > nimeni nu a mai invata pentru beneficiul celorlalti. > > Toti au picat clasa, spre marea lor surpriza, iar > profesorul le-a spus ca si socialismul va cadea in cele din > urma, pentru ca atunci cand rasplata e mare, efortul depus > pentru a reusi e de asemenea mare, insa atunci cand > guvernamantul i-a toata rasplata din ecuatie, nimeni nu va > mai incerca sau va vrea sa reuseasca. > > Nu poate fi mai simplu de atat. > > Sau intr-un paragraf scurt insa profund, care exprima > totul: > > "Nu poti legisla ca saracii sa fie eliberati dand o > lege prin care bogatii sunt inrobiti. Ceea ce o persoana > primeste fara sa fi muncit pentru acel ceva, o alta persoana > trebuie sa munceasca fara sa fi primit acel ceva. > Guvernamantul nu > poate da nimanui ceva, fara ca acel ceva sa nu fie luat in > prima faza de la altcineva. Cand jumatate din populatie > merge pe ideea ca nu trebuie sa munceasca fiindca cealalta > jumatate va avea grija de ei, iar cand cealalta jumatate > merge pe ideea ca nu serveste la nimic sa munceasca fiindca > oricum altcineva va culege roadele muncii lor si vor primi > ceea ce ei au muncit, asta dragul meu prieten, este > sfarsitul oricarei natiuni. Nu poti multiplica bogatia > divizand-o". > > ~~~~ Dr. Adrian Rogers, 1931 Ar fi bine sa nu uitati cine sunt cei ce 15 ani au fost la putere si inca 5 in opozitie si la putere in acelasi timp. |
|
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 21:11
De la: black10131307, la data 2009-12-01 21:07:36Si francezului, potughezului ... (ti-am dat doar doua exemple) i-a iesit pe nas stanga ... si departe au ajuns.De la: Dorinel, la data 2009-12-01 21:04:28De la: sea_shell, la data 2009-12-01 20:58:08"Dorinel:Aleg Geoana, si nu ca l-as simpatiza in mod deosebit, ci pentru ca aceasta tara trebuie sa scape de 'politica' lui Traian Basescu.Multumesc pentru apreciere. O sa intelegi si tu mai bine asta dupa 6 Decembrie si ce ar fi trebuit sa insemne DREAPTA. Daca pentu tine sau unii ca tine, stanga inseamna comunism, .... citez din vocabularul portocaliu ''Cat de ingust gandesti!! '' ''Atit te duce mintea, atata poti!''
|
|
9am111827 4 mesaje Membru din: 4/08/2009 |
Postat pe: 1 Decembrie 2009, ora 21:15
basescu nu are nimic comun cu democratia,s-a vazut si azi la timisoara ,a organizat o manifestare a simpatizantilor pro basescu ca sa compromita un act istoric, basescu e de principiu c-cine nu-i cu mine e impotriva mea - este un dictator, azi la parada militara s-a vazut clar cine e basescu , a dat mana cu toti si s-a oprit la emil constantinescu , rusine .
mirce geoana nu a fost membru fsen sau psd , cand traian basescu a fost membru si in unul si in altul si a fost ministru transporturilor in 90 si el a adus mineri in bucuresti. tr. basescu ba dovedit in cinci ani ca nu e bun de sef de stst si face tara de rusine ar trebui singur sa se retraga din asemene functii . nu nbare caracter una zice alta face si minte mereu. nici unul din cei 3 de azi dela timisoara , adica geoana, antonescu si johnies nu au fost memebri PCR. DAR TRAIAN BASESCU ,si toti de langa el au fost memri marcanti si cu functii in PCR, si atunci unde e sloganul -JOS COMUNISMUL???.> |
|
|
|